עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DjMorpheu5,

אני צריך המלצה לתשתית וספק. עוד מאת נגמר לי ההתחיבות להוט ול-012 ואני מתנתק סוף סוף. השימושים שלי זה בעיקר משחקים, זה אומר שצריך פינגים נמוכים. האם אקספון כספק ובזק כתשתית הבחירה הכי טובה לעכשיו ? אני אתחבר דרך קו טלפון ומהירות- 2.5 מגה. תקציב- בערך 120 ש"ח לחודש והאם ADSL יותר טוב מכבלים ? או שהם שווים תודה

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  2. אני מחובר כרגע לנטויז'ן. יש לי מודם אלקטל משודרג לפרו עם גרסת תוכנה 281, וגרסת המודם היא 8606. בשידרוג יצרתי חייגן באלקטל שיתחבר אוטומטית לנטויז'ן. עכשיו אח שלי שלומד בטכניון צריך להגדיר חייגן נוסף, בשביל להתחבר לשרתים של הטכניון. הוא צריך את השרתים האלה למטרות לימוד של הטכניון, והבעייה היא שאי אפשר לעבוד איתם באינטרנט באופן חופשי, ככה שהחייגן לנטויז'ן גם הכרחי. לפי היגיון, חשבתי להוסיף בהגדרות ה-Web של האלקטל חייגן נוסף: דבר ראשון להוסיף ב-Phonebook עוד ערך. ודבר שני, ב-PPP לעבור בין חייגן לחייגן, ע"י בחירה של Off בחייגן המתאים, ו-On לחייגן השני. אז יש לי כמה שאלות: 1. זה אפשרי בכלל לעבוד עם אלקטל ועם שני חייגנים בתוכו? כל פעם להתנתק מאחד ולהתחבר לשני? 2. ב-Phonebook, בע…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by nuctornal wisdom,

יש ברשת שתי מחשבים, נקרא להםX ו Y. המודם מחובר לX, שיתוף אינטרנט עובד בלי בעיות, שיתוף מדפסת עובד, שתיהם באותו Workgroup ושכותבים username\\ מX לYאפשר לגשת אבל הפוך, מY לX לא עובד. כשלוחצים על View Workgroup computers, מתקבלת ההודעה הבאה איך אפשר לפתור? תודה מראש

4. האם ניתן להתחבר ך YES עם תשתית של HOT באינטרנט? או שאני חייב לעבור ל ADSL? :-[

• 12 תגובות
    • 7.9k צפיות
  5. Started by Posford,

רשת וחמישה מחשבים מחוברים. כדי להיכנס לאחד המחשבים לדוגמא אז אני נכנס Start > Run ואז רושם שם: \\IP של המחשב ונכנס רואה מה שתפתי. האם יש פקודה שאפשר להיכנס ולראות את כל המחשבים ברשת ולראות מה כל אחד שיתף? ואם יש לי מחשב ברשת שלא שתפתי שם שום דבר, אפשר בכל זאת להיכנס לכונן שלו?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by h_yoav,

שלום יש לי ראוטר ונק' גישה של D-LINK. והראוטר הפסיק לעבוד ואני רוצה לקנות חדש. עכשיו השאלה היא האם כל ראוטר יתאים לנק' גישה שיש לי? כי אני קונה ראוטר מחברה אחרת. תודה יואב

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by GeForce,

מחפש כרטיס רשת (אפילו ישן) שיש לו חיבור WOL על מנת לחבר אותו ללוח אם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by jackhammer,

יש לי SUBNET 192.168.138.160 עם מסכה (MASK) 255.255.255.240 איך אני מוצא את הVALID HOST האחרון?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by gil2518,

שלום. לאחרונה חלה אצלי בעיה , שהיוטורנט מופעל ומתחיל להוריד כעבור כמה דקות ספורות האינטרנט מתנתק . תמיד הייתי משאיר את היוטורנט פתוח בלילה והכל היה תקין ! איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by erezb84,

אני מצליח להתחבר מהלפטופ לשולחן העבודה של המחשב הנייח כאשר אני מחובר דרך הראוטר של הבית. השאלה שלי היא: איך אני יכול להתחבר לשולחן העבודה כשאני לא בבית?.. בתודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי בעיות התנתקות איתו, משום מה המסנג'ר והאיי סי קיו שלי מאז שחיברתי אותו עושים בעיות מתנתקים מדיי פעם וכאלה... בנוסף, עכשיו הבעיה האמיתית.. אם אני משתמש ב Upload שלי בצורה מלאה, הכוונה מנצל את כל הרוחב פס שיש לי בשליחה במשך 3, 4 דק' ברצף הראוטר מתנתק מהאינטרנט ומתחבר מחדש.. מישהו נתקל בתופעה?? יש לציין שהחלפתי ראוטר כבר פעם אחת ולראוטר החדש יש גם גרסה שונה.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  12. זקוק להמלצה על ראוטר אלחוטי פשוט וטוב לשימוש בבית פרטי עם שני מפלסים (ישב בקומה העליונה והסלון בקומה הראשונה). לא מדובר על צרכים תובעניים כלל - לשימוש לגלישה ודואר בטאבלט אנדרואיד. חשוב משהו לא יקר אבל שיעשה את העבודה. אם אפשר, בבקשה משהו שנמצא במלאי ב-KSP, באג או איבורי בבאר שבע - עדיף אבל לא הכרחי. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by lilimeshi,

מישהו יצא לו להשתמש? האפלואד רוב הזמן קרוב לחמש או רוב הזמן קרוב לכלום ?

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. אין לי בעיה מיוחדת עם ה WIFI בלפטופ, רק מסקרן אותי לדעת למה אם הנתב שיש לי תומך עד 300mbps הכרטיס רשת שלי כל הזמן עובד במהירות של 65mbps ולא משנה איזה הגדרות אני עושה בנתב ובלפטופ, המהירות הזו לא משתנה כלל. בנתב DIR-655 D-LINK הגדרתי לו auto 20/40Mhz ובחרתי את הערוץ עם הכי פחות הפרעות באלחוט שזה מס' 2 לפי inssid (התוכנה), והגדרתי לו מצב N בלבד, ניסיתי גם מעורב. בלפטופ עצמו של ASUS X54HY (או LY) ההגדרות הן על חיבור לתקן N ולא שיניתי שום אופציה בכרטיס האלחוטי. האם יש דרך כלשהי לגרום לכרטיס הרשת בלפטופ לעבוד על יותר מ 65mbps ב LAN? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by zeevru,

לא מזמן החלפתי את הלינקסיס הישן שלי ב - EDIMAX 6574n. בין שאר התכונות של הראוטר החדש הוא חיבור קווי של 1 גיגה. מאחר והמחשב הקרוב לראוטר שהוא נייח, מחובר קווי, יש לי אופציה לנצל את השדרוג הזה, ואני תוהה אם תהיה בכך תועלת. המחשב הוא עם לוח אם 64 ביט, גם המעבד תומך ב-64 ביט ומערכת ההפעלה שהתקנתי היא windows 7 גם 64 ביט. יש לי סלוט פנוי בלוח האם, PCIe x1 וגם כמובן סלוטים פנויים של PCI. השאלה היא: יש למכירה מספר (לא גדול) של כרטיסי רשת 1 גיגה, רובם PCI אבל יש גם PCIe. השאלה שלי היא אם החיבור הזה יתן משהו או שזה בזבוז כסף. אני מחובר כרגע בחיבור אינטרנט 5MB שאולי זה רלוונטי לשאלה. כמו כן, אם חיבור קווי ב 1 גיגה אכן יתרום משהו, האם יהיה הבדל משמעותי בין PCI ל PCIe ? תודה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by yanivs20,

שלום! ברצוני להקים רשת בין 3 מחשבים אחד שולחני ושניים ניידים. אחרי סינון תגובות בזאפ נשארתי עם 3 אופציות (ובאמת שאין לי מושג בעניין): ‏Edimax XR BR-6216Mg 3COM 3CRWER200-75 ‏Linksys WRT54GL יש לי חיבור בכבלים עם ברק בחייגן הזה שלהם. על מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by m_a_t,

אני מחפש דרך לשנות את כתובת האי פי שלי לא דרך התקשרות לספקית ובקשה. מישהו מכיר? (win98 se כבלים)

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  18. Started by Cheif,

במסגרת גל ההכרזות אתמול שדרגה Apple גם את מפרטי הנתבים שלה. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2311

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  19. אם יש מישהו כאן בעל מודם 56K שתומך בשיחה מזוהה בארץ שלנו, כלומר שהוא ממש ראה שזה עובד, אשמח לקבל את שם המודם ואם אפשר חנות שבו הוא נרכש או יכול להירכש. תודה (אני מכיר את הדיונים הקודמים בנושא. אבל אולי מישהו גילה משהו...)

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  20. שלום לכולם, לאחרונה עברתי לvista ואני לא כל כך מוצא את הידיים והרגליים בכל מה שקשור לעבודה עם מספר מחשבים ברשת. עד עכשיו היו לי 2 מחשבים עם XP שהיו מחושברים בינהם עם שיתוף קבצים, תקיות, כוננים ואביסרים נוספים (מדפסת למשל). לאחר השדרוג של המחשב הראשי לוויסטיה אני לא מצליח לבצי שיתוף כזה בין המחשבים. בגדול מה שאני רוצה זה לקשר בין המחשבים כך שאחד יהיה מחובר לאינטרנט והשני יקבל אינטרנט דרך הראשון. בנוסף לשתף קבצים ומשאבים בין המחשבים. האם יש פה מישהו שיכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך ניתן לעשות את זה? הערה: 1. אני משתמש ב NIS 2007 בתוך FW ואנטיווירוס. 2. אני מחובר לנטוויז'ן ולכבלים ע"י חייגן + מודם (לא ראוטר). תודה מראש, רם

21. Started by rafi_h,

שלום, לא בטוח שזה הפורום המתאים, אם יש צורך אנא העבירו. איך אפשר לחבר לפטופ למחשב הנייח בשביל להעביר קבצים וכאלה? עם איזה כבלים זה אפשרי? תודה,

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  22. שלום לכולם וערב טוב אז ככה, הבעיה היא שאני לא רואה תיקיות משותפות בין שני מחשבים. מחשב נייח מריץ XP מחשב נייד VISTA HOME 32BIT, הנייד ברשת WIFI . שניהם מחוברים ל ראוטר EDIMAX. ב VISTA עשיתי אופציה לאישור שיתוף, ב XP שיתפתי תיקיה, ומדפסת הבעיה היא שאני לא רואה את המחשבים ב WORKGROUP, כל מחשב חושב שהוא לבד ברשת. יש רעיונות למה צריך לבדוק? תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by liram21,

שלום לכולם!, 1. יש לי מחשב בבית שלא עושה כלום חוץ מלשבת בחדר ולצבור אבק. אני רוצה להפוך אותו לשרת קבצים .. אבל - שאתם בתור משתמשים תוכלו להשתמש בו (שיהיה באינטרנט החיצוני - לא ביתי!). בגלל שאני בערך חדש - רציתי לדעת מה אני צריך לעשות ? מדריכים יעזרו מאוד . 2. במחשב שלי בבית יש Win7 Pro אני רוצה להשתמש בRemote Desktop שלו גם באינטרנט החיצוני - אחרי הרבה מאוד ניסיונות כושלים, החלטתי להגיע לכאן ולשאול.. הבנתי שמשתמשים ב-DynDNS, ובפתיחת פורטים וכד' .. כל הסירטונים ביוטיוב מראים איך הם מצליחים ולי כמובן זה לא ממש הולך. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולשלוח לי איזה מדריך טוב מה שנקרא Step By step. ועוד משהו - איך אני עושה הפניית פורטים במודם/נתב D-Link DSL2760U ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. תיאור התנאים: המחשב הראשי (נייח) נמצא בסלון וכן הראוטר, קדחתי חורים בקירות עד לחדר אליו אני מבקש למתוח את כבל הרשת כדי להעביר דרכם את הכבל. הבעיה: החורים מאפשרים להעביר רק את הכבל ללא החיבורים עצמם (תקעי הפלסטיק שבקצוות) ואיני מעוניין להגדיל מעבר לכך את החורים. השאלה: א. מה נחוץ כדי לחבר את חיבורי הפלסטיק לכבל עצמו ? ב. מהו סוג הכבל לו אני זקוק ומה הם סוגי המחברים (הפלסטיקים שבקצוות) ג. האם זה משהו שניתן לעשותו בקלות וללא עזרת איש מקצוע ? תודה .

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by MasterGal,

שלום לכולם, היכן אני יכול לרכוש את הכרטיס הזה והאם הוא יתאים לי בכלל למכשיר, מהן הדרישות שצריכות להיות במכשיר שלי על מנת שזה יעבוד כמו שצריך? בתודה מראש גל.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.