עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום התקנתי wireless router modem של חברת Level 1. בהתחלה הכל עבד כמו שצריך, כאשר הלאפטופ מחובר בWIFI והמחשב השני (ישן יותר) מחובר ישירות. אחרי שעידכנתי את ה-DRIVER של WIFI בלאפטופ התחילו הבעיות, בינתיים החזרתי את מה שהיה קודם. בכל מקרה המצב הוא כזה, האינטרנט עובד אבל כל כך איטי שמשהו לא בסדר ולפעמים זה נראה כאילו הוא לא עובד בכלל, גם אם אני מחבר אותו בכבל, ישירות לROUTER, לכן אני מבין שזה משהו יותר כללי שנדפק בלאפטופ. המחשב השני עובד בסדר גמור, למרות שאין לו WIFI אז אני לא יכול לבדוק. יש למישהו רעיון מה לעשות??? מחשב: HP Pavilion ze2140ea עם חיבור Wireless 2200BG מובנה תודה אלון

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  2. אני ממש לא יודע מה לעזור לזקוק לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by oMer_Hasarut,

יש לי בעית פינגים בסי אס. מה שמוזר בבעיה הזאת שהיא נפתרת מעצמה ומתחילה בעצמה, בלי שאני משנה משהו. ??? אני רוצה להתיעץ איתכם ולשאול מה גורם לזה, ואיך אפשר לתקן את זה. האפשרויות הסבירות: 1. מודם דפוק. אולי אני אביא מחברים את המודם שלהם וננסה לבדוק האם הבעיה חוזרת על עצמה 2.בעיה בפילטרים. לנתק את כל הפילטרים בבית ולנסות לראות מה קורה (כמובן להחליף את הפילטר הראשי) 3.וירוס או משהו. (הרצתי כמה פעמים אנטי וירוס, אבל האנטי וירוס של מעפן) 4. בעיה אצל הספקית (012). באחחחח אין לי כוח אליהם 5.בעיה בתשתית (ADSL). לדבר עם נזק אשמח אם תתנו לי טיפים לגבי מה כדאי לי לעשות, או דרך אחרת לטפל באחת הבעיות שציינתי. תודה מראש... :-\

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  4. טוב אז ככה קודם כל מזל טוב לי קניתי מחשב חדש החלטתי לשים אותו בסלון אליו חיברתי את הנתב של netgear WPN824v3 והנתב מחובר למודם אלקטל 600E אשר מחובר כברידג'לנתב שמחובר ב בPPPOE לרשת ADSL ובזק בינלאמי עם חבילה של 2.5 מגה וחיברתי ברשת את שני המחשבים הישן והחדש על שניהם מותקן וינדוס 7 אז ככה דבר ראשון המחשב שבחדר (הישן) האינטרנט אצלו ממש איטי הרבה יותר מרגיל דרך אגב גם לפני המחשב החדש הוא היה מחובר דרך מודם וראוטר המהירות הייתה בסדר גמור עכשיו אני בקושי יכול להוריד קובץ של 5 מגה המהירות לא עולה על 5K בעיה נוספרת שעלה היא שאייני יכול להתחבר למסנג'ר יותר במחשב הישן האם זאת בגלל ששניהם מחוברים למסנג'ר בו זמנית ? בעיה נוספת הפעם המחשב החדש הוא ש היוטורנט שלו ממש איטי למרות שפ…

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  5. Started by Dr Hardware,

יש לי ביטורנט ופתחתי לו טווח פורטים.. עכשיו הוא שואל אותי אם להשתמש בUDP ובעצם הטווח פתחתי על TCP ואי אפשר לפתוח עוד טווח זהה על UDP אז עשיתי טווח על BOTH. אני רוצה לדעת אם הביטורנט משתמש בUDP .. יש איזה טסטר לראות שהוא פתוח ואין בעייה?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  6. כרגע אני משתמש בראוטר של ALCATEL מדגם SPEEDTOUCH 570, עם אנטנה שמחוברת בחיבור USB במחשב השני. האנטנה הזו עושה המון בעיות. למרות שהאות מוגדר כטוב, יש הרבה התנתקויות, ולוקח די הרבה זמן עד שהיא מתחילה לעבוד בהפעלה של מערכת ההפעלה. לכן אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי, שיחובר ב-PCI עם אנטנה בחוט מאריך. המרחק בין המחשב בעל הראוטר למחשב השני הוא כ- 10-12 מטר. במקום אחר הציעו לי את ה- Edimax 802.11g 54Mbps Wireless PCI Card- EW-7128G, אך מחיפוש קצר פה בפורום אני רואה שזה כרטיס די ישן שדובר כאן בשנת 2004 אפילו. יש כרטיס אחר עליו אתם ממליצים? האם באמת EDIMAX היא החברה הטובה ביותר לעניינים הללו? מה ההבדל למשל בין הכרטיס הנ"ל לכרטיס Edimax Wireless Super-G 32bit PCI Adapter EW-732…

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by kobi10,

ראיתי שהרבה ממליצים על הראוטר הזה בשביל רשת אלחוטית. האם הוא מכיר ביוזר ניים בעל סיומות כגון סולמית?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  8. שירות ה-CyberWall, עליו הכריזה היום בזק בין לאומי, הוא פתרון המיועד להגן על הגולש התמים מפעילות "דיוג" של אתרים זדוניים והודעות דוא"ל מתחזות. הפתרון של החברה עולה כ-11 שקל חודש אבל ניתן למצוא ברשת האינטרנט פתרונות חינמיים זהים. כל המידע בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6214

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  9. יש לי שני מחשבים בבית ושלי הוא השרת ,עכשיו אני מעוניין להקצות לאימיול עד 50 אחוז מהפס אינטרנט שיש לי על מנת שהמחשב השני יוכל לגלוש נורמלי וגם אני , איזו תוכנה הכי פשוטה להגדרת דבר כזה? [שמעתי על BANDWITH ו NET LIMITER] אם אחת מהן ,איזו?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  10. Started by iftahbe,

שלום לכולם, לא מזמן התקנתי רשת כולל שיתוף אינטרנט והכל פעל כשורה. ועכשיו (אני לא יודע מה הסיבה...) אני לא יכול יותר לשתף קבצים! כשאני לוחץ מקש ימני על כונן כלשהו הוא לא מראה לי את האפשרות: SHARING גם כשאני נכנס ל-"my network places" המחשב נתקע... מה לעשות? נ.ב. אני משתמש ב- windows 2000 והמחשבים מחוברים דרך HUB והמודם אלקטל מחובר לכניסת uplink ב-hub. ניסיתי אתמול להשתמש בתוכנת network של sygate יכול להיות שזאת הבעיה? האינטרנט עדיין פועל בשני המחשבים אז הבעיה היא לא החיבורים.

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by ידין 10,

נטבוק Asus של אישתי. פתאום לא ניתן להגיע בגלישה לאתרים מסויימים. למשל לא יכולה להגיע לאתר הדואר של וואלה (בפתיחה של ה-וואלה היא מזוהה אבל בלחיצה על "קרא דואר" הדף לא עולה. גם כשמנסים להכנס ישירות לאתר הדואר של וואלה מ- google לא מצליחים). גם לאתר של אסותא אין אפשרות להכנס. לעומת זאת אין בעיה להיכנס לאתרים אחרים. מה זה יכול להיות ? בעיית חומרה ? הגדרות ? וירוס (מוגן ב-AGV בסריקה לא נמצא דבר) ?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by liram21,

שלום לכולם, אני מחפש ראוטר אלחוטי שלא יהיה יקר מידי, שיהיה חזק עם טווח אלחוטי ארוך (עד כמה שאפשר). יש לי מודם אלחוטי תקן N של בזק, אבל הוא לא מספיק לי וגם אני לומד רשתות אז אני מעדיף שלא להרוס אותו כל חודש.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  13. יש לי מחשב אחד שלי שמחובר לאינטרנט בחיבור כבלים, עם חייגן והספקית נטויז'ן, במודם יש גם אפשרות לחיבור ע"י כרטיס רשת וגם לחיבור ע"י USB,אני משתמש בחיבור USB. קניתי אתמול מחשב נייח ויש בו כרטיס רשת. רציתי לדעת איך אני עושה שגם במחשב החדש יהיה לי אינטרנט מהחיבור שלי, ושהאינטרנט יוכל לפעול במחשב החדש גם בלי שזה יהיה דלוק?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by urielka,

אני צריך לעשות רשת בין שלושה מחשבים בבית בעזרת 3 כ.רשת + hub בווינדוס 98 (שאני שונא (אוהב לינוקס)) והיתכן שאולי בווינדוס 2000 אם אני יתקן בעיה ב acpi

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by Itzik208,

אני צריך להעביר חומר ממחשב נייד למחשב שולחני. מדובר בכמות שעולה על מה שנכנס בדיסקט רגיל (1.44 מגה) איך אפשר לעשות את זה, אם למחשב הנייד אין צורב? כלומר, ברור שצריך לחבר את המחשבים ע"י כבל וליצור רשת, אבל מה צריך בשביל זה? במחשב השולחני יש כרטיס רשת מובנה עם הלוח-אם (לפחות כך נדמה לי... כשאני פותח את 'מנהל ההתקנים' כתוב לי תחת מתאמי רשת - Intel® PRO/100 VE Network Connection ו - מתאם 1394 Net. הראשון הוא כרטיס הרשת, והשני הוא כרטיס FireWire, נכון?) במחשב הנייד - אני לא יודע. צריך לבדוק. בכל אופן, צריך שיהיה גם שם כרטיס רשת? ואז מחברים אותם עם איזה כבל? בכלל, אפשר לעשות את זה דרך חיבור אחר? נגיד FireWire? אולי USB? תודה.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by dror_gh,

שלום , יש לי בעיה עם ה wireless בראוטר. עשיתי ENABLE לwireless בראוטר ושמתי סיסמא עליו. ניסיתי להתחבר עם ה IPHONE ועם ה N95 (הוא תמיד מתחבר לי בקלות לכל רשת אלחוטית) וזה לא התחבר עשיתי את הראוטר פתוח לגמרי בלי שום סיסמא ועדיין גם ה N95 וגם ה IPHONE לא מצליחים להתחבר לראוטר. ה N95 למשל מתחבר לי בקלות לרשת אלחוטית אחרת מה אני עושה בראוטר ואיך אני מסדר את הבעיה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  17. Started by pakariel,

שלום, יש לי טלויזיה חכמה samsung 6300 ויש לי מודם ראוטר של הוט *הראוטר עובד תקין משום שאני מצליח להתחבר עם מחשב נייד בכל מקום בבית בנסיון לחבר את הטלויזיה לאינטרנט, הטלויזיה מזהה את הרשת האלחוטית (ואפילו מופיע עוצמת אות גבוהה) אבל כאשר אני מכניס סיסמא היא לא מצליחה להתחבר מה יכולה להיות הבעיה?

18. שלום יש לי שני מחשבים (לשניהם ווינדוס 7) שמחוברים לרשת הביתית שלי. אחד בכבל רשת והשני אלחוטי. אני יכול לראות את שני המחשבים במפת הרשת אבל אני לא מצליח לקבל גישה למחשב עצמו כדי להעתיק קבצים בין המחשבים. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה מאוד (למה כל כך סיבכו את הנושא? בXP זה היה ממש פשוט)

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by Tal14,

שלום יש לי 2 מחשבים שמחוברים עם ראוטר PowerNet Par720 לפני הראוטר שהיה לי מחשב אחד אז לא היו לאגים בCS 1.6 עכשיו יש לי לאגים(פינג קופץ מידי פעם..,לא לאגים קבועים)כשהמחשב השני פתוח יש לי 1.5MB ואני מחובר לנטוויז'ן (התשתית של בזק) הבעיה היא לא פורטים כי ניסיתי במצב MDZ וזה אותו דבר מה אפשר לעשות ? תודה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by noodle,

שלום לכולם, יש לי כרטיס רשת DWA-140 התקנתי את הדרייברים ובחלון ההתחברות אני רואה את הרשת שלי, שאני לוחץ connect אני מקיש את הסיסמה ואז OK ולא קורה כלום, גם שאני לוחץ activate לא קורה כלום מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  21. שלום, אני קניתי מחשב עכשיו המוכר אמר לי שעדיף לי לעשות רשת ע"י קבלים מוצלבים בלי ראוטר בכלל וזה דבר לא רע.. עכשיו שאלה נוספת האם רשת אלחוטית יכולה לעבוד בתוך ממד? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  22. שלום לכולם. ברשותי רשת אלחוטית של שני מחשבים. במחשב המרוחק (זה שקולט את האות) ישנה בעיה מציקה ביותר בעיקר בעת ניסיון כניסה לאתרי אינטרנט. כמעט תמיד בעת כניסה לכל אתר, בעיקר אם זוהי כניסה לאתר חדש ולא מוכר, לאתר לוקח המון זמן (יכול גם לקחת כ-2 דק') לעלות. רוב הזמן הוא בניסיון גישה לאתר, ובחיפוש שלו. ישנה בשורת הכתובת למטה waiting for.... ושם האתר. לאחר שהאתר "נמצא" הוא עולה די מהר. ניסיתי לבצע בדיקה עם network speed זו שפועלת על דוס (CMD), והמהירות הממוצעת שהתקבלה בין המחשבים היא 2.5Mb . זוהי הבדיקה היחידה שאני מכיר פשוט. אני לא יודע אם זה תקין או לא. מערך הרשת שלי: במחשב הראשי מודם-נתב netgear vvg2000. במחשב השני מתאם אלחוטי edimax ew7128g שקולט את האות. ביניהם ראוטר אלחו…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by t,

מישהו יכול להגיד לי מה התוכנה הזאת עושה?

24. Started by hosham,

שלום, אני חייב לקנות בבאג ראוטר (זיכוי..) ואני מתלבט בין האחד: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7654&perur=2&t=10&c=281 לבין השני: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7568&perur=2&t=10&c=281 השאלה למי יהיה טווח שידור יותר גדול ומי מהם יותר או פחות מומלץ? בנוסף, אני רוצה לקנות משם את המחשב הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7801&perur=2&t=1&c=339 רשום תחת רשתות שהוא תומך DRAFT-N, מה המשמעות של אמירה זו? תודה

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by oren israel,

לאחרונה התקנתי עדכון גרסה לווינדוס 10 למחשב הנייח שלי, ומאז כרטיס הרשת שלי התחיל לגמגם ולהתנתק. מסתבר שהעובדה שהוא עבד עד עכשיו היא פלא בפני עצמו, כי הוא לא מיועד לתמוך/להיתמך בווינדוס 10 (למרות שבחנות אמרו לי שכן), אז ליבואן גם אין איך לעזור מישהו מכיר ויכול להמליץ על כרטיס רשת שבוודאות עובד באופן יציב עם ווינדוס 10, ועדיף כזה שהיצרן משחרר עידכוני תוכנה/קושחה בהתאם? (כמובן, עדיף למשהו שניתן למצוא בארץ, לפני שאני קופצת לנבור בביקורות באמזון) אני אציין גם שזה בוודאות כרטיס הרשת, כי כל מכשיר אחר בבית שתומך בWiFi מסוגל להתחבר בלי בעיה לאותה רשת

• 1 תגובה
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים