עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nadavten,

שלום, מה ההבדל בין HTTP status code 302 ל HTTP status code 303 ?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  2. Started by Lahav123,

שלום , לאחרונה קנינו מחשב נוסף לבית והחלטתי שברצוני להקים רשת ביתית כאשר המחשב הראשי יש win 7 ולשני האחרים win xp , כמה פרטין שאהיה לכם יותר קל: כמות מחשבים: 3 [אחד קווי ושתיים אלחוטיי] חיבור: כבלים מהירות 2.5 אף מחשב אינו נמצא בממד וכל המחשבים באותה קומה . תקציב : עד 200 שקל לראטור וכרטיס רשת אני לא יודע כמה בדיוק צריך תיקיות משותפות [נחמד אבל ממש לא חובה] המודם הקיים: TJ715 terayen *אם צריך מידע נוסף תשאלו בבקשה. אשמח מאוד בעזרה שלכם למציאת הראטור המתאים בשבילי. תודה רבה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  3. האם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט במקביל גם דרך הכרטיס רשת הרגיל וגם דרך האלחוטי במקרים הבאים: מקרה א: רשת המאפשרת להתחבר אליה גם באופן רגיל וגם באופן אלחוטי. מקרה ב: שתי רשתות שונות. המטרה היא הגדלת רוחב הפס.

4. Started by Dark Tetris,

יש לי רשת אלחוטית בבית שמחוברת ל2 מחשבים איך אני יכול לדעת אם המחשבים מתקשרים בינהן ואיך אני יכול לתת הרשאות למחשב השני ואיך אני יכול ליצור תיקיות משותפות ואיך אני יכול לעשות remote desKtop על המחשב השני.... יש לי וינדוס XP

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  5. כשאני מפעיל את המחשב אני מצליח להתחבר לרשת אבל לא לאינטרנט אז כדי שזה יעבוד אני צריך למחוק את הדרייברים שלו ואז להתקין מחדש כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש יש למישו פה אולי מושג מה אני לא עושה בסדר?..

6. היי אני מעוניין להתחבר לטריפל הוט, והם הפתיעו אותי בכך שהקופסא שלהם צריכה להתחבר לתשתית של בזק בשביל קו הטלפון. הבעיה - אין לי שקע של בזק בקרבת הטלוויזיה (שם באופן טבעי תעמוד הקופסא), והפתרון של העברת כבל (מחוץ לקיר או בתוכו) לא קורץ לי, במיוחד כשמדובר במרחק גדול לאורך הקיר. הדבר הראשון שמצאתי זה מתאם טלפון אלחוטי http://www.amazon.com/RCA-RC926-Wireless-Phone-Jack/dp/B00000J08Q, אבל נראה שהתקשורת לא כל כך אמינה, וחוץ מזה נוספת קרינה מיותרת למרחב. אחר כך נזכרתי שיש מתאמי תקשורת על רשת החשמל אבל מצאתי רק כאלה שמיועדים ל-Ethernet. השאלה היא האם יש מתאם קו טלפון ל-Ethernet (ובכיוון ההפוך) או שאולי יש התקנים כאלה שעובדים ישירות עם טלפון שלא מצאתי. אני אשמח לשמוע מה דעתכ…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  7. אני כרגע במצב שנגמרה לי התחייבות בבזק בינלאומי על 1.5 ומחייבים אותי מחיר מגוחך של 59 ש"ח. אני רוצה לשדרג ל-4 מ"ב ולא רוצה להתחייב (נוכח בעיות ההורדה שהיו לאחרונה), אבל המחיר הכי טוב ששימור לקוחות נתנו לי הוא 45 ש"ח ל-4MB בהתחייבות לחצי שנה (המחיר ישאר לשנה), על המחיר ללא התחייבות אין בכלל מה לדבר. אז אני שוקל לעבור לאקספון, המחיר שלהם ללא התחייבות הוא 49 ש"ח לחודש. עכשיו אני גם התקנתי קו של בזק במקום ההוט שהיה לי, ובזק בינלאומי ברוב חוצפתם רוצים ממני 64 ש"ח כדי לעבור מהוט לבזק כי אני לא בהתחייבות על ה-1.5. זה כבר העלה לי את הפיוז ובינתיים עוד לא נתקתי את ההוט. מגוחך שאני גם אשלם 64 ש"ח חד פעמי, וגם אמשיך לשלם 59 ש"ח על קו 1.5MB. כבר יותר זול לפתוח חשבון חדש באקספון ועוד ל…

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by Fkl0ster,

מה דעתכם על הנ"ל? הוא מקבל ביקורות חיוביות ברשת. הsetback הגדול הוא התמחור הגרוע: בארץ מעל 700 ש"ח. בNEWEGG נמכר ב-38 דולר... :-\ :(

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by KF,

שלום היום נכנסתי לאינטרנט.... וכמעט לכל אתר שאני נכנס מופיעה לי ההודעה למעלה.... השאלה שלי האם להתקין אותה או לא ? (אני לא רואה את כל הבאנרים) האם זה קרה בכלל שהחלפתי מסך היום? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  10. היי חברה. אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי, התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח. רציתי לדעת כמה דברים: א. האם לכל ראוטר אלחוטי יש בנוסף אופציה לחיבור חוטי? ב. איך בדיוק מחברים את הראוטר? ג. האם אני צריך לחבר למחשב המשני משהו שבעזרתו הוא יקלוט את הראוטר? (מקווה שהייתי מובן). בבקשה המליצו לי על דגם מסוים ותנו לי פרטים עליו ומאוד יעזור גם אם תאמרו לי באילו רשתות ניתן לרכוש אותו. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  11. הי, אני מחפש Router אלחוטי חדש. הכי חשוב לי שהוא ייתן את התמורה המרבית בעבור המחיר ושלא יעבור את טווח המחירים הסביר (400 שקל) נראה לי שזה הגיוני לבקש שידור אלחוטי בתקן N ואולי גם חיבור בעבור מדפסת בעתיד. אם זה אפשרי אולי גם שיכלול מודם גם בעבור כבלים וגם בעבור DSL למקרה שאחליט לעבור חברה בעתיד. הדירה היא קטנה ואין ממ"ד, לכן אני לא חושב שיש צורך ביכולות שידור טובות במיוחד. עוד שאלה קטנה - אם הראוטר כולל בתוכו מודם, האם זה מונע ממנו להתחבר לאינטרנט דרך מודם חיצוני? עדיפות לחנויות באזור צפון תל-אביב. תודה רבה!

12. אני לא מצליח לעשות אינטרנט מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  13. שלום חברים.. אני נמצא כרגע עם מהירות של 2.5 מגה בבזק כתשתית ו012 כספק. לאינטרנט זהב משלם 29 ש"ח בהתחייבות עד לאוגוסט. בבזק נגמרה ההתחייבות לפני חודשיים ולא ידעו אותי ושילמתי כ81 ש"ח לערך עבור מהירות החיבור עד עכשיו. ברור לי כי המחיר הוא כבד בפרט למהירות הזבלית בה אני נמצא. אני מתחבט מה לעשות וזקוק לעצה טובה.. דיברתי עם 012 והציעו לי עבור 12 מגה במחיר 39 ש"ח..ביררתי לגבי חבילת גיימר בנוסף וטענו כי זוהי תוספת של 24 ש"ח. אמרתי נניח להם כרגע ודיברתי עם בזק...אחרי דסקוס קצר אמרו כי על מהירות תשתית של 10 מגה יגבו ממני 100 ש"ח..המחיר עדיין גבוה לטעמי. דיברתי עם הוט... יש להם מבצע של 99 ש"ח עבור מהירות של 12 מגה כולל ספק טריפל C ללא התחייבות או תשלום על המודם(כך הם טוענים). לכאור…

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by the_big,

אין לי מושג בכלל בנושא הזה אני צריך אתר קטלוגי או חנות או ליין הבנתי שאני צריך לרכוש דומיין וכולי קצת ידע כללי יעזור תודה ועוד שאלה מצאתי ב300$ לשנה חנות און ליין כולל דומיין בינלואמי עד 100 מוצרים האם זה שווה תודה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  15. אני רוצה לרכוש ראוטר בטככנולוגיית G וחשוב שיהיה קל יחסית לקינפוג ובעל תמיכה טובה ע"י היצרן או המפיץ . יש לי מודם SAMSUNG בחיבור ADSL. תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  16. יש לי ראוטר של edimax מסוג ar-7084a, זהו ראוטר קווי. אם מישהו מכיר בבקשה שיאמר לי איך אני מכבה את הפיירוול... זה משגע אותי כי יש שם אפשרות לכיבוי או הפעלה של פיירוול והיא נמצאת במצב כבוי... אבל מה שיש שם זה גם NAT שהוא חייב להיות פועל כדי שהאינטרנט יעבוד (לפחות ככה נראה לי כי כשכיביתי אותו הראוטר התנתק מהאינטרנט). קראתי ב"עזרה" של הרואטר וכתוב שם שב-NAT יש גם פיירוול פנימי או משהו כזה.. עכשיו הבעיה שהוא חוסם לי פורטים ואני לא יכול להתחבר לאימיול או לשראזה או לכל תוכנה מסוג זה.. אז איך לעזאזל אני יכול לפתוח פורטים או בכלל לכבות את החסימה הזאת? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  17. את הדומיינים שברשותי רכשתי מ Godaddy , מה המקום הזול ביותר לרכוש דומיינים עם סיומת co.il ? תודה עריכה: האם מישהו יודע מה ההסבר ההגיוני לכך שדומיין ישראלי עולה כפול מדומיין com ? (חוץ מהסיבות הברורות "מדינה של גנבים, מושחטים, רודפי בצע וכו')

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by אברם מהמכולת,

עד עכשיו חיברתי את ה +614 לאלקטל 510, האלקטל ביצע את הניתוב (ה DHCP ב 614 היה כבוי), וה 614 שימוש בעצם רק כ AP. כעת עלי להיפטר מה 510, והשתמש רק ב 614. ניתקתי את ה 510 לגמרי, ושמתי באוטו :-) נכנסתי ל 614, הפעלתי את ה DHCP, ראיתי שהמחשבים אכן מקבלים כתובת IP מה 614. כעת חיברתי את חוט הטלפון לכניסת ה WAV של ה 614, נכנסתי ללשונית WAV בממשק ה WEB שלו, בחרתי PPPoE, הכנסתי myusername@014 ואז הסיסמא פעמיים. לחצתי APPLY, ה 614 עשה ריסט, וחזר. אבל אין לי חיבור לרשת ! תחת לשונית סטטוס אני יכול ללחוץ CONNECT, אבל הוא עדיין לא מתחבר (וגם לא כותב למה, רק תחת לשונית LOG אפשר לראות : PPPoE try to re-connect automaticly PPPoE Retry Fail) בקיצור, הוא א מצליח להתחבר לספק האינטרנט. (למרות ש…

19. הי המצב הזה קורה לי רוב הפעמים בהורדה אני משתמש ב JDOWNLOADER לא שיניתי כלום בהגדרות נתב LINKSYS WRT54GL קושחה TOMATO 1.23 מה שקורה שאני ממשיך להיות מחובר אבל אתרים לא עולים פשוט נטענים בלי סוף ניתוק וחיבור ראוטר לחשמל פותר את הבעיה סה"כ הגדרתי את L2tp server address את המשתמש והסיסמא אולי משהו חסר ? לא הגיוני שכל יומיים אני אנתק ואחבר לחשמל

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  20. ביום שלישי בשבוע הבא, תפתח בלאס ווגאס תערוכת האלקטרוניקה והמחשבים CES 2012. כמו בכל שנה, גם הפעם אקח חלק בתערוכה ובאירועים המתרחשים סביבה ואדווח משם ישירות. את כל הפרטים על התערוכה, על הצפוי בה ועל הדרך בת 5 הימים שעשיתי על מנת להגיע אליה אפשר לקרוא בפוסט המצ"ב. קריאה מהנה. CHIEF http://www.netcheif.com/blog/?p=1672

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by Teliran1,

אהלן, אמא שלי רוצה לקנות מחשב נייד וכדי לחבר אותו לאינטרנט צריך ראוטר. עכשיו בבית יש לנו מודם של HOT של מוטורולה. עכשיו השאלה שלי האם כדאי להזמין מהוט ראוטר והאם זה עולה כסף או משהו, או שכדאי לקנות אותו באופן פרטי? אם כן אשמח אם תמליצו לי על אחד טוב ואיכותי אך לא יקר. שאלה נוספת היא, שיש לנו כרגע 12MB האם הראוטר ישפיע במידה רבה על מהירות הגלישה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by ItachiSan,

אם אני עושה ייצוא של הגדרות ב RTA1025 אני אוכל להשתמש בהן בנתב מדגם אחר? ד"א איזה נתב תקן N של בזק עדיף: Netgear DG834NU או 2760 DLINK ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by dans41,

שלום, יש לי בעיית קליטה של WIFI בממ"ד אז קניתי Home Plug. אבל הבעיה זה שאני צריך יותר מחיבור אחד לשם. 1) יש אפשרות לשים ל Home Plug מפצל עזה או אחר שיאפשר לי לחבר עוד דברים? 2) ממש קשה לגלוש שם עם הסמארטפון, יש לזה גם פתרון?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  24. Started by tzr84,

שלום לכולם, התחברתי לאינרנט המהיר של הוט בשיטתUFI מהירות חיבור 12MB הורדה ו1MB העלאה הכרטיס רשת המובנה שיש לי על הלוח אם הוא 100\10 מה שאומר שאני לא יכול לנצל את כל המהירות. האם קיים כרטיס 1000/100/10 שיכול להתאים לחריץ PCI אצלי במחשב ואוכל להתקין ולתמוך במהירות זאת? המפרט שלי למטה, תקציב עד 250 ש"ח. אודה אם תפנו אותי לחנויות ומוצרים ברשת שאזמין אונליין, תודה רבה,

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by Tan,

שלום, השבוע התחברתי להוט (כתשתית. הספק הוא בזק בנלאומי) אך יש בעיה שמאוד מציקה לי ששמתי לב (איך אפשר שלא) אליה: כאשר אני מוריד קובץ (מכל מקור)/מדבר בסקייפ וכו , פשוט אי אפשר לגלוש באינטרנט , כאילו שההורדה לוקחת את כל רוחב הפס ולא משאירה כלום לגלישה (האתר פשוט לא עולה). מה אפשר לעשות ? יש פתרון ?? זה ממש מציק ! חשוב לציין שאני בחבילה של 12 מגה , ככה שאין בעיה במהירות יש בעיה בניתוב של רוחב הפס כמו שצריך (אולי המודם/ראוטר שהביאו לי הוא דגם דפוק?- נראה לי הוט מחלקת סטנדרטי לכולם)... תודה רבה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.