רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
טוב השאלה נמצאת כבר בכותרת אבל יש לי שאלה לי יש שני מחשבים בבית ועד עכשיו היו שני אינטרנטים נפרדים עכשיו אבא שלי רוצה לעשות לי router אני אישית מעדיף אינטרנט נפרד אבל מה אפשר לעשות אז ככהעם הייתה לכם 2 בחירות עם לעשות router או לעשות קווי מה הייתם עושים ועם הייתם חייבים לעשות router מה הייתם עושים קווי או אל-חוטי... ? תודה למי שיעזור =]
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
עד אתמול היה לי 2 מגה (בזק בינ"ל) והיום אני בא לבדוק את המהירות ואני רואה שהמהירות לא השתנתה. בדקתי במלא דרכים- HTTP, FTP, P2P הורדות העלאות ועוד מלא דרכים בקיצור לא השתנה- למרות ששלחו לי אימייל והודיעו על השינוי בחבילה. מה עושים? ולמי צריך להתקשר במקרה כזה, לספק או לתשתית ?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם. מזה תקופה ארוכה מאוד שאני סובל טרור וחוסר מקצועיות מהספק הנוכחי שלי. עקב חוקי הפורום אני לא יכול לחלוק את האמת עליו אז אני אבקש המלצות לספק אינטרנט כלשהו רק לא נטוויז'ן. ;D לאחר מכן מה חשוב לי בספק... 1) שיהיו מקצועיים, להגיד לי שכל תקלה לנתק את הראוטר זה לא לעניין. 2) שיהיו אמינים, לשקר לי שההוראת קבע בבנק לא תקינה למרות שהם לא ביקשו כסף זה לא מקצועי. 3) שיהיה ביצועים טובים עם שרתים בחו"ל, אינטרנט של מגה וחצי ופינגים של 400+ בכל שרת משחק מחול זה ממש לא לעניין. 4) שיהיה איכותי, זה בלתי נסבל שאינטרנט מתנתק פעם בשבוע שבועיים ושאני מדבר עם התמיכה הם אומרים לנתק לחבר ושטויות ובלי שאני אגע איך שאני סוגר את הטלפון זה מסתדר. 5) בלי הגבלה מטופשת על כמות ההורדה החודשית…
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
את הדומיינים שברשותי רכשתי מ Godaddy , מה המקום הזול ביותר לרכוש דומיינים עם סיומת co.il ? תודה עריכה: האם מישהו יודע מה ההסבר ההגיוני לכך שדומיין ישראלי עולה כפול מדומיין com ? (חוץ מהסיבות הברורות "מדינה של גנבים, מושחטים, רודפי בצע וכו')
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ובכן, ככה: רכשתי מחשב נייד. יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת קווית לפס רחב טלפוני. הייתי מעוניין לצרף גם את הנייד, אבל מכיוון שאני עובד איתו בחדר אחר, יש עם זה קצת בעיית חוטים. יש לי iMate - סלולרי 3.5G עם חיבור אינפרא אדום + USB + WiFi. לפי המידע המצוי אני יכול לגלוש עם הסלולרי דרך האינטרנט הבייתי (אבל מכיוון שזו רשת קווית אני צריך לחבר אותו פיזית ל-USB של אחד המחשבים)... השאלה שלי היא - האם שירות האינטרנט הטלפוני (הקווי) יכול לעבור דרך הסלולרי, שישדר אותו לנייד? הכוונה היא לא להתחבר לרשת הסלולרית, חלילה. הכוונה להשתמש בנייד כמשדר WiFi לנייד שנמצא בחדר סמוך. (הרי אם הוא קולט WiFi הרי שהוא גם צריך לשדר נתונים, משמע באותו פרוטוקול (WiFi) ולכן הגיוני שיש לו יכולות שידור. ואם…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם. . . יש לי שני מחשבים אחד מחובר ישירות עם ראוטר ואליו מחוברת המדפסת , והשני מחובר לאינטרנט עם כרטיס רשת ... אני מעוניין להכניס גם את המדפסת לעסק ניסיתי עם כמה אשפים של ווינדווס וזה לא עבד... אז אני כנראה אצטרך הסבר מהתחלה ועד הסוף ... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי שרת פרטי עכשיו הכול עובד טוב ויפה רק יש כמה בעיות שאני לא מבין אז הבעיות הם שאני יכול להיכנס למשחק ואחרים לא כשהם נכנסים הם מקבלים DC יש לי ראוטר וזה בטוח בגלל זה רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדאי שאנשים יוכלו להיכנס ולשחק הראוטר שיש הוא מדגםTNN של בזק ולגבי IP קניתי אי פי קבוע בתשלום חודשי ככה שזאת לא הבעיה של מצב הIP אני מקווה שמשהו יעזור לי בזה אני כבר חודשיים מחפש מדריכים או משהו שיעזור לי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
או קיי..קניתי עכשיו מחשב חדש וטוב ב6600 שקל... ואני בדילמה עכשיו...אבא שלי מוריד הרבה שירים..והוא הרבה באינטרנט ואמא שלי גם באינטרנט הרבה...ואני דיי רוצה להעיף אותם מהמחשב שלי.. עכשיו אם אני עושה רשת אז הכל מחובר אליי...אבא שלי יגלוש באינטרנט מהלפטופ שלו ואמא שלי ממחשב אחר..עכשיו שמעתי שאם מחברים מחשב לרשת...אז האימיול עובד חרא...בגלל LOW ID או משהו כזה...ואולי גם האינטרנט אקספלורר יהיה איטי יותר אז בבקשה תעשרו לי להחליט ותעירו לי הערות כי בטח טעיתי פה בכמה דברים....האירו את עיניי!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאין לי מושג איך אני מתגבר עליה וממה היא נובעת. יש לי מחשב נייד עם כרטיס אלחוטי מסוג 802B. חיברתי למחשב השולחני שלי כרטיס אלחוטי של D-LINK ויצרתי ביניהם רשת אלחוטית. הבעייה היא שכל פעם שאני מכבה את המחשב הגדול ומדליק מחדש שיתוף האינטרנט לא עובד וגם שיתוף הקבצים. איך סידרתי את זה? - אני פשוט עושה סיסטם ריסטור על הנייד לתאריך של אתמול והכל חוזר לעבוד עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב הגדול שלי. דרך אגב את הנייד אני יכול לכבות ולהדליק כאוות נפשי וזה לא פוגע בכלום. רק כאשר אני מכבה את השולחני יש לי בעייה, ורק סיסטם ריסטור על הנייד עוזר. נו טוב אז בואו נראה אתכם עכשיו עם הבעייה הזו...... השתגעתי כבר!
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת זה בזה ושיהיה לשניהם גישה לאינטרנט. מה אני צריך ? וכמה יעלה לי בערך לעשות את זה ?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, ברגע שאני מגדיר ל Interface של ה PPPoA שיבצע PAT/NAT הוא אכן עושה זאת, אבל בכיבוי-הדלקה הבא ההגדרה הזאת חוזרת ל Default (שהוא none). ביצעתי שמירה, גם באמצעות save all ב GUI וגם באמצעות ה CLI - שום דבר לא עוזר. השאלה שלי היא האם אני צריך בכלל להגדיר את זה בצורה אחרת כדי שזה ישמר כהגדרה קבועה? כרגע כדי להגדיר את זה אני נכנס ל- Static Routing, בוחר ב Int. שלי ומסמן PAT. ניסיתי להגדיר גם דרך Advanced -> NAT אבל זה לא כ"כ הלך. תודה!
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר מחשב לאינטרנט בממ"ד, (דירת קבלן בת 5 שנים) בחיבור קווי. הראוטר בסלון. יש דרך לעשות את זה בלי להעביר חוט על הקירות או לקדוח? מצורפת תמונה של השקעים בממד. חשמל, טלפון, אנטנה ועוד איזה חור שסגור במכסה. אם יש אפשרות, האם טכנאי בזק יעשה את זה? או חשמלאי? תודה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בית 2 קומות אך בקומה העליונה אין קליטה של wifi רכשתי מגדיל טווח אך הדבר לא עזר (יש קליטה מאוד נמוכה ולא יציבה של ה wifi ). ניסיתי לשים את מגדיל הטווח בכמה נקודות שונות, אך ללא שינוי. ספקית האינטרנט שלי היא hot, ויש בבית תשתית של בזק ישנה מאוד (בית ישן) כך שסוגי החיבור הם כבל טלפוני רגיל. לצערי המודם נמצא בממד כי שם יש נקודה של כבל קואקסיאלי. בקומה העליונה גם כן יש נקודה שכזו אך בהחלפה בממד אין קליטה. איך אני יכול לקבל קליטה טובה בקומה העליונה? מה אני צריך לרכוש בשביל זה (לא משהו יקר)?? תודה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי חברים. האם מישהו כאן משתמש בציוד רשת של UBIQUITI? אם כן, אשמח לדעת איזה ציוד בדיוק יש לכם. לי יש כמה וכמה מכשירים שלהם, אני באופן אישי חושב שהאיכות שלהם היא משהו חסר תקדים בתעשייה, בטח שכשמדובר על מכשירים ברמת אנטרפרייז ללא עלויות של רישונות וכו. יחד עם זאת, עושה רושם שהם כמעט לא מוכרים בארץ בעוד שבארצות הברית הם סופר מפורסמים.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי בדירה ארון תקשורת, אליו מגיע הסיב האופטי ושם נמצא הראוטר של סלקום. מארון התקשורת יוצא כבל תקשורת לכל חדר כפי שניתן לראות בשרטוט שהוספתי. במצב הנוכחי בכל חדר יש AP עם אותו שם רשת וסיסמה, אבל במעבר בין חדרים אני חווה ניתוקים לפעמים. אני רוצה להקים רשת Mesh כדי שתהיה קליטה מקסימלית בכל החדרים ללא ניתוקים במעבר בין חדרים והפיתרון היחיד ששמעתי עליו הוא Mesh-Wifi (האם יש פיתרון אחר יותר טוב?). אז חשבתי לשים בכל חדר TPLINK DECO M5 (או מוצר דומה) ולחבר את כולם באופן קווי לראוטר, כך שה-DECOs ידברו ביניהם על גבי תקשורת קווית לקבלת מהירות מקסימלית. האם יש אפשרות כזאת בהינתן התשתית הקווית שבשרטוט? ממה שהבנתי, ה-DECOs חייבים להיות משורשרים אח…
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. בנייד מותקנת מערכת הפעלה widows xp media center version 2002 service pack 2 .אמנם הגלישה באקספלורר תקינה אבל בכל דפדפן אחר או בהפעלת יישומים הכל נראה כאילו אני לא מחובר לאינטרנט. בדקתי ב"חריגים" בפיירוול של ווינדווס והכל תקין שם (כל התוכנות הנ"ל מאושרות ומסומנות ב וי .) עולה לכם משהו?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט אלחוטי, מחשב אחד שמחובר ישירות ועוד מחשב נייד שמתחבר עם הכרטיס רשת שלו עכשיו השאלה שלי האם אני יכול למקם את הראוטר הנוסף כך שיגביר את האות למחשב הנייד?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף נתב היה לי אחד של 3COM לא עבד טוב היה לי הרבה ניתוקים ולכן אני רוצה להחליף ראיתי שהרבה ממליצים את TP-Link WR1043ND אבל שמתי לב שהרבה מתלוננים על ניתוקים וזה אזור שאני מאוד רוצה להמנע ממנו אז אם אפשר איזה המלצה עד 400 שקל.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
הנה תחילת השירשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494844.msg4239528#msg4239528 וההמשך איש של סיסקו המליץ לי על שני ראוטרים מסידרה 800 של סיסקו דגם 881 או 861 ואיש של דלינק המליץ על פיירוול דגם DFL260E או על ראוטר דגם DSR500 מבין הארבעה האלו מה הכי טוב חרשתי את הרשת ולא מצאתי אפילו מדריך אחד או מפרט של שני הסיסקו אפילו לא באתר שלהם כך שאין לי בדיוק איך להשוות רק להיסתמך על מילה של מישהו איזה מבין הארבעה האלו הכי קל לקנפג חשוב לי שיהיה תכונה של QOS לפי IP איך קוראים לתכונה הזאת במפרט של הראוטר {לא ראיתי משהו כמו QOS BASED IP}
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי, עם WIN XP, מחובר באופן חוטי לאינטרנט (מתווך על-ידי ראוטר). הנייד, עליו מותקן WIN7 מתחבר באמצעות רשת אלחוטית. הבעיה, והיא חוזרת על עצמה בפעם השנייה כבר, היא שלאחר פורמט של הנייח, הנייד לא מזהה את הנייח ברשת ולא יכול להעביר אליו קבצים. חוץ מזה הרשת תקינה. בפעם הקודמת נאלצתי להתקין מחדש את הרשת האלחוטית. אשמח לקבל עצות כיצד לפתור את זה.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן, אמא שלי רוצה לקנות מחשב נייד וכדי לחבר אותו לאינטרנט צריך ראוטר. עכשיו בבית יש לנו מודם של HOT של מוטורולה. עכשיו השאלה שלי האם כדאי להזמין מהוט ראוטר והאם זה עולה כסף או משהו, או שכדאי לקנות אותו באופן פרטי? אם כן אשמח אם תמליצו לי על אחד טוב ואיכותי אך לא יקר. שאלה נוספת היא, שיש לנו כרגע 12MB האם הראוטר ישפיע במידה רבה על מהירות הגלישה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות כרטיס רשת חיצוני למחשב בעל טווח גדול ושהקליטה תהיה כמה שיותר חשזקה על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נמצא בחדר מקלט ויש לי בעיה במחשב כל פעם הפס ע להעוצמה על הכי נמוך ולפעמים ( הרבה ) קורס ולא עובד כלל .. עכשיו זה נמאס לשחק אצל אחותי/אחי כי אי אפשר לדבר בשקט אם חברים הראטור/מודם הכל נמצא בחדר אחותי ואין אפשרות להחליפו הרשת האחלחוטית שלי דגם : EDIMAX EW-771USN אולי הבעיה כלולה בו ? אם יש דבר לשפר תעוצמת קליטה ולא לא יפעל אשמח מאוד
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-