רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אם אני עושה ייצוא של הגדרות ב RTA1025 אני אוכל להשתמש בהן בנתב מדגם אחר? ד"א איזה נתב תקן N של בזק עדיף: Netgear DG834NU או 2760 DLINK ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע למה שאני מוריד קובץ כלשהו אחרי דקה אני מקבל הודעה של error access denied ?? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס רשת של edimax 7118UN (מחירו 209) שלפי מחירו הגבוהה ציפיתי שיימצא לי כמות גבוהה של רשתות. הוא מוצא לי רק 12 רשתות. לעומת האנטנה הפשוטה שמגיעה עם האקסטרימר (שמחירה 99 ש"ח) זה כלום, הכרטיס רשת של האקסטרימר מוצא לי יותר מ23 רשתות!! וגם עם קליטה ומהירות יותר גבוהה מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הסוגיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הנתב DI-704P לפצל את האינטרנט בדירה. כרגע אני ב-ADSL אבל אני מתכנן לעבור לכבלים בקרוב (בתקווה שיוציאו מבצע טוב על על 1.5/512 בקרוב).. ניסיתי לחפש מידע בפורום על הנתב הזה אבל מצאתי רק דיון מלפני 3 שנים.. אז אני רוצה לוודא אם הוא אכן מתאים גם לכבלים בארץ ולא רק ל-ADSL. באשר למודם של הכבלים אני מבין שלא משנה איזה אני אקבל וכולם עושים את העבודה.
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום!! עשיתי רשת ביתית ויש לי עליה פיירוול חומרה. בהגדרות של הפיירוול אין את האייסיקיו ברשימת התוכנות.. נכנסתי לאתר של אייסיקיו וזה ממש מסובך שם ההסבר ולא הבנתי כלום... מישהו יודע מה מספר הפורטים? או האם ההגדרות הם בתוכנת האייסיקיו עצמה??? תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שרת שאני רוצה לחסום את כל התקשורת שלו מול: מחשבים אחרים ברשת, הנתב וכמובן התקשרויות אינטרנט שיוצאות דרך הDG. כל ההתקשרויות מלבד אלה בפורט 3389 (RDP) כמו שאני רואה את זה, יש לי 3 אפשרויות (מסודרות לפי העדפה): 1. לחסום את זה דרך הנתב. יש לי SAFE@OFFICE500 של checkpoint 2. דרך IPSEC 3. להתקין FW תוכנה 1. אחרי הרבה משחקים עם הנתב ואחרי שקראתי את הספר הוראות שלו, עדיין לא הצלחתי לעשות את זה, הכי הרבה שהצלחתי לעשות זה לחסום את כל ההתקשרויות מהאינטרנט למחשב ומהמחשב לאינטרנט. מישהו מכיר את הממזר הזה ויש לו רעיון? 2. מע' ההפעלה היא 2003 server. אני אשמח לדבר עם מישהו שעשה כזה דבר. 3. אני ממש לא רוצה לעשות את זה, ניסיתי את ZoneAlarm ואחרי שהתקנתי אותו ועשיתי ריבוט ה…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בוא נגיד שאני מעוניין לקנות מחשב שרת ולשם אותו בחוות שרתים קודם כל יש דבר כזה? ואז אני ישלם רק על החיבור ? כמה זה אמור לצאת ? אני לא מדבר על SEEDBOX
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב אחד המחובר ל ADSL, ורציתי לשאול האם ניתן לחבר על אותו קו מודם נוסף ? אם כן, היכן ואיזה סוג אני צריך לרכוש ? כמה מודם סביר צריך לעלות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
כולל תוכנות כמו icq & odigo????? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
למשל אם יש לי חיבור של 5MB ו5 מחשבים ואני רוצה שכל מחשב ישתמש רק ב1MB, אפשר לעשות דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נקודה בבית שבה יש קליטת אינטרנט ממודמראוטר siemens sl2 141 של אחותי שגרה 2 קומות מתחתי . אני רוצה שתהיה קליטה בכל הבית. הבנתי מכל מיני מדריכים באינטרנט שבאמצעות הnetgear dg834g שברשותי אוכל להרחיב את אזור הקליטה ממש כמו ap. ניסיתי ולא הצלחתי. אם מישהו יודע איך לעשות זאת או יודע על מדריך מסוים באינטרנט זה יהיה פצצה! דרך אגב קראתי כבר את המדריך המצוין בנושא באתר netcheif ובכל זאת לא הצלחתי..
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קראתי את המאמר על שיתוף אינטרנט ביתי (שרת עם כרטיס אחד ) וראיתי בעמוד האחרון שכתוב : "....ומעליו מודם אלקטל שאינו משודרג " איזה שדרוג קיים למודם הזה ??
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אני רוצה להיכנס לאתר עם כתובת פרוקסי איפה צריך לרשום אותה ?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי יש כרטיס רשת ObBoard ועוד כרטיס אחד שהוספתי, ז"א - 2 כרטיסי רשת לפני מספר ימים חיברתי מן התקן USB חיצוני שהוא בעצם מקלט טלוויזיה ומכיל כניסת אנטנה של טלויזיה, רדיו, SVCD וכניסת סאונד. כמו כן יש בו יציאת סאונד. רציתי לדעת האם הכרטיס רשת השלישי, המופיע לי פה: הוא בעצם ההתקן החיצוני הזה שחיברתי? ומה לעזאזל הוא עושה שם? זה התקן TV לא רשת או משהו! מה אפשר כבר לעשות איתו שם? תודה רבה לכם
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי היום את הראוטר של EDIMAX 6204WG. אני משחק ב-World Of warcraft, ואחרי שבזק בינלאומי סידרו לי את בעיות הפינג זה הולך כך: ראוטר מחובר - פינג לא יציב, 200-700, ולא משנה על כמה הוא עומד תמיד יש לאג מורגש. ראוטר מנותק - פינג אף פעם לא עולה על 200, וכמעט ואין לאג! לא משנה אם זה בשעות העומס, גם אם אני מתנתק 100 פעמים ומקבל כל פעם פול אחר באיפי, הפינג תמיד תקין! קראתי יותר על הראוטר, גם פתחתי עליו הודעה אחרת לא מזמן, וגיליתי שאני לא היחידי שנתקל בכזאת בעיה איתו. הפעם אני מתכוון לקנות אחד חדש, ולהשקיע קצת יותר. הדבר היחידי שחשוב לי הוא שהראוטר החדש לא יגרום לכזאת בעיה! חבל לי להוציא 500 שקלים על ראוטר דפוק באותה המידה. על מה אתם ממליצים? דרך אגב, לגביי הראוטר הנוכחי, ניסיתי …
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
חבר'ה.. אני צריך את עזרתכם.. יש לי תופעה הזוייה במחשב - אני לא מצליח לגלוש - נבדק ב3 דפדפנים שונים. אני מחובר דרך הכבלים עם ראוטר תקן B ישן של 3COM בIP קבוע. רק לציין שיש לי פינגים רציפים לנתב, לIP של "וואללה" ולכתובות רגילות כמו "גוגל" וכו'. יש לי אנטיוירוס של נוד ופיירוואל של ווינדוס - ניסיתי לבטל אותם והתופעה בעינה... מה שמוזר זה שאני מצליח להתחבר למחשב בLOGMEIN למשל ולמשוך מייל.... ניסיתי אפילו להגדיר DNS של הספק וגם ממש לא עזר... אף פעם לא הייתה לי תופעה הזויה שכזו... אשמח לעזרה... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז ככה יש לי AP מדגם TL-WA801ND מה שאני רוצה זה לקלוא WIFI מהשכנים ולהעביר לחדר שלי !! (השכנים קצת רחוקים) אז ככה שדם הזה TL-WA801ND יש 2 אנטנות קטנות של המכשיר הוצאתי אחת! ובינקומה חיברתי כבר שמחובר לאנטנה חיצונית שבגג הבית!! מה שאני רוצה לעשות זה כול הרשתות ש האנטנה שבגג קולטת שתעביר לי לחדר שאני יוכל להיתחבר מהמחשב ל WIF ! וענו שיקלו וישדר את מה שהוא קולט !! ניכנסתי ל http://192.168.1.254/ אך לא הבנתי מה אני צריך להגדיר ואיפו !! בכדי להיכנס לכתובת האייפי שציינתי שזה ההגדרות של המכשיר הייתי צריך להפוך את האייפי של המחשב לסטתי !!! תודה לעוזרים!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שזה המקום לשאול את זה אם לא בבקשה להעביר את זה למקום הנכון. קניתי שרת dedicated server עם ווינדוס 2008 ואני מתחבר אליו דרך remote desktop connection עכשיו הבעיה היא שהחיבור שלי אל השרת מאוד מאוד איטית. מה זאת אומרת ? כשאני מתחבר לשרת דבר ראשון אני רואה מסך שחור ולוקח לו שעה עד שהוא מגיב לי. דיברתי שם עם צוות התמיכה וזה מה שהם אמרו לי: The response goes bad at hop 6 and 7. This is the network of your ISP though. You should contact your ISP to ask if they can change some routing to our network. I have left the tracert results open at your server and i get to your home network gateway within 70ms בעיקרון לפי מה שאני הבנתי הם אומרים שבזקבינלאו…
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה ימים שיש לי את הNAS החדש שלי(שמופעל ע"י FreeNAS) ואני מאוד מרוצה ממנוץ אני מנסה ליצור אפשרות שתאפשר לי להיכנס לשרת דרך האינטרנט. הוראות כאן:http://www.neowin.net/forum/topic/759064-how-to-setup-freenas-to-acess-files-using-internet/ עשיתי את כל הצעדים שכתובים עכשיו שאני מנסה להתחבר הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמה למרות שלא הגדרתי אחת. איך מגדירים שם משתמש וסיסמה לFTP בFreenas?. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יפשתי בפורום את התשובה לשאלתי ולא מצאתי. יש למודם זה חיבור כבלים, עם רשת ו USB. אז חשבתי שאולי אפשר לחבר אותו למחשב אחד דרך הרשת ולשני דרך USB. השאלה אם זה אפשרי? ואיך אני עושה אתה זה - כלומר, האם אני מחייג בשניהם? חוץ מזה, אני עובר לדירה משלי, ושם אני רוצה לחבר את 2 המחשבים. העניין הוא שאין לי שם קומות(קומה אחת), ויש לי HUB. האם הוא יכול לעזור לי להקים רשת? תודה מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום. ברשותי ראוטר מתוצרת 3com דגם 3CRWE554G72T/3CRWE554G72TU. כמו כן, יש לי שלושה מחשבים בבית, כאשר אחד מהם נייד. המחשבים הנייחים מחוברים חוטית, והנייד אלחוטי. המודם, הוא מודם eci-270pr של בזק. חבילת גלישה - ADSL 1.5mb. אני סטונדט, לכן, אני והנייד לא בבית במהלך רוב השבוע. והאינטרט פועל ללא בעיות (למעט באג קטן פה ושם, אבל, לעיתים רחוקות). כאשר אני חוזר הביתה, והנייד מצטרף לרשת, הראוטר מתחיל להשתגע, כל שעתיים בערך הוא מנתק את החיבור לאינטרנט (שיתוף הקבצים ופינג בין המחשבים ברשת קיים), אני יודע שהבעיה היא בראוטר כי כיבוי והדלקת המודם עצמו אינה מחזירה את האינטרנט. הדרך היחידה (שאני מצאתי) להחזיר את האינטרנט היא לעשות ריסטרט לראוטר (דרך התפריט- ההעדפה, או להוציא את החשמל …
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אין אני משתגע כל שניה בעיה חדשה השבוע התקנתי מחדש את XP שאני בא להתקין כרטיס רשת הוא מזהה לי רק משהו של ג'יגה בייט נראה לי זה מובנה ושאני מנסה להתקין תכרטיס רשת שהוא לא מובנה הוא לא מתקין לי אותו גם אחרי שהוא מזהה אותו הוא עושה התקנה ואז לא קורה כלום המנהל התקנים נשאר אותו דבר מה שמוזר זה שבויסטה התקנתי את הכרטיס רשת הזה תוך שניה .. חיפשתי מלא דרייברים כל היום של הכרטיס הזה כלום לא עזר השם של הכרטיס הוא edimax turbo mode sw71280
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, קניתי linksys חדש ומשום מה הוא לא מתחבר לאינטרנט. יש לי ADSL והגדרתי כדלקמן: pppeo, username@014, password מה חסר? כשאני מגדיר כך בראוטר edimax או בחייגן זה מתחבר יש לי מודם aztech
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התקנתי רשת כולל שיתוף אינטרנט והכל פעל כשורה. ועכשיו (אני לא יודע מה הסיבה...) אני לא יכול יותר לשתף קבצים! כשאני לוחץ מקש ימני על כונן כלשהו הוא לא מראה לי את האפשרות: SHARING גם כשאני נכנס ל-"my network places" המחשב נתקע... מה לעשות? נ.ב. אני משתמש ב- windows 2000 והמחשבים מחוברים דרך HUB והמודם אלקטל מחובר לכניסת uplink ב-hub. ניסיתי אתמול להשתמש בתוכנת network של sygate יכול להיות שזאת הבעיה? האינטרנט עדיין פועל בשני המחשבים אז הבעיה היא לא החיבורים.
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר שקיבלתי מבזק שכולל מודם DSL-2650U אני משתמש בחיבור האלחוטי שלו הבעיה היא שהאות שלו חלש וכל פעם יש לי ניתוקים. יש לי גם ראוטר של TP-Link TLWR841N שאני לא משתמש בו השאלה שלי האם אפשר לחבר אותו לראוטר של בזק וככה למעשה תהיה קליטה של תקן N אם כן אשמח להדרכה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-