רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אינני יכול לשלוח הודעת דואר יוצאת מהאוטלוק. כמו כן,הדואר האלקטרוני שלי שייך לנענע.(nana.co.il). הגדרתי כך, שרת דואר נכנס : in.nana.co.il שרת דואר יוצא : out.nana.co.il 1.בדיקת הגדרת החשבון עברה בהצלחה בכל הסעיפים. 2.אן לי חומת אש\פיירוול. 3.אני רק יכול לקבל הודעת נכנסות. 4.לכל כתובת דואר אלקטרוני שניסיתי לשלוח לא הצלחתי: לוואלה,הוטמייל ג`ימייל וכדומה... אשמח לשמוע פתרונות או סתם תגובות, תודה.
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, יש לי ראוטר NETGEAR DGN1000 בסלון שמשדר WIFI. יש לי כמה שאלות אליכם - 1. העוצמה שלו לא משהו בכלל, האם אפשר להחליף אנטנה ? איפה אני מוצא אנטה שמתאימה מבחינת תדרים ועוצמות לראוטר שלי. 2. במרתף אני לא מצליח לקלוט את הWIFI, יש לי הכנה בקיר של RJ , יש איזה ממיר חוטי לאלחוטי ? זאת אומרת שאני יחבר מין מתאם עם אנטה לשקע רשת בקיר ואז הוא ישדר לי WIFI ? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
http://img154.echo.cx/my.php?image=bs5tl.png
-
- 13 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בבזק לא ראיתי שום מחיר באתר חוץ מפרטנר והוט אילו עוד שירותי אינטרנט של ספק כולל תשתית אתם מכירים ועל מה תמליצו?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לדעת האם ניתן להתחבר לאינטרנט דרך חיבור אלחוטי וחוטי בו זמנית. כלומר הלפטופ מתחבר לאינטרנט דרך הכרטיס רשת האלחוטי וגם מחובר דרך הכרטיס רשת החוטי למחשב אחר שבו יש אינטרנט. באופן תיאורטי זה אפשרי. השאלה אם יש ניצול של מלוא הרוחב פס (חוטי + אלחוטי) האם צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה..? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיית קליטה של WIFI בממ"ד אז קניתי Home Plug. אבל הבעיה זה שאני צריך יותר מחיבור אחד לשם. 1) יש אפשרות לשים ל Home Plug מפצל עזה או אחר שיאפשר לי לחבר עוד דברים? 2) ממש קשה לגלוש שם עם הסמארטפון, יש לזה גם פתרון?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום חברי הפורום, ברצוני לשאול אתכם, האם אתם יכולים להמליץ לי על ראוטר אשר אינו קורס בחיבור חייגן במהירות 12 מגה? (חיבור L2PT) משום שכבר שנתיים הראוטר שלי (אדימקס BR65BN) קרס כמה פעמים ביום בגלל החיבור הזה... לפני חודשיים הבעיה הזאת נפתרה סוף סוף על ידי כך שהעבירו אותנו לחיבור ללא חייגן..הראוטר לא קרס מאז אולם בעיות אחרות החלו להופיע בעקבות תעדוף נמוך (טורנט נמוך, הורדות איטיות בשעות העומס..) (הנושא שפתחתי פה לגבי הבעיה הזאת וכל ההסברים... לינק) לאחר קריאה קטנה פה הגעתי למסקנה שבחיבור ללא חייגן אני נחשב בתור משתמש רגיל ושרק על ידי חיבור חזרה לחייגן,אני אחשב בתור לקוח גיימר (כמו שהייתי פעם) הבעיות הללו יפתרו..אבל הבעיה היא שזה יגרום לבע…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הי,יש לי ראוטר של 3COM הוא הפסיק להעביר אינטרנט לשאר המחשבים. האינטרנט עובד רק כאשר מחברים את המודם ישירות למחשב. מה לעשות? אגב הרשת האלחוטית עובדת ורק האינטרנט לא. תודה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מודם נתב אלחוטי של בזק ASUS AM 604g. אין לי כרטיס אלחוטי במחשב . אני מעוניין לשים את המחשב במבנה בחצר, אשר מרוחק מהמודם הנ"ל שנמצא בתוך הבית מרחק של כ40 מטר. מה צריך לרכוש בכדי שתהיה קליטה ממרחק כזה ?
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת חוטית ועל חוטית עם מודם נתב אלחוטי של בזק asus am 604g. אני רוצה (שתי קומות) להוסיף לאחד ה HUB ים switch אלחוטי netgaer GS605 שישמש לי כ Access point לרשת (שלא יהיה נתב ברשת ויתנגש בנתב הקיים, אלה יהיה כניסה אלחוטית נוספת לרשת הקיימת [בקומה אחרת]). איך מגדירים את הנטגיר? אשמח לסיוע ותודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מנוי של טריפל סי במשך כ-5 כבר (תשית בזק דרך "השוק הסיטונאי"), ובשנה האחרונה שמתי לב לתופעה מאוד מוזרה - נראה שיש איזושהי חסימה של שירותים מסויימים, ספציפית גישה לשרתי משחק, ועוד יותר ספציפית לשרתים של Elder Scrolls Online. בהתחלה זה קרה רק בשעות הערב (הייתי מצליח לתחבר פעם ב-10 נסיונות, והפינג היה נוראי), כבבוקר למשל זה היה עובד בצורה חלקה. היום החסימה (או מה שהם לא עושים) שונה - השרת של ה-Login פשוט זורק אותי מיד לאחר בקשת התחברות. בשביל לשלול שהבעיה היא אצלי, החלפתי ספק (פרטנר) על גביי אותה התשתית ואני מצליח להתחבר ולשחק כרגיל, חוזר לטריפל סי בתור ספק ושוב נחסם. אין לי כתובת IP קבועה דרכם (בשביל לאמת את זה אני מנתק את הכבל טלפון מהשקע בקיר לכמה דקות…
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אתם שמעתם על זה כבר? קרדיט: צ היקרה
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות ראוטר אלחוטי לבית שלי. התקציב שלי הוא גמיש, אבל כמובן שאני לא רוצה משהו יקר מידי. אז בסביבות ה- 300 שקל לדעתי יספיק. הראוטר ימוקם בקומה האמצעית בבית בעל שלוש קומות. בקומה זאת הקירות מבטון, אבל בקומות האחרות הם מגבס. צריך להיות לראוטר לפחות חיבור אחד חוטי. אני מקווה שלא שחכתי פרט כלשהו. תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי, שאלתי כבר את השאלה הזו ומשום מה אף אחד לא הגיב, אני מנסה שוב. יצרתי חיבור אלחוטי בין שני מחשבים האחד מחובר קווית לאינטרנט (LAN רגיל לראוטר הביתי שהוא ראוטר לא אלחוטי) והשני אלחוטית לזה שמחובר קווית (חיבור ad-hoc). במחשב שמחובר קווית יצרתי bridge בין הקישור LAN לקישור האלחוטי ובכך איפשרתי גם חיבור של זה המחובר ad-hoc לאינטרנט. הבעיה היא שברגע החיבור אני רואה קישוריות מעולה, כלומר עוצמת תקשורת excellent בקצב של 11Mbs אך כשאני מנסה לגלוש הקצב יורד ל 2 (עדיין חיווי excellent!!) והגלישה נורא איטית, לפעמים אפילו מתנתק. כמובן, המחשב המחובר קווית גולש ללא בעיות. מה הבעיה כאן? תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
יש לי בעייה בחודש האחרון שאחרי מספר ימים של חיבור מהירות ההורדה יורדת למהירות של 5-6kbps. אחרי התנתקות וחיבור מחדש המהירות חוזרת למצב הרגיל. לעיתים אין פעילות כלל על הקו במשך הימים שאני מחובר היות והמחשבים כבויים. אם החיבור היה מתנתק הייתי חושד בספק (נטויזן), אך להמשיך להחזיק אותי מחובר עם מהירות נמוכה לא נותן לו שום יתרון.
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אני מגדיר תיקייה שתהיה משותפת, באפשרויות חיבור אישרתי את האפשרות של שיתוף קבצים ומדפסות. אבל אני לא מוצא את התיקייה במחשב המשני שמחובר דרך המחשב שלי... ** יש לציין שהאינטרנט עובד ב-2 המחשבים בצורה מצויינת ואין בעיות, ככה שהתקשורת בין המחשבים בסדר גמור ** חיפשתי כמה וכמה פעמים ב"מיקומי הרשת שלי", ניסיתי להוסיף דרך האשף, אבל פשוט לא הצלחתי. האם יש תוכנה שתאפשר העברת קבצים ממחשב למחשב? עד עכשיו הייתי מעביר איתו קבצים בICQ אבל שאני מעביר קבצים גדולים [ 2 ג'יגה למשל ], המחשב פשוט נתקע... התוכלו להמליץ לי על תוכנה מסויימת שתעשה את העבודה? תודה מראש לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאין לי מושג איך אני מתגבר עליה וממה היא נובעת. יש לי מחשב נייד עם כרטיס אלחוטי מסוג 802B. חיברתי למחשב השולחני שלי כרטיס אלחוטי של D-LINK ויצרתי ביניהם רשת אלחוטית. הבעייה היא שכל פעם שאני מכבה את המחשב הגדול ומדליק מחדש שיתוף האינטרנט לא עובד וגם שיתוף הקבצים. איך סידרתי את זה? - אני פשוט עושה סיסטם ריסטור על הנייד לתאריך של אתמול והכל חוזר לעבוד עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב הגדול שלי. דרך אגב את הנייד אני יכול לכבות ולהדליק כאוות נפשי וזה לא פוגע בכלום. רק כאשר אני מכבה את השולחני יש לי בעייה, ורק סיסטם ריסטור על הנייד עוזר. נו טוב אז בואו נראה אתכם עכשיו עם הבעייה הזו...... השתגעתי כבר!
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת בבקשה את ההיתרונות של ראוטר אל-חוטי ואת החסרונות שאלה: חסרון שלו זה שהוא מעביר קרינה? מי שלא יודע = ראוטר אל חוטי זה בלי חוט תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי יש כרטיס רשת ObBoard ועוד כרטיס אחד שהוספתי, ז"א - 2 כרטיסי רשת לפני מספר ימים חיברתי מן התקן USB חיצוני שהוא בעצם מקלט טלוויזיה ומכיל כניסת אנטנה של טלויזיה, רדיו, SVCD וכניסת סאונד. כמו כן יש בו יציאת סאונד. רציתי לדעת האם הכרטיס רשת השלישי, המופיע לי פה: הוא בעצם ההתקן החיצוני הזה שחיברתי? ומה לעזאזל הוא עושה שם? זה התקן TV לא רשת או משהו! מה אפשר כבר לעשות איתו שם? תודה רבה לכם
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ובכן חבר'ה,בשעה טובה ומוצלחת רכשתי ביוקר רב (70 דולר) ראוטר אלחוטי והתחלתי בהקמת הרשת הביתית שלי. מן הראוי לציין שהמוצר הוא ראוטר אלחוטי 4 פורטים+יציאה לאינטרנט מהיר,כשהראוטר תומך ב4 מחשבים בצורה אלחוטית או של לאן. הדגם הוא מסדרת בי והנה הקישור למוצר http://www.linksys.com/products/product.asp?grid=33&scid=35&prid=544. המחשב שלי עובד תחת מערכת הפעלה וינדואוס אקס פי,כשבינתיים מחשב שני בעל מערכת הפעלה וינדואוס 98 גם רץ עליה (הרשת). הרשת הורכבה כך: הראוטר חובר למודם הadsl על המחשב שלי,וחובר בחיבור לאן למחשב שלי. כשלמחשב השני (הוינדואוס 98) הוא חובר במכשיר וויירלס יו אס בי ( http://www.linksys.com/products/product.asp?grid=33&scid=36&prid=435). הכל בהרכבת הרש…
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
איך אני יכול לשתף מדפסת ברשת אלחוטית עם ראוטר של לינקסיס WRT54G?
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש איזה דרך לראות את כל הפעולות של החברים בפייסבוק. כל פוסט, כל תגובה וכל לייק שהם עושים, שיופיע אצלי איפהשהו בעמוד אבל שלא יישלח למייל. תודה
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי כבל רשת 4 גידים ואני צריך לחבר אותו בקצוות ל תקע /שקע RGB45 אולי מישהו יכול לעזור לי לתת לי איזה תמונה/שירטוט של החיבורים לפי צבעים או אולי איזה קישור למדריך ?? ( הכבל מיועד לרשת מחשבים קטנה ) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אל הרשימה המצומצמת של נתבי AC1900 הנמכרים בישראל, הצטרף לאחרונה דגם חדש של חברת D-LINK המכונה DIR-880L. כל הפרטים בלינק המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6065
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הוא לא מראה לי אתרים כמו שצריך התמונות לא עולות באתרים מהפעם הראשונה שהאתר עולה ולעיתים בכלל...בוואלה למשל! אני כבר סרקתי את המחשב לרוגולות...ניקיתי קבצי אינטרנט זמניים וקוקיס... ועדין כלום אולי מישהו יעזור לי...אני לא מעוניין בדפדפן אחר .. ההגדרות של אינטרנט אקפלורר איך הכי טוב להגדיר אותו יש לי הגרסה האחרונה?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-