רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
מה המחירים שלהם? (באתר זה לא מראה) מחיר התחברות, מחיר חודשית מבצעים וכו'... תודה.
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. ברצוני לדעת כיצד אני יכול לעשות שהאינטרנט יתחיל לעבוד בעת הפעלת המחשב? נכון להיום אני צריך להפעיל תוכנה בשם Wireless Utility להכניס סיסמא ואז האינרנט עובד. אפשר איכשהו לעקוף את זה ולעשות חיבור קבוע? מדובר על 10 מגה של NGN וראוטר מסוג NETGEAR WIRELESS N
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, עד לפני שבוע היה לי חיבור של 2 מגה לאינטרנט והייתי מוריד בקצב של 230kb/s שבוע שעבר שדרגתי את החיבור לארבע מגה, אני מקבל כרגע בין 350 ל - 400 מחישוב שעשיתי אני אמור לקבל בסביבות 500kb/s האם אני טועה או שיש פה איזשהי בעיה ועלי לבדוק אותה אשמח לשמוע מה קורה אצלכם לפני שאני פונה לבזק והספק שיבדקו את הקו תודה
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים את הראוטר, התשתית שלי היא הוט והספקית היא בזק. סבלתי מניתוקים מהאינטרנט בתדירות גבוהה.. בבזק אמרו שזה בגלל שהראוטר שלי לא תומך טוב בכבלים, הם העבירו אותי לחיבור ללא חייגן. לפני שהייתי בחיבור ללא חייגן היה לי "חבילת גיימר" בשביל הסוני 3 שאני משחק ברשת. * יש לציין שסבלתי מהניתוקים גם שעברתי לגרסת tomato . שאלותיי הם כאלה: 1) הנציגים של בזק אומרים שמומלץ להחליף תראוטר.. מה אתם אומרים? אני ממש מתבאס על זה שקניתי אותו כי הוא עלה לי 350 שקל.. למרות שיכלתי להביא משו הרבה יותר טוב וביותר זול אבל בסדר. 2) עד איזה מהירות הראוטר יכול לסחוב? 3) האם יש איזה עדכון לגבי הראוטר שיכול לגרום לכך שאני יעבוד בשיטת כבלים עם חבילת גיימר? הספקית שלי היא הוט כמובן. מאוד מודה…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי את הנתב TP-Link XX230v שיש לו חיבור GPON לסיב אופטי. העניין שהתברר לי בדיעבד שיש רשימה של נתבים מאושרי בזק ושהוא לא ברשימה. עכשיו יש לי שתי שאלות: א. אם ה xx230v לא מאושר בזק, אז בעצם אין למישהו מהארץ סיבה לקנות אותו ממני? אני בעצם לא מבין בשביל מה הוא נמכר בארץ, כשהוא לא מאושר על ידי בזק. ב. איפה אני יכול לקנות בכלל באופן פרטי נתב GPON מאושר בזק, חיפשתי בגוגל את הנתבים המופיעים ברשימה של בזק ולא מצאתי אפילו מחו"ל. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
הי,יש לי ראוטר של 3COM הוא הפסיק להעביר אינטרנט לשאר המחשבים. האינטרנט עובד רק כאשר מחברים את המודם ישירות למחשב. מה לעשות? אגב הרשת האלחוטית עובדת ורק האינטרנט לא. תודה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מודם נתב אלחוטי של בזק ASUS AM 604g. אין לי כרטיס אלחוטי במחשב . אני מעוניין לשים את המחשב במבנה בחצר, אשר מרוחק מהמודם הנ"ל שנמצא בתוך הבית מרחק של כ40 מטר. מה צריך לרכוש בכדי שתהיה קליטה ממרחק כזה ?
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך אפשר להשתמש במודם ECI (Inovia) B-FOCuS 270PR כנתב (ראוטר). על המודם עצמו כתוב שהוא Router וגם בחוברת המצורפת (בעברית) רשום תמיד "מודם נתב". אך בחוברת אין שום תיעוד לגבי כניסה לממשק הניהול של הנתב (ניסיתי דרך 192.168.0.1 - אך זה לא הגיע לשום מקום), או בכלל לגבי שימוש במודם כנתב. אם מישהו יוכל להפנות אותי בבקשה למידע לשימוש במודם זה כנתב ולגבי כניסה לממשק הניהול, אני אודה לו מאוד. בתודה מראש! קישור לדף התיאור של המודם מאתר ECI: http://www.inoviatele.com/Products_Hi/HiBFOCuS_270.asp הערה: מדובר במודם שמתחבר דרך כרטיס רשת.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אתם שמעתם על זה כבר? קרדיט: צ היקרה
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להקים רשת ביתית. מכיוון שהמרחק הגדול ביותר בין מחשב למחשב הוא כ-30 מטר, ואמורות להיות 7 יציאות שונות, אני מעוניין לברר את האפשרות של רשת אלחוטית. האם היא אפשרית בטווח שכזה? אשמח לדעת את העלויות של רשת אלחוטית ואת האמינות שלה- כמה עולה ראורטר, כמה עולה כל כרטיס רשת והאם יש הוצאות נוספות? בנוסף, יצירה של 7 יציאות לרשת, כמה צריכה לעלות לדעתכם? קיבלנו הצעת מחיר של 1000 שקל, מה שנשמע לי כמובן מגוחך ומוגזם. ראורטר עולה בסביבות ה-300 שקלים? כמה צריכה לעלות כל יציאה? הכבל עולה 3 למטר, ואני אשתמש בערך ב-100 מטר כבל לשלושת היציאות... אשמח לקצת עזרה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי מחשב רגיל לא נייד . השאלה מה אני צריך כדי לקבל אינטרנט מראוטר אל חוטי הנמצא בטווח של 50 מטר ? האם כרטיס כזה זול יעשה את העבודה ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589443 עוד שאלה - האם תתקבל קליטה למרות שהמחשב יימצא בחדר ממד ? ואם לא איך ניתן לשפר קליטה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
Hey guys im sorry in advance if this topic was already created once, but since I can't write in hebrew I can't search for it. Me and my dad wanted to make a network in my house for 2 computers, and it cost ALOT of bezeq connect me. How can I make my own network? is it possible? the speed will be the same as bezeq will install it for me? if it is possible which tools I need to choose? if it's possible please tell me EVERYTHING I need to do including connect between the two computers. I will thanks everyone that post to help me! (Hebrew commant will be more then welcome).
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה די דחוף אני מעוניין לחבר שני PC בכבל קרוס פשוט בלי שום קשר לאינטרנט ושיהיה אפשר פשוט לראות אחד את השני ולהעביר קבצים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר רשת קווית בבית אני מחפש לדעת את הסדר של צבעי הגידים שמתחברים בפלאג וגם הצד השני בשקע, הבנתי שאפשר לחבר גם 4 גידים וגם שמונה,בעיקרון זה לא משנה לי העיקר שיעבוד,אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאין לי מושג איך אני מתגבר עליה וממה היא נובעת. יש לי מחשב נייד עם כרטיס אלחוטי מסוג 802B. חיברתי למחשב השולחני שלי כרטיס אלחוטי של D-LINK ויצרתי ביניהם רשת אלחוטית. הבעייה היא שכל פעם שאני מכבה את המחשב הגדול ומדליק מחדש שיתוף האינטרנט לא עובד וגם שיתוף הקבצים. איך סידרתי את זה? - אני פשוט עושה סיסטם ריסטור על הנייד לתאריך של אתמול והכל חוזר לעבוד עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב הגדול שלי. דרך אגב את הנייד אני יכול לכבות ולהדליק כאוות נפשי וזה לא פוגע בכלום. רק כאשר אני מכבה את השולחני יש לי בעייה, ורק סיסטם ריסטור על הנייד עוזר. נו טוב אז בואו נראה אתכם עכשיו עם הבעייה הזו...... השתגעתי כבר!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם שרת מדפסות כמו זה למשל http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6918 יכל לנצל את כניסת הUSB שלו למטרות אחרות כמו חיבור של התקני USB אחרים למשל דיסק חיצוני או סורק או מצלמה
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני משחק במשחק רשת ASDF ולפעמים הוא מתנתק לי מהשרת או שאני עושה קפיצה ואח"כ אני לא צובר מהירות. מה ניתן לעשות? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ניגמר לי היתחייבות מבקש המלצות ל חמש מגה במחיר סביר לא איכפת לי ספק או תשתית. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות כרטיס רשת חיצוני למחשב בעל טווח גדול ושהקליטה תהיה כמה שיותר חשזקה על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שירות ה-CyberWall, עליו הכריזה היום בזק בין לאומי, הוא פתרון המיועד להגן על הגולש התמים מפעילות "דיוג" של אתרים זדוניים והודעות דוא"ל מתחזות. הפתרון של החברה עולה כ-11 שקל חודש אבל ניתן למצוא ברשת האינטרנט פתרונות חינמיים זהים. כל המידע בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6214
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום. בהמשך לדיון הקודם שפתחתי אני רוצה לשאול עוד שאלה..האם בשביל שיהיה לי אינטרנט אלחוטי בקומה אחת בבית (בית מפלסים) אני חייב ראוטר אלחוטי (מה שלא ממש מיתאפשר מכיוון שהנקודת חיבור נמצאת שני קומות מתחת) או שאני יכול להשים כרטיס רשת אלחוטי במחשב שנימצא בקומה הרצוייה (מחובר עם כבל רשת מאוד ארוך) והוא יישדר את האות האלחוטי בקומה?? בקצרה בלי לסבך יותר מידיי: האם האפשר לעשות אינטרנט אלחוטי בקומה אחת בבית ללא ראוטר אלא בעזרת כרטיס רשת נגיד כזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=283 או כזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=783 (שדרך אגב מה ההבדל בניהם) תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אל הרשימה המצומצמת של נתבי AC1900 הנמכרים בישראל, הצטרף לאחרונה דגם חדש של חברת D-LINK המכונה DIR-880L. כל הפרטים בלינק המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6065
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הוא לא מראה לי אתרים כמו שצריך התמונות לא עולות באתרים מהפעם הראשונה שהאתר עולה ולעיתים בכלל...בוואלה למשל! אני כבר סרקתי את המחשב לרוגולות...ניקיתי קבצי אינטרנט זמניים וקוקיס... ועדין כלום אולי מישהו יעזור לי...אני לא מעוניין בדפדפן אחר .. ההגדרות של אינטרנט אקפלורר איך הכי טוב להגדיר אותו יש לי הגרסה האחרונה?
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי חברה. אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי, התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח. רציתי לדעת כמה דברים: א. האם לכל ראוטר אלחוטי יש בנוסף אופציה לחיבור חוטי? ב. איך בדיוק מחברים את הראוטר? ג. האם אני צריך לחבר למחשב המשני משהו שבעזרתו הוא יקלוט את הראוטר? (מקווה שהייתי מובן). בבקשה המליצו לי על דגם מסוים ותנו לי פרטים עליו ומאוד יעזור גם אם תאמרו לי באילו רשתות ניתן לרכוש אותו. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-