רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... יש לי רשת עם כבל מוצלב עכשיו השאלה היא: יש לי מצלמת רשת שמותקנת במחשב בסלון שהוא המחשב המשני. איך אני דרך המחשב הראשי שבחדר שלי צופה דרך מצלמה זו? תודה
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הראוטר מחובר להוט בוקס. הבית קטן. לאחרונה קורה הרבה פעמים שהקליטה בא והולכת בגלים כל הזמן. גם בטלפון הנייד וגם במחשב. ניסיתי לעשות ריסטרט לראוטר אך זה לא עזר. אשמח לעזרה איך אפשר לפתור את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אדמין, בבקשה תשאיר את הת'רד הזה פה, זה לא תוכנה, אלא קשור לגמרי לרשתות. שלום לכולם, העברתי את האימיול למחשב שלי ואני כל הזמן מקבל low-id הבנתי כבר שצריך לעשות forwarding לפורטים של אימיול, רק שאין לי מושג איך עושים זאת. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש בנרות אתר עם הסברים על כל הפקודות בטלנט של אלקטל משודרג (281@8606). יש שם הרבה מאוד פקודות, וה-help לא מביא הסברים ממש מספקים. אם למישהו יש אתר שמסביר בדיוק יותר בפירוט על כל פקודה ופקודה, אני אשמח לקבל לינק. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לדוגמא אם ברשותי שני קווי טלפון שכל אחד מהם במהירות של 2.5 האם יש ראוטר שיכול להתחבר לשני הקווים ולתת לי במחשב מהירות של 5?
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אתם שמעתם על זה כבר? קרדיט: צ היקרה
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן. אני כרגע נמצא עם נטויז'ן 1.5 מגה על תשתית HOT. אין לי תלונות לגביהם, אבל שמעתי שלבזק יש פינגים טובים יותר לחו"ל. היות אני מרבה להתעסק עם שרתים בחו"ל, בעיקר במסגרת משחקי רשת המוניים, זה נושא קריטי עבורי. אנא המליצו לי על ספק+תשתית שיהוו את השילוב הטוב ביותר על מנת לקבל פינגים נמוכים כמה שיותר בחו"ל. (לא צריך פירוט מוגזם, פשוט תגידו לי מה יהיה טוב. רק לא חבילות גיימרים למיניהן כי ממה שאני יודע מחירן מופקע.)
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני ממש מצטער אם ההודעה לא קשורה אבל זה נשמע קשור רשת מעבדים כאילו..... בעקרון קראתי על כמה אנשים שחיברו 10 של מחשבים וגרמו להם אכשהו להשתמש בכמות חישוב העצומה הזאת ביחד..... אם יש אפשרות תגידו אם אין אז תגידו לא.... נראה לי מעניין בסה"כ (הודעה ראשונה אני צריך לצבור מיומנות...) תודה רבה.... אני שואל האם אפשר ליצור דבר כזה בבית....? אפשרי?
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בטח אתם לא מכירים את הראוטר הנ"ל... הנה קישור אליו http://gamedude.com.au/prod_show.php?art_no=neXNrouter_9104s אני חייב לדעת איך לפתוח פורטים לאימיול [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי שיתוף אינטרנט בין שני המחשבים שלי שיש בהם Winxp והכל עובד בסדר חוץ מדבר אחד קטן שמפריע. מידי פעם יש הבזק מהיר מאוד של חלון קטן, כאילו המחשב השני מנסה להתחבר של המחשב שמשתף אינטרנט או משהו כזה, למרות שהוא כבר מחובר. מישהו יודע איך נפתרים מהבעיה? ???
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין HTTP status code 302 ל HTTP status code 303 ?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלומות ידידי...חחח סתם בקצרה השאלה שלי היא אני מעוניין לקנות מכשיר N810 בעל תקשורת WiMaxׁ (Nokia N810 Internet Tablet) רציתי לדעת האם התקשורת הזו עובדת בארץ זאת אומרת האם ההתקן הנ"ל מתחבר לנתבים ביתיים (WIFI) כמו מחשבים רגילים רק שלהתקן הזה יש טווח קליטה גדול וחזק יותר?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שאלה ראשונה: בבית קרקע מסוים נעשה שימוש במודם שהוא גם נתב (לא יודע איזה דגם, סופק על ידי החברה) על מנת להתחבר לאינטרנט במחשב נייח. כ-30 עד 50 מטרים משם ישנו בית נוסף עם מחשב נייח עם מתאם אלחוטי חיצוני בחיבור USB המיועד לקלוט את האות מהנתב. גם המודם/נתב וגם המחשב עם המתאם נמצאים "בחוץ" (אין קירות מוצקים מפרידים). למחשב עם המתאם יש מפעם לפעם בעיות קליטה. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר נתב אלחוטי נוסף בחיבור חוטי לנתב הקיים שיהיה קרוב יותר למחשב עם הבעיה על מנת לשפר את הקליטה. האם זה אפשרי באופן כללי? שאלה שניה: יש ברשותי שני נתבים. אני אמור לתת אחד מהם למישהו ומעוניין להשאיר את הנתב הטוב יותר אצלי. אני לא כל כך מבין בנתבים ולא ממש מצליח לפענח את הנתונים הטכניים. תוכלו לומר לי…
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שירות ה-CyberWall, עליו הכריזה היום בזק בין לאומי, הוא פתרון המיועד להגן על הגולש התמים מפעילות "דיוג" של אתרים זדוניים והודעות דוא"ל מתחזות. הפתרון של החברה עולה כ-11 שקל חודש אבל ניתן למצוא ברשת האינטרנט פתרונות חינמיים זהים. כל המידע בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6214
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מה דעתכם על הנ"ל? הוא מקבל ביקורות חיוביות ברשת. הsetback הגדול הוא התמחור הגרוע: בארץ מעל 700 ש"ח. בNEWEGG נמכר ב-38 דולר... :-\ :(
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שישמש לסטרימינג מהמחשב ל-PS3. אני מעוניין בראוטר שיהיה איכותי ויציב. תקציב גמיש. תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התקנתי רשת כולל שיתוף אינטרנט והכל פעל כשורה. ועכשיו (אני לא יודע מה הסיבה...) אני לא יכול יותר לשתף קבצים! כשאני לוחץ מקש ימני על כונן כלשהו הוא לא מראה לי את האפשרות: SHARING גם כשאני נכנס ל-"my network places" המחשב נתקע... מה לעשות? נ.ב. אני משתמש ב- windows 2000 והמחשבים מחוברים דרך HUB והמודם אלקטל מחובר לכניסת uplink ב-hub. ניסיתי אתמול להשתמש בתוכנת network של sygate יכול להיות שזאת הבעיה? האינטרנט עדיין פועל בשני המחשבים אז הבעיה היא לא החיבורים.
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכל מאן דבעי נתבקשתי לעזור ברכישת מערכת קונפרנס באיכות גבוהה לארגון ויש לי פשוט המון שאלות קיטבג מקווה שמישהו מכם יכול לעזור המערכת מסופקת דרך POLYCOM חברת בת של ORANGE והמחיר שלה פשוט בשחקים לדעתי. http://www.polycom.com/products/telepresence_video/video_conference_systems/room_systems/index.html מדובר בדגם HDX 7000 אשר אמור לספק איכות 1080P\30f שחשובה להצגת קבצי תרשימים במסך אחד ובמסך שני אנשי הועידה. שירות השיחה ל-5 שעות עולה 1500שח ועוד 2.5 לכל דקה נוספת וזאת נטו לשלוחה אחת מחיר יחידת דגם 7000 רק למכשיר עצמו הוא 30.000 שח לא כולל מסך לא כולל רמקולים לא כולל מצלמות -נטו המכשיר עצמו לכל שאר הרכיבים מחירים לא שפוייים לגמרי 1)באיזה אמצעי וידעו קונפרנס אתם משתמשים באר…
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
שלום רב אני מחובר באמצעות כבלים ומודם לאינטרנט בקצב של 50 מגה. כאשר אני מתחבר ישירות למודם ובודק מהירות אין בעיית גלישה במהירות המוצהרת. כאשר אני מחבר את הראוטר האלחוטי (D-LINK 855) מהירות הגלישה/הורדה יורדת בשלושה רבעים. מהי הסיבה לכך? האם עלי לבצע הגדרות כלשהם בראוטר? אודה לקבלת סיוע בהתאם תודה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
האם 012 הוציאו דרייברים בשביל מודם ITEX? ועוד שאלה האם הוציאו למחשבי מקינטוש גם?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני חייב דחוף מאוד שרת לאיכסון תמונות שלא יקרוס תוך שניה... מספיק 15 מגה ניסיתי בוואלה אבל הסתבכתי איתם..אל תשאלו אה..וכמובן שהשרת יהיה חינמי תודה מראש נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשאלה..
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה יש חנות באשדוד שמוכרת מתאם כזה עד 160 שקל כי כמעט כל החנויות שהייתי בהן אין להן חוץ מכמה עם מחירים "יפים" כמו סטאר נט ב210 שקל
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
האם אני יכול להשתמש בראוטר האלחוטי שלי כדי לקלוט רשתות אלחוטיות אחרות ולהתחבר אליהן?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
א.אמן שהמנהל של החברה ימות ממכת ברק!,היום התקשרתי להתנתק מהם (אני לא בחבילת התחייבות) ועשו לי את המוות,4 שעות לקח לי להתנתק מהם שבהם התקשרתי 10 פעמים!, במהלך ה-4 שעות נתקו לי את הטלפון "בטעות",אמרו שיחזרו אלי(ולא חזרו),ואמרו שהם מגישים בקשת התנתקות שכמובן לא הייתה ולא נבראה. ב.הם חוסמים פורטים ושלא יבלבלו את השכל,איך שהתברתי לבזק (5 דקות אחרי זה),הצלחתי להתחבר לאימיול אחרי חודש שהאימיול לא מתחבר לאף שרת. ג.אל תיקחו חבילות בהתחייבות!עדיף לשלם 10-15 שקל יותר ולהיות עם יכולת לעזוב מתי שבא לך במידה ואתה לא מרוצה.
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-