עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Meturlal,

אני מעוניין לדעת איך אפשר להשתמש במודם ECI (Inovia) B-FOCuS 270PR כנתב (ראוטר). על המודם עצמו כתוב שהוא Router וגם בחוברת המצורפת (בעברית) רשום תמיד "מודם נתב". אך בחוברת אין שום תיעוד לגבי כניסה לממשק הניהול של הנתב (ניסיתי דרך 192.168.0.1 - אך זה לא הגיע לשום מקום), או בכלל לגבי שימוש במודם כנתב. אם מישהו יוכל להפנות אותי בבקשה למידע לשימוש במודם זה כנתב ולגבי כניסה לממשק הניהול, אני אודה לו מאוד. בתודה מראש! קישור לדף התיאור של המודם מאתר ECI: http://www.inoviatele.com/Products_Hi/HiBFOCuS_270.asp הערה: מדובר במודם שמתחבר דרך כרטיס רשת.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by wizzede2,

שלום לכולם אני מעוניין להקים רשת ביתית. מכיוון שהמרחק הגדול ביותר בין מחשב למחשב הוא כ-30 מטר, ואמורות להיות 7 יציאות שונות, אני מעוניין לברר את האפשרות של רשת אלחוטית. האם היא אפשרית בטווח שכזה? אשמח לדעת את העלויות של רשת אלחוטית ואת האמינות שלה- כמה עולה ראורטר, כמה עולה כל כרטיס רשת והאם יש הוצאות נוספות? בנוסף, יצירה של 7 יציאות לרשת, כמה צריכה לעלות לדעתכם? קיבלנו הצעת מחיר של 1000 שקל, מה שנשמע לי כמובן מגוחך ומוגזם. ראורטר עולה בסביבות ה-300 שקלים? כמה צריכה לעלות כל יציאה? הכבל עולה 3 למטר, ואני אשתמש בערך ב-100 מטר כבל לשלושת היציאות... אשמח לקצת עזרה, תודה!

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  3. יש לי גם התקן USB אלחוטי Level One WUA-0600 אבל בתעוד שלו כתוב שהוא תומך רק ב Windows

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by Overkiller,

שלום לכולם; יש ברשותי ראוטר אלחוטי מבית Level one מדגם WBR-3406TX וכרטיס רשת שמתאים לראוטר (802.11G). עכשיו הרשת עבדה מעולה במשך שנה, ולאחרונה התחילו בעיות חיבור, עד שהחיבור הופסק לחלוטין, ואפילו במחשב שאליו מחובר הראוטר (לא האלחוטי) אי אפשר להתחבר לרשת. הבעיה אינה בחיבור עצמו לאינטרנט, מכיוון שכאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב, ולא דרך הראוטר, הכניסה לאינטרנט בתבצעת מייד. חשוב לציין שאני מנוי הוט, ויש לי גם קו טלפון (077) דרכם, להתקשר לנציגי שירות של אחת מהחברות אליהם אני מחובר לא הניב כלום, מאחר והקמת הרשת לא בוצעה על ידם, אלא באופן עצמאי. בכניסה לראוטר עצמו גיליתי שכל הערכים מאופסים, אך כאשר אני מכניס ערכים עצמאית, לפי חוברת ההדרכה של הראוטר, שום דבר לא קורה, ז"א שהר…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  5. היי, שאלתי כבר את השאלה הזו ומשום מה אף אחד לא הגיב, אני מנסה שוב. יצרתי חיבור אלחוטי בין שני מחשבים האחד מחובר קווית לאינטרנט (LAN רגיל לראוטר הביתי שהוא ראוטר לא אלחוטי) והשני אלחוטית לזה שמחובר קווית (חיבור ad-hoc). במחשב שמחובר קווית יצרתי bridge בין הקישור LAN לקישור האלחוטי ובכך איפשרתי גם חיבור של זה המחובר ad-hoc לאינטרנט. הבעיה היא שברגע החיבור אני רואה קישוריות מעולה, כלומר עוצמת תקשורת excellent בקצב של 11Mbs אך כשאני מנסה לגלוש הקצב יורד ל 2 (עדיין חיווי excellent!!) והגלישה נורא איטית, לפעמים אפילו מתנתק. כמובן, המחשב המחובר קווית גולש ללא בעיות. מה הבעיה כאן? תודה, אופיר

6. אז ככה יש לי מקום וקניתי USB והוא לא קולט לי בכלל טוב מהשכנים והאות נמוך אז חשבתי לקנות את זה http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=1868 איך זה ? כמה מטרים הוא קולט? האם אתם ממליצים עליו? רוב האנשים זה בקליטה אות נמוך... להערכתם לאיזה אות הוא ישפר לי? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by bigdog11,

אני זקוק לעזרה די דחוף אני מעוניין לחבר שני PC בכבל קרוס פשוט בלי שום קשר לאינטרנט ושיהיה אפשר פשוט לראות אחד את השני ולהעביר קבצים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  8. אני רוצה לחבר רשת קווית בבית אני מחפש לדעת את הסדר של צבעי הגידים שמתחברים בפלאג וגם הצד השני בשקע, הבנתי שאפשר לחבר גם 4 גידים וגם שמונה,בעיקרון זה לא משנה לי העיקר שיעבוד,אשמח לעזרה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  9. שלום יש לי ראוטר מסוג edimax br-6204wg. הראוטר ברשותי כבר למעלה משנה אך בחודשים האחרונים אני מגלה איטיות באימיול ופתאום אף אחד לא מצליח להתחבר אליי כאשר אני פותח חדרי משחק וכשבדקתי את הנושא גיליתי שהפורטים של הTCP פשוט לא פתוחים למרות שהגדרתי את הראוטר לפתוח אותם(לעומת זאת הפורטים של הUPD פתוחים) כמו כן כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם (בלי ראוטר) כל הפורטים פתוחים כראוי. החומת אש של הראוטר מכובת. אני כבר לא יודע מה לעשות, אני חייב לפתור את הבעיה הזאת... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by mirileh,

לא בכוונה, אני כרגע מחוברת (כספית ;-)) לשני ספקי אינטרנט. (לקחתי חבילה מהוט שכוללת ספק אינטרנט. ושכחתי לבטל את הספק הקודם) איך אני רואה מי מבין שני הספקים הוא זה שאני גולשת דרכו? (כי רוצה להיות שקטה שיכולה לבטל את הספק הקודם)

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by Aner,

יש לי אינטרנט כבלים LT2P עם מודם TERAYON שמחובר למחשב נייח בכבל רשת רגיל אני קונה נייד חדש שכמובן עובד בתקן G ורוצה להרים אינטרנט אלחוטי בבית ככה שאוכל לגלוש ממנו כמו כן יש מדפסת שאני רוצה להדפיס ממנה שמחוברת בUSB למחשב הנייח מה אני צריך ת'כלס? המחשב בקומה העליונה הרשת האלחוטית צריכה להיות נגישה גם בקומה מתחת (הכי חשוב) הנתב הזה מספק את הצרכים שלי? EDIMAX BR6204WG או שיש אחר מומלץ מבין אלו של באג? http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=281&t=10 תקנו אותי אם אני טועה, אני מחבר את המודם לנתב באמצעות כבל רשת ואז מחבר את המחשב הנייח לנתב באמצעות כבל רשת כי הם אחד ליד השני (אפשר לחבר אותו עם כבל רשת?) ומהנייד אני מתחבר אלחוטית לרשת האלחוטית שיצר הנתב (?)

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  12. אם יש בכלל חבילת גיימרים ל 012 - במה היא עוזרת? פינגים לא יקפצו לי פתאום ל 200? פחות לאגים? מה...? אגב, תוספת תשלום? יש לי 5 מגה הורדה, 512 קילו העלאה, אז אני אצטרך להוסיף כסף בנוסף למה שאני משלם? תודה.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by orlupo,

אני משחק במשחק רשת ASDF ולפעמים הוא מתנתק לי מהשרת או שאני עושה קפיצה ואח"כ אני לא צובר מהירות. מה ניתן לעשות? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by ofek15,

1)עברתי דירה וקניתי מחשב נוסף אז אני צריך ראוטר (אני לא מבין גדול בראוטרים) אני צריך ראוטר שמתאים ל2 קומות. הראוטר עצמו יהיה בממ"ד 2)האם זה אפשרי לנתק מחשב אחד והמחשב השני עם הראוטר יקבל את כל רוחב הפס?? 3)שמעתי בIVORY על רשת על חשמל יכול להיות שזה הפתרון בשבילי??[br]פורסם בתאריך: 5.08.2008 בשעה 13:54:24 הקפצהנוו תענו לי זה דחוף!! עריכה:לא שמתי לב לחוק ההקפצה אני חדש כאן..

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by TaMiRn2,

איך אני יכול לשתף מדפסת ברשת אלחוטית עם ראוטר של לינקסיס WRT54G?

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  16. שלום לכולם ! לאחר ריב גדול עם חברת הכבלים הוט ועם נטוויז'ן (כאשר זו מפנה אותי לזו- ולהיפך), החלתי לשנות את התשתית וגם את הספק. אני לא כל כך מבין בענייין, יש מספר דברים שברצוני לדעת: 1- מה ההבדלים בין ADSL לבין הכבלים ?? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם, ולבסוף מי עולה על מי ?? 2- לאחר שהושגה תשובה לשאלה הראשונה, מנסיוכם-דרך אילו חברות כדאי להתחבר ?? חשובה לי מהירות החיבור, איכות השירות,והאמינות של החיבור והחברה, ובסופו של דבר גם המחיר (גם בנוגע לרשת אל-חוטית). בהתחלה הייתי מחובר כרגיל, עם מודם בלבד. וכאשר נוסף לי מחשב התחברתי ברשת אל-חוטית, כאשר המודם מחובר לראוטר והוא מחובר בכבל רשת למחשב הקרוב ודרך כרטיס רשת אל-חוטי של USB למחשב המרוחק. תודה מראש לעוזרים…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  17. http://arstechnica.com/telecom/news/2010/04/welcome-to-mound-mn---home-of-250-data-tiers.ars

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  18. Started by ksn1981,

שלום, למחשב נייח שאמור לתקשר אלחוטית עם Router/AccessPoint, אני מבין שמומלץ שכרטיס הרשת האלחוטי יהיה פנימי (PCI).. הניסיון שלי עם TP-LINK (אומנם בנתבים) הוא טוב, ואני חושב ששאר הציוד הרלוונטי שאקנה יהיה גם שלהם.. 1. האם יהיה לכך יתרון שגם הכרטיס הנ"ל יהיה שלהם? 2. חשבתי על WN951N.. איך הוא? ממליצים על אחר? 3. האם שווה לחפש פנימי של חברה אחרת שהוא PCIe במקום PCI? תודה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by shil_o,

השתמשתי עם התוכנה LOG ME IN כדי ליצור קישור להורדת קובץ ממחשב ולמרות שמהירות העלאה אצלי בבית היא 600KB זה הוריד על 100KB מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה הוא שככה זה אמור להיות

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  20. יש לי ראוטר של edimax מסוג ar-7084a, זהו ראוטר קווי. אם מישהו מכיר בבקשה שיאמר לי איך אני מכבה את הפיירוול... זה משגע אותי כי יש שם אפשרות לכיבוי או הפעלה של פיירוול והיא נמצאת במצב כבוי... אבל מה שיש שם זה גם NAT שהוא חייב להיות פועל כדי שהאינטרנט יעבוד (לפחות ככה נראה לי כי כשכיביתי אותו הראוטר התנתק מהאינטרנט). קראתי ב"עזרה" של הרואטר וכתוב שם שב-NAT יש גם פיירוול פנימי או משהו כזה.. עכשיו הבעיה שהוא חוסם לי פורטים ואני לא יכול להתחבר לאימיול או לשראזה או לכל תוכנה מסוג זה.. אז איך לעזאזל אני יכול לפתוח פורטים או בכלל לכבות את החסימה הזאת? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  21. שלום יש לי שני מחשבים (לשניהם ווינדוס 7) שמחוברים לרשת הביתית שלי. אחד בכבל רשת והשני אלחוטי. אני יכול לראות את שני המחשבים במפת הרשת אבל אני לא מצליח לקבל גישה למחשב עצמו כדי להעתיק קבצים בין המחשבים. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה מאוד (למה כל כך סיבכו את הנושא? בXP זה היה ממש פשוט)

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by דניאל מלנקי,

היי, יש לי בעיה עם הצ'ט של נענע, אני רושם כינוי ואז עולה החלון של הצ'ט ולא מופיע כלום ואני לא יכול להתכתב...... הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by visual_boy,

שלום. יש לי בעיה שמציקה לי כבר הרבה זמן ואני אשמח אם מישהו יציע פיתרון לבעיה.. יש לי מחשב נייח שמחובר אליו ראוטר אלחוטי של 3com , וברשותי גם מחשב נייד בעל כרטיס רשת אלחוטי. עכשיו הרשת פועלת מצויין והאינטרנט עובד מצויין בשתי המחשבים אבל לפעמים מתגלים בעיות. למשל שאני פותח את המחשב אני לא יכול לגלוש באינטרנט עקב "קישוריות מוגבלת" (סימן של שני מחשבים וסימן אזהרה צהוב בניהם) עכשיו אני מנסה לפתור את זה כבר הרבה זמן ולא מצליח, אני חושב שצריך להגיד משהו בראוטר אבל אין לי מושג, כדי לפתור את הבעיה הזאת אני חייב לנתק את הראוטר ולחברו מחדש ואז אפשר לגלוש באינטרנט במחשב הנייד(אולי כי מתקבלת כתובת אייפי חדשה??).. אני חושב שזאת בעיה פשוטה של הגדרות אבל אין לי מושג איך לפתור אותה. תודה …

24. Started by gabrielf,

ברשותי נתב לינקסיס E4200 ואני מעוניין איכשהו להפעיל חייגן על גבי רשת הוט +014 בגלל הגיימר... הגרסאות השונות כאן: http://www.4shared.com/dir/v1BuINP3/Toa ... r=DZlwxyB7

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by EagleX2,

רציתי לדעת איך נקראים כבלי רשת רגילים (לחיבור בין מחשבים/hub/switch) rj משהו לא? ולשאלתי השנייה: מה הבדל בין כבל מוצלב לכבל לא מוצלב?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.