עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חיפשתי כרטיס רשת PCI אלחוטי למחשב באיביי (אולי יהיה יותר משתלם)... וראיתי שאפשר לקנות שם אנטנות של לינקסיס לנתבים שלהם! עכשיו השאלה היא מה ההבדל בין האנטנות האלה: http://cgi.ebay.com/Linksys-HGA7T-7dbi-High-Gain-TNC-Antenna-WAP54G-WRT54G_W0QQitemZ250279385125QQcmdZViewItem?hash=item250279385125&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15&_trksid=p3286.c0.m14.l1318[ http://cgi.ebay.com/Linksys-5dBi-RP-SMA-Wireless-WiFi-Antenna-caa_W0QQitemZ200244353019QQcmdZViewItem?hash=item200244353019&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15&_trksid=p3286.c0.m14.l1318 לבין האנטנות המקוריות של הנתב? והאם כדאי להחליף? ואם הם יעבדו עם WRT54GL כי המוכר אומר שכן ובאתר של החברה לא מצוין הד…

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  2. שלום רב, יש לי שני מחשבים אחד פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ, והשני פנטיום 3 1000 מגה הרץ. ברצוני לחבר את שני המחשבים ברשת, כך ששניהם יהיו מחוברים לאינטרנט על מודם אחד.לשניהם יש כרטיס רשת. ברצוני לדעת מה אני צריך לקנות בשביל לחבר את שניהם ברשת,ואיך אני עושה את זה. אם אפשר תנו לי הסבר על חיבור רשת כאשר כל מחשב עובד בפני עצמו באיטרנט, זאת אומרת שכל מחשב לא תלוי בשני בחיבור לאיטרנט (אם מחשב אחד מחובר אז השני לא חייב להיות מחובר ולהיפך). והסבר על כך שהמחשבים תלויים אחד בשני כדי להתחבר לאיטרנט, זאת אומרת שאם המחשב הראשון מחובר אז השני גם, ואם הראשון לא מחובר אז השני גם לא. נ.ב. שאלה חשובה מאוד במחשב פנטיום 3 אין לי כרטיס רשת, אז קניתי איפה אני צריך לחבר אותו בלוח אם? כאילו איך אני יוד…

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  3. שלום , אני חדש פה ויש לי בעיה ... יש לי ראוטר בבית במחשב הראשי שמחלק את האינטרנט למספר מחשבים בבית ... כשאני מנסה להתחבר למירק לסרברים של QUAKENET זה מעיף אותי , לא נותן להתחבר connection faild retrying connection to server #1 עכשיו לפי מה שהבנתי הראוטר חוסם את הפורט של קוויקנט ורציתי לדעת איך לסדר את הבעיה הזאת ... תודה לכל מי שעוזר

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  4. יש לי ראוטר אחד שממוקם בחדר בבית אבל הוא לא מכסה את כל הבית ולכן חשבתי להשתמש בראוטר האלחוטי השני שלי בתור נקודת גישה על מנת להגביר את האות, חיטטתי בהגדרות של הראוטר וניסיתי להסתדר לבד אבל .. לא ממש הצלחתי אז אם מישהו יוכל לעזור לי, אשמח הראוטר שצריך להיות נקודת גישה הוא אדימקס br6204w והנה תמונה של ההגדרות הרלוונטיות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by MiniMizer,

היי, בקצרה - אני מחפש נתב אלחוטי שלא ישתנק וימות כל פעם שיש קצת עומס על הקו (משימה פשוטה למדי שהדילינק שיש אצלי עכשיו לא מסוגל להתמודד איתה). אין לי מגבלת תקציב, אני רק מחפש ראוטר נורמלי... :\ אה, כן, והוא צריך להתחבר למודם ADSL. ולחייג. זהו בערך. הצילו?

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  6. שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הראוטר הישן שלי בראוטר חדש עם התקנים החדשים ומהירויות גבוהות יותר. חיפשתי כאן בפורום המלצות אך לא מצאתי משהו ספציפי. כנ"ל גם בחנויות אינטרנטיות למיניהן והמלצות רוכשים - לא מצאתי ראוטר במחיר סביר עם ביקורות טובות. אפשר לקבל המלצות ? תודה.

7. Started by abarbotel,

מהירות בדיקת הורדה אצלי משתנה כאשר האנטי וירוס פועל ומכובה עשיתי בדיקה שהוא פעל והמהירות ירדה ל300 קילובייט וכשכיביתי תאנטיוירוס זה עלה ל600 למה זה? יש לי 5 מגה אינטרנט ואיך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  8. שאלה ראשונה: בבית קרקע מסוים נעשה שימוש במודם שהוא גם נתב (לא יודע איזה דגם, סופק על ידי החברה) על מנת להתחבר לאינטרנט במחשב נייח. כ-30 עד 50 מטרים משם ישנו בית נוסף עם מחשב נייח עם מתאם אלחוטי חיצוני בחיבור USB המיועד לקלוט את האות מהנתב. גם המודם/נתב וגם המחשב עם המתאם נמצאים "בחוץ" (אין קירות מוצקים מפרידים). למחשב עם המתאם יש מפעם לפעם בעיות קליטה. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר נתב אלחוטי נוסף בחיבור חוטי לנתב הקיים שיהיה קרוב יותר למחשב עם הבעיה על מנת לשפר את הקליטה. האם זה אפשרי באופן כללי? שאלה שניה: יש ברשותי שני נתבים. אני אמור לתת אחד מהם למישהו ומעוניין להשאיר את הנתב הטוב יותר אצלי. אני לא כל כך מבין בנתבים ולא ממש מצליח לפענח את הנתונים הטכניים. תוכלו לומר לי…

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by BuNKeR,

אז ככה אני מנסה לחבר שני מחשבים ברשת עם כבל רשת מוצלב שני המחשבים עובדים על Windows XP כרטיס רשת אחד הוא מובנה על הלוח אם שלי Epox 8RDA+ הכרטיס השני הוא של IBM 10/100 לא זוכר בדיוק את הדגם במנהל ההתקנים רשום ששני הכרטיסים מותקנים כמו שצריך בשני המחשבים מופיעה לי ההודעה הזאת a network cable is unplugged הודעה שפעם עם כרטיסי רשת אחרים לא הופיעה מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות חוץ מזה הכבל לא תקין

10. Started by borg,

יש לי חיבור אינטרנט ADSL 1.5Mbs, Router Alcatel SpeedTouch 510, אני מניח כי משהו בהגדרות הגלישה השתבש (ייתכן כתוצאה מהגדרות שגויות של תוכנה מסויימת TweakGenie? אני תמיד הורגתי קבצים מהאינטרנט במהירות של 100-200KBs. עכשיו אני מצליח להוריד במהירות של רק 5-20KBs מכל אתר (גם בתוך רשת ביתית). הבעיה היא לא בספק או בנתב, שכן מחשב שני שמחובר לאותו נתב טס במהירות גבוהה. מה עשוי לגרום לבעיה הזאת? איך אפשר לתקן את זה? מישהו יודע מהן ההגדרות האופטימליות לגלישה ב-ADSL 1.5Mbs? Max Transmission Unit Size [MTU]- (Currently 1500) Window TCP/IP Window Size [RWIN] - (Currently 64240) Default Time To LIVE [TTL] - Currently 128) אני מרגיש כאילו שחזרתי לימים של גלישה במודם 28.8 בבקשה עזרו לי! …

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by itamar33,

הייתכן הדבר? השאלה נתעוררה בעקבות המקרה הבא: עד לפני חודש היו בביתי 2 מחשבים ששיתפו פעולה בצורה נהדרת בעזרת כבל שחשבתי אותו לנוצרי טוב. כואב והמום בעקבות מותה הפתאומי של אימו, הפסיק אחד המחשבים לתפקד. מחשב אחר הובא במקומו. כשניסתי לחבר בין המחשב החדש עם זה הישן, קרה דבר מצער. המחשבים לא הסכימו לדבר אחד עם השני, משל היה זה הישן מסרב לקבל מחליף לחברו שאבד. לא הועילו כל תחנוני, שני המחשבים הכריזו בעיקשות: "כבל רשת מנותק"! חקירה מעמיקה העלתה העלתה, שאותו כבל שחשבתי לנושא צלב, היה נזיר בודהיסטי ישר ותמים. הבאתי עמי כומר מכנסיית הכבלים שהשכין מיד שלום ואחווה בין שני המחשבים. תרגום: (כבל נוצרי=מוצלב, מותה של אימו=הלך הלוח אם, נזיר בודהיסטי=כבל ישיר) איך יכול להיות שהחיבור עבד עם…

12. מאוד מוזר. כפי שנראה כרגע יש לי בעיה רק עם שני האתרים האלה. בלפטופ שמחובר אלחוטית אין בעיה ואני מצליח להיכנס. מהמחשב הראשי שמחובר חוטית לא נכנס ואני מקבל: This program cannot display the webpage מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by le0,

הכול התחיל לפני שבוע.... אני לא יכול להתחבר לשרתים של אינטרנט זהב, לא יודע למה, אני פשוט מקבל Time Out Request לדוגמה, זה Tracert של הFTP אני רוצה להתחבר. זה רק קורה עם אינטרנט זהב.... בדקתי במחשב השני, יש לי שם 013 ADSL ואין בעיות. קיצר... משהו לא בסדר עם כבלים 5 מגה של 012 ?? תודה :<

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by Yosi123,

ככה יש לי נתק edimax בתקשורת N יש לי עליו שלושה מחשבים אחד מחובר רגיל קווי השני מחובר אלחוטי(נייד) וגם השלישי(נייח) כולם עובדים על תקשורת N הנייח עושה לי בעיות בקליטה בגלל המרחק האות שידור נמוך לפעמים מתנתק שמעתי שאפשר לקנות מגבר שיגדיל את התווך קליטה עם כן אז איזה מגבר אם אפשר המלצות לגבי זה אני חייב לסדר שם תקליטה תודה לעוזרים! יוסי.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  15. Started by devith,

כרגע אני בבזק 2MB אני ברשת (עם עוד 2 מחשבים) ואני משחק הרבה במשחקי רשת.. לאיזו ספקית יש הכי פחות בעיות עם מהירות בשרתים מחו"ל?

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by dannygnh,

כל התשתית והחמרה תקינה . הוינדוס פועל תקין רק לאינטרנט לא מתחבר. האם יש למשהו רעיון סביר חוץ מפירמוט ?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by eladsachs,

יש לי בעיה בשיתוף בין המחשבים. הכל פועל לי , האינטרנט פועל לשני המחשבים , אפשר לשחק ברשת וכו" אבל שאני רוצה לשתף איתו קבצים אני לא מצליח .. הוא לא מראה את התיקיות.. בדקתי שאנחנו באותה קבוצה והכל. יש רק לי פיירוול (אני במצב DMZ בראוטר) והגדרתי שהמחשב השני 192.168.2.101 אני אוכל לעשות הכל אבל אולי לא הגדרתי טוב? וזה מוזר כי פעם זה עבד לי ועכשיו לא.. ושאני נכנס לWorkGroup ויש את המחשב השני אני רואה אותו ושאני לוחץ עליו הוא עושה הודעת שגיאה. (שמתי תמונה). אני כבר משתגע כי זה גם קרה עוד לפני שעשיתי פירמוט ולא היה מותקן אצלי שום פיירוול.. (המחשב השני חדש אז גם הוא אחרי פירמוט). בבקשה תעזרו לי למה הבעיה הזאת משגעת אותי לא קצת זמן. בנוסף הסתכלתי במדריך של השיתוף קבצים ואת השאלות …

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by ehud4,

שלום! מצאתי איך מתחברים בעזרת netsh לרשת אלחוטית (באמצעות הפקודה wlan) אני אשמח לדעת איך מתחברים דרך חייגן . . . תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by TermiNal,

שלום לכולם. אני מחובר לבזק+HOT עם ראוטר לינקסיס WRT54G ומודם מוטורולה של הכבלים.. אחרי שפירמטתי את המחשב במקום שיהיה לי רק את ה-Local Area Connection שהיה תמיד והיה החיבור שלי לאינטרנט נוסף לי עוד איקון שנקרא Internet Connection והמחשב מציג אותו כ-GATEWAY אם אני מבטל אותו אז אין אינטרנט, אך הוא מופיע רק כאשר ה-LOCAL CONNECTION פועל. בחיים לא ראיתי דבר כזה אצלי במחשב שלי ולא זכור לי שהתקנתי משהו.. יש לכם מושג מה זה? האם זה מאט את מהירות האינטרנט? (כי אני סובל קשות מפינגים מפחידים) איך אפשר לבטל את זה אם זה פוגע? ושאלה קטנה נוספת בעניין האינטרנט שלי, ראיתי פה דיונים רבים על הפינגים הגרועים בבזק אבל שמתי לב שאצל רובכם זה תוקן.. אצלי המצב רק הולך ומתדרדר היתה תקופה שה…

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  20. שלום לכולם תצורת הרשת שאותה אני רוצה להקים: מחשב אחד ראשי מחובר במודם USB לאינטרנט מחשב שני בחדר אחר. אני מעוניין שדרך השני יהיה אפשר להתחבר גם כן לאינטרנט (כן אני יודע שהראשי צריך להיות גם הוא פועל באותו זמן) וכמובן לשתף קבצים בינהם. ניסיתי לפעול על פי המדריך הזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245670,00.html נתתי למחשבים את ה IP שכתוב שם והם באותה קבוצת עבודה והכל אבל במחשב השני כתוב לי שהכבל רשת שלי מנותק. מה הבעיה? תודה

21. מבחינת לאגים פינג וכל השאר... ניתן לשחק נורמלי?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by 1nstall,

היי כבר הרבה זמן שאני מנסה לעלות את האתר גיימר, אך כאשר אני מנסה לעלות אותו אני רואה רק רקע תכלת מה אני יכול לעשות בקשר לזה?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by EagleX2,

שלום. דודתי החליטה לקנות מחשב נייד ולהתחבר לאינטרנט. המחשב יגיע עם כרטיס רשת אלחוטי. במקרה והיא תרצה לחבר את המחשב לאינטרנט בלי חיבור ישיר לקו טלפון, האם תצטרך גם ראוטר אלחוטי? האם יש ספקי אינטרנט בארץ שמספקים ראוטר אלחוטי? אשמח לתשובות... בתודה, נעם.

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  24. Started by gabrielf,

ברשותי נתב לינקסיס E4200 ואני מעוניין איכשהו להפעיל חייגן על גבי רשת הוט +014 בגלל הגיימר... הגרסאות השונות כאן: http://www.4shared.com/dir/v1BuINP3/Toa ... r=DZlwxyB7

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by saar2,

אני רוצה לחבר כבל מצד אחד לשקע רשת וצד שני ללחוץ , לפי איזה סדר אני צריך ללחוץ את הגידים ?

דיונים חדשים בפורומים