עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חבר'ה.. אני צריך את עזרתכם.. יש לי תופעה הזוייה במחשב - אני לא מצליח לגלוש - נבדק ב3 דפדפנים שונים. אני מחובר דרך הכבלים עם ראוטר תקן B ישן של 3COM בIP קבוע. רק לציין שיש לי פינגים רציפים לנתב, לIP של "וואללה" ולכתובות רגילות כמו "גוגל" וכו'. יש לי אנטיוירוס של נוד ופיירוואל של ווינדוס - ניסיתי לבטל אותם והתופעה בעינה... מה שמוזר זה שאני מצליח להתחבר למחשב בLOGMEIN למשל ולמשוך מייל.... ניסיתי אפילו להגדיר DNS של הספק וגם ממש לא עזר... אף פעם לא הייתה לי תופעה הזויה שכזו... אשמח לעזרה... תודה מראש

2. יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים דרך ראוטר. המחשב השני מחובר באל-חוטי, כרטיס רשת כזה USB. היום איכשהו פתאום האייפי בין שני המחשבים התחלף לי! במקום שהמחשב הראשי יהיה 10.0.0.1, המחשב הלא ראשי נהיה האיי פי הזה,והראשי הפך להיות 10.0.0.2 ..... מה אני יכול לעשות בשביל שזה לא ישתנה? זה גם דופק לי את הכונן רשת כל פעם אני אצטרך להגדיר מחדש...

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by BuNKeR,

אז ככה אני מנסה לחבר שני מחשבים ברשת עם כבל רשת מוצלב שני המחשבים עובדים על Windows XP כרטיס רשת אחד הוא מובנה על הלוח אם שלי Epox 8RDA+ הכרטיס השני הוא של IBM 10/100 לא זוכר בדיוק את הדגם במנהל ההתקנים רשום ששני הכרטיסים מותקנים כמו שצריך בשני המחשבים מופיעה לי ההודעה הזאת a network cable is unplugged הודעה שפעם עם כרטיסי רשת אחרים לא הופיעה מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות חוץ מזה הכבל לא תקין

4. יפשתי בפורום את התשובה לשאלתי ולא מצאתי. יש למודם זה חיבור כבלים, עם רשת ו USB. אז חשבתי שאולי אפשר לחבר אותו למחשב אחד דרך הרשת ולשני דרך USB. השאלה אם זה אפשרי? ואיך אני עושה אתה זה - כלומר, האם אני מחייג בשניהם? חוץ מזה, אני עובר לדירה משלי, ושם אני רוצה לחבר את 2 המחשבים. העניין הוא שאין לי שם קומות(קומה אחת), ויש לי HUB. האם הוא יכול לעזור לי להקים רשת? תודה מראש לכולם!

5. שלום. ברשותי ראוטר מתוצרת 3com דגם 3CRWE554G72T/3CRWE554G72TU. כמו כן, יש לי שלושה מחשבים בבית, כאשר אחד מהם נייד. המחשבים הנייחים מחוברים חוטית, והנייד אלחוטי. המודם, הוא מודם eci-270pr של בזק. חבילת גלישה - ADSL 1.5mb. אני סטונדט, לכן, אני והנייד לא בבית במהלך רוב השבוע. והאינטרט פועל ללא בעיות (למעט באג קטן פה ושם, אבל, לעיתים רחוקות). כאשר אני חוזר הביתה, והנייד מצטרף לרשת, הראוטר מתחיל להשתגע, כל שעתיים בערך הוא מנתק את החיבור לאינטרנט (שיתוף הקבצים ופינג בין המחשבים ברשת קיים), אני יודע שהבעיה היא בראוטר כי כיבוי והדלקת המודם עצמו אינה מחזירה את האינטרנט. הדרך היחידה (שאני מצאתי) להחזיר את האינטרנט היא לעשות ריסטרט לראוטר (דרך התפריט- ההעדפה, או להוציא את החשמל …

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  6. שלום לכולם לאחר שנתיים של עבודה הראוטר שבק חיים כל דבר שניסיתי לא עזר לכן אני רוצה להתקדם לראוטר חדש. השאלה שלי, כרגע יש לי PS3 שיכול להתחבר בתקן N ומחשב נייד ללא היכולת כזאת PS3 משמש לי כסטרימר ואני מעביר קבצים מהמחשב ל-PS3 בעזרת התוכנה שגם ממירה את הקובץ מ-MKV בראוטר שהיה לי עד עכשיו העסק קרטע עד יאוש האם השקעה בראוטר בתקן N יעזור וישפר משמעותית את הנושא? או שבגלל שהמחשב לא תומך תקן N אז זה לא משנה? (כל החיבורים הם אלחוטיים)

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  7. שלום לכולם, מרגישה קצת עילגת אבל עברתי דירה ואיתה באו תשתיות אחרות לאינטרנט ... אז מכבל ישיר למחשב נייח עכשיו אני מנסה להתחבר אלחוטית יש לי USB כזה שאמור לקלוט את האינטרנט אבל אני לא מצליחה למצוא איפה אני אמורה להגדיר אותו כדי להתחבר חיפשתי בcontrol panel ובproperties של כל האייקונים של החיבור לרשת אבל לל הצלחה מה אני מפספסת? אשמח מאוד להסבר מפורט מה לעשות המון תודה מעין

8. Started by i022052,

שלום, אני מעוניין לרכוש קוד על מנת להקים אתר בתחום הרשתות החברתיות. מי יוכל להפנות אותי לגורמים המתאימים שיכולים למכור לי דבר כזה וכמה זה עשוי לעלות לי?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  9. Started by Yosi123,

ככה יש לי נתק edimax בתקשורת N יש לי עליו שלושה מחשבים אחד מחובר רגיל קווי השני מחובר אלחוטי(נייד) וגם השלישי(נייח) כולם עובדים על תקשורת N הנייח עושה לי בעיות בקליטה בגלל המרחק האות שידור נמוך לפעמים מתנתק שמעתי שאפשר לקנות מגבר שיגדיל את התווך קליטה עם כן אז איזה מגבר אם אפשר המלצות לגבי זה אני חייב לסדר שם תקליטה תודה לעוזרים! יוסי.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  10. Started by KfirmiZ,

/

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by imac,

האם 012 הוציאו דרייברים בשביל מודם ITEX? ועוד שאלה האם הוציאו למחשבי מקינטוש גם?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by TermiNal,

שלום לכולם. אני מחובר לבזק+HOT עם ראוטר לינקסיס WRT54G ומודם מוטורולה של הכבלים.. אחרי שפירמטתי את המחשב במקום שיהיה לי רק את ה-Local Area Connection שהיה תמיד והיה החיבור שלי לאינטרנט נוסף לי עוד איקון שנקרא Internet Connection והמחשב מציג אותו כ-GATEWAY אם אני מבטל אותו אז אין אינטרנט, אך הוא מופיע רק כאשר ה-LOCAL CONNECTION פועל. בחיים לא ראיתי דבר כזה אצלי במחשב שלי ולא זכור לי שהתקנתי משהו.. יש לכם מושג מה זה? האם זה מאט את מהירות האינטרנט? (כי אני סובל קשות מפינגים מפחידים) איך אפשר לבטל את זה אם זה פוגע? ושאלה קטנה נוספת בעניין האינטרנט שלי, ראיתי פה דיונים רבים על הפינגים הגרועים בבזק אבל שמתי לב שאצל רובכם זה תוקן.. אצלי המצב רק הולך ומתדרדר היתה תקופה שה…

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  13. אני לא מצליח לעשות אינטרנט מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  14. מבחינת לאגים פינג וכל השאר... ניתן לשחק נורמלי?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by EagleX2,

שלום. דודתי החליטה לקנות מחשב נייד ולהתחבר לאינטרנט. המחשב יגיע עם כרטיס רשת אלחוטי. במקרה והיא תרצה לחבר את המחשב לאינטרנט בלי חיבור ישיר לקו טלפון, האם תצטרך גם ראוטר אלחוטי? האם יש ספקי אינטרנט בארץ שמספקים ראוטר אלחוטי? אשמח לתשובות... בתודה, נעם.

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  16. בוא נתחיל מזה שיש לי ידע בינוני בבניית רשתות ( אני לומד MCSE ) ואף פעם לא הייתה לי התנסות רצינית בשטח , עכשיו לקחתי על עצמי אחריות לבנות רשת מחשבים בתוך משרדים , קצת הסבר על המשרדים המשרד הוא משרד חשבונאות , ייתכן שיכיל עד 10 מחשבים . שיש צורך שיהיה ביניהם שיתוף אני צריך שיהיה תקשורת בין כל המחשבים בעיקר לשיתוף הדפסות וקצת משאבים אני צריך לרכוש ציוד לתקשורת כגון ארון תקשורת , סוויטץ וכו' .. (את הציוד הנדרש) מישהו יכול להמליץ לי על חנות מקצועית ואמינה .?? (עדיף שיהיה להם אתר) והשאלה החשובה יותר , איזה סוגים של רשתות אני יכול לבנות ומה הכי כדאי ?? WORKGROUP מתאים במקרה זה ! צריך להיות אינטרנט גם ברשת עצמה .

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  17. Started by CartMan2oo5,

טוב אז ככה, פעם חיברתי 2 מחשבים ברשת חוטית, במחשב הראשי שמתחבר לאינטרנט יש 2 כרטיסי רשת, כרטיס אחד מתחבר למודים של הADSL בכבל רגיל והכרטיס השני מתחבר למחשב השני לכרטיס רשת שלו בעזרת כבל מוצלב, הכל פעל מצויין... חיברתי את המחשב בעזרת הNETWORK CONNECTION WIZARD של XP. עד שהגיע הזמן לעשות פורמט ל2 המחשבים וכך עשיתי, מאז יש לי בעיה לחבר את 2 המחשבים, פתחתי את הWIZARD שוב והגדרתי אותו כמו שהגדרתי קודם, אצלי במחשב עשיתי בו את האפשרות הראשונה, שאני המחשב הראשתי שמתחבר ישירות לאינטרנט ובחרתי מתוך 2 אפשרויות (החייגן, ו2 כרטיסי הרשת) את האפשרות של החייגן כהחיבור הראשי והחיבור שהוא ישתף, ואז הוא שאל מה הכרטיס רשת שמתחבר למחשב השני ובחרתי בו. במחשב השני עשיתי פשוט שזה המחשב שמתחבר לא…

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  18. שלום לכולם, מעוניין לדעת האם ניתן להתחבר לאינטרנט דרך חיבור אלחוטי וחוטי בו זמנית. כלומר הלפטופ מתחבר לאינטרנט דרך הכרטיס רשת האלחוטי וגם מחובר דרך הכרטיס רשת החוטי למחשב אחר שבו יש אינטרנט. באופן תיאורטי זה אפשרי. השאלה אם יש ניצול של מלוא הרוחב פס (חוטי + אלחוטי) האם צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה..? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by TZ,

בס"ד שלום לכם חברה מה העניינים ,שיהיה לכם גמר חתחמה טובה,ברצוני לעלות שרת FTP (עם קבצים בתוכו מן הסתם) ואני מחפש תוכנה חינמית שתעשה את זה תודה TZ

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by Sarlula,

יש לי ראוטר ואני מחובר משני מחשבים: אחד קרוב לראוטר ואחד רחוק. ושניהם מחוברים עם כרטיסים אלחוטיים. עכשיו ברחוק יש לי ניתוקים כל הזמן. איך אני מסדר אותם? מה הבעיה? ד.א. באחד המחשבים, כשאני רוצה להתחבר לרשת אלחוטית אני צריך כל פעם לסמן V ב Use windows to to configure my wireless network settings. איך אני מסדר מכו במחשב השני שישר שאני מדליק את המחשב הוא מתחבר לרשת אוטומטית?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  21. אתם שמעתם על זה כבר? קרדיט: צ היקרה

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by valorien,

שלום אנשים טובים. חבר שלי קנה לאחרונה ראוטר אלחוטי בתקן G ושמתי לב שלראוטר יש 4 יציאות מאחורה (נראה לי שכמו של קו טלפון או מאוד דומה לזה) ועוד יציאה שכתוב עליה WAN ונראית מעט יותר רחבה מהארבע האחרות. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק מתחבר ליציאות הללו, מדוע יש צורך בארבע, ולמה משמשת היציאה הרחבה יותר? ובכלל למה מתחבר ראוטר אלחוטי? האם למודם ADSL רגיל (USB) או שצריך מודם מחובר לכרטיס רשת....בקיצור התבלבלתי לגמרי ואם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלגן אז בבקשה ותודה.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by eliXir,

Hey guys im sorry in advance if this topic was already created once, but since I can't write in hebrew I can't search for it. Me and my dad wanted to make a network in my house for 2 computers, and it cost ALOT of bezeq connect me. How can I make my own network? is it possible? the speed will be the same as bezeq will install it for me? if it is possible which tools I need to choose? if it's possible please tell me EVERYTHING I need to do including connect between the two computers. I will thanks everyone that post to help me! (Hebrew commant will be more then welcome).

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  24. רציתי לדעת פרטים לגבי הראוטר הזה.. אני צריך שהוא יהיה מחובר למחשב שלוחני שעובד על אינטרנט במהירות 2.5 אני רוצה באמצעותו לקלוט אינטרנט אלחוטי במחשב נייד.. אני יכול להשיג את הראוטר הזה ב300 שקל .. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  25. אוקיי, יש לי שרת משחק על המחשב . והגדרתי שם את הtrue ip שלי . אנשים אחרים יכולים להתחבר לשרת ולשחק בלי בעיה . מתי שאני מנסה מהמחשב שלי (השרת נמצא על המחשב שלי ) להתחבר אני מקבל Unable to connect . ניסיתי להתחבר עם 127.0.0.1 , וגם זה נכשל . פתחתי פורטים 10000 - 10012 כי אמרו לי שזה כל הפורטים האפשריים שהמשחק הזה משתמש . מחקתי את הfirewall שלי (ZoneAlarm) לחלוטין . וכל זה לא עזר . האם יש loopback של הראוטר (אני לא בדיוק יודע מה זה אבל אמרו לי שזה יכול להיות) ? אם כן איך מתקנים ? איף אני יכול לדעת באיזה פורט בדיוק השרת משתמש ? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת ? תודה רבה לעוזרים . באמת בעיה קשה שאני מנסה לפתור כמה ימים כבר . אני מקווה שהמומחים פה יוכלו לעזור לי . בתודה, אב…

• 3 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים