רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום, במחשב שלי יש כרטיס רשת ObBoard ועוד כרטיס אחד שהוספתי, ז"א - 2 כרטיסי רשת לפני מספר ימים חיברתי מן התקן USB חיצוני שהוא בעצם מקלט טלוויזיה ומכיל כניסת אנטנה של טלויזיה, רדיו, SVCD וכניסת סאונד. כמו כן יש בו יציאת סאונד. רציתי לדעת האם הכרטיס רשת השלישי, המופיע לי פה: הוא בעצם ההתקן החיצוני הזה שחיברתי? ומה לעזאזל הוא עושה שם? זה התקן TV לא רשת או משהו! מה אפשר כבר לעשות איתו שם? תודה רבה לכם
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום רב!! קיבלתי מודם eci 270 מבזק למרות שהייתי אמור לקבל 312 בעתיד,המודם ישמש אותי כנתב(יש לי switch) לא היה במלאי ואין לי מושג האם בכלל יש הבדל למרות שבבזק טענו כי אין,אך אין להם כרגע 312 במלאי תודה
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום .. יש לי ראוטר של אדימקס שמחובר ל-3 מחשבים. שאני מנסה לשלוח בתוך הרשת כלומר בין המחשב שלי לשל אחי אני מקבל מהירות העברה מאוד נמוכה.. כאילו אני שולח אל מחוץ לרשת איך אני יכול לסדר את זה ? דרך ההגדרות של הראוטר ? פיירוול ? ההגדרות של המחשב השולח / המקבל / שניהם ? ואם אי אפשר איך אני יכול לעשות שיתוף תיקיות בין Vista ל-XP לי יש ויסטה לאחי XP ולמחשב השלישי XP אולי יש Pepole Near Me ב-XP אולי בשם אחר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ניגמר לי היתחייבות מבקש המלצות ל חמש מגה במחיר סביר לא איכפת לי ספק או תשתית. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
איך אני יכול לשתף מדפסת ברשת אלחוטית עם ראוטר של לינקסיס WRT54G?
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
עריכה: ------- הצלחתי נראה לי לפתוח את הפורט אבל אנשים עדיין לא מוצאים את הסרבר, יש לי FIREWALL, זה קשור?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
עשיתי אתמול אינטרנט סיבים של בזק בינלאומי 1000 מגה המודם שלהם נמצא בסלון אציין שיש קליטה טלחוטית מעולה בכל הבית. בחדר אחר בבית יש לי מחשב נייח גיימינג שאותו אני רוצה לחבר בחיבור קווי בלבד העברת כבל רשת בלתי אפשרית למודם. אציין שרכשתי 3 יחידות mesh שחשבתי לחבר למודם ולפזר עוד 2 בבית ומהם להוציא כבל רשת( הראשי של המאש מחובר בקו למודם של בזק בינלאןמי ועוד 2 מפוזרים בבית) איך הפתרון הזה? לחילופין יש לי ראוטר חדש בתקן ac האם זה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 2 ראוטרים DLINK 655 וקניתי חדש רק היום Linksys E3000 בחיבור עם חייגן L2TP אני לא מצליח לעבור את ה 14MB והנקודה היא שעד עכשיו זה עבד מצוין לא משנה עם איזה ספק. הדבר השני הוא כשאני שם את הראוטר על DYNAMIC IP DHCP ומתחבר עם החייגן של הוינדוס אני מקבל את כל המהירות 16MB. וגם כשאני בלי חייגן של הוינדוס אני מקבל את המהירות מהתשתית הוט. מה השתבש פה אני לא יודע, וזה לא המחשב כי ניסיתי 2 כרטיסי רשת בשני המקרים אותו דבר וגם באלחוטי זה קורה. וגם ניסיתי 3 ספקים לפחות בכולם זה קורה כשהחייגן ב L2TP בראוטר.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
א.אמן שהמנהל של החברה ימות ממכת ברק!,היום התקשרתי להתנתק מהם (אני לא בחבילת התחייבות) ועשו לי את המוות,4 שעות לקח לי להתנתק מהם שבהם התקשרתי 10 פעמים!, במהלך ה-4 שעות נתקו לי את הטלפון "בטעות",אמרו שיחזרו אלי(ולא חזרו),ואמרו שהם מגישים בקשת התנתקות שכמובן לא הייתה ולא נבראה. ב.הם חוסמים פורטים ושלא יבלבלו את השכל,איך שהתברתי לבזק (5 דקות אחרי זה),הצלחתי להתחבר לאימיול אחרי חודש שהאימיול לא מתחבר לאף שרת. ג.אל תיקחו חבילות בהתחייבות!עדיף לשלם 10-15 שקל יותר ולהיות עם יכולת לעזוב מתי שבא לך במידה ואתה לא מרוצה.
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי היום מחשב חדש ואיתו מן הסתם גם לוח אם חדש. עם הלוח (Gigabyte K8N Ultra-9) מגיעים שני כרטיסי רשת (OnBoard) האחד הוא: Marrvell Yukon 88E8053 (PCI-E) Gigabyte Lan והשני: NVidia nForce Network Controller לאיזה מהם עדיך לי להתחבר? אגב אני עובד עם רשת ביתי דרך ראוטר אם זה משנה משהו... בתודה ניר
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש אפשרות ולא משהו בעזרת שינוים מעקפים וכו'.. להפעיל תיקיות משותפות ברשת של מחשבים שאחד הוא עם XP ואחד עם VISTA?
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי חיבור מגה וחצי דרך 012 וחב' הכבלים. אני מחובר עם מודם מוטורולה SB4200, כאשר יש למודם הזה 2 חיבורים: 1) חיבור USB 2.0 2) חיבור כבל רשת. חיברתי כל חיבור למחשב אחר ובדקתי כתובות וגיליתי כי הוא נותן כתובת אייפי שונה לכל מחשב. האם ניתן גם לשתף ביניהם קבצים ומדפסת? אם כן איך אני מגדיר אותו כדי שיעבוד כמו ראוטר ע"מ לעשות זאת? והאם ניתן ללא כל קשר לשפר את מהירות ההורדה דרך המודם ע"י משחק בהגדרות שלו?? תודה אנשים !
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ברשותי נתב לינקסיס E4200 ואני מעוניין איכשהו להפעיל חייגן על גבי רשת הוט +014 בגלל הגיימר... הגרסאות השונות כאן: http://www.4shared.com/dir/v1BuINP3/Toa ... r=DZlwxyB7
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למקם את הראוטר שלי בארון התקשורת. יש לי שם נקודת חשמל, אבל לא נקודת בזק. איך אני מחבר את הראוטר לקו הבזק? בתמונה מה שרואים זה כבל של קו טלפון פתוח (האדום-ירוק) וברקע את הלוח KRONE. יש לי טיפה רקע בעבודה עם תקשורת בעזרת מדריכים, יש לי מלחץ KRONE. בעיקר מה שאני זקוק פה זה להסבר מדויק מה לחבר ולאיפה. תודה מראש למסייעים! https://drive.google.com/file/d/1EVavmPNaBXzC4rATDFv5qlQdpwb7mDvy/view?usp=sharing
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי נתב אלחוטי של לינקסיס דגם WRT54G שנקנה בארה"ב אני לא מצליח לחבר אותו ללאפוטפ בשום צורה אפילו אם הדיסק התקנה שלהם או אם דברים שהורדתי באתר שלהם לדגם הזה אני מצליח לגלושש דרכו רג אם אני מתחבר רגיל במחשב דרך הסיסמא והכל לכבלים הסיסמא לא בראוטר ואז רק מחשב אחד יכול להתחבר אני משתמש במודם של כבלים והספק הוא אינטרנט זהב( הם לא יודעים איך לעזור לי ) אני ממש התיאשתי אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני צריך רשת בין שני מחשבים. מחשב אחד בקומה 2 ומחשב אחד בקומה1-. אז אני צריך רשת אלחוטית. אני רוצה לדעת מה אני צריך לקנות בשביל לעשות רשת כזאת. כמה זה עולה. והאם אני יכול להרכיב רשת כזאת בעצמי. ששני המחשבים יוכלו להתחבר באינטרנט באותו זמן(פיצול אינטרנט) תודה =]
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
קודם כל אני אבקש סליחה אם הנושא הזה כבר הועלה כמה פעמים, כי עשיתי חיפוש בפורום ולא ממש מצאתי משהו שיכול לעזור לי. רציתי להגדיר את ההתחברות שלי ככה שהיא תתחבר אוטומטית כשהמחשב עולה. אז הבנתי שיש אפשרות במודם הזה להפוך אותו לראוטר ואז להכניס פרטים והראוטר יעשה את העבודה... בקיצור, ניסיתי כל מיני שיטות שראיתי באינטרנט והסתבכתי עם כולן... המדריך תצורה של המודם הזה באתר NetCheif ממש עשה לי כאב ראש ולא ממש הצלחתי להבין מה הוא רוצה ממני. אם יש למישהו מדריך מפורט ומובן בעברית, אני אשמח... תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע למה שאני מוריד קובץ כלשהו אחרי דקה אני מקבל הודעה של error access denied ?? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
-
יש לי שני מחשבים, מחוברים בכבל רשת מוצלב, שלאחד המחשבים מחובר מודם ADSL USB ALE 070 הכחול שעומד הגדרתי בין שניהם את הרשת (הכל אוטומטי) אפשרתי בפיררואל והכל שני המחשבים מגיעים אחד לשני ומקבלים פינגים אחד לשני במחשב שבו נמצא המודם מסומנת האפשרות של השיתוף בוי ובמחשב השני רואים את המודם שהוא מחובר ושאפילו אינטרנט מגיע למחשב השני, הבעיה שהאינטרנט לא עובד שם ושום אתר לא עולה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
במשחק TACTICAL OPS אני תמיד הייתי מקבל פינגים נמוכים. אתמול פתאום קיבלתי גבוהים. ניסיתי לעשות RESET למודם ולמחשב וחיברתי שוב את כל הכבלים ועשיתי בדיקת מהירות. מה יכולה להיות הבעיה? אולי כבל הרשת דפוק? ועוד בעיה: במשחק, יש רשימה של שרתים שאליהם אפשר להכנס. לאחר התקנה של VISTA (אולי זה לא בגלל זה.. לא יודע) אני מקבל את הרשימה לאחר כ 5 דקות ובמערכת הקודמת(WINXP שוב אני לא יודע אם זה קשור) הייתי מקבל את הרשימה ב5 שניות! מה עושים? אולי משהו לא טוב? יש לציין שהייתי מתחבר תמיד בחייגן של 012 אך עכשיו בVISTA אין חייגן. אולי לא הגדרתי את ההגדרות טוב? (שוב, בדיקת מהירות סבבה וגם אימיול עובד טוב...) עזרה בבקשה. :'(
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אדמין, בבקשה תשאיר את הת'רד הזה פה, זה לא תוכנה, אלא קשור לגמרי לרשתות. שלום לכולם, העברתי את האימיול למחשב שלי ואני כל הזמן מקבל low-id הבנתי כבר שצריך לעשות forwarding לפורטים של אימיול, רק שאין לי מושג איך עושים זאת. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי HD שהיה לי בבית בנפח 60GB על המחשב שלי. בכוונתי להפוך את המחשב שלי למין "שרת קבצים" של הבית . שיהיו עלו סרטים/שירים וכל אחד ממחשבי הבית יוכל להכנס ויוכל לכתוב ולקרוא מן הקבצים והתיקיות . על המערכת שלי מותקנת מערכת XP . הכונן החדש נקרא (F:) ושיפתפתי אותו + נתתי הרשאה FULL CONTROL בתור התחלה ל EVERYONE שאני מנסה להכנס ממחשב אחר ברשת ששמה HOME למחשב שלי אני מקבל את ההודעה הבאה . אשמח אם תעזרו לי לבצע את המשימה שנראת לי כפשוטה למדתי פעם קצת רשתות אבל זה היה מזמן , החומר כבר נשכח . תודה רבה דקל
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לפתוח שרת FTP ממתי שיש לי סוויץ ורוטר לפני זה שהיה לי רשת של שתי מחשבים יכולתי אבל עכשיו לא המודם אלקטל שלי נהפך לPRO במקום HOME ויש לי סוויץ שמרכז את כל המחשבים שיהיה לכולם אינרטנט. קיצר שאני פותח את התוכנה Serv u ושם הגדרות כמו שהיו לי פעם זה לא עוזר עם אני מתקשר לIP שלי מקווה שהבנתם אותי
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מדריך טוב לקנפוג דומיין עם Active Directory? מחיפוש בגוגל, לא מצאתי משהו יעיל מדי. אני אמשיך לחפש, אך הייתי מעדיף לשמוע המלצות מניסיון. שימו לב בבקשה שאני לא מחפש ספרים או לעשות קורס MCSE. אני זקוק למשהו מהיר יותר שייתן לי הבנה בסיסית+ בתחום. מעבר לכך, אם מישהו מכיר מדריך טוב בנושא שרתי DNS ו-DHCP, אני אשמח לקבל גם כן.
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-