עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מגדיר תיקייה שתהיה משותפת, באפשרויות חיבור אישרתי את האפשרות של שיתוף קבצים ומדפסות. אבל אני לא מוצא את התיקייה במחשב המשני שמחובר דרך המחשב שלי... ** יש לציין שהאינטרנט עובד ב-2 המחשבים בצורה מצויינת ואין בעיות, ככה שהתקשורת בין המחשבים בסדר גמור ** חיפשתי כמה וכמה פעמים ב"מיקומי הרשת שלי", ניסיתי להוסיף דרך האשף, אבל פשוט לא הצלחתי. האם יש תוכנה שתאפשר העברת קבצים ממחשב למחשב? עד עכשיו הייתי מעביר איתו קבצים בICQ אבל שאני מעביר קבצים גדולים [ 2 ג'יגה למשל ], המחשב פשוט נתקע... התוכלו להמליץ לי על תוכנה מסויימת שתעשה את העבודה? תודה מראש לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  2. Started by Aner,

יש לי אינטרנט כבלים LT2P עם מודם TERAYON שמחובר למחשב נייח בכבל רשת רגיל אני קונה נייד חדש שכמובן עובד בתקן G ורוצה להרים אינטרנט אלחוטי בבית ככה שאוכל לגלוש ממנו כמו כן יש מדפסת שאני רוצה להדפיס ממנה שמחוברת בUSB למחשב הנייח מה אני צריך ת'כלס? המחשב בקומה העליונה הרשת האלחוטית צריכה להיות נגישה גם בקומה מתחת (הכי חשוב) הנתב הזה מספק את הצרכים שלי? EDIMAX BR6204WG או שיש אחר מומלץ מבין אלו של באג? http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=281&t=10 תקנו אותי אם אני טועה, אני מחבר את המודם לנתב באמצעות כבל רשת ואז מחבר את המחשב הנייח לנתב באמצעות כבל רשת כי הם אחד ליד השני (אפשר לחבר אותו עם כבל רשת?) ומהנייד אני מתחבר אלחוטית לרשת האלחוטית שיצר הנתב (?)

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by Artist,

יש לי 2 מחשבים אחד מחובר לאינטרנט דרך מודם USB את השני חיברתי לראשון באמצעות כבל מוצלב ניסיתי את האשף של XP והגדרה ידנית של הרשת אבל המחשבים לא מזהים אחד את השני אם אני מנסה לעשות פינג אני לא מצליח (Request timed out.)

4. Started by nadavten,

שלום, מה ההבדל בין HTTP status code 302 ל HTTP status code 303 ?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  5. Started by yonir,

כבר כמה זמן שמידי פעם האינטרנט מתנתק לי פתאום בלי שום סיבה. אין לי גישה לשום אתר וגם הדפדפן לא חושב בכלל אלא מיידית אומר שהוא לא מצליח להתחבר. אני מחובר עם נתב Edimax BR6204WG - ואפילו אל הכתובת בקרה של הנתב (192.168.2.1) אני לא יכול להתחבר מה שגורם לי להאמין שהוא האשם.. (ואם לא הוא אז המחשב עצמו?) במקביל קורה מידי פעם שאין לי אינטרנט אבל אני כן מצליח להתחבר לנתב- ואז באמת רשום PPPoE disconnected. (אולי אחרי ניתוק שנגרם בעקבות בעיה בספק אינטרנט הנתב משתגע ולא מגיב ובגלל זה אין לי גישה אליו לפעמים..?) בדרך כלל האינטרנט חוזר תוך דקה-שתיים למרות שהיו גם מקרים יותר ארוכים. בבדיקה של Explorer מריץ עבור בעיות רשום: יש למישהו רעיונות מה קורה? פתחתי אתמול שרשור אחר לגבי בעיה עם …

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by TaMiRn2,

איך אני יכול לשתף מדפסת ברשת אלחוטית עם ראוטר של לינקסיס WRT54G?

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by מושיקו שרון,

שלום, אני מחפש תוכנת מסרים מיידים (צ'ט) לרשת משרדית קטנה. חשוב שהתוכנה תעבוד דרך הרשת הפרטית ולא דרך האינטרנט. מישהו יכול להמליץ על משהו?

8. Started by Fkl0ster,

מה דעתכם על הנ"ל? הוא מקבל ביקורות חיוביות ברשת. הsetback הגדול הוא התמחור הגרוע: בארץ מעל 700 ש"ח. בNEWEGG נמכר ב-38 דולר... :-\ :(

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by gman18,

היי רציתי לדעת אם יש איזה דרך לראות את כל הפעולות של החברים בפייסבוק. כל פוסט, כל תגובה וכל לייק שהם עושים, שיופיע אצלי איפהשהו בעמוד אבל שלא יישלח למייל. תודה

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by Dubek,

חבר שלי קנה היום ראוטר אלחוטי מסוג 3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Router Product # 3CRWE554G72T עזרתי לו להגדיר את הראוטר ונתקלתי בבעיה מוזרה. הראוטר היה מתנתק כל הזמן אחרי כמה דקות של עבודה. בזמן הניתוק, הנורות של הראוטר לא הראו שיש תקלה כלשהי, אבל לא ניתן היה לגלוש באינטרנט, לא בחיבור חוטי ולא בחיבור אלחוטי (למרות שהאינטרנט נוגדר ועבד) ולא ניתן היה להגיע להגדרות של הראוטר. רק אחרי שהוצאתי אותו מהחשמל והחזרתי הוא היה עובד שוב פעם לכמה דקות. ניסיתי לטפל בבעיה ע"י הורדת עדכון לראוטר והורדתי את העדכון הכי חדש, עדכון 2.01.10 (הראוטר הגיע עם גירסה 2.00.02 ). העדכון לא עזר, ולמעשה רק החמיר את התקלה. יש סיכוי שהבעיה היא בהגדרות, או שפשוט הראוטר דפוק?

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by Michael Tavdish,

אז ככה, פתחתי פורט בהוט אבל שאני הולך לבדוק את החיבור לפורט נראה שזה timeout יש פתרון?

12. Started by avivlyaviv,

אבא שלי קונה מחשב נייד עם חיבור WIFI עכשיו יש לי בבית מודם שמחובר למפצל שמחובר שלני מחשבים. איך אני מקים רשת אלחוטית במחיר מינמלי אבל חשוב שלא יהיה בעיות התנתקות/קליטה/פגיעה במהירות.... והאם קיימית אפשרות ליצור רשת חוטית ואלחוטית? זתומרת להשאיר את את החיבורים שיש עכשיו ופשות להוסיף רשת אלחוטית בנוסף? אני דיי חדש בתחום של האלחוטי הזה... אז אני מצער אם אני נשמע כמו מפגר תודה

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  13. קיבלתי מבזק היום את המודם Eth-Aztech DSL 600E, אני מעוניין להפוך אותו לנתב, ולקנות סוייץ' עם 4 יציאות, האם זה משנה איזה סויץ' אני קונה? כי סכה"כ התפקיד שלו לא כל כך מסובך, האם כל סוייץ' פשוט יוכל לענות על הצרכים שלי? אני מעוניין לחבר בעיקרון 3 מחשבים שהמטרה העיקרית היא שיתוף אינטרנט בלי תלות במחשב הראשי.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by zoloboy,

מישהו יכול להסביר לי למה צריך כרטיס רשת

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  15. Started by ballerum,

מישהו יודע איפה יש חנות באשדוד שמוכרת מתאם כזה עד 160 שקל כי כמעט כל החנויות שהייתי בהן אין להן חוץ מכמה עם מחירים "יפים" כמו סטאר נט ב210 שקל

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  16. http://arstechnica.com/telecom/news/2010/04/welcome-to-mound-mn---home-of-250-data-tiers.ars

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  17. שלום יש לי 2 קווים בבית האחד עם רוחב פס של 5MB והשני בעל רוחב פס של 2.5MB אחד מהם הוא קו VPN שניתן לגלוש ממנו אך ורק אל אתר מסוים איך אני מחבר בייניהם כך ששני מחשבים ספציפיים יגלשו על קו ה- VPN של ה- 2.5 מגה ויוכל לגלוש גם באינטרנט הרגיל במהירות של 5 מגה ללא הפרעות אמרו לי שאני צריך לעשות RUTE לראוטר ולהגדיר את הIP של זוג המחשבים כבעלי גישה לפס של ה- 2.5 מישהו יכול לעזור לי בזה ?.... תודה מראש על העזרה מקווה שתוכלו לעזור לי זה חשוב ....

18. Started by ori-silver,

א.אמן שהמנהל של החברה ימות ממכת ברק!,היום התקשרתי להתנתק מהם (אני לא בחבילת התחייבות) ועשו לי את המוות,4 שעות לקח לי להתנתק מהם שבהם התקשרתי 10 פעמים!, במהלך ה-4 שעות נתקו לי את הטלפון "בטעות",אמרו שיחזרו אלי(ולא חזרו),ואמרו שהם מגישים בקשת התנתקות שכמובן לא הייתה ולא נבראה. ב.הם חוסמים פורטים ושלא יבלבלו את השכל,איך שהתברתי לבזק (5 דקות אחרי זה),הצלחתי להתחבר לאימיול אחרי חודש שהאימיול לא מתחבר לאף שרת. ג.אל תיקחו חבילות בהתחייבות!עדיף לשלם 10-15 שקל יותר ולהיות עם יכולת לעזוב מתי שבא לך במידה ואתה לא מרוצה.

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by yoavyoavyoav,

היי , בזמן האחרון שמתי לב שהאינטרנט שלי קצת איטי יחסית בהשוואה למה שהוא היה (יש לי 2M/96K ADSL של אקטקום) בכל מקרה , עשיתי Line Quality Test ב DSReports , וזה הראה לי שיש לי Packet Loss..הנה לינק לתוצאות : http://www.dslreports.com/quality/nil/1993059 חוץ מזה , התחלתי לשחק ב WoW לאחרונה , והפינגים שלי שם משוגעים (1000ms+)..יכול להיות שזה קשור ל Packet Loss ? ואם כן , מה אני עושה עם זה ? תודה מראש ! :-) עריכה : לא יודע אם צריך את זה ..אבל הכרטיס רשת שלי הוא הכרטיס OB של Nforce4 ultra.

20. מבחינת לאגים פינג וכל השאר... ניתן לשחק נורמלי?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  21. אני מחפש דרך כל שהי לגלוש באתר מסוים ממחשב אחד דרך שתי כתובות איפי כאילו לגלוש באתר מכתובות של שני מחשבים אבל ממחשב אחד יש איזה תוכנה שמדמה איפי או משהו בסגנון?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by NIRAN,

מה אני יכול לעשות כדי לעבור את החסימה וכדי להכנס לצאט שוב? זה הצאט של נענע ניסיתי להתנתק ולהתחבר וזה לא עוזר...

23. Started by DoR TnT,

קניתי ראוטר של 3COM: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=9460 די מזמן ועכשיו עברתי לרשת אלחוטית בגלל מעבר דירה אז קניתי את הכרטיס רשת הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440 עכשיו יש לי בעיה המחשב שאצלו נמצא הכרטיס רשת מותקן בו ויסטה ובדיסק שקיבלתי אין תמיכה בויסטה אז הורדתי מהאתר של החברה ועדיין לא עובד כי מהאתר יש תמיכה לויסטה 32 ובמחשב מותקנת ויסטא 64 ולכן התוכנה של הכרטיס לא עובדת ועושה בעיות. מה לעשות חוץ מפירמוט? ד"א יש לי עוד שאלה יש איזה משהו שאני אוכל להפוך את המדפסת שלי לאלחוטית? יענו לשים אותה בארון כי יש לי שם חשמל ולחבר לה משהו עם USB אלחוטי שיתחבר גם למחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  24. אני יודע שיש דבר כזה מישהו יודע מה צריך לקנות בשביל זה? ואיך להגדיר את זה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  25. יש אפשרות ולא משהו בעזרת שינוים מעקפים וכו'.. להפעיל תיקיות משותפות ברשת של מחשבים שאחד הוא עם XP ואחד עם VISTA?

• 6 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים