רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה ב Texas Holdem Poker בFACEBOOK.... לוקח לי שנים להתחבר לשרתים... יש איזשהו פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, קצת הלכתי לאיבוד בעולם האלחוטי, אשמח לקצת עזרה והכוונה מקצועית. כרגע אני גולש בשלושה מחשבים בבית, בעזרת שתי קופסאות: האחת היא מודם מיושן ביותר מבית אלקטל, והשנייה היא ראוטר פשוט ב-20 ש"ח מבית אדימקס לפי הידוע לי, הראוטר יודע אך ורק לקשר בין המחשבים למודם.. ברצוני להתקדם לחיבור אלחוטי של שלושת המחשבים, ולהחליף את שתי הקופסאות בראוטר אחד שיודע לעשות הכל, וקצת יותר... הדרישות הן: 1. ראוטר+מודם במכשיר אחד 2. לפחות שתי כניסות קוויות (הראוטר יחובר לקו הטלפון..) 3. אפשרות לחיבור מדפסת (טרם נרכשה) כך שהראוטר יידע לקבל משימות הדפסה מכלל המחשבים המחוברים, ולהעבירם למדפסת 4. טווח העבודה הוא כ-12 מטרים אשמח לשמוע פתרונות, הצעות, ומחירים.. אין לי שמץ בנושא.. תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה להיכנס לאתר עם כתובת פרוקסי איפה צריך לרשום אותה ?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בטח אתם לא מכירים את הראוטר הנ"ל... הנה קישור אליו http://gamedude.com.au/prod_show.php?art_no=neXNrouter_9104s אני חייב לדעת איך לפתוח פורטים לאימיול [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אחד מחובר לאינטרנט דרך מודם USB את השני חיברתי לראשון באמצעות כבל מוצלב ניסיתי את האשף של XP והגדרה ידנית של הרשת אבל המחשבים לא מזהים אחד את השני אם אני מנסה לעשות פינג אני לא מצליח (Request timed out.)
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אני שעות ישוב על זה... נכנס לPortforward הזה.. עושה כל מה שרשום שם על הראוטר שלי... ועדיין כשאני בדוק זה מראה לי שזה לא פתח...
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום מאז שאני עברתי לאינטרנט 5 מגה כל פעם שאני מפעיל הורדה בביטכומט אז פתאום האינטרנט אצלי קורס ואני צריך לחכות איזה 2 דקות עד שהוא חוזר לעצמו(וזה רק בביטכומט קורה). אמממ מה לעשות כי לפי מה ששמעתי גם UTORRENT טוב ואין בו את בעיית הניתוקים אבל שאני מוריד איתו הוא ממש איטי (5-15KB) והביטכומט הוא על 60-90ק"ב אז ככה שאני לא מתפשר על המהירות. ויש לי ראוטר Edimex 6524n ונתב גם כן שלהם (שהוא בן 6 בערך). אשמח אם יש פתרון כדי להפסיק את בעיות הניתוקים האלו.
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני משחק במשחק רשת ASDF ולפעמים הוא מתנתק לי מהשרת או שאני עושה קפיצה ואח"כ אני לא צובר מהירות. מה ניתן לעשות? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות כרטיס רשת חיצוני למחשב בעל טווח גדול ושהקליטה תהיה כמה שיותר חשזקה על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן חברים, הגיע הזמן לזרוק את הציוד של בזק לפח(ואני מתכוון לנתב Be הלא יוצלח), ואני צריך המלצה לראוטר + מודם, שיתאים ככל הניתן לתשתית של בזק, שמעתי גם שבזק מתכננים בקרוב להציע מהירות של 200 מגה, ולכן אשמח אם הראוטר+מודם יתאים למהירות כזאת.. תודה לעוזרים 🙏🏻
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
תודה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה שאני נכנס לאתרים ולא נפתחים כל התמונות ובמקומם מופיעים איקסים איך אני פותר את הבעיה הזאת? :-\
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחובר לכבלים באמצעות מודם די ישן , משהו שנקרא joohong superlink 2800 (יש למישהו ? ואם כן - מישהו עשה איתו משהו מיוחד ? אפשר לפ--ץ אותו ?) יש לי אותו אולי איזה 4 שנים בערך , מחובר באמצעות USB למחשב לא עשה לי בעיות של ניתוקים אף פעם, מאוד יציב, וכמעט לא היו בעיות סנכרון באזור שלי, סה"כ אני מאוד מרוצה. מסיבות שונות (שכוללות החלפת מודם, למוטורולה, למטרות פ--צה... ) והחלפת כתובות MAC למודם החדש נראה לי שיהיה יותר טוב אם אני אחבר את המודם החדש בממשק כרטיס רשת אין לי כרטיס רשת במחשב, זה פנטיום 3 550, שלא בא עם כרטיס על הלוח, ואין כרטיס בסלוטים.. אני מעוניין לקנות כרטיס רשת. השאלות שלי : 1. כמה צריך לעלות כרטיס רשת איכותי ? 2. על איזה כרטיס רשת אתם ממל…
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אבא שלי קונה מחשב נייד עם חיבור WIFI עכשיו יש לי בבית מודם שמחובר למפצל שמחובר שלני מחשבים. איך אני מקים רשת אלחוטית במחיר מינמלי אבל חשוב שלא יהיה בעיות התנתקות/קליטה/פגיעה במהירות.... והאם קיימית אפשרות ליצור רשת חוטית ואלחוטית? זתומרת להשאיר את את החיבורים שיש עכשיו ופשות להוסיף רשת אלחוטית בנוסף? אני דיי חדש בתחום של האלחוטי הזה... אז אני מצער אם אני נשמע כמו מפגר תודה
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, למחשב נייח שאמור לתקשר אלחוטית עם Router/AccessPoint, אני מבין שמומלץ שכרטיס הרשת האלחוטי יהיה פנימי (PCI).. הניסיון שלי עם TP-LINK (אומנם בנתבים) הוא טוב, ואני חושב ששאר הציוד הרלוונטי שאקנה יהיה גם שלהם.. 1. האם יהיה לכך יתרון שגם הכרטיס הנ"ל יהיה שלהם? 2. חשבתי על WN951N.. איך הוא? ממליצים על אחר? 3. האם שווה לחפש פנימי של חברה אחרת שהוא PCIe במקום PCI? תודה
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לא יודע , יש לי בעיה מוזרה..שכמעט בכל אתר..המחשב מנסה לגשת ל LOCAL HOST (IP פנימי) או פשוט ל 127.0.0משהו... וכתוצאה מכך המון תמונות לא מופעיות..אתרים לפעמים לא עולים.. ואני רואה המון מקומות עם איקסים במקום תמונות (מקומות שאני לא יכול לגשת אליהם) כאילו שיש משהו שחוסם אותי.. אני אפילו לא רואה את הסמלים של "חדש" בפורום.. פתרונות מישהו?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, בעיה שעלתה לי עם הראוטר הנ"ל. כרגע שני מחשבים אמורים להתחבר אליו, אחד dell 1525 שמתחבר כמו שצריך, והשני dell 640Mשלא מצליח לזהות את הראוטר בכלל. כל תרומת ידע תתקבל בברכה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי יש לי נתב אלחוטי WRT54GL של לינקסיס. שאלתי היא אחת יש לי 3 מחשבים ( 1 נייד (אלחוט)..... ו2 רגילים (לכל אחד כבל ממנו לנתב) ) אני עושה תהתקנה מהדיסק של לינקסיס מהמחשב שלי. האם לאחר מכן צריך לעשות גם התקנה מהדיסק במחשב השני בבית? כדי שהוא יתחיל לקבל בכבל שלו נתונים ולהתחיל לגלוש דרך הנתב.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אני מחפש דרך כל שהי לגלוש באתר מסוים ממחשב אחד דרך שתי כתובות איפי כאילו לגלוש באתר מכתובות של שני מחשבים אבל ממחשב אחד יש איזה תוכנה שמדמה איפי או משהו בסגנון?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש אפשרות ולא משהו בעזרת שינוים מעקפים וכו'.. להפעיל תיקיות משותפות ברשת של מחשבים שאחד הוא עם XP ואחד עם VISTA?
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה להזרים מוזיקה לחנות שלי על גבי האינטרנט (לא רשת ביתית) וללא מחשב, האם אפשר להשתמש בסטרימר? כדאי להבהיר את עצמי אני מתכוון שאני רוצה שיהיה מוזיקה על הסטרימר שבחנות, ומהבית אני ישלח לשם שירים. אפשרי...?
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום חברים, בניתי אתר לגיסי וברצוני לבצע ניסוי לפני שאני רוכש דומיין ושרת. אני מחפש שרת חינמי על מנת לבחון את האתר.... אשמח לקבל כל אתר חינמי + FTP שאפילו יתן 10 מגה, זה יספיק. בנוסף שיתמוך ב ACTIVEX. תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אז מה ההבדלים ביניהם? ולמה דווקא בשביל רשת צריך מוצלב ולא ישר?? וד"א יש לי כבל רשת שיש לו 8 חוטים!! למה זה??
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
היי יש לי חבילת אינטרנט 8 מגה ואני מוריד הרבה דברים, ורציתי לדעת אם אני יביא ראוטר אלחוטי יש אפשרות שאני מגדיר לו שיתן מ ה 8 מגה רק 2 מגה באלחוטי ?! וכל מי שיתחבר לראווטר יגלוש או יוריד כאילו האינטרנט הוא 2 מגה , ואני בנייח כל הזמן מוריד על 6 מגה ( ואם לא יהיה מישהו מחובר יוריד רגיל על 8 )
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-