עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by The UnKnown,

כל עוד האייפי מוגדר על AUTOMATIC הכל תקין ופועל... איך שאני משנה את האייפי לסטטי משלי [לשם פתיחת פורטים אני חייב] יש בעיה עם האנטרנט והוא פשוט לא גולש! הגיוני ?? ומה אני יכול לעשות אני ממש חייב לפתוח פורטים וכל העסק הזה ממש מגביל אותי..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הבנתי שיש דרך של שימוש בפרוקסי אבל לא מצאתי שום תוכנה שהצליחה לעזור... למישהו יש דרך לחסום מאתרים לראות את האי פי המקורי שלי?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by amitaiz,

מישהו יכול לסביר לי אין אני צריך לחבר את הגידים לשקע הזה. בד"כ יש צבע ליד כל חור שאמור להיכנס בו גיד, בשקע הזה בחיבורים למטה יש שני צבעים ליד כל חור. מה זה אומר? השקע הוא:RJ45 מסוכך תואם גוויס DT03S ; [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. אם כבר המודם הזה ישלי אותו מחובר לנתב של sweex הזה: http://www.sweex.com/communicatie.php?subsectie=6&item=660&artikel=594&detail=d ואני מקבל מידי פעם "ניתוקים" אגב חיבור L2TP ב 012 בלוג רשום לי את זה שיש את הבעיה, יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:41 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:46 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:55 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:ack(DOL=604800,T1=302400,T2=529200) יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  5. אז ככה, יש לי שלושה מחשבים מחוברים לראוטר של trend net. לאחרונה התחילה התופעה הבאה: כל המחשבים מחוברים לאינטרנט אך אין ביכולתי לראות את שאר המחשבים (כמובן שהבעיה בכל המחשבים).. ממ.נראה לי שזה הכל. כמובן שניסיתי אין ספור פעמים להגדיר מחדש את הרשת ואת שיתוף המחשבים והמדפסות אך לשב.. יש למישהו פתרון? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי "אחד על אחד" ב-ICQ או במסנג'ר. 234190847 - ICQ MESSENGER - gedolim@hotmail.com תודה מראש, ניר!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/6165866.html?tag=latestnews;title;3 היו אשכרה אנשים שקנו את המקורי כך שהיה להם כסף להם להשקיע בגרסה מסורסת וזולה יותר? :s05:

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by MiOB,

שלום! רציתי לדעת, כמו שלבזק יש את ה-HomePNA, אז היכן ניתן לרכוש נתב ומתאם התומכים בתקן MoCA? (אני חושב שזה התקן המקביל, אם הבנתי נכון.) בכלל, יש כזה ציוד בשוק הישראלי? כלומר, נתב חוטי שיעבוד על רשת הכבלים במקום לרשת את הבית מחדש. תודה ונוסף לכך: עדכנתי (יותר נכון, ניסיתי לעדכן...) את הנתב שלי (WRT54G V.5) לקושחה החדשה של ה-9.2.07, אך אין לי מושג מדוע התהליך נכשל. (עדכנתי קושחות עשרות פעמים, תמיד יש פעם ראשונה. :-/) עכשיו הנתב לא מתפקד, לא נגיש ונורת ה-Power מהבהבת ללא הפסקה. האם יש דרך להצילו, או שאבד הוא לנצח? עוד לא טרחתי לקרוא את כתב האחריות, אך אני משער שהיא פגה עקב כך. במקרה שהוא אכן מת, על מה אתם ממליצים? (אני לא יכול שלא להיות קצת שמח להיפטר מגירסה 5 המזווי…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  8. יש לי כמה שאלות בנושא רוחב פס ומהירות גלישה והורדה בעיקר.. 1) למה שאני מוריד תוכנה של 30מגה לדוגמא זה מוריד על 190 שזה כמו שאמור להיות (1.5 מגה) ושאני מוריד משחקים זה מוריד על 15 ??? (את שני הדברים אני מוריד מאותו מקום לדוגמא:ארה"ב) 2) יש איזו אפשרות לעשות שיהיה לי יותר רוחב פס??? 3) אשמח אם תסבירו לי קצת על הנושא הזה (רוחב פס והכל..)כי אני לא הבנתי כמה דברים.. אני מחובר בכבלים דרך רשת אלחוטית שמתחלקת ל-3 מחשבים.. תודה, דניאל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יפשתי בפורום את התשובה לשאלתי ולא מצאתי. יש למודם זה חיבור כבלים, עם רשת ו USB. אז חשבתי שאולי אפשר לחבר אותו למחשב אחד דרך הרשת ולשני דרך USB. השאלה אם זה אפשרי? ואיך אני עושה אתה זה - כלומר, האם אני מחייג בשניהם? חוץ מזה, אני עובר לדירה משלי, ושם אני רוצה לחבר את 2 המחשבים. העניין הוא שאין לי שם קומות(קומה אחת), ויש לי HUB. האם הוא יכול לעזור לי להקים רשת? תודה מראש לכולם!

10. שלום רב, אני עובד בחברה, יש לי הרשאות מנהלן להכל, אני צריך להתקין FLASH, בשביל פלאש, צריך הרשאות לוקאליות על המחשב של אדמין. כמובן שאני יכול לעבור מחשב מחשב ב-DESKTOP ב-ACTIVE DIRECTORY ושם ב-MANAGE ולעשות להם הרשאות PER USER של אדמיניסטרטור. האם יש דרך מהירה יותר להריץ סקריפט? אולי דרך ה-GROUP POLICY? אם כן אני אשמח לרעיונות והצעות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kisin,

בניתי רשת אלחוטית בעזרת הנתב Linksys WRT54GL בבית והכל עובד בסדר. כל המחשבים ברשת רואים אחד את השני. הבעיה היא כשאני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים ברשת האלחוטית. זה מתחיל להעביר ואז תוך שניות המהירות יורדת עד שהיא מגיעה לאפס ואז סתם עומדת ככה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by rjjb7,

האם קיימת אפשרות לשנות IP בראוטר בלי לכבות אותו? הראוטר מחובר לארבעה מחשבים שונים אצלנו בבית וכמובן שכולם מקבלים את אותו IP פנימי 127.0.0.1. העניין הוא שאני מוריד מראפיד-שר והדרך היחידה להוריד בלי להיות משתמש פרימיום (הדרך היחידה שאני מכיר לפחות) היא לשנות את האייפי ורק אז מתאפשרת הורדה עם המתנה קצרה של דקה וחצי ולא המתנה של כשלושת-רבעי שעה. כמובן שישנם דרכים כמו תוכנות שונות לעקוף את ראפיד-שר באמצעות מחיקת הקוקיז ומחיקת עקבות או דרך התחברות אנונימית דרך "Annonymous" שגם היא לא פועלת (לפחות אצלי אולי בגלל הראוטר) בכל מקרה הדרך היחידה שבאמת עוזרת היא אכן כיבוי הראוטר אחרי כל 2 הורדות >> משתנה האייפי הכללי >> אפשר להוריד שוב פעמיים ברציפות בלבד. אז עד שיחשבו על …

13. כי כשאני מנסה להוריד חייגן ומנסה להפעיל אותו אז הוא לא עובד כנראה כי הוא רק לווינדוס XP ומטה ולא לויסטה אז איך אני יכול להתחבר לאינטרנט..? רק עם הראוטר אני מצליח כי אז לא צריך חייגן ואז מתחבר לי האינטרנט אבל יש פעם שאני רוצה להתחבר בלי הראוטר אז מה אפשר לעשות..?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. התקציב שלי הוא 250 ש"ח לראוטר [300 אם זה ממש שווה את זה] אני צריך ראוטר שיש בו מודם מובנה [זאת אומרת שהראוטר עצמו תמיד מחובר ואין התקנים נוספים וכל מחשב שיחובר אליו ישר יקבל אינטרנט אני ב-ADSL במהירות 2.5 מגה עדיף אלחוטי למרות שחוטי יתקבל גם כן כרגע יש לי אחד שמתנתק כל בערך 15 דקות זאת לא בעיה ברשת ועדכנתי קושחה מה שיש לי כרגע הוא של u.s.robotics תודה רבה מראש לעוזרים

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום חברים, פירמטתי היום את המחשב הנייד Gigabyte N512. אחרי התקנת ה-XP עם SP2 התקנתי את כל הדרייברים, ההתקנה עברה בלי בעיות, ובמנהל ההתקנים לא נראות שום בעיות. עם זאת, מסיבה כלשהי המחשב לא מוצא את הרשת האלחוטית. המחשב השני מזהה אותה בלי בעיות, ורק בנייד שבדר"כ קולט הרבה יותר טוב לא מזוהה שום רשת אלחוטית. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? ד"א, אני לא יודע אם זה קשור או לא. אבל מאז הפירמוט כשאני סוגר את המחשב הוא לא נכנס למצב המתנה אלא רק מכבה את המסך. אני לא יודע אם יש קשר, אבל חשבתי שכדאי לציין. תודה לכולם, Anatoli.

• 50 תגובות
    • 8.5k צפיות
  16. Started by RiGiD,

שלום, שמי הוא ודים בדרך כלל אני נמצע רק בפורומים באנגלית אבל על השאלה הזו אף אחד מהם לא היה יכול לענות לי אז בבקשה האפ משהוא יודע עם קיים אינטרנט אלחוטי ביישראל שלא פועל על עיקרון ההוט ספוטס. יש לי חברים בחול שתמיד נשערים מחוברים לא משנה היכן הם נמצעים. אני משרת כרגע וזה מאוד חשוב לי שאוכל לחבר את המחשב הנישא שלי לא משנה איפו אני נמצע תודע לכל מי שעוזר

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by beniloew,

שלום. ברשותי מחשב המחובר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי( level one wbr-3407a). מערכת הפעלה XP SP1 הבעיה - הפורטים שלי חסומים(למשל באימיול). הורדתי את הפיירוול של ווינדוס, המחשב שלי(אם כתובת IP סטטית) מוגדר בראוטר על מצב DMZ. ובנוסף הגדרתי לפיירוול את הפורטים הדרושים ועדיין הפורטים חסומים. התקשרתי לספק שלי(013) והם אמרו שהם לא חוסמים פורטים. ד"א - לא מותקנת לי שום תוכנת אנטיוירוס או פיירוול כלשהיא - אני פשוט שונא אותם. מה עושים???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Sblast,

עדיף לי אלחוטי? חוטי? ואיזה דגמים כדאי? אני רוצה לקנות מנטויזיאון או מבזק ושיבוא טכנאי להתקין לי? רעיון טוב? תודה!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  19. או כל דבר אחר הוא לא מתחיל להוריד לי שום דבר.. וכשאני מנתק את הראוטר הוא מוריד.. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  20. חברה שלי מחוברת לאינטרנט דרך כבלים + אינטרנט זהב. בשבועות האחרונים היא לא מצליחה להיכנס ל-www.livejournal.com. אתמול היא התקשרה לתמיכה הטכנית של אינטרנט זהב, והם טענו שיש להם בעיה מול האתר הזה. האם יש דרך להתחבר אל האתר בכל זאת? חשבתי על פרוקסי או משהו בסגנון. אשמח לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by RS4,

יש לי 2 מחשבים: מחשב נייח שנמצא בקומה שלישית ומחשב נייד שנמצא בקומה ראשונה/שנייה (לפי הצורך) המחשבים מחוברים ברשת דרך ראוטר מדגם HPNA של בזק על מנת שתהיה קליטה טובה בין הראוטר למחשבים ולא יהיו התנתקויות המחשב הנייח תמיד עובד מצויין עכשיו עם המחשב הנייד יש לי בעיית קליטה שאני נמצא איתו בקומה הראשונה יש קליטה טובה כי הוא קרוב לראוטר שנמצא קרוב, (כמה מטרים בודדים בארון חשמל) עכשיו שאני עולה עם המחשב הנייד לקומה השנייה מתחילות לי הבעיות ואין לי קליטה ויש ניתוקים מהרשת עכשיו מה אני אמרו לעשות? כדאי לקנות עוד מתאם כזה של הראוטר שתהיה קליטה גם בקומה השנייה? או שיש ראוטר אחר שקולט בכל הקומות? (של בזק) או שיש פתרון אחר? (בזק לא הכי מקצוענים תאמינו לי) בקיצור מה הדרך הכי טובה? כסף …

22. עכשיו... זה הולך ככה כבר הרבה מאוד זמן שזה קורה חשבתי שאני יוכל לסדר את זה לבד... אבל לא הצלחתי... הרשת בנוייה ככה שני מחשבים שניהם מחוברים לאינטרנט דרך ADSL עכשיו אחד מיתחבר דרך הראוטר ואז לADSL השני מחובר למודם USB של 2wire ואז דרך ADSL אז הרשת היא טלפונית בדקתי החלפתי בין המחשבים בין המכשרים[מודם וראוטר] החלפתי כיבול ויציאות עכשיו כל היסמנים מצביעים על המודם של 2wire הוא מיתנתק ומיתחבר כל כמה זמן מהאינטנרט עכשיו אני חושב שיש משהו שמיתנגש איתו כי לפעמים הוא שורד שעה בלי להיתנתק ולפעמים 5 דקות עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות ניתקעתי כן פירמטתי את המחשב כי חשבתי שהבעיה בהתקנה של המודם או משהו כזה... אבל כניראה שלא.... יש רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  23. אני יודע שב-SP2 ביטלו את האפשרות להשתמש בפקודה הנ"ל. האם אפשר איכשהו כן להשתמש בה ? ואם לא איך אני יכל אולי בדרך אחרת לשלוח הודעות למחשב אחר ברשת איתי ?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  24. אני כבר שעות מנסה להבין איך להחליף IP עם הדבר הזה ופשוט לא מצליח.. אני פשוט חייב להחליף IP.. מישהו יכול לעזור לי עם זה?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.