עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by la_pumik,

שלום לכולם, לאחר שקראתי תגובות קודמות בנושאי firewall ואני עובד עם ביטורנט והמהירות נמוכה למדי, הבנתי שזה כנראה בגלל ה-zonealarm רציתי להחליף לsygate וגיליתי שהיא כבר לא חינמית. שמעתי על kerio אבל באתר אני א מוצא גירסה חינם. האם משהו מכיר firewall שניתן לעבוד איתו בשיתוף קבצים, שהוא חינמי וטוב? אשמח לעזרה, ליאור

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by MichaelK,

כמה כרטיסי רשת צריך? 1 בכל מחשב או שמספיק שיש באחד מהם?? דחוף אני בדיוק עומד לצאת לבזק סטור עריכה: קחו בחשבון שהקו שאני מתכוון להשתמש בו נמצא במחשב הישן שבו אין כרטיס רשת

3. Started by dududs,

שלום לכולם, יש לי רשת ביתית בין 2 מחשבים. מחשב ראשון עם 2 כרטיסי רשת - אחד לאינטרנט והשני למחשב השני. התקנתי את הרשת לפני חודש בעזרת המדריך כאן בפורום - עבד מצויין. אך לפתע מאתמול , הרשת לא תקינה האינטרנט במחשב הראשון ( המארח\שרת) תקין. אבל החיבור בין שניהם לא תקין.. בהגדרות רשת בלוח בקרה : הכרטיס הראשון הראשון connected. ( זה שמחובר למודם ולאינטרנט). הכרטיס רשת השני limited or not connected - כמובן כאן הבעיה. אני מנסה לעשות repair - לא עוזר. ניטרלתי לגמרי \ אפילו הסרתי את 2 פיירוול משני המחשבים.הפיירוול של הוינדוס מנוטרל. במנהל ההתקנים החומרה תקינה.שני הכרטיס רשת תקינים. הכבלים מחוברים היטב לשני המחשבים. אין לי ניסיון בכלל ברשת ביתית. מה הצעדים הראשונים שאני צריך לעשות …

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  4. אז ככה, יש לי ראוטר במחשב אחד, ועוד מחשב בחדר אחר. בקיר עוברים כבלי רשת, בערך 30 מטר או יותר, אין לי מושג. כשאני מחבר את הראוטר למחשב השני (בחדר השני) הנורה של הקליטה דולקת, אבל המחשב לא מתקשר עם ה-DHCP ולא מקבל IP בכלל. אז אמרתי, אולי זאת בעיה בכבל. החלפתי אותו ולא עזר. חיברתי את המחשב הנייד של אבא שלי לכבל הזה (יש לו כרטיס רשת GIGABIT מובנה אם זה משנה) ועבד מעולה. אז החלטתי שהבעיה בכרטיס רשת, אז החלפתי אותו לכרטיס רשת מאותו דגם, ולא עזר. העברתי את המחשב לחדר של הראוטר וחיברתי אותו ישר עם כבל 3 מטר, ועבד מעולה. אז בקיצור: הגעתי למסקנה שעוצמת האות שנשלחת מהראוטר שעוברת דרך איזה 30 מטר כבל נחלשת מספיק כדי שהכרטיס רשת (שהוא לא מי יודע מה... REALTEK 10/100 פשוט) לא קולט אותו…

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  5. רציתי לדעת אם יש אפשרות להזין סיסמה לראוטר (לא לממשק של הראוטר במקום ה admin) בכדי שכל מי שינסה להיכנס לרשת ממחשב אלחוטי יתבקש להזין סיסמה. יש אפשרות כזאת? מדובר על ה 100-75 אני מקנפג את הראוטר מרחוק ומחפש פתרונות מבלי לערב את נגיעה במחשב הנייד,האבטחה תיהיה לפי סינון MAC וחשבתי להוסיף את הנ"ל. תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by bluz,

היי.. יש לי כמה בעיות ברשת האלחוטית שלנו בבית. אנחנו על ADSL (תשתית בזק אם זה משנה משהו) הממשק של הלוח ניהול הוא של "DSL" (מצורפת תמונה) הבעיות הם: 1. האחים שלי שורפים לי את המהירות (4 מחשבים כולל אני) ויש לי פינגים נוראיים בכל משחק רשת שקיים, יש דרך להגביל אותם? 2. במשחקים מבוססי IP הIP שמופיע לי הוא IP פנימי כמו 10.0.0.2 או משהו כזה, ואי אפשר להתחבר אליו.. 3. בפתיחת הפורטים, קורה דבר מעצבן: אני פותח את זה ל10.0.0.1, ואחרי ריסט הIP משתנה ואני צריך לפתוח ל10.0.0.2, 10.0.0.3 וכד'. 4. אני לא מוצא את אפשרות השמירה - אני שומר דרך הcmd עם התחברות (גיליתי שזה save, לצערי גם אין דרך להסתכל על הפונקציות דרך הCMD מה שבראוטר הקודם היה - אחרת הייתי פותח פורטים דרך הCMD). תודה לעוזרי…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  7. יש מחשב א' הוא מחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL PCI לצורך העניין יש מחשב ב' שמתחבר לאינטרנט דרך רשת בעזרת כרטיס רשת שמתחבר למחשב א .. עכשיו יש משחק מחשב, לצורך העניין זה Heroes 3 כשפותחים חדר TCP\IP אי אפשר להתחבר למחשב ב' לIP שלו . וגם מחשב ב' לא מצליח להתחבר במשחק ל IP אחר של מישהו באינטרנט.. מה יכולות להיות הסיבות לכך כאשר החומת אש שיש במחשב א לא פועלת ( ניתקו אותה ) ואם יש דרך כלשהי להפעיל את המשחק שיעבוד כמו שצריך אני אשמח לדעת אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by LeftRight,

יש לי רשת אלחוטית אחד של USB ואחד כרטיס שמתחבר למחשב מבפנים ניסיתי להקתין דרך הוינדוס וזה לא עובד.. ניסיתי הכל.. יש לך עוד הצעות? איך או מה?

9. אני יודע שיש cablepns.012.net.il אבל אני צריך כתובות ip של כמה שעובדים תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by nevoy,

שלום, איזה כרטיס שמתחבר ל-usb הוא הכי מומלץ? האם בעזרת כרטיסי רשת כאלה ניתן לחבר מחשב מרוחק לאינטרנט, דרך מחשב שיש לו חיבור?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  11. שלום המחשב שלי שהוא מחובר ישירות לרשת יש וינדווס ויסטה ובמחשב השני אותו אני מעוניין לשתף ישXP אני לא יודע להגדיר אותו לעבודה ברשת זה דחוף לי מאוד כי אני כבר הזמנתי ראוטר ואם זה יעבוד זה רווח נקי של 450 ש"ח תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by Yuk,

שלום לכולם. יש לי נתב אל חוטי של 3COM ויש לי איתו בעיה: אני לא מצליח לשלוח מיילים ולא לעלות קבצים (גם לא לבצעה בדיקת מהירות העלאה באתר של בזק בינלאומי הספק שלי). כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  13. הרי מן הסתם צריך מן רשת מחשבים שבה יהיה מאוחסן הכל.. וצריך אינטרנט עם מהירות העלאה עצומה.. הכוונה שלי היא לרשת מחשבים שמיליון אנשים יורידו ממנה במהירות המקסימלית של האינטרנט שלהם.. אז איזה סוג של מחשב ואינטרנט צריך בשביל זה?צריך גם הורדה מהירה וגם העלאה מהירה? ובכלל כזה דבר אפשרי? למשל לחברה שאין לה בעיית תקציב..

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  14. Started by Big_Guy7,

ניסיתי לשלוח מודעה לאתר "יד2" ואחרי שמיליתי את כל הפרטים ורציתי לשלוח את המודעה, קיבלתי הודעה שכתובת ה IP התגלתה כחשודה, אז אי אפשר לשלוח את המודעה. למה זה?

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  15. Started by hosham,

שלום לכולם. התקנתי כרטיס רשת אלחוטי במחשב (PCI של NETGEAR) יצרתי רשת אלחוטית והכל היה תקין,עד ש... המחשב שלי החל לקפוא ורק ריסטרט היה מסדר את המצב וגם זה לכמה שעות. עלי לציין שהיתה לי בעיה של חיבורי כרטיס PCI ללוח אם שלי והחליפו לי אותו לפני מספר חודשים. על הלוח ה"חדש" לא ניסיתי להרכיב כרטיס PCI עד האלחוטי המדובר. דבר נוסף שהיה קורה זה התנתקויות של הכרטיס ONBOARD מהראוטר שאליו הוא מחובר-בייחוד בזמן שימוש בתוכנת AZUREUS. ניתקתי את הכרטיס רשת האלחוטי והכל עבד תקין (חוץ מהבעיה עם AZUREUS שיכול להיות שהראוטר -edimax 6014 צריך הארד ריסט-יבדק מחר). ניסיתי אף לחבר ותו לסלוט אחר ב MB והבעיה חזרה. עכשיו לשאלה,האם מישהו שמע על בעיה כזו ופתרון אליה? אין לי כוח לשלוח את המחשב לחנות ו…

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by mazoneli,

אני מחפש כ. רשת PCI ונתקלתי בשלושת הדגמים שבעמוד המצ"ב למטה. http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=8 מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בינהם כי כולם מובילים לאותו עמוד באתר יצרן. מה חוו"ד לגביה החברה EDIMAX ולמה המחירים של INTEL או 3COM כ"כ גבוהים פי 6 כמעט, הם מצדיקים את ההפרש למשתמש בייתי ממוצע ? תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  17. יש לי נתב עם 2 מחשבים בבית.המחשב עם הנתב עובד רק עם חיגן.בלי הוא לא עובד למה? ובמחשב השני עם הכרטיס רשת הוא עובד תמיד

18. אוקיי אני יודע איך פותחים ברמת העיקרון ואיך מגדירים אייפי סטטי והכל... אני עושה הכל פיקס ! ועדיין הפורטיפ פשוט לא נפתחים והחמור נשאר עם המשקפיים המכוערות האלה... יש משהו מוזר אפילו לאחר שאני מגדיר את האייפי [192.168.2.2] זה עדיין מראה לי בהגדרות של הראוטר-89.1.108.53 עד כמה שאני ידוע מגדירים אייפי במאפיינים של החיבור זה מה שאני עושה למרות זאת העניין כושל. איפה אני טועה... בקשה עזרה האימיול לא זז נמאס לי מהנתב הזה כבר!

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  19. אני מחובר בבזק בינלאומיי ואני נהנה מהשירות והכל והסבהבה אצליי בסדר .. אבל אני קונה ראוטר כי אחיי הביא מחשב ונצטרך אינטרנט .. איזה ראוטר אתם ממליצים שלא יחסום פורטים ודברים כאלהה כדיי לא לאבד את המהירות הזאת שיש לי

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by MichaelK,

בימים הקרובים אני אמור לקבל מחשב חדש ואני מעוניין לקנות ראוטר כדי לחבר את שני המחשבים לרשת. הידע שלי ברשתות הוא מאוד בסיסי ואשמח אם תסבירו לי איזה ראוטר וכרטיס רשת (למחשב הישן) הכי כדאי לי לקנות? (במחיר סביר) ואיזה סוג של רשת עדיפה קווית או אלחוטית ומה ההבדלים בין הרשתות?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, מחפש Router חוטי ואלחוטי בתקציב של ש 300 ש"ח (ניתן לחרוג עד 30 ש"ח לכל היותר) אליו אמורים להתחבר 2 מחשבים בחיבור חוטי ועוד 2 מחשבים ניידים בחיבור אלחוטי. תודה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by shaita,

היי שלום לכולם רכשתי לפני שבוע מחשב נייד ואני רוצה לחבר בבית שלי רשת אלחוטית כי העברתי את הנייח למיקום אחר בבית ואני מעוניין לגלוש בנייד בצורה אלחוטית. אז ככה כרגע אני מחובר למודם של חברת הכבלים מסוג טריון ואני משתמש בחיבור קבוע ללא חייגן שאלותיי הן:איזה סוג של נתב אלחוטי מתאים למודם של הכבלים והאם יש נתב שיוכל לשמש אותי אולי בעתיד לחיבור ADSL ? 2: האם זה מסובך להתקין את אותו נתב שצריך בעל מקצוע או שזה פשוט יחסית? 3: מהו הטווח מחירים אני מעוניין להשקיע עד 300 ש"ח פלוס מינוס

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by Shasoosh,

אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי ורציתי לדעת אם אני צריך לחפש דגם ספציפי אם כרגע יש לי חיבור לכבלים בלי חייגן. האם מישהו יכול להכווין אותי למדריך בנושא, מה מתחבר למה וכו'. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום ברשותי מודם של THOMSON - ואני מתחבר ללא חייגן לאינטרנט ויש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט מה הדרך הכי יעילה לחבר את 2 המחשבים לרשת? אם אני אקנה hub ואחבר את המודם ו2 המחשבים אל ה hub יהיה לי אינטרנט פעיל כל הזמן בשני המחשבים ? ומה לגבי פתיחת פורטים במודם זה ? איך זה מתבצע ? תודה מראש לעוזרים בן

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by aeea,

יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך ראוטר. יש אפשרות שמחשב אחד ישלוט בשני שליטה מוחלטת? כמו לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.