עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני לא בדיוק מבין איך לעשות את זה, אבל אני חושב שאפשר. אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור :]

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  2. השאלה בכותרת אני מוחק את הווינדוס ואני רוצה להעביר את המועדפים של FIREFOX לא של EXPLORE

3. Started by nirh216,

יש לי רשת קווית בבית והיא בנויה בצורה כזאת: ----------------------------------------------------------------------- מחשב של אחי (שרת): כרטיס רשת סטנדרטי מודם של בזק B-Focus Router 312+ ( החדש הזה נו...) Hub שיש לו 4 יציאות.. (זה רק קופסה כדי לחסוך בכרטיסי רשת מיותרים) ----------------------------------------------------------------------- מחשב שלי (לקוח): כרטיס רשת ======================================= כבל רשת - חשוב אם הוא מוצלב או לא? הכבלים שיוצאים מהמודם למחשב חשוב אם הם מוצלבים או לא משנה.. הכבלים שיוצאים מה-HUB חשוב אם הם מוצלבים או לא? בכל אופן זאת הבעיה: ***במחשב של אחי (שרת), יש אינרנט.. ואני יכול לראות את המחשב שלי (הלקוח) ***במחשב שלי (הלקוח) א…

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by zniibidl,

יש לי ראוטר לינקסיס המומלץ [GL] ומודם רוטל RTA1320a המודם יתחבר מן הסתם לראוטר אז האם את כל ההגדרות אני עושה רק מהראוטר? אז אני מחבר את הראוטר מגדיר הכל ומחבר אליו את המודם?

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by Harel-l,

אני מסנה להגדיר את LPT1 ברשת וזה מה שאני מקבל למה? C:\Documents and Settings\User03>net use LPT1: \\192.168.2.100\hp6 The password is invalid for \\192.168.2.100\hp6. לא הגדרתי שום סיסמא למדפסת ובדקתי האבטחה מוגדר המשתמש רעיונות ? תודה

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. אני שוקל לעבור מ 012 (נגמרה שנת ההתחייבות) מה אתם אומרים על 014 בתור ספקית ? איך הפינגים לחו"ל ב BF2 ? 70-80 ככה.....או יותר לכיוון ה 90 100 ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by yaloner,

שלום לכולם, האם מחשב שמחובר קווית לאינטרנט ויש בו כרטיס רשת אלחוטית, יכול לשדר אינטרנט למחשב אחר שיש לו כרטיס רשת אלחוטי ? מקווה שהשאלה ברורה... :nutty:

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. Started by kwan,

שלום לכולם לא ידעתי אם להמשיך את הת'רד הקודם שפתחתי מלפני כעשרה ימים (בלינק המצורף)..אך רק אתמול יצא לי לבדוק מה שנאמר . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231327.msg2028863#msg2028863 בכל מקרה , הצלחתי לשתף את המדפסת ברשת ולגשת אליה מהמחשב השני כפי שהוסבר ותודה למי שעזר . הבעייה כעת שכאשר אני מנסה לגשת ממחשב WIN95 למדפסת הרשת ב-WINNT או בכלל למחשב עם ה-WINNT הוא רואה ברשת את המחשב אך כשאני לוחץ לכניסה ,הוא מבקש ממני סיסמה . המחשב 95 מוגדר כמובן עם אותו SUBNET ו-GATEWAY . רק IP שונה ברשת . האם הבקשה לסיסמה היא בגלל שאין אפשרות מתחנת 95 לגשת ל-WINNT ? (אגב, הפוך כן ניתן) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  9. אוטלוק 2003 מותקן בשני מחשבים, נייח ונייד. האם ניתן לסנכרן בעיקר את הודעות הדואר האלקטרוני באופן שבשני המחשבים יהיה עותק זהה שלהם ? בתודה !

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  10. שלום, כרגע יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים בתצורה כזאת: שני המחשבים מחוברים להאב שמחובר בתורו לראוטר, ומשם היציאה לאינטרנט (ADSL). פיזית, מחשב אחד נמצא צמוד להאב וראוטר ואילו המחשב השני בחדר אחר (החיבור באמצעות כבל פנימי שרץ על הקיר). כעת, אנחנו מתרחבים, וברצוני לחבר לרשת מחשב שלישי, שיהיה מרוחק כ-15 מ' מרחק כבל או כ-12 מ' מרחק אוויר מכל אחד מהמחשבים הקיימים. הנה השאלות שמטרידות אותי: 1. האם המרחק הנ"ל רלוונטי לחיבור כבלי סטנדרטי, או שהוא גדול מדי? איזה סוג כבל דרוש, ומהי העלות המשוערת? 2. חיבור אלחוטי עבור המחשב השלישי בלבד - האם רלוונטי בהתחשב במרחק, ובעובדה כי קימים מספר קירות מפרידים? כמו-כן, איזה רכיב נדרש להוסיף למחשב השלישי כדי שידע "לדבר" עם החיבור האלחוטי (יצוין כ…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  11. Started by hosham,

שלום לכולם. יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר של אדימקס. לאחד מהם (שלי..) התקנתי כרטיס רשת אלחוטי (USB של NETGEAR),הצלחתי ליצור רשת אלחוטית אבל הבעיה שכל פעם שאני פותח את האזוראוס או אפילו סתם גולש מהמחשב שלי (הנייח) מופיע האייקון-"כבל רשת מנותק" והחיבור מיד רוכש כתובת רשת ומחדש את עצמו. האם למישהו יש מושג למה זה קורה ומה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by eegg,

יש לי כבר רשת ביתית עם כבלים אבל משום מה הנייד לא מתחבר טוב לרשת אז חשבתי לקנות ראוטר חדש שיוכל להשתמש בכבלים הקיימים וגם להתחבר אלחוטי לנייד. יש כזו אפשרות או שאני עצתרך לקנות מתאמים לכל המחשבים?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  13. Started by Lirux,

איך 012? פינגים טובים לחו"ל? איזה ספקית הכי טובה ל ADSL?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by la_pumik,

שלום לכולם, לאחר שקראתי תגובות קודמות בנושאי firewall ואני עובד עם ביטורנט והמהירות נמוכה למדי, הבנתי שזה כנראה בגלל ה-zonealarm רציתי להחליף לsygate וגיליתי שהיא כבר לא חינמית. שמעתי על kerio אבל באתר אני א מוצא גירסה חינם. האם משהו מכיר firewall שניתן לעבוד איתו בשיתוף קבצים, שהוא חינמי וטוב? אשמח לעזרה, ליאור

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by MichaelK,

כמה כרטיסי רשת צריך? 1 בכל מחשב או שמספיק שיש באחד מהם?? דחוף אני בדיוק עומד לצאת לבזק סטור עריכה: קחו בחשבון שהקו שאני מתכוון להשתמש בו נמצא במחשב הישן שבו אין כרטיס רשת

16. Started by dududs,

שלום לכולם, יש לי רשת ביתית בין 2 מחשבים. מחשב ראשון עם 2 כרטיסי רשת - אחד לאינטרנט והשני למחשב השני. התקנתי את הרשת לפני חודש בעזרת המדריך כאן בפורום - עבד מצויין. אך לפתע מאתמול , הרשת לא תקינה האינטרנט במחשב הראשון ( המארח\שרת) תקין. אבל החיבור בין שניהם לא תקין.. בהגדרות רשת בלוח בקרה : הכרטיס הראשון הראשון connected. ( זה שמחובר למודם ולאינטרנט). הכרטיס רשת השני limited or not connected - כמובן כאן הבעיה. אני מנסה לעשות repair - לא עוזר. ניטרלתי לגמרי \ אפילו הסרתי את 2 פיירוול משני המחשבים.הפיירוול של הוינדוס מנוטרל. במנהל ההתקנים החומרה תקינה.שני הכרטיס רשת תקינים. הכבלים מחוברים היטב לשני המחשבים. אין לי ניסיון בכלל ברשת ביתית. מה הצעדים הראשונים שאני צריך לעשות …

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  17. אז ככה, יש לי ראוטר במחשב אחד, ועוד מחשב בחדר אחר. בקיר עוברים כבלי רשת, בערך 30 מטר או יותר, אין לי מושג. כשאני מחבר את הראוטר למחשב השני (בחדר השני) הנורה של הקליטה דולקת, אבל המחשב לא מתקשר עם ה-DHCP ולא מקבל IP בכלל. אז אמרתי, אולי זאת בעיה בכבל. החלפתי אותו ולא עזר. חיברתי את המחשב הנייד של אבא שלי לכבל הזה (יש לו כרטיס רשת GIGABIT מובנה אם זה משנה) ועבד מעולה. אז החלטתי שהבעיה בכרטיס רשת, אז החלפתי אותו לכרטיס רשת מאותו דגם, ולא עזר. העברתי את המחשב לחדר של הראוטר וחיברתי אותו ישר עם כבל 3 מטר, ועבד מעולה. אז בקיצור: הגעתי למסקנה שעוצמת האות שנשלחת מהראוטר שעוברת דרך איזה 30 מטר כבל נחלשת מספיק כדי שהכרטיס רשת (שהוא לא מי יודע מה... REALTEK 10/100 פשוט) לא קולט אותו…

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  18. רציתי לדעת אם יש אפשרות להזין סיסמה לראוטר (לא לממשק של הראוטר במקום ה admin) בכדי שכל מי שינסה להיכנס לרשת ממחשב אלחוטי יתבקש להזין סיסמה. יש אפשרות כזאת? מדובר על ה 100-75 אני מקנפג את הראוטר מרחוק ומחפש פתרונות מבלי לערב את נגיעה במחשב הנייד,האבטחה תיהיה לפי סינון MAC וחשבתי להוסיף את הנ"ל. תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by bluz,

היי.. יש לי כמה בעיות ברשת האלחוטית שלנו בבית. אנחנו על ADSL (תשתית בזק אם זה משנה משהו) הממשק של הלוח ניהול הוא של "DSL" (מצורפת תמונה) הבעיות הם: 1. האחים שלי שורפים לי את המהירות (4 מחשבים כולל אני) ויש לי פינגים נוראיים בכל משחק רשת שקיים, יש דרך להגביל אותם? 2. במשחקים מבוססי IP הIP שמופיע לי הוא IP פנימי כמו 10.0.0.2 או משהו כזה, ואי אפשר להתחבר אליו.. 3. בפתיחת הפורטים, קורה דבר מעצבן: אני פותח את זה ל10.0.0.1, ואחרי ריסט הIP משתנה ואני צריך לפתוח ל10.0.0.2, 10.0.0.3 וכד'. 4. אני לא מוצא את אפשרות השמירה - אני שומר דרך הcmd עם התחברות (גיליתי שזה save, לצערי גם אין דרך להסתכל על הפונקציות דרך הCMD מה שבראוטר הקודם היה - אחרת הייתי פותח פורטים דרך הCMD). תודה לעוזרי…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  20. יש מחשב א' הוא מחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL PCI לצורך העניין יש מחשב ב' שמתחבר לאינטרנט דרך רשת בעזרת כרטיס רשת שמתחבר למחשב א .. עכשיו יש משחק מחשב, לצורך העניין זה Heroes 3 כשפותחים חדר TCP\IP אי אפשר להתחבר למחשב ב' לIP שלו . וגם מחשב ב' לא מצליח להתחבר במשחק ל IP אחר של מישהו באינטרנט.. מה יכולות להיות הסיבות לכך כאשר החומת אש שיש במחשב א לא פועלת ( ניתקו אותה ) ואם יש דרך כלשהי להפעיל את המשחק שיעבוד כמו שצריך אני אשמח לדעת אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by LeftRight,

יש לי רשת אלחוטית אחד של USB ואחד כרטיס שמתחבר למחשב מבפנים ניסיתי להקתין דרך הוינדוס וזה לא עובד.. ניסיתי הכל.. יש לך עוד הצעות? איך או מה?

22. אני יודע שיש cablepns.012.net.il אבל אני צריך כתובות ip של כמה שעובדים תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by nevoy,

שלום, איזה כרטיס שמתחבר ל-usb הוא הכי מומלץ? האם בעזרת כרטיסי רשת כאלה ניתן לחבר מחשב מרוחק לאינטרנט, דרך מחשב שיש לו חיבור?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  24. שלום המחשב שלי שהוא מחובר ישירות לרשת יש וינדווס ויסטה ובמחשב השני אותו אני מעוניין לשתף ישXP אני לא יודע להגדיר אותו לעבודה ברשת זה דחוף לי מאוד כי אני כבר הזמנתי ראוטר ואם זה יעבוד זה רווח נקי של 450 ש"ח תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by Yuk,

שלום לכולם. יש לי נתב אל חוטי של 3COM ויש לי איתו בעיה: אני לא מצליח לשלוח מיילים ולא לעלות קבצים (גם לא לבצעה בדיקת מהירות העלאה באתר של בזק בינלאומי הספק שלי). כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.