רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.יש לי בבית בעיות של קליטה בקומות התחתונות והבנתי שאפשר להפוך נתב לסוויץ'.יש ברשותי נתב נוסף של D-link דגם DSL-6740U איך אני יכול לחבר אותו לנתב הראשי בקומה העליונה בכדי שתיהיה לי קליטה בקומה התחתונה?תודה לכל העוזרים בנוסף אני קצת חלוד/חלש בנושא בנתבים אז אני אשמח אם ההסבר יהיה מפורט כמו לילד קטן ** ובנוסף רציתי לדעת אם כבל רשת רגיל בין שני הנתבים יעשה את העבודה או שצריך את הכבל מצליב תודה
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן שמתי לב שהמהירות של התוכנות שיתוף שלי על הפרצוף, אפילו בקבצים עתירי מקורות - קובץ שיורד אצל חבר שלי בלילה ירד אצלי ביותר משבוע... הבעיה לא ממש קיימת בהורדה ממקור מסודר דרך DAP לדוגמא, שם הוא מוריד במהירות קרוב למקסימלית. אני מחובר דרך נתב של 3COM ובבית יש גם לאפטופ שמחובר אליו אלחוטית, אבל הוא לא ממש מהווה בעיה בקטע של ההורדות כי הוא יותר לגלישה. הבעיה קיימת בתוכנות אימיול וביטורנט (אזוראוס, וניסיתי גם את BitLord ו uTorrent ללא שינוי). הפורטים של תוכנות השיתוף פתוחים בנתב. במחשב מותקנת חבילת הגנה של AVG כולל פיירוול וגם בו התוכנות מורשות גישה לאינטרנט. אשמח לעזרה, תודה, עומר.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי ולאחי רשת משותפת שאני מחובר אליו דרך כבל רשת מוצלב והמודם מחובר אליו והוא שיתף לי את האינטרנט והכל עובד, יש רק בעיה אחת זה שהכל חסום באיסיקיו אני לא מקבל קבצים והאימיול הוא על LOWID כאילו זה חסום בפיירוול אבל הפיירוול של וינודס מכובה גם אצלי וגם אצלו ויש לשנינו אינטרנט סיקיורטי ששם אישרנו את שני המחשבים ואינטרנט אני מקבל בקיצור מה אני צריך לפתוח בשביל שזה לא יחסום לי את הקבלת קבצים באיסיקיו ושהאימיול לא יהיה חסום? נ.ב. זה לא קשור לאינטרנט סיקיורטי כי גם שאני מכבה את הפיירוול שלו בשני המחשבים זה עדיין עושה את הבעיה בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח לכולם, קיבלתי היום טלויזיה שתומכת בחיבור אינטרנט וקיבלתי יחד איתה דונגל WIFI. מהירות הגלישה היא מאוד איטית ולוקח הרבה זמן לטעון וידאו מ YOUTUBE. אחרי כל מיני בדיקות ושינוי הגדרות נתב (רשת פתוחה, רשת מוצפנת עם WEP, עם WPA עם WPA2) והגדרות הטלויזיה (שינוי DNS, שינוי מאייפי דינאמי לסטטי) פשוט לקחתי וחיברתי כבל רשת וישר ראיתי שיפור משמעותי בגלישה. יש לציין שישבתי עם לפטופ והמרחק מהראוטר לטלויזיה ומהראוטר ללפטופ היה אותו מרחק, וכמובן שבלפטופ הכל עבד דיי חלק (כמובן שמודול ה WIFI מובנה בתוך לוח האם ולא בתור דונגל USB). תופעה דומה מתרחשת במחשב של אחותי שגם לו יש דונגל WIFI והיא כל הזמן מתלוננת על גלישה איטית מאוד (לבדוק גלישה עם כבל אין לי אפשרות כי צריך כבל אר…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
כל העסק הזה עם רשתות עושה לי אז שיהיה קצת יותר פשוט איזה רשת עדיפה למשרד שיש בו תקשורת קבועה בין מחשבים אבל אני רוצה ליצור חיבור אינטרנט לכול המחשבים, בנוסף תשתית החשמל גרועה (2 פאזות) עם הפסקות חשמל מה עדיף לי שאלה אחרת האם אפשר ליצור רשת על תשתית הטלפון בבית?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר של edimax, ויש 3 מחשבים שמחוברים לראוטר (אלחוטי) הבעיה היא שכל פעם שאני פותח מחשב כלשהו ראשון, והמחשבים האחרים סגורים, אז הוא אוטומטית מקבל את ה ip 192.168.2.100. עכשיו, האם אני יכול לקבוע שהאייפי של המחשב שלי יהיה זה עם 100? והמחשב השני עם 101 והשלישי עם 102? אני מניח שחשוב לציין שאני משתמש בראוטר 6114, ומודם אלקטל speedtouch. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר את ה-CuBox (סטרימר) שלי לראוטר של netvision netbox באמצעות כבל רשת. איזה כבל 5 מטרים מומלץ לי לרכוש? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר פשוט וישן של Edimax וראוטר מודם של D-link 2560U. כרגע הדלינק נמצא בקומה השנייה מחובר לקו הטלפון ואליו מחוברים קווית עוד 3 מחשבים, ובקומה הראשונה יש לי YES TOTAL ויש לי מכשיר כזה של YES שמוציא לי כבל LAN "עם אינטרנט" בקומה הראשונה, בעצם יש שם 2 יציאות, 1 הולכת לYES TOTAL ואחת לקחתי וחיברתי לאדימקס (בראוטרים הרגילים יש כניסה בצבע כחול שבדרך כלל מכניסים לשם מודם, ו4 כניסות צהובות, אז הכנסתי לכחול) בקיצור לא עשיתי כמעט שום הגדרות באדימקס, ויוצא שכשאני מתחבר אליו באלחוטי או חוטי, אני מקבל אינטרנט. אני הולך לקבל עוד ראוטר מודם מחברת בזק, ואני מעוניין שהתפקיד של האדימקס יעבור לתפקיד של הדילינק. הבעיה שבדילינק יש כניסת קו טלפון ולא כניסת LAN, מה עושים? תודה מרא…
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ברשותי הדגם בגרסא החדשה-לפי הוראות התצורה יש לבחור disable firewall אך זה אינו מבטל את הפיירוול מישהוא אולי מכיר את הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים ואני רוצה לעשות ICS ביניהם (לא אלחוטי). שניהם WIN XP PRO. אני מחובר דרך נטוויז'ן עם חייגן. ה-CLIENT הוא עם SP2. עשיתי הכול לפי המדריך שיש פה, הצלחתי להגדיר את הפיירוול (ZONE ALARM INTERNET SECURITY) של מחשב השרת והכול עבד מצויין לפני שבוע. לא נגעתי במחשב השני (CLIENT) שבוע שלם, היה בכלל כבוי. במחשב השרת לא עשיתי שום שינוי. עכשיו אני מנסה לגשת דרך ה-CLIENT לאינטרנט וזה לא עובד למרות שיש LAN ביניהם ואני רואה תיקיות משותפות. בדקתי שוב פעם את ההגדרות מול המדריך והכול בסדר לפי ההגדרות אבל אין אינטרנט במחשב השני. ניסתי כבר לנתק את ה-ZA אבל גם זה לא עוזר אז כנראה שהיא לא הבעיה. הפיירוול של חלונות לא פעיל בשני המחשבים. מה יכולה להיות הבעיה???? טוב....…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קראתי על השיטות איך לכוון את שידור הראוטר בכדי לשפר טווח קליטה. שאלתי היא: אם אני מחבר חוט ארוך לאנטנה האם בכך אני מגביר את הטווח? לי יש ראוטר במרתף שכולו בטון ואין לי קליטה כבר בקומת כניסה יש לי אפשרות לחבר חוט לאנטנה, החוט הזה יגיע עד קומת כניסה כ - 3 מטר האם זה יעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרשת עבדה מצויין גם עם התוכנות מסרים מידיים וגם האתרים, אתמול הדבר היחיד שעשיתי זה לשים סיסמא לADMINISTRATOR בשני המחשבים, וביטול היוזר GEUST. מה יכולה להיות הסיבה לזה שב IE הוא גולש והכל עובד טוב אך במסרים המידיים זה לא מתחבר !?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד לא מובנת (לפחות לא לי) עם ה-IP במחשב שלי יש לי ראוטר קודם כל חשוב לציין כשאני נכנס ל-cmd ורושם ipconfig ה-ip שרשום לי ב-ipv4 זה 192.168.1.2 שזה בכלל האייפי של הרשת הפנימית ולא IP של WAN באתרים "שאומרים" לי את ה-ip שלי אני רואה IP אמיתי כמו שצריך להיות אני צריך לעשות משהו עם המחשב ואמרו לי שכדי לעשות את זה השלב הראשון שאני אמור לתקן זה את הבעיה הזאת שהוא מראה לי ב-cmd את האייפי הפנימי ולא את האייפי של ה-WAN איך אני אמור לתקן את זה?זה בכלל אפשרי? מה שאני צריך זה אייפי סטטי (כמו שכבר יש לי) ושב-cmd אני אראה את האייפי של ה-WAN ולא של ה-LAN אני מאוד אודה לכל תגובה שתאיר אור על הנושא...
-
- 22 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
נעזרתי באתר - אבל ללא הצלחה לנפתור את בעיית בLOW ID בEMULE קישור: http://www.portforward.com. בהגדרות הראוטר פתחתי את הפורטים שמסומנים באימיול 4662 TCP ו4672 לUDP. יש גם IP סטטי למחשבים 192.168.1.103 והלאה. הפיירול של ווינדוס מוגדר לקבל את הפורטים. ואם זה משנה משהו יש לי מודם ECI 312+. איך צריך להגדיר את הראוטר או המודם כדי שהפורטים כן יפתחו.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לבזק, ויש להם את העניין עם הראוטר של החיוב זיכוי כל חודש של 20 שח, איזה ראוטר הכי מומלץ ( אם בכלל יש להם מבחר ) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האמת שאני לא מבין בראוטרים וכל זה אז הייתי שמח אם תמליצו לי אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית אחד שליו אחד של אח שלי ושנינו משחקים משחקים כבדים call of duty וכאלה בסגנון הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב שיחזיק את 2 המחשבים אמרו לי משהו על ראוטר תקן N אבל אין לי מושג מזה תודה
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אז ככה סוף סוף קניתי את הראוטר של אדימקס AR-6004. הכל עובד טוב חוץ מדבר אחד, וזה שהאתרים לא עולים ממש טוב. למה הכוונה? לפעמים האתרים פשוט נתקעים וצריך לעשות ריפרש, וזה לא במחשב ספציפי, אלא בכולם. ולא היה את זה קודם עם הICS. למישהו יש רעיון מה זה? עריכה: אפילו פה בשליחה הייתה בעיה, ובטעות שלחתי פעמיים, אנא מחקו פוסט אחד
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לאחרונה השגתי את הLinksys WRT54GL. אך אין לי מודם, אבל יש לי את הנתב\מודם של בזק D-Link 2650U. ורציתי לדעת, האם ניתן לחבר את הD-Link כמודם לLinksys? אם כן, האם ניתן לקבל הסבר כלשהו איך ניתן לעשות זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
היי, אני רכשתי לפני כמה ימים את המחשב שנמצא בדף המפרטים האישי, הוא כולל את הכרטיס רשת הבא: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1084 ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום 64bit. עכשיו, המחשב קצת עשה בעיות בהתחלה בהתחברות לרשת האל-חוטית אבל בסוף הסתדר, האינטרנט עובד מהר ויציב, רק מה הבעיה? המחשב לא מפסיק להיתקע ופשוט לקפוא שאני נאלץ להדליק את המחשב מחדש ע"י ריסטרט. אני אמרתי שהויסטה אשמה, אך הטכנאי שלי אומר שהחיבור לא יציב לאינטרנט יכול לגרום לתקיעות ורציתי לוודא האם זה נכון? (הוא לקח את המחשב למעבדה שלו לבדיקות עומס והמחשב לא נתקע אצלו אפילו לא פעם אחת, אפילו כשהוא התחבר לאינטרנט) ונניח אם זה נכון, יש בבית עוד 3 מחשבים (2 ניידים מחוברים אל-חוטית, ונייח שמחובר ישירות לראוטר) …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, רכשנו TP LINK דגם TD-W8960N. . מיקמתי אותו במטבח והחיבור הולך ככה: הראוטר (שכולל מודם) מתחבר למתאם שיחות של בזק בנלאומי והכל טוב ויפה הגדרתי עם נציג והכל בסדר מבחינת טלפון אך שאני מנסה לקלוט מהחדרים שהמרחק ביניהם סביב ה9 10 מטר שכולל 2 קירות רגילים אני מקבל רק פס אחד בקליטה והמהירות יורדת פלאים..... השאלה האם זה טווח נורמלי או שיש בעיה בראוטר? מישהו??
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ה-DHP-500AV של חברת D-Link הוא מתאם HomePlug המאפשר העברת תקשורת על גבי רשת החשמל הבייתית. השימוש בו חוסך פריסת כבלי רשת וטומן בחובו יתרונות רבים. הסקירה מתארת את אופן השימוש בו, מנתחת את המבנה הפנימי שלו ואת הביצועים שהוא מספק. http://www.netcheif.com/Reviews/DHP-500AV/DHP-500AV.htm
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים נייחים שמחוברים לראוטר(הראוטר אלחוטי אבל הנייחים מחוברים עם כבלים) ועכשיו רכשתי גם נייד ואני רוצה ליצור רשת שבה אני אוכל להעביר קבצים (תמונות מוסיקה וכו') בין המחשבים. מה כדאי לעשות? האם כדאי לחבר את הנייד בכבל לאחד המחשבים? או ליצור רשת לשלושתם? וגם אשמח לדעת איך לעשות
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני משתמש חדש ואני מקוה שהגעתי למקום הנכון. אני מחפש הגדרה ברורה ומדוייקת למונח טרנסיבר. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר ראוטר ישן של בזק (d-link 2760u/e1) כ-AP (חיבור באופן קווי) לראוטר שקיבלתי מ-012 - d-link dsl225. סיגמנט חלוקת הכתובות ברירת המחדש של הראוטרים היא: d-link 2760u/e1 - 10.0.0.x (להלן AP) d-link dsl225 - 192.168.1.x הבעיה שאני נתקל בה היא ש-d-link 2760u/e1 ממשיך לחלק כתובות ip שגויות (בסגמנט *.10.0.0) למרות שכיביתי את שרת ה-DHCP שלו. בניסיון להגדיר את הכתובת של ה-AP בסגמנט 192.168.1 מתקבלת הודעת שגיאה שהסיגמנט מוקצה לרשת אחרת (ככל הנראה bezeq free wifi) כאשר אני מגדיר את הכתובת המשנית של ה-AP על סגמנט .192.168.1 שרת ה-DHCP של ה-AP ממשיך לפעול למרות שהוגדר ככבוי ומחלק כתובות / לא מחלק באופן רנדומלי - ז״א שמחשב שמחובר ל-AP באלחוט יכול לקבל פעם אחת כתובת תקינ…
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרשת את כל הבית בחיבור של שקע כבל רשת על כל הקירות (סה"כ 6 חדרים). אבל הבעיה שלי היא שלראוטר שלי יש רק 4 כניסות. האם אני מסוגל להשתמש בsplitter של כבל רשת בשביל זה? האם זה בכלל יתפקד כמו חיבור בודד? ואם כן, מהם המגבלות של הפיצול הזה, ומה המקסימום פיצולים שאני מסוגל לעשות לפני שהאות יהיה חלש מידי או משהו כזה?
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-