עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני עכשיו רוצה לשדרג את האינטרנט בדקתי ובבזק אמרו לי 104 לשנה וראוטר מתנה (שאני לא צריך) ואינטרנט זהב 57.5 שקל לחודש מה דעתכם אני רוצה לדעת שאני לא עושה טעות אשמח לחוות דעת

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by esaly,

היי, האם יש אפשרות לקנות היום GOOGLE WIFI בתצורת MESH עם 3 יחידות? אודה לדעת איך. בתודה מראש,

3. עכשיו... זה הולך ככה כבר הרבה מאוד זמן שזה קורה חשבתי שאני יוכל לסדר את זה לבד... אבל לא הצלחתי... הרשת בנוייה ככה שני מחשבים שניהם מחוברים לאינטרנט דרך ADSL עכשיו אחד מיתחבר דרך הראוטר ואז לADSL השני מחובר למודם USB של 2wire ואז דרך ADSL אז הרשת היא טלפונית בדקתי החלפתי בין המחשבים בין המכשרים[מודם וראוטר] החלפתי כיבול ויציאות עכשיו כל היסמנים מצביעים על המודם של 2wire הוא מיתנתק ומיתחבר כל כמה זמן מהאינטנרט עכשיו אני חושב שיש משהו שמיתנגש איתו כי לפעמים הוא שורד שעה בלי להיתנתק ולפעמים 5 דקות עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות ניתקעתי כן פירמטתי את המחשב כי חשבתי שהבעיה בהתקנה של המודם או משהו כזה... אבל כניראה שלא.... יש רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  4. יש לי מחשב יחיד ושאלתי היא האם אני יכול להפוך את המחשב שלי לשרת כך שאני אוכל לעלות קבצים לרשת ואז אני אוכל להוריד אותם ממחשב אחר ( כאשר המחשב שהוא השרת פועל כמובן )? האם זה ניתן לביצוע?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by EagleX2,

היי, יש לי כרגע מודם נוראי ושמו RTA1320. דיברתי אתמול עם בזק, והם הציעו (בהתחייבות דרקונית לשנתיים) את הSIEMENS SL2-משהו (אלחוטי), איך המודם הזה, האם יש איתו בעיות מסויימות, ביטורנט, פינגים, התנתקויות, משהו? עוד שאלה, האם יש לבזק במלאי עדיין את ה600E ודומיו? היה לי אותה פעם, והוא היה מצויין עד שהוא... מת. האם שווה לנסות לקבל אותו? תודה רבה, סמיר.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  6. שלום, אחי טס לחו"ל והשאיר לי את הקו הביתי החינמי שלו של 012. לי בבית יש אינטרנט של בזקבינלאומי על תשתית של בזק. מה אני צריך להגדיר במודם/ ראוטר שלי כדי שזה יעבוד?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by A1eX,

השאלה בכותרת, כרגע עם סימנס SL-2141 של בזק.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by iakovl,

לאור העובדה שהHOTBOX הוא מוצר דיי בעייתי רציתי לשמוע מהאנשים מה ההגדרות שלכם אליו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Shortboarder,

שאלה: עכשיו אני בקווי זהב,עוד שבוע וחצי נגמרת לי החצי שנה,ואז אני ישלם להם 140 ש"ח לחצי מגה בADSL!! = שחיטה!!! אני רוצהל עבור לברק,אבל אני רוצה לדעת כמה דברים,האם הם נונים מודם כמו קוויי זהב(בהשאלה )???? מה מ"ס הטלפון שלהם??? וכמה הם רוצים לחבילה של חצי מגה ADSL ???(אני יודע שפחות מ 140 ש"ח!)

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  10. התחלתי את תהליך השדרוג של Alcatel Pro ל-510 ברגע שעשיתי software switch (ממש בהתחלה על מנת להעביר את ה-Active ל-dev/fda2) המודם עשה restart ונתקע עם הנורה הימנית ביותר (זאת של ה-Power) על כתום באופן קבוע. עכשיו אין לי ping (וכמובן לא telnet למודם). מה אפשר לעשות??? התהליך אמור להיות הפיך אבל לא נראה לי כי אין לי שום קשר עם המודם. הצילו!!!

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  11. היי חבר'ה אני מבקש הצעות לכל מיני נתנבים וכרטיסי רשת... נתב עדיף במחיר של 250 שח אני יודע שזה לא הרבה אבל קניתי מחשב ולא נשאר לי כסף חחח ואיזה כרטיס רשת אלחוטי(למחשב אחר) בתקציב של 100 שקל בערך.... תודההה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by navk2,

יש לי את הראוטר SL2 141 של EDIMAX. לאחרונה אני מרגיש איטיות מטורפת ביאטנרנט וכשראתי כמה קל להתחבר דרך פלאפון לרשת אלחוטית פחדתי שאולי מישהו תופס עליי טרמפ.. היום הסתכלתי בהגדרות של הראוטר שלי וראיתי שיש אופציה לבטל לגמרי את הרשת הלחוטית, ביטלתי אותה מכיוון שאני בכל מקרה מחובר בכבלים ועכשיו אני שואל, האם זה מספיק ? בהנחה שלא קיים בסביבה משועמם שיינסה איכשהו לעקוף את זה (אם בכלל אפשר..) - האם זה מספיק מוגן מפני אנשים שרוצים להיתחבר עם מחשב נייד או עם פלאפון ?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by silky,

עשיתי ב 159 ש"ח לחודש + חודשיים ראשונים חינם(~132 ש"ח לחודש בממוצע). האם הדיל שהשגתי נחשב לוקרטיבי לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Asaf.Y,

שלום, המחשבים שמדובר עליהם: המחשב שלי - WIN7 המחשב של אחי - WIN VISTA הנייד - XP שלי והנייד , מחוברים לרשת דרך כרטיס רשת אלחוטי . הויסטה מחוברת עם כבל לראוטר. במחשבים עם הכרטיס רשת אלחוטי , כל ההגדרות אוטומטיות. כנ"ל לגבי המחשב שמחובר לראוטר ע"י כבל רשת. אני מעוניין לשתף קבצים בין כל המחשבים. כיצד אוכל לעשות זאת ביעילות וללא עצבים מיותרים? יש לציין שעשיתי חיפוש, לא מצאתי משהו שבאמת יוכל לעזור לי . אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי . בתודה , אסף.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי תשתית הכבלים, ואני מחובר עם קווי-זהב בחיבור קבוע ועם בזק בינלאומי בחיבור עם חייגן. החיבור הקבוע מן הסתם פעיל, אבל הוספתי גם את החייגן של בזקבינלאומי והצלחתי להתחבר איתו. כרגע אני מקבל שתי כתובות IP, הראשונה של קוויזהב והשנייה של בזק בינלאומי (014). השאלה שלי בעצם, היא דרך איזה מהחיבורים הגלישה שלי מתבצעת? אני כרגע גולש דרך 014 שמחובר, או דרך קווי זהב שיש להם חיבור קבוע אצלי? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by AdiR^SiNaI,

עשיתי מדריך סתם משהו קטן ממה שאני יודע ואחד אמר לי שזה טוב ואחד אמר לי שלא בבקשה אם מישהו יכול לקרוא את המדריכון ולהגיד לי מה הטעויות בבקשה תודה המדריכון : http://dl5.rapidshare.de/files/5914482/49536590/1.html

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by ZiX,

יש לי רשת של EDIMAX 6574N וכשאני משתף קבצים / מדפסות.. כל פעם שאני מנסה לקבל גישה לקבצים / מדפסות המשותפות זה מבקש סיסמא.. איך אני מבטל את זה? מה גם שאצל אח שלי אין סיסמא על המחשב ככה שאין לי גישה כלל לדברים שלו.. תודה רבה.. גם אני וגם אחי משתמשים בויסטה אלימייט (אני 64 ביט הוא 32..) אנחנו מחוברים ברשת קווית , בנוסף יש עוד מחשב שמחובר אלחוטית עם ווינדוס XP 32 בית.. שוב תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by finhack,

שלום לכולם עד לפני כמה ימים היה לי חשבון אינטרנט 10 מגה ADSL באורנג' (שייאמר לזכותם - שהיו מעולים!!! מהתחלה עד הסוף. - קיבלתי את החשבון דרך העבודה, ועזבתי לכן נסגר החשבון). ונשאר לי חשבון של 012, מה שלא השאיר לי הרבה ברירות עקב המצב - הייתי חייב לחזור אליו, והבנתי כמה שהם לא השתנו מאז הפעם האחרונה שהייתי מנוי אצלם. איטיות נוראית בשעות עומס, דפים לא עולים עד הסוף אפילו. שלא נדבר על הורדות מהארץ ומחו"ל, כנ"ל פינגים לא יציבים לכל מקום (גם בארץ). עוד מישהו חווה את אותו הדבר?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by pergola,

במחשב הישן הכל עבד לי טוב.. ועכשיו החלפתי מחשב ורק בחיבור בלי הראוטר דרך חייגן עובד לי האינטרנט אבל כשנאי מנסה להפעיל את האינטרנט דרך הראוטר האינטרנט לא עולה לי.. הראוטר הוא מחברת level 1 דגם wbr 3406tx מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by The_BlackFly,

שלום! אני מחובר לאינטרנט המהיר בכבלים ויש לי בבית שני מחשבים ובהם windows xp. ניסיתי ליצור רשת בין שני המחשבים כך שבשניהם יעבוד האינטרנט וזה אכן הצליח. לאחרונה, התגלו תקלות (הכבל המוצלב עבר דרך חלונות ומחוץ לבית) כמו: אי הצלחה בשימוש ברשת כדי להעביר קבצים בין שני המחשבים ולעומת זאת כן הצלחה בהתחברות לאינטרנט בשניהם, וכעת האינטרנט עובד רק במחשב הראשי. רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לעשות, יכול להיות שזאת בעיה בהגדרות (אבל זה ממש לא נראה לי), אולי הכבל דפוק (הוא כבר מחורר בכמה מקומות בגלל שהועבר דרך חלונות), ואולי כדאי לי לחשוב על רעיון של רשת אלחוטית שתסדר לי את כל העניין.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. -כותרת- מה אפשר לעשות ?? כל 30 שניות מתנתק לי האינטרנט (המנורות בראוטר נשארות דלוקות, גם כן לא מופיע הודעה של "נותק כבל רשת" אבל מתנתק המסן, האיסקיו, כל הורדה פעילה נכשלת וכל אתר אינטרנט שבדיוק נטען שולח הודעה שהשרת נותק וכד' )

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by baronlior,

היי, לאחר כמה שנים של עבודה בסביבות שרתים ותקשורת גיליתי לראשונה על קיומה של חברת Akamai (ובהדרגה אח"כ תחום ה CDN בכלל). אני זוכר שזו הייתה הפתעה גדולה עבורי ובמיוחד הדהים אותי הנתון שכרבע מתעבורת האינטרנט העולמית (!) עוברת בעזרת חברה זו. החלטתי לכתוב פוסט בבלוג ולשתף את המידע שנראה לי מפתיע ומעניין - http://www.softwarearchiblog.com/2011/10/blog-post_6988.html אני מקווה שתמצאו את הפוסט מעניין. הערות יתקבלו בשמחה (אני יודע שבפורום זה יש מבינים אמיתיים ואם פספסתי משהו חשוב - אשמח לדעת) חג שמח, ליאור

23. שלום אני מעוניין לקנות את הנתב הזה בעיקר בגלל היכולת שלו כנתב מדפסות והיחס מחיר תועלת שלו (מצוין לדעתי) איזה כרטיס רשת למחשב מומלץ לשים - יש נקודות שצריך לשים לב אליהם בבחירת הכרטיס למחשב? האם אני חייב כרטיס ספציפי (של היצרן עצמו)? - אני שואל כי ראיתי פה בפורום משהו על זה בהקשר לנתב הנ"ל. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by gabbay,

ראוטר לגיימינג , יש דבר כזה? במידה וכן אפשר לקבל המלצה לאחד (רואטר+מודם) תודה

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by cohenkobi,

אני די חדש בתחום למרות שיש לי ניסיון ארוך מאוד במחשבים, אבל רציתי להכנס לתחום רשתות ואבטחת מידע, משהו מכיר אתרים שאפשר למצוא בהם מאמרים על דברים בנושא? בתודה מראש קובי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים