עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, חיברתי בביתי נתב אלחוטי לינקסיס 11b(כחול) שהיה במשרדי. יש לנו בבית שני ניידים של דל (Centrino) ומחשב נייח אחד. רכשתי אתמול כרטיס WMP54G-EU PCI Adapter של לינקסיס למחשב הנייח. חיברתי את הכרטיס במחשב והתקנתי את הדרייבר שלו מהדיסק המצורף. שני הניידים קולטים מצויין בבית ובחצר אך המחשב הנייח הנמצא בחדר בגג כ13 מטר מהנתב קולט ברמה של 2-3 נורות ירוקות. כאשר אני נמצא עם אחד הניידים לייד המחשב הנייח רמת הקליטה בנייד מצוינת ובנייח כרגיל פחות טוב עד כדי ניתוק ריגעי כל שעה. מוזר, כאשר אני נמצא עם הנייד לייד הנייח ולוחץ על חפש רשתות בנייח, אני רואה את הרשת שלי ואת הרשת של שכני (אם כי אני מחובר לשלי בקונפגורציה) לעומת זאת הנייח מזהה רק את הרשת שלנו ואת השכן אינו מזהה. מה לעשות א…

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by davis5,

חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  3. לדוגמא האימיול משום מה מראה LOWID באופן קבוע. איך אני יכול לנטרל את זה, זה אף פעם לא קרה לפני שהתקנתי את הנתב האלחוטי נ.ב. הנתב מתוצרת NETGEAR WGR614

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  4. הראוטר: http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=713 התייאשתי כבר שנה אני מנסה למצוא את האייפי שלו... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לא כל צ'אט אבל צ'אטים כמו של נענע..תפוז וכאלו פשוט ! לא עובד אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img405.imageshack.us/img405/8159/errorchat7ch.jpg האם מישהו יודע ויכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by devith,

חבר שלי ואני משחקים במשחק הרשת Maple Story אני באינטרנט המהיר של בזק במהירות 2MB לחבר שלי יש 750KB של אינטרנט זהב אצלי המשחק הולך חלק וללא בעיות אצל חבר שלי יש לאגים במשחק, לוקח פי 3-4 זמן לקחת חפץ מהרצפה לדוגמא, מאשר לי. האם בעיה זו קשורה לספק האינטרנט? או למהירות ההורדה/העלאה?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by nbd,

שלום.. רציתי לחבר את המחשב שמחובר עם כרטיס USB אלחוטי למדפסת שנמצאת במחשב שמחובר ישירות לראוטר איך אני עושה זאת?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  8. לאח שלי יש אינטרנט ואחרי כמה זמן איזה חצי שעה זה מתנתק לו, ואז אני צריך לכבות את המחשב ולהדליק מחדש ואז יש לו אינטרנט, ואחרי חצי שעה עוד פעם מתנתק... ולמה?? זה יכל להיות ביגלל הפירוול? יש לי פירוול של קספרסקי איך אני מגדיר בו את הרשת? למי שיש את הפירוול הזה בטוח יודע הבאתי תמונה ככה?? תודה למי שעוזר זה די דחוף ...

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  9. מישהו יכול לתת לי הסבר בקצרה איך אני מגדיר את האינטרנט על 2 המחשבים שאותם אני מחבר לראוטר ? איזה הגדרות אני צריך לשים ואיפה בדיוק אני מגדיר אותן ? תודה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by אביקו,

שלום לכולם. אני מהאנשים שלא ממש מבינים והייתי שמח אם מישהו יוכל (למרות שבטח עשיתם את זה מליון פעם) לענות לי על השאלות ולתת לי מעט הדרכה : יש לי מחשב אחד נייח שמחובר לאינטרנט (עם כבלים ונטוויז'ן) ואני רוצה לחבר מחשב אחר שנמצא במרחק 3 מטרים ע"י רשת אלחוטית. הבנתי שאני צריך ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי אחד, אבל : 1. מה אני מחבר למה ? כל אחד אומר לי משהו אחר.... 2. איזה ראוטר ואיזה כרטיס עליי לקנות ? יש הרבה באותו המחיר ואני לא יודע מה ההבדל בניהם וחושש שאולי אקנה משהו שלא יתאים לי. 3. ב "נטוויז'ן" הציעו לי את הכל תמורת התקנה בקצת יותר מאלף ש"ח. עדיך לתת להם לעשות לי את זה למרות שזה עולה כמעט פי שניים ? אם אפשר לקבל תשובה מאוד מפורטת, כולל דגמים, זה יהיה ממש טוב. אגב, קראתי…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  11. יש לי רשת ביתית שעשיתי לפי המדריך פה בסטיקי המדפסת נמצאת במחשב השני ולפעמים אני צריך להדפיס משהו, איך אני שולח הדפסה מהמחשב שלי למדפסת שבמחשב השני? ואיך אני מעביר קבצים בין המחשבים?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by intel suck,

שלום אני לא מבין כלום ברשת הזאת ורציתי לדעת כיצד אני יכול ליצור רשת מהו נתב כיצד אני מחבר אותם ואם יש לוח אם עם f.wire מה זה נותן? האם אני צריך 2 מודמים איזה חברות מומלצות וכמה זה עולה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by mega1234,

דיברתי עכשיו עם ברק והנציג תמיכה טכנית שלהם(שהיה מאוד מנומנם) אמר לי שמבקשים מהכבלים, בחיפוש בפורום אני מגלה שדווקא מהספק - מי צודק ?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by ozwrx,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב ואני מקווה שתוכלו לעזור לי אחי הקטן מנסה להכנס לצאט של נענע החדש והוא משום מה לא עובד לו הוא עושה כאלו הוא טוען ואז רושם ERROR ולמעלה בצד ימין יש איקס אדום קטן וכל הדף שנפתח לבן לעומת הזאת הצאט הישן כן עובד....... מישהו יכול לעזור לי מה הבעיה כאן? איזה תוכנה להוריד ומה לעשות? תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by Red-men,

שלום: אני חדש פה אני נמצא בבעיה קטנה אני רוצה לקנות נתב אך אני לא יודע מה הכי טוב ששוה להשקיעה בו השקעה גדולה בכול אופן אני אשמח לקבל הצעות מכל אחד! אני אחכה לכם

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by AdiR^SiNaI,

מזה שרת WEB? מזה שרת FAX? ומזה שרת בסיס נתוניםDATA BASE? מזה domain ?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by sharon555,

אני מעונין לקנות נתב אלחוטי,כמובן שאני רוצה שהוא יהיה דיי מתקדם ותומך בתקן 802.11G . אני יודע ש D-LINK מאוד מוכרים בארץ ומומלצים וראיתי גם את הכתבה על ה LINKSYS WRT54G . רציתי לקבל מכם המלצה מנסיון וממה ששמעתם כאן בפורום. עוד שאלונת - ראיתי שיש את תקן האבטחה Wi-Fi Protected Access (WPA בניגוד "רק" ל WEP בשאר בנתבים או שאני טועה ??? ומה ההבדל בין ה LINKSYS WRT54G לבין ה LINKSYS WRT54G-S ??? כמובן שענין האבטחה מאוד חשוב לי אשמח לשמוע המלצות, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by CyberSpider,

שלום לכם אני מעוניין לחבר מחשב נייד למחשב שולחני במהירות של 1000mbps. במחשב שולחני יש Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller ובנייד יש Marvell Yukon 88E8036 PCI-E Fast Ethernet Controller למיטב ידיעתי שניהם תומכים בקצב העברה של 1000mbps. כבל שמחבר ביניהם הוא CAT5 ETL בעל 8 גידים. השאלה היא למה כשאני מחבר את המחשבים, רשום לי שחיבור הוא 100mbps בלבד? מה אני מפספס? תודה

19. Started by GrayFox,

תראו כשאני מחובר רק עם המודם ADSL שלי הכל טוב ויפה כולל האקספלורר וכשאני מחובר עם הD-LINK DI-714P+ אז האקספלורר לא פועל לי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by karpad,

שלום אני צריך המלצה לראווטר אלחוטי + מודם כבלים הראווטר יהיה מחובר דרך כבל למחשב נייח אחד ודרך wifi למחשב נייד אחד (לנייד כבר יש לי כרטיס PCMCIA) ביינתים אין סכום מקסימלי אבל אני מבקש שזה היה בסכום הגיוני תודה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by H3zi,

חברה אני בטוח שאני לא הראשון שבא לכם עם בעיות בקשר לאינטרנט זהב אבל האם מישהו שם לב(לקוחות אינטרנט זהב) שההתחברות לכל שרת FTP איטית מאוד ואפילו ההורדה עוד יותר איטית (3KB!!) מה עושים??? אגב בדקתי עם עוד שלושה חברים שלי שהם לקוחות אינטרנט זהב ואצל כולם זה אותו הדבר..

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by Ido.G,

היי, האם מישהו מכיר תוכנה חינמית להגבלת התעבורה ברשת? (כגון Bandwidth control/ netlimiter)

24. Started by MasterOr,

הרגע גיליתי שיש פריצה במודם הזה שנותנת אפשרות לכל אחד לקחת את קובץ הcfg ושם כל נתוניי ההתחברות וכד'. אני מנסה למצוא Frimware חדש ואני לא מוצא בשום מקום. מישהו יודע על העניין הזה??!? או איפה אפשר להשיג frimware מעודכן?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by adlanm,

מאחורי נתב

• 2 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים