עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by meni99,

תראו אני לא מבין כל כך ברשתות אני רק יודע שברגע שקיבלתי את המודם הזה עם המתאם שיחות של 012 האי מיול שלי לא זז אמרו לי שאני צריך לפתוח פורטים אבל אין לי מושג ניסיתי להשיג איי פי סטטי דרך Port Forwarding אבל גם לא הבנתי מי שיש לו את המודם הז בבקשה שיעזור דרך אגב זה מחובר דרך כבל רשת

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by LaHaV1,

יש לי תקלה במחשב השני שלי אני מחובר באמצעות חייגן הכול עבד עשיתי תיקון וינדוס ונעלם החייגן התקשרתי לעשות חייגן חדש ואמרו לי שאי אפשר כי חסר קובץ ptp משהו כזה תעזרו לי לא בראש שלי לפרמט עכשיו בגלל חוסר של קובץ מסויין עם מישהו מכיר תבעיה ויכול להסביר לי איך לפתור אני ישמח מאד הספק - אינטנט זהב תשתית- בזק תודה רבה להב.

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by eli_kats,

אני מחובר ישירות אל אחי לשתינו יש את אותו הלוח אם שיש לו כרטיס רשת 1GIGABIT הכבל שלנו הוא 8 חוטים מוצלב אני רוצה לדעת למה אנחנו לא עובדים ברשת המהירה במהירות רוחב פס אחד ג'יגביט? במה יכולה להיות הסיבה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by Dimka,

ערב טוב לכל הפורום ;D כרגע אני מחובר לחבילת גלישה של 1.5 מגביט לשנייה (קו העלאה של 150 ביט לשנייה) כיוון שהמבצע נגמר בקרוב, אני צריך לעבור לחבילה אחרת... כרגע כל העסק עולה לי 40 ש"ח לתשתית (ADSL בזק - כאשר יס מסבסדת את המחיר במקום 60 ש"ח) ועוד 40 ש"ח ספק (בזק בינלאומי). התעוררה לי השאלה האם כדאי בכלל לעבוד לאינטרנט בכבלים דרך HOT? או בכלל... ואיזה חבילה כדאי לבקש וממי? השאלה בעצם היא בכדאיות... לא אכפת לי להוציא עוד סכום מסויים לחבילות טובות יותר, פשוט לא רוצה לצאת טמבל מכל העניין. (ממה שידוע לי, בזק בינלאומי ב-ADSL זה אמור להיות החיבור הכי טוב כרגע מבחינת איכות הקו והחבילות הקיימות...)

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by ^Z^,

שלום. בעקבות הדיון הזה, החלטתי לפתוח תרא'ד מסודר בנושא. תנו פינג לip הבא: 209.85.129.104 [שמוביל לכאן] ופרסמו תוצאות עם פירוט על ספקית האינטרנט שלכם. התוצאות שלי: מינימום: 178Ms ממוצע: 185Ms מקסימום: 193Ms 012 עם Hot כבלים. 1.5\192

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. מאז שחיברתי את הראוטר האינטרנט ממש איטי כולל הורדות בDC EMULE וכל התוכנות וה ICQ והמסנג'ר עושים לי בעיות מתנתקים לי ואני לא יכול לקבל קבצים כפי שציינתי הראוטר של 3COM WL-537 ניסיתי בהגדרות לפתוח את הפורטים של האייסיקיו אבל זה לא עוזר תודה רבה לעוזרים

7. הבעייה היא כזאת. מזה חודשים ספורים אני מוריד קבצים בתוכנה לשיתוף קבצים (DC ). וגם צופה החדשות דרך ווידאו זורם (אינטרנט). בימים האחרונים בכל ווידאו זורם לא חשוב איזה הרבה פעמים התמונה והקול נתקעים למספר שניות וחוזר חלילה. רצוני לציין שלפני כשלושה חודשים שידרגתי את מהירות הגלישה מ 750k ל 1.5mb . ווכשגלשתי במהירות 750k לא היו תקיעות בווידאו זורם. עכשיו במהירות כפולה הווידאו נתקע לסרוגין, למרות שבאותו זמן אנני משתמש בשום תוכנה לשיתוף. אני חושש שאולי הצרו לי את רוחב הפס או חסמו לי פורט מסויים. שאלתי איך אוכל לבדוק באם אכן הוגבלתי בגלל שימוש בתוכנה לשיתוף קבצים. החברה איתה אני קשור היא אינטרנט זהב, תשתית בזק... אשמח לקבל תגובות.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  8. ביטלתי FIREWALL לגמרי. מה עושים? קראתי על הנושא בפורומים אחרים וגם שם לא מצאו פתרון לבעיה הזו. נראה שהבעיה מתרחבת... כאן: http://forum.emule-project.net/lofiversion/index.php/t115588.html קראתי שזה לא הספק, לא הWINDOWS ולא שום FIREWALL אחראים לבעיה. מה עושים!?!?!??!?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by benchmarker,

שלום לכולם אימי איננה מצליחה להכנס לחשבון הדואר שלה ב hotmail.co.il היא איננה זוכרת את הסיסמה והתשובה לשאלתה הסודית ככול הנראה לא נכונה האם ישנה דרך אחרת לאחזר את הסיסמה תודה מראש, נ.ב. לא הייתי מתעסק עם זה ופותח לה מייל חדש פשוט יש לה שם תמונות וחומר חשוב

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. לפני כחודשיים שדרגתי לחבילת 5 מגה בADSL (הספק שלי הוא נטוויז'ן), בעיקר בגלל ה32kBYTE אפלוד שהובטח לי. הבעיה היא שהאפלוד נשאר יחסית נמוך. באתר הבדיקה של נטויז'ן http://cables2.netvision.net.il/upload אני מקבל 28, בעוד שבאתר של בזק בין לאומי http://212.179.191.175/Check4.html אני מקבל 20 בלבד....... גם באיסיקיו ובביטורנט מהירות השליחה שלי רחוקה מלהגיע ל32. התקשרתי מספר פעמים לבזק ולספק, וכל אחד מהם מפנה אותי לשני ואומר שהכל תקין אצלו.. אציין שמהירות ההורדה פועלת מצוין ואני מגיע בקלות ל650(מתי שזה מתאפשר כמובן). יש למישהו רעיון איפה הבעיה? איך זה פועל אצלכם?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by avi15,

יש לי VISTA ULTIMATE, ןאני לא מצליח להתחבר להאינרנט! אני מחובר באינטרנט זהב, מודם ALCATEL HOME SPEED TOUCH שמחובר למחשב דרך כרטיס רשת Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC העתקתי את המאפינים של חיבור הLocal Area Connection מXP שאני משתמש בו שהם: Internet protocol (TCP/IP) -> IP address: 10.200.1.1 subnet mask: 255.0.0.0 והשרת DNS ריק הבעיה היא שהחיבור בויסטה במצב של Limited ושאני מנסה להתחבר דרך החיגן 015 זה לא עובד מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה?

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  12. שלום, אני ADMINISTRATOR, על דומיין מסויים. צריך להתקן בכל המחשבים FLASH, כמובן שהדבר דורש אדמין לוקאלי. אני יכול לעבור מחשב מחשב בעזרת היוזר שלי או ב-ACTIVE FIRECTORY, ולתת הרשאות לוקאליות של אדמיניסטראטור, אך הדבר יקח ממני זמן. האם מישהו מכם מכיר דרך קצרה יותר? אולי דרך GROUP POLICY? תודה.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  13. יש לי בעיה אצל מכר שכל כמה ימים הוא לא מצליח להיכנס לאינטרנט. כשהוא מנסה להתחבר דרך חייגן עם מודם\ראוטר של Aztech הוא מקבל שגיאה 678(ADSL). בכל מקרה, הגעתי אליו לפני שבוע לאחר שגם טכנאים של בזק לא הצליחו לפתור את הבעיה וטענו שהבעיה היא במחשב לאחר שהצליחו להתחבר לאינטרנט עם מחשב נייד משלהם. ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי וקיבלתי את אותה השגיאה. לכן, החלטתי להיכנס אל הראוטר ולבדוק את ההגדרות שלו. נכנסתי ל- Quick Start וכנסתי שם משתמש וסיסמה נכונים לאחר שאלו היו Default ולחצתי על Connect. למרה הפלא האינטנרט עבד ואף לא היה צורך בחייגן. היום שוב קיבלתי שיחה ממנו ושוב הבעיה קרתה. היום היה אצלם שוב טכנאי של בזק ושוב הוא טען שהבעיה היא במחשב מכיוון שהצליח להתחבר לאינטרנט עם המ…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה עם משחק רשת ובפרום משחקים אמרו לי שזה בעיה של הראוטר. יש לי רשת של שני מחשבים עם מודם שהפכתי לראוטר (ECI 270) +סויץ'. עכשיו הבעיה היא שאמרו לי איזה פורטים צריך לפתוח ופתחתי לפי המדריך http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=8844&forum=Networking&omm=0 אבל זה לא עזר. בעיקרון פתחתי פורטים לאימיול לאחר LOW ID וזה עבד השאלה אם יש אפשרות לבדוק אם פורט מסויים באמת פתוח כדי לדעת בוודאות שזה לא הבעיה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי לכולם כאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייד,בפעם הראשונה, מהם הפעולות שצריך לעשות על מנת להתחבר לאינטרנט גם בדרךהחוטי וגם אלחוטי? האם ישנם הגדרות ספציפיות שצריך להגדיר,או שספקית השירות מביאה לי את כל החבילה? בתודה מראש שי

16. הבנתי שהמודם וגם התשתית(של כבלים לפחות) יכולים לתמוך במהירויות פי 100 יותר גבוהות מהמהירות הנוכחית. ומי שבעצם מאט את האינטרנט הוא הספקים. כלומר, הם יכולים לאפשר למנוי 750 או 1.5 או 5 או אפילו יותר...? האם ישנה דרך לעקוף את השליטה שלהם? האם אפשר לדבר רק עם הספק כך שיעלה לי מהירות ואז אני אוסיף כסף רק לספק ולא לתשתית. כלומר, החברה שמספקת תשתית תחשוב שאני ב750 ובעצם אני אעשה מנוי ל 1.5 עם הספק? יש לי מודם שך TERAYON, האם ההגדרות הנוספות שיש לו באתר היעודי שלו, יכולות להועיל לי? אם יש לי חבר שעובד נניח ב012 אז הוא יכול לשנות לי את המהירות? מבלי להגיד לכבלים למשל?

17. שלום לכולם! תראו אני כבר שבועיים מחפש באינטרנט איך לפתוח פורטים לנתב/מודם רשת מה שזה לא יהיה המודם הוא זה: http://www.dynalink.com.au/modemsadsl_cur.htm?prod=RTA1320 של dynalink 1320 rta זה המודם רשת שקיבלתי מ 012 הייתי בהמון אתרים באינטרנט והגעתי לportforward.com הבנתי שצריך לשנות את האיי פי לסטטי (מישהו יוכל להסביר לי מה זה מצב סטטי ולמה להעביר למצב כזה?) נתקעתי בשלב 4 לא הבנתי מה הוא רוצה ממני"We need to have the correct Name Server IP addresses" לא הבנתי מה זה אומר(איי פי של שם שרת??) אני מקווה שתוכלו לעזור לי אני שוקל להחליף נתב כי האי מיול לא זז לי מה גם שאני מנסה להיכנס לכתובות האלו והוא לא נותן לי http://192.168.2.2/ http://192.168.1.1/ http://192.168.62.1/ http:/…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום אז ככה יש לי אינטרנט בכבלים מחובר ל 012 עם נתב חוטי sweex ro001 הגדרתי אותו ב חיבור l2tp (וגם pptp)נראה עובד אבל כל יומיים אני מקבל מעיין "ניתוק" כלומר הנתב מראה שיש חיבור אני יכול לשלוח פינג ל google אבל אי אפשר לכנס לאינטרנט כלום לא עובד עד שאני מנתק את הנתב מהחשמל / עושה לו reboot בלוג של הנתב מופיע לי השורות הבאות כאשר יש את הבעיה יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:41 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:46 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:55 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 (DHCP:ack(DOL=604800,T1=302400,T2=529200 *צירפתי נתונים על הנתב והמודם (pdf) **היה לי מודם teryaon tj715 והחלפתי אותו כי חשבתי שה…

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by enzo,

שלום לכולם, אני יודע שכל מכשיר אלקטרוני פולט קרינה אך רציתי לדעת מהי הקרינה של ראוטר(שלי עם שתי אנטנות והוא מתוכנן לשדר אפילו דרך חדרי ממ"ד) והאם היא נחשבת למסוכנת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by kobibo,

אני מנסה להגדיר את המודם של בזק כ PPPoE וכל פעם שאני מנסה לשמור את הגדרות החיוג אני מקבל הודעה על PVC Error והוא מסמן לי שישנם בעיות בשתי פרמטרים: VPI ו VCI נסיתי להגדיר: VPI=8 VCI=48 ללא הצלחה. מה הם שני הפרמטרים האלו? ואיך צריך להגדירם? (ספק אינטרנט=ברק)

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by shirNoshe,

האם מהירות הגלישה באינטרנט תלויה אך ורק במהירות שאנו קובעים עם ספק האינטרנט,(וכמובן לרוחב פס הגלישה).או שיש חשיבות גם לכרטיס המסך שיעמוד בעומס המקוון?הכוונה שהאם כרטיס חזק יותר יתן לי גלישה מהנה יותר? והאם נפח האיחסון וקבצי ההחלפה משפיעים על הגלישה יותר מכרטיס המסך? מה חשיבות כמון זיכרון ה-RAM בגלישה?

22. Started by domuzy,

בימים האחרונים הפונטים התחילו להשתגע ולהשתנות בכל פעם מחדש. אם הפונט הסטנדרטי ב"גוגל" למשל, היה ARIAL, אז משהו קרה ועכשיו זה פעם DAVID, פעם TIMES NEW ROMAN וכיו"ב. כנ"ל גם באתרים אחרים. מה זה ולמה? לציין- יש לי FW, יש לי אנטי וירוס של קספרסקי, והמחשב שלי נקי ממרגלים, למיטב ידיעתי (אני עושה סריקה פעמיים ביום עם 3 תוכנות שונות).

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  23. יש ברשותי נתב WRT54GL וכ.ר. EDIMAX EW7128g הייתי צריך אתמול לנתק את המחשב מהאינטרנט אז לחצתי על disable בicon של המחשב עם הגלים למטה... לאחר מכן לחצתי בחזרה על enable והאינטרנט לא חזר לקדמותו... כבר פעמיים קרה לי שהוא רושם שהוא מחובר אבל האינטרנט לא פועל... מה שעשיתי כדי לתקן את זה זה ריסט לנתב וניסיתי להתחבר ולהתנתק שוב אבל זה חוזר על עצמו ואני לא מבין למה... אם מישהו נתקל בבעייה דומה או יודע איך לעזור בבקשה תגידו לי איך.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by Nahum2,

מה צריך לעשות כדי שאני אוכל להשתמש במחשב שלי בתור שרת? כלומר שאני אוכל להתחבר אליו דרך ה IP שלו. לשים איזה דף HTML נחמד בשער. להתחבר ל OUTLOOK שלי להוריד\להעלות קבצים ישירות למחשב שלי.. נו אתם יודעים... ובלי אני חוזר בלי לעבור ללינוקס.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  25. היי לי יש לפטופ שמוגדר ברשת פשוטה (workgroup ) . לאח שלי לפטופ שהוא מביא מהמשרד ששייך לרשת עם domain controller (אני לא בטוח שאני מדייק בשמות . מקווה שמבינים) . ניסיתי לחבר בין שניהם עם כבל מוצלב . הצלחתי לראות את הדומיין שלו במחשב שלי .בתוך הדומיין ראיתי את המחשב שלו אבל לא איפשר לי להיכנס אליו . אשמח אם תעזרו לי כי אני צריך כל פעם להעביר לו קבצים גדולים . מה שמצריך אותי כל פעם מחדש , לצרוב ולצרוב . תודה .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.