רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
קודם כל שלום, בוקר טוב. אז ככה יש שאלה בנוגע לכרטיסי רשת אלחוטיים. יש לי מחשב נייד במקוה העבודה שלי וכמו שאתם בטח כבר הבנתם אני מנסה לקלוט פה רשתות באויר. הבעיה שלי היא שאני קולט ממש גרוע למרות שכבר עשיתי כל מיני קומבינות עם כבל מאריך של usb ומה לא.. השאלה שלי היא: אם אתם מכירים כרטיס רשת לנייד( או חיצוני) שיהיה ממש אבל ממש חזק! ולא איכפת לי על המחיר, אני יודע שיש כאן רשתות רק הבעיה היא עם הטווח. תודה מראש ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ראוטר אלחוטי, אשר מטעמים כאלה ואחרים (בעיות מיסוך בבית), עשיתי לו הסבה לראוטר רגיל המחבר בין שני מחשבים בבית (באמצעות כבל רשת). אני מעוניין בתוכנה מסויימת או עצה חומרתית להגבלת מהירות במחשב השני. נ.ב: הראוטר הוא של חברת אדימקס. בתודה מראש, סער.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כאמור הבאתי את הראוטר מארה"ב ועם שקע ממיר לארץ עובד יופי. הוא מוגדר לL2TP (כבלים) ומתבצע חיבור, שבא לידי ביטוי בשני מובנים: א. אם אני מריץ למשל ping www.hwzone.co.il -t אני מקבל פינגים יפים ב. באאוטלוק אקספרס הוא מצליח לקבל הודעות חדשות אבל לא לשלוח _____ בדפדפני האינטרנט (אקספלורר וfirefox) אי אפשר להכנס לאתרים, זה נתקע הרבה זמן ב"waiting for response..." מה ניסיתי: א. להכנס בדפדפן דרך מספרים(כלומר כתובת האתר במספרים), לא עזר.. ב. להוסיף DNS של הספק ידנית בהגדרות הכרטיס רשת. בtime\region אין ישראל, בחרתי טורקיה. בכל מקרה שיניתי לכמה ארצות ולא נראה לי שזה משנה כי אני מקבל pingים בכל region. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני גולש דרך ספק הוט אבל יש אתרים שלא עובדים עם ספק זה. בדקתי גלישה דרך ספק אחר ואין בעיה. מה שאני רוצה לעשות זה להגדיר גישה לאתרים אלה דרך IP שונה או של שירות VPN. אפשר לשעות זאת ואיך? אולי להוט יש IP PROXY ובכלל לא אצטרך שירות VPN? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של לנובו N500, הוא עובד מצויין אבל כשאני מתחבר ברשת האלחוטית אל המחשב הייח שלי יש תופעה מוזרה - אם אני מוריד ממנו קבצים גדולים (למשל רואה סרטים שיושבים על המחשב הנייח דרך המחשב הנייד) כעבור זמן מסויים הרשת פשוט מפסיקה להתחבר למחשב שלי, ואני מקבל הודעה של Windows אין גישה למחשב שלי (למרות שהייתו לו גישה עד לפני רגע). אחרי ריסטרט זה מסתדר (עד שזה קורה שוב). למה זה קורה? איך אפשר לסדר את זה? שני המחשבים מריצים ויסטה אגב.
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את הראוטר של לינקסיס wrt54gl אחרי המלצות חמות מכולם. ועכשיו פתאום התחילו בעיות איתו. יש ניתוק מהאינטרנט פעם בשעה בדיוק כשנגמר ה lease ולא תמיד הוא מצליח להתחבר שוב. קצת רקע: שבוע שעבר התקנתי אותו וקצת הסתבכתי בנוגע להגדרות של האינטרנט. החיבור שלי הוא בכבלים בנטוויזין. עשיתי חיוג ב l2tp ואי אפשר להכניס בשם של השרת את השורה של cable.netvision.net.il אלא רק כתובת IP שקיבלתי מהם 212.143.205.253 אני מקווה שההגדרות נכונות. הם עבדו טוב לפני כן. הנה הלוג ברגע שמופיעה הבעיה: [pre] Jul 2 03:34:03 unknown user.info redial[3071]: Started. Time: 30 Jul 2 03:34:04 unknown daemon.err miniupnpd[1676]: ioctl(s, SIOCGIFADDR, ...): No such device Jul 2 03:34:04 unk…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר הפוסט הקודם שפתחתי. החלטתי להחליף את הנתב. ברשותי נתב Siemens ADSL SL2-141 (בשימוש אצלי מאז 2008) אני רוצה לקנות נתב עצמאית ולא לקחת מבזק עם כל העסקאות המוזרות שלהם.
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי צריך את עזרתכם במציאת פתרון לגלישה במרתף, האפשרות שנראת לי הכי ריאלית כרגע היא Access Point ... האם משיהו ממליץ??? איזה דגם ממולץ לקנות?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הוט\הוט-נט ובמשך שנה שלמה לא השתנתה לי כתובת הIP הספק והתשתית טוענים שהכתובת צריכה להשתנות כל 3 חודשים, התווכחתי איתם בערך חצי שעה שהכתובת לא השתנתה ויש לי לוגים שמוכיחים את זה.. לטענתם אין דרך לשנות את הכתובת עם תשתית של הוט וזה לא הגיוני שהכתובת לא השתנתה עד היום בסוף הגענו להסכם שלא כל כך עוזר לי, וזה שהיא 'תרשום' לעצמה לבדוק בעוד 3 חודשים אם הכתובת השתנתה, ואם לא, אז אין לה מה לעשות בנושא האם באמת אין שום דרך לשנות כתובת IP עם תשתית של הוט? אני מאמין שמישהו חשב על זה פעם.. חייבת להיות איזושהי דרך.. זה לא הגיוני שיהיה אייפי אחד שלא יתחלף לעולם הדרך היחידה כנראה היא לעבור לבזק, אבל זה אומר שאני אצטרך להחליף את הנתב של הוט וזה סתם בלאגן שלא ש…
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני צריך עזרה לגבי הפינגים בתשתית בזק. אני נמצא במסלול vdsl 20/3. בעבר הייתי עם מסלול 20 מגה הורדה ו1.5 העלאה. לפני השדרוג ל3 מגה העלאה הייתי מקבל בhop הראשון 7ms, אבל כיום אני מקבל 20-25ms. הנציגים בשירות הטכני אומרים לי שRate Adaptive מוגדר כבר ולפי הראוטר ניתן לראות שיש אצלי delay בקו.. ממש חשוב עניין הפינגים, אני יודע שנושא זה הועלה כבר כל כך הרבה פעמים אבל הנציגים אשר אני מדבר איתם לא מוכנים להגדיר אותי על RA. האם למישהו יש עצה איך לשכנע אותם להגדיר אותי על RA? תודה רבה ושבוע נעים לכולם. הינה מספר תמונות להמחשת המצב: http://srv2.jpg.co.il/8/5133b1f105c88.png http://srv2.jpg.co.il/7/5133b2874ce32.png
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחובר כרגע עם בזק בינלאומי, בחיבור ADSL, במהירות 1.5 מגה. יש לי כל הזמן בעיות ! השאלה אם זה הספק ? החיבור ? בזק עצמם ?! אז רציתי לשאול.. אולי עדיף לי לעבור לכבלים ?! ו012NET יותר אמינים ?? תודה רבה תום.
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב לכולם! יש ברשותי שני מחשבים ברשת ביתית, אחד שמחבור ע"י כרטיס רשת ואליו מחוברת המדפסת, המחשב מריץ Windows 7 Ultimate 64Bit ומחשב שני שמחובר לראוטר D-link 2670U ומריץ Windows Vista Ultimate SP2 32Bit. רציתי לדעת איך אני יכול ליצור בין שתי המחשבים שיתוף קבצים ומדפסות? נ.ב. כבר שניתי את שם הקבוצה בשני המחשבים. המדפסת הינה HP Officejet 4500
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, דרוש עבורי שני ראוטרים שונים כל אחד בתקציב 300 שח. כאשר הראשון חייב להיות מסוג Edimax והשני לא חשוב החברה. דרישות: אמין, יציב - שלא יתנתק לי כל כמה שעות לבד. כיסוי נרחב. וכמובן התמורה הטובה ביותר בתקציב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
חברת נטוויז'ן התנתקה ממחלף האינטרנט (IIX) והפסקיות הקטנות משתוללות מזעם. כדאי רק לזכור הבעיה אינה בנטוויז'ן אלא באיגוד האינטרנט הישראלי שהוא הבעלים של ה-IIX. האיגוד פועל כמונופול וגובה מנטוויז'ן 72,000 שקל לשנה עבור חיבור בודד אחד של 10Gbps. זהו מחיר בלתי סביר אל מול העלות הראלית של החיבור לאיגוד. את הטענות צריכים ה-ISP הקטנים להפנות לאיגוד האינטרנט הישראלי שפועל גם כאן כמונופול לכל דבר ועניין. מי שמעוניין לקרוא בהרחבה על הנושא מוזמן לכאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3716 עדכון 2-5-2013: בינתיים, החיבור של NV ל-IIX הוחזר לפעולה. ביום חמישי הבא, 9/5, יתקיים דיון במשרד התקשורת בנושא הזה. לדיון הוזמנו כל הגורמים הנוגעים ועד אז השעתה NV את ניתוק החיבור ל-IIX. נצטרך להמ…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי בחדר נתב של בזק וראוטר ואין לי WIFI בסלון רציתי אני רוצה לקנות ראוטר נוסף, אבל יש צורך בנתב נוסף? יותר ברור אני צריך שיהיה לי WIFI בסלון איך אפשר לעשות את זה בלי לקחת מהחדר את הכל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אחלחוטיתשל בזק עכשיו יש לי מחשב ברשת שכבר לא עובד והוא בעייתי רציתי לבטל את הרשת בין המחשבים ושיהיה לי חיבור רגיל על ידי מחשב אחד עם חייגן... איך אני אמרו לעשות תזה? דרך אגב המחשב ההרוס לא ניתן להשתמש בו בכלל ולא להכנס לאקספלורר כך שאם אני צריך להכנס מהמחשב הזה לIP 10.0.0.138 לא ניתן לעשותתזה אז איך אני אמור לסדר תזה? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הי אני רוצה להקים רשת אל חוטית פנימית לבינין בן 20 קומות אני רוצה שאופן החיבור יהיה WI FI עכשיו הבנתי שאני אמור לקנות ראוטר בתקן G ואז מגבר לאות שלו עכשיו איזה מגבר אני צריך דרך אגב אם יש פתרונות אחרים אז.. תגידו תודה מראש urinka
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה לכם תיאור מצב: אני גולש להנאתי בFIREFOX 0.9.2 שלי ומצ'וטט בICQ בזמן שהEMULE והFIREWALL (נורטון 2004) עובדים ברקע. והנה הבעיה: פתאום הICQ מודיע לי שהוא מנותק והFIREFOX לא פותח את הדפים. ברגע הזה אתם (ואני) חושבים שהאינטרנט התנתק וזהוא. אבל ............. לא האיקון של החיבור עדיין מופיע למטה בצד , ו........ המיול עדיין עובד (ההורדות והIRC) השאלה היא מה לכל הרוחות קורה כאן?
-
- 12 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין כלום ברשת הזאת ורציתי לדעת כיצד אני יכול ליצור רשת מהו נתב כיצד אני מחבר אותם ואם יש לוח אם עם f.wire מה זה נותן? האם אני צריך 2 מודמים איזה חברות מומלצות וכמה זה עולה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מצב נוכחי: מודם כבלים מחובר למחשב "ראשי" בחיבור USB. מחשב ראשי מחובר בכבל מוצלב למחשב "משני" בהגדרות ICS. מדפסת מחוברת למחשב "משני". ה"רשת" מוגדרת באמצעות ICS לשיתוף אינטרנט קבצים ומדפסת. עובד יפה מאוד עד שמכבים את המחשב ה"ראשי"...... רוצה לשפר לרשת שתקיים את התנאים הבאים: אינטרנט לכל משתמש ללא תלות בכיבוי או הדלקת איזה מחשב שהוא. מדפסת זמינה רק כאשר המחשב שמחובר אליה פעיל. למימוש הרשת אני מניח שאני זקוק לנתב כלשהוא. השאלות שלי לפורום הן: 1) האם נתב של D-LINK מסוג DI604 -מומלץ? 2) האם אני צפוי למגבלות בשימוש כמו בתוכנות שיתוף (emule) או משחקי רשת או כל מגבלה אחרת שאני לא מכיר כרגע בחיבור הנוכחי? 3) האם חיבור המדפסת כמות שהוא יעבוד? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצלחתי למצוא אותה פעם אחת וגם לא להתחבר אבל מאז זהו לא עובד יותר אי אפשר למצוא את הרשת מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי, כמה שאלות על רשתות ב CCNA... 1. מה זה רשת לוגית? 2. מה זה רשת פיזית? 3. מה ההבדל ביניהן? 4. בראוטר, מה זה רגל פנימית? מה זה רגל חיצונית? למה אני צריך את זה? מה ההבדל ביניהן? זהו, לעכשיו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בינתיים אני לא רואה שינויים חוץ מעיצובי תפריט שונים. אולי בגלל שאני משתמש בו כמודם ולא ראוטר. בכל מקרה זאת הגירסה: HOT_2.1.11 הוסיפו Bridge Mode הנה תמונות:
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור? בפורום תפוז לא קיבלתי תגובה. אני רוצה לעקוף חסימה כדי להתחבר לICQ מרשת מרוחקת עם miranda-im בהגדרת פרוקסי ידני.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו להרבה אנשים גם אצלי הרשת האלחוטית לא מגיעה לכל הפינות בבית, והייתי מעוניין להגדיל את הטווח. נתחיל עם מעט נתונים לגבי ציוד הרשת הנוכחי שלי: 1. נתב - TP-LINK WR541G 2. כרטיס רשת אלחוטי - Edimax EW-7711USN נכון להיום הכרטיס רשת האלחוטי נמצא בקצה הטווח של הנתב ובגלל זה הוא מתנתק הרבה. חשבתי על שתי אופציות: 1. קניית נתב אלחוטי טוב יותר, עם טווח חזק יותר. 2. הסתכלתי באתר של Cheif (דרך אגב אתר מאוד מעשיר ) וראיתי שיש אופציה להשתמש באחד הנתבים כRepeater. הבעיה שאני כמעט בטוח שהנתב הנוכחי שלי לא תומך באופציה הזו (WDS) - תקנו אותי אם אני טועה. אשמח לעצות, רעיונות.. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-