עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by asdasdasd,

אחרי צעקות רבות על תבל דיגיטל ועל 012 לא ניפטרה בעייתי!! (בגלל זה אני כאן) אז ככה : החבילה שלי : 750KB 012 TEVEL מהחודש האחרון כל הזמן הפינגים שלי במשחקי רשת 250 ומעלה !! בשרתים בארץ..(תמיד היה 40-70) מה זה יכול להיות לעזזל!? אני כבר שנים משחק סופי שבוע בשרתיי אנריל בארץ והפינג תמיד היה 50 וגם ביררתי עם לרוחות שונים שגם ב012 תבל מה שהראה לי שהבעיה ספציפית אצלי 012...תבל...לא יודעים מה הבעיה ואין לי שום פייר וואל שום תוכנה ברקע שום כלום! (מחשב חדש הרדיסק חדש) אשמח לתשובה במהרה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by Cheif,

לפני כשנה כתבתי בבלוג שלי פוסט לגבי תוכנת Connectify המאפשרת להפוך את המחשב לנקודת גישה עבור מספר מכשירים אלחוטיים. (http://www.netcheif.com/blog/?p=2445) הזכרתי שם את תוכנת Dispatch המאפשרת לאחד מספר חיבורי אינטרנט שונים לחיבור מהיר אחד. עכשיו, לכבוד הקיץ, יוצאת החברה המפתחת במבצע ומציעה את שתי התוכנות ברישיון קבוע במחיר של כ-100 שקל. הניסיון שלי עם שתי התוכנות מצויין (אני גם שלמתי עליהם הרבה יותר...) ומומלצות בעיקר למי שמתכוון לנסוע השנה לחו"ל ורוצה לשתף חיבור אינטרנט אחד בין כל המכישירים האלחוטיים של המשפחה. http://www.connectify.me/store/?coupon=SUMMER2013

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  3. יש לי כרגע אלקטל פרו + HUB לא מזמן השגתי ראוטר עם חיבור 10\100 הורדתי את ה PPP4 מהאלקטל השארתי אותו על מצב פרו עדיין והחזרתי את ה PPP RELEY1 עכשיו להתחבר כרגיל אני יכול. אני עובד עם 4 מחשבים כולם על WinXP . עם האלקטל פרו זה הכל היה פשוט, פשוט להפוך את המודם לפרו להכניס נתונים לחבר אותו לאיטנרנט וכל המחשבים מחוברים אבל עם הראוטר משום מה העניינים מסתבכים לא ברור לי איפה להכניס מה ואיך ... אני צריך קצת עזרה בבקשה אני ייתן לכם קצת פרטים : טוב כמו שציינתי מערכת ההפעלה היא XP הראוטר הוא מסוג Network Everywhere Model NR041 בקיצור יש לו 5 חיבורים אחד שכתוב עליו internet וכל השאר מספרים יש לו אפילו Setup יפה אבל לא ברור לי מה אני אמור להכניס בו כי אני פשוט לא מוצא איפה ... ה…

4. התקנתי רשת ביתית בין המחשב הראשי, שזה זה לבין המחשב הנייד, אבל כשאני נכנס לרשת דרךהמחשב הראשי אז הכל זז לאט, ואני מתכוון חצי דקה עד שהוא נכנס למחשב השני ואילו כשאני נכנס דרך המחשב הנייד אז הכל סבבה. מישהו יוכל לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by yakirsh4,

שלום, אני מחובר לבזק ובזק בינלאומי במהירות של 50 מגה+ 3 מגה אפלוד בימים האחרונים אני סובל מבעית פינגים מעצבנת במשחק COD mw3+bo2 בPS3 1.מישהו יודע על בעיה עם הפינגים במשחקי רשת עם אחת מהחברות הנ"ל בימים האחרונים? 2.האם יש משהו לעשות בעניין? כי לעלות מהירות אני לא יכול 3.חבילת גיימר תעזור? 4.אני יודע שיש הרבה תוכנות להורדת הפינגים במחשב האם יש משהו דומה לPS3? אני לא יכול להגיד במספרים מה הפינג שאני מקבל כי הוא מדורג בקווים (1-4) אבל בדרך כלל אני מקבל את אותו מספר קווים ששאר הישראלים מקבלים (הישראלים שאיתי בלובי כמובן) אך לפעמים אני מקבל קו אחד פחות למי שלא יודע COD ב PS3 עובד על שיטה של הוסטים ולא סרברים אם זה משנה תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by benor,

טוב אז החליפו לי את הAmbit השחור במודם של מוטורולה זה הדגם: SB4200 הוא יותר טוב מהאמביט? שמתי לב לזה שהוא מסתנכרן יותר מהר

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by .kakadu,

שלום לכולם.. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי פנימי, המליצו לי על הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=14006 של TP-LINK

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  8. Started by mrraz,

לפני יומיים עשיתי מנוי פרימיום לחודש. עובד ממש טוב על המקסימום היום הורדתי והורדתי ופתאום זה נגמר בדקתי וראיתי שיתרת מכסת ההורדה שלי קרובה לאפס מישהו יודע איך בנוייה השיטה של מכסת ההורדות ?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by shibozo,

שלום אני גולש במחשב על מודם מהאייפון, בכל פעם שאני מחבר את האייפון המחשב "מייצר" רשת ומבקש ממני להגדיר איזו רשת זו: ציבורית פרטית וכו'. זה התחיל מרשת מס' 1 וכיום כשאני מחבר הוא כבר עומד על רשת מס'150 אני משער שזה תופס מקום או משהו כזה כי מהירות הגלישה שלי ירדה ממש! (וזה לא בעיה בחבילת הגלישה בדקתי את זה במחשבים אחרים) אם מישהו יודע איפה נמצאת רשימת הרשתות הזו או איך מאפסים אותה וגורמים למחשב להישאר על רשת אחת כל הזמן אני יודה לכם! ???

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  10. אהלן, אני מנסה לחבר נתב לאינטרנט (כבלים, 012), ללא הצלחה. נתנו לי כתובת של השרת של 012, והיא 212.199.26.28. נתנו לי גם IP קבוע. לפי מיטב הבנתי הכל מעודכן אצל הכבלים ו-012. אני לא בטוח מה למלא בנתב. מצ"ב תמונה. מישהו יכול לעזור? תודה, עדי. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  11. שלום לכולם ברשותי נתב D-LINK 524 ומודם ADSL 600E , שני מחשבים אחד בחיבור פיזי לנתב והשני בחיבור אלחוטי. כשאני מחבר את המודם לנתב נורית ה - ETH במודם נשארת כבוייה , גם בראוטר נורית WAN כבוייה, יציאה מספר 1 בנתב לא מגיבה , יציאות 2,3,4 - תקינות. חיבור הרשת בין שני המחשבים תקין. עשיתי RESET לנתב פעמיים. אני גולש לממשק ה - WEB של הנתב ללא בעייה , כל ההגדרות נכונות (בדקתי פעמיים) כשאני מחבר את המודם ללא הנתב הכל תקין - כך שהבעייה לא במודם. אין אינטרנט ?

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  12. היי, יש לי רשת אלחוטית. ראוטר Edimax BR-62CRWg שאליו מחוברים 4 מחשבים. כולם Windows 7. עכשיו לפתע אחד המחשבים הפסיק את החיבור לאינטרנט.לא ידוע לי אם הותקן עדכון או משהו כזה. הוא פשוט מראה X אדום בסימן של הרשת ליד השעה. ניסיתי להיכנס לכתובת של הראוטר וגם לא עובד (192.168.2.1). ניסיתי כל מיני פונקציות של ipconfig כמו renew, release, flushdns ולא עובד. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש ביותר ללוח האם - Gigabyte G41M-ES2L ועדיין לא קרה כלום. גם ניסתי לבטל את ה-Firewall של קספרסקי, ואפילו סגרתי אותו, ושום דבר לא השתנה. תודה רבה לעוזרים.

13. שלום לכולם התקנתי במחשב חדש וינדוס ויסטה 64bit ויש לנו בבית רשת אלחוטית על שני מחשבים עם אקס פי. במחשב שלי עם הויסטה איפשרתי לכמה תיקיות שיתוף קבצים. שאני נכנס מהמחשב של אחי לאותן תיקיות כדי להעתיק את הקבצים, המחשב שלי עם הויסטה נתקע ולא ניתן להעביר את הקבצים. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה המייאשת הזאת?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  14. Qualcomm Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter הדרייבר הוא העדכני ביותר. הכל עבד בסדר, עד שהתקנתי את ה- WIN10 מחדש עם העדכון החדש. (לפני ה- Anniversary UPDATE) לא הייתה שום בעיה. מחיפוש ברשת, הבנתי שיש איתו בעיות. כרגע, אין ממש פתרון לבעיה הזו... בכל מקרה, אני מקבל ממנו כרגע מהירות של תקן G ולא N. עד (20 מגה) והקליטה מאוד חלשה. חשבתי להחליף אותו לכ. רשת אחר , או לקנות דונגל חיצוני. אשמח לעצתכם. תודה

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  15. האם אני צריך מגבר? ואם כן אך מחברים אותו ועל מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  16. Started by OfirLights,

שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בראוטר הנ"ל בשל מהירות ההעברה העצומה שלו. האם צריך רק אותו כדי להתחבר לאינטרנט או שגם צריך לקנות מודם? תודה, אופיר

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by TermiNal,

שלום לכולם. אני מחובר לבזק+HOT עם ראוטר לינקסיס WRT54G ומודם מוטורולה של הכבלים.. אחרי שפירמטתי את המחשב במקום שיהיה לי רק את ה-Local Area Connection שהיה תמיד והיה החיבור שלי לאינטרנט נוסף לי עוד איקון שנקרא Internet Connection והמחשב מציג אותו כ-GATEWAY אם אני מבטל אותו אז אין אינטרנט, אך הוא מופיע רק כאשר ה-LOCAL CONNECTION פועל. בחיים לא ראיתי דבר כזה אצלי במחשב שלי ולא זכור לי שהתקנתי משהו.. יש לכם מושג מה זה? האם זה מאט את מהירות האינטרנט? (כי אני סובל קשות מפינגים מפחידים) איך אפשר לבטל את זה אם זה פוגע? ושאלה קטנה נוספת בעניין האינטרנט שלי, ראיתי פה דיונים רבים על הפינגים הגרועים בבזק אבל שמתי לב שאצל רובכם זה תוקן.. אצלי המצב רק הולך ומתדרדר היתה תקופה שה…

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by Th3-0n3,

יש לי בבית רשת עם שני מחשבים שכל אחד מהם מחובר להאב, ואל ההאב מחובר המודם (כבלים) יש אינטרנט בשני המחשבים אך שיתוף קבצים ביניהם למשל, לא עובד לשניהם יש IP שונה שמתקבל אוטומטית והוא ממש שונה, לדוגמא 80.187.200.1 ו- 212.199.205.14 האם יש אפשרות לסדר רשת בין המחשבים?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  19. Started by megaPipe,

נאבד לי הדיסק של הלוח אם של GA- K8NS ובתוכו היה תדריבר ליצאית רשת , בלי זה אני לא יכול לעשות רשת.... מישו יכול להביא לי ?? רב תודות.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by trxman,

שלום לכולם! אתמול התקנתי בפעם הראשונה רשת אלחוטית, בכלל רשת, אני מקווה שעשיתי את זה טוב...עד עכשיו אין בעיות.. חוץ מבעייץ הפינגים. כאשר קניתי את הראוטר וכרטיס הרשת, שאלתי את החנות אם אח שלי ואני נשחק באותו משחק רשת, באותו זמן, יהיו פינגים גבוהים? התשובה: לא.. - ראוטר של אדימקס 802.11g/b וכרטיס רשת של Concptronic. - מהירות אינטרנט 2mb. - המרחק בין הראוטר למחשב המרוחק לא גדול במיוחד ואין הרבה דברים שחוסמים את הקליטה, חוזק האות "מצויין" (כך כתוב בלוח בקרה של הרשת), אשר נע בין 76%-96%. (ממוצע, 85%). האם התקנתי את הרשת לא טוב? האם רשת אלחוטית מטבעה לא כל כך יציבה ולכן ישנם "Lags" (פינגים גבוהים)? והאם כדאי להחליף לרשת חוטית? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  21. שלום לכולם, יש שלי צורך בחיזוק הקליטה לחדר מסויים שמרוחק כך שיש קליטה חלשה והפרעות מנתב 3COM שמשדר קומה וחצי גבוהה יותר. אשמח להמלצה של דגם ספציפי שמסוגל להיות מוגדר כ ACCESS POINT . מעט פרטים על הבית הבית דיי גדול עם מפלסים מסדרונות ומספר קומות ,לכן האות האלחוטי מגיע חלש עד בכלל לקומה התחתונה שם נמצאים שלושה חדרים שבכל אחד מחשב. שניי חדרים מחוברים ע"י כבל רשת רגיל שעובר דרך הקיר. לחדר השלישי אין תשתית של כבל רשת ולכן הוא חצי משתמש באות האלחוטי. חשבתי להשתמש בכבל שמגיע לאחד החדרים לחבר שם נתב אלחוטי נוסף שישדר את האות לאותו חדר ולחדר שאליו חסרה לי תשתית. נראה שהאופציה הזאת תתן תוצאה חזקה בעזרת ROUTING פשוט . מאחר ולא עשיתי את זה עד היום בנתבים בייתים ואין לי אפשרות לבדוק …

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  22. שלום יש לי מודם "משודרג" ואחרי שחיברתי אותו לסוויץ יש לי בעיה בלהתחבר לאימיול... הבנתי שאני צריך לפתוח פורטים בהגדרות של הנתב דרך האתר באינטרנט...(אני יודע איך נכנסים) האם זה נקרא Port Forwarding אם כן תעזרו לי בהכנסת ההגדרות כי אני לא מצליח... או שזה נקרא FIREWALL או שניהם... (כשאני מתחבר לאימיול אז בסיבת אי התחברות הוא רושם שהפורט 5662 לא נגיש) תודה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by scribell,

יש לי רשת ביתית (3 מחשבים) כרגע אני מחובר דרך ics הסטנדרתי שקיים בwinxp מה היתרונות של domain server לעומת work group ואיך בכלל אני יוצר את זה (צריך windows server edition?) אילו אפשרוית יש לי אם אני רוצה ליצור מחשב שישמש כסרבר לכל השאר חוץ מ mandrake snf

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  24. הנורות נעשה בו מוזר בהתחלה כשחיברו אותי דרך הכבלים המנורה שתמיד מהבהבת (pc\activity) הבהבה בקצב רצוף אחיד,איזה כמה חודשים אחרי היא התחילה להבהב בצורה מוזרה פתאום היא דולקת רצוף שתי שניות ואז מהבהבת ואז פתאום מהבהבת מהר ואז פתאום לאט עוד פעם וכו' למה זה קורה? משהו לא בסדר? יכול להיות שבגלל שאיזה פין התעקם שמה בחיבור בין המודם לכבל של הכרטיס רשת? האינטרנט עובד סבבה אבל מעניין לדעת למה זה ככה....

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by omnius,

היו היתה רשת אלחוטית, ובה שני ניידים: אחד של אבא של אומניוס ואחד של אומניוס. המחשב שלי מזהה את האינטרנט במהירות של הראוטר האלחוטי, 52 mbps, אבל המחשב של אבא שלי מזהה אותו בתור 5 mbps... במחשב של אבא שלי יש כרטיס PCMCIA Edimax EW-7108PCg 52 mbps הראוטר Edimax AR-7024Wg. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש, לא עבד. פתרתי, ובתהליך גיליתי תגלית מדעית: אם מנסים להעביר אלחוט דרך קיר ממש עבה, המהירות של הרשת יורדת (מה אתה אומר! )

• 0 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים