עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by kobi_af,

שלום יש לי מודם כבלים ללא חייגן , לפני כמה זמן פירסמתי פה הודעה איך אני יכול לשנות ת ip שלי , הצלחתי לשנות בעזרת מדריכון שמישהו נתן לי פה אבל הבעיה שאני יכול רק להשתמש בשתי IP כלומר שאני עכשיו מחליף וזה חוזר לקודם ושאני מנסה לשנות זה חוזר למה שעכשיו למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  2. יש לי בעיה בגלישה, לא רק שהאיטיות בלתי נסבלת, הגעתי למסקנה גם שהדפדפן (כל דפדפן) לא מסוגל לטעון שני אתרים במקביל, או אפילו 2 דפים מאותו שרת. ברגע שהוא טוען שני טאבים אין סיכוי שאף אחד מהם יעלה, אני אצטרך לעשות reload לכל דף בנפרד. יש מצב שזה בגלל הראוטר?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by Cynicoren,

שלום, יש לי בבית מחשב אחד המחובר ל ADSL, ורציתי לשאול האם ניתן לחבר על אותו קו מודם נוסף ? אם כן, היכן ואיזה סוג אני צריך לרכוש ? כמה מודם סביר צריך לעלות ? תודה

4. Started by -R-E-L-,

יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים. ראוטר 3CRWER100-75 של 3COM וכרטיס רשת Edimax EW7128G. המרחק בין הראוטר למחשב השני הוא כ-6 מטר בקו אוירי. לא יודע אם זאת הבעיה אבל אציין שהמיקרו ממוקם בפינה, כ-4 מטר בין הראוטר והמחשב. הבעיה היא שקיימים ניתוקים מדי פעם בצד של כרטיס הרשת כלומר אין access point. לפעמים מוצגים לי רשתות אחרות אבל את הראוטר שלי אני לא רואה עד שלא אעשה אתחול למחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  5. Started by rotemit,

שלום. הגדרתי ראוטר של TRENDNET לשני מחשבים. על מחשב אחד הוא עובד יופי ועל המחשב השני ה-wireless עושה בעיות מאז הגדרת הראוטר. מדובר במחשב ASUS F82Q. ה-wireless עבד בסדר גמור לפני זה ועכשיו ברגע שהמחשב נכנס למצב של "שינה" ה-wireless מתנתק ולא מתחבר עד שאני לא נכנסת ל-HARDWARE MANEGER ועושה לו "הסרה" ואז "התקנה". האם הבעיה היא ב-wireless? בהגדרות? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by braveman,

שלום, האמתי שלא הייתי בטוח זה הפורום המתאים, אז אם לא תעבירו לאן שכן. אז ככה, יש לי ראוטר Edimax br-6424n, הלפטופ שלי inspiron 1525 מחובר אליו אלחוטית. הלפטופ מריץ ווינדוס 7, מערכת ההפעלה מעודכנת וגם הדרייברים של הכרטיס רשת. בנוסף יש לי סטרימר A200 שמחובר חוטית לראוטר. הלפטופ נמצא כ 3-4 מטר מהראוטר. בעבר היו לי הרבה בעיות של קליטה בלפטופ. ה-Link speed היה יורד ל-12/4/1 Mbs, כאשר במצב אידאלי הוא אמור להיות על 54. לפני כמה זמן עידכנתי דרייברים לכרטיס ונדמה שזה שיפר מאוד את המצב. מאז זה כמעט ולא קורה, אבל כמעט כל פעם שזה כן קורה זה בזמן שאני רואה בסטרימר סרט באיכות HD. 1) יכול להיות שמתי שהכרטיס צריך "לעבוד קשה" זה פוגע לו בקליטה? כי לצורך העניין, כשאני מוריד מהאינטרנט דברי…

7. חיפשתי כרטיס רשת PCI אלחוטי למחשב באיביי (אולי יהיה יותר משתלם)... וראיתי שאפשר לקנות שם אנטנות של לינקסיס לנתבים שלהם! עכשיו השאלה היא מה ההבדל בין האנטנות האלה: http://cgi.ebay.com/Linksys-HGA7T-7dbi-High-Gain-TNC-Antenna-WAP54G-WRT54G_W0QQitemZ250279385125QQcmdZViewItem?hash=item250279385125&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15&_trksid=p3286.c0.m14.l1318[ http://cgi.ebay.com/Linksys-5dBi-RP-SMA-Wireless-WiFi-Antenna-caa_W0QQitemZ200244353019QQcmdZViewItem?hash=item200244353019&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15&_trksid=p3286.c0.m14.l1318 לבין האנטנות המקוריות של הנתב? והאם כדאי להחליף? ואם הם יעבדו עם WRT54GL כי המוכר אומר שכן ובאתר של החברה לא מצוין הד…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by Gliding,

היי יש לי מודם AZTECH 600E שמתפקד כראוטר, עם האב לשני מחשבים. אני משתמש ב XPx64 קודם כל השאלות הכלליות: 1. מה זה IGMP 2. מה זה DMZ? 3. הייתה לי בעיה עם התוכנה SABABADC שאמורה לעבוד על חיבור ישיר. כשאני עובד במצב פסיבי, היא מורידה בסדר גמור (ביחס לשראזה למשל), אבל אני לא מצליח לעבוד במצב פעיל ולנצל את החיבור הישיר של התוכנה. הגדרתי בראוטר חוקים לפורטים 412 ו 1412 גם TCP וגם UDP. מה לא עובד כמו שצריך...? תודה מראש, שחר

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  9. יש לי ת EDIMAX עבדתי לפי המדריך של פיקוק וזה לא עזר לי קראתי כאן תגובות של אנשים עם אותה בעיה וזה גם לא עזר לי כי לא הבנתי מה צריך להגדיר....... האם יש קשר עם ההגדרות בראוטר ב L2TP או משו אחר שצריך להכניס שם משתמש סיסמה HOST וכו..... כי יש לי ראוטור והוא לא בשימוש וזה מעצבן אותי

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by bezangeloo,

http://www.metacafe.co.il/watch/837885/wifi_antenna_hack/

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by yakirsh4,

שלום, אני מחובר לבזק ובזק בינלאומי במהירות של 50 מגה+ 3 מגה אפלוד בימים האחרונים אני סובל מבעית פינגים מעצבנת במשחק COD mw3+bo2 בPS3 1.מישהו יודע על בעיה עם הפינגים במשחקי רשת עם אחת מהחברות הנ"ל בימים האחרונים? 2.האם יש משהו לעשות בעניין? כי לעלות מהירות אני לא יכול 3.חבילת גיימר תעזור? 4.אני יודע שיש הרבה תוכנות להורדת הפינגים במחשב האם יש משהו דומה לPS3? אני לא יכול להגיד במספרים מה הפינג שאני מקבל כי הוא מדורג בקווים (1-4) אבל בדרך כלל אני מקבל את אותו מספר קווים ששאר הישראלים מקבלים (הישראלים שאיתי בלובי כמובן) אך לפעמים אני מקבל קו אחד פחות למי שלא יודע COD ב PS3 עובד על שיטה של הוסטים ולא סרברים אם זה משנה תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by nimrods,

שלום לכולם.! יש לי בעייה באינטרנט שאני לוחץ על החייגן לאיתחבר לאינטרנט אז זה מתחבר לי כרגיל אבל אחרי כמה דקות האינטרנט נסגר לי אוטומטי ואז אני לוחץ עוד פעם צריך ללחוץ על החייגן להיתחבר אז הוא לא מתחבר רק אחרי שאני מוציא את הכבל של המודם של החשמל מה אתם מצאים לי לעשות.?? תודה מראש לעוזרים.! NiMrOdS

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by KEoK,

ציוד: DLink 2760U עוד: dns דינאמי השאלה: איך אני מגדיר חיבור VPN מהאייפון (דרך ה NATIVE APP) למחשב (Win7)? בתוך הLAN הכל עובד מצויין דרך האינטרנט (WIFI אחר / 3G) אני לא מצליח להתחבר הוא אומר לי "מתחיל..." פורט 1723 מופנה לכתובת סטטית ברשת שלי (המחשב שמשמש כVPN SERVER) מה אני מפספס פה? לאחר קריאה מעמיקה בנושא הבנתי שיש איזשהו קשר לפרוטוקול 47? מה זה? איך מעבירים אותו? האם הוא נתמך ע"י הראוטר סטוק מבזק? בלי שום קשר: יש קושחה אחרת לראוטר שלי?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by Netanel o_0,

יש לי עכשיו בזק בינלאומי 3Mb תשתית של HOT יש לי ראוטר EDIMAX 6104 חוטי אני מחובר לחבילת GAMER ואני עדיין סובל מפינגים גבוהים (150-170) באירופה (במקום 90-100) בנוסף אני צריך לעשות רפרשים בכדי לפתוח דפי אינטרנט האם מומלץ לעבור לנטוויז'ן? האם הפינגים בחבילת GAMER של נטוויז'ן נמוכים ויציבים?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  15. יש לי נייד של MSI עם כרטיס רשת אלחוטי RALINK שמחובר לראוטר של 3com מהירות החיבור היא 54 MB אבל המהירות תעבורה היא לא גדולה מ 13-14 mbit אני לא מבין למה . . ? זה הכרטיס המחורבן או שיש בעיה בראוטר . או שבכלל רשת אלחוטית לא אמורה להגיע לקצבים מהירים מזה ?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  16. שלום לכולם לאחר שנתיים של עבודה הראוטר שבק חיים כל דבר שניסיתי לא עזר לכן אני רוצה להתקדם לראוטר חדש. השאלה שלי, כרגע יש לי PS3 שיכול להתחבר בתקן N ומחשב נייד ללא היכולת כזאת PS3 משמש לי כסטרימר ואני מעביר קבצים מהמחשב ל-PS3 בעזרת התוכנה שגם ממירה את הקובץ מ-MKV בראוטר שהיה לי עד עכשיו העסק קרטע עד יאוש האם השקעה בראוטר בתקן N יעזור וישפר משמעותית את הנושא? או שבגלל שהמחשב לא תומך תקן N אז זה לא משנה? (כל החיבורים הם אלחוטיים)

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  17. עכשיו מערכת ההפעלה לא עולה. בבדיקת שגיאות הווינדוז אומר לי שהדרייבר האחרון שהתקנתי תוקע את המערכת. מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את הדרייבר של בזק ולמחוק אותו? או יותר טוב - מישהו יודע איך אני יכולה לפתור את המצב הזה????? כל הבלאגן התחיל בזה שלא הצלחתי להתחבר לאינטרנט עם הווינדוז 7 - אחרי שאני אצליח להחזיר את המערכת - זו תהיה הבעיה שלי. הבעיה הזאת מוכרת למישהו?

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by techmeout,

היי חברים. האם מישהו כאן משתמש בציוד רשת של UBIQUITI? אם כן, אשמח לדעת איזה ציוד בדיוק יש לכם. לי יש כמה וכמה מכשירים שלהם, אני באופן אישי חושב שהאיכות שלהם היא משהו חסר תקדים בתעשייה, בטח שכשמדובר על מכשירים ברמת אנטרפרייז ללא עלויות של רישונות וכו. יחד עם זאת, עושה רושם שהם כמעט לא מוכרים בארץ בעוד שבארצות הברית הם סופר מפורסמים.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by amitaiz,

כבר שאלתי כאן פעם לגבי שיתוף outlook ללא exchange והבנתי שזה לא אפשרי. יש לי רשת בין 8 מחשבים, כדי שאוכל לשתף את הoutlook הוספתי מחשב שמותקן עליו 2003 server הצורך היחיד שלי ממנו הוא שאוכל לשתף את האווטלוק. כשאני מנסה להתקין עליו את הexchange הוא נותן לי את ההודעה שבתמונה המצורפת. הוספתי את השירותים: asp.net וה IIS, וזה לא עזר. מישהו יכול להדריך אותי כיצד ניתן להתקין אותו ושיעבוד? הידע שלי בserver 2003 לא משהו לכן כמה שיותר מפורט יותר טוב תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by ידין 10,

נטבוק Asus של אישתי. פתאום לא ניתן להגיע בגלישה לאתרים מסויימים. למשל לא יכולה להגיע לאתר הדואר של וואלה (בפתיחה של ה-וואלה היא מזוהה אבל בלחיצה על "קרא דואר" הדף לא עולה. גם כשמנסים להכנס ישירות לאתר הדואר של וואלה מ- google לא מצליחים). גם לאתר של אסותא אין אפשרות להכנס. לעומת זאת אין בעיה להיכנס לאתרים אחרים. מה זה יכול להיות ? בעיית חומרה ? הגדרות ? וירוס (מוגן ב-AGV בסריקה לא נמצא דבר) ?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  21. יש לי כתובת מסויימת של ג'י מייל אני רוצה לשנות אותה ל xxx@support.co.il או xxxx@meni.co.il אני יודע שג'י מייל נותנים כזה שירות מישהו יודע איך אני עושה את זה

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  22. אהלן, יש לי 750 בכבלים. מודם רשת terayon. כאשר אני מוריד באי מיול במהירות של 90-100קבש אחרי כמה שעות או פחות התקשורת נעלמת אבל האינטרנט עדיין מחובר. האי סי קיו נופלת המסנג'ר נופל והמיול מתנתק. התקשרתי לספק ושם אמרו לי שהבעיה שאני "חונק" את הקו. מה איכפת לי מה אני חונק, אני רוצה להוריד בפול קצב! בדיוק על מה שאני משלם להם! איזה חוצפנים. בקיצר ניסיתי ללא המיול ובאמת האיטרנט לא מתנתק. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by liram21,

שלום לכולם, אני מחפש ראוטר אלחוטי שלא יהיה יקר מידי, שיהיה חזק עם טווח אלחוטי ארוך (עד כמה שאפשר). יש לי מודם אלחוטי תקן N של בזק, אבל הוא לא מספיק לי וגם אני לומד רשתות אז אני מעדיף שלא להרוס אותו כל חודש.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  24. Started by A.S computers,

איזה סוגי רשתות יש ומה ההבדלים בינהם

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  25. היי לכולם. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם ה- V8. הכל עבד בסדר עד לפני כמה ימים - הייתי שם סרטים סדרות וכו' בתיקייה המשותפת בווינדוס 7, נכנס לתיקייה בלי בעיה דרך הסטרימר ב- WiFi ורואה. לפני כמה ימים הסטרימר התחיל לבקש סיסמא ושם משתמש למחשב (עוד לפני שלב התיקיות, אבל הוא כן מחובר ל- WiFi). המחשב לא מוגן בסיסמא. ניסיתי ליצור יוזר חדש עם סיסמא ושם משתמש, לא עזר. ניסיתי ליצור רשת ביתית חדשה בשם אחר, עדיין אותה בעיה. לא שיניתי שום דבר במחשב, בערב הכל עבד בסדר ובבוקר הוא התחיל להתעקש איתי על סיסמא לא קיימת. כל ההגדרות בהגדרות הרשת על חיבור ללא סיסמא. אני חושד שהבעיה במחשב, אבל בכל השיטוטים באינטרנט לא מצאתי הסבר הגיוני לזה. עזרה בקשה!!!

• 0 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.