רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
בנוסף מה אתם אומרים - אם מחשב ה"שרת" יהיה P166MMX עם 64 מ"ב האינטרנט יהיה יותר איטי? יש לי חיבור ADSL דרך USB. מערכות ההפעלה הם Win98SE על ה P166MMX ועל המחשב שלי WinXP תודה!
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב !: ) אני משתמש בראוטר של אדימקס (BR-6204wg) ואני מנסה להפעיל שרת web על אחד המחשבים ברשת... כאשר אני מנסה להתחבר למחשב ממקור חיצוני עולה לי הcontrol panel של הראוטר... אז השאלה הראשונה היא איך אני משנה את הפורט של הממשק של הראוטר? מפורט 80 למשהו אחר... ואני מאמין שגם זה לא יפתור לגמרי את הבעיה, כי בטח צריך להגדיר בראוטר לאיזה מחשב לפנות כאשר מנסים להתחבר לפורט 80... שזאת בעצם השאלה השניה שלי.. מקווה שלמישהו יש מושג איך עושים את זה.. תודה מראש עידן (החוצפן, יא גמד )
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעייה מוזרה במשלוח מיילים: אני מחובר לברק על תשתית של הוט, יש לי רשת ביתית עם נתב קווי של TP LINK דגם TL-R460, מודם של טריון דגם TJ715. ברשת מחשב אחד (חיבור אתרנט) וממיר לווין (חיבור אתרנט). הבעייה: אני לא מצליח לשלוח מיילים ארוכים (מעל שורה) או עם דבוקות, מיילים שכוללים רק כותרת או תווים ספורים נשלחים, כך שהפורטים הרלונטיים פתוחים בנתב. מה יכולה להיות הבעיה? (פנייה להוט ולברק לא ממש עזרה - בדקו כמה הגדרות בסיסיות, הבטיחו שיחזרו - עד עכשיו אני מחכה). לציין שכשאני מנתק את הנתב ומחבר רק את המחשב עם חייגן לאינטרנט אני מצליח לשלוח מיילים. בכל זאת לא נראה לי שהבעייה לא בנתב, ואני חייב את תצורת הרשת שתיארתי. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע מחובר דרך רשת חוטית של 3 מחשבים שולחניים דרך ראוטר של אדימקס עם חיבור ללא חייגן (L2TP) של 012 וכבלים. בעקבות קניה של נייד החלטתי להחליף את הרשת בבית לאלחוטית ואני מתלבט איזה ראוטר לקנות . קראתי קצת פה בפורום והרבה ממליצים על Linksys WRT54G , השאלה שלי היא האם הוא תומך בחיבור ללא חייגן , ואיזה עוד ראוטרים טובים יש שאתם ממליצים. כמו כן אני צריך עזרה בקנית 3 כרטיסי רשת אלחוטיים (אני צריך בכלל 3?) בחיבור PCI רגיל. ושאלה אחרונה היא האם כאשר אני אקנה עוד מחשב נייח (HTPC) אני אוכל לחבר אותו לרשת הקיימת? ( 5 מחשבים בבית כבר). התקציב שלי להכל הוא 700 ש"ח בערך. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז ככה, פתחתי פורט בהוט אבל שאני הולך לבדוק את החיבור לפורט נראה שזה timeout יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מידי פעם ככה אני מקבל קפיצה של התראה מהנורטון פייר וואל שלי, שמישהו ניסה לפרוץ אלי בעזרת תוכנה שהוא מציין והוא חסם אותו. כשאני מחובר ל IRC וכדומה אני לא ממש מתרגש כי הרבה אותות משם מפורשים כנסיון פריצה והם בעצם לא. אבל עכשיו זה קרה כשלא הייתי מחובר, וגם זה לא ריגש אבל הייתי סקרן והחלטתי לחקור את ה IP. והנה מה שגיליתי. http://www.checkdomain.com/cgi-bin/checkdomain.pl?domain=217.132.94.189&linkname=AntiFraud.com&linkurl=http%3A%2F%2Fantifraud.com%2Fcheckdomain.htm זה אמר משהו על RIPE... אז נכנסתי לאתר הזה ושם שוב הקשתי את האי פי והנה מה שגיליתי: http://www.ripe.net/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=217.132.94.189+ אני רוצה להפנות אותכם ל…
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
איזה סוגים יש של רשת אלחוטית ? האם הרשת האלחוטית כבר אמינה או הכבלים עדיין עדיפים על פניהם ? והאם הם יכולים לקלוט ל7 מטר ? הבנתי שצריך נתב ... ומה התפקיד שלו ? אני לא יכול דרך שני כרטיסי רשת אלחוטים להתחבר אחד לשני ? כלומר חייבים נתב? אם כן אז בבקשה תמליצו לי על רשת טובה לבית גג עד 1000 ש"ח (הכוונה גם למחשב הראשי וגם למשני) תודה לעוזרים .... נ.ב קימים רק שני מחשבים בבית, כלומר אחד אדמין והשני קליינט
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
עובד על תשתית כבלים וספק 018, 2.5 מגה מודם טומסון TCM425 . המחשב שקיבלתי עבד עם ספק 012. יצרתי התקשרות חדשה (לפי ההנחיות באתר של ספק 018) בהצלחה. כאשר אני מנסה ליצור קשר אני מקבל "שגיאה 800 לא מצליח ליצור קשר VPN הסרבר כנראה לא נגיש". בנוסף בפינת המסך השמאלית התחתונה ליד תצוגת השעון אני רואה את סמל ההתקשרות עם איקס עליו וכתוב כבל רשת מנותק.
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
בימים האחרונים האינטרנט שלי קצת התחרפן. אני לוחץ על לינקים בפיירפוקס והם נטענים כמעט עד הסוף, אבל הדפדפן לא עובר אליהם, אז אני צריך ללחוץ עליהם שוב ורק אז זה עובר. אם אני נותן לזה להמשיך לטעון אז או שזה אומר לי The connection has been reset או שזה טוען לי את העמוד אבל עם עיצוב חסר (משהו סטייל דף HTML בסיסי). זה קורה לי לא רק בפיירפוקס אלא גם באקספלורר. ניסיתי לנקות קוקיז, להפעיל CCleaner, לכבות את הראוטר ולהפעיל שוב אחרי 2 דק' כדי שהIP יתאפס, לנקות DNS, לעשות ריסט לWinsock, לסרוק לוירוסים אבל כלום לא עוזר. שמתי לב גם שכשיש האנגים כאלה אז הנוריות של הראוטר לא מהבהבות בכלל, כאילו האינטרנט לא מגיב. לפעמים אני גם צריך לחכות אחרי שלחצתי פעמיים על הלינק עד שזה יטען. הספקית שלי …
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש ראוטר של בזק מדגם NETGEAR הלבן. עכשיו בזמן האחרון אני חווה איטיות בגלישה, בזק כמו בזק אמרו לי שהבעיה לא אצליהם. אחרי שנכנסתי לממשק של הראוטר ראיתי יש עוד מחשב שרוכב לי על האינטרנט בנוסף למחשבים שלי. ניסיתי לשנות סיסמת WIFI ועדיין לא עוזר. שאלתי טכנאי והוא אמר לי שהבנאדם הזה פשוט נכנס לי לממשק ראוטר ורואה את הסיסמת הWIFI. יש דרך לשנות את הסיסמת ADMIN של הממשק?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
איך מזהים אם כבל רשת הוא מוצלב או לא ואיזה בדיוק פינים או צבעים מוצלבים במקומם
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
במחשב נייד לא בעיה יש לי ציור משהו כזה )))) בצד ימין למטה , אבל במחשב של הבית זה לא נמצא אז איך ניתן לראות ?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
עשיתי ככה נכנסתי ללממשק המנהל בראוטר שמתי על ADVANCED ושמתי ENEBLE וכתבתי SBABDC ובPROTOCOL TYPE עשיתי BOTH והראשון שמתי את הפורט TCP ןהשני שמתי מספר הפורט של tcp ועוד פעעם עשיתי זה אבל בפעם הזאתי עשיתי שמתי בשתיהן את הםורט של UDP ושמתי ALWAYS עשיתי בסבהבה TEST PORTS ואפ אחד ממהם לא עובד
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
הרעיון בגדול הוא להקים מערכת מידע לעסקים פרטיים קטנים ושהמערכת הזאת תשב כשירות "ענן". המטרה היא להקים את השירות\מערכת ענן, איך עושים דבר כזה ? מה סדר גודל העלויות ? מה אני צריך בשביל להקים מערכת ענן לעסקים פרטיים קטנים, ואיך אני עושה את זה ?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי היום מחשב חדש ואיתו מן הסתם גם לוח אם חדש. עם הלוח (Gigabyte K8N Ultra-9) מגיעים שני כרטיסי רשת (OnBoard) האחד הוא: Marrvell Yukon 88E8053 (PCI-E) Gigabyte Lan והשני: NVidia nForce Network Controller לאיזה מהם עדיך לי להתחבר? אגב אני עובד עם רשת ביתי דרך ראוטר אם זה משנה משהו... בתודה ניר
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי קנה מחשב חדש לפני יומיים פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ, וקיבל בו כרטיס רשת. התקנתי לו ווינדוס אקס פי פרופצ'יונל בעיברית. המחשב מזה את הכרטיס כי במנהל התקנים הוא מופיע במתאמי רשת. אבל משום מה ליד השעון מופיע סימן של שני מחשבים ואיקס אדום עליהם שזה הכרטיס רשת. במחשב השני שלו פנטיום 3 1000 מגה הרץ יש ווינדוס 98 בעיברית, ושם התקנתי כרטיס רשת שהוא קנה. חיברתי את שני המחשבים בכבל משולב, וניסיתי דרך שחבר שלי הסבר לי שהיא:1להיכנס לחיבורי רשת ושם לעשות התקנת רשת ביתית לבצע את התהליך ובסוף הוא יוצר דיסק התקנת רשת לווינדוס 98, אבל אחרי כל זה עדיין מופיע איקס אדום, וגם במהלך ההתקנה של הרשת בווינדוס אקס פי הוא מבקש לבחור את הכרטיס רשת שמופיע באיקס אדום, או למטה יש אפשרות להת…
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית שני מחשבים מחשב אחד למטה והמחשב השני בקומה השנייה. במחשב הראשון(למטה), יש חיבור לאינטרנט. יש לי רק מודם רגיל שמחובר לכרטיס הרשת. במחשב השני(שבקומה השנייה) אין חיבור לאינטרנט, ואני רוצה לעשות לו. מועבר לי בקיר עד למעלה כבל רשת, ואני רוצה להשתמש בכבל הרשת הזה וכך אני לא יצטרך לקנות נתב. מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי חיבור לאינטרנט במחשב השני? אני רק צריך לחבר את הכבל רשת ליציאה פנויה במודם ישירות לכרטיס הרשת שבמחשב השני(בקומה השנייה)? ואחרי שחיברתי את הכל רשת, איך אני מגדיר את הרשת בדיוק? האם זה המדריך להגדרת רשת ביתית על ידי כבל רשת? = http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והאם אני צריך לקנות עוד משהו?,או שהכבל שמועבר בקיר יכול להתחב…
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ערב טוב לכול התותחים כאן. יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר יומיים, מדובר ב 2 מחשבים אחד מחובר קווי ואחד אלחוטי דרך נתב זייקסל prestige 600 אלחוטי. הרצתי את "האשף של הרשתות ב 2 המחשבים, שתפתי את הכוננים אבל כלום לא עוזר אין לי יכולת להכנס דרך מיקומי הרשת שלי ולראות את המחשב השני, לא מהקווי ולא מהאלחוטי. מהמחשב הקווי יש לי פינג לאחלוטי אבל לא ההפך. כאשר כבר בטלתי את ה FW מכרטיס הרשת והסרתי את האנטי וירוס שהמליצו לי, ואני ADMIN על 2 המחשבים.............. למישהו יש רעיון??? ערב טוב ותודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בויכוח שיש לי עם חבר. דבר ראשון אני מתנצל על האי דיוקים אבל זה מה שהסבירו לי: תוכנת PEER GUARDIAN אמורה לחסום חברות מסחריות מלהגיע במגע עם המחשב שלך. משתפי קבצים נוטים להשתמש בתוכנה על מנת שגופים כמו RIAA לא יראו את הכתובת IP שלהם ויתבעו אותם. האם התוכנה רלוונטית למשתף קבצים שנמצא מאחורי נתב? הסיבה שאני שואל היא שבמידה וגורם זר מעוניין בכתובת IP החוקית של משתף קבצים הוא ימצא אותה בראוטר, ויחסם רק אח"כ במחשב בעל הכתובת הלא-חוקית. האם אני צודק, או שבכל זאת כדאי למשתף קבצים מאחורי נתב להתקין את התוכנה? (דרך אגב, אני נגד שיתוף...) אשמח לקבל תשובה תודה
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
למה אצלי שאני מחובר ב012 750K עם תבל יש לי מהירות מאוד איטית (לא יותר מ7K) (יש רשת של 3 מחשבים) רק 2 בקאזזה ואצל חברי שהוא מחובר לADSL בבזק בינ"ל עם ADSL מקבל קצבים מהירים??
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Google Wifi שמחובר לראוטר שלי ועשה עבודה נהדרת עם אינטרנט רגיל. לפני כמה ימים התחברתי לסיב 1Gb של פרטנר, ומאז מהGW אני מקבל מהירות מאוד נמוכה. מבירורים שעשיתי מול גוגל, מסתבר שהעניין נובע מכפל ראוטרים שמתנגשים אחד עם השני וגורם לירידה משמעותית במהירות ולחוסר יציבות. כדי לפתור את זה אני צריך להפוך את הראוטר שלי לברידג' בלבד. פרטנר אומרים שאת הראוטר 4X4 שלהם אי אפשר להפוך לברידג' בלבד כי הוא מיועד גם לטלפוניה אז טכנית זה בלתי אפשרי. אני בעצם מבקש על המלצה למודם מפרטנר או מכל מקום אחר שידע להתמודד עם הסיב 1Gb ושיתקשר בצורה טובה עם הGW. תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום! אני לא ממש יודע מה קרה או איך אני רק יודע שהייתה הפסקת חשמל... מחשב אחד הודלק מחדש והמחשב השני רק אחרי חצי שעה או משהו כזה(לא אמור לשנות כלום) מחשב אחד עובד עם הרשת והכל והמחשב השני לא. המחשבים מחוברים ביחד עם סוויץ' אני לא ממש מבין בהגדרות של הרשת ולא יודע איך הגדירו לי אותה אני צריך כל עזרה אפשרית בקשר לזה כי בינתיים אני כותב ממחשב אחד בעוד שהמשב השני(שלי)מנותק מהאינטרנט והרשת. מי שיכול לעזור אני יודה לו מאוד
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר מחשב לאינטרנט בממ"ד, (דירת קבלן בת 5 שנים) בחיבור קווי. הראוטר בסלון. יש דרך לעשות את זה בלי להעביר חוט על הקירות או לקדוח? מצורפת תמונה של השקעים בממד. חשמל, טלפון, אנטנה ועוד איזה חור שסגור במכסה. אם יש אפשרות, האם טכנאי בזק יעשה את זה? או חשמלאי? תודה
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
קראתי את הכתוב בפורום לגבי הגדרות אבטחה אבל אני מתקשה לעשות זאת בראוטר שלי זהו חלון הגדרת הMAC מה אני אמור לעשות כאן והאם אני אמור להכניס את מה שמופיע - מחוק בחלון הבא? מנג'מנט 1 ו 2 שלב ב האם אני צריך גם בנוסף ל הגדיר את ה WPA לפי חלונות סקיוריטי? אשמח מאוד אם משהו יהיה נדיב מספיק לטלפן אלי - אני מבטיח להקשר חזרה בכדי לעשות את הפעולות ביחד 057-7447353 בתודה מראש מכבי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
בשביל ליצור אינטרנט שרינג אני צריך פרוטוקול של ics איפה הוא נימצא? אני חושב שניתרלתי אותו בטעות.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-