עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כרגע יש לי מודם של netodragon שלא מצאתי לו דרייברים לויסטה 64. אני מחפש מודם פשוט מאלו שעולים 50-70 ש"ח, לא היקרים של 250 ש"ח. לא מצאתי בחיפוש בחנויות אינטרנט בארץ מודם שמתאים, בחנויות בארה"ב מצאתי כמה מודמים שמותאמים לויסטה 32, אבל רק אחד של חברת hiro (צ'יפסט של Lucent) שמתאים לויסטה 64. מישהו מכיר מודם כזה שנמכר בארץ? תודה!!

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  2. שלום רב אני מחובר באמצעות כבלים ומודם לאינטרנט בקצב של 50 מגה. כאשר אני מתחבר ישירות למודם ובודק מהירות אין בעיית גלישה במהירות המוצהרת. כאשר אני מחבר את הראוטר האלחוטי (D-LINK 855) מהירות הגלישה/הורדה יורדת בשלושה רבעים. מהי הסיבה לכך? האם עלי לבצע הגדרות כלשהם בראוטר? אודה לקבלת סיוע בהתאם תודה

3. Started by thenry,

שלום יש לי 2 משחשבים שמחוברים בצורה זו: מחשב ראשון מחובר ע"י כרטיס רשת לאינטרנט והמחשב השני והראשון מחוברים ע"י כרטיסי רשת. הכל עבד תקין עד שפתאום השתבש, גם האינטרנט. היום אני לא מצליח לתקשר בין המחשבים למרות שאני כן רואה בשני המחשבים את האיקון של כרטיסי הרשת. המחשבים לא מזהים אחד את השני בחלון - הצג מחשבים בקבוצת העבודה. ברור שאין אינטרנט במחשב השני. על האיקון של כרטיסי הרשת אין איקס או סימן קריאה. תודה מראש לכל מי שיעזור. ... אנא עזרו לי המחשב השני של הילדים .... אתם יודעים איך זה בלי אינטרנט. ת ו ד ה

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by KoM,

שלום, רציתי לדעת איך ניתן לעשות זוג פרופילים לכרטיס רשת אחד, ובמקום להנכס כל פעם להגדרות ה-IP וה-WORKGROUP ולשנות כל הזמן במעבר בין הבית לעבודה, שהדבר יעשה בלחיצת כפתור אחת. האם ניתן לעשות משהו בסגנון ? WIN XP SP2.

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  5. שלום לכולם! יש לי בעיה להכנס למסנג'ר כאשר אני מחובר דרך הראוטר(הודעת שגיאה ופשוט לא נכנס). בשביל למקד את הבעיה אני אתאר לפרטים את התצורה בבית: מחשב1- מחשב נייח מחובר עם כרטיס רשת לראוטר (פיזית). מחשב2- מחשב נייח מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי ( TP LINK 108 MB),קליטה 90% ב 108MB. הראוטר מסוג TP LINK 108 MB מחובר למודם מסוג טומפסון(כבל רשת) תשתית כבלים,ספק- בזק בינלאומי חבילה של 3 מגה. כאשר אני מחבר את מחשב1 פיזית למודם (עם חייגן) אני נכנס חלק אין בעיה. כאשר אני מחבר בתצורה שהזכרתי בהתחלה אין כניסה - משמע מחשב2 והראוטר ללא שימוש. לגבי ה UTORRENT (במחשב2) הUTORRENT פשוט לא עובר את 30 KBS (ישנם 20 קבצים להורדה ,6 ACTIVE היתר לא) כאשר אני מחובר דרך הראוטר. פתחתי את הפורט המתאים …

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by avivlyaviv,

אבא שלי קונה מחשב נייד עם חיבור WIFI עכשיו יש לי בבית מודם שמחובר למפצל שמחובר שלני מחשבים. איך אני מקים רשת אלחוטית במחיר מינמלי אבל חשוב שלא יהיה בעיות התנתקות/קליטה/פגיעה במהירות.... והאם קיימית אפשרות ליצור רשת חוטית ואלחוטית? זתומרת להשאיר את את החיבורים שיש עכשיו ופשות להוסיף רשת אלחוטית בנוסף? אני דיי חדש בתחום של האלחוטי הזה... אז אני מצער אם אני נשמע כמו מפגר תודה

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by the_big,

אין לי מושג בכלל בנושא הזה אני צריך אתר קטלוגי או חנות או ליין הבנתי שאני צריך לרכוש דומיין וכולי קצת ידע כללי יעזור תודה ועוד שאלה מצאתי ב300$ לשנה חנות און ליין כולל דומיין בינלואמי עד 100 מוצרים האם זה שווה תודה

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by Tommy,

טוב עשיתי לפי איזה מדריך איך לפתוח פורטים בנתב שלי Level One WBR-3406TX לתוכנה BitComet כשעשיתי את זה ב XP זה סידר לי את הבעיה אבל עכשיו התקנתי VISTA וניסיתי לפתוח פורטים שוב וזה לא פותח... יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  9. שלום, האם יש דרך לגרום למחשב שהינו חלק מהרשת שאליו מחוברת המדפסת שלי (שהיא משותפת ברשת) להידלק ברגע שאחד המחשבים מנסים להדפיס במדפסת? המחשב שאליו מחוברת המדפסת הוא מחשב נייד מסוג קומפאק n1000v ולדעתי אין לו את האופציה wakeonlan או לפחות לא מצאתי אותה בביוס. בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  10. לצערי הרב מאוד, הגעתי למסקנה שהדרך היחידה להעביר בדרך חוטית את הכבלים CAT-5 של הSWITCH, היא בדרך חציבת קירות מה שלא מתאים לאמא שלי כרגע. בצער רב אני אצטרך לעבור לרשת אלחוטית: 1. שמעתי שברשת אלחוטית ניתן לקבל רק 50% מחוטית. האם זה אומר שאם יש לי 2MB אני אקבל רק 1MB (לא נשמע לי הגיוני בכלל) או שזה מדבר על מגבלה מסויימת שברשת אלחוטית אי אפשר לעבור. 2. WRT54GL LinkSys - המודם הזה מומלץ באתר "http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm", כפי שאתם רואים, אבל לצערי לא מצאתי ביקורת עליו שם, לעומת על הEDIMAX שכן מצאתי עליו ביקורת באותו אתר ועליו הם ממליצים: http://www.netcheif.com/Reviews/6216MG/6216MG.htm. אם כך, לאיזה דגם יש הכי פחות ניתוקים בסה"כ, מי יותר …

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  11. שלום חברה..שי לי שאלה.. יש לי ראוטר+מודם מסוג askey rta300w בעל 4 פורטים.. (הייתה לי הודעה מסוג דומה כבר פה) אם נגיד אני מחבר את 4 המחשבים שיש לי בבית לראוטר ואני רוצה לשלוט עליהם וכל מיני..ואין לי פיירוואל בשום מחשב ואין לי כלום..ככה מבחינה מעשית אני צריך לקנות משהו לעשות משהו?למה יש שני מחשבים בבית ועל השני שלי אני לא מצליח לשלוט בשום תוכנה שיש לי!!! (ויש לי שאלה מה עושה ה bridge שיש win xp לאחר שמגדירים רשת ביתית למה הוא עוזר??) תודה לכל העוזים

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by Dante_9,

איך ניתן לשלב בין ה- UP הגבוה של הכבלים עם ה- DOWN 5 מגה של ה- ADSL? איך עושים שיתוף אינטרנט כאשר המחשבים המחוברים ברשת יהנו מ- UP של כבלים ו- DOWN של ADSL? איזה ראוטר צריך? מה עוד? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  13. [table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום חברי הפורום, ברצוני לשאול אתכם, האם אתם יכולים להמליץ לי על ראוטר אשר אינו קורס בחיבור חייגן במהירות 12 מגה? (חיבור L2PT) משום שכבר שנתיים הראוטר שלי (אדימקס BR65BN) קרס כמה פעמים ביום בגלל החיבור הזה... לפני חודשיים הבעיה הזאת נפתרה סוף סוף על ידי כך שהעבירו אותנו לחיבור ללא חייגן..הראוטר לא קרס מאז אולם בעיות אחרות החלו להופיע בעקבות תעדוף נמוך (טורנט נמוך, הורדות איטיות בשעות העומס..) (הנושא שפתחתי פה לגבי הבעיה הזאת וכל ההסברים... לינק) לאחר קריאה קטנה פה הגעתי למסקנה שבחיבור ללא חייגן אני נחשב בתור משתמש רגיל ושרק על ידי חיבור חזרה לחייגן,אני אחשב בתור לקוח גיימר (כמו שהייתי פעם) הבעיות הללו יפתרו..אבל הבעיה היא שזה יגרום לבע…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  14. ההתייעצות נוגעת גם להאם אפשר להחליף, איזה מהם להחליף, ובאיזה נתב להחליף. הנה שרטוט של הבית ומה שקורה בו: נקודה כחולה זה נתב\משחזר, נקודה סגולה זה מחשב. 1 זה הנתב, 2 זה המשחזר. ברור מה קורה כאן. אני בעצם רוצה להכניס מכשירים אלחוטיים למשוואה. לפטופ שישמש כסטרימר לטלוויזיה במקרה הצורך. אני רוצה להחליף אחד מהם בראוטר אחלוטי חדש מהקופסא. ההתייעצות בעצם - עד כמה זה אפשרי? שניהם של אדימקס אם זה עוזר במשהו, שניהם לא משהו בכללי. אין לי תקציב גדול מידי. המטרה היא שהראוטר ייתן כיסוי אינטרנט לרוב, אם לא כל הבית. מימדי הבית אני לא יכול לתת לכם, בגלל שאין לי אותם. האם יש לי אפשרות פשוט להתקין את החדש במקום 1 ולקוות שהמכשיר יבין את המשחזר ואת כל הקונפיגורציה לבד?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by leibeyal,

מחשב נייד WINDOWS 7 מחובר בwirelss מחשב נייח WINDOWS XP מחובר קווי לראוטר EDIMAX BR-6424n רשת אלחוטית - פועלת (יש אינטרנט) איך אני עושה בין 2 המחשבים שיתוף קבצים ומדפסות/רשת ביתית/רשת ביתית אלחוטית . .לא יודע איך זה נקרא (הכוונה שאני אוכל להכנס ממחשב אחד לתוכן של המחשב השני ולהעתיק קבצים וכו..) תודה!

16. קניתי לפני חודשיים את הראוטר, התשתית שלי היא הוט והספקית היא בזק. סבלתי מניתוקים מהאינטרנט בתדירות גבוהה.. בבזק אמרו שזה בגלל שהראוטר שלי לא תומך טוב בכבלים, הם העבירו אותי לחיבור ללא חייגן. לפני שהייתי בחיבור ללא חייגן היה לי "חבילת גיימר" בשביל הסוני 3 שאני משחק ברשת. * יש לציין שסבלתי מהניתוקים גם שעברתי לגרסת tomato . שאלותיי הם כאלה: 1) הנציגים של בזק אומרים שמומלץ להחליף תראוטר.. מה אתם אומרים? אני ממש מתבאס על זה שקניתי אותו כי הוא עלה לי 350 שקל.. למרות שיכלתי להביא משו הרבה יותר טוב וביותר זול אבל בסדר. 2) עד איזה מהירות הראוטר יכול לסחוב? 3) האם יש איזה עדכון לגבי הראוטר שיכול לגרום לכך שאני יעבוד בשיטת כבלים עם חבילת גיימר? הספקית שלי היא הוט כמובן. מאוד מודה…

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  17. היי יש לי חבילת אינטרנט 8 מגה ואני מוריד הרבה דברים, ורציתי לדעת אם אני יביא ראוטר אלחוטי יש אפשרות שאני מגדיר לו שיתן מ ה 8 מגה רק 2 מגה באלחוטי ?! וכל מי שיתחבר לראווטר יגלוש או יוריד כאילו האינטרנט הוא 2 מגה , ואני בנייח כל הזמן מוריד על 6 מגה ( ואם לא יהיה מישהו מחובר יוריד רגיל על 8 )

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  18. Started by druide,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לSwitch יש אפשרות שיהיה אפשר לחייג (במידה והמודם לא מוחבר) לאינטרנט דרך הSwitch, ולא אני לא מעוניין שהמודם יהיה ראוטר

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  19. אני מדליק את המחשב... הכל טוב ויפה... מיתחבר לאינטרנט ..עד פה הכל טוב....... גולש גולש גולש גולש ... ופיתאום כאילו שהמודם עושה ריסט לבד.... זאת אומרת החצים האלה נהיים אופרים במקום ירוקים.....(המודם שלי הוא ale 130) אני מתחבר שוב ואז אחרי מיספר דקות זה שוב קורה.... לפעמים זה עושה לי שגיא 721 ... שהמחשב הרחוק לא מגיב כאילו למי שהוא יש פיתרון ....

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by TheSoviet,

משהו בבקשה יכול להסביר לי אם זה לא אותו דבר אז מה ההבדל...

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  21. יש לי היום רשת חוטית.שפועלת עם מודם אלקטל משודרג וסוויץ' עקב תוספת מחשב אני עובר לרשת אלחוטית. רכשתי נתב 3COM 3CRWE554G72T כרטיס רשת USB גם של 3Com וכרטיס PCMCIA כמובן גם 3Com. שאלתי ( למי שיש את השילוב של 3Com ואלקטל) אילו הגדרות אני חייב בנתב כדי שיעבוד עם האלקטל המשודרג. כולל פתרון לבעית LowID באימיול... האם יש אתר שמסביר זאת ??? האם מישהו יוכל וירצה לעזור ?? תודה והערכה מראש למי שיענה

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  22. אני לקוח נטויז'ן בכבלים חבילה מהירות-750. לאחרונה האינטרנט מתנתק לי ועושה בעיות כאשר אני עושה Repair ל-Local Area cinnection , זה לא מצליח לתקן אותו. עכשיו מה שאני מנסה להגיד פה שעם מישהו יודע מה הבעיה אולי לא חברתי טוב משהו אולי לא הגדרתי משהו טוב כי זה גם נותן לי לרוב את השגיאה מס' 789 אני חושב כאילו הוא לא יכול להתחבר לשרת שהוא cable.netvision.net.il אני חשוב... אולי יש משהו עם החיבורים לממיר הדיגטלי ? או שזה לא קשור... טוב בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מחריד. תודה,

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  23. יש לי ת EDIMAX עבדתי לפי המדריך של פיקוק וזה לא עזר לי קראתי כאן תגובות של אנשים עם אותה בעיה וזה גם לא עזר לי כי לא הבנתי מה צריך להגדיר....... האם יש קשר עם ההגדרות בראוטר ב L2TP או משו אחר שצריך להכניס שם משתמש סיסמה HOST וכו..... כי יש לי ראוטור והוא לא בשימוש וזה מעצבן אותי

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by niv0us,

בעקבות שאלות רבות שלי ללא מענה התקשרתי לבזק ומסתבר שהם מציעים אשתי סוגי רשתות האחת אלחוטית, שאין8 שום דיבה שאני אעשה דרכם והשניה דרך קוי הולפון. זה פותר לי את בעיית התלת-פאזי ונותן לי רשת ללא העברת כבלים בבית. הרשת היא בערך במהירות של רשת חשמל כ-11 Mbps יש ראוטר ליד המחשב הראשי (אשר עולה כ-400 ש"ח) ואז ליד כל מחשב יש בתקע טלפון מתאם hpna (אשר עולה כ-200 ש"ח). משתלם?? לא הכי אבל לפעמים אין ברירה, ואני גם ככה לא מעונין בשיתוף קבצים אלא רק מדפסות ואינטרנט, אז הפתרון הוא מספיק וטוב. קישור לאתר של בזק: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/tecconect.htm?LinkType=posting

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by Quellious,

יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים מחוברים בכבל מוצלב. הכל עובד סבבה. אבל חשבתי על משהו: אם יש לי פיירוול במחשב שמחובר ישירות לאינטרנט, אני צריך להריץ פירוול גם במחשב השני ? (אנטי וירוס אני מריץ בשניהם כמובן) תודה!

• 2 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים