רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
היי, כאשר אני מנסה לפרוס בעזרת GHOST MULTICAST אני מקבל שגיאה 19901 שאומרת שיש לי איזושהיא בעיה בהגדרות הסרבר כנראה. אף אני לא מוצא יותר מידי מקום למשחקים עם הסרבר אצלי, בדקתי מן הסתם שאין פיירוול בדרך או משהו כזה. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי, אשר ישמש מרבית הזמן כראוטר חוטי בלבד, ורק מדי פעם אני אשתמש ביכולות האלחוט שלו בד"כ בטווחים קצרים (10-20 מטר). מה הם היתרונות של הראוטרים היקרים יותר נניח מעבר לראוטר Edimax BR6204WG שעולה 170 ש"ח בלבד? האם תקן N נותן לי משהו כיום או בעתיד הנראה לעין? או בקיצור איזה ראוטר מומלץ בתקציב הנ"ל ולמה? (אם אין יתרונות מהותיים לראוטרים יקרים יותר, אני מעדיף ראוטר זול יותר כמו ה-Edimax המצוין לעיל).
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי כבל רשת 4 גידים ואני צריך לחבר אותו בקצוות ל תקע /שקע RGB45 אולי מישהו יכול לעזור לי לתת לי איזה תמונה/שירטוט של החיבורים לפי צבעים או אולי איזה קישור למדריך ?? ( הכבל מיועד לרשת מחשבים קטנה ) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי ל 100 מגה של הוט עם הוט נט כרגע אני עם ההוטבוקס כמודם ונתב. אני גולש אלחוטית ממחשב נייד בתקן N. המהירות שאני מקבל היא בסביבות 15 מגה. אני ידע שאלחוטית לא ניתן לקבל את כל ה100 מגה אך מה ניתן לעשות על מנת להגיע למהירות מקסימלית ? (ברמת ההגדרות, קניית ראוטר, מתאם רשת וכו') בקיצור מה ניתן לקנות/להגדיר על מנת לקבל מהירות גבוהה ככל האפשר בצורה אלחוטית? אשמח להסבר פשוט כי שפת מחשבים גבוהה מידי אני כנראה לא אבין =) תדה למי שמוכן לעזור
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אז אחרי קנייה של ידידה שלי של שני מחשבים חדשים (PC ונייד) התעוררה בעייה של איך מחברים את שניהם לאינטרנט.. מכיוון שהרבה כסף לא נשאר אחרי הקנייה (סטודנטית) הזאת ובית גדול אין לה(אין בו גם ממ"ד) ויש לה כבר כרטיס רשת אלחוטי כבר בנייד היא צריכה רק נתב שיתחבר פיזית לPC. ממה שאני הבנתי מחברים לא ממש כדי ללכת על האופציה של הנתבים של ספקית האינטרנט כי לא מקבלים תמורה הולמת בעד הכסף, אז שיטטתי טיפה בZAP ומצאתי נתב של אדימקס: BR6204WG ושל טריקום: 3CRWER10075 שהם במסגרת התקציב. אין לה צורך בנתב עם יכולת שידור נרחבת או משהו מוגזם מידי.. היא צריכה רק קליטה יציבה ואמינות.. השאלה היא האם הנתבים הנ"ל יעמדו בדירשות ואיזה מהם עדיף לה לקנות, והאם יש עוד אופציות בקטגוריה הנ"ל. תודה לע…
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אפשר פשוט להתפוצץ מאוזלת היד והאטימות של משרדי הבטחון, האוצר והתקשורת. בעוד שבעולם, מוצרים המבוססים על תקן 802.11ac הופכים להיות הסטנדרט המקובל, אנו בישראל עוד תקועים עם נתבי Single Band בתקן N. בשבועות האחרונים הוכרזו למעלה מ-20 נתבים חדשים בתקן AC, ה-WiFi Alliance החל לבצע פעילות תקינה מסודרת למוצרים בתקן זה והיצרניות מדווחות על הפסקת היצור של שבבי N. ואצלנו בישראל - יקום מקביל. הצבא מחזיק את מרבית הערוצים בתדר 5Ghz וכתוצאה מכך אי אפשר להכניס לארץ נתבים מודרניים ומתקדמים. בפוסט הרצ"ב יש מידע מפורט על הנושא. אם אתם חושבים שכל נושא תדר 5Ghz דורש זעזוע, אנא הפיצו פוסט זה והעבירו את הנושא הלאה. http://www.netcheif.com/blog/?p=3791
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום בדרך כלל כרטיסי רשת באים עם האנטנה צמודה אליהם ככה שהיא יושבת ממש מאחורי המחשב. עד שהמציאו גאונים כרטיסי רשת שיש להם אנטנה שמתחברת עם כבל שנותן קצת גמישות לקליטה. השאלה שלי האם כרטיסי רשת רגילים [מהסוג הראשון שציינתי] אפשר לנתק מהם את האנטנה ולחבר אותה דרך כבל שקניתי בנפרד? ואם כן, האם צריך לדאוג שתהיה איזשהי התאמה טכנית ביניהם? [תקן, עוצמת אות וכולי?] אני שואל בגלל שאני מכיר רק את הסוג שבא עם כבל מאריך מראש, ומעניין אותי אם זאת האופציה היחידה.
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
למה אצלי שאני מחובר ב012 750K עם תבל יש לי מהירות מאוד איטית (לא יותר מ7K) (יש רשת של 3 מחשבים) רק 2 בקאזזה ואצל חברי שהוא מחובר לADSL בבזק בינ"ל עם ADSL מקבל קצבים מהירים??
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום , אני לא ממש מומחה גדול בנושא , אבל מקצת חיפושים שעשיתי בגוגל נראה שכדי לבצע WOL צריך תוכנה נפרדת , חשבתי לבנות מחשב שיהיה מין שרת מידע כזה וכדי לחסוך בחשמל יכנס למצב שינה מאוד מהר ויתעורר לבד דרך הרשת, השאלה אם קיימת איזה דרך להגדיר לwindows שברגע שאני מנסה לגשת לכונן רשת מנותק שישלח סיגנל WOL (רק כשיש בקשה לקבצים) ?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
ראיתי באחת מהכתבות שקראתי שאפשר להאיץ לסוגים של מודמים (של אינטרנט מהיר) ולעלות את ה upload from 11kbs to 130kbs אני יודע שזה נשמע מוזר אבל זה אפשרי !! ע"י שינוי משהוא ברג'סטרי משהוא אם ספרות .. אם מישהוא יודע אני מת לעשות את זה.!! תודה demon
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מסתבר שזה לא קל כל כך.... מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיית פינגים במשחקי רשת, בעיקר AMERICA'S ARMY . אני מחובר עם תשתית של הכבלים ובזק בין לאומי כספק במהירות 1.5 ו - 128. כשאני עושה פינג לשרת דרך ה CMD אני מקבל גם בשעות העומס פינגים תקינים של עד 150 MS . לעומת זאת כשאני נכנס למשחק אני מקבל לא פחות מ 650 ! MS. כשאני מסביר זאת לתומך הטכני של בזק הוא טוען שאם הפינג דרך ה CMD תקין אז אין שום בעייה. איך אני מסביר לו שהבדיקה הקובעת היא דרך המשחק ? נקודה נוספת, כשאני מתחבר למשחק עם רשת אלחוטית ( NETVISION ו - ADSL באותה מהירות) אני מקבל פינגים תקינים לחלוטין כך שברור לי שהבעיה היא של בזק בין לאומי. הציעו לי לרכוש את חבילת הגיימר אך סירבתי, נראה לי מגוחך לשלם תוספת כספית על משהו טריוויאלי כמו ניתוב שרתים, מה עוד שב…
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי חבריה, כרגע אני מפעיל באמצעות חייגן ולחיצה על עין האינטרנט,שאלתי היא: איך בהפעלת המחשב האינטרנט יתחבר אוטומטית? אני גולש באמצעות 012 מערכת ההפעלה אקספי home תודה. 2. אני שולט במחשב מרוחק באמצעות logmein ,כאשר אני עושה הפעלה מחדש אין לי אפשרות להתחבר למחשב המרוחק, האם יש אפשרות קיימת להכנס למחשב מרחוק ולהפעיל את האינטרנט ידני? תודה
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
האם כל המנורות אמורות לדלוק כל הזמן? וה pc/activity אמור להבהב בלי סוף? גם כשהמחשב מכובה? כי לי נראה שהsend צריכים להבהב רק כשאשר אני שולח והrecive אמור רק כאשר אני מרויד אבל הם דולקים רצוף וה pc/activity אמור לפעול רק כשאשר יש פעילות לא? הוא מהבהב לי גם כשהמחשב מכובה האם זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שדרגתי את האינטרנט לא מזמן למהירות שתי מגה בעיקר לשיתוף קבצים אבל תשמעו לי זה סתם חרטה זה לא מוריד יותר מהר ולא כלום נשארתי עם אותה מהירות ואיפילו יותר נמוך אל תתפתו לשדרג זה זתם בזבוז כסף
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, אני נכנס לדירה חדשה ורוצה להקים רשת קווית. אין לי מקום בארון תקשורת לראוטר, האים ניתן לחבר את הסיב האופטי (לאחר קופסת הממיר) ישירות ל switch, ומה switch לחבר את הראוטר או שחייבים את הסיב ישירות לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
- 1 follower
-
-
אנחנו שיחקנו דיאבלו 2 ביחד ברשת כל עוד הוא היה בבית...כעת הוא נסע בחזרה ללימודים-לטכניון בחיפה.. רצינו לשחק, ו..פוף זה לא מתחבר..כנראה שחסומים פורטים או משהו...איכשהו אפשר לסדר את זה? או שזה הגבלה שאי אפשר לעבור?
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש רשת...במחשב שפירמטתי יש את הנתב של 2WIRE. ניסתי להגדיר את הנתב במחשב לפי חוברת ההוראות עם דיסק ההתקנה, אבל שהוא מגיע לשלב שבו הוא צריך ליצור קשר בין המחשב לבין הנתב-אז אני מקבל הודעת שגיאה שבה כתוב : "setup was unable to prepare your computer for Home Portal connection" יש פיתרון? ד"א בשאר המחשבים שנמצאים ברשת הזאת יש אינטרנט.
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לילה טוב. נמאס לי מאינטל החלטתי קצת לגוון ומעכשיו אני אשתמש בלפטופ לאינטרנט. אני רוצה לדעת כמה עולה כרטיס מודם טוב שאני אוכל להשתמש באינטרנט מחוץ לבית? מישהו מוכן להסביר לי איף דבר כה עובד? האם יש לו מרכזייה כלשהי? כמה דבר כזה עולה ובאיזה חנויות אני יכול לקנות? ואני מדבר על דבר כזה (בלינק) http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1010&catID=164&tmpltId=27&fId=128
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
היי, בקצרה - אני מחפש נתב אלחוטי שלא ישתנק וימות כל פעם שיש קצת עומס על הקו (משימה פשוטה למדי שהדילינק שיש אצלי עכשיו לא מסוגל להתמודד איתה). אין לי מגבלת תקציב, אני רק מחפש ראוטר נורמלי... :\ אה, כן, והוא צריך להתחבר למודם ADSL. ולחייג. זהו בערך. הצילו?
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחשב נייד חדש, ואני מעוניין לחבר אותו לרשת הביתית אליה מחובר כבר מחשב שולחני אחד בחיבור חוטי לראוטר. איך אני מחבר בצורה חוטית ואלחוטית את הנייד החדש לרשת לשם גלישה באינטרנט ומשחקי LAN?
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לאחרונה Router של Edimax בדגם 6104WB. ה- Router הוא אלחוטי ותומך גם בכניסה ל-4 מחשבים(כ- Switch). אני מנסה לחבר אותו לרשת דרך מודם ה- ADSL שלי, Alcatel Home(לא משודרג לראוטר), וכך להתחבר לרשת מכל מחשב אחר בבית על ידי חיבור אלחוטי. אך אני לא מצליח לחבר אותו לאינטרנט. אני מכניס את כל הפרטים, אומר לו שספקית האינטרנט שלי תתן לי IP, מכניס ב- PPTP Gateway את האייפי 10.0.0.138, אך זה לא עובד. מישהו נתקל בבעייה הזו בעבר או יודע כיצד לפתור אותה? תודה, יובל
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום! כיום אני גולש באמצעות ADSL בחבילה הבאה: 2Mbps הורדה 96Kbps העלאה לאחרונה החלה HOT להעלות את קצב ההעלאה שלהם (לדעתי צעד מאד חשוב בתחרות מול בזק, ובכלל) והציעה מבצע אטרקטיבי למדי: 1.5Mbps הורדה ו-512Kbps העלאה עבור 115 ש"ח כולל תשתית כבלים וספק (בדקתי רק עם נטוויז'ן). כיום אני משלם 134 ש"ח ל-yes ולבזק. אני, כגיימר, ובתור מישהו שמשתף הרבה באמצעות eMule ותוכנות שיתוף אחרות, מעדיף upload על-פני download - אני מתכוון שיהיה יחס שפוי ולא שמהירות ההעאלה תהיה 1:20 ביחס למהירות ההורדה. זה לא שאלה של "אם אני אעבור" אלא מתי? ברצוני להתייעץ עמכם, חברי פורום יקרים, לגבי האם כדאי לעבור עכשיו? ההתחייבות היא לשנה (אני לא מחויב כבר ל-yes ולבזק), גם שמעתי שנטוויז'ן חברה מצוינת עם שירות…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה (רק בימים האחרונים) אני חווה ניתוקים מהאינטרנט במהלך הלילה. הבעיה בדר"כ כלל מסתדרת בבוקר כאשר אני מכבה ומדליק את המודם מחדש. התשתית של בזק והספק 012. כרגע מה שעשיתי כצעד לניסיון לפתור את הבעיה הוא לכבות את האפשרות "אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בצריכת החשמל" שנמצא ב"ניהול צריכת חשמל" בכרטיס רשת במנהלי ההתקנים - אני אבדוק אם המצב השתנה גם הלילה ובמשך היום. אגב, אני מחובר דרך ראטור אלחוטי של TP-LINK TL-WR841N שאליו מחובר גם מחשב נייד וסטרימר דרך רשת חוטית. אם כי לא נראה לי שמדובר בראוטר (או שכן אני לא מבין בזה) או באחד ההתקנים, שכן הבעיה היא תופעה חדשה והופיעה רק בימים האחרונים. אני בספק שבפנייה לבזק / 012 תעזור במשהו. המודם שלי הוא מדגם ROTAL-RTA1320A -…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת קיימת שכל המחשבים מחוברים ב hub, ולhub מחובר print server, המחשב של אבא שלי עד אתמול היה ברשת ויכל להדפיס ולראות את המדפסות,אך אולם לאחר שפרמטתי לו את המחשב איני מצליח להוסיף/למצוא את המדפסות.אני לא יודע איך להיכנס לhub (אם זה משפט הגיוני בכלל). אני רואה את שאר האנשים שברשת אך לא את המדפסות.אם זה יעזור אני יעלה תמונות של הhub ,של הprint server ושל המדפסות. בתודה גדולה. עידו הורוויץ
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-