רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
http://img176.imageshack.us/my.php?image=18dm.jpg תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום אני גולש במחשב על מודם מהאייפון, בכל פעם שאני מחבר את האייפון המחשב "מייצר" רשת ומבקש ממני להגדיר איזו רשת זו: ציבורית פרטית וכו'. זה התחיל מרשת מס' 1 וכיום כשאני מחבר הוא כבר עומד על רשת מס'150 אני משער שזה תופס מקום או משהו כזה כי מהירות הגלישה שלי ירדה ממש! (וזה לא בעיה בחבילת הגלישה בדקתי את זה במחשבים אחרים) אם מישהו יודע איפה נמצאת רשימת הרשתות הזו או איך מאפסים אותה וגורמים למחשב להישאר על רשת אחת כל הזמן אני יודה לכם! ???
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הראוטר הישן שלי בראוטר חדש עם התקנים החדשים ומהירויות גבוהות יותר. חיפשתי כאן בפורום המלצות אך לא מצאתי משהו ספציפי. כנ"ל גם בחנויות אינטרנטיות למיניהן והמלצות רוכשים - לא מצאתי ראוטר במחיר סביר עם ביקורות טובות. אפשר לקבל המלצות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש במודם USB דגם ALE 150 שכחתי את השם של החברה אבל אני בטוח שתדעו על מה אני מדבר... ואני זוכר שאמרו לי בבזק סטור שהוא עד מהירות של 750, למקרה שאני ירצה לעשות אינטרנט מהיר יותר. עכשיו, התחברתי היום לברק ושם אמרו לי שהמודם הזה הוא בכלל עד מהירות של 2 או 2.5 מגה, אז מי ניראה לכם צודק?
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת קיימת שכל המחשבים מחוברים ב hub, ולhub מחובר print server, המחשב של אבא שלי עד אתמול היה ברשת ויכל להדפיס ולראות את המדפסות,אך אולם לאחר שפרמטתי לו את המחשב איני מצליח להוסיף/למצוא את המדפסות.אני לא יודע איך להיכנס לhub (אם זה משפט הגיוני בכלל). אני רואה את שאר האנשים שברשת אך לא את המדפסות.אם זה יעזור אני יעלה תמונות של הhub ,של הprint server ושל המדפסות. בתודה גדולה. עידו הורוויץ
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ציוד: DLink 2760U עוד: dns דינאמי השאלה: איך אני מגדיר חיבור VPN מהאייפון (דרך ה NATIVE APP) למחשב (Win7)? בתוך הLAN הכל עובד מצויין דרך האינטרנט (WIFI אחר / 3G) אני לא מצליח להתחבר הוא אומר לי "מתחיל..." פורט 1723 מופנה לכתובת סטטית ברשת שלי (המחשב שמשמש כVPN SERVER) מה אני מפספס פה? לאחר קריאה מעמיקה בנושא הבנתי שיש איזשהו קשר לפרוטוקול 47? מה זה? איך מעבירים אותו? האם הוא נתמך ע"י הראוטר סטוק מבזק? בלי שום קשר: יש קושחה אחרת לראוטר שלי?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
גם לכם? יש לי 1.5 והוא מוריד לי על 20 עד שאני נכנס לאתרים זה נצח, שלא לדבר על לראות סרטונים... מה עושים? ???
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, באחד התרדים פה ראיתי שמישהו אמר שהוא חיבר שני מחשבים דרך המודם כבלים שלו(למודם יש שני חיבורים USB: ורשת) וכך קיבל גישה לאינטרנט בשניהם, נסיתי את זה וזה עובד מצויין עכשיו רק השאלה שלי זה האם יש דרך לשתף ספריות בין המחשבים ? תודה מראש, המודם הוא TERAYON TJ715X
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, קניתי linksys חדש ומשום מה הוא לא מתחבר לאינטרנט. יש לי ADSL והגדרתי כדלקמן: pppeo, username@014, password מה חסר? כשאני מגדיר כך בראוטר edimax או בחייגן זה מתחבר יש לי מודם aztech
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם. במידה והמחיר לא מהווה שיקול איך הראוטר הזה? http://www.netgear.com/Products/RoutersandGateways/RangeMaxWirelessGRoutersandGateways/WPN824.aspx יצליח להחזיק בית פרטי של 3 קומות?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מעדיף לא לשכור מבזק ראוטר. אבל הבנתי שצפויה החלפת תשתית ולכן מודם-ראוטר שאקנה עצמאית עכשיו בנניח 400 ש"ח עלול שלא להתאים בעוד כשנה שנתיים? אני מכיר את הרשימה הזו: https://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm אבל עדיין מבקש המלצה
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום, אם טעיתי תעבירו בבקשה =] בשאני נכנס לאתרים יש לפעמים משבצות שקשורות לפייסבוק ושם האתר מזהה את משתמש הפייסבוק שלי(כי אני מחובר אליו באופן קבוע), ורושם לי אם אני רוצה להיכנס לקבוצה או לשתף או עוד כמה דברים בסגנון, עכשיו האתר מזהה את משתמש הפייסבוק שלי מה שמוביל אותי לזה שהוא מזהה אותי בזהות האמיתית שלי. ומכאן מגיעה השאלה: האם זה שאתר מזהה אותי אומר שהוא גם יכול להשתמש במידע הזה ו/או לשמור, לזהות או כל דבר שגורם לכך שהוא יודע מי מאחורי המסך?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, אני עובד הרבה עם רשתות אד-הוק. יש לי מחשב אחד בבית שמחובר לאינטרנט, ויש לו כרטיס רשת אלחוטי שמשמש כאקסס פוינט. כאשר אני רוצה לחבר את הנייד/סמארטפון/מדיה סנטר לאינטרנט - אני מחבר אותם לרשת. ב-Win7 יש בעיה - אני לא יודע איך להגדיר שהרשת הזו תהיה דיפולטית, ושהמחשבים יתחברו אליה כאשר היא זמינה. בנוסף, לא מצליח לעשות "שמור סיסמא" לרשתות אד-הוק. יש פתורונות לבעיות המעצבנות האלו? דרך לעקוף את זה ולהציג כאילו זו רשת שהיא לא אד-הוק? אולי להשתמש בתוכנת צד 3?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לאחרונה עברתי מתשתית של בזק לתשתית של הוט. ומאז יש לי תופעה מוזרה שכאשר הראוטר מתנתק ומחייג שוב לספק (CCC) אין אינטרנט באף אחד מהמחשבים בבית והדרך היחידה להפעיל אותו מחדש היא לאתחל את המחשב או להפעיל מחדש את הכרטיס רשת דרך לוח הבקרה. תופעה מוזרה נוספת היא שהמחשבים שמחוברים באלחוטי לא מזהים את החיבור לרשת והאייקון כאילו מראה שיש רשתות באזור, אבל בפועל הוא מחובר לרשת ואין שום בעיה. משהו מוכר ? כל המחשבים מריצים Win7 רואטר Dlink והקופסא של הוט היא hotbox הרואטר זה הדבר היחיד שמחובר להוט בוקס.
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לפני כחודש שידרגתי מחבילת 750 כלבים ל1.5 כבלים ב012 ולא היה לי ב750 חייגן וב1.5 אני צריך להשתמש בחייגן. 1. כשאני מתחבר בחייגן לוקח איזה חצי דקה עד שיהיה אפשר לגלוש או בכלל לגעת במשהו. 2. כשאני שם ללילה נגיד אימיול אז אני מסתכל בבוקר ואני רואה שהחייגן מנותק וזה קורה הרבה פעמים וזה ממש מעצבן..!!! 3. המחשב שלי לא קשור לזה כי רק פירמטתי אתמול והוא אמור להיות כמו חדש והאינטרנט הזה דפק אותו כמו לא יודע מה...! 4. אני גולש דרך כרטיס רשת. אז אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי להיפשר מהחייגן ומהבעיות הנ"ל אני יודע לכם מאוד! תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך המלצה לנתב אלחוטי שיתמוך באינטרנט במהירות של 5 מגה שתדרו יהיה מספיק חזק בשביל לשדר אות בכל הבית ששטחו הוא פחות או יותר 140 מ"ר. אין הגבלת תקציב כלשהי, פשוט לא להתפרע. עדיף נתב שנמצא במלאי מיידי בחנות כלשהי שנותנת גב לאחריות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת עם שני מחשבים שכל אחד מהם מחובר להאב, ואל ההאב מחובר המודם (כבלים) יש אינטרנט בשני המחשבים אך שיתוף קבצים ביניהם למשל, לא עובד לשניהם יש IP שונה שמתקבל אוטומטית והוא ממש שונה, לדוגמא 80.187.200.1 ו- 212.199.205.14 האם יש אפשרות לסדר רשת בין המחשבים?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה עם ה wireless בראוטר. עשיתי ENABLE לwireless בראוטר ושמתי סיסמא עליו. ניסיתי להתחבר עם ה IPHONE ועם ה N95 (הוא תמיד מתחבר לי בקלות לכל רשת אלחוטית) וזה לא התחבר עשיתי את הראוטר פתוח לגמרי בלי שום סיסמא ועדיין גם ה N95 וגם ה IPHONE לא מצליחים להתחבר לראוטר. ה N95 למשל מתחבר לי בקלות לרשת אלחוטית אחרת מה אני עושה בראוטר ואיך אני מסדר את הבעיה ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש שלי צורך בחיזוק הקליטה לחדר מסויים שמרוחק כך שיש קליטה חלשה והפרעות מנתב 3COM שמשדר קומה וחצי גבוהה יותר. אשמח להמלצה של דגם ספציפי שמסוגל להיות מוגדר כ ACCESS POINT . מעט פרטים על הבית הבית דיי גדול עם מפלסים מסדרונות ומספר קומות ,לכן האות האלחוטי מגיע חלש עד בכלל לקומה התחתונה שם נמצאים שלושה חדרים שבכל אחד מחשב. שניי חדרים מחוברים ע"י כבל רשת רגיל שעובר דרך הקיר. לחדר השלישי אין תשתית של כבל רשת ולכן הוא חצי משתמש באות האלחוטי. חשבתי להשתמש בכבל שמגיע לאחד החדרים לחבר שם נתב אלחוטי נוסף שישדר את האות לאותו חדר ולחדר שאליו חסרה לי תשתית. נראה שהאופציה הזאת תתן תוצאה חזקה בעזרת ROUTING פשוט . מאחר ולא עשיתי את זה עד היום בנתבים בייתים ואין לי אפשרות לבדוק …
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי כבר הרבה זמן שאני מנסה לעלות את האתר גיימר, אך כאשר אני מנסה לעלות אותו אני רואה רק רקע תכלת מה אני יכול לעשות בקשר לזה?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היו היתה רשת אלחוטית, ובה שני ניידים: אחד של אבא של אומניוס ואחד של אומניוס. המחשב שלי מזהה את האינטרנט במהירות של הראוטר האלחוטי, 52 mbps, אבל המחשב של אבא שלי מזהה אותו בתור 5 mbps... במחשב של אבא שלי יש כרטיס PCMCIA Edimax EW-7108PCg 52 mbps הראוטר Edimax AR-7024Wg. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש, לא עבד. פתרתי, ובתהליך גיליתי תגלית מדעית: אם מנסים להעביר אלחוט דרך קיר ממש עבה, המהירות של הרשת יורדת (מה אתה אומר! )
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אתמול קניתי ראוטר של לינקסיס WRT54GL. התקנתי אותו די בקלות עם חיבור pptp עכשיו המחשב הנייח שלי מחובר לראוטר בכבל ואני גולש דרכו ללא בעיות... עכשיו במחשב הנייד שלי מזהה את הרשת, מתחבר אליה אבל אני לא יכול לגלוש. מה אני יכול לעשות, תודה מראש, אלון.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אחרי הרבה תסכולים מהחיבור לאינטרנט החלטתי להחליף את כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי שנה וחצי בערך [dlink dwa 110 שמתחבר לusb של המחשב]. לפני שאקנה הייתי רוצה לקבל המלצות. הבנתי שיש כרטיסים שנמצאים בחלקם בתוך המחשב ורק אנטנה שבחוץ, כאלה כמו שלי שמתחברים בusb אל אנטנה חיצונית. מה היתרונות והחסרונות של שני הסוגים? אני מחפש קליטה יציבה וטובה, סה"כ גר בדירה ממוצעת עם ראוטר בסלון. אם יש המלצות, או אם ממליצים בכל זאת להשאר עם חיבור קווי לראוטר - אשמח לשמוע! תודה.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ECI b focus 270 ששידרגתי לראוטר, האב מאוד ישן של קינגסטון (כבר לא מייצרים כאלה) KNE8TP/H (היה בשימוש של מקינטושים אבל זה בטח לא משנה) אז מה שאני רוצה לעשות כמובן זה רשת עם ההאב אז חיברתי הכל....מודם להאב (אין לי מושג מה סוג הכבל אם מוצלב או לא...זה כבל שכנראה שימש לחיבור האב למחשב כלשהו) מההאב למחשב לקחתי כבל שפעם השתמשתי בו לחבר את המודם למחשב וחיברתי את ההאב (לא עם השנאי המקורי שלו אבל הוא כבר בטח היה נשרף אם הייתי מחבר לו יותר מדי) וזה דולק רק בנורה של ה2 שזה המחשב להאב....ונורה 1 שזה האב למודם לא דולקת... המודם עצמו משודרג לראוטר כשהוא מחובר למחשב בלי שום האב עובד מצוין... אז מה? ההאב ישן מדי או שאני צריך כבל שונה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אפשר פשוט להתפוצץ מאוזלת היד והאטימות של משרדי הבטחון, האוצר והתקשורת. בעוד שבעולם, מוצרים המבוססים על תקן 802.11ac הופכים להיות הסטנדרט המקובל, אנו בישראל עוד תקועים עם נתבי Single Band בתקן N. בשבועות האחרונים הוכרזו למעלה מ-20 נתבים חדשים בתקן AC, ה-WiFi Alliance החל לבצע פעילות תקינה מסודרת למוצרים בתקן זה והיצרניות מדווחות על הפסקת היצור של שבבי N. ואצלנו בישראל - יקום מקביל. הצבא מחזיק את מרבית הערוצים בתדר 5Ghz וכתוצאה מכך אי אפשר להכניס לארץ נתבים מודרניים ומתקדמים. בפוסט הרצ"ב יש מידע מפורט על הנושא. אם אתם חושבים שכל נושא תדר 5Ghz דורש זעזוע, אנא הפיצו פוסט זה והעבירו את הנושא הלאה. http://www.netcheif.com/blog/?p=3791
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-