רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
התקנתי רשת ביתית בין המחשב הראשי, שזה זה לבין המחשב הנייד, אבל כשאני נכנס לרשת דרךהמחשב הראשי אז הכל זז לאט, ואני מתכוון חצי דקה עד שהוא נכנס למחשב השני ואילו כשאני נכנס דרך המחשב הנייד אז הכל סבבה. מישהו יוכל לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי אייסיקיו בלה בלה עכשיו כשאני בא לשלוח קובץ או לקבלבעוד הפיירוול שלהווינדוס פועל הוא שואל אותי (האשף של הפיירוול) אם אני מאשר את ההפעלה של הישום שאותו כביכול הפיירוול יכל לעצור ... קיצר זה פועל כל הזמן גם כשאני מגדיר בתוכניות אותן הוא יוכל לאשר LOGIN.ICQ.COM 4000 (פורט TCP) שאלו נמצאים באהגדרות החיבור לרשת (באיזרו ההגדרות של הפיירוול) השאלה : איך אני עושה שהאייסייקו "יאושר" תמיד (שאנימסמן את הוי "אל תשאל אותי יותר" זה לא עוזר) מתוך ההגדרות ?
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי פנימי, המליצו לי על הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=14006 של TP-LINK
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך מודם מוטורולה SB4200. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית ל4 מחשבים. איזה נתב מומלץ במחיר של עד 500 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האם לא קיים כרטיס רשת אלחוטי PCI של חברת D-Link התומך ב 802.11b ? אני רואה רק כאלה שתומכים ב g ברור לי שזה תומך גם ב b, אבל אני מחפש כרטיס שלא תומך ב g, אלא רק ב b האם יתכן שאין כזו חיה ? אגב, כשמקימים רשת אלחוטית רק לצורך שיתוף אינטרנט, ולא לטובת העברת קבצים/ווידאו בין מחשבים ברשת, יש בכלל יתרון ל g,a על פני b ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אהלן אז יש לי כבר זמן ממושך תקלה באינטרנט, בגדול פינגים גרועים, נפילות מוזרות, אי יציבות ועוד. עשיתי *כל* פתרון אפשרי מהצד שלי, ונזק עשו גם כל "פתרון" מהצד שלהם, וכרגע אני די בטוח שהבעיה נמצאת בכבל שמגיע מהארון תקשורת של בזק עד לראוטר שלי. בגדול זה הולך ככה. יש את הראוטר שממוקמם באחד החדרים בבית, ומסיבות היסטוריות אין אפשרות כרגע להזיז אותו משם. הכבל אינטרנט מגיע מהארון חשמל אליו. משם אני לא בטוח איך זה הולך, אבל אם אני לא טועה יש ארון תקשורת של בזק מחוץ לבית, ומהארון שם זה מגיע לארון חשמל שלי, ואז משם זה הולך לארון מרכזי שנמצא 50 מטרים ממני. ואם זה לא הולך ככה, אז זה מהארון שלי מגיע לארון המרכזי. בגדול הבעיה לפי דעתי נמצאת …
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הרשת בבית מסודרת ככה: מודם -> ראוטר -> מחשב 1 + ראוטר אלחוטי + מתג(סוויץ) והסוויץ מחובר למחשב שני ובעתיד יהיה מחובר לעוד מחשב. מהירות ההעלאה מהמחשב השני לשאר המחשבים בבית היא כמעט אפסית, אבל מהירות ההורדה נורמלית וזה משפיע לא רק על העברת קבצים בין המחשבים(בלתי אפשרי להעביר מהמחשב השני בעזרת הרשת בבית) אלא גם על מהירות ההעלאה של המחשב השני לאינטרנט. בנוסף, משהו שנראה לי קשור לבעייה זה שהמנורה של הפורט שבסוויץ שמחובר למחשב השני במצב מהבהב ולא דלוק רציף. אם אני מחבר לפטופ במקום המחשב השני לכבל שהוא מתחבר דרכו(שמגיע לסוויץ) הנורה דלוקה רציף ומהירות ההעלאה נורמלית מה שאומר שהבעייה היא לא בכבלים או בסוויץ אלא במחשב. מה שמוזר זה שהמחשב השני הוא רק בן חודש וחצי, ולא משנה …
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי, אשר ישמש מרבית הזמן כראוטר חוטי בלבד, ורק מדי פעם אני אשתמש ביכולות האלחוט שלו בד"כ בטווחים קצרים (10-20 מטר). מה הם היתרונות של הראוטרים היקרים יותר נניח מעבר לראוטר Edimax BR6204WG שעולה 170 ש"ח בלבד? האם תקן N נותן לי משהו כיום או בעתיד הנראה לעין? או בקיצור איזה ראוטר מומלץ בתקציב הנ"ל ולמה? (אם אין יתרונות מהותיים לראוטרים יקרים יותר, אני מעדיף ראוטר זול יותר כמו ה-Edimax המצוין לעיל).
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע פועל עם רשת חוטית ועומד לעבור לרשת אלחוטית(וואו המהפך!) אני רק רוצה לחבר בין מחשב למחשב, ושהעמדה תהייה פתוחה גם לקבל חיבור רשת של אקס בוקס ואייפון! אשמח לדעת איזה ראוטר אני צריך לקנות ואילו כרטיסי PCIE של אנטנות! (תקציב של 300-400~) בנוסף אשמח אם הראוטר יהיה עם מודם בחיבור כבלים לאינטרנט (אני מחובר להוט) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת בבית, בעלת 3 מחשבים אשר מריצים Windows XP Professional, ויש בעייה רצינית עם הרשת כשמנסים להתחבר לאתרים מתוך הרשת. אני כרגע משתמש בפרוקסי של Kerio (Winroute) אבל זה מאוד מסורבל... חלק מהאתרים טוענים לאט (מאוד), וחלקם בכלל לא עולים. מה יכולה להיות הבעיה? בזמנו התעסקתי קצת עם המודם (alcatel) אבל החזרתי את ההגדרות לברירת מחדל. יכול להיות ש012 בכוונה עושים לי בעיות עם החיבור לאינטרנט בתוך הרשת?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מדריכים חינמים או לא חינמים ללימוד עצמי של MCITP ו-QA
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הי כולם, פתאום יש לי בעיה להתחבר לרשת מהמחשב הביתי שמחובר בכבל (מהנייד אין בעיה) ומריץ חלונות XP SP3. חיברתי גם את הנייד בכבל לנתב - עבד מצויין. הבעיה מתבטאת בירידה דרסטית במהירות חיבור - עד כדי דפים שלא עולים בכלל, ובדיקת קצב הורדה מהאתר של בזק בינלאומי שמגיעה לעשרות ביטים לשנייה. גם ניסיון התחברות לנתב עצמו (10.0.0.138) איטי מאוד, נכשל במספר דפים ובלתי אפשרי לעבודה (כשגיליתי שהנייד מתחבר, הבנתי שזו הייתה בדיקה מיותרת) בנתיים ניסיתי מספר דברים - שלא הועילו: שחזור מחשב לנקודה לפני שהבעיה התחילה (חשדתי בעידכון חלונות אחרון). בדיקה בפירוול (סיגייט) - אין תקשורת יוצאת או נכנסת אינטנסיבית שמונעת מהשאר לעבוד. יש קצת תקשורות נכנסות שנחסמות ע"י הפירוול - בכלל של block_all…
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
היי, מישהו הצליח לחבר את המודם Bשל בזק לפייבר של פרטנר? צריך לשהות הגדרות? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
נאבד לי הדיסק של הלוח אם של GA- K8NS ובתוכו היה תדריבר ליצאית רשת , בלי זה אני לא יכול לעשות רשת.... מישו יכול להביא לי ?? רב תודות.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אז ככה. אני צריך להקים 3 רשתות, הנה הדרישות: הראשונה: צריך לפצל חיבור ADSL, עם מודם ALCATEL, לרשת אלחוטית ש2-3 מחשבים ניידים יתחברו אליו ב802.11, לא משנה אם A B או G (מהירויות), פשוט לפצל את החיבור, שכל הזמן יפעל ו3 מחשבים ניידים יוכלו להתבר אליו ברשת אלחותית ולגלוש באינטרנט. עכשיו שאלה בקשר לזה, המחשבים הניידים האלה מטיילים הרבה בין רשתות, בWIN XP צריך לשנות איזה הגדרות קבועות או משהו? פשוט המחשבים האלה כל הזמן על רשתות שונות ואי אפשר לשנות להם את ההגדרות ספציפית לרשת הזו. הדרך הפשוטה ביותר היא ROUTER אלחוטי? קניתי ROUTER אלחוטי יקר של DLINK וצריך לשנות הגדרות IP ונראה לי DNS בWINDOWS! השניה: חיבור כבלים עם מודם של מתב, אליו יתחברו מחשב רגיל (שולחני) ומחשב נייד. עכשיו פה…
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רב, נמחק לי הlocal area connection. בנוסף, כרטיס הרשת שלי כבר לא מופיע במנהל ההתקנים אז כרגע אני לא מתקין driver. האירוע קרה לאחר שמישהו שעבד על המחשב מחק קובץ בשם registry או משהו כזה. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש דרך להגדיר למחשב נייד שכשהוא ניגד ברשת של הבית הוא יהיה עם IP סטאטי כזה192.168.1.1XX ואם הוא בעבודה הוא יהיה עם IP סטאטי כזה 192.168.1.1XX ואם הוא לא בשנייהם אז יהיה לו IP דינאמי???
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היום עברתי מהוט לבזק, נכון להרגע עדיין לא הספקתי להתנתק מתשתית הוט ולכן עד יום ראשון בבוקר לפחות יש לי אפשרות לבצע השוואה בין התשתיות. בזק - 40 מגה, ארון התקשורת של בזק נמצא 200 מטר מהבית שלי. הוט - 12 מגה. אשמח לבצע כל בדיקה/התעללות בתשתית (בעיקר של הוט) שרק תבקשו
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום אחרי שקראתי כמה מדריכים ניסיתי לפתוח פורטים בראוטר שלי מדגם rta1320 של rotal והכל הלך חלק ופתחתי את כל הפורטים והם הופיעו ברשימה בהגדרות הראוטר רק שבפועל הם בכלל לא נפתחו ותוכנות פופולריות שלהן פתחתי את הפורטים כמו אימיול ממשיכות לתת לי low id וקאזה וdc++ לא מתחברות... אין לי מושג מה עושים ואיזה אופציה שם חוסמת את פתיחת הפורטים אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני גר במרכז ירושלים, באמצע האזור בו העירייה התחילה לתת אינטרנט אלחוטי חינם כשירות לתושבי מרכז העיר ולמבקרים בה. אחד המוקדים של השידור האלחוטי נמצא ממש מחוץ לחלון ביתי אבל הקליטה בבית שלי לא מי יודע מה. אני לא יכול לבנות מגבר להגדלת האות משום שהמשדר של העירייה במבנה שאין לי גישה אליו. עשיתי קצת Research ואני יודע שבעזרת Access Point עם תכונת Repeater אני יכול להגדיל אות של רשת אלחוטית קיימת לתוך ביתי. שאלתי היא - מה אני צריך לעשות בכדי לכוון את ה Access Point בכדי שישדר את אותו האות? האם אני זקוק ל MAC Address של הנתב שמתחת לבית שלי ? האם יש דרך לגלות את הכתובת הזאת ?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית שני מחשבים מחשב אחד למטה והמחשב השני בקומה השנייה. במחשב הראשון(למטה), יש חיבור לאינטרנט. יש לי רק מודם רגיל שמחובר לכרטיס הרשת. במחשב השני(שבקומה השנייה) אין חיבור לאינטרנט, ואני רוצה לעשות לו. מועבר לי בקיר עד למעלה כבל רשת, ואני רוצה להשתמש בכבל הרשת הזה וכך אני לא יצטרך לקנות נתב. מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי חיבור לאינטרנט במחשב השני? אני רק צריך לחבר את הכבל רשת ליציאה פנויה במודם ישירות לכרטיס הרשת שבמחשב השני(בקומה השנייה)? ואחרי שחיברתי את הכל רשת, איך אני מגדיר את הרשת בדיוק? האם זה המדריך להגדרת רשת ביתית על ידי כבל רשת? = http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והאם אני צריך לקנות עוד משהו?,או שהכבל שמועבר בקיר יכול להתחב…
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי מבזק שי מתאמי hapna3 לצורך הקמת רשת ביתית. חיברתי את המתאם הראשון לנתב שלי RTOAL1025W ואת המתאם (של המחשב השני) לשקע הטלפון ולמחשב כמו שמצויין. הלכתי לפי ההוראות בדיוק. עכשיו, המחשב עם המתאם הקווי שמחובר ישירות לראוטר, מצליח להתחבר לאינטרנט ואפשר לגלוש, אך המחשב המרוחק שמחובר לשקע הטלפון לא מצליח להתחבר ואי אפשר לגלוש איתו. מה הבעייה? יכול להיות שהראוטר שלי לא מתאים? נ.ב, המחשב המרוחק פועל על מערכת הפעל windows 2000 יש קשר? אני רואה במחשב המרוחק את הסמל (שני מחשבים), אך אי אפשר לגלוש, מה זה אומר? אוד אם תענו במהירות.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
היו היתה רשת אלחוטית, ובה שני ניידים: אחד של אבא של אומניוס ואחד של אומניוס. המחשב שלי מזהה את האינטרנט במהירות של הראוטר האלחוטי, 52 mbps, אבל המחשב של אבא שלי מזהה אותו בתור 5 mbps... במחשב של אבא שלי יש כרטיס PCMCIA Edimax EW-7108PCg 52 mbps הראוטר Edimax AR-7024Wg. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש, לא עבד. פתרתי, ובתהליך גיליתי תגלית מדעית: אם מנסים להעביר אלחוט דרך קיר ממש עבה, המהירות של הרשת יורדת (מה אתה אומר! )
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח להמלצה לראוטר שמתאים לצרכים שלי, כרגע אני משתמש בנתב בי של בזק, ואני מאוד נהנה. אני ישמח לקנות באופן חד פעמי ראוטר, ולא לשלם כל חודש.(אני די בור בעניין)
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-