עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ClassZ,

הי, אני מעוניין לשתף את האינטרנט בין שני מחשבים. בעיקרון, היה באמת אפשר לחבר את מחשב הלקוח למחשב השרת (זה שמחובר ישירות לאינטרנט) עם כבל מוצלב. אבל, מאחר ושני המחשבים נמצאים בחדרים מרוחקים, אני מעוניין לחברם בצורה אלחוטית. השאלה היא, האם זה אפשרי ללא צורך בקניית Switch\Hub אלחוטי? ובכלל, האם יש חסרונות ברורים בחיבור אלחוטי שכזה? תודה מראש, ירון

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  2. שלום לכולם! קיבלתי לפני מספר ימים את הראוטר החדש שלי מדגם D-Link 2760u. כמובן שהגדרתי לו כמה דברים בסיסיים כמו שם הרשת והסיסמה (השתמשתי ב-WPA2 PSK). אני לא ממש בקיא בנושא אבל שמעתי וקראתי פה שמשתמשים מדברים על כל מיני דברים כמו כתובות MAC , אייפי סטטי ודינמיק ועוד כל מיני דברים. ולכן אני רוצה לשאול אתכם , איזה עוד דברים אתם ממליצים להגדיר? (המחשב מחובר בצורה אל-חוטית). אני גם אשמח אם תפנו אותי למאמרים מקיפים שאני אבין במה מדובר.

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  3. Started by MtK,

שלום לכולם, הסיפור הוא כזה: בבית שתי קומות, כאשר המודם/ראוטר + סוויטצ' (כולם 1Gbps) נמצאים למטה בסלון ולמעלה חדרי השינה שם יש סוויטצ' (1Gbps) נוסף. לסוויטצ' בסלום מחובר כבל (CAT5), אשר עולה לקומה העליונה (לדעתי משהו כמו 25מטר) ומגיע לאחד מחדרי השינה איפה שנמצא הסוויטצ' השני. מכיוון שהכבל עובר מחוץ לבית, ישנו חור בקיר לתוך החדר ובמקום להיות מחובר ישירות לסוויטצ' ישנו שקע אשר הכבל מחובר פנימית אליו. כשמחשבים כבל למחשב או אפילו ראוטר נוסף (ללא DHCP) מתקבל איפי בצורה תקינה מהראוטר שבקומה התחתונה - כלומר, לכאורה הכל בסדר. הבעיה היא שהחיבור עצמו מזוהה כ-100Mbps ולא 1Gbps, כאשר כל הציוד תומך ב-1Gbps לרבות כרטיסי הרשת של המחשבים השונים שנבדקו. לצורך הבדיקה, לקחתי את כל אותם מחשבי…

• 29 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. Started by Yonatan Cohen,

שלום לכולם, כרגע יש אינטרנט 100 מגה על תשתית של בזק עם 018 כספק. בזמן האחרון 018 ממש מפשלים ואני רוצה להחליף ספק. מי הספק המומלץ? אני בעיקר משתמש באינטרנט לנטפליקס ומשחקי רשת , ככה שפינג נמוך לאירופה זה חשוב. תודה, יונתן.

5. שלום, אתחיל בתיאור של המצב הקיים בבית: 2 קומות, בקומה למטה ישנו מחשב נייח אליו מחובר ההוט בוקס ישירות. בקומה למעלה ישנו מחשב נייח נוסף אליו אני מנסה לחבר ישירות edimax br-6524n בתור רפיטר. עבדתי לפי המדריך באתר לפי המדריך באתר של edimax ישראל ללא הצלחה, בנוסף ניסיתי לעבוד לפי מדריך של נטצ'יפ גם כן ללא הצלחה. למיטב הבנתי הכל מוגד כמו שצריך, אבל במחשב שמחובר לedimax הוא פשוט לא מראה לי את הרשת האלחוטית. אני אובד עצות. אשמח לעזרה, שגיא.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. חבר שלי הביא טלפון כזה מחו"ל. הוא לא מצליח לחבר אותו וגם לא "המומחים" של NETVISION. יש פה מישהו עם נסיון בנושא?

7. Started by ely2001,

יש לי כבל רשת שמועבר דרך צינורות שבקיר. עכשיו בעזרת כבל רשת זה אני מעונין לחבר בין 2 מחשבים (מחשבים אלו כבר מוגדרים ביניהם ויש את כול החומרה הדרושה). כבל רשת זה לא כולל מחבר אלה רק את חוטי הנחושת. השאלה שלי היא איך אני אמור להצליב אותו כך ששני המחשבים יוכלו לדבר זה אם זה? תודה רבה לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי בקרוב, אבל אני לא בטוח אם יש כזה שיתאים לצרכים שלי: 1. לנתב אמורים להתחבר מחשבים שנמצאים ב 2 קומות שונות בבית 2. שניים מהמחשבים עם מע' הפעלה WIN XP, ואחד מהם עם WIN 98. האם יש לכם המלצות לנתב מתאים?

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  9. אני מתכנן לקנות סוויץ' ולחבר אותו ל3 מחשבים ולמודם. את המודם כמובן צריך להפוך לנתב. הבעיה היא שיש פשוט פול בעיות עם הנתב הזה! (גם אחרי עדכון firmware) מה לעשות? יש למישהו ניסיון? או פתרון? ()

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. מאז שחברתי רשת אלחוטית בבית ואני עובד עם ראוטר של Edimax, אני לא יכול לקבל קבצים בתוכנת ICQ. ובנוסף לא מצליח להתחבר לשרתים בתוכנת Emule. הבנתי שיש פתרון לבעיות הללו, אשמח אם תעזרו לי לפתור אותן בהקדם, תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי ראוטר ואני רוצה לדעת מה אני אמור לעשות,אני חושב שזה לפתוח פורטים(אבל אני לא יודע איזה) כדי שאני יוכל לקבל קבצים במירנדה בדיוק כמו שאני מקבל קבצים בתוכנה ה-ICQ הרגילה. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוצה להפנות כתובת לאתר מסויים הנמצא על אותו שרת כמו האתר המרכזי, ואני לא יודע איך אני כן יודע כי הטיפול נעשה בתוך שרת ה DNS וכבר מצאתי את המקום לעשות זאת אך זה לא עובד, צריך עזרה...

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by Domovoi,

אני עם חייגן 012 Net ומודם אני רוצה להתחבר לips http://www.dshield.org/ipinfo.html?ip=77.126.61.51 http://www.dshield.org/ipinfo.html?ip=212.199.5.234 איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  14. שלום לכולם אני לא מצליח לשמוע מוזיקה ב-WINAMP- SHOUTCAST RADIO וגם לא באינטרנט ישירות, לא מצליח לשמוע שירים מתחנות רדיו ישראליות וגם לא מצליח לראות סרטים בהורדה ישירה. ניסיתי גם בקספלורר וגם בפיירפוקס. אני מחובר דרך בזק עם נתב SPPEDTOUCH (THOPSON) האם ייתכן שזה בהגדרות הנתב ? עריכה - איפסתי את הנתב ועדיין אי אפשר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by eliko_88,

שלום חברים, יש לי בקומה השנייה ראוטר של HOTBOX של הוט אליו מתחברים מס' מכשירים(קצב התעבורה 100MB) הבעיה שבקומה למטה הקליטה אינה טובה ברוב האיזורים אני צריך לחבר מחשב נוסף ופלייסשטין 4 שנמצאים בקומה הראשונה השאלות הם: 1)האם ראוטר נוסף שיעבוד בתור REAPTER יפתור את הבעיה,ואם כן איזה ? 2)במשחקי רשת עבור הפלייסטשיין לא יהיה בעיה של תעבורה(הראוטר יהיה צמוד אליו)? 3)האם מתאם רשת על גבי חשמל יכול לפתור את הבעיה אודה לכם על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. השאלה שלי היא כזאת: יש לי מחשב שמחובר לראוטר אלחוטי של D-LINK באופן חוטי עכשיו יש לי עוד מחשב בחדר שאני רוצה לחבר לאינטרנט, האם אני יכול להוסיף כרטיס רשת למחשב שמחובר לראוטר ובאמצעותו לחבר את המחשב הנוסף?? אין לי אפשרות לחבר אותו ישירות לראוטר באופן חוטי או אלחוטי. מקווה שהבנתם.. תודה ניר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי האם אלו יעשו את העבודה כמו שצריך ? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-networkcard&DB125729=171762 ולמה יש כאלה הבדלים משמעותיים במחיר בין אחד לשני, בסה"כ כולם 10/100 ? תודה

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  18. היי לחבר שלי יש שני מחשבים שמחוברים לראוטר (לא אלחוטי) הראוטר מחובר למודם ADSL וככה למעשה חבר שלי גולש (ללא צורך בחייגן) גם במחשב הראשון וגם במחשב השני הבעיה היא שניסיתי לחבר את שני המחשבים ברשת לשם שיתוף מדפסת, קבצים וכדומה. הגדרתי בכל אחד מהמחשבים את אותו ה- WORKGROUP ואף נתתי לכל אחד שם משלו. כשנכנסים ל- "חיבורי רשת" ואז "הרשת כולה" ניתן לראות את קבוצת העבודה בכל אחד מהמחשבים אבל לא ניתן לראות במחשב אחד את המחשב השני ולשתף את הקבצים למרות ששיתפתי חלק מהתקיות. מדוע הפעולה שעשיתי לא הספיקה לשם שיתופם ברשת ביתית? הייתי בטוח שהגדרת קבוצת עבודה משותפת תקשר בין שניהם מכיוון שהם מחוברים על אותו הראוטר... תודה מראש, עידן

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by דנדן,

לפני מספר ימים התחילה אצלי בעיה ברגע שאני פותח את הEMULE החיבור לאינטרנט גוסס לאחר בדיקת פינג אני מקבל המון, Request timed out. חשבתי שאולי זה עניין של CONNECTIONS, אבל, למרות שהורדתי את החיבורים ל200, זה עדיין עושה בעיות, וזה במשך שנה לא עשה בעיות בכלל... בנוסף לכך, השותף שלי עובד כרגע עם ביטורנט, והוא לא מקריס את הרשת. יש לכם רעיונות מה הבעיה??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by koko0,

אני עם הוט+נטוויז'ן וכבר מזמן הראוטר מתנתק ועושה בעיות כאלה ואחרות. עכשיו הוא כבר לא נותן להתחבר באלחוטי וחצי מהזמן מנתק את החיבור החוטי, די נמאס כבר ממנו. יש איזה משהו לא יקר ובלי דרישות מיוחדות שיתן תוצאות שוות+? אין איזה סטיקי או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by sahar69,

אני מנסה לחבר בין שני מחשבים, אחד עם xp והשני 2000 . הצלחתי רק לשתף אינטרנט ביניהם בלי שיתוף מדפסות ומיסמכים. לאכר ביקור באתר מיקרוסופט מצאתי שאין אפשרות לשתף מדפסות ומסמכים בין xp ל-2000 , וגם בין xp ו-win95 ,ן-xp ולינוקס אלה עם מישתמשים עם תוכנות שיותף מתאימות שעליהם הם לא הרחיבו. ושאלתי היא איזה תוכנות שיתוף אני צריך כדי לחבר בין מערכות ההפעלה שעליהם דיברתי קודם. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by ehudtr,

שלום לכם חברים יקרים,אשמח אם תוכלו לעזור. אני שוקל לקנות אייפד 2,יש לי מחשב נייח שמחובר דרך מודם שמתחבר לקו טלפון,הבנתי שאני צריך ראוטר על מנת שהאייפד יעבוד גם בבית. השאלה שלי היא איך אני משיג ראוטר,האם כדאי דרך החברה בה אני קיבלתי את המודם?האם הם יתנו לי ראוטר?איזה ראוטר עדיף לי? אשמח לשמוע פרטים מדוייקים מכיוון שבנושא הספציפי הזה אני חדש. תודה. אהוד.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by סהר סופר,

שלום, השאלה שלי היא כזאת: אם אני רוצה שיהיו לי בבית שני קווי אינטרנט נפרדים לגמרי, האם מספיק שתהיה לי תשתית אחת עם ספקיות שונות, או שצריך גם תשתית נפרדת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by The-Fox,

אז ככה: אני מנסה להרים (מחדש) את האתר של אבא שלי. עכשיו רשמתי את ה Domain ב ISOC עכשיו הקבצים מאוחסנים באתר חינמי שנקרא Netfirms שם העברתי את הדומיין, ועידכנתי את כתובת ה DNS שנתנתו ב netfirms אבל שום דבר לא עובד כשאני מנסה להכנס לאתר Zamir Tours אני מקבל "Bad Request" מה אני עושה כדי שזה יעבוד ? :s05:

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by domiel,

אהלן, אני מחווט את כל הבית שלי בבערך 17-18 פורטים של ethernet, כשהראוטר הישן הופך להיות AP בשביל הקומה העליונה. אני צריך ראוטר חדש תקן N כדי שיהיה הבסיס לכל הרשת, אליו יתחבר הסוויצ' והראוטר הישן. מה מומלץ היום? (מבחינתי כל הפיצ'רים לא רלוונטים חוץ מביצועים- לא מתכוון לחבר/לעשות איתו שום דבר מיוחד חוץ מלתת רשת) ואני צריך סוויצ' 16 פורטים לא מנוהל שתומך עד ג'יגהביט (אם אפשר מנוהל במחיר נורמלי אז מה רע) כדי תכלס לספק חיווט לכל הבית, המצב בארץ בתחום הסוויצ'ים הביתיים לא נראה מזהיר והדבר היחיד שמצאתי זה DLINK לא מנוהל שעולה בערך 750 שקל, יש משהו יותר זול/טוב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.