עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Skion,

יש לי אזוראוס סרבן. על כל דבר הוא מציג לי firewalled. הלכתי לפי הטראבלשוטינג שלהם, עשיתי port forwarding, ביטלתי את הפיירוול בווינדוס ועדיין מציג את זה. הדבר המעניין שבמחשב הישן הוא לא מציג שומדבר כזה, והדבר היחיד ששונה שם, זה הSP והגירסא של האזוראוס. למישו יש רעיון איך לסדר את זה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  2. שלום יש לי שאלה אליכם. כרגע אני מוריד איזה טרילר של סרט בביטכומט, ומהירות ההורדה עומדת על 20-30 קילובייט. לעומת זאת מהירות העלאה שלי יותר גבוה ועומדת על 50 קילובייט. כאשר נכנסתי לפרטי הטורנט בביטכומט, ראיתי שהעלתי יותר ממה שהורדתי. איך הדבר אפשרי? הרי אני צריך קודם להוריד אלי את הקובץ ואז רק להעלות, לא כך הדבר? אשמח להסבר, הדבר מסקרן אותי. תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  3. אם אני מבצע בדיקת מהירות אינרנט מהאתר התפעולי של בזק אני מקבל תוצאה נורמלית של מהירת האינרנט שלי, אבל האינרנט שלי זז לאט ! יש לי 2 מחשבים בבית, באחד מותקן IE6 ובשני FF3 (המחשב שממנו נכתבת ההודעה), הבעיה נמצאת רק במחשב השני. חשבתי לפתוח פורטים של הפיירפוקס אבל לא מצאתי ברשת את הפורטים, מישהו יודע אותם ? או אולי פיתרון אחר שיעזור ? מיותר לציין שהמחשב נקי מרוגולות ווירוסים ומאובטח בNOD 32 מעודכן.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by viper_sb,

אם יש דרך קלה ומהירה להעביר את כול התוכן של מייל של יוזר מסויים למייל של יוזר אחר דרך הESM ?? תודה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by kobishenko,

שלום, יש לי מחשב נייח ועכשיו גם נייד, ואני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי. מבירורים אני מבין שהעלויות הן עד 200 ש"ח אלא אם כן אני ממש טועה. האם תוכלו להמליץ על ראוטרים ודגמים שיכולים להתאים? ממה שאני מבין הבעיה העיקרית היא עניין התמיכה כשיש בעיות רשת וכד', אז כמובן מה שיותר אמין. תודה[br]פורסם בתאריך: 4.05.2009 בשעה 10:13:33 אגב, הלפטופ הוא לנובו N500 4233-72G, עם כרטיס רשת Intel@ wifi link 5100 AGN, אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  6. בזמן האחרון אני לא מצליח להתקשר ולאנשים בSKYPE זה עושה CALL FAILED וכול מיני דברים כאלו וגם במסנג'ר זה כותב לי הודעה שההודעה לא נמסרה מכירים את זה?.. וגם בSKYPE כשאני שולח הודעה זה כותב לי MESSEGE NOT DELIVERD YET וההודעות לא מגיעות לאנשים.. וגם האנטי וירוס שלי מסרב לעיתדכן זה כותב לי INTERNET CONNECTION FAEILD.. וזאת לא בעיה באנטי וירוס כי ניסיתי כמה אנטי וירוסים וזה עדיין אותו דבר.... אבל בגלישה האינטרנט דיי בסדר.. ואני משתמש בראוטר דרך אגב.. אם זה קשור חח

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by yz101,

הראוטר חובר למודם ALCATEL הישן 5 נורות - אפשר לגלוש באינטרנט, אבל: 1. מסנג'ר לא מתחבר. נותן קוד שגיאה 80072eff 2. חלש מהאתרים פשוט לא נפתחים, כאילו שאין חיבור לאינטרנט כלל על איזה הגדרה יכול להיות שדילגתי?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  8. יש לי נתב שיוצר רשת ביתית. אחד המחשבים מחובר לרשת בצורה אלחוטית כאשר אני מעתיק משהוא לאותו מחשב ה network utilities פחות מ 10% האם אני יכול איך שהוא להגביר אותו? אם אני מבין נכון זה מהווה ניצול של הרשת 10/100

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  9. הכרטיס הוא edimax ew-7128g, הוא הפסיק לעבוד אחרי שפתחתי את המחשב והחלפתי זכרונות חשבתי שאולי משהו מפריע לקליטה אבל הבאתי את המחשב הנייד והוא מצא 10 רשתות.. הכרטיס מותקן ומחובר (יש אור צהוב מהבהב ומנהל ההתקנים מראה שהכרטיס מחובר).. הורדתי דרייברים חדשים אבל זה לא עזר.. עכשיו יכול להיות שזו האנטנה כי החיבור לה התפרק שם אבל חתכתי את הכבל ושמתי את החוטים על החיבור בכרטיס וזה עדין לא עובד.. אך מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני גר בקומה ראשונה ודודה שלי גרה בקומה 5, יש לה מהירות אינטרנט של 5 מגה, אני וחבר שלי שמנו לה סיסמא שאף אחד לא ירכב על האינטרנט שלה. חוץ ממני כמובן איזה סוג של כרטיס רשת אלחוטי אני צריך ללפ טוף שלי שאני יקלוט? ועוד שאלה, אני שקלתי בעצמי לקנות נתב, אתם יכולים להמליץ לי על נתב טוב, המודם הוא בחד ביטחון. יש לי אינטרנט HOT.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by montezooma,

שלום אני עובד אם מחשב נייד בעבודה אם תכונה מסיומת המחשב מחובר לרשת של העבודה יש אינטרנט אבל רק עבור עבודה אם התוכנה אין אפשרות לגלוש באינטרנט רציתי אם יש אפשרות לגלוש בלי שידוע בחברה שאני גולש תודה מראש

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by zamir-h,

לאחרונה החלפתי מודם \ נתב ל - Rotal RTA 1025 ואחד הניידים האלחוטיים לא מראה את עצמו ברשת למרות שהוא רואה את האחרים (שני נייחים בחיבור חוטי ואחד נייד אלחוטי). הנ"ל הוא מסוג Dell 610D . הספריות הרלוונטיות שלו הוגדרו כ - Network Sharing , חומת האש של Windows מכובה, ו - Trust control של Norton 360-3 מוגדרת כ - Protected (כמו כל היתר) (גם לא עזרו הגדרות מקילות יותר ואפילו כבוי חומת האש של Norton). האשת האלחוטית מוגנת בפרוטוקול Wapa2-PSK/TKIP . יכול לבצע Ping אליו.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by etay34,

שלום יש לי ראוטר של חברת TPLINK מדגם TL-WR641G רציתי לדעת איך אני עושה רשת מאובטחת כלומר שידרוש סיסמא ממי שמתחבר באופן אלחוטי? תודה.

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. Started by IME3,

צריך להתקין לחבר שקנה את הראוטר הזה הייתי אצלו עכשיו אבל לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד גם לי יש אותו הרואטר של בזק אבל התקין לי את זה טכנאי האם אפשר מדריך שיוביל אותי להצלחה? בעקרון חיברנו את הרואטר לADSL ולמחשב לכניסה של הכרטיס רשת ומה הלאה? ברגע שאני מכבה ומדליק הוא מזהה את החיבור וכותב משהו בפינה הימנית למטה יש אנימצה אבל אינטרנט עצמו אין כנראה אני צריך להגדיר כמה דברים אני משער מה השלבים שאני צריך ללכת בהם תודה אגב מדובר בשני לאבטופים לאחד יהיה מחובר הסימנס והשני יקלוט אותו בשביל לאפשר גלישה WIN XP אנגלית חיפשתי עכשיו איזה 20 דקות מדריכים אבל לא מצאתי פתרון

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  15. שלום, רשכתי נתב Netgerar WNR2000 אני מחובר לתשתית של הכבלים וברשותי מודם של TERAYON TJ 715 והאמת אני קצת אובד עצות מאיפה ואיך להתחיל, עד עכשיו המודם היה מחובר בעזרת כבל רשת למחשב. איזה כבלים הולכים לאן? איך אני משלב את הנתב האלחוטי בכול העניין ואיך אני מאבטח את החיבור, כלומר נותן לו סיסמה ומונע מכול השכונה להיתחבר אליי. בתודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום כל יום בשעה 14:00 הVPN שמחבר בין מחשבים במשרד שלי למחשבים באנגליה נופל. ההגדרות של הVPN נכונות (זה בדוק!). מאז שהעברנו את התשתית מבזק לסלקום (רדיו) החלה הבעיה. בTRACERT - ישנה נפילה של פינגים בצהריים, אבל הבדיקה לא אומרת כלום כי השרתים מפילים את הבקשות לping בשעות העומס. מה אני יכול לבדוק ? איך אני מוצא משהו שיפליל את ספק התשתית ? איך אני מוצא משהו שיפליל את ספק התוכן ?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  17. כרגע יש ראוטר בקומה עליונה שמחבר אליו 3 מחשבים באותה הקומה בצורה חוטית/אלחוטית, אני מעונין לחבר בצורה חוטית סוני 3 גם כן אל הראוטר הזה. אני מתכנן לבצע השחלה משקע הטלפון ליד הראוטר עד לארון תקשורת בקומה למטה ומשם להמשיך השחלה דרך תשתית הכבלים עד לאיזור הטלויזיה/סוני כי אין שם שקע טלפון- סיבוב שייקח בערך 20 מטר. אז ככה: - אני ייקנה כבל cat5e ויחבר את כל גידיו לשקעים שאני יתקין, השאלה באיזה נשתמש, קשיח/גמיש? FTP/UTP ? או משהו אחר? - אני לא מתכוון להצליב כי הראוטר לבד יסתדר עם החיווט, רק באיזה תקן? A או B? לאחר מכן מתישהו אני ירצה לחבר אל הנקודה הזאת חוטית ראוטר נוסף בשביל להגדיל את הטווח האלחוטי וגם בכדי לחבר בקומה הזו התחתונה עוד מספר מכשירים אולי, -איזה ציוד אני בדיוק צריך…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by tepez,

אני צריך להקים רשת ביתית חדשה ומחפש חנות טובה שמוכרת ציוד רשת, באיזור תל אביב. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by reggaewithdoli,

שלום, יש לי את המודם והנתב הנ"ל,כרגע הצלחתי לחבר אותם כאשר המודם מכיל את הגדרות החיבור user וסיסמה. והנתב על ברירת מחדל אוטומטית -סרבר DHCP. WRT54GL מכיל מעבר את כל הport forwarding וההגדרות שהיו לי בחיבור הקודם שלי. לכן רציתי לדעת איך אוכל לעשות שאת כל ההגדרות אני אעשה מהנתב ולא מהמודם. בהגדרה האחרונה הנתב היה מוגדר על PPPOE ובו היו היוזר והסיסמא. מה אני צריך לשנות בהגדרות של המודם? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by eladh16,

שלום לכולם. יש לי בבית שני נתבים אלחוטיים של בזק. נתב אחד(Asus) שמתחבר בכבל רשת ישירות אלי למחשב, ועוד נתב(Rotal) נוסף שנמצא בחדר אחר בבית. הנתב Rotal משמש כ Access Point, והוא קולט בצורה אלחוטית מהנתב הראשון שנמצא אצלי בחדר. הנתב Rotal משדר בצורה אלחוטית למחשב שנמצא ממש מטר לידו, כלומר במחשב השני קיים כרטיס רשת אלחוטי( מחובר ב USB). עקב שידרוג מערכת ההפעלה במחשב השני ל windows 7, זה שמחובר עם כרטיס הרשת האלוטי ב USB, אני לא בטוח שהדריבר של הכרטיס רשת יתמוך במערכת ההפעלה החדשה, ויש לי שאלה אליכם. האם אני יכול פשוט להעביר כבל רשת מהנתב השני(rotal) ישירות לבמחשב השני? כלומר אני הוציא את הכרטיס רשת USB, ואת כבל הרשת מהנתב השני אני יחבר לכרטיס הרשת החוטי הפנימי בלוח האם. האם …

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  21. שלום אשמח אם משיהו יוכל לעזור יש לי ראוטר שעבד ולאחרונה הנתב נותן IP ומראה לי שאני מחובר אבל אין חיבור לאינטרנט (אני לא מצליח לגלוש בכלל)

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by Asaf.Y,

שלום, המחשבים שמדובר עליהם: המחשב שלי - WIN7 המחשב של אחי - WIN VISTA הנייד - XP שלי והנייד , מחוברים לרשת דרך כרטיס רשת אלחוטי . הויסטה מחוברת עם כבל לראוטר. במחשבים עם הכרטיס רשת אלחוטי , כל ההגדרות אוטומטיות. כנ"ל לגבי המחשב שמחובר לראוטר ע"י כבל רשת. אני מעוניין לשתף קבצים בין כל המחשבים. כיצד אוכל לעשות זאת ביעילות וללא עצבים מיותרים? יש לציין שעשיתי חיפוש, לא מצאתי משהו שבאמת יוכל לעזור לי . אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי . בתודה , אסף.

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by Burkey,

שלום, כתבתי כאן הודעה לא מזמן, ורק עכשיו שמתי לב לשאלות המוכנות שצריך למלא, אז מחדש ( צריך המלצה לנתב ולכרטיס רשת אלחוטי ): 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): עד 350 שקלים כולל כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני שיחובר 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? כרגע שני מחשבים נייחים, אחד חדש לגמרי, השני בן שנתיים, גם חזק יחסית. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? לא בממד, אבל יהיו ביניהם שני קירות. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן, הייתי רוצה לשמור על האפשרות הזו. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חובה... 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). -שני המחשבים משמשים בעיקר לעבודה, לעיתים כבדה …

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by t d,

שלום יש לי בבית ראוטר linksys WRT54g , שאני סובל ממנו כבר כמה שנים וצריך להחליף אותו, ההורים שלי החליטו שהם רוצים ראוטר עם תמיכה מבזק (מה לעשות), מכיוון שכל פעם שהם מתקשרים לתמיכה אומרים להם שלא תומכים בראוטרים לא שלהם והם מתוסכלים, מה שמשאיר לי את הראוטרים הבאים: http://www02.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx יש לי בבית 2 לאפטופים שמתחברים אלחוטי, עוד PC שמתחבר אלחוטי וPC בודד מחובר קווי. המודם הוא eci - bfocus הספק הוא בזק בינלאומי אני לא ממש יודע איזה הכי סביר מבינהם, למישהו יש נסיון איתם או יכול להמליץ לי מתוף הרשימה מה הכי כדאי? תודה!

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by ran1809,

שלום ברשתי ראוטר EDIMAX 6204 וברצוני לשדר את האות שלו למרחק גדול יותר, אני רוצה לעשות את זה ע"י חיבור אלחוטי לראוטר נוסף שיוצב במרחק סביר מהראוטר הקבוע. אני רוצה שהראוטר המשני יהיה מחובר לחשמל בלבד ויקבל את האות מהראוטר שמחובר למודם וישדר את האות לחלק השני של הבית! האם זה אפשרי ? אם כן כיצד?? (ניסיתי את פתרון האנטנה הכנה עצמית אבל זה לא הספיק לי) תודה רן

• 2 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים