עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by horacio,

בבקשה אפשר עזרה? יש לי מודם של MOTOROLA SB 4200 אני מחובר דרך הכבלים,דרך USB יש לי מחשב שני בחדר אחר אם כרטיס רשתףאפשר לחבר אותם ביחד? אז כך: 1- קניתי כבל רשת מוצלב. 2- קניתי כרטיס רשת. 3- חיברתי את כרטיס הרשת למחשב 1 ( יש לו כרגע 2 כרטיסים ) WIN XP . 4- במחשד השני ( WIN 98/SE ) יש כרטיס רשת. איך אני מגדיר אותם? אני מחובר דרך הכבלים והספק שלי הוא נטוויזיון,אני צריך את ההגדרות שרושמים בכרטיסי הרשת. אפשר בבקשה עזרה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by erezo,

לחברי הפורום שלום רב. בשבוע האחרון התחילו לי תופעות מרגיזות מאוד בנתב DIR-655 של D-LINK, הוא מאתחל את עצמו רנדומלית אחת לכמה שעות, וכשאני אומר מאתחל את עצמו, אז תדמיינו שבאמצע עבודה המחשב מבצע לכם RESTART, זה בערך אותו דבר: אני מגלה שפתאום אין אינטרנט, המודם של הוט מסונכרן בוודאות ויש תקשורת, אך הנורות על הנתב נדלקות מחדש ונורית הגלובוס משנה צבעה לכתום. בתוך תפריט הנתב לאחר מכן רואים connection up time מתחיל מ-0 שוב. ובנוסף לכך, אני מנסה לגשת כעת לתפריטי הנתב ואני לא מצליח, למרות שהאינטרנט עצמו כן עובד כרגע. יצרתי קשר עם D-LINK ישראל והייתי גם במעבדה שלהם בפתח תקווה, הם בדקו את הנתב בתנאי המעבדה שלהם, ואצלם לא הייתה שום תקלה. אצלי בבית הנתב לא מתפקד כשורה, יש לי 2 מחשבים …

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by zobb,

איזה סוגים יש של רשת אלחוטית ? האם הרשת האלחוטית כבר אמינה או הכבלים עדיין עדיפים על פניהם ? והאם הם יכולים לקלוט ל7 מטר ? הבנתי שצריך נתב ... ומה התפקיד שלו ? אני לא יכול דרך שני כרטיסי רשת אלחוטים להתחבר אחד לשני ? כלומר חייבים נתב? אם כן אז בבקשה תמליצו לי על רשת טובה לבית גג עד 1000 ש"ח (הכוונה גם למחשב הראשי וגם למשני) תודה לעוזרים .... נ.ב קימים רק שני מחשבים בבית, כלומר אחד אדמין והשני קליינט

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  4. שלום לכם, יש לנו רשת אלחוטית ביתית כבר איזה שנתיים ומעלה שעבדה היטב בלי בעיות, אך לאחרונה יש בעיות ברשת יענו היא כל כמה דקות |(5-6 דקות) מתנתקת ומתחברת, וזה מעצבן אותי.. יש אולי סיבה כלשהי שיכולה לגרום לכך? אודה על תשובה מהירה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by neeto,

1. האם 2 הראוטרים הבאים מותאמים לכבלים? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473088 2. במידה ואני עוברת בשלב כלשהו לADSL הראוטרים של הכבלים מותאמים? 3. איפה אני יכולה למצוא מדריך להתקנת כרטיס אלחוטי פנימי במחשב נייח ומדריך להתקנת רשת אלחוטית בבית? תודה.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by xxgalxx,

שלום לכולם בירשותי אינטרנט וספק של הוט עם חביללת אינטרנט 30MB סוג המודם שלי הוא: ARRIS מודל:TM602A והמודם ראוטר שלי הוא של הוט TP-LINK 300MBPS WIRELESS N ROUTER המודל: TL-WR841N ובנוסף יש לי במחשב השני(מרוחק) מתאם רשת של TP LINK (דרך USB) שקולט את האינטרנט. יש לי בבית 2 קומות והמרחק יחסית דיי גדול אז בקומה למעלה יש לי מגבר של EDIMAX שעובד יפה וקולט טוב מאוד וקליטה מלאה למעלה. עכשיו לבעיות: אנחנו הרבה אנשים בבית עם הרבה פלאפונים, טאבלטים , ו3 מחשבים. 1 נייד ו2 נייחים. ו8 פלאפונים שמחוברים לWIFI של האינטרנט כולם בייחד. חשוב לציין שלא תמיד כולם מורידים דברים או גולשים גם מבמחשבים וגם בפלאפונים. קורא לי לפעמים שהאינרטנט גם למעלה וגם למטה פשוט לא עובד(WIFI) בפלאפון ז…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לזה סיבה טכנולוגית כלשהי? זה אמור להשתפר בעתיד הקרוב? מה הקצבים במדינות נורמליות? (אירופה / ארה"ב)

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. צהריים טובים, כמו שציינתי בכותרת, ישנה אפשרות להגדיר את הראוטר ללא כבל רשת נוסף? ז"א שהכבל הוא לא מחובר פיזית בין הראוטר למחשב? אלא פשוט מאוד, דרך אנטנה שמחוברת למחשב, להכנס ל 192.168.1.1? או שאני מתחייב להגדרה חד פעמית של הראוטר כבל רשת? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  9. אני מחובר דרך כבלים יחד עם בזק בנלאומי ללא חייגן (כתובת קבועה) ו בזמן אחרון הכול נהיה מאוד איטי . אני מחובר דרך כרטיס רשת ומחשב שני עם כרטיס אלחוטי (PCI ) b גם כן של לינקסיס . ניסיתי לאפס הגדרות ו להגדיר הכול מחדש ולא עוזר , במחשב השני גם כן סגרתי את פורטים אז אפשר להוריד דרך אמיול או כל תוכנת שיתוף אחרת אבל מה שמעניין שאני מחבר את מודם ישירות ה אינטרנט פשוט טס . למישהו יש אולי פתרון או לפחות כיוון תעזרו בבקשה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by lordgrim,

שמעתי שמועה כזאת שאומרת שמודם בכבלים מוגבל בעזרת תוכנה או משהו בסגנון ושיש אפשרות להסיר את ההגבלה הזאת . האם מישהו מכיא את השמועה ויודע אם היא נכונה? ואם כן מישהו מכיר תוכנות?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by Tranquility,

OK אחרי הרבה שעות חיפוש בגוגל אני פונה אליכם יש הרבה מוצרים היום שנותנים לך HD חיצוני אופציה לשיתוך ברשת (שלי תלות בשום מחשב) כמו ה ONE TOUCH של MAXTOR עכשיו השאלה שלי היא איפה אני משיג מתאם כזה כמו שהם משתמשים בו בכוננים האלו כלומר - LAN >< IDE אני בטוח שיש איזה מישהו שמיצא את זה כרכיב אלקטרוני אני פשוט לא מצליח למצוא תודה לכל העוזרים *הסיבה לכך שאני לא רוצה להשקיע ב ONETOUCH ודומיו זה המחיר שרק מתחיל מ 400 $ בדרך כלל :-\

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by thebenjamin,

פתאום מפסיק האינטרנט אז אני מדליק ומכבה את המודם/ראוטר ( aztech 600ew) המחשב עם החיבור האלחוטי עובד כמו שצריך יש אינטרנט ובמחשב שמחובר חוטית אין אינטרנט או רשת עד שעושים ריסט.. מה הסיבה?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by nikf,

יש לי מחשב שיש לו כרטיס רשת אחד בלבד והוא מחובר דרך מודם THOMPSON דרך ה USB. אני רוצה להשתמש בו לשתף את החיבור למחשב אחר שמחובר עם כבל מוצלב לכרטיס רשת במחשב הראשון. הפעלת האשף של וינדוס על כל החיבורים האפשריים מנתקת לי את האינטרנט. נראה שהאשף לא מסוגל לקבל שהמחשב מחובר ישירות לאינטרנט , ניסיתי גם את האופציה הזאת רק כניסיון אך כמובן שזה לא עובד מיכוון שאם אני בוחר באופציה שהוא לא מחובר ישירות הוא לא מנהל את טבלת ה NAT כי הוא חושב שזה לא תפקידו. אשמח לפתרון או רעיון איך לפתור את הבעיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by Moo,

אני כרגע משתמש ב DD-WRT 0.24 SP1 בעבר (לפני שנה ומשהו) השתמשתי ב Tomato רציתי לדעת איזה קושחה עדיפה יותר כיום? האם חל שינוי ב Tomato שגרם לה להיות עדיפה על DD-WRT?

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  15. Started by benor,

שלום, אתם יכולים לעזור לי אני לא יודע איך להכין קובץ Host וגם לא יודע איך להשתמש בו. תודה!

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by Oranili,

פתאום צצ לי תהליך רשת לא יודע מאיפה הוא בא הנה תמונה שמסבירה הכל : http://img181.imageshack.us/img181/6159/25646480av1.jpg תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by chenrp,

Wireless Mesh Network Wireless Mesh Network (WMN) is a concept that is pushed by companies like Google to create an open and free Wi-fi network in cities to attract people to consume network services and hence to get local advertisements. This network is simple to install and operate. Lets look on it in this work Figure 14: Wireless mesh network a. The nodes in the network supports IEEE802.11n standard. Explain how its opearte and how MIMO antennas are used in this network b. What end users need to do in order to connect itself to the network? How he will get its IP address? c. The network in the drawing demonstarte a Wireless mesh network. Define the needed funcionality…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד HP Pavilion - 14-r201nj ומשהו מוזר קרה לאחרונה. המחשב מחובר לרשת האינטרנט ואף יש גישה מלאה. הבעיה היא שלצורך העניין תמונות, סימלונים וכדומה לא מוצגים ובעצם מופיעים כקישורים שבורים, הבעיה היותר מעניינת היא שהוא מנסה להשתמש בגוגל דרייב ושם מופיעה לו הודעה שהוא במצב לא מקוון ויש צורך להתחבר לרשת האינטרנט. בוצע איפוס לדפדפן כרום והתקנה מחדש של דרייבר כרטיס הרשת, אך ללא הועיל. התקני הרשת במחשב הם: Realtek RTL8139/810x Fast Ethernet Adapter Realtek RTL8723BE Wireless LAN 802.11n PCI-E Network Adapter אודה לעזרה, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 5k צפיות
  19. שלום לכולם ההתחייבות שלי עם HOT נגמרת עוד שבועיים ועם 014 עוד חודש ההתחברות להוט היתה אחת הטעויות הגדולות שעשיתי בזמן האחרון אני גר בבניין של שמונה קומות במילה אחת מחפיר אבל ממש... בארץ גולש סביר בחול זוועה שלא לדבר על טורנטים פשוט בושה אני מאוד רוצה לחזוא לבזק ואולי להחילף ספק למרות שאני עם 014 כבר 8 שנים ולא נראה שבעיה מהם אבל הכל יכול להיות לא נהיניתי מאינטרנט מהיר ב שנה האחרונה.ואני עובד על שרתים בחול וזה ממש ג-ר-ו-ע דרוע ברמה שאני שם את הנטסטיק של פלאפון וזה טס לעומת ה - 5 מגה שלי המלצות???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ביתית עכשיו קורה שאני לפעמים מעביר איזה סרט או משהו ממחשב למחשב ואז פתאום באמצע ההעברה התקשורת נפגעת וההעברה נפסקת וצריך לעשות הכל מחדש (שזה די באסה כשזה קורה בקבצים מעל 2 ג'יגה ) אז השאלה שלי היא האם יש תוכנה כמו כל מיני מאיצי הורדות שמורידים לך מHTTP ככה שאתה יכול להפסיק את ההורדה באמצע או עם יש הפסקת חשמל אתה פשוט מפעיל תתוכנה שוב ואז ההורדה ממשיכה מאיפה שהיא הפסיקה . תודה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  21. לדוגמא האימיול משום מה מראה LOWID באופן קבוע. איך אני יכול לנטרל את זה, זה אף פעם לא קרה לפני שהתקנתי את הנתב האלחוטי נ.ב. הנתב מתוצרת NETGEAR WGR614

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by nimrodh,

למחשב שולחני שעבד ברשת אלחוטית חיברתי כבל רשת (מאותו ראוטר ששידר לו את האינטרנט האלחוטי) בגלל בעיות קליטה באלחוטי. את הפלגים משני צידי הכבל הארוך חיברתי בעצמי (30 מטר אורך כבל שהושחל בקירות), החיבורים בוצעו כהעתק לכבל רשת קצר שיש ברשותי ובאותן הצלבות כפי שגיליתי שקיימות בכבל הקנוי. בדקתי את הכבל הארוך בסיום העבודה עם לפטופ והיה אינטרנט תקין. כשחיברתי אותו למחשב השולחני הכרטיס רשת ניסה לייבא כתובת רשת אך לא הצליח ונתקלתי בשגיאה (מין סימן קריאה צהוב על המחשב הקטן שמסמל את החיבור לאינטרנט), גם בעוד מחשב שולחני עם כרטיס רשת אחר נתקלתי באותה תופעה. למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה? תודה מראש, נמרוד.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי בבית 4 מחשבים בסה"כ, מודם וראוטר חוטי. כל המחשבים מריצים כרגע XP וכולם מחוברים לאינטרנט דרך הראוטר למרות שרק 3 מתוך ה4 בקשר אחד עם השני. אני רוצה לפרמט את אחד המחשבים ואולי להתקין בו VISTA. השאלה היא האם אני אוכל להמשיך לגלוש באינטרנט כרגיל ולהעביר קבצים בין מחשב XP לVISTA ולהיפך? אם לא אז מן הסתם אני לא אתקין VISTA...

24. Started by AdiR^SiNaI,

מה זה ?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  25. היי לכולם, אחרי שהתאכזבתי מה Linksys X6200 שלי. אני צריך לקנות ראוטר חדש (יש לי כרגע מודם ראוטר שאני רוצה להפוך ל bridge) ראיתי את ה ASUS והבנתי שהם טובים מאוד. ואז בנוסף ראיתי שאפשר לקנות אותם ב Gearbest https://www.gearbest.com/asus-router-_gear/ מחירים טיפה יותר הגיוניים. מתלבט בין זה או לקנות משהו אחר סיסקו או צ׳קפוינט. מה אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים