רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי בבקשה לדעת איזה FIRMWARE הכי כדאי להתקין לנתב מסוג LINKSYS WRT54GS, אמרו לי שהכי טוב זה של dd-wrt עכשיו ראיתי באתר שלהם שיש להם 4 גרסאות: 1. MINI 2.STANDARD 3.VOIP 4.VPN איזה מבין כולם עליי להתקין?מה הכי מומלץ? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם לםני כמה חודשים התקנתי רשת אצל חבר כעיקרון יש את המחשב שמחובר למודם ישירות לכרטיס רשת OB והוספנו למחשב כרטיס נוסף אשר מתחבר למחשב השני וקח הרשת עובדת הגדרתי IP קבוע והכל עבד עד שכעבור כחודש היו כל הזמן המחשב הלקוח היה מתנתק ולא חוזר לעבוד לא יודע מדוע ולכן כל פעם הייתי מכוון להם שוב תהגדרות וזה היה לחוזר לעבוד בפעם האחרונה שהצלחתי לתקן ראיתי שבמחשב הראשי כל פעם שהייתי עושה ריסט החיבור היה מתנתק ולכן התקנתי לו מחדש WIN כעת אני מעוניין להגדיר שוב את הרשת ואינני מצליח קראתי את המדריך אבל אני לא הצלחתי משום מה אפילו שכבר התקנתי מספר פעמים את ההגדרות אצלו(יש לציין מבחינה חומרה הכל תקין) האם יש משהו מתנדב לתת לי את המספר שלו בפרטי בכדי שאני אסביר לו איך הגדר…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי Linksys wireless router בן 4 שכבר לא הכי מסתדר עם משחקים חדשים, VPN וכו' והחלטתי להחליף אותו. אני יכול להזמין מארה"ב wireless router חדש ורציתי לדעת מהו הדגם הכי טוב + מומלץ שקיים היום. מה שחשוב לי גם זה הגמישות לפתוח פורטים וכו'. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי B-Focus 352 שנמצא במחשב של אחותי , הוא רץ על XP Pro SP2 . לי יש מתאם אלחוטי של TNN , הUtility שלו לא עובד , אבל לא נורא , שאני מתקין אותו בVista אין הודעת Error וכתוב שהותקן בהצלחה , שאני נכנס לחלון של החיפוש רשתות , אני רואה את הרשת שלי , ולא יכול להתחבר אליה . כתוב " Windows לא יכולה להתחבר לרשת זאת " , אין לי בעיות נפוצות , אין סיבה , אין כלום . מה זה יכול להיות ? יכול להיות בגלל שאחותי רצה על XP , או שהנתב עצמו לא תומך במץאמים שקצים עם Vista ? תודה מראש , דודי .
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי 2 ראוטרים של בזק מדגם NETGEAR DGN 2200 V2 אחד משמש אותי כראוטר שמחובר למחשב בצורה קווית, ואת השני ברצוני להפוך לרפיטר. איך ניתן להגדיר אותו כך שישמש כרפיטר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן רכשתי את ה DLINK DIR300 ומשום מה מהירות הגלישה שלי הרבה יותר נמוכה ברשת הביתית מאשר שהמחשב מחובר עם הכבל לראווטר , מהירות חיבור עם הכל זה 100 מגה ועם האלחוט זה רק 54 , אני מחובר ל 1 וחצי מגה , האם זה תקין ? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
להלן המצב כרגע בבית שלי. הראוטר שיש לי של netGear מחברת בזק. במחשב הנייח שלי בעקבות סופק ברקים נשרף לי כרטיס הרשת. אני יודע זאת כיוון שגם טלוויזיה נשרפה לי ומודם של האינטרנט ולכן החלפנו אותו מהחברה. כרגע במחשב הנייח צריך להחליף כרטיס רשת. מספר שאלות הן: 1. האם להחליף כרטיס רשת בחיבור חוטי ולהזמין טכנאי שיסדר חיבור נוסף בממ"ד? 2. האם לקנות אולי כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח כך שאולי להתחבר אליו בעזרת הwifi 3. האם לקנות מגביר תקשורת אלחוטית, לאחר בדיקה מצאתי מספר מכשירים שעל ידי חיבור חשמל באזור הסלון שלי אני אוכל להביא לשם תקשורת אלחוטית. 4. מארבעת הנקודות למעלה מה הכי עדיף לי לעשות, ואם כבר להשקיע אז מה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
צריך עזרה בהגדרות ב-OVERNET כמה לרשום ב-UPLOAD וב-DOWNLOAD ו-MAX . למי שיש ניסיון בתוכנה זאת אשמח לכמה טיפים.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
דבר ראשון- מה כתוב כאן בלוג? ? Jan 13 20:56:56 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:57:30 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:57:30 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:58:39 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:58:39 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 21:20:13 pppd[28720]: LCP terminated by peer Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: Using interface ppp0 Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Jan 13 21:20:24 pppoe[32329]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Jan 13 21:20:24 ppp…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס הזה למכירה ב120 שקל, הוא אמור להיות תואם אדימקס. יש סיבה כלשהי להתרחק או שאין מניעה לרכוש אותו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני משתמש ביוטורנט וכאשר אני מוריד בה אז אני לא מצליח לגלוש בכלל. האפלוד שלי הוא מקסימום 30KB ואני מגביל בעזרת NL ל 10KB כך שלא פה טמונה הבעיה. כמו כן הגדרתי בעזרת PATCH שהCONNECTION LIMIT יהיה על 200 במקום 10. הבעיה החלה רק לאחרונה, תמיד היוטורנט והגלישה באינטרנט לא היו מתנגשים זה בזה. אפילו כשיוטורנט הורידה על 250. הערה: לא מדובר בבעיית דפדפן כי זה קורה גם בפיירפוקס וגם במקסטון וכאשר אני יוצא מיוטורנט, דקה אחרי הגלישה מסתדרת ועובדת חלק. אשמח להצעות לפתרון הבעיה! שבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מהירות ממוצעת של 20 MB... ולא זז
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה קטנה, הקמתי רשת ביתית, (כמו כולם) ויש לי את הבעיה הזאת: (ואני בטוח שאני לא הראשון ולא האחרון) אח שלי זה המחשב המארח, ואני הלקוח, המחשב של אחי מוגן בפיירוול של ווינדוס, ולי אין פפירוול (כי לא צריך... אני מוגן ע"י המחשב שלו) מה שקורה זה ככה, גם כשיש פיירוול וגם כשאין (אצלו, כמובן) אני לא יכול להתחבר לאימיול ב- High ID, או לכל תוכנה אחרת, אני מקבל רק Low ID, וזה ממש מטריד אותי כי אני לא יכול להוריד כלום... למישהו יש פיתרון?!?!? תודה רבה לכל הסוסים והתותחים שבפורום וכל מי שמנסה לעזור!!! :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM 3CRWER100-75 ואני גולש בכבלים דרך בזקבינלאומי 2.5 מגה. הבעיה, כשאני מבצע בדיקת הורדה באתר של בזקבינלאומי כעבור כמה שניות החיבור לאינטרנט מתנתק.כל פעם. תחילה חשבנו שזה הראוטר נדפק אבל הוחלף לי לחדש וזה עדיין קורה. המודם הוא של מוטורולה.SB5101 עדכנתי כבר את התוכנה FIRMWARE של הראוטר וזה לא עזר. האם למישהו יש פתרון לבעיה? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מופיעה לי השגיעה הזאת כמעט כל פעם שאני פותח אתר. וזה משגע אותי. היה לי פייר וול ומחקתי אותו כי אמרו לי שזה יכול להיות בגללו, אבל זה לא מפסיק. אולי מישהו יודע מה גורם לזה?
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
im sorry that im writing in english coz my win dont support it... the clients on the network cant donwload things or get in web sites and all that.. but the upload work... what i need to do to fix it?
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקליטה של הרשת האלחוטית. חשבתי לפתור את הבעיה על ידי הארכת האנטנה, אך הרעיון הזה ממש טיפשי. בקיצור השבתתי את המחשב למטה בגלל שאין בו אינטרנט באשמתי. היום בטעות שמעתי על הדבר שנקרא אקסס פוינט שעוזר להגביר את האות או משהו וחשבתי לעצמי שזה חייב להיות הפיתרון המושלם בשבילי, מה שאני רוצה לדעת אם יש המלצות על משהו מסוים איך זה עובד, וכמה זה אמור לעלות. ראיתי את זה ב-480 שקל וזה קצת מוגזם לדעתי. אני רוצה שיפעל ואני צריך משהו די פשוט בתאכלס, אבל העיקר שיעבוד, אז אם יש למישהו תגובוות אני אשמח לשמוע.
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
תראו אני צריך להחליף את החוט הראשי של בזק שמגיע לקורונה שבכניסה ואז יוצא חוט אלי הביתה , אצלי בבית הכל הוחלף כל החוטים כולל הראשי שמגיע מהקופסה, עכשיו אני צריך להחליף את החיבור של החוט של בזק איך אני עושה את זה? פשוט להעיף את 2 החוטים שעכשיו מחוברים ולשים 2 חוטים חדשים בחיבור בקורונה איך אני עושה את זה? יש שם הרבה זוגות שמחוברים לקורונה ולא מחובר אליו שום קו אחר הם סתם מחוברים כאילו אז אני מחבר נגיד 2 זוגות חדשים שלא מחובר אליהם כלום ,לקו שלי ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. תופעה מוזרה עוברת על המחשב שלי לאחרונה (מזה כשבוע). יש לי מודם של ECI 312+ בלי ראוטר. מהרגע שאני מתחבר לאינטרנט הכל עובד מצויין, לאחר כחצי שעה הקצב יורד ואז המחשב מתנתק (בצד הימני התחתון מופיע החיבור עם סימן קריאה שהוא לא מצליח לחדש את הIP). עד שאני לא מאתחל גם את המחשב וגם את המודם זה לא עובר. הקטע המוזר שזה קורה רק במחשב שלי. כאשר אני מחבר מחשב אחר דרך אותו החיבור, הכל עובד מצויין. חשבתי שהבעיה היא אצלי, הורדתי לחלוטין את הפיירוול ואת האנטיוירוס (COMODO וKASPERSKY) אך הבעיה המשיכה. התקנתי מחדש את הכרטיס רשת וניסיתי לעשות כל דבר אחר. דיברתי עם בזק והם שלחו אותי להחליף את המודם. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?! תודה מראש וחג שמח
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר של 3COM 3CRWER100-75 האם ניתן להגביל/לקבוע מהירות מקסימלית לכל מחשב ברשת? -לדוגמא: להקצות רוחב פס למחשב אחד מקסימום 2.5MB וכן הלאה והאם הראוטר הזה יכול להוות בעיה לאינטרנט 10MB? והאם ברשת הNGN יש צורך במודם חדש (כרגע יש לי את ה- TNN- AZTECH 600E) ?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של קומפקס NP28G הראווטר לא תומך בהעברה מעל 400KB ולכן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר אלחוטי שידע לעשות את העבודה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ועוד חבר פותחים משרד, במשרד יהיו 2 מחשבי מק (אנחנו צלמים). בהתחשב בעובדה שעדיין לא קנינו כלום, אני פשוט רוצה לדעת אפילו ברמה התיאורתית עדיין מה עלי לקחת בחשבון מבחינת שיתוף קבצים: אני רוצה שלא יקרה מצב שבו נניח והשותף שלי לא מגיע לעבודה ונניח המחשב שלו כבוי, אני רוצה גישה לקבצים שיש לו במחשב. בנוסף מייל משותף. איך עושים את זה? למשל שיהיה מיל office@שם האתר.com ואז אם לקוח ישלח מייל למייל הזה שנינו נראה את המייל הזה במחשבים שלנו. איך עושים את זה? ובכלל איך משיגים כתובת מייל שכזו? עד היום עבדתי עם מייל "רגיל" של ג'ימייל ועכשיו אני מחפש פיתרון יותר "עסקי". בנוסף איזה עוד דברים עלי לקחת בחשבון לדעתכם בבנייה של רשת שכזו במשרד?
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
פתאום בכל פעם שאני רוצה להכנס לאתר מסויים תחילה האתר בכלל לא מוצג Internet Explorer cannot display the webpage. לאחר מספר פעמים שאני מרענן ונכנס מחדש האתר כן מוצג אבל הרבה פעמים לא מוצגים כפתורים או תמונות, וכל קישור שאליו אני נכנס שוב יש את הבעיה. כמו כן בהורדות ישירות ההורדה נתקעת באמצע. קשה לי להאמין שהבעיה היא ניתוקים כי שיתוף קבצים עובד כמו שצריך וגם האיי סי קיו וכו'. אשמח לרעיונות לפתרון. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מאתר קווים, וראיתי את המוצר הזה: http://www.daganm.co.il/rec/494-%D7%9E%D7%92%D7%9C%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A4%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%92%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%91- אני רואה שהוא בא עם חיבור RJ11, ואני צריך למצוא לאן נקודה בקיר מחוברת בPATCH PANEL, כלומר RJ45. האם אני יכול להשתמש בזה? אם כן איך? מהם אותם כבלים שחור ואדום עם התנינים שיש לו? תודה !
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש במערכת הפעלה Ubuntu 10.04 Lucid ויש לי שאלה בשביל כמה חברים שלי... יש לי 2 חברים שמשתמשים בWindows 7 ואנחנו מתחברים בבית ספר לאותה רשת אלחוטית, אני מקבל אינטרנט בצורה מוצלחת מאוד, אבל להם זה מראה שהמחשב מחובר אבל בכל זאת הם לא מקבלים אינטרנט... אפילו אחת מהמורות שאלה אותי אם אני יכול לעזור לה...אבל לא... לי אף פעם אין בעיה עם הרשת הזאת, ולהם לעומת זאת תמיד יש... איך פותרים את זה? תודה מראש Gorgula
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-