עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם! יש ברשותי מחשב שמחוברות אליו מצלמות במעגל סגור בעסק ובאמצעות מחשב זה אני גם משדר את התמונות דרך האינטרנט בשביל שאני יוכל לראות מהבית את מה שקורה בעסק עכשיו ישנם שתיי בעיות 1) שהאינטרנט מיתנתק אני נאלץ להגיע לעסק ולחבר מחדש כל פעם את המחשב לרשת 2) בשביל שאני יראה את השידור אני צריך לרשום את הכתובת IP. עכשיו מה שקורה זה שהכתובת משתנה כל פעם שיש ניתוק מהרשת ולכן אני לא יכול להתחבר אל הכתובת מפני שהיא השתנתה אלא אם כן אני יקנה מהספק שלי כתובת קבועה בישביל לפתור את הבעיות האלה המליצו לי על התוכנה הזאת http://www.kana.homeip.net/downcount.php?file=DynSetup&site=main והבעיה איתה זה שאני לא יודע איך להגדיר אותה אז אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד תודה רבה

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by rokman,

שלום !! יש ברשותי 3 מחשבים ומדפסת רשת, אני מעוניין לקנות ראוטר/נתב שיחבר לי בין כולם, כדי שהאינטרנט(בכבלים) והמדפסת לא יהיו תלויים במחשב אחד שכל הזמן דולק. איזה ציוד אני צריך לקנות?(בדגש על האוטר/נתב כי ברור לי שצריך כבלים וכרטיס רשת אחד לפחות בכל מחשב) אני מעוניין שזה יהיה חוטי ולא אל-חוטי. ועוד שאלה קטנה, יש ברשותי שני כבלי רשת מוצלבים (15 מטר ו20 מטר) שאני מעוניין לנצל אותם, האם יש איזשהו מתאם שהופך אותם ממוצלבים לרגילים על מנת שאני יוכל להשתמש בהם? תודה מראש! רואי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by HonuITI,

שלום לכולם אתמול עשיתי 100 מגה אינטרנט בהוט ובבזק בינלאומי + חבילת גיימר עכשיו אמרו לי שחבילת הגיימר אינה תומכת במהירות של 100 מגה רק עד 30 מגה רציתי לדעת אם יש ממש הבדל בין 30 מגה עם החבילה ו100 מגה בלי החבילה? והבנתי שאני צריך גם להיות על חיבור קבוע ולא בחייגן בכדי לקבל 100 מגה האם יש לזה גם השפעה? תודה! יואל

4. יש לי את הנתב הזה במשך שבוע. בממשק ניהול הרשת האלחוטית מוגדר רוחב ערוץ 20/40Mhz אוטומטי. בפועל רואים שהנתב עובד רק ב 20Mhz. ניסיתי עם מחשבים שכן מתחברים במהירות 300 לנתב אחר שיש לי וכולם מתחברים רק ב 144mbit. מישהו מכיר את הבעיה ? יש פתרון לזה ? תודה !

5. Started by chenrp,

שלום, לאחר התקנת HOTBOX בקומה התחתונה, שמתי לב כי יש בקושי קליטה בקומה העליונה (2 קומות). יש ברשותי EDIMAX BR-6228 והבנתי שיש לי מספר אופציות: 1.לקלוט בקומה העליונה ולשדר לכל הקומה. כלומר, הוא יקלוט את הHOTBOX וישדר לקומה (כמו AP). 2.לחבר ל HOTBOX ישירות עם כבל, ולבטל את ה WIFI של ה HOTBOX ושה EDIMAX יהיה הראוטר. 3. אופציות אחרות יתקבלו בברכה. אשמח לקבל הסבר כיצד לבצע את האופציות... הבנתי של EDIMAX שלי יש אופציה ל Universal Repeater. אבל לא ראיתי היכן מזינים את הססמא של הHOTBOX בEDIMAX על מנת שיעבוד כ REPEATER. תודה לעונים. ד.א. יש ל HOTBOX ססמא, ואני רוצה של EDIMAX גם תהיה.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. אני רוצה בבקשה עזרה בשיתוף , שאני משתף במחשב של אח שלי , זה לא עוזר , הוא לא מראה לי אצלי , ואני גם לא יכול להיכנס למחשב שלו , אני רוצה שתתנו לי תוכנה שעושה את זה , לא רוצה להתעסק יותר עם הוינדוס , או שתעזרו לי לפתוח FTP על אחד המחשבים , כי בחיים לא התנסיתי בזה וגם זה לא הצליח לי פעם אחרונה שניסיתי...

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  7. אני חושב שכתבתי פה לפני כמה זמן אבל פרמטתי את המחשב ולא עובדות לי התוכנות. פתחתי פורטים מה שצריך באימיול 6662 ו 6672... ובאיסיקיו עשיתי 3001-3006... ובתוכנה אני שמרתי את התיקייה מלפני הפירמוט ככה שההגדרות נשמרו, הכל נשאר בעצם רק שהתחלף לי האייפי של המחשב אז שיניתי ברווטר את הפורטים, וזה לא עובד! זה משגע אותי... אז רציתי לדעת אולי יודעים פה מה הבעיה, הפיירוול של הווינדווז לפי מה שאני יודע לא פעיל אצלי.. ועוד דבר, רציתי לדעת איך אני יכו להחליט איזה אייפי אני אקבל מהרווטר, אני יודע שזה משהו בהגדרות פרוטוקול, אבל שאני שם שמה את המספרים זה עובד האינטרנט לכמה דקות וזהו. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  8. Started by jambo7,

שלום אני מחובר ל012 דרך כבלים של הוט במהירית של 1.5 המודם שלי הוא טומסון . קניתי נתב של אדימקס ויצרתי רשת ביתית ל 3 מחשבים חוטית במרחק של 20 מטר מהנתב.[ כל אחד]. במחשב הקרוב למודם המהירות טובה אבל לשאר המחשבים שבמרחק 20 מטר, האינטרנט איטי . מה עלי לעשות ? ואם אני אעבור ל מהירות 2.5 גיגה המצב ישתפר? תודה תודה

9. Started by AnoxiA,

אני צריך דחוף לדעת את הפורטים של החייגן של 012...בבקשה..מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by blackorder,

איזה קטע כבר שבוע שלם שמתי לב שמהירות ההורדה שלי היא של 5m ואני בכלל מנוי ל2.5m בהתחלה חשבתי שזה סתם משהו זמני אבל עשיתי בדיקות כבר כמה ימים וזה פשוט 5M הנה הוכחה למי שלא מאמין

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  11. Started by kintaro,

יש לי את ה 270, ואת השידרוג - האם יש טעם לשדרג? (טרם שדרגתי לPRO). מה נותן לי שדרוג התוכנה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tmpusr,

בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/535896-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%97%D7%96%D7%A7-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9/page11?p=4843637&viewfull=1#post4843637 מה ההשלכות של שימוש בשקע RJ46 ולא RJ45? זה משנה משהו בכלל? תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום.. השאלה שלי היא אני רוצה כרגע להקים שרת FTP גדול כגון RapidShare, MegaUpload וכו' שרת שיאחסן כמות גדולה של קבצים כמו כן ידוע לי על עניין הזכויות יוצרים אך שאלתי היא כזו אם במידה ואני מוכן להשקיע באיזה סוג איחסון כדאי לי להעזר..?, איזה שרת? וכו' תודה מראש.!.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by andrey12341,

^^^

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  15. שלום לכולם... אני גר מרחק בית מאבא שלי שמשתף לי אינטרנט 12 מגה מהבית שלו אלי... לאחרונה נתקלתי בבעיה בראוטר שהתחבר לו לרשת הביתית כ client והפיץ לי אינטרנט אלחוטי בבית שלי ... מה שעשיתי במקום הוא להביא מחשב ישן יעודי, התקנתי בו ווינדווס 7 ובעזרת מתאם רשת אלחוטי חזק אני מתחבר אליו לראוטר שלו.. ורוצה משם לשלוח דרך הכרטיס רשת החוטי שבאותו מחשב שיעדתי לזה אינטרנט לראוטר שיחובר לאותו מחשב ויפיץ אינטרנט בבית. . עשיתי גישור ביין שני הכרטיסים (האלחוטי והחוטי) ונפח לי מעיין סמלון של מודם(network bridge) , האינטרנט עכשיו נשלח אל הראוטר מכרטיס הרשת החוטי (מחובר ליציאת ה wan) והאינטרנט פועל, הבעיה היא שכל כמה שעות אחדות לפתע לרטוטר שלי אין אינטרנט, יש לציין שבמחשב (שהפך לראוטר) האינט…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הכתבה מאתר: http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFAAklykEFzDwxqtVK&tmpl=pkt7&style=pkt7

17. Started by coperl,

מישהו תוקף אותי כבר כמה ימים במתקפת ARP, הרשת לא זמינה בגלל זה, וכשכן זמין האנטי וירוס מזהיר על מתקפה. לפי התוכנה XARP אני מותקף כל הזמן. איך אני מתגונן, או לפחות מגלה מי זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by avi_lilah,

שלום וערב טוב יש לי בעיה עם ics שני מחשבים xp אני מבצע ping בין מחשב למחשב ויש פינג אבל ברגע שאני רוצה לגלוש במחשב השני שמוחבר דרך הכרטיס רשת השני אני לא מצליח זה קשור אולי לzonealerm?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by avivlyaviv,

אבא שלי קונה מחשב נייד עם חיבור WIFI עכשיו יש לי בבית מודם שמחובר למפצל שמחובר שלני מחשבים. איך אני מקים רשת אלחוטית במחיר מינמלי אבל חשוב שלא יהיה בעיות התנתקות/קליטה/פגיעה במהירות.... והאם קיימית אפשרות ליצור רשת חוטית ואלחוטית? זתומרת להשאיר את את החיבורים שיש עכשיו ופשות להוסיף רשת אלחוטית בנוסף? אני דיי חדש בתחום של האלחוטי הזה... אז אני מצער אם אני נשמע כמו מפגר תודה

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by Firewalk,

היי, אני רוצה להשחיל כבל רשת CAT6 בבית ולא בטוח איפה כדאי לקנות ואיזה סוג בדיוק. ראיתי באייבורי שיש להם כבל CAT6 STP (קישור). מישהו קנה מאצלהם? האם יש מקום אחר שמומלץ? עריכה: ההתלבטות העיקרית היא שהייתי מעדיף 100% נחושת בגלל האיכות אבל מדובר בכבלים קשיחים ואני לא בטוח אם זה יתרון או חסרון בהשחלה בתעלות. דוגמאות ל-2 הסוגים: 1. כבל רשת FTP CAT6 קשיח מסוכך 100% נחושת https://www.daganm.co.il/CMP-NWF6R100S-x100-כבל-רשת-FTP-CAT6-קשיח-מסוכך-100-נחושת-חבילה-של-100-מטר 2. כבל רשת FTP CAT6 גמיש מסוכך CCA 26AWG https://www.daganm.co.il/FTP-6100-x100-כבל-רשת-CAT6-גמיש-מסוכך-CCA-26AWG-בגליל-של-100-מטר תודה

21. שלום לכולם. לאחר חיפוש לא מוצלח, החלטתי בכל זאת לשאול, למרות שאני בטוח שהנושא נידון כבר - איך מפעילים את הוידאו בנטמיטינג או מסנג'ר, כאשר עובדים עם אלקטל פרו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by XCG120,

אני מעוניין לרכוש מצלמת אבטחה שתהיה די איכותית אבל לא הכי יקרה עם הדרישות הנל שהסרטונים לא יעלו לענן משמע שישמר על המצלמה עצמה בכרטיס זיכרון,שתהיה מחוברת לאינטרנט בצורה פיזית לא WIFI ,שהתמונות או הסירטונים מוצפנים בכרטיס שלה שתתאים מחוץ לבית שתצלם טוב בלילה מה אתם אומרים על המלצמה הזאת https://www.payngo.co.il/catalog/product/view/id/127750/s/291953/category/497/ האים החברה הזאת טובה איכותית? האים החברה הזאת סינית או אירופאית? איזה סוג מצלמות נוספות יתאימו לי? הבנתי שלמלמה הנ"ל יש זיכרון של 512GB מה זה אומר מבחינת זמן הקלטה באיכות הכי טובה שלה?ומה קורה כאשר אני מגיע למיצוי שלם של ה 512 GB היא מתחילה למחוק סירטונים …

23. Started by shahar07,

איך הכי כדאי לי לעשות את זה ? יש לי גם ראוטר אל חוטי

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by Splashy,

בדקתי את מהירות התעבורה ברשת עם תוכנה שצ'יף המליץ עליה בפורום (jperf). בתוכנה כשהעתקתי בזרם (לא בטוחה במינוח) אחד הקצב עמד על 200 מגהביט לשנייה. כשהעתקתי ב-4 זרמים בו זמנית זה ניצל את רוב רוחב הפס של ג'יגהביט. לעומת זאת, כשאני מעתיקה קבצים ממחשב למחשב (בשימוש עם Total Commander), המהירות בקושי מגיעה לכ-20 מגהבייט לשנייה. קצב הכתיבה של הדיסקים יותר מהיר מזה - אפשר לראות את זה בהעתקה מקומית בין הדיסקים - כך שלא נראה לי שזו הסיבה לאיטיות. יש לי ראוטר Edimax BR6524N ו-Switch ג'יגהביט של Edimax, שני מחשבים (המפרט של המחשב שלי נמצא בצד, יש לו כרטיס רשת ג'יגהביט, המחשב השני בן כ-4.5 שנים אך גם לו יש כרטיס רשת ג'יגהביט). ב-Speed & Duplex בשני המחשבים בחרתי 1.0gbps Full Duplex…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום כולם, היום קניתי לדוד שלי רואוטר edimax br6104k, כי ההוא רוצה לעשות רשת של שני מחשבים, עכשיו יש לי שני מחשבים: אחד עם ווינדוס אקס פי והשני עם ווינדוס 2000, קיצר קניתי br6104k כמו שיש לי התקנתי והכול אבל בהתקנה אני לא יודע מה לבחור, הנה תמונה http://photos.walla.co.il/eyal_berkovich נמצא תחת תמונות -> מה לבחור ומה לקנפג איזה פרטים להכניס ? הספק 012 והמודם הוא קלטקל הום ספיד טוצ שחור מה לעשות ? עזרה תתקבל בברכה!

• 6 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.