עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dekgol,

שאלה ראשונה : המתקין שהתקין לי את הראוטר אמר שהוא שם לי סיסמא שלא כל אחד יוכל לגלוש על הרשת האלחוטית של הראוטר איך אני בודק את זה ? כי כשאני נכנס דרך הנייד הוא מתחבר אוטומט (לא דורש סיסמא). שאלה שניה : יש הרבה מצבים שאני לא צריך את האלחוטי , האם יש אפשרות לנתק את זה בהגדרות ( שיעבוד רק קווי ) ללא צורך בניתוק אנטנה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by shimon23,

אני מנסה לעזור מרחוק למישהו דרך התוכנה Teamviewer, אשר חיבור האינטרנט שלו לא עובד. (כרגע הוא מחובר ברשת אלחוטית אחרת). יש לו ראוטר Edimax 6524n אשר הוא ביצע לו ריסט, ולכן בראוטר אמור להיות עכשיו בהגדרות המפעל. מכיוון שבמצב זה כנראה אי אפשר להתחבר לראוטר דרך האלחוט, אז הוריתי לו לחבר כבל רשת מהראוטר למחשב. גם כעת כאשר אני מנסה להתחבר לראוטר ע"י הכנסת כתובתו (192.168.2.1) אין לי תגובה. חשבתי על להגדיר כתובת IP במחשב המחובר אל הראוטר, אך אני לא יודע מה הן כתובות ברירת המחדל של הראוטר הזה. מישהו יודע כיצד אני יכול לגשת אל הראוטר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. בעיות עם האווסט, לדברי אנשי התמיכה של אווסט, ואני רוצה תוכנה חדשה שאיתה אני אוכל להגביל את פעילות הרשת.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום יש לי מחשב נייח עם וינדוס xp , ומחשב נייד עם וינדוס 7. למחשב הנייח מחובר מודם כבלים ונתב אלחוטי לינקסיס WRT54GL , שמחובר למודם ולמחשב , כאשר בנתב צרובה התוכנה של tomato גרסה אחרונה אם זה משנה משהו. את וינדוס 7 התקנתי לפני כמה שבועות על הלפטופ , האינטרנט עבד בסדר גמור בלפטופ (אלחוטי) עד היום , מאיזו שהיא סיבה הפסיק להתחבר לרשת שעשיתי . לרשתות אחרות , הוא כאילו מתחבר אבל לא מצליח לגלוש. הוא רואה את הרשת שלי ופשוט לא מצליח להתחבר נותן הודעה שלא מצליח , ניסיתי ללכת לפי הפתרונות של וינדוס 7 , ללא הצלחה , כל פעם נותן שגיאה מסיבה אחרת , פעם אומר לכבות נתב ולהדליק מחדש (ניסיתי לא הלך) , פעם בעיה ב access point ועוד. חיברתי את הלפטופ עם כבל לנתב , והופ אין בעיה , הוא מתחבר ל…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by Muadib,

אני זקוק לנתב חדש ואין לי כ"כ מושג איך לבחור אחד... פעם אחרונה קניתי בהמלצת מישהו מפה EDIMAX 6204WG שבדיעבד הוא פשוט צעצוע עלוב ולא אמין (לדעתי...) במיוחד לאומת ה zonealarm z100g שהיה לי קודם לכן וגם הכיל firewall אינטליגנטי. המחשבים אצלי בבית במרחק של עד 15 מטר בערך, אני מעביר בין המחשבים הרבה תכני HD ונכון לעכשיו הם עוברים יותר מהר עם דיסק-און-קי מאשר ברשת (אני לא מדבר בכלל על לצפות ממחשב אחר). כמו גם שאני עובד הרבה מהבית וזקוק לחיבור אמין. אז יש המלצות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by apropo73,

שלום לאחרונה רכשתי ראוטר של LINKSYS דגם WRT610 הפועל בטכנולוגיית DUALBAND. כעת אני מחובר במהירות של 2.5Mb באמצעות כבלים וקצב ההורדה שלי לא עולה על 100MBYTE האם העלאה של מהירות החיבור ל 5MB תשפר בהחלט את קצב ההורדה ואם כן מה תהיה התוספת הצפויה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. אני סטודנט באוניברסיטת בן גוריון ואני משתמש בשירותי האינטרנט של האוניברסיטה מהבית. האוניברסיטה חוסמת כל פורט אפשרי ולא מאפשרת לי לשחק משחקים באינטרנט, הייתי רוצה לדעת אם יש דרך כלשהי לפתוח את הפורטים או כל קומבינה אחרת תתקבל בברכה. תודה מראש.

8. היי אני מתלבט בין שלושה נתבים בתקן N ואילו הם: LEVEL ONE 6001 TP-LINK 841 EDIMAX 6424 כולם בתקציב של 200 שקלים. איזה נתב הכי טוב מבין שלושתם והאם כולם תומכים באופן מלא בתקן N? אם יש נתב טוב יותר שאני לא מכיר אשמח לשמוע. תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by yotam360,

לי יש בעיה באינטרנט (014), ושאני עובר יוזר (012) "איכשהו" אין בעיה. השאלה היא האם הוא יכול לראות את הסיסמאות שאני משתמש או כל משהו בסגנון של פריצות בכל דרך שהיא?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by benasoor,

שלום לכולם. אני מחפש מקומות לקניה של אנטנות של אינטרנט אלחוטי . הנתונים שצריכים להיות לאנטנות הם: 1. האנטנה צריכה להיות מעל 14 DBI 2. מימדים יותר קטנים מ 300X100X300 עדף כמה שיותר קטנה 3. האנטנה צריכה להיות כיוונית ולא כלל כיוונית 4. מחיר לא משנה לי מי שמכיר מקומות שמוכרים אנטנות מסוג זה אשמח לקבל נתונים כמו כתובת של האתר שלהם וכאלה. דרך אגב זה לפרויקט שאני עושה. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by arik_bulldog,

מישהו צריך לשלוח עשרות GB, איך אפשר לנצל את הupload המקסימלי שיש לו? ניסינו טורנט ומסנג'ר, וזה נורא איטי. יש משהו יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by etay34,

שלום, אני גולש בכבלים על מהירות 1.5 מגה ויש לי רשת ביתית שמחוברים אליה סך הכל 4 מחשבים. (אולי מוגזם אבל זה עובד סבבה לגמרי) לאחרונה הגלישה החלה להיות ממש איטית וכבדה רציתי לדעת אם יש פתרון לזה? דבר שני איך אפשר לדעת אם מישהו גולש על הראוטר שלי כאילו אלחוטית..? זה ראוטר של TPLINK. תודה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by contact7789,

שלום רב יש לי חיבור אינטרנט דרך 012 שכולל גם את קו הטלפון שלהם שבנוי על תשתית של ADSL. חיברתי ראוטר של LEVEL ONE wbr 6001, למודם של בזק כאשר 012 הגדירו לי IP סטאטי בראוטר. יש לי שני מחשבים שמחוברים על ידי קו רשת לראוטר. שני המשבים הצליחו להתחבר לאינטרנט. הבעיה שלי היא שניסיתי להגדיר כונן רשת (ע"י מיפוי כונן רשת) ולא מתאפשר לי על ידי הראוטר הנ"ל. למישהו יש רעיון איך אני פותח את האפשרות הנ"ל בראוטר ? תודה מראש רוני

14. Started by aviv88,

eurocardsharing.com אשמח אם מישהו יבדוק איזה תשובה הוא מקבל מ SmartWhois לגבי הכתובת של האתר, אני מקבל 127.0.0.1 , זה localhost , וזה לא הגיוני. http://www.all-nettools.com/toolbox/smart-whois.php ..

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by The Un4givN,

יש לי בעיה שכשאני מנסה להוריד משהו אז הוא כאילו מנסה להתחבר ולא עושה כלום ואז פתאום אחרי כמה זמן אני רואה שזה ירד כבר... הבעיה היא שאם זה קובץ גדול אז הוא כותב Time out אותו הדבר עם YouTube אני פותח סרטון והוא כאילו לא מגיב ואחרי איזה כמה דקות בבת אחת הוא מראה שהוא טען את הכל ומתחיל לנגן... זה קורה לי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר... איך אני גורם למחשב שיוריד לי בLIVE?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by ag43,

הבית שלי עבר שיפוץ נרחב שכלל העברת כבלי רשת בתוך הקירות. כעת יש לי מעין "אמבטיות" בקיר שאליהן ניתן לחבר שקעים (רשת,טלפון וכו'). הבעיה היא שאני לא יודע את סוג האמבטיות כדי לדעת איזה שקעים מתאימים לקנות. מישהו יודע כיצד מבררים זאת? הנה דוגמא למספר שקעים: http://www.mediagalaxy.co.il/cat/231-%D7%A9%D7%A7%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%A7%D7%A2%D7%99%D7%9D/ ועוד שאלה קטנה על הדרך: העברתי כבל CAT 5E ומשום מה בכל השקעים האלו כתוב באתר הנ"ל שהם תומכים רק ב 10/100 ורק בשקעי CAT6 כתובה תמיכה ב1000MBPS. האם יש הבדל בין השקעים לכבל או שזו טעות של האתר? עריכה: הצלחתי לתפוס את הקבלן ומתברר שאלו שקעי GEWISS. אשמח לתשובה על השאלה השניה (מה…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. כרגע יש לי רשת אלחוטית בבית, אבל אני לא מרוצה מהמיקום של הראוטר שלי. אומנם הקליטה בכל הבית מצויינת, אבל המיקום של הראוטר מפריע לי ואני מעדיף שיהיה בחדר אחר (בגלל מגוון סיבות). כרגע אם אני מעביר את הראוטר לחדר השני (שבו אני מעדיף שיהיה) אז קולטים רע מאוד (אם בכלל) בצד השני של הבית, שזה בעייתי מבחינתי. אז חשבתי לעצמי, אם אני אקנה ראוטר (כרגע המחשבה היא על D-Link Dir 615 כנראה, שעולה כ-20$ ב-Newegg) בעל אנטנות עם חיבור SMA שניתנות להסרה, האם אני יכול להסיר את האנטנות, לקנות כבל מאריך בעל חיבור SMA בשני הצדדים ואז בצד אחד לחבר לראוטר ובצד השני לאנטנה, שתהיה בחדר אחר בכלל? (הכוונה היא שהכבל יהיה באורך של כ-10-15 מטר, והוא יעבור דרך קיר [בטון] לחדר אחר ואז שם יהיו האנטנות, שזה …

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  18. ^^ זה הראוטר: http://www.alice-wiki.de/images/2/29/Siemens_SL2-141-I_th.jpg הסתכלתי ב QOS בראוטר אבל לא הבנתי איך משתמשים בזה.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by idonimni,

יש לי 2 מחשבים: אחד נייח עם ווינדוס 7 ואליו מחובר הראוטר והמדפסת אחד נייד עם ווינדוס XP שני המחשבים נמצאים באותה קבוצת עבודה, ובעיקרון הרשת ביניהם פועלת כי אני יכול לגלוש באינטרנט דרך המחשב הנייד,אני יכול לשלוח דברים להדפסה מהמחשב הנייד ואני יכול להיכנס דרך המחשב הנייד לקבצים ששותפו ברשת מהמחשב הנייח. הבעיה היא שאני לא יכול להיכנס דרך המחשב הנייח לקבצים ששותפו ברשת מהמחשב הנייד וכמו כן אני לא יכול לשתף ברשת תיקיות במחשב הנייח. ועוד משהו מוזר- אם זה נקרא שיש כרגע רשת ביתית פועלת, אז למה כשאני נכנס ל"קבוצה ביתית" בלוח בקרה כתוב : "אין קבוצה ביתית ברשת" ואז כשאני לוחץ על "צור קבוצה ביתית" זה אומר שגיאה: "לwindows אין אפשרות להגדיר קבוצה ביתית במחשב זה". חיפשתי בגוגל ולא מצאת…

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. שלום. יש בעיה עם האינטרנט שלי, הוא מרגיש איטי מתמיד. אני משתמש בראוטר EDIMAX קווי וראוטר ASUS כ AP אם זה משנה. נכנסתי למצב של LOCAL AREA CONECTION ורשום שם ככה: האם ה "קישוריות IP6V : ללא גישה לאינטרנט." אומר משהו? תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 5.9k צפיות
  21. Started by dominic16,

יש לי במחשב כרטיס רשת תקן N ספר שאני לא משתמש בו איך אני יכול לפוך אותו ל repeater כדי להגדיל את טווח הקליטה? יש איזה תוכנה או טוויק ב WINDOWS? יש לי אגב WINDOWS 7

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  22. שלום לכולם, לפני שבוע, התחברתי לתשתית של הוט ולספק נטויזן במהירות של 16 מגה. כאשר אני חיברתי את המודם ישירות למחשב, דרך אתר הבדיקת הורדה ראיתי שאני מורידה במהירות של 2MB לשנייה. אולם, כשאשר אני מחברת את המודם לראוטר לינקסיס WRT54GL, שני המחשבים שאני מתחברת אליהם ברשת אינם מצליחים לעבור את ה1.3 לשנייה באותו אתר בדיקה. (כנ"ל גם לשרתים של ראפידשר) למרות שעוצמת האות מצויינת. עשיתי עדכון קושחה של tomato לראוטר, אך עדיין הבעייה לא נפתרה. (מחשב אחד הוא נייח מתחבר לרשת ע"י כרטיס רשת אחלוטי של לינקסיס ומחשב נייד חדש של דל - בשניהם הבעיה) האם הראוטר לא תומך בהעברת נתונים של 2MB לשניה? מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה ומחכה לתגובה. יעל

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by Mesatla,

בזק בינלאומי על תשתית בזק 5מגה ביט. (ניתוב חבילה רגילה וגיימר) בדקתי על שרתי משחק, הורדה, אתרים, שיתוף קבצים ועוד. ומה שניתן להסיק הוא שהם מנתבים את המשתמשים הרגילים בדרך הכי מזוויעה שיש והתוצאה היא פינגים גבוהים ומהירות הורדה נמוכה ביותר. חשוב לי לציין שעל פי בזק פינג תקין לאירופה הוא עד 340. (חהחה, זה מה שנאמר לי בשיחה עם התמיכה שלהם לפני שקניתי "גיימר") גועל נפש.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  24. ברשותי מחשב נייד HP ProBook 4310s ומחשב נייח.. אני רוצה לבנות בבית רשת אלחוטית מהמחשב הנייח לנייד איזה ראוטר מומלץ לי לשימוש הנ"ל? המחיר מבחינתי הוא כמה שיותר נמוך רק שיעשה את העבודה כמו שצריך כמו כן בין הראוטר למחשב הנייד יפריד קיר, האם זה יהווה בעיה בתקשורת בין הרכיבים? האם אני צריך משהו נוסף מלבד ראוטר אלחוטי? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by joniar,

שלום יש לי את המחשב הנמצא במפרט בצד התקנתי עליו WIN7 64BIT והוא לא רואה את הרשת שלי יש לי מתאם לרשת אלחוטית גם אותו הוא לא מזהה בפירוט:יש כבל שניכנס במחשב הוא לא מזהה אותו והמנורה לא דולקת.. וכך גם במתאם מה אפשר לעשות {הותקנו כל הדריברים}

• 2 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים