עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ben672,

שלום לכולם. הראוטר (מודם+ראוטר) שיש לי כרגע מתחיל להראות סימני גסיסה, (ניתוקים מעצבנים כל X זמן.) חשבתי לקנות מודם לינקים להלן: http://www.dlink.com/uk/en/support/product/dsl-320b-adsl-2-ethernet-modem http://www.dlink.com/de/de/support/product/dsl-321b-adsl-2-ethernet-modem ולשרשר אותו לראוטר AC שאני אקנה. מה המהירות המקסימלית שאני יוכל לקבל איתם (הבנתי ש100MB אבל לא בטוח) והאם המודמים האלו מומלצים בשביל שימוש בארץ? ואם יש אלטרנטיבות יותר טובות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mosheshatkay,

יש לי רשת הכוללת 13 מצלמות IP ממונעות מסוג Sunell IP54/60DN/Z36, המחוברות למתג מסוג D-Link DGS-1016D, ואליו מחובר גם מחשב הצפייה הכולל לוח אם MS-7336, מעבד אינטל ליבה כפולה E2160 בתדר GHZ 1.8, וזכרון של GB 1. כרטיס הרשת הוא חלק מלוח האם. כאשר אני מחבר כל מצלמה בנפרד למתג הכל עובד כשורה, גם התמונה וגם השליטה בתנועה. כאשר אני מחבר את המצלמות אחת אחרי השניה למתג, המערכת מתחילה לגמגם אחרי המצלמה השלישית - רביעית, התמונות מתחילות להיות קופצניות והתגובה של המצלמה נעשית כמה שניות אחרי הלחיצה על העכבר. האם יש למישהו השערה מה הסיבה ואיך להתגבר עליה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by erwrxstier,

איפה אפשר למצוא חוצמה מבזק? הדגש על כמה שיותר זול תודה

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by ידין 10,

נטבוק Asus של אישתי. פתאום לא ניתן להגיע בגלישה לאתרים מסויימים. למשל לא יכולה להגיע לאתר הדואר של וואלה (בפתיחה של ה-וואלה היא מזוהה אבל בלחיצה על "קרא דואר" הדף לא עולה. גם כשמנסים להכנס ישירות לאתר הדואר של וואלה מ- google לא מצליחים). גם לאתר של אסותא אין אפשרות להכנס. לעומת זאת אין בעיה להיכנס לאתרים אחרים. מה זה יכול להיות ? בעיית חומרה ? הגדרות ? וירוס (מוגן ב-AGV בסריקה לא נמצא דבר) ?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  5. שלום, בדירה בה אני גר יש לנו טריפל של סלקום. תשתית של בזק. בסלון מותקן מכשיר ממנו מקבלים אינטרנט אלחוטי ומאותו מכשיר ישנן יציאות לקו אינטרנט חוטי שאחת מחוברת למחשב ואחת מחוברת ישירות לטלוויזיה. המכשיר הזה נקרא נתב, נכון? אני קצת מתבלבל במושגים. בכל מקרה, הwifi מכסה את הסלון ומה שסמוך אליו, אך, לא את חדר השינה אצלי. בחדר השינה ישנה יציאה של טלפון קווי מהקיר שאינה בשימוש כלשהו כרגע. האם הנקודה הזו יכולה לאפשר לי חיבור של מכשיר כלשהו שיגביר את הטווח של הקליטה או לחילופין תאפשר חיבור קווי לאינטרנט בחדר בדרך כלשהי? לא מבין בכלל בעניין הרשתות לכן אשמח אם תסבירו לי מה עליי לעשות. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by KoDkOd,

שלום,אפשרי לעשות רשת מחשבים בי מחשב שמערכת ההפעלה שלו זה WIN98 ואד WIN XP ??? שאלה חשובה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כמו בכותרת, אני מעוניין בהמלצה לנתב אלחוטי (בתקן G, אין צורך בתקן N) למרחקים יחסית ארוכים (הייתי מעריך כ-15 מטרים) עם קירות באמצע. מבחינת תקציב, אני לא ממש יודע אם יש משמעות לזרוק מספר, כי התכנון זה לקנות בארה"ב, אז המחירים של ארץ לא רלוונטים, אז אני פשוט מחפש המלצה לדגם תודה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  8. לא יודע מה הולך כאן... מדם מחובר לראוטר. ראוטר מחובר בכבל רשת למחשב שלי נכנס בדפדפן לראוטר מאתחל והכל בסדר.... אחרי שאני רואה שהכל תקין לפי החוברת אני נכנס להגדרות ונותן L2TP של 012 שזה cableslns.012.net.il ואז מאשר (כמובן גם משתמש וסיסמא) ואז כשאני בודק מצב הוא מראה לי מנותק.. מה הולך כאן?!?!! :'( בא לישבור את המחשב... אין לי עצבים לזה... בבקשה........... HELP!! אגב - אין לי IP קבוע... ולא רוצה לעשות. הדגם: EDIAMX BR-6204WG ----------------------------------------------------------------------------------- עריכה: הצלחתי לחבר והכל עובד פיקס. אני גולש באינטרנט והכל טוב, אני מנסה לגלוש מהנייד ולא מצליח להתחבר. שמתי בראוטר אבטחה של WEP. וגם 10 ספרות סיסמא. מהנ…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by yarin153,

אני לומד במכללה שהמגורים שלה באותו מבנה והראוטר לא כלכך רחוק כי בערך 10 מטר מהחדר שלי קולטים ו20 מטר ממנו כבר קליטה מצויינת השאלה שלי האם אפשר לחבר איזה שהיא אנטנה למחשב הנייד שלי כדי להגדיל את טווח הקליטה ? שמעתי על מגדילי טווח אבל הבנתי שהם מותנים גם במחשב וגם בראוטר .. האם יש דרך לעשות זאת רק דרך הנייד?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  10. היום התקינו אצלי את מודם הכבלים ונתקלתי בבעיות ההלו: 1. כמובן ששמו את זה ב USB, רציתי להעביר את זה לכרטיס הרשת שלי אבל זה פשוט לא לא עובד, הכרטיס בסדר גמור אבל הוא לא מתחבר ונדמה לי שאני צריך להכניס הגדרות, בבקשה אני צריך עזרה (יש לי WINDOWS XP)!! 2. למה בקאזה אני מוריד באותה מהירות שהורדתי על מודם ה 56 שלי?

11. Started by yosda-boy,

שלום, לפני הרבה זמן התחילו אצלי בעיות מהירות במחשב (זה הורגש במשחקי רשת אבל אני בטוח שזה לא רק במשחקי רשת פשוט זה פחות מורגש). עשיתי פורמט למחשב כי חשבתי שזה וירוס כלשהו אך גם לאחר הפורמט הלגים המשיכו, זה מתחיל ב'קפיצה' של פינג פתאום. יש לי כרטיס רשת Edimax אך לדעתי זאת לא הבעיה כי גם אחי מתחבר לראוטר והלגים שלי משפיעים גם עליו אז זה לא יכול להיות הכרטיס רשת שלי בגלל שזה היה משפיע רק עלי. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? ולמישהו יש תוכנה לניטור תעבורת רשת מומלצת? בתודה, Mystery.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  12. כבר כמה ימים (4+-) שהטורנטים אצלי מורידים נורא לאט. יש לי אינטרנט 30 מגה. הייתי רגיל להוריד מטראקרים ציבוריים במהירות 1.5-2.5 מגה לשנייה. ומטראקרים פרטיים ב-3 מגה+- כרגע אני מוריד ב-500Kbps-800Kbps במקרה הטוב. אתמול בקושי הייתי עובר את ה-100Kbps. ככה שיש שיפור מאמול. בהורדות ישירות, אני מוריד במקסימום מהירות (3.5 מגה לשנייה) מבחינת מהירויות העלאה, אין בעיה. מגיע למקסימום גם בטורנט וגם ב-speedtest. רק מהירויות ההורדה (בטורנט בלבד) הן הבעיה. קראתי דיון נוסף בפורום מתחרה, שיש כמה אנשים שגם כן נתקלו באותה הבעיה בדיוק. תשתית הוט, ספקית בזק. ומהירויות ההורדה בלבד של הטורנטים נמוכות מאוד. זאת לא בעיה של פורטים או הגדרות מסויימות במחשב. כי לא שיניתי שום דבר. והייתי רגיל להוריד במ…

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

יש לי במחשב הנייח, שאליו מחוברת המדפסת, וינדוס 7 ובנייד יש 7/XP הגדרתי שיתוף של המדפסת כמו שמגדירים כונן/תיקיות למינהן וניסיתי לשלוח קובץ מהמחשב השני אבל ההדפסה לא יצאה לפועל.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by iakovl,

טוב, אחרי די הרבה דחיות הגיע הזמן לארגן נתב. אני מתכנן להזמין אותו השבוע. הדרישות שלי הן בסיסיות, סה"כ לחבר 2 מחשבים באופן חוטי, אין חובה לאלחוטי אבל לא יזיק. תקציב - 350~400 גג חנויות - כל החנויות המוכרות ברשת על הכוונת כרגע - Linksys WRT54GL

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by xbx,

קודם כל יש לי מודם של DYNAMODE (מודם פנימי) דגם A220, שמעתי שניתן להפוך את המודם של אלקטל לראוטר, אין לי מושג אם זה חוקי או לא חלק אומרים שכן כי זה רכוש הלוקח... וחלק אומרים שלא.. אז רק רציתי לדעת אם זה ניתן לעשות במודם שלי.. ובנוסף ראיתי בקישור המצורף שראוטר מוריד את הפינג ב15-25 MS, האם זה נכון? אם אני קונה ROUTER לשימוש של כמה מחשבים בבית הוא יוריד לי את הפינג במשחק רשת? הנה הלינק: http://www.coolsite.co.il/forums/index.php?act=ST&f=2&t=14311&s=9414cee8cbe4fb5bdde23f4ab8313833 תודה לכולכם

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  16. שלום יש לי שני מחשבים דיי קרובים אחד לשני(בעיקרון אחד יכול להגיע לשני באמצעות קבל רשת) מחשב אחד מחובר לאינטרנט באמצעות המודם של הספקית שבו יש כניסה אחת בלבד לכבל רשת ואין USB. השאלה היא האם אני יכול לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט בלי נתב? תודה.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by Giladsh,

אני משתמש ב-Win2k (עם sp4) ומודם כבלים Motorola sb4200. כשהמודם פועל, אפילו אם המחשב לא מחובר לאינטרנט, ה-windows נתקע לפעמים באופן פתאומי (תוך פרקי זמן משתנים), ואי אפשר לעשות שום דבר חוץ מ-reset. אני משתמש בדרייברים האחרונים. כשהמודם כבוי, הכל עובד בסדר. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by GENERAL,

היום ביטלתי את ה FIREWALL של XP והתקנתי ZONE ALARM עשיתי דבר חכם או טעות גורלית?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by MosheDo,

משום מה גם פקודת expert וגם פקודת td prompt גורמות לי לקבלת unknown command. נכנסתי ב-telnet לא הכנסתי שם משתמש (פשוט לחצתי אנטר) ושתי הפקודות לא עובדות לי. מישהו יודע למה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by פיני1805,

מישהו יודע איך אני מסכנרן את המייל של וואלה לאאוטלוק? תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by DaMbO,

מה זה wifi?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by maverick,

יש לי בעיה עם מודם כבלים של דייהו. עם חיבור USB הוא עובד מצויין אך כאשר אני מנסה לחבר לו כבל רשת RJ-45 אני לא מצליח לגלוש. האם צריך לשנות משהו פיזי במודם עצמו (למרות שאני לא רוה שום כפתור) או אולי משהו בהגדרות?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  23. Started by yuval48,

שלום אני רוצה לשדרג ל100mb ולכן צריך להעיף את הנתב של הnetgear ולא רוצה ללשלם לבזק בינלאומי שוב כל חודש על הנתב. 2 קומות, 4 מחשבים שרק אחד חיבור חוטי, רוצה נתב איכותי במחיר של כמה מאות שקלים(לא ככ מבין בזה..) ושתיהיה לו תמיכה דרך בזק.. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אז ככה יש לי רשת אלחוטית שדי התייאשתי ממנה אז אני רוצה לנסות רשת חוטית כדי לא להתנתק כל שניה... יש לי ראוטר של D-LINK נראה לי G604T ויש לי בלוח אם כרטיסי רשת מובנים של Marvell או משו כזה...אז בקיצור אני צריך כבל רשת של איזה 10-8 מטר אז איך אני יודע איזה כבל לקנות?! ??? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by ag43,

אני מחפש מכשיר כלשהוא שיאפשר לי להגביר את עוצמת האות האלחוטי שלי (במקום הלימודים שלי יש בניין בין החדר שלי לנתב). אני זוכר שלחלק מהראוטרים היתה אפשרות לקחת אות שהם מקבלים ולשדר אותו שוב וכך להרחיב את הטווח. אם יש מכשיר מיוחד שעושה זאת זה גם יכול לעזור. אני לא מעוניין להשקיע בעניין זה כסף רב (המטרה היא לדאוג לעצמי לקליטה נורמלית בחדר במקום במסדרון). אשמח להמלצות למוצרים זולים\יד שנייה.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים