עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by PT,

אחרי חודשים של קרבות עם די-לינק וכלנית ואחרי שאני ואבא שלי הוכחנו להם חד וחלק שהכרטיס תוקע את הלאפטופ קיבלנו זיכוי כספי מלא למדתי שדי-לינק לא קונים וחיש מהר התחלתי לחפש את הכרטיס הבא, הפעם בחשדנות. אחרי שלא מצאתי שום בעיה עם כרטיסים של Edimax בגוגל רכשתי אותו והיום קיבלתי. עובד כמו קסם ^^ חיברתי, קצת הגדרות בראוטר וזה עובד, פשוטו כמשמעו. יש אינטרנט, יש שיתוף קבצים, יש קליטה ויש לקוח אחד מרוצה. מוסר השכל לא קונים די-לינק!!!

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  2. שלום! יש לי בעיה מוזרה, התחילה לפני זמן יחסית רב, כאשר אני משחק במשחקים מרובי משתתפים, אפילו מייפל סטורי (שהוא משחק דו מימדי וללא הרבה אפקטים), יש לי בעיות של פינגים בשחקים, מגיע לכמעט 10,000 בד"כ, אך לעומת זאת כאשר אני לא במשחק הגלישה, הורדה ופינג לשרת של המשחק שלפני שניה עשה לי לאגים מטורפים יוצאים בסדר גמור, מקסימום 200 שזה נורמלי לשרת שנמצא בצד השני של העולם +-. אני לא יודע מה קורה, החלפתי מחשב לאחד חדש יותר כי חשבתי אולי הכרטיס רשת לא בסדר או שזה בגלל הטמפ' הגבוהה במארז, ואיתו גם החלפתי את המודם שלי למודם שעבד טוב 5 דקות לפני לשכנים שלי עם כל הכבלים שלו(מודם מאותו סוג ויצרן, אני חייב לציין, נראה בול אותו דבר)...אני מחובר דרך 012 מהירות חיבור של מגה וחצי... ולכל החכמי…

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by liortaib,

שלום יש לי ראוטר 3com אני לא חושב זה קשור הדגם... יש לי מחשב אחד שמחובר בכבל ועוד מחשב נייד עכשיו קניתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב החדש שלי... אבל אני לא מצליח להתחבר לרשת שלי..אני רואה את הרשת שלי שאני מנסה להיתחבר דרך המחשב החדש(עם הכרטיס רשת)הוא מנסה להיתחבר אבל הוא לא מיתחבר לרשת שלי... הרשת שלי חסומה ב mac ואני נתתי אפשרות ל mac שלי להיכנס... בשלושה מקומות יש להוסיף mac Connection Control Static DHCP Client List DHCP lease table -פה אני רואה את השמות של המחשב שמחובר בכבל ואת המחשב הנייד,את המחשב שלי אני מזהה אבל לא רואה את השם.. ועוד משהו איך יודע את הmac של המחשב שלי דרך הראוטר..יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  4. עוד ב 2006: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000134151

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  5. אהלן אני צריך לשדרג את האינטרנט אצלי. לדעתי ההבדלים במחיר לא מצדיקים לקחת משהו שהוא פחות מהחבילה הכי מהירה (ממה שראיתי ההבדל בין 15 מגה ל500 מגה הוא 100 שקל ואני עובד מהבית אז מהירות חשובה לי). אין באזור שלי סיבים. אני יכול לקחת 100 מגה של בזק על הקו טלפון, או 500 על הוט. נכון? אלו האופציות הכי מהירות? או שפיספסתי משהו? מה מביניהן עדיף? נציג של בזק אמר לי היום שבזק 100 מגה יותר מהיר מ500 בהוט כי הרשת של בזק היא פרטית, לעומת הוט שהיא ציבורית. לא יודע מה זה אומר וזה נשמע לי חרטוט, לא? תודה

6. היי, אני שוקל לרכוש את הראוטר הזה Buffalo WHR-HP-G300N מ eBay האם אמורה להיות בעיה להכניס אותו לארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  7. שלום אני רוצה לשלוח הודעת SMS לרשת סלקום ואורנג אבל הבעיה בICQ שבא לו בקריזות השליחה פעם הוא שולח ופעם לא אז רציתי לדעת אם למישהו יש תוכנה שאני יכול להיעזר בה! תודה ;D

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. על פי ההודעה לעיתונות של "בזק" שפורסמה לפני מספר דקות, רק 7,000 לקוחות בחרו לשדרג את החיבור שלהם - חלקם ל-40M וחלקם ל-100M. כדאי לזכור שבתום שנה, המשך השימוש במהירות 100M יעלה ללקוחות 100 שקלים בחודש.

• 30 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. הנה הלינק. תראו את טבלת ההשוואה בין אינטרנט בכבלים, ADSL ומודם רגיל.. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות כשקראתי את זה...

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. אני יכול גם להוריד ממנו קבצים והכל רק שאני לא יודע איך משתפים את האי די אס אל והאם כדאי להפוך את האי די אס אל ל פרו ואיך עושים את כל זה ??? תעזרו לי בבקשה אני גם חדש פה בפורום הזה ונראה לי ממש ידידותי פה..... בתודה מראש...רן

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  11. Started by prtnml234se,

צריך ראוטר ל100 מגה של בזק (כלומר תומך VDSL2) ומתלבט בין כמה אני לא מבין בזה, רוצה ראוטר מספיק טוב שייעבוד לפחות כמה שנים הבנתי שצריך לשים לב לתקנים ולפרופילים אבל לא בטוח מה רלוונטי ל100 מגה D-Link DSL-224: תקנים b/g/n, פרופיל 30a D-Link DSL-245GR: תקנים b/g/n/a/ac, פרופיל 35b TP-Link Archer VR400: תקנים b/g/n/a/ac, פרופיל 17a מה אתם אומרים ??

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי מחשב נייח שמחובר בכרטיס רשת אחד למודם אלקטל ישירות ואיתו יש לי אינטנרנט ואין בעייה. בכרטיס רשת השני חיברתי את הראוטר שאיתו אני מקושר למחשב נייד. הערה: אני יודע שאפשר לחבר את הראוטר אחרי המודם לכרטיס רשת אחד אבל זה דופק את האימיול גם אני מכבה DMZ, מפנה פורטים ומכבה פיירול. אני מצליח לסנכרן בין נייד לנייח בעזרת הראוטר באופן אלחוטי ולשתף תיקיות והכל... אבל לא מצליח לשתף את הנייד באינטרנט. מישהו יודע איך אני משתף את הראוטר עם האינטרנט בנייח בלי לחבר אותו ישירות למודם? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by yuvals,

שלום לכולם, שאלה לפורום: כמי שמעוניין להתחבר בקרוב לאינטרנט מהיר ורוצה הורדות "כבדות" ומשחקים ברשת, האם חבילת התחברות של 1.5 שווה את ההפרש במחיר (למיטב הבנתי כ - 130 ש"ח לחודש) לעומת חבילה של 0.5? אגב - משוטטות לא ארוכה בפורום נדמה לי שהרוב מחוברים ל - 0.5, ואני מניח שהשימושים של כולנו דומים פחות או יותר. תודה,

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אהלן חברים, התחברתי לאחרונה ל סיב האופטי של בזק (1GB/100M) אני מתלבט אם להעביר את הטלוויזיה שלי ל פרטנר TV או סלקום TV / כל ספק אחר שמשדר דרך האינטרנט. בנוסף אני משחק במשחקים ONLINE שדורשים פינג נמוך ולייטנסי נמוך (FIFA, EFT וכדומה). האם טלוויזיה עם Streamin תקח רוחב פס רחב ותפגע באיכות בזמן משחקים (כגון פינג גבוהה יותר, Latency גבוהה יותר, פאקטלוסים) אשמח אם למישהו יש מידע בנושא.

15. Started by moonjib,

אני רוצה להסדיר את זה לתמיד. האם בחיבור adsl , ה-ip משתנה כל כמה דקות לעומת חיבור כבלים?

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  16. Started by israelnba,

יש לי כרגע מודם USB MODEM ALE 130 והתקנתי את VISTA ואני יודע בוודאות שאין דרייבר מתאים וכנראה גם לא יהיה ואני מעוניין להחליף למודם שמתחבר לכרטיס רשת וזה יפתור לי את הבעייה התקשרתי לבזק (199) והם אמרו לי שהם מחליפים רק אם המודם מקולקל או בתשלום של 130 ש"ח ובכל אופן אם אני רוצה אני צריך להתקשר לתמיכה של הADSL ולבקש מהם אישור עכשיו השאלה שלי אם אני אגיד להם שאין לי דרייבר תואם לVISTA הם יסכימו להחליף לי ללא תשלום??

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  17. Started by yigal83,

שלום מחפש המלצה לכונן רשת ביתי בגודל של 2TB לפחות, מסוג SSD (מספיק עם ה HD המסתובב). הכונן צריך להתחבר לרשת הביתית ב WiFi (הוא לא ימצא קרוב ל router/switch) וכמובן גם חיבור LAN. רצוי אחד שעובד בתקשורת מהירה וחדשה של WiFi (ו LAN של 1Gb). אם אפשרי ויש, אז כזה שניתן להחליף את ה SSD הפנימי שלו ליותר גדול בעתיד (אם צריך). הכונן ישמש לגיבוי החומר מהמחשבים הביתיים ורצוי כזה שניתן להיכנס אליו גם מהטלפון הסלולרי ולהוציא/לשמור דברים. יש המלצות ??? תודה רבה

18. היי, יש לנו בארון תקשורת בבית את הראוטר של אורנג' (SIEMENS), ואליו מחובר SWITCH (בן 3 שנים, פשוט, של LEVEL-ONE, שמפצל את האינטרנט לשקעים ברחבי הבית) ומחוברת גם הקופסת VOD של YES. כבר שבועות ארוכים שכל התשתית הזאת לא עובדת טוב - והאינטרנט (אלחוטי או חוטי) נופל לנו - מקבלים הודעת "no / limited internet connection" אחרי שהטכנאי של אורנג' היה בבית, הוא טען שהבעיה היא ב-SWITCH שכנראה מקצר (אחד השקעים שלו כבר לא תקין תקופה ארוכה, אולי הוא באמת עשה את שלו), או אפילו עניין של עומס על הראוטר. ברגע שהוא ניתק אותו הכל עבד תקין! רק כדי להיות בטוחים המשכנו לעבוד תקופה כשכל פעם מחברים רק "קופסה" אחת ל-SMART BOX (פעם את הVOD ופעם את הSWITCH) - אבל המסקנות לא היו חד משמעיות.... השאלה שלי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי 2 ראוטרים + מודם HOTBOX. (רק מודם) חיברתי את הראוטרים חיבור נתב אלחוטי חדש לנתב אלחוטי קיים באופן קווי. פעלתי לפי המדריך צעד אחר צעד. *שתי הערוצים של הWIFI שונים קיבלתי כתובת IP בתחום של DHCP. *אותו שם SSID *כבל מוצלב *אותם הגדרות אבטחה. אבל עדיין אני סובל מאינטרנט איטי בעיקר בWIFI ! (לפי הבדיקה אני מקבל 20-30מגה) למרות מרגיש אפילו פחות מודם HOTBOX ראוטר ראשי :Model No. TL-WR841HP ראוטר משני :Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND *שניהם ראוטרים יחסית חדשים . ככה שאני לא חושב שיש איזה בעיה עם הראוטרים. Hot טוענים שהתשתית שלהם בסדר ושאני מקבל 100 מגה. אני רוצה להתייעץ אתכם מה אולי לא הגדרתי בסדר או שצריך לעשות בכדי לשפר את המהירות משמעותית. גם באינטרנט הקווי ובעיקר בWIFI. …

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. לא משנה כמה אני מנסה לפתוח פורטים ומשנה את ההגדרות יש לי תמיד LOW ID באימיול

• 12 תגובות
    • 10.2k צפיות
  21. ברשותי אינטרנט כבלים נטויזין 3 מגה,מודם thomson 425 ולו שני כניסות מאחורה אחת לכבל רשת ואחת לכבל יו אס בי. מחשב הישן מחובר בכבל יו אס בי ועובד מצוין. מחשב חדש מחובר בכבל רשת ועובד מצוין. השאלה איך אני מגביל את מהירות ההורדה והעלאה במחשב הישן?? יש איזה תוכנה??אולי הגדרות בוינדוס? תודה מראש חברים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by thebenjamin,

חרשתי את הפאנל ניהול וחיפשתי בMANUAL ולא מצאתי איפה אני רואה את הזמן חיבור.. הכוונה שלי היא לא כמה זמן הראוטר דלוק או משהו כזה אלא נטו הזמן מהפעם האחרונה שהוא התחבר אל הספקית. תודה.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by L0M,

IP-TV MAG-275 למי שנמאס מיס או מהוט ולשלם כל חודש האם זה הפתרו אודה למי שיש את המכשיר יש לשכן שלי אבל אני לא מבין רוסית ראיתי אצלו בבית משתמש במקום צלחת שיש לו על הגג כי הלוין הרוסי זז למקום אחר - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.infomir.eu/eng/products/hybrid/mag275/

24. Started by shuy,

האם אפשר לקחת ראוטר רגיל ולחבר לו כ-30 מחשבים (עם מתג מתאים וללא התייחסות כרגע לרוחב הפס לאינטרנט), האם ראוטר רגיל יחזיק מספר כזה של מחשבים בלי להתקע/לגמגם? אם לא, האם יש המלצה לאחד שיעשה את העבודה? (ראוטר ל-ADSL)

• 9 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.