עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by rami1992,

דבר ראשון אני רוצה לומר שהבעיה לא פוגעת בגלישה באינטרנט ושהגלישה כן מתאפשרת......דבר שני כל מי שיש לו נתב של siemens מדגם sl2-141 (השחור) מוזמן לעשות את הבדיקה הזו דרך כרטיסיית Management ואז ללחוץ על Run Diagnostic Tests ולהמתין 10 שניות. אני רוצה לדעת אם רק אצלי מופיעות השגיאות כמו בתמונה (כי לפני שעברנו דירה והעברנו איתנו את קו הטלפון הייתי מבצע את אותה בדיקה ולא היו שגיאות) תודה לכל מי שעוזר........ http://www.siz.co.il/my.php?i=z1ttlq5mlymg.jpg

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by Burkey,

כבר זמן רב שיש לי בעיות עם SKYPE, כשאני מדבר עם מישהו שגר בארץ זה עובד חלק, אבל עם חו"ל אז אף פעם לא עובד טוב. בעבר היתה בעיה ששמעו אותי ואני לא הצלחתי לשמוע כלום ( זה היה מקוטע ) ועכשיו זה הפוך, אני מדבר עם מישהו בבריטניה, אני שומע אותו יחסית בסדר ( לא באיכות של טלפון ) אבל הוא מתקשה לשמוע אותי, זה מקוטע ואני צריך לדבר מאוד מאוד לאט, משהו כמו מילה מילה, כדי שהוא יבין מה אני אומר. מה יכולה להיות הבעיה ? האם זה האינטרנט שלי איטי מדי ? אולי שלו ? אולי קצב ה - Upload שלי לא מספיק טוב ? אני גולש עם ADSL ועם 012, במהירות של 1.5 מגה. באופן כללי, מה יותר טוב, ADSL או כבלים ?

3. Started by ***אלירז***,

שלום לכל חברי הפורום! יש לי 2 בעיות אשמח אם תוכלו לעזור לי בשתיהם או אפילו באחת מהם. 1. (למחשב עם הראוטר נקרא - מספר 1 ) (למחשב עם המתאם נקרא - מספר 2 ) יש לי ראוטר של בזק 1000 netgear dgn ויש לי 2 מחשבים בבית, מחשב אחד מחובר לראוטר הנ"ל ולמחשב השני קניתי מתאם USB של חברת TP-LINK דגם lt - wn321g, ובראוטר יש כפתור של הדלקת הWIFI וכשאני מדליק אותו (אני משאיר אותו דלוק תמיד) יש אינטרנט במחשב מספר 2 אבל לעיתים קרובות (3 פעמים ביום לפחות) באופן פתאומי במחשב מספר 2 אין אינטרנט בעוד שבמחשב מספר 1 יש אינטרנט והכפתור WIFI עדיין דלוק. ניסיתי לנסות כל מיני דברים כדי לתקן את זה, וגיליתי שאם אני מנתק את התקע של הראוטר מהחשמל ואחרי מספר שניות מחזיר אותו, אז יש אינטרנט גם במחשב מספר …

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  4. בעיה: שמתי ראוטר של EDIMAX מדגם BR622n התקשורת האלחוטית מתחברת סבבה לאינטרנט עם המחשבים הניידים אבל ההתחברות הקווית בין המחשב הנייח לראוטר לא מאפשרת לי חיבור לאינטרנט, למה זה ואיך אני מסדר את זה? בטח אני מפספס משהו... הכל מוגדר אצלי על קבלת IP בצורה אוטומטית תודה מראש

5. הורידו עכשיו ותהנו!!!! http://us.f1.yahoofs.com/users/e6e91a9c/bc/My+Documents/KazzaLite.exe?bc0XYV.AejoZvGTq

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by Maor_Splinter,

שלום לכם, לפני שאני אתאר את הבעיה אני ארשום קודם את הנתונים הטכניים: נתב חדש מדגם BR6504n של Edimax, מחשב נייד עם ויסטה 64 מותקנת עליו שמחובר אלחוטית ומוגדרת לו כתובת IP קבועה מהנתב. הבעיה, אני חושב שזה התחיל מהרגע שהגדרתי בנתב את הכתובת MAC של המחשב שלי להיות בעלת כתובת IP סטטית. כל כמה עשרות דקות, או בין שעה לשעתיים אני שם לב לנתק בחיבור של המחשב נייד לנתב. כאילו כיבתי והפעלתי מחדש את החיבור אלחוטי במחשב והוא מזהה מחדש את החיבור ואוסף נתונים. זה בלתי נסבל ובשימושים מסויים, הורדות ןמשחקי רשת זה פשוט מתסכל. אני לא יודע מה לעשות, אין לי אפשרות להבין אם הבעיה נובעת בהגדרות של הרשת במערכת הפעלה או בנתב עצמו שמשום מה מחליט כל כמה זמן להתנתק ולהתחבר מחדש. יכול להיות שבכלל הבעי…

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  7. אני קונה בבאג לכן אני מוגבל לאלו. מה ההמלצות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  8. Started by znavot1985,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות כונן רשת איכותי וטוב שידרוש ממני 0 תשומת לב. הכונן צריך לדעת להתחבר לרשת שלי דרך ממש אטרנט. יש לכם המלצות לדברים טובים (ובבקשה לא לספר לי על ה MYBOOK של WD - כבר זרקתי שניים כאלה) אני אשמח לשמוע. תמיר.

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  9. שלום לכולם, לפני שאני מתחיל אני רוצה לומר כי כל מה שאני שואל כאן זה במטרה אחת, והיא - ללמוד. אין בכוונתי להשתמש בזה למעשים זדוניים האסורים על פי חוק. אני לא מזמן שאלתי כאן לגבי אבטחת רשתות אלחוטיות. אנשים הועילו בטובם להסביר לי על ההצפנות הידועות, ואיך אפשר לפרוץ אותם. במשך שלושה שבועות ישבתי ולמדתי אודות AIRCRACK SUITE, איך משתמשים בה, איך היא עובדת וכו'. עם הזמן כל הנושא הזה העביר אותי לתת נושאים הקשורים לכל ההתקנים האלחוטיים. עכשיו השאלה שלי היא כזו, כשאני משתמש ב AIRODUMP, ומופיע לי התקן אלחוטי בחלק התחתון של המסך, מופיעות לי שתי כתובות, האחת הכתובת של ה AP והשניה הכתובת של ה STATION. הנושא הזה סיקרן אותי, וחשבתי לעצמי נניח ואני מעמיד בחדר שלי מחשב נייד נוסף, ההתקן הא…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by HoFFe,

אז ככה יש לי AP מדגם TL-WA801ND מה שאני רוצה זה לקלוא WIFI מהשכנים ולהעביר לחדר שלי !! (השכנים קצת רחוקים) אז ככה שדם הזה TL-WA801ND יש 2 אנטנות קטנות של המכשיר הוצאתי אחת! ובינקומה חיברתי כבר שמחובר לאנטנה חיצונית שבגג הבית!! מה שאני רוצה לעשות זה כול הרשתות ש האנטנה שבגג קולטת שתעביר לי לחדר שאני יוכל להיתחבר מהמחשב ל WIF ! וענו שיקלו וישדר את מה שהוא קולט !! ניכנסתי ל http://192.168.1.254/ אך לא הבנתי מה אני צריך להגדיר ואיפו !! בכדי להיכנס לכתובת האייפי שציינתי שזה ההגדרות של המכשיר הייתי צריך להפוך את האייפי של המחשב לסטתי !!! תודה לעוזרים!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by oryan_m,

אהלן לכולם אני צריך עזרה בקניית ראוטר אלחוטי, מה כדאי לקנות?!!? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי רשת ביתית - שני מחשבים מחוברים עם כבל מוצלב והבעיה שלי היא כדלקמן: מהמחשב המחובר לאינטרנט פיזית ומהמחשב שמחובר אליו ברשת אני יכול לגלוש ללא בעיה ואני באמת רואה שהם מחוברים. הבעיה היא בהעברת קבצים בין שני המחשבים: שני ספריות ה- C בשני המחשבים מוגדרות ב-SHARING אבל אני לא יכול לראות את המחשב אחד את השני ולהיפך. בשני המחשבים מותקן WINDOWS XP PRO . כאמור בגלישת אינטרנט אין בעיה ובפינגים המחשבים מגיבים .... כנראה שלא הגדרתי משהו נכון....תודה על העזרה. שאלה נוספת היא האם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר לכבות מחשב מרוחק ברשת???

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  13. Started by SliDeRShai,

שלום, כבר זמן מה שברשותי dlink 2650U דרך בזק. הבעיה היא שטווח הקליטה הוא פשוט אפסי. מה שמפריד ביני לבין הנתק היא דלת והקליטה שלי היא ממש גרועה( קווים2-3) ככה כמעט בכל הבית יש מקומות שזה לא נקלט. הדבר המוזר הוא שאינ קולט של שכנים שגירם בית לידי וכאלה שגרים בבית ממולי ואת שלי בבי. אני בקושי קולט. אגב הבית הוא במפלס אחד. האם יש משוה לעשות?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by nesa,

עכשיו קניתי מחשב חדש ואני רוצה לחבר רשת בין המחשב הזה לעוד אחד אני מחובר לadsl עם מודם אלקטל. אני ממש לא מבין בכל הדבר הזה רק רציתי לדעת כמה אני יצטרך להשקיע ברשת פשוטה שאני יוכל להישתמש באינטרנט בשני המחשבים ושאני לא ירגיש האטה במהירות שמישהו אחר מישתמש באינטרנט ושאני יוכל לשתף קבצים ויוכל לשחק משחקים ברשת. יש לשני המחשבים כרטיס רשת פשוט לאחד מובנה עם הלוח השני זה מה שמקבלים מבזק. כמה כסף אני צריך להשקיע ומה צריך לקנות? תודה

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by mrraz,

הנושא מעניין אותי, האם יש מישהו שהתנסה בהקמת רשת כזו ?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  16. מאז שהתחברתי ל ADSL עם מודם ECI לכרטיס רשת (3COM Etherlink 10/100 PCI TX NIC 3c905b-TX), לאחר שהוינדוס עולה, לוקח לו עוד דקה (!) בערך עד שניתן לעבוד. בכניסה ל "מחשב שלי" הוא מחפש את הכוננים (פעולה שלוקחת שניה) דקה שלמה ורק אח"כ ניתן לעבוד כרגיל. לפני ההתחברות ל ADSL, כשכרטיס הרשת היה מחובר במחשב אך מנוטרל - לא הייתה בעיה. נראה כאילו המחשב מחפש את ההגדרות של הכרטיס או של הרשת כל פעם שהוא מאתחל וזה מעכב הכל. האם יש דרך למנוע את זה? אולי לקצר את זה משמעותית? תודה

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by davidz,

אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים. יש עוד מחשב שמחובר בשיתוף דרך המחשב שלי לאינטרנט. כרגע אני מחובר עם מודם שה ip שלו די קבוע . רוצים להחליף לי אותו למודם אחר ואז אצטרך להשמש בחיוג כדי להתחבר לאינטרנט. מה עדיף?? כרגע אם אני לא נמצא והמחשב עושה restart אז הוא מתחבר אוטומטית שוב לאינטרנט ולמחשב שמחובר אליו אין בעיה לגלוש. האם מישהו יכול לומר לי מה היתרונות והחסרונות של 2 השיטות?

18. שלום רב!!! מקווה שאני לא עושה טעיות איך שפתחתי כאן כי אני חדש ! אבל אם כן תסלחו לי! אני רוצה לקבל המלצה על ראוטר בסביבות ה 300 ש"ח המטרה שלי היא שתי מחשבים (אחד מחובר ישירות עם הכבל) השני הוא הלחוצה במרחק של 10 מטר כרגע יש לי ראוטר level one והגלישה בו ממש ממש איטית בקושי מגיע לאיזור שם יש לי עוד קומה בבית לקומה הזו אני משתמש באייפד 2 שם זה מגיע אבל גם בעוצמה ממש חלשה כעיקרון זה הצורך שלי שתי מחשבים ואייפד המהירות של האיטרנט שלי זה 12 מגה של הוט! והמחשב הראשי זה איימק אשמח להמלצות על ראוטר שיתאים לי למה שאני צריך!! תודה רבה מושיקו!

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  19. אז אחרי קנייה של ידידה שלי של שני מחשבים חדשים (PC ונייד) התעוררה בעייה של איך מחברים את שניהם לאינטרנט.. מכיוון שהרבה כסף לא נשאר אחרי הקנייה (סטודנטית) הזאת ובית גדול אין לה(אין בו גם ממ"ד) ויש לה כבר כרטיס רשת אלחוטי כבר בנייד היא צריכה רק נתב שיתחבר פיזית לPC. ממה שאני הבנתי מחברים לא ממש כדי ללכת על האופציה של הנתבים של ספקית האינטרנט כי לא מקבלים תמורה הולמת בעד הכסף, אז שיטטתי טיפה בZAP ומצאתי נתב של אדימקס: BR6204WG ושל טריקום: 3CRWER10075 שהם במסגרת התקציב. אין לה צורך בנתב עם יכולת שידור נרחבת או משהו מוגזם מידי.. היא צריכה רק קליטה יציבה ואמינות.. השאלה היא האם הנתבים הנ"ל יעמדו בדירשות ואיזה מהם עדיף לה לקנות, והאם יש עוד אופציות בקטגוריה הנ"ל. תודה לע…

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by Kopi8,

היי, אני מחובר כקליינט ברשת ביתית של שני מחשבים. משום מה אני לא מצליח להיכנס אל הכוננים שבמחשב השני, בעיה שעד עכשיו (יותר משנה) לא הייתה קיימת. ניסיתי להגדיר מחדש את הרשת לפי המדריך, אבל זה לא עזר. אני מקבל את הודעה השגיאה הזו: תודה מראש למי שינסה לעזור...

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by sharon182,

אני רוצה לחבר את הראוטר הנ"ל שיעבוד לי במקום הראוטר הנוכחי שיש לי (שקיבלתי מבזק). אני מחובר לADSL 10 MB. איזה כבלים אני צריך לחבר ולאיפה ? האם יש צורך להגדיר משהו בראוטר אחרי RESET ? ניסיתי להכניס את הכבל שמתחבר לשקע DSL לשקע INTERNET של הראוטר אבל הוא לא מצליח לקבל כלום. מה עושים ? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by wolf_silver,

טוב ככה חיברתי את הכרטיס רשת אבל המחשב שלי לא מזהה אותו ואני משתגע ניסיתי הכול דרך חומרה חדשה להוסיף אותו לא הצלחתי והדיסקט של הדרייבר שלי נאבד לי אז עם מישהו יכול להביא לי את ההדרייבר בישבלו זה יהיה הכי חזק בארץ ואל תגידו לי ללכת לחפש בגוגל למה חיפשתי ולא מצאתי !!!! ואני לא יודע איזה חברה הוא ואז אני אל יכול להיכנס לאתר של החברה כדי להוריד את הדרייבר השם של הכרטיס מסך הוא realtek8139 100\10 kaps pci bus תודה רבה לכול מי שיעזור לי תביאו לי לינקל זה תודה

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  23. הקמתי רשת בין שני מחשבים שמחוברים ביניהם בצורה ישירה ע"י כבל רשת מוצלב. את הרשת הקמתי באמצעות האשף של הווינדוס. הרשת ושיתוף האינטרנט עובדים כל עוד לא כיביתי את המחשב המחובר לאינטרנט, הראשי (אם אני מכבה ומדליק את המחשב השני- הרשת עדיין תעבוד). לאחר שכיביתי את המחשב הראשי הרשת לא תעבוד אלא אם כן אני אפעיל את האשף על שני המחשבים. בשני המחשבים מותקן WinXPPro במחשב הראשי מותקנת גם SP1. תודה רבה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by Vortex,

כל כך פשוט, קל ונוח........

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by A.M,

יש לי בעיה באינטרנט כל הזמן שאני מפעיל את המחשב אני מתחבר לאינטרנט מפעיל את האימיול ואז פשוט בלי שום סיבה אינטרנט מתנתק וזה כבר כמה פעמים ככה ניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק שוב אך יש אותה בעיה עדיין ועכשיו אני פשוט לא יודע מה לעשותת תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.