עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ביררתי מחירים לגבי ספקיות האינטרנט הגדולות בישראל, המחיר שהציעו לי לי ברק 013 לחבילת 750 קילו ביט היה הכי אטרקטיבי בשבילי מכל הספקיות. עכשיו השאלה שלי היא איך 013, והאם המהירות שאני אקבל היא המהירות שאני אמור לקבל? יש לי חודש מתנה ללא התחייבות אז אני אוכל לבדוק את זה אבל איך אני אדע שאחרי החודש הזה הם יורידו לי את המהירות? מי שמחובר אצלהם אני אשמח לשמוע הערות והארות והאם כדאי לי לעבור ל013.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, יש ברשותי כרטיס רשת הנקרא: ( 54mbps (TL-WN321G,אני רוצה לקלוט עוד יותר רשתות ואני עם הכבל מאריך ה-usb שלי הוא רק מטר אחד. השאלה שלי היא אם אני יקנה כבל מאריך בעל 5 מטר ולא של מטר אני יוכל לקלוט יותר רשתות או בגלל הארוך הוא כבר לא יקלוט את הכרטיס,והאם האיכות תרד? ואם אני יקנה את הכרטיס רשת של TP-Link TL-WN821N זה יכול לפתור את הבעיות קליטה של 2 רשתות בלבד,בלי לקנות את הכבל המאריך של ה-5 מטר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  3. מידי פעם ככה אני מקבל קפיצה של התראה מהנורטון פייר וואל שלי, שמישהו ניסה לפרוץ אלי בעזרת תוכנה שהוא מציין והוא חסם אותו. כשאני מחובר ל IRC וכדומה אני לא ממש מתרגש כי הרבה אותות משם מפורשים כנסיון פריצה והם בעצם לא. אבל עכשיו זה קרה כשלא הייתי מחובר, וגם זה לא ריגש אבל הייתי סקרן והחלטתי לחקור את ה IP. והנה מה שגיליתי. http://www.checkdomain.com/cgi-bin/checkdomain.pl?domain=217.132.94.189&linkname=AntiFraud.com&linkurl=http%3A%2F%2Fantifraud.com%2Fcheckdomain.htm זה אמר משהו על RIPE... אז נכנסתי לאתר הזה ושם שוב הקשתי את האי פי והנה מה שגיליתי: http://www.ripe.net/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=217.132.94.189+ אני רוצה להפנות אותכם ל…

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  4. Started by kovar,

אני מחפש כרטיס רשת USB שיחבר את המחשב הנייח שלי לוויי פיי שיש לי בבית. התקציב הוא עד 100₪ והמרחק מהראוטר הוא בסביבות 12 מטר עם קירות. האינטרנט 30 מגה אם זה משנה. אין אפשרות להעביר כבל רשת. אם שווה להשקיע עוד כמה שקלים אני אתמודד עם זה. חשוב לי שמהירות ההורדה לא תיפגע. מערכת הפעלה win 7 64bit

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  5. שלום לכולם. אני על תשתית של בזק עם בזק-בינלאומי כספק. לאחרונה אני שוקל לעזור לאקספון. עם זאת, השבוע במקרה אני קורא במגזין גלובס (שנראה ממומן לגמרי אגב), את הכותרת הבאה: "בזק בינלאומי היא המפעילה היחידה בישראל שבבעלותה כבל תת-ימי המחבר את לקוחותיה לשדרת האינטרנט ברמת ביצועים שאחרים רק חולמים עליה. מבחינת רוחב פס, זמני השהייה, רמות זמינות ואמינות, אין לנו מתחרים". האם אמת בטענה זאת?האם יש דרך לבדוק את בריאות הרשת באמצעות תכונה כלשהי (כך שאוכל להשוות לאחר שאעבור לאקספון)?למשל - זמני גישה (זה נקרא פינג אם אני לא טועה), טעינה, זמינות, מהירות, וכן הלאה?תודה מראש לעונים (:

6. ברשותי לוח אם K8NF-9 של גיגבייט. הלוח מגיע עם עם כרטיס רשת on board. האם אני יכול להתחבר לאינטרנט בעזרת כרטיס הרשת הזה או שהוא מיועד רק לרשת מקומית?

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by 8us.co.il,

אם אני מצליח להשיג קו סימטרי נגיד 10/10 או 20/20 בבית + להשים אל פסק ..האם אני אוכל להקים שרת חזק בבית במקום ללכת לחוות שרתים ? במידה ואני יתחזק אותו לבד /יגבה וכו' או שצריך עוד תנאים מסויימים שמתקיימים רק בחווה ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by yonatanph,

אני מחובר באקספון עם חייגן ורצה לעבור לראוטר (אדימקס 6204) אבל באקספון גובים תשלום עבור שיחות לתמיכה הטכנית אז ותהיתי אם מישהו יכול לעזור לי עם ההגדרות של הראוטר - סוג חיבור (L2TP, PPTP וכו'), כתובת DNS וכל השאר. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 6.6k צפיות
  9. הוא לא מראה לי אתרים כמו שצריך התמונות לא עולות באתרים מהפעם הראשונה שהאתר עולה ולעיתים בכלל...בוואלה למשל! אני כבר סרקתי את המחשב לרוגולות...ניקיתי קבצי אינטרנט זמניים וקוקיס... ועדין כלום אולי מישהו יעזור לי...אני לא מעוניין בדפדפן אחר .. ההגדרות של אינטרנט אקפלורר איך הכי טוב להגדיר אותו יש לי הגרסה האחרונה?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by Kitt0s,

שלום לכולם, יש לי ראוטר אלחוטי של EDIMAX, לא זוכר תדגם כרגע, אם זה רלוונטי אני ישלוף תדגם המדויק, שמחובר למודם של הכבלים ולעוד 3 מחשבים ומדפסת רשת (HP) שאלתי היא כזו, אני מעוניין לחבר עוד מחשבים לאותה הרשת.. עכשיו קראתי קצת על האבים וסוויצים והבנתי שהם פחות או יותר אותו הדבר.. השאלה היא האם אחד מהם רלוונטי אליי? כלומר איך אני עושה חיבור נכון של כל המחשבים (מדובר על כ-5-6 מחשבים, כשכרגע מחוברים רק 3 + מדפסת..) בלי לפגוע בביצועים?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום ליפני כמה זמן פירסמתי פו בקשה להמלצה לראוטר ואמרו לי ללכת אל לינקסיס אכשיו יש לי היתלבטות בין כמה דגמים שלהם הראשון:E1000 השני:WRT160NL השלישי:WAG120N אכשיו מה מהם הוא הכי טוב ויש לו טווח קליטה הכי גדול והאם גם בדגמים אלו יש את הבעיה שאם יש לי אינטרנט במהירות של נגיד 20 מגה ומלא הוא יתקשה להעביר לי את המהירות (אני בקרוב עובר לרשת UFI של הוט למהירות של 20 מגה אני קרגע ב5 מגה גם אצל הוט) תודה לעוזרים וזה די דחוף לי לדעת מה לקחת ושוב תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Ran B,

היי חברים. מה קורה? טוב, אז אחרי 9 חודשים בחו"ל חזרתי למחשב בבית וגליתי דבר מוזר. המחשב בקושי מזיז 1kb/s, האתרים נטענים הרבה מאוד זמן וגם עולים בצורה פגומה או לא עולים בכלל. אני מחובר בכבל רשת לראוטר של סימנס. בדקתי מול הפלאפון שלי בחיבור WIFI לאותו ראוטר וראיתי שאני על 15Mb/s כמו שצריך להיות. הנחתי שהבעיה אצלי. התקנתי מחדש את הכ.רשת - לא עזר. לקחתי כרטיס רשת ישן PCI כזה, שמתי אותו על הלוח-אם, הדלקתי את המחשב וחיברתי לשם את הכבל רשת ואני מקבל 15Mb/s. יש לי לוח אם של Gigabyte P55M-UD2. החומרה מאוד חדשה. אני לא יודע למה הכ.רשת OnBoard לא מתפקד טוב. למישהו יש רעיון אולי איך אני יכול לפתור את זה? תודה! רן

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by ran07,

יש לי 4 מגה, מהירות ההרודה שלי בימים האחרונים הייתה נורא איטית ז"א אני אמור להוריד 460+ (אמור אפילו 500 אבל לא מגיע ) אז מוריד לי על 90 160KBS עכשיו שניסיתי להוריד בבוקר בדקתי גם במהירות הורדה של בזק (תשתית./ספק ) ויורד לי נורמאלי על 450-469 עכשיו אותה בעייה בייתה לפני כמה חודשים בזק כיול להיות לגבי עומס שיש בערבים ולא בבקרים יש לי עוד שאלה יש לי 4 מגה אז אני אמור להוריד על 500 ומשהו או לפחות 490 בבזק אמרו לי שזה תקין וזה אמור להיות בין 450 ל 500 וזה שטיות כי לפי חישוב פשוט אני אמור להוריד על 500 יש לי בזק ספק ובזק בין לאומי תשתית כמו שהיה לי 2 מגה הורדתי על 256 אז ב 4 אני אמור להוריד אפילו קצת יותר מ..500

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  14. שלום,יש לי חיבור של 10 מגה אצל HOT ו 014 ב MPLS ולפני בערך חודשיים נפתרו כל הבעיות האינטרנט החל לעבוד בצורה מעולה,קיבלתי את כל המהירות הורדה,הפורטים היו פתוחים והגלישה הייתה סבירה. לפני כמה ימים ה IP השתנה ועכשיו הגלישה נהייתה איטית הורדה מ HTTP מאוד לא יציבה ופורטים חסומים. האם זה בגלל שקיבלתי IP מפול כתובות גרוע? את האיטיות אני מניח שזה יכול היה להסביר אבל מה לגבי הפורטים. תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Cheif,

בשבועות האחרונים נחשפתי למידע הנוגע לפעילות איגוד האינטרנט הישראלי. זהו פוסט ראשון בסדרה של פוסטים שינסו להאיר את הצדדים הפחות מחמיאים של האיגוד. יהיה מעניין. http://www.netcheif.com/blog/?p=2791

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by hz707,

איך אפשר לדעת איזה כרטיס יש לי מבחינת חומרה מייד לאחר התקנה של XP , כדי שאוכל לדעת איזה דרייבר לחפש בשבילו ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by X7-007,

היה נפילה של המודם לפני 20 דקות, בערך ברגע שהוא נפל ועלה קיבלתי 30MB, נכנסתי למודם לראות והופתעתי שאני מקבל רק 5 ערוצים והם גם לא תקינים בעוצמות. אז התקשרתי להוט אמרו שלא רואים בעיה וצריך לשלוח טכנאי כי המודם לא עלה עד השלב האחרון online ולהחליף את המודם, אמרתי לה איך פתאום המודם מת, רצתה עדיין לשלוח טכנאי, אז כיביתי אותו מהכפתור והדלקתי ואז קיבל את כל הערוצים כמו שצריך, הם מהצד שלהם לא רואים בכלל שהיה נפילה של המודם או מה גרם לזה. אז מה עשינו בזה שיש תמיכה טכנית והם פיזית או מערכתית לא יכולים לדעת מתי המודם נפל ואז מאשימים את הספק ! ואני עובד בתור נציג תמיכה בספק אינטרנט ו 80% מהאנשים תמיד התקשרו לספק להגיד שאמרו להם בתשתית הכל תקין ויש ניתוקים מהספק. משהו שהוט לא רואים…

• 47 תגובות
    • 9.5k צפיות
  18. Started by Imtheman,

מישהוא מכיר את הראוטר הזה ? הפכתי כל פינה בה ולא מצאתי שום דבר שקשור לפתיחת פורטים . מישהוא הצליח\יודע לפתוח איתו פורטים ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 5.1k צפיות
  19. Started by coran,

שלום אני לומד לccna ואני רוצה לעשות כמה מבחנים לפני שאני ניגש למבחן האמיתי משהו יודע מאיפה אני יכול למצוא מאגר של מבחנים לדוגמא כי שמעתי שיש הרבה דוגמאות טובות תודה מראש רן

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by sitnik,

שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה.. אז ככה השאלה שלי זה אם אני יכול למקד את כל אינטרנט שלי במשחק אחד למשל אני משחק קונטר סטרייק, כנסו למנהל משימות > לשונית רשת וכתוב שם למטה את אחוז השימוש ברשת. אני רוצה להגדיל את אחוז השימוש ברשת על משחק או תוכנה מסוימת אך אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  21. Started by House M.D.,

היי. אני רוצה לפצל כבל רשת (מהקצה שלו) ל 2 כבלי רשת שונים שיהיו מחוברים לשני מחשבים. אין צורך שלשני המחשבים תהיה גישה לאינטרנט בו זמנית, אלא שפשוט תהיה דרך נוחה לשימוש בלי צורך לנתק את הכבל ולחבר למחשב השני כל פעם. מצאתי דבר כזה: http://www.ebay.com/itm/RJ45-3-Way-Network-Cable-Splitter-Extender-Plug-Coupler-/280944484866?pt=US_Networking_Splitters_Couplers_Adapters&hash=item416998a202 השאלה היא, האם עם מפצל כזה לשני המחשבים תהיה גישה לאינטרנט בו זמנית? כי אני לא רואה עליו שום כפתור שמחליף את המחשב שפעיל באותו רגע.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. אני לא יודע איך בודקים IP ב-2000 (כל המחשבים ברשת אז אני רוצה את הכתובת הפנימית). אם אפשר גם איך בודקים IP ב-WIN 2000 וגם איך אני שולח ל-XP פינג ויודע במחשב עם ה-XP מה הכתובת שממנה נשלח הפינג.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by Cheif,

תוכנות BitTorrent הם הכלי העיקרי לשיתוף קבצים ברשת האינטרנט. לעיתים קרובות, שיתוף קבצים זה אינו עולה בקנה אחד עם החוקים לשמירת זכויות יוצרים ולחברת BitTorrent, שפתחה את הפרוטוקול ותוכנת uTorrent, יש הרבה מה להגיד בנושא הזה. בשיחה גלויה עם נציגי החברה הם חושפים את נקודת המבט שלהם. קריאה מהנה - http://www.netcheif.com/blog/?p=1088

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by galgalgal2001,

אני רוצה שהמודם של בזק יתחבר באופן אוטומאתי לאינטרנט ללא צורך בחיגן המודם הוא ECI 312+ אני צריך לדעת מה אני ממלא במקומות המופיעים בתמונה המצורפת.. תודה רבה!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  25. Started by zZOROo,

אני הולך לכבל מחשב חדש ואני שם את המחשב החדש ליד הישן ואני רוצה לחבר את שתיהם לרשת כדי שיהיה בשתיהם אינטרנט איך אני מגדיר את זה בwindows xp שיהיה שיתוף מדפסות והכל תודה רבה למי שיעזור ןד"א לא מצאתי מדריך שיכול לעעזור לי כולל בחיפוש)

• 1 תגובה
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.