רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. רציתי לדעת כמה דברים על תקני הWiFi הקיימים.. חיפשתי קצת בגוגל וקראתי בויקיפדיה אבל אני לא מצליח להבין הרבה משם חחחח 1. יש הבדל בטווח (מרחק) הקליטה בין תקן B, G ו N? 2. יש דרך לדעת את הטווח שאליו משדר הראוטר WiFi? 3. מה שקורה זה שהראוטר משדר את התדר והמתאם רשת צריך להיות בטווח השידור כדי לקלוט? זה נשמע לי הכי הגיוני, אבל בעצם גם למתאמי/כרטיסי רשת יש אנטנות שמגדילות את טווח הקליטה שלהם, אז גם הם שולחים תדר מסויים? או שמה.. פה בעיקר הבלבול שלי. ~ 3. ראיתי את זה: http://www.rahul.net/dold/clarence/usb-can/im000742-800x600.jpg איך זה בעצם עוזר? (איך זה עובד?) אני ממש צריך פתרון כזה למחשב בצופים אני מצטער מראש על הבורות שלי אבל אני פשוט לא מצליח להבין אי…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
צהריים טובים. היום כשקמתי גיליתי הפתעה לא נעימה, הראוטר שלי החליט שהוא מפסיק לשדר. פשוט לא ניתן למצוא אותו ברשת, אבל עם כבלים הוא מתחבר מצויין. מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי בממשק, לא ראיתי משהו מיוחד. עשיתי איפוס ועדיין אותו דבר. מדובר ב- DG834N של NetGear למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? --- אחרי עוד איפוס זה לא עבד. ביטלתי את השידור האלחוטי דרך הממשק של הראוטר והחזרתי אותו ישר אחרי זה, והתחיל לעבוד שוב. נקווה שלא יצוצו עוד פעם בעיות כאלו |:
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
טוב זה הדיון השני שאני פותח כבר...הקודם ירד ולא יודע איפה הוא... עכשיו הבעיה שלי היא כזו...2 מחשבים מחוברים בכבל מוצלב ביניהם ואחד מהם מחובר לאינטרנט שניהם בווינדווס XP...איך אני עושה שהמחשב שאין לו גישה ישירה לאינטרנט יוכל לגשת לאינטרנט דרך המחשב שכן יש לו גישה? המדריכים בסטיקי פשוט לא עוזרים לי...ואני לא ממש מבין מהם (ואין לא חדש בעסק של מחשבים) מה אני אמור לעשות. הבעיה שלי היא שאני משתמש בחייגן אבל במדריך יש תמונה רק של התקן LAN אחד...בעוד שלי יש שני התקני LAN(כמו שיש בהדרכה להתקנה בלי חייגן) ועוד ת'חייגן... הנה ככה זה נראה מישהו יכול לעזור לי? כי כל מה שאני מצליח לעשות זה ששני המחשבים יזהו שיש תקשורת ברשת...אבל הם לא מזהים אחד את השני ובטח שלא ת'גישה לאינטרנט...ונ…
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ביצעתי היום טרנספר חזרה מ UFI לחבילת 15/800 בתשתית NGN ועלי יהיה לגשת לבזקסטור לאסוף מודם. ישנה אפשרות לאסוף גם ראוטר אלחוטי, אך מאחר וברשותי כרגע WRT54GL שמריץ קושחת עגבניה (1.27) אותו אני די מסמפט, תהיתי איזה מודם יהיה כדאי לבקש והאם יש בכלל בעיות תאימות מוכרות כלשהן אשר מצדיקות העדפה של מודם זה או אחר... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
מבקש המלצה לvpn חינמי ברמה בכדי לראות דוקו של שעה וחצי(עדיף ללא התקנת תוכנה) למי שמבקש לדעת- epix ="get a life" by shatner
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שמעתי שYES מציעים כרגע חיבור לאינטרנט דרך WOW בתשלום מקיף של 270/280 ש"ח כולל הכל כרגע אני משלם לYES 230/240 ש"ח לחודש בלי אינטרנט ולא כל הערוצים או בעקרון לא מעניינים הערוצים ( אני צופה בשתי ערוצים בלבד - שאחד מהם זה ערוץ 2), האם משתלם לי להוסיף 40-50 שקל ולהתחבר דרכם ? האם מישהו מחובר דרכם ונתקל בבעיות ? או דווקא לא נתקבל בבעיות. יש לי התחייבות בבזק לשנה, בגלל שקיבלתי מהם מודם חדש לפני שבועיים כרגע אני משלם על האינטרנט 135 ש"ח גם לבזק וגם לספק האינטרנט ... כל המחירים וכל החבילות הן עבור 1.5 MB .
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי רשת של הכבלים, כאשר אני מחבר כבל רשת ישירות מהמודם של הכבלים אל המחשב, אז יש לי רשת ואינטרנט כמו שצריך בקצב הנכון, הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה להעביר את הרשת דרך הראוטר. משום מה גם שאני מתחבר קווית עם כבל מהראוטר למחשב וגם דרך אלחוטי, בשניהם הוא מאט לי את הקצב בצורה בעייתית (במקום להוריד על 370kb הוא מוריד באיזור 3-10kb) כמובן אתרים מסוימים לא עולים (אם בכלל) וכו'. אני משתמש בראוטר של D-Link 524 סה"כ אין הרבה מה להגדיר בו. קצב אינטרנט: 3M אשמח לדעת מה אני לא עושה נכון או איך לפתור את זה... תודה מראש, עדי
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מקווה שזה אפשרי/מעשי בכלל. האם קיימת דרך כל שהיא בה אפשר לעשות LAB לגבי הפניית/פתיחת פורטים? יש מכשירים/תוכנות (torrent, אימיול, משחקי רשת...) שדורשות הפניית פורטים, אני רוצה לעשות LAB לצורכי לימוד בקטע של הפניות פורטים. אוכל להתקין מערכות הפעלה נדרשות על vmware/virtual box ולנסות הכל בתוך רשת פנימית.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אני מנסה לבדוק האם בעיית המהירות באינטרנט נובעת מהמחשב שלי. אחרי ניקוי רציני, כניסה ראשונית לאינטרנט, נורטון פותח דף אזהרה:INVALID SOURCE IP ADDRESS 255.255.255.255 האם יש מצב שחסימת האיום הזה גורמת להאטה במהירות האינטרנט. עשיתי חיפוש באינטרנט אבל לא הצלחתי להבין אם זה בעצם החיבור עצמו שנורטון חוסם או שזה מישהו מנסה לפלוש למחשב שלי. אשמח להסבר קצר ולמענה לשאלתי תודה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום, כ3 שנים אני באינטרנט של הוט (כרגע 5 מגה) עם ספק של נטוויז'ן עם ראוטר אדימקס 6524N (עם השלוש אנטנות) יש לנו בבית המון ניתוקים גם בקווי וגם באלחוטי. הקטע המוזר הוא שתמיד הייתי בטוח שהבעייה בהוט, לפעמים אני מתקשר והם מזהים תקלה לפעמים אני מתקשר ואומרים שהכל תקין. החשד הוא כרגע הראוטר שגם מחיפוש קל על הדגם הזה ראיתי די הרבה פוסטים של ניתוקים. איך אפשר להיות בטוח מה מקור הבעיה ? הדרך שהוט הציעו לי זה להתחבר בחיבור ישיר למודם, מבחינתי זה לא בא בחשבון (קומה למעלה וזה בעיה...)
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
סלקום חיברו אותי לסיב שלהם למהירות 600 מגה, החליפו לי ראוטר ומאז האינטרנט בבית ממש גרוע, וויפיי פיי לא מצליח לקלוט מחוץ לחדר ( מרחק של 6 מטר) טלוויזיה נתקעת לפעמים. בבדיקת מהירות כל מחשב נותן לי מהירות שונה, מחשב נייח מודם שתומך עד גיגה מגיע גג למהירות של 270 מגה, אותו המודם במחשב הנייד מגיע ל40 מגה כאשר הוא מחובר לכבל רשת מחשב אחר אני מקבל 80 מגה . סלקום מבחינתם אומרים שהכל תקין, אצלי הכבלים בקירות הם cat5 האם אני צריך להחליף אותם לcat5e?. כשהיה לי אינטרנט רגיל 40 מגה הייתי מקבל 38 מגה בכל הבית בכל המכשירים כולל וויפיי, מישהו יכול לתת לי פיתרון? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רשת, עם שרת וADSL 750 אז ככה עכשיו הכל עובד מצוין אבל ההיתי רוצה לשאול אם אני אמור לכתוב במחשבים שברשת את שרתי הDNS של הספק או לא? זה יתן לי שיפור?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע מחובר דרך רשת חוטית של 3 מחשבים שולחניים דרך ראוטר של אדימקס עם חיבור ללא חייגן (L2TP) של 012 וכבלים. בעקבות קניה של נייד החלטתי להחליף את הרשת בבית לאלחוטית ואני מתלבט איזה ראוטר לקנות . קראתי קצת פה בפורום והרבה ממליצים על Linksys WRT54G , השאלה שלי היא האם הוא תומך בחיבור ללא חייגן , ואיזה עוד ראוטרים טובים יש שאתם ממליצים. כמו כן אני צריך עזרה בקנית 3 כרטיסי רשת אלחוטיים (אני צריך בכלל 3?) בחיבור PCI רגיל. ושאלה אחרונה היא האם כאשר אני אקנה עוד מחשב נייח (HTPC) אני אוכל לחבר אותו לרשת הקיימת? ( 5 מחשבים בבית כבר). התקציב שלי להכל הוא 700 ש"ח בערך. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בלי תוכנות וכאלו , אני זוכר שראיתי שאפשר לשנות משהו ברג'יסטרי שגורם לגלישה להיות טיפה יותר חלקה , אבל אני לא מוצא את זה עוד, למישהו יש מדריך , או יודע איפה בדיוק משנים?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני כבר שנים שומע על שרתי פרוקסי או משהו כזה, אבל אף פעם לא בדקתי מה זה הדבר הזה. אז בבקשה תגידו לי: 1)מה זה פרוקסי? 2) במה זה יכול להועיל לי? 3) אני עם אינטרנט זהב בכבלים, אני יכול לעשות פרוקסי? XP PRO. תודה.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אין לי רשת בין 2 המחשבים בבית יש לי כרטיסי רשת וכבל רשת ותמיד עבד בלי בעיה. רק הייתי גומר להתקין WINDOWS במחשב השני לא היה צריך הגדרות אפילו שניהם עמדו על MSHOME והיה אינטרנט למחשב השני. אבל לפני כמה ימים הפסיק האינטרנט במחשב השני קניתי 2 כרטיסי רשת חדבים התקנתי WINDOWS-SP2 מחדש כבל רשת חדש כלום אין אינטרנט יש לי הודעה שלא היתה לי פעם הכרטיס רשת עומד על "קבל כתובת IP באופן אוטומטי" ואני מקבל הודעה "קישוריות מוגבלת או חסרה " נתתי לו כתובת לפי המדריך שיש באתר אבל כלום אפילו אין רשת בינהם מה זה יכול להיות אני כבר
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אהלן, כבר שלושה חודשים בערך אני מתעסק עם בעיה בשיתוף טורנטים. קצת רקע, יש לי מערכת הפעלה של לינוקס ומודם של בזק Dlink dsl-2650u עם גרסת קושחה: BZ_1.15. אני מוריד טורנטים דרך TL, מהירות הורדה מעולה, אבל אני לא מצליח להעלות את הטורנטים (ולא, זה לא בעיה של PEERS). כמובן שפתחתי פורטים בשרת, גם דרך Virtual Server, וגם דרך Port Forward, ובנוסף הגדרתי כתובת IP סטטית. אני משתף טורנטים דרך תוכנת 1.3.5 Deluge. אז הבעיה היא שאני רואה שPEERS מתחברים לטורנט שלי, אבל תוך שניה מתנתקים. קראתי המון בהרבה פורומים גם של DLINK וגם על DELUGE ולא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה. כשחיפשתי פתרונות ראיתי שיש בעית עומסים בראוטרים האלה, ובאמצעות הגדרת פקודות בRouter ע"י Telnet זה עשוי לפתור את הבעיה, לדוג…
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
יש לי ראוטר: powernet - par - 720G תמונה: http://www.netcheif.com/Reviews/PAR-720G/PAR-720G.jpg ואני שמעתי שבויסטה יש בעיות עם הרשת, עכשיו אין לי ויסטה אבל אני מתכנן להתקין, יהיו לי בעיות עם הרשת? כאן כתוב עליו עוד: http://www.netcheif.com/Reviews/PAR-720G/PAR-720G.htm
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
איך חוסמים הודעות כאלה ? איך שלוחים הודעה כזו דרך האינטרנט ? מי מקבל הודעות כאלה ,רק אני , משתמשי הכבלים או כולם?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ואם לא לגמרי... אז איך אני מוריד תמונה? פשוט כפתור ימני על הגודל המירבי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
של הוט? ולעשות אינטרנט בכבלים תודה רבה אני מאחל לנטויזן מוות ביסורים
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי, יש לי פורום SMF ואני רוצה להגדיר את השליחת מייל לאנשים כאשר הם שוכחים סיסמה לדוגמא. אני רוצה לעשות את זה דרך hotmail. מה ההגדרות SMTP בשביל hotmail לשליחה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום, ברשותי חלונות 7 עם תצורת הרשת הבאה: כרטיס רשת 1 מחובר ישירות לאינטרנט כבלים כרטיס רשת 2 מחובר לנתב ולשאר הבית דרך הנתב. כמו כן הגדרתי לו כתובת ידנית ללא Gateway כדי שלא יביא לי אינטרנט מהנתב שגם הוא מחובר לאינטרנט אך ADSL 7 מזהה לי את 2 כרטיסי הרשת כ Public network כאשר אני זקוק שהכרטיס המחובר לאינטרנט יהיה Public והכרטיס של הנתב יוגדר כ Home. מצורפות תמונות. יש למישהו מושג ? * מצאתי את הסיבה שהוא לא נותן לי לשנות. אם אני מגדיר לכרטיס כתובת ידנית הוא לא מאפשר לי לשנות את סיווג הרשת רק כאשר היא נקבעת אוטומטית. השאלה למה ?! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קונה נתב חדש... תוך שבוע. התקציב - עד 400 ש"ח. מאפיינים וצרכים: אמור לשמש לקומה אחת, יחסית רחבה גדולה + ממ"ד בו קיים לפטופ. מחשב אחד (נייח) יחובר קווית ומחשב שני (לפטופ, בממ"ד) יחובר אלחוטית. קיים לפטופ נוסף שיחובר אלחוטית מידי פעם. מחובר בכבלים + נטוויזון (כרגע חיבור בחייגן). מהירות 5 מגה, לדעתי אשדרג מתישהו ל10 מגה. ביטורנט עובד יחסית קבוע + שני המחשבים, ולכן מחפש משהו שיהיה עמיד (הנתב שלי כרגע מחזיק מעולה בטווחים קרובים כולל בממ"ד). מדפסת אלחוטית. מעבר לזה אין מכשירים נוספים (נכון לרגע זה). חשוב לי מאוד קליטה ומהירות ברשת הביתית ושלא תפגע מהירות הגלישה (כרגע נפגע ככל שמתרחקים מהנתב). אני מתלבט בין הדגמים הבאים (אחרי מחקר יחסית מעמיק), משדרג מלינקסיס WRT54GL:…
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מאתחל את המחשב הוא מזהה לי שתי רשתות * רשת 4 - ביתית * רשת לא מזוהה - ציבורית ובשתי הרשתות אין גישה לאינטרנט רק אחרי שאני נכנס לlocal area connection והופך אותו ללא זמין ושוב לזמין רק אז הוא מזהה רק את רשת 4 ומתחבר ללא בעיה. וכמו שרשמתי כאשר אני מאתחל את המחשב התהליך חוזר אל עצמו * יש לי מודם ראוטר של HOT מה אני צריך לעשות כדי להעיף את הרשת הלא מזוהה ושישר יזהה לי רק את רשת 4 ויתחבר לאינטרנט?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-