עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי ראוטר EDIMAX 6204WG, מחובר למודם של בזק RTA 1320. המחשב הנייח מחובר בצורה חוטית והכל בסדר, והמחשב הנייד מחובר בצורה אל-חוטית, ועבד בצורה תקינה עם אבטחת WPA עד שעשיתי לו פירמוט היום! אחרי הפירמוט מן הסתם התקנתי את כל הדרייברים, כרטיס רשת רגיל וכרטיס רשת אלחוטי מופיעים בצורה תקינה במנהל ההתקנים. כשאני מנסה לחבר את הנייד בצורה אלחוטית לרשת, הוא מתחבר כביכול, אבל מקבל קישורית מוגבלת או חסרה ואין תקשורת. עשיתי HARD RESET לראוטר, לא שמתי עליו אבטחה בכלל, רק כדי לבדוק אם זה קשור לתקלה, ועדיין אותה הבעיה נמשכת. יש לשכנים שלי רשת של בזק, וכשאני מנסה להתחבר אליהם אותה הבעיה מתרחשת. אני משער שהבעיה נובעת מהנייד, ואולי עשיתי משהו לא תקין אחרי הפירמוט, אבל מה זה יכול להיות? הניי…

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by K0sTa,

צריך עזרה בזיהוי ותוכנה שאפשר לעבוד איתה עם הכרטיס, תודה מראש http://www.pictor.co.il/lils22/185505/7431733.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/185505/7431734.jpg מה שכתוב למעלה זה: broadlogic network technologies DTS-110 ועל הצ'יפ: skytune sky951

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  3. לא יודע אם זה אמור להיות פה או לא אז תסלחו לי... כשאני מפעיל מחדש את המחשב ונכנס לאינטרנט הוא פועל בטיסה... וכשאני מפעיל את האזוראוס אז הוא הופך לאיטי ביותר... עכשיו אני לא יודע מה הבעיה, או שאין לי מספיק זיכרון או לא יודע מה... :errrr: תודה מראש slim_shady....

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by arikbaron1,

שלום לכולם הנני מחובר לאינטרנט באמצעות הוט(הוטבוקס) שלא מצליחה לכסוותאת כל הבית. החלטתי לחבר החדרים בהם הקליטה חלשה באמצעות מתאמי הום פלאג.כעת זקוק להמלצות על AP .לא חייב משהו חזק מאוד אלא לכל חדר שיהיה אחד(אפשרי?).היות ואני לא בקיא בתחום רצוי משהו מסוג פplug&play או מאוד פשוט להגדרה תןדה מראש

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  5. עד 250 ש"ח תשתית הוט. תודה!

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by asaf050,

אני רוצה לשמוע מה דעתכם, חוץ מהתקנת השרת שזה כולל מחשב, לינוקס, רישיון לCPANEL וכו' במה זה כולל מבחינת החיבור לאינטרנט? יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  7. Started by rk666,

שמעתי פעם שאפשר לפרוץ את המודם הזה כדי שלא תהיה מגבלה במהירות הגלישה האם אפשרי עדיין לעשות דבר כזה? ואם כן איך? RK

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  8. לצערי הרב מאוד, הגעתי למסקנה שהדרך היחידה להעביר בדרך חוטית את הכבלים CAT-5 של הSWITCH, היא בדרך חציבת קירות מה שלא מתאים לאמא שלי כרגע. בצער רב אני אצטרך לעבור לרשת אלחוטית: 1. שמעתי שברשת אלחוטית ניתן לקבל רק 50% מחוטית. האם זה אומר שאם יש לי 2MB אני אקבל רק 1MB (לא נשמע לי הגיוני בכלל) או שזה מדבר על מגבלה מסויימת שברשת אלחוטית אי אפשר לעבור. 2. WRT54GL LinkSys - המודם הזה מומלץ באתר "http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm", כפי שאתם רואים, אבל לצערי לא מצאתי ביקורת עליו שם, לעומת על הEDIMAX שכן מצאתי עליו ביקורת באותו אתר ועליו הם ממליצים: http://www.netcheif.com/Reviews/6216MG/6216MG.htm. אם כך, לאיזה דגם יש הכי פחות ניתוקים בסה"כ, מי יותר …

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  9. שלום לכולם. לאחרונה אמרו לי שכדאי לי לנסות להגדיר את אפשרות הWEBCACHE באימיול, להשגת מהירויות גבוהות יותר. לא הבנתי בדיוק מה זה ואיך זה עובד, אבל אם זה מעלה לי את המהירות באימיול, למה לא? אני משתמש במוד של איזה אחד מצרי. אני משתמש בדף הבא: http://www.netguru.co.il/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=37#BI בשביל להגדיר את הווב קאש, ואני מחובר לבזק בינלאומי. אני נכנס לאיפה שמגדירים את הווב קאש באימיול, ומגדיר ככה, כמו שכתוב בדף שהבאתי למעלה: ועדיין-שאני עושה בדיקה, זה אומר לי שהבדיקה נכשלה. אני לא מבין מה הבעיה, ומה לא הגדרתי נכון. אם זה עקרוני, יש לי מודם שהוגדר להיות נתב. אבל ליתר ביטחון פתחתי את הפורט 8080, למרות שאני לא חושב שזה קשור.…

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  10. יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים שמחוברים לראוטר EDIMAX 6140. כל כרטיסי הרשת מוגדרים על 100MB וזה גם מה שהחיבור מראה שעושים STATUS. למרות זאת, העברת קבצים בין מחשב אחד לשני מתבצעת ב-10MB (אני רואה את זה בעזרת BITMETER וגם חישוב הזמן מתאים). זה לא עניין של זבל על המחשבים, אני משוכנע שזה משהו בהגדרות. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by stas12,

אני צריך המלצה לראוטר לחיבור 2 מחשבים, אפשר עם מודם מובנה ואפשר בלי אבל שיתאים למודם אלקטל. אני מחפש משהו לא יקר (עד 550-600 ש"ח). בבקשה תביאו המלצות ואת החנות (את הטלפון שלה) או את הכתובת האינטרנט שלה... תודה.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  12. הטפולוגייה של הרשת שלי היא נורא פשוטה: אינטרנט>>נתב>> 2 מחשבים. אז אני מבין שאני צריך לקנות SWITCH שבעצם יתחבר אחרי הנתב ויחבר את שתי המחשבים והוא עצמו יתחבר לנתב. השימוש שלי לדבר כזה הוא מפני שמידי פעם יוצא לי להעביר קבצים של כמה גיגות טובות ועם 100MBIT זה לוקח דיי הרבה זמן. לגביי הכבלים שיש לי הארוך מבינהם הוא 20 מטר ככה שמבחינת הכבל אני יודע שזה יהיה תקין. שאלתי היא כזו איזה Switch אתם ממליצים לי? ברשותי נתב של Edimax BR6204WG וראיתי Switch של Edimax סביבות ה260 ככה שזה מחיר טוב בשבילי , אני מחפש משהו טוב סביבות ה250-300 יציב,טוב, ושאני יוכל לחבר אליו 3 מחשבים. האם בגלל תאימות כדאי לי לקחת את הSWITCH שלהם? האם הSwitch הנ"ל יספיק לי? אם לא יש עוד כמה ב…

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by יניב51,

צהריים טובים. היום כשקמתי גיליתי הפתעה לא נעימה, הראוטר שלי החליט שהוא מפסיק לשדר. פשוט לא ניתן למצוא אותו ברשת, אבל עם כבלים הוא מתחבר מצויין. מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי בממשק, לא ראיתי משהו מיוחד. עשיתי איפוס ועדיין אותו דבר. מדובר ב- DG834N של NetGear למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? --- אחרי עוד איפוס זה לא עבד. ביטלתי את השידור האלחוטי דרך הממשק של הראוטר והחזרתי אותו ישר אחרי זה, והתחיל לעבוד שוב. נקווה שלא יצוצו עוד פעם בעיות כאלו |:

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by Yarono,

שלום- ברשותי router ומודם usb רגיל של "נזק". איך אוכל לחבר אותם למחשבים בבית על מנת לקבל רשת. מחשב ראשי עובד ב XP pro, מחשב שני + נייד בWin98 . תודה ירון

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  15. שמעו, בדיוק מלפני שבועיים התחברתי לADSL 750K של בזק בינלאומי. (ייייששששש!!!!) בכל מקרה, מדי פעם אני מוצא אותו מנותק בלי שום סיבה או הודעה, אמרו לי שהמודם USB, (מה שלי יש) עושה את זה לפעמים מכיוון שאינו מחובר לחשמל, או משהו כזה. ברצוני לדעת אם המודם של Samsumg דרך כרטיס ETHERNET- כרטיס רשת, יעזור מבחינה זו??? ???

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by gillk1,

אהלן כפי שנאמר בכותרת, יש לי 3 שאלות בנוגע לרשת אינטרנט ביתית. 1. יש לי כרגע נתב שמספק רשת למחשב שלי באופן קווי, וללפטופ של אבא שלי באופן אלחוטי. אנחנו רוצים שגם למחשב של אימא (נייח) תהיה רשת... מה עדיף לקנות? כרטיס רשת אלחוטי פנימי? או התקן USB כזה עם אנטנה, חיצוני? 2. האם כמות המשתמשים ברשת משפיעה על המהירות? נגיד אני רוצה לשחק משחק רשת... אם אני מקבל את הרשת מהנתב באופן קווי, אבל אבא שלי כרגע מחובר, זה אמור להשפיע על המהירות שלי? 3. איך אני יכול לשנות סיסמה לאינטרנט בבית? שכחתי את הסיסמה...

17. Started by redead,

המחשבים מחוברים בראוטר.. עברתי על המדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm עכשיו הבעיה שאני נכנס למחשב שדרכו אני רוצה להגיע למחשב השני שמחובר באלחוט עם הראוטר אני רואה את המחשב שלי אבל כשאני לוחץ להכנס עליו הוא מבקש סיסמה למרות שאין לי משוג על איזה סיסמה הוא מדבר... מה עושים?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  18. שלום, השבוע ביצעתי מעבר מבאנדל של בזק עם בזק בינלאומי 100 מגה, לבאנדל זהה ב012 - בגלל שהמעבר הוא גם בתשתית עברתי לראוטר שקיבלתי מ 012. מהירות הגלישה מהירה מאד - גם בספיד טסט המהירויות מרשימות. הבעיה וזו בעיה לא קטנה, היא שתוכנות הטורנט שאני משתמש בהן פשוט לא מתפקדות... אם בבזק הורדתי מתוך טורנטים חמים במהירויות של מעל 1.2 מגה לשניה... כאן אני מגרד את ה 100 kb אך קצב ההורדה הממוצע הוא בכלל 15-20 kb לשניה...אם זה עולה למהירות גבוהה זה תוך כ3-4 שניות נופל למהירויות של 5-15 k"b... מהירויות עלובות ביותר.... פאקינג 100 מגה? :\ ניסיתי לפתוח את הפורטים בראוטר החדש שקיבלתי אבל המצב זהה... האם יש עוד משהו שאני לא מבין בו או ל…

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  19. הנייד מחובר ברשת ביתית כמו שהמחשב הנייח רואה את כל הקבצים - מה ימנע ממישהו אחר שאני גולש בנתב שלו לראות גם את הקבצים ? תודה.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by Or ei,

שלום אתמול בצוהריים הפסיק לעבוד לי הדפדפנים , לא התוכנה אלא הפסיקו להעלות דפי אינטרנט , מצד שני כל התוכנות P2P עבדו וגם הצלחתי להתחבר לשרתים של cod4 ועכשיו לפני כשעה זה קרה לי שוב. אחרי דיבור עם התמיכה של 014 והרבה זיוני שכל הגענו לnetsh הרצנו שם כמה פקודות , i i r remarks.txt w r f r כל שורה זה פקודה אחרי זה וריסטרט הדפדפנים שבו לעבוד , הידע שלי בתחום הזה די גרוע אז מישהו שמכיר את הבעייה יכול להסביר לי ממה זה נגרם ואיך אני מונע את זה בעתיד אני אשמח

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by slim_shady,

אני עובר עכשיו לבזק 014 סוף סוף!!! עכשיו יש כמה אפשריות לחבילות אבל ההדבל ביניהם די זניח... זה משהו כמו 1000 ש"ח לשנה אם אני לא טועה לחיבור של 5 מגה... והחיבור העכשיוי שלי הוא 2 מגה... השאלה היא האם בחיבור של 5 מגה אני יראה הבדל... אם אפשר אפילו סתם סקרין שוט מאיזה הורדה לאנשים עם חיבור 5.. רק לראות את ההבדלים והאם זה באמת שווה את הכסף...

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  22. שלום, מישהו מכיר תוכנה כזאת? עם כן, אפשר לינק? בתודה מראש, Humpo

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by nizansm,

עבדתי לפי המדריך בSTICKY של ה ICS כאשר יש לי 2 כרטיסי רשת מחוברים במחשב. עקבתי צעד צעד אחרי כל ההוראות ובכל זאת אין פינג בין המחשבים.. ping 192.168.0.1 מהמחשב האורח ואין תשובה ניסיתי לבטל את הפיירוול של וינדוס ועדיין אין פינג אין כלום. מה הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by brum,

אהלן פתאום הפסיקו המחשבים לראות זה את זה. אני מקבל את ההודעה: workgroup is not accesible שניהם עם XP הכל מוגדר נכון. לקח לי המון זמן עד שעליתי על הבעיה: כאשר במחשב הראשי בבית מוגדר IP קבוע - אז אין כניסה לWORKGROUP אם אני משנה ל"קבל IP אוטומטי" הכל מסתדר. אבל אז יש לי LOWID באימיול אני מצרף תמונה של ההגדרות. מישהו יוכל לתת עצה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by zkfir,

שלום חברים ברשותי שני מחשבים אחד עם win xp וגם יש בו את הadsl המחשב השני עם win98 שני המחשבים מחוברים אחד לשני בין שני כרטיסי הרשת השאלה שלי היא : איך אני מגדיר שיתוף אינטרנט שבמחשב השני בלי adsl היה אינטרנט מהמחשב הראשון אני לא מצליח להגדיר זאת מבקש עם אתם יכולים לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים