רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום . יש ברשותי שני מחשבים שהם מחוברים ברשת אלחוטית . עד כאן הכל טוב, אבל החיבור של הרשת לא מאובטח כלל וכלל. ולפעמים אני קולט רשתות אחרות בסביבה הקרובה אליי, ואם אני קולט אותן אז אין שום סיבה שהן לא קולטים אותי. רצוני הוא לדעת אחת ולתמיד , איך אפשר לאבטח את הרשת שלי מפני רשתות אחרות בסביבה. תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
דוד שלי יש לו רשת אלחוטית....אבל יש בעיה אחת כל הזמן יש לו ניתוקים וגם כשאין לו ניתוקים אז הדף פשוט לא נפתח יש לציין שראוטר לא מהארץ...הוא מגירסא V6 הוא מחובר ל-012 ולכבלים HOT אשמח אם תעזרו לי פה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שחרשתי קצת פורומים, ואת האתר של הצ'יף, ראיתי שה- TP-LINK דגם TL-WR1043ND מאוד מומלץ. אבל קראתי בפורום אחר שיש בעיות עם DD-WRT עליו. השאלה שלי, האם באמת יש בעיות עם DD-WRT על הראוטר הזה? ואם כן, האם הוא ירוץ טוב עם תוכנות שיתוף על ה firmware המקורי? ואולי שווה ללכת על דגם אחר? (למרות שלפי הביקורת של הצ'יף הוא נשמע מעולה) תודה רבה! עריכה: שכחתי לציין, אני עם חבילת 12M בהוט.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן, אני מבחין בירידה משמעותית בעוצמת הWIFI בבית לאחר שאני מחבר את האוזניות האלחוטיות לבלוטות. הראוטר הוא DLINK 225 (לא תומך 5GHZ), האוזניות הן JBL 500BT. מבירורים באינטרנט ניסיתי למנוע כל מיני חסימות בקליטה מהוויפי למחשב (פלורסנטים, מכשירים שמשדרים בתדר דומה), לשנות ידנית את הערוץ דרך הגדרות הראוטר אבל זה פתרון זמני שלא באמת פותר את הבעיה. מהירות הוויפי נפגעת פי 7 בעת חיבור לאוזניות האלחוטיות. יש פתרון אחר מלבד לקנות dongle לבלוטות? או דווקא להשקיע בראוטר תומך 5GHZ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה מבדיל שרתים וירטואליים ומחשוב בענן, משרתים ייעודיים וכו'? למה זה נמצא במן ז'אנר שונה ולעיקר הבדלו של מחשוב בענן מהשאר..! ומהן התוצאות בשטח התאכלס..? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית אחד עם XP והשני עם ה VISTA 64BIT ובשניהם יש כונן משותף אחד. אני מנסה להעביר בינהם קבצים אך יש לי בעיה... . מהמחשב של VISTA אני יכול להעביר קבצים חופשי אך מהמחשב שXP אני לא יכול.... כל פעם שאני מנסה להכנס לכונן המשותף שעל VISTA בעמצעות הבמחשב של XP הוא רושם שאין לי הרשאה להכנס אליו. פעלתי לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm (בשלב השלישי ההיתי חייב להגדיר IP לכל מחשב כי אחרת המחשבים לא זהו אחד את השני) הרשת מבוססת על מודם 270RP שהפכתי לראוטר והספתי HUB חשוב לצייין שבשני המחשבים האינטרנט עובד....
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת של עד 5 מחשבים עם תעבורה גבוהה של נתונים של קבצים בגודל 5/100 MB בממוצע. אני רוצה שכול החומר/תיקיות ישבו במקום אחד. העבודה תתבצע בכול עמדת מחשב אך הקבצים ישבו במחשב ראשי לדוגמא: אני עובד בתוכנת מסוימת, מגיע בבוקר למחשב האישי שלי מתחבר לרשת פותח קובץ שיושב במחשב הראשי ועובד עליו, בסוף העבודה שומר את הקובץ באותה תיקיית יעד במחשב הראשי. העיבוד/תוכנות וכו' מתבצעות על המחשב האישי. הקבצים נמצאים ונשמרים במחשב הראשי,ממנו כל אחד יכול לעבוד . - ולגבות בסוף יום את הדיסק הקשיח. המערכת צריכה להיות מסוגלת להמשיך לעבוד במהירות גם כאשר אנשים נוספים מבצעים בה פעולות. חשבתי לקחת מחשב ישן בין 8 שנים עם מעבד+לוח אם+זכרון סטנדארטיים. לקנות דיסק קשיח מהיר בעל נפח גדול. ראו…
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
האם לא קיים כרטיס רשת אלחוטי PCI של חברת D-Link התומך ב 802.11b ? אני רואה רק כאלה שתומכים ב g ברור לי שזה תומך גם ב b, אבל אני מחפש כרטיס שלא תומך ב g, אלא רק ב b האם יתכן שאין כזו חיה ? אגב, כשמקימים רשת אלחוטית רק לצורך שיתוף אינטרנט, ולא לטובת העברת קבצים/ווידאו בין מחשבים ברשת, יש בכלל יתרון ל g,a על פני b ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני מתחבר לרשת של בזק במהירות 30מגה. אני סירבתי לבזק שיביאו לי את הנתב שלהם ולכן מתיקנים אצלי רק את המודם VDSL שלהם. ברשותי שני נתבי אדימקס: BR-6226n http://www.edimax.com.tw/en/produce_detail.php?pd_id=305&pl1_id=3&pl2_id=18 ו BR-6216Mg http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=13&pl1_id=3&pl2_id=18 איזה מבין הנתבים יתמודד הכי טוב עם תעבורות 30MB? תודה.
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במערכת דואר שאני מגיע אליה דרך אתר (בו אני מקיש שם משתמש וסיסמא). זה של חברת ביטוח גדולה. שאלתי אם אוכל להיכנס דרך Thunderbolt (שהוא email cleint), ונאמר לי שלא, כאשר התשובה הייתה "אי אפשר, זה Web E". (או משהו כזה). האם זה באמת המקרה? כי התומך היה נשמע לי חצי רדום, ואני רוצה לדעת זה אפשרי או לא (לא הייתי שואל אם זה לא היה מאוד חשוב לי). תודה!
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5 ולמרות זאת כאשר אני פותח את דף האינטרנט הראשון שלי האתר כאילו "קופא" על מקומו למשך דקה שלמה ורק אז משתחרר ומאפשר לעבוד כרגיל. ניסיתי לשנות דפי בית אחרים אך קורה בכולם. סריקת נורטון 2005 וחמישה תוכנות ספאיי ורוגלות לא מצאו מאומה. למישהו הפתרונים בבקשה?
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזה ראוטר היום מתאים לסיב אופטי ? האם יש חיבור מיוחד לחיבור הסיב אם כן איך הוא נקרא היום. למה צריך לשים לב היום בראוטר עצמו מבחינת מהירויות וחיבורים? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לקנות בארה"ב נתב אלחוטי, ראיתי שהרבה ממליצים על ה Linksys למניהם אשמח לקבל דגם או לחליופין נתב מחברה אחרת. התרציב הוא כעיקרון עד 500 שח והשימוש שלו יהיה ביתי למקסימום שלושה או ארבעה מחשבים.
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום. רכשתי ראוטר של Edimax nMax BR-6424n 802.11n Wireless Router לינק לתיאור: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=263 עכשיו העניין הוא כזה. האינטרנט בדידרה שאני צריך להתקים אותו הוא אינטרנט של כבלים והרשת תכלול שני מחשבים ניידים.מחשב נייד אחד חדש לגמרי והוא תומך בכל היכולות האלחוטיות שיש. המחשב השני אני לא יודע באיזה יכולות אלחוטיות הוא תומך. השאלה שלי היא כזאת. האם ניתן לחבר פיזית את המודם לראוטר ואת המחשב ללא היכולות האלחוטיות לראוטר ולהגדיר את הרשת על המחשב הנ"ל ואז לתת למחשב עם היכולות האלחוטיות לזהות את הרשת ולהתחבר אליה אלחוטית, או שבמידה ושני המחשבים תומים באלחוט, ניתן לחבר רק את המודם לראוטר ואז שני המחשב…
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רשת, עם שרת וADSL 750 אז ככה עכשיו הכל עובד מצוין אבל ההיתי רוצה לשאול אם אני אמור לכתוב במחשבים שברשת את שרתי הDNS של הספק או לא? זה יתן לי שיפור?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי כרגע בבית מחשב אחד שמחובר לאינטרנט באמצעות חייגן . במהירות 5 מגה ADSL . ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית קטנה ככה בבית . אמא שלי מרבה להיות בנייד שלה לגלוש דרכו (אפליקציות וכו) ואבא גם ככה . חשבתי על שלושה ראוטרים Edimax nLITE BR-6228NS 802.11n Wireless Broadband Router 150Mbps TP-Link nLITE TL-WR740N 802.11n Wireless N Router 150Mbps Tenda nLITE W311R+ 802.11n Wireless-N Broadband Router 150Mbps לכן רציתי להייתעץ אתכם לגבי זה , איזה מהם יעשה את העבודה ?
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
פשוט עכשיו יש את כל המבצעים האלה בכל מיני חברות וזה נראה לי קצת יקר מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הרשת האלחוטית שהקמתי, או כל רשת אלחוטית אחרת (ניסיתי 5). לראוטר עצמו הוא מתחבר (הממשק ווב עולה). הוא אפילו מצליח לעשות פינג החוצה אל כתובות ברחבי הרשת, אבל על גלישה ודוא"ל אין מה לדבר. אמנם רואים פעילות מסויימת במחוון התקשורת, אבל בפועל שום אתר לא עולה ושום דואר לא נע (באחת הפעמים הצלחתי לקבל אבל לא לשלוח). ניטרלתי פיירוולים. הסרתי לחלוטין את נורטו. זה קרה פתאום, בלי סיבה נראית לעין. ברשת חוטית ובדיאל-אפ הוא מתחבר בלי בעיות (כרגע אני גולש באותה רשת, באותו מחשב, רק מחובר בחוט). חלונות XP SP2. היש ישועה? משתמש באאוטלוק אקספרס, אקספלורר ומוזילה.
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מאז שהתחברתי ל ADSL עם מודם ECI לכרטיס רשת (3COM Etherlink 10/100 PCI TX NIC 3c905b-TX), לאחר שהוינדוס עולה, לוקח לו עוד דקה (!) בערך עד שניתן לעבוד. בכניסה ל "מחשב שלי" הוא מחפש את הכוננים (פעולה שלוקחת שניה) דקה שלמה ורק אח"כ ניתן לעבוד כרגיל. לפני ההתחברות ל ADSL, כשכרטיס הרשת היה מחובר במחשב אך מנוטרל - לא הייתה בעיה. נראה כאילו המחשב מחפש את ההגדרות של הכרטיס או של הרשת כל פעם שהוא מאתחל וזה מעכב הכל. האם יש דרך למנוע את זה? אולי לקצר את זה משמעותית? תודה
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ברק, קוי זהב, ואינטרנט זהב למסלול 0.5 או 0.75 בADSL מי מהם עדיף? מבחינת מחיר נראה שברק עדיף, אבל מה האמינות שלהם? ואיך המהירות שלהם בשעות העומס? תודרבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
קיבלתי סטיק USB לרשת אלחוטית - עבור הנייד שלי אני מחבר אותו לUSB = הנייד מזהה שישנה חומרה חדשה - אבל לא מוצא דרייברים לצערי החומרה משומשת - ולא קיבלתי איתה דיסק איך אני מוצא דרייברים סטנדרטיים שמתאימים? הסטיק/USB WAN = הוא כניראה של בזק מי עוזר לי לימצוא דרייברים? תודה
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום... איך אני יכול לפתוח פורטים בראוטר אלחוטי של linksys befw11s4? אני רוצה לפתוח פורטים של אימיול כי כתוב לי low-id תודה
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם היום חיברו אותי ל-ADSL. נציג של חברת רוטל התקין אצלי מודם PCI פנימי (לא USB, בלי כרטיס רשת). הכל מתחבר בסדר והמהירות מצוינת, אבל כאשר מתקשרים אלי לטלפון באותו קו, אז המחשב פשוט נתקע (העכבר לא זז, המקלדת לא מגיבה, התמונה על המסך לא משתנה). התקשרתי לבזק, לרוטל ולנטויז'ן - והם לא הצליחו לעזור לי. האם למישהו יש פתרון או מכיר את הבעיה??? מערכת ההפעלה היא Windows 2000 וה-Chipset של הלוח אם הוא Intel 440BX. בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מה היתרונות והחסרונות בחיבור דרך Yes ? האם בכלל שווה להתחבר דרך Yes ? אני מחובר כבר תקופה ארוכה דרך ADSL ולא שיש לי טענות, פשוט המחיר ... אני שומע יותר ויותר על אנשים שעוברים לכבלים, ומשלמים פחות, ניקח לדוגמא חיבור 750 ב119 שקל בלבד ( ככה נאמר לי ) שזה למעשה כולל גם את השתית וגם את החיבור לאינטרנט, כאשר אני משלם רק לבזק 130 שקל : יש הצעות ? נ.ב אני מחובר דרך חברת Urbis ואני מאוד מרוצה, ולא מתכוון לעזוב אותם ( חוץ מזה שיש לי הסכם שירות איתם לעוד 7 חודשים ), מבחינתם הם מספקים גישה גם דרך ADSL וגם דרך כבלים.
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקמתי רשת בין 2 מחשבים אחד XP והשני Vista. אין לי בעייה לשתף קבצים מ-XP ל-Vista אני רואה את כל הקבצים בצורה תקינה ויכול לבצע בהם שימוש. כאשר אני מנסה לבצע שיתוף מ-Vista ל-Xp אני לא מצליח. איך אני מספק הראשות ליוזר שב-XP ? אני מקבל את ההודעה הבאה: you might not have permission to use this network resorce. contact tal administrator... ה-firewall למטה (גם של ה-Windows). כשאני נכנס לשיתוף בהדגשת התיקייה הרצויה > שיתוף מתקדם > מיקומים > אני לא רואה את ה-XP אלא רק את המחשב המקומי, אני מבין שפה הבעיה, אז השאלה שלי היא - איך אני מספק הרשאה ל-XP לגשת לקבצים בתיקייה המשותפת.
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-