עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. http://www.optimasys.co.il/I_Prod.asp?idpr=2289 ואם לא, איזה נתב חוטי אחר מומלץ למשתמש ב-L2TP? תודה.

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by יניב51,

צהריים טובים. היום כשקמתי גיליתי הפתעה לא נעימה, הראוטר שלי החליט שהוא מפסיק לשדר. פשוט לא ניתן למצוא אותו ברשת, אבל עם כבלים הוא מתחבר מצויין. מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי בממשק, לא ראיתי משהו מיוחד. עשיתי איפוס ועדיין אותו דבר. מדובר ב- DG834N של NetGear למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? --- אחרי עוד איפוס זה לא עבד. ביטלתי את השידור האלחוטי דרך הממשק של הראוטר והחזרתי אותו ישר אחרי זה, והתחיל לעבוד שוב. נקווה שלא יצוצו עוד פעם בעיות כאלו |:

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  3. ברשותי שני מודמים ADSL מסוג אלקטל האם זה אפשרי להתחבר בעזרת שניהם לאינטרנט בו זמנית על אותו הקו???

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by burekas,

אז ככה, התקנתי רשת של הכבלים, כאשר אני מחבר כבל רשת ישירות מהמודם של הכבלים אל המחשב, אז יש לי רשת ואינטרנט כמו שצריך בקצב הנכון, הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה להעביר את הרשת דרך הראוטר. משום מה גם שאני מתחבר קווית עם כבל מהראוטר למחשב וגם דרך אלחוטי, בשניהם הוא מאט לי את הקצב בצורה בעייתית (במקום להוריד על 370kb הוא מוריד באיזור 3-10kb) כמובן אתרים מסוימים לא עולים (אם בכלל) וכו'. אני משתמש בראוטר של D-Link 524 סה"כ אין הרבה מה להגדיר בו. קצב אינטרנט: 3M אשמח לדעת מה אני לא עושה נכון או איך לפתור את זה... תודה מראש, עדי

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  5. הנייד מחובר ברשת ביתית כמו שהמחשב הנייח רואה את כל הקבצים - מה ימנע ממישהו אחר שאני גולש בנתב שלו לראות גם את הקבצים ? תודה.

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  6. שלום יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת אלחוטית לרואטר של WOW ECI b-focus 352 אחד בכבל והשני באלחוט. הרשת בסבבה שלה ואני יכול להעביר קצבים ולשחק ברשת. הבעיה היא שהתקשורת איטית ביותר ! 3K\S בהעברת קבצים ואני מקבל פינגים של 1000+ במשחקים ברשת. מה לעשות ? מה הבעיה ברשת ? תודה רבה לעונים נב. התקשורת באלחוטית מוצפנת. יש מצב שזה יכול להאיט את התקשורת ?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  7. מדובר בכונן ברשת בייתית שאני רוצה לשתף דרך האינטרנט, מן הסתם עם שם משתמש וססמא.

8. Started by pukipc,

שלום חברים, התקנתי שרת SERVER 2003 R2, ב AD יצרתי יוזר שנקרא PCCLASS, אשר משמש כניסה למספר מחשבים. מודבר בחדר מחשבים. ליוזר הנ"ל, הדבקתי GPO אשר בתוכו ישנם מספר הגבלות אותם החלתי על היוזר.. לדוגמא: לא מופיעה שורת הפקודה, תפריט התחל בסיסי בכל המחשבים. משום מה הגדרות ה GPO תופסות רק על חלק מהמחשבים, וישנם 4-5 מחשבים אשר הגדרות אלו לא חלים עליהם. בכל העמדות מותקנת מערכת הפעלה win xp. למישהו יש רעיון מדוע זה קורה?

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by brum,

אהלן פתאום הפסיקו המחשבים לראות זה את זה. אני מקבל את ההודעה: workgroup is not accesible שניהם עם XP הכל מוגדר נכון. לקח לי המון זמן עד שעליתי על הבעיה: כאשר במחשב הראשי בבית מוגדר IP קבוע - אז אין כניסה לWORKGROUP אם אני משנה ל"קבל IP אוטומטי" הכל מסתדר. אבל אז יש לי LOWID באימיול אני מצרף תמונה של ההגדרות. מישהו יוכל לתת עצה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by zkfir,

שלום חברים ברשותי שני מחשבים אחד עם win xp וגם יש בו את הadsl המחשב השני עם win98 שני המחשבים מחוברים אחד לשני בין שני כרטיסי הרשת השאלה שלי היא : איך אני מגדיר שיתוף אינטרנט שבמחשב השני בלי adsl היה אינטרנט מהמחשב הראשון אני לא מצליח להגדיר זאת מבקש עם אתם יכולים לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  11. Started by wooper,

שלום יש לי רשת ביתית בבית מחשב אחד מחובר לראוטר ושני מחשבים מחוברים בצורה אלחוטית לאחרונה קניתי כרטיס usb אלחוטי לאחד המחשבים והאינטרנט בו כל הזמן עובד ומתנתק למרות ששני המחשבים האחרים עובדים מה יכול להיות הסיבה?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  12. ^^ זה הראוטר: http://www.alice-wiki.de/images/2/29/Siemens_SL2-141-I_th.jpg הסתכלתי ב QOS בראוטר אבל לא הבנתי איך משתמשים בזה.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by stingeR-,

אני מחובר לבזק בינלאומי כבר שנתיים ועכשיו ברגעים אלו פתאום אי אפשר להתחבר לאתרים מחוץ לישראל וגם לא לתת פינגים לסרברים. האם לעוד מישהו קרתה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by RS4,

יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק בין 2 מחשבים עכשיו הIP של לא משתנה גם אחרי שאני עושה ריסט במחשב למה? ואם יש משהו שאפשר לסדר כי שאני משתמש באתר RAPIDSHARE גם אחרי שאני עושה ריסט הוא נותן לי לחכות כשעה לאחר ביצוע פעולה נוספת

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  15. יש לי בבית 3 קומות והראוטר נמצא בקומה הראשונה בתוך הממ"ד. כשאני עם המחשב הנייד בבית הוא קולט ממש טוב בכל מקום חוץ מבחדר שלי שנמצא בקומה השלישית. הראוטר שיש לנו הוא הראוטר הכי חזק, כלומר בזמנו שקניתי אותו אמרו ל ישזה האנטנות הכ גבוהות ושאין יותר מזה. השאלה שלי היא אם יש משהו שאפשר להוסיף לראוטר הזה שיעזור? כי אמרו לי שיש איזה משהו שאפשר לחבר אליו וזה מחזק את הקליטה שלו גם כשאני רחוקה ממש (בקומה השלישית). תודה

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  16. המודם שלי מתנתק מהאינטרנט אחרי כמה דקות ? יש לי מודם חדש של netdragon, היא מודם טוב יחסית אבל יש לי איתו בעיה מול האינטרנט, כלומר אחריי 5 דקות הוא מתנתק ללא סיבה. הוא מוגדר ומותקן בסדר ללא הודעות שגיאה, מה ניתן לעשות על מנת למנוע את הניתוקים.??

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  17. Started by niv_easy,

אהלן, כבר שלושה חודשים בערך אני מתעסק עם בעיה בשיתוף טורנטים. קצת רקע, יש לי מערכת הפעלה של לינוקס ומודם של בזק Dlink dsl-2650u עם גרסת קושחה: BZ_1.15. אני מוריד טורנטים דרך TL, מהירות הורדה מעולה, אבל אני לא מצליח להעלות את הטורנטים (ולא, זה לא בעיה של PEERS). כמובן שפתחתי פורטים בשרת, גם דרך Virtual Server, וגם דרך Port Forward, ובנוסף הגדרתי כתובת IP סטטית. אני משתף טורנטים דרך תוכנת 1.3.5 Deluge. אז הבעיה היא שאני רואה שPEERS מתחברים לטורנט שלי, אבל תוך שניה מתנתקים. קראתי המון בהרבה פורומים גם של DLINK וגם על DELUGE ולא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה. כשחיפשתי פתרונות ראיתי שיש בעית עומסים בראוטרים האלה, ובאמצעות הגדרת פקודות בRouter ע"י Telnet זה עשוי לפתור את הבעיה, לדוג…

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  18. יש לי 4 מחשבים מחוברים ברשת ע"י switch אחד מהם הוא הסרבר שהוא מחובר ישירות ל ADSL ולswitch... וכל שאר המחשבים מחוברים גם ל switch.. הרשת פעלה מצויין וכל המחשבים היו יכולים לגלוש באינטרנט... לפני כמה ימים ביום בהיר אחד, פתאום האינטרנט בשני מחשבים לא פועל.... מה יכולה להיות הבעייה? לא היו שינוייים בשום הגדרות!... תודה רבה רבה.... נ.ב- כאשר ממחשב אחד שהאינטרנט בו לא פועל עשיתי פינג לסרבר אז ההוא החזיר תשובה... זה אומר שהרשת מחוברת לא?... אז חסכתי לכם פחות בעייה לחשוב עלייה

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by mikig8,

שלום, קניתי מחשב נייד ASUS עם WIN 7 . ב WIFI למטה בצד ימין שמסומן בברים מופיע לי סימן צהוב שאומר limited acsess ואני לא מצליח לגלוש וגם כאשר אני מבצע PING למחשב אחר ברשת הבתית שלי אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת אנא עזרתכם תודה מראש מיקי

20. Started by BigDragoon,

יש לי בבית מלפני כמה שנים את ה wrt54g. אני מעוניין לקנות אחד חדש. ניסיתי למצוא את ההבדלים בין G ל GL הבנתי שה GL הוא גירסא חדשה של ה G. (או תת גרסא או משהו כזה) אבל, אם כך, למה ה G עולה בכ 100 ש"ח יותר מה GL? ומה ההבדלים (אם יש באמת) בין שניהם?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  21. שלום, נתוני האינטרנט שלי- יש לי אינטרנט 100M- תשתית של הוט, ספקית הוטנט. ראוטר-הוטבוקס. הראוטר נמצא בתוך החדר שלי מרחק של מטר מהמחשב שאני משתמש בו. בעיה -האינטרנט מספק מהירות של 100M אלחוטי באופן יציב בסה"כ, אך מידי פעם אני מקבל ניתוקים למשך 20 שניות ולאחר מכן האינטרנט חוזר לעצמו והכל כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה בנושא הזה? התייעצות- בנוסף הראוטר נמצא בחדר שלי שהוא בקצה של הבית, כך שקליטת האינטרנט לא מגיעה לשום מקום חוץ מלחדר שצמוד אליי, ובקליטה ממש נמוכה לחדר שטיפה יותר רחוק. כלומר אין קליטה בסלון, במרפסת ובמטבח (שנמאים בערך 20 מ' מהחדר). *מה הדרך הכי טובה להגדיל את טווח קליטת ה WIFI? *האם החלפת הראוטר להוטבוקס 2 או לראוטר אחר עשוי לשפר את טווח הק…

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by oamir1,

שלום, האם אפשר לחבר לכרטיס רשת רגיל כבל רשת באורך של 30 מטר ושיעביר אותות כמו כבל קצר של 5 מטר? (אם לא - איזה מגבר אותות לבקש מהמוכר?) תודה

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by Kululu,

היי יש לי בעיה עם ה-Utorrent שכל פעם שהוא עובד, אני יכול לגלוש בצורה רגילה אבל אם אני אנסה להוריד קובץ / לצפות בסרטון שההורדה שלו לא לוקחת דקה וחצי ההורדה או הטעינה של הסירטון תתקע. ההורדה מתחילה רגיל ואחרי 3 דקות או פחות הדפדפן מפסיק להוריד. בדקתי את זה גם ב-FF וגם ב-IE9. נכון לעכשיו הדבר היחידי שפותר את זה הוא סגירת היוטורנט, כיבוי והדלקה של הנתב ולפעמים גם הפעלה מחדש של המחשב. יש לי חיבור ADSL 15Mb של נטויזין ונתב של סימנס (SL2-141), הפורט של הטורנט פתוח והאנטי וירוס הוא Avast! למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  24. היי.האינטרנט עובד מצויין אך משום מה תוכנת האימויול לא ניתפחים לה הפורטים (פיירוול בחלונות לא פעיל). הבעייה כנראה בראוטר.מישהו יודע איך לפתוח פורטים בראוטר?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  25. שלום, אני משתמש בפיירוול Sygate (ישן אבל רגיל אליו) והוא עושה את עבודתו נאמנה בכל אתר חוץ מכמה איזורים באתרים מסויימים שהוא חוסם גישה ללא סיבה. בדקתי בהגדרות ואין שום איזכור לחסימה. מה שמאפשר גישה זה הוספת כלל מיוחד שנותן לכתובת הראוטר (10.0.0.138) גישה בלתי מוגבלת (IN ו-OUT), ואז אין חסימה והכל תקין. השאלה היא האם זה נכון לעשות זאת מבחינת אבטחה (האם זה לא בעצם מבטל את הפיירוול לחלוטין...)?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.