עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mikig8,

שלום, קניתי מחשב נייד ASUS עם WIN 7 . ב WIFI למטה בצד ימין שמסומן בברים מופיע לי סימן צהוב שאומר limited acsess ואני לא מצליח לגלוש וגם כאשר אני מבצע PING למחשב אחר ברשת הבתית שלי אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת אנא עזרתכם תודה מראש מיקי

2. -כותרת- מה אפשר לעשות ?? כל 30 שניות מתנתק לי האינטרנט (המנורות בראוטר נשארות דלוקות, גם כן לא מופיע הודעה של "נותק כבל רשת" אבל מתנתק המסן, האיסקיו, כל הורדה פעילה נכשלת וכל אתר אינטרנט שבדיוק נטען שולח הודעה שהשרת נותק וכד' )

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  3. ??? ואפשר המלצה לSWITCH טוב וזול של 8 פורטים?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by XCG120,

מה זה בדיוק הטכנולוגיה הזאת? מה קורה למשל ברגע שאנטיוירוס סורק וירוסים במחשב ע"י טכנולוגיית "הענן" איך זה מתבצע? אשמח לתשובה מפורטת

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  5. Started by Sygnus,

שלום, אני מתלבט בין שני דגמים של ראוטר אלחוטי: אדימקס BR-6424 כ 170 ש"ח, אדימקס BR-6524 כ 310 ש"ח. אמור לשרת דירה במפלס אחד, בגודל של כ 100 מ"ר. קראתי כל מיני ביקורות, וראיתי כי ייתכנו בעיות חוזרות ונישנות של ניתוק, האם ידוע לכם משהו על זה ? האם כדאי להשקיע ביקר יותר ? או שאני לא ארגיש את ההבדל ? ואשמח לקבל המלצות על ראוטרים אחרים, במידה ויש טובים יותר במחירים אלו. תודה.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  6. יש ברשותי כבל שמגיע עד החדר שנראה כמו בתמונה, למה אני לא יכול להשתמש בו ככבל רשת? ואבקש גם הסבר ולא רק כי הוא לא שזור זוגות. תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  7. חברה שלי מחוברת לאינטרנט דרך כבלים + אינטרנט זהב. בשבועות האחרונים היא לא מצליחה להיכנס ל-www.livejournal.com. אתמול היא התקשרה לתמיכה הטכנית של אינטרנט זהב, והם טענו שיש להם בעיה מול האתר הזה. האם יש דרך להתחבר אל האתר בכל זאת? חשבתי על פרוקסי או משהו בסגנון. אשמח לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by OmegaShadow,

קניתי את הנתב היום. שאלה ראשונה - למה כשאני נכנס דרך https לנתב (אחרי שהגדרתי לו) הוא מודיע לי על certificate error ושואל אותי אם אני בטוח שאני רוצה להכנס ? זה קורה לי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. וזה קורה גם ב original firmware וגם ב- dd-wrt v23. וזה מוזר כי ה-certificate נראה בסדר גמור והתאריך שלו גם תקין. שאלה שנייה - למה אחרי שעשיתי flash ל- dd-wrt הוא לא מבקש ממני סיסמא מתי שאני נכנס ל- web interface ? עריכה: נראה שהוא שמר את הסיסמא שלי אבל הכל עכשיו בסדר (לגבי השאלה הזו). תודה

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  9. שלום חברים, אני כרגע בתשתית של הוט, וספק אינטרנט הוט נט. אני רוצה להתנתק מהוט נט ולעבור ספק, אבל בכל ספק שניסיתי לחפש, כולם היו זה רק חבילה אחת של ספק + תשתית וחייב להעביר הכל. האם יש ספק שמוכן להיות רק ספק שעובד הוט, והוא בסדר מבחינת גלישה ?

10. Started by ras81,

הצילו אני לא מצליח לפתוח דפים באקספלורר או באוונט כל דף שאני פותח הוא נותן לי את ההודעה הבאה: apache/2.0.54 (NETWARE) php/5.0.4 mod_jk/1.2.14 server at netvision.net.il port 80 השם NETVISION וכו' זה רק בגלל שאלהם ניסיתי להכנס במקרה הספציפי הזה. פיירפוקס עובד לי! ניסיתי לתקן את ווינדוס בעזרת דיסק מקורי של ויינדוס ולא עזר כלום. מה אפשר לעשות??? תודה

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  11. היי.האינטרנט עובד מצויין אך משום מה תוכנת האימויול לא ניתפחים לה הפורטים (פיירוול בחלונות לא פעיל). הבעייה כנראה בראוטר.מישהו יודע איך לפתוח פורטים בראוטר?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by Amir c,

ברשותי ראוטר של אדימקס 604 נראה לי זה הדגם לפני איזה שבועיים הוא התחיל לעשות רעשים ממש מציקים כזה צצסס צסס יש מישהו שנתקל בזה ויודע איך לפתור את הבעיה? יש לי עדין אחריות אני חושב לממש אותה אבל לפני כן אולי אפשר בלעדיה

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  13. המרחק הוא בקושי 2 מטר ממחשב אחד לשני.. אני לא רוצה לשתף אינטרנט אלא רק קבצים ואני מחפש משהו זול.. האם יש איזה שיטה דרך USB? כי ה LAN PORT תפוס במחשב אחד...

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by itamo,

איך עדיף לשתף אינטרנט בכבלים ברשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים בינהם ע'י כרטיס רשת. 1) ע'י עשיית share לחיבור האינטרנט. 2) ע'י עשיית bridge בין הכרטיסי רשת (ב xp).

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by sasith2,

שלום יש לי רואטר edimax 802.11b/g ואח שלי מתחבר לרואטר הזה וכל הזמן האינטרנט מתנתק לו וזה גם מראה שהקליטה חלשה מה אני צריך לעשות כדי לפתור את זה בבקשה זה דחוף

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by nikf,

תוכנה קטנה שלא תופסת משאבים מאפשרת לדווח על ספאם אוטומטית מחשבונות gmail hotmail ו yahoo או ידנית מתוכנות הדואר. http://members.bluesecurity.com/cwa/users/welcome.do למי שרוצה להכניס את כל הנתונים ידנית אני ממליץ עוד יותר על spamcop.net ישנם שרתים בארץ שעובדים מול הרשימות שלהם , כמו למשל נטוויז'ן , מי שנרשם שם ברשימת הספאמרים לא יכול לשלוח דואר ללקוחות שנמצאים על שרתי הדואר של נטוויז'ן וחברות רבות אחרות ( לא בארץ ) זה מצריך הכנסה ידנית של האינפורמציה ופתיחת חשבון חינם אצלם. שאלות ?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  17. עד 250 ש"ח תשתית הוט. תודה!

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by amitrotem,

שלום אני מחפש לקנות 2 ראוטרים, שאחד ישמש כראוטר והשני כאקסס פוינט המטרה לחברה אחד במרתף כראוטר ואת השני באופן קווי (לא אלחוטי) לקומה אחרת בבית כ AP (יש קו רשת שרץ בקירות). מעדיף ראוטרים של D-LINK, אבל אם יש המלצה אחרת גם יתקבל בברכה איזה ראוטרים טובים ולא יקרים מומלצים? וצריך שיהיו פשוטים להגדרה כ AP תודה

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by Tal14,

היי כבר תקופה ארוכה שאני סובל מניתוקים אתמול היה אצלי טכנאי בזק בפעם הרביעית החודש. פתר את הבעיה בדיוק למספר שעות, קמתי בבוקר והבעיה חזרה. הבעיה היא שגם ה-SNR Margin (0.1 dB) וגם Attainable Rate מאוד נמוכים הAttainable Rate מתחת ל16000 שהמהירות גלישה שלי היא 20MB והSNR מתחת ל3. החליף לי חוטים שם לי פילטר בארון תקשורת של הבית. וזה עזר ל10 שעות בלבד. מה לעשות? התייאשתי..

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  20. שלום חברים, התשתית שלי היא של בזק במהירות 15 והספק גם בזק בינלאומי וגם שם 15 ודרכם יש לי גם חבילת גיימרים, אני משחק בפלייסטיישן בחיבור ישיר(כבל) לראוטר מסוג D-LINK 2760U תקן N (ואין אף מחשב עובד בבית בזמן הזה). הבעיה שלי היא שכאשר אני רואה מישהו לפני שהוא רואה אותי ואני מתחיל לירות בו אבל רוב הפעמים הם מצליחים להרוג אותי וכאשר אני מסתכל ב KILL CAM כלומר בהילוך החוזר מהמבט של מי שהרג אותי אני רואה שהוא בכלל ראה אותי לפני שאני ראיתי אותו בסתירה מוחלטת לכך שאצלי אני ראיתי אותו קודם (לפחות שניה קודם) כמו כן זה קורה גם כשאני בחדר רק עם ישראלים. זה פשוט הורס לי את החוויה של המשחק ושיש לי לאגים כאלה. מה אני יכול לעשות? מה האפשרויות שלי לפתור את זה? תודה מראש לכל המגיבים

21. יש לי חיבור בקו של בזק עם ספקית בזק בינלאומי. אני מתחבר דרך רשת אלחוטית בעלת 3 מחשבים. עכשיו אני רוצה לעשות לעצמי חיבור שונה רק למחשב שלי(לאינטרנט) אבל יש לנו רק קו אחד בבית. האם זה אפשרי לעשות חיבור בכבלים ככה שאני לא צריך עוד קו בבית? ואיך עושים את זה? בבקשה תגידו לי כל מה שאני צריך לדעת כדי להתחבר דרך הכבלים, אם צריך מודם מיוחד וכו'(יש לי מודם לא בשימוש כרגע-רכשתי מחנות של בזק). בקשר לספק אינטרנט הייתי רוצה לדעת אם מישהו פו משחק במשחק: World of Warcraft ויודע אולי על ספקית אינטרנט עם פס טוב למשחק המדובר הזה. כרגע ה-Latency שלי הוא מעל 200. תודה לכל מי שעוזר!

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by kelazar,

יש לי בביית שלושה מחשבים ואני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי שיחבר ביניהם. הבעיה היא שאני לא מבין כלום בנושא. כדאי לקחת את הראוטר במבצע של בזק 10ש"ח *24 חודשים? או לקנות את הראוטר בעצמי? אני מחפש ראוטר שיכול להתחבר גם אלחוטי וגם עם כבל ושיהיה אמין. תודה מראש, חן

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by WildChild,

שלום, יש לי בעיה בזמן שאני מריץ את המשחק counter strike 1.6 ומנסה להתחבר לשרת המשחק יוצא לי ונפתח חלון שבו כתוב NET_Sendpacket error: WSAEINTR עשיתי מחקר וחיפשתי פיתרון אפשרי במשך כמה שעות טובות וניסיתי דרכים שונות לפתור את הבעיה..היא קוראת בעיקר לאנשים שמתחברים למשחקי רשת באמצעות ראוטר ורשת אל חוטית... מצאתי מספר פיתרונות שאנשים הציעו אבל אף אחד לא עזר.. אז חשבתי לעצמי שאולי בפורום הזה שמסתובבים בו כמה מהאנשים שהכי מבינים במחשבים בארץ אולי אתם תוכלו לעזור לי סוף סוף להבין איך אני יכול לפתור את הבעיה המעיקה הזאת!! אני חייב לציין שהיא קיימת במספר משחקים ולא רק בקאונטר סטרייק אבל הבעיה בעיקרון היא אותה בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by Yarono,

שלום- ברשותי router ומודם usb רגיל של "נזק". איך אוכל לחבר אותם למחשבים בבית על מנת לקבל רשת. מחשב ראשי עובד ב XP pro, מחשב שני + נייד בWin98 . תודה ירון

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  25. שמעו, בדיוק מלפני שבועיים התחברתי לADSL 750K של בזק בינלאומי. (ייייששששש!!!!) בכל מקרה, מדי פעם אני מוצא אותו מנותק בלי שום סיבה או הודעה, אמרו לי שהמודם USB, (מה שלי יש) עושה את זה לפעמים מכיוון שאינו מחובר לחשמל, או משהו כזה. ברצוני לדעת אם המודם של Samsumg דרך כרטיס ETHERNET- כרטיס רשת, יעזור מבחינה זו??? ???

• 3 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים