רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
צריך ראוטר אלחוטי + כרטיס רשת 1. בבקשה המלצות עד 250 שח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אני מנסה לבדוק האם בעיית המהירות באינטרנט נובעת מהמחשב שלי. אחרי ניקוי רציני, כניסה ראשונית לאינטרנט, נורטון פותח דף אזהרה:INVALID SOURCE IP ADDRESS 255.255.255.255 האם יש מצב שחסימת האיום הזה גורמת להאטה במהירות האינטרנט. עשיתי חיפוש באינטרנט אבל לא הצלחתי להבין אם זה בעצם החיבור עצמו שנורטון חוסם או שזה מישהו מנסה לפלוש למחשב שלי. אשמח להסבר קצר ולמענה לשאלתי תודה
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום חברים, התשתית שלי היא של בזק במהירות 15 והספק גם בזק בינלאומי וגם שם 15 ודרכם יש לי גם חבילת גיימרים, אני משחק בפלייסטיישן בחיבור ישיר(כבל) לראוטר מסוג D-LINK 2760U תקן N (ואין אף מחשב עובד בבית בזמן הזה). הבעיה שלי היא שכאשר אני רואה מישהו לפני שהוא רואה אותי ואני מתחיל לירות בו אבל רוב הפעמים הם מצליחים להרוג אותי וכאשר אני מסתכל ב KILL CAM כלומר בהילוך החוזר מהמבט של מי שהרג אותי אני רואה שהוא בכלל ראה אותי לפני שאני ראיתי אותו בסתירה מוחלטת לכך שאצלי אני ראיתי אותו קודם (לפחות שניה קודם) כמו כן זה קורה גם כשאני בחדר רק עם ישראלים. זה פשוט הורס לי את החוויה של המשחק ושיש לי לאגים כאלה. מה אני יכול לעשות? מה האפשרויות שלי לפתור את זה? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום, עברתי לפני כמה ימים לדירה חדשה ומשום מה האינטרנט נורא איטי למרות שבתוצאות של בדיקות מהירות יוצא תקין טעינת דפים אומנם רגילה אבל צפיית סירטונים ביוטיוב לדוגמא היא ממש איטית ברמה כזאת שסירטון באיכות 360P נתקע בשביל לטעון במשחקים המצב בכלל קטסטרופה ויש לי לאגים שלא לדבר על העיות הפינגים המטורפות אין לי מושג מה לעשות עם המצב הזה בהתחשב בזה שבדיקת המהירות יוצאת תקינה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה לומר שהבעיה לא פוגעת בגלישה באינטרנט ושהגלישה כן מתאפשרת......דבר שני כל מי שיש לו נתב של siemens מדגם sl2-141 (השחור) מוזמן לעשות את הבדיקה הזו דרך כרטיסיית Management ואז ללחוץ על Run Diagnostic Tests ולהמתין 10 שניות. אני רוצה לדעת אם רק אצלי מופיעות השגיאות כמו בתמונה (כי לפני שעברנו דירה והעברנו איתנו את קו הטלפון הייתי מבצע את אותה בדיקה ולא היו שגיאות) תודה לכל מי שעוזר........ http://www.siz.co.il/my.php?i=z1ttlq5mlymg.jpg
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, יש לי פורום SMF ואני רוצה להגדיר את השליחת מייל לאנשים כאשר הם שוכחים סיסמה לדוגמא. אני רוצה לעשות את זה דרך hotmail. מה ההגדרות SMTP בשביל hotmail לשליחה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אני לא שמתי לב שהטכנאי לקח את הראוטר הישן שקניתי מהוט. לא שילמתי דמי התקנה על ההוטבוקס, זה התנאי? לעוד מישהו הם לקחו את הראוטר?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעתל להגדיר ראוטר יודעים לחבר תראוטר למודם בשביל שכמה ילדים יוכלו להשתמש באינטרנט ראוטר TP LINK
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הראוטר הנ"ל שיעבוד לי במקום הראוטר הנוכחי שיש לי (שקיבלתי מבזק). אני מחובר לADSL 10 MB. איזה כבלים אני צריך לחבר ולאיפה ? האם יש צורך להגדיר משהו בראוטר אחרי RESET ? ניסיתי להכניס את הכבל שמתחבר לשקע DSL לשקע INTERNET של הראוטר אבל הוא לא מצליח לקבל כלום. מה עושים ? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איזה בדיקת מהירות נותנת את התוצאה הכי מדויקת? המהירות שלי הוא 30 על 3 ב speedtest אני מקבל בכל שרת נתונים אחרים, למשל השרת של spd hosting פתח תקוה תמיד נותן את התוצאה הכי מהירה, לייטנסי של 7 והורדה של 30 נקודה משהו, ובשרת של תל אביב לעומתו אני מקבל רק 8 מגה הורדה ופינג בסביבות 25, כל שאר השרתים בארץ נותנים הורדה של 29 אך בפינג גבוה מזו של spdhost, מ12 עד 35 זה כבר שבוע שאני בודק את זה, והתוצאות נשארו זהים
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום, אני במהירות 15 מגה. עד אתמול הסרטונים עבדו בצורה חלקה, גם בHD, אם לא רענון של הסרטון היה פותר את הבעיה. משום מה עכשיו שום סרטון בHD (720/1080p) לא זז! ברמה של מנגן 2-3 שניות ונתקע, מצב פשוט בלתי נסבל. ניסיתי להתנתק ולהתחבר מחדש וגם לנתק את המודם מהחשמל אבל המצב נותר בעינו. מה קורה פה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עובר לדירה בלי תשתית בזק או הוט ורוצה חיבור לאינטרנט סלולרי. אני יודע שקיימים מודמים סלולריים בחיבור usb בסגנון נטסטיק, אבל אני רוצה אינטרנט אלחוטי. האם קיים באחת החברות (עדיפות לאורנג') ראוטר עם מודם סלולרי?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם ה-Utorrent שכל פעם שהוא עובד, אני יכול לגלוש בצורה רגילה אבל אם אני אנסה להוריד קובץ / לצפות בסרטון שההורדה שלו לא לוקחת דקה וחצי ההורדה או הטעינה של הסירטון תתקע. ההורדה מתחילה רגיל ואחרי 3 דקות או פחות הדפדפן מפסיק להוריד. בדקתי את זה גם ב-FF וגם ב-IE9. נכון לעכשיו הדבר היחידי שפותר את זה הוא סגירת היוטורנט, כיבוי והדלקה של הנתב ולפעמים גם הפעלה מחדש של המחשב. יש לי חיבור ADSL 15Mb של נטויזין ונתב של סימנס (SL2-141), הפורט של הטורנט פתוח והאנטי וירוס הוא Avast! למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית ראוטר של D-Link, עם 2 אנטנות שלטענת החברה תומך עד 300 מגה משנו כזה, בכל מקרה, הראוטר נמצא בסלון והוייפיי שהוא משדר על הפנים, אני צריך המלצה לראוטר טוב כדי לקנות עצמאית. כמו כן אני צקיך גם המלצות לrepeater או משהו בסגנון כי בין הסלון לשאר החדרים יש ממד שחוסם את האות (לא החדר שלי אלא שאר חדרי הבית). יש לי repeater שלקחתי מבזק והוא חרא, מתנתק כל הזמן וכל הזמן צריך לעשות לו ריסט כדי שיעבוד. ושאלה קצת טיפשית, אם אני קונה ראוטר יותר טוב האינטרנט שאני יקבל יהיה יותר גבוה כן?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני ריא עוסמאן,לפני כמה שנים פתחתי שני חשבונות אינסטגרם, היום אני כל הזמן מנסה להכנס אליהם שמתי סתם מייל והם שולחים לי ששלחו עליו הקוד אבל המייל סמתי אותו סתם . החשבון השני לא זוכרת איך פתחתי אותו .. אולי דרך איזה פייסבוק שפתחתי קודם אבל שני החשבונות יש בהם את התמונות שלי ניסיתי כל הדרכים לא הסתדרתי להכנס ולמחוק אותם כי יש בהם עוקבים ועדיין רואים את התמונות שלי ... שלא אשכח לומר שיש לי חשבון אנסטגרם יציב מאז שנה משהו כזה אשמח לעזרה!!! תודה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
הי, אני צופה במחשב הביתי שלי דרך מסך LG, כך שסרטוני וידאו על גבי VLC Media Player ניתנים כמובן לשליטה, העברה קדימה אחורה, וכד'. מה האפשרות היעילה לצפות באותו תוכן (קבצי מדיה הניתנים לשליטה) במסך מרוחק מאותו סוג? פתרונות ה-Old School היחידים שאני מכיר הם: 1. לרכוש PC משומש עם HDMI ולשים כבלים בסלון. 2. איכות הסרטונים היא לא יותר מHD, ובאמצעות לפטופ עם כרטיס HD יש לי הרגשה שהאיכות תיפגם. מה גם שרכישת Laptop היא היקרה ביותר. אם יש פתרון יעיל לצפייה במסך מרוחק ולשלוט בהעברת הסרטונים, אשמח לשמוע. תודה לעונים!
-
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום כידוע שרוחב פס לחול עולה כסף לספקיות (יחסית די יקר) האם הספקית משלמת גם על רוחבי פס שבתוך הארץ ? או שפה זה בחינם ? תודה
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר מספקית האינטרנט שלי. לפני כמה ימים כשהתקשרתי לשאול אם אפשר לאבטח את החיבור אמרו לי שזה לא מומלץ כי אם אני שוכח את המפתח אי אפשר לאפס. כל זה היה לפני שבכלל הזדהיתי (גם מספר הטלפון היה הסלולרי שלא רשום אצלם) כך שלא יכלו לבדוק מול החשבון שלי אם יש לי ראוטר עם קושחה "custom" או "רגילה" כזו שבאה עם כל ראוטר רגיל מהחנות (אם הם בכלל שומרים רקורד כזה). עוד דבר הוא שכאשר איפסתי את הראוטר בזמנו ע"י ריסט ארוך, כלומר לחיצה ממושכת של כמה שניות טובות על כפתור הריסט (להבדיל מלחיצה קצרה), אכן אופסה לי סיסמאת הכניסה למה שנראה ע"פ עין לפחות לסיסמאת יצרן, admin:1234. שאלתי היא, האם הגיוני והאם נראה לכם שכך המקרה אצלי? האם יכול להיות שיש ראוטרים שאם אני שוכח את מפתח ההצפנה …
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, מהירות ההורדה שלי ב-Utorrent איטית להחריד. פתחתי את הפורט לפי ההוראות שמצוינות במדריך שבאתר הבא http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54GL/Utorrent.htm ובכל זאת המהירות איטית. מה שמוזר זה שקבצים מאתרי הרשמה (TL וכד') לא יורדים בכלל... עזרה בבקשה.......
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר ראוטר של GIGABYTE דגם GN-BR01G לכבלים דרך VPN L2TP הראוטר תומך במעבר VPN אבל משום מה זה לא מצליח לי הוא מקבל את הכתובת הדינמית מהשרת של הכבלים ומצליח לעשות פינג לשרת של הספק אינטרנט אבל אין בנתב מקום להגדרת שם משתמש וסיסמא לכן אני מניח שאת זה צריך לעשות דרך המחשב מישהו עשה את זה בעבר ויכול לעזור? אני אודה לכם מאוד
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כאשר מחברים שני מחשבים לרשת בעזרת ראוטר (חוטי) יש איזה אפשרות לניהול המהירויות בין השניים? זאת אומרת "לתת" למחשב אחד יותר מהירות UPLOAD לדוגמה וכן להפך... תודה
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני צריך אתר אמין, ותגידו לי איזו תוצאה צריכה לצאת לי אם יש לי מהירות 2 מגה.
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מאז שהתחברתי ל ADSL עם מודם ECI לכרטיס רשת (3COM Etherlink 10/100 PCI TX NIC 3c905b-TX), לאחר שהוינדוס עולה, לוקח לו עוד דקה (!) בערך עד שניתן לעבוד. בכניסה ל "מחשב שלי" הוא מחפש את הכוננים (פעולה שלוקחת שניה) דקה שלמה ורק אח"כ ניתן לעבוד כרגיל. לפני ההתחברות ל ADSL, כשכרטיס הרשת היה מחובר במחשב אך מנוטרל - לא הייתה בעיה. נראה כאילו המחשב מחפש את ההגדרות של הכרטיס או של הרשת כל פעם שהוא מאתחל וזה מעכב הכל. האם יש דרך למנוע את זה? אולי לקצר את זה משמעותית? תודה
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אולי זה כבר חרוש ואולי זה מאוד מובן מעליו בכל מיקרה אשמח אם תענו לי... שמתי במחשב שלי אידיאסאל דרך היואסבי יש לי במחשב גם כרטיס רשת ווינדוס 98 עכשיו האם זה אפשרי לחבר את המחשב ברשת למשחב השני שלי שיש בו אקס פי וגם כרטיס רשת כמובן.. ולהיתחבר דרכו לאידיאסאל ללא ברווטר? במזה כרוך צריך איזו תוכנה? זה מוריד מרוחב הפס? מחשב אחד תמיד צריך להיות מחובר? איך זה עובד?.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-