עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ex_,

היי ישנה הגבלה אוטומטית(אצל כל הספקים) למספר הנמענים שאפשר לשלוח להם מייל(+-30 לקבוצה) יש דרך לעקוף את הענין? זה כמובן קורה בשרת הדואר היוצא SMTP תודה.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  2. אני לא מצליח להכנס לדף ההגדרות באינטרנט 192.168.1.1 כנראה מישהו שינה את הסיסמא האים יש לי בכל זאת דרך להיכנס דרך אגב אני מנסה לפתוח פורטים זו הדרך נכון?

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  3. אהלן ! רציתי לפתוח טווח פורטים של הביטורנט.. יש לי בראוטר משהו שנקרא TRIGGER PORT זה קשור..? זה ראוטר אדימקס הנפוצים האלה.. מישהו יודע? תודה

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  4. אני מעוניין לחבר בין שתי נקודות בצורה אלחוטית, המרחק הוא כ100 מטרים, בניין מול בניין אין אפשרות להעביר כבל. באמצע יש חניון פתוח שעוברות בו מכוניות ועוד משרדים מסביב. חשבתי על אחת משתי הפתרונות: האחת - לרכוש שני AP's, של 300 מגהביט N, עם שתי אנטנות. לחבר בכל צד של AP 2 אנטנות חיצוניות של 7DBI במטרה. החיסרון הוא - שהAPים עובדים על 2.4GHZ שזה טווח תדרים שיחסית עמוס ובשימוש, והוא בשימוש גם שם. היתרון הוא - יש שתי אנטנות מול שתי אנטנות מה שאמור לשפר בצורה משמעותית. האופציה השנייה זה לקנות 2 נתבים שתומכים 5GHZ 450MBIT, עם שלוש אנטנות (2 שידור אחת קליטה). היתרון הוא - 5GHZ זה טווח פנוי לחלוטין או כמעט פנוי, הסיכוי להפרעה משכן ממש קלושה פה. החיסרון - לא מוצא אנטנות חיצוניות שתומכ…

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  5. לאחרונה יש לי בעייה מוזרה במשלוח מיילים: אני מחובר לברק על תשתית של הוט, יש לי רשת ביתית עם נתב קווי של TP LINK דגם TL-R460, מודם של טריון דגם TJ715. ברשת מחשב אחד (חיבור אתרנט) וממיר לווין (חיבור אתרנט). הבעייה: אני לא מצליח לשלוח מיילים ארוכים (מעל שורה) או עם דבוקות, מיילים שכוללים רק כותרת או תווים ספורים נשלחים, כך שהפורטים הרלונטיים פתוחים בנתב. מה יכולה להיות הבעיה? (פנייה להוט ולברק לא ממש עזרה - בדקו כמה הגדרות בסיסיות, הבטיחו שיחזרו - עד עכשיו אני מחכה). לציין שכשאני מנתק את הנתב ומחבר רק את המחשב עם חייגן לאינטרנט אני מצליח לשלוח מיילים. בכל זאת לא נראה לי שהבעייה לא בנתב, ואני חייב את תצורת הרשת שתיארתי. יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  6. שלום. השאלה בכותרת. אשמח לקבל לינק אם יש דריבר כזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  7. שאלתי בעבר ולא הגענו לפיתרון וזה קצת משגע אותי. יש לי ראוטר N ומחשב ראשי עם כרטיס 1000MB ומחשב בסלון עם כרטיס אלחוטי N. מימיו הראשונים המחשב בסלון היה עם WIN 7 והראשי עם XP. מהירות ההעברה הייתה אז נורמלית (לא זוכר מהי, סביבות 30MB לשניה?) שדרגתי את המחשב הראשי לWIN 7 ומאז המהירות ירדה לסביבות 3MB לשניה. חיפשתי ברשת ומצאתי המון אנשים עם בעיה כזאת והמון פתרונות אפשריים. ניסיתי את כל הפתרונות שנתנו ולא עוזר. לא מבין איך בכלל זה קורה. לא קרה לאף אחד פה?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by XCG120,

ברצוני לקנות ראוטר לחיבור סיבים לחברת "בזקבנלאומי" החשיבות שלי בראוטר היא אבטחה גבוהה אני לא משתשמש ב WIFI אלא בחיבור קווי סטנדרטי, במהירות של 1GB מהירות החיבור שלי לבזק בנלאומי. השאלה שלי היא כזאת מה הפרוצדורה לחיבור ראוטר משלי האים צריך מתאם וכו...? איזה ראוטר עם רמת אבטחה הכי גבוהה אני יכול לקנות לציין חיבור קווי אבל לא קריטי אים יהיה לו אופצייה גם לWIFI כשארצה להשתמש,כדרך אגב הכיוון שלי הוא ראוטר של חברת ASUS בגלל שאני "רגיל" אליהם ומה גם שימושיות קלה? האים הראוטר הזה יתאים לבקשה שלי https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=72248 פתוח להצעות גם לחברה לראוטר מאובטח מחברה לא מוכרת? לאחר שאני מחבר את הראוט…

9. Started by ludacris,

hi, does anyone know what the RSTP's RFC indicate about loop detected on a port caused by an unmanaged switch with a loop on it. meaning port1 is connected to the unmanaged switch which has loop on it. how will port 1 behave? will it block the port or not detect a loop? i've encountered those 2 behaviors on 2 different vendor's switches, and i am looking to know what is the normal behavior. thanks.

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  10. ??? ואפשר המלצה לSWITCH טוב וזול של 8 פורטים?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by XCG120,

מה זה בדיוק הטכנולוגיה הזאת? מה קורה למשל ברגע שאנטיוירוס סורק וירוסים במחשב ע"י טכנולוגיית "הענן" איך זה מתבצע? אשמח לתשובה מפורטת

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  12. יש ברשותי כבל שמגיע עד החדר שנראה כמו בתמונה, למה אני לא יכול להשתמש בו ככבל רשת? ואבקש גם הסבר ולא רק כי הוא לא שזור זוגות. תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  13. שלום. ספק האינטרנט בבית שלי הוא אורנג'. יש לי את הנתב שלהם (מרובע, לבן). האם אני רשאי/יכול להחליף את הנתב שלהם בנתב שלי?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by morty,

אני נוסע לצימר בצפון בשבוע הבא, ואין שם אינטרנט. רציתי לדעת האם אני יכול לקחת את הראוטר מהבית שלי (הספק שלי הוא בזק בינלאומי - 014) ולחבר אותו לשקע טלפון שם. זה יעבוד? תודה.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by ras81,

הצילו אני לא מצליח לפתוח דפים באקספלורר או באוונט כל דף שאני פותח הוא נותן לי את ההודעה הבאה: apache/2.0.54 (NETWARE) php/5.0.4 mod_jk/1.2.14 server at netvision.net.il port 80 השם NETVISION וכו' זה רק בגלל שאלהם ניסיתי להכנס במקרה הספציפי הזה. פיירפוקס עובד לי! ניסיתי לתקן את ווינדוס בעזרת דיסק מקורי של ויינדוס ולא עזר כלום. מה אפשר לעשות??? תודה

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by yamamoto,

השאלה היא לגבי הפיירוול המובנה של הראוטר האם הוא חוסם מזיקים ורוגלות יותר טוב מפיירוול מבוסס תוכנה? (מה הוא חוסם בעצם?) האם מספיק להפעיל אותו מבלי להגדיר כל מיני מאפיינים בתת קטגוריה של הפיירוול (כי בבררת מחדל הוא מנותק ) וזה כל מה שצריך? קיבלתי את הראוטר רק לפני שבוע אז אני לא ממש בעיניינים ראוטר SIEMRNS SL2-141

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by arikbaron1,

שלום לכולם הנני מחובר לאינטרנט באמצעות הוט(הוטבוקס) שלא מצליחה לכסוותאת כל הבית. החלטתי לחבר החדרים בהם הקליטה חלשה באמצעות מתאמי הום פלאג.כעת זקוק להמלצות על AP .לא חייב משהו חזק מאוד אלא לכל חדר שיהיה אחד(אפשרי?).היות ואני לא בקיא בתחום רצוי משהו מסוג פplug&play או מאוד פשוט להגדרה תןדה מראש

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by amitrotem,

שלום אני מחפש לקנות 2 ראוטרים, שאחד ישמש כראוטר והשני כאקסס פוינט המטרה לחברה אחד במרתף כראוטר ואת השני באופן קווי (לא אלחוטי) לקומה אחרת בבית כ AP (יש קו רשת שרץ בקירות). מעדיף ראוטרים של D-LINK, אבל אם יש המלצה אחרת גם יתקבל בברכה איזה ראוטרים טובים ולא יקרים מומלצים? וצריך שיהיו פשוטים להגדרה כ AP תודה

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by Tamirrr,

טוב קודם כל אני רק רוצה לומר שהמדריך שלכם למעלה מצוין...זה מדריך אולי חמישי שאני מנסה רק הוא עובד לי עכשיו...יש לי שתי מחשבים אחד עם 2 כרטיסי רשת (אחד למודם ואחד למחשב השני שבו כרטיס אחד) והאינטרנט כבלים עם חייגן (עובד בשתי המחשבים ביחד תודות למדריך שלכם) עכשיו אני רוצה לשתף את הכוננים (כמו שיש בבתי ספר) הבנתי שזה דרך מיפוי אות כונן אבל לא ממש הבנתי מה עושים שמה...אם מישהו יוכל להסביר לי אני ממש אודה לו

20. סליחה מראש אם זה לא המקום המתאים... השאלה שלי היא: הורדתי קבצי וידאו מהמצלמה שלי (הם בפורמט AVI אם אני לא טועה), ורציתי לדעת אם יש דרך/אתר שאני יכול להעלות את הקבצים כך שמישהו לא בארץ למשל יכול לצפות בהם? הקבצים לא ארוכים - 3-4 דקות ושוקלים בערך 20-25 מ"ב. מישהו מכיר או יודע?

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by davenos,

בניתי רשת ביתית עם אבטחת WPA2 וגיליתי שבאחד המחשבים - נייד ישן , יש כרטיס רשת שלא תומך אבטחה זו , יש דרך לעקוף אותה , או שהברירות היחידות הן - כרטיס חדש או החלפת האבטחה?(למשל אישור MAC - יכול לעקוף?) , יש לי ראוטר ביתי של EDIMAX . תודה מראש . דוד .

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  22. שלום לכל המכובדים ברשותי שני מחשבים: מערכת ההפעלה על שניהם XP מחוברים ע"י מודם אלקטל משודרג שמחובר לHUB. עד כאן הכל בסדר - שאלתי היא איזה אפשרויות יש לי לשליטה על שני המחשבים (בעקבות שדרוג המודם לראוטר) לדוגמא: האם אני יכול להקצות רוחב פס לכל מחשב? לשלוט על מחשב אחד דרך השני? או כל פונקציה נחמדה ומעניינת אחרת ?? תודה - מחכה לתשובתכם ???

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by Revolver,

אני עובר לבזק עם NGN במהירות 10MB ולבזק יש אפשרות לנתב 2650U. קראתי את הסיקור עליו והבנתי שהוא נתב נחמד בתור נתב בסיסי. רציתי לדעת מה מקבלים בנתבים ביתיים לא בסיסיים אם אשתמש בחיבור ללא נתב של בזק ואקנה נתב אחר בעצמי (לדוגמא, ראיתי ש WRT54GL מאוד נפוץ). אציין שדברים שדברים שחשובים לי שאני יודע מהם הם (והבנתי שיש ב 2650U): 1. אפשרות להדליק/לכבות WIRELESS בעזרת מפסק. (אני מבין שאפשר בעזרת המפסק בלבד) 2. חיבור מדפסת 3. חיבור דיסק חיצוני דרך הנתב 4. מספר חיבורים קוויים (4 זה מספק) חשוב לי שבנתב שאבחר יהיו דברים אלו אבל גם מעניין אותי לדעת אילו עוד יכולות קיימות בנתבים אחרים שאין ב 2650U.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by GL23,

שלום לכולם, יש לי נתב של LINKSYS. דגם WRT54GL הצלחתי לחבר אותו ללא כל בעיה למחשב הביתי והוא פועל מצוין. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה להתחבר אם הנייד שלי (DELL) לנתב הזה. כלומר, אני מוצא את הרשת/אנטנה שלי מתחבר ללא כל בעיה אבל תכלס לגלוש באינטרנט לא מצליח. כל דף שאני מנסה להיכנס אליו לא נפתח. (חייב לציין גם שהוא מראה לי שכל הפסים של האנטנה ירוקים ושאין בעיה מבחינת התחברות והגלישה). ולא נראה לי שהבעיה היא אם הנייד , כי להתחבר לרשתות אחרות אני מצליח. אז אני לא יודע מה לעשות. גם אין לי את הטלפון של התמיכה הטכנית למוצר זה. החנות שקניתי ממנה (KSP) הביא לי מס' טלפון מפוברק ועכשיו הם טוענים שאין להם.

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  25. אני לא שמתי לב שהטכנאי לקח את הראוטר הישן שקניתי מהוט. לא שילמתי דמי התקנה על ההוטבוקס, זה התנאי? לעוד מישהו הם לקחו את הראוטר?

• 0 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.