רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי השאלה הזאת מופנת למי שיש את הכרטיס הנ"ל או עבד איתו. מה הטווח של הכרטיס? האם האות יציב? אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי וזה בנתיים מראה את כל הנתונים שאני צריך. חיפשתי ומצאתי ביקורת עליו והוא קיבל 4 כוכבים מתוך 5 אבל עדיין אני מעדיף לשאול לפני הקנייה תודה
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ברק, קוי זהב, ואינטרנט זהב למסלול 0.5 או 0.75 בADSL מי מהם עדיף? מבחינת מחיר נראה שברק עדיף, אבל מה האמינות שלהם? ואיך המהירות שלהם בשעות העומס? תודרבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
השם זה GWS GOOGLE WEB SERVER.... זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לראוטר לחיבור 2 מחשבים, אפשר עם מודם מובנה ואפשר בלי אבל שיתאים למודם אלקטל. אני מחפש משהו לא יקר (עד 550-600 ש"ח). בבקשה תביאו המלצות ואת החנות (את הטלפון שלה) או את הכתובת האינטרנט שלה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
איך חוסמים הודעות כאלה ? איך שלוחים הודעה כזו דרך האינטרנט ? מי מקבל הודעות כאלה ,רק אני , משתמשי הכבלים או כולם?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שהחלפתי את האלקטל פרו שלי שנפרץ כמובן, לראוטר חדש Aztech router dsl600er מהירות ההורדה בכל האתרים פשוט בלתי נסבלת! מתחיל סבבה ואחרי שניות יורדת ל15-5. כשאצל חברים שלי אותן הורדות יורדות במלוא רוחב הפס. וזה פשוט לא יאומן שאני לא אוכל להוריד במלוא רוחב הפס שלי גם מאתרים שממש אין אצלם בעיה של עומס.. עכשיו לדוגמא ניסיתי להוריד את הדרייבר העדכני ביותר של אנווידיה, מה שנתקל במהירות הורדה מזעזעת של 10 ק"ב/שנייה בכל המירורים. אני בחבילה של 2 מגה הורדה בבזק בינלאומי עם התשתית של בזק. התקשרתי אליהם, וכמובן הם הפנו אותי לעשות בדיקת המחשת מהירות, שבה באופן מפתיע המהירות הייתה תקינה. מה ניתן לעשות? העניין הזה משגע אותי. תודה, אבי. עריכה: אני בלי חייגן
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן ! רציתי לפתוח טווח פורטים של הביטורנט.. יש לי בראוטר משהו שנקרא TRIGGER PORT זה קשור..? זה ראוטר אדימקס הנפוצים האלה.. מישהו יודע? תודה
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים מחוברים אחד עם השני כולל מדפסת משותפת השאלה שלי האם אפשר לחבר אותם לאינטרנט ששתי המחשבים יעבדו בו זמנית עם מודם רגיל ( לא ADSL )
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
נהיה לי בלאגן במחשב. זה מה שאני יכול לומר. היום במגרה נכנסתי לחיבורי רשת ולהפתעתי מצאתי 2 חיבורי רשת. ושניהם פעילים (!!) יש לציין שיש לי רק כרטיס רשת אחד והוא על הלוח אם. אין לי כרטיס טלויזיה (לפחות לא מחובר עכשיו) דרך הפיירוול גם ראיתי שאני מחובר דרך החיבור של ה TV הזה והוא פועל ב 30MBPS (לא שזה ממה משנה) וגם האי פי הפנימי שלי שונה. הנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני כבר שנים שומע על שרתי פרוקסי או משהו כזה, אבל אף פעם לא בדקתי מה זה הדבר הזה. אז בבקשה תגידו לי: 1)מה זה פרוקסי? 2) במה זה יכול להועיל לי? 3) אני עם אינטרנט זהב בכבלים, אני יכול לעשות פרוקסי? XP PRO. תודה.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב! קניתי נתב חדש היום לעבודה נתב D-Link דגם: DI-604 עם פיירוול פנימי ואני רוצה לדעת איפה אני יכול לקבל הסבר על איך לחבר אותו מבחינת הגדרות והכל פשוט קיבלתי אותו ללא הסברים אולי מישהו יודע היכן יש הסברים להתקנת רשת של 3/4 מחשבים עים נתב ? ( הסבר קצר אני מבין פחות או יותר פשוט אף פעם לא עשיתי את זה ואסור לי שבעבודה יראו שאני מבצע " ניסוי ותהייה " אני חדש בעבודה ועדיין צריך להוכיח את עצמי זה לא עיקר עבודתי אבל אם אני כבר שם...). אני יודע שצריך לחבר לכל יציאה של הנתב כרטיס רשת במחשב אחר ואת היציאה השנייה למודם adsl מה שאני צריך זה הגדרות מבחינת תוכנה ופיירוול ואיך אני מחבר מדפסת שתעבוד עם כל המחשבים (למדפסת אין חיבור רשת ) סליחה שקישקשתי יותר מידי…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
1. יש אותה (או יותר נכון את קבלתה) גם בחלונות 95? 2. מה הפורטים בהם היא עובדת? 3. מהו הsyntax אותו היא בעצם שולחת? (מה היא שולחת לתוכנה המקבלת)
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי ראוטר של אדימקס מסוג BR6424N מהרגע שהתקנתי אותו ועד לרגע זה מידי פעם הוא לא מוכן להיכנס לאתרים מסוימים (אני לא מדבר על אתרים קטנים אלא על אתרים די גדולים כגון NRG, LENOVO וכו') בטענה של "שרת לא נמצא" (כשהייתי עובד ללא ראוטר זה לא היה קורה). כרגע זה קורה לי עם אתר NRG. בדקתי את הבעיה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר (בכרום או באינטרנט סלולארי לעומת זאת אין בעיה). הגדרתי בראוטר אפילו את ה- DNSים של נטוויז'ן אבל מסתבר שזה לא עוזר. רק איפוס של הראוטר גורם לכך שאני יכול להיכנס לאתר, או לחילופין אם אני אנסה בעוד מספר דקות אני כן אצליח להיכנס... דרך אגב, הגדרות האבטחה שלי ברשת הן סטנדרטיות ולא משהו מיוחד. מישהו פה נתקל בבעיה כזאת אולי או מכיר פתרון? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כונן רשת איכותי וטוב שידרוש ממני 0 תשומת לב. הכונן צריך לדעת להתחבר לרשת שלי דרך ממש אטרנט. יש לכם המלצות לדברים טובים (ובבקשה לא לספר לי על ה MYBOOK של WD - כבר זרקתי שניים כאלה) אני אשמח לשמוע. תמיר.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להעביר כבל רשת דרך צינור שעובר בקיר (בערך 10 מטר של צינור) בצינור כרגע יש כבל של חשמל של הבית. השאלה שלי האם כבל החשמל יפגע בתקשורת של הכבל רשת? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
סיימתי להתקין מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI-E. המחשב מראה קליטה מלאה (לא יורד מ-4 קווים) אבל רוב הזמן האינטרנט עובד נורא נורא לאט או שלא בכלל. המחשב ממוקם בממ"ד והראוטר במסדרון של אותה קומה. אני יודע שממ"ד הוא בעייתי אבל אם היו בעיות אז הוא גם לא היה מראה קליטה מלאה לא? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מחבר את הps3 למחשב דרך אקסספוינט בבדיקה התחברות שאני מבצע הכול יוצא טוב חוץ מ nat type שהוא לא מצליח אני מקבל שגיאה 80130203 שאומרת משהו לגבב הפורטים, אין לי ראוטר אז איך אני יכול לפתוח פורטים
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה ליצור רשת גיגה בין הנייד שלי לנייח וזה לא מצליח נוצרת לי רק רשת 100mb מה יכולה להיות הבעיה שתיהם תומכים ברשת גיגה כרטיס הרשת בנייד: Broadcom NetLink Gigabit Ethernet בנייח: realtek RTK8168B\8111B FAMILY PCI-E GIGABIT ETHERNET
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מאחר ואני מעוניין לעזוב את 012 והעניין בתהליך בדיקה, המליצו לי על חברת QOSהאם יש אינפורמציה עליה תודה על כל מידע
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי אנשים ברשותי ראוטר של אדימקס הורדתי וTORRENT ותוך ההגדרות ניסיתי לפתוח את הפורט שהוגדר לי שם 58211 עבדתי לפני המדריך של אדימקס שהורדתי מהאתר של פיקוק, עשיתי בדיוק מה שהיה רשום שם (לא כזה מסובך) ועדיין לאחר שסיימתי בעת שהרתי את התוכנה לבדוק את הפורט, היא חזרה ודיווחה לי שהפורט חסום מצ"ב צרוף מסך. מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
חיברתי 2 מחשבים עם כבל מוצלב..ויש לי 2 בעיות: -אני לא יכול לשתף קבצים במחשב השני. אני יכול "לקחת" את הקבצים המשותפים של המחשב הראשון אבל לשתף מהשני אני לא יכול. גם להיכנס אל התיקייה של המחשב השני אני לא יכול..(כולל תמונה) -האינטרנט במחשב השני לא פועל אחרי שבחרתי באפשרות של שיתוף האינטרנט בין 2 המחשבים. (כולל תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אחרי חיפוש בפורום הבנתי שהתוכנה מומולצת לשימושי שליטה מרחוק... עד כאן? הבעיה היא, טוב לא בעיה - יותר תהיה, המחשב שממנו אני רוצה לשלוט הוא מחשב בעבודה שאיך נאמר, מעדיפים שלא יתקינו עליו דברים.. (מעדיפים=אוסרים, אבל מה שהם לא יודעים לא יהרוג אותם...) האם יש איזה תוכנה שליטה שההתחברות אליה מתבצעת ע"י תוכנה שלא צורכת התקנה ? (קובץ EXE שאני יכול לצרוב ולהפעיל מהמחשה השולט..) ראיתי המלצות על האתר www.logmein.com שמאפשר שליטה מרחוק, אבל - קצת מפחיד להשאיר את המחשב שלי שדלוק כל הזמן עם קלינט שרץ כשאני כל השבוע בצבא.... האם יש באתר דרך לעשות תיזמון לפתיחה וסגירה של קלינט..? תודה. בראל.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן . האמת היא שאין לי הרבה מושד בקשר לרשתות פנימיות , זאת אומרת , עשיתי חיפוש קצר , הבנתי ככה בגדול אבל לא הרבה יותר מזה. אז אבא שלי קונה לעצמו מחשב חדש והוא גם רוצה אינטרנט , הבנתי שהדרך היותר זולה והגיונית זה לשתף את האינטרנט שיש במחשב הנוכחי עם המחשב החדש (במקום לקנות עוד קו אינטרנט שיעלה הרבה יותר). אז הלכנו לבזק והם הציעו לנו ראוטר אלחוטי ב350 שקל ומתאם ב130 שקל , זה היה נשמע לי סביר , אבל אז התקשרתי לחבר שלי והוא אמר לי שבגלל ששני המחשבים הם לא באותה קומה , צפויות להיות בעיות בתקושות בין שני המחשבים . אמרתי את זה למוכרת והיא פתאום נזכרה שזה באמת לא יעבוד. עכשיו , אחרי שהיא ניסתה למכור לי מכשיר שבכלל לא מתאים לי , הפסקתי להקשיב לה ברצינות והייתי די חשדן בקשר לכ…
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היה לי ראוטר של אדימקס חוטי והוא כל כמה ימים לקח לעצמו "הפסקה" והיה נכנס ללופים של התנתקות ותחברות.. החלטתי לקנות ראוטר חדש.. איזה אתם מציעים לי לקנות? חשוב שזה יהיה חוטי כי אין לי כרטיסי רשת אלחוטיים.. תודה
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-