עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן ! רציתי לפתוח טווח פורטים של הביטורנט.. יש לי בראוטר משהו שנקרא TRIGGER PORT זה קשור..? זה ראוטר אדימקס הנפוצים האלה.. מישהו יודע? תודה

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  2. יש לי ראוטר (Level one) שמחובר לADSL ויושב כרגע קרוב לחדר השינה של הילדים (קיר מפריד ביניהם = 1 מטר), אני מחפש ראוטר שיאפשר לי לסגור את אלמנט הwireless בזמן שהילדים ישנים בו האם יש ראוטר שכזה? אם כן אשמח להמלצות. תודה

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by itaysp,

נהיה לי בלאגן במחשב. זה מה שאני יכול לומר. היום במגרה נכנסתי לחיבורי רשת ולהפתעתי מצאתי 2 חיבורי רשת. ושניהם פעילים (!!) יש לציין שיש לי רק כרטיס רשת אחד והוא על הלוח אם. אין לי כרטיס טלויזיה (לפחות לא מחובר עכשיו) דרך הפיירוול גם ראיתי שאני מחובר דרך החיבור של ה TV הזה והוא פועל ב 30MBPS (לא שזה ממה משנה) וגם האי פי הפנימי שלי שונה. הנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by aka_katz,

לא מצליח להתחבר עם האייפון או עם הלפטופ לנתב dlink 2760

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by katkato,

יש לי כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ב USB של חברת LVL1 רציתי לדעת על איזה כרטיס אתם ממליצים במחיר של עד 200 ש"ח עדיף שיהיה זמי לקנייה באייבורי ומוצרך שיהיה חיבור של PCI ותומך תקן N תודה

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by Money_Man,

יש לי פיירוול של SYGATE מותקן בשני מחשבים, ושני המחשבים הללו מחוברים ברשת ביניהם ע"י ראוטר של EDIMAX. כל הזמן התוכנה מתריעה על כך שיש MAC SPOOFING. מה יש לעשות כדי שזה יפסיק לקרות?

7. Started by mikig8,

שלום, קניתי מחשב נייד ASUS עם WIN 7 . ב WIFI למטה בצד ימין שמסומן בברים מופיע לי סימן צהוב שאומר limited acsess ואני לא מצליח לגלוש וגם כאשר אני מבצע PING למחשב אחר ברשת הבתית שלי אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת אנא עזרתכם תודה מראש מיקי

8. ??? ואפשר המלצה לSWITCH טוב וזול של 8 פורטים?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  9. שלום, נתוני האינטרנט שלי- יש לי אינטרנט 100M- תשתית של הוט, ספקית הוטנט. ראוטר-הוטבוקס. הראוטר נמצא בתוך החדר שלי מרחק של מטר מהמחשב שאני משתמש בו. בעיה -האינטרנט מספק מהירות של 100M אלחוטי באופן יציב בסה"כ, אך מידי פעם אני מקבל ניתוקים למשך 20 שניות ולאחר מכן האינטרנט חוזר לעצמו והכל כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה בנושא הזה? התייעצות- בנוסף הראוטר נמצא בחדר שלי שהוא בקצה של הבית, כך שקליטת האינטרנט לא מגיעה לשום מקום חוץ מלחדר שצמוד אליי, ובקליטה ממש נמוכה לחדר שטיפה יותר רחוק. כלומר אין קליטה בסלון, במרפסת ובמטבח (שנמאים בערך 20 מ' מהחדר). *מה הדרך הכי טובה להגדיל את טווח קליטת ה WIFI? *האם החלפת הראוטר להוטבוקס 2 או לראוטר אחר עשוי לשפר את טווח הק…

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  10. יש לי שאלה למבינים באבטחת מידע. היסתכלתי בלוג של האתר שלי , וראיתי כמה גישות לאתר דרך IP שונים בגרמניה ובקנדה שמנסים להגיע לאתר הזה: http://maalegilboa.org/hesite/index.php?view=http://calebsbirth.pisem.su/index.htm? האתר שלי זה החלק הראשון - אני מבין שהם שולחים לו בקשה להציג את האתר השני... האם זה סוג של מתקפת XSS ? אגב , מה שמקבלים זה דף של שגיאה 500 ... זה אומר שהאתר שלי חסם את זה אני משער...

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by Ronenosh8,

אני מתלבט אם להצטרף ל100 מגה או לא הבנתי שמקבלים את המהירות הנורמלית רק מתי שהתשתית טובה ומכאן נובעת השאלה - איך אני אמור לדעת שהתשתית טובה?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  12. Started by wooper,

שלום אני מחובר בראוטר edimax ברשת אם שני מחשבים.מאתמול האינטרנט במחשב שלי לא עובד אבל במחשב השני הוא עובד בדקתי spyware ו virus ואין לי כלום מהה לעשות תודה

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by ras81,

הצילו אני לא מצליח לפתוח דפים באקספלורר או באוונט כל דף שאני פותח הוא נותן לי את ההודעה הבאה: apache/2.0.54 (NETWARE) php/5.0.4 mod_jk/1.2.14 server at netvision.net.il port 80 השם NETVISION וכו' זה רק בגלל שאלהם ניסיתי להכנס במקרה הספציפי הזה. פיירפוקס עובד לי! ניסיתי לתקן את ווינדוס בעזרת דיסק מקורי של ויינדוס ולא עזר כלום. מה אפשר לעשות??? תודה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  14. שלום לכולם, הרשת המעצבנת שלי שוב התקלקלה :-\ הרשת תומכת ב-2 מחשבים ניידים. אחד מהם מחובר תמידית בחיבור אלחוטי, ועובד חלק. המחשב השני גם הוא נייד, והוא עובד כשהוא מחובר חוטית, אבל לא כשהוא מחובר אלחוטית : הוא מאתר את הרשתות של השכנים אבל לא את שלי. המסתורין בבעיה - המחשב עבד גם בחיבור אלחוטי לפני שבוע, והדבר היחיד ששיניתי הוא הגדרות כרטיס הרשת כדי שיפעל ברשת של מישהו אחר. ניסיתי כבר להגדיר IP סטטי ולא סטטי (בתיאוריה לא צריך IP סטטי - במחשב שפועל אין), להתקין ולהסיר פרוטוקולים למיניהם, לעבור לWireless Zero Configuration וחזרה לתוכנה של אינטל שהשתמשתי בה קודם, ואפילו לעשות System Restore: שוב דבר לא עוזר. אני לא אוכל להמשיך להשתמש במחשב של אבא תמיד, אנא עזרו לי!

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  15. היי.האינטרנט עובד מצויין אך משום מה תוכנת האימויול לא ניתפחים לה הפורטים (פיירוול בחלונות לא פעיל). הבעייה כנראה בראוטר.מישהו יודע איך לפתוח פורטים בראוטר?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  16. Started by nikf,

תוכנה קטנה שלא תופסת משאבים מאפשרת לדווח על ספאם אוטומטית מחשבונות gmail hotmail ו yahoo או ידנית מתוכנות הדואר. http://members.bluesecurity.com/cwa/users/welcome.do למי שרוצה להכניס את כל הנתונים ידנית אני ממליץ עוד יותר על spamcop.net ישנם שרתים בארץ שעובדים מול הרשימות שלהם , כמו למשל נטוויז'ן , מי שנרשם שם ברשימת הספאמרים לא יכול לשלוח דואר ללקוחות שנמצאים על שרתי הדואר של נטוויז'ן וחברות רבות אחרות ( לא בארץ ) זה מצריך הכנסה ידנית של האינפורמציה ופתיחת חשבון חינם אצלם. שאלות ?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  17. לספקית האינטרנט יש שירות הגנה חדש אשר מצטרף אל כמה מתחרים בינלאומיים מבוססים, ומבטיח להגן עליכם מפני שיטות זדוניות לקבלה במרמה של הפרטים האישיים הרגישים שלכם שירות ה-CyberWall, עליו הכריזה היום בזק בינלאומי, הוא פתרון המיועד להגן על הגולש התמים מפעילות "דיוג" של אתרים זדוניים והודעות דוא"ל מתחזות. דיוג (מהמילה "דיג", באנגלית "פיישינג" – "Phishing") היא שיטת הטעיה שמטרתה להשיג מהמשתמש ברשת האינטרנט מידע רגיש, זאת על ידי התחזות לגורם לגיטימי. רוב ההצלחות בגניבת סיסמאות, פרטי חשבון בנק, מידע פיננסי וכד' מתבססות על דיוג מתוחכם ולא על ידי פריצה ברוטאלית לשרתים. דרכי ההתמודדות עם פעולות דיוג מבוססת על שני מערכים – הראשון, הפעלת שיקול דעת וחשדנות כלפי אתרים…

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by danieliod,

שלום, אני מחפש מישהו שעושה כבילת רשת ביתית דרך הצנרת הקיימת של הטלפון והכבלים. אני חושב שתהיה לי בעיה עם פתרון אלחוטי בגלל שאחד המחשבים בממ"ד (האינטרנט מחובר בחדר לא בחדר ממ"ד) יש קיר גבס אחד חוץ מהקיר ממ"ד, המרחק האוירי בין החדרים הוא 3.5 - 4 מטר. אם מישהו יכול לייעץ על ראוטר וכרטיס רשת טובים, זה יעזור לי מאד

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  19. עד 250 ש"ח תשתית הוט. תודה!

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  20. חג שמח.. קניתי מחשב חדש ועכשיו יש בבית 3 מחשבים (כולל לפטופ) עד עכשיו הסתדרנו רק עם מחשב אחד מחובר לרשת אבל החלטתי שאין שום סיבה לא לבנות רשת אלחוטית בבית. יש לי 2 שאלות.. 1. האם ראוטר וכרטיס רשת מספיקים כדי לחבר את שני המחשבים הנייחים ביחד לרשת? (ראוטר מחובר לאחד המחשבים והכרטיס על השני) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=754 2. האם יש עדיפות לשני כרטיסי רשת כאשר המחשב הראשי מוגדר כהוסט ושאר המחשבים כאילו מתחברים אליו? שניים כאלה.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=404 תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by PJ,

אהלן . האמת היא שאין לי הרבה מושד בקשר לרשתות פנימיות , זאת אומרת , עשיתי חיפוש קצר , הבנתי ככה בגדול אבל לא הרבה יותר מזה. אז אבא שלי קונה לעצמו מחשב חדש והוא גם רוצה אינטרנט , הבנתי שהדרך היותר זולה והגיונית זה לשתף את האינטרנט שיש במחשב הנוכחי עם המחשב החדש (במקום לקנות עוד קו אינטרנט שיעלה הרבה יותר). אז הלכנו לבזק והם הציעו לנו ראוטר אלחוטי ב350 שקל ומתאם ב130 שקל , זה היה נשמע לי סביר , אבל אז התקשרתי לחבר שלי והוא אמר לי שבגלל ששני המחשבים הם לא באותה קומה , צפויות להיות בעיות בתקושות בין שני המחשבים . אמרתי את זה למוכרת והיא פתאום נזכרה שזה באמת לא יעבוד. עכשיו , אחרי שהיא ניסתה למכור לי מכשיר שבכלל לא מתאים לי , הפסקתי להקשיב לה ברצינות והייתי די חשדן בקשר לכ…

22. Started by Tamirrr,

טוב קודם כל אני רק רוצה לומר שהמדריך שלכם למעלה מצוין...זה מדריך אולי חמישי שאני מנסה רק הוא עובד לי עכשיו...יש לי שתי מחשבים אחד עם 2 כרטיסי רשת (אחד למודם ואחד למחשב השני שבו כרטיס אחד) והאינטרנט כבלים עם חייגן (עובד בשתי המחשבים ביחד תודות למדריך שלכם) עכשיו אני רוצה לשתף את הכוננים (כמו שיש בבתי ספר) הבנתי שזה דרך מיפוי אות כונן אבל לא ממש הבנתי מה עושים שמה...אם מישהו יוכל להסביר לי אני ממש אודה לו

23. Started by יצחק קולנדר,

הי חדש בפורום. ברשותי טלויזיה חכמה בת 6.5 שנים של סמסונג .רק לאחרונה חיברתי אותה לרשת .אני משתמש רק ברשת קווית .באופן עקרוני נמנע מ ווי פי . התחברתי לנטפליקס ויש אפליקציהע"ג הטוי. ולא ניתן להפעיל לא נטפליקס ולא שום אפליקציה אחרת בסמרט טיוי. בבדיקת מהירות גלישה מופיעה הערה באדום.כי מהירות האינטרט אינה מספיקה להעברת smart vod החיבורים הם כדלקמן. ראוטר של בזק מחובר קווית ל2 מחשבים סמוכים .כבל נוסף בן כ 15 מטר מחובר למפצל בסלון .מהמפצל קיים חיבור למחשב הנמצא בסלון ומחובר למערכת קולנוע ולטלויזיה בנוסף מהמפצל יוצא כבל רשת לממיר של יס ולטלויזיה עצמה. דרך המחשב אני רואה נטפליקס בטלויזיה .המחשב מראה מהירות גלישה 100 מג . חיברתי את הכבל בן ה15מטר ישירות לטלויזיה ללא תיווך המ…

24. שלום מחפש מדריך לפריסת רשת טלפוניה בבית, (עתידה להתחבר לבזק / VOB). עם הסברים על חיבור לפסי קורונה, שקעים, ויציאה לשרותי בזק או VOB. תודה.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by dot com,

יש לי שני מחשבים עם WINDOWS 2K בלי האב שמחוברים עם כבל רשת רגיל, ואני מחובר לאינטרנט במודם. הגדרתי שהתחברות במחשב המארח תהיה משותפת ובמחשב השני הפעלתי את "אשף ההתחברות לאינטנרט" והגדרתי לו חיבור דרך LAN יש לי כתובת I.P. קבועה 192.168.0.X לפני זה היה לי שני מחשבים אחד עם XP והשני עם WIN98 ועשיתי אותו הדבר רק שבWIN98 הפעלתי את האשף דרך דיסק ההתקנה של ה-XP ובמחשב של הWIN98 היה את הINTERNET GATEWAY והוא פעל. בשני המצבים היית י יכול להעביר קבצים לגבי המדפסת עוד לא בדקתי כי אני עצלן. אופס: השיתוף לא פועל!!!???!!!??? למה? ואיך לפתור את הבעיה??

• 1 תגובה
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.