עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by rk666,

שמעתי פעם שאפשר לפרוץ את המודם הזה כדי שלא תהיה מגבלה במהירות הגלישה האם אפשרי עדיין לעשות דבר כזה? ואם כן איך? RK

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  2. במהלך החג עזרתי לחבר להקים תשתית לרשת תקשורת. בגלל גודל הבית ומספר נקודות הקצה, מדובר ברשת די מורכבת הכוללת נתב, AP, שני מתגים 1G ו-7 נקודות קצה במבנה הבא -- השרטוט הוא מאוד סכמטי ובסיסי אבל נותן תמונה לא רעה. הכבלים המופיעים בשחור הם PATCH CABLES ואלה המופיעים בכחול הושחלו בתוך הקיר. כל הכבלים הם CAT 5E מסוג FTP. כל כבל שהושחל בתוך הקיר מסתיים בשקע והשקע מתחבר לנקודת הקצה (מחשב או AP) באמצעות PATCH CABLE. הבעיה התגלתה ב-PATCH CABLE שמחבר את ה-AP אל השקע שמחובר אל ה-מתג הרחוק. כאשר הכבל הזה מחובר אל ה-AP, הנורה הרלוונטית על המתג נדלקת והכל נראה מצויין. בנוסף, מחשב שמחובר לכבל הזה מתפקד מבחינת התקשורת בצורה מושלמת. בדיקה של הכבל באמצעות טסטר לא מראה שום בעיה. אבל כאשר הכבל…

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  3. הי כולם. כרג אני כותב מהמחשב נייד של אחותי, אז אני מתנצל על טעויות קטנות בכתיב מראש אני פשוט לא רגיל למקלדת הזאת. בכל מקרה, מאתמול בלילה לא יכולתי בכלל להיכנס לשום אתר באינטרנט ולא לשאר המחשבים ברשת. יש לי Router אלחוטי של Edimax וכל שא המחשבים שמחוברים עליו, גם חוטית וגם אלחוטית מחברים לאינטרנט ולרשת ועובדים מצוין. המחשב שלי מתחבר חוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי Onboard של Nvidia (יש לי Nforce 4 של MSI - ראו מפרט) ניסיתי לשנות את ההגדרות של הכרטיס רשת אבל כל פעם שבכלל ניסיתי לגעת במשהו החלון של השינויים נתקע ברגע שלחצתי על Apply. ניסיתי למחוק את הדריברים ולהתקין שוב, ושום דבר לא עזר. היום פירמטתי את המחשב אבל עדין אני נתקל באותה הבעיה - אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ואני …

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  4. שלום יש לי NOKIA E71 ואני רוצה לגלוש באלחוטי ... איזה חסימה אני צריך לעשות בשביל זה? תודה

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  5. דבר ראשון, אני רוצה להסביר, שאני בקושי יודע מה זה רשת, מודם, ראוטר וכאלה, דבר שני, כמובן אני רוצה לדעת איך פותחים איתו פורטים, מישהו במקרה יודע?

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  6. האלקטל 510 עשה לי בעיות של רעשים מוזרים..... אז ביקשתי טכנאי ... הגיע למסקנה שצריך להחליף את המודם המעפן הזה לקח לי את האלקטל והביא לי ECI 312פלוס... כל הויכוחים שיביא לי אלקטל בחזרה לא הועילו..... מרגיז או לא מרגיז??? האם האלקטל באמת יותר טוב , ובמה?

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by ToMeRv32,

שלום לכולם.. רציתי לדעת כמה דברים על תקני הWiFi הקיימים.. חיפשתי קצת בגוגל וקראתי בויקיפדיה אבל אני לא מצליח להבין הרבה משם חחחח 1. יש הבדל בטווח (מרחק) הקליטה בין תקן B, G ו N? 2. יש דרך לדעת את הטווח שאליו משדר הראוטר WiFi? 3. מה שקורה זה שהראוטר משדר את התדר והמתאם רשת צריך להיות בטווח השידור כדי לקלוט? זה נשמע לי הכי הגיוני, אבל בעצם גם למתאמי/כרטיסי רשת יש אנטנות שמגדילות את טווח הקליטה שלהם, אז גם הם שולחים תדר מסויים? או שמה.. פה בעיקר הבלבול שלי. ~ 3. ראיתי את זה: http://www.rahul.net/dold/clarence/usb-can/im000742-800x600.jpg איך זה בעצם עוזר? (איך זה עובד?) אני ממש צריך פתרון כזה למחשב בצופים אני מצטער מראש על הבורות שלי אבל אני פשוט לא מצליח להבין אי…

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by J0HNiE,

אז ככה אני צריך המלצות לגנה יותק טובה, חזקה וחשבתי על ראוטר אבל אני לא יודע אם אני ממש צריך ראוטר ואולי יש משהו אחר בשוק. אז יש לי רק מחשב אחד אין לי רשת ביתית או כלום ואני גם לא משתמש בremote control פשוט מחשב משפחתי שמחובר לאינטרנט וזהו. כרגע אני משתמש בפייוואל אבל אני רוצה משהו יותר מאובטח, יציב.. כרגע לא נראה לי שאני יוסיף עוד מחשב לרשת אבל אולי בעתיד הרחוק. אז אם יש לכם המלצות יותר מתאימות לדרישות שלי בבקשה תציעו.

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by elilosky,

יש לי פינג גבוה במשחקי רשת אין איזה דרך לסדר את זה שיפעל יותר מהר ? יש לי אינטרנט 2.5 מגה ברשת ביתית לשתי מחשבים

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  10. אני רוצה ליצור רשת שמכילה מחשב נייח אחד ללא חיבור אלחוטי (יחסית ישן פנטיום 4 1.5G) ומחשב נייד ThinkPad T60p שמכיל כרטיס רשת אלחוטי Intel PRO/Wireless 3945ABG (Cisco Compatible Extensions v4) המרחק המקסימלי בתוך הבית הוא כ 15 מטר. החיבור לאינטרנט הוא בעזרת מודם כבלים של HOT (יתכן ובעתיד אעבור ל ADSL). החיבור צמוד למחשב הנייח שנמצא בתוך ממ"ד. אני רוצה להקים רשת ביניהם ולאפשר שיתוף וגלישה מכל אחד מהמחשבים. אני מתלבט לגבי בחירת הראוטר וצורת יצירת הרשת. איך למנוע הפרעה של קירות הממ"ד וכו איך כדאי לי להקים את הרשת? תודה

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  11. שלום אני משתמש בחלונות XP פרו, אני מנסה לעשות שיתוף תיקייה ברשת במחשב בבית. ואז רושם כתובת IP בבית. והולך לעבודה ומשם אני ניכנס למחשב מרחוק דרך כתובת IP להגיע לשיתוף קבצים ברשת שעשיתי בבית. ולא היצלחתי להיכנס ברשת שיתוף תיקייה. הודעה אומרת ``הכתובת לא נימצא ברשת...`` האינטרנט בבית מחובר תמיד ועובד טוב. לאחרונה היגדרתי באנטי וירוס סיקיוריטי 2006 מקאפי. שיהיה פתוח לכניסה למחשב שלי בבית דרך אינטרנט.אני עשיתי בחלונות XP שיהיה ניפתח חלון צריך להירשם שם משתמש וסיסמא.וגם פתחתי ראוטר פורט TCP 3389. בעבודה לא היצלחתי להיכנס למחשב בבית שלי ולראות שיתוף תיקייה ברשת. אני לא צריך תוכנות תוספות כמו VNC או תוכנה רשת שאפשר לעשות דברים כאלה. אני רוצה רק ורק מה שיש לי במחשב בבית זה חלונות …

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by karpad,

שלום אני צריך המלצה לראווטר אלחוטי + מודם כבלים הראווטר יהיה מחובר דרך כבל למחשב נייח אחד ודרך wifi למחשב נייד אחד (לנייד כבר יש לי כרטיס PCMCIA) ביינתים אין סכום מקסימלי אבל אני מבקש שזה היה בסכום הגיוני תודה

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  13. אני לקוח אינטרנט בזק בן לאומי ולאחרונה נראה לי שמהירות הגלישה לאתרים בכל איטית במקצת. האם עוד לקוחות מרגישים בהבדל או שזה רק נדמה לי ?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  14. ערב משובח לנו, אני אתאר את המצב שלי... יש לנו בית של שתי קומות. אנחנו רוצים להקים רשת ביתית בין שני מחשבים שנמצאים בשני חדרים בשתי קומות נפרדות (אין אפשרות לרשת קווית). עכשיו, יש בין המחשבים בערך כ-25 מטר (בצעדים) זה לא מרחק גדול מאד, אבל יש להתחשב בקירות, מדרגות, רהיטים ולכן צריך רשת חזקה, עם טווח ארוך ויציבות. מה שהציעו לנו בחנות המחשבים שקנינו בה את המחשב זה: Edimax AR-7024WG 54mb+modem adsl Wireless router מחיר: 565 ש"ח. Edimax EW-7128G wireless adapter מחיר: 200 ש"ח. עכשיו, דבר ראשון אני רוצה לדעת מה שווים הפריטים שהציעו לנו? אם הם יספיקו ואם הם שווים את המחיר? דבר שני, מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין שיטות השידור A,B,G ומה אני צריך במקרה שלי? …

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by niva401,

שלוםיש לי רשת ביתית אלחוטית עם נתב ומתאמים למחשבים בתקן G ומהירות 54 האם החלפת הנתב בלבד לתקן N ומהירות 300 -תשפר את איכות הקליטה במחשבים בחדרים הפנימיים?

16. Started by cobara,

אהלן! חג שמח! רציתי לדעת איזה רכיב ב ISP מקצה כתובת IP בחיבור ADLS וגם איפה נשמרים נתונים המקשרים בין IP לשם משתמש של ADSL. תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי רשת ביתית - שני מחשבים מחוברים עם כבל מוצלב והבעיה שלי היא כדלקמן: מהמחשב המחובר לאינטרנט פיזית ומהמחשב שמחובר אליו ברשת אני יכול לגלוש ללא בעיה ואני באמת רואה שהם מחוברים. הבעיה היא בהעברת קבצים בין שני המחשבים: שני ספריות ה- C בשני המחשבים מוגדרות ב-SHARING אבל אני לא יכול לראות את המחשב אחד את השני ולהיפך. בשני המחשבים מותקן WINDOWS XP PRO . כאמור בגלישת אינטרנט אין בעיה ובפינגים המחשבים מגיבים .... כנראה שלא הגדרתי משהו נכון....תודה על העזרה. שאלה נוספת היא האם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר לכבות מחשב מרוחק ברשת???

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  18. Started by N N C,

רק אצלי פתאום האינטרנט זוחל ? פינגים לאתרים ישראלים נותנים תוצאות של 600ms עם אינטרנט זהב... אתרי אינטרנט זוחלים ואפילו הורדת קובץ מאתר הבקרה היא במהירות 15 ק"ב במקום 200... זה רק אצלי ?

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by efod26,

שלום, התקנתי ראוטר בבית והכל עבד כמו שצריך, אני רואה את המחשב כשאני מנסה להעביר קצבים ממנו לנייד אבל הוא נותן לי הוראת שגיאה שכביכול הגישה נדחית בלפטופ רץ על XP והמחשב על וינ' 7 מי יוכל לעזור בזה?

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by itaysp,

נהיה לי בלאגן במחשב. זה מה שאני יכול לומר. היום במגרה נכנסתי לחיבורי רשת ולהפתעתי מצאתי 2 חיבורי רשת. ושניהם פעילים (!!) יש לציין שיש לי רק כרטיס רשת אחד והוא על הלוח אם. אין לי כרטיס טלויזיה (לפחות לא מחובר עכשיו) דרך הפיירוול גם ראיתי שאני מחובר דרך החיבור של ה TV הזה והוא פועל ב 30MBPS (לא שזה ממה משנה) וגם האי פי הפנימי שלי שונה. הנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  21. יש לי כרגע D-LINK 6740U שמחובר למתאם של בזק בינלאומי (לצורך הקו טלפון). עכשיו אני לא הכי מרוצה ממה שיש לי עכשיו, יש ניתוקים אני משחק לרוב במשחק רשת שנקרא (battlefield play4free) ולרוב המשחק נתקע או שהוא בכלל יוצא מן המשחק מרוב ה"עומס" שיש על הראוטר. הראוטר ממוקם בממ"ד יחד עם מחשב נייד חצי מטר לידו ועוד מחשב בחדר ליד שמחובר אליו דרך WIFI. אני מחפש ראוטר שיספק אותי מהבחינות הבאות: 1. לא נפילות ותקיעות במשחקי רשת וגם בכללי (גם אם המחשב השני גם כן מחובר לרשת). 2. שיספק אותי במהירות הנדרשת לי (30MB). 3. שיהיה לו מעבד חזק שמסוגל לעבוד בעומסים. רציתי לקבל ממכם חוות דעת על הDIR 655 אם הוא מתאים לדרישות שלי תזכרו שהראוטר יהיה בממ"ד. חשוב לציין! שאם אתם מכירים ראוטר אחר שמ…

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by AppleJack,

יש לי רשת של 3 מחשבים עם נתב. שלושתם היו XP Pro עד עכשיו והכל עבד מצויין. עכשיו התקנתי את גרסאת ה-64bit של חלונות על מחשב אחד, עשיתי את ההגדרות הבסיסיות וכו'... אני יכול להתחבר לאנטרנט אבל אין לי שום קשר ל-2 המחשבים האחרים. אין אליהם פינג ואיו גישה . מה עושים ?

• 14 תגובות
    • 868 צפיות
  23. במהירות של הdownload? כי כידוע לי המהירות של הdownload תלוייה גם במהירות האפלוד ככה שאם אני מגביל את האפלוד זה גם יאט לי בעצם את ההורדות בנוסף לזה שזה יאט את ההעלאות? אני צודק? ואם כן אז לאיזה ערכים מומלץ להגביל תאפלוד?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by Oranili,

שלום לכולם איך אני עושה שבאשר המחשבים כאשר אני מוריד דברים בUTORRENT שזה לא יקח את כל רוחב הפס ושאר המחשבים יוכלו לגלוש לא באיטיות שאני מוריד..... ושהם מפסיקים לגלוש שכל הפס יחזור אלי חזרה.... איך עושים זאת ? אם אפשר פירוט מקצועי לא לזרוק פה סתם מילים! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by mulderfox,

אני מתלבט בין ברק, קוי זהב, ואינטרנט זהב למסלול 0.5 או 0.75 בADSL מי מהם עדיף? מבחינת מחיר נראה שברק עדיף, אבל מה האמינות שלהם? ואיך המהירות שלהם בשעות העומס? תודרבה מראש!

• 0 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים