עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by KF,

שלום כבר כמעט לפני חודש בערך קיבלתי מודם רשת מסוג : Eth Aztech DSL 600E . עכשיו שאני מחבר אותו למחשב ולחשמל (בקיצור את כל החיבורים שתחברים) אז שהמחשב עולה לווינדוס אז הסמלים בצד עולים לאט ויש סימן של איקס על הסמל של נורטון אנטי וירוס 2005 לכמה שניות ואז זה נעלם ואחרי כמה שניות (נגיד 10-15 שניות) המחשב נתקע.... פשוט מאד העכבר לא מגיב והמקלדת (המנורות בכלל לא דולקות פתאום) וגם אי אפשר לכבות את המחשב מהכפתורים אלא רק ע"י הוצאה מהחשמל ..... אני מדבר איתכם כרגע עם מודם USB והכול תקין הכל רץ מהר הווינדוס עולה מהר ושום דבר לא נתקע..... דרך אגב יש לי רק מחשב אחד בבית אם זה עוזר לכם... אמרתי לעצמי אולי זה הבעיה בספק ? אז היה לי ספק 480W ג'נרי אז והחלפתי אותו ל- ENERMAX EG42…

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  2. http://www.hometheater.co.il/forum44 הלינק מקשר לפורום רשתות וק"ב באתר avisrael.com , אני מניח שחלקכם מכירים וחלק לא. בחלקו העליון של הדף מופיעים זוג שרשורים - האחד מיועד ללקוחות רגילים והשני ללקוחות עם תעדוף (private ngn וכו') יש שם הוראות מלאות ותוכנה שאחד מחברי האתר כתב שמיועדת לבדוק את איכות החיבור שלכם.... מומלץ מאוד מאחר וזה הרבה(!) יותר אמין מכל מיני speedtests למינהם וכו'.התכנה תבדוק את הקישור שלכם להמון מקומות בעולם ועורכת המון מבחני השוואה. בשרשורים שם מופיעים גם הקריטריונים לקביעת האם החיבור שלכם תקין או לא (ספוילר - הוא לא) בהצלחה ותהנו - או יותר נכון - היכונו להתאכזב. כמובן שכל הקרדיט לavisrael.com ולכותב התכנה nirsoft

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  3. יש לי שני מחשבי XP PRO שמקושרים בניהם ולרשת dsl עם מודם-ראוטר 600e ישן, המתפקד גם כנתב. כעת אני מעוניין להכניס נתב אלחוטי edimax 6524n לחיבור בין שני המחשבים ואל מחשב נייד נוסף. מודם-הראוטר 600e יהפוך למודם בלבד ויתחבר בין רשת ה dsl ובין הנתב האלחוטי. כיום מוגדר חייגן במודם-ראוטר 600e ואני מאמין שעלי לבטל אותו לרשום את החייגן (לספק האינטרנט) בנתב האלחוטי. כעת כיצד עלי להגדיר את ה 600e כך שישמש כמודם בלבד ? (כיום מוגדר ב 600e לעבוד בחיבור bridge1 = PPPoE, עם ה default gateway של ספק האינטרנט). תודה

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  4. שלום, רציתי לבחון מה אפשרות הטובה ביותר לפרוס חיבור אינטרנט בדירה חדשה (תשתית של כבלים): בסלון ובחדר עבודה שבו נדרשים האינטרנט - ישנם תעלות של הטלפון: תעלה אחת בסלון, היכן שהטלויזיה (עם נקודת תקשורת ראשית כולל טלפון). ותעלה שניה בחדר עבודה, במיקום של המחשב. שתי התעלות מגיעות לקופסא תקשורת ראשית בסמוך ללוח חשמל. למיטב הבנתי יש את האפשרויות הבאות: 1. לשים את הנתב היכן שהטלויזיה - ומשם להעביר כבל רשת לקופסא הראשית, בקופסה הראשית לשים SWITCH , לאותו SWITCH נחבר לכבל רשת שיעבור דרך התעלה של חדר העבודה למחשב. 2. לשים את הנתב בקופסת תקשורת ראשית ומשם כל כבל יגיע לחלל של הסלון ולחדר עבודה (לא בטוח שיש נקודת חשמל בקופסת תקשורת לכן אני לא ב…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by ravid,

שלום, אני כרגע פועל עם רשת חוטית ועומד לעבור לרשת אלחוטית(וואו המהפך!) אני רק רוצה לחבר בין מחשב למחשב, ושהעמדה תהייה פתוחה גם לקבל חיבור רשת של אקס בוקס ואייפון! אשמח לדעת איזה ראוטר אני צריך לקנות ואילו כרטיסי PCIE של אנטנות! (תקציב של 300-400~) בנוסף אשמח אם הראוטר יהיה עם מודם בחיבור כבלים לאינטרנט (אני מחובר להוט) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by Yoav,

לחבר שלי יש בעיה מוזרה עם האינטרנט: לפני כמה שבועות האינטרנט פשוט הפסיק לעבוד אצלו במחשב, ובשאר הבית הרשת עבדה. המחשב נתן הודעה שיש חיבור "בעייתי", כלומר, הוא לא מצליח לקבל IP מהרשת. לפני כמה ימים הוא פירמט והאינטרנט חזר כמו גדול. היום הוא עוד פעם מת אבל המחשב טוען שזה מסיבה אחרת (ראו תמונה מצורפת). יש למישהו מושג מה הבעיה?! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by rednit,

יש ברשותי שתי מודמים הראשון הוא מודם USB ALE 150 של בזק בינלאומי והשני הוא אלקטל השחור (speed tuch home ) את שניהם לא הצלחתי לחבר לאינטרנט בויסה למודם ה USB אין עדיין קובץ התקנה לויסה (חיבור באתר בזק בינלאומי לא העלה דבר והדרייבר של XP לא עובד) במדום אלקטל הבעיה קצת יותר מסובכת לא מצאתי דרייבר מתאים לכרטיס הרשת שלי שיושב על לוח Gigabyte GA-K8NF-9 יש לציין ששאר הרכיבים (כרטיס קול, USB וכו' ) הותקנו בהצלחה האם יש פתרון

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by hck,

היי ברשותי נתב אלחוטי DI-624 של D-LINK שמחוברים אליו מספר מחשבים בצורה אלחוטית. אני מעוניין שלא כל אחד שמסתובב ליד הבית שלי יוכל להתחבר אלי לרשת. הגעתי למסך המצ"ב, ואני שיש מספר אפשרויות אבטחה. מישהו יודע מה ההבדלים בין כל שיטות הקידוד והאבטחה כדי שאני אוכל לדעת מה מתאים לי? כמובן שאני מתאר לעצמי ששיטה X יותר מאובטחת אבל גם יותר איטית... וכ"ו * האם ניתן לחייב אישור שלי לכל מחשב שמנסה להתחבר לרשת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by 3db,

איך חוסמים הודעות כאלה ? איך שלוחים הודעה כזו דרך האינטרנט ? מי מקבל הודעות כאלה ,רק אני , משתמשי הכבלים או כולם?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  10. Started by d__o__r,

שלום לכולם , פעם הייתה לי את אותה הבעיה של Delay בקו (וכך יוצא שיש לי פינג 20-30 במקום 5-10..) ועכשיו היא חזרה, שמתי לב לפינגים גבוהים כאשר אני פותח שרת משחק קטן לחברים אז בדקתי בראוטר ומסתבר שחזרה הבעיה, ניסיתי לדבר עם בזק אך הם מתעקשים על זה שאני בRA ולא מוכנים אפילו לשמוע על בעיית הפינגים.. ראו תמונה: תודה מראש למי שעוזר

11. יש דרך להגדיר למחשב נייד שכשהוא ניגד ברשת של הבית הוא יהיה עם IP סטאטי כזה192.168.1.1XX ואם הוא בעבודה הוא יהיה עם IP סטאטי כזה 192.168.1.1XX ואם הוא לא בשנייהם אז יהיה לו IP דינאמי???

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  12. Started by wolf_silver,

טוב ככה חיברתי את הכרטיס רשת אבל המחשב שלי לא מזהה אותו ואני משתגע ניסיתי הכול דרך חומרה חדשה להוסיף אותו לא הצלחתי והדיסקט של הדרייבר שלי נאבד לי אז עם מישהו יכול להביא לי את ההדרייבר בישבלו זה יהיה הכי חזק בארץ ואל תגידו לי ללכת לחפש בגוגל למה חיפשתי ולא מצאתי !!!! ואני לא יודע איזה חברה הוא ואז אני אל יכול להיכנס לאתר של החברה כדי להוריד את הדרייבר השם של הכרטיס מסך הוא realtek8139 100\10 kaps pci bus תודה רבה לכול מי שיעזור לי תביאו לי לינקל זה תודה

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by yanki3,

אני מתקשה בחיבור מצלמת IP למחשב. מה צריך לעשות כדי לראות התמונה במחשב ?

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  14. Started by itamo,

איך עדיף לשתף אינטרנט בכבלים ברשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים בינהם ע'י כרטיס רשת. 1) ע'י עשיית share לחיבור האינטרנט. 2) ע'י עשיית bridge בין הכרטיסי רשת (ב xp).

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  15. בכל פעם שאני מאתחל את המחשב הוא מזהה לי שתי רשתות * רשת 4 - ביתית * רשת לא מזוהה - ציבורית ובשתי הרשתות אין גישה לאינטרנט רק אחרי שאני נכנס לlocal area connection והופך אותו ללא זמין ושוב לזמין רק אז הוא מזהה רק את רשת 4 ומתחבר ללא בעיה. וכמו שרשמתי כאשר אני מאתחל את המחשב התהליך חוזר אל עצמו * יש לי מודם ראוטר של HOT מה אני צריך לעשות כדי להעיף את הרשת הלא מזוהה ושישר יזהה לי רק את רשת 4 ויתחבר לאינטרנט?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  16. הדגמה קצרה ודי מרתקת אני חייב לומר: http://www.businessinsider.com/harald-haas-light-bulb-2011-8

17. יש לי חיבור בקו של בזק עם ספקית בזק בינלאומי. אני מתחבר דרך רשת אלחוטית בעלת 3 מחשבים. עכשיו אני רוצה לעשות לעצמי חיבור שונה רק למחשב שלי(לאינטרנט) אבל יש לנו רק קו אחד בבית. האם זה אפשרי לעשות חיבור בכבלים ככה שאני לא צריך עוד קו בבית? ואיך עושים את זה? בבקשה תגידו לי כל מה שאני צריך לדעת כדי להתחבר דרך הכבלים, אם צריך מודם מיוחד וכו'(יש לי מודם לא בשימוש כרגע-רכשתי מחנות של בזק). בקשר לספק אינטרנט הייתי רוצה לדעת אם מישהו פו משחק במשחק: World of Warcraft ויודע אולי על ספקית אינטרנט עם פס טוב למשחק המדובר הזה. כרגע ה-Latency שלי הוא מעל 200. תודה לכל מי שעוזר!

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by elimvp,

היי אני קצת חדש בכל הקטע הזה ... קראתי במדריכים וכל זה... עכשיו הרשת האלחוטית שלי היא פתוחה לכולם בלי סיסמא אני רוצה לשים לה סיסמא.. עכשיו נכנסתי להגדרות הראוטר וכשאני בא להגדיר סיסמא עם הWAP2 לפי מה שקראתי במדריכים הוא מבקש RADIUS IP חחח שאין לי מושג מה לרשום שם... שאלה שנייה היא איך אני גורם לכך שרק המחשב של אחי שמתחבר אליי דרך USB אלחוטי ורק האייפון שלי יוכלו להתחבר לראטוטר? ושאלה שלישית ואחרונה היא למה לפעמים המחשב של אחי שמחובר בUSB לא מוצא את הראוטר שלי, בזמן שבאייפוןן אני תמיד מוצא אותו... יש קשר ? כי קראתי שזה לפעמים יכול להפריע נראלי והיה רשום לשנות ערוץ כדי שייפתור תבעיה אבל אני לא יודע למה הכוונה פה... תודה רבה רבה לעוזריםם !!! )

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  19. ערב טוב, ברשותי נתב אלחוטי 3Com 3CRWE554G72T המחובר פיזית למחשב הביתי. הבעיה כרגע היא במחשב הנישא אשר משמש אותי בעבודה (מחובר לרשת האלחוטית שם) ומסיבה כלשהיא אינני מצליח להתחבר בבית. הנתונים הקיימים הם: 1. נתב כתובתו 168.192.1.1. 2. הוגדרו SSID ו-WEP ב-Atheros Wireless client utility (חיבור לרשתות אל-חוטיות). אני רואה את הרשת והקליטה מצויינת. 3. הגדרתי Alternate Configuration ב-Internet Protocol (TCP/IP) Properties למחשב הנישא עם הפרמטרים: IP: 168.192.1.2 Default gateway: 168.192.1.1 Preferred DSN Server: 168.192.1.1 Preferred WINS server: 168.192.1.1 4. ב-Network connections מצויין שאני "Connected, Firewalled". log הראוטר מראה ש: 2007/06/12 23:03:26 : Wireless…

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  20. יש לי ראוטר קרוב, אני יושב בחדר עם נייד של DELL ו-PC עם כרטיס אלחוטי USB זול מצ'וקמק של LevelOne. הנייד קולט הכי טוב שאפשר. בנייח על הפנים. המהירות של כל הבדיקות רשת מראות חצי ואפילו פחות ממה שאני אמור לקבל. גם יש ניתוקים מדי פעם (נדיר). אם אני מסתכל בסטטוס רשת רואים שחצי מהזמן הוא על מהירות נמוכה, 1MBIT, 3MBIT כל הזמן זז. כשהייתי מחובר בכבל לראוטר כשהוא היה באותו חדר לא היו בעיות. בקיצור, אני צריך כ. רשת אלחוטי שיהיה איכותי! שום דרישה אחרת. הראוטר סה"כ 8 מטר מהמחשב, DIR 300 רגיל של DLINK. יש משהו איכותי שלא עולה יותר מדי?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  21. תודה

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by stas12,

אני צריך המלצה לראוטר לחיבור 2 מחשבים, אפשר עם מודם מובנה ואפשר בלי אבל שיתאים למודם אלקטל. אני מחפש משהו לא יקר (עד 550-600 ש"ח). בבקשה תביאו המלצות ואת החנות (את הטלפון שלה) או את הכתובת האינטרנט שלה... תודה.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by or323,

שלום לכולם היום אני מחובר על 2.5 מגה בהוט ובבזק יום רביעי באים להתקין לי את ההוט בוקס ותהיה לי מהירות של 30 מגה. השאלה שלי היא האם אני גולש עכשיו על הכבל החדש של בזק? ואם יש דרך לבדיקה אולי דרך ip? כדי לדעת אם כדאי לי לשדרג את המהירות בבזק בינלאומי...

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by ToMeRv32,

שלום לכולם.. רציתי לדעת כמה דברים על תקני הWiFi הקיימים.. חיפשתי קצת בגוגל וקראתי בויקיפדיה אבל אני לא מצליח להבין הרבה משם חחחח 1. יש הבדל בטווח (מרחק) הקליטה בין תקן B, G ו N? 2. יש דרך לדעת את הטווח שאליו משדר הראוטר WiFi? 3. מה שקורה זה שהראוטר משדר את התדר והמתאם רשת צריך להיות בטווח השידור כדי לקלוט? זה נשמע לי הכי הגיוני, אבל בעצם גם למתאמי/כרטיסי רשת יש אנטנות שמגדילות את טווח הקליטה שלהם, אז גם הם שולחים תדר מסויים? או שמה.. פה בעיקר הבלבול שלי. ~ 3. ראיתי את זה: http://www.rahul.net/dold/clarence/usb-can/im000742-800x600.jpg איך זה בעצם עוזר? (איך זה עובד?) אני ממש צריך פתרון כזה למחשב בצופים אני מצטער מראש על הבורות שלי אבל אני פשוט לא מצליח להבין אי…

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by Lirux,

אני משחק בcs 1.6 ולפעמים יש לי קפיצות של פינגים ל 400 -500... יש לי חבילה של 1.5 מגה ו96 העלעה בadsl אצל נטוויז'ן.. מישהו ממליץ לי לעבור לספקית אחרת שתיתן לי פינגים יותר טובים במחיר נורמלי? חובה adsl...

• 6 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים