רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מנסה לבטל את ההשתלטות מרחוק לנתב 3COM ואני לא מוצא את האפשרות הזאת בהגדרות הנתב מישהו יודע איפה היא נמצאת ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב אלחוטי שמתאים לרשת בזק. כיום אני מחובר ל-HOT. בבית יש מחשב ראשי שמחובר ישירות לאינטרנט ומחשב נייד. חשבתי על התצורה הבאה על מנת לנצל את הנתב להקמת רשת אלחוט. חיבור מחשב לנתב וחיבור הנתב למודם - שניהם בפורטים של LAN - ועי"כ להפוך את הנתב למתג. יצירת ICS במחשב הנייח ושיתוף שלו על גבי רשת אלחוטית שהנתב יצור - וכך אוכל לחבר את המחשב הנייד שלי. האם תצורה שכזו תעבוד - ואם כן האם צריך להגדיר משהו מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת ביתית משום מה הכרטיס רשת במחשב האחרון שקניתי (לוח P35C DS3R ), כל הזמן תוקע את המחשב כאשר אני מעביר קובץ ששוקל יותר מכמה MB בודדים בהתחלה, הכל ישב על סוויצ' של 1 GB, לאחרונה כדי לאתר את מקור הבעיה, העברתי אותו לראוטר, ולכן הקצב ירד ל100 MB , וזה עדיין נתקע לי. הדרייבר עודכן לעדכני ביותר לכרטיס, וגם זה לא פתר את הבעיה. כאשר אני עושה PING, אין שום איבוד נתונים זה די מבאס אותי שהעסק נותן לי רק שיתוף אינטרנט, כאשר העיקר הוא שיתוף הקבצים ע"י המחשב הנ"ל יכול להיות שהכרטיס עצמו על הלוח תקול? וכיצד אני יכול לוודא זאת? בקשר לשאר המחשבים אני יודע בוודאות שהכרטיסים שלהם תקינים, הבעיה נוצרת רק עם המחשב האחרון.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מנוי לבזק בנלאומי,4 מגה מהירות,הכל היה בסדר עד לאחרונה,ביום אי אפשר לעבור את ה100 KB או לגלוש באינטרנט חלק בלי תקיעות משום מה,בלילה הכל משתנה,הכל ניהיה מהיר,חוזר ל500 מהירות,אין בעיה בגלישה,זה מאוד מוזר גם לכם זה קורה או שרק לי ? אני גר באיזור הצפון,לא היו לי בעיות איתם עד לאחרונה ואני כבר שנים איתם אני שואל כי אני שומע שהם התחילו להשים הגבלות ולשחק איתנו הלקוחות,מקווה שזה לא ככה.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי שיעבוד עם WRT54GL של לינקסיס אני מעדיף שיהיה לו ממשק PCI אבל גם USB טוב ושיעבוד עם ויסטה 64! התקציב הוא 200 שקל בעיקרון אבל אפשר לחרוג אם זה ממש שווה את זה! ד"א הוא אמור להיות ממש קרוב לנתב מרחק של 2 מטר עם קיר באמצע! אבל בכל מקרה שתהיה לו קליטה טובה גם מרחוק! תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כשיש בקשה לשם משתמש וסיסמא, הברירת מחדל הייתה Admin בXP, אבל אחרי שעברתי לוויסטה זה ישתנה משום מה ... איך אני מגלה את הפרטים האלה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם האינטרנט שלי איטי מאוד מה הבעיה מה אני צריך לעשות כדי שהוא יחזור לעצמו?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
עליתי בגורל של בזק והם שלחו לי בחינם את המודם הזה. נכון לעכשיו יש לי מודם של LEVEL ONE WBR-3407A. האם כדאי לי להשתמש במה שקיבלתי במקום הנוכחי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום! קראתי קצת על רשתות אלחוטיות באתר הזה ואתרים אחרים. אני רוצה להקים בבית רשת אלחוטית ל3 מחשבים. פעם ניסו להתקין איזה רשת ואמרו שאין קליטה בגלל במרחק והקירות. מה שאני בדקתי ומצאתי זה עם אני יקנה רוטר שתומך במימו הסיכויים שזה יעבוד יגדלו ואני מעוניין גם בטכנולגית ה- n אם כבר להשקיע אז עדיף עד הסוף למהירויות העברה בין המחשבים גבוהה ביותר. אז בקיצור השאלה שלי היא האם שווה להשקיע במימו ובטכנולגית ה-n ? או ש"הרגילים" עם איזה אנטנטת הגברה מספיקים?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
טוב אז בשעה טובה קניתי את הנתב ואני רוצה לשדרג ל firmware צד ג כדי להוציא ממנו את המקסימום בינתיים שידרגתי לגרסה רישמית של 4.30.11 עכשיו אני מלתבט בין Tomato ל TT-WRT שיצא לו גרסה חדשה היום 24v .dd-wrt.com מה אתם הכי ממלצים ולמי אין בעיות כי בגרסה הרישמית אני לא מצליח להפעיל UPNP תודה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני רוצה לייבא את המיילים שמתקבלים ב: וואלה , ל GMAIL עכשיו אני צריך פרטים איך לעשות את זה איזה שרת WALLA משתמשת? POP3? IMAP? איזה GMAIL? מה ההבדלים בכלל?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. קראתי מאמר על חיבור שני נתבים ב WDS ושם נאמר כי יש לתת לכל אחד מהנתבים האלחוטיים SSID שונה וכן תדר שונה. חיברתי אצלי בבית שני נתבים WRT54GL ב WDS ונתתי לשניהם את אותו SSID ואת אותו התדר בכוונה ובכך בעצם יצרתי רשת אחת שלמה בכל הבית. כרגע- כאשר אני גולש במחשב הנייד ומוריד משהו מהאינטרנט, המחשב יכול "לדלג" בין שני הנתבים מבלי להפסיק את ההורדה. אני מוצא את הרעיון מאוד טוב . האם יש חסרונות במתן SSID זהה ותדר זהה בעבודה ב WDS? קישור למאמר http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי איזה 8 חודשים כולה נדפק לי המודם מסוג 1320ROTAL שחור קטן ובמקום זה כרגע קיבלתי מודם AZTECH600E .. אז קודם כל רציתי לדעת שבאמת קיבלתי מודם שנחשב יותר חדיש וטוב? וגם הציעו לי תמורת התחייבות ל2 לקבל אחד מהדגמים הבאים של ראוטרים : Siemens SL2141 או חברה אחרת שכרגע אני לא זוכר את שמה אבל הדגם של הראוטר הוא AM6046 .. משהו מהראוטרים האלה שווה משהו?? יש לי כרגע נתב של 3COM שקצת עשה לי בעיות בעבר השאלה אם שווה בכלל לקחת מהם משהו כי מניסיון ה"מתנות" האלה לא כאלה משתלמות..
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף למקום עבודתי ראוטר אלחוטי. היות שהמקום הינו מעין קמפוס בעל מספר בניינים אני מעוניין בראוטר שיספק לי עוצמת שידור גבוהה ככל האפשר. אני אשתמש בו למספר נייידים ולPDAים המשתמשים בתקן B\G. אשמח להמלצות. תקציב פתוח כרגע היות שזה על חשבון העבודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך עושים את זה? הבנתי שהאפשרות נקראת WDS , מעבר לזה אין לי מושג איך לעשות את זה... מישהו יכול לעזור לי עם איזה מדריך מקוצר? אני ממש אשמח תודה רבה רבה לכם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אתמול קרה לי משהו מוזר, שעדיין לא נגמר ואין לי מושג איך לפתור אותו... בכל מקרה, עד היום השתמשתי בקלייאנטים של ביטורנט ללא כל בעייה, הכל עבד טוב, מהר וחלק. עם זאת, לפני שבוע, השתמשתי בתוכנה [קליינט UTORRENT ו-ABC] והכל עבד כרגיל ותחילת השבוע הלכתי לצבא.. לאחר שבוע, כשחזרתי הביתה [אתמול], גיליתי שהקלייאנטים של ביטורנט לא עובדים בכלל... הקליינטים כאילו חסומים ולא מסוגלים להוריד כלום ולא להעלות כלום... ההודעה שהם נותנים לי היא: "23/05/2008 18:10:55 - Problem connecting to tracker - (10060, 'Operation timed out')" בכל מקרה, פרטים על מערכת ההפעלה ומה שמסביב: Windows vista SP1 32Bit אין לי פיירוול ולא תוכנת אנטיוירוס שעשויים לחסום את זה מותקן לי בבית רשת אלחוטית,ככה שאני מ…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אז ככה כשאני מחובר ישירות למודם , 600E , אני מתקשר ל 014 , מחובר לאינטרנט , ואז מתקשר בVPN TUNNEL PPTP לשרת שמצפין את התקשורת כשאני מחובר לראוטר<מודם , הראוטר מבצע התחייגות ל 014, ואז מהמחשב אני מנסה לתקשר בVPN TUNNEL דרך PPTP וזה לא עובד אני בDMZ , וניסיתי גם לפתוח את הפורט סתם כדי לנסות , גם לא עוזר מה אני יכול לעשות? ראוטר WRT54GL , אני חשבתי עכשיו , ויכול להיות בגלל שהראוטר לא מקיים סתם ככה קשרי PPTP טובים? אבל זה לא נשמע לי הגיוני... עריכה: אם כבר מדברים על 2 חיוגים לאינטרנט, האם אני יכול בעצם , להשתמש 2 חיוגים בו זמנית? כאילו כשאני מחייג 1 ואז 2 , אז אני רואה שאני גולש דרך 2 , יש אפשרות לשלוט דרך איזה תוכנות אני ישתמש בחיוג 1 ואיזה חיוג 2? והאם העובדה שאני …
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מעוניין לשלוח לרשימת 1000 אנשי קשר אימייל זהה (לא דואר זבל), אחרי שחיפשתי מדריכים ופתרונות רבים לצערי לא מצאתי אז נאלצתי להשתמש ב"רשימת תפוצה" של -OUTLOOK 2007 . זהו פתרון נוח אבל לא מספיק מקצועי מכיוון שהמנען רואה את שאר הרשימה, והרי לא הגיוני לשלוח אימייל לאחד אחד מאנשי הקשר. ההתייחסות בפורום היחידה בנושא זה הוא מיזוג דואר אבל למען האמת יש שם הסבר מייגע וארוך וגם לא מובן . אני אשמח מאוד מאוד אם תוכלו להביא לי פתרון לבעייתי בהקדם האפשרי. תודה מראש לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום. היום טכנאי בזק התקין אצלי רשת HPNA3. מחשב אחד עם נתב-מודם מדגם PAR-720G, מחשב שני עם מתאם PET-320. עכשיו שמתי לב שהאינטרנט איטי. וכאשר ניסיתי להעתיק סרטים ברשת ממחשב למחשב או הורדתי קבצים גדולים מהאינטרנט, אז ראיתי שהרשת מפסיקה להעביר נתונים, הייתה הודעה שגיאה ולחצתי RETRY להמשך העתקה ברשת. לגבי ההודרדה - ניתן היה לראות שאין התקדמות והמהירות היא 0, ואח"כ זה חזר להוריד. זה נראה כאילו יש הפרעות. אולי בקו אולי במודם. מישהו מכיר את זה ויודע איך לפתור? אם לא, אז אולי טכנאי בזק יסדר את זה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד ונייח הייתי רוצה לקבל עזרה אייך אני מקים רשת בין השניים ?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי אני כבר הרבה זמן סובל מהבעיה הזו קורה לי הרבה פעמים שאני גולש לאתר ופתאום הוא לא זמין כלומר אני לוחץ על קישור ויש טעינה ובסוף האתר לא זמין ולאחר כמה שניות או דקות שוב אפשר לגלוש באתר. זה קורה לי בעיקר באתר הזה משום מה באתרים אחרים זה קורה לי ממש מעט אני מחובר ל 012 ותשתית הוט תודה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ברצוני לחבר מחדר אחר נקודה שתיקלוט את הרשת האלחוטית בבית ותשעביר את האות אל מכשיר, מחשב , לא חשוב כרגע הנתב האלחוטי שיש לי כרגע הוא eci של בזק או linksys . שאלתי היא אם אני חייב ש ה Accesses point חייב להיות של אותה חברה או שיש כאלה ב"שוק" שמזהות כל רשת אלחוטית ומעבירות הלאה את האות תודה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, במחשב שנמצא די רחוק מהראוטר יש לי כרטיס כזה: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=300 עכשיו, כנראה שהמיקום שלו הוא נקודה מתה מבחינת קליטה. כששמתי באתו מקום מחשב אחר עם כרטיס רשת עם חוט ארוך לאנטנה ושמתי אותה גבוה, או הזזתי את המחשב לחדר סמוך (אותו מרחק, אותו מספר קירות) כן הייתה קליטה טובה. יש למישהו עיצה מה לעשות? יש אפשרות להאריך את האנטנה שתשב גבוה? תודה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת של edimax - IEEE 802.11g Turbo Mode יש לי ראוטר שבזק סיפקו לי של ROTAL - RTA 1025W יש עוד 4 מחשבים בבית, חלק מחוברים חוטית וחלק אלחוטית. אחד האלחוטיים בקומה למטה וכולם קולטים מצויין ובמהירות מלאה (עשיתי בדיקת הורדה לכולם). רק המחשב הזה בעייתי. ניסיתי לחבר אותו חוטית לחיבור שיש על הלוח אם והמהירות הייתה מלאה כמו בשאר המחשבים. ניסיתי להתחבר עם הכרטיס האלחוטי לרשת של השכנים וגם שם המהירות הייתה מלאה. ככה שהבעיה היא בתאימות או בתקשורת בין הראוטר לכרטיס רשת. התקנתי דרייברים והכל. ד"א הקליטה תמיד על 5 קווים (מלאה לגמרי) אבל אני מוריד במהירות 30-40kbps לעומת מה שצריך להיות ויש בשאר המחשבים - 250kbps. רעיונות, מישהו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של edimax BE204Wg והשבוע קיבלתי מבזק ראוטר siemens sl2 141 השאלה היא מה יותר טוב כדאי לי להחליף?? שאלה שנייה! קראתי שיש קשוחות שבנו באופן פרטי כלומר לא היצרן אפשר הסבר במה זה עוזר ולתת לי פרטים על זה עבור הראוטרים שלהלן? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-