עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by orenhazan,

נתקלתי באתר של בזק בראוטר הזה ממה שהבנתי הוא Dual Band AC תומך גם ב vectoring לא מצאתי את המפרט אבל בתמונה בחוברת ההפעלה אפשר לראות שהוא דומה חיצונית מאוד ל D-LINK 7850U יש לו 2 כניסות USB וכניסת WAN נפרדת. על פנו נראה ראוטר פיצוץ אבל אצל בזק אי אפשר לדעת. האם מישהו מכיר את הראוטר הזה? http://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/wireless_net/dualbandac/ חוברת ההפעלה. http://www.bezeq.co.il/media/PDF/126113_qg_dlink_premium.pdf

• 2 תגובות
    • 27.2k צפיות
  2. Started by Idan-h,

תראו אני מחובר לתשתית 750 ADSL דרך יס (Yes), והספקית שלי היא נטוויז'ן. עשינו מבצע ביס לשלוש שנים כולל תשתית ADSL 750K. כמה אני צריך להוסיף לYes כדי לשדרג ל1.5? ז"א מה ההבדל בין תשתית של 750K לתשתית של 1.5? וכמה עולה בדר"כ חיבור 1.5 של הספק? אני יודע שבשלושה חודשים ככה אני יכול להשיג את זה ב40 שקל בנטוויז'ן, מה אח"כ? תודה.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  3. יש לנו עכשיו private ngn השאלה שלי היא מה זה משנה בכלל.. מה זה יותר מהיר..? אנחנו לקחנו 10 מגה בייט אבל אם היינו לוקחים 10 מגה בייט על אינטרנט רגיל מה זה היה משנה?

4. Started by Dardevil,

תודה על התשובה !

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  5. שלום, יש לי מודם שמחובר לנתב קווי של אדימקס. מהנתב הזה יוצאים 3 כבלי רשת למחשבים שולחניים. נותר לי שקע אחד פנוי בנתב הזה. אני חיברתי כבל רשת לשקע הפנוי בנתב הקווי ובצד השני חיברתי אותו לשקע LAN בנתב האלחוטי. בנתב האלחוטי, אני כיביתי את ה dchp. אני מעוניין להשאיר הכל מחובר ופשוט לחבר או לנתק את השקע של הנתב האלחוטי בהתאם למתי שאני צריך רשת אלחוטית. הבעיה היא שכאשר הכל מחובר כך. ושני הנתבים מחוברים, האלחוטי עובד, מחשב 1 עם vista עובד אבל ב 2 מחשבים עם 7 אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by SpLAsH,

מלפני יומיים בערך גיליתי שהתוכנה לחקר תרופה לסרטן שאני מפעיל לא מצליחה לשלוח נתונים לאתר הראשי (www.ud.com), וזה קורה בשני המחשבים שלי יש לי את המודם (זה שבכותרת) כבר חודשיים פחות או יותר והוא משמש כראוטר מאז, ורק לפני יומיים זה התחיל עם זה, אז לא נראה לי הגיוני שזה הפיירוול הפנימי שלו, וגם לא הזון אלארם שפועל באחד המחשבים (שריד מהתקופה שלפני הראוטר), בגלל שבמחשב השני שבו אין פיירוול נוסף לזה של הראוטר זה גם קורה אם יש למישהו מושג מה עוד יכול לגרום לזה אני אשמח לשמוע תודה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  7. מכיוון שאני לא הכי מבין בזה, אני פונה אליכם בבקשת עזרה. אני מתכוון לחבר עוד מחשב לחיבור האינטרנט שלי שיהיה בקרוב 2.5 מגה. המחשב השני צריך אינטרנט רק לגלישה והורדת מסמכים רבים, ללא אימיול וכאלה. על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  8. אני יודע שכתוב בנעוצים אבל אין לי כוח לקרוא עכשיו אז אם מישהו יכול לכתוב בקצרה מה צריך לדוגמא צריך 2 כרטיסי רשת וראוטר או רק כרטיס רשת או משהו כזה בעיקרון לכול מחשב יש כרטיס רשת אחד השאלה אם צריך עוד ומה צריך עוד תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by kipi25,

אהלן, יש לי לוח אם של ASUS - P5B DLX, אשר מכיל שני כרטיסי רשת. שמעתי שניתן לשתף חיבור לאינטרנט דרך הכרטיס השני, כאשר הראשון מחובר למודם. כלומר, כאשר המחשב מחובר דרך כרטיס 1 למודם, וקיימת תקשורת (באמצעות חייגן), ניתן לחבר לכרטיס רשת 2 מחשב אחר (לצורך העניין נייד), כך שהנייד אוטומטית מחובר לאינטרנט, ללא צורך בחייגן. אנא עזרו לי בהגדרת התצורה הנ"ל - איך להגדיר את כרטיסי הרשת כך שהחיבור הנ"ל יתרחש.

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  10. הספק 012 2 וחצי מגה,עם קו טלפון של 012 שמחובר על ראווטר סימנס SL2 141 אלחוטי,התקשרתי אליהם אחרי שנודע לי שהם משנים את הIP של הראווטר אחרי שהם מתקינים לי את הקו טלפון. התקשרתי לתמיכה הטכנית שלהם לקבל את הIP והם אמרו לי שזה לא אפשרי,ואני יכול לתת להם מספרי פורטים ואז הם יפתחו לי,שאלתי למה ואז סיפרו לי סיפור שלא פותחים פורטים אצלי בראווטר אלא ב"קופסא" שלהם,כך נאמר לי. עכשיו הם לא מוכנים לתת לי את הIP,מה אני עושה כדי להיכנס לראווטר ולפתוח איזה פורט שבא לי ולא להתקשר אליהם כמו טמבל כל פעם שאני פותח פורט?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by tzahif,

האמת שכבר נשבר לי מהראוטר הזה... נראה לי אחד הגרועים. בכל מקרה - כמה פעמים לאחרונה, האדון החליט שלא צריך אינטרנט בבית, ופשוט לא נתן לצאת לאינטרנט. היתה רשת (DHCP) ורק לא היה ניתן לצאת לאינטרנט. מה שעזר היה רק RESET ל-DEFAULT SETTINGS, ואז אחרי הגדרת נתוני החיבור לאינטרנט בראוטר היה ניתן לצאת. למישהו יש רעיון מה קורה כאן ? (ה-FIRMWARE מעודכן לגירסה האחרונה שיש).

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by kalla,

שלום לכולם ! כשיש לי בעיות עם האינטרנט ואני פותר אותם לאחר מכן או במקרים אחרים ה- LOCAL AREA CONNECTION שלי גודל במספרים LOCAL AREA CONNECTION 2 OR 3 OR 4 OR 5 AND SO ON אני רוצה להחזיר את ערך המספר לנורמל - LOCAL AREA CONNECTION איך עושים את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by 114508534,

שלום , יש לי 4 מחשבים שמחוברים ברשת - ששלושה מהם הם סרברים שמדי פעם אני צריך להתחבר אליהם מרחוק בשביל להתקין דברים וכו . הwindows remote desktop משגע אותי , אין סיסמא ליוזר של המחשב, אני מצליח "להתחבר " ואז וינדוואס מבקש סיסמא שוב שאין לי מושג מה היא כי לא הגדרתי מעולם סיסמא . אז קצת שובר את הראש עם זה , יש אולי חלופות אחרות מומלצות על פני windows remote desktop או שאולי אני עושה משהו לא תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש לי מחשב נייח,נייד ושני טאבלטים. תשתית אינטרנט - הוט,ספק אינטרנט - רימון. המחשב נייח מחובר לראוטר TP LINK באופן אלחוטי (לאחר שהגדירו לי באינטרנט רימון את החייגן כשחיברתי את הראוטר למחשב חד פעמי באמצעות חוט). האינטרנט במחשב נייח עובד טוב. שתי בעיות: 1. המחשב נייד מתחבר רק אם אני מנתק את הנייח מהVPN."(החייגן של רימון). 2. הטאבלטים לא מתחברים בכלל (הודעת שגיאה - תשתית ההוט תקינה,נא פנה לספק האינטרנט). תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. היה לי שיתוף אינטרנט מלא ולא בעייתי בין 3 מחשבים בבית. בשרת האינטרנט שלי החלפתי את הכרטיס רשת הקודם (ריאלטק פשוט) בכרטיס חבל"ז (3COM 10/100/1000 גיגהביט) ועכשיו שום מחשב לא רואה את השני שלא לדבר על שיתוף אינטרנט.. עזרה ?! נ.ב - כמובן שהעתקתי את ההגדרות רשת לכרטיס החדש ועשיתי שוב שיתוף ואפילו הרצתי את ה WIZARD של XP בכל מחשב שוב.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני שוקל רכישת ראוטר אלחוטי של EDIMAX מדגם 6114WG. שאלה ראשונה - האם תהיה לי בעיה לגלוש באינטרנט אלחוטי (750KB) בבית פרטי בין 3 קומות כאשר הראוטר נמצא בקומה השניה. אם כן, האם יש ראוטר אחר שמסוגל להתגבר על הבעיה טוב יותר? שאלה שניה - איזה כרטיס רשת עדיף לנייד - כרטיס USB מסוג EDIMAX 7137 או כרטיס PCMCIA של EDIMAX 7108? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  17. אני לא משתמש בפייסבוק, לא אוהב את פייסבוק ומתנגד לפייסבוק. עכשיו איך אני מעיף מהמסך שלי את כפתורי ה"Like" שמתחילים לצוץ בכל אתר שני כמו פטריות אחרי הגשם? אולי יש אפשרות לחסום את זה עם Ad-Block? עצות, הארות והערות יתקבלו בברכה, תודה. עריכה: לא חשוב, מצאתי דרך ;D

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by benor,

יש לי רשת בין מחשב עם Windows XP ו Windows 98 Second Edition ומדפסת HP Deskjet 930 C אני כבר שתפתי אותה אבל אני לא יודע איך להתקין אותה במחשב השני. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Shortboarder,

אני מחובר דרך ADSL מודם חיצוני. עכשיו יש לי איפהשהו מודם 33.6 . ידוע לי שאני צריך מודם בחיוג כזה כדי לשלוח פקס דרך המחשב. עכשיו אני צריך לחבר אותו,ואז לנתק את הכבל של הטלפון מה ADSL לחבר לרגיל כדי לשלוח פקס???? ועם איזה תוכנה אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by Fkl0ster,

מה דעתכם על הנ"ל? הוא מקבל ביקורות חיוביות ברשת. הsetback הגדול הוא התמחור הגרוע: בארץ מעל 700 ש"ח. בNEWEGG נמכר ב-38 דולר... :-\ :(

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by gshhar,

אני רוצה לפתוח את פורט 139. יש לי מודם אלקטל וזהו לא ראוטר ולא רשת. יש לי פיירוואל אבל הבעיה שלי שאני לא יכול לקבל קבצים ב-MSN MASSENGER ואני יודע שזה קשור לפורט 139. דרך אגב-XP PRO

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  22. אורח איתן
    Started by אורח איתן,

שלום יש לי בעייה בגלישה במחשב, שהמחשב לא מעלה אף אתר אך מראה כאילו יש גישה לאינטרנט (יש רשת וכתוב internet access). אם הכבל רשת מחובר למחשב אחר אז הכל בסדר, כלומר הבעייה היא במחשב עצמו. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעייה המתוארת והאם ניתן לפתור אותה ללא החלפה של חומרה? אני חושש שהבעייה היא בכרטיס רשת עצמו.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by MasterGal,

שלום לכולם, אשמח אם תתדריכו אותי היכן אני יכול להשיג חומר על הפרוטוקול ה MPLS, חשוב לי בעברית, אבל אנגלית גם יעזור. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  24. היי, כשאני נכנס מהמחשב בבית שלי למחשב של ההורים בעזרת Logmein, זה עובד ממש לאט. יש לציין כי אין תוכנה כמו אימיול שלוקחת רוחב פס באף אחד מהמחשבים. כמו כן בחרתי באיכות הכי נמוכה של תמונה על מנת לשנות מהירות. יש אופציה אחרת להתחבר מרחוק שהמהירות תהיה גבוהה יותר? תודה

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  25. כדי שמתי שאני מתחבר אליה יהיה לי אינטרנט ורשת בין המחשבים כמו שאני מתחבר לראוטר תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.