רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום מישהו פה יכול להמילץ לי על דגם של כרטיס רשת אלחוטי לנייד? ראיתי שיש המון דגמים ושהמחירים נעים מדולר עד לעשרות דולרים אני מעוניין במתאם עד 50 שקל שיעשה את העבודה. השאלה אם כדאי לשלם על מוצר שקיבל המון פידבקים טובים אבל לא מחברה מוכרת דוגמת: http://www.aliexpress.com/item/300Mbps-300M-Wireless-USB-WiFi-Wi-Fi-Wi-Fi-Adapter-With-External-Antenna/753381184.html?spm=2114.01020208.3.2.keiI11&ws_ab_test=201407_4,201444_6,201409_5 או לשלם יותר ולקחת מחברה מוכרת כמו Linksys, דוגמת: http://www.aliexpress.com/item/Original-brand-new-Linksys-AE2500-300Mbps-Wireless-N-802-11n-WiFi-Dual-Band-USB-Adapter-Desktop/1930371147.html?spm=2114.01020208.3.19.wVQrJc&ws_ab_test=201407…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, על מנת לשפר את הקליטה, היינו רוצים לחבר ראוטר נוסף. המרחק בין הראוטרים הוא בערך 20 מטר אווירי (בערך 50 מטר קווי). מקריאה קצת באינטרנט הבנתי שכבל CAT6 הוא המומלץ לחיבור כזה (ישירות מראוטר אחד לאחר). אין צורך לשקע בקיר וכאלה. פחות משנה לי שזה יהיה איחוד של הרשתות, רציתי רק לדעת אם המרחק הקווי ביניהם, השימוש בכבל, חיבור 2 ראוטרים, לדעתכם, הוא פתרון טוב שיתן מענה ופתרון לבעיה. תודה מראש, תום
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי עד כה אני ב-ccc על 40MB מועדפת (למרות שהם טוענים שאין דבר שכזה) ומאוד מרוצה חוץ מהמחיר הרצחני של 140שח ספק ותשתית. אני רוצה מאוד לעבור לאקספון ומחפש 2 נתבים מדגם Actiontec C1000A הבעיה שלא ניתן למצוא בישראל..
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, עברתי לטריפל C ומאז המעבר איני מצליח לגלוש ללא חיבור ADSL. כשאני מנסה לגלוש בדפדפן (כרום, אקספולרר או מוזילה) עם חיבור אלחוטי (ולמרות שמופיע שאני מחובר) מתקבלת ההודעה הבאה DNS PROBE FINISHED BAD CONFIG. ראוי לציין שב-BlueStacks אני מצליח לגלוש גם בחיבור אלחוטי, ורק בדפדפנים הרגילים איני מצליח. משיחה עם שירות הלקוחות הוברר לי שהבעיה הינה במחשב ולא בנתב. ניסיון לגלוש עם ספק אחר הוליד את אותה הבעיה. אודה מאוד לעזרה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, בוקר טוב אני כרגע חייל שמעוניין לשדרג את האינטרנט(כשאני בבית אני משחק די הרבה) יש לנו כרגע HOT, 15mb של ותשתית hotnet(אם אני לא טועה) בעבר היה לנו בזק וזה היה ממש שונה ויותר מהיר, כיום אני מעוניין להביא שוב בזק על אילו חבילות אתם ממליצים לי(מזכיר שאני משחק משחקי רשת כגון CSGO). הנתב שבזק סיפק לנו אז היה NETGEARVVG2000 והוא היה פח, אחרי מספר חודשים היה לו ניתוקים מטורפים איזה ציוד קצה אתם ממליצים ממה שלבזק יש להציע?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שררגתי את המהירות לאחרונה ל- 100 מגה ב- אקספון ואני רוצה לחסוך בעלויות בקנית ציוד חדש. עלה לי רעיון להשתמש בראוטר הקיים (Netgear DGN2200) ופשוט לחבר אליו מודם VDSL משומש שאשיג מאיפשהוא. האם זה אפשרי והאם זה יעבוד במלוא המהירות ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג ל100mb ולכן צריך להעיף את הנתב של הnetgear ולא רוצה ללשלם לבזק בינלאומי שוב כל חודש על הנתב. 2 קומות, 4 מחשבים שרק אחד חיבור חוטי, רוצה נתב איכותי במחיר של כמה מאות שקלים(לא ככ מבין בזה..) ושתיהיה לו תמיכה דרך בזק.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אני רשום לשירות vpn ונכנסתי לפאנל ניהול של הפיברבוקס של הוט, לא מופיע שם איזשהי דרך להגיד dns או שרת של vpn. לא שאני מכיר בכל אופן. ֿ האם זה אפשרי בכלל? עזרה תתקבל בברכה תודה.
-
- 2 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
מחובר כרגע לתשתית בזק + ספק בזק בינלאומי ואני די מרוצה. שוקל מעבר לחבילה אחת של ספק+תשתית בשוק הסיטונאי כדי להוזיל את העלות. 1. אילו הבדלים קיימים בחיבור לחבילה כזו דרך בזק (כשאני בוחר בספק בזק בינלאומי), ודרך בזק בינלאומי? טווח IP שונה? ראוטרים שונים שהחברה מספקת? משהו אחר..? 2. קראתי בכמה מקומות שבהתחברות דרך בזק ובחירה בספק אחר צפויות, באדיבות בזק, בעיות מהירות. האם נכון מנסיונכם? האם זה הופך את החיבור דרך בזק בינלאומי בחבילה כזו לעדיף יותר? אשמח להמלצות בנושא
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבי התחבר לספק שהציעו לו בבנדאל בבזק, 016 coolnet. הפינגים בשמיים( 100 במקרה הטוב) בפועל מקבל 5 מגה במקום 15,ממליץ להתרחק. יש ספק מומלץ? איך אקספון? 012 בעבר הייתי מחובר והיו סבירים. נטוויז'ן היו מעלים לי מחירים מבלי להודיע, יש היום ספקים שהם לא נוכלים?
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. אתחיל בזה שאני אמור לטוס לארה"ב בקרוב ולכן בהחלט יכול לקנות ראוטר בסגנון ה ASUS AC1900 במידה ויש טעם והוא יכול לתת טווח משופר. לשאלה עצמה. גם אצלי וגם בבית הוריי, קליטת ה WIFI חלשה עד בלתי קיימת באזורים מסוימים. בבית שלי (2 קומות): ראוטר DLINK DIR-655 נמצא במרכז הקומה התחתונה. אם זה משנה אני כרגע בהוט ורוצה לעבור לבזק. בבית הוריי (קומה אחת אבל הראוטר מצא בקצה אחד של הבית): ראוטר DLINK DIR-615 בנוסף יש מגביר טווח TL-WA850RE של TP-LINK שנמצא במרכז הביצ ולא ממש מספק. מחוברים להוט. מה הייתם ממליצים? האם כדאי להחליף את אחד מהראוטרים לאחד טוב יותר ואם כן האם למשהו כמו ה AC1900? הבנתי שהתדר שבו לא מתאים לטווח ארוך אבל אני מניח שבגדול הוא ראוטר מוצלח גם בטווח. האם יש פתר…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני מנסה להתחבר לרשת (מהמחשב הספציפי הזה. בשאר הכל עובד) הראשונה אפילו זה לא מגיע לחלון שצריך להכניס ססמא. לרשת של השכנים כן( אולי זה קשור ל WPA הזה) מה הבעיה ואיך מסדרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הראוטר הזה בארץ? בפלונטר אין זכר. אם לא קיים, האם יש לכם המלצה למוצר מקביל Dual AC / 3x3 / 1G / Vectoring. אין צורך ב-WAN יעודי. מחיר - עד אלף ש״ח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התשתית שלי בת 15M. האם המודם הבא מתאים? (משום מה הוא לא מופיע בטבלת "המומלצים") http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=EDIMAX-AR-7286WNA&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=68&aff=Zap〈=he
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני מקבל פיג גבוה במשחקים בדקתי עכשיו את ה פיג שלי באתר של בזק אני בקבל פיג של 15 בעבר היתי על 8-9 יש לעוד משהו את הבעיה הזאת ?? נראה שהתחיל השבוע אני בבזק \בזק בינלאומי 40M תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קצת ארוך, השתדלתי לקצר רציתי להתחבר לבאנדל של 012, ומכיוון שאני לא אוהב את עניין השכרת המודם החלטתי לקנות מודם לבד. רכשתי בבאג מודם משולב TP LINK TD-W9980, שעל הדף הוא מודם מצויין - תומך ב VDSL ואחורה (אני צריך רק ADSL כי התחברתי ל 15M), שקעי USB, פורט ל WAN, שני תדרים ל WIFI... בקצרה, כשחיברתי והגדרתי אותו, הוא לא הצליח להתחבר ל DSL (נורת ה DSL מהבהבת, ובעמוד של המודם הסטאטוס שלו הוא initializing->Disconected וחוזר חלילה). דיברתי עם 012 והם שלחו לי טכנאי של בזק, שחיבר מודם אחר והצליח להתחבר. הטכנאי קבע שהמודם שלי מקולקל ושאלך לחנות להחליף. הלכתי לחנות והחלפתי אותו בחדש, וגם החדש עשה בדיוק את אותן הבעיות. יצרתי קשר עם השירות הטכני של היבואן, והם טענו שבזק מפעילה…
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
012 מציעים ספק+תשתית+ציוד חינם(לשנה) ב89 שקלים. אני עכשיו עם בזק משלם 118 שקלים. 40MB בשני המקרים(100 לא רלוונטי לשכונה שאני גר בה). הציוד של בזק עשה את העבודה השנה. מה שכן אני לא מוכן לשלם 30 שקל יותר על אותו אינטרנט פחות או יותר, במיוחד שאני לא איזה גיימר או משהו כזה. כשאני אומר עשה את העבודה זה אומר שאף אחד, אני או השותפים שלי התלונן במהלך השנה על אינטרנט שלא עובד/איטי או כל דבר אחר. איך הציוד ש012 מספקים, ואיך האינטרנט שלהם? הייתי בכיף קונה ציוד משלי ומתחבר לאקספון, אבל התקציב שלי הוא גג 300 שקלים, ולא ממש מצאתי ראוטר+מודם מתאים.
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי בבזק והכל עבד סבבה. עברתי לבאנדל של נטויז'ן וקיבלתי מהם ראוטר ויש לי בעיה מוזרה מאוד. בלפטופ מתנתק לי האינטרנט כל 5-10 דקות. (משולש צהוב - אין אינטרנט) במחשב אחר הכל עובד מצויין באותו זמן. אם אני מחזיר את הראוטר של בזק, אין ניתוקים בכלל. מה שמוזר שהניתוקים קורים רק עם הראוטר של נטויז'ן ורק במחשב ספציפי. מה שעשיתי: עדכון דריברים + BIOS לנייד IP קבוע לנייד עדיין זה לא עוזר. מה דעתכם, איך ניתן לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, היום התחברתי לשירות במהירות 100 מ"ב של אקספון, לאחר שטכנאי של בזק ביקר וביצע התקנה ובדיקת תשתית. כאשר חיברתי את המודם-ראוטר המדובר בחיבור קווי למחשב, קיבלתי מהירות גלישה שנעה בין 65-75 מ"ב, ואילו כשעברתי לגלישה אלחוטית אני מקבל מהירות שנעה בין 5-20 מ"ב... מה הסיבה לכך? האם שינוי הגדרות בראוטר יכול לשנות את המצב? שיטת האבטחה הנוכחית היא WPA2-PSK. תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
----- הבעיה נפתרה לפני שמישהו הספיק לכתוב, תודה בכל מקרה -------------- שלום לכולם, נראה לי שלא אוהבים לדבר פה הרבה על מדפסות, אבל היר איט גווס (ויכול להיות שיהיו יותר מדי פרטים) אני עובד על נייד שעליו מותקן ויסטה (הום פרימיום, אנגלית). עובד אלחוטי מהנייד, המדפסת הארורה מחוברת למחשב נייח, שעליו XP (עברית ס"פ 2). אני יכול לראות ולהעביר קבצים בין שני המחשבים באמצעות הרשת, אבל שאני בא להתחבר למדפסת שמחוברת למחשב הנייח (ה-XP) אני מקבל את ההודעה הבאה: windows cannot connect the printer. there is not enough memory to complete this operation... עכשיו בואו כבר נסגור את הפינה, ונאמר שאין מצב שאין מספיק זיכרון. למישהו יש מושג איך לטפל בזה? עוד פרטים שאני לא יודע אם משנים: 1. המדפס…
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני יודע.. זאת סדרה של שאלות כבר.. זה כנראה האחרונה!! איך אני יכול לפתוח פורטים בנתב החדש שלי? אני מקבל low ID קבוע במיול.. אני ממש חייב להפטר מזה!! תודה לכל מי שיודע איך לעזור
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
טוב נמאס לי מהכרטיס רשת האלחוטי המעאפן שלי שלפעמים מתנתק ולפעמים הקליטה על 1MBPS והאינטרנט לא זז והורדות מפסיקות באמצע כל הזמן. אני רוצה לקנות כרטיס חדש , וראיתי את http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=2271&perur=2&t=10&c=282 ,שבזאפ יש עליו ביקורות טובות , ולא אכפת לי שהוא PCI ולא USB . למישהו פה יש אותו אולי ויודע אם הוא באמת עושה את העבודה כמו שצריך ולא מתנתק ושומר על מהירות טובה ? תודה לעוזרים. נ.ב מה זה טכנולוגיות MIMO , ואיך אני יודע אם הראוטר שלי תומך בזה אם זה קשור לראוטר?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני כבר בערך 4 שנים עם הRTA770W שנקנה מבזק אז. כיום מחוברים אצלי מחשב נייח חוטית, 2 ניידים ופלייסטישן 3 אלחוטית. עכשיו הראוטר הזה כנראה ראוטר-מודם כי לא מחובר לי שום מודם חוץ ממנו. הראוטר יחסית דגם לא רע, לא עשה יותר מידי בעיות, אבל הוא איטי מדי ויש לו טווח קטן מידי. אני ראוטר עם טווח קליטה גדול-בית 2 קומות, שלא יהיה תקיעות או איטיות כאשר יש עומס של 3 מחשבים נגיד, ושיהיה לו כניסת USB על מנת שאני יוכל לחבר דיסק קשיח חיצוני בשביל רשת ביתית. יש לכם המלצות?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 מחשבים : שניהם XP אבל בתיאוריה תוסיפו גם LINUX ו VISTA בזק+ב"ב , WRT54GL ו מודם 600E שדרוג הקושחה של הראוטר מה הוא ייתן לי בעצם? אין לי בעיה להתנסות עם דברים חדשים השאלה היא אם יש בכך רווח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לראוטר ,שיש לו קליטה ממש חזקה, יש לי שתי קומות בבית. אז אם מישהו יוכל להביא המלצה לראוטר אני נורא ישמח.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-