עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קניתי אתמול את הראוטר TP-LINK 1043ND, הראוטר מחובר למודם של בזק (ובנוסף מחובר ל-switch אם זה משנה משהו). הגדרתי אותו בעזרת נציג של בזק בינלאומי, הכל עובד חלק - האינטרנט הקוי והאלחוטי. בנוסף חיברתי אל הראוטר כונן חיצוני בחיבור USB אך אני לא מצליח לגשת אליו. עברתי על כל המדריכים שמצאתי באינטרנט הוספתי את הכונן והגדרתי אותו וכולם מובילים אותי למבוי סתום. בנוסף כשאני לוחץ תחת USB Settings -> Storage Sharing על Open the disk אין שום תגובה מצד המחשב. כשאני מנסה להכניס את הכתובת 192.168.1.1/Volume1 לשורת האינטרנט הוא מפנה אותי ישר לעמוד של Username or Password is incorrect. בשורה התחתונה אני לא מצליח לגשת לכונן הUSB ולראות את הקבצים שבו. יש לי בבית 3 מחשבים (2 עם ווינדווס 7…

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by iveco,

שמתי לב אם אני פותח דף אינטרנט כבד כמו מאקו , YNET וכו' אם אני לא מחכה שהדף יפתח ב 100 אחוז ואני לפני פתיחה מלאה משחק עם העכבר אז האתר נתקע נהיה כבד , אבל אם אני מחכה לפתיחה מלאה של הדף אז האינטרנט זז טוב ואין תקיעות , השאלה אם זה נורמלי ? צריך לחכות לפתיחה 3-7 שניות לפתיחה מלאה דף ? או שישר לוחצים YNET ואפשר לגלוש בלי לחכות לפתיחה מלאה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by talmAn,

אני רוצה לעבור מרשת חוטית לרשת אלחוטית ושמתי לב שיש כמה תקנים של תקשרות 802.11x: 802.11g, 802.11b ועוד מה בעצם ההבדלים ביניהם? במה הם שונים? ואיזה מהירות של כרטיסי רשת ורשת אלחוטית מספיק מהירה לשיתוף אינטרנט וקבצים בין 3 מחשבים?? 54 מגה זה מספיק? תודה, טל

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Signal King 150Mbps USB Wireless Adapter 150M WiFi 48DBI Antenna High Power | eBay כרגע יש לי WPA2-PSK [AES] נראות לי חזקות מאוד ה48 DBI זה כשהם במצב קליטה של WIFI? ובכללי איך הן יתנו קליטה טובה במחשב? (הראוטר נמצא בממד יחד עם מגדיל טווח)

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  5. שלום, אני גר בקומה ראשונה ודודה שלי גרה בקומה 5, יש לה מהירות אינטרנט של 5 מגה, אני וחבר שלי שמנו לה סיסמא שאף אחד לא ירכב על האינטרנט שלה. חוץ ממני כמובן איזה סוג של כרטיס רשת אלחוטי אני צריך ללפ טוף שלי שאני יקלוט? ועוד שאלה, אני שקלתי בעצמי לקנות נתב, אתם יכולים להמליץ לי על נתב טוב, המודם הוא בחד ביטחון. יש לי אינטרנט HOT.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  6. התקנתי Maxtor Central Axis והגדרתי עליו תיקיות Public ו-Limited Access. אני רוצה לאפשר גישה לשניהם בלי להתקין את התוכנה הייעודית Maxtor Manager על כל מחשב. עם תיקיות מסוג Public אין שום בעיה, פשוט מיפיתי כונן רשת חדש ועובד. תיקיות פרטיות דורשות כמובן שם משתמש וסיסמא כאשר ממפים כונן רשת. הבעיה שכל הסיסמאות שהוגדרו בניהול הכונן אינן עובדות. האם יש דרך או שחייבים להשתמש בתוכנה הייעודית?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  7. המטרה שלי היא להשתמש במודם-ראוטר כסוויטצ' בלבד בגדול. מדובר על asus am604g. אני מחובר בחיבור ללא חיגן במודם כך שחיבור שלו ישיר למחשב מאפשר חיבור לאינטרנט. אם אני מחבר את המודם ליציאת LAN ואת המחשב ליציאה אחרת (קווית) יש אינטרנט והכל בסדר (תפקוד סטנדרטי של סוויטצ'). הפואנטה שאני רוצה להתחבר אלחוטית כלומר איכשהו להגידר שהWIFI יתפקד גם באותה צורה של חיבור LAN מבחינת הראוטר. אשמח לעזרה ותודה מראש.

8. Started by shtrum,

יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר DLINK DI-714P. על שני המחשבים יש WIN XP. הרשת פתוחה לרווחה וכל מי שעובר ליד הבית שלי עם מחשב יכול להכנס. יש לי אפילו שכן עם רשת רק ששלו מאובטחת (יש סימן של מנעול ליד הרשת שלו). חיפשתי כאן הדרכה לתהליך כזה ולא מצאתי. מישהו כאן יכול לעזור ולהושיע. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  9. הכוונה היא שHOT תספק את התשתית בנפרד לשני חיבורים ולא HUB/ROUTER או משהו בסגנון. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  10. Started by ariel-ro,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בעל טווח טוב בעלות לא גבוהה. אין צורך לתקן N כי הראוטר הוא G אבל תמיד טוב שיש. פנימי/חיצוני לא משנה, מה שיותר טוב. אריאל

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום. נמאס לי מראוטרים של בזק ולכן החלטתי לקנות אחד בעצמי. חשוב לי שלא יהיו ניתוקים ושהראוטר יתפקד לפחות במשך שנה. נתקלתי בשני אלו: linksys wag120n edimax ar7284wna האם הם טובים? האם ה-linksys מצדיק את התוספת מחיר? האם יש ראוטרים טובים יותר רמה/מחיר דומים? האם הם יכולים לעבוד בתקן n ו-g במקביל? תודה.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  12. שלום, קניתי ראוטר של 3COM- 3CRWE554G72T וכרטיס רשת USB של 3COM יש לי מודם אלקטל (שהומר שלגרסת PRO ותפקד כראוטר). אני מחובר לבזק בינלאומי. את המודם חיברתי ל3COM בכניסת DSL\CABLE עם הכבל שקיבלתי עם ה3COM. חיברתי את ה3COM לכרטיס רשת הכל טוב ויפה, אני מתחבר לקינפוג של 3COM וקצת מסתבך: את הGATEWAY שלו אני משנה ל: 10.0.0.139 SUBNET: 255.255.255.0 internet: בחרתי באפשרות: ISP (מתוך PPT,PPOE וכל השטויות) והגדרתי את ה-DNS DHPC: ניסיתי גם להדליק את האופציה וגם לכבות, לא עוזר. זהו, אילה בינתיים ההגדרות הבסיסיות שהגדרתי. -------------------------------------------------------------------------------------------- החלק השני היא הגדרת הCONNECTION DIAL UP ב WINDOWS. כעיקרון כשעבדתי דרך S…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  13. שלום לכולם, אין לי הרבה ידע בנתבים,זאת הרשת האלחוטית הראשונה שלי. אמרו לי שבפורום הזה יש מומחים שיכולים לעזור.. אז ככה,הנה הצרכים: 1.תקציב-230 עד 350 ש"ח. 2.התקנה וממשק פשוט. 3.פיירוול מובנה. 4.אפשרות לא להיות מחובר לאינטרנט כל הזמן-ולהתחבר עם הסיסמה והיוזר ניים של הספק(כדי שהמכורים בבית שאין להם את הסיסמה לא יהיו על המחשב כל היום). 5.בלי ניתוקים. 6.תקן 802.11 7.מתאים לתשתית ADSL 8.עדיף שיתפקד גם כמודם,אבל לא חובה. יש כזה ראוטר בתקציב כזה? תודה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by reNji_,

טוב אז ככה: יש לי 2 כרטיסי רשת, האחד הוא כרטיס רשת מובנה של Gigabit, גרסאת 3Com שיושב לי על הלוח אם Albatron K8X800 Pro 2, וזהו הכרטיס שבו אני משתמש. השני הוא Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC שממנו אני מחובר כרגע. בנוסף, אני מחובר לרשת באמצעות ראוטר של Linksys Wireless-G לשם הפרוטוקול. אתמול חזרתי מ Lan Party קטן של חברים ומאז בעצם החלה הבעיה, ברגע שחיברתי את המחשב חזרה בבית נתקלתי בה, והבעיה היא: אני מחבר את קאבל הרשת מהראוטר לכרטיס הרשת והנורה הכתומה שבדר"כ נדלקה ברגע שחיברתי את הקאבל לא נדלקת והווינדוס מודיע "A Network Cable is unplagged" ואני יודע בבירור שזה לא כך ולכן אני לוקח את הקאבל ומחבר אותו לכרטיס הרשת השני ואופ, הנורה נדלקת (בצב ירוק במקרה של…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by ngc224,

שלום. יש לי 2 מחשבים נייחים בבית וראוטר קוי רגיל. אני רוצה להחליף אותו בראוטר אלחוטי כדי לגלוש בפלאפון מדי פעם... אבל הבעיה שאני לא רוצה שה wi fi יעבוד כל הזמן ויפלוט קרינה. את ה 2 מחשבים נייחים שלי אני יחבר אם חוטים, ורק מדי פעם ידליק את ה wi fi לצורך גלישה בפלאפון. השאלה היא, האם יש ראוטרים אם כפתור הדלקה וכיבוי של ה wi fi ? כי אני גולש מהפלאפון כשהמחשבים מכובים, ואם לצורך הדלקה וכיבוי של wi fi צריך להדליק את המחשב ולהכנס להגדרות אז זה לא כל כך שווה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אהלן יש לי מחשב נייד שקניתי לפני שבוע ואני לוקח אותו כל לילה לעבודה אין לי שם אינטרנט ואני רוצה לגלוש כשאני בעבודה ראיתי פרסומת של פלאפון של מודם סלולרי מישהו יכול לפרט לי קצת יותר איך זה הולך? ואם זה טוב? או שיש גם דרכים אחרות? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. כאשר האימיול מגיע למהירויות גבוהות המחשב עושה ריסט פתאומי ואני מקבל הודעת שגיאה ntldr.exe is missing וכדי שהכל יעבוד כמו שצריך אני צריך לעשות כיבוי הבעיה מתרחשת רק כאשר האימיול מגיע למהירות גבוהה אני מנסה להבין מה הקשר בין הודעת השגיאה לתפקוד האימיול אימיול 0.46a XP SP2

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  18. Started by pringles,

לאחר הרבה זמן (יותר מידי זמן....) שלא שיחקתי בהירוס2 החלטתי שאני רוצה לשחק שוב קיצר אני מצאתי בקאזה ורוצה להוריד אך להפתעתי זה מוריד מ8 יוזרים על 0.30 בערך... אז לא הבנתי מה קורה והחלטתי לנסות להוריד כמהקבצים גדולים מ50 מגה עד 600+ ולהפתעתי זה מוריד גם על מהירות דומה אך שירים שהם קטנים זה מוריד טוב על מהירות 60 70 וגם זה ליפעמים בדכ על 40 50 ושתבינו הקבצים הגדולים זה דברים שקל להוריד כי יש אותם בשפע ולא אכפת לאףאחד שיורידו את זה קיצר המניאקים האלה כנראה הגבילו לי את המהירות לקבצים גדולים מה אתם אומרים יש לי חיבור 750K בבזק בןלאומי אם מישו יודע מיספר לאן להתקשר שירשום בקשה ומה אתם אומרים יכול להיות מצב שהם הגבילו?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  19. או שמא עדיף כרטיס PCI? תודה

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  20. יש לי 2 מחשבים שמחוברים ישירות אחד לשני ע"י כבל רשת מוצלב. הצלחתי לשתף את האינטרנט וגם ולהפעיל את השיתוף קבצים, אבל כשאני ניגש לתיקייה עם קבצי EXE אז התיקייה נתקעת בגלל שיש מלא סמלים שונים ולוקח לו מלא מלא זמן לגשת אל הקבצים האלה ולבקש מכל אחד את הסמל שלו. בתיקיות שמכילות רק סוג אחד של קבצים (כמו ZIP) אין את הבעיה הזאת... האינטרנט עובד פסדר. מחשב "שרת" - XP PRO מחשב "אורח" - 98SE תודה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by ben672,

שלום לכולם. הראוטר (מודם+ראוטר) שיש לי כרגע מתחיל להראות סימני גסיסה, (ניתוקים מעצבנים כל X זמן.) חשבתי לקנות מודם לינקים להלן: http://www.dlink.com/uk/en/support/product/dsl-320b-adsl-2-ethernet-modem http://www.dlink.com/de/de/support/product/dsl-321b-adsl-2-ethernet-modem ולשרשר אותו לראוטר AC שאני אקנה. מה המהירות המקסימלית שאני יוכל לקבל איתם (הבנתי ש100MB אבל לא בטוח) והאם המודמים האלו מומלצים בשביל שימוש בארץ? ואם יש אלטרנטיבות יותר טובות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by no nick,

ייש לי בעייה במהירות.. במחשב שלי(P4 2.4GHz) הוא מוריד פי 15 יותר איטי מהמחשב של אח שלי(P2 350MHz). אנחנו מחוברים דרך מודם ראוטר של בזק ECI 312 שמתחבר להאב ומתפצל.. שנינו משתמשים ב Win XP SP2 מה יכולה להיות הבעיה? אם צריך עוד פרטים תרשמו מה ואני יתן.. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מדובר בALCATEL ST510 אני יכול לגלוש אבל המחשב לא מגלה את המודם ואני רוצה לפתוח פורטים מה לעשות? ניסיתי להתקין אבל הוא לא מזוהה.. ניסיתי להפוך את ההתחברות לנתב ולהתחבר ולא עובד ..חשבתי שאני יכול לפתור את הבעיה לבד אבל בסוף.. אני צריך עזרה.

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by boss,

אחוז אובד 67-80 % לא בסדר. (רואה תמונה) של WINMTR כבר עשיתי לפתוח שימוש בDNS של opendns.com DNS ראשי 208.67.222.222 DNS משני 208.67.220.220 בזק ובזק בינלאומי 30 מגה הראוטר netgear VVG2000 בבקשה תעזרו לי פתרון פחות אבוד חיבור תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.