רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום מזיגזג ראוטר (linksys wrgtl) עכשיו אני רוצה להתקין אותו, הגעתי לשלב הזה של ההגדרה: מה אני צריך לרשום בשלושת השדות למטה? האינטרנט שלי הוא בכבלים אצל נטוויזין והחיבור הוא אכן PPTP... הרעיון הפשוט הוא להתקשר אליהם... הבעיה היא ש"לא תומכים בראוטרים"
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בנוסף, הייתי רוצה לדעת איזה נתבים (חוץ ממה ששאלתי על בכותרת) כוללים אפשרות של מדפסת רשת? תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האתר שלהם: http://www.consumers.org.il/show_item.asp?levelid=47901 אימייל שלהם(שרשום באתר): moatza@consumers.org.il האימייל ששלחתי להם: שלום רב, אני רוצה להתלונן על ספק האינטרנט שלי 012 וספק האינטרנט של ברק-נטויז'ן שמשקר על הצרכנים בנוגע לאינטרנט שהם מקבלים בזמן האחרון התחילה להיות הגבלה על מהירות הורדה שלא בדרך HTTP אלא בשיתוף קבצים בתוכנות כגון: אימיול וביטורנט אשר מורידות לאט במהירות פי 4 פחות ממה שאני אמור לקבל אני מחובר ל012 במהירות של 1.5/512 דרך הוט ואני לקוח ותיק שלהם שהיה מרוצה, עד יום שבת הייתי מוריד מהביטורנט על המקסימום 185KB (אני מוריד מאתרים פרטיים מהירים) ופתאום ביום שבת האחרון 9/6 המהירות צנחה בביטורנט ל 60KB-40KB לא עובר את ה 100KB וזה לא קשור כמה קבצים ש…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, הרכתבי לקרוב משפחה בביתו רשת אלחוטית עם ראוטר של לבל וואן. בכל מקרה הבעיה במחשב הנייד שלו (HP לא זכור לי איזה דגם אבל הכרטיס WIFI מובנה בתוך המחשב). הוא מצליח להתחבר רק לרשת אצלו בבית ולא לאף רשת אחרת. הוא ניסה בשל השכנים, אצל חברים, בבית קפה ארומה. בעיה מוזרה ביותר.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי Nintendo DS Lite, וכשאני מנסה להתחיל התקשרות WI-FI זה דורש את מספר הWEP של הרוטר שלי... איך אני מוצא אותו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שתי שאלות. יש לי בעיה עם המסנג'ר, לאחר שהתקנתי את הרשת הביתית הוא מסרב להתחבר ואין לי מושג איך לפתוח את הפורטים שלו. יש תוכנה, או פונקציה בנתב עצמו, להגביל רוחב פס למחשב כזה או אחר? או לחלק את הפס לפי רצוני? כך שמחשב אחד יועדף על פני האחר? תודה לכל מי שעזר לי בבעיות הקודמות, במיוחד לניר התותח. עוד קצת עזרה ואני אפסיק לנג'ס
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום . יצרתי רשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים לראוטר , הגדרתי לשניהם איי פי ידני , וגם תחת שם קבוצת mshome עכשיו אני יכול לשתף דרך : מסמכים משתופים , חוץ מזה אי אפשר לשתף תקייה או לגשת למחשב ולראות את הקבצים זה רושם לי אין הרשאה .
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אנשים יש לי ידידה טוב שהיה לה בעיות של קליטה בחדר שלה ! ... בקיצור היא החליטה שהיא הולכת לקנות EDIMAX MIMO אחר המלצה שלי על הנתב הזה ... בקיצור אחרי חיבור מהיר למחשב אנחנו בודקים קליטה וכלום בדיוק אותו הדבר אות חלש מאוד ... בדיוק כמו בנתב הקודם :\ ... משהו יכול לומר לי מה לא עשינו בסדר ... :\ כי זה נראה לי מוזר ...
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
יש לי ראוטר LEVEL ONE http://global.level1.com/products2.php?Id=32&PC1thId=11 משהו יכול להסביר לי איך לפתוח פורטים תודה מראש לא משנה מצאתי תודה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, בשנה האחרונה הייתי מחוייב להוט דרך 012 עבור גלישה ב 1.5\256K. שילמתי 100 ש"ח בחודש. חודש שעבר פג תוקף החוזה והתקשרתי ל-012 ולהוט בכדי לקבל הצעת מחיר. החודש קיבלתי חיוב מהוט וראיתי שהוא גבוה ממה שסגרתי איתם. התקשרתי אליהם והם טעונים שאכן התקשרתי ודיברתי עם נציג, אך אין תיעוד למחיר שניתן לי. במקום זה המחיר שמופיע אצלהם הוא 74 ש"ח, שזה מחיר מחירון!(מה שלא הגיוני, כי גם אם המחיר שסיגרתי עם הנציג הוא גבוה ממה שאני טוען שהוא, עדיין לא סגרתי איתם על מחיר מחירון...). דיברתי עם שימור לקוחות והוא אמר לי את אותם הדברים. ביקשתי לדבר עם המנהל וכרגע הוא צריך לחזור אלי. מה לדעתכם עלי לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה אני צריך עזרה בלהגדיר ראוטר אלחוטי של אדימקס למודם כבלים של נטוייז'ין אשמח לקבל עזרה או לקבל מדריך בשביל להגדיר תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
היי הוספתי חייגן ואני מחובר דרכו ל-012 ה-OUTLOOK EXPRESS עדיין מחפש את החייגן למרות שאמרתי שיש לי רשת בייתית כל השאר עובד כשורה !! מה לעשות/לשנות תודה, יהודה :s05:
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הנטלימטר מביא לי מסך כחול בויסטה כל יומיים בקשר ל tcpip.sys חיפשתי ולא מצאתי תוכנה דומה על ויסטה Netpeeker DU Supercontroller.. לא עובדים בכלל על ויסטה..
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי את המודם הזה, הוא משומש כנתב אני יודע שדרכו אני יכול לאפס את הIP שהוא נותן עשיתי RESTART ופעם זה הולך ופעם לא הקטע הוא שאני מוריד מrapidshare ואז אחרי כל הורדה צריך לחכות שעה ומשהו אני משנה IP ואין בעיה, בגטע שזה לפעמים לא משתנה מה גורם לזה ואיך עושים את זה נכון תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מצאתי 2 אתרים שמציעים עזרה לאנשים להתנתק מהתחייבויות לספקי האינטרנט לאור המצב שקיים היום אני מקווה שזה באמת יעזור למישהו כי אנחנו צריכים את כל העזרה שאפשר לקבל בשביל להתמודד עם החברות האלה אתר ראשון: http://sekershuk.co.il/?N,W,211 אתר שני: http://tluna.nrg.co.il/companies/category.asp?catID=15
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הבן שלי חושק במצלמה דיגיטלית שיש לה יכולת שידור התמונות למחשב באמצעות פרוטוקול wifi. באפשרותי להביא המצלמה מחו"ל אבל היבואן בארץ מסר לי שפרוטוקול השידור של המצלמה אינו מאושר בארץ ומשתמש בתדר אסור. להלן תיאור הרכיב. The XXXXXXXXXXX features a built-in wireless unit, that enables IEEE 802.11b/g LAN support, או, IEEE 802.11b. האמנם נכון?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני גותב את הפוסט הזה לא כהשמצה או כפירסום. אלא כעובדות לפי נסיוני האישי. אני הייתי לקוח נטוויז'ן 7!!!! שנים כבר כל פעם חידשתי התחייבות וכו', עד היום הייתי מרוצה מהכל- יציבות (בקושי היו ניתוקים לעומת אינטרנט זהב שמנסיוני פעם בכמה זמן מפסיקים לעבוד לחצי יום) , שירות, תמיכה טובה, ומהירות ומחיר (שהוא בדיוק כמו בשאר החברות למרות היותי לקוח ממש ותיק). עד לפני 4 חודשים בערך שאז המהירות בהורדות ב utorrent צנחו לזחילה, מבלי ששיניתי כלום אצלי (אני גם משתמש בראוטר שלו שונו בו הגדרות). לא עזר שינוי פורטים או כלום וכשפניתי לתמיכה (שתמיד היו מאוד מועילים), ביטלו את הפנייה שלי בכך שהתמיכה הטכנית לא מתעסקים עם טורנטים. גם הפורום המעולה פה לא ממש עזר חוץ מהעובדה שרצו שמועות על הגבלת מהיר…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי ראוטר של EDIMAX בתקן 802.11G. במדריך רשום שההגדרות תואמות לכל המודמים חוץ מהמודם שברשותי Alcatel speed touch home (השחור עם ה5 נוריות). אך גם רשום במדריך לפנות ל"אתר שלנו לקבלת תמיכה והורדת המדריך המתאים". לא הבנתי כל כך לאיזה אתר הם מתכוונים, אז אני שואל פה, איך אני בכל זאת יכול לגרום למודם הזה לעבוד עם הראוטר שקניתי, מאחר ולא בא לי לשלם 400 שקל על מודם חדש. (אגב, המודם החדש של בזק כולל נתב?) ועוד שאלה, למיטב הבנתי בPS3 שלי יש כרטיס אלחוטי מובנה. אך לא קיבלתי שום אנטנה שאוכל לחבר אליו. האם אפשר לרכוש אנטנה כזאת בנפרד? או שאצטרך לקנות כרטיס רשת אלחוטי רק בשביל האנטנה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי פעם עושה בדוס פקודה Trace מישהו זוכר איך עושים את זה ה Trace רווח הכתובת או שלא רשמיתי טוב Trace
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים, מודם תומסון וראוטר אלחוטי של 3COM, דגם 100-75. הנייח, מחובר קווית והוא פועל כמו שצריך. היום שמתי לב לאיטיות גדולה באינטרנט, וברשימת הקליינטים בראוטר היה בן אדם שלישי לא מזוהה :-X! אז קראתי את הסטיקי בפורום, והפעלתי את שיטת ההצפנה WPA PSK על AES. בחרתי סיסמה עם 19 תווים, ושמרתי את הכל. הפעלתי את הנייד, הוא זיהה את הרשת שלי, ביקש סיסמה אז הכנסתי, רק שהוא כרגע במצב תקוע: הסיסמה כנראה התקבלה, ובחלון שבו רואים איזה רשתות אלחוטיות יש בקרבה, כתוב שהנייד מחובר לרשת שלי אבל הוא כל הזמן מנסה לייבא כתובת רשת, ומקבל איקס אדום כל כרטיס הרשת האלחוטי וזה חוזר על עצמו כמו לולאה! מה התקלה כאן ואיך אני פותר אותה? הנייד הוא HP PAVILION DV6000 אגב. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלחתי את המחשב שלי לתיקון פייר וייר ומשום מה כשהוא חזר וגם את זה הם לא ממש תיקנו גיליתי שאני פתאום לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך הכרטיסי רשת הובנים על המחשב. שניהים עבדו יש לציין כולל הקבלים שלהם כשהמחשב עוד היה אצלי בבית, אך עכשיו כשחזר שניהים מסומנים למטה בסרגל כלים באיקסים וגם בגלל דרך החיבור הפיזי שלהם למחשב אין שום סימן של אורות מה שבדרך כלל יש. מה יכול להיות הבעייה ? האם הכרטיסי רשת נדפקו לגמרי בגלל שלא רואים שום אורות שהם מוציאים כשמכניסים קבל כלשהו כשהוא מחובר בקצה השני למודום ? תודה לכל העוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום קיבלתי את הראוטר, חיברתי והכל פועל, הקושחה הרגילה מפעילה את הכבלים אבל אני אשמח לבדוק את קושחת העגבניה. דבר אחד שמפריע הוא שאיני יודע כיצד לעדכן את הראוטר. תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
משהו יכול לתת לי מדריך איך מתחברים לאינטרנט עם מחשב נייד שיש לו WI FI בעזרת הנקודות החמות. אני צריך לדעת מה עושים ומה מגדירים.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
משום מה, אני לא מצליח להעלות קבצים גדולים ל-RS (כמובן, לא יותר גדולים מ-100MB). ניסיתי להעלות איזה קובץ של 4MB. הכל הלך כרגיל. העלתי 10 קבצים של 1.14 כל אחד. הכל הלך כרגיל. ברגע שבאתי להעלות 60MB או 23MB התחילה הבעיה. באמצע הוא פשוט מפסיק ומגיע לעמוד אחר, עם שגיא של האקספלורר (לא ניתן להציג את האתר). למישהו יש רעיון למה ? קרה לעוד מישהו?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום חברים מזה כמה ימים יש לי תופעה מוזרה במחשב: ההורדות מה NG לא עובדת מאיזשהי סיבה. ההורדה מתחילה ואז כעבור כשנייה או שתיים, היא נעצרת. יש לי את תוכנת newsleechers ואני מנוי ב newshosting מזה כמעט שנתיים. ההורדה פשוט נעצרה שלשום. התקשרתי ל 012, דרכם אני מנוי, ושאלתי אם יש בעיה, או חסימה. הבחור שאל אותי אם אני משתמש בתוכנת שיתוף קבצים כלשהי, אמרתי שכן, והוא אפילו ידע מזה קבוצות דיון ואמר שהם לא חוסמים אף אחד. הוא שלח אותי לאתר שלהם שבודק את החיבור ומצא שהחיבור שלי תקין. התקשרתי לתמיכה של newshosting, וגם אצלהם אין כל תקלה, ובבדיקה מול האתר שלהם, החיבור שלי נמצא תקין לחלוטין. עליתי ב safe mode, עם רשת וגם כך ההורדה לא עובדת. מה זה יכול להיות? לא התקנתי שום דבר במחשב, זה פ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-