עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Shlompy,

אהלן לכולם! לחבר שלי יש רשת אלחוטית בבית עם שני מחשבים. המחשב המארח הוא עם ווינדווס XP, השני מחשב נייד עם ויסטה. הצלחתי לסדר לו שיתוף קבצים, אבל אני לא מצליח לחבר את הנייד למדפסת, אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתחבר או משהו כזה. עכשיו, בדקתי, המדפסת כן משותפץ, הבנתי שיכול להיות שזה לא מתחבר בגלל שהדרייברים של XP לא מתאימים לויסטה. ניסיתי לחבר את המדפסת ישירות לנייד, על-מנת שהויסטה יתקין לה דרייברים, והוא התקין וניתן להדפיס, אבל עדיין אני לא מצליח להתחבר למדפסת כשהיא מחוברת למחשב עם ה XP. שני המחשבים תחת אותו WORKGROUP, והגדרתי את ה PERMISSIONS כמו שצריך.. שוב, שיתוף קבצים ותיקיות עובד בסדר גמור. יש למישהו רעיון?? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום אתמול התקינו אצלי נתב על חוטי של בזק מחשב אחד מחובר חוטית ואחד על חוטית מהירות השליחה למחשב המחובר חוטית היא 8.5-9.5 מגה, אבל לעל חוטית היא 1.2-1.8 מגה זה אמור להיות ככה?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  3. אני מעוניין ללמוד טכנאות, יותר חשוב לי רוצה להשקיע יותר זמן: -התקנת חומרה -הכרת העבודה שהמחשב מבצע -פירמוטים -Bios ורשתות, כי זה נחוץ למטרות עבודה ברוב המקומות. שאלתי היא האם אני יכול ללמוד לבד. *אני חושב להרשם לקורס ללמוד שם, אתם מכירים מקום טוב בצפון, ובכלל האם אתם ממליצים ללמוד בקורס למטרות עבודה, נניח כרגע לתעודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yonir,

לא הייתי בטוח איפה לשים את השרשור אז אני מקווה שזה מתאים כאן.. אני יודע שקיימת אפשרות בתאוריה שכרטיס הרשת "יעיר" את המחשב ממצב standby למצב פעיל. עד כמה הדבר הזה נפוץ והאם יש סיכוי שיש תמיכה לזה ב-Pentium 3 שלי? תודה

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by tzolerguy,

יש את הגרסה הזו: Firmware Version: v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15c בהתחלה כשהורדתי אותה הכל היה מעולה יש שם מלא פונקציות בעיקר מה שחשוב לי זה אי פי סטטי וחיבור L2TP שעובד עם ברק אבל בזמן האחרון אני מרגיש שזה ניהיה בלתי נסבל הראוטר מאבד קישור לאינטרנט כל חצי שעה ופחות אני ממש משתגע ולפעמים רק REBOOT מצליח לגרום להתחבר שוב למישהו יש איזה גרסת קושחה אחרת שיש בה את אותן אפשרויות כמו אלו שציינתי כי אני חייב לעשות משהו ואני כבר לא יודע מה

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by פיני1805,

שלום אני מעוניין להעביר את המודם של האינטרט לחדר אחר שיתחבר למחשב אחר. בחדר השני יש חיבור לכבלים. האם צריך חיבור מיוחד לאינטרנט או מספיק שיש לי בחדר השני נקודה של כבלים כדי להתחבר לאנטרנט?(כמובן שאני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים) כי שמתי לב שבחדר הראשון יש מן חיבור הברגה כזה מהקיר למודם בנוסף לחיבור TV ן-RADIO אודה לכם אם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  7. קניתי לפטופ של IBM... אני לא מצליח להפעיל את רשת ה- WIFI שלי. יש לי את הסימן של הרשת על גבי המחשב (הפלסטיק) והמנורה לא נדלקת - אין לי מושג איך לאפשר את האופציה הזאת ? מישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכם.. אז ככה יש לי שתי מחשבים בבית בשתיהם win xp pro... במחשב הראשי יש לי מודם של מתב שיש לו שתי יציאות אחת usb ואחת רשת. ה- usb מחובר למחשב הראשי , ויציאה השנייה של המודם מחובר כבל של רשת ארוך למחשב המשני וככה אני יכול לגלוש בשתיי המחשבים בלי בעייה. עכשיו השאלה שלי זה איך אני משתף בין שניי המחשבים קבצים? איזה הגדרות אני צריך לתת להם בשביל שיהיה להם שיתוף..?

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by h_yoav,

אני רוצה לשחק פיפא עם חבר בdirect ip עכשיו יש לי ראוטר אז איך עושים את זה? כי הפיפא מראה לי שהip שלי הוא מה שהראוטר נותן לי איזה ip אני צריך לכתוב בשביל שזה יעבוד כי עכשיו כל פעם בשביל לשחק אני מתחבר עם המודם רגיל

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  10. אני מעונין לחבר בחדר 3 מחשבים ניחים עם כבלי רשת לגלישה באינטרנט חינם וכן להוסיף אקסס פוינט בכדי לחבר גם מחשבים ניידים השאלה כמה מחשבים ניידים יכולים להתחבר לאקסס פוינט

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. ראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX. יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר אליו. חיברתי ל LAN אחד את החיבור מהמודם שבדקתי וגלשתי בו עד היום כמו שצריך ולא היו שום בעיות. ב LAN אחר חיברתי את המחשב הראשון וב LAN אחר את השני. משהו מוזר קורה, רק מחשב אחד עובד לי ומתחבר לאינטרנט והמחשב השני שהוא זה שעד היום תמיד היה מחובר לאינטרנט (לבד - הכוונה בלי הראוטר) ועבד מעולה לא מחובר. למישהו יש מושג מה קורה כאן - מה יכולה להיות הבעיה? (שוב - מחשב אחד כן עובד כך שאני מניח שהראוטר עובד בסדר ויש חיבור בינו לבין המודם) תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  12. היה לי מזמן (לפני כמה שנים) כרטיס רשת אלחוטי USB שעבד בצורה רעה מאוד. מאז לא עבדתי עם כרטיסי רשת אלחוטיים. עכשיו, אין לי בררה ואני צריך לקנות אחד. ההתלבטות שלי היא: 1. האם כרטיס רשת אלחוטי USB פחות טוב מ PCI? (פחות יציב) 2. איזה כרטיסים PCI ו USB מומלצים?? (עדיף פחות מ 200 ש"ח)

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by adak,

הדים

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  14. היי, ברשותי נתב אלחוטי WRT54GL חדש אשר מחובר למודם BFocus 312+ (חיבור ADSL). ביצעתי הגדרה של PortForward ונראה שכל התוכנות מתפקדות כראוי למעט ה uTorrent. בעת הפעלת ה uTorrent כל הרשת נהיית איטית להחריד. פניה לWebInterface של הנתב ו/או של המודם מתבצעת באיטיות רבה. כמו כן הגלישה בHTTP. שניות לאחר שאני סוגר את התוכנה, הכל חוזר לתפקד בצורה נורמלית. ניסתי להקטין את מס' החיבורים למקסימום 50 חיבורים וכ 25 עבור torrent בודד (חצי ממה שהיה קודם). עד למעבר לשימוש בנתב החדש המודם תיפקד כנתב מחובר ל HUB והכל היה תקין. רעיונות ? שחף.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אהלן היום התקשרתי לספקית האינטרנט שלי ורציתי לשאול כמה אנחנו משלמים היום ואיזה מבצעים מיוחדים הם יכולים להציע לי הם אמרו לי שיש לי אצלהם 2 חשבונות ואני לא ידעתי על מה הם מדברים אחרי בירור הסתבר שעד היום שילמתי על 2 חשבונות כשבעצם יש לי רק חשבון אחד וכל הסיפור הזה נמשך בדיוק שנה לפני שנה רצינו באמת להוסיף עוד חשבון בשביל אח שלי כדי שלא נרבי על הקו אבל התקשרנו וביטלנו את החבילה הזאת והם אישרו את הביטול אז היום היא אומרת לי ששילמתי 80 שקל נוספים במשך שנה על משהו שבכלל לא קיבלתי והיא באמת ראתה במחשב שלא התבצעה גלישה מהחשבון השני היא אמרה לי להתקשר מחר לשרות לקוחות והם יזכו אותי על השנה ששילמתי סתם ואולי גם יפצו אותי על משהו אז עכשיו אני מתלבט האם כדאי לי לקחת את החבילה של ה 5…

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  16. אז ככה. רוכש מחשב חדש לעבודה. מעוניין שיהיה לו אינטרנט. כרגע יש לי מודם רגיל במחשב המשפחתי שלי. אני מעוניין שגם במחשב החדש יהיה אינטרנט. עכשיו ככה. שמעתי שאפשר לעשות רשת חוטית ואלחוטית. מכיוון והמחשבים לא באותו חדר. אני כנראה אעשה את זה אלחוטי. אין לי כח לקידוחים בקירות... בכל אופן, באתר של בזק כתוב שזה עולה 12 שקל לחודש למשך 12 חודשים, שזה נחמד. אבל ההתקנה עולה 200 שקל. אתם כבר יכולים להבין לבד מה אני חושב על זה חחח בכל אופן השאלה שלי היא אם אני בתור משתמש שמבין פה ושם דברים, אוכל להתקין לבד ראוטר, או שצריך מקצוענות בשביל זה? אשמח גם להמלצות בנושא, נתבים וכל מה שמסביב. תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by ShayGTi,

פעלתי לפי המדריך אבל לא יוצא לי. נתתי לשני המחשבים את אותו השם. שמתי תקייה לשיתוף, חיפשתי אותה במחשב השני והיא לא נמצאת. האייפי של שני המחשבים אוטומטי. ניסיתי לשנות כמו שרשום במדריך אבל כשאני משנה אז אני לא יכול להתחבר בכלל לרשת. עריכה: הצלחתי לשנות את האייפי של המחשבים כך שיהיו קבועים. הוספתי את פרוטוקול הIPX/SPX NetBios וכשאני מנסה להתחבר לתיקייה במחשב השני אני נדרש להכניס שם וסיסמא. למה זה מופיע? לא הגדרתי שום סיסמא לתיקייה. :\

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by Street-Fighter,

שלום חברה יש לי בעיה עם התוכנה הזו אבל אני ממש צריך להשתמש בה. הבעיה היא כזאת, אני מתחבר לאינטרנט עם חייגן, ויש לי רשת עם כאבל מוצלב בין 2 מחשבים. אני רוצה לשחק עם חבר בלאן במשחק מסוים(בשני בתים שונים, לצורך הבהרה, לא במחשב השני שמחובר אלי לרשת) הבעיה היא שכבר פעמיים שהתקנתי את התוכנה הזאת ופעם אחת היא ביטלה לי את הרשת הביתית ופעם אחת היא דפקה לי את כל החיבור לאינטרנט, אתם יודעים אולי איך אני יכול למנוע את זה? [br]פורסם בתאריך: 26.06.2007 בשעה 19:10:01 מישהו בבקשה?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  19. שלום, יש לי מחשב חדש ובו יש כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX ומותקנת בו ויסטה. במחשב אחר אליו מחובר הראוטר של D LINK מותקן XP. איך אני גורם למחשב החדש להתחבר לאינטרנט ? \: שאלתי מישהו והוא אמר שאני צריך למצוא את המספר MAC של הכרטיס רשת החדש ואז לאשר אותו בראוטר. הוא אמר לי לכתוב את הפקודה IPCONFIG / ALL בCMD אבל יש EROR, הוא אומר שזה אולי כי הפקודה שונה בויסטה.. אפשר בבקשה עזרה, סורי על הבורות פשוט אין לי שמץ בעניינים הללו.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  20. Started by ofer1928,

אני משתמש בדפדפן של" אקספלורר" אני לא אוהב את "פיירפוקס". האם יש דרך ב"אקספלורר" שאני יעשה קיצורים של אתרים? נגיד במקום לרשום את כל הכתובת של אתר מסויים אז רק לכתוב מילה ואנטר?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  21. Started by McMerc,

שלום. עד היום הייתי מחובר בתשתית של בזק במהירות 2 מגה (200 קילו העלאה) בתשלום של 60 ש"ח לחודש, והייתי מאוד מרוצה היום באו אלי עובדי הוט והמליצו לי לעבור אליהם, והם יתנו לי 3 מגה (אין לי מושג כמה העלאה), בתמורה ל-70 ש"ח בחודש. עכשיו, מה שדוחף אותי לעבור להוט זה לא האינטרנט, זה הטלפון. בבזק אנחנו משלמים בערך 300 ש"ח בחודש על שיחות, והוא יתן לי 2000 דקות חינם בחודש בתמורה ל-60 ש"ח של שירות. הספק ישאר אותו דבר (בזק בינלאומי). אני מאוד מרוצה מהשירות של בזק, ועוד לא נתקלתי בבעיה, ולכן ההכרעה מאוד קשה. יש לי כמה שאלות לגבי הוט. איזה מודם אני צריך לבקש מהם (תנו לי דגם ספציפי, חייב להיות רשת!)? האם הם איך שהוא מגבילים בהורדה? כי אני מוריד הרבה מתוכנות P2P (אימיול, ביטורנט וכו'...)…

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by tobul,

טוב אז אבא שלי פתח אתר ואני זה שמעדכן אותו בכל מקרה הכתובת שהם קיבלו מהחברה שבנתה את האתר ומאחסנת אותו היא עם שם החברה עצמה...ז"א שהדומיין כרגע הוא www.ganli.ybay.co.il ...עכשיו יש לי כמה שאלות.....אני רוצה להוריד את השם שלהם- ז"א שהכתובת תהיה www.ganli.co.il (למרות שאני רואה שהדומיין תפוס אפשר לקמבן איז שם אחר) 1- זה באמת כזה משנה ועדיף להשקיע בדומיין כזה או שזה פרט שולי שלא ממש מתיחסים אליו? 2- מה מחיר של דבר כזה אמור להיות? שאלתי בחברה הם אמרו לי שהמחיר הוא 80 דולר חד פעמי בשביל השם ועוד 40 דולר (לא כולל מע"מ) למשך שנתיים ואחר כך שאני רוצה לחדש אחרי שנתיים זה יהיה 40 דולר....זה מחיר ראלי או שהם מנסים לעבוד עליי (כבר לקחו המון כסף וניצלו את זה שאבא שלי לא מבין כלום במחש…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  23. האמת שקצת קשה לי לתאר את התופעה אבל אני אשתדל. יש לי בית בן שתי קומות בקומה ה ראשונה יש את המחשב הראשי שאליו מחובר המודם והרואטר בקומה העליונה יש שני מחשבים נוספים המחוברים עם כבלים לראוטר הראוטר הוא EDIMAX מהבסיסיים ביותר והבעיה היא כזאת: אני משחק בWORLD OF WARCRAFT ומידי פעם החיבור שלי פתאום נעצר כלומר אני לא מקבל upload/download בכלל. באותו רגע שזה קורה אני לא מוסגל לגלוש בכלל ואני צריך לעושות ריסטרט לראוטר. עכשיו העיניין הוא ש זה קורה רק במחשב שלי... במחשב של אבא שלי ושל אחי הנתונים זורמים כרגיל ואין להם את הבעיה הזו. אולי חשוב לציין שהאינטנט לא מתנתק הוא נשאר מחובר אבל אני פשוט לא מקבל זרימה של מידע מהרואטר. עכשיו יש לי כמה רעיונות לגבי מה יכולה להיות הבעיה. 1.אולי ה…

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  24. חודשים שאני מנסה לפתו תקלות שיש לי והם מורחים אותי פתאום אני בא להתנתק כולם באים לעזור ורוצים להביא לי חבילת גיימר חינם והכל.... מה שהלקוח לא רוצה להתנתק אז אפשר למרוח אותו?! איזה עצבים המניאקים לא נותנים לך להתנתק משגעים תשכל

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by xlSnaK,

3 דברים שזקוקים להם בעת חיבור רשת? תודה.. זה דחוףף [=

• 1 תגובה
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.