עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, יש לי בעיה שאין לי מושג איך אני מתגבר עליה וממה היא נובעת. יש לי מחשב נייד עם כרטיס אלחוטי מסוג 802B. חיברתי למחשב השולחני שלי כרטיס אלחוטי של D-LINK ויצרתי ביניהם רשת אלחוטית. הבעייה היא שכל פעם שאני מכבה את המחשב הגדול ומדליק מחדש שיתוף האינטרנט לא עובד וגם שיתוף הקבצים. איך סידרתי את זה? - אני פשוט עושה סיסטם ריסטור על הנייד לתאריך של אתמול והכל חוזר לעבוד עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב הגדול שלי. דרך אגב את הנייד אני יכול לכבות ולהדליק כאוות נפשי וזה לא פוגע בכלום. רק כאשר אני מכבה את השולחני יש לי בעייה, ורק סיסטם ריסטור על הנייד עוזר. נו טוב אז בואו נראה אתכם עכשיו עם הבעייה הזו...... השתגעתי כבר!

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  2. Started by WaRez.,

הבעיה שלי - ROUTER בבית, משדר למחשבים בבית. מבנה ליד הבית שמשמש כזולה עם מחשב, במרחק 20 מטר מהROUTER, לא קולט את הרשת. עשיתי אנטנה מקלקר קרטון וניירכסף כמו שבמדריך, ועדין לא קולט. איזה עוד מפרונות יש ? למחשב בזולה יש כרטיס קשת ויש גם אנטנה קטנה שמתחברת לכרטיס רשת הזה עם חוט קצר, שלא ממש עוזרת לו לקלוט. עשיתי מה שכתוב במדריך של עם בניית אנטנה ועדין לא עובד לי כלכך.. יש עוד רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by ofer_mat,

זה פשוט לא יאומן 500$ וכמעט כל הגולשים בישראל מקבלים דואר זבל http://www.nextlink.co.il/site/Prices.aspx

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by Big_Guy7,

קורה לי יותר מדי פעמים בזמן האחרון, שאם אני רושם כתובת בשורת הכתובות ומנסה להיכנס אליה, הדף לא מצליח להיטען. אבל נגיד שאני לוחץ על קישור מסוים (לדוגמא:בפורום פה, אני אלחץ על הקישור לפורום אינטרנט) אז זה עובד. גם האייסיקיו,אימיול, ותוכנות אינטרנט אחרות עובדות. ניסיתי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס וזה אותו הדבר, לפעמים עובד, ולפעמים לא. אם אני עושה ריסטרט לראוטר אז לפעמים זה מסדר את זה, אבל לא להרבה זמן. מה עושים? תודה על העזרה וסליחה על החפירה!!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  5. יש לי מודם של בזק eci b-focus router 312 לכנסתי למדריך כדי לפתוח אותו לראוטר אבל אני לא מצליך להכנס לממשק שלו זה עושה לי כאילו זה כתובת לא נכונה יש אולי עוד כתובת של הממשק?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  6. אני מעוניין ללמוד טכנאות, יותר חשוב לי רוצה להשקיע יותר זמן: -התקנת חומרה -הכרת העבודה שהמחשב מבצע -פירמוטים -Bios ורשתות, כי זה נחוץ למטרות עבודה ברוב המקומות. שאלתי היא האם אני יכול ללמוד לבד. *אני חושב להרשם לקורס ללמוד שם, אתם מכירים מקום טוב בצפון, ובכלל האם אתם ממליצים ללמוד בקורס למטרות עבודה, נניח כרגע לתעודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, אתמול לאחר זמן רב התקנתי את ה- DD_WRT בגרסאתו האחרונה (23 SP2). מאז בכל פעם שהביטורנט עובד (לא במהירויות מדהימות ) הגלישה באינטרנט במקביל הופכת לבלתי אפשרית. מלבד הפירמוור הנ"ל לא שיניתי כלום בהגדרות השונות. יכול להיות שישנן הגדרות בראוטר שאני מפספס... מישהו יכול לעזור ? :s05:

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by swan,

שלום לכולם... אז ככה, יש לי 2 מחשבים באותו חדר עם רשת אלחוטית. נתב אלחוטי של אדימקס ומודם ECI מחשב אחד (win98) מחובר לו כ.רשת, מחשב שני (winxp) מחובר קווי לראוטר האלחוטי והכל פועל פיקס. בקומה העליונה יש לי עוד מחשב (winxp) שיש לו u.s.b אלחוטי. בעקבות קשיי קליטה קניתי access point גם של חב' אדימקס, והתקנתי אותה בין 2 החדרים. מה הן ההגדרות שאני צריך לשנות במחשבים למטה (אם בכלל) ומה השינוי במחשב העליון? רוצה לציין, שהמחשב העליון מזהה את הap ויש תקשורת אבל אין מצב של גלישה. מחשב למטה קווי - ip אוטומטי מחשב למטה אלחוטי - 192.168.0.1 מחשב למעלה אלחוטי - 192.168.1.50 בדיוק כמו שכתוב בהוראות. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. איך אני מזהה איזה כרטיס רשת אלחוטי יש לי (a,b,g)ומה המהירות שלו ואיזה ראוטר מומלץ, האם 54Mps זה טוב או יש יותר טובים? תודה רבה וסליחה על הבורות

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. לא כל צ'אט אבל צ'אטים כמו של נענע..תפוז וכאלו פשוט ! לא עובד אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img405.imageshack.us/img405/8159/errorchat7ch.jpg האם מישהו יודע ויכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by arikbaron1,

הי החלטתי לחבר את הרשת הביתית בכבלי רשת. הראוטר הוא מסוג הוטבוקס ואני מעונין לחבר אליו 2 ראוטרים מסוג Tp link 841ND שישמשו כנקודות גישה.אילו כבלים בין ההוטבוקס ל tp link מוצלב או ישר תודה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  12. לילה טוב, היום התחדשתי בנייד חדש. יש לי בבית נייח, שמחובר דרך ה-smart box של אורנג'. רציתי לבצע בו שיתוף בין שני המחשבים. כרגע בנייד מותקן ווינדוס 7 ובנייח מותקן אקס פי גרסת הום. איך שהוא בעזרת המדריך הנ"ל : http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm ביצאתי את השיתוף, אם לומר את האמת אני לא יודע בכלל מה עשיתי אבל בסופו של דבר הצלחתי, בזמן הזה אני אפילו מעתיק קבצים לנייד מהנייח. השאלה שלי היא כזאת, על מנת שמישהו מהשכנים ירצה לגלוש דרכי הוא יצטרך ססמה כי הרשת שלי מאובטחת (כלומר ה-smart box) כאשר ביצעתי את ההגדרות בנייד הגעתי לשלב קיבלתי ססמה והיה כתוב באותה ההגדרה להדפיס אותה או לכתוב אותה. האם הססמה הזאת היא האבטחה שלי על מנת לא ליצור פריצות לנייד? שאלה שנייה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, גמרתי להתקין ולקנפג את השרת שלי וחברים שלי שומעים ממני מוזיקה,בלי לאגים,איכות מעולה והכל ממש מושלם! הבעייה שלי היא כזאת,ניסיתי לשדר וידאו והם אמרו שאת הקול שומעים מעולה אבל אין תמונה... מה אני צריך לעשות בשביל streaming של וידאו גם? יכול ליהיות שפשוט חסר להם קודק?... אייל

14. Started by do_k,

הי, אני מקווה שאני בפורום המתאים... אני מחפש סטרימר כדי שאוכל לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה ואני ממש לא מתמצא.. מה לחפש, נתונים, דגם וכו'... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by SciFi7,

שלום החלטנו להפוך את הבית לאלחוטי אז אנחנו צריכים לקנות ראוטר, ומכיוון שאין לי מושג בתחום הזה אני צריך את עזרתכם, אז בבקשה תמליצו לי על ראוטר, נגיד עד 300 שקל אגב בבית יש 2 קומות אומנם אין קורות בטון או דברים שיותר מדי חוסמים אבל עדין 2 קומות... בין המחשבים עד עכשיו היה כבל שעבר, וד"א את המודם אני מחבר לראוטר?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  16. התקנתי רשת אלחוטית עם router של US robotics. התקשורת עובדת מצויין, כשהיא עובדת, אך מדי פעם המחשב שמחובר אלחוטית (כרטיס USB) מתנתק מהרשת האלחוטית - גם כשאני בכלל לא גולש - ואז אי אפשר לשחזר את התקשורת בשום צורה עד שאני עושה restart למחשב (עם windows xp). אחרי ה-restart הרשת מתחברת מעצמה ועובדת שוב מצויין בלי צורך לשנות משהו. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם זה נשמע כמו בעייה ברשת, או אולי בהגדרה אחרת של המחשב (מחשב חדש עם לוח אם 945PL של MSI)? הדרייבר שהשתמשתי בו לכרטיס האלחוטי הוא המקורי שבא עם ה-router והכרטיס האלחוטי. תודה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by Shay08,

אני מעוניין לקנות ראוטר באזור קצת בעיתיי מחשב אחד יושב בקצה הבית מחשב שניה ישב ביחידה דיור לא בעלת קיר משותף לבית והמודם יושב כרגע בחדר שלא יהיה בו מחשב עכשיו לחדר הקרוב אני פשוט משחכתי כבל גם ככה לא רואים אותו הבעיה זה ליחידה דיור שנמצאת מחוץ לבית איזה ראוטר אתם ממליצים לי כי ניסתי את הTP-Line TL-WR541G אם כרטיס רשת USB TL-WN321G והאות היה נמוך יש ראוטר וכרטיס רשת שיותר כדי לי לנסות או שכולם יתנו לי את אותו אות לערך?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  18. היי. אני מחובר לנטוויזן דרך הוט. בחשבון 5 מגה. יש לי 2 מחשבים באותו חדר שמחוברים אחד לשני דרך הראווטר. יש לי ראווטר ישן של אדימקס מסדרה Br6114gw שלדעתי עושה לי ניתוקים. האמת שבדקתי אותו מול נטוויזן והוא היה בסדר אך כל כמה זמן אני מקבל הודעות שהדף לא עולה לי או שהאינטרנט לא פועל ורק אחרי ניתוק הראוטר מהחשמל העניין מסתדר. לכן החלטתי להחליף ראווטר. השאלה היא האם לקנות ראווטר (ואיזה) בחנות ולנסות להגדיר אותו לבד או לרכוש ראווטר דומה דרך נטוויזן ולקבל תמיכה לכל החיים מהם נטוויזן מציעים לי את ה level 1 דגם 3406 ב 195 ש"ח ואדימקס 6204wlg ב 220 ש"ח על המחירים הללו יש להוסיף 25 ש"ח לשליח. בזאפ ראיתי ראווטר של אדימקס 6024WG ב 165. כלומר ההפרש מטורף. השאלה האם הראווטר שהם מציעי…

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by byyaatch,

האם מישהו נתקל בבעיית קריסה כרונית עם הראוטר הזה? הראוטר נופל כל רבע שעה לערך תוך כדי התנתקות מכרטיס רשת חוטי מאתחל את עצמו ומתחבר מחדש ... עידכוני קושחה לא עוזרים ... להלן system log אופייני של איתחול: Jan 1 00:00:00 (none) syslog.info syslogd started: BusyBox v1.00-pre2 (2007.12.13-07:31+0000) Jan 1 00:00:10 (none) local0.info udhcpd[469]: udhcpd (v0.9.9-pre) started Jan 1 00:00:10 (none) local0.err udhcpd[469]: max_leases value (254) not sane, setting to 101 instead Jan 1 00:00:11 (none) local0.info udhcpd[471]: sending OFFER of 192.168.2.101 Jan 1 00:00:15 (none) local0.info udhcpd[471]: sending OFFER of 192.168.2.101 Jan 1 00:00:15 (none) local0.info udhcpd[471]: …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by janan,

שלום לכלום התקנתי מצלמות אבטחה בבית. נתתי כתובות אי פי קבוע למצלמות ופורט. מה אני צריך לעשות בראוטר ( linksys ) כדי "לגשת" למצלמות מבחוץ? הדי וי אי חובר בכבל רשת לראוטר אני מצליח להגיע דרך דפדפן אינטרנט מהמחשב אח שאני יוצא מרשת אחרת איני מצליח להגיע. עשיתי פורט פורוורד. אמרו לי שיש אפשרות של dmz ? אשמח אם תוכלו לעזור תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Chelseaaa,

יש לי כרטיס רשת realtek rtl8168d/8111d family pci-e gigabit ethernet nic הוא תומך מאה מגה ?!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  22. אז ככה סתם מקרה היפותטי אני רוצה DHCP מהספק הם אומרים לי שהם צריכים לשלוח את הקבצים לתשתית ורק ברגע שהתשתית תקבל ותעדכן זה יעבוד והם אומרים שזה אמור לקחת 3 ימים עכשיו אני יודע בוודאות שזה יכול להתבצע תוך כמה דקות מה בדיוק הולך פה? מה האינטרס שלהם?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by Moty_p,

שלום לכם, יש לי מודם של בזק (VDSL אם זה משנה) עליו מחובר בכבל רשת ישיר ליציאת ה WAN נתב של TP-Link כתובת הנתב היא 196.168.1.1 הוא מתפקד כשרת DHCP עם רשת אלחוטית מאובטחת עליו מחובר בפורט Lan1 מחשב נייח ובאופן אלחוטי מחשב נייד ופאלפון סלולרי לפורט Lan2 מחובר בכבל רשת ישיר נתב נוסף של tp-link אותו אני רוצה להפוך ל AP + switch (כדי שגם עליו היו מחוברים 2 מחשבים ניידים באופן אלחוטי ו 2 מחשבים באופן חוטי) הנתב השני מחובר בפורט Lan1 לפורט Lan2 לנתב הקודם, את הנתב השני הגדרתי כך: כתובת IP 192.168.0.253 שרת DHCP כבוי נקודת רשת פעילה עם אותו סיסמה וסוג אבטחה כמו בנתב הראשון, המחשבים המחוברים לנתב השני מקבלים כתובת IP ויכולים לגלוש באינטרנט אז מה הבעיה כאן בעצם? הבעיה היא שמופיע לי …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. ראיתי שבמקומות מסויימים אפשר לחבר VPN דרך l2tp https://www.expressvpn.com/support/vpn-setup/manual-config-for-tp-link-router-with-l2tp/ יש לי VPN איכותי איך אני עושה שהראוטר הזה יעבור דרכו תמיד ?

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. Started by ariel007,

שלום, כבר שנים אני מחובר לאינטרנט דרך נטוויז'ן בתשתית הוט. היום שדרגתי את המהירות אצל שתיהן ל-100 מגה וניגשתי לבדוק את המהירות באתר שלהם. ובכן, באתר הבדיקה של הוט או נטוויז'ן אני מקבל רק 65 מגה. מצד שני באתר Speedtest יש שרתים שמראים לי מהירות של 97-98 מגה. איך זה, ומה הבדיקה הנכונה? כמו כן אני מחובר דרך הוטבוקס הדגם הראשון. הוא תומך ב-100 מגה או שאני צריך ללחוץ לקבל הוטבוקס 2? תודה לעונים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.