רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
מעוניין שכל ההגדרות שיש ל על הSBOX 500Wי יעבור לfortigate 80 האם זה אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עובר דירה חודש הבא ורציתי לדעת איך האינטרנט של הוט? אני רוצה משהו חסכוני אז אני הייתי רוצה לעשות טריפל הוט, איך האינטרנט שלהם? אני משחק הרבה במולטיפלייר בps4 אז חשוב לי שהכל יעבוד חלק בלי לאגים וכו. תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום! הייתי מנוי לבזק במהירות 15M לפני שבוע וחצי שדרגתי לעד 100M (בזק+טריפל C) וקיבלתי את המודם שלהם של Dlink DSL225 שהוגדר מראש כמודם ומחובר לנתב של לינקסיס WRT1900AC בקיצור הובטח לי מהירות של בין 50-70M בפועל... אחרי כל הבעיות של ההתחברות הראשונה (בהודעה עם השם משתמש והסיסמה של החייגן השם משתמש הגיע הפוך ולא הצלחתי להתחבר הבעיה נפתרה אחרי שעה וחצי בטלפון) אחרי שהתחברתי בבדיקת מהירות רגילה מהירות הגלישה הייתה בין 10-20M בפועל התקשרתי לבזק והבנתי שבשביל הבדיקה הבחור בתמיכה הטכנית הוריד את המהירות בשביל הבדיקה(בסדר הגיוני) אחרי שהוא העלה אותה עדיין לא היה שיפור במהירות(גם בבדיקה של מחשב שחובר חוטית ישירות למודם שלהם עם חייגן של הוינדוס) איש תמיכה טכנית בכיר יותר אמר שהו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
3 טלפונים (סיניים, מודלים שונים) שלי הכוללים את התקן הנ"ל לא קולטים את ה- 5GHZ של נתב Netgear שבזק סיפקה. כנראה ה- 802.11n שלהם זה עבודה בעיניים? מישהו מכיר מודל טלפון (עדיף סיני) שתומך ב- 802.11n מלא?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראוטר TP-Link WR841ND מודם תומפסון חיבור הוט/נטוזי'ן חיבור שעבד עד לא מזמן, בגלל תקלה אזורית, ביקשו לחבר את המודם ישירות למחשב, ברגע שעבד אמרו שהכל בסדר וזהו. כאשר ניסינו לחבר את הראוטר שוב הוא מוגדר על Dynamic IP ולא מצליח לקבל כתובת מהמודם. החיבור דרך המחשב עדיין עובד. עשינו איפוס למודם, הגדרות רשת אלחוטית מחדש וכלום לא עוזר. הנורות בשני המכשירים דולקות כמו שצריך. אני קורא משהו על Clear Hosts במודם, האם זה משהו הגיוני ורק התמיכה של הוט יכולה לבצע? אני מאוד אשמח לדעת אם זה משהו שאפשר לעשות בעצמי בשניה במקום לחכות להם עוד שעה על הקו.
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, רכשתי ראוטר DR-615 , הכל נראה בסדר בתהליך ההתקנה אך הסיום הוא ללא הצלחה, עבדתי ע"פ הנחיות היצרן. האם זה קשור אולי גם ל-firewal? רעיונות אחרים איך להתגבר?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית ראוטר של D-Link, עם 2 אנטנות שלטענת החברה תומך עד 300 מגה משנו כזה, בכל מקרה, הראוטר נמצא בסלון והוייפיי שהוא משדר על הפנים, אני צריך המלצה לראוטר טוב כדי לקנות עצמאית. כמו כן אני צקיך גם המלצות לrepeater או משהו בסגנון כי בין הסלון לשאר החדרים יש ממד שחוסם את האות (לא החדר שלי אלא שאר חדרי הבית). יש לי repeater שלקחתי מבזק והוא חרא, מתנתק כל הזמן וכל הזמן צריך לעשות לו ריסט כדי שיעבוד. ושאלה קצת טיפשית, אם אני קונה ראוטר יותר טוב האינטרנט שאני יקבל יהיה יותר גבוה כן?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
אני כרגע עם בזק ובזק ביןלאומי 40מגה ללא rate adaptive ובמשחקים כמו black opss 3 למשל יש לי 80-90פינג השאלה אם יש דרך להוריד את הפינגים למשהו נורמלי מחרפן אותי שאני צריך לשחק עם הפינג החרא הזה במשחק fps שכל שניה חשובה... אולי לבקש שיפעילו שוב rate adaptive?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, קבלתי היום הצעה מנטוויז'ן ל100 מגה ספק פלוס תשתית בזק ב99 ש"ח. השאלה היא האם כדאי לעבור מבחינת איכות השירות והמוצר שאני מקבל. ממה שאני שמעתי מחברים אין הרבה תמונות עלייהם אך בכל זאת אני קצת חושש. תודה
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP LINK WR941ND(הבנתי שהוא תומך במהירות עד 300Mbps) המהירות אינטרנט שלי היא 100 מגה כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם המהירות מתקרבת ל100 אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הWIFI דרך הראוטר שלי המהירות יורדת ל40-20 מגה אני הבנתי שהבעיה בראוטר כי גם בפלאפון זה מראה על אותה מהירות חיפשתי באינטרנט פתרונות לבעיה ולא מצאתי משהו שיעזור לי ניסיתי את הטיפים פה: http://blog.012.net/2010/10/wifi-speed-troubleshooting/ - לא עבד ניסיתי לעשות ריסט גם לא הלך גם ניסיתי לעדכן את הFIRMWARE לא עזר הראוטר והמחשב לא רחוקים אחד מהשני אולי 3 מטר יש למישהו פתרון לבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כיום הרשת הביתית בדירה המדוברת בנויה כך: מודם/ראוטר חוטי (הדגם ברח מראשי, אוכל לברר אם יש צורך) המחובר אל הקיר ואליו מחובר ראוטר TL-WR1043ND של TP-LINK עבור האינטרנט האלחוטי. הציוד הנ"ל לא ניתן להעברה והוא יושב בחדר ממ"ד, על כן בעיות הקליטה. החדר ממוקם רחוק מן החלל המשותף של הדירה כך שבסלון כמעט ואין קליטה אלחוטית. אשמח לדעתכם על האופציות עליהן חשבתי, או לאופציות אחרות עליהן לא חשבתי: 1. יש כיום כבל רשת מוצלב שמחובר אל הראוטר האלחוטי וחוצה כמעט את כל הדירה אל חדר שסמוך לסלון. האם ניתן לחבר אליו (ואין צורך בכבל קשת רגיל) ראוטר נוסף/access point בהתחשב בכך שזו תהיה התחנה השלישית ברצף? (ראוטר קווי-ראוטר אלחוטי-ראטור נוסף/access …
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
- 1 follower
-
-
הי , לאחר כשנה ללא תקלות ב"בזק בנלאומי" עברתי בשבוע שעבר מספק "בזק בנלאומי" לספק "אקספון" . לאחר הנתוק מבזק בנלאומי וחיבור לאקספון והגדרת המודם ראוטר ע" נציג תמיכה של אקספון , האנטרנט הקווי והאלחוטי עבד תקין אך לאחר כל שעה-שעתיים הנורית של DSL במודם-ראוטר(דגם 6850NU של בזק) דולקת קבוע ואין אנטרנט ואף לא ניתן לגשת לדף של המודם ראוטר בכתובת 10.0.0.138 . רק ריסט מתח לראוטר יוצאת ממצב זה ולאחר מכן יש אנטרנט. לאחר שיחה עם מספר נציגי תמיכה טכנית מאקספון (התמיכה אך ורק שלהם) ובדיקה של קונפיגורצית ההגדרות בראוטר הם טענו מספר סיבות : בהתחלה טענו שזה פילטר או כבל ושצריך להחליף אותם . טענה נוספת היא שהתקלה היא במודם-ראוטר של בזק מאחר וגם שאין אנטרנט לא ניתן לגשת לד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בתהליך של בניית בית חדש ורשתתי את כל הבית בכבל קטגוריה 7 השאלה המתבקשת, איזה אביזרי קצה (קונקטורים ושקעים שבתוך הגיר שמותאמים לקופסאות גוויס ) מבחינת סוג ואיפה אני מוצא אותם אשמח לקישורים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שמהירות החיבור שלי ירדה משמעותית. לאחר בדיקה במחשבים נוספים הבנתי שהבעיה היא בדרייבר. ניסיתי להתקין גירסאות עדכניות וישנות של הדרייבר אבל התופעה חזרה על עצמה. (דבר שלא קרה בעבר) לדעתי אחד העדכונים האחרונים של Windows 10 שינה משהו אצלי במערכת שגורם לזה. אחרי בדיקה מעמיקה מצאתי את הבעיה: חשוב לציין ש Adaptive היא אפשרות הברירת מחדל והסרטון מתחיל בדיוק לאחר הסרה והתקנה של הדרייברים. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות קליטה של הwifi בשני חדרים בבית רוב הזמן אין שם אינטרנט בכלל. התחלתי לקרוא קצת על הנושא ואני לא סגור על מה לעשות. בעקרון יש לי עכשיו את הראוטר של הוטבוקס חשבתי לקנות ראוטר רק לwifi ,מה ממומלץ לקנות? הבית זה 2 קומות והראוטר עכשיו נמצא בקומה העליונה.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כדאי שתתחילו להתרגל לשם התקן 802.11ah, מדובר בתוספת חדשה לעולם ה-Wi-Fi אשר מבטיחה להעניק גישה לרשת כמעט לכל מוצר ומכשיר מספר המכשירים החכמים סביבנו גדל בקצב מהיר, והמגמה הזאת צפויה רק להמשיך ולהתחזק בשנים הקרובות. כיצד מעניקים את המידע הנדרש לכל המוצרים האלו, שבחלק מן המקרים נדרשים להיות קלים, קטנים וחסכוניים מאוד? לפי הקבוצה המקדמת את טכנולוגיות ה-Wi-Fi – הפתרון יהיה תקן ה-802.11ah החדש, אותו אתם תכירו כנראה טוב יותר בשם HaLow. התקן החדש הוצג רשמית וחגיגית בתערוכת CES 2016, ומבטיח להיות פתרון אשר יחבר מספר גדול של מכשירים ישירות (או דרך ממסור) אל הרשת, באופן אשר עשוי להוות תחליף ותחרות ל-Bluetooth שמשמש כיום לחלק גדול מיישומים אלה. HaLow מנצל את טווח…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, יש לי בסלון את הראוטר מהסוג הזה - Netgear VEGN2610. בנוסף לזה יש לי תשתית+ספק ברוחב של 100Mb. בזמן האחרון אני ממש מרגיש שהראוטר הזה לא מצליח לספק את ה-100Mb כמו שצריך ו"קורס" תחת העומס. הוא נמצא באמצע הסלון, ומחוברים אליו כ-6-8 מכשירים (2 מחשבים וכל השאר פלאפונים - לא כולם אקטיביים 24/7). אין ספק שכצרכן עבר של חיבור פיזי (עם כבל) העולם הוא אחר, אך לפי כל מיני פוסטים של Chief זה נראה שיש פיתרון - ראוטרים איכותיים יותר (בהכרח יקרים). בסופו של דבר השאלה שלי היא האם יש אפשרות לקבל ביצועים טובים יותר ? ניתן להחליף את הראוטר של בזק בראוטר אחר ויהיה סבבה ? חובה vdsl ? האם יש דרישות נוספות ?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הי, כיום יש לי רשת שמחברת 2 חדרים בעזרת תשתית הטלוויזיה בבית. החיבור מתבצע בעזרת מעביר רשת שמאפשר שימוש בתשתית כבלי הטלוויזיה הקיימים וחיבור 2 כבלי TV בארון תקשורת. הוספתי תרשים. אני רוצה לחבר חדר נוסף שגם בו יש נק TV עם כבל קוואקס שמגיע לארון תקשורת. איך כדאי לבצע את זה? האם מה שצריך לעשות זה: בארון תקשורת להחליף את מחבר 2 כבלי קוואקס במפצל TV רגיל של כבלי קוואקס - הכבל מחדר 1 יכנס ויתפצל לכבל של חדר 2 ולכבל של חדר 3. בחדר 3 להוסיף מעביר רשת בין נקודת ה TV למחשב. האם כדאי פתרון אחר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מודם הADSL שקיבלתי מבזק מראה סימני גסיסה. היות ובזק כבר לא משאילים מודמים אלא רק משכירים החלטתי לבדוק רכישת מודם VDSL ועל הדרך לשדרג את המהירות, ואולי בשלב יותר מאוחר לעבור לשוק הסיטונאי. כיוון שיש לי נתב מעולה (בן היתר 3 יציאות LAN 1GB בשימוש שדי נדירות בנתבים משולבים), אני מעדיף להמשיך עם הנתב הקיים ולהשתמש במודם בתצורת ברידג'. איזה מודם יתאים לשימוש בסיסי כזה? הבנתי שחלק מהמודמים האלו יכולים לשמש גם כמודמים ADSL אשמח גם להתייחסות לנקודה הזו. תודה לעוזרים עריכה: כרגע ההתלבטות היא בין kasada kw5212 ל tplink td-w9970 האם וקטורינג שווה את התוספת במחיר?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה בעצם מונע קבלת קצב גלישה של 100 הלכה למעשה ? האם יש משהו שניתן לעשות כדי לקבל קצב גלישה כזה בפועל ? האם החלפת חוטי טלפון רגילים בחוטים איכותיים יותר,תשנה משהו ? אני לא צריך חיבור אלחוטי,אלא רק קווי. האם אני זקוק לראוטר ? האם חיבור קווי בלבד,כן יאפשר קצב גלישה של 100 ?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, השבוע ביצעתי מעבר מבאנדל של בזק עם בזק בינלאומי 100 מגה, לבאנדל זהה ב012 - בגלל שהמעבר הוא גם בתשתית עברתי לראוטר שקיבלתי מ 012. מהירות הגלישה מהירה מאד - גם בספיד טסט המהירויות מרשימות. הבעיה וזו בעיה לא קטנה, היא שתוכנות הטורנט שאני משתמש בהן פשוט לא מתפקדות... אם בבזק הורדתי מתוך טורנטים חמים במהירויות של מעל 1.2 מגה לשניה... כאן אני מגרד את ה 100 kb אך קצב ההורדה הממוצע הוא בכלל 15-20 kb לשניה...אם זה עולה למהירות גבוהה זה תוך כ3-4 שניות נופל למהירויות של 5-15 k"b... מהירויות עלובות ביותר.... פאקינג 100 מגה? :\ ניסיתי לפתוח את הפורטים בראוטר החדש שקיבלתי אבל המצב זהה... האם יש עוד משהו שאני לא מבין בו או ל…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיות עם ה WDR4300 שקניתי בארץ, כל שבועיים הרשת 2.4GHZ רק משדרת אבל אין דרכה אינטרנט, 5GHZ עובד, ואז צריך להפעיל מחדש את המכשיר כדי שזה יעבוד, קראתי שזאת בעיה נפוצה מאוד בראוטר הזה וזה באג שלא יצא לו תיקון. אז החלטתי לקנות אחד חדש ויש לי כמה התלבטויות: 1. C7 או C9, האם המחיר שווה את השדרוג? 2. האם לקנות מ EBAY כדי להמנע מקושחה ישראלית? אם כן הכי נמוך שמצאתי זה מאיטליה ב 600 שקל כולל משלוח אבל בטח המכס יעצור את זה וירצה כסף כדי לשחרר את המוצר, וגם עלולה להיות לי בעיה רצינית עם נושא הקושחה (החרמת המוצר). אז מה לעשות? אני מחפש ראוטר כמו שצריך.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הראוטר הישן עושה לי בעיות וניתוקים , בעיקר בהורדות כבדות הכל נתקע וצריך לאתחל מחדש. יש לי חיבור 100 מגה של בזק וספק נטויזן. איזה ראוטר מומלץ למהירות הזאת ותקציב פתוח.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתגורר בחו"ל והדרך שמתחברים פה לספק אינטרנט היא שונה מבישראל. בכל זאת, אני מקווה שאוכל למצוא כאן מענה. אני משתמש בחיבור +ADSL2 עם מודם מדגם Vigor120 ונתב Netgear R7000. כרגע המודם מגושר והנתב מנהל את האימות מול הספק. במצב זה, המודם לא נגיש לשליטה מרחוק. האם ישנה אפשרות להגדיר את המודם כך שאפשר יהיה לגשת אליו דרך הרשת המקומית או אפילו דרך האינטרנט? כרגע השאלה היא כללית, אך אם ישנה אופציה כזו, אוכל להעלות צילומי מסך או אפילו לספק לינק לסימולטור של המודם שיכול לתת הדגמה כללית של האופציות הקיימות בו: http://www.draytek.com/demo/Vigor120series/v3.2.4.2/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-