עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by crousingil,

טיפה ארוך אבל אני יודע שאני לא הראשון שנתקל בבעיה הזו.... קניתי ראוטר אדימקס BR-6204WG לאחרונה שהוא חוטי ואלחוטי, הגדרתי הכל. הכל עובד. חוץ מהמחשב הנייח שלי שמחובר אליו ב LAN. ניסיתי את המחשב הנייד שלי ב LAN והוא עובד. תאור הבעיה: יש פינגים החוצה, האימיול עובד וניסיתי גם פינגים לוואלה. פורט 80 פתוח, אבל אין פינג לכתובת עצמה של וואלה. לכן גם האקספלורר לא מראה אתרים וזו הבעיה! באמת ניסיתי כל מה שאני יודע וכל ההצלבות ההגיוניות והמסקנה היא שהמחשב הנייח שלי לא מקבל טוב את הראוטר. מה עשיתי ואיפה אנחנו עומדים: יש לי מודם של בזק של רוטל. כשהוא מחובר רגיל למחשב הכל עובד. כשהראוטר מחובר למחשב אין לי אינטרנט במחשב. ניסיתי את כל יציאות הLAN של הראוטר עם הנייד שלי כולן עובדות. שמתי כר…

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  2. יש לי KASPERSKY 6 ואני משתמש ב FIREWALL שלו אכשיו כל 5 דקות תוקפים אותי intrusion.win.dcom.exploit intrusion.win.lsass.exploit intrusion.win.mssql.worm.helkern מה אני עושה פשעם תקפו אותי רק פעם ב... ורק ה WORM.HELKERN טכשיו זה יותר !!! בבקשה שמישהו יעזור לי :-[

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  3. פשוט עכשיו יש את כל המבצעים האלה בכל מיני חברות וזה נראה לי קצת יקר מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  4. מצאתי 2 אתרים שמציעים עזרה לאנשים להתנתק מהתחייבויות לספקי האינטרנט לאור המצב שקיים היום אני מקווה שזה באמת יעזור למישהו כי אנחנו צריכים את כל העזרה שאפשר לקבל בשביל להתמודד עם החברות האלה אתר ראשון: http://sekershuk.co.il/?N,W,211 אתר שני: http://tluna.nrg.co.il/companies/category.asp?catID=15

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by thebestof2005,

שלום לכם. שחיפשתי לקנות ראוטר קראתי כאן פה שהמליצו, כמעט כולם, פה אחד, על הנתב הזה. הלכתי עם הרוב וקניתי אותו. ההתקנה היא באמת פשוטה למדי אך בעיית הניתוקים היא די מעצבנת. לנתב מחוברים שני מחשבים נייחים דרך כבלים וכן גם מחשב נייד אחד. שני המחשבים הנייחין עובדים מצויין בלי בעיות ובלי נפילות אבל האינטרנט בנייד נופל כל 5 דקות ובאמת שאי אפשר לעבוד כך. כל פעם אני מתחיל הורדה או עדכון של windows ההורדה פשוט נתקעת באמצע כי האינטרנט. בנוסף לזה, השידור שלו ממש נמוך למרות שהמחשב הנייד נמצא כמה חדרים לידו ואין הרבה מכשולים בדרך. יש איזה דרך לשפר את מידת השידור של הראוטר וגם את תכיפות הנפילות שלו? אם כן אשמח מאוד לעצה מכם...

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by MindReflection,

אז ככה בבית הרשת עובדת עם מודם כבלים ראוטר של 3com 3crwer100-75 והכל עובד מצויין כולל יחידות שעובדות בבית ב WIFI לקחתי את הראוטר לעבודה בעסק כדי לספק שרותי אינטרנט אלחוטי ללקוחות . בעסק של ADSL עם מודם של Rotal RTA 320 אם אני לא טועה . . אל תתיחסו למודל . בקיצור עשיתי למודם reset default הגדרתי את החיבור שהוא PPPoE הגדרתי גישה לאנטרנט אלחוטי . וכל התחיל לעבוד . . המחשב שלי קיבל IP פנימי נכנסתי למודם המודם קיבל IP חיצוני GATEWAY חיצוני ו שרתי DNS. הגלישה עצמה הייתה בעייתית מכוון שחלק מהאתרים עבדו וחלק לא . וגם אלה שלא עבדו הייתי יכול לעשות להם פינגים. לדוגמה google.com עבד gmail.com עבד . msn.com לא עבד בכלל mekusharim.co.il עבד אבל רק העמוד הראשי. איסי קיו עבד…

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  7. Started by Yoav,

לחבר שלי יש בעיה מוזרה עם האינטרנט: לפני כמה שבועות האינטרנט פשוט הפסיק לעבוד אצלו במחשב, ובשאר הבית הרשת עבדה. המחשב נתן הודעה שיש חיבור "בעייתי", כלומר, הוא לא מצליח לקבל IP מהרשת. לפני כמה ימים הוא פירמט והאינטרנט חזר כמו גדול. היום הוא עוד פעם מת אבל המחשב טוען שזה מסיבה אחרת (ראו תמונה מצורפת). יש למישהו מושג מה הבעיה?! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  8. שלום! יש לי חייגן עם סיסמה כדי להתחבר לאינטרנט, והיום התקינו אצלי קו טלפון של 012 והם החליפו לי מודם לROTAL - RTA1320a שהוא מודם וראוטר ביחד כדי לחבר את המכשיר שלהם (VOIP) אליו, עכשיו הם אמרו שהם חייבים להגדיר בתוך הראוטר את הסיסמה של האינטרנט כי הטלפון חייב לעבוד על זה או שאני רוצה חייגן אבל הטלפון שלי יתנתק כל פעם שאני מנתק את האינטרנט לבסוף הייתי חייב להשאיר את האינטרנט מחובר כל הזמן, וזהו משהו שאינני חפץ בו. עכשיו שאלתי היא האם יש תוכנה שתחסום את האינטרנט למרות שהמודם מחובר לחיבור הרשת שלי וכדי לאפשר את האינטרנט אני אוכל להקיש סיסמה והכל יעבוד רגיל? תודה!

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by liran2003,

שלום, אז ככה, האינטרנט מתנתק לי בקביעות כל איזה חצי שעה פלוס מינוס(לא תמיד קבוע), וכדי להתחבר אני צריך להתנתק מהרשת דרך ה-Network Connections ולהתחבר שוב. ייתכן שאני צריך לרשום כתובת DNS(עכשיו זה מסומן על אוטומטי)?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by TheReaper,

טוב בוא נאמר שהקליטה בבית שלנו פה לא ממש טובה (קירות עבים לאללה) עכשיו רק מחשב אחד הוא על אלחוטי עכשיו רואים שחוזק הקו הוא 5/5 אבל אחרי כמה זמן הוא מתנתק ולא מוצא יותר את הרשת... אתם חושבים שזה בעיה באנטנה/כרטיס רשת או רק בעיה של קליטה?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by simla101,

אוקי...היה לי ראוטר 3COM שעשה צרות והוחלף עכשיו יש לי עוד ראוטר וכל רבע שעה לערך הוא מתנתק (רואים במחשב שהמחשב מתנתק מהראוטר) ואז אחרי חצי דקה מתחבר ואחרי עוד דקה מתחבר שוב לאינטרנט... יש לציין שהבעיה החלה רק לפני יום. האם יש מצב שיש שיטה אחרת לסדר את הראוטר בלי להחליף אותו? הראוטר עודכן כשהגיע (שזה לפני חודשיים בערך)...האם יכול להיות שיש גרסא חדשה שמסדרת את זה? האם זה הגיוני בכלל שהוא עבד אחלה ועכשיו פתאום לא וכל זה בגלל גרסא לא טובה? מממ עזרה?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  12. IVORY טוענים שלא. יש לי 10 מגה אינטרנט (בעבודה :-) ) וראוטר TPLINK , כאשר אני מנסה בלעדיו אני מוריד ב1000 מעלה ב140 כאשר אני מנסה איתו - אני מוריד ב500 מעלה ב140 (ביום טוב). IVORY מתעקשים שזה לא הראוטר והם לא יודעים מה זה......... מה עושים? אולי אני אמצא ראוטר אחר ואבדוק איתו.

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by ofekd23,

שלום לכולם ותודה מרואש (רשמיתי בכללי ואמור לי שכאן אני יוכל לקבל עזרה אני ישמח עם תעזור לי עם מה שקשור לרשתות ועם תוכלו לעזור לי בשאר אנישמח יותר) תאירו אני במגמט מחשבים בבצפר על פי הקורס של Cisco ועוד מעת שי לנו בגרות והביאו לנו מיקוד ושי דברים לא מובנים במיקוד אני מיתחנן שתזביר לי מה זה אומר אני לא רוצה שתזבירו לי את כל הנושא לדוגמה: מתיאור מטרת מודל רב-שכבתי להתדגמת האינטראקציה בפרוטוקולים שונים = מה זה אומר העיברית פשוטה ושי עוד מהסוג אזה כמובן שלא תזבירו לי את המובנים אבל אני חייב עזרה ושוב תודה וסליחה על שגאיות הכתיב 1) (2

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  14. טוב אז יש לי 2 נתבים זה הראשי שמחובר למודם כבלים http://www.belkin.com/uk/support/article/?lid=enu&pid=F5D8233uk4&aid=10288&scid=282 יש לי גם wrt54gl שמותקן בו tomato 1.25 יש לו רק אפשרות של client או bridge שזה יעיל רק אם אני מחבר משהו דרך כבלי רשת. אבל לא reapter על מנת לחזק את האות ו להגדיל את טווח קילטה קראתי שיש את זה בdd wrt אבל ראיתי ממש המון גרסאות שונות על שהלכתי לאיבוד יש לי גרסה 1.1 EU מישהו יכול להגיד לי מה הכי יציב ו מתאים ואם זה אפשרי לעדכן ישירות מ tomato תודה.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  15. שותף שלי עובר דירה ולוקח איתו את ה zonealarm z100g שלנו. אני צריך נתב חדש שיכסה את הדירה. טווח של עד 15 מטר בערך, בלי ממ"ד או משהו. הייתי רוצה להיות מסוגל לנגן בנייד סרטים ב HD ששמורים על המחשב השני. יש מצב לעשות את זה או שזה דורש קצבים גבוהים מידי?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  16. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  17. שלום אני צריך את העזרה שלכם. בטעות שיחקתי עם הגדרות האינטרנט ב windows xp שלי, ושניתי שם את ערך ה mtu עם התוכנה cmtutoo. לא עשיתי גיבוי. אני יודע, נסיתי להחזיר את הערך ל 1500 אבל המהירות אינטרנט שלי עדיין נפגעה. עשיתי בדיקת מהירות הורדה באתר של בזק בינלאומי(הספקית שלי), וקיבלתי מהירות הורדה שעומדת תמיד על kb100 ולא יותר!. יש לי אינטרנט 1.5 מגה. ולפני ששחקתי עם ההגדרות, הכל עבד כשורה והוריד לי על 190 קילובייט בשנייה. ניסתי גם הורדות אחרות מעוד שרתים בארץ שאמורים להוריד על כל המהירות, אך לצערי אני מקבל את המספר 100! מחקתי את התוכנה הארורה הזאת כבר. ואני שואל אותכם פה עכשיו. האם יש איזה קובץ תיקון ל xp שמחזיר את כל הגדרות האינטרנט לברירת המחדל של הווינדאוס,כאילו כמו אחרי פיר…

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  18. יש לי את הנתב הזה שקיבלתי מבזק וראיתי שלמי שיש חבילת 8 מגה בייט כדאי לו לעשות עדכון קושחה , עכשיו רציתי לדעת מאיפה אני משיג את העדכון הזה ? להתקשר לבזק ? מה להגיד להם ? תודה

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  19. אני מחפש ראוטר ב350 ש"ח שלא יתנתק לי כל שנייה כשאני פותח טורנט או אימיול או משהו.. כי בזמן האחרון הראוטר שלי מתנתק לי כל חצי שעה סתם ללא סיבה עכשיו ההתלבטות היא בין לקחת ראוטר אלחוטי לבין קווי כי הראוטר יהיה אצלי בחדר דיי קרוב אלי ולא נראה לי הכי בריא לשים ראוטר אלחוטי קרוב אלי מה גם שאני דיי בטוח שראוטר קווי יעבוד טוב ומהר יותר מה גם שיש כמה מחשבים שהם דיי רחוקים (ואחד נמצא בתוך מקלט) ומכל מחשב מועבר כבל לחדר שלי ככה שנראה לי דיי מיותר האלחוטי למישהו יש המלצות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by blackorder,

שלום קניתי את הנתב Edimax BR-6215SRg כדי שהוא ישמש לי כשרת מדפסות והבעיה היא שאני לא יודע איך עושים את אשמח אם מישהו שמבין בנושא יסביר לי

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  21. יחוברו אליו 3 מחשבים שאחד מהם הוא HTPC ושני האחרים להורדות, שיתוף קבצים מלא בין שלושת המחשבים חובה (שיתוף 720P ). המרחק המקסימלי שאני צריך להגיע זה קומה שניה במרחק 10 מטר. ושלא יהיה מכוער... תקציב בערך 200 ש"ח, אפשר גם פחות...

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by mzlbat,

היי בקיצור יש לי ממיר לוויני( דרים בוקס ) וזה בא עם מערכת לינוקס ויש אפשרות להתקין עליו דברים , אבל קודם רציתי לחבר אותו לכרטיס הרשת שלי שבמחשב דרך כבל מצולב ( יש לו כניסת רשת ,הכוונה גם לממיר) אבל איך אני אדע מה כתובת הIP שלו ....... אם מישהו יודע איזה פקודות PING למינהם שיזהו לי דבר אחר שמחובר לכרטיס הרשת אני ישמח לקבל אותן

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  23. הדגמה קצרה ודי מרתקת אני חייב לומר: http://www.businessinsider.com/harald-haas-light-bulb-2011-8

24. שלום אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי )USB עכשיו אני יודע שיש מושג כזה DBI שזה הטווח של האנטנה (מרחק במילים אחרות) ובנוסף הבנתי שיש לכרטיס רשת גם W יש כרטיסים של 8000MW יעני 8W ורציתי לדעת אם זה הגיוני??? כי אם יש דבר כזה כרטיס 8W עם אנטנה של 60DBI זה ממש מפלצת לא? אשמח לקבל הסבר על MW על W ועל DBI מפורט יותר ממה שאני הבנתי בתודה מאור

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  25. היי, מסובך קצת להסביר את זה מכיוון שאם יש משהו שאני לא טוב בו זה רשתות אבל אני אנסה להסביר. ברשותי מודם-ראוטר של בזק(NETGEAR) בקומה למעלה של הבית. בחדר שלי יש ראוטר(EDIMAX) BR-6524n שמחובר למודם למעלה באמצעות כבל רשת ומטרתו לשמש מעיין אקסס פוינט ולהעביר רשת אלחוטית לשאר הקומה למטה. הגדירו לי את זה פעם אחת אבל אני שם לב שכנראה עקב התנגשות איפי האינטרנט מהראוטר הזה מתנתק כל הזמן.(הבעיה היא לא במודם למעלה מכיוון שהוא תמיד עובד). אני לא יודע מה לעשות, כל פעם לאחר כיבוי ניתוק הכבלים והפעלה מחדש הוא עובד לכמה דקות ואז מתנתק. אשמח מאוד מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי. בתודה, שגיא.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.