רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי ADSL, הIPשלי אמור להשתנות כל הזמן?, איך? אני שואל כי ראיתי באתר whatismyip את הIPשלי ואז כיביתי את המחשב ואת המודם והדלקתי מחדש ועדיין הIP שלי היה אותו דבר, זה בסדר?
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמתחברים ל-HUB ואליו מתחבר מודם של אינטרנט כבלים אני מצליח לגלוש בשני המחשבים באינטרנט אבל לא לקבל רשת בניהם מה אפשר לעשות? (יש בשני המחשבים WIN XP) עשיתי שיתוף והגדרתי רשת מקומית עם דיסקת אבל זה לא מצליח
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
טוב, אז ככה: יש לי 3 מחשבים מחוברים ברשת. באחד vista, ב2 האחרים XP. (כולם 32 ביט) כבר כמה ימים אני מנסה להעביר קבצים ממחשבי ה-xp למחשב הנוסף, לצורך פירמוטם והם מסרבים לשתף פעולה! אני רואה אותם ברשת, רואה את התיקיות ששיתפתי וגם ביטלתי את הfirewall של ווינדוס בשניהם. אך עם כל זאת, באמצע העברת הקבצים (שעובדת על 10 מגה לשניה, למרות שכל המחשבים מצהירים על מהירות חיבור של 100), קופצת לי הודעה בVISTA כי אין לי הרשאה "לבצע את הפעולה הבאה" וקבצים מסויימים הוא פשוט לא מוכן להעביר! wtf?? בדקתי מדגמית חלק מהקבצים הללו, ובמבט ראשון (ושני) לא מצאתי מה בהגדרות שלהם שונה מחברהם לתיקיה שכן מואילים בטובם לעבור מחשב... ולשאלתי: איך אני נותן למחשב עם הVISTA סמכות בלתי מעורערת בשני המחשבים הא…
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
הבעיה פשוטה וידועה. אני נמצא על הלפטופ ופותח קבצי MPEG שנמצאים על הדסקטופ שלי בעזרת VLC\Winamp\MPC דרך רשת אלחוטית. הרשת אומנם מסוג G והאות חזק אבל עדיין יש קפיצות ותקיעות בסרט. הבעיה, לדעתי, נובעת מזה שמערכת הפעלה גורמת לכך שתוכנות לא מודעות לכך שהקובץ מרוחק (ממפה אותו כמו קובץ לוקאלי). עקב כך, התוכנה המנגנת קוראת אותו חלק חלק (חלקים קטנים). כל פעם קוראת קצת ומנגנת. בגלל שהרשת איטית ובעייתית יש פעמים שהקריאה נכשלת והסרט קופץ. הדבר הנכון לעשות פה זה להבין שאני עושה מעין סטרימינג לקובץ ושמערכת ההפעלה למעשה תעשה pre-fetch להרבה מהקובץ - אולי אפילו בשנייה שאני מתחיל לנגן תתחיל להעתיק את כולו למקום זמני בלפטופ ולנגן אותו במקביל. יש המון פתרונות פה - חלקם יכולים להיות ממומשים …
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של Edimax, אין לי מושג איזה דגם כי פשוט לא רשום עליו. בזמן האחרון יש לי ניתוקים בזמן שימוש בזמן עומס כבד על האינטרנט, כאשר מופעל Utorrent למשל הרשת קורסת תוך חמש דקות. עברנו עם הספקית (012) והם טוענים שאין אצלם בעיה. אנחנו יודעים שהבעיה היא לא אצל הוט כי כאשר המחשב מחובר ישירות למודם אין ניתוקים בזמן שימוש בUtorrent. הבנתי שיכול להיות שקיימת פונקציה שמנתקת את הראוטר בזמן עומס (או שאין), או שהוא התקלקל ועושה את זה. רציתי לדעת, מה אני יכול לעשות בנידון ואם הבעיה היא תקלה איפה אני יכול לתקן אותו?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית, אחד שלי הראשי שאליו מחובר המודם וכו, והמחשב השני של אחים שלי שאליו מחוברת אינטרנט בעזרת כבל רשת מוצלב מהמחשב שלי. פעם זה עבר מעולה ללא תקלות, עכשיו כל פעם יש בעיה של התנתקות, האינטרנט שלהם מתנתק לפעמים פעם בשעה ולפעמים פעם ביום, כדי לסדר אותו אני נאלץ לעשות "אשף התחברות לאינטרנט", יש הצעות? להפוך את האינטרנט לזמין יותר ללא התנתקויות? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי (RTA 1025W) מבלי לחבר חוטים למחשב. נאמר לי ע"י תומך טכני של נטווישן שצריך בשביל זה כ.רשת אלחוטי. הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-EP43-DS3. האם יש את האופציה הנ"ל בלוח אם? אם לא, אפשר המלצות לכרטיס רשת אלחוטי מ RSM? http://www.rsm.co.il/smartconfigurator.aspx האם בחיבור אלחוטי המהירות זהה למהירות בחיבור חוטי (אפשר לנצל את כל הרוחב פס)? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה להתחבר דרך הRouter למודם של אקספון. הדגם הוא Edimax BR-6104k הורדתי את המדריך אבל אני לא מצליח. אגב המודם הוא של קבלים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי את הנתב המצויין לעיל, תוך שימוש ברשת ביתית קטנה עם שני מחשבים.. אני מחובר לאינטרנט דרך ספק של נטוויז'ין ותשתית של הוט.. בהגדרות הנתב ,בעזרתו האדיבה של טכנאי מחשבים פרטי ,חיברתי את הרשת בסגנון l2pt , והגדרתי כתובות קבועות אלה לשני המחשבים: 192.168.2.100 , ו-192.168.2.101.. עכשיו ,משום מה כל פעם שאחד מהמחשבים דולק עם רשת פועלת וחיבור לאינטרנט, ואני רוצה להדליק את המחשב השני, הרשת מתנתקת, ורק התחברות מחדש דרך הגדרות הנתב, או ניתוקו מהחשמל וחיבורו מחדש, מאפשרים חזרה תקינה של הרשת. אודה מראש לעזרה איך להתגבר על הבעיה הנ"ל..
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מדובר שרוב הגולשים באתר שלי הם מישראל.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום... יש לי אינטרנט מהיר ויש לי האב ואני חושב שיש לי בו גם ראוטר... ד'א מה זה ראוטר ומה הוא עושה? ואיך אני בודק עם יש לי בתוך ההאב ראוטר? טוב... אז השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר את המודם של הכבלים ישירות להאב ואז אני יוכל ליגלוש מכל המחשבים בו זמנית...? כלומר בימקום לחבר את המודם למחשב ואז את המחשב להאב אז לחבר ישר את המודם להאב... אפשר? ד'א.. יש לי בהאב 8 חיבורים ואז יש לי עוד אחד שרשום עליו UPLINK... מה זה אומר?
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי. כמו לרבים מלקוחות האינטרנט החדשים, גם לי יש עכשיו את המודם ראוטר - B-Focus 270PR יש לי שני מחשבים בבית (שניהם Win XP Pro), את המודם ראוטר המדובר, switch של 5 פורים + Uplink אני רוצה לחבר את המחשבים לאינטרנט לא דרך שיתוף חיבור (מצב שבו המחשב שמחובר ישירות למודם חייב להיות דלוק כאשר שאר המחשבים רוצים לגלוש) אלא שכל מחשב יוכל להתחבר עצמאית לאינטרנט גם כשהוא היחיד שדולק וכמובן גם כאשר שני המחשבים דולקים...) קראתי את המדריך להפיכת המודם לראוטר אך לא הצלחתי להכנס להגדרות הראוטר... כנראה אני עושה משהו בסיסי לא נכון (אולי בהגדרות ה IP או ה- gateway ) כרגע ההגדרות שלי הן כך: שני המחשבים מחוברים ל switch המודם מחובר ל switch לפורט ה- uplink בחיבורי הרשת שלי מופיעים: …
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
פתחתי פורטים בביטורנט ורציתי לדעת: האם זוהי פירצת אבטחה גדולה? אם מישהו סורק פורטים פתוחים ומגלה את הפורט הזה אז הוא יכול לשלוח לי דברים זדוניים למחשב, או שלמחשב יש דרך לדעת שהפקטות שמגיעות מיועדות לביטורנט, ולהיפטר מאלו שלא? ואם אכן בקלות ניתן לשלוח דברים זדוניים, איך זה שלא שומעים על מלא פריצות כל הזמן למחשבים פרטיים? זה נשמע פגם אבטחה בסיסי...
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
זה שהקו שלי מסוגל לעבוד בקצבים הנ"ל אומר שפרסו פה את ה- NGN? באתר שלהם לא רשום שהמספר טלפון שלי מחובר, ולא חייגו/שמו פלייר מבזק.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני עם הוט+נטוויז'ן וכבר מזמן הראוטר מתנתק ועושה בעיות כאלה ואחרות. עכשיו הוא כבר לא נותן להתחבר באלחוטי וחצי מהזמן מנתק את החיבור החוטי, די נמאס כבר ממנו. יש איזה משהו לא יקר ובלי דרישות מיוחדות שיתן תוצאות שוות+? אין איזה סטיקי או משהו כזה?
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1. במידה ויש רשתות פתוחות אבל החיבור לא חזק מספיק, האם זה נכון שאם אנטנה במחשב נייד לא תקלוט, גם אנטנה אחרת לא תקלוט? [נראה לי שטות מוחלטת] כמה dBi ו-dBm היא לרוב? 2. יש אנטנה של 4dBi עם 18dBm והיא לא קולטת (יש רשתות פתוחות אבל החיבור לא חזק מספיק). מה כדאי לקנות כדי לשפר את הקליטה מרשתות פתוחות? אני יכול לקבל ראוטר בחינם, ומוכן להוציא קצת כסף. האם הראוטר יכול לשמש גם כנקודת גישה לרשתות פתוחות אחרי שמוספים לו אנטנה?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ברשותי מוזילה פיירפוקס, התקנתי תוסף "adblock" ואני מחפש קובץ טקסט שמכיל רשימה של באנרים ופרסומות שאפשר לעשות בעזרתו import אל מנגנון "סינון" הבאנרים. אני יודע שבפורום "Windows" קיימת רשימה מצוינת של באנרים, אך זה מאוד בעייתי להכניס באופן ידני מאות אתרים ואני רוצה רק לקחת קובץ טקסט ולעשות לו import. כן, ניסיתי להעתיק את הרשימה מהפורום הנ"ל אל notepad אבל לא הצלחתי לכתוב את זה באופן שיאפשר לעשות import.. אם אתם מכירים אתר שיש בו רשימה שכזו או יכולים לשלוח לי רשימה שלכם אני אשמח מאוד Vega
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה יש לי מודם+ראוטר של 3com דגם 3crwe754g72-a הסתכלתי בכל המדריכים שקימיים לסוג זה ולא הצלחתי לסנכרן אותו (הבעיה היא כשלקחתי את זה לחבר שלי הוא הצליח שם לסנכרן ואצלי בבית הוא לא מצליח לסנכרן והדבר הכי מוזר הוא שעם המודם של בזק הוא כן מצליח לסנכרן אצלי בבית) למישהו יש פיתרון למצב זה ? אם מישהו יודע את ההגדרות המדויקות של סוג זה של הראוטר אנא רשום זאת (אני מחובר לבזק בינלאומי) אני תקוע וזקוק עזרה בדחיפות בתודה רבה ה.נ
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ברשותי הראוטר BEFW11S4(אלחוטי) ומודם חדש של THOMSON. לרשת מחוברים 3 מחשבים. מהירות הגלישה וההורדה ברוב המחשבים פשוט איטית להחריד חוץ מזה שמחובר ישירות לראוטר.(יש לי חבילת 3 MB של NETVISION) ניסיתי לאפס את הראוטר, סרקתי גם וירוסים וכל שאר המזיקים אך כלום לא עזר... יכול להיות שזו בעיה בראוטר וצריך להחליפו? תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הגדרתי ECI 312 כנתב, עשיתי PORT FOWARDING והכל ...שמרתי הגדרת..הפעלתי מחדש, ובכל זאת הוא פשוט לא עושה את זה. הלכתי שלב קדימה והגדרתי אותו כDMZ ושוב, הוא פשוט לא עושה את זה, כמובן שגם הוגדר IP סטטי במחשב.. אז לפני שאני זורק אותו לפח וקונה ראוטר מודם של אדימקס.. יש פתרון לסוגיה ?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אז ככה יש לי אקס בוקס 360 שמתחבר לרשת הלייב שלו על ידי אינטרנט אלחוטי ושם אני יכול לשחק מול שחקנים אחרים. בתחילה הייתי משחק בסדר גמור ללא שום בעיות מהרשת.. לאחרונה אני נתקל כל פעם באיטיות מחרידה שגורמת למשחק לקפוא לכמה שניות.. מה גם שלפעמים הוא מתנתק לי לגמרי מהמשחקים.. יש לצין כי כשאני גולש באלחוטי דרך המחשב או האייפון אז איני נתקל בבעיות.. יש לי אינטרנט של הוט+ הוט נט 100 מגה. מחובר דרך הוט בוקס שמוגדר כמודם וממנו יש לי ראוטר dir615. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי רשת אינטרנט ביתית שמנוהלת ע"י ראוטר. הסתכלתי היום מתוך סקרנות בלוג של הראוטר וחשכו עיני: שלל כתובות IP שונות ומשונות מנסות להיכנס לי לרשת ונחסמות בקצב של ניסיון כל חצי דקה בממוצע. אני לא יודע אם זה היה המצב מאז ומתמיד ופשוט לא ידעתי, אבל זה המצב כיום. לקחתי חלק מכתובות ה-IP לבדיקה באתר http://www.ipchecking.com/ והוא נתן לי תוצאות מכל העולם, חלקן הוגדרו בתור מקורות לספאם ושאר צרות. השאלה שלי היא האם יש לי סיבה לדאגה, ואם כן אז מה לעשות בנידון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים האקספלורר פשוט לא פותח חלק מהאתרים או העמודים, או לאחר זמן רב. תחילה חשבתי כי יש בעיה עם חיבור האינטרנט, אולם המוזילה מתפקד בסדר גמור (אני מעדיף אקספלורר תקין..). האתר speedtest מאשר כי החיבור תקין. נתונים שאולי יעזרו לאיבחון: 1. יש לי נתב לעוד כמה מחשבים בבית (הוא תקין ולא עושה בעיות) 2. יש לי bittorrent 3. תוכנת netlimiter מותקנת אצלי (ניסיתי לכבות אותה כדי לשלול שהיא איכשהו הגורם לתופעה. גם כשהיא אינה עובדת יש בעיה). כאשר יש איטיות התוכנה לא מדווחת על פעילות מצד סרביסים כלשהם. 4. לעיתים נראה כי ריסטרט עוזר (כמו לכל הצרות). 5. הבעיה הייתה לי באקספלורר 7 וגם לאחר התקנת 8 אין כל שינוי. 6. מדובר במחשב חזק יחסית, ככה שאין מצב שיש פה העמסת יתר …
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי שאלה , איך אני מתחבר לWIFI שמוציא הראוטר Siemens ADSL SL2-141 דרך המחשב? למה דרך האייפון שלי אני רואה תרשת האלחוטית .האם יש דרך להתחבר אליו גם דרך המחשב או שחובה להקים רשת אלחוטית ואם צריך רשת האם אפשר עזרה או מדריך לזה?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-