עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם! ברשותי ראוטר TP LINK WR741N אני מתחבר דרכו בהגדרות NETWORK\WAN\ L2TP/Russia L2TP Dynamic IP מידי פעם כשאנני בבית רוב היום אני מכבה את המחשב בספק כח וכל המכשירים שאצלי על השולחן...ראוטר מודם וכו.... שמתי לב כשאני מפעיל בחזרת לחשמל את הראוטר והמודם אז הראוטר לא מצליח להתחבר אוטומתית לאינטרנט למרות שסימתי שתמיד יתחבר אוטומתית אחרי ניתוק...כמובן אם אני ניכנס להגדרות ועושה ידנית DISCONNECT ואחרי זה CONNECT שוב אז זה מתחבר ישר בלי זה הוא פשוט שעות יכול לנסות להתחבר אוטומתית ולא יצליח...מאוד מוזר... נ.ב עשיתי לו עידכון הכי אחרון ל FIRM מישהו מוכר עם הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by XDude,

יש לי ADSL, הIPשלי אמור להשתנות כל הזמן?, איך? אני שואל כי ראיתי באתר whatismyip את הIPשלי ואז כיביתי את המחשב ואת המודם והדלקתי מחדש ועדיין הIP שלי היה אותו דבר, זה בסדר?

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  3. שלום פירמטתי את המחשב, וגיליתי שלמחשב אין LAN. ואין אינטרנט, חשבתי שאולי זה הדרייבר והורדתי את הדרייבר לכרטיס רשת מהאינטרנט Broadcom BCM5751 LAN Drivers אבל המחשב לא מזהה אותו ואני לא מצליחה להתקין אותו הגיעו שלושה קבצים בדרייבר הזה: b57xp32.cat b57xp32.inf b57xp32.sys לחיצה על כל אחד מהקבצים לא גורמת להפעלה של כלום. רק לחיצה על הקובץ השלישי גורמת למחשב לשאול עם איזו תוכנה עליו לפתוח את הקובץ מה עלי לעשות? אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  4. מה אתם אומרים על בזק בינלאומי?? היא ספקית אינטרט טובה לADSL? או שבכלל עדיף לעבור ל HOT? שמעתי שיש בעיה שאם יש לי מישהו בבניין שכבר יש לו HOT, אז האינטרנט שלי יהיה איטי (אם אני אעבור להוט).

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  5. פשוט עכשיו החלפתי מ750KB ל1.5MB ואני רוצה לדעת אם זה כבר עודכן.. (ד"א יש לי ראוטר צריך לקחת את זה בחשבון לא? תודה)

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by idoleff,

שלום, ברשותי רשת אלחוטית בבית (מודם ECI B-Focus 312 ונתב 3Com 3CRWE554G72T) כאשר בשניהם הפיירוול מופעל (לא הצלחתי לכבותו בלי לגרום לבעיות באינטרנט). מאז התקנת הרשת המסנג'ר שלי מופיע לאנשים באופן תמידי כ"לא מחובר" ללא שום קשר למצב האמיתי שבו אני נמצא. לשונית החיבור במסנג'ר מודיעה לי כי אני מחובר לאינטרנט באמצעות "חיבור NAT סימטרי שאינו מסוג UPnP". יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה? אם כן, מה אפשר לעשות (ניסיתי לפתוח פורטים בשני הפיירוולים ללא שינוי במצב... יכול להיות שהפורטים שהכנסתי לא נכונים?) תודה מראש, עידו.

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by razm90,

רציתי לדעת מה מבדיל שרתים וירטואליים ומחשוב בענן, משרתים ייעודיים וכו'? למה זה נמצא במן ז'אנר שונה ולעיקר הבדלו של מחשוב בענן מהשאר..! ומהן התוצאות בשטח התאכלס..? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  8. הי אני מחובר לינטרנט דרך תשתית של כבלים ובזק בינלאומי כתור ספק מלפני מספר ימים ויש לי בעיה משונה בחיבור אני גולש ומשחק ולאחר כמה זמן (ולפעמים מיד) החיבור לאינטרנט נאבד, ושאני אומר נאבד אני מתכוון לכך שהוא לא פשוט מתנתק אלא אני מכניס כתובת של אתר אינטרנט והדפדפן נתקע במצב של מחכה לתשובה מהאתר, החלון בפינה הימנית תחתונה של מרכז התקשורת של ה WIN7 מדווח שיש קישוריות לאינטרנט וכך גם אם אני מנסה להפעיל את הפותר בעיות שלו עוד כמה דברים ששווים לציון החדר שלי נמצא בחדר שונה מהנתב (למעשה קומה אחרת) לפני יומים הגיע חשמלי ששילמתי לו 400 שח להתקנה דרך התעלות תקשורת לכבל רשת בין החדרים ועשה רושם שהוא עשה עבודה טובה (אני די סומך עליו) בנוסף בזמן שהמחשב שלי לא מתקשר לאינטרנט מחשב אחר שנמ…

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  9. [glow=red, 2, 8]יש לי רשת בעלת עשרות מחשבים, אני מעוניין עזרה ביצירת סקריפט אשר יחליף לי את כל הסיסמאות של הADMIN LOCAL של כל המחשבים בדומיין איך עושים זאת?[/glow]

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by Elevation,

ורציתי לדעת אם תוכלו בבקשה לומר לי אין אני יכול לנעול פרטים מסויימים בעזרתה. תודה רבה!

11. Started by a_a_aa,

אני רוצה להקים רשת של עד 5 מחשבים עם תעבורה גבוהה של נתונים של קבצים בגודל 5/100 MB בממוצע. אני רוצה שכול החומר/תיקיות ישבו במקום אחד. העבודה תתבצע בכול עמדת מחשב אך הקבצים ישבו במחשב ראשי לדוגמא: אני עובד בתוכנת מסוימת, מגיע בבוקר למחשב האישי שלי מתחבר לרשת פותח קובץ שיושב במחשב הראשי ועובד עליו, בסוף העבודה שומר את הקובץ באותה תיקיית יעד במחשב הראשי. העיבוד/תוכנות וכו' מתבצעות על המחשב האישי. הקבצים נמצאים ונשמרים במחשב הראשי,ממנו כל אחד יכול לעבוד . - ולגבות בסוף יום את הדיסק הקשיח. המערכת צריכה להיות מסוגלת להמשיך לעבוד במהירות גם כאשר אנשים נוספים מבצעים בה פעולות. חשבתי לקחת מחשב ישן בין 8 שנים עם מעבד+לוח אם+זכרון סטנדארטיים. לקנות דיסק קשיח מהיר בעל נפח גדול. ראו…

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by ag43,

אני מחפש אתר עם ביקורות על כרטיסי רשת USB אלחוטיים והשוואות בינהם. הדבר החשוב ביותר מבחינתי הוא טווח הקליטה\שידור של הכרטיס.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by demultiplexer,

נגמר לי המנוי בעוד חודש, איפה אני יכול לראות השוואת ספקים ? תודה,

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  14. אני מחפש ראוטר ב350 ש"ח שלא יתנתק לי כל שנייה כשאני פותח טורנט או אימיול או משהו.. כי בזמן האחרון הראוטר שלי מתנתק לי כל חצי שעה סתם ללא סיבה עכשיו ההתלבטות היא בין לקחת ראוטר אלחוטי לבין קווי כי הראוטר יהיה אצלי בחדר דיי קרוב אלי ולא נראה לי הכי בריא לשים ראוטר אלחוטי קרוב אלי מה גם שאני דיי בטוח שראוטר קווי יעבוד טוב ומהר יותר מה גם שיש כמה מחשבים שהם דיי רחוקים (ואחד נמצא בתוך מקלט) ומכל מחשב מועבר כבל לחדר שלי ככה שנראה לי דיי מיותר האלחוטי למישהו יש המלצות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  15. טוב אז יש לי 2 נתבים זה הראשי שמחובר למודם כבלים http://www.belkin.com/uk/support/article/?lid=enu&pid=F5D8233uk4&aid=10288&scid=282 יש לי גם wrt54gl שמותקן בו tomato 1.25 יש לו רק אפשרות של client או bridge שזה יעיל רק אם אני מחבר משהו דרך כבלי רשת. אבל לא reapter על מנת לחזק את האות ו להגדיל את טווח קילטה קראתי שיש את זה בdd wrt אבל ראיתי ממש המון גרסאות שונות על שהלכתי לאיבוד יש לי גרסה 1.1 EU מישהו יכול להגיד לי מה הכי יציב ו מתאים ואם זה אפשרי לעדכן ישירות מ tomato תודה.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  16. היי, אני מתלבט איזה ספק אינטרנט לקחת, אני זקוק לראוטר, מישהו מכיר את הראוטר שבזק נותנים?? אשמח לחוות דעת תודה

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  17. כאשר האימיול מגיע למהירויות גבוהות המחשב עושה ריסט פתאומי ואני מקבל הודעת שגיאה ntldr.exe is missing וכדי שהכל יעבוד כמו שצריך אני צריך לעשות כיבוי הבעיה מתרחשת רק כאשר האימיול מגיע למהירות גבוהה אני מנסה להבין מה הקשר בין הודעת השגיאה לתפקוד האימיול אימיול 0.46a XP SP2

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  18. היי, מסובך קצת להסביר את זה מכיוון שאם יש משהו שאני לא טוב בו זה רשתות אבל אני אנסה להסביר. ברשותי מודם-ראוטר של בזק(NETGEAR) בקומה למעלה של הבית. בחדר שלי יש ראוטר(EDIMAX) BR-6524n שמחובר למודם למעלה באמצעות כבל רשת ומטרתו לשמש מעיין אקסס פוינט ולהעביר רשת אלחוטית לשאר הקומה למטה. הגדירו לי את זה פעם אחת אבל אני שם לב שכנראה עקב התנגשות איפי האינטרנט מהראוטר הזה מתנתק כל הזמן.(הבעיה היא לא במודם למעלה מכיוון שהוא תמיד עובד). אני לא יודע מה לעשות, כל פעם לאחר כיבוי ניתוק הכבלים והפעלה מחדש הוא עובד לכמה דקות ואז מתנתק. אשמח מאוד מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי. בתודה, שגיא.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by niva401,

איך ניתן למחוק wireless network connection ב WINXP , כאשר המחק כבוי (בתפריט עכבר ימני על ICON )?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  20. לכיסוי דירה 4 חדרים ?

21. Started by jepe,

שלום. איך אני יכול לפתוח פורטים במודם זה? אני יודע שצריך להיכנס לאיזה איי פי מסויים,איזה,ואיך רושמים אותו בחלון הכתובות? ואיך פותחים את הפורטים עצמם יש למישהו מדריך?

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  22. האם כרטיס DUAL PORT מספק לכל פורט 2000Mbps בFULL DUPLEX ולשניהם ביחד 4000Mbps ? או שזה סה"כ 2000Mbps בFULL DUPLEX שמחולק בין 2 הפורטים? אני מנייח שPCI מן הסתם לא יכול לספק דבר כזה בגלל הרוחב פס המוגבל שלו. ורק PCI -E X4 יוכל לספק את זה, האם זה אומר שכל כרטיס DUAL PORT עם PCI -E X4 יוכל לספק 4Gbps?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  23. צריך עזרה דחוף! קניתי 2 שקעים שברצוני לחבר אותם בצורת CAT 5 STP אליהם את הכבל רשת הרגיל. אבל יש בהם שורה של 4 חיבורי חוטים ועוד שורה של 5 חוטים , ואינני מצליח לקיים קשר בין הכרטיס רשת ל-HUB! מה עלי לעשות? מישהו יודע מה אני צריך או איך צריך לחבר את החוטים כך שיהיה לי STP???

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  24. דוגמא: יש לי אינטרנט בכבלים בבית ואני לדוגמא עכשיו לא בבית ואני עם LAPTOP במקום אחר האם אני יכול להתחבר לספקית האינטרנט דרך תשתית של בזק למרות שאני מוגדר בתשתית של כבלים כאשר מתקיים התנאי שהמשתמש אינו מחובר האם ספקית האינטרנט יודעת לנתב כאשר אני מתחבר אלייה דרך ציוד ADSL או כבלים? או שאני צריך גם כן ציוד של כבלים במקום בו אני נמצא?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by Senator Stupidity,

שלום לחברי פורום רשתות - שוב הכתה אותי הבעיה המעצבנת מכולן - A Network Cable is Unplugged. המחשב שלי מסרב להכיר בקיומו של כבל רשת תקני לחלוטין (=פועל עם מחשב אחר) המחובר אליו באופן יציב למדי. משום מה כתובת הMAC של הכרטיס היא FF:FF:FF:FF:FF:FF, הוא מצליח לעשות פינג לעצמו (127.0.0.1) אבל כאמור הוא לא מקבל IP מהנתב (בניגוד ללפטופ שבו אני משתמש עכשיו) כי חושב שהכבל אינו לרמתו (שוב, בניגוד ללפטופ בו אני משתמש עכשיו). ניסיתי את הדברים הבאים: אתחול של המחשב. כיבוי והפעלת הכרטיס. מחיקת הכרטיס מ-Device Manager והתקנתו מחדש. netsh int ip reset netsh winsock reset התקנת דרייבר עדכני. שינוי סלוט PCI דרכה מחובר הכרטיס. שינוי הכרטיס. System Restore ההישג היחיד שהגעתי אליו אחרי רשימת …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.