עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Kopi8,

היי, צריך עזרה בקשר לקניית הראוטר שבכותרת, כרגע אין ממש אלטרנטיבות כי זה חלק ממבצע... לינקים לביקורות או דעה של מישהו שקנה יעזרו מאוד. תודה מראש... 8)

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  2. מנסים את הפורטים, מנסים לעבור את הפיירוואל (סמקרה שהואלא טוב, או לא מוגגדר היטב), ולבסוף מראים את התוצאות ?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by demultiplexer,

נגמר לי המנוי בעוד חודש, איפה אני יכול לראות השוואת ספקים ? תודה,

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  4. אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי תואם... אני צריך רוחב פס די רחב בתוך הרשת כדי להעביר הרבה קבצים... אז חשבתי על תקן N שיש לו 300Mbps. אני צריך המלצה לראוטר וכרטיס רשת אלחוטיים בתקן N עד 400 ש"ח (שנייהם ביחד) ולמי שמבין, כדאי לקחת 300Mbps או ש54Mbps יתן לי אותם ביצועים? וכדאי ללכת על תקן N או להישאר על G? בכל מקרה אשמח לקבל המלצה על חומרה איכותית בגדר התקציב.

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  5. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  6. זמן לא עסק,י בתחום הקמת הרשתות ולכן נוצר לי קצת בלאגן בראש. בעוד מספר ימים אני יעבור לבית משותף שכולו מרושת באינטרנט אלחוטי המתוחזק ע"י חברה כל שהיא ומעניק גישה נפרדת לכל לקוח (דירה) בנפרד - בדומה למלונות. האם אפשרי, לקחת ראוטר - הוא יתחבר לאינטרנט האלחוטי שפרוס במבנה באמצעות הסיסמא (WEP/WPA וכן הלאה), ועל סמך החיבור הזה אני יצור בראוטר שלי הגדרות ייחודיות לי, שנמצאות בשליטה שלי - כמו SSID, DHCP, סיסמת גישה לרשת שלי (כך שאם יבואו אלי אורחים אני לא אצטרך למסור את הסיסמא הראשית). חשוב לציין שאין לי גישה לציוד האלחוטי או לממשק הניהול של הרשת במבנה. אני לא בטוח עד כמה הבקשה שלי עונה להגדרה AP או REPEATER (נוצר לי בילבול גדול מאוד מכל המחשבה על "איך אני עושה את זה") האם זה אפש…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  7. שלום לכולם, אני רוצה להתחבר למחשב שלי מרחוק (עם real vnc) ואני צריך לדעת את הכתובת שלי (לא רוצה כל פעם לרשום) אני מחפש תוכנה חינמית שאפשר לשלוח את כתובת ה-ip לאימייל לחלופין - אם יש למישהו פתרון אחר, אשמח לשמוע תודה

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by shahar07,

איך הכי כדאי לי לעשות את זה ? יש לי גם ראוטר אל חוטי

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  9. חברת ZONE ALARM מכריזה על מבצע שבו היא תמכור את החבילה המלאה של ZoneAlarm Internet Security Suite במחיר של 9.95$ (כ-42 שקל) למשך 24 שעות. המבצע יחל היום, יום שלישי 14/4 בשעה 4:00 אחה"צ שעון ישראל ויסתיים מחר ב-4:00 אחה"צ. ה-ZoneAlarm Internet Security Suite כולל FIREWALL, אנטיוירוס ו-ANTI SPYWARE. מידע מלא על המוצר יש כאן -- http://www.zonealarm.com/security/en-us/zonealarm-computer-security-suite.htm ניתן להזמין את המוצר במחיר המיוחד הזה בכתובת http://www.zonealarm.com/only24hours ההודעה לעיתונות של חברת ZONE ALARM נמצאת כאן -- http://download.zonealarm.com/bin/free/pressReleases/2009/pr_5.html האמור לעיל אינו מהווה המלצה למוצר אלא הפניית תשומת ליבכם למבצע.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  10. Started by AdiR^SiNaI,

מה זה ?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  11. שלום לכולם... אני יסביר את המצב כמה שיותר מפורט... במחשב הראשי שלי יש כרטיס רשת מובנה בלוח בנוסף אליו הוספתי כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX אני מחובר לתשתית של HOT וספק של בזק בינלאומי...אני מתחבר דרך חייגן VPN (עקב חבילת גיימר) יש לי מחשב נייד שיש לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה....אני מעוניין לשתף אינטרנט מהמחשב הראשי (כשהוא מחובר בVPN רגיל לאינטרנט) לבין המחשב הנייד שלי אלחוטית*... זאת אומרת כמובן רק כשהמחשב הראשי באניטרנט אני יוכל למצוא את הרשת האלחוטית שלי במחשב הראשי (AP) בנייד שלי... האם זה אפשרי?? איך אני עושה את זה?!? ניסיתי לעשות ICS וזה מצליח...אני מוצא את הרשת AP שלי בנייד אבל כשאני מתחבר אני לא יכול לגלוש בנייד....אני בודק מה האייפי שאני מקבל מהמחשב שלי (ראשי) 192.168…

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by shlosi,

שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית בבית שהלפטופ תמיד היה מחובר אליה. לפני כשבוע משום מה הוא הפסיק לזהות אותה. העניין הוא שהמכשירים הסלולריים עדיין מזהים אותה, אז אני לא חושב שיש בעייה ברשת עצמה. כשניסיתי לחבר את המחשב לאותה רשת דרך מגדיל טווח, הרשת זוהתה על ידו, אבל כשהוא ניסה להתחבר אליה, כשהגיע ל100% החיבור נכשל- וככה בכל פעם מחדש. חיברתי את המחשב קווי לאותה רשת בשביל הבדיקה (אין לי אפשרות לחבר אותו אליה על בסיס קבוע) והוא עבד טוב. בנוסף, הוא מזהה רשתות אחרות של שכנים, אז אני לא חושב שהבעייה היא בזיהוי הרשת עצמה. שובר את הראש ולא מצליח. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  13. התקנתי על ה- Lenovo X61s שלי את תוכנת Bzeek . התוכנה גורמת לנייד שלי לשמש גם כנתב אלחוטי, ובאמת מחשבים אחרים וגם אייפון גולשים באופן מיידי וללא צורך בהגדרות או סיסמאות לחיבור. היתרון הכי ברור הוא שלא צריך חומרה, כיוון שהנתב האלחוטי הוא בתוכנה וגם ניתן בחינם. בכל זאת, מה יכולות להיות החסרונות? או יתרונות נוספים?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  14. האם אתר X יכול לדווח על שאיבת מידע, מהשרת המארח, בשעה Y, על פי IP ? או שיש צורך בצו בית משפט, המורה לספק האינטרנט לדווח ?

15. Started by dids22,

שני המחשבים שמחוברים לנתב שצורה חוטית מקבלים פתאום IP שמתחיל ב 169 חוץ מאיפוס הנתב - יש אפשרות אחרת לנסות לסדר את זה? תודה.

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  16. Started by GunBlade,

אנסה לתאר: נתונים שלושה מחשבים A ,B ו-C. המחשב A הוא שרת Windows 2000 Server, בין היתר הוא מחובר לאינטרנט דרך קופסה של Check Point שמאפשרת גישת VPN אל השרת A. למחשב A יש גישה למחשב B דרך הרשת המקומית, גישה אשר איננה מתאפשרת דרך ה-VPN. מחשב C רוצה להתחבר למחשב B דרך ה-VPN (לא רק שיתוף קבצים). האם יש דרך כלשהי שמחשב A יגרום לכך שמחשב B יהיה נגיש למחשב C (בלבד) דרך ה-VPN או בדרך אחרת כלשהי? תודה!

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  17. אני מחפש איזה שהוא מדריך או משהו שיוכל להסביר לי איך אני מחבר כמה ראוטרים ברשת למשל רשת של 10 מחשבים עם 3 ראוטרים עם 4 כניסות.

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  18. ואם לא לגמרי... אז איך אני מוריד תמונה? פשוט כפתור ימני על הגודל המירבי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by subarel,

אחרי חיפוש בפורום הבנתי שהתוכנה מומולצת לשימושי שליטה מרחוק... עד כאן? הבעיה היא, טוב לא בעיה - יותר תהיה, המחשב שממנו אני רוצה לשלוט הוא מחשב בעבודה שאיך נאמר, מעדיפים שלא יתקינו עליו דברים.. (מעדיפים=אוסרים, אבל מה שהם לא יודעים לא יהרוג אותם...) האם יש איזה תוכנה שליטה שההתחברות אליה מתבצעת ע"י תוכנה שלא צורכת התקנה ? (קובץ EXE שאני יכול לצרוב ולהפעיל מהמחשה השולט..) ראיתי המלצות על האתר www.logmein.com שמאפשר שליטה מרחוק, אבל - קצת מפחיד להשאיר את המחשב שלי שדלוק כל הזמן עם קלינט שרץ כשאני כל השבוע בצבא.... האם יש באתר דרך לעשות תיזמון לפתיחה וסגירה של קלינט..? תודה. בראל.

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by galh_5,

יש לי 2 מחשבים בבית ולאחד יש אינטרנט ולשני אין אני שוקל אם לעשות רשת אלחוטית לפי דעתכם האם זה כדאי?כאילו זה לא מתנתק הרבה? אני יודע שזה גם תלוי באיזה מודם אבל אפילו בהכי טובים זה מתנתק הרבה?

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  21. לדעתי מגיע פיצוי לכל מי שנמצא בחבילת גיימר.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  22. לצערי הרב מאוד, הגעתי למסקנה שהדרך היחידה להעביר בדרך חוטית את הכבלים CAT-5 של הSWITCH, היא בדרך חציבת קירות מה שלא מתאים לאמא שלי כרגע. בצער רב אני אצטרך לעבור לרשת אלחוטית: 1. שמעתי שברשת אלחוטית ניתן לקבל רק 50% מחוטית. האם זה אומר שאם יש לי 2MB אני אקבל רק 1MB (לא נשמע לי הגיוני בכלל) או שזה מדבר על מגבלה מסויימת שברשת אלחוטית אי אפשר לעבור. 2. WRT54GL LinkSys - המודם הזה מומלץ באתר "http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm", כפי שאתם רואים, אבל לצערי לא מצאתי ביקורת עליו שם, לעומת על הEDIMAX שכן מצאתי עליו ביקורת באותו אתר ועליו הם ממליצים: http://www.netcheif.com/Reviews/6216MG/6216MG.htm. אם כך, לאיזה דגם יש הכי פחות ניתוקים בסה"כ, מי יותר …

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  23. שלום קודם כול רציתי להגיד שהרגע נרשמתי לפורום וזה נראה אחלה אתר בכללי...... (אוקיי אחרי ליקוק הישבנים למנהלים נעבור לבעיה). אני בערוצי זהב והספק שלי זה בזק בינלאומי. לפני שבוע הIP שלי היתחלף למספר שמתחיל ב80 במקום ב62. אני עושה ריליס וריניו אבל זה לא עוזר האיי פי נשאר אותו דבר.... מה שעוד מוזר שהאיי פי החיצוני והפנימי זהים... היתקשרתי לערוצי זהב... אצלם בכלל רשום שאני בספק קווי זהב (אל תשאלו אותי איך... ) אחרי שאמרתי להם שאני 100 אחוז בזק בינלאומי הם שלחו אותי להיתקשר לבזק ולהגיד להם שישלחו את הקבצים של ההיתחברות שלי שוב.... אמרו לי שזה לוקח 72 שעות... אז רציתי לדעת אם אחרי זה האיי פי שלי ישתנה סוף סוף..????? כי מה שמפריע לי שמאז שהאיי פי הישתנה יש לי פינגים של 500…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by Lioriiii,

שלום חברים, פתחתי SHARE על המחשב שלי, וכשאני בודק את ה-SHARE מהמחשב שלי אני מצליח להגיע אליו וכשאני הולך למחשב ליד הוא מבקש ממני USER&PASSWORD והרי אני אמור לראות את הדברים הבסיסיים כמו זה (תסתכלו בתמונה) ואני לא מצליח לראות אפילו את הדברים הבסיסיים, אני ישר מקבל חלון של USER&PASSWORD מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by m_a_t,

לא משנה... האינטרנט הוא בכבלים... 3 ip per modem... יש איזושהיא דרך לחבר מחשב רביעי לרשת שיקבל אינטרנט?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים