רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם שאני עושה פינג ל192.168.1.1 אני מקבל MAX 65 הרוב 1 1 1 1 אבל באמצע יש קפיצות ל65 ו20 ... זה תקין? אני מחובר באלחוטי קליטה מקסמילית... זה יכול לגרום לקיטוע בסקייפ או לאג? תודה
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן חברים אז ככה, היום שדרגתי את האינטרנט שלי ל-30 עם ה-HOTbox הזה של הוט ו-012.בגלל שיש לי את המתאם שיחות של 012 והוא יוצר התנגשויות עם ההוט בוקס, אז נאצלתי להפוך את ההוט בוקס למודם ולחבר חזרה את הרואטר שלי שהוא linksys WRT54G כדי לשמש ראוטאר.הבעיה היא שכנראה (לפי מה שאומרים הטכנאים של 012 ולפי בדיקה) שהוא לא עומד בעומס של ה-30 מגה, ונותן רק 22 מגה בקושי.הגעתי למסקנה הזאת לאחר שחיברתי את ההוט בוקס ישירות למחשב וראיתי שאני מקבל 30 מגה נקי ושאני מחובר דרך אלחוטי - למחשב אני מקבל 22 מגה. עכשיו גם הטכנאי אמר שהנתב לא עומד בעומס כפי שאמרתי.אז מכאן הגעתי למסקנה שכנראה אני צריך לקנות ראוטאר חדש, וראיתי דיי הרבה המלצות על הדגמים הבאים של TP LINK:TP -941ND TP -WR1043NDרציתי לדעת…
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
למעונינים לקרוא סקירה מפורטת של המודם/נתב האלחוטי המשולב ECI 352 שבזק מוכרת במסגרת מבצע הרשתות שלה -- http://www.netcheif.com/Reviews/ECI352/ECI352.htm
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה צצה לי בעיה במחשב הגדול אחרי ששדרגתי את מהירות האינטרנט שלי. לפני הייתי בהוט + בזק בינלאומי 30 מגה, המחשב הגדול תפס עד 30 מגה (המודם הוטבוקס הוא חדר ליד) הוטבוקס מוגדר כמודם TP 1043ND נתב השינויים: המהירות בהוט + בזק בינלאומי גדלה ל100 מגה ההוטבוקס הפך למודם + נתב המחשב הנייד תופס יפה עד 50 מגה המחשב הגדול עם כרטיס רשת edimax pcie wlan version 700 תופס 3 מגה, ולא מוכן לעבור את ה3 מגה ניסיתי להתקשר להוט הם רוצים שאני אחבר את המחשב הגדול ישירות בכבל למודם הוט בוקס. זה בלתי אפשרי בשבילי מכיוון שהמחשב בחדר השני. בכל מקרה הם לא מוכנים להמשיך לעזור לי בלי התהליך הזה שאני אחבר את המחשב בכבל. אז אני נאלץ לפנות אליכם (גם כן שירות לקוחות) תדריכו אותי מה לעשות.. תודה
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי מדגם Edimax BR-6114WG וכרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128g. הסיבה שבגללה רציתי ראוטר אלחוטי זה להמנע מלהעביר כבל בכל הבית... כשהתקנתי את הראוטר, העלתי את המחשב עם הכרטיס האלחוטי למעלה, במצב הזה הקליטה של הכרטיס הייתה מאה אחוז, היה אינטרנט רשת והכל... כשהורדתי את המחשב למקוםם שלו הקליטה הייתה 18% והוא לא מצא את הרשת. כשקירבתי טיפה יותר והקליטה הייתה 70% הוא עדיין לא מצא את הרשת ולא התבר לאינטרנט. מה שאני רוצה לשאול זה: א. האם זה נורמלי, צריך להיות ככה? ב. יש דרך להאריך את האנטנה? החוט שלה הוא באורך 70 סנטימטר, היא מתחברת על ידי הברגה. תודה מראש לכל העוזרים, עומר
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בוקר טוב החלטתי להקים רשת בבית לארבע מחשבים . מחשב ראשי שיהיה בחדר שלי ואליו מחובר מודם ADSL של ECI (ודרכו תעבור התקשורת מהאיטרנט לשאר המחשבים ) ואליו מחוברים שני כרטיסי רשת (1 למודם ואחד חופשי ) מחשב 2 יהיה בסלון ויוחבר לטלויזיה ( יהיה אפשרות לשיתוף קבצים אבל לא אינטרנט ) מחשב 3 יהיה בחדר של הילדה ( שיתוף קבצים + אינטנט ) מחשב 4 לאפטופ ( שיתוף קבצים בלבד ) כל התשתית כבר מוכנה ! האם יש אפשרות לחבר את הראוטר למחשב הראשי ואת שאר במחשבים אליו ? ( ראוטר של EDIMAX יעשה את העבודה ? איזה מומלץ ) ? מה לגבי אבטחה ? כרגע אני משתמש בפיירוול תוכנה למחשב הראשי בלבד ! כל עזרה והמצלצה תתקבל בברכה אוקיי לאחר חיפוש בפורם מצאתי הודעה לגביי EDIMAX BR-6104K - Broadband Router …
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כבל רשת עם 4 חוטים לבין 8 חוטים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות לגבי רשת במצעות החשמל! קראתי שחברת MSI מיצרת ממיר שמאפשר תיקשורת בין שני מחשבים במצעות כבל חשמל רציתי לדעת עד כמה זה משלם? לעומת חיבור שני מחשבים ברשת אלחוטית שאלה שניה באיזה אתר רשום שיש מגבלה שהמחשבים צריכים להיות על אותה פאזה האם הכוונה לפקק בארון חשמל אוו לחיבור שמגיע לבית מחברת החשמל? שאלה נוספת בנושא אחר יש לי מודם קבלים של מוטרלה SB4200 אם אני מחבר מחשב אחד לרשת ומחשב שני לUSB אני יכול לגלוש בו זמנית? אם כן מה קורה למהירות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום!!! שמעתי שאפר לבקש מספק שיתן למשתמש באינטרנט אי פי קבוע זה אפשרי????
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי את הWRT-160 של לינקסיס, ועוד ראוטר ישן מדגם 524 של D LINK האם אני יכול לשרשר ביניהם? (למרות שרק הלינקסיס תומך בתקן N), כיצד ניתן לעשות זאת? תודה רבה אלי
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שמחוברת דרך כבל רשת מוצלב המחשב שלי הוא השרת של האינטרנט בשתי המחשבים יש כרטיס רשת עכשיו יש לי אינטרנט בשתי המחשבים אבל אני לא יודע למה אין שיתוף קבצים! מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם באינטרנט של ערוצי זהב צריך גם לשלם על ספק? או בכל אינטרנט בכבלים ?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
נגמר לי המנוי בעוד חודש, איפה אני יכול לראות השוואת ספקים ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי ניסתי כרגע להתקין אקסס פוינט של אדימקס ועבדתי לפי המדריך המקורי. אני אמור להכנס אליו דרך האי פי כמו שנכנסים לנתב אבל פה הוא פשוט לא נכנס. קבעתי בכרטיס הרשת את האי פי שלו (כמו שכתוב במדריך) וזה לא נכנס. מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי XP PRO שמקושרים בניהם ולרשת dsl עם מודם-ראוטר 600e ישן, המתפקד גם כנתב. כעת אני מעוניין להכניס נתב אלחוטי edimax 6524n לחיבור בין שני המחשבים ואל מחשב נייד נוסף. מודם-הראוטר 600e יהפוך למודם בלבד ויתחבר בין רשת ה dsl ובין הנתב האלחוטי. כיום מוגדר חייגן במודם-ראוטר 600e ואני מאמין שעלי לבטל אותו לרשום את החייגן (לספק האינטרנט) בנתב האלחוטי. כעת כיצד עלי להגדיר את ה 600e כך שישמש כמודם בלבד ? (כיום מוגדר ב 600e לעבוד בחיבור bridge1 = PPPoE, עם ה default gateway של ספק האינטרנט). תודה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי בנייד ויסטה ואני לא מצליח להתחבר לאימיול ומסנג'ר גם בניתוק פיירוול. במסנגר רושם משהו עם DNS. ובאימיול משהו עם שרת UDP למישהו יש רעיון?
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
איך הכי כדאי לי לעשות את זה ? יש לי גם ראוטר אל חוטי
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מישהו מוכן להגיד לי איפה האתר שממנו אפשר להוריד עידכון חדש אם יש למודם מסוג PCI פנימי ששם החברה היא Cnet ניסיתי באתר של Cnet אבל לא מצאתי שום דבר.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בעוד חודש אני עובר לדירה חדשה ורוצה להתעדכן. סוגיה ראשונה: היום קיים בבניין חיבור סיבים של סלקום. אני לא ממש שש לשלם על השכרת ציודים ו/או להיות מוגבל ביכולות שיש שמוגבלים ע"י הספקים השונים (נתב עם 2 יציאות eth, יציאות רק של 100M ולא של 1G, הגבלות על הממשק ניהול,....). לכן אני תוהה לגבי רכישה של נתב שתומך ב VDSL ע"מ שאוכל לשלוט על ההגדרות שלי בעצמי. הסתכלתי ב netchief ברשימת המוממלצים (נכון לאוקטובר שנה שעברה), ואחרי סינונים הגעתי לרשימה הבאה D-Link DSL-245GR D-Link DSL-G256DG TP-Link VR600 לגבי הראשון, ראיתי שהביקורות עליו לא משהו. מצד שני, חסרים לי שם נתבים אחרים שאני רואה התייחסות אליה…
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי רשת אינטרנט ביתית שמנוהלת ע"י ראוטר. הסתכלתי היום מתוך סקרנות בלוג של הראוטר וחשכו עיני: שלל כתובות IP שונות ומשונות מנסות להיכנס לי לרשת ונחסמות בקצב של ניסיון כל חצי דקה בממוצע. אני לא יודע אם זה היה המצב מאז ומתמיד ופשוט לא ידעתי, אבל זה המצב כיום. לקחתי חלק מכתובות ה-IP לבדיקה באתר http://www.ipchecking.com/ והוא נתן לי תוצאות מכל העולם, חלקן הוגדרו בתור מקורות לספאם ושאר צרות. השאלה שלי היא האם יש לי סיבה לדאגה, ואם כן אז מה לעשות בנידון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 כרטיסי רשת אלחוטיים. אם אני מחבר את שניהם למחשב(ווינדוס 7) מישהו מכיר אופציה לגלוש על 2 רשתות אלחוטיות במקביל? ככה שאני אוכל לנצל את הרוחב פס של 2 הרשתות..(לא צריך שיהיה מצטבר או משהו) תודה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום חברים, אני גר בירושלים. עובד כמה ימים בשבוע מהבית (גם אשתי עושה כך). לצארינו זה היה קשה למצוא פתרון אמין לאינטרנט ביתי. אפילו רק כמה קילונטרים ממרכז העיר. אין פייבר באזור. קודם נשינו את ספק עם תשתית של בזק - לא עבד כל כך טוב. אחראי נשינו את חבילה של HOT דרך פרטנר. יותר מהיר אבל עדיין לא יציב כנדרש. בסוף חזרנו ל בזר אבל עדיין רציתי קו גיבוי כי הקו של בזק גם אינו כל כך יציב. החלטתי לנסות סלולורי כמו פתרון גיבוי. נרשמתי לחבילת DATA ONLY של WE4G וקניתו נתב סלולרי באיוורי אם יציאה ETHERNET (אני שוכח את הדגם המדויק ... אבל משהו מ- TP LINK). אגב, זה קו של 4G. עכשיו שי לי שתי הקווים מחוברים ל- NETWORK S…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים האקספלורר פשוט לא פותח חלק מהאתרים או העמודים, או לאחר זמן רב. תחילה חשבתי כי יש בעיה עם חיבור האינטרנט, אולם המוזילה מתפקד בסדר גמור (אני מעדיף אקספלורר תקין..). האתר speedtest מאשר כי החיבור תקין. נתונים שאולי יעזרו לאיבחון: 1. יש לי נתב לעוד כמה מחשבים בבית (הוא תקין ולא עושה בעיות) 2. יש לי bittorrent 3. תוכנת netlimiter מותקנת אצלי (ניסיתי לכבות אותה כדי לשלול שהיא איכשהו הגורם לתופעה. גם כשהיא אינה עובדת יש בעיה). כאשר יש איטיות התוכנה לא מדווחת על פעילות מצד סרביסים כלשהם. 4. לעיתים נראה כי ריסטרט עוזר (כמו לכל הצרות). 5. הבעיה הייתה לי באקספלורר 7 וגם לאחר התקנת 8 אין כל שינוי. 6. מדובר במחשב חזק יחסית, ככה שאין מצב שיש פה העמסת יתר …
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
חברת סטרטאפ חלוצית ישראלית מזמינה אתכם לקחת חלק בחלום, בואו לעזור בשלב חשוב זה. מדובר ברעיון יחודיי ובאמת מגניב בתחום הרשתות האלחוטיות והרבה יותר מזה... הוחלט לאפשר כניסה מבוקרת למשתמשי מחשבים ניידים בשימוש גבוה. כל מי שמעוניין לקחת חלק באלפא של המוצר החדש לניידים מוזמן לפנות אישית. (רק מתאימים ייענו, כרגע מדובר באלפא סגורה) לפרטים: ניר קוריס 054-2111089 nir@mycontigo.com
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-