עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gabrielf,

חיבור 100 מגה - האם יש סיבים אופטיים כבר בזמינות אצלי

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  2. Started by RevBlue,

כבר הרבה זמן שאני סובל מבעיית סטרימינג, אני בטוח שכולם מכירים את העניין. לוקח שנה לטעון קליפים/סרטונים....מפסיק וממשיך וכל השטויות האלו. השאלה שלי היא האם יש משהו במחשב עצמו שאפשר לעשות כדי לשפר את זה? אני יודע שהניתוב בארץ לחול הוא חרא ואין הרבה מה לעשות, אבל אפילו ב-2 בלילה בקושי מצליח לטעון סרטונים.

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by XDude,

יש לי ADSL, הIPשלי אמור להשתנות כל הזמן?, איך? אני שואל כי ראיתי באתר whatismyip את הIPשלי ואז כיביתי את המחשב ואת המודם והדלקתי מחדש ועדיין הIP שלי היה אותו דבר, זה בסדר?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  4. הבית שלי, מבחינת שטח, קטן ואפילו קטן מאוד. למרות זאת הקליטה בחלקים מסויימים בו גרועה מאוד עקב הקירות והעובדה שאחד החדרים הוא ממ״ד. כרגע יש ברשותי את הTL-WR1043ND והבעייה היחידה בו היא שהקליטה בחלק מהבית גרועה, בעיקר בממ״ד. אני מחפש נתב בעל טווח רב בהרבה במחיר סביר. לא חובה שימכר בארץ (אם כי אני לא יודע עד כמה מסובך לייבא נתב מחו״ל עקב משרד התקשורת וכו׳). תקציב לא מוגדר. אשמח להצעות. ע״מ לסבר את האוזן - repeater הוא לא פתרון (עקב מחסור בשקעי חשמל שמונעים מציאת מיקום במרחק סביר מהנתב המרכזי, בנוסף (להבנתי) ריפיטר אלחוטי עובד בחצי דופלקס ויחצה את מהירות הגלישה). כמו כן אני לא מעונין להעביר רשת חוטית בקירות - התשתית כאן בעייתית.

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  5. הי,הגדרתי IP סטאטי במחשב ופתחתי את הפורט הנדרש. הכל עובד מעולה וכל הבדיקות למיניהם מראות שהפורט פתוח אבל אחרי יומיים הוא נסגר..הIP בטוח לא משתנה וגם הפורט בתוכנה לא משתנה,ברגע שאני מגדיר פורט חדש הכל עובד מעולה שוב רק ליומיים ונסגר.הוא לא נסגר בראוטר או בחומתאש של הwindows הוא פשוט נסגר ובכל ההגדרות הכל נשאר אותו דבר. יכול להיות שבזק חוסמת פורטים?ואם לא אז מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  6. שלום לכולם ברצוני לשאול שאלה קטנה שלא מצאתי אליה תשובה חד משמעית. היות ובעבר היו מגבלות טכנולוגיות לגבי ה UPLOAD אז היום בעידן ה fiber עדיין ה upload הוא איטי (תמיד 10% מהמהורדה). יש למישהו הסבר למה זה עדיין ככה? תודה,ניר

7. שלום לכולם ברשותי ראוטר אלחוטי של EDIMAX br 6104wb במהירות של 11 מגה וכרטיס רשת תואם של EDIMAX ew 7126 . החיבור לאינטרנט עובד מצויין וה-SIGNAL STRENGTH שלי עומד על VERY GOOD. המחשב שלי הוא בעל כ.רשת אלחוטי והראוטר נמצא בחדר אחר שם הוא מחובר למחשב נוסף ולמודם כבלים - קו אוירי של 5 מ' - 2 קירות בדרך, וקו לא ישיר של כ-10 מ' - אותה קומה . כאשר אני מעביר קובץ ממחשב אחד לשני - המהירות העברה היא על 600 KB לשנייה, שזה כמחצית ממה שהכרטיס אמור להעביר וגם בגרף של NETWORK ב-TASK MANAGER אני רואה שהוא עומד על כ-50%. האם זה תקין והגיוני? במידה ולא, כיצד ניתן לשפר את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  8. Started by Kopi8,

היי, צריך עזרה בקשר לקניית הראוטר שבכותרת, כרגע אין ממש אלטרנטיבות כי זה חלק ממבצע... לינקים לביקורות או דעה של מישהו שקנה יעזרו מאוד. תודה מראש... 8)

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by lisly,

אם יש לי סטיק במחשב נייד יש אפשרות לחבר מחשב נייד אחר דרך אותו סטיק ולשני המחשבים יהיה אינטרנט באותו הזמן ?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by maverick,

רציתי להכניס סיסמה למודם בכדי שלא תהיה לו את סיסמת ה-default. נכנסתי ל-10.0.0.138 וניסיתי לשנות אך כנראה לא הייתה לי את סיסמת ברירת המחדל. לאחר כמה ניסיונות אני אפילו לא יכול להיכנס לדף הספציפי הזה מבלי להכניס סיסמה. יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  11. הראוטר שלי ממוקם בממ"ד ומאחורי עוד קיר בדרך, כך שההתקן WIFI-USB שיש לי כרגע חלש מדי ויש לי קליטה נמוכה וניתוקים תכופים איתו. אני מחפש חלופה חזקה ויציבה במחיר סביר. אין לי כל כך העדפה ל PCI או USB, אך אשמח להמלצה לאחד מכל סוג. תודה ושבוע טוב

12. Started by dmaster1984,

חברה מה שלומכם יש לי ראוטר של חברת BELKIN דגם F5D7230-4 אני מנסה להבין למה הראוטר שלי קורס כאשר אני משתמש בתכונות שיתוף קבצים (ABC בעיקר) אני מנסה להבין למה זה קורה, כי כולם אומרים לי שפשוט הראוטר שלי לא יכול להתמודד עם יותר מ 25 PEERS (חיבורים) בכל רגע אני אשמח לשמוע הצעות, תודה!!! ואם אפשר מה אני יכול לעשות ראוטר בשביל להפסיק את הניתוקים (חוץ מי לדפוק לו מכות ולזורק אותו לזבל)

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  13. אני כרגע מחובר לברק ואני ממש לא מרוצה מהמהירות... בבקרים ( מהשעות 4 - 10 ) אני מקבל מהירות נורמלית, עדיין לא מקסימלית אבל נורמלית ובכל שאר היום מהירות על הפנים... יש לציין שזו מהירות ההורדה מ FTP למיניהם. אני ממש השתגעתי אני לא יודע כבר מה לבחור

14. בדקתי על הנתבים המומלצים ב-netchief, אני מתלבט בין 2 דגמים מסוימים שהם: D-LINK DIR-615 לבין Edimax BR-6524N.. יש לי 4 מחשבים נייחים, 2 בחדרים נפרדים ועוד 2 בסלון.. בנוסף יש לי נייד בנוסף לכך.. סה"כ 5 מחשבים..

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  15. יש לי B FOCUS 312 שמתפקד בתור ראוטר, אני רוצה להגדיר את הDNS של הספקית שלי (בזק בינלאוי) איכשהו באספלורר ופעם ידעתי לעשו את זה ועכשיו אני לא יודע איך אני חושב שצריך לעשות את זה בתפריט של הראוטר ואני לא יודע איך. בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  16. מה אני יכול לעשות? יש לי שיתוף קבצים בין שניהם.. אבל אין אינטרנט.. יש לי חיבור קבוע לכבלים ועשיתי שיתוף אינטרנט דרך החיבור של האינטרנט אבל זה לא עוזר מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by full_clip,

אם אני קונה ראוטר אלחוטי בארה"ב יהיה לי בעיה לחבר אותו בארץ ?

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by AdiR^SiNaI,

מה זה ?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by dor0x,

שלום יש לי רשת בבית ואח שלי מחובר למודם ואני מחובר לאחי למחשב שלו דרך כבל כמובן עכשיו יש לי בעיה כל איזה 20 30 דקות מתנתק לי האינטרנט ואני צריך לעשות ריסט ובTray האייקון של האינטרנט מופיע כיאלו מחובר בבקשה תעזרו לי זה דחוףףף תודה לעוזריםםם

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by -Sky_Lord-,

לאחר תקרית עם אינטרנט זהב שלהם אני מנוי כבר בערך 10 שנים, החלטתי לעבור לספק אחר. אשמח לקבל המלצות לספקים אחרים. אני משתמש בADSL. אני גיימר אז חשוב לי פינגים נמוכים לאירופה. קצב העלאה סביר.

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by QttP,

ממה שאני יודע, ניתן, במצבים מסוימים, לחבר שני מחשבים למודם כבלים, אחד דרך ETHERNET ואחד דרך USB, ושניהם יקבלו IP חיצוני שונה. האם ניתן לעשות אותו דבר בחיבור שניים (או יותר) מחשבים דרך SWITCH (לא נתב?)

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  22. Started by yonir,

קניתי היום נתב Edimax BR6204WG והתחברתי דרכו עכשיו. הוא עובד בסדר, וגם utorrent עובד בסדר אחרי שהעברתי את הפורט שלו בהגדרות. עכשיו, האם אני מבין נכון- לכל תוכנה שמערבת שליחת קבצים (utorrent, emule, skype, ICQ, etc.) אני אצטרך להגדיר העברת פורטים בשביל שהם יעבדו? ועוד שאלה- יש לנתב פונקציה של firewall שבברירת המחדל הוא על disabled. The Broadband router provides extensive firewall protection by restricting connection parameters, thus limiting the risk of hacker attack, and defending against a wide array of common attacks. However, for applications that require unrestricted access to the Internet, you can configure a specific client/server as a Demilitarized Zone (DMZ). Ena…

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  23. הייתי על: 1.5/150 הוט: 55 בזק: 59 עכשיו אני על: 3/150 הוט: 55 בזק: 64 קיבלתי בנוסף ספא 1+1 (ואואואואואואוא איזה כיף לי) ומייל 1G איך?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  24. שלום, החלטתי לקנות ראוטר אלחוטי, ואין לי שמץ של מושג בראוטרים, אני רוצה לקנות ראוטר שיוכל להתמודד עם הרבה חיבורים בו זמנית, כי ראיתי פה בפורום שהרבה אנשים מתלוננים על ניתוקים כשהם משתמשים בתוכנות שיתוף למיניהן, ובכן אז גם אני אחד שמוריד הרבה דברים עם המון מקורות, אז אני זקוק למשהו שיוכל לעבוד בלחץ של ההורדות ולא ינתק אותי כל פעם מהאינטרנט, על מה אתם ממליצים? אני מתחבר דרך הכבלים, וכמובן אני רוצה שיהיה במחיר סביר

• 5 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים