רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
הכוונה היא שהמחשב שבו מותקן XP מאפשר גישה לשיתוף קבצים למחשב שמותקן בו VISTA והמחשב שבו מותקן VISTA לא מאפשר גישה לכוננים שלו מהמחשב שבו מותקן XP מה עושים
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אינטרנט של בזק (014), וכבר שבוע שלם האינטרנט לא זז! - לוקח לדף אינטרנט 2-3 דקות לעלות. אין לי שום תוכנה שלוקחת את רוחב הפס!, נכנסתי למנהל המשימות,תחת הקטגוריה ''רשת'',וכתוב לי - שימוש ברשת 0%. אני לא יודע מה לעשות!. זה קורה לעוד מישהוא? MuTaTiOn.
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אחרי שלוש שנים בבזק (ויס) אני עובר להוט וזה כולל ניתוק קו הטלפון של בזק... אני צריך המלצה לספקית שעובדת טוב עם הכבלים עם מינימום תקלות והכי הכי חשוב שלא תיהיה הגבלת הורדה, עם חסימת פורטים אפשר להתמודד... אני מבקש המלצות רק ממי שיש לו כבלים עכשיו.
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום שני הקרוב באים אליי כמה חברים עם המחשבים שלהם ואנחנו עושים בוטקאמפ אצלי בבית (לאן קטן כזה). עכשיו , יש לי סוויטץ , ראוטר ומודם , הכל עובד סבבה והבנתי איך מפעילים את הסוויטץ. אנחנו משחקים במשחק Counter Strike , ורציתי לדעת אם יש דברים מסוימים שצריך לעשות בשביל שלא יהיו לנו תקיעות ולאגים , פקודות מסוימות במשחק , רייטים וכדומה .. אשמח לקבל תשובה , להתראות (: שכחתי לציין שיש לי אינטרנט 5mb
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אהלן... ברשותי מחשב שהתקנתי עליו שרת(DOMAIN CONTROLLER) והשאלה שלי היא כזאת למה שאני מתחבר מהמחשבים שלי בבית לשרת הטעינה היא מאוד איטית??? יש למישהו הסבר הצעות פתרונות?...? אודה לתשובה
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שישלב חיבור קווי ואלחוטי, למרות שהשימוש ההתחלתי שלו יהיה אלחוטי בלבד. התקציב עד 300 ש"ח (מקווה שזה מספיק). כרטיס רשת- מה עדיף? usb או pci- למחשב נייח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מדובר על מצלמה CAS-230w\eeu איך אני מגדיר אותה איך מכמסים למצלמה מה ה IPשלה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
היי, הזמנתי מחשב חדש [מפרט ניתן לראות בפרופיל שלי] והיום כמה ימים לפני ההגעה שלו פתאום עלה לראשי עניין החיבור לאינטרנט. לא הזמנתי כרטיס רשת. האם אני צריך להוסיף כרטיס רשת להזמנה? אם כן, איזה? תוכלו לעזור לי בבקשה עם קישור מתוך האתר של פנדה, ששם קניתי? http://www.pandas.co.il או קישור ישיר ל "כרטיסי רשת" באתר: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=220_221 [האינטרנט שלי הוא 2.5 מגה אגב] למחשב אחד, לא רשת. מחובר ב ADSL. ואולי, אני לא צריך כרטיס רשת וזה מובנה בלוח אם? זה מחשב חדש אחרי 5 וחצי שנים ככה שאיני יודע :] תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ובכן, יש לי בבית רשת של כ 3 מחשבים, שניים מחוברים עם כבל ישירות ועוד אחד באלחוטי. בכל מקרה, אני רוצה לארגן אצלי במרתף מסיבת רשת, שכל החברים יבואו אליי עם המחשב שלהם ואני יארגן אצלי הכל. יש ברשותנו ראוטר עם 8 חיבורים, אך יותר מזה אין לי מושג מה צריך לעשות איך אני אמור לארגן את זה שיעבוד כמו שצריך? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כותרת ואשמח להדרכה של שלב שלב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים כרגע אני מחובר בבית ל1.5 מגה במידה ואני רוצה לשדרג את המהירות אני צריך לפנות רק לספקית אינטרנט או גם לבזק? כדי שיעלו את המהירות...
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אהלן. אתמול התקנתי לראשונה ראוטר של קומפקס ויש בעיה. רק המנורה של החשמל נדלקת כאשר המנורות של האינטרנט, החיבור האלחוטי והחיבור הפיזי לא נדלקים. וזה לא רק המנורות - במחשב שמחובר בעזרת כבל רשת זה מראה שהכבל רשת מנותק. המחשב הנייד בכלל לא מזהה רשת. רק אחרי שאני מכבה ומדליק 20 פעם ובזמנים שונים (לא ברצפיות) זה מסתדר וגם אז זה ל 5 דקות. אני חייב שתעזרו לי, זה משגע אותי. הינה, בזמן שאני כותב לכם זה גם התנתק. מה אני יכול לעשות ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי נמצא ברשת LAN רגילה, חיבור ישיר ועד היום היה לי אייקון בinternet connections שמראה את הרשת בשרת (במחשב השני) ופתאום הוא נעלם, דבר שגורם לאי פתיחת הפורטים כראוי. מה ניתן לעשות על מנת להחזירו ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר ת'מחשב הראשי למחשב אחר שהוא בלי שום כונן DVD ולהתקין עליו מערכת לינוקס דרך הרשת השאלה אם זה אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מנוי של הוט ונטויז'ן וכשאני מפעיל תוכנות הורדה (בעיקר ביטורנט) האינטרנט מתנתק לי אחרי דקה-שתיים. זה כבר נהיה מעצבן לאללה, וכשאני מדבר עם התמיכה הטכנית של הוט הם לא ממש עוזרים לפתור את זה כי הם טוענים שתוכנות הורדה פוגעות במחשב ובאינטרנט וזה מקור הבעיה. איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני יודע שכתוב בנעוצים אבל אין לי כוח לקרוא עכשיו אז אם מישהו יכול לכתוב בקצרה מה צריך לדוגמא צריך 2 כרטיסי רשת וראוטר או רק כרטיס רשת או משהו כזה בעיקרון לכול מחשב יש כרטיס רשת אחד השאלה אם צריך עוד ומה צריך עוד תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה בקשר לאימיול החדש . כאשר אני משתמש באימיול , אני מסדר לעצמי תיקיות מוכנות מראש , למשל תקית סרטים , תקית משחקים וכו' וכל תיקיה כזאת יש צבע ומיקם הורדה אחר . עכשיו, באימיולים הקודמים כאשר הייתי עושה את הדבר הזה , היה מופיע לי קובץ בשם : Category.ini שאם הייתי מתקין אימיול מחדש הייתי פשוט מעביר את הקובץ הזה , והוא היה מחזיר לי את כל התיקיות שיצארתי . לעומת זאת באימיול החדש , אני לא מוצא את הקובץ הזה , גם שיצרתי את התיקיות מחדש , הוא פשוט לא שם לי את הקובץ הזה אולי משהו מכם יוכל לעזור לי בקשר לזה , האם משהו יודע היכן או , או אולי יש קובץ בשם אחר שאני לא מכיר !? תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אהלן. קניתי ראוטר אלחוטי של קומפקס (350 שקל) ואתמול עברתי מבזק לכבלים. משם מה אני לא מצליח להגדיר דרכו אנטרנט. יש עוד משהו שאני צריך לקבוע חוץ משם משתמש וסיסמא ? בהתחלה יש כל מיני אפשרויות של PPOE וכאלה, במה אני אמור לבחור ? זה מודם של הוט המודם הוא של חבר RCA משהו כזה והוא עובד עם חייגן רגיל. אם מישהו מסביר לי איך אני מתקין את האנרטנט הוא יוצא מלך.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איך מונעים enable\disable לכרטיסי רשת ב-group policy ?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי לאימיול חדש יותר (הרשמי 0.48A) וכל הזמן יש לי LOW ID מה עושים? הפורטים שאני משתמש בהם נשארו פתוחים. יש לי ראוטר 270PR +סוויצ' עם רשת בין שני מחשבים. פיירוול של ZA. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, קודם כל, אני מדבר כאן בתיאוריה בלבד : אם למשל במקום עבודה מסויים ישנו FIREWALL שחוסם כל מיני פורטים החוצה מהרשת הפנימית (למשל מסנג'ר) האם אפשר בצורה כזו לעקוף את המגבלה : - להוריד במחשב הביתי (לא במקום העבודה) איזשהו שרת SSH, שיאזין על פורט 80, ויאפשר TUNNELING דרכו - במקום העבודה לפתוח חיבור SSH לבית באמצעות PUTTY ולהגדיר בו TUNNEL דינאמי. - במקום העבודה, להכניס למסנג'ר (או כל תוכנה אחרת שתומכת SOCKS וחסומה מהרשת הפנימית בפורטים הדיפולטיים שלה) ל SOCKS את localhost ובבית לאפשר יציאה של שרת ה SSH לאינטרנט דרך הפירוול הביתי. האם בצורה כזו בעצם המחשב שלי בעבודה יגלוש / ימסנג'ר דרך חיבור האינטרנט שלי בבית ? אני יודע בוודאות שזה עובד עם שרת ה SSH הוא פנימ…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, שמי שחר ואני חייל המשרת בתור מנהל רשת. המפקד שלי ואני רוצים לסדר את כל עניין הרשתות אצלנו בבסיס מאחר ודבר כזה לא נעשה מאז ומעולם. התחלנו כבר בסינון המשתמשים שלא קיימים, וכעת הגענו לסידור שרת הקבצים. כרגע מותקן על השרת Windows 2000 server, ואנחנו בתהליכי עדכון ל2003 server. השרת מחולק לכוננים לכל גדוד\אגף ומפוצץ במידע מלפני שנים רבות שאף אחד כבר לא צריך וסתם תופס מקום. מה שאנחנו רצינו לעשות זה לפרמט את הכל, להתקין 2003 וכל מה שצריך, ולסדר מחדש את הכוננים. * עכשיו השאלה שלי היא קודם כל איך לפי דעתכם הכי כדאי לסדר שרת קבצים? האם כדאי לעשות כונן אישי\תיקיה לכל אגף ולתת לה הרשאות רק לאנשים מאותו אגף, ולעשות בנוסף כונן משותף שימחק אחת לחודש? או אם יש למישהו רעיונות נוספים…
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי, המודם של בזק התקלקל לי(פינג ל10.0.0.138 לא נותן תוצאה). אני רוצה לעדת על איזה מהמודמים שבזק מחלקת אתם ממליצים? כרגע יש לי את הAZTECH. חשוב לי שהוא יהייה גם ראוטר ויהייה בו UPNP. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן,לאחרונה נוסף מחשב חדש בבית (מחשב שני במספר) על הקיים מחובר מודם של b-fucos 270 שעבר שדרוג ל"ראוטר",אך הוא לא אמין,נופל לעיתים קרובות,וזה כשמחובר אליו רק מחשב אחד,לא רוצה לדעת איך הוא עם שניים. אז החלטתי לקנות ראוטר אמיתי,השאלה היא איזה? אני מחפש משהו אמין שיש לו תמיכה באינטרנט ויהיה קל להתעסק איתו,התקציב הוא 350 ש"ח. החיבור הוא מסוג ADSL בפס 2 מגה. **שכחתי לציין: עדיף ראוטר קווי,לא סומך על ההאבטחה של האלחוטי.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
איך בעצם אני מעביר קבצים בין שתי מחשבים שמחוברים לאותה רשת דרך ראווטר (gigabite)
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-