רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
תשמעו אנשים טובים.... אני כבר שבוע עם הבעיה הזאת ואני לא מצליח לפתור אותה אני לא מצליח להתחבר לרשתות אינטרנט.... מחקתי והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס אלף פעם....ועדין כל זה היה לחינם אפילו קניתי כרטיס רשת חדש... אבל שוב ללא הצלחה ... אנא ממכם תעזרו לי אני לא יודע כבר מה לעשות
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, http://doctordns.wordpress.com/ אשמח לשמוע תגובות המלצות והצעות.
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
האם אפשרי באמצעות תוכנה כלשהי או דרך אחרת ליצור בעזרת כרטיס רשת של netbook סוג של WIFI - רשת שמכשירים אחרים יוכלו להתחבר אליה, לאו דווקא לגישה לאינטרנט אלא יותר דגש על רשת פנימית, בקיצור שהמחשב ישמש כמעין ראוטר לשני טלפונים סלולארים למשל שיוכלו להתחבר ככה אחד לשני. תודה
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ביקשו ממני לרכוש כרטיס COM1 עם 9 פינים. מה זה? ומאיפה אני קונה את זה?
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, יש לי כבל רשת מוצלב ואני רוצה להפוך אותו לישר... מצאתי את המדריך הבא: http://homepage.ntlworld.com/pete.long007/patchlead.htm הכל מובן חוץ מ-2 דברים: 1. איך לעזעזל אני מוריד את החיבור RJ45 מהכבל 2. מה זה Crimper והאם זה חובה בשביל להכין כבל רשת? תודה!
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
במדריכים באתר יש ראוטר של לינוקס רציתי לדעת 1. אם יש בעיות עם ADSL 2. אם התוכנה תומכת במודם USB
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום אב. יש לי בבית חצי קומה למעלה שלא קולטת תשדירים של WIFI רגיל MIMO (מקווה שפגעתי בשם הנכון) אני לא מעוניין לנסות. מה הפיתרון ע"ג רשת החשמל בבית הכי זול שקיים. איזה מתאם.... אני צריך 2 מתאמים + נתב. תודה.[br]פורסם בתאריך: 8.06.2008 בשעה 18:15:08 אפשר התייחסות ממישהו?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
האם יש דרך לדעת דרך טרייס של לינוקס/ווינדוס/BSD או כלי אחר האם הניתוב שלי ליעד מסויים עובר דרך PUBLIC PEERING או דרך PRIVATE PEERING של הספק?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לרכוש נתב לדירה.. האינטרנט הוא במהירות 10 מגה. תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי. השימוש הולך להיות בעיקר להתחברות ברחבי הדירה של הסלולרים ואייפד. וכן סטרימר Xtreamer sidewinder. אשמח להמלצה לנתב שיתאים לדרישות הנ"ל. הדירה קטנה.. אם יש נתונים נוספים להוסיף כדי למקד את הדרישה אשמח לענות.. תקציב בסיסי +, אם יש משהו בפחות מ - 200 שאמין ואיכותי אני אשמח..
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ניסיתי לשלוח מודעה לאתר "יד2" ואחרי שמיליתי את כל הפרטים ורציתי לשלוח את המודעה, קיבלתי הודעה שכתובת ה IP התגלתה כחשודה, אז אי אפשר לשלוח את המודעה. למה זה?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
הי כולם. כרג אני כותב מהמחשב נייד של אחותי, אז אני מתנצל על טעויות קטנות בכתיב מראש אני פשוט לא רגיל למקלדת הזאת. בכל מקרה, מאתמול בלילה לא יכולתי בכלל להיכנס לשום אתר באינטרנט ולא לשאר המחשבים ברשת. יש לי Router אלחוטי של Edimax וכל שא המחשבים שמחוברים עליו, גם חוטית וגם אלחוטית מחברים לאינטרנט ולרשת ועובדים מצוין. המחשב שלי מתחבר חוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי Onboard של Nvidia (יש לי Nforce 4 של MSI - ראו מפרט) ניסיתי לשנות את ההגדרות של הכרטיס רשת אבל כל פעם שבכלל ניסיתי לגעת במשהו החלון של השינויים נתקע ברגע שלחצתי על Apply. ניסיתי למחוק את הדריברים ולהתקין שוב, ושום דבר לא עזר. היום פירמטתי את המחשב אבל עדין אני נתקל באותה הבעיה - אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ואני …
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=1896048 אני צריך כבל של USB שיתחבר מערוץ אחד של הרכזת אל המחשב כדי שהרכזת תפעל? כי נכתב של צריך צריך ספק כוח... נ.ב. מה דעתכם על המוצר? מבחינת עלות\תועלת? במחשב שלי יש רק שני חיבורים של USB 1.1 ואני צריך להרחיב את זה..
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית בן 2 וחצי קומות, כאשר הנתב אמור לשבת במרף, המרתף נמצא מתחת לאדמה והוא בעל קירות דיי עבים. אני צריך המלצה לכל המערכת, זאת אומרת נתב (או שילוב של נתב ותחנת ממסר להגדלת הטווח) וכרטיסי רשת אלחוטיים למחשב נייד ומחשב נייח. תודה, אסף.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את הראוטר של לינקסיס היום הגדרתי אותו מול הכבלים (קיבלתי מהתשתית איי פי קבוע ,מה שפתר את הבעיה) עכשיו הראוטר הזה מפוצץ הגדרות... אני רק רוצה לדעת על איזה סוג של אבטחה אלחוטית לשים אותו מה הכי כדאי? ומה ההבדל בינייהם למי שיכול להסביר בבקשה.. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
טוב, אז ככה: יש לי 3 מחשבים מחוברים ברשת. באחד vista, ב2 האחרים XP. (כולם 32 ביט) כבר כמה ימים אני מנסה להעביר קבצים ממחשבי ה-xp למחשב הנוסף, לצורך פירמוטם והם מסרבים לשתף פעולה! אני רואה אותם ברשת, רואה את התיקיות ששיתפתי וגם ביטלתי את הfirewall של ווינדוס בשניהם. אך עם כל זאת, באמצע העברת הקבצים (שעובדת על 10 מגה לשניה, למרות שכל המחשבים מצהירים על מהירות חיבור של 100), קופצת לי הודעה בVISTA כי אין לי הרשאה "לבצע את הפעולה הבאה" וקבצים מסויימים הוא פשוט לא מוכן להעביר! wtf?? בדקתי מדגמית חלק מהקבצים הללו, ובמבט ראשון (ושני) לא מצאתי מה בהגדרות שלהם שונה מחברהם לתיקיה שכן מואילים בטובם לעבור מחשב... ולשאלתי: איך אני נותן למחשב עם הVISTA סמכות בלתי מעורערת בשני המחשבים הא…
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת שבה המודם והראוטר נמצאים בממ"ד(מאילוצי של תשתית ואין אפשרות להוציאם מהממ"ד) בכל המחשבים שמחוברים לראוטר הזה הIP הוא 192.168.0.X ואין שום בעיה מיוחדת להתחבר ולשתף קבצים בין המחשבים. הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לחבר את המחשב הנייד ולכן התקנתי ראוטר נוסף שמשורשר לראשון והגדרתי את הIP שלו בתור 192.168.2.1 במחשב הנייד ראיתי שהוא מקבל את הIP מהראוטר השני 192.168.2.X וניתן לגלוש באינטרנט אך לא לשתף קבצים ומדפסות. אודה למי שיוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
I want to connect my sister's computer to the internet, in order to save money i will probably do it through ethernet card.. she has VERY old computer, Pen 2 400MHZ... and i have 2.4C i wanted to ask if the connection between two computers can effect my comp in any way ? I mean if she have a virus, any kind of problem... can it effect on my comp ? Thax Alot !
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת על איזה שרתים רצים האתרים הרציניים בארץ כמו וואלה, YNET, יד 2, אפילו אתרים קצת פחות כמו האתר הזה למשל, או גרופון וכאלה. אני פשוט בונה אתר שאני מעריך שהוא יהיה בסדר גודל גדול למשל 2000 כניסות ביום.. ואני לא כל כך מבין בשרתים.. קניתי שרת למשל ב GODADDY והוא איטי מאוד.. אז אני מחפש המלצות, טיפים כל מה שיתרום לי.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות לגבי רשת במצעות החשמל! קראתי שחברת MSI מיצרת ממיר שמאפשר תיקשורת בין שני מחשבים במצעות כבל חשמל רציתי לדעת עד כמה זה משלם? לעומת חיבור שני מחשבים ברשת אלחוטית שאלה שניה באיזה אתר רשום שיש מגבלה שהמחשבים צריכים להיות על אותה פאזה האם הכוונה לפקק בארון חשמל אוו לחיבור שמגיע לבית מחברת החשמל? שאלה נוספת בנושא אחר יש לי מודם קבלים של מוטרלה SB4200 אם אני מחבר מחשב אחד לרשת ומחשב שני לUSB אני יכול לגלוש בו זמנית? אם כן מה קורה למהירות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
החייגן פשוט מסרב להתחבר עם L2TP אני מנסה להתחבר והוא מביא לי שגיאת 692... שזה בעצם מודיע על כך שהמודם לא בתקן הרגיל, אבל הבעיה היא שהוא כן בתקן הרגיל, וכשאני מתחבר דרך pptp הוא מתחבר בלי בעיות.
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקבל מידע לגבי שרת עצמאי שיאוחסן בחוות האכסון של בזק. אז ככה אני מעוניין להקים אתר מסויים שדורך שטח רב של אכסון(מאות גיגה) עכשיו המחירים בארץ של השרתים הם של אלפי שקלים. חשבתי אולי לקנות מחשב שרתי עם הארד דיסק רחב של טרה ביט+ ולאכסן אותו בחוות השרתים של בזק(זה אפשרי) עכשיו מה אני צריך לדעת לפני שאני נכנס לכל העסק? מה משמעות של המחשב לעוצמת השרת(למשל מעבד לשרת יעודי או סתם E5500) יש פה מישהו עם ניסיון בדברים האלה?
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי בבית תשתית של הוט וספק של נטויזין המהירות 100 לפני חודש בערך התחילה אצלי בעיה שלא נפסקה עד היום. הבעיה: לאחר מספר שעות שלא נוגעים במחשב אני לא מצליח לגלוש בדפדפן . הכונה היא שיש לי לי חיבור יציב ואני מקבל נתונים אפילו סקייפ וטורנט עובדים ,אבל ברגע שאני מנסה לפתוח כתובת בדפדפן( ולא משנה איזה דפדפן) אין יכולת לדפדפן לפתוח אתרים לדוגמא walla.co.il לשון ההודעה "טעינת הדף נכשלה" ככה בכל כתובת שאני מנסה לפתוח. שוב בנתיים הטורנט ממשיך לעבוד וגם הסקייפ בדקתי גם דרך ה cmd וקבלתי בכל אתר ותוכנה רפליי חיובי מה שאומר שזו לא בעיית רשת חשבתי אולי בעיית DNS אבל לא ראיתי איך זה מגיע משם. בכל אופן אני תקוע בפתרון של הבעיה אשמח…
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
היי!, אני מחפש REPEATER שיכול להתחבר לDLINK 524, שיהיה לו טווח טוב ושיהיה יציב, כעקרון אני מחפש עוד דילינק.. למקרה ואני שוגה בטרמינולוגיה, אני מחפש מעיין עוד ראוטר שמחשבים אלחוטיים יתחברו אליו והוא ייתחבר לרשת הראשית באלחוטי ובכך יגביר את הטווח. תודה!!
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
קיבלתי היום מודם רשת דגם ETH-AZTECH DSL 600E עכשיו חיברתי אותו (חיברתי אותו מצויין!) ואז שהמחשב עולה הוא עובד 10 שניות (אפילו יש על הסמל של האנטי וירוס איקס ורק אחרי 5 שניות הוא נעלם) ואז אחרי שהוא עובד 10 שניות פשוט המחשב נתקע! הוא קופא גם העכבר המקלדת הכול! אפילו אם אני לוחץ על הכפתור של הריסט גם אי אפשר לכבות את המחשב רק אם אני מוציא מהשקע.... כרגע אני מדבר איתכם דרך המודם הישן יותר... אין אני מסדר את הבעיה ?????????......???????? נ.ב עדיין לא התקנתי את הדיסק שבא עם המודם... אולי צריך להתקין אותה ואז לחבר את המודם ? תעזרו לי! תודה! :'(
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לאחרונה אני מרגיש שמשהו דפוק עם החיבור שלי אני משחק בדרך כלל בworld of warcraft, ולפעמים יש לי לאגים מתי שלאחרים אין אז אני מנסה לנתק את החיבור ואז להתחבר מחדש ואז מה החיוג של ווינדוס עושה לי? נשאר שעה על הקטע של מוודא סיסמה ושם משתמש אני מחובר בתשתית כבלים ל012 קווי זהב יש לי מודם בחיבור רשת של תומפסון והוא מחובר לרשת אונבורד קודם כל מישהו יכול להסביר לי למה החיוג של הווינדוס עושה לי קונצים בהתחברות מחדש?
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-