רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
היי . חיברתי את המחשבים שלי לרשת עים ראוטר קווי של EDIMAX , העניין הוא שאני לא מצליח לפתוח אתרים מסויימים באינטרנט (כמו: וואלה, נענע, ...) כאשר אני מחובר ישירות מהמודם למחשב אני מצליח לגלוש כמו שצריך. אני מחובר דרך בזק בינלאומי עם מודם B-FOCuS Router 270 . הדגם של הראוטר של EDIMAX הוא: BR-6104K . אשמח אם תוכלו לעזור לי , כמו תמיד תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אם אני משנה את ה mode בהגרה של הראוטר הטווח יהיה יותר ארוך ? (תמונה בפנים) http://img98.imageshack.us/img98/9518/59793605.png
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני מחשבים, וכרגע הם מחוברים בצורה הזו: המחשב הראשי מחובר (בכבל רשת) למודם (motorola SB4101, בנטוויז'ן), והמחשב המשני מחובר לראשי בכבל רשת מוצלב. אני רוצה להשיג מאיפהשהו מחשב ישן, לקנות switch או hub ולהגדיר ראוטר לינוקס. אילו הגדרות אני צריך לשנות כדי לעבוד עם מודם הכבלים? בתודה רבה מראש, עדי.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
צירופי האותיות והמספרים כמו N900, AC1200 או AC1750 המופיעים בצמוד לשמות הדגם של הנתבים, נותנים תמונה מדוייקת לגבי היכולת האלחוטית שלהם. במדריך המצורף תוכלו למצוא הסבר מפורט לגבי המשמעות של צירופים אלה וטבלה המפרטת את כל הצירופים האפשריים. http://www.netcheif.com/Articles/WiFi_Speeds/WiFi_Speeds.htm
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא במשרדים של 3 קומות, אני מעוניין לפרוס נתב/ים אלחוטיים שיכסו את כל הקומות. אני מתכוון לחבר את הנתב לLAN לתת לו SUBNET משלו לצורכי אבטחה שישמש רק לגלישה באינטרנט. אשמח אם תוכלו ליעץ לי לגביי אילו נתבים אלחוטיים / ACCESS POINTS עליי לרכוש וכיצד לפזר אותם בקומות. אם ניתן גם ליעץ בנושא אבטחת המידע (אינני מעוניין שיתמשו במשאבי הרשת למעט את תשתית הגלישה) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי. יש לי בלוג בפלטפורמה של community server שמאורח בשרתים של חברה. לאחרונה קניתי דומיין עבור הבלוג. (ב goDaddy) עשיתי הפנייה פשוטה מהדומיין לכתובת של הבלוג. אבל אני רוצה יותר מהפנייה. שממש הכתובת של הבלוג תיהפך לדומיין שקניתי. כלומר, שמשתמשים שגולשים לדומיין שקניתי ימשיכו לראות אותו בשורת הכתובת גם כשהם מנווטים בתוך הבלוג שלי. או לדוגמא כשגוגל מאנדקס אותו, שיוצגי הדומיין שקניתי ולא את הכתובת הישנה של הבלוג. מה אני צריך להגדיר ואיך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
עם 3 כבלים כאלה: http://www.ebay.com/itm/Q742-9M-WiFi-WAN-Router-Antenna-Extension-Cable-RP-SMA-/160548437942?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item25616ebfb6 סה"כ 27 מטר , יכול ליצור בעיה עם תמסורת האות ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי=] מהירות הגלישה שלי היא 1.5 מגה...כשאני צופה בערוצים חיים, הכל רץ חלק...אבל רק באתר מסוים (האח הגדול) הוידאו דיי נתקע כל שניה. הבעיה לא היתה עד לפני שבוע. שום שינוי/התקנה/הסרה במחשב בוצעו מאז, בדוק! אודה מראש לכל מי שיש לו שמץ בנושא.. שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, לידידה שלי יש נתב בבית שמחוברים דרכו שני מחשבים. כל כמה שעות הנתב מפסיק את הגישה לאינטרנט ובשביל להחזיר אותה צריך לנתק אותו מהחשמל. כשהוא מפסיק את הגישה אין אפשרות לגשת אליו מהמחשב. אם צריך את הדגם אני אפרסם אותו בערב. תודה נ.ב. חיפשתי!
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אחד P2 450 (ללא כרטיס רשת) עם ווינדוס 98 SE, ואני מקבל בקרוב מחשב חדש AMD 2600, עם XP, ואני רוצה לחבר גם אותו לאינטרנט (בכבלים). איך אני עושה את זה, מה אני צריך לקנות ואיזה הגדרות אני צריך לשנות? תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי את הנתב אלחוטי Linksys WRT54GL ואליו מחוברים חוטית שני מחשבים והכל עובד סבבה. לא מזמן התחברתי לטלפון של HOT ושמתי לב שהם הביאו לי נתב(?!) Terayon TA-102 שדרכו מחובר הטלפון. הסתכלתי מאחורי הנתב הזה של HOT ושמתי לב שיש לו גם חיבור ethernet. האם יש מצב דרך הנתב האלחוטי שלי להתחבר אל הנתב הזה של HOT? יש לי בסלון XBOX, האם אני אוכל לחבר אותו אל הנתב של HOT דרך הETHERNET ואז הXBOX יהיה מזוהה ברשת האלחוטית? יש למישהו פה את המודם טלפון הזה של HOT והוא שיחק איתו קצת?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ה-TPL-401E הוא מתאם HomePlug המגיע למהירות מוצהרת של 500Mbps. הסקירה מנתחת את המבנה הפנימי והחיצוני של המתאם ואת אופן השימוש בו. גם מקומה של בדיקת הביצועים אינו נפקד ודווקא בה מתקבלות תוצאות מפתיעות ולא ממש מחמיאות. קריאה מהנה. http://www.netcheif.com/Reviews/TPL-401E/TPL-401E.htm
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליחה להבין או ליישם בהצלחה את פתיחת הפורטים בנתב TP LINK 1043 אשמח לעזרתכם. אממ לא משנה הסתדרתי, פשוט חשבתי שהמחשב לי סיומת 100 והוא בעצם 102... הכל בסדר
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים שמחוברים ב HUB עם מודם כבלים ודיילר. המחשבים קשורים ברשת על ידי חיבור שלא ברור לי כלומר לא מוגדר IP משותף וכלום. XP (בשניהם) פשוט יודע כנראה לזהות חיבור ועושה עם זה משהו ... ברגע שאני בוחר לשתף את המודם הוא מיד מפסיק לפעול ומחזיר גם הודעת שגיאה כשמנסים להתקשר 769. עשיתי את כל מה שכתוב במדריך מספר פעמים וזו גם לא הרשת הראשונה שאני מקים אבל אני לא יודע מה הבעיה כאן. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי כ. רשת PCI של אדימקס ואני רוצה לחבר לו אנטנת YAGI: http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-100w-18dbi-directional-high-gain-18-unit-antenna-for-wifi-wireless-network-sma-34759 קודם כל זה אפשרי? אם כן, אם אני יחבר לו מאריך של 3מטר הוא יאבד מהעוצמה שלו? למשל: http://www.dealextreme.com/p/wi-fi-antenna-rp-sma-m-f-connector-extension-cable-3m-length-34650
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמתחברים ל-HUB ואליו מתחבר מודם של אינטרנט כבלים אני מצליח לגלוש בשני המחשבים באינטרנט אבל לא לקבל רשת בניהם מה אפשר לעשות? (יש בשני המחשבים WIN XP) עשיתי שיתוף והגדרתי רשת מקומית עם דיסקת אבל זה לא מצליח
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
טוב, אז ככה: יש לי 3 מחשבים מחוברים ברשת. באחד vista, ב2 האחרים XP. (כולם 32 ביט) כבר כמה ימים אני מנסה להעביר קבצים ממחשבי ה-xp למחשב הנוסף, לצורך פירמוטם והם מסרבים לשתף פעולה! אני רואה אותם ברשת, רואה את התיקיות ששיתפתי וגם ביטלתי את הfirewall של ווינדוס בשניהם. אך עם כל זאת, באמצע העברת הקבצים (שעובדת על 10 מגה לשניה, למרות שכל המחשבים מצהירים על מהירות חיבור של 100), קופצת לי הודעה בVISTA כי אין לי הרשאה "לבצע את הפעולה הבאה" וקבצים מסויימים הוא פשוט לא מוכן להעביר! wtf?? בדקתי מדגמית חלק מהקבצים הללו, ובמבט ראשון (ושני) לא מצאתי מה בהגדרות שלהם שונה מחברהם לתיקיה שכן מואילים בטובם לעבור מחשב... ולשאלתי: איך אני נותן למחשב עם הVISTA סמכות בלתי מעורערת בשני המחשבים הא…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אבא שלי עשה איטרנאט 1.5 וביקש מודם usb עכשיו הוא קיבל במקום התבלבלו ונתנו מודם של כרטיס ושמו speedtouch 500 series multi user adsl gatewy עכשיו אני לא יודע למה אבל אבא שלי חושב שמודם usb יותר טוב מכרטיס רשת העם זה נכון ולהחליף אתהמודם הזה ההורים שלי גרושים אז בבית יש לי מודם שחור ישן של אלקטל .... בנתיים איזה מודם כדי ? זה בשביל שאבא שלי ירגע וידע מה יותר טוב .. להשאר עם מה שהביאו או לבקש usb
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש השפעה ישירה או מסוכנת על החלפת אנטנה של ראוטר מאנטנה פשוטה (3dbi) לאנטנה נפרדת חזקה יותר - 8dbi? האם יש השפעות מסרטנות יותר משידור של ראוטר רגיל? השימוש יהיה להגדלת ושיפור האות האלחוטי ברשת הביתית שלי. האם זהו פתרון טוב או שעדיף לחשוב בכוון של AP?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אוקיי לפני כמה חודשים התקינו לי בבית ROUTER ושני המחשבים מחוברים אליו וגולשים מצויין ... איך ישנה בעיה אחת ... מאז התקנת הראוטר ,הוא כאילו עשה FIREWALL ואני לא יכול לא לשלוח ולא לקבל קבצים דרך ה ICQ MSN Messenger יש מושג ?
-
שלום לכולם אני מנסה להתחבר למחשב שלי באמצעות REMOTE DESKTOP בוינדוס XP וכלום לא יוצא... עברתי על כל המדריכים באינטרנט וכלום לא עוזר... מה עושים??? למישהו יש איזשהו מדריך שבאמת עובד המטרה להתחבר למחשב שלי באצעות האקספלורר http://***.***.***.***/tsweb
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום ואנא גלו סובלנות לחוסר הידע שלי יש לי מחשב שמחובר לרשת דרך בזק וקניתי מחשב נוסף רציתי לדעת מה עליי לעשות בכדי לחבר את המחשב הנוסף לרשת ,צריך ראוטר \להתקשר לבזק אשמח לדעת מכם מה עליי לעשות ואים0 ניתן לדעת כמה אמור לעלות כל הסיפור של חיבור מחשב נוסף לרשת תודה רבה רובי
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מודם ADSL ALCATEL, ו ראוטר של SWEEX. עכשיו משום מה לאחר כמה זמן של חיבור אינטרנט , החיבור מושבת והאינטנט משתתק. בדקתי ב SYSTEM LOG של הראוטר , וזהו חלק מן הרץף הארוך של השגיאות שחוזר על עצמו : Mar 8 21:13:59 syslog: anon log[main:pptp.c:219]: The synchronous pptp option is NOT activated Mar 8 21:14:02 syslog: anon warn[open_inetsock:pptp_callmgr.c:312]: connect: No route to host Mar 8 21:14:02 syslog: anon fatal[callmgr_main:pptp_callmgr.c:121]: Could not open control connection to 10.0.0.138 Mar 8 21:14:02 syslog: anon fatal[open_callmgr:pptp.c:381]: Call manager exited with error 256 Mar 8 21:14:05 syslog: anon log[main:pptp.c:219]: The synchronous p…
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לאחרנוה נתקלתי בתופעה של "קפיאה" של החיבור שלי לאינטרנט מדי פעם לזמן של בערך 10 שניות כל פעם שפשוט מטריף לי את השכל :AR15: :AR15: :AR15: "קפיאה": פשוט אין אינטרנט, אין פינגים, EXPLORER לא עובד, משחקי און-ליין מתנתקים, פשוט מטריף! מפרט החיבור: חיבור ADSL 1.5M לבזק בין לאומי, עם Alcatel מוסב לPRO, כרגע מחשב אחד מחובר ישירות לALCATEL (לבד) בעת הקפיאה יש לי גישה מלאה ל ALCATEL ו הוא עובד ונשאר מחובר, בדו"ח גלישה לא מראים שום ניתוק בזמנים הללו! זה קורה בעיקר בשעות העומס של הרשת. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי, או מכיר מישהו עם בעיה דומה שנפתרה תענו ל הודעה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של בזק d-link n2760u החלפתי אותו אחרי שהקודם הפסיק לעבוד ומהרגע שחיברתי את החדש המחשבים (גם לא פלאפונים) מזהים אותו באלחוטי. הנורה של ה wlan דולקת האינטרנט בחיבור קווי עובד
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-