רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
עוד ב 2006: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000134151
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
1. במידה ויש רשתות פתוחות אבל החיבור לא חזק מספיק, האם זה נכון שאם אנטנה במחשב נייד לא תקלוט, גם אנטנה אחרת לא תקלוט? [נראה לי שטות מוחלטת] כמה dBi ו-dBm היא לרוב? 2. יש אנטנה של 4dBi עם 18dBm והיא לא קולטת (יש רשתות פתוחות אבל החיבור לא חזק מספיק). מה כדאי לקנות כדי לשפר את הקליטה מרשתות פתוחות? אני יכול לקבל ראוטר בחינם, ומוכן להוציא קצת כסף. האם הראוטר יכול לשמש גם כנקודת גישה לרשתות פתוחות אחרי שמוספים לו אנטנה?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מישהוא יודע מה הוא הבדל בין כבל רשת RJ45 (ישר) וכבל רשת RJ45 (מוצלב) ?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום כמו בכותרת יש לי קליטה נמוכה. ידועה לי שהראוטר מיושן . המחשב הנייח עם הקבל מחובר לראוטר נמצא קיר ליד המחשב הנייח עם כרטיס רשת חיצוני (מתאם) הקליטה בכרטיס רשת האלחוטי ,ברשת שלי הוא 3-2 קווים בדרך כלל ואני זוכר הקליטה של רשת אחרת בבניין הייתה 5 בשני רשתות(סגורות) הקליטה במכשיר מובייל היתה בעבר מעולה בכל הבית (מטבח, סלון ,חדרים ,שירותים ,מרפסת) כעבור זמן היתה קליטה שואפת ל0 במטבח! בסלון היה בסדר. אחרי זה גמגומים גם בסלון. כעבור זמן מסויים , הקליטה באותו מכשיר התחזקה משמעותית במטבח בכל הבית ושוב פעם ירדה (ניתן לגלוש רגיל) נכון להיום הקליטה בסלון חלשה ! האם זה נובע מהראוטר הישן ושהוא פגום ? כשבזק מבקשים את שמו אני מציין "דילינק 2650" תודה .
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי מודם אלחוטי מבזל של DLINK הרשת האלחוטית שלי היא ללא הגנה אבל יש לי מאק אדרס פילטר מאחורי המודם יש כפתור לביטול האלחוטי ולהפעלתו שוב שאני מבטל ומדליק את האלחוטי המחשבים לא מצליחים להתחבר אלחוטית למודם רק עד שאני מוציא ומכניס את כתובת המאק שלהם מהפילטר הם מתחברים מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הגדרתי ECI 312 כנתב, עשיתי PORT FOWARDING והכל ...שמרתי הגדרת..הפעלתי מחדש, ובכל זאת הוא פשוט לא עושה את זה. הלכתי שלב קדימה והגדרתי אותו כDMZ ושוב, הוא פשוט לא עושה את זה, כמובן שגם הוגדר IP סטטי במחשב.. אז לפני שאני זורק אותו לפח וקונה ראוטר מודם של אדימקס.. יש פתרון לסוגיה ?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מופיע לי GATEWAY TIMEOUT ורק אם אני עושה ריפרש כמה פעמים זה אולי מסתדר הבעיה היא שלפעמים בפורומים כמעט כל דף שאני נכנס זה מופיע וזה מעצבן ומעיק התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי ולא היה להם הרבה מה לעזור לי רק המליצו לי לעשות חיגן חדש אתם יכולים לנחש לבד שעשיתי וזה לא עזר (אחרת לא הייתי צריך לפתוח פה את התארד) אז מה אתם אומרים, מה זה יכול להיות? * זה קורה גם במוזילה וגם באקספלורר * זה קורה בשתי המחשבים שמחוברים ברשת אולי הבעיה בשרת DNS של הספקית? בזק בינלאומי המליצו לי להגדיר פרוקסי ידני לאקספלורר וזה לא ממש עזר אולי אני יתחבר ל DNS של ספקית אחרת וככה גם לפרוקסי של ספקית אחרת? זה בכלל אפשרי? זה מותר? יתפסו אותי? :}{: תודה.
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
את המפרט שלי בצד אתם יכולים לראות..יש לי כ.רשת מובנה על הלוח... יש לי גם כמה כרטיסי רשת חיצוניים ספר ממחשב קודם... רציתי לדעת מה עדיף... אני אישית חושב (מבחינה הגיונית) שעדיף את זה על הלוח כי ההתקשרות עדיפה... המטרה היא פה-אינטרנט כמה שיותר מהיר... אז מה עדיף לזה?
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי שאלה , איך אני מתחבר לWIFI שמוציא הראוטר Siemens ADSL SL2-141 דרך המחשב? למה דרך האייפון שלי אני רואה תרשת האלחוטית .האם יש דרך להתחבר אליו גם דרך המחשב או שחובה להקים רשת אלחוטית ואם צריך רשת האם אפשר עזרה או מדריך לזה?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי מארח שנותן גם דומיין, נגיד stamdomain.com. כתובות ה-IP של האתר לא בהכרח נשארות קבועות (אבל זה כאילו לא אמור לשנות כי הם דואגים בעצמם לעדכון רשומות ה-DNS). אני לא מעוניין להשתמש בדומיין שהם נותנים אלא לקנות שני דומיינים חדשים ולמפות אותם לתיקיות באתר הקיים, משהו כזה: domain-a.com ימופה ל- /stamdomain.com/a domain-b.com ימופה ל- /stamdomain.com/b חברות שמוכרות דומיינים במחירים טובים כבר מצאתי, עכשיו נשאר לי להבין איך אני משיג את הסידור שלמעלה. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, ברשותי גירסה של ZONE ALARM. יש לי בעיות עם ה WLM ואמרו לי שהן נובעות מZA. אז ניסיתי למחוק.. אבל אחרי שמחקתי אין לי אינטרנט.. אין רשת. אני לא מצליח לחדש את הIP שלי בתוך הרשת (יש לי ראוטר של LYNKSYS).. ברגע שאני מתקין מחדש את ZA הכל עובד.. מה הוא משנה בהגדרות שפתאום הכל עובד/נהרס ? תודה
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שאלתי את השאלה הזו בפורום שבו דנים על מעבדים, לוחות אם וכו', הם הפנו אותי אליכם אני מקווה שתוכלו לעזור- בSTARTUP SEQUENCE אחת האפשרויות היא לחפש את מ"ה מהרשת. רציתי לדעת איך זה בדיוק מתבצע, אני אשמח לשמוע פירוט אם יש מישהו שביצע את זה בצורה מעשית. עד כמה שאני הבנתי זה נעשה ע"י שרת DHCP שיוצר קשר עם המחשב עצמו ומקשר אותו לשרת שעליו שמורה מ"ה.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום לחברי פורום רשתות - שוב הכתה אותי הבעיה המעצבנת מכולן - A Network Cable is Unplugged. המחשב שלי מסרב להכיר בקיומו של כבל רשת תקני לחלוטין (=פועל עם מחשב אחר) המחובר אליו באופן יציב למדי. משום מה כתובת הMAC של הכרטיס היא FF:FF:FF:FF:FF:FF, הוא מצליח לעשות פינג לעצמו (127.0.0.1) אבל כאמור הוא לא מקבל IP מהנתב (בניגוד ללפטופ שבו אני משתמש עכשיו) כי חושב שהכבל אינו לרמתו (שוב, בניגוד ללפטופ בו אני משתמש עכשיו). ניסיתי את הדברים הבאים: אתחול של המחשב. כיבוי והפעלת הכרטיס. מחיקת הכרטיס מ-Device Manager והתקנתו מחדש. netsh int ip reset netsh winsock reset התקנת דרייבר עדכני. שינוי סלוט PCI דרכה מחובר הכרטיס. שינוי הכרטיס. System Restore ההישג היחיד שהגעתי אליו אחרי רשימת …
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
ממצב אנשים ?! אז ככה כמו שכתבתי בכותרת ... מה מהירות ההורדה של אינטרנט 3 מגה משרתים ישראליים ? אם היה לי מגה וחצי וזה הוריד לי על 160 אז 3 מגה צריך להוריד על 320-340KB בערך נכון ? אז כל מה שאני מוריד (אפילו מהאתר של ברק013 החברה של האינטרנט שלי יש שם המחשת מהירות אז שם גם בדקתי) זה מוריד לי על 320KB ויורד אחרי 10 שניות ל - 280KB ... ובדקתי גם הורדות בנענע וזה אותו דבר ... האם כדאי לי להתקשר להודיע להם ? (כבר אמרתי לאמא שלי שתתקשר ותודיע להם שזה לא 3 מגה כמו שהם הבטיחו)
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לא משנה... האינטרנט הוא בכבלים... 3 ip per modem... יש איזושהיא דרך לחבר מחשב רביעי לרשת שיקבל אינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
ראיתי המלצות על הנ"ל בכמה מקומות, אבל ממה שהבנתי משתמשים בו בדרך כלל כמודם ומחברים לראוטר אחר. יש סיבה לכך? הוא מספיק טוב לשמש גם כראוטר?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי לקוח עם server 2008r2 ודומיין אחד. אני מעוניין לדעת כמה מחשבים פעילים יש באירגון ולמוק מקבוצת ה- computers את אלה שכבר לא קיימים . אני יכול כמובן לעבור מחשב מחשב ולראות מתי בוצע login אחרון ואז למחוק. או אולי למחוק את כולם ואז רק הקיימים ייבנו חשבון חדש. מחפש דרך יעילה יותר. תודה
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
היי לפני שנה קניתי מבזק רשת אל-חוטית, ומפני שלא היה להם את הציוד אז הם הביאו לי רשת רגילה של 2WIRE ניזכרתי בזה אתמול היתקשרתי אליהם והם אמרו שאני יכול לקבל רשת אלחוטית של 2WIRE או רשת אלחוטית\חוטית כלומר שאפשר לעבוד בשני הדרכים גם זה של 2WIRE שאלתי את נציג בזק איזה דגם מדוייק והוא אמר שהוא לא יודע, אז האם שווה לקחת את הרשת האלחוטית (כבר שילמתי אליה מזמן)? אני חייב תשובה מהר, כי מחר בבוקר באים להתקין לי. תודה מראש Install
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
ראוטר מדגם TP-LINK TL-WR841N מע' הפעלה Win 7 משום מה מסומן ב-X ומופיע ההודעה בנוסח הבא: "The Settings saved on this computer for the network do not match the requirements of the network". בדקתי בהגדרות של הראוטר הכל מוגדר למראית העין לא של מומחה גדול בסדר גמור. מוצא בנייד חיבורים אחרים של אנשים בשכונה שלי. למשהו יש מושג מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
טוב לאחר לחץ חברתי בעבודה ותשלומים כואבים לספקית ולכבלים כמובן הוחלט (יותר מכון צעד אישי שלי )לעבור ל- ADSL. מה שילמתי לפני : 119 ש"ח חודשי לחברת הכבלים. 99 ש"ח חודשי לספקית האינטרנט בזק בין לאומי. מה הוצא לי ? 70 ש"ח לחברת בזק חודשי. 99 ש"ח חודש כן חודש לא. (בדיוק לפני סיום המבצע הפציר בי סוכן המכירות הזריז שלהם.). מיהרתי להזמין, ומודיעים לי - 4 ימי עבודה תבוא לקחת מודם. כולי התרגשות , מתקשר לברר האם אפשר לקבל מודם. נדה , כלום, יש בעיה באיזור שלי. טוב, מזל שלא ניתקתי את הכבלים, אמרתי נחכה עוד קצת .... מתקשרים ואומרים סבבה הכל טוב תבוא לקחת מודם. מאושר , חגיגי , קובץ למרכז בזק סטור , משלם כרטיס חנייה, וממתין בתור. מקבל מודם סמסונג כחול, מגיע לביתי בודק סינכרון , נדה. מ…
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני כרגע מנסה להתקין מערכת אלחוטית של EDIMAX שכוללת: ראוטר BR-6424n וכרטיס רשת (בחיבור USB) מסוג EW-7717Un . להלן המהירות שמתקבלת: Transmit Link Speed--> 135Mbps Receive Link Speed--> 270Mbps למיטב הבנתי זה אמור להיות עד 300Mbps? האם זה אמור להיות גם לגבי ה TRANSMIT ? שאלה שניה היא לגבי ה CHANNEL שיש לבחור. ראיתי שבגדול יש הבדלים במהירויות שמתקבלות בהתאם ל CHANNEL שנבחר....הסבר יותר מפורט על איך לבחור את ה CHANNEL הרצוי יתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת שבה המודם והראוטר נמצאים בממ"ד(מאילוצי של תשתית ואין אפשרות להוציאם מהממ"ד) בכל המחשבים שמחוברים לראוטר הזה הIP הוא 192.168.0.X ואין שום בעיה מיוחדת להתחבר ולשתף קבצים בין המחשבים. הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לחבר את המחשב הנייד ולכן התקנתי ראוטר נוסף שמשורשר לראשון והגדרתי את הIP שלו בתור 192.168.2.1 במחשב הנייד ראיתי שהוא מקבל את הIP מהראוטר השני 192.168.2.X וניתן לגלוש באינטרנט אך לא לשתף קבצים ומדפסות. אודה למי שיוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במחשב מסוים של חבר שהאינרטנט מתנתק כל מספר דקות... אני זוכר שיש אפשרות בהגדרות ועוד כל מיני שבהם האינטרנט מתנתק כל כמה זמן באופן אוטומטית... מישהו יודע איך לבטל את זה מהן האפשרות? ואיך אני עושה שתהיה התחברות אוטומטית לאינטנט? תודה מראש, נ.ב לא מצאתי בחיפוש את התשבות גם לינקים יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה ליצור רשת חוטית בין שתי המחשבים בבית. המודם מחברת TERYON TJ 715T מחובר בעזרת USB למחשב, למחשב הנ"ל יש כרטיס רשת אשר אני מחבר אותו לכרטיס רשת במחשב השני. לשם הגדרת רשת פעלתי לפי מדריך של YNET בקישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245670,00.html המחשבים לא מזההים אחד את השני למרות שיש העברת מידע בינהם. כמו כן הוא לא נותן לסמן את האפשרות של שיטוף אינטרנט למחשב השני. שאלתי היא, למה זה קרה ומה לא עשיתי בסדר בהגדרה? האם יש אפשרות במודם הזה כמו אצל מוטורולה לחבר אותו לשתי מחשבים בשנתי חיבורים שונים של USB רשת?
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום ,(הערה: אני מדבר בלוח בקרה שנכנסים לחיבורי רשת ויש שמה הצג מחשבים מחוברים לרשת ביתית , שמה יש כל מחשב והשם שלו ) יש לי מחשב XP וויסטה עכשיו שעשיתי שיתוף ביתי עם חוט , המחשב עם XP לא מצליח להיכנס לויסטה ,ולעומת זאת VISTA כן מצליח להיכנס למחשב XP בשיתוף קבצים . עכשיו בויסטה נכנסתי לרשת ושמה עשיתי פעיל שיתוף קבצים ותקייה ציבורית . עכשיו רשום שמה דרוש סיסמא ובאמת לאחר שעשיתי את זה אני מנסה להיכנס ממערכת XP ל-VISTA וזה דרש סיסמא השאלה היא שאין לי בכלל סיסמא במשתמש של VISTA ניסיתי להתחבר וזה לא נכון , איך אני יודע את הסיסמא של הכניסה לרשת VISTA ואיך אני קובע אותה אם אינה ישנה ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-