עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by talmAn,

לאבא שלי יש מחשב נייד, בעבודה המחשב הזה מחובר לרשת מקומית בעבודה. בבית יש לנו שתי מחשבים רגילים שמחוברים לאינטרנט וביניהם יש רשת ללא ראוטר (כבל רשת ביניהם) עכשיו אבא שלי הגיע הבייתה ורוצה לגלוש באינטרנט דרך המחשב הנייד שלו. ניתקנו את הכבל רשת מהמחשב השני ברשת שיש לי בבית (לא המחשב שלי, שאליו מחובר המודם של ה ADSL) בקיצור החלפנו את המחשב בחדר של אחיות שלי במקום המחשב שלהן- המחשב הנייד. וזה לא עבד, אי אפשר להיכנס לאינטרנט דרך המחשב הנייד למה זה לא עובד? האם זה בגלל שהמחשב הנייד כבר מחובר לרשת בעבודה של אבא שלי, והכרטיס רשת של המחשב הנייד כבד "תפוס" וצריך לשנות לו את ההגדרות? או שזה צריך לעבוד? תעזרו לי בבקשה... תודה, טל

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  2. רציתי לדעת אם לדעתכם מתישהו יהיה בישראל אינטרנט עם כבלים אופטיים ואם כן האם זה ייתן לי פינג טוב יותר באירופה בצורה משמעותית

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  3. טוב, אז ככה: יש לי 3 מחשבים מחוברים ברשת. באחד vista, ב2 האחרים XP. (כולם 32 ביט) כבר כמה ימים אני מנסה להעביר קבצים ממחשבי ה-xp למחשב הנוסף, לצורך פירמוטם והם מסרבים לשתף פעולה! אני רואה אותם ברשת, רואה את התיקיות ששיתפתי וגם ביטלתי את הfirewall של ווינדוס בשניהם. אך עם כל זאת, באמצע העברת הקבצים (שעובדת על 10 מגה לשניה, למרות שכל המחשבים מצהירים על מהירות חיבור של 100), קופצת לי הודעה בVISTA כי אין לי הרשאה "לבצע את הפעולה הבאה" וקבצים מסויימים הוא פשוט לא מוכן להעביר! wtf?? בדקתי מדגמית חלק מהקבצים הללו, ובמבט ראשון (ושני) לא מצאתי מה בהגדרות שלהם שונה מחברהם לתיקיה שכן מואילים בטובם לעבור מחשב... ולשאלתי: איך אני נותן למחשב עם הVISTA סמכות בלתי מעורערת בשני המחשבים הא…

4. Started by יואב שניר,

מנוי הוט/נטויז'ן 200Mbps . מבחן הורדה 200. תוך שימוש ב VPN צונח ל 105. איך תגדירו את רמת הביצועים ?

5. Started by dtssupport,

אני צריך נתב אלחוטי טוב, איכותי ואמין בתקן N. יש המלצות ?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  6. יש לי בבית רשת שבה המודם והראוטר נמצאים בממ"ד(מאילוצי של תשתית ואין אפשרות להוציאם מהממ"ד) בכל המחשבים שמחוברים לראוטר הזה הIP הוא 192.168.0.X ואין שום בעיה מיוחדת להתחבר ולשתף קבצים בין המחשבים. הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לחבר את המחשב הנייד ולכן התקנתי ראוטר נוסף שמשורשר לראשון והגדרתי את הIP שלו בתור 192.168.2.1 במחשב הנייד ראיתי שהוא מקבל את הIP מהראוטר השני 192.168.2.X וניתן לגלוש באינטרנט אך לא לשתף קבצים ומדפסות. אודה למי שיוכל לעזור

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  7. שלום לכל המבינים!! יש לי נתב של החברה CNet . הדגם הוא: CNAD804-NF . כשאני נמצא באיסיקיו ושולחים לי קובץ, לאחר שאני מאשר זה נתקע.. הוא נשאר על Listening ולא זז לאחר כמה שניות נסגרת החלונית. אני גם רוצה להריץ סרבר FTP וגם אף אחד לא יכול להיכנס אליי אלא רק משתמשים מהרשת הביתית שלי . אמרו לי שצריך לפתוח פורטים משהו ואני לא יודע איך...אני יודע שכדי להתחבר לקונפיגורצייה צריך להקיש את ה-IP 10.0.0.2 ואני יודע להיכנס לאפשרויות רק אני צריך עזרה בפתיחת פורטים... תודה לכל העוזרים! *מי שיעזור יקבל מירשם 2003 לפרטי (העידכון + מירשם 94) bigofir ;D 8) : :smoke: :saint: :AR15:

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by CartMan2oo5,

יש לי 2 מחשבים בבית, אחד שלי הראשי שאליו מחובר המודם וכו, והמחשב השני של אחים שלי שאליו מחוברת אינטרנט בעזרת כבל רשת מוצלב מהמחשב שלי. פעם זה עבר מעולה ללא תקלות, עכשיו כל פעם יש בעיה של התנתקות, האינטרנט שלהם מתנתק לפעמים פעם בשעה ולפעמים פעם ביום, כדי לסדר אותו אני נאלץ לעשות "אשף התחברות לאינטרנט", יש הצעות? להפוך את האינטרנט לזמין יותר ללא התנתקויות? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  9. היי, יש לי בעיה במחשב מסוים של חבר שהאינרטנט מתנתק כל מספר דקות... אני זוכר שיש אפשרות בהגדרות ועוד כל מיני שבהם האינטרנט מתנתק כל כמה זמן באופן אוטומטית... מישהו יודע איך לבטל את זה מהן האפשרות? ואיך אני עושה שתהיה התחברות אוטומטית לאינטנט? תודה מראש, נ.ב לא מצאתי בחיפוש את התשבות גם לינקים יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  10. שלום רשת ביתית דרך נתב DIR-320 של D-link שני המחשבים שמחוברים אליו חוטית מצליחים לגלוש באינטרנט אבל כשאני מחבר מחשב נוסף בwireless הוא מסמן שהוא מחובר אבל לא מצליח לבצע גלישה. ומדי פעם מופיעה הודעה כזאת: "there is an IP address conflict with anouther system on the network" יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  11. מאחר ואני מעוניין לעזוב את 012 והעניין בתהליך בדיקה, המליצו לי על חברת QOSהאם יש אינפורמציה עליה תודה על כל מידע

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by lover323,

האם באינטרנט של ערוצי זהב צריך גם לשלם על ספק? או בכל אינטרנט בכבלים ?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  13. Started by elada92,

אני רוצה לקנות ראוטר חדש וטוב שיתמוך לי בחיבור 12Mb. עדיפות לראוטרים עם איכות שידור אלחוטי ברמה גבוהה יותר. תקציב - 250 שקל

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  14. סלקום חיברו אותי לסיב שלהם למהירות 600 מגה, החליפו לי ראוטר ומאז האינטרנט בבית ממש גרוע, וויפיי פיי לא מצליח לקלוט מחוץ לחדר ( מרחק של 6 מטר) טלוויזיה נתקעת לפעמים. בבדיקת מהירות כל מחשב נותן לי מהירות שונה, מחשב נייח מודם שתומך עד גיגה מגיע גג למהירות של 270 מגה, אותו המודם במחשב הנייד מגיע ל40 מגה כאשר הוא מחובר לכבל רשת מחשב אחר אני מקבל 80 מגה . סלקום מבחינתם אומרים שהכל תקין, אצלי הכבלים בקירות הם cat5 האם אני צריך להחליף אותם לcat5e?. כשהיה לי אינטרנט רגיל 40 מגה הייתי מקבל 38 מגה בכל הבית בכל המכשירים כולל וויפיי, מישהו יכול לתת לי פיתרון? תודה מראש לכל העונים

15. Started by shay108,

היי. כמו לרבים מלקוחות האינטרנט החדשים, גם לי יש עכשיו את המודם ראוטר - B-Focus 270PR יש לי שני מחשבים בבית (שניהם Win XP Pro), את המודם ראוטר המדובר, switch של 5 פורים + Uplink אני רוצה לחבר את המחשבים לאינטרנט לא דרך שיתוף חיבור (מצב שבו המחשב שמחובר ישירות למודם חייב להיות דלוק כאשר שאר המחשבים רוצים לגלוש) אלא שכל מחשב יוכל להתחבר עצמאית לאינטרנט גם כשהוא היחיד שדולק וכמובן גם כאשר שני המחשבים דולקים...) קראתי את המדריך להפיכת המודם לראוטר אך לא הצלחתי להכנס להגדרות הראוטר... כנראה אני עושה משהו בסיסי לא נכון (אולי בהגדרות ה IP או ה- gateway ) כרגע ההגדרות שלי הן כך: שני המחשבים מחוברים ל switch המודם מחובר ל switch לפורט ה- uplink בחיבורי הרשת שלי מופיעים: …

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by dominic16,

יש לי במחשב כרטיס רשת תקן N ספר שאני לא משתמש בו איך אני יכול לפוך אותו ל repeater כדי להגדיל את טווח הקליטה? יש איזה תוכנה או טוויק ב WINDOWS? יש לי אגב WINDOWS 7

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  17. Started by warezon,

פתחתי נושא ממש דומה לא מזמן רק שהוא היה בנושא מהירות הורדה......http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398915.0 פה זה בעצם בדיוק אותו הדבר רק בהעלאה מהירות הורדה 4mb מעלה על 30 ובמחשב השני שמחובר אלחוטי מעלה על 50-58

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  18. Started by koko0,

אני עם הוט+נטוויז'ן וכבר מזמן הראוטר מתנתק ועושה בעיות כאלה ואחרות. עכשיו הוא כבר לא נותן להתחבר באלחוטי וחצי מהזמן מנתק את החיבור החוטי, די נמאס כבר ממנו. יש איזה משהו לא יקר ובלי דרישות מיוחדות שיתן תוצאות שוות+? אין איזה סטיקי או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  19. ניסיתי להעלות אותו למייל של ואללה שמכיל 1 GB אבל לא מצליח להעלות קובץ כזה גדול, ואין יל כח לפצל אותו בWINRAR כי הנמען לא יודע לתפעל WINRAR. איך אפשר בכל זאת לשלוח? (לא אי סי ולא מסנג'ר). האם יש איזה אתר שניתן להעלות לשם קבצים ואז החבר יוכל להכנס לאתר ולהוריד משם את הקובץ?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by Mr Gadget,

מישהו מוכן להגיד לי איפה האתר שממנו אפשר להוריד עידכון חדש אם יש למודם מסוג PCI פנימי ששם החברה היא Cnet ניסיתי באתר של Cnet אבל לא מצאתי שום דבר.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by FatalZero,

היי, אני מנסה להגדיר חיבור של אינטרנט זהב בכבלים (L2TP) על נתב Compex NP27G אך ללא הצלחה. הוא נתקע על "Connecting" (לפי הספרון הצורף הוא אמור לעבור ל-Connected בצבע ירוק כשאר הוא מתחבר), ושולח מספר הודעות שגיאה ב-Log אשר איני יודע את משמעותם. הגדרות: Log:

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  22. שלום לכולם, אני נמצא במשרדים של 3 קומות, אני מעוניין לפרוס נתב/ים אלחוטיים שיכסו את כל הקומות. אני מתכוון לחבר את הנתב לLAN לתת לו SUBNET משלו לצורכי אבטחה שישמש רק לגלישה באינטרנט. אשמח אם תוכלו ליעץ לי לגביי אילו נתבים אלחוטיים / ACCESS POINTS עליי לרכוש וכיצד לפזר אותם בקומות. אם ניתן גם ליעץ בנושא אבטחת המידע (אינני מעוניין שיתמשו במשאבי הרשת למעט את תשתית הגלישה) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  23. שלום לכולם אני חדש פה יש לי מודם+ראוטר של 3com דגם 3crwe754g72-a הסתכלתי בכל המדריכים שקימיים לסוג זה ולא הצלחתי לסנכרן אותו (הבעיה היא כשלקחתי את זה לחבר שלי הוא הצליח שם לסנכרן ואצלי בבית הוא לא מצליח לסנכרן והדבר הכי מוזר הוא שעם המודם של בזק הוא כן מצליח לסנכרן אצלי בבית) למישהו יש פיתרון למצב זה ? אם מישהו יודע את ההגדרות המדויקות של סוג זה של הראוטר אנא רשום זאת (אני מחובר לבזק בינלאומי) אני תקוע וזקוק עזרה בדחיפות בתודה רבה ה.נ

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  24. שלום כמו בכותרת יש לי קליטה נמוכה. ידועה לי שהראוטר מיושן . המחשב הנייח עם הקבל מחובר לראוטר נמצא קיר ליד המחשב הנייח עם כרטיס רשת חיצוני (מתאם) הקליטה בכרטיס רשת האלחוטי ,ברשת שלי הוא 3-2 קווים בדרך כלל ואני זוכר הקליטה של רשת אחרת בבניין הייתה 5 בשני רשתות(סגורות) הקליטה במכשיר מובייל היתה בעבר מעולה בכל הבית (מטבח, סלון ,חדרים ,שירותים ,מרפסת) כעבור זמן היתה קליטה שואפת ל0 במטבח! בסלון היה בסדר. אחרי זה גמגומים גם בסלון. כעבור זמן מסויים , הקליטה באותו מכשיר התחזקה משמעותית במטבח בכל הבית ושוב פעם ירדה (ניתן לגלוש רגיל) נכון להיום הקליטה בסלון חלשה ! האם זה נובע מהראוטר הישן ושהוא פגום ? כשבזק מבקשים את שמו אני מציין "דילינק 2650" תודה .

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  25. מה קורה חבר'ה? היום עשיתי בדירה שאני משכיר בב"ש אינטרנט בכבלים דרך 014 אני מתכנן לעשות שם רשת אלחוטית דרך LinkSys WRT54GL קיצר, הטכנאי בא היום, הכין את הקו והכל וחיבר את המודם למחשב, הכניס אותי לIP מסויים של TOMPSON ואמר לי שעכשיו המודם צריך להסתנכרן ושזה לוקח בסביבות 30 דקות. (ואמר שלמודמים אחרים זה עלול לקחת 4 שעות), אני מדבר על חיבור רגיל, לא אלחוטי קיצר אני והשותף הלכנו לאכול ושחזרנו זה התחבר, היו 4 נורות וכו', התחלנו להגדיר את הראוטר, ואז נשארה רק הנורה הראשונה, ושחיברנו את המודם למחשב, ונכנסתי לIP הזה שוב פעם, הוא התחיל סנכרון מחדש מישהו מכיר את התופעה הזאת??? איך המודם הזה בכלל? לי בבית יש MOTOROLA - והוא לא מכיר את המושג סנכרון אפילו (וגם לא שום מודם אחר של הכבלי…

דיונים חדשים בפורומים