רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
למרות שהגדרתי אפשרות גישה מרחוק, איני מצליח לגשת אליו מרשת חיצונית (לכתובת IP פיזית, ופורט 8443 שהוא ברירת המחדל בנתב זה). השאלה היא האם בין השינויים שביצעו בזק בנתב זה (למשל, סילוק DDNS מהתפריט) - האם הם גם דפקו את פונקצית הגישה עצמה ורק השאירו את התפריט שלה?
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע ראוטר של D-Link, דגם DSL-604+, ומשום שהוא עובד בטכנולוגית שידור ישנה (B ולא G) אז אני לא מצליח לעשות streaming ל-Playstation 3 בסלון. הסרט נתקע כל 2 שניות.... למרות שיש קליטה של בערך 50%, אני יותר חושב שמה שמשפיע זה מהירות הנתב (כי זה סרט באיכות Blu Ray, כ-5 ג'יגה). האם מישהו יכול להמליץ על נתב העובד בטכנולוגית G, הכולל מודם ADSL (ככה שלא צריך לקנות מודם ADSL חיצוני ולחבר את שניהם ביחד)? אין ממש הגבלת תקציב. תודה לעוזרים, גיא
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני עובר לדירה חדשה. אני מעוניין להקים בבית רשת אל-חוטית. אני אחובר לאינטרנט באמצעות HOT ו012. אני רוצה נתב שיכלול בתוכו גם נתב וגם מודם כבלים (שלא אצטרך את זה של HOT), ותמיכה בלפחות 3 חיבורי רשת אל-חוטית + חיבור חוטי אחד לפחות. כמו-כן, אחד מהחדרים בבית הינו ממ"ד וגם בו יש מחשב. אם אני מעמיד את הנתב בקיר מחוץ לממ"ד, האם תהיה תקשורת תקינה? או שעדיף לחבר אותו באמצעות כבל? אם יש משהו ששווה את זה, אני אוכל לוותר על הדרישה כי הנתב יהיה גם מודם כבלים. מבחינת עלויות, אני מעריך שבתקציב של עד 500 ש"ח ניתן למצוא משהו נחמד לשימוש ביתי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ניסיתי להעלות אותו למייל של ואללה שמכיל 1 GB אבל לא מצליח להעלות קובץ כזה גדול, ואין יל כח לפצל אותו בWINRAR כי הנמען לא יודע לתפעל WINRAR. איך אפשר בכל זאת לשלוח? (לא אי סי ולא מסנג'ר). האם יש איזה אתר שניתן להעלות לשם קבצים ואז החבר יוכל להכנס לאתר ולהוריד משם את הקובץ?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, קניתי היום מאופיס דיפו : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22959699&af=2055&bid=true ביקשתי נקודה חמה ... אמרו לי שזה זה. השאלה שלי קודם כל האם זה באמת נקודה חמה ואני יכול לחבר את הראוטר וזה ולקנפג את זה ואז לשים בסלון לחבר לחשמל וזהו או שזה בכלל לא זה! :s05: כי שאני מחבר אותו למקור מתח (USB או חשמל ) אני לא מוצא אותו שאני מחפש התקנים של אינטרנט אלחוטי . אשמח אם למישהו יש פתרון בשבילי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום כמו בכותרת יש לי קליטה נמוכה. ידועה לי שהראוטר מיושן . המחשב הנייח עם הקבל מחובר לראוטר נמצא קיר ליד המחשב הנייח עם כרטיס רשת חיצוני (מתאם) הקליטה בכרטיס רשת האלחוטי ,ברשת שלי הוא 3-2 קווים בדרך כלל ואני זוכר הקליטה של רשת אחרת בבניין הייתה 5 בשני רשתות(סגורות) הקליטה במכשיר מובייל היתה בעבר מעולה בכל הבית (מטבח, סלון ,חדרים ,שירותים ,מרפסת) כעבור זמן היתה קליטה שואפת ל0 במטבח! בסלון היה בסדר. אחרי זה גמגומים גם בסלון. כעבור זמן מסויים , הקליטה באותו מכשיר התחזקה משמעותית במטבח בכל הבית ושוב פעם ירדה (ניתן לגלוש רגיל) נכון להיום הקליטה בסלון חלשה ! האם זה נובע מהראוטר הישן ושהוא פגום ? כשבזק מבקשים את שמו אני מציין "דילינק 2650" תודה .
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הראוטר הנ"ל. אני 7 שנים משתמש עם ראוטרים אלחוטיים שונים אך בראוטר הזה אופצית הDMZ כאילו לא נמצאת רציתי לדעת איך אני מגדיר מחשב שיהיה DMZ ? זה ראוטר חדש, ואני רואה שהאופציה אולי לא קיימת? אני רוצה לפתוח כל מיני פורטים כמו לאימיול וכדומה.. וDMZ זה מצויין. ואיפה זה נמצא בתפריט תודה.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אני בונה אתר לפרוייקט במחשבים ואני צריך לעבוד עם השרת שעל המחשב אבל מישום מה הוא לא עובד, הוא אומר לי שאי אפשר לפתוח את הדף שגיאה פנימית של השרת משהו כזה.
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שאלתי את השאלה הזו בפורום שבו דנים על מעבדים, לוחות אם וכו', הם הפנו אותי אליכם אני מקווה שתוכלו לעזור- בSTARTUP SEQUENCE אחת האפשרויות היא לחפש את מ"ה מהרשת. רציתי לדעת איך זה בדיוק מתבצע, אני אשמח לשמוע פירוט אם יש מישהו שביצע את זה בצורה מעשית. עד כמה שאני הבנתי זה נעשה ע"י שרת DHCP שיוצר קשר עם המחשב עצמו ומקשר אותו לשרת שעליו שמורה מ"ה.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום לחברי פורום רשתות - שוב הכתה אותי הבעיה המעצבנת מכולן - A Network Cable is Unplugged. המחשב שלי מסרב להכיר בקיומו של כבל רשת תקני לחלוטין (=פועל עם מחשב אחר) המחובר אליו באופן יציב למדי. משום מה כתובת הMAC של הכרטיס היא FF:FF:FF:FF:FF:FF, הוא מצליח לעשות פינג לעצמו (127.0.0.1) אבל כאמור הוא לא מקבל IP מהנתב (בניגוד ללפטופ שבו אני משתמש עכשיו) כי חושב שהכבל אינו לרמתו (שוב, בניגוד ללפטופ בו אני משתמש עכשיו). ניסיתי את הדברים הבאים: אתחול של המחשב. כיבוי והפעלת הכרטיס. מחיקת הכרטיס מ-Device Manager והתקנתו מחדש. netsh int ip reset netsh winsock reset התקנת דרייבר עדכני. שינוי סלוט PCI דרכה מחובר הכרטיס. שינוי הכרטיס. System Restore ההישג היחיד שהגעתי אליו אחרי רשימת …
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
במדריכים באתר יש ראוטר של לינוקס רציתי לדעת 1. אם יש בעיות עם ADSL 2. אם התוכנה תומכת במודם USB
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אז ככה אני מחובר דרך התשתית של HOT,וכבר החלפתי ספק מנטוויזון ל012 (בעקבות איטיות בהורדות מftp ומירק..),עכשיו כשעברתי ל012 ההורדות כבר יותר מהירות והכול,אבל בעייה מוזרה שהתחילה לי לפני חודש עדיין נשארה,כשאני מנסה להכנס לאתרים לפעמים אני מקבל דף error opening page,והוא כותב בפנים שאולי לא כתבתי את השם של האתר נכון ובלה בלה בלה,(מכירים את זה בטח),עכשיו רק אחרי כמה רפרשים אני כן מצליח להכנס לאתר.. זה קורה לעוד מישהו פה??,זה התחיל לי רק בחודש האחרון! מה זה כול להיות? עשיתי repair לכרטיס רשת איזה אלף פעם,כיביתי הדלקתי את המודם כלום לא עוזר... אגב הכול בסדר חוץ מזה אין ניתוקים וכל השאר...
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לפני כשבוע עברנו להוט (בגלל הטריפל המשתלם), אני מחובר ללא חייגן במהירות 30 מגה (חיבור חוטי ישירות למודם). באתרי הבדיקה השונים אני מקבל מהירויות שונות: באתר ספידטסט 11 מגה באתר 012 10 מגה באתר הוט 24 מגה באתר בזק 19 מגה כשהייתי בבזק הייתי מחובר במהירות 10 מגה ומקבל 10 מגה באופן קבוע במהלך כל שעות היום ובכל אתרי הבדיקה. התקשרתי לתמיכה הטכנית בהוט (יאמר לזכותם שהם ענו ממש מהר), הסברתי לנציג את הבעיה הוא אמר לי לבדוק באתר שלהם בדקתי ויצא 24 מגה, הוא אמר שמבחינתו זה תקין והם לא אחראים למהירויות באתרים אחרים. שכחתי לספר לו שהיום אפילו סרטונים (480p) ביוטיוב נתקעו אצלי. :-\ האם מישהו כאן נתקל בבעיה דומה? מה התוצאה הכי אמינה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי,אני מחפש ראוטר חדש לבית אחרי שאני משדרג את האינטרנט ל10 או 12 מגה. אני צריך שהוא לא יקרוס ואות שיספיק לכל הבית אם אני שם אותו בממד. אז בגלל שהדרישות שלי הם לא גדולות והבית די קטן ראיתי את הראוטר הזה והתלהבתי,מישו ממליץ? או שיש תגובות רעות? BR-6258n נ.ב. אני גולש עם L2TP
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
חיבור 100 מגה - האם יש סיבים אופטיים כבר בזמינות אצלי
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
I want to connect my sister's computer to the internet, in order to save money i will probably do it through ethernet card.. she has VERY old computer, Pen 2 400MHZ... and i have 2.4C i wanted to ask if the connection between two computers can effect my comp in any way ? I mean if she have a virus, any kind of problem... can it effect on my comp ? Thax Alot !
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לא יודע אם הכותרת מובנת אז אני צריך מגדיל טווח אבל מעוניין להשתמש רק בחיבור ethernet. יש לי כבר את מה שבתמונה ומחשב אחד כבר מחובר אליו אבל אני צריך עוד אחד שיתחבר דרך כבל כי המחשב השני בצד השני של הבית.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
- 1 follower
-
-
אני תמיד מעלה בביטורנט על מהירות של בין 10 ל 15 קילובייט לשניה. היום פתאום המהירות קפצה ל20-30 קילובייט לשניה. ברק העלו את המהירות או משהו כזה?
-
- 12 תגובות
- 907 צפיות
-
-
החייגן פשוט מסרב להתחבר עם L2TP אני מנסה להתחבר והוא מביא לי שגיאת 692... שזה בעצם מודיע על כך שהמודם לא בתקן הרגיל, אבל הבעיה היא שהוא כן בתקן הרגיל, וכשאני מתחבר דרך pptp הוא מתחבר בלי בעיות.
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן חברים , לאחרונה הצטרפתי לתשתית הוט + ספק בזק בינלאומי 500\10 . ונתקלתי בכמה בעיות - - הפינג שלי לא יציב לשרתים באירופה כמו בתשתית בזק . בנוסף במהירות הורדה אני מקבל 450+ אך בהעלאה אני יציב על 2.8 (אמור להיות 10) דיברתי עם הוט הם עשו לי 4 ריסאטרטים למודם ואז אמרו שאין להם מושג . אני עם הוטבוקס 4 (בברידג' ) ונתב ASUS מישהו נתקל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי (RTA 1025W) מבלי לחבר חוטים למחשב. נאמר לי ע"י תומך טכני של נטווישן שצריך בשביל זה כ.רשת אלחוטי. הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-EP43-DS3. האם יש את האופציה הנ"ל בלוח אם? אם לא, אפשר המלצות לכרטיס רשת אלחוטי מ RSM? http://www.rsm.co.il/smartconfigurator.aspx האם בחיבור אלחוטי המהירות זהה למהירות בחיבור חוטי (אפשר לנצל את כל הרוחב פס)? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לאחרונה אני מרגיש שמשהו דפוק עם החיבור שלי אני משחק בדרך כלל בworld of warcraft, ולפעמים יש לי לאגים מתי שלאחרים אין אז אני מנסה לנתק את החיבור ואז להתחבר מחדש ואז מה החיוג של ווינדוס עושה לי? נשאר שעה על הקטע של מוודא סיסמה ושם משתמש אני מחובר בתשתית כבלים ל012 קווי זהב יש לי מודם בחיבור רשת של תומפסון והוא מחובר לרשת אונבורד קודם כל מישהו יכול להסביר לי למה החיוג של הווינדוס עושה לי קונצים בהתחברות מחדש?
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
הדבר החשוב לי זה תווך הקליטה!!!!!!!!!! : -EDIMAX 7727In -TRENDNET TEW-644UB USB -tplink tpl-tlwn821n -DYNAMIC DV-WL-700N-M -LEVEL 1 L1-WUAO600 -TPLINK TL-WN851N -TPLINK WN821N USB -D-LINK DWA-140 USB תודה רבה רבה מראש TANGUSH
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית של שני מחשבים, מבוססת נתב b-focus 312. התעוררה בעיה באחד המחשבים כאשר ללא התרעה מוקדמת הוא לא הצליח לפתוח דפי אינטרנט. האייסי והמסנג'ר עבדו כרגיל אבל דפים לא פתח. לאחר שהתחברתי למסנג'ר מהמחשב השני (שם הכל עובד כמו שצריך) אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר מהמחשב הראשון. כלומר ה-ICQ עובד כמו שצריך, מסנג'ר ודפי אינטרנט לא נפתחים. אגב, שמתי לב שכאשר ניסיתי לבצע שיתוף מאותו מחשב בעייתי עם המחשב השני לא הצלחתי, הוא לא נכנס לספריית השיתוף במחשב השני, אלא שלאחר כמה איתחולים זה הסתדר. מה יכולה להיות הסיבה? איך זה שאפליקציות מסוימות עובדות ואחרות לא? אציין שהרשת עצמה עובדת שוטף חודשים אחדים.
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-