רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
האם באינטרנט של ערוצי זהב צריך גם לשלם על ספק? או בכל אינטרנט בכבלים ?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי ראווטר של אדימקס BR6626 הבעיה היא שהמחשב השני לא קולט את הראווטר איך מגדירים את המחשב עם הכרטיס רשת כדי שיקלוט את הראווטר?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מדובר בכונן ברשת בייתית שאני רוצה לשתף דרך האינטרנט, מן הסתם עם שם משתמש וססמא.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי פתרון לבעיה שלי ולא מצאתי: אני מנסה ללא הצלחה לפתוח פורטים לאימיול בראוטר ECI 312. הגדרתי את שני הפורטים (TCP ו- UDP) בהגדרות הראוטר, פתחתי את הפורטים בפיירוול של ווינדוס, אבל עדיין מתקבל מזהה נמוך. יש עוד משהו שצריך לעשות? האם אפשר לפתוח איזה פורטים שרוצים, או שיש פורטים מיוחדים שאפשר לפתוח בראוטר הזה? המון תודה לעוזרים ... 8)
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי, אני יודע שיש בפורום הזה כמה תומכים שעובדים בבזק ואצל ספקיות, אז אני אשמח לעזרה מהם, ומכולם בכלל. השתמשתי במודם הזה בתצורה של נתב כמה זמן, והוא פשוט הפסיק לעבוד (לא הגיב, גם לריסט, אבל האורות דלקו, בזק החליפו). בפעם השנייה, אותה בעיה בדיוק, רק שהפעם זה קרה מיד אחרי שפתחתי פורט מסויים... כרגע אני משתמש באיזה מודם ישן שהיה לי. אשמח אם מישהו יעזור לי, ויגיד לי שהוא לא מת סופית, כי אני די בטוח שבזק לא יחליפו לי עוד פעם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2568657,00.html
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות על מנת לחלוק אינטרנט, קבצים, מדפסת וסורק עם מחשב אחר. יש לי 2 כרטיסי רשת במחשב אחד וכרטיס אחד בשני. רציתי לדעת אם כל מה שצריך זה לחבר אותם בכבל רשת רגיל, או שיש לבצע גם איזושהי קונפיגורציה במחשב או בווינדוס. תודה מראש על עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקבל המלצות על ראווטרים אל חוטיים שמגיעים ל250 מטר. אם אפשר גם טווח מחירים תודה
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לכמה מעצותכם בכמה נושאים שמטרידים אותי בזמן האחרון =), אז בואו נתחיל. אז ככה, אני עומד לעבור דירה בימים הקרובים וחלק מאוד חשוב מתוך כך הוא כמובן תשתית האינטרנט בדירה =) אני עובר עם שני שותפים כאשר אני ועוד אחד מאוד פעילים באינטרנט (הן אם זה משחקים והן אם זה הורדות.) ולכן אני נמצא בכמה דילמות. - אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שיאפשר (אם זה בכלל אפשרי) גישה לאינטרנט אלחוטי בכל הבית (קצת יותר ממ120 מר) לגישות מהלפטופים. - בנוסף ללפטופים יש 3 מחשבים שולחניים ששניהם מתוכם דורשים חיבור יציב לאינטרנט בשביל גיימינג. האם WIFI יחזיק או שאני יצטרך לחווט את הבית? - בעתיד הקרוב מאוד, אני מתכוון גם להוסיף סטרימר שיהיה מחובר לNAS. ולכן גם יש חשיבות לתקן N. אז מ…
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האם צריך לשנות איזה שהן הגדרות כדי להתחבר לפרוקסי מאחורי נתב? משהו מוזר ביותר, עד אתמול יכולתי להתחבר לפרוקסי בקלות והיום אני לא מצליח ניסיתי קרוב ל-30 שרתים שאני יכוללעשות להם פינג Bezeqint, כבלים
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
ניסיתי להעלות אותו למייל של ואללה שמכיל 1 GB אבל לא מצליח להעלות קובץ כזה גדול, ואין יל כח לפצל אותו בWINRAR כי הנמען לא יודע לתפעל WINRAR. איך אפשר בכל זאת לשלוח? (לא אי סי ולא מסנג'ר). האם יש איזה אתר שניתן להעלות לשם קבצים ואז החבר יוכל להכנס לאתר ולהוריד משם את הקובץ?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אם כבר המודם הזה ישלי אותו מחובר לנתב של sweex הזה: http://www.sweex.com/communicatie.php?subsectie=6&item=660&artikel=594&detail=d ואני מקבל מידי פעם "ניתוקים" אגב חיבור L2TP ב 012 בלוג רשום לי את זה שיש את הבעיה, יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:41 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:46 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:55 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:ack(DOL=604800,T1=302400,T2=529200) יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי. יש לי בלוג בפלטפורמה של community server שמאורח בשרתים של חברה. לאחרונה קניתי דומיין עבור הבלוג. (ב goDaddy) עשיתי הפנייה פשוטה מהדומיין לכתובת של הבלוג. אבל אני רוצה יותר מהפנייה. שממש הכתובת של הבלוג תיהפך לדומיין שקניתי. כלומר, שמשתמשים שגולשים לדומיין שקניתי ימשיכו לראות אותו בשורת הכתובת גם כשהם מנווטים בתוך הבלוג שלי. או לדוגמא כשגוגל מאנדקס אותו, שיוצגי הדומיין שקניתי ולא את הכתובת הישנה של הבלוג. מה אני צריך להגדיר ואיך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
יש לי ראוטר מבזק של DLINK. הגדרתי במחשב שלי כתובת IP סטטית ובראוטר פתחתי לא מעט פורטים לתוכנות ומשחקים. כשאני מבצע בדיקה בדפי האינטרנט לוודא שהפורטים באמת נפתחו, אני מגלה שרק חלק קטן מהם נפתח. איך אני גורם לכל הפורטים שציינתי בראוטר להיפתח?
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
את זה ראיתי במקום אחר האם זה נכון מה שרשום פה לגבי המודל 7 - 6 אני שואל כול הזמן כדי לדעת את זה אם זה נכון אני יודע את שנייהם בבקשה תענו. תודה שכבה 7 את התהליך הזה הוא עושה כשהמשתמש רוצה לשלוח נתונים applicition-הוא אחראי לתקשר עם המשתמש והוא ארחראי על קבלת הנתונים במידה והמשתמש שולח רותו דוגמא : email והוא אחראי על קביעת סוג השרת client server או pear to pear בעת קבלת הנתונים מהמחשב השולח השכבה השביעית לוקיצ אצ התונים ומעבירה אותו לקובץ שהמשתמש רצה לשלוח דוגמא:המשתמש רוצה לשלוח email אז השכבה השביעית לוקחת את הנתנון(EMAIL)ומעבירה אותו לשאר השלבים ובעת הקבלת השכבה השביעית שמקבלת את הנתון מעבירה אותו לנתון EMAIL בידיוק כמו שהמשתמש רצה שהמקבל ה-EMAIL רצה שיגיע. שכבה 6 pres…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות P3 ישן ולחבר אותו לאינטרנט. אני עם אינטרנט זהב בכבלים 1.5MB. מודם TERAYON TJ715X יש למודם יציאת USB ויציאה לכרטיס הרשת. אז רציתי לדעת אם אני יכול לבנות רשת ביתית בכך שאני אחבר את יציאת USB למחשב החדש ויציאת הכרטיס רשת למחשב הישן שאני אקנה????
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לרכוש נתב לדירה.. האינטרנט הוא במהירות 10 מגה. תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי. השימוש הולך להיות בעיקר להתחברות ברחבי הדירה של הסלולרים ואייפד. וכן סטרימר Xtreamer sidewinder. אשמח להמלצה לנתב שיתאים לדרישות הנ"ל. הדירה קטנה.. אם יש נתונים נוספים להוסיף כדי למקד את הדרישה אשמח לענות.. תקציב בסיסי +, אם יש משהו בפחות מ - 200 שאמין ואיכותי אני אשמח..
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אם שתי המחשבים שלי מחוברים בראווטר.. כאילו שתי המחשבים מתחברים בכבל רשת לראווטר והאינטרנט פועל בשתיהם כאילו בלי בעיות וזה איך אני מעביר דברים ממחשב ולמחשב? תודה. :]
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הבית שלי, מבחינת שטח, קטן ואפילו קטן מאוד. למרות זאת הקליטה בחלקים מסויימים בו גרועה מאוד עקב הקירות והעובדה שאחד החדרים הוא ממ״ד. כרגע יש ברשותי את הTL-WR1043ND והבעייה היחידה בו היא שהקליטה בחלק מהבית גרועה, בעיקר בממ״ד. אני מחפש נתב בעל טווח רב בהרבה במחיר סביר. לא חובה שימכר בארץ (אם כי אני לא יודע עד כמה מסובך לייבא נתב מחו״ל עקב משרד התקשורת וכו׳). תקציב לא מוגדר. אשמח להצעות. ע״מ לסבר את האוזן - repeater הוא לא פתרון (עקב מחסור בשקעי חשמל שמונעים מציאת מיקום במרחק סביר מהנתב המרכזי, בנוסף (להבנתי) ריפיטר אלחוטי עובד בחצי דופלקס ויחצה את מהירות הגלישה). כמו כן אני לא מעונין להעביר רשת חוטית בקירות - התשתית כאן בעייתית.
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על בזק בינלאומי?? היא ספקית אינטרט טובה לADSL? או שבכלל עדיף לעבור ל HOT? שמעתי שיש בעיה שאם יש לי מישהו בבניין שכבר יש לו HOT, אז האינטרנט שלי יהיה איטי (אם אני אעבור להוט).
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מנוי הוט/נטויז'ן 200Mbps . מבחן הורדה 200. תוך שימוש ב VPN צונח ל 105. איך תגדירו את רמת הביצועים ?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת שבה המודם והראוטר נמצאים בממ"ד(מאילוצי של תשתית ואין אפשרות להוציאם מהממ"ד) בכל המחשבים שמחוברים לראוטר הזה הIP הוא 192.168.0.X ואין שום בעיה מיוחדת להתחבר ולשתף קבצים בין המחשבים. הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לחבר את המחשב הנייד ולכן התקנתי ראוטר נוסף שמשורשר לראשון והגדרתי את הIP שלו בתור 192.168.2.1 במחשב הנייד ראיתי שהוא מקבל את הIP מהראוטר השני 192.168.2.X וניתן לגלוש באינטרנט אך לא לשתף קבצים ומדפסות. אודה למי שיוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים!! יש לי נתב של החברה CNet . הדגם הוא: CNAD804-NF . כשאני נמצא באיסיקיו ושולחים לי קובץ, לאחר שאני מאשר זה נתקע.. הוא נשאר על Listening ולא זז לאחר כמה שניות נסגרת החלונית. אני גם רוצה להריץ סרבר FTP וגם אף אחד לא יכול להיכנס אליי אלא רק משתמשים מהרשת הביתית שלי . אמרו לי שצריך לפתוח פורטים משהו ואני לא יודע איך...אני יודע שכדי להתחבר לקונפיגורצייה צריך להקיש את ה-IP 10.0.0.2 ואני יודע להיכנס לאפשרויות רק אני צריך עזרה בפתיחת פורטים... תודה לכל העוזרים! *מי שיעזור יקבל מירשם 2003 לפרטי (העידכון + מירשם 94) bigofir ;D 8) : :smoke: :saint: :AR15:
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום. אני קורא את הספר של מיקרוסופט 70-642 והבנתי עד כה את מה שקראתי אך לא הבנתי משהוא אמרו לי נניח וקבלתי כתובת IP שהיא 131.107.16.0/20 הבנתי שה- 20/ מציין את הכתובת מסכת משנה שהיא 255.255.240.0 אבל לא הבתי איך יכול להיות שמתול הכתובת הזאת אפשרי להוציא 4096 כתובות לתחנות קצה אפשרי לקבל הסבר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקבל מידע לגבי שרת עצמאי שיאוחסן בחוות האכסון של בזק. אז ככה אני מעוניין להקים אתר מסויים שדורך שטח רב של אכסון(מאות גיגה) עכשיו המחירים בארץ של השרתים הם של אלפי שקלים. חשבתי אולי לקנות מחשב שרתי עם הארד דיסק רחב של טרה ביט+ ולאכסן אותו בחוות השרתים של בזק(זה אפשרי) עכשיו מה אני צריך לדעת לפני שאני נכנס לכל העסק? מה משמעות של המחשב לעוצמת השרת(למשל מעבד לשרת יעודי או סתם E5500) יש פה מישהו עם ניסיון בדברים האלה?
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-