רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
-
לאנשי התשתיות שביננו בהתיחסות לכבלים מסוג cat6 ו cat7 וללא שימוש ברפיטר, מהו האורך המקסימלי שניתן למשוך ללא ירידה בסיגנל? ובמידה ומדובר ב100 מטר (זה מה שאני זוכר...) ואני רוצה למתוח לקילומטר האם אני חייב רפיטר כל 100 מטר או שישנו פתרון אחר?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני הולך לחבר את הנתב הנ"ל לנתב אחר עם כבל ורוצה שהוא יאריך לי את הקליטה של הרשת האלחוטית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מדובר במנויים עד 1.5MB שמתי לב שהרבה אנשים לא מודעים בכלל שהמחירים ירדו מ 55 ..60 שקל תשתית לחודש ל 45 שקל הבעיה שמאז ש HOT הודיע על זה באינטרנט רוב האנשים חושבים שאוטומטית שונה להם המחיר ל 45 שקל בחודש תשתית זהו שלא גם אני חשבתי ככה עד שבמקרה דיברתי איתם היום לגבי משהו אחר בכלל ושמתי לב שעדיין משלם 60 שקל במקום 45 אז קחו לצומת לבכם , המחיר לא השתנה אוטומטית , צריך להתקשר ולהודיע : "שמעתי שהמחיר של תשתית הוא 45 ש"ח עכשיו ולא 60" ואז ישנו לכם במקום . נ.ב עוד משהו קטן ...בקשה הבנתי שיש אנשים שמשלמים ל 012 28 שקל במקום 35.. 40.....אם למישהו יש דרך מסויימת לגרום להם להעביר אותי למסלול כזה (צעקות לא עזרו) אני אשמח לדעת תודה.
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לפני כשבוע עברנו להוט (בגלל הטריפל המשתלם), אני מחובר ללא חייגן במהירות 30 מגה (חיבור חוטי ישירות למודם). באתרי הבדיקה השונים אני מקבל מהירויות שונות: באתר ספידטסט 11 מגה באתר 012 10 מגה באתר הוט 24 מגה באתר בזק 19 מגה כשהייתי בבזק הייתי מחובר במהירות 10 מגה ומקבל 10 מגה באופן קבוע במהלך כל שעות היום ובכל אתרי הבדיקה. התקשרתי לתמיכה הטכנית בהוט (יאמר לזכותם שהם ענו ממש מהר), הסברתי לנציג את הבעיה הוא אמר לי לבדוק באתר שלהם בדקתי ויצא 24 מגה, הוא אמר שמבחינתו זה תקין והם לא אחראים למהירויות באתרים אחרים. שכחתי לספר לו שהיום אפילו סרטונים (480p) ביוטיוב נתקעו אצלי. :-\ האם מישהו כאן נתקל בבעיה דומה? מה התוצאה הכי אמינה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לאבא שלי יש מחשב נייד, בעבודה המחשב הזה מחובר לרשת מקומית בעבודה. בבית יש לנו שתי מחשבים רגילים שמחוברים לאינטרנט וביניהם יש רשת ללא ראוטר (כבל רשת ביניהם) עכשיו אבא שלי הגיע הבייתה ורוצה לגלוש באינטרנט דרך המחשב הנייד שלו. ניתקנו את הכבל רשת מהמחשב השני ברשת שיש לי בבית (לא המחשב שלי, שאליו מחובר המודם של ה ADSL) בקיצור החלפנו את המחשב בחדר של אחיות שלי במקום המחשב שלהן- המחשב הנייד. וזה לא עבד, אי אפשר להיכנס לאינטרנט דרך המחשב הנייד למה זה לא עובד? האם זה בגלל שהמחשב הנייד כבר מחובר לרשת בעבודה של אבא שלי, והכרטיס רשת של המחשב הנייד כבד "תפוס" וצריך לשנות לו את ההגדרות? או שזה צריך לעבוד? תעזרו לי בבקשה... תודה, טל
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי תמודם עם הראוטר ועם סוויצ לרשת מחוברים 2 מחשבים אני רושם בדוס במחשב הראש IPCONFIG ולא רושם לי את האיפי שאני אמור להתחבר אליו עשיתי FTP עם SESRVU וגם לא הצלחתי להתחבר מה אני עושה שזה יעבוד לי ? וגם אני רוצה לעשות שרת טרמינל ולא יודע איזה איפי של המחשב עצמו שיתחבר לי ?~?~
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמתחברים ל-HUB ואליו מתחבר מודם של אינטרנט כבלים אני מצליח לגלוש בשני המחשבים באינטרנט אבל לא לקבל רשת בניהם מה אפשר לעשות? (יש בשני המחשבים WIN XP) עשיתי שיתוף והגדרתי רשת מקומית עם דיסקת אבל זה לא מצליח
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מנוי הוט/נטויז'ן 200Mbps . מבחן הורדה 200. תוך שימוש ב VPN צונח ל 105. איך תגדירו את רמת הביצועים ?
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
המודם גורם להפרעות בסאונד שיוצא מהמחשב (זימזום קבוע) יש דרך להחליף מודם או לפתור את הבעיה באיזה שהיא דרך?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני תמיד מעלה בביטורנט על מהירות של בין 10 ל 15 קילובייט לשניה. היום פתאום המהירות קפצה ל20-30 קילובייט לשניה. ברק העלו את המהירות או משהו כזה?
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש להם בעייה, לא אומרים מה הבעייה, רק אומרים שיטפלו בזה ולא יודעים כמה זמן. וגם זה לאחר שאמרתי לו מה בדיוק עשיתי ומה בדיוק קורה, לקח לו 2 דקות להבין שיש בעייה והתעדכן בנושא. אני ב 30מגה 1.5אפלוד הוט - נטויזן TAG4 . חבר שלי גם חווה את הבעייה הזאת והוא רק עם גיימר ב013, מישהו אחר חווה ? **הבעייה העיקרית היא לחו"ל, בישראל נראה תקין
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נרשמתי לפרטנר כשירות אינטרנט וטלוויזיה. בבמיר אותו מקבלים יש חיבור לusb אבל כשמחברים התקן אין אליו גישה. הוא מופיע כמחובר במערכת אבל הוא כנראה חסום. יש אפשרות לעקוף את החסימה? נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון להודעה...
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע ראוטר של D-Link, דגם DSL-604+, ומשום שהוא עובד בטכנולוגית שידור ישנה (B ולא G) אז אני לא מצליח לעשות streaming ל-Playstation 3 בסלון. הסרט נתקע כל 2 שניות.... למרות שיש קליטה של בערך 50%, אני יותר חושב שמה שמשפיע זה מהירות הנתב (כי זה סרט באיכות Blu Ray, כ-5 ג'יגה). האם מישהו יכול להמליץ על נתב העובד בטכנולוגית G, הכולל מודם ADSL (ככה שלא צריך לקנות מודם ADSL חיצוני ולחבר את שניהם ביחד)? אין ממש הגבלת תקציב. תודה לעוזרים, גיא
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
פתחתי פורטים בביטורנט ורציתי לדעת: האם זוהי פירצת אבטחה גדולה? אם מישהו סורק פורטים פתוחים ומגלה את הפורט הזה אז הוא יכול לשלוח לי דברים זדוניים למחשב, או שלמחשב יש דרך לדעת שהפקטות שמגיעות מיועדות לביטורנט, ולהיפטר מאלו שלא? ואם אכן בקלות ניתן לשלוח דברים זדוניים, איך זה שלא שומעים על מלא פריצות כל הזמן למחשבים פרטיים? זה נשמע פגם אבטחה בסיסי...
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי כבר שנתיים ועכשיו ברגעים אלו פתאום אי אפשר להתחבר לאתרים מחוץ לישראל וגם לא לתת פינגים לסרברים. האם לעוד מישהו קרתה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות על מנת לחלוק אינטרנט, קבצים, מדפסת וסורק עם מחשב אחר. יש לי 2 כרטיסי רשת במחשב אחד וכרטיס אחד בשני. רציתי לדעת אם כל מה שצריך זה לחבר אותם בכבל רשת רגיל, או שיש לבצע גם איזושהי קונפיגורציה במחשב או בווינדוס. תודה מראש על עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
מעדיף לא לשכור מבזק ראוטר. אבל הבנתי שצפויה החלפת תשתית ולכן מודם-ראוטר שאקנה עצמאית עכשיו בנניח 400 ש"ח עלול שלא להתאים בעוד כשנה שנתיים? אני מכיר את הרשימה הזו: https://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm אבל עדיין מבקש המלצה
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים באמצעות ראוטר איך אני יכול להשתלט על המחשב השני בעזרת MSTSC?? הבנתי שיש קובץ RDP מסויים או משהו כזה...
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בראוטר Edimax BR-6104K תחת חלונות XP SP2...מחובר לHOT ספק 012. יש לי בעיה מוזרה, בזמן האחרון יש לי בעית גלישה בזמן שתוכנת הuTorrent עובדת במקביל. שהתוכנה כבויה הכל בסדר, אך כאשר אני מפעיל את התוכנה אחרי כמה דקות לא ניתן לגלוש בדפדפנים, לא במחשב שלי ולא בשאר המחשבים שמחוברים לראוטר. לעומת זאת הuTorrent עובדת ומחוברת וגם המסנג'ר מצליח להתחבר. לאחר מכן לא מספיק לעשות איתחול למחשב בכדי לחזור ולגלוש בדפדפן אלא צריך לעשות ריסט לראוטר ורק אז הכל חוזר לתקינות. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך מתגברים עליה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אם כבר המודם הזה ישלי אותו מחובר לנתב של sweex הזה: http://www.sweex.com/communicatie.php?subsectie=6&item=660&artikel=594&detail=d ואני מקבל מידי פעם "ניתוקים" אגב חיבור L2TP ב 012 בלוג רשום לי את זה שיש את הבעיה, יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:41 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:46 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:55 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:ack(DOL=604800,T1=302400,T2=529200) יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים רגילים ומחשב נייד של אבא שלי. אבא שלי משתמש במחשב לצרכי עבודה, גלישה באינטרנט קבלת מיילים . חברים שלו קיבלו עכשיו מחשב נייד שתומך בתקשורת אלחוטית בכל מקום ככה הוא הבין לדוגמא בטיסות לחו"ל שהם יושבים עם המחשב הנייד בטרקלין עסקים פשוט מאוד מדליקים את המחשב הנייד נכנסים לאינטרנט, מקבלים ושולחים מיילים וכל זה בלי כמובן בלי שום כבל ובלי שום הגדרה וקינפוג והם עושים בדיוק אותו הדבר גם בבית האם לפי מה שהבנתם יש איזשהי תשתית מיוחד בבית או בשדה תעופה או בביץ? (דבר שיש סיכוי גדול שיש לדעתי בטרקלין עסקים יש תשתית לתקשורת אלחוטית ותמיכה בכל זה) והאם התקשורת עם אינטל סנקרינו? אחנו רוצים להקים דבר כזה בבית? מה צריך? איך עושים את זה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אחרי חיפוש בפורום הבנתי שהתוכנה מומולצת לשימושי שליטה מרחוק... עד כאן? הבעיה היא, טוב לא בעיה - יותר תהיה, המחשב שממנו אני רוצה לשלוט הוא מחשב בעבודה שאיך נאמר, מעדיפים שלא יתקינו עליו דברים.. (מעדיפים=אוסרים, אבל מה שהם לא יודעים לא יהרוג אותם...) האם יש איזה תוכנה שליטה שההתחברות אליה מתבצעת ע"י תוכנה שלא צורכת התקנה ? (קובץ EXE שאני יכול לצרוב ולהפעיל מהמחשה השולט..) ראיתי המלצות על האתר www.logmein.com שמאפשר שליטה מרחוק, אבל - קצת מפחיד להשאיר את המחשב שלי שדלוק כל הזמן עם קלינט שרץ כשאני כל השבוע בצבא.... האם יש באתר דרך לעשות תיזמון לפתיחה וסגירה של קלינט..? תודה. בראל.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום שוב! תודה על העצות המועילות בדיון הקודם שפתחתי, זה עזר לי המון אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת-היום בא אלינו הטכנאי והתקין לנו את הראוטר. עד עכשיו, הכל טוב-יש אינטרנט לשני המחשבים. מפה זה מתחיל להסתבך... עבדתי כשאני קורא את מדריך שיתוף הקבצים שנמצא באתר "נטגורו". עשיתי כל מה שכתוב שם, ומשום מה, אני לא מצליח לשתף קבצים... המחשב הנייח הסתדר לא רע, ואני יכול לראות את הקבצים שאני משתף ממנו ב"מיקומי הרשת שלי". הנייד לעומת זאת... לא מזהה את ה-workgroup שהגדרתי בכלל... ואין לי מושג מה הבעיה. אני אשמח לעזרה ^^
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-