רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שכדי שיהיה אנטרנט צריך תשתית וספק תשתיות יש רק HOT ובזק וספק מגוון יותר, אבל לא הבנתי מה התפקיד שלו... הרי התשתית מספקת את המודם והחיבורים- אז יש הכול לא? ועוד דבר, איזה תשתית עדיפה HOT או בזק? כנ"ל לספק (הכי טובים 012 ו014?)
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום כמו בכותרת יש לי קליטה נמוכה. ידועה לי שהראוטר מיושן . המחשב הנייח עם הקבל מחובר לראוטר נמצא קיר ליד המחשב הנייח עם כרטיס רשת חיצוני (מתאם) הקליטה בכרטיס רשת האלחוטי ,ברשת שלי הוא 3-2 קווים בדרך כלל ואני זוכר הקליטה של רשת אחרת בבניין הייתה 5 בשני רשתות(סגורות) הקליטה במכשיר מובייל היתה בעבר מעולה בכל הבית (מטבח, סלון ,חדרים ,שירותים ,מרפסת) כעבור זמן היתה קליטה שואפת ל0 במטבח! בסלון היה בסדר. אחרי זה גמגומים גם בסלון. כעבור זמן מסויים , הקליטה באותו מכשיר התחזקה משמעותית במטבח בכל הבית ושוב פעם ירדה (ניתן לגלוש רגיל) נכון להיום הקליטה בסלון חלשה ! האם זה נובע מהראוטר הישן ושהוא פגום ? כשבזק מבקשים את שמו אני מציין "דילינק 2650" תודה .
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי לא מזמן לבזק, ושמו לי מודם שכתוב עליו "מודם נתב דגם Baud-Tech 1 port ETH". אני צריך גם אינטרנט אלחוטי, ואמרו לי שבשביל זה צריך ראוטר מתקן N שאני יכול לקבל בתמורה להתחייבות של שנתיים. אם אני רוצה לקנות ראוטר כזה ב"יד 2" - איזה מומלץ? - למה צריך לשים לב? בנוסף - כרגע, יש לי חייגן ואני צריך להתחבר ידנית כל פעם שהמחשב עולה. הבנתי שכשיש לי ראוטר אפשר להימנע מזה? - אשמח לדעת כיצד. תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אנסה לתאר: נתונים שלושה מחשבים A ,B ו-C. המחשב A הוא שרת Windows 2000 Server, בין היתר הוא מחובר לאינטרנט דרך קופסה של Check Point שמאפשרת גישת VPN אל השרת A. למחשב A יש גישה למחשב B דרך הרשת המקומית, גישה אשר איננה מתאפשרת דרך ה-VPN. מחשב C רוצה להתחבר למחשב B דרך ה-VPN (לא רק שיתוף קבצים). האם יש דרך כלשהי שמחשב A יגרום לכך שמחשב B יהיה נגיש למחשב C (בלבד) דרך ה-VPN או בדרך אחרת כלשהי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 כרטיסי רשת אלחוטיים. אם אני מחבר את שניהם למחשב(ווינדוס 7) מישהו מכיר אופציה לגלוש על 2 רשתות אלחוטיות במקביל? ככה שאני אוכל לנצל את הרוחב פס של 2 הרשתות..(לא צריך שיהיה מצטבר או משהו) תודה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
פתחתי את הפורטים של האימיול גם בראוטר וגם בפירוול הרגיל של ווינדוס בהתחלה הוא רשם לי HAVE A LOW ID ועכשיו אחרי שפתחתי את כל הפורטים הוא רושם לי : Your 9175 port is not reachable. Please review your network config. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לא מזמן התקלקל לי המודם הישן והחלפתי אותו למודם היחיד שהיה בבזקסטור rotal rta1320a אני עובד עם המודם במצב ראוטר מוגדר על פי ההגדרות בעמוד הבא: http://telco.grouphone.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=5&PN=1 המודם מחובר לswitch וממנו למחשבים בבית. כאשר החלפתי מודם לא שיניתי שום דבר ברשת מלבד החלפת המודם עצמו. המודם מתחבר כראוטר ועובד טוב בגלישה והורדות. עומד טוב בעומס. אבל כל יומיים-שלושה בערך הוא "קופא" - נעלם האינטרנט ואין פינג למודם (מכל המחשבים). כיבוי והדלקה מחדש של המודם בכפתור מסדרת את העניין..ץעד שעוברים עוד יומיים והבעיה חוזרת. התמיכה של בזק לא מוכנה לאשר החלפת מודם בגלל העניין שבטח מוכר לכם - תמיכה בתצורת bridge בלבד. מישהו מכיר את הבעיה ואולי יודע לפתור? …
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בשביל לקיים רשת+אינטרנט צריך 3 כרטיסי רשת או רק 2? אי אפשר לפצל כרטיס? סתם כרטיס רשת מתאים ל adsl? אין איזשהוא מדריך מפורט אם אפשר בעיברית להקמת רשת ושיתוף אינטרנט (חיפשתי בפורום ומצאתי מדריכים רק באנגלית ואני דיי "צבר") מספרי ה ip לשני המחשבים אני מקריץ או מקבל וממי ?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
מה ידוע לכם?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות P3 ישן ולחבר אותו לאינטרנט. אני עם אינטרנט זהב בכבלים 1.5MB. מודם TERAYON TJ715X יש למודם יציאת USB ויציאה לכרטיס הרשת. אז רציתי לדעת אם אני יכול לבנות רשת ביתית בכך שאני אחבר את יציאת USB למחשב החדש ויציאת הכרטיס רשת למחשב הישן שאני אקנה????
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לא משנה... האינטרנט הוא בכבלים... 3 ip per modem... יש איזושהיא דרך לחבר מחשב רביעי לרשת שיקבל אינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני משחק בכמה משחקים ברשת, לאחרונה שמתי לב שכל פעם שאני מנסה להתחבר ל steam אני מקבל שהיוזר כבר בשימוש.. החשבון חוקי לחלוטין, חשבתי שהבעיה מגיעה מאצלהם אז לא ייחסתי לזה חשיבות. היום הבנתי שבהחלט יש לי בעיה כשניסיתי להתחבר לחשבון ב WOW ( :-\ ) וגיליתי שכל הדמויות שלי רוקנו מכל דבר שהיה בהם, מבאס משהו. בכל מקרה, אמרו לי שזה משהו שקשור ל keylogger שעל המחשב שלי וכך כנראה גילו את שם המשתמש והסיסמא שלי. קצת מלחיץ כי אני נכנס המון גם לחשבון הבנק דרך המחשב ולעוד דברים חשובים אחרים. על המושב מותקן כבר תקופה ארוכה anti virus + firewall של Nod32 ESET חוקי לחלוטין ומתעדכן כמעט כל יום. פעם בכמה שבועות\חודשים אני סורק לוירוסים\spywares רציתי לדעת מה עוד אפשר לעשות? קצת מ…
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
למעונינים לקרוא סקירה מפורטת של המודם/נתב האלחוטי המשולב ECI 352 שבזק מוכרת במסגרת מבצע הרשתות שלה -- http://www.netcheif.com/Reviews/ECI352/ECI352.htm
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ומה מכניסים בDOMAIN Win98sec אי אפשר שלא לכתוב שם כלום ואין לי מושג מה צריך... דחוף דחוף!!! ****אשמח אם מישו שמבין יפנה אליי לאי סי קיו 109354512 **** ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אני משחק בcs 1.6 ולפעמים יש לי קפיצות של פינגים ל 400 -500... יש לי חבילה של 1.5 מגה ו96 העלעה בadsl אצל נטוויז'ן.. מישהו ממליץ לי לעבור לספקית אחרת שתיתן לי פינגים יותר טובים במחיר נורמלי? חובה adsl...
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום!!! שמעתי שאפר לבקש מספק שיתן למשתמש באינטרנט אי פי קבוע זה אפשרי????
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במחשב מסוים של חבר שהאינרטנט מתנתק כל מספר דקות... אני זוכר שיש אפשרות בהגדרות ועוד כל מיני שבהם האינטרנט מתנתק כל כמה זמן באופן אוטומטית... מישהו יודע איך לבטל את זה מהן האפשרות? ואיך אני עושה שתהיה התחברות אוטומטית לאינטנט? תודה מראש, נ.ב לא מצאתי בחיפוש את התשבות גם לינקים יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
טוב אחרי מאמצים רבים הצלחתי להתקין את ברשת האלחוטית שלי בבית וכל המחשבים עובדים אבל... עכשיו המחשב שלי לא מחובר ישר לאינטרנט אלא דרך ראוטר... זה היה מחובר- מודם למחשב עכשיו- מודם (Alcatel home) לראוטר (linksys wirless g) עם כרטיס ווירלס שנמצא אצלי במחשב שגם הוא לינקסיס G כל ההגדרות עובדות והכל אבל עכשיו אני רוצה להפעיל שרת FTP על המחשב שלי דרך הרשת בבית. איך???
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, היום התקשרתי לבזק בינלאומי להרשמה לPower ngn, הופנתי להוט שיגדירו אצלם חיבור עם חייגן וחזרתי לתמיכה של בזב"ל להגדרת חייגן בראוטר. במהלך השיחה נאמר לי ע"י נציג התמיכה כי הראוטר שברשותי אינו תומך בהגדרת חייגן עם כבלים והומלץ לי על ראוטרים אחרים. האמנם דבריו נכונים ? במידה וכן אני מתלבט בין ה 6424 של אדימקס ל 941 /841 של TPLINK יש לכם המלצה ?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
כאילו אני רוצ הלחבר איך שהוא טלפון אל חוטי למחשב בעזרת תוכנה מסויימת שאני אתכנת כדי שאני אוכל לדבר בעזרתו עם כל מיני תוכנות שאפשר בעזרתן לדבר באינטרנט עם אנשים
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז בכמו בכותרת, אני מעוניין בתוכנה שתסתיר את כתובת ה- IP או לפחות תציג אחת שהיא שגויה. אני פשוט לא אוהב את העובדה שבכמה וכמה אתרים כתובת ה- IP שלי מוצגת בפומבי, למרות שאני מאחורי ראוטר עם פיירוול. אני במיוחד לא אוהב שהסיומת (xxx.IL) מסגירה את מקום המצאי. האם יש תוכנה כזו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל האתר angelfire לא מקבל אותי כשאני נכנס לWEBSHELL, מופיעה הודעה : בעיה באתר תנסה לעשותBACK ולנסות שוב... זה כבר שלושה ימים שזה כך מישהו יודע למה? זה קורה גם לכם? נב: יש לכם אתר חלופי בשבילי?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום עד עכשיו תמיד השתמשתי בראוטר edimax והיה לי כתובת ip ב tcp\ip קבועה היום התקנתי ראוטר של 3com אבל הוא עובד לי רק שאני באופציה obtain up adress automatically איך אני יכול לעבוד דרך הכתובת שהיתה לי בנתב הקודם?
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
וברצוני לעדכן את הקושחה .מקריאה בשירשורים עולה כי "DD-WRT עכשיו תומך גם בWRT54G V5 & V6 - בהפלשה ללא חיבור כבל JTAG, אבל רק קושחת המיני יכולה להיכנס אליהם" נכסתי לאתר המדובר אבל אנני יודע איזה קובץ אני צריך להוריד באתר זה http://www.wrtrouters.com/router/wrt54g/ מופיע בתחתית Version 5+: DD-WRT Micro Only אבל זה לא הועיל לי אשמח אם מישהו יכוון אותי לקובץ הנכון ולעמוד בו קיים הסבר כיצד להפליש (כך אומרים?) תודה רבה נעם
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי. כמו לרבים מלקוחות האינטרנט החדשים, גם לי יש עכשיו את המודם ראוטר - B-Focus 270PR יש לי שני מחשבים בבית (שניהם Win XP Pro), את המודם ראוטר המדובר, switch של 5 פורים + Uplink אני רוצה לחבר את המחשבים לאינטרנט לא דרך שיתוף חיבור (מצב שבו המחשב שמחובר ישירות למודם חייב להיות דלוק כאשר שאר המחשבים רוצים לגלוש) אלא שכל מחשב יוכל להתחבר עצמאית לאינטרנט גם כשהוא היחיד שדולק וכמובן גם כאשר שני המחשבים דולקים...) קראתי את המדריך להפיכת המודם לראוטר אך לא הצלחתי להכנס להגדרות הראוטר... כנראה אני עושה משהו בסיסי לא נכון (אולי בהגדרות ה IP או ה- gateway ) כרגע ההגדרות שלי הן כך: שני המחשבים מחוברים ל switch המודם מחובר ל switch לפורט ה- uplink בחיבורי הרשת שלי מופיעים: …
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-