רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
יש כזה דבר בכלל? יש לי אינטרנט 1.5 בכבלים ומודם של TERAYON בקרוב אני קונה מחשב חדש ואת המחשב הנוכחי אני רוצה לחבר לרשת עם המחשב החדש חוץ מבלגאן עם החוטים יש עוד חיסרון בזה?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
במדריך שיש באתר http://hwzone.co.il/guides/ICS/ לא כל כך הבנתי מה קורה שם. מצד אחד מוצגים נתבים ומצד שני רכזות וגם שלוש אופציות להתקנה והמדריך מתייחס לרכזות, אז לשם מה הנתב? ולשם מה הבלבול עם שלוש אופציות התקנה? בקיצור, אני רוצה להקים רשת לצורך פשוט ובסיסי ביותר. אני רוצה להעיף את תוכנות ההורדות למחשב אחר וכמובן ליצור שיתוף בין המחשבים כדי שאוכל להעביר את הקבצים שהורדו למחש הראשי, בקיצור לא משהו מסובך. יש לי מודם של סימנס C2-010 נתב של אדימקס BR-6104K בכל מחשב יש כרטיס רשת האם הגדרות לשיתוף קבצים וחיבור (כל אחד) לנתב הן שתי פעולות שלא קשורות אחת בשניה ופשוט מבצעים אותן ביחד? היכן אני יכול למצוא את המדריך המתאים ביותר ל'פרוייקט' שלי?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי רשת בי שני מחשבים עם כבל מוצלב ולשני המחשבים יש כרטיסי רשת במהירות של 1GBPS אבל המקסימום שיש לי בהגדרות של שני המחשבים הוא 100MBPS בנוסף לדעתי זה עובד לאט גם בשביל 100MBPS) 20 דקות ל 350M). למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
הנה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7336&catid= יש לי אפשרות לרכוש אותו ב 20$ האם זה שווה?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
כלומר האם אפשרי? מה עושים?, מה צריך לקנות? וכו' יש לי מודם adsl במהירות 1.5 ואם מישהו יכול בבקשה לתת לי המלצה לראוטר עד 30$ תודה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחובר לאינטרנט דרך ADSL באמצעות מודם AZtech dsl 600E. יש לי בבית 2 מחשבים ולכן רכשתי ראוטר של EDIMAX דגם BR-6204wg כאשר הראוטר מחובר האימיול מתקשה למצוא מקורות ומוריד לאט למרות שפתחתי את הפורטים כמו שמצויין במדריכים השונים. כאשר אני מחבר את האינטרנט ישירות דרך המודם אז האימיול פועל מצויין. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו ??? תודה לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אחרי שהרצתי HijackThis וסגרתי איתו איזה משהו (אחרי שניתוח הלוג באתר אמר לי שאם אני לא מכיר את הכתובת IP הזאת אז לסגור את זה) התחלו בעיות עם האינטרנט. אי אפשר לגלוש דרך הדפדפן ואי אפשר להתחבר למסנג'ר, אבל לICQ אין בעיה וכנ"ל לקאנטר סטרייק. מישהו יכול לעזור? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מתכוון לבקש הצעת מחיר לגבי נתב אלחוטי וכרטיס רשת תואם של החברה, לצערי שמעתי ביקורות רעות מאוד על נתבי ה-USB של החברה ששווקו בעבר בארץ. עם זאת, הנתב החדש נראה לי איכותי מאוד ולמיטב ידיעתי כרגע האפשרות היחידה בארץ בתקן 802.11n שלדעתי שווה את ההשקעה. הנתב מדגם DIR-655 והכרטיס מדגם DWA-552 [attachment deleted by admin]
-
- 37 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות בשביל לשפר את טווח הקליטה בבית? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי, אם פספסתי וזה כן מופיע, אשמח לקבל קישור. חיברתי שני מחשבים לרשת אלחוטית, הגדרתי איי פי קבוע וכו', אבל המחשבים מסרבים לשתף ביניהם... על המחשב שמחובר ישירות לראוטר מותקן WINDOWS XP HOME ועל השני, שקולט באלחוטי מותקנת VISTA BASIC. השתמשתי באשף של XP לרשת אלחוטית ואפילו ניסיתי לשתף, אבל הם די עקשנים.... עריכה: הגעתי למצב בו באחד במחשבים רואים את המחשב האחר אבל כשמנסים להתחבר הוא כותב שאין הרשאות גישה, אפילו ששיתפתי את האחר. אשמח לקבל עזרה
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני בקרוב אקבל את המחשב החדש שלי, ואני מעוניין לעשות רשת קווית בבית. אני מחובר ל012 דרך תשתית של HOT עם מודם לבן של מוטורולה. הבנתי שאני צריך נתב קווי - לכן חיפשתי בזאפ, וראיתי שBR6104K של EDIMAX הוא הנתב המומלץ ביותר. מה דעתכם עליו? התקציב שלי לנתב הוא בערך 250 ש"ח +- הבנתי גם שאזדקק לשני כבלי רשת ישרים (?). מאיפה אפשר לקנות באינטרנט? אתם יכולים להמליץ לי על חנות? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לא חשובל י עם הוא יהיה חוטי או לא חושב לי שהוא יהיה זול ושיעבוד אני מחובר לאינטרנט דרך HOT ואני משתמש במודם MOTOROLA SB4200 (הוא לא כולל ראוטר ושמעתי דברים רעים מאוד על שאר המודמים של HOT). חיפשתי באינטרנט כמה דגמים והכי ניראים לי הדגמים האלה: 3COM 3CRWER10075 (שמעתי שיש איתו בעיות בכבלים) Edimax BR6104K NETGEAR WGR614 NETGEAR RP614 אני מודגבל לחנויות SKYPC,PANDAS,KSP,IVORY אולי גם IQPC נ.ב. יש לי רק 2 מחשבים שמה שמפריד מבניהם זה קיר אז אין בעיה של מרחק.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי פה איזה הגבלה בחיבור או משהו, משהו שקשור להסדר האייפי נראה לי, אני לא יודע לפתור את הבעיה.... אז בבקשה תעזרו לי. [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר'ה,מעניין שמשרתים של הקו שלי,בזק,יורד על 180 ככה שזה תקין אבל מהספקית(אינטרנט זהב) יורד לי על פחות מ-170,אז הבעייה אצלם אתם אומרים? ומי אחראי על ההורדות מהאתרים?על פס רוחב כאילו. הספקית או הקו? תודה רבה! התקשרתי לזהב והם אומרים שיכול להיות שהבעייה בהגדרות ראוטר וצריך להפס. עכשיוו,יורד לי בזהב על 150,בבזק על 180,בראפישד וכל השרתים מחו"ל על 50-. איך?! מה לעשות?! יכול להיות שיש לי וירוס שאני לא רואה? אני כנראה יביא טכנאי של בזק,שיאפס את הראוטר,הם אומרים אמת או סתם שקרנים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, מחשב (א) עם מערכת הפעלה vista home premium. מחשב (ב) עם מערכת הפעלה windowsx xp home. שניהם מחוברים בנתב (לא אלחוטי). למחשב (א) מחוברת מדפסת lexmark x61700. שיתפתי את המדפסת כך שאוכל להדפיס ממחשב (ב). במחשב (ב) המדפסת היא ברירת המחדל!! למרות זאת כאשר אני שולח ממחשב (ב) מסמך להדפסה דבר לא מתרחש!!! לעומת זאת, כאשר אני מאתחל את מחשב (א) ההדפסה יוצאת!!! מה עושים? תודה, שוקי.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה שאני אוכל לקחת את האנטנה 3 מטרים מהמחשב שתהיה יותר קרובה לראוטר... ושתשתמש במקס' מהירות האינטרנט שלי..
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מה ההבדל בעצם בין שני החיבורים ? מה היתרונות של כל אחד ? ובאיזה מהם עדיף לי לגלוש בעצם ?? במאפיינים networking - יש לי פרוטוקול tcp , ip , qos packet schelduer , clinet for microsoft windows , file priner sharing for windows מה מהדברים האלה אפשר לבטל ?? אפשר לבטל הכל חוץ מה tcp\ip ? איך אני מבטל את ה qs packet schlduer ? הבנתי שביטול שלו מעלה את מהירות הגלישה ?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר WRT54GL בחדר שלי ורציתי לדעת אם יש אפשרות להקטין את רמת הקרינה שלו? תודה.
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בכדי לחבר את הXBOX360 לאינטרנט כאשר יש תשתית כבלים חייבים נתב , כל נתב שאני מחפש רושמים עליו שהוא לא עובד טוב עם כבלים ....? אז מה לקנות ? עם אפשר כבר באתה נשימה אוליי להחליף לראוטר שתהיה גם רשת אלחוטית וגם חיבור לקונסולה.. :-) תודה רבה לעוזר ים
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט ADSL בבית. פעם היה לי מודם כחול של Samsung. כשרציתי לפצל את הרשת לכמה מחשבים, החלפתי אותו לראוטר-מודם של Edimax (את המודם של Samsung השארתי במחסן...). עכשיו אני רוצה להעביר את הרשת לפורמט אלחוטי. השאלה היא: להחזיר את המודם של Samsung ולקנות רק ראוטר אלחוטי? (אם כן, איזה?) או לקנות ראוטר-מודם אלחוטי? (האופציה העדיפה מבחינתי. אם כן, איזה?) תודה מראש נ.ב. רצוי כמה שפחות מסובך וכאבי ראש
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
טוב אז ככה, מתאם הרשת האלחוטי (wireless usb adapter) שהיה לי הלך לעולמו. ואני צריך לקנות אחד חדש. השאלה היא האם כל מתאם יכול להתחבר לרואטר שיש לי בחדר השני כדי לחבר אותי לאינטרנט, או שצריך דגמים מסוימים ? הראוטר שלי הוא +b-focus wireless 352 ןמלמעלה כתוב עליו 54mbps wireless 802.11 b\g 2.4 ghz המתאם שהיה לי כתוב עליו "מתאם USB לרשת אלחוטית WLAN 54MB TNN" מצד אחד, ומהצד השני "802.11g wireless lan usb adapter" חשבתי לקנות את זה :http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=145 האם הוא יתאים ? ומה המאפיינים שצריך להיות למתאם כדי שהוא יצליח להתחבר לראוטר שלי ? סליחה על החפירה, תודה רבה רבה מראש ! :]
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם משתמש פרטי יכול להשיג בארצנו חיבור T1 ובכלל אינטרנט של חיבור נל''ן תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נוטה לראות יות ויותר אנשים עם ראוטר מה העיניין? מה היתרון בזה? למה לא להישאר עם מום של WOW? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי,מתנצל מראש אם אני טועה בפורום. בכל מקרה אני מחובר ברשת ביתית אלחוטית ממחשב נייד לרגיל שהוא הראשי. המדפסת משותפת בלי בעיה אך אני גם רוצה גישה להארד דיסק של המחשב הראשי. (הרגיל) נכנסתי למאפיינים של הדיסק ובחרתי באפשרות של שיתוף הכונן,סימנתי V היכן שצריך,כולל באפשרות שמשתמשים אחרים יכולים לשנות. הכונן אכן זוהה במחשב השני אבל אין לי גישה כמעט לכל התיקיות. בכל פעם שאני מנסה להיכנס לתיקייה אני מקבל הודעת שגיאה שאין גישה לתיקיה זו,כנראה שאין לי רשות להיכנס למשאבים של רשת זו.ועלי לבדוק זאת עם מנהל הרשת. בשני המחשבים אני מנהל המחשב וכמו כן אני סידרתי את הרשת הזאת. מה אני יכול לעשות ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-