עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Haflo,

מחשב דיי חדש (המפרט כרגע לא רלוונטי) עם Win98SE ומודם Fritz ISDN, הבעיה היא שהמודם מותקן, יש חייגן ואת כל הפרוטוקולים, אני מצליח לבצע חיוג (Bezeqint), המחשב מבצע זיהוי משתמש וכניסה למערכת, ואני מתחבר אבל....שאני בא לגלוש דרך ה Explorer אני מקבל הודעת שגיאה: Server not found or DNS Error אני מצליח לעשות ping ל Gateway, אני מקבל IP, התקנתי מחדש את כל הפרוטוקולים והדרייברים. למישהו יש מושג? מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by watch out,

אני מחובר להוט ב 30 מגה במחשב שמחובר באופן אלחוטי אני מקבל 17.30 Mbps האם אפשר להעלות את המהירות שמקבלים בפועל ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by GolanBerlin,

בס"ד אני בבזק בינלאומי ו-HOT, ורבאק כבר אי אפשר ככה!!!!!!!! יוטיוב זוחל כמו לא יודע מה!! גם על 360P! זה בלתי נסבל! מה עושים? ???

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  4. http://www.hot.net.il/UploadFiles/12_2011/%20%20%20%20.pdf לקוחות אשר מצטרפים למבצע או משדרגים החל מיום 01.12.11 - מגבלת נפח: נפח חודשי מקסימאלי להעלאת והורדת נתונים ברשת האינטרנט : 50GB הוט רשאית להגביל את הלקוח מגלישה בשירותי האינטרנט או לחייבו בתשלום בגין חריגה מנפח הגלישה המקסימאלי כתוצאה מחריגה בהעלאה ו/או הורדת נתונים. הוט רשאית לשנות את הנפח החודשי המקסימאלי מעת לעת, עפ"י שיקול דעתה, כפוף להוראות הדין. מה אתם אומרים ?

5. Started by Shizel,

יש לי שני מחשבים בבית ואני צריך רוטאר חדש (לי היה D-LINK 604I) לא היו ממש בעיות איתו עד שהוא נשרף החשב אני צריך חדש והשימושים עם בעיקר הורדות מ BITORRENT ולפעמים משחקי רשת וגלישה והמחשב השני של אחי בעיקר ל גלישה ... יש איזשהו רוטאר מומלץ למטרות אלו בעיקר הורדות(רצוי חוטי) ??? תודה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  6. יש לי כרגע פרטנר עם טלפוניה ביתית מחפש המלצה לראוטר עם תמיכה בטלפון ביתי, 1GB לפחות, WIFI6

7. Started by yarin153,

קראתי את המדריך של NETCHIEF לגבי יצירת AP קווי הראוטר הראשי שלי (Netgear vvg2000 מוגדר גם בDG כ .: 0.138...) ואחרי שפרסתי כבל רשת לחדר אחר אני מעוניין ממנו להפעיל את הראוטר D-LINK 2760U כAP (הוא מחובר קווית לנטגיר והDG שלו זה : 0.139...) העניין הוא שהמחשב שלי שמחובר אל הD-LINK קווית מקבל אינטרנט (הדיפולט גייטוי שלו זה 138 ) לעומת זאת מה שאני מנסה להפעיל בWIFI של הD-LINK לא עובד ואחרי בדיקה אני רואה שמה שמתחבר אל הD-LINK בWIFI הדיפולט שלו זה 139 למרות שכיביתי את הDHCP שלו ד.א אם אני בוחר להגדיר ידנית כל מכשיר שמתחבר לD-LINK ומגדיר לו דיפולט 138 הוא כן גולש משמע הבעיה פה שהD-LINK לא מחלק את הדיפולט של הנטגיר שהוא בעצם הראשי ופה השאלה שלי.. איך אני בעצם דואג שכל מכשיר שמת…

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. יש לי ראוטר LevelOne WBR-6001 http://global.level1.com/product_d.php?id=471 שדרגתי למהירות 12M (הוט+בזק בינלאומי) ולהפתעתי מהירות ההורדה עומדת (בממוצע) על 6-7 מגה בחיבור ישיר (מחשב מול מודם) המהירות היא כמו שהובטח. הקושחה מעודכנת לגירסתה האחרונה, איך יכול להיות שחיבור הראוטר מנחית ב - 5M!? יכול להיות שהראוטר לא תומך במהירויות כאלו? אם כן איזה ראוטר מומלץ?

• 24 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by 3213231Leonid,

איכות החיבור ירודה להפליא - מהירות האינטרנט יורדת בשליש כל יום. אני כל הזמן צריך ליצור קשר עם התמיכה הטכנית, והצוות שם חסר יכולת לחלוטין. רק אחד משלושת הטכנאים יכול באמת לעזור, אבל בגלל החסרונות של החברה עצמה, זה נמשך רק לזמן קצר, ואז מהירות האינטרנט שוב נמוכה באופן עקבי. וחוץ מזה!!! -- הטכנאי עונה, "הכל בסדר, אבל אני צריך גישה מרחוק במיוחד למחשב שלך..." !!! אני צוחק ובוכה.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  10. שלום. יש לי ראוטר TRENDNET, הצפנתי אותו דרך WPA. לאחרונה האינטרנט מאוד איטי, האם זה יכול לנבוע מזה שמישהו בכל זאת הצליח להתחבר אליו? איך ניתן לברר זאת? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 5.4k צפיות
  11. שלום לכולם , אני מעוניין ליצור WDS בין 2 ראוטרים בכל קומה. ברשותי יש לי LinkSys WRT54GL וממה שאני מצליח להבין מהאתר שלהם שאין לו תמיכה בWDS ולכל ראוטר שלהם... האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  12. רבותיי, יש לי שני מחשבים עם WINXP. שניהם מחוברים ברשת ואחד מחובר לכבלים לקוי זהב. בזה שמחובר לאינטרנט האינטרנט טס ובשני האינטרנט זוחל אם בכלל או פועל. מה לעשות? כשאני עושה NETWORK SETUP WIZARD והXP עושה לי BRIDGE, האינטרנט מפסיק לפעול בכלל במחשב שמחובר אליו. מה לעשות?! :'(

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  13. טוב, עכשיו זה כבר רישמי - התאומים הסיאמים HOT וה-HOTNET הופרדו. מי שירצה להתחבר לשירותי HOTNET יצטרך להתקשר למספר טלפון נפרד (*6901) ונציגי HOT לא יוכלו להעביר את השיחות בין החברות. כמו שאר ה-ISP, זה כמובן לא ימנע מ-HOT להציע חבילות BUNDLE אבל כלפי חוץ לא יהיה קשר בין החברות. הדבר בא לידי ביטוי בהודעה של HOT למשרד התקשורת - http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000730788 והן במסר של נציג HOT בפורום - http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=160053619

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by azaz,

אני מנסה להתחבר לאיזה אתר(עשיתי שם משתמש וסיסמא נכונים כמובן) והוא נותן לי הודעה כזאת: אי-התחברות מוצלחת ההתחברות לא הצליחה בשל בעיית עוגיה. אנא ודא כי כל העוגיות מאופשרות בדפדפן האינטרנט שלך לאתר זה. איך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  15. יש לי בעיה מוזרה שהתחילה ביומיים האחרונים -עד עז הייתי מוריד ב 12 לשנייה קבצים שזה מהירות מעולה -אני מוריד מ SEEDBOX שיש לי באירופה אבל פתאום אני מוריד קובץ זה מתחיל במהירות מקסימלית ופתאום יורד ל מהירות של 1.5 לשנייה שזה כמו מהירות של 12 מגה התקשרתי להוט והם כמובן אמרו שהכל תקין עכישו אם אני מוריד קובץ באתר בדיקה של בזק בין לאומי http://2.i014.net/Check1.html אז המהירות היא יציבה על 13 לשנייה וזה לא יורד וגם בבדיקת מהירות בהוט המהירות היא תקינה מה לעזעזל יכול להיות הבעיה?? האם הם עושים משהו עם ההורדות מחו"ל ? עד לפני יומיים הכל היה מעולה עכשיו יש לי 2 מחשבים וניסיתי עם ראוטר ובלי ראוטר והתוצאות אותו דבר

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by בזיק,

יש לי נייד שאני רוצה לחבר לחיבור האינטרנט דרך ראוטר. נאמר לי שזה מלווה בip קבוע. זה לא נראה לי רצוי. האם יש איזו תוכנה מומלצת שמשנה את הip של חיבור ראוטר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by benhouli,

שלום לכולם שידרגתי את חבילת האינטרנט שלי ל8 מגה ויש לי מודם של aztech 600e שאמור לתמוך בadsl2 והבנתי שצריך להגדיר אותו כדי שיהיה מתאים לזה מישהו יודע איך עושים את זה ? ועוד שאלה, מה אמורה להיות מהירות ההעלאה שלי בKB עם חבילה של 8 מגה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by blackorder,

שלום אני צריך שמישהו יעזור לי בהקמת רשת אלחוטית כבר קראתי את המאמרים באתר של netchife אבל הנסיונות שלי כשלו אז הנה איך הרשת הולכת מחשב 1 כרטיס רשת אלחוטי מערכת הפעלה WINDOWS 7 מחשב 2 נתב שמחובר אליו מערכת הפעלה windows xp במחשב 1 עם WINDOWS 7 הצלחתי להגדיר בלי בעיה וגם לראות את הקבצים שבמחשב 2 וגם להעביר במחשב 2 עם windows xp לא הצלחתי לראות את הקבצים צריך בבקשה עזרה ???

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  19. Started by hellyeahmofo,

יש לי רוחב פס של אחד וחצי ומודם eci 270 שמוגדר בתור נתב מאז שעברתי ל 1.5 המודם כל הזמן יוצא מסנכרון , מאז ששהגדרתי את המודם כנתב החיבור מדי פעם פשוט קופא מה יכול לגרום לחיבור לקפוא (כלומר ב lan status אין תנועה של פאקטים) ?

20. Started by singera,

אז יש לי סטרימר C200 והרבה תכנים ותמיד הייתי מחליף את הHDD במגירה של המחשב עבודה שלי. הגעתי למצב של 6 דיסקים ובקרוב אני הוסיף עוד, אז החלטתי בעלות של מארז להתקין FREENAS אצלי. שימו לב שהדיסקים ממוקמים במגירות שליפות TRAYLESS נתוני המחשב: מעבד: P4-3000MHZ זיכרון: 2GB TWINMOS 667 לוח: P5GC-MX 1333 ספק: 400W HEC ART מארז: TT M9 כונן FREENAS: זיכרון PQI 256MB USB כרטיס רשת: INTEL GIGA כנראה אולי אני יתן גם את הכרטיס OB כדי שתהיה חלוקה ללקוחות שלא יהיה עומס על הGIGA. כוננים קשיחים: 1.5TB כולם, 4 של סיגייט 2 של סמסונג. בקרים: כרגע אני עובד עם הבקר של הלוח ובקר נוסף של VIA אשמח לקבל ביקורות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by deso,

אני חושב שאפשר לחבר בין שני מחשבים (דרך כרטיסי הרשת) עם כבל לSWITCH ואז לחבר אותו למודם ויוצא שזה כאילו ראוטר. אפשר לעשות דבר כזה? ואיך?? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, ביקשתי להתחבר ל Triple C למהירות 25Mb כאשר עד היום הייתי במהירות 15Mb. העניין הוא שנציג מכירות שלהם אמר לי, שטכנאי בזק צריך להגיע לארון של בזק כדי לסדר תשתית VDSL. השאלה קודם כל אם אכן זה נכון, ואם כן למה ב Triple C גובים על כך 100 ש"ח בעוד שבחברות האחרות לא ציינו דבר כזה. בזק (אחרי כל השנים שגבתה ממני מחירים מופקעים) מסרבת כמובן לענות. מעבר לכך האם Triple C גובה כסף, אבל לפחות עומדת בזמן שהם אומרים, כי גם ב 012Smile וגם באקספון לא עמדו בזמן שנאמר לי ואפילו לא עדכנו אותי ובטח שאין מה לדבר על פיצוי. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by x-pac,

יש לי מחשב עם חיבור לאינטרנט בכבלים (הוט). אני רוצה לקנות מחשב נוסף וליצור רשת אלחוטית ביניהם, כולל חיבור לאינטרנט.המחשב השני יהיה בחדר אחר ואני לא רוצה להעביר כבלים אליו. מבקשת הצעה איך לעשות זאת.

24. Started by nir_sela9,

ניסיתי לפתוח פורט TCP ו UDP מס' 1000 בחומת האש בווינדוס ובראוטר אבל כשניסיתי לבדוק אם זה באמת נפתח על ידי האתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ זה אומר לי שהפורט סגור. לאחר מיכן ביטלתי את חומת האש בווינדוס ובראוטר אבל כלום לא עזר. אני משתמש בווינדוס 7 אם זה משנה.. תודה לעוזרים=]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. נגמר לי הסכם אם הנזק[בזק] עכשיו אני משחק 1.6 והיו לי חרא פינגים ל2mb היה לי 40ms שזה די גבוה עכשיו אני צריך לבחור חברה חדשה שתספק לי אניטרנט

• 1 תגובה
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.