עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by aviram20,

היי הזמנתי רשת אלחוטית מבזק וגם מתאם למחשב השני מאחר ואני רוצה לחבר את שנייהם לאינטרנט עד פה הכול בדר.. עכשיו אני מחובר על אחד וחצי מגה וזה רק עם מחשב אחד שרציתי לשדרג ל4 היא אמרה שאין אפשרות כי התשתיות לא מספיקות או משהו כזה.. ומה שהיא הציעה לי זה שאני יקח את המודם האלחוטי והמתאם במהירות אחד וחצי ואחרי שיהיו תשתיות אני ישדרג ל4 עכשיו השאלה לי היא כזאת 1 וחצי מגה על שני מחשבים זה יהיה איטי ? יעבוד מהר? שני המחשבים שפועלים עובדים בישביל אינטרנט ובישביל גלישה ממוצעת בילבד יהיה משהו מורגש? זה יפריע? אם כן איך זה בא לידי ביטוי במחשב ..? כמה כול מחשב צורך בשימוש סביר של גלישה באינטרנט..? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  2. כל פעם שהמחשב הנייד שלי נכנס לשומר המסך, המחשב הנייד מתנתק כנראה מהרשת האלחוטית, כי כשאני יוצא מהשומר המסך כל פעם הוא לא מחובר לרשת האינטרנט האלחוטית בבית. ושום דבר לא עוזר. אני חייב לעשות אתחול למחשב. מישהו יכול לעזור לי לעלות על הבעייה? תודה!

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  3. יהיה נחמד גם אם תהיה לו עוצמה חזקה. האם לדעתכם הEdimax EW7128G יעשה את העבודה?

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by ybdltd,

אז ככה א. האם מישהו יודע או נתקל בדרך להפוך את המודם MOTOROLA דגם : SB5100 של חברת הכבלים לראוטר אם כן איך עושים את זה (יש לי נסיון קלוש בלבד לגבי ראוטרים ואודה לכל מי שיסייע בנידון ) ב. ברשותי שני מחשבים אחד נמצא ליד נקודת חיבור לאינטרנט ( עתידית, אחרי התשובה ל(א) אדע אם בזק או כבלים...) והשני בקומה התחתונה מהי הדרך הזולה והיעילה ביותר לחבר ביניהם לשיתוף אינטרנט ללא חוטים האם אני צריך שהמודם יתפקד כראוטר (כנראה) והאם אני צריך SWITCH ואיך מחברים יציאה אלחוטית לSWITCH רגיל ואם אפשר המלצות ממי שכבר התנסה בזה - מה טוב... ג.חשבתי אגב על רשת אלחוטית אבל אני רוצה שתהיה התפצלות מSWITCH שמחובר לראוטר לשני המחשבים אחד באמצעות כבל רשת רגיל ואחד באמצעות אינטרנט אלחוטי האם זה אפשרי …

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  5. הדבר הזה התחיל מאתמול בלילה. פתאום בלי שום הודעה לא היה ניתן לפתוח שום דף אינטרנט. קיבלתי את העמוד עם השגיאה שאומרת "לא ניתן לאתר את העמוד" (משהו כזה.) ניסיתי להכנס לאתרים ב 3 מחשבים שמחוברים ביחד ברשת ביתית, ואותו דבר בכולם. כשהוצאתי את המודם מהחשמל לכמה שניות והחזרתי, פתאום היה אפשר לפתוח אתרים שוב. הבעיה היא שכל כמה זמן צצה הבעיה שאי אפשר להכנס לאתרים, ורק לאחר הוצאת המודם מהחשמל והחזרתו לחשמל, אפשר להכנס לאתרים. מה שהכי מוזר זה שהבעיה צצה אי אפשר להכנס לאתרים, אבל ל ICQ כן אפשר להתחבר. וזה לא יכול להיות בעיה במחשב, כי ב 3 מחשבים שונים זה קורה. מה גורם לבעיה הזו? למישהו יש פתרון? אופן החיבור: 3 מחשבים שמחוברים לסוויץ' שמחובר למודם/נתב B-FOCuS 312+. ספקית: נטוויז'ן (1.5…

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  6. שלום לכולם, ברשותי סלולרי htc one x וכשאני מפעיל את ההוטספוט אני גולש בלי בעיה באייפד. יש לי לפטופ עם מערכת הפעלה xp. ברשימת הרשתות אני רואה את החיבור של הסלולרי עם בר ירוק מלא (קליטה מצויינת). כשאני לוחץ על החיבור הוא נותן לי הודעה שהוא לא מצליח להתחבר ושיכול להיות שהמכשיר כבר לא בטווח קליטה ושאעשה רענון לרשימה. כמובן שאחרי הריענון החיבור שוב מופיע כמו מקודם. יש למישהו מושג איך אני מצליח להתחבר? תודה

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  7. היי, אני צריך נתב אלחוטי כדי שהלפטופ יוכל לגלוש ממנו. הקאץ' הוא שהוא ימוקם בממד. חיברתי את הנתב wrt54gl לבינתים והסינגל בסלון עומד באזור ה 60% עם מהירות הורדה אופטמאלית מהאינטרנט (1.5 מגהביט) כמו שכבר אמרתי, הנתב ישמש לגלישה באינטרנט נטו. הביצועים של wrt54gl מספקים - רק שהוא מבוזבז לשימוש הזה. השאלה היא אם נתב זול יותר יוכל לספק סינגלים כמו הלינקסיס דבר נוסף, היציבות של הנתב היא דבר חשוב. כך שנתב שקורס על יומיים לא בא בחשבון. תקציב- כמה שיותר זול העיקר שיענה על הצרכים. תודה.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  8. באיזה דרך הכי פשוטה אני יכול לראות אם שכנים גולשים דרכי? אני לא רוצה לעשות סיסמה לא משנה למה אם אני יראה שגולשים דרכי אני יעשה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  9. לאחר שיחות עצבניות עם מוקד הלקוחות של נטביזיון, שבהן הנציג/נציגה הודיעה ש"נטביזיון לא חוסמת פורטים, הבעיה אצלך בראוטר או במחשב, אנחנו לא תומכים באימיול - תשאיר טלפון ויחזור אליך נציג בכיר שיעבור איתך על ההגדרות של הראוטר", באופן מסתורי הפורט של הTCP נפתח ולא עושה יותר בעיות. לא שיניתי את הגדרות הראוטר, והבהרתי לנטביזיון חזור ואמור: הפורטים נחסמים בזמן שאני מחובר באותו IP. בהתחלת החיבור הם פתוחים ואח"כ נסגרים, והפורט של הטורנט בבדיקה שאני עושה יוצא שהוא פתוח 3 פעמים מתוך כל 5 בדיקות. רק הUDP של האימיול חסום באופן כרוני אצלי כבר כמה ימים כרגע. אני לא מבין מה נטביזיון מנסים להשיג בזה, כי לפי הבדיקה של האימיול ההסבר מה קורה כUDP חסום הוא: אם לחסום, לפחות לחסום בשכל...

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by almog250,

שלום יש בראשותי את הרוטר הנ"ל והוא נמצא במרתף ביחד עם מודם של טומסון של הוט... אממ יש לנו בעיה בבית אנחנו בבית פרטי ואנחנו לא קולטים בחדרים בקומה השניה המרתף זה קומת קרקע. התקשרנו להוט והם אמרו לנו שיש משדרים כאלה שמגבירים את הראוטר הזמנו טכנאי והם בכלל הזמינו לנו מישהו שיחליף לנו ראוטר והוא בכלל אמר שזאת טעות שזה לא יפתור את הבעיה, קנינו גם כרטיס רשת חזק וגם אז זה לא פתר את הבעיה מה אפשר לעשות, אני יודע שיש כאלה שיגידו שצריך לקדוח אווממ בקיר ולהעביר כבל רשת אלחוטי אבל יש עוד אופציות, האם מגבר יעזור במצב כזה .?... , יש אופציות נוספות?. תודה.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  11. Started by nissim_y,

תחת windows xp המחשב שלי מתחבר לאינטרנט יתר התחנות בבית מחוברות ברשת ביתית. איך אפשר לנתק זמנית תחנה מסוימת מהרשת או מהתקשרות לאינטרנט ?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by mikamar2,

יש לי מודם אלקטל שתוכנת ע"י הטכנאי מחשבים שיהיה גם נתב של הרשת , עכשיו יש לי 2 בעיות עם זה: 1 . אני לא יכול לארח בגלל זה במשחקי רשת , רציתי לשאול איך אני יכול לסדר את זה. 2 . מאז שיש לי את הרשת האימיול בכלל לא זז , כלומר מוריד למשל סרט של 700 מגה באיזה 20 לילות שהמחשב נשאר פתוח בשביל ההורדה , לפני זה היה מוריד סרט בלילה-שתיים גג.... אני לא יכול לפנות לטכנאי כי הוא עבר לגור בת"א ואני מהצפון ככה שזה בעיה. תודה מראש מיקי.

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  13. הורדתי את התוכנה עם הדריבר ל-98 אך אני לא מזהה שום רשת . שאר המשבים בביתי כן מזהים . מישהו יכול לתת לי כיוון ?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  14. שלום, קבלתי היום הצעה מנטוויז'ן ל100 מגה ספק פלוס תשתית בזק ב99 ש"ח. השאלה היא האם כדאי לעבור מבחינת איכות השירות והמוצר שאני מקבל. ממה שאני שמעתי מחברים אין הרבה תמונות עלייהם אך בכל זאת אני קצת חושש. תודה

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by hck,

היי! אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי איכותי בכדי לחבר מספר מחשבים ברשת. הנתב צריך להיות בעל יכולת קליטה (אלחוטית) בטווח של כ15-25 מטר דרך קירות עים קצב העברת נתונים של 54Mbps. כמובן שאני מעוניין לשתף את האינטרנט בכולם, ולכן אני אציין את החיבור שלי: כבלים, בזק-בינלאומי (ללא חייגן). בכל אופן, ראיתי בחוברת של באג(BUG) שיצאה עים העיתון של השבת, לגבי נתב של 3Com. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? החוברת של באג http://www.geocities.com/hck2cmp/BUG.jpg (התעניינתי בנתב הימני שעולה 759 ש"ח וכולל כרטיס רשת אלחוטי)

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by BandiT,

שלום, יש לי שרת שמריץ windows server 2003. כל מה שהוא עושה זה מחזיק כונן משותף שכמה מחשבים אחרים שנמצאים על אותה רשת יכולים לגשת לאותו כונן. רציתי להתקין עליו eset nod 32 antivitus 5. בזמן ההתקנה קפצה לי הודעה שהגרסה אינה מתאימה למערכת ההפעלה. חיפשתי על זה קצת מידע, ולפי מה שאני הבנתי אני צריך להתקין את גרסת הביזנס של התוכנה. רק היא יכולה להיות מותקנת על מערכת הפעלה server 2003. האם זאת האופציה היחידה שלי? אני לא מעוניין שהשרת יריץ AV בתור שרת אלה בתור מחשב רגיל שיסרוק רק את התיקיות של עצמו וזהו. אשמח אם תשפכו לי קצת אור על הנושא. תודה

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by asilic,

היי אני מנסה להתקין חייגן כבלים של 012 ותבל דיגיטל ניסיתי מה שכתוב בכל המדריכים הבעיה שלי שאני מנסה להתחבר לכתובת aztv.012.net.il אני מקבל הודעת שגיאה שהכתובת לא מושגת פעם משהו הביא לי כתובת IP אחרת ואולי גם DNS והצלחתי להכנס עם החייגן. חשוב לציין שזה עבד לי אבל עכשיו אני אחרי פרמוט ולא שמרתי את הכתובת. אני צריך חייגן כדי לשתף אינטרנט במחשב השני

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by DTS,

יש לי ראוטר אדימקס BR6216MG MIMO , ובנוסף מחשב שהמרחק ביניהם הוא קיר. המחשב הוא בן כ4 שנים. שלי א. האם באמצעות התקנת כרטיס רשת אלחוטי ניתן להפעיל במחשב אינטרט? ב.אם כן מה התהליכים ומה אני צריך לדעת ולוודא ולעשות לפני ? ג. על איזה כרטיס רשת אלחוטי זול אתם ממליצים? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by AboveBeyond,

שלום , רציתי לדעת איך אפשר לעשות sniffing לרשת בבית (WIFI) דרך מכשיר אנדרואיד , לינוקס שמחובר לאותה רשת תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by Cranchh,

טוב אחרי מאמצים רבים הצלחתי להתקין את ברשת האלחוטית שלי בבית וכל המחשבים עובדים אבל... עכשיו המחשב שלי לא מחובר ישר לאינטרנט אלא דרך ראוטר... זה היה מחובר- מודם למחשב עכשיו- מודם (Alcatel home) לראוטר (linksys wirless g) עם כרטיס ווירלס שנמצא אצלי במחשב שגם הוא לינקסיס G כל ההגדרות עובדות והכל אבל עכשיו אני רוצה להפעיל שרת FTP על המחשב שלי דרך הרשת בבית. איך???

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by Shtupel,

שלום לכולם. עד היום הייתי עם ראוטר של בזק dlink 6740u. החוויה הייתה רעה כי היו לי הרבה ניתוקים. היום הראוטר מת ואני יכול לגשת להחליף אותו. השאלה שלי היא האם יש לכם המלצה כלשהי לראוטר מוצלח שלהם שכמובן מגיע ללא תשלום נוסף? תודה.

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  22. הי ALL אחותי שוקלת רכישת נתב מהדגם הנ"ל, והיא קצת מודאגת מנושא הקרינה. הנתב ישמש כמעט אך ורק לחיבור קווי. האם קיימת כזו אפשרות? ואם התשובה שלילית, האם יש נתבים בהם זה קיים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  23. שלום, כבר כמה זמן שיש לי בעיה באינטרנט שרק כאשר אני משתמש בתוכנה כלשהיא(לא משנה איזה) של ביטורנט אז האינטרנט מפסיק לפעול (אי אפשר לגלוש, ואפילו הבעיה פוגעת בקיילנט הביטורנט שלי -יוטורנט- שהוא עצמו לא מצליח אחרי כמה זמן להתחבר לטראקר).. ואז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב, או להסיר לחלוטין את היוטורנט מהמחשב מישהו יודע למה האינטרנט מתנתק, או יותר נכון מפסיק לפעול, ואיך אני יכול לתקן את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  24. כמו שכתוב אני לא מצאתי בהגדרות איך לשנות סיסמא ושם משתמש בכניסה לנתב

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  25. הדבר החשוב לי זה תווך הקליטה!!!!!!!!!! : -EDIMAX 7727In -TRENDNET TEW-644UB USB -tplink tpl-tlwn821n -DYNAMIC DV-WL-700N-M -LEVEL 1 L1-WUAO600 -TPLINK TL-WN851N -TPLINK WN821N USB -D-LINK DWA-140 USB תודה רבה רבה מראש TANGUSH

• 0 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.