רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, צריך לקבל החלטה וקצת מבולבל: כרגע אני עובד על תשתית הוט (מסיים התחייבות טריפל עוד שלושה חודשים) וספקית בזק בינלאומי (ללא התחייבות). באוגוסט אני עובר דירה (גם שם יש תשתית הוט), ומתכוון לוותר על שירותי הכבלים של הוט, לכן לא אתחייב מחדש להוט. העניין הוא לגבי בזק בינלאומי (הספקית) - אני רוצה לשדרג שם היום למהירות 12MB (כרגע אני ב-1.5 אומללים), והם מוכנים לתת לי ב-70 ש"ח עם התחייבות לשנתיים, 85 ש"ח בהתחייבות לשנה ו-129 (או משהו כזה) ללא התחייבות. כמובן שמאד קורץ המחיר הנמוך - אך אני לא בטוח אם חכם להתחייב להם. השאלה היא - 1. האם כדאי להתחייב ובבית החדש להמשיך לעבוד עם תשתית הוט וספקית בזק בינלאומי? 2. האם להתחייב ובבית החדש להחליף לתשתית בזק? (כמה זה עולה?) 3. האם…
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם אני התחברתי ל014 לפני שנה וחצי בערך בהתחתלה הכל עבד בצורה מושלמת והאימיול עבד במקסימום כל הזמן בלי הפסקות והיתי מוריד עשרות גיגות בחודש עד שלפני חודשיים בלי שום שינוי מצידי האימיול נפל במהירות ולא הצליח להעלות מעל 30-50KB יש לי ידע דיי רב בכל הנושא ואני מסדר להרבה אנשים את האימיול בביתם ורק אצלי לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לסדר את המהירות היום נגמרה ההתחיבות וישר התנתקתי ועברתי מייד לחברה מתחרה ונחשו מה.. בלי שום שינוי מצידי האימיול חזר להוריד במקסימום בלי הפסקה העיקר שהם מתגאים בזה ש"אנחנו החברה היחידה שלא מגבילה שיתוף קבצים"........ ממש
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שאלה שמעניינת אותי איך המתאמי רשת האלו בעצם עובדים? הם רק קולטים את האות מהנתב האלחוטי או שהם גם משדרים תדר מסוים?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברצוני לבנות רשת אלחוטית ויש אפשרות לקנות את הנתב אלחוטי משולב מודם מבזק בתשלומים ... יש שם כמה אופציות : האם כדי לקחת אחת מהם או לקנות מודם ונתב אלחוטי עצמאית ? הנתבים הם : נתב ECI B-Focus 352+ AZTECH 600EW או DLIink DSL -604 תודה לכל העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
----- הבעיה נפתרה לפני שמישהו הספיק לכתוב, תודה בכל מקרה -------------- שלום לכולם, נראה לי שלא אוהבים לדבר פה הרבה על מדפסות, אבל היר איט גווס (ויכול להיות שיהיו יותר מדי פרטים) אני עובד על נייד שעליו מותקן ויסטה (הום פרימיום, אנגלית). עובד אלחוטי מהנייד, המדפסת הארורה מחוברת למחשב נייח, שעליו XP (עברית ס"פ 2). אני יכול לראות ולהעביר קבצים בין שני המחשבים באמצעות הרשת, אבל שאני בא להתחבר למדפסת שמחוברת למחשב הנייח (ה-XP) אני מקבל את ההודעה הבאה: windows cannot connect the printer. there is not enough memory to complete this operation... עכשיו בואו כבר נסגור את הפינה, ונאמר שאין מצב שאין מספיק זיכרון. למישהו יש מושג איך לטפל בזה? עוד פרטים שאני לא יודע אם משנים: 1. המדפס…
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 מחשבים (שניהם win XP) ואני רוצה לקשר ביניהם: שיהיה אפשרות להתחבר משניהם לאינטרנט, שאני אוכל לשתף קבצים בין 2 המחשבים, ושאני אוכל לשחק ברשת עם 2 המחשבים... הבנתי שזה לא כ"כ מסובך אבל אני מסתבך. חיפשתי מדריכים ולא ממש מצאתי. אגב, קניתי כבל מוצלב, הבעיה זה ההגדרות. תודה...
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
במה צריך להשתמש ? Router , Hub או Switch ? יש לי Alcatel Home
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כרגע הנתב שלי נחנק כאשר מפעילים תוכנת p2p במשך 12 שעות או יותר. יש עדיפות לנתב קווי וגם מחיר שנמוך מ-400 ש"ח. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי צריך עזרה דיי התייאשתי מברק ככה עובדות קודם אני מחובר דרך ברק והוט חיבור דרך הכבלים ללא חייגן עכשיו בניסיון ראשון לגלוש ללא חייגן אבל רק בראשון אם אתם זוכרים זה אוטומטית מביא אותך לעמוד שבו אתה מקיש שם משתמש וסיסמא רק בפעם הראשונה עכשיו אני צריך להגיע לעמוד הזה שוב להחליף שם משתמש וסיסמא איך עושים את זה??
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מתכנן כבר תקופה ארוכה לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB בתקן N, אשר תומך במוניטורינג והזרקת מידע לרשת עם יכולות ניטור וקראקינג. כאשר הוא מריץ דרייברים אשר מזוהים במערכת plug and play ללא צורך בהתקנה. מבדיקות שערכתי הבנתי שהכי מומלצים אלה רכיבים של חברת ATHEROS למשל מצאתי את הפריט הבא באתר שלהם: http://www.atheros.com/pt/bulletins/AR9001USBBulletin.pdf ראיתי שיש אצל רוב הספקים רכיבים כאלה של חברות LINKSYS DLINK ו- EDIMAX לפי ניסיוני לא מעוניין במשהו מחברת EDIMAX קניתי בזמנו מהם ראוטר והתאכזבתי מאוד. האם מישהו מכם מכיר משהו שעומד בדרישות שלי ויודע מהיכן אני אוכל לרכוש זאת וכמה זה יעלה לי ?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב השני שלי אני מחובר באמצעות חייגן הכול עבד עשיתי תיקון וינדוס ונעלם החייגן התקשרתי לעשות חייגן חדש ואמרו לי שאי אפשר כי חסר קובץ ptp משהו כזה תעזרו לי לא בראש שלי לפרמט עכשיו בגלל חוסר של קובץ מסויין עם מישהו מכיר תבעיה ויכול להסביר לי איך לפתור אני ישמח מאד הספק - אינטנט זהב תשתית- בזק תודה רבה להב.
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי 2 מחשבים המחוברים בכל רשת רגיל בחיבור ישיר (ללא ראוטר). הבעיה שלי היא שכשאני לוחץ על view workgroup computers לוקח לו המון זמן להכנס ולהציג את המחשבים שברשת (שלי והמחשב השני) וגם כשאני לוחץ על השם של המחשב השני לוקח לו שנה להכנס וגם אחרי שאני לוחץ על התיקייה המשותפת בו ולפעמים הוא בכלל לא נכנס אלא נתקע ואז צריכים לסגור עם הטאסק מנג'ר :\ מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול לתקן אותה?? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר אלחוטי מסוג Trendnet ומודם ADSL מסוג ALCTEL, ברצוני לחבר את המודם ישירות לראוטר כך שכל המחשבים בבית יוכלו לגלוש באינטרנט בלי תלות אחד בשני. החשבון שלי הוא באינטרנט זהב. נכנסתי להגדרות של הראוטר תחת WAN ויש כמה אפשריות לחיבור אני לא יודע אם לבחור PPPoE או PPTP כמו כן ההגדרות לא כלכלך ברורות לי הוספית תמונות אם מישהו יכול לעזור ולהגיד לי מה להגדיר בכל שדה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
בדקתי על הנתבים המומלצים ב-netchief, אני מתלבט בין 2 דגמים מסוימים שהם: D-LINK DIR-615 לבין Edimax BR-6524N.. יש לי 4 מחשבים נייחים, 2 בחדרים נפרדים ועוד 2 בסלון.. בנוסף יש לי נייד בנוסף לכך.. סה"כ 5 מחשבים..
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי מחשב שמחוברות אליו מצלמות במעגל סגור בעסק ובאמצעות מחשב זה אני גם משדר את התמונות דרך האינטרנט בשביל שאני יוכל לראות מהבית את מה שקורה בעסק עכשיו ישנם שתיי בעיות 1) שהאינטרנט מיתנתק אני נאלץ להגיע לעסק ולחבר מחדש כל פעם את המחשב לרשת 2) בשביל שאני יראה את השידור אני צריך לרשום את הכתובת IP. עכשיו מה שקורה זה שהכתובת משתנה כל פעם שיש ניתוק מהרשת ולכן אני לא יכול להתחבר אל הכתובת מפני שהיא השתנתה אלא אם כן אני יקנה מהספק שלי כתובת קבועה בישביל לפתור את הבעיות האלה המליצו לי על התוכנה הזאת http://www.kana.homeip.net/downcount.php?file=DynSetup&site=main והבעיה איתה זה שאני לא יודע איך להגדיר אותה אז אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הדבר הזה התחיל מאתמול בלילה. פתאום בלי שום הודעה לא היה ניתן לפתוח שום דף אינטרנט. קיבלתי את העמוד עם השגיאה שאומרת "לא ניתן לאתר את העמוד" (משהו כזה.) ניסיתי להכנס לאתרים ב 3 מחשבים שמחוברים ביחד ברשת ביתית, ואותו דבר בכולם. כשהוצאתי את המודם מהחשמל לכמה שניות והחזרתי, פתאום היה אפשר לפתוח אתרים שוב. הבעיה היא שכל כמה זמן צצה הבעיה שאי אפשר להכנס לאתרים, ורק לאחר הוצאת המודם מהחשמל והחזרתו לחשמל, אפשר להכנס לאתרים. מה שהכי מוזר זה שהבעיה צצה אי אפשר להכנס לאתרים, אבל ל ICQ כן אפשר להתחבר. וזה לא יכול להיות בעיה במחשב, כי ב 3 מחשבים שונים זה קורה. מה גורם לבעיה הזו? למישהו יש פתרון? אופן החיבור: 3 מחשבים שמחוברים לסוויץ' שמחובר למודם/נתב B-FOCuS 312+. ספקית: נטוויז'ן (1.5…
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מותקן אצלי NETEX וכרגע שאני מבצע חיפוש כלשהו עולה לי אוטומטית אתר בשם YOOGEE מחקתי את כל קבצי הקוקיס ועדיין אותה בעיה הסרתי EXPLORER והחזרתי לא עוזר... חיפשתי YOOGEE במחשב-לא נמצאו שום תוצאות תודה.
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
זאת ההודעה שפירסמתי בפורום WINDOWS שם לא ממש עזרו לי והפנו אותי לכאן(שזה גם משהו) ניסיתי לשתף ספריה ב WINXP, אז הלכתי ל WINDOWS EXPLORER, לחצתי כפתור ימני ואז על SHARING AND SECURITY, סימנתי V על " SHARE THIS FOLDER ON THE NETWORK" עשיתי OK ואז קיבלתי ERROR : "an error occurred while trying to share 'folder' : The server service is not started. The shared resource was not created at this time. " טוב אז מה שניסיתי זה ללכת ל FOLDER OPTIONS ואז ל VIEW ולהוריד את ה V מ USE SIMPLE FILE SHARING. עכשיו כשאני הולך ולוחץ קליק ימני על הסיפריה, אין לי SHARING AND SECURITY, ורק כשאני הולך ל PROPERTIES אז יש לי שם SECURITY אבל אין SHARING( מה שכן אמור להיות, אתם יכולים לנסות בבית ). ל…
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לאחר שיחות עצבניות עם מוקד הלקוחות של נטביזיון, שבהן הנציג/נציגה הודיעה ש"נטביזיון לא חוסמת פורטים, הבעיה אצלך בראוטר או במחשב, אנחנו לא תומכים באימיול - תשאיר טלפון ויחזור אליך נציג בכיר שיעבור איתך על ההגדרות של הראוטר", באופן מסתורי הפורט של הTCP נפתח ולא עושה יותר בעיות. לא שיניתי את הגדרות הראוטר, והבהרתי לנטביזיון חזור ואמור: הפורטים נחסמים בזמן שאני מחובר באותו IP. בהתחלת החיבור הם פתוחים ואח"כ נסגרים, והפורט של הטורנט בבדיקה שאני עושה יוצא שהוא פתוח 3 פעמים מתוך כל 5 בדיקות. רק הUDP של האימיול חסום באופן כרוני אצלי כבר כמה ימים כרגע. אני לא מבין מה נטביזיון מנסים להשיג בזה, כי לפי הבדיקה של האימיול ההסבר מה קורה כUDP חסום הוא: אם לחסום, לפחות לחסום בשכל...
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לאחרונה כל יום כשאני פותח דפדפן כרומיום במינט אני צריך להכניס את כל הסיסימאות של כל האתר שוב על מנת להתחבר. נראה לי שבמחשב הנייח אין בעיה רק בנייד. יש לכם מושג איך פותרים את זה? תודה מראש עריכה: תיקון: גם בנייח זה קורה.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, קבלתי היום הצעה מנטוויז'ן ל100 מגה ספק פלוס תשתית בזק ב99 ש"ח. השאלה היא האם כדאי לעבור מבחינת איכות השירות והמוצר שאני מקבל. ממה שאני שמעתי מחברים אין הרבה תמונות עלייהם אך בכל זאת אני קצת חושש. תודה
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אז ככה... כמה חברים בבניין מגורים שלי.. מחוברים ברשת, יש להם האב כרטיסי רשת וכו'. הם מתכו כבלים בכל הביניין ועכשיו הם מחוברים ברשת! השאלה שלי היא, עם יש אפשרות להיתחבר אלים בצורה אלחוטית, בלי למתוח כבלים, עם כרטיס רשת אלחוטי, כך שקירות הביניין וגם הבדל הקומה ביני לבין ההאב לא יפריעו!? אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון. תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי כבל מוצלב 10 מטר, ואני צריך לחבר מחשבים במרחק 11-12 מטר. האם ניתן לקנות כבל מוצלב 2 מטר, ולחבר אותם בלי לחתוך\להלחים ? (כלומר ע"י מתאם כלשהו)? אם כן, איפה בת"א\ר"ג אפשר לקנות כזה מתאם? איפה ניתן לקנות כבל מוצלב מוכן? תודה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם ישנה דרך לבחר את המחשבים שלי בבית לשני חיבורי אינטרנט במקביל? כיום הם מחוברים דרך ראוטר למודם כבלים שלי וההיתי רוצה לדעת האם קיימת אופציה לחברם בו זמנית גם לחיבור למשל ב ADSL בהנחה כמובן שיש לי (ויש לי) חשבון גלישה נוסף ומודם ADSL כמובן שעם נדרש ציוד נוסף אשמח לדעת מה בדיוק נדרש. אודה לעזרה בנידון.
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-