עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by finhack,

שלום לכולם עד לפני כמה ימים היה לי חשבון אינטרנט 10 מגה ADSL באורנג' (שייאמר לזכותם - שהיו מעולים!!! מהתחלה עד הסוף. - קיבלתי את החשבון דרך העבודה, ועזבתי לכן נסגר החשבון). ונשאר לי חשבון של 012, מה שלא השאיר לי הרבה ברירות עקב המצב - הייתי חייב לחזור אליו, והבנתי כמה שהם לא השתנו מאז הפעם האחרונה שהייתי מנוי אצלם. איטיות נוראית בשעות עומס, דפים לא עולים עד הסוף אפילו. שלא נדבר על הורדות מהארץ ומחו"ל, כנ"ל פינגים לא יציבים לכל מקום (גם בארץ). עוד מישהו חווה את אותו הדבר?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  2. Started by Sh_Dor_Lq,

יש לי ראוטר מבזק של DLINK. הגדרתי במחשב שלי כתובת IP סטטית ובראוטר פתחתי לא מעט פורטים לתוכנות ומשחקים. כשאני מבצע בדיקה בדפי האינטרנט לוודא שהפורטים באמת נפתחו, אני מגלה שרק חלק קטן מהם נפתח. איך אני גורם לכל הפורטים שציינתי בראוטר להיפתח?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  3. אז כפי ששואלה הכותרת, אם כן כיצד אני עושה זאת? ובכל מקרה כאשר אני מקליד שם למעלה 192.168.5.1 (כדי להכנס להגדרות) מופיע לי חלון שדורש משתמש וסיסמא הפכתי את כל האינטרנט אבל בשום מקום לא מצאתי... יש למישהו פתרון? כן אני יודע שזה מודם מאעפן אבל אני שוכר דירה בקיבוץ וזה מה שהם נותנים פה...

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by Posford,

יש לי ראוטר של Edimax BR-6204Wg שעושה בעיות וכנראה שבק חיים. הוא בן שנתיים וחצי וכרגע הוא לא נדלק, הגיוני? יש אפשרות להחיות אותו? ואשמח להמלצה לראוטר חדש, לשרת 3-4 מחשבים, ראשי מחובר בכבל וה-3 האחרונים מידי פעם מחוברים ב- Wireless. מומלץ תקן N? או שעדיף להישאר עם G? או שיש בכלל משהו אמין וחדש יותר מתקן N? אשמח להמלצה לנתב ספציפי. איזה חברה כדאי? Edimax\TPlink\Linksys אולי חברה שאני לא מכיר? סביב ה- 250 ש"ח. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  5. הי יש ברשותי מחשב בפריס, התקנתי עליו VNC server 1.קו האינטרנט - 5M UPLOAD ( ו100 DOWNLOAD) 2.פתחתי את הפיירוול לפורטים המתאימים 3.עשיתי העברה של פורטים דרך הראוטר 4.הורדתי את הרזולוציה ל800*600 ואת רמת הצבע למינימום 5.התקשרתי לחברת האינטרנט המקומית ושאלתי אותם האם הם מגבילים\חוסמים פורטים וכמובן נעניתי בשלילה (הם לא חוסמים) למרות כל זאת ההתחברות היא איטית להחריד ולפעמים אינני מצליח להתחבר כלל (זתמורתיש חיבור אבל התמונה לא זזה) אשמח לעזרה, תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  6. Started by Cynicoren,

שלום, פרסמתי בTOMSHARDWARE ת'רד שנזנח בשל שהות בחו"ל. אשמח לקבל תשובה לגבי חומרה שעשויה לפתור לי את הבעיה, כיוון שאשתי באילת במידה וצריך לקנות משהו: http://www.tomshardware.com/answers/id-3510005/improving-wifi-speed-inside-house.html#20167190 תודה!

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by aba26,

הממשק של הריפיטר dlink dap-1360 בדפדפן הוא מוצא לי את הרשת WIFI שאני רוצה להגדיל במרחק של יותר מ30 אחוז לפי הדרישה שלו. הבעיה היא מתיי שאני רושם את הסיסמא שהיא רק מספרים הוא מסמן לי את הסיסמא באדום עם פס עליו באדום לא מבין למה.. קטע מוזר תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by arik100,

אוקיי אני מעוניין להשתמש בפיצ'ר WAKE ON LINE ברשת הפנימית שלי איזה פקודה אני רושם בCMD כדי להעיר ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by tomersp,

חושב לרכוש את הראוטר הזה? מישהו מכיר אותו? אמין? יוכל לשדר מעבר לקיר ממ"ד? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  10. שלום רב, ברשותי מחשב בן 7 שנים מסוג אינטל פנטיום 3 450, זיכרון של 256MB, ומערכת ההפעלה היא חלונות 98 בעברית. אני מחובר לאינטרנט המהיר (של בזק ADSL ונטוויז'ן, מהירות 750K) באמצעות כרטיס רשת, ומודם רשת מסוג: + b focus router 312. הבעיה היא שלפעמים בכניסה לאתרי אינטרנט מוצגים התמונות כ- X אדום (מצורפת תמונה). המצב מחמיר מאוד כאשר אני מחובר לאימיול ומוריד קבצים, אז לפעמים מוצגת הודעת שגיאה: "אין אפשרות להציג את הדף". מה הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  11. Started by MODI,

יש לי אינטרנט 12 מגה של הוט ובזק בין לאומי, מודם ARRIS וראוטר TP LINK 104. בדקתי במחשב (מחובר בחוטי) ואני מקבל אינטרנט 12 מגה אבל באייפון אני מקבל 1.5 מגה. האייפון הוא היחידי שמחובר לראוטר (חוץ מהמחשב והמדפסת) והוא מוצפן עם סיסמא. איך אני מסדר את זה? נ.ב האם אני יכול לקחת ראוטר אחר שישמש כACSSES POINT אבל בצורה אלחוטית? זאת אומרת שלא יהיה מחובר חוטי לראוטר הראשון

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  12. מאז שהם החליפו לי את ההראוטר ,שעשה בעיות. הראוטר לא שולח "רשת" ואני לא יכול לגלוש . בשביל "תמיכת רשתות" בזק דורשת תשלום חודשי נוסף של 7 שקלים. אפשר לפתור את זה לבד? לא מספיק אני כבר שבוע בלי אינטרנט , עכשיו הם גם רוצים עוד כסף בשביל לסדר את זה? איזה מערב פרוע!!!

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  13. שלום, האם ההצפנה ששמתי היא בסדר? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by oba3k,

שלום, התערבתי עם חבר שלי שאני מסוגל לפרוץ לו את הרשת ולגלוש ממנה, והוא אומר ששאני לא מסוגל. מה שהתחיל בתור אתגר התגלה כבילוי מהנה שלימד אותי הרבה על רשתות. אבל עכשיו אני תקוע ואני צריך עזרה. הרשת היא ללא הצפנה, ויש SSID ובהתחלה לא הצלחתי להיכנס. הרצתי SNIFFER, שיניתי MAC והצלחתי להתחבר. אבל אני לא מצליח לגלוש ואין לי PING לשום מקום חוץ מלDEFAULT GATEWAY, גם לא למחשבים אחרים ברשת. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עכשיו?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  15. קניתי הוסט בbluehost איך אני, אם אפשר, מארח כמה אתרים בחשבון אחד שכבר נותן לי מלא מלא מלא ספייס וגודל תעבורה ענקי?

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  16. אם הדבר אפשרי אנא ידעו אותי בבקשה ענו לי במהרה הדבר מאוד חשוב

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  17. Started by nisim cohen,

אהלן, אני מבין HTML ואני בונה אתר. הקטע שאני לא יודע עדיין ASP ואני רוצה מספר דברים: 1. אני רוצה לדעת אין בונים מונה. 2. אני רוצה לדעת לכתוב צ`אט שיהיה לי באתר בו אני היה מנהל ויוכל להעיף אנשים בלתי רצויים. 3. אני רוצה לדעת לכתוב פורום שיהיה לי באתר שבו יוכלו כמובן להשאיר הודעות ואנשים אחרים יוכלו לענות, אך כדי לעשות את זה צריך גם דף שבו ימלאו את ה"בעיות" כמו הדף שאני מלאתי את הבעיה שלי עכשיו!! איך אני עושה את זה? בבקשה ממכם תנו לי כתובת של אתר טוב שמלמד ASPושנותן את הקודים של הדברים האלה או שפשוט תרשמו לי את הקודים בעצמכם! תודה. בכל מיקרה הכתובת של האתר שלי בנתיים היא: ahla.kef.li שבו תמצאו תוכנות, משחקים, שירים, גופנים וכו`....

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  18. Started by giladr,

האם מתקיים ניסוי של בזק ב ADSL2? שמתי לב שהחליפו את הציוד קצה. מצ"ב תמונה: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  19. הכותרת אומרת הכל... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  20. המודם שהיה לי עד עכשיו הוא b-focus 270. המודם היה סבבה ולא עשה שום בעיות של ניתוקים או דברים דומים. אני לא רוצה לרדת ברמה ואני רוצה מודם שיתן לי חיבור יציב ואולי אפילו ישפר את הפינגים על הדרך אם זה משנה אני מחובר דרך כרטיס רשת וחייגן PPPOE. האם כדאי להשאר עם אותו מודם (חדש)? או שמה כדאי לבקש מודם אחר שיעבוד יותר טוב באיזה שהיא צורה שאני לא מבין? יש המלצות? תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  21. יש לי ראוטר של checkpoint safe@office ואני מוצא כלום על פתיחת פורטים לאימיול בבקשה מי שיש לו פורטים שיביא לי כי אני עובד עצות :'(

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by DaMn18,

היי, רציתי רק לדעת אם שימוש ב-Lan/Ethernet Switch בין שני מחשבים יאט את קצב הגלישה וההורדות באינטרנט לעומת שימוש במחשב אחד בלבד עם חיבור ישיר למודם ADSL, וללא שימוש במפצל/סוויץ'. אם כן, מישהו יודע איפה אפשר לקנות סוויץ' שיאפשר לי להחליף בין שני המחשבים (כמו מכשירי מיתוג A-B) כדי שאוכל לקבל את המהירות המקסימלית בכל פעם, במקום להשתמש בשני המחשבים באותו הזמן (דבר שגם ככה לא שימושי בשבילי כי אני עובד כל פעם גם ככה רק על מחשב אחד ולא צריך שהשני יהיה מחובר לאינטרנט באותו הזמן). תודה.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

לא הבנתי מה זה בידיוק זה אירגון או תקן ??? ומה ההבדל בין זה ל 802.11G?

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by theone89,

יש לי אינטרנט של נטויז'ן 5MB שמחובר למודם רואטר בדגם TNN - SIEMENS SL2-141 ויש פשוט בעיות לא מובנות, יש לי 2 מחשבים שמחוברים עליו ולא מובן לי למה ניתקע לי האנטרנט. בYOUTUBE ההטענה ממש איטית כל הסירטונים פשוט ניתקעים ובלתי אפשרי לישמוע ככה מוזיקה יש פיתרון ? מהירות ההורדה צריכה להיות בין 490K\B ל550K\B וזה מוריד על 150K\B מה דעתכם על זה ? יש לי רעיון כזה שאולי מישהו בסביבה מיתחבר לי דרך WIRELESS ואולי אפילו כמה אנשים ואני לא יודע איך אפשר לחסום את זה מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ? וגם רצית לדעת האם אפשר לגלות מי עושה את זה ? כי אני חייב לדעת כי זה נימשך כבר למעלה מי שנה וזה פשוט מעצבן וגם עם אני לא טועה זה לא חוקי תקנו אותי עם אני טועה ? ברור שמחר אני יעשה טלפון לס…

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  25. Started by No_Man,

איך אפשר להוריד את הפינג למינימום, שיהיה הכי נמוך שאפשר. לשנות תשתית (מה עדיף, ADSL או כבלים) ? לשנות את צורב חיבור המודם למחשב (מה עדיף, USB או כבל רשת) ? להחליף ספק |: ? אני יודע שאין הרבה לעשות (אחרי הכל, אנחנו גרים בישראל) אבל אשמח לכמה טיפים |:

• 0 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים