רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
מה ידוע לכם?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
טוב זה העיניין כבר חרשתי כל אתר באינטרנט כל פינה כל חור אני כבר לא יודע מה לעשות... אז ככה זה הסיפור היה לי מחשב עם מודם של ALCATEL מדגם SPEED TOUCH HOME היה אינטרנט הכל עבד חלק... עכשיו הכנסנו עוד מחשב לבית... בעזרת מדריך הפכתי את המודם מדגם SPEED TOUCH HOME ל SPEED TOUCH PRO ... שעכשיו לפי מה שהבנתי הוא ראוטר לשתי המחשבים... מפה לשם לא אני התקנתי את הרשת אבל הוסיפו לי עוד מכשיר שמחובר בין המודם למחשבים מכשיר של EDIMAX שלפי מה שהבנתי הוא "סוויץ" שאני לא יודע מזה.... אני לא יודע איזה דגם הסוויץ אני רק יודע שכתוב עליו EDIMAX broadband router... האינטרנט עובד בשני המחשבים הכל חלק ויפה אין שום בעיה... חוץ מבעיה אחת... תוכנות הורדה ובמיוחד אימיול... יש לי ID נמוך ומזהה נמוך ו…
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום במשך מספר שבועות אני מתקין רשת אלחוטית "אד הוק" ללא נתב עם כרטיס TP-Link TL-WN722N. החל מהיום, בכל פעם שאני לוחץ על "הפעל שיתוף חיבור לרשת" אני מקבל הודעה: "ל-WINDOWS לא היתה אפשרות להגדיר את את שיתוף חיבור לאינטרנט (ICS)" אני עובד עם WINDOWS 7 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3229518,00.html האם היא תתן פינגים יותר טובים מאשר החבילה של ה 5 מגה?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
התחדשתי בראוטר הנ"ל , משום מה, הוא עובד באופן לא יציב ודורש איפוס לאחר שהוא קורס. הקריסה באה לידי ביטוי בכך שאינטרנט נופל, ואין אפשרות לגלוש. אולי הבעיה היא במודם הקצת מיושן שמסרב לעבוד עם הראוטר החדש, אבל אני מסרב להחליף אותו - אלקטל ספיד טאצ' (5 נורות) עם הראוטר הישן - הכל עובד יציב. דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם ישנה דרך לבחר את המחשבים שלי בבית לשני חיבורי אינטרנט במקביל? כיום הם מחוברים דרך ראוטר למודם כבלים שלי וההיתי רוצה לדעת האם קיימת אופציה לחברם בו זמנית גם לחיבור למשל ב ADSL בהנחה כמובן שיש לי (ויש לי) חשבון גלישה נוסף ומודם ADSL כמובן שעם נדרש ציוד נוסף אשמח לדעת מה בדיוק נדרש. אודה לעזרה בנידון.
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
חושב לרכוש את הראוטר הזה? מישהו מכיר אותו? אמין? יוכל לשדר מעבר לקיר ממ"ד? תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי לקוח עם server 2008r2 ודומיין אחד. אני מעוניין לדעת כמה מחשבים פעילים יש באירגון ולמוק מקבוצת ה- computers את אלה שכבר לא קיימים . אני יכול כמובן לעבור מחשב מחשב ולראות מתי בוצע login אחרון ואז למחוק. או אולי למחוק את כולם ואז רק הקיימים ייבנו חשבון חדש. מחפש דרך יעילה יותר. תודה
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת, האם האימיול מכביד על הרשת בכל זאת אפילו אם הוא לא מוריד כלום? (השארת התוכנה דלוקה לכמה שעות בלי שירד שום קובץ) האם זה יכול להיות גורם להפלה של האינטרנט בצורה יזומה ע"י הספקית? אני מציין שאני מפעיל אימיול כמעט כל יום והרבה פעמים התוכנה בקושי מורידה על 10-5 KB ועדיין האינטרנט בקושי זז. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בשרת 2 כרטיסי רשת ואני רוצה לחבר את שניהם לרכזת ושהם יעבדו כאחד זאת אומרת יחלקו באופן שווה את התעבורה בניהם איך עושים את זה? הם זה קונפיגורציה של מערכת ההפעלה או שמה זה הגדרות בביוס? אם זה במערכת ההפעלה אז אני רוצה לדעת איך לעשות את זה גם בלינוקס וגם בחלונות תודה לכל מי שעוזר...
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת איך אפשר לעשות sniffing לרשת בבית (WIFI) דרך מכשיר אנדרואיד , לינוקס שמחובר לאותה רשת תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
Intel GbE LAN יש לי 2 כניסות LAN במחשב האם ניתן לחבר בכניסה 1 HOT ובכניסה שנייה בזק וכך 2 קווי אינטרנט עובדים ? האם המחשב יכול לעמוד בשני קווי אינטרנט בו זמנית ? האם אני צריך להקפיד על משהו ?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מנסה לשתף פקס כדי שאני אוכל לשלוח פקס מכל מחשב ברשת , אחרי הרבה נסיונות גיליתי שווינדווז אקס פי לא תומך בשיתוף פקסים. מישהוא מכיר איזה תוכנה טובה שיודעת לשתף את הפקס? גם לינוקס יתקבל בברכה ,וכמובן ישנה עדיפות לתוכנות חינמיות . דרך אגב לאן נעלמה ווינפקס ? היא זכורה לי(אולי שלא בצדק ) בתור תוכנת פקסים אגדית, סימנטק כבר לא מוכרים אותה יותר ?
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
----- הבעיה נפתרה לפני שמישהו הספיק לכתוב, תודה בכל מקרה -------------- שלום לכולם, נראה לי שלא אוהבים לדבר פה הרבה על מדפסות, אבל היר איט גווס (ויכול להיות שיהיו יותר מדי פרטים) אני עובד על נייד שעליו מותקן ויסטה (הום פרימיום, אנגלית). עובד אלחוטי מהנייד, המדפסת הארורה מחוברת למחשב נייח, שעליו XP (עברית ס"פ 2). אני יכול לראות ולהעביר קבצים בין שני המחשבים באמצעות הרשת, אבל שאני בא להתחבר למדפסת שמחוברת למחשב הנייח (ה-XP) אני מקבל את ההודעה הבאה: windows cannot connect the printer. there is not enough memory to complete this operation... עכשיו בואו כבר נסגור את הפינה, ונאמר שאין מצב שאין מספיק זיכרון. למישהו יש מושג איך לטפל בזה? עוד פרטים שאני לא יודע אם משנים: 1. המדפס…
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
יש לי רשת ביתית של שלושה מחשבים שמחוברים כולם לנתב dlink 614 אחד המחשבים מתנתק מהרשת (הביתית , חיבור האינטרנט בנתב נשאר פועל) באופן קבוע לאחר זמן מסוים ללא שימוש אני לא יודע את הזמן בדיוק אבל כל פעם שאני קם בבוקר המחשב מנותק מהרשת (מופיע איקס על הסימן של שני המחשבים שמסמלים את החיבור בצד שמאל למטה) החיבור נשאר עובד אם אני משאיר הורדה כלשהי , ככה שאני מניח שזה בעית הגדרות כל שהיא כל מה שצריך בשביל להחזיר את החיבור זה לנתק את הכבל רשת ולחבר חזרה (בצד המחשב המחשב עובד על windows xp sp2 הבעיה היתה קיימת בעבר אבל מאז העידכון לsp2 היא מופיעה כל הזמן (הדבר לא קורה באף אחד מהמחשבים האחרים שמעודכנים גם הם) למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
כאילו אני רוצ הלחבר איך שהוא טלפון אל חוטי למחשב בעזרת תוכנה מסויימת שאני אתכנת כדי שאני אוכל לדבר בעזרתו עם כל מיני תוכנות שאפשר בעזרתן לדבר באינטרנט עם אנשים
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מתכנן כבר תקופה ארוכה לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB בתקן N, אשר תומך במוניטורינג והזרקת מידע לרשת עם יכולות ניטור וקראקינג. כאשר הוא מריץ דרייברים אשר מזוהים במערכת plug and play ללא צורך בהתקנה. מבדיקות שערכתי הבנתי שהכי מומלצים אלה רכיבים של חברת ATHEROS למשל מצאתי את הפריט הבא באתר שלהם: http://www.atheros.com/pt/bulletins/AR9001USBBulletin.pdf ראיתי שיש אצל רוב הספקים רכיבים כאלה של חברות LINKSYS DLINK ו- EDIMAX לפי ניסיוני לא מעוניין במשהו מחברת EDIMAX קניתי בזמנו מהם ראוטר והתאכזבתי מאוד. האם מישהו מכם מכיר משהו שעומד בדרישות שלי ויודע מהיכן אני אוכל לרכוש זאת וכמה זה יעלה לי ?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב השני שלי אני מחובר באמצעות חייגן הכול עבד עשיתי תיקון וינדוס ונעלם החייגן התקשרתי לעשות חייגן חדש ואמרו לי שאי אפשר כי חסר קובץ ptp משהו כזה תעזרו לי לא בראש שלי לפרמט עכשיו בגלל חוסר של קובץ מסויין עם מישהו מכיר תבעיה ויכול להסביר לי איך לפתור אני ישמח מאד הספק - אינטנט זהב תשתית- בזק תודה רבה להב.
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהצגת עמוד ההורדה כלשהי מהשרת Fileflyer זה עושה לי שגיאה מוזרה... דרך מחשבים אחרים זה עובד ומציג את הדף ... בכל לינק של הורדה של זה בדף הבית של האתר לעומת זאת עובד לי ... תמונה: http://www.Bong.co.il/images/621868565237.jpg
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשלוט לשם תמיכה על מחשב של קרוב משפחה שלי. אני יודע שיש כל מיני תוכנות אבל אני זקוק להמלצתכם. התקנתי 2 תוכנות שביקשו ממני להרשם ואפילו לשלם כסף (...), אבל אני בס"כ זקוק לתוכנה הפשוטה ביותר - אחת הסיבות היא שקרוב משפחתי הנו אדם מבוגר וזה ממש בלתי אפשרי לאתגר אותו עם כל מיני מספרי IP וכד'. אם היה אפשר לקבל הדרכה כלשהי - איך בכלל תוכנה כזו עובדת, זה מאוד היה עוזר-כי אחד החששות שלי היא כניסה של אורחים לא רצויים למחשב שלו. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB והמחשב לא מזהה אותו.. הוא כותב USB DEVICE אבל הוא לא כותר שזה מתאם רשת או משהו כזה.. התקנתי את הדרייברים והכל וזה לא עוזר.. ניסיתי להתקין ידנית והוא אומר שלא קיימת חומרה כזאת במחשב שלך.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שאפשר לחבר לפחות שני מחשבים לראוטר אחד, ע"י קיצור החוטים באופן פירטי ובכך לחסוך קניה של HUB ניסיתי לחבר שני מחשבים ככה למודם סמסונג משודרג אבל אני מצליח לחבר רק אחד כל פעם, יש מישהו שניסה טריק כזה וזה כן עבד לו?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות נתב בשביל שני מחשבים (בלבד). היות ואני לא מומחה גדול לקנית נתבים הייתי רוצה לשאול אתכם סדרת שאלות. השאלה הראשונה הולכת ככה: אני משתמש מקצועי,אני משתמש בפירוול תוכנה כבר כמה שנים. לעומת זאת,המחשב השני נמצא בשימוש על ידי שני אנשים עם ידע מועט בהפעלת המחשב. אינני רוצה לחסום בפני אף אחד מהמחשבים גישה לתוכנות מסוימות,ואינני מעונין בבקרת הורים. האם מוטב לי לבחור בפירוול תוכנה לשני המחשבים או להשקיע עוד כמה עשרות שקלים (כמה בדיוק דרך אגב?) בשביל פיירוול מובנה בתוך הנתב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה של צפיית שידורי סטרימינג מאתר הnba - רכשתי מנוי לשידורים (כך שזה לא איזה שידור חינמי מעפן) השידור הוא על 3000 kbs תשתית בזק , ספק בזק בינלאומי +גיימר מחשב מחובר לטלוויזיה samsung 37a450 שדרוג ל-30 מגה לא עזר - עדיין סובל מלאגים ותמונה שלפעמים "קופצת" (בעיקר במעבר מהיר, התקפות מתפרצות למשל) כך שזה נראה לא טבעי אני מדגיש שהתמונה עצמה לא קופאת נתוני מחשב- windows xp nvidia 9800gtx+ - דרייברים מעודכנים מאתר nvidia - אפילו ניסיתי גרסת דרייבר 275.33 לא עזר 4 giga ram בבדיקה לשרת שלהם -ilpnba.neulion.net מקבל פינג של 146 שזה נראה לי תקין לא מצליח לעלות על הבעעיה - ניסיתי גם אקספלורר כרום ופיירפוקס- אותו דבר ניסיתי לבטל האצת חומרה ב…
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-