עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, לפני חודשיים החלפתי ספק + תשתית ועכשיו אני עם CCC והוט 12 מגה הכל טוב ויפה רק שבערך פעם פעמיים בשבוע נעלם לי האינטרנט. המחשבים מחוברים לראוטר, הראוטר טוען שהוא מחובר אבל לאף מחשב אין גישה לאינטרנט. התמיכה של הוט טוענת שהכל בסדר אצלהם ושהבעיה במקום אחר (הממ .. מה עוד נשאר) והתמיכה של CCC טוענת שמבחינתם הכל בסדר גמור ואין בעיה. את שתי התגובות האלה קיבלתי כאשר הייתה לי את הבעיה ולא כשהמצב תקין. זה ממש מרגיז כי הדרך היחידה לפתור את זה היא לאתחל את הראוטר.. הוא אפילו לא מזהה שהוא התנתק ומנסה להתחבר מחדש, מבחינת הראוטר הוא מחובר והכל תקין. לפני זה הייתי בבזק + בזב"ל ולא היו לי בעיות. בעיה מוכרת ? בעיה של CCC והוט ? בעיה ב Hotbox ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, אני מחובר דרך בזק בינלאומי ב ADSL. הנתב הנ"ל עולה 150 שקל, האם הוא יעשה את העבודה או שאתם ממליצים על נתב אחר ? עוד שאלה, המחשב שמחובר חוטית לנתב, האם הוא יעבוד ב 100% מהירות ? (כמו מודם רגיל). תודה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  3. כשהנתב מוגדר כמודם יש עדיין אפשרות להשתמש בחיבור הusb שלו לחיבור מדפסת או שבחיבור כזה אני מאבד את האפשרות הזאת ?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. יש לי ראוטר לינקסיס WRT54G אני רוצה לפתוח פורטם לאי מיול בשביל שלא יהייה lowID בהגדרות של הראוטר יש את הנתונים Internet IP Address: 10.200.1.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Gateway: 10.0.0.138 שאני נכנס להגדרות של הראוטר לפתוח את הפורטים לאימיול הוא כותב לי שהאינטרנט Gateway לא מקבל את השינויים ואם הבעייה ממשיכה לשנות את הגדרות האינטרנט Gateway ישירות. מה זה אומר? איך אני משנה את זה בשביל שאני אצליח לפתוח את הפורטים? איך אני פותר את הבעייה הזאת, אין לי מושג ברשתות בכלל ובכל זה תודה, טל

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  5. השאלה בכותרת... בנוסף, בעדיפות יותר נמוכה אני מעוניין לקנות ACCESS POINT תקן N אם יש המלצות לזה...

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  6. בס"ד אז ככה יש לי מחשב נייד עם wifi שמחובר תמיד לאינטרנט, הביאו לי עכשיו מחשב נייח ישן כזה ואני לא רוצה כ"כ להשקיע עליו כסף.. אני לא יכול לחבר אותו כרגיל (חיבור חוטי..) כי הוא נמצא רחוק מהראוטר. אני יכול לקנות מתאם אלחוטי ולהתחבר דרכו אבל הבנתי שאולי אפשר לחבר את הכרטיס רשת של הנייד שמחובר לאינטרנט אל הכרטיס רשת של הנייח ולהגדיר איכשהוא את הנייח שיתחבר באמצעות הנייד לאינטרנט.. אם מישו עשה זאת בעבר והוא יודע איך או אם יש סתם הצעות אני אשמח.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by EF,

שלום, יש לי מודם d-link 2650u שהוחכר בעבר מבזק ועכשיו אני רוצה לעשות בו שימוש ברשת ביתית אחרת. כיום יש לי בבית תשתית של הוט והספק הוא בזק בינלאומי. כשהתקשרתי לבזק בינלאומי וביקשתי שם משתמש וסיסמא כדי לחבר את הנתב הם טענו שבגלל שמדובר בנתב של בזק והתשתית כיום היא של הוט, לא ניתן להשתמש בראוטר, אבל... בפועל כן הצלחתי להתחבר עם שם המשתמש שלי והסיסמא בבזק בינלאומי. מישהו יכול להסביר לי את התשובה של בזק בינלאומי ואיך זה שכן הצלחתי לבסוף להתחבר? תודה!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by knoximator,

אני צריך המלצות לכרטיס רשת אלחוטי PCI שיתמוך ב802.11g אין צורך שיתמוך ב 11N או בכול ה טווח ארוך 108mbs השימוש הוא לרוב שימוש רגיל אבל שיהיה פתוח לאופציות כמו משחקי LAN מזדמנים ותעבורת קבצים. הכי חשוב הוא שיהיה עם כמה שפחות בעיות וקליטה טובה (מרחק עד ראוטר הוא בערך 7מ)..... תודה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  9. שלום, השבוע ביצעתי מעבר מבאנדל של בזק עם בזק בינלאומי 100 מגה, לבאנדל זהה ב012 - בגלל שהמעבר הוא גם בתשתית עברתי לראוטר שקיבלתי מ 012. מהירות הגלישה מהירה מאד - גם בספיד טסט המהירויות מרשימות. הבעיה וזו בעיה לא קטנה, היא שתוכנות הטורנט שאני משתמש בהן פשוט לא מתפקדות... אם בבזק הורדתי מתוך טורנטים חמים במהירויות של מעל 1.2 מגה לשניה... כאן אני מגרד את ה 100 kb אך קצב ההורדה הממוצע הוא בכלל 15-20 kb לשניה...אם זה עולה למהירות גבוהה זה תוך כ3-4 שניות נופל למהירויות של 5-15 k"b... מהירויות עלובות ביותר.... פאקינג 100 מגה? :\ ניסיתי לפתוח את הפורטים בראוטר החדש שקיבלתי אבל המצב זהה... האם יש עוד משהו שאני לא מבין בו או ל…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  10. צריך לפתור תנושא הזה אחת ולתמיד איך אני מגדיר תהגדרות של ה TCP UDP כמו שצריך אני כבר פתחתי תפורטים שלהם ב FIREWALL של ה ווינדוס ושום דבר לא עוזר וזה משגע אותי אני לא עובר ת 15 K וגם זה בלחץ היסטרי וניסתי מאתיים אלף פורטים אחרים ושום דבר לא עוזר :s05:

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר. מחשב אחד מחובר בצורה אלחוטית והשני בצורה חוטית. אני רוצה לשלוט במחשב החוטי מהמחשב האלחוטי. איך עושים את זה. אם יש לכם גם המלצות לתוכנה זה יעזור. תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני עובד על WINDOWS 7 ויש לי עוד 2 מחשבים עם XP שלושת המחשבים מחוברים דרך ראוטר כל המחשבים רואים אחד את השני אבל משום מה ממחשב עם XP אני לא יכול להכנס לתיקיות שנמצאות על 7 כותב לי שאין הרשאות. מה 7 אני יכול להכנס לכל מחשב בלי שום בעיות הXP רואה את המחשב שנימצא על 7 וניכנס אליו אבל לתיקיות שרואים שם שהם משותפות אי אפשר להכנס אי הרשות מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש בנטויזן חבילה משולבת מישהו יוכל לאמר לי מה המחיר שלה של 10 מגה ושל 5 מגה והאם יש שם מבצעים ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן. שני מחשבי WIN7 ULT. באחד מהם יש ספריה משותפת. כאשר מנסים להיכנס מהמחשב השני לספריה אז נדרשת ססמה. אף אחד לא זוכר מהי הססמה. איך אפשר לשחזר אותה? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  15. יש לי רשת ביתית,מודם USB והמחשבים מחוברים דרך כבל מוצלב. בשתי המחשבים מותקן WINDOWS XP PRO כיצד אפשר להגביל מהירות הורדה של המחשב שני ברשת? כלומר להגביל את משפק הKBPS של ההעלאה וההורדה שלו, תודה. (כדרך אגב,אי אני יכול לקבל על המחשב שני שליטה אבסולוטית וגישה לכל התיקיות והאפליקציות?)

16. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שמראה חיבורים פתוחים (סגנון NETSTAT) אבל שתיהיה מפורטת, שתוכל לזהות מי ה SERVICE שמריץ את החיבור (בין אם זה SMTP, FTP, EMULE וכדומה [לא חייב שתזהה הכל, אבל פורטים בסיסיים לפחות]), מה הפרטוקול, מה הפורט, מה המצב (מחובר, מאזין לחיבורים) וכל דבר אפשרי. עדיף שתיהיה חינאמית. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  17. שלום, עד לפני כשבוע מהירות ההורדה שלי הייתה (נגיד מאתרי הורדות כמו RS MU וכו') 1 מגה - 1.2 מגה ולפעמים ברגעים של עומס היה בסביבות ה800 . בנוסף ביוטיוב ודומיו הטעינה הייתה מהירה ולא הייתי צריך לחכות פשוט שם פליי ולא היה נתקע. בשבוע האחרון אני צריך לחכות כרבע שעה לסרטון של 5-6 דקות ביוטיוב (על 720P) להטען, המהירות הורדה שלי היא בסביבות ה22 קילו בייט וככה זה בכל מהלך היום. מן הסתם ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר והמודם כבר מספר פעמים ביום במהלך השבוע אבל זה לא עוזר. מה אני אמור לעשות ומה יכולה להיות הבעיה? אני לא חושב שיש לי וירוס או משהו כזה (כמעט בטוח לפחות) תודה מראש ושבוע טוב.

18. גולן טלקום פותחת הבוקר בהליך רישום מוקדם לשירותי הטריפל שלה שיכללו אינטרנט, טלפון וטלוויזיה.המעוניינים יכולים לבצע את הרישום יש לבצע באתר האינטרנט היעודי שהוקם לצורך כך – http://www.golanbox.co.il. השירות יתבסס על קופסא חכמה אחת שתקרא, באופן לא מפתיע, Golan Box.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. עכשיו בפירוט- יש לי ראוטר Edimax 6104K ובחייגן של L2TP אני צריך להכניס גם HOST וגם GATEWAY הוסט מצאתי ב cable.org.il אבל אין לי מושג איך למצוא את הGATEWAY או מה צריך להיות בו... רועי

20. שלום לכולם! אני כבר כמה שעות נאבק פה עם הגדרות.. יש לי נתב tp link אני מנסה לחבר אליו שני מחשבים בחיבור חוטי. מחשב מספר 1 , הראשי שהגדיר את הגדרות הרשת מחובר - ועובד מעולה משום מה אני לא מצליח לחבר את המחשב השני, אני מנסה לראות אם הוא מזהה את הראוטר ע"י ping לראוטר והוא לא מצליח. יש למישהו רעיון / יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה?? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  21. אני ממש NEWBIE בכל מה שקשור לדומיינים. בכל אופן רכשתי דומיין ואלו הנתונים : אני רוצה בסך הכל לעשות איתו שתי פעולות. אני רוצה שהוא יפנה אל הפרופיל שלי בפייסבוק - שיהיה בסך הכל כתובת חיצונית לפרופיל שלי. ואני הייתי שמח אם הוא היה מפנה מיילים למייל שלי. השאלה בעזרת אילו כלים אני מבצע את שני הדברים הללו ? אני יכול לשנות את הנתונים שרשמתי כמו כתובת DNS וכו'.

22. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם, יש לי כבל רשת של 15 מטר בערך השאלה היא אם אפשר להשתמש ב-4 גידים ממנו לטלפון רגיל RJ11 וה-4 גידים האחרים לרשת RJ-45 אני יודע שאפשר להשתמש בכבל רשת רק ב-4 גידים מתוך ה-8 שיש (1,2,3,6) זה טוב למרחקים ארוכים (15 מטר) או שזה לא משנה ? מישהו פעם ניסה לעשות את זה? אין בעיה של סיכוך והפרעות ?? תודה !

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by niva401,

האם נתב AM604G שבזק מספקת, תומך בפרוטוקול אבטחה WPA?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by yonatan0011,

אפשר הוראות הפעלה לנתב d-link DES-1008D?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  25. התחילו לי אתמול לאגים באינטרנט. קשה לראות את זה בגלישה באתרים, אבל במשחק שאני משחק יש לי ממש לאגים רציניים, וזה התחיל רק אתמול. מישהו גם הרגיש משהו? או שזה רק אצלי? =\

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.