רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אוקיי יש לי מספר שאלות שמעסיקות אותי: 1. האם הכרטיסי רשת האלחוטיים שמפתחים כיום בעלי יכולת להתחבר לדרוש מידע ממספר רשתות שהם קולטות? במידה ולא, מדוע? (האם יש איזה מאמר שמסביר כיצד עובד כרטיס רשת אלחוטי?)י 2. נניח ויש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך כבל רשת רגיל ויש לי ממנו כתובת IP של הספק. נניח וגם יש לי כרטיס רשת אלחוטי שמחובר לרשת נוספת שמקנה לי כתובת IP נוספת. האם קיימת תוכנה שתיגרום לי לשלוט באופן נוח בשתי כתובות IP? (או במילים אחרות נניח אני מחובר גם ל-ADSL וגם לכבלים, ויש לי שני IP שונים האם יש דרך לשלוט על כל רוחב הפס ביחד או לפחות בניפרד על כל אחד מי הם) תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם של כבלים והדרישה היחידה היא שלא יתנתק! לא אכפת לי הכיסוי שלו (כי זה שטח כיסוי קטן) ולא תקן N, רק שלא יתנתק לי ולא אצטרך לתחזק אותו. היה לי עד עכשיו Linksys WRT54GL שהיה מעולה אבל עכשיו אני צריך להחליף אותו ורציתי להשקיע סכום נמוך יותר - עד 200 ש"ח. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח חבר'ה, יש לי בעיה קטנה עם המודם שרשום בכותרת, והבעיה היא שאי אפשר לגלוש. זתומרת המודם היה מקונפג לגירסת פרו שככה היתה כשער ונתנה לרשת האלחוטית לגלוש, עכשיו לא מזמן החלו בעיות בגלישה שגרמו לאינטרנט לא לעבוד. כל פעם כדי לגלוש הייתי צריך לכבות ולהדליק מחדש את המחשב והמודם ואז אולי זה היה מסתדר (חשוב לציין שהבעיה נמצאת בגלישה עצמה והסנכרון עם בזק הוא מצוין שכן הנורה של הסינק דולקת כל הזמן), עכשיו פשוט הבעיה היא שיש 3 מנורות נוספות ליד המנורה של הלינק שכל פעם שגולשים אז פעם פעם עובדת המנורה הכי שמאלית לשנייה ואז 2 הנורות שמיימינה (במודם סה"כ יש 5 נורות) וגם זה הפסיק לעבוד ויש לפעמים רק נורה אחת בכל פעם שהאמצעית בכלל לא עובדת (והיא לא נשרפה בטוח). נסיון ללחוץ על הכפתור מ…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום עד עכשיו תמיד היה לי רשת בין 2 המחשבים עכשיו המחשב הראשי קולט את האלחוטי אבל האלחוטי לא קולט אותו האלחוטי אפילו לא מראה אותו ב .my network places.יש לי אותו workgroup אפשרתי שיתוף ואין firewall מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים בבית אני זה בעל האינטרנט ואחותי היא מתחברת דרכי לאינטרנט הבעיה היא שאני התקנתי SP2 ופתאום הופיע לי בעיה של Limited oror no connectivity מה אני עושה כדיי להחזיר את החיבור
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
סוף סוף הצליח שר התקשורת לכופף את בזק והחל מה-5/4/2012 לא יגבו דמי אחזקת קו בסך 25 שקל ממי שמשתמש בקו הטלפון שלו רק לצורך ADSL. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4198966,00.html
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני היום גולש ב 256 K בעלות של בסביבות 170 ש"ח לחודש כולל הכול. אחי מציע לי (שהוא לא מבין כלום במחשבים) לחבר אותי ל 500K בעלות של 100 ש"ח!!! העניין הוא כזה, הוא אומר שיש לו חבר שאני אשלח לו צ'ק כול חודש על סך 100 ש"ח והוא יחבר אותי לאינטרנט הזה, אותו חבר רוצה עוד לפחות 2 באותו בניין. עכשיו כממובן שזאת קומבינה בשבילו, כאשר כולם מכירים את הטריק של אני מתחבר לבזק או לכול ספק אחר, מוציא נתב ומחבר את שאר השכנים שלי. אבל!!! אותו אחד שאחי מדבר עליו לא גר בבנין שלי, למעשה הוא גר בלוד ואני ברמלה בכלל, איך זה אפשרי שהוא יבוא ויחבר אותי. ובנוסף הוא אומר שמה שהוא מציעה לי בא עם מודם וכול התוספת שבאים בדרך כלל. איך אפשר? זה הגניוני? והאם כדי?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני לפני קניה של ראוטר אלחוטי linksys wrt54gl הראוטר הולך לעבוד מול 2 מחשבים (אחד חוטי השני אלחוטי), עם הרבה תעבורת p2p (לא 24/7 מכיוון שאני משחק בשאר הזמן ;D), החיבור יהיה בhot (כלומר l2tp/pptp) עם מסלול gamer (לא נראה שזה משנה אבל שיהיה) איך הוא בp2p? שורד חזק? יש צורך באיתחול כול שבוע? יש משהו מומלץ יותר ממנו באותו טווח מחירים פחות או יותר? ובנוסף, האם יש פתרון בdd-wrt לבעית החיבור בארץ עם l2tp/pptp? אם לא האם יש למישהו ניסיון עם FW אחרים (tomato וכו'), איך הם? תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות דואר אלקטרוני ולשלם אני לא רוצה גמיל והוטמיל ולא וואלה וכל זה כל אחד יש לו תחסרונות שלו ואני מעונין לקנות דואר שהיה שלי משתמש כמה זה יעלה לי ובאיזה אתר אפשר לקנות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעות הערב מהירות ההעלאה יורדת באופן משמעותי. עוד מישהו נתקל בתופעה הזו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול על איזה נתב אתם ממליצים? אני מעוניין לחבר 2 מחשבים בבית,יש לי אינטרנט בכבלים במהירות 3 מגה. חשובה גם מידת ההצפנה של הנתב (שהשכנים לא יפרצו לי). מומלץ לקנות את הנתב מהספק (במקרה שלי נטויז'ן) או שכדאי יותר לקנות בעצמך? מה אתם אומרים על Edimax או 3com ? אני מעוניין במשהו אמין שלא יהיו ניתוקים ובעיות. ועוד שאלה - בעזרת הנתב אפשר להעביר קבצים ממחשב למחשב? לגבי התקציב - בסביבות 300-350 שקל.כמה שפחות יותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
איך הוא עובד? IP לפי יום או מה? האם זה עבור עמוד ראשי של האתר שלי או עבור כתובת כללית או עבור על הלינקים שיש לי באתר? הוא סורק לי את כל האתר או חלק? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
(ynet)http://images.maariv.co.il/channels/13/ART/471/547.html שנצפה לירידת מחירים? I don't think so
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, ומקווה שאני לא חוזר על שאלה שכבר נשאלה כאן בעבר אני צריך המלצה לראוטר לשימוש משרדי קטן - בעיקר חשוב לי שהוא יוכל לשרת לפחות 10 קליינטים במקביל, עדיף שיהיה אפשר אפילו 20 ומעלה (אם זה לא מוגזם). בנוסף אני חייב שהראוטר יוכל במידת הצורך לקבל חיבור אינטרנט מנטסטיק-USB סלולרי (3G/3.5G/4G) שמחברים אליו. מהנסיון הביתי שלי, אני בד"כ מעדיף נתבים תוצרת לינקסיס/סיסקו, אבל לא הצלחתי להבין האם יש להם דגם שעונה לדרישות האלו. אנא הושיעו
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, השאלה שלי היא האם מתאמי RF מותאים לכל התקן בנפרד? ואם כן, יש איזושהי דרך (תוכנה או משהו) לשנות את ההתאמה שלו? אני רוצה להשתמש במתאם של העכבר אלחוטי שלי ככ. רשת אלחוטי, כנראה שזה קצת הזוי אבל תגידו לי אתם אם אפשרי או טיפשי. תודה ושבוע טוב,
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
ראוטר תקן N נותן קליטה חזקה יותר מתקן G ?? שניהם חברת EDIMAX
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום. הגדרתי WAN 1 של בזק . זה קו אופטי ולכן החיבור ישיר ל WAN2. וכל מה שהיה לעשות זה להגדיר STATIC IP וGW הבעיה המרכזית זה WAN 2 יש תשתית נוספת של הוט במהירות 100MB. עם המודם HOT PRIVATEBOX - ללא חיגבור WAN הקצתי INTERFACE שאליו מתחבר הסוויץ. 192.168.205.254 הגדרתי ב WAN2 ב - FORTIGATE כתובת ה STATIC IP EXTERNAL. הוספתי ROUTE. שמעביר ל GW של HOT הוספתי POLICY שמאפשר מ CLASS 192.168.205.0/24 גישה ל WAN 2 משום מה מחשבים שברשת הזאת. ניגשים ל WAN 1 במקום ל WAN 2 אם מישהו מוכן לעזור לי תמורת תשלום סמלי. יהיה מעולה =]
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הבת שלי לא מצליחה לשחק במייפל סטורי כאשר היא מחוברת בנתב האלחוטי ..כאשר מתחברת לחוט יש אפשרות. אני מחובר בנתב של בזק HPNA3 ו015 , 015 כל הזמן אומרים לי להחליף את השירות ל- 012 ואח"כ שוב ל - 015 ..כמובן שלא עוזר לי נראה שראוטר ...נדפק. המלצתכם... כל האתרים האחרים ניתן לגלוש חופשי באלחוטי רק המשחק עושה בעיות באלחוטי תודה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני עובר לחיבור של הוט, לכן המודם ראוטר שיש לי מבזק (שהיה מחובר ל10 מ"ב, כנראה לא יתאים (או שכן?!) לכן, אני מחפש ראוטר שיתאים ל12 מ"ב, אליו יחוברו שני מחשבים והממיר של יס (VOD וסטרימר) באופן חוטי, וסמארטפונים באופן אלחוטי. התקציב הוא עד 200 ש"ח, אבל אם יש בפחות, אני אשמח. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בימים האחרונים החלה חברת בזק לשווק ללקוחות האינטרנט שלה שני נתבים חדשים התומכים בתקן האלחוט 802.11ac. המהירויות המושגות באמצעות תקן זה גבוהות בהרבה מאלה שתקן N מאפשר ומגיעות בנתבים שבזק משווקת ליותר מ 1Gbps. שני הדגמים שבזק החלה לשווק הם ה- DSL-G256DG של חברת D-Link ו-IAD604-IL של חברת Vtech. המידע על שני נתבים אלה מאוד מצומצם וגם המפרט המלא שלהם אינו ברור לחלוטין ברגע זה. כך למשל בשני הנתבים קיימת יציאת WAN אך לא ברור האם ניתן להשתמש בה גם ברשת הכבלים או שהיא מיועדת לשימוש עתידי ברשת הסיבים של בזק. http://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/wireless_net/dualbandac
-
- 42 תגובות
- 17.5k צפיות
-
-
שלום יש לי תשתית של adsl ויש לי כרגע ראטור אך הוא איננו טוב לי ואני מעונין ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט אבל כל אחד עם חיגן שונה שכל משתמש במחשב יבחר מתי להתחבר ולהתנתק. מצאתי מדריך פה אבל אני לא בטוח בו : http://hwzone.co.il/guides/ICS/ האם זה מה שאני צריך לעשות על מנת שיהיה חיגן מחשב אחד יהיה שרת והשני יהיה מחובר לשרת באמצעות כבל רשת? במחשב השני יהיה חיגן? וגם במחשב הראשון? מקווה שהבנתם ותודה למי שיעזור ויסביר...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר קריאת הסקירה על ה D-Link DIR-655 - הבנתי כמה אני לא מבין בנושא. כיצד ניתן להחליט על פרוטוקול התעבורה בין 2 מחשבים ברשת FTP או SMB? האם אני צריך תוכנת FTP על כול מחשב ולבצע את תעבורות הקבצים בין 2 המחשבים דרכם? אשמח להסבר.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, נתקלתי בבעיה בהרשאות של הספריות ברשת הביתי ואשמח לעזרתכם. יש לי מחשב נייח עם XP ועוד מחשב נייד עם WINDOWS 7 שמחוברים ברשת ביתית. המחשב הנייד יכול לגשת ולצפות בקבצים שמשותפים מהמחשב הנייח. אולם אני לא מצליח לאפשר למחשב הנייד גם הרשאה של שמירה בספריות השיתןף. כאשר אני ניגש במחשב הנייח לספריות המשותפות, אני רואה את הטאב של SHARING אבל לא של SECURIT (למרות שהאפשרות של SIMPLE FILE SHARING מנוטרלת) וכאשר אני מנסה לפתוח את חלון ההרשאות של איזשהי ספריה תחת הטאב של SHARING והכפתור של PREMISSIONS לא קורה כלום. האם יש למישהו רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נמאס כבר החלפתי ספק היום ,למרות שזה לא קשור האינטרנט לא מעודכן ורק ריפרשים מעצבנים אני עושה כבר 6 שעות! וזה בכל האתרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי 3 מחשבים בבית (אז היה 2) ומאז שארס פי יצא הייתי עשוה רשת רגיל יעני זוכר הכל וזה... קיצור קניתי לפני שבוע איי אם די .... והרשת פשוט לא עובדת.. למה זה 1 כי זה איי אם די??? 2 אולי יש לזה קשר ל1394 הזה? 3 זה בטוח לא קשור לבעיה בהתקנה או משהו כי פירמטתי אולי 3 פעמים בשביל זה.. לבדוק אולי משהו קרה... בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-