רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי קצת בעיות באינטרנט לאחרונה, רציתי לשאול אם לאחר HR למודם (מודם מסוג RTA 1320A אינו ראוטר) נדרשים להגדיר לאחר מכן משהו במודם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
014 100 מגה בהוט , כאשר אני מוריד סקייפ מהאתר הרשמי שלהם בחיבור ללא חייגן - בקושי זז , כאשר אני מפעיל חייגן עם גיימר -הבדל של שמיים וארץ... אגב כך גם עם איכות השיחות בסקייפ. כנראה בגלל החופש הגדול חזרנו לתיעדוף הגרוע של החיבור ללא חייגן..
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את המודם/ראוטר שיש לי מבזק (Siemens SL2-141), כרגע גולש על 10 מגה אבל הראוטר נמצא אצלנו קרוב ל7 שנים ומתחיל להוציא קולות ולהתנתק אחת לכמה ימים, הגיע טכנאי של בזק והציע לי לחדש את האחריות במחיר של 7.70 שקלים לשנתיים, כלומר 184 שקל, עשיתי חיפוש קצר באמאזון וראיתי שאפשר לקנות את אחד מהראוטרים שכתבתי למעלה ב23$, כלומר 81 שקל, השאלה היחידה שעוברת לי בראש היא האם הראוטרים האלו יוכלו לשמש כמודם ? אני משתמש בחיבור PPoE, ויודע לקנפג את הדברים האלו, אבל מעוניין לדעת את העובדה הזאת לפני שאני אעשה קנייה כדי לא סתם לקנות משהו (כמובן שאוכל לחבר אותם לסימנס הנוכחי, אבל הוא מתנתק אחת לכמה זמן וזה לא כל כך יעזור לי ). תודה
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי רשת שמורכבת כך סוויטש אדימקס 10/100 שאליו מחוברים המחשבים ראוטר D LINK של בזק חיבור לאינטרנט של 15 Mb על תשתית בזק וספק בזק בינלאומי המחשבים שמחוברים לסוויטש מעבירים נתונים בניהם ב 80Mb שזה יפה ומספיק כל מחשב שמתחבר או לראוטר ישירות ע"י כל או לרשת האלחוטית מקבל 15 Mb שזה טוב ברגע שהמחשבים מחוברים לסוויטש ומשם יוצאים לאינטרנט התוצאה היא באיזור ה 6 Mb ??? זה קצת מסובך אז אני יסכם את זה כל הרשת עובדת טוב כולל הסוויטש כשהוא לא משתמש בראוטר הראוטר עובד מצויין כשהוא לא משתמש בסוויטש ברגע שמחברים אותם המהירות נופלת והכבלים נבדקו והוחלפו כך ששם לא הבעיה והרשת נבדקה עם סוויטש נוסף של TP LINK כדי להפטר מהגדרות בעייתית בראוטר עשיתי לו ברד ריסט והוא במצב דיפולטיבי בנוסף בדקת…
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
המודם שהיה לי עד עכשיו הוא b-focus 270. המודם היה סבבה ולא עשה שום בעיות של ניתוקים או דברים דומים. אני לא רוצה לרדת ברמה ואני רוצה מודם שיתן לי חיבור יציב ואולי אפילו ישפר את הפינגים על הדרך אם זה משנה אני מחובר דרך כרטיס רשת וחייגן PPPOE. האם כדאי להשאר עם אותו מודם (חדש)? או שמה כדאי לבקש מודם אחר שיעבוד יותר טוב באיזה שהיא צורה שאני לא מבין? יש המלצות? תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יותר מוקדם השבוע פרסמתי שרשור על המודם/נתב החדש שבזק החלה לספק ללקוחות ה-ADSL שלה.(השרשור כאן -- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408898.0). לאחר מאמצים מרובים הצלחתי לשים יד על עותק אלקטרוני של מדריך המשתמש המפורט של המודם/נתב. ניתן למצוא אליו LINK בדף הבית של אתר NETCHEIF כאן -- http://www.netcheif.com/index.htm. בנוסף, קבלתי אתמול את המודם/נתב הזה לבדיקה. ההתרשמות הראשונית שלי ממנו היא חיובית ועל פני נראה שהוא עדיף על כל שאר הנתבים שבזק חלקה עד היום. אני עושה מאמץ להעלות סקירה של ההתרשמות הראשונית שלי עוד במהלך סוף השבוע הזה. CHEIF
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי בעיה מוזרה קודם אפרט שהאינטרנט הוא 15מגה של בזק ו012, מחובר עם מודם של בזק וראוטר 841N של Tplink ומקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט wireless 3000 אם אני לא טועה.. הבעיה היא שבדרכ מחובר לראוטר גם הנייח, גם פלאפון וגם טאבלט... והכל עובד סבבה אבל אם מתחבר עוד מחשב (נייד או נייח) העכבר והמקלדת האלחוטיים מתחילים לקרטע (העכבר בקושי זז על המסך) ומופיעה על הטלפון הודעה your wireless connection became unstable אני לא יודע אם זה קשור אבל זה מעצבן.. אשמח אם יש למישהו רעיונות המחשב עצמו יחסית חדש.. i5 3470 ספק seasonic.. כך שאני לא מאמין שהבעיה ברכיבים.. יכול להיות שהראוטר לא עושה את עבודתו כהלכה? תודה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
ברשותי מודם ADSL של אלקטל ונתב אלחוטי מסוג Trendnet TEW-231BRP הגדרתי את הראוטר להתחבר אוטמטית לאינטרנט ולמעשה הראוטר כל הזמן מחובר לאינטרנט החיבור עובד טוב אבל לפעמיים האינטרנט נופל לי ומתנתק ואז הראוטר לא מצליח להתחבר שוב עד שאני מכבה את מודם ה ADSL למשך כ 5 דקות ומדליק שוב ב Log של הראוטר מופיע הדבר הבא 1970/01/01 00:29:27 : pptp: closed called from tunnel_ip=0,tunnel_server_ip0 1970/01/01 00:29:27 : pptp: Call close done 1970/01/01 00:29:27 : (pptp: Call closed (NTFY) (call id 0 1970/01/01 00:29:27 : pptp:GRE: user shutdown 1970/01/01 00:29:27 : pptp: Closing PPTP connection למישהו יש מושג למה???
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
יש לי תקלה מוזרה למדי. לאחר שהוספתי זיכרון ram למחשב הרשת הביתית שלי (עם מחשב אחד נוסף) הפסיקה לעבוד. לאחר שהוצאתי את הזיכרון והתקנתי מחדש את הרשת - היא חזרה לעבוד. כיצד יכולה תוספת הזיכרון לפגוע ברשת?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
תשתית בזק + בב"ל 50 מגה כולל גיימר ב-014. יש סדרות שאני רואה באתר CBS. ניסיתי גם את StrongVPN וגם את Unblockus ואני לא מצליחה לראות ב-HD. האם זה קשור ל-014 כמו שאני חושבת? האם יש ספק אחר שיש לו ניתוב/רוחב פס טוב יותר לארה"ב? אשמח לשמוע מנסיונכם. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מוריד מהמחשב שלי למחשב אחר שנמצא ברשת שלי.. הבעיה היא שכמעט בכל דבר שאני מוריד עם rar ושאני מחלץ זה עושה לי שגיאה: "ספירת סכום הנתונים ב-xxxxx נכשלה. הכרך מקולקל" וזה קורה ככה בכמה חלקים לפעמים הרבה ואז אני צריך להוריד את אותם חלקים מחדש... (אני משתמש בuTorrent) מה הקטע של זה?
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום , יש לי ראוטר tp link tl-wr1043 בנוסף יש לי רואטר 6424N של אידמקס אני רוצה להפוך את האדימקס לסוויץ' שיהיה מחובר בכבל מהTPLINK. וכל מה שיהיה מחובר לאדימקס גם יראה ברשת הביתית. (הכל יהיה מחובר קווי) האם זה אפשרי? ומה אני צריך לעשות? אני מצליח לחבר שיהיה לי רשת אבל משום מה אני לא רואה את המחשבים המרוחקים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
למיטב ידיעתי, עד היום לא פורסמה בארץ סקירה מקיפה למצלמת IP. במצלמת IP כוונתי למצלמה המתחברת ישירות אל נתב הרשת תוך שהיא מקבלת ממנו כתובת IP. מצלמות מסוג זה נפוצות מאוד בשוק המקצועי אך לא זכו להצלחה גדולה בשוק הבייתי. אז בפעם הראשונה, קבלו סקירה מקיפה למצלמת IP המתאימה לבית ולעסק הקטן. בתמונות שמצלמה זו מפיקה ניתן לצפות באופן מקומי תוך שימוש בתוכנה ייעודית, או באופן מרוחק דרך רשת האינטרנט או תוך שימוש בטלפון חכם מבוסס iOS או אנדרויד. http://www.netcheif.com/Reviews/IC502w/IC502w.htm
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב. בשבוע האחרון התחילו לי תופעות מרגיזות מאוד בנתב DIR-655 של D-LINK, הוא מאתחל את עצמו רנדומלית אחת לכמה שעות, וכשאני אומר מאתחל את עצמו, אז תדמיינו שבאמצע עבודה המחשב מבצע לכם RESTART, זה בערך אותו דבר: אני מגלה שפתאום אין אינטרנט, המודם של הוט מסונכרן בוודאות ויש תקשורת, אך הנורות על הנתב נדלקות מחדש ונורית הגלובוס משנה צבעה לכתום. בתוך תפריט הנתב לאחר מכן רואים connection up time מתחיל מ-0 שוב. ובנוסף לכך, אני מנסה לגשת כעת לתפריטי הנתב ואני לא מצליח, למרות שהאינטרנט עצמו כן עובד כרגע. יצרתי קשר עם D-LINK ישראל והייתי גם במעבדה שלהם בפתח תקווה, הם בדקו את הנתב בתנאי המעבדה שלהם, ואצלם לא הייתה שום תקלה. אצלי בבית הנתב לא מתפקד כשורה, יש לי 2 מחשבים …
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ואני כמובן מתכוון להורדות חוקיות... כבר שבוע שום דבר לא זז - בקושי כמה KB עלובים...
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם שווה לי לעשות את הרשת שהם מציעים אן שכדאי לי לקנות לבד רשת אלחוטית? הם מציעים רשת עם ROUTER לשני מחשבים ב59*24 האם זה שווה?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן, הקמתי רשת בייתית ובה 5 מחשבים (אחד חוטי, 4 אלחוטיים) אני רוצה לחלק לכל מחשב 20% מרוחב הפס בצורה קבועה... (תשתית של 2.5 ז"א 64K לכל אחד) מה האופציה שצריכה להיות קיימת בראוטר כדי שתתאפשר חלוקה שכזאת?
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום חברים, אני גר בירושלים. עובד כמה ימים בשבוע מהבית (גם אשתי עושה כך). לצארינו זה היה קשה למצוא פתרון אמין לאינטרנט ביתי. אפילו רק כמה קילונטרים ממרכז העיר. אין פייבר באזור. קודם נשינו את ספק עם תשתית של בזק - לא עבד כל כך טוב. אחראי נשינו את חבילה של HOT דרך פרטנר. יותר מהיר אבל עדיין לא יציב כנדרש. בסוף חזרנו ל בזר אבל עדיין רציתי קו גיבוי כי הקו של בזק גם אינו כל כך יציב. החלטתי לנסות סלולורי כמו פתרון גיבוי. נרשמתי לחבילת DATA ONLY של WE4G וקניתו נתב סלולרי באיוורי אם יציאה ETHERNET (אני שוכח את הדגם המדויק ... אבל משהו מ- TP LINK). אגב, זה קו של 4G. עכשיו שי לי שתי הקווים מחוברים ל- NETWORK S…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי נתב אלחוטי של אדימקס http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8162 וגם קניתי כרטיס רשת USB אלחוטי http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8163 שניהם תקן n השאלה שלי מתחלקת לשניים: 1. הטווח בין הנתב לכרטיס אלחוטי הוא בערך 7 מטר כאשר אחד נמצא בחדר והשני בסלון. אני רואה שאחוז הקליטה נע בין 50 ל-60 אחוז. יש דרך לשפר את הקליטה חוץ מלקרב אותם אחד לשני? 2. לפי התמונה למטה, (ראשון ברשימה) רואים שאין לי תקן n למרות שהנתב והכרטיס בעלי תקן n. מישהו יכול לעזור לי לסדר את העניין? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת שמריץ windows server 2003. כל מה שהוא עושה זה מחזיק כונן משותף שכמה מחשבים אחרים שנמצאים על אותה רשת יכולים לגשת לאותו כונן. רציתי להתקין עליו eset nod 32 antivitus 5. בזמן ההתקנה קפצה לי הודעה שהגרסה אינה מתאימה למערכת ההפעלה. חיפשתי על זה קצת מידע, ולפי מה שאני הבנתי אני צריך להתקין את גרסת הביזנס של התוכנה. רק היא יכולה להיות מותקנת על מערכת הפעלה server 2003. האם זאת האופציה היחידה שלי? אני לא מעוניין שהשרת יריץ AV בתור שרת אלה בתור מחשב רגיל שיסרוק רק את התיקיות של עצמו וזהו. אשמח אם תשפכו לי קצת אור על הנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
לספקית האינטרנט יש שירות הגנה חדש אשר מצטרף אל כמה מתחרים בינלאומיים מבוססים, ומבטיח להגן עליכם מפני שיטות זדוניות לקבלה במרמה של הפרטים האישיים הרגישים שלכם שירות ה-CyberWall, עליו הכריזה היום בזק בינלאומי, הוא פתרון המיועד להגן על הגולש התמים מפעילות "דיוג" של אתרים זדוניים והודעות דוא"ל מתחזות. דיוג (מהמילה "דיג", באנגלית "פיישינג" – "Phishing") היא שיטת הטעיה שמטרתה להשיג מהמשתמש ברשת האינטרנט מידע רגיש, זאת על ידי התחזות לגורם לגיטימי. רוב ההצלחות בגניבת סיסמאות, פרטי חשבון בנק, מידע פיננסי וכד' מתבססות על דיוג מתוחכם ולא על ידי פריצה ברוטאלית לשרתים. דרכי ההתמודדות עם פעולות דיוג מבוססת על שני מערכים – הראשון, הפעלת שיקול דעת וחשדנות כלפי אתרים…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
-
שכן שלי ביקש ממני שאאפשר לו לגלוש עם הסמארט שלו דרך הנתב שלי. אמרתי לו שאין בעיה אבל הוא לא מצליח. אני מניח שיש לי firewall עם הנתב. הנתב שלי הוא D Link 2650u. השאלה שלי איך ומה אני עושה. כדי שהוא יוכל לגלוש אשמח לתשובה כי הוא אחלה שכן, ואני גם חייב לו כסף (זה שווה כמה נקודות לא? אולי הוא יוותר לי על הכסף)
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-