עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כלומר, אני רוצה שלכל המחשבים שמחוברים ברשת החוטית תיהיה גישה לשרת וכמובן אחד לשני. ולכל המחשבים שמחוברים ברשת האלחוטית תהיה גישה רק לאינטרנט ולא לרשת הפנימית. הרשת בנויה באמצעות נתב צ'קפוינט safe@office 500 (לא אלחוטי) ונקודת גישה אלחוטית של dlink. תודה

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  2. Started by alex15,

קניתי Edimax PS-1206MF שהוא שרת מדפסת Edimax וחיברתי אותו כמו שצריך והוא פשוט לא עובד . עובד לי רק על מחשב אחד במחשב אחר לא ולא נייד . מה ניתן לעשות ? אני צריך קצת עזרה עשיתי הכול לפי המדריך שבא עם שרת המדפסת . תנו פתרונות . תודה מראש

3. Started by AleXtazi_054,

משום מה הפינג שלי בשרתים ישראליים נע בין 700-1000! עשיתי פורמט למחשב אך זה לא עוזר... התקשרתי לספק(בנלאומי) אחרי שהם אמרו לי לעשות פינג דרך CMD ולהתחבר ולהתנתק שוב אמרו לי שהבעיה היא בבזק ולא אצלהם! התקשרתי לבזק, אמרו לי שהם יכולים לשלוח אליי טכנאי שיבוא עם המחשב שלו ועם המודם שלו ואם הבעיה תיהיה במחשב שלי אז הוא יחייב אותי ב100 שקל! אני בטוח שהבעיה היא לא במחשב כי הפינג בשעות הבוקר הוא די בסדר נע בין 60-80 אבל אחרי כמה שעות גלישה הפינג עולה ל700 עד 1300. הטכנאי יכול להגיד שזאת בעיה במחשב ואז הוא כביכול יסדר משהו אבל במקור הבעיה היא אצלהם ואני אצא פראייר... זה כבר קרה לי בעבר! מישהו יכול לעזור ? מה אני יכול לעשות במחשב שהפינג יסתדר או לפחות מה להגיד לבזק או לטכנאי שאני לא…

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  4. Started by Danman,

שלום, אני מעוניין לחבר Xbox360 וסטרימר Popcorn Hour A-110 לאינטרנט דרך רשת אלחוטית. ל2 המכשירים הנ"ל יש דונגלים של USB לחיבור, אך שניהם יקרים מאוד והביצועים שלהם נמוכים למדי. חשבתי אולי במקום זאת לקנות Bridge עבור 2 המכשירים, אשר יתחברו אליו בETHERNET מה שאמור לשפר את המהירות של כל העסק הזה. איזה ראוטר/ברידג' כדאי לי לקנות? תודה, דני.

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  5. שלום, המצב שלי הוא כזה:אני מחובר דרך ראוטר לאינטרנט ובנוסף לזאת יש לי חייגן PPTP שמשמש כVPN, החייגן מאט את האינטרנט ונותן לי פינגים גבוהים מאד(השרת של הVPN נמצא בארה"ב) אני צריך להשתמש בחייגן רק למספר תוכנות(3 ליתר דיוק, הפיירפוקס הוא אחד מהם) ובכל פעם שאני מתחבר/מתנתק כל התוכנות שמשתמשות באינטרנט נאלצות להתחבר מחדש(הגוגל טוק כלל לא מתחבר חזרה ואני צריך להפעיל אותו מחדש). האם יש דרך שרק התוכנות שאני משתמש בהן עם החייגן ישתמשו בחייגן וכל שאר התוכנות לא יושפעו מהתחברות/התנתקות שלו? תודה מראש עריכה:שכחתי לציין שאני משתמש בוינדוס 7 למקרה שזה משנה

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  6. שלום לכולם : אבקש את עזרתכם ב 2 הבעיות הנ"ל גלשה איטית אני מחובר לתשתית בזק (מהירות 1.5M עם מודם של בזק TNN וספקית האינטרנט שלי היא בזק בנלאומי בזמן האחרון אני חווה מהירות גלישה איטית להחריד למרות בדיקות מול ספקי תשתית + אינטרנט לא מוצא עדיין תשובה ניתקתי את הראוטר ואני עובד דרך המודם המהירות השתפרה הרבה יותר טוב אבל זה עדיין לא מה שהיה מחשב אחד מחובר בצורה קווית ע"י הראוטר והמחשב המרוחק ברשת האלחוטית החלפת ראוטר+כרטיס רשת אלחוטי ברשותי רשת אלחוטית הכוללת ראוטר TP LINK WR-641 + כרטיס רשת אלחוטי של TP LINK איכות האות תמיד ירודה ואני רוצה להחליף ציוד חשבתי על Link-sys אבל לא מצאתי ראוטר שכולל את המודם

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  7. Started by Runny,

ברשותי כיום רשת ביתית של 5 מחשבים על כבלי CAT5e. חלק מהמחשבים מחוברים לראוטר וחלק לSwitch שאחת מרגליו גם כן מחוברת לראוטר. ברצוני לשדרג אותה כך שבין שלושה מהם (אלו המשתפים את הSwitch) הרשת תהיה מהירה ככל שניתן וזאת בגלל עומס שנוצר על שרת המדיה. יש לציין שבין מחשב שרת המדיה לSwitch ישנו כבל של 20 מטר. האם החלפת הSwitch לגירסת 1Giga ,בהתחשב בטופולוגיה המצויינת, אכן תשפר את המהירות בין שלושת המחשבים האמורים ? האם ניתן לשערך בכמה ,כאשר כיום הרשת רצה במהירות של 8MByte/Sec? לצערי לא ניתן להחליף את הכבלים לCAT6, הם כבר מוטמעים בקיר (חצובים). תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by amitbl,

מדובר על חיבור 5Mb, להבנתי קומבו צריך לעלות בסביבות 115-120 על ספק + תשתית. (70-80 שקל על תשתית + 40-50 שקל על ספק) הייתי רוצה לדעת אם אתם מכירים דילים טובים, ואם יש המלצות על ספק מסויים שכדאי ללכת עליו - או לא ללכת עליו? יש דרך מיוחדת "לסחוט" מחירים טובים יותר?

9. Started by VooDoo3,

היי לכולם , לפני חודש בערך , נשלחה בפורום "רשתות ואינטרנט" תגובה ובה לינק לדף שמרכז את כל ההגדרות של ספקיות האינטרנט השונות . בדף היתה טבלה גדולה וכל ספקית עם הכתובות השונות ל: DNS , Gateway , Proxy , SMTP , POP3 וכו' .. השתמשתי בחיפוש ולא מצאתי , אני אודה לכל מי שיוכל להאיר את עיני , או למצוא לי דף אחר עם אותם נתונים .

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by ari,

בשביל לקיים רשת+אינטרנט צריך 3 כרטיסי רשת או רק 2? אי אפשר לפצל כרטיס? סתם כרטיס רשת מתאים ל adsl? אין איזשהוא מדריך מפורט אם אפשר בעיברית להקמת רשת ושיתוף אינטרנט (חיפשתי בפורום ומצאתי מדריכים רק באנגלית ואני דיי "צבר") מספרי ה ip לשני המחשבים אני מקריץ או מקבל וממי ?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  11. כמובן שלמי שיש מדריך איך לפתוח פורטים ראוטר Edimax להגיד לי...... ;D

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by eitan_amrami,

יש למישהו מידע בקשר ל מסיבות רשת בירושלים והאזור?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  13. Started by LOL,

טוב, יש לי בחדר ראוטר לינקסיס עם קושחת טומטו, אני מחובר עליו בכבל בנוסף יש לי נייד t400 lenovo שמחובר באלחוטי כשאני מסנה להעביר קבצים בין מחשב אחד לשני על גבי הרשת הקבצים מועברים במהירות של 800-900KBps הקליטה היא על 100% (הראוטר נמצא מטר מהמחשב) אז מה מונע ממני לקבל מהירות מקסימלית (או לפחות קרוב אליה)? מה אני יכול לבדוק? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  14. שלום , אני מתלבט האם להתקין את הגירסה החדשה שיצאה 1.33NA ,כרגע הROUTER עובד על גירסה 1.21. האם לאנשים כאן יש ניסיון עם הגירסה החדשה? אשמח לתגובות .

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  15. היי הוספתי חייגן ואני מחובר דרכו ל-012 ה-OUTLOOK EXPRESS עדיין מחפש את החייגן למרות שאמרתי שיש לי רשת בייתית כל השאר עובד כשורה !! מה לעשות/לשנות תודה, יהודה :s05:

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  16. יש לי ראוטר של 2wire. המחשב שלי מחובר ישירות לראוטר והמחשב של אחי מתחבר דרך Phoneline (PNA). בקיצור הבעיה היא שהמחשב שלי לוקח את כל הפס. אח שלי משחק במשחק רשת (CS), ברגע שאני פותח לדוגמא סתם דף אינטרנט וזה טוען אותו, זה משתמש בכל הפס וכך נוצר מצב שלאח שלי יש לאגים ופינגים גבוהים בקטעים שאני טוען אתרים. שלא נדבר על הורדת קבצים שזה אני כבר מגביל בעזרת תוכנה חיצונית שנקראת NetLimiter. רציתי לדעת אם יש פתרון לבעיה.

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  17. השאלה בכותרת!! האם אפשר פשוט שכל הפורטים יהיו פתוחים אוטומטית?? התאיישתי כבר בלפתוח פורטים!!

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  18. שלום יש לי בבית ADSL, מחובר לראוטר ושני מחשבים. שני המחשבים מחוברים לראוטר ע"י כבלי רשת. אחד מהמחשבים מסרב לקבל IP כאשר השגיאה היא "קישוריות מוגבלת או חסרה", אני מקבל IP בסגנון 169xxxxxxxxx. הכרטיס רשת הוא מובנה בלוח אם, צ'יפסט של VIA. הסרתי את הכרטיס מהמנהל התקנים (WIN XP) הורדתי את הדרייברים מהאתר של VIA וניסתי להתקין, כלום. בדקתי את הכבל ע"י חיבור מחשב נייד לכבל והוא מקבל IP בלי בעיות. יכול להיות שהWIN נדפק והבעיה לא בכרטיס רשת? או שצריך להתקין כרטיס רשת נוסף כי המובנה כנראה נדפק? תודה עוד משהו ששכחתי להוסיף, כשעשיתי PING למשל מהמחשב לעצמו, או לכתובת אחרות (שברור לי שהוא לא יכול שאני אמור לקבל REQUEST TIMED OUT), במקום הכתובת כתוב בשורת PINGING XXXX wit…

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by Anonymous1,

שלום, אנשי הפורום. יש לי Router בדירה בבנין מגורים, כשאני רוצה שגם בדירה ממול בקומה מתחת, יהיה אפשר לקלוט את השדר האלחוטי. האם יש מכשיר עם תווח קליטה מספיק רחב, בשביל המטרה הזאת? ובכלל איך אני יכול לדעת את תווח הקליטה של מכשיר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by natla,

שלום, האם מישהו מכיר ו/או יש לו נסיון ויכול להמליץ על הראוטר מודם הבא : http://www.billion.com/communication/html/xdsl/711.htm מצאתי אותו במחיר מאוד אטרקטיבי... אני מחפש ראוטר שהוא גם מודם ADSL ואני לא יודע איזה לקנות-עזרה תתקבל בברכה. האם מישהו יכול להמליץ כאל על ראוטר מודם (ADSL) מסויים? תודה.

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

שלומות, בימים האחרונים(קצת פחות משבוע) החיבור שלי מתנתק באופן לא סדיר ובעצמו, כלומר, הוא יכול להישאר מחובר 24 שעות ברציפות והוא יכול גם להתנתק כל 20 דקות. לא התקנתי שום דבר חדש וגם לא שיניתי הגדרות של דברים אשר קשורים איכשהו לחיבור ולכן, אין לי מושג למה זה קורס. ספקית: 013 ברק חיבור: 1.5/150 מודם: ALE 150 ראוטר: אין אנא עיזרו לי להגיע אל שורש הבעיה ולעשות לה טיפול שורש קטן ^^ תודה מראש

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  22. איך לסגור ICMP (פינג) נכנס ברואטר Linksys WRT54GL עם DD-WRT ? או שזה כבר חסום ? אם כן איך אני יכול לבדוק אם זה חסום או לא....

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  23. Started by Marokai,

שלום רב, שמי איתמר, ומשפחתי משתמשת בספק אינטרנט בזק בינלאומי (014). במשך השנה האחרונה הביצועים שלהם החמירו יותר ויותר וההסלמה נהייתה ברורה במהלך השבועיים האחרונים לאחר שהגעתי למצב שאין ביכולתי לשחק במשחקי הרשת האהובים עליי - סטארקרפט 2 וליג אוף לג'נדס. עקב כך, החלטתי שעליי לחפש ספקית אינטרנט חדשה לעבור אליה. אני מעוניין באחת מהספקיות החדשות שמציעות אפשרות לקנות משתמש לתקופה קצרה של חודש, משום שברצוני לבדוק קודם אם השירות שלהם יפעל עבורי כמו שצריך. ההתלבטות שלי לפי מה שקראתי היא בין חברת טריפל C (הלא היא "הענן") ו"אקספון". מבחינת סדר עדיפויות יש לי העדפה חדה לכך שמשחקי רשת כמו LOL וSC2 יפעלו בצורה הטובה והחלקה ביותר בלי הפרעות וניתוקים. ורק לאחר מכן חשובה לי מהירות ההו…

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  24. שלום אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי )USB עכשיו אני יודע שיש מושג כזה DBI שזה הטווח של האנטנה (מרחק במילים אחרות) ובנוסף הבנתי שיש לכרטיס רשת גם W יש כרטיסים של 8000MW יעני 8W ורציתי לדעת אם זה הגיוני??? כי אם יש דבר כזה כרטיס 8W עם אנטנה של 60DBI זה ממש מפלצת לא? אשמח לקבל הסבר על MW על W ועל DBI מפורט יותר ממה שאני הבנתי בתודה מאור

• 5 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים