רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת ביתית,מודם USB והמחשבים מחוברים דרך כבל מוצלב. בשתי המחשבים מותקן WINDOWS XP PRO כיצד אפשר להגביל מהירות הורדה של המחשב שני ברשת? כלומר להגביל את משפק הKBPS של ההעלאה וההורדה שלו, תודה. (כדרך אגב,אי אני יכול לקבל על המחשב שני שליטה אבסולוטית וגישה לכל התיקיות והאפליקציות?)
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי מודם של ECI - B-FOCUS 270PR והוא מחובר לנתב אלחוטי ומשם יוצאים כל המחשבים שלי ... שניים חוטיים ואחד אלחוטי. כן כן שני ראוטרים.. בכל מקרה אני בגלל שיש לי שניים אז אני לא מצליח אפילו להתחבר עם אימיול או לבצע סיוע מרחוק למחשבים שלא בתוך הרשת וכאלו ואני צריך לפתוח פורטים... במדריך של הראוטר של בזק אפילו לא ציינו את ה IP של הממשק ונאלצתי להתקשר בגלל זה והטכנאי אמר לי שזה 192.168.1.1 ואני לא מצליח לגשת לכתובת הזו.. האם יתכן שזה בגלל שהראוטר לא מחובר לתוך המחשבים ישר? האם לנתק רגע את הרשת ולחבר את הראוטר למחשב ואז לנסות או שמישהו מכיר בכלל IP אחר?
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני בהתלבטות אם לעבור להוט, לא דווקא בגלל שירות הלקוחות הגרוע שהם ידועים בו, דווקא בגלל איכות האינטרנט מרוב השמועות השונות שיש! אני הולך על חבילה של 12MB, אז יש כאן מישהו עם חבילה דומה שהכל פועל אצלו בצורה חלקה? כל בן אדם שני טוען שלא משנה איפה, בלי קשר לאיכות התשתית במקום הספציפי, לא מגיעים למהירויות המקסימום עם החבילות של הוט!
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הראוטר והכרטיס (ב USB) הם של LEVEL-ONE על המחשב עם הכרטיס אני יכול למצוא רשתות בתחום, כולל הרשת של הראוטר. כשאני מתחבר הכל נראה במבט ראשון בסדר - האייקונים משמאל למטה של תוכנת הכרטיס ושל חיבור האינטרנט של וינדוס מאשרים שיש חיבור, אבל כשאני מנסה לגלוש זה כאילו אין אינטרנט, וגם ב client list ב web interface של הראוטר אין את המחשב השני כשאני מתחבר לרשת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך המלצה לקניית מודם/ראוטר (יש לי חיבור ADSL). אמרו לי שה- BR-6104 EDIMAX הוא טוב וזול - מה אתם אומרים ? (כל מה שאני צריך שהתוכנות שיתוף קבצים בעיקר האימיול יעבדו לי טוב - כי אני לא מרוצה ממודמים של בזק) בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את המודם/ראוטר שיש לי מבזק (Siemens SL2-141), כרגע גולש על 10 מגה אבל הראוטר נמצא אצלנו קרוב ל7 שנים ומתחיל להוציא קולות ולהתנתק אחת לכמה ימים, הגיע טכנאי של בזק והציע לי לחדש את האחריות במחיר של 7.70 שקלים לשנתיים, כלומר 184 שקל, עשיתי חיפוש קצר באמאזון וראיתי שאפשר לקנות את אחד מהראוטרים שכתבתי למעלה ב23$, כלומר 81 שקל, השאלה היחידה שעוברת לי בראש היא האם הראוטרים האלו יוכלו לשמש כמודם ? אני משתמש בחיבור PPoE, ויודע לקנפג את הדברים האלו, אבל מעוניין לדעת את העובדה הזאת לפני שאני אעשה קנייה כדי לא סתם לקנות משהו (כמובן שאוכל לחבר אותם לסימנס הנוכחי, אבל הוא מתנתק אחת לכמה זמן וזה לא כל כך יעזור לי ). תודה
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור לרשת אלחוטית בקרוב בבית , ורציתי לשאול אותכם אם מה ששמעתי נכון . יש לי מודם ALCATEL ADSL שהוסב מ HOME ל PRO , ככה שהוא מתפקד כ ROUTER עכשיו . הכוונה שלי הייתה לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB ולחבר למחשב ה DESKTOP , לקנות כרטיס PCMCIA לנייד ושהם ידברו ביניהם (עם שיתוף אינטרנט כמו שקיים עכשיו). אבל הבנתי שזה בלתי אפשרי ??? , אמרו לי שחייבים בכל זאת נתב אלחוטי שיחובר בכבל מוצלב לנתב של אלקטל... מישהו מכיר את הקונפיגורציה , האם זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
יש לי sip trunk של 012, הם דרשו לפתוח פורטים מסוימים לip שלהם, כך שא"א להתחבר מip אחר. האם יש ראוטר שתומך באפשרות כזו, לפתוח פורטים רק לIp מסוים או לmac מסוים. או קושחה של ddwrt שתומכת בזה. אם לא איך עושים את זה בלינוקס/אסטריסק. שאלה נוספת tp link 841 עם קושחת ddwrt שהחיבור לאינטרנט קורס. ממה זה נובע?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני לא יודע כמה ראוטרים עולים היום, אבל אני צריך ראוטר חדש כי יש לי כל הזמן ניתוקים ונראה לי זה בעיה בראוטר כי החלפתי את המודם עד לא מזמן. אני גולש ב-10 מגה בבזק בינלאומי + תשתית ואני מחפש ראוטר שיתמוך בטכנולוגיה הזאת ושלא יתנתק ויוריד מהר. תודה רבה לעוזרים. מחיר סביר בשבילי זה בסביבות ה-300 אפילו אם זה יתן לי שקט...
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי 2מחשבים בבית החלטתי לעשות שת בניהם עכשיו אני רואה ברשת מחירים מ 100 עד 3000..........מה ההבדל בינהם? ני כולה רוצה לחבר 2 מחשבים שיפעלו על ומדם של 750 תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת מקומית. המארח מכיל ויסטה 64 והלקוח XP 32. הכונן החיצוני (USB) מחובר למארח ואני מעוניין לגשת אליו דרך הלקוח. אני נכנס ל-properties של הכונן החיצוני והולך ל-SHARE אבל הכפתור לא לחיץ לשיתוף ברשת המקומית.
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 12 מגה UFI עם מודם מוטורולה שקיבלתי מ HOT (הספקית זה בזק בינלאומי) וראוטר LINKSYS WRT300N. לאחרונה הראוטר התחיל לעשות צרות הכוללים מהירות נמוכה PING ענק וכאלה. לאחר כל פעם שאני עושה ריסט לראוטר ומודם (מחליף IP) הכל עובד מצויין ולאחר 10 דקות עבודה שוב אותו סיפור. יש לי את אותו ראוטר כבר 5 שנים (מסוף 2006 בערך) ולא היה לי איתו בעיות כאלה עד לאחרונה. גם כשהייתי באינטרנט 5 מגה ADSL וגם בכבלים עד לאחרונה. כשאני מתחבר עם המודם בלבד בלי ראוטר אין בעיות כלל. האם אפשר להגיד שהראוטר "מת"? או שישנה בעיה אחרת? ואם הראוטר כן "גמור" ממה זה קורה והאם לראוטרים יש תקופת בלאי?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי שרת DELL עם סלוט הרחבה אחד של PCI-X 64bit 133Mhz. רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אליו כרטיס רשת realtek 8139D רגיל בתצורת PCI?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קניתי לסבתי מחשב חדש של Lenovo עם כרטיס רשת ותקשורת אלחוטית בתקן N. כשקיבלתי אותו הוא עבד רק עם תקשורת אלחוטית מול נתב אלחוטי. מכיון שהיו המון שיבושים בתקשורת, בא טכנאי מהוט (נדמה לי) וסידר לה את האינטרנט בחיבור עם כבל ישיר מהמודם, תוך ביטול הנתב (לקח אותו בכלל). הבעיה היא שכשהיא הולכת, נגיד לבית קפה, היא לא יכולה ליצור קשר אלחוטי עם הנתב שבבית הקפה או בכל מקום אחר עם תקשורת אלחוטית. איך מתקנים את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום רב. אני חייל בצבא אז אין לי יותר מדיי זמן. אני חייב לקנות מחר ראוטר אלחוטי + כרטיס רשת אלחוטי על מנת לחבר מחשב שאין מרושת לרשת הביתית. כרגע יש לי ראוטר קוי, ואני מעוניין להחליפו. אין לי אינטרנט סופר מהיר, אלא כבלים רגילים. אני מעוניין בראוטר אלחוטי עם 4 קוים חוטיים. המלצות? האם ללכת על תקן G או N? ומה זה draft N? כמו כן, איזו חברה? Dlink, 3Com, Edimax? אשמח להמלצה כלשהי לזוג מוצלח של ראוטר+כרטיס רשת תומך. אני לא מעוניין להוציא המון כסף על העיניין, אבל אם אתם ממליצים כן להשקיע עוד, אז אני זורם. מצטער על דחיפות הנושא, ותודה על העזרה! ;D[br]פורסם בתאריך: 1.10.2009 בשעה 18:38:41 נכון לעכשיו אני מתלבט בין שני הזוגות הבאים:D-LINK: D-Link דגם DIR-615 http://www.ivory.co.i…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
חיברתי ע"י ראוטר 3 מחשבים לרשת ביתית + אינטרנט. כל המחשבים מחוברים ע"י כבלי רשת בעלי 8 חוטים... שמעתי שמספיק לחבר 4 חוטים מסוימים... השאלה היא כזאת.. האם אני יכול לנתק 4 חוטים מאחד הכבלים לחבר אותם מחדש לראוטר ובצידם השני לחבר למחשב נוסף במקום להעביר חוט נוסף? אם כן איזה חוטים צריך להשאיר? כלומר... מס' חוט...
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי לכולם , אני זקוק לעזרה עם שרת FTP ביני לבין לקוח שלי . הלקוח מבקש שתותקן לו תיקייה על השולחן עבודה , אלייה הוא זורק את הקבצים ואני מושך אותם משם (וטוען שעד היום הוא עבד ככה עם נותני שירות אחרים) . אני יודע רק לעבוד עם הממשק הפנימי של ה-FTP או תוכנה כמו FTP Flash , ולא בדרך שהוא מבקש . תוכלו להסביר לי בבקשה (קחו בחשבון שאני לא מבין גדול)?
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום , אני מתלבט האם להתקין את הגירסה החדשה שיצאה 1.33NA ,כרגע הROUTER עובד על גירסה 1.21. האם לאנשים כאן יש ניסיון עם הגירסה החדשה? אשמח לתגובות .
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אאוטלוק 2010 במחשב בבית מקונפג למשוך מיילים מחשבון ה Gmail שלי (ולשמור עותק על השרת), עובד היטב (POP3, לא מעוניין לעבור למשהו אחר), כל המיילים נמשכים לאאוטלוק, במידה והמחשב כבוי, לאחר שמדליקים אותו מחדש, הפרוטוקול כמובן מזהה שיש מיילים חדשים ומושך אותם, יש רק בעיה אחת, כאשר אני מחובר ב VPN לעבודה, מיילים שיגיעו לג'ימייל בזמן זה, לא יגיעו לאאוטלוק, חשבתי שקשור אולי לניתובים כלשהן שהחיבור ב VPN משפיע עליו, אבל גם לאחר שאני מתנתק מה VPN, המיילים שהגיעו אלי בזמן שהייתי מחובר ב VPN, לא יגיעו לאאוטלוק לעולם, הוא לא יזהה אותם כחדשים ולא ימשוך אותם, מדוע? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
האינטרנט שלי מתנתק כל חצי שעה ולמרות שהזמנתי טכנאי והוא החליף כמה דברים זה לא עזר וגם ניסיתי לשנות הגדרות מזה יכול להיות??
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראוטר ה edimax שלי (שקיבלתי מנטוויזן) נדפק סופית, גם לפני שהוא נהרס הוא לא הצליח להתמודד עם שיתוף קבצים לאורך זמן (האינטרנט הואט קיצונית והפינגים קפצו לשמיים) רציתי בבקשה לקבל המלצה לראוטר קווי איכותי שיוכל להתמודד עם שני מחשבים שמפעילים תוכנות שיתוף קבצים ועדין להתמודד עם גלישה רגילה ברשת. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מכירים את האתר הזה שנתפח מלא חלונות you are idiot אני חייב את זה בבקשה אנשים
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית רשת LAN עם ראוטר של EDIMAX המחברת בין שני מחשבים: הראשון, מחשב שולחני רגיל שמחובר עם כבל לראוטר. השני, לפטופ המחובר עם WIFI (הרשת האלחוטית מוגנת על ידי סינון MAC-ים). אני מנסה לגשת ממחשב אחד למחשב השני (וזה לא משנה מי האחד ומי השני במקרה הזה) ואני לא מצליח אפילו להעביר פינגים בינהם או להתחבר עם NET-BIOS. כשאני עושה פינג מהלפטופ למחשב השולחני, אני מקבל הודעות של SYN_SENT ב-netstat ובכלים של בקרת רשת שהורדתי מהאינטרנט, אני רואה שנכנסת תקשורת מהמחשב השני אבל לא נוצר קשר בפועל. ניסיתי לבדוק אם יש איזה פיירוול עליהם אבל חוץ מזה של מיקרוסופט (ויכול להיות סקיור-קליינט של Checkpoint), לא מצאתי כלום. כששני ה-FW מכובים, אני עדיין לא מצליח ליצור שום קשר בין המחשבים.…
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני ליצור קיצור דרך לכתובת כלשהי, לדוגמא: כתובת מקורית: http://servername:port/xyz כתובת מקוצרת: http://test כיצד ניתן לעשות זאת בשרת (DNS (windows server 2003 תודה
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-