רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש את הגירסה הראשונה של החייגן (לכבלים) מה שהציעו להורדה באתר של הוט( האתר לא מתפקד משום מה...)ולא מה שיש עכשיו באתר של ברק כי הגירסה החדשה עושה לי בעיות עם שיתוף האינטרנט... והגירסה הראשונה לא.. בכול אופן למי שיש את הגירסה הראשונה של החייגן שלהם אשמח אם ישלח לי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשיש הפסקת חשמל או הפסקת מתח למודם למשך יותר מ 2 דקות, המודם לא מגיב לאחר מכן. כל הנוריות שלו דולקות וצריך לחכות שעה עד שהוא מתחיל להסתנכרן. מה עושים? זה מעצבן, עוד מאט יהיה חורף ומספיק שתהיה הפסקת חשמל ל2 דקות הלכה לי שעת אינטרנט. עיצות.... תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לא מזמן התחברתי לבזק בנלאומי עם מודם Aztech 600EU עכשיו הבעיה שלי זה פתיחת פורטים לפי מה שהבנתי זה שאם מפעילים את אפשרות הDMZ לא צריכה ליהיות בכלל הבעיה של חסימת פורטים הבעיה היא שהDMZ לא מוכן להפעיל את עצמו לא משנה כמה פעמים אני יעשה enable משום מה זה לא הולך המחשב אחרי פירמוט ועוד לא התקנתי פיירוול.... ניסיתי לכבות את הפיירוול של ווינדוס וזה לא עזר. ניסיתי לפתוח טווחים אבל זה לא הלך כי אני גם לא יודע בידיוק איזה טווחים לפתוח ומזה port map וכמה פורטים הוא מאפשר לפתוח במכה... help!
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
זו התוכנה שאיתה אני מוריד
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כמו מן שרת ביתי שיסנכרן תקיות מסויימות בין המחשבים הניידים ובין עצמו (ברשת בייתית כמובן..)
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
ברצוני לקנות ראוטר חדש שיתאים לכבלים, משהו משתלם ולא יקר מדי. (סביבות 200-300 ש"ח) ורצוי שלא ישרף ושיעבוד נון סטופ כי נשרפו לי כבר 2 ראוטרים. :'( (נראה לי יותר ביש מזל)
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לבזק ויש לי את המודם B150-FOCuS USB יש למטה חץ שאמור להיות ירוק ורק אז אפשר להתחבר.. במקרה שלי הוא כל דקה חוזר להיות צהוב\אדום ולפעמים נעלם.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי הוא יחסית ישן ולכן אין לו כרטיס רשת אלחוטי. אני מתלבט איזה סוג של כרטיס לקנות : PCMCIA - הנפוץ שבולט החוצה מהמחשב MINI PCI - פחות נפוץ אבל אינו בולט מהמחשב. אשמח לקבל המלצות והעדפות לכרטיסי רשת מהאתר TMS בו קיימים שני סוגי הכרטיסים.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי, שמתי לב שבזמן האחרון המהירות הורדה במחשב הנייד דרך ראוטר Linksys WRT54GL נמוכה מהרגיל . באינטרנט 3 מגה - 250 קילו בייט לשנייה כששום תוכנה לא פועלת ברקע. שום מחשב אחר יותר לא מחובר לראוטר,רק המחשב הנייד בווירלס. כשחיברתי את המודם ישירות למחשב הנייד והגדרתי חייגן אז המהירות של ההורדה עלתה ל 390 . מכאן: הבעיה בראוטר. מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר כחודש אם לא יותר ישנה בעיה חמורה ביותר , בעיה פינגים הנפוצה בבזק בינלאומי ככל הנראה לדעתי זה נגרם בגלל הבעיות שהיו בברק וכול פשוט התחילו לעבור בצורה מטורפת לבזק. והבעיה שישנה כרגע לבזק היתה בברק שעכשיו ברק הם בTOP ובזק פשוט זוועה, על הפנים. עכשיו אני רוצה להתיעץ איתכם האם שווה להתנתק מבזק ולעבור לברק? כי מה שהולך עכשיו עם בזק כבר יותר מחודש אני לא יכול לשחק בשום משחק ברשת כמעט ואף פעם.
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
איזה סוג כרטיס רשת אלחוטי אמין ויציב יותר, PCI או USB? ואיך הנתב הזה: Edimax BR6204WG הוא אמור לשמש לרשת ביתית בין שלושה חדשים באותה קומה, 15 מטר בערך, הוא מתאים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור מ-ADSL לכבלים. הספק שלי הוא ברק. ברצוני לדעת, האם עלי להודיע לספק האינטרנט על המעבר, או שאוכל להתחבר לאינטרנט עם אותו שם וסיסמא תוך שנוי VPN אצלי. בנוסף, במידה ואודיע לספק, האם אוכל להמשיך להתחבר לאינטרנט עם אותו שם וסיסמא, כשאני נמצא בבית הורי, שם יש ADSL? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
לא מצליח לעשות.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בית פרטי עם שני מחשבים במרתף ונתב של EDIMAX (לא אלחוטי). אני רוצה מחשב עם אינטרנט בחדר, שנמצא שתי קומות מעל, מישהו יודע כמה עולה להעביר כבל כזה? האם ניתן איכשהו להשתמש בתשתית קיימת של המרכזייה? (סליחה על הבורות) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי דירה ואני ושותפתי רוצות לעשות אינטרנט ברשת אלחוטית. אנחנו מתכוונת להצטרף דרך HOT וכנראה נטוויז'ן. איזה ראוטר כדאי לנו לקנות?(בתקציב של עד 250 ש"ח) חשוב מאוד שלא יהיו לנו התנתקויות כי אנחנו סטודנטיות שצריכות את האינטרנט כל הזמן. מהו ספק האינטרנט הטוב ביותר? תודה עינת
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שמונעת ממני לרשום את שם המשתמש והססמא של ספק האינטרנט שלי במאפיינים של הראוטר האלחוטי של 3com שרכשתי. שם המשתמש מכיל # והראוטר כנראה לא מבסוט מזה. שאלתי היא, האם אוכל לחבר את המודם ישירות למחשב ראשי, לחבר את שאר המחשבים שלי דרך הראוטר האלחוטי, ועדיין לחלוק אינטרנט עם שאר המחשבים, למרות שהמודם ADSL אינו מחובר ישירות לראוטר? אני בעצם שואל האם אפשר לבצע דבר הדומה למה שעושים כשמחברים שני מחשבים באמצעות כבל מוצלב, והמחשב המשני מקבל אינטרנט מהמחשב הראשי שמחובר ישירות למודם. תודה. עריכה: שאלה נוספת: האם יש ממש בשמועה שבכדי לחבר מודם של בזק לנתב אלחוטי, אני צריך להמיר את המודם לנתב? (הנחיות בדף היצרן של המודם?)
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
טוב אחריי חצי שנה של ריסטארטים4 פעמים בשבוע בויסטה (TCPIP.SYS) הארור אין פיתרון אלה להחליף כרטיס אני משתמש בכרטיס המובנה של הלוח dq6 גיגבייט וכנראה הוא לא עומד בעומס הטורנט.. הבעיה היחידה בלוח הזה שאין לי מקומות פנויים בסלוטים חוץ מ pcie אז מה כדאי לקנות? זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_221_1801&products_id=18262 או זה http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=220_221_2096 תודה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אולי זה לא מוגדר טוב או משהו ? http://img223.imageshack.us/img223/6187/sdfyd1.jpg http://img299.imageshack.us/img299/94/sfdma3.jpg
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי. אני לא נמצא הרבה בבית ובפרט בפורומים \ אינטרנט. לאחרונה הותקן ראוטר בבית שלי כדי לספק לאחותי חיבור לאינטרנט. תמיד ידעתי שהראוטר מאיט את השימוש באינטרנט בצורה דראסטית - אבל תמיד חשבתי שזה רק אם המשתמש השני מפעיל תוכנות שיתוף , משחקי רשת כבדים או הורדות וכו. עשיתי בדיקה פשוטה של שליחת פינגים שלחתי פינגים עם חיבור לראוטר ל google.co.il ו walla.co.il וקיבלתי ממוצע 350 לגוגל וממוצע 30 לוואלה שלחתי פינגים עם חיבור ישיר מהמחשב למודם לאותם אתרים וקיבלתי פינגים נמוכים פי 3 !! לגוגל ממוצע 140 ולוואלה 13 למען הספק בדקתי כמה פעמים וחיברתי והוצאתי בערך 5 דקות את הכאבלים בשביל לבדוק שוב שוב . בבדיקה הזו בעצם גיליתי ( מה שלא חשבתי בכלל ) שאפילו אם המחשב של אחותי מחובר לאינט…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בלי חייגן ובד"כ אני רק מחבר את הכבל לכרטיס רשת והכל פועל, אבל כרגע התקנתי VISTA שיניתי את המהירות ל 10 Half Douplex והאנטרנט לא עובד מישהו יכול להדריך אותי איך מסדרים את זה????
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
וכמה זה עולה בערך?האם אפשרי להשיג את זה בחינם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד עם XP ואחד עם VISTA אני יכול לעשות בינהם שיתוף עם ICS? כמו במדריך שבדביק?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
נסיתי את 192.168.0.1 עבור הנתב, כתובת שכל הזמן עבדה לי ופתאום חדלה לעבוד בעיה דומה כשאני מנסה להתחבר לתכנת ניהול המודם בכתובת 192.168.100.1 גם לא עובד
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לנו שני מחשבים שמחוברים דרך כבל מוצלב. המחשב שלי מחובר לאינטרנט עם מודם USB והמחשב של אחותי מחובר למחשב שלי עם כבל. לשנינו יש מערכת חלונות ויסטה, העניין הוא שבמחשב של אחותי הכל עובד, אימיול, מסנג'ר ודפדפנים, לעומת זאת אצלי הדפדפן עובד כמה דקות ואז כבר לא, האימיול והמסנג'ר ממשיכים לעבוד בלי בעיה. כנראה ישנה איזושהי בעיה עם הDNS... אבל אני לא מבין גדול בתקשורת מחשבים. הגדרתי לאחותי בחיבור שער 192.168.0.2 על מסכת משנה 255.255.255.0 ושער ברירת מחדל 192.168.0.1. הגדרתי גם שרתי DNS אצל אחותי. אצלי ה-IP וה-DNS מוגדרים להתקבל אוטומטית. מה אני לא עושה נכון? מה חסר לי בהגדרות? אלו היו בדיוק ההגדרות שלשנינו היו XP והכל עבד בסדר גמור. אני כבר נואש, ניסיתי להגדיר אצלי I…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הייתי מוריד על סביבות 100 - 130 כל הזמן אני מחובר דרך ראוטר אלחוטי אבל עם כבל לא WIFI. פורטים מוגדרים IP מוגדר הכל פיקס בדיקה של הפורטים באימיול נותנת תוצאה שהכל פיקס הייתי צריך לעשות ריסטרט ומאז המהירות צנחה לכמעט כלום כל הבדיקות מראות עדיין שהכל בסדר כשאני עושה בדיקת פורטים באימיול מתקבלת תוצאה שהכל תקין המזהה גבוה מה זה יכל להיות ? איפה לבדוק ?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-