רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
אז כך אני ב10.0.0.138 ושאני נכנס לעמוד הזה מופיע לי כזה חלון של שם משתמש וסיסמא אני מנסה לשים תסיסמא שהגדרתי לפני 5 דקות ואת השם משתמש וזה לא נכנס !! בבקשה עזרההההההההה דחו :'(:'([br]פורסם בתאריך: 29.10.2007 בשעה 12:43:54 בבקשה עזרה...זה נורא נורא נורא נורא דחוףףף
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לאחרונה הועלו טענות לאיטיות בחלק מהנקודות רצינו לערוך בדיקה של התשתית במשרד מתחפש המלצות וסדר גודל של מחיר לעניין תודה ניר
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו 2 מודמים (מחובר דרך HOT) מודם אחד אצל השותפה והשני אצלו -יש דרך להתחבר (שניהם ביחד)?
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן, יש לי נייד שאותו אני מחברת למחשב הנייח דרך כבל רשת... ואני מריצה על VPC את הסרבר 2003 למטרות לימודיות, העניין שבעבר הצלחתי לחבר את הנייד לרשת DNS שיש לי בנייח, אבל לאחרונה שיניתי את שם המחשב של הנייד והייתי צריכה להחזיר אותו לWORKGROUP ועכשיו לא משנה מה אני מגדירה בהגדרות IP של הרשת, הוא פשוט לא מתחבר לשרת שלי... כל פעם מחדש הוא אומר לבדוק אם הקשתי את השם הנכון של השרת, והוא נכון מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן ראוטר אלחוטי של 3COM ואני מנוי לאינטרנט של בזק דרך הכבלים, עכשיו אני יודע שלראוטר יש בעיה עם פרוטוקול lp2p. לכן החלטתי להשתמש בכרטיס רשת הנוסף שלי: יש לי במחשב שמחובר לאינטרנט שתי כרטיסי רשת, אחד מהלוח אם שמחובר למודם והשני PCI שמחובר לרואטר. הגדרתי את כל ההגדרות עם ה-wizard של WinXP אך כאשר אני מחובר לאינטרנט אין לי ping לראוטר או למחשב אחר ברשת, כמובן שהמחשב השני המחובר לרשת המקומית לא יכול לגלוש. וכשאני מנותק יש לי פינג לראוטר ולמחשב השני ויש גישה ל-share ים. אני לא יודע מה אני צריך לשנות בהגדרות של הראוטר? והאם יש שינויים שצריך לעשות בהגדרות של הרשת ב-WIN?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתנטר לי תעבורת מידע ברשת מסוימת (התקנה בשרת), כולל איזשהו גראף מינימאלי לכל יום כדי לראות שעות האטה וכדוטמה, אשמח להמלצה מהירה וכדאי על משהו חינמי. 8)
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אתמול הלכתי לבזקסטור ורכשתי ראוטר אלחוטי של PowerNet הוא עובד בסדר גמור אך לפעמים יש נפילה כזאת, הקליטה נמצאת לרוב על Very Good,אבל לפעמים פתאום יש קפיצות לLow, איך אני מסדר את זה ? *יש לציין שהראוטר נמצא בממ"ד והוא עובד ללא בעיות,לפעמים על Very Good ואפילו על Exllent גם כשהדלת סגורה (של הממ"ד) זה עובד כרגיל תודה
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בבית 3 מחשבים, ורשת אלחוטית, נתב EDIMAX 6104 (אל תתפסו אותי בדגם, הוא כבר בן כמה שנים ואני חושב דגם פופולרי יחסית). אחד מהמחשבים הוא מחשב נייד IBM עם כרטיס רשת אלחוטית של INTEL, קליטה מעולה וגלישה חלקה, והמחשב האחר המרוחק הוא עם כרטיס EDIMAX שקולט מתי שמתחשק לו. שני המחשבים (הנייד והקולט גרוע) נמצאים בקומה מתחת לראוטר, אבל הם בחדרים צמודים, לכן כנראה הכרטיס EDIMAX לא משהו. הקיצר, מה עדיף - להחליף כרטיס רשת לINTEL או משהו אחר איכותי\כבל מאריך? * הכבל המאריך הוא לראוטר או לכרטיס רשת? :-[ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל אופן קרה לי גם במחשב הקודם עם מערכת הפעלה xp ועכשיו היא עשתה קאמבק במחשב החדש עם הvista . בכל פעם שאני מפעיל את המחשב או מאתחל אותו לוקח כמה דקות עד שהחייגן (מחובר דרך בזק גם כספק ) עולה (וגם חלק מהתוכנות ) , אני יודע שזו בעיה מוכרת ומשום מה לא מצאתי לה פתרון . חשוב לציין שבדקתי וירוסים כך שזה יורד מהפרק ( הרצתי Ad-Aware ודומיהם ) . מישהו שמע , נתקל בבעיה ויש לו תשובה ? תודה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום..קניתי את הנתב ואני לא מצליח להיתחבר....עברתי על כול המדריך בדיקדוק וביצעתי את כול מה שרשום שלב אחרי שלב...אני מחובר בכבלים בחיבור ללא חייגן והראוטר מחובר בכבל רשת שנימשך מהמודם למרחק של 20 מטר...אני מחבר את הכבל רשת לחיבור הראשי של הראוטר "'WLAN" בנתב וכבל רשת רגיל קטן למחשב ואחותי צריכה לעבוד על החיבור האלחוטי.. אני עובר את כול השלבים עד שאני מגיע לשלב של הI.P צירפתי תמונה..רשום במדריך לכבות את המודם ולכבות את הנתב מהחשמל ולחבר את המודם ואחרי כן את הנתב וביצעתי את זה וזה לא עובד לי...פשוט שיגע אותי... אני צריך לפתור את זה כמה שיותר בדחיפות...אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במחשב הישן הכל עבד לי טוב.. ועכשיו החלפתי מחשב ורק בחיבור בלי הראוטר דרך חייגן עובד לי האינטרנט אבל כשנאי מנסה להפעיל את האינטרנט דרך הראוטר האינטרנט לא עולה לי.. הראוטר הוא מחברת level 1 דגם wbr 3406tx מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
תענו ברצינות לפי זה אני מתכוון להחתר לאחד הספקים למה יש לי בעיות עם 012 (לא מרוצה)! אם אפשר לציין גם סיבה לכך שבחרתם את הספק שבחרתם אז תציינו תודה מראש grainy
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. 1. במידה ויש לכם נסיון עם כרטיס רשת אל-חוטי, שתומך ב- 802.11g והוא מבוסס PCI, אשמח לקבל חוות דעת על דגמים מדוייקים. 2. במידה וכרטיס הרשת מגיע עם כבל מאריך לאנטנה שלו, אשמח אם תציינו. 3. כמו כן אודה לכל מי שיכול לנדב יותר מידע מנסיונו על מרחקים/מיכשולים (קירות וכו'), שכרטיס הרשת שהוא ממליץ עליו מסוגל להתגבר עליהם בהצלחה. תודה רבה לעונים. שמוליק.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מאז שחברתי רשת אלחוטית בבית ואני עובד עם ראוטר של Edimax, אני לא יכול לקבל קבצים בתוכנת ICQ. ובנוסף לא מצליח להתחבר לשרתים בתוכנת Emule. הבנתי שיש פתרון לבעיות הללו, אשמח אם תעזרו לי לפתור אותן בהקדם, תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים מחוברים באלחוט לראוטר + שני מחשבים בחוט. במחשב אחד המחובר באלחוט החיבור לא יציב - מתנתק ומתחבר כל הזמן ככה שממש אי אפשר לגלוש. יש לציין ששני המחשבים המחוברים באלחוט נמצאים בערך באותו מרחק מהראוטר ולשניהם אותו כרטיס רשת: 7628 של אדימקס (זה עם ה-3 אנטנות) הראוטר הוא COMPEX NP27G יש למישהו רעיונות למה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לצוות, אני עובד כבר שנתיים עם ברק ובגדול די מרוצה לאחרונה התחלתי לסחור בחו"ל וזה מצריך חיבור למספר שרתים בחו"ל לצורך תוכנות מסחר וחדר מסחר. יש לי כל הזמן ניתוקים מהחדר מסחר. כאשר אני שואל את החברה בחו"ל הם אומרים לי שזה הספק שלך בארץ ובברק אין תשובה חד משמעית. האם אתם יכולים להמליץ על ספק שיכול להתאים את התשתיות שלו לשרתים בחו"ל? האם זו בעיה טכנית שאתם יכולים לכתוב לי מספר בדיקות שאני אעשה במחשב שלי? אשמח לתשובה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אם יש לכם מחשב אחד ואתם רוצים לשלוט בו משתי עמדות רחוקות, מה שדרוש זה מפסק שמעביר בין המקלדת/עכבר/מסך לעמדה השניה השאלה אם יש כאלו אלחוטיים, ואיך בכלל נקרא הדבר הזה...(יש לנו בבית כזה אבל מאוד ישן שלא מזוהה ע"י המחשב)
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני פותח פורטים לכתובת ip שלי ולמרות זו הפורטים נשארים סגורים הפעלתי בראוטר upnp בכל זאת הפורטים סגורים זה לא הפעם הראשונה שאני פותח פורטים בראוטר יש לי אותו כבר שנה יש לי כתובת שהגדרתי כקבועה כמובן תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס רשת אלחוטי של חברת Edimax במחשב החדש, וכרגע במחשב הישן מחובר מודם USB מחר אני הולך לרכוש ראוטר(אלחוטי),ולא הבנתי כמה דברים : 1.האם אני צריך להחליף את המודם הנוכחי למודם רשת או שהראוטר הוא גם במקום המודם ? 2.האם לדעתכם בגלל שאחד המחשבים נמצא בממ"ד והשני בחדר צמוד לא זה לא יעבוד טוב ? 3.האם המחשב שעליו הראוטר מותקן חייב להיות פתוח על מנת שבמחשב השני גם יהיה אינטרנט ? תודה
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום חברים, האם יש נתב אלחוטי + מודם בנוי במכשיר אחד? אני צריך לקנות אחד כזה לחבר שלי ADSL. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת עם אינטרנט, אחד בחיבור חוטי והשני אלחוטי. יש לי ADSL אבל המודם שלי הוא בחיבור usb ולא חיבור רשת. האם יש איזה נתב מומלץ שמתפקד גם כמודם ויתאים לחיבור שני המחשבים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם! בכל שבוע מתפרסם בעיתון "ידיעות אחרונות" במוסף כלכלה מרכז שבועי והשבוע יש במרכז נתב אלחוטי של חברת SWEEX. http://www.sweex.co.il/data/Wireless/WirelessView.asp?mCatID=1429&mCatPID=1401&tpMID=706 http://www.sweex.co.il/data/categdoc1450/categdoc1450.asp?mCatID=1450 אני רוצה לקנות אותו רק קודם אני רוצה לקבל המלצות עליו אם שווה לקנות אותו??? אנשים תעזרו לי בבקשה.....
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שאין לי רווח מהנושא שנית אני לא ניסיתי את הרכיבים הבאים ואני לא יודע מה איכותם והאם הם שווים אני רק מודיע לכם על המבצע יש מבצע של ידיעות אחרונות במדור כלכלה השבת האחרונה נתב+כרטיס רשת אלחוטי של SWEEX במחיר של 320 שקל לשניהם אם אני ימצא עוד פרטים אני יגיד אותם אחר כך בבקשה למי שיש עוד מידע שיביא
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת אשר מחוברת למחשב אחד בUSB במחשב השני אני רואה אותה אבל כשאני רוצה להתחבר הוא אומר לי שצריך דרייבר, הורדתי את הדרייבר ועדיין הוא אומר לי שהדרייבר לא מתאים למדפסת שיש, כמו כן חיברתי ישירות את המדפסת למחשב ואז הוא כן מזהה ואתה, אבל גם אח"כ הוא שוב אומר לי שאין לו את הדרייבר וגם כשאני מפנה אותו לדרייבר הוא אומר שזה לא הדרייבר הנכון אוןףףףףףףףףףףףףף מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-