עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כרגע אני אצל קווי זהב ,והשירות מעולה (למרות מה שכולם אומרים) אחלה אינטרנט,מהיר טוב יציב,ובלי ניתוקים. אני רוצה לעבור כי עוד מעט ניגמרת לי החצי שנה ואז המחיר יעלה ל140 או יותר(פיייי!!! טירוף!) אז אני רוצה לעבור ל 013...אני רוצה להישאר בחבילה של 0.5 מגה ADSL כמה זה עולה אצלהם??? והאם הם מספקים מודם???

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  2. Started by nisim cohen,

אהלן, אני מבין HTML ואני בונה אתר!! הקטע שאני לא יודע עדיין ASP ואני רוצה מספר דברים: 1. אני רוצה לדעת אין בונים מונה. 2. אני רוצה לדעת לכתוב צ`אט שיהיה לי באתר בו אני היה מנהל ויוכל להעיף אנשים בלתי רצויים. 3. אני רוצה לדעת לכתוב פורום שיהיה לי באתר שבו יוכלו כמובן להשאיר הודעות ואנשים אחרים יוכלו לענות, אך כדי לעשות את זה צריך גם דף שבו ימלאו את ה"בעיות" כמו הדף שאני מלאתי את הבעיה שלי עכשיו!! איך אני עושה את זה??? בבקשה ממכם תנו לי כתובת של אתר טוב שמלמד ASPושנותן את הקודים של הדברים האלה או שפשוט תרשמו לי את הקודים בעצמכם!! תודה!!! בכל מיקרה הכתובת של האתר שלי בנתיים היא: ahla.kef.li שבו תמצאו תוכנות, משחקים, שירים, גופנים וכו`....

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  3. Started by nivezrati,

שלום לכולם אני דיי חדש בפורום זה אז ככה: יש לי שני מחשבים ברשת שהמחשב שלי הוא החזק והמחשב של אחותי חלש בהרבה אך היא מתתמשת בו למוזיקה ואיי סי קיו הבעיה היא שהיא מורידה המון שירים בקזה ולא סוגרת אותה וזה מאט לי את האינטרנט ואת המחשב מאוד ורציתי לדעת אם יש דרך לחסום את הקזה מבחינת התחברות אל השרת שלו או לחסום הורדות או משהו כזה.. הנושא דיי דחוף אז ככה שתודה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  4. Started by eliXir,

Since I got my new computer, my downloading isn't passing the 80KB line, even from Israeli websites. It's pretty obvious it's something with the LAN Card. I got ABIT NF7's nForce LAN Card, does anybody know about a problem with this card? or I just need to configure it in other way? I didn't touch the configurations by the way.

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  5. אני צריך שיתוף אינטרנט בין שתי מחשבים שניהם עם windows 98 ו inter explorer 5.01 sp 1 לא שזה משנה לא חייב שהייה גם שיתוף קבציים אלא שאני יוכל לשתמש באינטרנט בשני המחשבים

6. Started by composite,

דבר ראשון, התכוונתי לכך שהוזזתי אותו לתושבת PCI אחרת ;D אז ככה, אני מדבר כרגע ממחשב אחר, כי במחשב השני אין לי אינטרנט. אני צריך להגדיר אותו בווינדוז. בביוס הגדרתי הכל כמו שצריך. זו תצורת הרשת שלי בבית: שלושה מחשבים, מחוברים ברשת LAN, ע''י נתב LinkSys כחול-שחור. המחשב שרת מחובר למודם Alactel שחור, הדגם הוא Speed Touch Home. בשני המחשבים האחרים, האינטרנט פועל כשורה. המדריך של The Porcher לא עזר לי, מהסיבות הפשוטות שלא הבנתי אותו כל כך. בנוסף לזאת, חצי מהלשוניות המתוארות שם לא מופיעות לי :-\ אנא תעזרו לי, אני לא רוצה לערב טכנאי בכל זה. אלפי תודות לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by GiZmo,

האם יש דרך כלשהי לעשות שברגע שהווינדוס עולה הוא מתחבר לך לאינטרנט VPN, בלי צורך לעשות "אישור" ?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  8. אני משתמש בגרסה 0.6 ואני מוריד דברים עם כביכול הרבה מקורות אבל בסה"כ מס' ה-seeds שיש לי על כל הורדה זה 17. יש לי אינטרנט 1.5 מגה ופתחתי את הפורט שמשמש ל"האזנה"... סה"כ המהירות שאני מגיע אליה היא 20-30 מקסימום גם לאחר שאני משאיר את ההורדות יומיים רצוף... מישהו יודע אולי למה?

9. Started by Idan-h,

http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=548222&LEVEL=SK&PR=QG4&SID=W51L0CH7M07N8JJUF4NJKFKM7FTG2D4D

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by ronb,

שלום לכולם רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא מידע והסברים על קובץ ה-SYSTEM LOG שהנתב שלי (edimax) יוצר. חיפשתי במדריך המסופק עם הנתב ולא מצאתי. בינתיים אולי תוכלו לומר לי למה הכוונה ב- Aug 12 14:58:32 pppd[7438]: Serial link appears to be disconnected. Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: Using interface ppp0 Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Aug 12 14:58:47 pppoe[22288]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Aug 12 14:59:18 pppd[22285]: LCP: timeout sending Config-Requests Aug 12 14:59:26 pppd[22493]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Aug 12 14:59:26 pppd[22493]: Usin…

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  11. אז ככה .... אני חושב שיש לי בעיה עם הראוטר .. קינפגתי אותו למצב Expert ... והגדרתי לו בניתובים (nat) פורטים שונים ... פעם אחת 21 .. אח"כ 23 ... 80 ועוד ועוד כמה .. הבעיה היא כזאת .. : אני לא יכול לקבל קבצים בשליחה "ישירה" , ז"א , אם שולחים לי קובץ דרך איסיקיו , אני לא יכול לקבל אותו ... אם שולחים לי דרך המירק , שוב , אני לא יכול לקבל ... ויש עוד בעיה : כשאני פותח סייט דרך FlashFXP מהירות ההורדה המקסימלית היא : 6.67 קילו ... גם אם אני פותח 4 סייטים , המהירות המקסימלית של כל אחד מהם היא 6.67 קילובייט . אני לא בטוח אם יש קשר בין הדברים , אבל זה נראה לי בהגדרות לקויות ... ניסיתי כבר הכל , כולל ערוצי עזרה ברשתות ואני לא יודע כבר מה לעשות . פרטים : windows XP רשת של 2 מחשבים A…

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  12. לפי עיתון מעריב, הטכנלוגיה תהיה מאושרת לשימוש בישראל והחל מאוקטובר 2003 יוכלו כל בתי ישראל (למי שיש לו כסף כמובן) להשתמש בטכנולוגיה אלחוטית זו. כאמור הטכנולוגיה משתמשת בתחום תדרים שך 2.4Ghz אך בהספקים נמוכים, מה שיכול לשרת מבנים סגורים וקטנים יחסית.

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by TzV-EyE-GeR,

אתמול התחברתי בשעה טובה ומוצלחת לכבלים. לפני זה כאשר הייתי עם ה-56K הייתה לי רשת ביתית, כאשר המחשב שלי זה השרת שמחובר לאינטרנט ומחובר להאב/סוויצ'/ראוטר(אין לי מושג מה זה מה שיש לי), שאר המחשבים מחוברים כמובן ל-האב/סוויצ'/ראוטר(אין לי מושג מה זה מה שיש לי). המודם כבלים מחובר דרך הכרטיס רשת, כיצד אני מחבר שוב את הרשת שתשתף את האינטרנט בין כל המחשבים?? יש לי עוד כרטיס רשת, אך כשאני מנסה להגדיר אותו לעבודה ברשת הביתית, האינטרנט כבלים לא מתחבר לי. אודה למי שיעזור לי לפתור את הבעיה. עוד שאלה: האם אני יכול לחבר את המודם כבלים ישירות ל-האב/סוויצ'/ראוטר(אין לי מושג מה זה מה שיש לי) ול-האב/סוויצ'/ראוטר יתחברו שאר המחשבים???

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  14. היי, אני היום לקוח פרטנר, מאוד מרוצה. אני עובר דירה ולצערי הם לו פרשו באיזור שאני עובר אליו. מי עדיף? Bezeq, Unlimited, cellcom אין לי ניסיון אם אף אחת מהן בסיבים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  15. Started by uriel1987,

Hi I have currently this router: https://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/in/wireless_routers_n600_dual_band/br-6435nd I got it from BEZEQ INT and I have to give it back because I left them so my question is if I can buy this one and be able to connect to the internet: https://www.tp-link.com/in/products/details/cat-9_Archer-C60.html Thanks

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  16. שלום לכם.. אז ככה יש לי שתי מחשבים בבית בשתיהם win xp pro... במחשב הראשי יש לי מודם של מתב שיש לו שתי יציאות אחת usb ואחת רשת. ה- usb מחובר למחשב הראשי , ויציאה השנייה של המודם מחובר כבל של רשת ארוך למחשב המשני וככה אני יכול לגלוש בשתיי המחשבים בלי בעייה. עכשיו השאלה שלי זה איך אני משתף בין שניי המחשבים קבצים? איזה הגדרות אני צריך לתת להם בשביל שיהיה להם שיתוף..?

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  17. איזה ספק ותשתית אתם ממליצים לי לעבור וכמה אתם משלמים לחודש? כמה לספק או כמה לתשתית או כמה לשתיהם? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  18. שלום, ברשותי מחשב נייח עם WIN XP שמחובר לאינטרנט ישר דרך מודם רשת ובנוסף מחשב נייד עם VISTA. אני רוצה לשתף את האינטרנט בין המחשבים עם רשת אלחוטית. ברשת קווית הכל עובד יופי ובלי שום בעיות, איך אפשר לעשות את זה בצורה אלחוטית? בשני המחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  19. אני משתמש בראוטר WRT54G עם הקשוחה של dd-wrt וביומיים שלושה האחרונים קורה שזה מתנתק לי מהאינטרנט לאיזה 10-20 שניות. אני יכול לראות את זה בא כי אם אני מוריד משהו באותו זמן אני רואה שהמהירות יורדת לאט לאט ל0 ואז אם אני נכנס לעמוד הגדרות 192.168.1.1 אני רואה שהראוטר איבד את הכתובת אי פי שלו ואחרי איזה 10-20 שיות הוא שוב מחובר וזה תמיד לאותה כתובת אי פי שהיתה קודם. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? זה משגע אותי זה לפעמים קורה 4 פעמים בשעה ולפעמים פעם ביומיים רק אבל זה ממש מעצבן. ה TCP\UDP Timeout על 650. אני יודע שלפעמים זה משנה אבל אני לא יודע אם צריך להוריד עוד יותר כי אז כבר יש בעיות עם האי סי קיו. וזה קורה לי גם כשאני לא משתמש בתוכנות p2p ככה שאני לא חושב שז…

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  20. יש לי ראוטר של 2wire. המחשב שלי מחובר ישירות לראוטר והמחשב של אחי מתחבר דרך Phoneline (PNA). בקיצור הבעיה היא שהמחשב שלי לוקח את כל הפס. אח שלי משחק במשחק רשת (CS), ברגע שאני פותח לדוגמא סתם דף אינטרנט וזה טוען אותו, זה משתמש בכל הפס וכך נוצר מצב שלאח שלי יש לאגים ופינגים גבוהים בקטעים שאני טוען אתרים. שלא נדבר על הורדת קבצים שזה אני כבר מגביל בעזרת תוכנה חיצונית שנקראת NetLimiter. רציתי לדעת אם יש פתרון לבעיה.

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  21. Started by shaithebest,

שלום לכולם יש בעיה באתר יהאו רק במחשב הנייח שלי כי בלפ טופ ובמחשבים אחרים שבדקתי הכל בסדר המייל של יהו נפתח רגיל ואפשר להכנס ולראות את הודעות הדואר הנכנס שלך וכאן מתחילה הבעיה אני נכנס לראות הודעה>הוא פותח לי עמוד חדש>וריק לגמרי>יש עמוד אבל אין שום תוכן בשום הודעה הבעיה היא המחשב שלי או איפה? מישהו נתקל פעם בבעיה הזו? חוץ מזה באתר isohunt האתר נפתח כרגיל אבל שאני לוחץ על לינקים להורדה הוא לא מגיב ורושם למטה error on page רק עם שני האתרים האלה יש לי בעיה ורק במחשב הנייח שלי כי בדקתי במלא מחשבים איפה הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  22. המודם שהיה לי עד עכשיו הוא b-focus 270. המודם היה סבבה ולא עשה שום בעיות של ניתוקים או דברים דומים. אני לא רוצה לרדת ברמה ואני רוצה מודם שיתן לי חיבור יציב ואולי אפילו ישפר את הפינגים על הדרך אם זה משנה אני מחובר דרך כרטיס רשת וחייגן PPPOE. האם כדאי להשאר עם אותו מודם (חדש)? או שמה כדאי לבקש מודם אחר שיעבוד יותר טוב באיזה שהיא צורה שאני לא מבין? יש המלצות? תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  23. שלום, אני צריך לפתוח פורטים לאימיול כפי שתראו בתמונה 2 בתמונה 1 אתם רואים את המסך של הפורטים ל application בראוטר שלי אם מישהו יוכל להדריך אותי איך בדיוק לעשות זאת , זה יעזור מאוד תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  24. Started by x-factor,

שלום רב! אני כרגע נמצא בבזק בינלאומי במהירות 5 מגבייט על תשתית DSL.התקשרתי אליהם שאני רוצה מהירות יותר גבוהה והם אמו לי שבאיזור שלי אין תשתית שיכולה לתת לי מהירות יותר גבוהה מזאת(DSL).אבל הוא אמר לי שאפשר שאני אעבור לתשתית כבלים ואז אקבל 12 מגבייט. אז השאלות שלי הם: 1.האם הום מזיין לי בשכל? 2.מה הבעיות שיש באינטרנט דרך כבלים? 3.והאם כדאי לי לקחת דרך כבלים או לחכות שיהיה לי תשתית באיזור לDSL? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  25. חלונות אקס פי 32 ביט המדפסת מחוברת למחשב השני .במחשב זה אני גולש אלחוטית ללא בעיות המדפסת מופיע לי כאשר אני מבקש להדפיס מחלונות 7 .אבל מאומה לא קורה המדפסת ישנה מדגם HP 720C תודה רבה

• 2 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.