עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Gil80,

שלום. יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת מקומית. המארח מכיל ויסטה 64 והלקוח XP 32. הכונן החיצוני (USB) מחובר למארח ואני מעוניין לגשת אליו דרך הלקוח. אני נכנס ל-properties של הכונן החיצוני והולך ל-SHARE אבל הכפתור לא לחיץ לשיתוף ברשת המקומית.

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  2. שלום, אחרי חיפוש בלי תוצאה, אני מקווה לקבל פה קצת עזרה . אני מחפש אמולטורים (פלאש \ סקרין שוטים \ HTML) של ראוטרים נפוצים, בעיקר של החברות LevelOne, D-Link, Edimax. אשמח אם תעזרו לי. תודה והמשך יום נעים.

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  3. שאני פותח סרבר בcs אי אפשר להכנס אליו כי יש לי רשת הבנתי שצריך לפתוח פורטים. איך ואיזה ? האם זה מסוכן ? האם אפשר רק למחשב אחד ברשת ? האם אפשר לפתוח סרבר בפיפא גם אם אי אפשר בcs שהורטים האלה סגורים ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by N.S,

שלום יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת אבל בלי ראוטר ובלי האב... יש לי בעיה עם זה... הבעיה היא שמתי שאני משחק נגיד...קאונטר סטרייק במחשב אחד והמחשב השני נגיד גולש או מוריד מקזה ..אז זה דופק לי את הפינג בקיצור אני רוצה לדעת האם הhub יעזור לפתור את הבעיה ...אם כן אז תעזרו לי לבחור האב מחנות "pchardware". הנה קישור להאב שאני רוצה לקנות...http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1651946529.htm בבקשה עזרו לי .... תודה מראש ???

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  5. היי חבר'ה קראתי לפני שכתבתי פה תהודעה שלי את כל הת'רדים ואני חייב תשובה...... יש לי ראוטר אלחוטי של חברת MSI כן משהו לא מוכר אבל וואלה עושה תעבודה באמת.... דגם:rg60g ומודם ראוטר של ECI B-FOCUS 312+ עכשיו הראוטר כמובן מחובר למודם.....אך שאלה שלי היא כזאת.... לפני שהיה לי תראוטר..הפכתי את המודם ראוטר לראוטר....ז"א שיתוף קין שני מחשבים ע"י הכרטיסי הרשת וגם עשיתי לו חיבור אוטומאטי לאינטרנט עכשיו כשקיבלתי תראוטר MSI לא ידעתי מה לעשות...שאת החיבור לאינטרנט יעשה המודם או הראוטר?? עכשיו למה אני שואל את זה....כי בראוטר אני לא מצליח לפתוח פורטים מה שכן אפשר לעשות במודם של בזק...וזה כאילו משנה מאיזה מכשיר אני עושה את החיבור לאינטרנט או שלא?(מה שנראה לי שלא)...כאילו אני צריך…

6. Started by roeesnir,

אני מקווה שזה קשור לפורום הזה. אני רוצה להקים חדר ועידות וירטואלי, מעין וובינר, שיכיל עד 100 איש, ושכולם יוכלו לכתוב הודעות, לדבר ולהקליט. השתתפתי כמה פעמים בדבר כזה, מזמן, ואני לא זוכר איך קראו לזה. איך עושים את זה? מי נותן שירות כזה? זה כרוך בעלויות גבוהות? אשמח לכל פיסת מידע.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by zeroone,

שלום אני רוצה ללחוץ לבד כבל מוצלב 4 גידים מה סדר הגידים בכל קצה שמתחברים ל- RJ45 יש לינק לאתר שמראה שרטוט שמסביר איך ךחבר (לפי צבעים של הגידים).?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  8. שלום לכולם : אבקש את עזרתכם ב 2 הבעיות הנ"ל גלשה איטית אני מחובר לתשתית בזק (מהירות 1.5M עם מודם של בזק TNN וספקית האינטרנט שלי היא בזק בנלאומי בזמן האחרון אני חווה מהירות גלישה איטית להחריד למרות בדיקות מול ספקי תשתית + אינטרנט לא מוצא עדיין תשובה ניתקתי את הראוטר ואני עובד דרך המודם המהירות השתפרה הרבה יותר טוב אבל זה עדיין לא מה שהיה מחשב אחד מחובר בצורה קווית ע"י הראוטר והמחשב המרוחק ברשת האלחוטית החלפת ראוטר+כרטיס רשת אלחוטי ברשותי רשת אלחוטית הכוללת ראוטר TP LINK WR-641 + כרטיס רשת אלחוטי של TP LINK איכות האות תמיד ירודה ואני רוצה להחליף ציוד חשבתי על Link-sys אבל לא מצאתי ראוטר שכולל את המודם

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  9. Started by Runny,

ברשותי כיום רשת ביתית של 5 מחשבים על כבלי CAT5e. חלק מהמחשבים מחוברים לראוטר וחלק לSwitch שאחת מרגליו גם כן מחוברת לראוטר. ברצוני לשדרג אותה כך שבין שלושה מהם (אלו המשתפים את הSwitch) הרשת תהיה מהירה ככל שניתן וזאת בגלל עומס שנוצר על שרת המדיה. יש לציין שבין מחשב שרת המדיה לSwitch ישנו כבל של 20 מטר. האם החלפת הSwitch לגירסת 1Giga ,בהתחשב בטופולוגיה המצויינת, אכן תשפר את המהירות בין שלושת המחשבים האמורים ? האם ניתן לשערך בכמה ,כאשר כיום הרשת רצה במהירות של 8MByte/Sec? לצערי לא ניתן להחליף את הכבלים לCAT6, הם כבר מוטמעים בקיר (חצובים). תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by amitbl,

מדובר על חיבור 5Mb, להבנתי קומבו צריך לעלות בסביבות 115-120 על ספק + תשתית. (70-80 שקל על תשתית + 40-50 שקל על ספק) הייתי רוצה לדעת אם אתם מכירים דילים טובים, ואם יש המלצות על ספק מסויים שכדאי ללכת עליו - או לא ללכת עליו? יש דרך מיוחדת "לסחוט" מחירים טובים יותר?

11. Started by CaRTeR,

שלום חיברתי את הרשת בביתי ומשחקי הרשת והשיתוף עובדים מצוין אבל כאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט הוא לא מתחבר וגם לא למחשב השני שנמצא ברשת אייך אני עושה ששני המחשבים יוכלו לגלוש ביחד באינטרנט המודם הוא : alcatel כבל רשת רגיל ואצלי יש 2 כרטיסים אחד לרשת ואחד לאינטרנט win xp מותקנים בשני המחשבים בתודה מראש .

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  12. טוב יש לי ראוטר אלחוטי במחשב הנייח WRT54GL עכשיו יש לי מחשב נייח נוסף שמחובר אליו דרך כבל, ועוד מחשב נייד שאותו אני צריך לחבר ופה בעצם באה השאלה שלי. למחשב הנייד עצמו יש ראוטר או כרטיס רשת אלחוטי מה שזה לא יהיה של DLINK ID-524 ,עכשיו אני רוצה לחבר אותו לנתב האלחוטי שיש במחשב הנייח , אז איך אני עושה שרק המחשב הנייד יוכל להתחבר בצורה אלחוטית בלי שמחשבים אחרים של שכנים יתחברו אלי לנתב? ואל תגידו לי לך לשם ותעשה, אם אפשר הסבר מפורט שיעזור להבין. עכשיו בעיה נוספת היא בעצם הראוטר שיש בתוך במחשב הנייד מתחבר מעצמו כאילו יש לו רשת משלו, איך אני עושה אותו רק כמחשב שיתחבר לנתב אחר ולא שיתחברו אליו? תודה.

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by bbnbbn,

היי, רציתי לברר איתכם מה המהירות של ההורדות שלכם בקצבי אינטרנט שונים שכל אחד ירשום פה את הספקית, מהירות חבילה ואת המהירות עצמה שהוא מוריד באמת מהאינטרנט בשרתים ישראלים ומשרתים מחו"ל. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  14. התקנתי רשת אלחוטית שך EDIMAX בתקן G שתומכת ב-54MBS אבל המחשב הנייד שלי מתחבר רק ב-11MBS. יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס הוא UBS2 והנייד תומך רק ב-USB1? אודה על עזרה בנושא. הראוטר האלחוטי הוא גם של EDIMAX ותומך אף הוא בתקן G. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by PriorTak,

הי אני צריך המלצה או לינק לכרטיס USB טוב, תקן N מן הסתם, עוצמת קליטה רבה ככל האפשר. חייב חיבור לאנטנה חיצונית. חשוב מאוד - תמיכה בלינוקס, תוכנות כמו Airmon וכ"ו. אם אתם לא יודעים - תציעו, אני כבר אבדוק. כמו כן אני יודע שקיימים כרטיסים שמאפשרים mac changing ברמת הכרטיס עצמו - אם קיים, מה טוב הדרישות גבוהות, אני יודע מוכן לשלם על זה... תודה.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  16. שלום וערב טוב, בימים אלא מהירות הגלישה בישראל הופכת לסטנדרט של 100 מגה(מי היה מאמין), אני מאמין שאת מהירות ההורדה דיי מיצינו ועכשיו הגיע הזמן לעבור הלאה: מה שחסר לי כיום ,ואני מאמין שגם לך זה: 1.מהירות העלאה גבוהה יותר 2.זמן תגובה נמוך קראתי באינטרנט שעד סוף השנה כבר 10 אחוזים מהאוכלוסיה אמורים להיות מחוברים לסיבים האופטיים של חברת החשמל כאשר המהירות ההתחלתית תהיה 100 מגה סימטרי(גם הורדה וגם העלאה), רק חבל שאי אפשר לדעת איפה הפרוייקט עומד כי קיים מידע דל מאוד ברשת, כנ"ל לגבי הוט ובזק, קראתי במספר אתרים שחברת החשמל דיי הלחיצה את החברות ולכן הן מנסות להפוך את היוצרות ולהתחיל לפרוס סיבים אופטיים עד לבניין הלקוחFTTB או אפילו עד לבית הלקוחFTTH, מעניין מה קורה במגזר הזה גם כן, …

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by alergic,

יש לי חיבור ADSL של בזק ובזק בינלאומי עם חייגן המודם מתחבר דרך הרשת ולא USB המודם שלי הוא RTA1320 עכשיו אני משחק CS ופותח סרבר מה שקורה שהוא מביא לי את האיפי של ה LAN ולא של ADSL (10.0.0.1( מה שאני רוצה זה לעשות אייפי סטטי כדי שלא ישתנה כל פעם שאני מתחבר ל ADSL והשאלה איך עושים זאת אם אפשר בכלל.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  18. אני מחפש מדריך טוב לניהול שרת WEB ו DB בסביבת WINDOWS 2003 std, MS SQL SERVER 2000 אפשר באנגלית, רצוי בעברית. ברשת יהיה נחמד אבל אם מישהו שמכיר ספר טוב בנושא גם יכול להיות טוב. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  19. יש לי רשת ביתית,מודם USB והמחשבים מחוברים דרך כבל מוצלב. בשתי המחשבים מותקן WINDOWS XP PRO כיצד אפשר להגביל מהירות הורדה של המחשב שני ברשת? כלומר להגביל את משפק הKBPS של ההעלאה וההורדה שלו, תודה. (כדרך אגב,אי אני יכול לקבל על המחשב שני שליטה אבסולוטית וגישה לכל התיקיות והאפליקציות?)

20. שלום! אני חדש פה ויש לי כמה שאלות לגבי קניית ראווטר. - יש לי אינטרנט 1.5M בכבלים ואני מעוניין לפצל אותו בין שתי מחשבים בלי הרבה בעיות של הרשת הביתית של הXP (שהייתה לי כבר). הראווטר יפצל את האינטרנט לשני המחשבים ויתפקד כשרת? מחשב מסויים יהייה אמור להיות פועל כדי שהשני יגלוש? אפשר הסבר לגבי התקנתו? צריכים הגדיר במחשבים רשת מסויימת? אני עכשיו משתמש בחייגן אז שאני יתקין את הראווטר כל מחשב ברשת יהייה לו חייגן "עצמאי" שממנו הוא יתחבר? אם זה באמת עדיף על רשת ביתית? אפשר לקבל קישור לראווטר כבלים שעולה לא מעל 500 ש"ח והוא טוב? תודה מראש :-* בבקשה תענו לי על כל השאלות ברצינות כי אני באמת מעוניין לקנות, תודה שוב.

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by nimrodim,

להלן תיאור בעיה ברשת של מספר מחשבים. ברשת כ-7 מחשבים, רשת מקומית תקינה בכל המחשבים - ניתן להעביר קבצים בין כל המחשבים. ל - SWITCH מחובר גם ראוטר אלקטל ישן - היושב על GATEWAY 10.0.0.138. לכל המחשבים - פרט למחשב הבעייתי - תיקשורת תקינה לאיטרנט. למחשב הבעייתי - אין תיקשורת לאינטרנט ולא ניתן להכנס דרכו אל הראוטר. כאשר עושים PING 10.0.0.138 לראוטר מהמחשב הבעייתי - יש REPLY תקין. לציין שכיביתי את ה-FIREWALL. בנוסף IP ADDRESS ו SUBNET MASK קונפגו ידנית ל: 10.0.0.5 ו 255.0.0.0 מדוע אני לא מצליח להכנס ממחשב זה לראוטר או לאינטרנט?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  22. Started by AdiR^SiNaI,

פינג היא בודקת האם יש קשר בין מחשב למחשב ואני רוצה לדעת איך אני שולח הרבה קופסאות כמו 1000 נגיד עושים ככה שזה יעשה הרבה ping 1.1.1.1 -t ויש עוד איזה שהוא אות שאפשר לבחור כמה קופסאות היא שולחת מה האות בבקשה?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by Cheif,

לא הכל ורוד במכרז התדרים הסלולרי, בו זכו מירס ואקספון. http://www.netcheif.com/blog/?p=1274

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by DimaX,

שלום! בעקבות ("ה")גילוי שבאתר הטורנטים שאני גולש בו מתכוונים לחסום את כל הישראלים(האדמינים פלטו כמה דברים על זה בצ'אט IRC שלהם) החלטתי להקדים תרופה למכה ולהתחיל להשתמש באזוראוס ובאתר שלהם רק דרך פרוקסי מחו"ל. פעם ראשונה שאני מתעסק בזה ולכן קראתי הרבה על זה באנגלית(בכ"א - מחר בגרות וצריך לפחות טיפה'לה להתכונן ). מצאתי גם רשימת שרתים חינמיים... בחרתי בכמה שרתים אנונימיים ברמה גבוה מתאילנד, טאיוון ואחד מארה"ב - כולם כאשר גלשתי דרכם היו דיי איטיים בגלישה לאתרים(בארץ במיוחד! ) ואני ידוע שגם באזוראוס צריך לשים את הגדרות הפרוקסי בתיקשורת עם הטראקר אך החלטתי שלאור האיטיות גלישה לא אמשיך עם הפרוקסי'ם הנ"ל... - אז הנה השאלה: האם יש לכם המלצות לשרתי פרוקסים אנונימיים ברמה גבו…

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  25. האם יש הבדל בין כרטיס רשת הנמצא במחשב נייד לבין כרטיס רשת הנמצא במחשב נייח (רגיל) ? (שניהם אלחוטיים)

• 2 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.