עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yotamk,

שלום למומחים, ברצוני לחבר שני מחשבים ברשת אלחוטית למטרת גלישה באינטרנט והעברת קבצים (קטנים). המחשבים לא רחוקים יותר מדי אחד מהשני (8 מטר). אני לא מעוניין להשתמש בראוטר אלחוטי. שאלותי הן: 1) האם ניתן לעשות זאת עם שני כרטיסי רשת אלחוטיים בלבד? 2) אם כן, על איזה כרטיסים אתם ממליצים? תודה!

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by dkosteniov,

שלום לכולם! רציתי להתקין עמוד נחיתה על הרשת הביתית שיאפשר גלישה אך ורק למי שיסמן וי בצ'קבוקס ספציפי. עשיתי לנתב linksys wrt54g עדכון קושחה עם dd-wrt יש לי בעיה שאני לא מצליח להכנס לאיפי שלו לפעמים מתוך הרשת וגם הסיסמה שהגדרתי לא עובדת. יש המלצות לנתב אחר או עדכון תוכנה אחר? מישהו יכול לחשוב על פתרון לבעיה? בנוסף הייתי רוצה להתחבר לנתב מרחוק דרך remote access או משו, אפשרי?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by nisim cohen,

אהלן, אני מבין HTML ואני בונה אתר!! הקטע שאני לא יודע עדיין ASP ואני רוצה מספר דברים: 1. אני רוצה לדעת אין בונים מונה. 2. אני רוצה לדעת לכתוב צ`אט שיהיה לי באתר בו אני היה מנהל ויוכל להעיף אנשים בלתי רצויים. 3. אני רוצה לדעת לכתוב פורום שיהיה לי באתר שבו יוכלו כמובן להשאיר הודעות ואנשים אחרים יוכלו לענות, אך כדי לעשות את זה צריך גם דף שבו ימלאו את ה"בעיות" כמו הדף שאני מלאתי את הבעיה שלי עכשיו!! איך אני עושה את זה??? בבקשה ממכם תנו לי כתובת של אתר טוב שמלמד ASPושנותן את הקודים של הדברים האלה או שפשוט תרשמו לי את הקודים בעצמכם!! תודה!!! בכל מיקרה הכתובת של האתר שלי בנתיים היא: ahla.kef.li שבו תמצאו תוכנות, משחקים, שירים, גופנים וכו`....

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  4. שלום לכולם במחשב השני עובד אבא שלי עכשיו, שהוא שולח את המיילים זה לוקח את כל פס הרוחב איך אני מגביל אותו ? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by CASSPY,

שלום ! בעיה בכרטיס רשת במחשב עם מערכת הפעלה win7 לאחר הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל קישורית מוגבלת ללא כניסה לאינטרנט אני ניגש לכרטיס רשת מבצע הפוך ללא זמין / הפוך לזמין והכרטיס מתחבר לאינטרנט למחשב כרטיס רשת מובנה בלוח האם הוספתי כרטיס רשת נוסף התקנתי עם הדרייברים של יצרן הכרטיס הבעיה נמשכת באותה הצורה תודה על העזרה-כספי

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  6. שבת שלום אנשים, אשמח לעזרתכם על מנת לאתר בעיה שקורת לפעמים בחיבור רשת בין 2 מחבשבים בבית. זה סקיצה כללית של הרשת בבית (לפחות החלק הרוונטי): בזמן שאני צופה בוידאו שנמצא במחשב בסלון מהמחשב במרתף ב-streaming (גם בעזרת MediaPortal וגם ב- VLC) הוידאו קופא לכמה שניות ואז מסתדר לבד.. (זה קורה כל איזה רבע שעה והתחיל רק בחודשיים האחרונים) בנוסף, כשאני מתחבר למחשב בסלון ממחשב אחר (דרך TeamViewer) אני נתקל בניתוקים מדי פעם. ושמתי לב, שלפעמים הסימון של החיבור תקשורת ב-windows 7 שבמחשב בסלון הופך ל-X ואז מסתדר חזרה אחרי כמה שניות. בקיצור, יש במחשב בסלון איזשהי בעיית אי יציבות ברשת. * כל המחשבים מריצים windows 7 64bit ולא ביצעתי שום שינוי דרמטי בחודשים האחרונים שפתאום התחילה ה…

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  7. Started by Spiritus,

שידרגתי את המודם של Alcatel ל Pro כדי לחבר שלושה מחשבים לרשת. לאחר הסרת ה Firewall בפקודות Telnet עדיין הפיירוול פועל, למרות שסטטו שלו על OFF. הציעו לי לשתמש בפתיחת פורטים על מנת שאוכל לקבל קבצים ב ICQ או כל תוכנה אחרת, ללא שום בעיה . אם אפשר להמליץ על תוכנה שעושה זאת, או פיתרון חלופי . תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  8. Started by e.s,

אני לא יכול לקבל קבצים באי סי קיו יש לי ראוטר בלי פיירוול איך אני מסדר תבעיה? תודה

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  9. Started by eegg,

אני רוצה להפוך מחשב ישן שלי לשרת באינטרנט, איך אני עושה זאת?

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  10. אני רוצה להוריד דרייברים מראש כי אני מתחבר בעוד יומיים!!

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by v_man,

שלום. יש לי בעיה ביוזרים זאת אומרת יש לי מחשב ויש לי עליו 3 יוזרים שונים שלי של אבא ואח עכשיו מתי שאני עובר יוזר אז האינטרנט מתנתק ממנו אני יסביר יותר טוב =] יש לי עוד מחשב בבית של אח שלי הוא יכל ליפתוח 3 יוזרים ושהוא מחליףך יוזרים האינטרנט ממשיך לעבוד ולא מתנתק משום יוזר אצלי זה ההפך יש לי 3 יוזרים על המחשב נגיד יוזר ראשון ניקרא לו "1" ויוזר שני ניקרא לו "2" לשלישי ניקרא "3" עכשיו אני ניכנס ל "1" מתחבר לאינטרנט הכל טוב ויפה בוא נגיד מוריד משהו מחליף ליוזר "2" משחק עושה כל מיני דברים ואז עובר שוב ליוזר "1" כדי לראות אם ירד מה שהורדתי וההורדה מתנתקת כי אין אינטרנט =\ למה זה קורה? אולי יש איזה אפשרות שתגדיר לא לנתק שמחליפים? תודה לעוזרים =]..

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  12. שלום, יש ברשותי כרטיס רשת הנקרא: ( 54mbps (TL-WN321G,אני רוצה לקלוט עוד יותר רשתות ואני עם הכבל מאריך ה-usb שלי הוא רק מטר אחד. השאלה שלי היא אם אני יקנה כבל מאריך בעל 5 מטר ולא של מטר אני יוכל לקלוט יותר רשתות או בגלל הארוך הוא כבר לא יקלוט את הכרטיס,והאם האיכות תרד? ואם אני יקנה את הכרטיס רשת של TP-Link TL-WN821N זה יכול לפתור את הבעיות קליטה של 2 רשתות בלבד,בלי לקנות את הכבל המאריך של ה-5 מטר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  13. אני לא חושב שזה פשוט לגמרי לעדכן אבל הם מסבירים באתר שלהם איך זה לא יסיר את הSSL שיש לי שם? האירוח נקרא SITEGROUND

14. שלום! התחברתי לתשתית של בזק ל100 מגה.. אחרי שעזבתי את הוט בטריקת דלת. מאותו רגע ששניתי את הראוטר מההוט בוקס ל netgear vvg2000 התיקיות שהיו משותפות בראוטר הקודם ועבדו חלק, פתאום לא עובדים ולא ניתן לשתף אותם. מאחר שזה קרה רק לאחר החלפת הראוטר אני בטוח שזה לא קשור להגדרות בווינדוס. מה יכולה להיות הבעיה? בנוסף רציתי לשאול שאלה קטנה, כל ראוטר שהיה לי היה עד עכשיו היה שולח ip למחשבים ברשת בצורת *.*192.168 הראוטר הזה שולח כתובות IP בצורה של *.10.0.0 מה ההבדל ביניהם מבחינתי? המחשב אותו אני רוצה לשתף עובד על מערכת לינוקס והוא הXTREAMER. תודה.

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  15. Started by sufgi123,

אני מעוניין ב AP תקן n שיש לו אפשרות ל wireless bridging , כלומר שהוא יקבל את האות האלחוטי מהנתב , ויוציא את האות דרך היציאה הקווית . יש לי היום AP בתקן g עם היכולת הזאת edimax 7206apg אשמח על המלצה ל AP . אגב, עם יש AP עם 2 יציאות קוויות , אז זה עדיף מבחינתי . תודה

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  16. עברה שנה מאז הסקירה המעולה של netcheif. http://www.netcheif.com/Reviews/DG834NU/DG834NU.htm יש חדש? משהו הצליח לצרוב FIRMWARE חדש? לחבר אנטנות מגבירות הספק? לקנפג הספק יותר גבוה? ניסיתי את כל הערוצים והמיקומים האפשריים בבית ועדיין יש לי בעיות קליטה (מדדתי עם אפליקציות מדידה, שיחקתי עם הקונפיגורציות והתרחקתי מערוצי השכנים). תודה! טל.

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  17. שלום על איזה ספק אתם ממליצים שנותן להוריד חופשי. ורצוי ללא התחייבות אני כרגע עם נטויזן במהירות 2.5 במחיר 25 ש"ח ובהתחייבות לשנה (אבל המהירות על הפנים, לא כמו שהיה פעם) תודה

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  18. Started by asiofjiojqwr,

אני שומע את זה דיי הרבה עף באוויר והיית רוצה להבין קצת יותר לעומק בעצם מה כל תקן אומר

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  19. חלונות אקס פי 32 ביט המדפסת מחוברת למחשב השני .במחשב זה אני גולש אלחוטית ללא בעיות המדפסת מופיע לי כאשר אני מבקש להדפיס מחלונות 7 .אבל מאומה לא קורה המדפסת ישנה מדגם HP 720C תודה רבה

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by avi1231231900,

אתם יכולים לעזור לי לבנות סקריפט שיעביר קבצים בין תיקיות.? המצב הנתון הוא שיש שתי מחשבים עם כונן משותף ואני רוצה שאני מעביר קבצים ממחשב A למחשב B הקבצים שהעברתי יעברו אוטומטית לכונן בדיסק קשיח במחשב B תודה

21. Started by DL,

שלום חברים, קניתי מחשב חדש לסלון וחיברתי אותו ברשת למחשב נייד בחדר שינה, ומהירות הרשת היא נמוכה מאוד. המחשב בסלון הוא עם מודם USB תקן N מסוג TP-Link TL-WNN821N שאמור לעבוד במהירות 300Mbs ובחדר השינה ישנו מחשב נייד המחובר לנתב Edimax 6524n ע"י כבל רשת גם כן אמור לעבוד על 300Mbs שניהם מריצים ווינדוס 7 אז עשיתי רשת homegroup פתוחה כאשר אני מסתמך על הסיסמה של הנתב בשביל אבטחה. המרחק בין החדרים לא גדול ואיכות הקליטה מראה לי 4 קווים, למרות זאת הקצב העברת קבצים בין המחשבים הוא רק 2-3 מגה לשנייה... יש כאן באמת בעיה או שזה מה שאני אמור לקבל? ציפיתי לאיזה 20-30 מגה לשנייה, זו הגזמה? אשמח אם תוכלו לעזור לי כאן, אני מחפש אם פיספסתי משהו בהגדרות של הווינדוס או הראוטר אבל בינתיים לא מצ…

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  22. ברשותי נתב עם קושחה צד שלישית שהתקנתי DDWRT, אני רוצה לבדוק את הביצועים של מהירות הורדה והעלאה שהנתב מסוגל לתת. לכן אני יודע שאני צריך לבדוק מהירות של WAN-LAN ומהירות LAN-WAN. ברשותי יש את התוכנה IPERF, כיצד לבדוק איתה LAN-LAN אני יודע. אך ברגע שזה קשור לWAN אני מסתבך. אני מחבר את מחשב א' לLAN , מגדיר את הנתב על DHCP אוטומטי (DYNAMIC IP) , ומגדיר במחשב ב' IP סטטי ומחבר את מחשב ב' ליציאת WAN. מה שקורה זה שאין תקשורת בין המחשב שמחובר לWAN (מחשב ב') לנתב, וגם לא למחשב א'. מחשב א' הIP שלו הוא 192.168.1.113 הנתב הוא 192.168.1.1 ומחשב ב' 192.168.1.121. לפי ההגדרות האלה לא הצלחתי לעשות את הבדיקה. כיצד אני צריך להגדיר את מחשב ב' (WAN) ככה שאני כן יוכל לעשות את הבדיקה?

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  23. Started by STRENGTH,

תעזרו לי! רשום שאני עם פיירוול איך אני פותח פורטים?!

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  24. חברה, למישהו שאני מכיר יש בעייה דיי רצינית, והוא גם יודע שאני מפרסם את זה גם בפורומים פה, והוא יצפה בתשובות שיביאו לו. אז בבקשה, אני יודע שיש פה מומחים לאינטרנט. וככה הוא אומר: "יש לי בעייה מתמשכת, בעצם מהיום שיש לי אינטרנט, שאני פשוט לא מצליח לארח משחקי-רשת. יש לי את האינטרנט של הכבלים (0.75), אין לי רשת, אין לי את תוכנת ה-FireWall, אבל אני לא מצליח לארח משחקי-רשת, כמו FIFA 2003, או N.B.A 2003. יש לי את מערכת הפעלה Windows 98 באנגלית (תמיכה בעברית). מישהו אמר לי שעם חיבור הכבלים יש דבר הנקרא Built In FireWall, שזה מונע חדירת מחשבים אחרים למחשב שלי, ולכן אני לא מצליח לארח משחקים, כי בהתחברות מחשבים (Direct IP) המחשבים יוצרים קשר, והגדרה זו מונעת את אפשרות יצירת הקש…

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  25. Started by israelnba,

יש לי רשת אלחוטית בבית וישנם שני מחשבים כאשר אני משתמש ב-remote desktop של ה-xp יש כמה דברים שמעצבנים אותי למשל כשאני נכנס דרך המחשב המרוחק אז החשבון של המחשב שאליו התחברתי עושה Logout ואני רוצה שברגע שאני אתחבר למחשב מרוחק אז למי שישתמש במחשב המרוחק תהיה עדיין שליטה במחשב. האם זה אפשרי?? האם זה קיים בתוכנה אחרת ולא בתוכנה שבנויה ב-xp?? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים