עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by The_Maestro,

שלום! יש לי ארבע מחשבים זהים celeron 1.7 128 MB Asus mother board WinXP Home Alcatel home ADSL Modem חדשים ומפורמטים ניסיתי לחבר את ארבעתם לרשת ביתית בעזרת HUB ישן של TP LINK אבל מה שאני לא עושה אין רשת ניסיתי להגדיר דרך הווינדס ניסיתי להגדיר אותם ידנית ה HUB מראה שיש תעבורה של מידע אבל זה כיאלו המחשבים לא רוצים להראות אחד את השני מה אני צריך לעשות????? תודה מראש נ.ב. השתמשתי בשתי המדריכים באתר והם לא עזרו

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by ag43,

מה מהירות העברת הנתונים האפקטיבית ברשת 1GPS (בהנחה ששאר הרכיבים לא מעכבים את העברת המידע)? מישהו טען לי בת'רד אחר שמהירות 20 MB/S זוהי מהירות עבודה טובה מאוד גם לרשת כזו בעוד שאצלי אם מחשב די ישן שמחובר אלי ברשת אני מקבל קצבי העברה של כ50 MB/S. למען הבהרת הספק - מדובר כאן על MEGABYTE כמובן.

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  3. מלא אנשים נתקלו בזה וגם אני ולא ידעתי אך לענות על השאלה מצאתי את התשובה באיזה אתר עם אתם רוצים להשתמש בזה אז תכנסו לפה

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  4. Started by alex15,

קניתי Edimax PS-1206MF שהוא שרת מדפסת Edimax וחיברתי אותו כמו שצריך והוא פשוט לא עובד . עובד לי רק על מחשב אחד במחשב אחר לא ולא נייד . מה ניתן לעשות ? אני צריך קצת עזרה עשיתי הכול לפי המדריך שבא עם שרת המדפסת . תנו פתרונות . תודה מראש

5. Started by 1tanai,

האם יש תוכנת מרכזיה. כלומר תוכנה שהיא שולטת באינטרנט שלך ,במהירות בהכל

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  6. Started by shloosh,

כשאני נכנס ל-network connection מופיע לי משהו בכותרת של INTERNET GATEWAY ואיזה שם מוזר שכל הזמן משתנה!! לפעמים זה מובר ולפעמים לא,אפילו שאני מנותר מהאינטרנט זה מופיע! היה לי הרבה בעיות במחשב ופירמטתי בגלל זה,ועדיין זה מופיע לי!!! מה זה אמור להיות????? לפי דעתי מישהו פרץ לי,כי השם של זה זה לפעמים שמות של אנשים בלה בלה... איך להעיף את זה? ומה זה בדיוק??? חוץ מזה מופיעים לי דברים ברקע מוזרים שבחיים לא ראיתי! ALG.EXE wmpiserp משהו כזה ו-cmd שבכלל לא הייתי בדוס ! מה לעשות הצילוווו!??? אני ב-windows XP!

7. היי מדובר על שטח של כ-200 מ"ר בו קיימים 2 מבנים במרחק של כ-20 מטר זה מזה. אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שתהיה ממנו קליטה מירבית ממבנה אחד לשני. אחד המבנים עשוי בטון אם זה משנה... בנוסף, מדובר על תשתית של בזק... רצוי מכשיר של חבר וגלוש ולא להתעסק איתו יותר מדי... תודה,

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  8. שלום לכולם. כבר למעלה משנה יש לי את הבעיה הזאת, היא התחילה מאז שעברתי מ012 לנטוויז'ן. אז ככה, שאני מחובר דרך הראוטר ומדליק את המאמיול, הוא מתחבר, הכל טוב ויפה. לאחר חצי שעה בערך האינטנט מתנתק, ומופיע לי "כאבל רשת מנותק" ואז האינטרנט מתחבר שוב לאחר כמה דקות. אני חייב לציין שאתמול שוב עשיתי ריסטרט לראוטר, פתחתי פורטים גם בהגדרות של הראוטר וגם בווינדוס עצמו. הראוטר הוא DLINK 614. יש למישהו מושג מה לעשות? אני כבר מיואש מזה לגמרי. תודה לכל מי שעוזר ניב

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  9. ^^^^^^^^^^^^ הציעו לנו חיבור דרך חוטי נחושת פנויים של טלפון בעזרת VC-201. המרחק בין המשרדים קטן מ 200 מטר. http://www.planet.com.tw/news/productnews/VC-201.htm מישהו מכיר את הצעצוע הזה? כמובן שכתוב בפרוספקט שזה מתאים לכל מה שזז האם זה יספיק כדי לעבוד בשני המשרדים על תוכנת הנהלת חשבונות שיושבת על שרת באחד מהמשרדים? האם ניתן לגבות מידע ממשרד אחד לשני ולהיפך בזמן סביר (כמה גיגה פר גיבוי ליום)? מישהוא יודע מה מחיר סביר לשניים כאלו + התקנה? האם ירגישו לאפליקציות המדוברות הבדל מהותי בין סיב אופטי לפתרון המוצע (כשלוקחים בחשבון שהנתבים\סוויטשים ורוב כרטיסי הרשת במשרדים הם 10/100)? האם זה יכול לעשות בעיות עם ראוטרים? האם יש פתרון\מוצר עדיף?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by Arkadi.Krr,

יש לי בעיה מוזרה, כשעה עכשיו ישבתי עם התשתית שלי בזק בדבר מהירות האינטרנט. ולאחר שעה אם לא יותר של שיחה מייגעת הנציג הגיע למסקנה שצריך להחליף מודם(יש לי ביפוקוס 312 מעל ל5שנים אצלי). הספק בזק בנלאומי אין לו מושג מה הבעיה\ אומרים הבעיה אצל בזק. בקיצור אני אמור ללכת מחר ולהחליף את המודם. עכשיו אני אסביר את הבעיה, כאשר אני מוריד את קובץ ההורדה מפה: http://2.i014.net/Check1.html כהורדה רגילה ללא שום תוכנה, אני מוריד את הקובץ של ה500MB במהירות של כ 30-100 וכאשר אני מוריד בעזרת תוכנת הורדות INTERNET DOWNLAOD MANAGER, זה מוריד בקצב יציב על 320+- גם כאשר אני מוריד טורנטים מטורנטליטצ', לפעמים המהירות 50-150, גם אם יש הרבה מאוד סידרים. וטורנט ליטצ' זה אתר איכותי, תמיד תוך פחות מחצ …

11. Started by נעם מרציאנו,

שלום, אני מעוניין למקם את הראוטר שלי בארון התקשורת. יש לי שם נקודת חשמל, אבל לא נקודת בזק. איך אני מחבר את הראוטר לקו הבזק? בתמונה מה שרואים זה כבל של קו טלפון פתוח (האדום-ירוק) וברקע את הלוח KRONE. יש לי טיפה רקע בעבודה עם תקשורת בעזרת מדריכים, יש לי מלחץ KRONE. בעיקר מה שאני זקוק פה זה להסבר מדויק מה לחבר ולאיפה. תודה מראש למסייעים! https://drive.google.com/file/d/1EVavmPNaBXzC4rATDFv5qlQdpwb7mDvy/view?usp=sharing

12. Started by HeaT-SinK,

אני משאיר להוריד מהו במירק אני חוזר מוזיז טיפה תעכבר *המחשב מתרענן* ואז הוא מתנתק ומופיענ לי הודעה שהאייסיקיו לא מחובר וההורדה מהמירק נפסקת ... מה גורם לו להתנתק ? איך מתנגדים ? ???

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by pinibz,

שלום, ניסיתי לעדכן קושחה לראוטר 3CRWER100-75 ומשהו כנראה נדפק במהלך העדכון. עכשיו הראוטר אמנם נדלק אך די מהר נכנס לאיזה מצב סטטי כך שלא ניתן להכנס למסכי הקינפוג שלו וכמובן שהוא לא מתפקד. נראה שהוא מזהה כשמחברים אליו ADSL וכבלי רשת (נוריות נדלקות) אך לא יותר מזה. המדריך של 3COM לא נתן יותר מידי מידע בנושא זה. האם מישהו מכיר דרך לטעון קושחה במצב זה? מי נותן בכלל שירות לנתבים הללו? באתר של 3COM ישראל אין ממש עם מי לדבר למעט מייל או פקס שאי אפשר לדעת אם מישהו יענה עליהם בכלל. אני מעדיף לנסות לפתור את זה לפני פנייה לחנות. תודה

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  14. Started by STRENGTH,

תעזרו לי! רשום שאני עם פיירוול איך אני פותח פורטים?!

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  15. שלום יש לי בבית ADSL, מחובר לראוטר ושני מחשבים. שני המחשבים מחוברים לראוטר ע"י כבלי רשת. אחד מהמחשבים מסרב לקבל IP כאשר השגיאה היא "קישוריות מוגבלת או חסרה", אני מקבל IP בסגנון 169xxxxxxxxx. הכרטיס רשת הוא מובנה בלוח אם, צ'יפסט של VIA. הסרתי את הכרטיס מהמנהל התקנים (WIN XP) הורדתי את הדרייברים מהאתר של VIA וניסתי להתקין, כלום. בדקתי את הכבל ע"י חיבור מחשב נייד לכבל והוא מקבל IP בלי בעיות. יכול להיות שהWIN נדפק והבעיה לא בכרטיס רשת? או שצריך להתקין כרטיס רשת נוסף כי המובנה כנראה נדפק? תודה עוד משהו ששכחתי להוסיף, כשעשיתי PING למשל מהמחשב לעצמו, או לכתובת אחרות (שברור לי שהוא לא יכול שאני אמור לקבל REQUEST TIMED OUT), במקום הכתובת כתוב בשורת PINGING XXXX wit…

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  16. Started by yhlove,

הי חברים מישהו יודע איפה אפשר לקנות HUB ? מישהו מוכר קופסה כזו? יש אנשים שיש להם את זה בארון או במחסן מלפני כמה שנים ולא משתמשים בזה כבר. אני אשמח שמישהו יצור איתי קשר. אני מתכוון ל-HUB ולא ל-SWITCH !!!! וזה ממש קריטי. מי שלא יודע מה ההבדל אז ככה: HUB זהו למעשה מכשיר "טיפש" יותר שמשכפל כל פקט שהוע שומע בפורט מסוים לכל שאר הפורטים מבלי ללמוד איזה כתובת פיזית יושבת מאחורי כל פורט. למה זה טוב ולמה אני צריך את זה? מי שעובד עם מערכות תקשורת ומעוניין לדבג את התקשורת יכול להעזר בהאב שכן כל פקט משוכפל לכל הפורטים. זהו כלי מאוד יעיל אך כיום קשה למצוא HUB . תודה

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  17. אוקי קניתי ראוטר פשוט חשבתי שיהיה מספיק טוב בשביל גלישה בסיסית אז כך כשאני מתחבר דרך הראוטר באתרי בדיקת מהירות הוא מראה שהכל בסדר והמהירות 12MB גם ביוטיוב מעלה HD אבל במאקו הוא בקושי מטעין את הסרטים והם קפואים כאלו , ניסיתי ווירלס ו כבל ישיר מהראוטר . כשאני מנסה ישירות מהמודם למחשב הכל זורם טוב ויפה . לא מבין איך אפשר לסדר את הבעיה , משהו בהגדרות אולי ? מקווה שלא צריך להחליף ראוטר. יש הוט ובזק בינלאומי .

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  18. נגיד שרימת או משהו כזה אתה מקבל באן, לא לכתובת שלך ממש אלה לטווח כתובות לפי מה שהבנתי מחשבר שלי פעם זה לא פשוט לצאת מזה,אתם בטח מבינים יותר ברור שה IP שלי משתנה, אבל משום מה זה עובד לו פעם נחסמתי ולא הצלחתי לחזור.

19. Started by Asaf.Y,

ערב טוב, היום הגעתי לבזק סטור ולקחתי מודם רשת חדש במקום המודם USB שהיה לי... המודם רשת החדש הוא של חברת B-FOSUS ROUTER 312+ . בנוסף לכך קניתי עוד כרטיס רשת,וחיברתי את המודם רשת לכרטיס רשת החדש. בין שני המחשבים יש כבל מוצלב. כאשר המודם במחשב שלי,האינטרנט עובד רק במחשב שלי..כאשר אני מפעיל את המודם במחשב השני,רק שם הוא עובד. כיצד אוכל לגרום למודם לעבוד עם שני המחשבים במקביל? בתודה, אסף.

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by doker,

יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים ראוטר 1025W משום מה בזמן האחרון יש לי בעיה מציקה שאם אני מוריד בביטורנט אז בזמן ההורדה הגלישה באינטרנט נוראית . אני מרגיש כאילו אני עם אינטרנט 56K אבל המהירות הורדה בביטורנט היא 1.6 מגה. ברגע שאני מפסיק את ההורדה הגלישה מהירה. אני נמצא תחת בזק בין לאומי תשתית בזק 15 מגה. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by Mr_ShoKo,

שלום, קיימת שצלי בעיה שהתחילה לפני יומיים שלושה, האינטרנט נורא איטי, מיהירות ההורדות עומדת בין 10 ל- 25 ק"ב. ניקיתי את כל קבצי ה-cookies וההיסטוריה, עשיתי ריסטרט למחשב, הוצאתי את המודם מהחשמל. יש עוד אפשרויות שאוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה ? כמה דברים שחשוב לציין, למחשב יש כרטיס רשת אל חוטי, הראווטר נמצא קומה מעל לקומה שבו נמצא המחשב. תודה רבה והמשך לילה טוב.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  22. אני מעוניין לחבר את הראווטר לשניהם ולהשתמש בו לגלישה בשניהם. למרות אין זה נשמע הגיוני, לי בכל אופן, האם זה אפשרי או שהפתרון הוא אלחוטי או שני ראווטרים, או אמצעי פיצול ? אציין כי ברצוני לגלוש בו זמנית או אחד מוריד ובאחר אני גולש. מה עליי לעשות?

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  23. שלום, דבר ראשון חשוב לדעת מערכת וינדוס אקס.פי פרופשיונל בשפה האנגלית כרטיס רשת ראשון, און בורד מחובר למודם ADSL, עובד כראוי כרטיס רשת שני, אדימקס (רילטק) מחובר למחשב אחר (מערכת לינוקס) בכל מקרה... הכרטיס השני מוגדר בתור 192.168.0.1 והמחשב השני (הלינוקס) שמחובר אליו, מוגדר בתוך 192.168.0.2 שתי המחשבים מסוגלים לשלוח ולקבל פינגים מה 192.168.0.2 אבל הכרטיס 192.168.0.1 לא מגיב לפינגים לא עונה... עכשיו, המחשב הראשון יוצר קשר עם המחשב השני מקבל ממנו פינגים והכל אז מה בעצם הבעיה ?!?! למה לאזעזל הוא לא מגיב ??

24. המודם שברשותי הוא b-focus 270 pr . יש לי 3 מחשבים ואני מחבר אותם דרך ו hub. ועושה שיתוף אניטרנט . הבעיה היא שברגע שאני מתנתק מהאינטרנט 2 המחשבים מתנתקים גם . עכשיו המודם שברשותי יכול להיהפך לנתב על ידי מדריך שהורדתי. וככה תיפטר בעיית ההיתנתקות מהאינטרנט. עכשיו שאלתי היא ברגע שאני הופך את המודם לנתב לא יהיה חייגן אז איך אני מחבר את 2 המחשבים הנותרים לאינטרנט האם אני צריך לקנות עוד משהוא ? האם זה אפשרי שזה יהיה אלחוטי ?? אני מבקש בבקשה להגיד לי בדיוק מה לקנות אם צריך. מה בדיוק אני צריך לעשות כדי שיהיה אינטרנט ב 3 המחשבים ?? אשצי להתפטר מבל הכבלים שיוצאים מה hub אם זה אפשרי אז כככ מחשב האחד הוא פי סי עם 2 כרטיסי רשת 2 מחשבים ניידים . כל אחד יש לו כרטיס רשת ו hub ה…

• 6 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים