רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! בעבר נשלח אליי דף אינטרנט של בזק שמודד את מהירות הקו הוא נותן להוריד 4 קבצים 2 בעלי 8 מגה ו 2 של 50 מגה משום מה אני לא מוצא את הדף בעל הרקע הכחול! אני יודע שקיימים מבחנים נוספים באינטרנט! אך אם משהו מכיר את האתר הספציפי שאני מחפש אשמח לקבל את הלינק!
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי מודם ECI שהפכתי אותו לראוטר עכשיו אני צריך רשימה של רוב הפורטים שיהיה אפשר ליגלוש כמו שצריך לדוגמא: פורטים של ICQ Kazza lite K++ 2.43 אימיול (יש) ביטורנט (יש) בתודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להחליף ספק אינטרנט ומודם ויש לי חיבור ADSL של בזק. כרגע מדובר על מחשב אחד אז בינתיים אני לא צריך ראוטר אלא רק מודם. (ובכל מקרה הבנתי שעדיף שיהיה מודם נפרד מהראוטר...) בזק מוכרים מודם של ECI וזהו. מה ההמלצות שלכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מוריד הרבה מהאתר רפיד אבל יש מגבלה של כתובות IP האים אני יכול לשנות אותה בלי להפעיל מחדש את המודם המודם רחוק ממני בהרבה...
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שעובד באופן מצויין עם האינטרנט בכבלים וגם יוכל לחדור ממ"ד ולשדר באיכות טובה ללא הפרעות/התנתקויות החדר שבו יהיה המודם+הראוטר הוא חדר הצמוד לממ"ד אשמח בה להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי תואם. תודה לעוזרים 8)
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את תוכנית מס' 12 http://bet.iba.org.il/ בצד שמאל למעלה יש תוכניות מוקלטות (לא ראיתי אפשרות ל"עכבר ימני">"מאפיניים" ושמה לראות כתובת)
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לא מצאתי בחיפוש אז פתחתי נושא... לבזקסטור יש מבצע.. נתב אלחוטי ב237 ש"ח בערך ב24 תשלומים, הדגמים: eci 352 tnn aztech 600 שניהם כוללים מודם ADSL ואינם כוללים כניסת רשת, רק כניסת כבל טלפון. לשניהם 4 יצאות את'רנט רגילות ל tnn aztech 600 יש גם יציאת USB מה אתם אומרים על המבצע? ואיך המכשירים? איזה משניהם לבחור? יש גם מבצע על כרטיס אלחוטי, 118 שקל.. בUSB שאלה נוספת.. אני מתכנן לשים את הנתב בממ"ד.. עד כמה זה יפגע בקליטה? תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי ללא הצלחה, להפעיל רשת על ידי כבל מוצלב, בין מחשב עם Windows Vista ומחשב עם Windows XP. גם כאשר הגדרתי זיהוי אוטומטי, וגם כשהגדרתי כתובות ידנית, במחשב עם Vista כתוב "unidentified network". מה אוכל לעשות?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם יש בעיה באתר יהאו רק במחשב הנייח שלי כי בלפ טופ ובמחשבים אחרים שבדקתי הכל בסדר המייל של יהו נפתח רגיל ואפשר להכנס ולראות את הודעות הדואר הנכנס שלך וכאן מתחילה הבעיה אני נכנס לראות הודעה>הוא פותח לי עמוד חדש>וריק לגמרי>יש עמוד אבל אין שום תוכן בשום הודעה הבעיה היא המחשב שלי או איפה? מישהו נתקל פעם בבעיה הזו? חוץ מזה באתר isohunt האתר נפתח כרגיל אבל שאני לוחץ על לינקים להורדה הוא לא מגיב ורושם למטה error on page רק עם שני האתרים האלה יש לי בעיה ורק במחשב הנייח שלי כי בדקתי במלא מחשבים איפה הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אתמול חיברו לי את שני המחשבים בבית למודם B-Focus 312+ דרך ראוטר של אדימקס שאני לא זוכר את הדגם שלו. חוץ מזה שמהירות האינטרנט מזוויעה יש לי בעיה עם הורדות ב uTorrent. אני חושב שהבעיה היא עם הפורטים כיוון שההגדרות של המודם וה IP של המחשב שונו. החיגן עכשיו הוא פנימי והצודם בעצם מחובר כל הזמן. בבדיקה כתוב שהפורטים כנראה לא פתוחים, יש הבדל בפתיחת הפורטים, ואיך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי!, קיבלתי את הWRT54GL החדש, התקנתי לו קושחה הכי חדשה (23SP2) הSTANDARD , אני לא מוצא איפה להגדיר לקוח DHCP סטטי בראוטר! יש סיכוי שאין אופציה כזו???
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ראיתי שהראוטר WRT54G של LINKSYS ממש טוב אבל הוא עולה 350 וכרטיס רשת שלו עוד איזה 250 וזה 600 שקל העסק יוצר יקר מדי.. אבל שמעתי שגם הראוטר של LEVEL ONE טוב והכרטיס רשת שלהם זול וגם הראוטר יותר זול אבל איזה דגם הכי מומלץ איזה דגם של כרטיס רשת אלחוטי ואיזה של רואטר יש לציין שהמחשבים שברשת באותה קומה ואפאחד לא בממ"ד מספיק לי שיהיה אמין ולא יתנתק לי האינטרנט כי כל לילה האינטרנט אמור להיות פתוח להורדות.. אם יש המלצה על משהו אחר אשמח לקבל..
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר של 2wire. המחשב שלי מחובר ישירות לראוטר והמחשב של אחי מתחבר דרך Phoneline (PNA). בקיצור הבעיה היא שהמחשב שלי לוקח את כל הפס. אח שלי משחק במשחק רשת (CS), ברגע שאני פותח לדוגמא סתם דף אינטרנט וזה טוען אותו, זה משתמש בכל הפס וכך נוצר מצב שלאח שלי יש לאגים ופינגים גבוהים בקטעים שאני טוען אתרים. שלא נדבר על הורדת קבצים שזה אני כבר מגביל בעזרת תוכנה חיצונית שנקראת NetLimiter. רציתי לדעת אם יש פתרון לבעיה.
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לפתוח פורטים לאימיול כפי שתראו בתמונה 2 בתמונה 1 אתם רואים את המסך של הפורטים ל application בראוטר שלי אם מישהו יוכל להדריך אותי איך בדיוק לעשות זאת , זה יעזור מאוד תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח עם WIN XP שמחובר לאינטרנט ישר דרך מודם רשת ובנוסף מחשב נייד עם VISTA. אני רוצה לשתף את האינטרנט בין המחשבים עם רשת אלחוטית. ברשת קווית הכל עובד יופי ובלי שום בעיות, איך אפשר לעשות את זה בצורה אלחוטית? בשני המחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אהלן. יש כאן תחרות מעניינת בשבועות האחרונים בנושא הגלישה באינטרנט. כיום אני מחובר לאורנג ביחד עם הטלפון הביתי שלה והנתב המיוחד . עכשיו שמעתי שיש כאן טריקים מלוכלכים. נגיד בזק בינלאומי שמעתי שיש סעיף שמגביל אותך ל65GB בחודש אבל זה לא אומר שהם יאכפו אותו אבל זה משאיר להם אופציה מיידית/עתידית לפעול בהתאם לסעיף זה (מחיר מופרז ל1MB או פשוט תשלום OVER מנופח). אורנג בזמנו אני זוכר שבדקתי בחוזה ולא היה שם איזה סעיף שמגביל אותי. עכשיו יש את עניין הפינגים. תנו לי בבקשה חוות דעת על הספקיות: בזק בינלאומי, 013, 012. ליפני איזה 5 שנים אני זוכר שהיה בעיה קיצונים עם 012 אבל עד היום אף אחד לא הצליח להוכיח באופן מלא שהם מאיטים פורטים בכוונה. האם יש לבזק בינלאומי באמת איזה יתרון של פינגים/מ…
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אהלן אהלן, בצער רב אני נאלץ להפרד מה-WRT54GL שלי בגלל שהוא לא עומד בגבורה ב-12MB עם הוט (הצלחתי להתחבר רק עם tomato אבל המהירות לא מקסימלית כשמתחברים באופן אלחוטי). זה מה שאני מחפש בראוטר החדש: - תקן N - נתמך ע"י DD-WRT - לא עושה בעיות עם חייגן בהוט (חבילת גיימר בנטויז'ן -> צריך חייגן) אחרי לא מעט חיפושים מצאתי שה-D-Link DIR-615 עונה על כל הנ"ל, ושאין הרבה חלופות אחרות. העניין הוא שהראוטר הזה כבר ישן יחסית והייתי מעדיף משהו חדש יותר עם 3 אנטנות. אשמח לעזרתכם בשני דברים: 1. האם יש ראוטרים נוספים שאתם ממליצים עליהם? 2. מישהו יכול להסביר את הוודו שיש מסביב לראוטרים שעושים בעיות עם הוט? מה בדיוק גורם לראוטר של D-Link להיות מתאים יותר מLinksys? האם זה רלוונטי רק לקושחות המק…
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב מיני נייד של asus eee pc intel atom 1.6 GhZ. שיחקתי קצת בהגדרות של הרשת האלחוטית ומשום מה כנראה הסרתי את הקישורית של הרשת האלחוטית. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר דרך הדיסק המקורי שקיבלתי עם המחשב אך ללא הועיל. נכון להיום אני רואה במיקומי הרשת שלי רק את הקישורית של האינטרנט החוטי בניגוד למה שהיה קודם שהיה גם את הקישורית האלחוטית. כיצד אני מתקין מחדש את הרשת כך שאוכל להשתמש בה שוב?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ברשותי נתב עם קושחה צד שלישית שהתקנתי DDWRT, אני רוצה לבדוק את הביצועים של מהירות הורדה והעלאה שהנתב מסוגל לתת. לכן אני יודע שאני צריך לבדוק מהירות של WAN-LAN ומהירות LAN-WAN. ברשותי יש את התוכנה IPERF, כיצד לבדוק איתה LAN-LAN אני יודע. אך ברגע שזה קשור לWAN אני מסתבך. אני מחבר את מחשב א' לLAN , מגדיר את הנתב על DHCP אוטומטי (DYNAMIC IP) , ומגדיר במחשב ב' IP סטטי ומחבר את מחשב ב' ליציאת WAN. מה שקורה זה שאין תקשורת בין המחשב שמחובר לWAN (מחשב ב') לנתב, וגם לא למחשב א'. מחשב א' הIP שלו הוא 192.168.1.113 הנתב הוא 192.168.1.1 ומחשב ב' 192.168.1.121. לפי ההגדרות האלה לא הצלחתי לעשות את הבדיקה. כיצד אני צריך להגדיר את מחשב ב' (WAN) ככה שאני כן יוכל לעשות את הבדיקה?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
"מיזם הסיבים האופטיים, על מחירי התשתיות שתציע לחברות התוכן וספקיות האינטרנט - 100 מגה תמורת 100 שקל לחודש " - גלובסזאת אומרת שנקבל תמורת 100 ש"ח אינטרנט סימטרי 100 מגה ביט רציתי לשאול אתכם, המומחים יותר, האם יהיו הגבלות/העלאות מחירים בהמשך או לחלופין - בזק ו/או הוט יורידו את המחיר לתשתית אצלהם ואפילו יפתחו חבילות של מהירות העלאה יותר גבוהה.. דיון פורה ונעים! עוד מידע מעניין לגבי דרך חיבור בבית הלקוח עצמו: IBC מספקת שקע-חיבור (אתרנט) לנקודה אחת בבית הלקוח. כך שאם הלקוח ירצה שקע בכל נקודה בבית הוא יצטרך להזמין טכנאי, או לחילופין להשתמש בחיבור Wi-Fi (אך כדי לצפות בטלוויזיה בכל חדר ייתכן ש-Wi-Fi לא יספיק). מספר כתבות שנתקלתי בהן שאני ממליץ לקרוא: htt…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי חברים! מקווה ששמתי את הטראד במקום הנכון. אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי....בעיה הזויה ברמות ולא מתאימה לרמה של מיקרוסופט. אז ככה : בעת כניסה לשירות הHOTMAIL אני מקבל פתאום הודעה שהשירות נחסם עקב פריצה לחשבון (מצוף קובץ עם ההודעה), בהמשך להנחיות אני מבצע CONTINUE על מנת לאמת שזהו באמת החשבון שלי, האימות מתבצע ע"י שליחת SMS עם קוד אימות לטלפון הנייד שלי רק הבעיה היא שמכל המדינות שמופיעות ומקבעות את הקוד של המדינה לא מופיעה ישראל. איך אני אמור לאמת את החשבון שלי בכל זאת??? (זה הזוי!!!) האם יש דרך לפנות למייקרוסופט בעניין? נ.ב - כתוצאה מזה שאני לא יכול להתחבר להוטמייל - אני לא יכול להתחבר למסנג'ר (מקבל הודעה שהשירות חסום בצורה זמנית) צירפתי 2 צילומים שמתארים את הבעיה בתקוו…
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי מחשב כמו שאפשר לראות במפרט בצד. ועכשיו גם עוד אחד "חדש" p3 667 ... איך אני עושה שגם בפנטיום 3 יהיה אינטרנט בלי עוד נקודה או עוד מודם?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי חבילת 8 מגה גיימר בבזק בינלאומי, מעולם לא היו לי בעיות עם הביט-טורנט בחבילת גיימר, השבוע נתקלתי באיטיות מחרידה בכל טראקר שניסיתי. במשך היום המהירות ממש בזיונית, בלילה עוד איכשהו סבירה, אבל גם ממש לא מתקרבת למהירות המוצהרת. ניסיתי את היוזר תמיכה טכנית שלהם שהוא גם כן 8 מגה גיימר, וגם דרכו יש את אותם בעיות. בדקתי עם יוזרים של ספקיות אחרות והכל היה בסדר אז אין שום סיכוי שזה מכל דבר אחר חוץ מהספקית. אגב, השירות שלהם משגע אותי, יש לכם פתרון אחר? יש להם אימייל לתמיכה טכנית? עד עכשיו היה להם מספר שיחת חינם, עכשיו גם את זה הורידו.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-