עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ari_s,

האם זה נכון שיש איזשהו דיסקט שיכול ליצור את הרשת ? בנסיונותיי להקים את הרשת כל מחשב זיהה את עצמו ברשת אבל לא את השני. האם יתכן שהבעיה היא שמדובר בשתי מערכות הפעלה, אחת עם NTFS והשנייה FAT32 ? כיצד יוצרים דיסקט שכזה ? - הבנתי שזה אפשרי לXP . האם גם אפשרי ל WIN2000 PRO?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  2. יש לי שני מחשבים ברשת בשניהם יש XP שניהם NTFS בשני הHD עשיתי תקיות שיתוף ברשת אבל עדיין אני לא רואה אף תקייה שני המחשבים מתחברים לאינטרנט דרך "רואטר" של 2wire

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  3. נא למחוק. כשפרסמתי את ההודעה היתה תקלה, חזרתי וניסיתי שוב. לא ידעתי שזה באמת פרסם..

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  4. Started by zeroone,

שלום אני רוצה ללחוץ לבד כבל מוצלב 4 גידים מה סדר הגידים בכל קצה שמתחברים ל- RJ45 יש לינק לאתר שמראה שרטוט שמסביר איך ךחבר (לפי צבעים של הגידים).?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  5. Started by amitbl,

מדובר על חיבור 5Mb, להבנתי קומבו צריך לעלות בסביבות 115-120 על ספק + תשתית. (70-80 שקל על תשתית + 40-50 שקל על ספק) הייתי רוצה לדעת אם אתם מכירים דילים טובים, ואם יש המלצות על ספק מסויים שכדאי ללכת עליו - או לא ללכת עליו? יש דרך מיוחדת "לסחוט" מחירים טובים יותר?

6. עברתי לאינטרנט בכבלים של נטוויז'ן. הם נתנו לי את כל ההגדרות שאני צריך כדי להתחבר בעזרת חייגן ממחשב בודד. אני רוצה להשתמש בראוטר של edimax 6104K כדי לשתף את חיבור האינטרנט לכל המחשבים ברשת. איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by doker,

אני מחובר ל012 ב10 מגה וכל הזמן יש לי נפילות מהירות ל10K ואני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב כי יש תקיעות בטעינת הסרטונים וטעינת אתרים לפעמים מאד איטית חשבתי על Priver NGN של בזק בין לאומי יש המלצה על ספק מסויים??

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  8. Started by oren,

שלום רב, לאחר קריאת המדריך של מייקרוסופט Set up a wireless network without a router רכשתי כרטיס רשת אלחוטי PCI כדי להגדיר את המחשב הנייח אשר בסלון כ- Ad hoc על-מנת שאוכל מחדר השינה באמצעות המחשב הנייד להשתמש באינטרנט ובקבצים אשר במחשב הנייח. התקנתי את הכרטיס רשת וכאשר אני מגיע לשלב הזה בו אמורות להופיע לי שלוש לשוניות במאפייני הכרטיס האלחוטי (General, Wireless Networks ו- Advanced) אני נתקע משום שמופיעות לי רק 2 לשוניות: General ו- Advanced. האם מישהו יודע לאן נעלמה הלשונית השלישית וכיצד ניתן להשיבה? אני משתמש ב- Windows XP SP3. תודה רבה, אורן.

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  9. יש לי ראוטר של 2wire. המחשב שלי מחובר ישירות לראוטר והמחשב של אחי מתחבר דרך Phoneline (PNA). בקיצור הבעיה היא שהמחשב שלי לוקח את כל הפס. אח שלי משחק במשחק רשת (CS), ברגע שאני פותח לדוגמא סתם דף אינטרנט וזה טוען אותו, זה משתמש בכל הפס וכך נוצר מצב שלאח שלי יש לאגים ופינגים גבוהים בקטעים שאני טוען אתרים. שלא נדבר על הורדת קבצים שזה אני כבר מגביל בעזרת תוכנה חיצונית שנקראת NetLimiter. רציתי לדעת אם יש פתרון לבעיה.

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  10. שלום רב, ברצוני ליצור קיצור דרך לכתובת כלשהי, לדוגמא: כתובת מקורית: http://servername:port/xyz כתובת מקוצרת: http://test כיצד ניתן לעשות זאת בשרת (DNS (windows server 2003 תודה

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  11. שלום לכולם ברצני לשתף 2 מחשבים , אינטרנט וקבצים וגם מדפסת חשבתי על 2 כרטיסי רשת וכבל מוצלב ! היכן ניתן לרכוש כבל רשת לפי אורך איזה כבל צריך ו האם זה שווה ראיתי כבל 30 מטר בKSP ב 110 ש"ח ???? האם לדעתכם שווה להשקיע בראוטר ?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  12. Started by elior021,

שלום לכולם, חיברתי שתי נתבי cisco בsite2site ואני רוצה למנוע NAT בין הרשתות מישהו מכיר פקודה שיודעת לבטל NAT על destination ? למשל יש לי שתי סניפים אחד בתל אביב ואחד באילת כתובת בתל אביב 212.76.33.1 כתובת באילת 212.30.60.1 מהראוטר באילת אני רוצה שמי שיפנה לכתובת 212.76.33.1 בתל אביב לא יחול עליו NAT תודה מראש אליאור

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  13. אז ככה הרשת שלי מחוברת בצורה ישירה בין שתי מחשבים ... בלי נתב ישנם האנשים שאומרים שזה לא עובד או שעובד על הפנים אבל בגלל בעיות תקציב זאת הברירה היחידה נגיד ככה. הרשת פעלה אצלי בלי שום בעיה עד לפני שבוע, עד שיום בהיר אחד האינטרנט נותק בגלל "עומס" (תודה בזק )... ומאז אין למחשב השני התחברות לאינטרנט לא ביצעתי שינויים כולשהם בהגדרות... ההגדרות הם הגדרות רגילות לרשת אינרטנט . מה שהכי מצחיק אולי גם עצוב שהמחשב השני שולח מידע למחשב שלי אך המחשב שלי לא מגיב ולא שולח לו מידע חזרה (אינטרנט במקרה שלנו) מישהו יודע אולי איך לתקן בעיה כזאת, אולי הצעה ליעול?

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by dovik,

אחרי כל עדכון של FF מנהל ההורדות לא מופיע בלחיצה על עכבר ימני.. זה מתחיל להופיע רק אחרי אתחול המערכת..וזה לא כ"כ מתאים לי... האם ניתן לכוון באופציות שזה לא ידרוש אתחול? או אולי יש מנהל הורדות יותר טוב מזה? שלא ידרוש אתחול כל פעם..

15. Started by IME3,

Uploaded with ImageShack.us יש לי נייח ונייד האם אפשרי לחבר ביינהם בצורה כזאת שאני אוכל לשבת בסלון עם הנייד ותהייה לי גישה לנייח ואוכל לצפות בסרטים שמאוחסנים בנייח על הנייד? לא יודע אני מנסה כבר אולי שעתיים לגרום לסוג כלשהו של חיבור ולא מצליח הגעתי למצב שאני רואה אייקון של 2 המחשבים כמו בתמונה שאני לוחץ על אחד הוא מבקש ססמא ולא הצלחתי לאתר בכלל איפה אני מגדיר את הססמא הזאת זה דבר ראשון אני קופץ בין המחשבים מנסה לאתר על איזה ססמא הוא מדבר ואיך לאפשר גישה אבל לא מצליח

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  16. שלום, חיברתי רשת אלחוטית והאינטנט עובד טוב. פתחתי באתר של אדימקס פורטים לביטורנט והוא עובד חלק. הבעיה שבמחשב השני אני כל הזמן מקבל הודעה של פורטים חסומים בביטורנט למרות שהגדרתי שגם לו יהיה פורט פתוח. ה-IP של המחשב הראשון הוא 192.168.2.101 אז כתבתי למחשב השני 192.168.2.102 והכנסתי כל מיני פורטים בשביל לבדוק ואין שינוי אף פעם אשמח לקבל עזרה.

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by ezb2co,

שלום, קניתי מחשב נייח חדש והבעיה היא קליטת הרשת האלחוטית הנמוכה. התקנתי את הדרייברים של כרטיס הרשת האלחוטי, אני לא משתמש בפלאג USB שמזהה רשתות אלחוטיות. העיניין הוא שהמחשב הנייד שלי על השולחן שמעל המחשב הנייח מקבל קליטה מצויינת... יש לי בבית, במרחק 2 חדרים נתב פשוט של TPLINK. עצות לשיפור הקליטה?

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  18. שלום, אני מחפש ראוטר קיווי ואלחוטי כך שיעבוד תמיד כראוטר קויי אך תהיה אפשרות להדליק ולחבות את היכולת האלחוטית שלו. הכוונה היא שהראוטר לא ישדר כל הזמן אלה רק כאשר אני אדליק את יכולת שידור ה- WI-FI אך ישמש כראוטר קווי כל הזמן. תודה.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  19. ניסיתי להכניס את כתובת הראוטר שלי בדפדפן, אבל הוא לא מגיב. מצורפת תמונה של IPCONFIG עם הנסיון. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  20. היי ברצוני לרכוש דומיין .. .co.il במקרה שלי .. היכן המקום הכי זול לרכישת הdomain? מצאתי ב77$ לשנתיים ו30$ לעוד שנתיים לחידוש .. מאיזה אתר ישראלי כאן .. יש יותר זול מזה? ועוד שאלה ברשותכם .. מקום זול אמים וטוב לאירוח בעל תמיכה בasp ושאלה שמעניית אותי מבחינת הפרוצדורה אחרי ההרשמה מבחינת הקישור של הדומיין שלי עם השרת host שבחרתי? זה פעם ראשונה שלי סליחה על הבורות :-*

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  21. Started by Kukishin,

הראוטר בקצה אחד של הבית והמחשב בקצה השני(בית ממוצע). כמו כן איני יודע אן עדיף PCI או USB.

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by War-Hammer,

אוקיי חברים הארדיסק של השרת שלי גוסס וזה גורם לשרת כל הזמן להתקע וזה עושה לי רק בעיות, אז חיטטתי קצת בארון ומצאתי ראוטר דיי נחמד עם 4 כניסות למחשבים, כניסת WAN וכניסה למדפסת ואפילו כניסת COM, בקיצור, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: אני רוצה להגדיר את הראוטר שהוא יהיה החייגן שלי לאינטרנט דרך האלקטל HOME שלי, אני יודע בעיקרון מה אני צריך לעשות רק אני לא יודע איך, אני יודע שאני צריך להכנס אל הראוטר דרך הכתובת IP שלו 192.168.123.254 רק אני לא מצליח להכנס אליו, אני זוכר למשל שכשהפכתי את האלקטל שלי לפרו פשוט כתבתי את ה IP שלו בדפדפן שלי וזה נכנס אליו, אבל עכשיו משום מה זה לא עובד לי עם הראוטר, אני יודע שאחרי שאני נכנס אל הראוטר אני צריך להגדיר לו שם חייגן, לתת לו את היוזר ניים …

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by 3emi,

התקנתי AP של אדימקס בתור מאריך טווח אני מחבר אותו למחשב הראשי מריץ התקנה הוא מעתיק את הנתונים של החיבור הקיים ושהוא מסיים אני לוקח את האדימקס לחדר אחר במרכז הבית שם בחשמל ואז המחשבים האחרים מזהים את הרשת ועובד יפה אבל אחרי איזה יום משהו קורה והוא עדיין רואה את הרשת ומתחבר אבל יש סימן קריאה בהתחברות ואיקס בחיבור בנטווקס סנטר בשלב שלפני אינטרנט אקסס הסופי השאלה מה קורה שה AP מתחיל להתחרבש ככה פתאום? אולי אם מוציאים מהחשמל ושמים שוב אז הכל מתחרבש? אולי המנקה הוציאה אותו או אולי אם לוחצים על הכפתור WPS הקטן מאחורה זה מחרבש אותו? כבר פעמיים הייתי צריך לקחת את האדימקס בחזרה למחשב הראשי להעביר לו סטאפ ואז הוא עובד שוב

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  24. Started by bigmaind,

שלום.. יש לי בבית(בשני חלקים ניפרדים בבית) שני מחשבים. מחשב אחד בחדר..מחובר של מודם של 012..ואליו מחובר ראוטר שקניתי(לא התקנתי במחשב שום דבר) כנראה לבד זה זיהיה שזה tp-link או משהו כזה. במחשב זה יש אפשרות גלישה לאינטרנט. במחשב השני הממוקם בחדר אחר חיברתי את הכרטיס רשת שקיבלתי בקופסא של ה-tp-link. התקנתי אותו. וזה מצא לי את ה-tp-link שבחדר האחר..התחברתי אליו. אבל אני לא מצליח להכנס לאינטרנט. אני כבר לא יודע מה לעשות. אודה לך על תשובה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by benor,

אשמח לראוטר בתקציב של עד 250 ש"ח שיחליף את ה-Edimax 6524N. (לאחרונה הוא מתנתק הרבה וצריך לאתחל אותו לא מעט). רצוי ראוטר באותה רמה או טוב יותר. תודה.

• 4 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.