רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
יש לי בדירה ארון תקשורת, אליו מגיע הסיב האופטי ושם נמצא הראוטר של סלקום. מארון התקשורת יוצא כבל תקשורת לכל חדר כפי שניתן לראות בשרטוט שהוספתי. במצב הנוכחי בכל חדר יש AP עם אותו שם רשת וסיסמה, אבל במעבר בין חדרים אני חווה ניתוקים לפעמים. אני רוצה להקים רשת Mesh כדי שתהיה קליטה מקסימלית בכל החדרים ללא ניתוקים במעבר בין חדרים והפיתרון היחיד ששמעתי עליו הוא Mesh-Wifi (האם יש פיתרון אחר יותר טוב?). אז חשבתי לשים בכל חדר TPLINK DECO M5 (או מוצר דומה) ולחבר את כולם באופן קווי לראוטר, כך שה-DECOs ידברו ביניהם על גבי תקשורת קווית לקבלת מהירות מקסימלית. האם יש אפשרות כזאת בהינתן התשתית הקווית שבשרטוט? ממה שהבנתי, ה-DECOs חייבים להיות משורשרים אח…
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום התחברתי לכבלים ואני מנסה להתחבר עם הנתב ולא מצליח מישהו יכול לעזור איך למלא ומה בהגדרות בזק בינלאומי כבלים(ערוצי-זהב) נתב Edimax 6104k ואם צריך עוד מידע תגידו עריכה ------ תודה אבל לא תודה
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי ראוטר DLINK-624 והאינטרנט פועל בסדר גמור...רציתי לשאול איך אני יכול להיכנס דרך מחשב אחד לשני וההפך....ניסיתי קצת לשחק עם ההגדרות של הרשת ב-CONTROL PANEL אבל לא הלך...ואם זה משנה יש לי WIN XP PRO
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי ללא הצלחה, להפעיל רשת על ידי כבל מוצלב, בין מחשב עם Windows Vista ומחשב עם Windows XP. גם כאשר הגדרתי זיהוי אוטומטי, וגם כשהגדרתי כתובות ידנית, במחשב עם Vista כתוב "unidentified network". מה אוכל לעשות?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן אהלן, בצער רב אני נאלץ להפרד מה-WRT54GL שלי בגלל שהוא לא עומד בגבורה ב-12MB עם הוט (הצלחתי להתחבר רק עם tomato אבל המהירות לא מקסימלית כשמתחברים באופן אלחוטי). זה מה שאני מחפש בראוטר החדש: - תקן N - נתמך ע"י DD-WRT - לא עושה בעיות עם חייגן בהוט (חבילת גיימר בנטויז'ן -> צריך חייגן) אחרי לא מעט חיפושים מצאתי שה-D-Link DIR-615 עונה על כל הנ"ל, ושאין הרבה חלופות אחרות. העניין הוא שהראוטר הזה כבר ישן יחסית והייתי מעדיף משהו חדש יותר עם 3 אנטנות. אשמח לעזרתכם בשני דברים: 1. האם יש ראוטרים נוספים שאתם ממליצים עליהם? 2. מישהו יכול להסביר את הוודו שיש מסביב לראוטרים שעושים בעיות עם הוט? מה בדיוק גורם לראוטר של D-Link להיות מתאים יותר מLinksys? האם זה רלוונטי רק לקושחות המק…
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מה קורה חברה. אחותי הקטנה מקבלת מחשב חדש, ועם זה רצינו לחבר אותה לאינטרנט. עכשיו רציתי לשאול אתכם מה יותר טוב - רשת קווית (למתוח כבל רשת מוצלב בין המחשבים ולעשות שיתוף אינטרנט) או רשת אלחוטית (לקנות את הLINKSYS הזה שלכל העולם ואישתו יש, כרטיס רשת אלחוטי PCI בסה"כ 500 ש"ח ולחבר) ? האם בשני המקרים הנ"ל יש בעיות עם טורנטים וכל זה ? גם אם מחברים את המחשבים בכבל מוצלב ועושים שיתוף אינטרנט צריך לעשות את כל העניין של PORT FORWARDING ? בעיקרון אנחנו רוצים שיתוף גם של המדפסת שיושבת אצלי, ושל HDDים של שנינו, ומתלבטים מה עדיף. למתוח כבל זה פחות נוח ואסטתי אבל בעלות 0 ש"ח, לעומת קניית ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי בסכום של עד 500 ש"ח שמין הסתם זו הוצאה כספית מכובדת, וגם מהירות איטית יותר (…
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
כאשר אני מבקש להתנתק מהכבלים,מה הפעולות שהם עושים? האם הם מנתקים את את המודם ע"פ ההגדרות שנמצאות אצלם וחוסמים את הגישה מהמודם הספציפי הזה? במידה ואני עובר דירה,ומבקש להתנתק מהוט, ויש לי נקודה פעילה ותקינה של הוט בדירה שאליה אני עובר , האם אפשר יהיה להתחבר עם אותו מודם של הוט (שלקחתי מהדירה הקודמת) לנקודה הזו ולגלוש באינטרנט אחרי שהתנתקתי מהוט? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת בשניהם יש XP שניהם NTFS בשני הHD עשיתי תקיות שיתוף ברשת אבל עדיין אני לא רואה אף תקייה שני המחשבים מתחברים לאינטרנט דרך "רואטר" של 2wire
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים שניהם חלונות xp pro האם אפשר לחבר אותם לחיבור מהחיבור של האלקאטק וששניהם יוכלו לגלוש באינטרנט ללא צורך להשאיר אחד דולק ז"א קופסאת פיצול לשני המחשבים ללא צורך בהגדרות מיוחדות.שיהיה משהוא הכי פשוט להרכבה כולל דגם של המוצר. תודה על כל תשובה שאקבל.
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות נתב אלחוטי והבנתי שנתב משמש גם כ FireWall. עכשיו רציתי לדעת אם ניתן לבטל את האפשרות הזאת, כלומר שיהיה בדיוק כמו מודם בלי שום FireWall ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש ברשותי אייפון שמחובר לשרת EXCHANGE וממנו אני מחובר לתיבה הפרטית שלי ואני מעוניין בסינכון למכשיר של יומן המחובר לתיבה אחרת בשרת. יש באפשרותי לשתף או לבצע שינויים השאלה היא מה אני אמור לעשות כדי לקבל את הסינכרון של היומן מהתיבה שלא שלי
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מחובר ל012 ב10 מגה וכל הזמן יש לי נפילות מהירות ל10K ואני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב כי יש תקיעות בטעינת הסרטונים וטעינת אתרים לפעמים מאד איטית חשבתי על Priver NGN של בזק בין לאומי יש המלצה על ספק מסויים??
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי חברים! מקווה ששמתי את הטראד במקום הנכון. אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי....בעיה הזויה ברמות ולא מתאימה לרמה של מיקרוסופט. אז ככה : בעת כניסה לשירות הHOTMAIL אני מקבל פתאום הודעה שהשירות נחסם עקב פריצה לחשבון (מצוף קובץ עם ההודעה), בהמשך להנחיות אני מבצע CONTINUE על מנת לאמת שזהו באמת החשבון שלי, האימות מתבצע ע"י שליחת SMS עם קוד אימות לטלפון הנייד שלי רק הבעיה היא שמכל המדינות שמופיעות ומקבעות את הקוד של המדינה לא מופיעה ישראל. איך אני אמור לאמת את החשבון שלי בכל זאת??? (זה הזוי!!!) האם יש דרך לפנות למייקרוסופט בעניין? נ.ב - כתוצאה מזה שאני לא יכול להתחבר להוטמייל - אני לא יכול להתחבר למסנג'ר (מקבל הודעה שהשירות חסום בצורה זמנית) צירפתי 2 צילומים שמתארים את הבעיה בתקוו…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בקשה קצת מוזרה.... יש פה למישהו את המודם של ECI 270, אם כן אז אפשר בבקשה תמונה של הממשק ניהול/קינפוג שלו?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראוטר ה edimax שלי (שקיבלתי מנטוויזן) נדפק סופית, גם לפני שהוא נהרס הוא לא הצליח להתמודד עם שיתוף קבצים לאורך זמן (האינטרנט הואט קיצונית והפינגים קפצו לשמיים) רציתי בבקשה לקבל המלצה לראוטר קווי איכותי שיוכל להתמודד עם שני מחשבים שמפעילים תוכנות שיתוף קבצים ועדין להתמודד עם גלישה רגילה ברשת. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מזה שבועיים בלי סיבה נראת לעין כל פעם שאני פותח ה"מחשב שלי" או דברים נוספים נפתח באופן אוטומטי חייגן לאינטרנט יש למישהו רעיון להפסיק את התופעה!!!! תודה תוכנה #WINXP PRO
-
לא הצלחתי למצוא פה מידע על איך לעשות את זה אז אני שואל- אם אני רוצה להפיץ את הרשת מהראוטר קווית לכל הבית, הבנתי מפה שאני יכול להעביר את כבל הרשת דרך הקיר. איך אני צריך לעשות את זה? פשוט לפתוח קירות כדי להעביר את הכבל לא נראה לי הגיוני (לפתוח שניים שלושה חורים נקודתיים זה הגיוני), אם כך כיצד אני מעביר את כבל הרשת?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן, טוב קניתי מחשב אז מה שיש לי עכשיו יעבור למעלה.. מה אני צריך לרשת אלחוטית מבוססת ADSL עם מודם ALCATAL שחור ? איך אני מגדיר את כל הסיפור ? תודה על כל עזרה ומצטער אם אני שואל שאלה שנשאלה כבר.. תום.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי עבור מחשב נייד שקניתי כרטיס הרשת שלי: Intel© Centrino© Advanced-N 6230 and Bluetooth 3.0 מה שאני צריך מהנתב: אפשרות ניתוק קלה [רוב הזמן אין לי צורך בקרינה מבמכשיר ] מחיר טוב פשטות הפעלה+התחברות אפשרות לשלוח הדפסות מהנייד למדפסת ברשת אלחוטי. יתכן ובהמשך אזדקק לחיבור רשת אלחוטי למחשב נוסף
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני נוהג תקופה ארוכה לראות קטעי סטרימינג ב YNET אם יש בחודש האחרון בכל הדפדפנים אין אפשרות לראות. פשוט כל שנייה הסרטון נתקע כמו פה 3 גאדג'טים חדשים שישנו לכם את החיים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4000471,00.html אני מחובר ל 012 ביוטוב המהירות עוד סבירה בשביל לצפות גם לא בטופ תודה
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
דבר ראשון, התכוונתי לכך שהוזזתי אותו לתושבת PCI אחרת ;D אז ככה, אני מדבר כרגע ממחשב אחר, כי במחשב השני אין לי אינטרנט. אני צריך להגדיר אותו בווינדוז. בביוס הגדרתי הכל כמו שצריך. זו תצורת הרשת שלי בבית: שלושה מחשבים, מחוברים ברשת LAN, ע''י נתב LinkSys כחול-שחור. המחשב שרת מחובר למודם Alactel שחור, הדגם הוא Speed Touch Home. בשני המחשבים האחרים, האינטרנט פועל כשורה. המדריך של The Porcher לא עזר לי, מהסיבות הפשוטות שלא הבנתי אותו כל כך. בנוסף לזאת, חצי מהלשוניות המתוארות שם לא מופיעות לי :-\ אנא תעזרו לי, אני לא רוצה לערב טכנאי בכל זה. אלפי תודות לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הראוטר בקצה אחד של הבית והמחשב בקצה השני(בית ממוצע). כמו כן איני יודע אן עדיף PCI או USB.
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
http://i47.tinypic.com/rhlr2c.jpg אבל האינטרנט פועל. WTF?? ניסיתי ריסט ולשחק עם זה קצת ולא עוזר. אני צריך לפתור את זה כי זה עושה לי בעיות עם תוכנות שחושבות שאין לי אינטרנט ובעצם יש לי. מה אני אמור לעשות?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך אינטרנט זהב ומת"ב. אני משתמש בראוטר מסוג EDIMAX ROUTER 4 PORT BR 6104 ובמודם של חברת AMBIT (חיקוי של מוטורולה). אני רוצה לעשות שלא יהיה צורך בחייגן, כי כאשר מנסים להתחבר ב2 מחשבים מאותו יוזר הוא לא נותן כי יש מגבלה של יוזר אחד בפעם אחת... מה לעשות? דרך אגב, לי יש ווינדוס XP ובמחשב השני ווינדוס 2000 תודה
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הנה לכם תיאור מצב: אני גולש להנאתי בFIREFOX 0.9.2 שלי ומצ'וטט בICQ בזמן שהEMULE והFIREWALL (נורטון 2004) עובדים ברקע. והנה הבעיה: פתאום הICQ מודיע לי שהוא מנותק והFIREFOX לא פותח את הדפים. ברגע הזה אתם (ואני) חושבים שהאינטרנט התנתק וזהוא. אבל ............. לא האיקון של החיבור עדיין מופיע למטה בצד , ו........ המיול עדיין עובד (ההורדות והIRC) השאלה היא מה לכל הרוחות קורה כאן?
-
- 12 תגובות
- 900 צפיות
-