רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
טוב אני עוד מעט קונה עוד מחשב ואני צריך המלצה לראוטר טוב עד 350 שקל.. הוא צריך: לעבוד טוב עם שני מחשבים גולשים להתאים טוב לPS3 וגם שיהיה קל לשנות IP תודה לעזורים
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חוץ מהאיטיות הבלתי נסבלת הגלישה ובהורדה, יש לי גם בעיה שחיבור נתקע כל הזמן. מישהו נתקל באותה בעיה בחיבור הADSL של זהב. אני כרגע כבר קרוב ל50 דקות על הקו מחכה בתמיכה, ועדיין לא ענו לי. מישהו הצליח לתפוס את התמיכה?
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חברה שלום , יש ברשותי כרגע נתב Dlink 2760U/E1 לאחר שהוחלף היום מנתב D-Link 2760U. התקלה שבגללה הוחלף הנתב ועדיין קורה גם בנתב החדש היא שבמחשב בחדר ( המרוחק כ-7 מטרים בערך מן הראוטר כך שזו לא בעייה של מרחק או משהו בסגנון ) המחובר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי לנתב האינטרנט מפסיק לעבוד לפתע - זאת אומרת הכרטיס רשת מראה שהוא כאילו עדיין מחובר לרשת אבל דפי אינטרנט מפסיקים להטען וכל דבר שקשור לאינטרנט פשוט מספיק לעבוד . תקלה זו קורה כל כמה דקות בערך וכדי לגלוש שוב באינטרנט צריך לעשות disable / ENABLE לכרטיס רשת . יש לציין שתקלה זו קורה גם במחשב השולחני וגם בלפטופ בחדר . התקלה קורה גם במחשבים אחרים בחדרים שונים בבית אשר מחוברים דרך כרטיס רשת אלחוטי . יש לציין שבמחשבים שמחוברים חוטית…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אוקי אני צריך לעשות רשת אלוחטית בין המחשב שלי למחשב של אחי שיטטתי באתרי מכירות וראיתי את זה: D-link DI-614+ & DWL-520 ב650 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_761&products_id=6465 עכשיו איך המוצר הזה האם הוא טוב יש לו בעיות התנתקיות וכדומה יאללה מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן חברים ולילה טוב.... ישש לי מודם לנתב רשת אלחוטית מדגם TNN - SIEMENS SL2-141 עכשיו ניסיתי לשחק עם כמה חברים את המשחק מנג'ר (כםםאנשךך צשמשעקר 2008) אם מישו מכיר ורציתי לארח אצלי כייש לי גם חבילה וגם מחשב דיי טוב לעומת האחרים... הבעיה שלא הצלחנו להתחבר אלי יש לי איי פי מוזר 10.0.0.2 וגם כשהלכתי לאתר שבודקים מה האיי פי ונתתי להם לא הצליח להתחבר... בכל משחק אני לא יכול לפתוח ולארח משחקים...זה באסה... מישו מכיר פתרון לזה? תודה רבה לעוזרים ולילה טובבב
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אני מברר בשביל חבר שרוצה לקלוט אינטרנט אלחוטי- האם יש הבדל מבחינת איכות הקליטה בין כרטיס שיושב על לוח האם לבין ה"אצבע" עם החוט שמתחבר ל usb. תודה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך לנתב הזה?(אפילו באנגלית) כל מה שאני יודע זה שכתובתו 10.0.0.2 וידוע לי גם ה LOGIN שלו אבל התפריט שלו קצת מורכב מאשר נתבים אחרים
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי בPS3, רכשתי עבורה ראוטר אלחוטי כדי שאוכל להתחבר בה לרשת, הראוטר הוא ראוטר של D-LINK, דגם DIR 300. התשתית שלי היא HOT והספקית היא נטויזן, הגדרתי בראוטר חייגן L2TP, הכל עובד ומתחבר, הPS3 מתחברת לרשת גם היא בלי בעיות, הבעיה היחידה היא שמאז השינוי אני פשוט לא מצליח לעבור את ה100KB במחשב משום מקור הורדה (יש לי חיבור 5BM), מה יכולה להיות הבעיה? :-\
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי, התחברתי למחשב ברשת עם Terminal Services, הכל טוב ויפה. כאשר אני מנסה לנגן מוסיקה על אותו המחשב באמצעות winamp - המחשב נותן לי הודעת שגיאה. אותו דבר קורה כאשר אני מתחבר עם VNC. יש למשהו מושג למה? תודה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
OK ככה, יש לי מודם אלקטל, אני רוצה לקנות סוויטצ' או האב, את המודם אני יודע להפוך למצב pro שהוא יהיה נתב.... עכשיו לגבי הגדרות ההאב אין לי מושג כי בחיים שלי לא התעסקתי את זה... אם יש לכם מדריך, לחיבור האב או סוויטצ' אתם מוזמנים להביא לי לינק, חשוב בכל מחשב יהיה כמובן כרטיס רשת אחד. ואם אין לכם מדריך אתם יכולים לפרט לי פה... תודה רבה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
בגלל שנדפקו לי הפינים בכבל שמחבר את המודם כבלים לחשמל( :'() אני גולש דרך 56K, ואני לא יכול לגלוש בשום מקום חוץ מבHWZONE, שזה האתר הראשון שנכנסתי אליו היום! > ICQ מתנתק כל חצי דקה, ושום אתר אחר לא עולה!~!!! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שאני משחק ברשת עם אח שלי ב-CS:CZ (יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ב-LAN) כלומר רק אני והוא משחקים על הרשת שלנו ויש פינגים ענקים של 200-1000. זה אמור להיות ככה או שהראוטר גרוע (אינטרנט 2.5 הורדהה ו-150K העלאה)???
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
קניתי לסבתי מחשב חדש של Lenovo עם כרטיס רשת ותקשורת אלחוטית בתקן N. כשקיבלתי אותו הוא עבד רק עם תקשורת אלחוטית מול נתב אלחוטי. מכיון שהיו המון שיבושים בתקשורת, בא טכנאי מהוט (נדמה לי) וסידר לה את האינטרנט בחיבור עם כבל ישיר מהמודם, תוך ביטול הנתב (לקח אותו בכלל). הבעיה היא שכשהיא הולכת, נגיד לבית קפה, היא לא יכולה ליצור קשר אלחוטי עם הנתב שבבית הקפה או בכל מקום אחר עם תקשורת אלחוטית. איך מתקנים את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לפי עיתון מעריב, הטכנלוגיה תהיה מאושרת לשימוש בישראל והחל מאוקטובר 2003 יוכלו כל בתי ישראל (למי שיש לו כסף כמובן) להשתמש בטכנולוגיה אלחוטית זו. כאמור הטכנולוגיה משתמשת בתחום תדרים שך 2.4Ghz אך בהספקים נמוכים, מה שיכול לשרת מבנים סגורים וקטנים יחסית.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לקחתי נתב 3COM ישן שישב אצלי בבית והגדרתי לו WPS כדי להרחיב את הקליטה בבית. הבסיס הוא ראוטר של סימנס מבזק. הכל עובד חלקית, הבעיה היא שהרפיטר מתנתק לעיתים קרובות. ההגדרות הן ככה: שני הראוטרים משדרים את אותו SSID שני הראוטרים על ערוצים שונים (סימנס על 11, 3COM על 6) לשניהם מוגדרת אותה סיסמת WPA2 אני חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כל פעם מידע סותר אני לא הבנתי אם ה-SSID צריך להיות דומה או הערוץ... או שניהם... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הפכתי את המודם לפרו יצלחתי הוא עבד והכול אך יום אחר כך הוא לא עבד והיגיב אז מה הבעיה למה?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
נתב: Linksys WRT54GL V1.1 קושחה: Tomato 1.27 חיבור: L2TP תשתית: HOT ספק: NETVISION 013 IP ספק לחיבור: 212.143.205.253 בקיצור, הנתב נמצא ברשותי כמה שבועות ולאחר העדכון קושחה הכל עבד כרגיל, עכשיו לאחרונה (היום במיוחד) הגעתי למצב שכל כמה שעות הנתב מתנתק מהאינטרנט, בבדיקה בנתב עצמו כתוב שהוא מנסה להתחבר, יש את כל נתוני החיבור של L2TP אבל הוא לא מתחבר אלא נשאר עם הכיתוב "מתחבר" רק אחרי שאני עושה ריסט לנתב הוא מצליח להתחבר ואחרי זמן מסויים שוב נופל החיבור, מה שמוזר פה הוא שלא היה שום שינוי, לפני זה הוא עבד יפה מאוד כשבוע בלי בעיות ונפילות. יש למישהו מושג מה הבעיה? האם צריך להתחיל לנדנד ל013 בשביל לקבל חיבור ללא חייגן ולחסוך כאב ראש? [br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 1…
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית בבית עם 3 מחשבים אני מחובר דרך כבל ואחתו ואחיי דרך אלחוטי עכישו הבעיה שאחותי מפעילה EMULE והיא חולה על EMULE אני לא מצליח לגלוש ממש שעה עד שעובר כול דף יש דרך להקצות לה פחות רוחב פס או למנוע ממנה לתחבר לאימיול ? אבל אם למנוע ממנה להתחבר אז שזה יהיה דרך השער רקת או משהו כי אין לי גישה למחשב שלה תודה! והנתב שלנו זה סימנס
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום, איזה פרוטוקולים חייבים לבדוק שיש בנתב, יש עוד משהו שצריך לבדוק? ואם כדאי שיהיו פרוטוקולים נוספים לכבלים לדוג' ? ושאלה נוספת פרוטוקולי אלחוט זה תקן או שזה תלוי חברה? תודה, HaimTS
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום עשיתי דיון כזה ולא ענו לי טוב כל כך תקשיבו יש לי מודם ADSL עם כרטיס רשת אני לא יודע ממש איך קוראים למודם אבל הוא השחור הישן הזה השטוח ...ההכי נפוץ שיצא בקיצור פירמטתי את המחשב שלי ועכשיו אין לי אינטרנט אז בבקשה אני חייב קישור ישיר להורדת הדריבר...בבקשה עזרו icq-161371997
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אחרי הרבה ניסיונות, הצליחה חברת Cisco למכור בסוף השבוע את חטיבת המוצרים הבייתים שלה - Linksys, שנחשבת לאחד המותגים המיתולוגיים בעולם התקשורת. השמועות על הרצון של Cisco להיפטר מחטיבה זו מסתובבות בשוק כבר זמן רב. כל הסיבות לכך והמשמעויות הנובעות מכך, בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=3191
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר אלחוטי תוצרת 3COM מדגם office connect 11g אני מחובר דרך 012, ומשתמש במחשב שולחני עם כרטיס רשת אלחוטי נתקלתי בבעיה לראשונה כשניסיתי להשתמש באימיול. הזנתי מספרי פורטים נכונים (כאלה שהופיעו במספר אתרים בהם חיפשתי), אבל לא הצלחתי להתחבר. ניסתי לבדוק את הפורטים וההודעה שקיבלתי היתה כלהלן: TCP connection test failed. It was not possible, to establish a TCP connection to your eMule. Other users will only be able to connect to you with the help of a server, resulting in a low ID for you. While eMule still works, this will give you several disadvantages. Therfore it is highly recommended to solve this problem. How to resolve port problems... Something is interferi…
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
במחיר סביר 150-250 תמיכה ב-dynamic dns תמיכה בתקן N אינה הכרחית
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
הראוטר: TP LINK WR841N קיבלתי היום את הראוטר, הכל עובד סבבה אבל כשאני מפעיל UTORRENT האינטרנט נופל, ורק אם אני עושה DISABLE DEVICE ואז ENABLE הרשת חוזרת. במחשב השני האינטרנט לא נופל והראוטר ממשיך לעבוד רגיל - ככה שזה משהו אצלי. עשיתי IP סטאטי וPORT FORWARDING בראוטר אבל זה עדיין קורה ובבדיקה עם תוכנה גם אחרי פתיחת הפורטים כתוב שהפורטים סגורים. אני בWIN 7 אם זה משנה.
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ואני מחוברת דרך HOT בראוטר. כשאני מנסה להתחבר להואטלוק המשרדי VPN בצורה אלחוטית ה-ראוטר חוסם את הגישה. כאשר אני מחברת את המודם ישירות למחשב ה-VPN והאולוק עולים מיד. כיצד ניתן לפתור תקלה זו? יש לי ראוטר מסוג TP-LINK 641 אודה לתשובה בדחיפות! יום נעים! שיר
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-