עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני מחפש ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי בתקן 802.11n מבקש המלצות בבקשה האם התקן 802.11n הוא תקן טוב ויציב?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  2. שלום יש לי בבית ADSL, מחובר לראוטר ושני מחשבים. שני המחשבים מחוברים לראוטר ע"י כבלי רשת. אחד מהמחשבים מסרב לקבל IP כאשר השגיאה היא "קישוריות מוגבלת או חסרה", אני מקבל IP בסגנון 169xxxxxxxxx. הכרטיס רשת הוא מובנה בלוח אם, צ'יפסט של VIA. הסרתי את הכרטיס מהמנהל התקנים (WIN XP) הורדתי את הדרייברים מהאתר של VIA וניסתי להתקין, כלום. בדקתי את הכבל ע"י חיבור מחשב נייד לכבל והוא מקבל IP בלי בעיות. יכול להיות שהWIN נדפק והבעיה לא בכרטיס רשת? או שצריך להתקין כרטיס רשת נוסף כי המובנה כנראה נדפק? תודה עוד משהו ששכחתי להוסיף, כשעשיתי PING למשל מהמחשב לעצמו, או לכתובת אחרות (שברור לי שהוא לא יכול שאני אמור לקבל REQUEST TIMED OUT), במקום הכתובת כתוב בשורת PINGING XXXX wit…

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  3. מתוך סקרנות. עשיתי חיפוש בגוגל, אבל הגעתי לאתרים שמסבירים בצורה מסובכת על שכבות אינטרנט וכו', ואני סך הכל מעוניין בהסבר הקצר.

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by dovik,

אחרי כל עדכון של FF מנהל ההורדות לא מופיע בלחיצה על עכבר ימני.. זה מתחיל להופיע רק אחרי אתחול המערכת..וזה לא כ"כ מתאים לי... האם ניתן לכוון באופציות שזה לא ידרוש אתחול? או אולי יש מנהל הורדות יותר טוב מזה? שלא ידרוש אתחול כל פעם..

5. אני מעוניין לחבר את הראווטר לשניהם ולהשתמש בו לגלישה בשניהם. למרות אין זה נשמע הגיוני, לי בכל אופן, האם זה אפשרי או שהפתרון הוא אלחוטי או שני ראווטרים, או אמצעי פיצול ? אציין כי ברצוני לגלוש בו זמנית או אחד מוריד ובאחר אני גולש. מה עליי לעשות?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  6. איך לסגור ICMP (פינג) נכנס ברואטר Linksys WRT54GL עם DD-WRT ? או שזה כבר חסום ? אם כן איך אני יכול לבדוק אם זה חסום או לא....

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by x-dude,

לפני שתגידו לי שזה לא שווה והכל עזבו,אני רוצה\צריך רשת אלחוטית בבית ל 3 מחשבים. השאלה שלי היא כזאת: האם אני חיב נתב או רק 3 כרטיסי רשת אלחוטיים (יש לי מודם של הכבלים),ראיתי כמה כרטיסי רשת אלחוטיים (PCI) שעובדים על 55Mbit אבל אין לי מושג אם אני צריך לקנות נתב או להשתמש במודם בתור נתב (אם אני אצתרך להשתמש במודם האם אני צריך לדעת משהו ספציפי?) כרגע יש לי רשת עם 2 מחשבים (כבל מוצלב).

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by 3gh,

התחילה לי בעיה לפני איזה שעתיים יש לי אנטרנט מהיר ADSL 750 ואני מוריד במהירויות מחרידות , מאתרים ישראלים על איזה 5-10 קילובייט לשנייה אתרים בחו'ל יותר לאט. הרצתי ad ware ואנטי וירוס וזה לא עזר. כיביתי את כל התוכנות שמשתמשות באנטנרנט ועדיין יש לי את הבעיה הזאת. אני אצל אנטרנט זהב ואף פעם לא הורדתי בכאלה מהירויות , התקשרתי לספק והם אמרו לי בתמיכה לכתוב בהפעלה CMD ואחר כך שיפתח לי ריבוע שחור להקליד שם netstat כדי לראות אם יש תוכנות שמשתמשות באנטרנט שפועלות ברקע , אני סגרתי את כולם אבל בריבוע השחור היו המוווון תוכנות של יכולתי לזהות... הנה התמונה שצילמתי [ftp=ftp://http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0 0f3/m/e/i/r/a/v/h/a/u/b/e/n/@/@/@/@/@/@/@/ @/@/@/@/@/@/r/200406191817412351…

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  9. ניסיתי להכניס את כתובת הראוטר שלי בדפדפן, אבל הוא לא מגיב. מצורפת תמונה של IPCONFIG עם הנסיון. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  10. היי, יש לי במחשב אחד וויסטה ובשני XP ואני מנסה לעשות שאני יוכל גם מהמחשב שיש בו וויסטה להדפיס דרך הרשת הביתית. ניסיתי להגדיר (המדפסת נמצאת במחשב עם הXP..) ולא הצלחתי.. מישהו יכול לעזור לי? (לתת מדריך עם תמונות או להסביר טוב...) תודה.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  11. Started by pushel,

היי, יש לי 2 קומות בבית. הראוטר המודם והמחשב הראשון נמצאים בקומה העליונה (המחשב מחובר בכבל לראוטר) והמחשב שנמצא בקומה התחתונה לא קולט את הרשת של הראוטר מלמעלה. מה אני יכול לעשות כדי שתהיה קליטה גם למטה (אולי להוציא מהראוטר אנטנה עם כבל של 10 מטר למטה נגיד...) תודה

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  12. אז את השם משתמש הוא נותן אוטומטית, אבל מה הסיסמה? במחשב השני יש WINDOWS 2000. איך אני רואה את הסיסמה שלו?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by The_Maestro,

שלום! יש לי ארבע מחשבים זהים celeron 1.7 128 MB Asus mother board WinXP Home Alcatel home ADSL Modem חדשים ומפורמטים ניסיתי לחבר את ארבעתם לרשת ביתית בעזרת HUB ישן של TP LINK אבל מה שאני לא עושה אין רשת ניסיתי להגדיר דרך הווינדס ניסיתי להגדיר אותם ידנית ה HUB מראה שיש תעבורה של מידע אבל זה כיאלו המחשבים לא רוצים להראות אחד את השני מה אני צריך לעשות????? תודה מראש נ.ב. השתמשתי בשתי המדריכים באתר והם לא עזרו

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  14. שלום חברים כחלק מתהליך ההקמה של סניף פיצה חדש ברחוב אלנבי בתל אביב החלטתי לשלב במקום רשת אלחוטית wifi מה הצעדים הדרושים ובמה זה כרוך? החל מתשתית ועד לספק . מחירים ועלויות גם יעזרו מאוד תודה מראש שחר.

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by choochoo,

הי, אני רוצה לקנות את המוצר שמבוסס על Realtek RTL8188CU .... אני רואה שהו תומך בתקן N אבל לא בטוח שתומך ב- B/G ... האם למישהו יש נסיון (הינה הלינק למוצר http://www.dealextreme.com/p/ultra-mini-nano-usb-2-0-802-11n-150mbps-wifi-wlan-wireless-network-adapter-48166) תודה

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by yotam360,

שאני משחק ברשת עם אח שלי ב-CS:CZ (יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ב-LAN) כלומר רק אני והוא משחקים על הרשת שלנו ויש פינגים ענקים של 200-1000. זה אמור להיות ככה או שהראוטר גרוע (אינטרנט 2.5 הורדהה ו-150K העלאה)???

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by Mczestaw,

יש לי ROUTER, הוא מוגדר ויש לי גישה אליו דרך האייפי בדפדפן, הוא פועל והכל... אבל אני רוצה לבטל אותו ולהפוך אותו למודם רגיל ואני לא מצליח, אני לוחץ על RESET ומנסה לאפס אותו, אבל הוא מתעקש לעבוד כROUTER מה אני יכול לעשות? תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by ari_s,

האם זה נכון שיש איזשהו דיסקט שיכול ליצור את הרשת ? בנסיונותיי להקים את הרשת כל מחשב זיהה את עצמו ברשת אבל לא את השני. האם יתכן שהבעיה היא שמדובר בשתי מערכות הפעלה, אחת עם NTFS והשנייה FAT32 ? כיצד יוצרים דיסקט שכזה ? - הבנתי שזה אפשרי לXP . האם גם אפשרי ל WIN2000 PRO?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  19. רציתי לשאול אם אני יכול לעשות דבר כזה, כי לא הבנתי מהפוסטים האחרים אם דבר כזה אפשרי: אם יש לי ראוטר אני יכול לחבר אותו כך: לפני: אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]----------מחשב /____מחשבים אחרי: \------(ישר)--------מחשב 3 אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]--------(כבל מוצלב)--------SWITCH-----(ישר)----מחשב1 /____מחשבים | /___(ישר)______מחשב2 …

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  20. שלום למקצוענים!!! רציתי לדעת האם קיים בנמצא ראוטר אלחוטי עם אפשרות נוחה וקלה של RF KILL ושהראוטר עם הכניסות הקוויות ימשיך לעבוד רגיל? הצורך שלי באינטרנט אלחוטי הוא מינימלי ו95% מהזמן אני משתמש ברשת הבייתית הקווית שלי .. תודה.

21. אחרי הרבה ניסיונות, הצליחה חברת Cisco למכור בסוף השבוע את חטיבת המוצרים הבייתים שלה - Linksys, שנחשבת לאחד המותגים המיתולוגיים בעולם התקשורת. השמועות על הרצון של Cisco להיפטר מחטיבה זו מסתובבות בשוק כבר זמן רב. כל הסיבות לכך והמשמעויות הנובעות מכך, בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=3191

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by elni,

התקנתי אתמול WIN 8 והכל עבד חלק גם האינטרנט אבל אחרי מצב שינה הוא מחפש איזה 20 שניות רשת ואז נתקע על LIMITED....הבעיה נפתרת רק אם אני עושה ריסטארט אבל שוב חוזרת אחרי שהמחשב קם ממצב שינה. הבעיה הזאת לא קרתה לי בחיים בWIN 7....שוב! היא קורה רק אחרי מצב שינה! יש לציין שהמחשב מחובר לראוטר באופן חוטי.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  23. האם רצוי לתת לריפיטר SSID זהה לזה של הנתב? אם שני ה- SSID של הנתב ושל הריפיטר זהים, למי יתחברו המכשירים הניידים? למי שיש את האות החזק יותר, או מי שענה למכשירים הניידים ראשון?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by oren,

שלום רב, לאחר קריאת המדריך של מייקרוסופט Set up a wireless network without a router רכשתי כרטיס רשת אלחוטי PCI כדי להגדיר את המחשב הנייח אשר בסלון כ- Ad hoc על-מנת שאוכל מחדר השינה באמצעות המחשב הנייד להשתמש באינטרנט ובקבצים אשר במחשב הנייח. התקנתי את הכרטיס רשת וכאשר אני מגיע לשלב הזה בו אמורות להופיע לי שלוש לשוניות במאפייני הכרטיס האלחוטי (General, Wireless Networks ו- Advanced) אני נתקע משום שמופיעות לי רק 2 לשוניות: General ו- Advanced. האם מישהו יודע לאן נעלמה הלשונית השלישית וכיצד ניתן להשיבה? אני משתמש ב- Windows XP SP3. תודה רבה, אורן.

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  25. Started by harbinger,

87.68.122.45 איזה ספקית זאת? אני יודע שזה בזק+ספקית , ואם זה שרות מיוחד גם להגיד בבקשה , (גיימר,SAFENET) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים