רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי ארבע מחשבים זהים celeron 1.7 128 MB Asus mother board WinXP Home Alcatel home ADSL Modem חדשים ומפורמטים ניסיתי לחבר את ארבעתם לרשת ביתית בעזרת HUB ישן של TP LINK אבל מה שאני לא עושה אין רשת ניסיתי להגדיר דרך הווינדס ניסיתי להגדיר אותם ידנית ה HUB מראה שיש תעבורה של מידע אבל זה כיאלו המחשבים לא רוצים להראות אחד את השני מה אני צריך לעשות????? תודה מראש נ.ב. השתמשתי בשתי המדריכים באתר והם לא עזרו
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
i want to bypass the "master to all" option in some network... how to do it?? thx
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום על איזה ספק אתם ממליצים שנותן להוריד חופשי. ורצוי ללא התחייבות אני כרגע עם נטויזן במהירות 2.5 במחיר 25 ש"ח ובהתחייבות לשנה (אבל המהירות על הפנים, לא כמו שהיה פעם) תודה
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
האם יש תוכנת מרכזיה. כלומר תוכנה שהיא שולטת באינטרנט שלך ,במהירות בהכל
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה. יש לי רשת ביתית אלחוטית. הראוטר מחובר למחשב נייח. ומחשב נייד מתחבר מכל מקום בבית. הבעיה היא במחשב הנייח - שכשהנייד גם מחובר לראוטר המחשב הנייח מקבל LowID במיול. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה? תודה לכל העוזר...
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
לפי עיתון מעריב, הטכנלוגיה תהיה מאושרת לשימוש בישראל והחל מאוקטובר 2003 יוכלו כל בתי ישראל (למי שיש לו כסף כמובן) להשתמש בטכנולוגיה אלחוטית זו. כאמור הטכנולוגיה משתמשת בתחום תדרים שך 2.4Ghz אך בהספקים נמוכים, מה שיכול לשרת מבנים סגורים וקטנים יחסית.
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
למה לכל הארצות יש דומיינים של קיצורים לדוגמא: cz se ורק לישראל יש co.il למה יש co ?? מה זה מסמן.. בתודה fux
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אחרי הרבה ניסיונות, הצליחה חברת Cisco למכור בסוף השבוע את חטיבת המוצרים הבייתים שלה - Linksys, שנחשבת לאחד המותגים המיתולוגיים בעולם התקשורת. השמועות על הרצון של Cisco להיפטר מחטיבה זו מסתובבות בשוק כבר זמן רב. כל הסיבות לכך והמשמעויות הנובעות מכך, בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=3191
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי חברים! אני רוצה שתעזרו לי עם שאלה שעלתה לי לראש. אם אני מחבר את המחשב שלי ל-2 רשתות אינטרנט שונות בו-זמנית (למשל, אחד דרך מתאם רשת אלחוטי ואחד דרך מתאם הרשת החוטי ) מהירות האינטרנט שלי תגדל?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי נתב אלחוטי של TRENDNET תקן G עם 4 כניסות חוטיות. 1. אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי שיעבוד בתקן N לשידרוג מהירות הרשת האלחוטית. 2. ובנוסף להתקין בחדר אחר בבית רכזת חוטית. א. האם אוכל להשתמש בנתב האלחוטי הישן שלי כרכזת חוטית (ולבטל אופציית האלחוט) שייכנסו בה שני כבלי רשת לחיבור לנתב האלחוטי תקן N ובכך אחסוך רכישת רכזת חוטית? ב. אם כן אז האם זה מחייב ששני המכשירים יהיו מאותה חברה או שהדבר לא חשוב? תודה.
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי, אני צריך נתב אמין שיתאים לADSL וכבלים (PPPOE ו PPTP או L2TP) חשוב-טווח ועמידה בעומס של שיתוף קבצים. אני יודע שיש LINKSYS WRT54L חוץ ממנו יש עוד משהו או משהו עדיף. זה לאחי, הוא לא ממש מבין אז אני לא חושב שתתוקן קושחה בגלל זה אני שואל על נתבים אחרים
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית וישנם שני מחשבים כאשר אני משתמש ב-remote desktop של ה-xp יש כמה דברים שמעצבנים אותי למשל כשאני נכנס דרך המחשב המרוחק אז החשבון של המחשב שאליו התחברתי עושה Logout ואני רוצה שברגע שאני אתחבר למחשב מרוחק אז למי שישתמש במחשב המרוחק תהיה עדיין שליטה במחשב. האם זה אפשרי?? האם זה קיים בתוכנה אחרת ולא בתוכנה שבנויה ב-xp?? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחותי צריכה המלצה על ראוטר על מנת ליצור רשת אלחוטית בדירה לא גדולה. יש לה אינטרנט במהירות 2.5 מגהבייט בחיבור כבלים, לרשת האלחוטית יתחברו מקסימום 2 מחשבים (ניידים) בו זמנית. אני רוצה להמליץ לה לקנות ראוטר פשוט אך אמין, ללא ניתוקים, ובעלות כמה שיותר נמוכה לאור הצרכים הבסיסיים . לאחר חיפוש ברשת מצאתי מוצר שאבקש לדעת אם הוא עונה על הדרישות ומומלץ . במידה ולא המלצות על נתבים אחרים יתקבלו בשמחה. תודה רבה מראש ;D Tenda W311R : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22966108&af=2055&bid=true
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
התקשרתי היום לבזק לעדכן את חבילת האינטרנט שלי (כרגע 1.5 מגה),והנציגה אמרה לי שכל החבילות היום מותנות בהתחייבות לשנה!!! WTF?? למה? באף חברה סלולרית או יס או הוט לא מבקשים התחייבות לשנה! מישהו אמר פה מונפול??? בכל אופן אני מחפש אלטרנטיבות.(או שפיות) יש לכם עצות? לי לפחות לא נראה הגיוני להתחייב לשנה לבזק !
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום וברכה. אני זקוק להמלצה על נתב שיוכל להתמודד עם המשימה הבאה: הנתב עומד באמצע שטח, וברדיוס של 400 מ' ממנו (בקשת שרוחבה 180 מעלות) מפוזרים עד עשרה מחשבים ניידים, שצריכים לקבל דרכו גלישה לאינטרנט. אין צורך שהמחשבים יקיימו רשת ביניהם. אין צורך בהגדרות אבטחה. מדובר בכפר נופש, עם בקתות מפוזרות - בתוך הבקתות נמצאים המחשבים. כלומר: אין הפרעות מרשתות אחרות, ואין צפיפות בנייה גבוהה. החיבור לאינטרנט מתבצע דרך מודם שמחובר לנתב הזה. למעשה, כרגע כבר יש לי רשת כזו. הראוטר הוא wrt-54gl עם קושחה של tomato. מחוברת לו (על הגג) אנטנה OMNI עם GAIN של 8dbi. העסק עבד היטב תקופה מסוימת, ואז הראוטר "התעייף", והקליטה נחלשה מאוד. החלפתי אותו בראוטר חדש זהה - והכל חזר לקדמותו, אבל אני חושש ששו…
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום. תהיתי אם יש דרך בה אוכל "לשלוט" (או לפחות לפקח) על המתרחש במחשב השני, המחובר דרך ראוטר חוטי של Edimax (מסדרת BR) למחשב שלי. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני מתכוון מי לא קובע נגיד שאני יכול להוריד רק כמות מסוימת של גיגה בחודש
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
בנתיים לראוטר שלי יש הספק מרשים ביותר של בעיה ליום, אתמול גיליתי את הקטע של המסנג'ר, והיום גליתי שאני לא יכול לשתף קבצים בין שני המחשבים אז ככה, הגדרתי בשניהם רשת וכו' אבל אני פשוט לא יכול לראות את המחשב השני ברשת.. אז ניסיתי לעשות פינג מאחד לשני וגיליתי משהו מוזר, המחשב שלי מצליח לעשות פינג למחשב השני בלי בעיות, אבל המחשב השני לא מצליח לעשות פינג למחשב שלי (רק להבהיר משהו - שניהם מצליחים להתחבר לראוטר), מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לפתור אותה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
BITTORENT רשום באתר lionetwork: "משתמשים בעלי פיירוול מתבקשים לפתוח את הפורטים 6881 עד 6889 לצורך השגת מהירות מקסימלית. (לא חובה אבל מומלץ!)" רציתי לדעת כיצד ניתן (אם בכלל) לפתוח באלקטל 510 טווח של פורטים? אני יכול לפתוח כל אחד בצורה יחידנית אבל חייבת להיות איזה דרך לפתוח טווח. ומה אתם אומרים? יש SERVICES ידועים שעובדים לפי הפורטים האלו? ברור שכל פורט שנפתח מגדיל את סיכויי הפריצה אבל מה בקשר לאלה ספציפי?
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לאחר קריאת מספר מדריכים, מרוב מידע יצאתי מבולבל. אני רוצה לחבר כבל רשת מהראוטר לשקע בקיר (הכבלים נמצאים כבר בקירות) אני צריך חיבור של 1Gbps לא ברור לי אם אני צריך חיבור ישר או מוצלב? בנוסף יש הסבר מפורט לגבי סידור הגידים בקונקטור, מה אמור להיות סידור הגידים בשקע גוויס? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
לפי הפירסומים ברשת, הכרטיס הזה אמור לשפר את הפינגים לשרתי המשחקים השונים ובכך כמובן להפחית את הלאגים, את זה הוא אמור לעשות בעזרת מעבד במהירות שעון של 400 MHZ ו-64 MB של זיכרון DDR, עד כאן הכל טוב ויפה - אבל מה שאני לא מבין הוא איך בדיוק הכרטיס אמור לשפר את הפינגים?, שהרי הנתון הזה (פינג) הוא מספר שמייצג את הזמן שלוקח לפיסת מידע לעשות את הדרך הלוך ושוב מהמחשב השולח לשרת כלשהו ובחזרה. הפינג, מעצם טיבעו הוא סביל לחלוטין עבור המחשב השולח ותלוי אך ורק בגורמים מחוץ לו, אז איך בעזרת מעבד וזיכרון הוא מצליח לשלוט בשכבה הפיזית של הרשת, מבחינתי שיהיה לו מעבד קונרו יעודי ו-2 ג'יגה זיכרון על הכרטיס, זה פשוט לא נשמע הגיוני. האם פיספסתי משהוא כאן?
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כנראה שהפעם זה סופי. אחרי אין ספור שמועות ורמזים על כך שסיסקו מעונינת למכור את חטיבת הנתבים הבייתים שלה - LINKSYS - בלומברג מפרסם אתמול מידע קונטרקטי על הנושא. http://www.bloomberg.com/news/2012-12-16/cisco-said-to-hire-barclays-to-sell-linksys-division.html לפעמים גם מתיחות של ה-1/4 מתגשמות - http://www.netcheif.com/blog/?p=2103
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
התחילו לי אתמול לאגים באינטרנט. קשה לראות את זה בגלישה באתרים, אבל במשחק שאני משחק יש לי ממש לאגים רציניים, וזה התחיל רק אתמול. מישהו גם הרגיש משהו? או שזה רק אצלי? =\
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שידרגתי את המודם של Alcatel ל Pro כדי לחבר שלושה מחשבים לרשת. לאחר הסרת ה Firewall בפקודות Telnet עדיין הפיירוול פועל, למרות שסטטו שלו על OFF. הציעו לי לשתמש בפתיחת פורטים על מנת שאוכל לקבל קבצים ב ICQ או כל תוכנה אחרת, ללא שום בעיה . אם אפשר להמליץ על תוכנה שעושה זאת, או פיתרון חלופי . תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
האם רק הוט קובעת את המהירות ולא הספק?
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-