עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כרגע אני נמצא במסלול WOW ורוצה לעבור למשהו יותר מהיר יש לי מודם B-FOCUS ROUTER 270 אני רוצה להחליף חבילה\מסלול וגם להחליף את המודם זה ישפר את המהירות (גלישה אימיול וכו') ? על איזה אינטרנט ספק אתם ממליצים מחירים שירות וכו' ??

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  2. ברשותי ראוטר חוטי EDIMAX 6104 המחובר למודם BFOCUS 270 ולראוטר מחוברים שני מחשבים. נכנסתי למסך של הport forwarding בsetup של הראוטר אך שם כשאני רושם את כתובת האייפי שלי אשר לקחתי מהאתר www.myip.co.il ואת הפורטים שברצוני לפתוח מופיעה לי ההודעה הבאה: "Invalid IP address! It should be set within the current subnet". אודה מאוד לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by Cheif,

במדריך המצ"ב הוספתי טבלת צירופים המאפשרת להעריך את המהירות התאורטית המקסימאלית שתושג בין הנתב לבין כרטיס הרשת בהתאם לתקן שבו כל אחד תומך. http://www.netcheif.com/Articles/WiFi_Speeds/WiFi_Speeds.htm

4. Started by Cheif,

תערוכת CES 2018, שנסגרה בסוף השבוע שעבר, היתה אחת הדלות ביותר בתחום התקשורת הביתית. בפוסט המצ"ב תמצאו את דעתי על הסיבה לכך. http://www.netcheif.com/blog/?p=7036

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by Mr_ShoKo,

שלום, קיימת שצלי בעיה שהתחילה לפני יומיים שלושה, האינטרנט נורא איטי, מיהירות ההורדות עומדת בין 10 ל- 25 ק"ב. ניקיתי את כל קבצי ה-cookies וההיסטוריה, עשיתי ריסטרט למחשב, הוצאתי את המודם מהחשמל. יש עוד אפשרויות שאוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה ? כמה דברים שחשוב לציין, למחשב יש כרטיס רשת אל חוטי, הראווטר נמצא קומה מעל לקומה שבו נמצא המחשב. תודה רבה והמשך לילה טוב.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  6. שלום, דבר ראשון חשוב לדעת מערכת וינדוס אקס.פי פרופשיונל בשפה האנגלית כרטיס רשת ראשון, און בורד מחובר למודם ADSL, עובד כראוי כרטיס רשת שני, אדימקס (רילטק) מחובר למחשב אחר (מערכת לינוקס) בכל מקרה... הכרטיס השני מוגדר בתור 192.168.0.1 והמחשב השני (הלינוקס) שמחובר אליו, מוגדר בתוך 192.168.0.2 שתי המחשבים מסוגלים לשלוח ולקבל פינגים מה 192.168.0.2 אבל הכרטיס 192.168.0.1 לא מגיב לפינגים לא עונה... עכשיו, המחשב הראשון יוצר קשר עם המחשב השני מקבל ממנו פינגים והכל אז מה בעצם הבעיה ?!?! למה לאזעזל הוא לא מגיב ??

7. התחילו לי אתמול לאגים באינטרנט. קשה לראות את זה בגלישה באתרים, אבל במשחק שאני משחק יש לי ממש לאגים רציניים, וזה התחיל רק אתמול. מישהו גם הרגיש משהו? או שזה רק אצלי? =\

8. Started by xnimrod,

שלום אני צריך עזרה דחוףףף. קניתי עכשיו מצלמת ip ויש לי נתב אלחוטי בעסק ואני לא יודע כיצד לקשר בינהם שאני יוכל ראות מרחוק את מה שהמצלמה רואה??? יש לי כתובת ip קבועה וכל מה שצריך. האם תוכל להסביר לי איך אני מגדיר את הנתב שלי שיתקשר עם המצלמה??? יש לי router של Siemens SL2-141 חדש של חברת בזק. תודה רבה נמרוד.

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  9. כרגע אני אצל קווי זהב ,והשירות מעולה (למרות מה שכולם אומרים) אחלה אינטרנט,מהיר טוב יציב,ובלי ניתוקים. אני רוצה לעבור כי עוד מעט ניגמרת לי החצי שנה ואז המחיר יעלה ל140 או יותר(פיייי!!! טירוף!) אז אני רוצה לעבור ל 013...אני רוצה להישאר בחבילה של 0.5 מגה ADSL כמה זה עולה אצלהם??? והאם הם מספקים מודם???

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  10. Started by AdiD,

יש לי ראוטר edimax br-6204wg, עד אתמול הכל היה בסדר, ואז הייתה תוכנה אחת שהתקנתי שהיא שינתה משהו ואז לא הצלחתי להתחבר יותר, ועכשיו אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט בעזרת הראוטר, אלא רק בעזרת החייגן של המודם, כאשני מחבר את הראוטר הנורות של הLAN לא דולקות וגם כשאני מנסה להתחבר לכתובת של הראוטר לא מוצג לי כלום..

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  11. Started by dani,

קונים לאח שלי מחשב חדש וזה אומר שיהיו לי 3 מחשבים בבית וזה אומר שאני צריך Switch אני צריך המלצה לאיזה Switch לקנות עד איזה 200 שקל ככה 200 וקצת (כי אני רואה שהם לא עולים כל כך הרבה)

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by wallace,

היי, אני מניח שזו בעיה מוכרת, ואפילו התמודדתי איתה בהצלחה בעבר. יש לי 2 מחשבים בבית, ואני מחבר בניהם בכבל רשת ישירות ללא תיווך. לאחרונה החלפתי את אחד המחשבים וחיברתי אותו עם אותו כבל רשת למחשב B. מהירות ה"הורדה" ממחשב B ל A החדש מגוחכות (כמה מאות קילובייט לשנייה). לעומת זאת, מהירות השליחה ממחשב A למחשב B היא קרובה מאוד למקסימום של הקו - 60 מגה לשניה. כמו שאמרתי, הייתה לי את הבעיה הזאת גם בעבר והצלחתי להתמודד איתה *כנראה* ע"י שינוי ערכים בהגדרות של הדרייבר. אולם, אני לא מצליח לעשות זאת הפעם, וכל הנושאים שעולים בחיפוש בגוגל מדברים בעיקר על החלפת כבל או שדרוג דרייבר. ניסיתי לכבות את כל האפשרויות של "offload" ן"checksum", ואף שיחקתי ב jumbo frames (למרות שכרטיס הרשת במחשב …

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  13. שלום! אני ראסטה-רפי ואני חדש פה חיפשתי בפורומים תשובה לשאלה אבל לא מצאתי ולכן אני פותח אותה בפניכם: האם אתרים יכולים לקרוא את כתובת ה-MAC שלי? אילו גורמים חוץ מנתב \ מחשבים ברשת מקבלים גישה לכתובת זו? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by pushel,

היי, יש לי 2 קומות בבית. הראוטר המודם והמחשב הראשון נמצאים בקומה העליונה (המחשב מחובר בכבל לראוטר) והמחשב שנמצא בקומה התחתונה לא קולט את הרשת של הראוטר מלמעלה. מה אני יכול לעשות כדי שתהיה קליטה גם למטה (אולי להוציא מהראוטר אנטנה עם כבל של 10 מטר למטה נגיד...) תודה

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  15. Started by xroil,

יש לי ראוטר TPLINK 1043ND שקניתי לא מזמן ובמחשב אחד ברשת האינטרנט איטי מאוד (ובמחשב המחובר בכבל האינטרנט בסדר גמור). במחשב הזה יש כרטיס רשת של Edimax וגם התכנה של הכרטיס רשת שבאמצעותה המחשב מתחבר לרשת היא של Edimax. (לפני הTPLINK היה לי Edimax 6204Wg, והיה בסדר עד שהתקלקל) עריכה: הכרטיס רשת במחשב הוא תקן G. אני צריך להחליף לתקן N? האם הכרטיס הזה: ‏TP-Link TL-WN821N nMax 802.11n Wireless N USB Adapter 300Mbps‎ הוא טוב? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  16. Started by nimrodh,

למחשב שולחני שעבד ברשת אלחוטית חיברתי כבל רשת (מאותו ראוטר ששידר לו את האינטרנט האלחוטי) בגלל בעיות קליטה באלחוטי. את הפלגים משני צידי הכבל הארוך חיברתי בעצמי (30 מטר אורך כבל שהושחל בקירות), החיבורים בוצעו כהעתק לכבל רשת קצר שיש ברשותי ובאותן הצלבות כפי שגיליתי שקיימות בכבל הקנוי. בדקתי את הכבל הארוך בסיום העבודה עם לפטופ והיה אינטרנט תקין. כשחיברתי אותו למחשב השולחני הכרטיס רשת ניסה לייבא כתובת רשת אך לא הצליח ונתקלתי בשגיאה (מין סימן קריאה צהוב על המחשב הקטן שמסמל את החיבור לאינטרנט), גם בעוד מחשב שולחני עם כרטיס רשת אחר נתקלתי באותה תופעה. למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה? תודה מראש, נמרוד.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  17. אני מעוניין להשקיע גג 250 שח, בעקבות הודעה פה בפורום ירדתי מ1043 כי אומרים שהוא מתנתק הרבה ואני לא מעוניין להתקין עליו קושחה אחרת. יש המלצות? מיועד לבית כ100 מטר, הראוטר די במרכז, ללא ממ"ד, תשתית כבלים(כרגע...). לא חובה חיבור USB חשוב מאוד שיהיה אמין מבחינת ניתוקים, ושיתמוך במספר חיבורים גדול לצורכי טורנטים בעיקר. תודה!

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  18. יש לי קליטת WiFi חלשה בממ"ד (כרגע המחשב השולחני בממ"ד מחובר בחיבור אלחוטי) האם מתאם רשת אינטרנט על גבי רשת החשמל יכול לעזור ? אני עם פרטנר פייבר חצי ג'י'גה האם הדבר הזה יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  19. קודם כל שלום לכולם! רציתי לשאול אם זה אפשרי להקים רשת בוירטואל פיסי בית מערכות ההפעלה ולשתף קבצים בינהם ואם כן איך עושית את זה תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by Evy_A,

היי, במסגרת שיפור התשתית ל100 מגהביט, אני זקוק לראוטר שיאפשר לי חיבור שינצל את כל רוחב הפס. אני משתמש במקבוק אייר 2012 (תומך בתקן N וללא תמיכה ב40Mhz בחיבור ב2.4Ghz), ולכן זקוק לראוטר דואל-בנד. קראתי את הביקורת על האדימקס החדש בתקן AC שעובד גם בתדר 5 גה״ז, אבל מאחר ואין לי שימוש בתקן AC חשבתי לברר האם יש חלופה טובה יותר. ושאלה לסיום: האם האדימקס תומך בודאות בשימוש בתדר 5 גה״ז כרשת N ולא רק AC? תודה

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by House M.D.,

אני מחובר לנטויז'ן במהירות 5MB ותשתית בזק. כבר שנה שיש לי כל הזמן בעיות ואיטיות בגלישה. מהירות ההורדה בסדר, אבל הגלישה פשוט איטית בלי שום סיבה שנראית לעין ובלי תוכנות שיתוף קבצים פעילות. אפילו אתרים בארץ כמו ynet עובדים ממש לאט. ויש לי חוסם פרסומות. היום עשיתי השוואה בין הרשת שלי לרשת של השכנים. יש להם גם נטויזן אבל 2.5MB ותשתית הוט. הקליטה של הרשת שלהם היא בסביבות ה 40%, למרות זאת האינטרנט פשוט טס! כל האתרים נטענים ממש מהר. אז, האם הבעיה אם כך היא בתשתית? או שגם בספקית יש סוגים שונים של ניתוב וכו' אני פשוט לא מבין בזה כל כך... לסיכום, למי עלי לפנות לעזרה? תודה.

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by 1tanai,

האם יש תוכנת מרכזיה. כלומר תוכנה שהיא שולטת באינטרנט שלך ,במהירות בהכל

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  23. היי מדובר על שטח של כ-200 מ"ר בו קיימים 2 מבנים במרחק של כ-20 מטר זה מזה. אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שתהיה ממנו קליטה מירבית ממבנה אחד לשני. אחד המבנים עשוי בטון אם זה משנה... בנוסף, מדובר על תשתית של בזק... רצוי מכשיר של חבר וגלוש ולא להתעסק איתו יותר מדי... תודה,

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by yosizach,

העם התוכנה SpeedGuide Programs TCP Optimizer באמת עוזרת או שעדיף להתחרק ולשאיר את הגדרות של ה windwos חבר שלי אומר מי שהוא הפעיל אותה .. המיול האט לו בצורה רצחנית וגלישה יותר מהירה אבל ההורדות נדפקו לא יודע ... מה זה עושה בכלל והעם אפשר לחזור בטוח להגדרות שהיו לי אחרי שאני מנסה

• 4 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.