עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Mczestaw,

יש לי ROUTER, הוא מוגדר ויש לי גישה אליו דרך האייפי בדפדפן, הוא פועל והכל... אבל אני רוצה לבטל אותו ולהפוך אותו למודם רגיל ואני לא מצליח, אני לוחץ על RESET ומנסה לאפס אותו, אבל הוא מתעקש לעבוד כROUTER מה אני יכול לעשות? תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 896 צפיות
  2. Started by fire15,

הפכתי את המודם לפרו יצלחתי הוא עבד והכול אך יום אחר כך הוא לא עבד והיגיב אז מה הבעיה למה?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  3. Started by avi1231231900,

אתם יכולים לעזור לי לבנות סקריפט שיעביר קבצים בין תיקיות.? המצב הנתון הוא שיש שתי מחשבים עם כונן משותף ואני רוצה שאני מעביר קבצים ממחשב A למחשב B הקבצים שהעברתי יעברו אוטומטית לכונן בדיסק קשיח במחשב B תודה

4. לא, היא עוד לא מתה ואלה לא דברי הספד, אך מצבה של מערכת רישום המתחמים (דומיינים) הישראלית הוא בכי רע. בגלל מאבקי כוחות בתוך הוועד, מזניח איגוד האינטרנט את הטיפול במערכת קריטית זו והיא נותרה מפגרת טכנולוגית וחשופה אבטחתית. זהו פרק נוסף סידרת הפוסטים על איגוד האינטרנט הישראלי, הכולל סיקור נרחב ומקיף של הפגמים במערכת. http://www.netcheif.com/blog/?p=2803

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  5. עברתי לאינטרנט בכבלים של נטוויז'ן. הם נתנו לי את כל ההגדרות שאני צריך כדי להתחבר בעזרת חייגן ממחשב בודד. אני רוצה להשתמש בראוטר של edimax 6104K כדי לשתף את חיבור האינטרנט לכל המחשבים ברשת. איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  6. היי! אז נתחיל מנתונים יבשים: 1. יש לי חיבור של בזק 100 מגה ADSL, לא מתכנן לעשות סיבים כי בעל הדירה כרגע לא בקטע של לשדרג. 2. יש לי מחשב נייד, נייח, מכשיר פלאפון וטלוויזיה מחוברים לנתב, מתוכם רק הפלאון בWIFI. (פלאפון חדש של סוני) כרגע יש לי ASUS AC 68U מעודכן עם קושחת MERLIN. הכל בינתיים עובד בסדר, אבל ראיתי נתבי ASUS חדשים של גיימינג בעלויות של 800-2000 ש"ח עם WIFI6 ורציתי לשאול לדעתכם האם יהיה לי שיפור מורגש ביציבות החיבור/אבטחת החיבור משדרוג שכזה? אם לא, מי כן יועיל מראוטרים כאלה כדוגמת AX88U או הROG החדשים שעולים 1500 ש"ח?

7. בארץ (לפני שאני מזמין ב- ebay, אני רוצה לדעת אם אפשר לקנות בארץ...). למישהו יש מושג ?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by וורן,

שלום לכולם!! יש לי בבית מחשב נייח עם win7 ultimate. כמו כן יש לי בבית מחשב נייד עם win7 ultimate. יצרתי קבוצה ביתית ביניהם והצלחתי לעשות שיתוף של ספריות אך לא הצלחתי לעשות שיתוף של כוננים. אשמח אם תעזרו לי בעניין הזה.

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  9. Started by sky1sky10,

שלום לכם, ברשותי נתב אלחוטי של TRENDNET תקן G עם 4 כניסות חוטיות. 1. אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי שיעבוד בתקן N לשידרוג מהירות הרשת האלחוטית. 2. ובנוסף להתקין בחדר אחר בבית רכזת חוטית. א. האם אוכל להשתמש בנתב האלחוטי הישן שלי כרכזת חוטית (ולבטל אופציית האלחוט) שייכנסו בה שני כבלי רשת לחיבור לנתב האלחוטי תקן N ובכך אחסוך רכישת רכזת חוטית? ב. אם כן אז האם זה מחייב ששני המכשירים יהיו מאותה חברה או שהדבר לא חשוב? תודה.

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by choper,

אהלן לאחרונה רכשתי ראטור של LEVEL 1 מדגם WBR 6020 והוא מחובר אל מודם כבלים מחברת MOTOROLA מדגם SURFBOARD עכשיו הלפטופ מתחבר, והמחשב הנייד לא מתחבר וכנ"ל האיפון.. בבקשה עזרה אם אפשר !!

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by ran1809,

אז ככה יש לי מחשב נייד ועליו הגרסא האחרונה של מסנג'ר אני וחברה שלי עושים שיחת ווידאו והווידאו זז ממש לאט עד כדי מצב שאם עושים תנועה אולי אחרי 20-30 שניות רואים אותה בווידאו..! יש לציין שכאשר שני הניידים היו על אותה רשת כלומר היינו אצלה או אצלי זה עבד מהר וראו טוב התנועות היו די אונליין די מציאותיות..! מדוע כאשר אנחנו מרוחקים קצב העברת הנתונים כה איטי עד כדי כך שממש אי אפשר לנהל שיחת ווידאו..!? אשמח לעזרה אני ממש צריך את זה.!! תודה רן

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  12. Started by yhlove,

הי חברים מישהו יודע איפה אפשר לקנות HUB ? מישהו מוכר קופסה כזו? יש אנשים שיש להם את זה בארון או במחסן מלפני כמה שנים ולא משתמשים בזה כבר. אני אשמח שמישהו יצור איתי קשר. אני מתכוון ל-HUB ולא ל-SWITCH !!!! וזה ממש קריטי. מי שלא יודע מה ההבדל אז ככה: HUB זהו למעשה מכשיר "טיפש" יותר שמשכפל כל פקט שהוע שומע בפורט מסוים לכל שאר הפורטים מבלי ללמוד איזה כתובת פיזית יושבת מאחורי כל פורט. למה זה טוב ולמה אני צריך את זה? מי שעובד עם מערכות תקשורת ומעוניין לדבג את התקשורת יכול להעזר בהאב שכן כל פקט משוכפל לכל הפורטים. זהו כלי מאוד יעיל אך כיום קשה למצוא HUB . תודה

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  13. אוקי קניתי ראוטר פשוט חשבתי שיהיה מספיק טוב בשביל גלישה בסיסית אז כך כשאני מתחבר דרך הראוטר באתרי בדיקת מהירות הוא מראה שהכל בסדר והמהירות 12MB גם ביוטיוב מעלה HD אבל במאקו הוא בקושי מטעין את הסרטים והם קפואים כאלו , ניסיתי ווירלס ו כבל ישיר מהראוטר . כשאני מנסה ישירות מהמודם למחשב הכל זורם טוב ויפה . לא מבין איך אפשר לסדר את הבעיה , משהו בהגדרות אולי ? מקווה שלא צריך להחליף ראוטר. יש הוט ובזק בינלאומי .

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  14. שלום אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי פנימי עם טווח קליטה הכי גדול שיש וחזק אשמח להמלצה תודה ראיתי שיש גם כל מיני צלחות כאלו.. יש למישהו ניסיון עם הדברים האלו?...הם באמת חזקים?... אחרי חפירה לא קטנה במהלך היום והלילה הגעתי למסקנה שכרטיס חיצוני דוגמת ALFA AWUS036NH יהיה חזק ויעיל יותר מכל כרטיס PCI פנימי... למעט אולי אחד או שניים שהם יקרים מאד או לא בארץ וגם להם יתכן מאד שהוא חזק יותר אם לא שווה... מה אתם אומרים? תודה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  15. Started by SensatioN,

שלום, אני עושה רשת חוטית עם ראוטר ובמחשב השני אין כרטיס רשת , איזה כרטיס רשת אני צריך ואיזה ראוטר ?

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by House M.D.,

שלום. אני מחפש מודם ADSL זול, עם תמיכה במהירויות של 5-10 מגה. מצאתי ב dealextreme שני מודמים : http://www.dealextreme.com/p/802-11g-54mbps-adsl2-wireless-broadband-router-with-single-ethernet-port-33568 http://www.dealextreme.com/p/zyxel-2-4ghz-54mbps-802-11g-b-adsl2-wlan-wifi-wireless-broadband-router-33917 זה גם ראוטרים אבל אני מתכוון להשתמש בהם רק כמודם ולחבר ל Linksys WRT54GL השאלה היא האם הם יתמכו בתשתית של בזק בארץ? תודה.

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  17. אם יש מישהו כאן בעל מודם 56K שתומך בשיחה מזוהה בארץ שלנו, כלומר שהוא ממש ראה שזה עובד, אשמח לקבל את שם המודם ואם אפשר חנות שבו הוא נרכש או יכול להירכש. תודה (אני מכיר את הדיונים הקודמים בנושא. אבל אולי מישהו גילה משהו...)

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  18. קודם כל שלום לכולם! רציתי לשאול אם זה אפשרי להקים רשת בוירטואל פיסי בית מערכות ההפעלה ולשתף קבצים בינהם ואם כן איך עושית את זה תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  19. מה קורה חברה. אחותי הקטנה מקבלת מחשב חדש, ועם זה רצינו לחבר אותה לאינטרנט. עכשיו רציתי לשאול אתכם מה יותר טוב - רשת קווית (למתוח כבל רשת מוצלב בין המחשבים ולעשות שיתוף אינטרנט) או רשת אלחוטית (לקנות את הLINKSYS הזה שלכל העולם ואישתו יש, כרטיס רשת אלחוטי PCI בסה"כ 500 ש"ח ולחבר) ? האם בשני המקרים הנ"ל יש בעיות עם טורנטים וכל זה ? גם אם מחברים את המחשבים בכבל מוצלב ועושים שיתוף אינטרנט צריך לעשות את כל העניין של PORT FORWARDING ? בעיקרון אנחנו רוצים שיתוף גם של המדפסת שיושבת אצלי, ושל HDDים של שנינו, ומתלבטים מה עדיף. למתוח כבל זה פחות נוח ואסטתי אבל בעלות 0 ש"ח, לעומת קניית ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי בסכום של עד 500 ש"ח שמין הסתם זו הוצאה כספית מכובדת, וגם מהירות איטית יותר (…

• 12 תגובות
    • 895 צפיות
  20. Started by o.i,

i want to bypass the "master to all" option in some network... how to do it?? thx

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by shloosh,

כשאני נכנס ל-network connection מופיע לי משהו בכותרת של INTERNET GATEWAY ואיזה שם מוזר שכל הזמן משתנה!! לפעמים זה מובר ולפעמים לא,אפילו שאני מנותר מהאינטרנט זה מופיע! היה לי הרבה בעיות במחשב ופירמטתי בגלל זה,ועדיין זה מופיע לי!!! מה זה אמור להיות????? לפי דעתי מישהו פרץ לי,כי השם של זה זה לפעמים שמות של אנשים בלה בלה... איך להעיף את זה? ומה זה בדיוק??? חוץ מזה מופיעים לי דברים ברקע מוזרים שבחיים לא ראיתי! ALG.EXE wmpiserp משהו כזה ו-cmd שבכלל לא הייתי בדוס ! מה לעשות הצילוווו!??? אני ב-windows XP!

22. Started by EgoManiac,

שלום. מאחר ואיני מבין גדול בנושא רשתות אני שואל פה את מה שחבר שלי שאל אותי ולא יכולתי לתת לו תשובה. לחבר שלי יש מודם+ראוטר שנמצא בסלון והוא רוצה להיתחבר אליו מהחדר שלו. מה הוא צריך בשביל לעשות את זה? איזה כרטיס רשת או כל דבר דומה לזה הוא צריך לקנות, ובאיזו צורה יהיה יותר קל לעשות זאת? מצטער שזאת שאלה של לא "לא מבין כלום", אבל אני בחרתי את החלקים במחשב שלו וגם הרכבתי לו אותו, אבל עכשיו יש לי הרגשה שהוא חושב שזה בגלל המחשב ושהוא שאל אותי על זה הוא התקיל אותי כי אני באמת בור בכל הקשור לרשתות. האם זה יתאים: http://ksp.co.il/?uin=11606 ?

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  23. Started by יואב שניר,

מנוי VPN ב NORD . מקבל רוחב סביב ה 100Mbps. טוב, לא טוב .... כול הערכה תתקבל בברכה.

24. Started by doker,

אני מחובר ל012 ב10 מגה וכל הזמן יש לי נפילות מהירות ל10K ואני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב כי יש תקיעות בטעינת הסרטונים וטעינת אתרים לפעמים מאד איטית חשבתי על Priver NGN של בזק בין לאומי יש המלצה על ספק מסויים??

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by x^fighter^x,

קניתי מחשב חדש והתקנתי בו ווינדוס ויסטה (הווינדוס בסדר גמור, זאת לא הבעיה). באתי להתקין את האינטרנד, התקנתי את הכרטיס רשת ואז נוצרה בעיה עם התקנת המודם. הדרייבר שקיבלתי כלל לא מכיל שום דרייבר אלא רק הסברים. אז חיפשתי באינטרנט אחר דרייבר תואם. מצאתי את הדרייבר המתאים ושם היו שני לינקים.. לXP ולויסטה. הורדתי את זה שמיועד לויסטה, ובהתקנה במחשב החדש בחרתי באפשרות לכוון אותו מאיפה הוא יתקין את הקבצים ובחרתי בתיקיה הזאת. ההתקנה אכן הצליחה אבל ממש לקראת הסוף הוא נתקע ואומר שחסר לו קובץ. ואז המודם מותקן אבל יש עליו סימן קריאה של אותו קובץ (קוד 39) שחסר לו. התקשרתי לתמיכה של הוט והם אומרים לי שבעזרת כבל רשת הבעיה תיפתר (יש לי רשת אני לא יכול להשתמש בכבל רשת כי אליו מחובר המחשב השנ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.