רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הרשת שלי מורכבת מראוטר שאליו מתחברים 3 מחשבים. הרשת מוגדרת כמו שצריך כמו כן יש שיתוף על הכוננים. הבעיה היא שבאחד המחשבים אני לא רואה את שאר המחשבים וניתן לגשת אליהם רק באמצעות כתיבת ה-IP ב-RUN. אני חושב שאולי זה נגרם בגלל שהתקנתי את התוכנה Network Magic. יש למישהו רעיון ?.. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
עוד השנה: בזק תקים תשתית אינטרנט של 50 מגה דירקטוריון החברה החליט ביום ה' האחרון להתקדם עם הפרויקט אשר בסופו של יום אמור להציע ללקוחות בזק רוחב פס של 50 מגהביט לשניה. הניסויים יחלו עוד השנה חברת בזק הודיעה כי דירקטוריון החברה החליט להתקדם עם הקמת הרשת הדור הבא, שזכתה לכינוי NGN (Next Generation Network). הרשת החדשה, המבוססת על טכנולגיות דיגיטליות מתקדמות, תוכל להציע תשתית ברוחב פס של עד 50 מגהביט/שניה ללקוח הסופי. עוד תאפשר הרשת החדשה שידורי טלוויזיה בהפרדה גבוהה (HD) ושירותי טלפוניה. על פי הודעת בזק היא תחל כבר השנה בניסויים שונים של הטכנולוגיה החדשה, בהשתתפות של אלפי מנויים. בשל מורכבות הפרויקט הוא יבוצע לאורך מספר שנים. במסגרת הפרויקט, תחליף בזק חלק ניכר מתשתית שלה של …
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי לבנות סקריפט שיעביר קבצים בין תיקיות.? המצב הנתון הוא שיש שתי מחשבים עם כונן משותף ואני רוצה שאני מעביר קבצים ממחשב A למחשב B הקבצים שהעברתי יעברו אוטומטית לכונן בדיסק קשיח במחשב B תודה
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
ראו את תוצאות בחינת רוחב הפס : התמונה היא בחינה של רוחב הפס תחת VPN חבילת הגלישה שלי היא 200/5 . רוחב הפס בבחינה הוא 10.88 . הצלחתי "לגנוב" קצת פס ב UPLOAD.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר אלחוטי תוצרת 3COM מדגם office connect 11g אני מחובר דרך 012, ומשתמש במחשב שולחני עם כרטיס רשת אלחוטי נתקלתי בבעיה לראשונה כשניסיתי להשתמש באימיול. הזנתי מספרי פורטים נכונים (כאלה שהופיעו במספר אתרים בהם חיפשתי), אבל לא הצלחתי להתחבר. ניסתי לבדוק את הפורטים וההודעה שקיבלתי היתה כלהלן: TCP connection test failed. It was not possible, to establish a TCP connection to your eMule. Other users will only be able to connect to you with the help of a server, resulting in a low ID for you. While eMule still works, this will give you several disadvantages. Therfore it is highly recommended to solve this problem. How to resolve port problems... Something is interferi…
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי חיבור ר12 מגה דרך תשתית הוט וספק נטוויז'ן. המערכת כוללת: מודם אינטרנט מוטורולה -> מחור למתאם שיחות VOIP של נטוויז'ן -> מחובר לנתק אלחוטי BR-6524N של אדימקס. הנתב עצמו עם קושחה יותר חדשה ממה שיש באתר היצרן להורדהה (1.58), הוא מקונפג עם IP סטאטי אשר מוגדר במתאם שיחות כDMZ בשביל שאני אוכל לנהל את נושא הPort Forwarding דרך הנתב מכיוון שאין לי גישה לממשק ניהול של המתאם שיחות. בנתב כמו כן מוגדרת הצפנה מסוג WPA 1 ולכל מחשב בבית (3 מחשבים כולם מחוברים באלחוט) יש כתובת IP קבועה דרך הגדרה בתוכנת ניהול של הנתב לפי הMAC שלהם בשביל שיהיה לי נוח לקבוע Port Forwarding. הסיפור הוא שאם אני מחובר עם כבל רשת ישירות לנתב אין בעיה הכל עובד. אם אני מחובר באלחוט לעיתים כשכל שלושת המ…
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כרגע מחובר קווית עם המודם של ARRIS שקיבלתי מHOT עם החיבור. על חבילה של 12Mb עם חייגן L2TP רוצה לשדרג לרשת אלחוטית מהירה (תקן N) שיהיה לי תמיכה עתידית (מתכוון להחליף את הנייד בקרוב) יש לי נסיון טוב מאוד עם הLisksys WRT54GL שהשארתי בבית ההורים שהיה פשוט סוס עבודה. מעוניין בסוס עבודה לפחות כמו הישן . אני חושב שתקציב של 500 שקלים זה די ויותר לנתב חדש. בגדול אני צריך ממנו תמיכה במהירות N, הצפנה של WAP2, תמיכה בכבלים ובעתיד ב NGN (לא היה תשתית באזור). תודה.
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שלום אנשים! חיבור ADSL WIN XP חייגן WOW לא מותקן אלא זה של WIN בכל הפעלה של המחשב מחדש החייגן לא זוכר את שם המשתמש והססמא ועליי להכניס את זה שוב. זה מתחיל להפריע לי ולא הצלחתי לפתור את הבעיה, אשמח לשמוע רעיונות. עד לא מזמן זה עבד והחייגן שמר את הפרטים ...
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר למחשב דרך תוכנת REMOTE DESKTOP בטלפון סלולרי ונאמר לי שאני צריך לשם כך את הIP הראשי שלי, זה שאמור להיות תחת IP4V או משהו כזה בפקודת IPCONFIG, אבל יש לי שם את הIP הפנימי של הראוטר בלבד שהוא 10.0.0.2 וזה לא עוזר לי. אתרים כגון WHATSMYIP לא נותנים את הIP שאני מחפש, שאמור להיות תחת הIPV4 שדיברתי עליו ואני לא מוצא. אני זוכר שלפני כמה ימים היה שם IP נורמלי, ופתאום זה נעלם... מישהו יודע למה ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הי, לבן משפחה שלי יש מודמראוטר של בזק עם כיסוי אלחוטי די עלוב. (לא יודע את הדגם) אני אישית עובד עם תשתית הוט אז אין לי נסיון עם תשתיות בזק. האם כדאי לקנות מכשיר משולב מודם+ראוטר או שעדיף לקנות ראוטר נפרד ולבקש מבזק שיספקו מודם? (אם הם בכלל עושים את זה). במידה ומכשיר משולב הוא העדיף האם יש המלצות לאחד עם כיסוי אלחוטי טוב?
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אהלן, אני מבין HTML ואני בונה אתר!! הקטע שאני לא יודע עדיין ASP ואני רוצה מספר דברים: 1. אני רוצה לדעת אין בונים מונה. 2. אני רוצה לדעת לכתוב צ`אט שיהיה לי באתר בו אני היה מנהל ויוכל להעיף אנשים בלתי רצויים. 3. אני רוצה לדעת לכתוב פורום שיהיה לי באתר שבו יוכלו כמובן להשאיר הודעות ואנשים אחרים יוכלו לענות, אך כדי לעשות את זה צריך גם דף שבו ימלאו את ה"בעיות" כמו הדף שאני מלאתי את הבעיה שלי עכשיו!! איך אני עושה את זה??? בבקשה ממכם תנו לי כתובת של אתר טוב שמלמד ASPושנותן את הקודים של הדברים האלה או שפשוט תרשמו לי את הקודים בעצמכם!! תודה!!! בכל מיקרה הכתובת של האתר שלי בנתיים היא: ahla.kef.li שבו תמצאו תוכנות, משחקים, שירים, גופנים וכו`....
-
שלום לחברי הפורום,שדרגתי לאחרטונה ל10 מגה, יש לי תשתית בזק מודם 600E מתאם שיחות של 012 וראוטר אדימקס BIR 424N בדיקת מהירות ספק 012 מחובר מחשב נייח ישירות עם כבל רשת WIFI מכובה ואין שימוש בטלפון. בדיקת מהירות בארץ אכן רמאה לי סביב 10.5 אבל בדיקה לשרתים באירופה זה נע בין 7-9 ושרתים בארצות הברית בין6-8 עכשיו אני מבין שככל שאני עושה בדיקה לשרת רחוק יותר אני עובר מרחק רצני יותר ניחות ועובר עוד שרתים בדרך זה מובן לי האם תוצאות כאלו הן בגבול ההגיוני??? ב012 לדבריהם מתחייביםן לבדיקת מהירות בשרת בארץ,עכשיו השאלה אם זה תקין או שלא לדעתכם?? תודה רבה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המודם / נתב - eci B-FOCuS Router +312 ושני מחשבים בבית. כעת, הם מחוברים ברשת, אך ע"י כך שיש בתוך המחשב שלי (הראשי) שני כרטיסי רשת - המחשב השני מתחבר אל המחשב שלי - וכך הוא תלוי אם הוא דלוק או כבוי. רציתי בבקשה לקבל מכם המלצה ל-hub איכותי, ולא נורא יקר. תודה ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מהירות אינטרנט: 100 מגה תשתית: הוט ספק: הוט מודם/ראוטר: הוט בוקס מחובר עם חייגן: ללא חייגן האם צריך חיבור אלחוטי: כן תקציב: לא מוגבל הערות נוספות: הבית הינו 2 קומות (250 מטר), ההוט בוקס נמצא בקומה העליונה, מעוניין בנתב (Access Point) לשם הגדלת טווח קליטה לקומה הראשונה + חיבור הטלוויזיה לרשת האם ההוט בוקס בכללי הינו ראוטר טוב ? או שכדאי לקנות ראוטר אחר ולהשאיר את ההוט בוקס בתור מודם ? אני צריך נתב חזק בעל אמינות גבוה וכמה שפחות ניתוקים, במידה ואתם ממליצים על ראוטר חדש אשמח לקבל הצעות לשילוב בין ראוטר לנתב כמו כן, ראיתי שניתן להעביר רשת דרך חשמל, בבית יש תלת פאזה, האם העברת רשת על גבי חשמל יותר אמינה מאשר נתב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, בעבר היה לי אתר רציני לעסק שלי שנוהל ותוחזק ע"י חברה פרטית. לאתר זה היה גם דומיין. לאחר קצת חושבין החלטתי כי איני מעוניין יותר בשירותיה היקרים של החברה והחלטתי להקים אתר קטן ופשוט בgoogle sites (שירות אחסון חינמי שגוגל מספקת לבעלי אתרים קטנים) העניין הוא כזה. אני עדיין מחזיק בדומיין המאוחסן בחברת הדומיינים DomainTheNet. דומיין זה כרגע אינו מקושר לאף אתר ואני מעוניין מאד לקשר אותו לאתר החדש שלי ב google sites. וכאן מתחילה הבעיה, הפרוצדורה היא מאד מסובכת. עבדתי לפי ההוראות של google sites. שם הם מסבירים שעלי לשנות את הגדרות הDNS בחברה המחזיקה בדומיין ואח"כ עליהם לוודא כי אני אכן בעל הדומיין. בקיצור, ברדק. (באמת יש תחושה שגוגל לא מעוניינת לעזור וכך גם חברת הדומיין). הא…
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלוום.. אני צריך דרייבר לכרטיס רשת הזה Realtek RTL8169/8110 Family PCI Gigabit Ethernet ל-Xp אני משתמש בווינדוס ויסטה אבל אני רוצה לפרמט ל-XP ואני צריך את הדרייבר הזה
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
איני חבר קבוע בפורומים כך שיכול להיות שאני לא מחדש כלום אבל מי שהייתה לו בעייה בהפעלת המצלמה והקול בתוכנת מסנג'ר בשימוש במודם אלקטל המשודרג ל פרו שבו הפיירואל מופעל. ובכן בא לציון גואל. גירסה 6 של המסנג'ר פותרת את הבעיה. שדרגו לגירסה 6 והוידאו והאודיו חוזר לחיות. תהנו !!!
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית והייתי רוצה לששלוט עם המחשב הנייד במחשב הנייח. להגיע למצב שאני יכול להוזיז את העכבר ולראות את השולחן עבודה, פשוט הכל. אפשר קישור לתוכנה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ההורים שלי נוסעים ללוס אנגלס וזה הזדמנות מצוינת להחזיר אותם לפה עם ראוטר אלחוטי התקציב הוא סביבות ה 70$ כרגע זה מה שחשבתי לקנות: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=299891&pfp=cat3 מה אתם אומרים? דבר שני אני ישמח שהראוטר ישדר טוב לשתי הקומות בבית לכן חשבתי שעדיף שאני יקנה גם booster מישהו מכיר מוצר טוב? שישפר לי את הטווח קליטה ראיתי שיש ראוטרים שמכילים בתוחם מגביר טווח אבל לפי מה שהבנתי צריך גם בשביל זה כרטיס אלחוטי חדש שתומך בטכנולוגיה ויש לי מובנה בלאפטופ ולא בא לי להסתובב עם עוד כרטיס שסתם יבלוט החוצה.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לרכוש ראוטר פרטי בכ-150 ש"ח על מנת לגלוש במחשב הנייד שלי ואשמח לקבל הצאות על מוצר מסויים וחנות מועדפת. אם זה חשוב אני בבזק + בין לאומי על מהירות 2.5 MB,תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום! יש לי בית שתי קומות, בקומה השנייה ישנו מחשב נייח אליו מחובר ראוטר dlink. יש לי מחשב נייד שקולט חלש בקומה הזאת וכמעט ולא קולט בקומה הראשונה. מה הפתרון לבעיה. בבזק אמרו לי לקנות רפיטר או הום פלג שעולים לא מעט כסף. בדירה הקודמת שלי (קומה אחת) בעיה כזאת לא הייתה קיימת כלל. תודה מראש לאון.
-
שלום! אני חדש פה ויש לי כמה שאלות לגבי קניית ראווטר. - יש לי אינטרנט 1.5M בכבלים ואני מעוניין לפצל אותו בין שתי מחשבים בלי הרבה בעיות של הרשת הביתית של הXP (שהייתה לי כבר). הראווטר יפצל את האינטרנט לשני המחשבים ויתפקד כשרת? מחשב מסויים יהייה אמור להיות פועל כדי שהשני יגלוש? אפשר הסבר לגבי התקנתו? צריכים הגדיר במחשבים רשת מסויימת? אני עכשיו משתמש בחייגן אז שאני יתקין את הראווטר כל מחשב ברשת יהייה לו חייגן "עצמאי" שממנו הוא יתחבר? אם זה באמת עדיף על רשת ביתית? אפשר לקבל קישור לראווטר כבלים שעולה לא מעל 500 ש"ח והוא טוב? תודה מראש :-* בבקשה תענו לי על כל השאלות ברצינות כי אני באמת מעוניין לקנות, תודה שוב.
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, אני עובד במשרד קטן עם שלושה מחשבים, ושרת, וצריך כעת להתקין תוכנה למחשבים האלו ומדפסת משולבת. האם להזמין טכנאי בשביל כך, או שמישהו עם ידע בסיסי בהתקנות יוכל להסתדר עם זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
סתכלו יש לי שלוש מחשבים 1. P4 1.8a 2.AMD 1000 3. P2 350 אני רוצה לעשות רשת בין כולם מה הכי עדיף לעשות יש לי כרטיס רשת בכל אחד ה AMD 1000 בינתיים יש לי 2 כי הכבלים גם שם , אז מה הכי טוב לעשות מי יהיה הראשי או מה יותר עדיף לקנות Switch,Hub,Router או שעדיף לעשות את המדריך שיש פה באתר של הלינוקס ראוטר . בקיצור מה אתם הייתם עושים עם היה לכם 3 מחשבים כאלה ??
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-