רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה כרגע יש לי שני קווי בזק (ואני מנוי בhot בטלויזיה ובadsl 1.5)- האחד רחוק מהמחשב והשני קרוב אחד מקוי הטלפון משמש כקו לאינטרנט (בקומה הראשונה) וכטלפקס (בקומה השנייה) שאלתי היא מה עדיף במקרה שלי - טלפון Hot או טלפון 072 (012). הכי חשוב לי שזה לא יפגע ברוחב פס שלי ב(emule וכו'), וגם שאני אוכל לדבר בכל טווח בבית ושאוכל לחבר את הטלפקס למעלה לקו (למרות שלא נמצא בקרבת מחשב). כמו כן, חשוב לי שאני לא אהיה חייב להיות מחובר לאינטרנט\מחשב דלוק מבחינת מחיר, 012 מציעים ב99 שקל אינטרנט 1.5 + קו 072 + 2000 דקות מתנה, בדומה להוט שמציעים ב59 שקל את ה2000 דקות בקו שלהם.
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום וברכה. אני זקוק להמלצה על נתב שיוכל להתמודד עם המשימה הבאה: הנתב עומד באמצע שטח, וברדיוס של 400 מ' ממנו (בקשת שרוחבה 180 מעלות) מפוזרים עד עשרה מחשבים ניידים, שצריכים לקבל דרכו גלישה לאינטרנט. אין צורך שהמחשבים יקיימו רשת ביניהם. אין צורך בהגדרות אבטחה. מדובר בכפר נופש, עם בקתות מפוזרות - בתוך הבקתות נמצאים המחשבים. כלומר: אין הפרעות מרשתות אחרות, ואין צפיפות בנייה גבוהה. החיבור לאינטרנט מתבצע דרך מודם שמחובר לנתב הזה. למעשה, כרגע כבר יש לי רשת כזו. הראוטר הוא wrt-54gl עם קושחה של tomato. מחוברת לו (על הגג) אנטנה OMNI עם GAIN של 8dbi. העסק עבד היטב תקופה מסוימת, ואז הראוטר "התעייף", והקליטה נחלשה מאוד. החלפתי אותו בראוטר חדש זהה - והכל חזר לקדמותו, אבל אני חושש ששו…
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום. ברשותי שני מחשבים, וכרגע יש אינטרנט באחד מהם ע"י מודם רשת עם ראוטר מובנה (RTA100). עד לא מזמן שני המחשבים היו ברשת באמצעות ברידג'ינג. אבל כיוון שהשיטה לא נוחה (אחרי כל פורמט להגדיר מחדש) וגם לפי מה שהבנתי לא כ"כ יציבה - החלטתי לקנות סוויץ'. עכשיו, יש לי כמה שאלות: א) אפשר המלצה על סוויץ' טוב 5-8 פורטים במחיר של עד 150 ש"ח? ב) מישהו יכול להסביר לי איך מגדירים את הרשת עם הסוויץ'? האם פשוט מחברים את שלושת הפורטים (מחשב א', מחשב ב', מודם) ויש אינטרנט? או שצריך להגדיר כל מיני הגדרות? ובכלל כל מידע נוסף שכדאי שאדע לפני שאני קונה סוויץ' - יתקבל בברכה. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי את המודם שקיבלתי מבזק ALE 130 הUSB הקטן הזה.. והוא עושה לי מלא בעיות ניתוקים וזה זה כבר עובר כל גבול! אז אני רוצה להתקשר אליהם ולבקש מודם אחר. 1. הם יסכימו להחליף לי? 2. איזה מודם לבקש? (יש לי כרטיס רשת וגם USB) תודה
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
במדריך המצ"ב הוספתי טבלת צירופים המאפשרת להעריך את המהירות התאורטית המקסימאלית שתושג בין הנתב לבין כרטיס הרשת בהתאם לתקן שבו כל אחד תומך. http://www.netcheif.com/Articles/WiFi_Speeds/WiFi_Speeds.htm
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
בנתיים לראוטר שלי יש הספק מרשים ביותר של בעיה ליום, אתמול גיליתי את הקטע של המסנג'ר, והיום גליתי שאני לא יכול לשתף קבצים בין שני המחשבים אז ככה, הגדרתי בשניהם רשת וכו' אבל אני פשוט לא יכול לראות את המחשב השני ברשת.. אז ניסיתי לעשות פינג מאחד לשני וגיליתי משהו מוזר, המחשב שלי מצליח לעשות פינג למחשב השני בלי בעיות, אבל המחשב השני לא מצליח לעשות פינג למחשב שלי (רק להבהיר משהו - שניהם מצליחים להתחבר לראוטר), מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לפתור אותה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני מחובר ל014 ויש לי בבית 3 מחשבים ( 2 נייחים ואחד נייד ) האינטרנט מתנתק הרבה פעמים לפעמים כל 5 דקות ולפעמים כל שעה או יותר החלפתי ראוטר, איפסתי הגדרות, פירמטתי את המחשב אך הכל היה לשווא.. האם יש לכם דעה בנושא? מה יכולה להיות הבעיה? האם יש עוד אנשים שנתקלו בבעיה זו? אשמח לשמוע את תגובתכם
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חברת TRENDnet, שבדרך כלל מנצלת את תערוכת CES לסדרה רחבה של הכרזות, הסתפקה השנה בהצגתו של מוצר אחד בלבד. http://www.netcheif.com/blog/?p=6113
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כרגע אני אצל קווי זהב ,והשירות מעולה (למרות מה שכולם אומרים) אחלה אינטרנט,מהיר טוב יציב,ובלי ניתוקים. אני רוצה לעבור כי עוד מעט ניגמרת לי החצי שנה ואז המחיר יעלה ל140 או יותר(פיייי!!! טירוף!) אז אני רוצה לעבור ל 013...אני רוצה להישאר בחבילה של 0.5 מגה ADSL כמה זה עולה אצלהם??? והאם הם מספקים מודם???
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מה שמים אחרי ה @ כאשר אנו צריכים להתחבר לאינטרנט מהיר ב חיבוטר עם חברת אינטרנט זה למשל עם בזק בינלאומי זה X@014 מישהו פה מחובר עם אינטרנט זהב ויודע
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, האינטרנט שלי עושה בעיות מוזרות ומסרב לפתוח דפים מסויימים, לדוג': www.maxthon.com www.sony.com www.misticriver.net מישהו יודע כיצד פותרים את הבעיה? תודה רבה, רועי
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לחבילה 2.5/150 ובזמן האחרון יש לי ניתוקים רק שאני משתמש באימיול לא בטוח אולי זה מניצול של 100 העלאה..בינתיים שמתי הגבלה 16KB מתוך 19 ללילה ו-10-13 בזמן שימוש במחשב אבל בכל מקרה על כמה מומלץ לשים את החיבורים ב-Max sources per file וב-Connection Limit ? ואגב יכול להיות שהמודם "אשם"? כי לפעמים עם התנתקות מיד הלינק מתכבה (ALE 070) ואז לוקח לו כמה דקות לחזור.. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי, אני מניח שזו בעיה מוכרת, ואפילו התמודדתי איתה בהצלחה בעבר. יש לי 2 מחשבים בבית, ואני מחבר בניהם בכבל רשת ישירות ללא תיווך. לאחרונה החלפתי את אחד המחשבים וחיברתי אותו עם אותו כבל רשת למחשב B. מהירות ה"הורדה" ממחשב B ל A החדש מגוחכות (כמה מאות קילובייט לשנייה). לעומת זאת, מהירות השליחה ממחשב A למחשב B היא קרובה מאוד למקסימום של הקו - 60 מגה לשניה. כמו שאמרתי, הייתה לי את הבעיה הזאת גם בעבר והצלחתי להתמודד איתה *כנראה* ע"י שינוי ערכים בהגדרות של הדרייבר. אולם, אני לא מצליח לעשות זאת הפעם, וכל הנושאים שעולים בחיפוש בגוגל מדברים בעיקר על החלפת כבל או שדרוג דרייבר. ניסיתי לכבות את כל האפשרויות של "offload" ן"checksum", ואף שיחקתי ב jumbo frames (למרות שכרטיס הרשת במחשב …
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, שני שאלות לי בנושא הנ"ל: 1. בעזרת ה- GPEDIT, אני מבצע הרשאות וקובע מדיניות של דברים בווינדוס. הבעיה היא, שהיוזר שלי הוא ADMINISTRATOR, וההרשאות שאני קובע חלות גם עליי! איך אני מבטל את זה? אני מעוניין שהדברים וההרשאות שאני נותן יתייחסו רק ליוזרים בעלי הרשאה נמוכה מאדמין. 2. ונניח שאני קובע שאני לא נותן הרשאה לבצע "בטל/הפעל" לכרטיס רשת במחשב שלי. אני רוצה שההרשאה הזאת תחול כן על כל היוזרים (כולל אדמין),פרט ליוזר שלי- שבמקרה הזה הוא גם אדמין... * כשאני אומר אדמין, אני לווא דווקא מתכוון ל- Administrator, אלא לכל יוזר בעל הרשאת Administrator... תודה לכל העונים והעוזרים! אני מקווה אגב, שרשמתי את השאלה שלי בפורום הנכון, פשוט זה הפורום היחידי שמצאתי לנכון שקשור לנושא…
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אני משתמש במודם אלקאטל 510 בתור ראוטר לגלישה על הקו ADSL 1.5 שלי , יש אפשרות לחבר את האחים שלי גם לאינטרט יש להם מחשב בקומה העליונה כך שאני לא יכול ליצור חיבור רשת (אלא אם היא אלחוטית או חשמלית ואני מעדיף בצורה כללית לא לשתף), יש לי מודם ALE 130 איך אפשר לחבר אותם לאינטרנט או שאני אצטרך לבצע שיתוף רשת כלשהוא בלית ברירה על אותו קו ADSL כמובן עם אותה סיסמא ויוזר...
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר סלולארי (שהוא גם תומך קווי בזק) רציתי לדעת אם יש הבדל בין ראוטר 4G עם יציאה USB שאליו מחברים דונגל סלולארי או SIM שמחברים ישירות לראוטר מה עדיף ? ישנה עוד אפשרות לקנות ראוטר סלולארי שהוא מיועד נטו לסלולאר הוא נראה כמו מכשיר סלולארי והוא גם זול מתחיל ב 219 שקל BOON 4G ? חייב עזרה מתלבט ! נ.ב. חיפשתי ראוטר תומך 5G אבל הוא נורא יקר יכול להגיע ל 2000 שקל אין משהו זול כרגע אז אני אסתפק ב 4G .
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, הגדרתי חיבור vpn בעזרת המדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186365.msg1615944#msg1615944 החיבור עובד, איך אפשר לשתף קבצים/מדפסת/כוננים או לעשות מיפוי? קראתי כמה מדריכים ועשיתי כמה ניסיונות אבל לא צלח... תודה,
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני רוצה לאבטח את הרשת האלחוטית שלי אני מרכיש שיש אנשים שלוקחים ממני . איך אפשר לאבטח את הרשת האלחוטית ובשיטה שגם ה D-LINK DI-524 וגם LEVEL ONE 0305 USB יתמכו בה .
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי בPS3, רכשתי עבורה ראוטר אלחוטי כדי שאוכל להתחבר בה לרשת, הראוטר הוא ראוטר של D-LINK, דגם DIR 300. התשתית שלי היא HOT והספקית היא נטויזן, הגדרתי בראוטר חייגן L2TP, הכל עובד ומתחבר, הPS3 מתחברת לרשת גם היא בלי בעיות, הבעיה היחידה היא שמאז השינוי אני פשוט לא מצליח לעבור את ה100KB במחשב משום מקור הורדה (יש לי חיבור 5BM), מה יכולה להיות הבעיה? :-\
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר בסלון עם אינטרנט אלחוטי, אני רוצה להשתמש בכבלים של הוט/יס להעברת אינטרנט לממ"ד, הכבלים לא בשימוש. כלומר להמיר מחיבור רשת, לחיבור קואקס ובממ"ד לעשות הפוך. ראיתי שמשתמשים במתאמי מוקה, אבל לדעתי זה למצב הפוך, לא? של העברת אינטרנט שמגיע מכבל קןאקס לכבל רשת, זה יכול לעשות גם פעולה הפוכה כלומר לקבל אינטרנט מחיבור רשת? אם מה שאני צריך זה מתאם deca, איפה אפשר למצוא כזה בארץ עם ספק לרשת חשמל הישראלית ולא אמריקאית?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
- 1 follower
-
-
בנסיון לעזור לחבר שברשותו 3 סטרימרים מחברות שונות - ביניהם הPOPCORN הXTREMER ועוד אחד שאני לא זוכר את החברה. שלושתם מעודכנים , ושלושתם מזהים את המחשבים שעובדים עם WINXP - אך ברגע שמתקינים באחד המחשבים WIN7 רק הXTREMER מזהה את המחשב והשניים האחרים לא. ביטלתי את ההצפנה ברשת האלחוטית ובחרתי שלא תהיה סיסמא , הפעלתי את היוזר של GUEST אך עדיין ללא הצלחה. רעיונות ? אגב איך אני בוחר לאיזו קבוצה להצטרף ברשת, כשאני עוזב אני יכול ללחוץ רק על "הצטרף" או שזה היה "צור" וזה בוחר לבד הכל !
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
קבלו במתנה עוד 20 % מהירות בגלישה באינרנט בעלי XP הידעתם שמיקרוספוט משתלטת לכם על 20% מהגלישה באינטרנט!!!! אז בואו נבטל את זה: 1. נלך ל"התחל" ואז "הפעלה". 2. נקליד " gpedit.msc" ואז אישור. 3. נקיש על "תצורת מחשב". 4. ואז נקיש על "תבניות מנהליות". 5. ואז נקיש על "רשת". 6. ואז על "מתזמן המנות של איכות השירות (QOS)". 7. ואז על "הגבלת רוחב הפס הניתן להזמנה מראש". 8. ואז נהפוך את זה ל"זמין" ושמגבלת רוחב הפס תהיה "0". 9. נאשר ונסגור הכל. 10. ואז נלך ל"לוח הבקרה". 11. ושמה נלחץ על "חיבורי רשת". 12. ואז לחיצה עם הלחצן הימני על החיבור שלכם. 13. ואז נלך לטאב "רשתות" ושמה נבדוק שזה: " QoS Packet Scheduler" מסומן בV. ואז נעשה ריסט למחשב והרווחנו 20% ששיכים לנו
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום. השבוע קניתי ראוטר ( D-Link DI604 ) ובניתי רשת ביתית בין שני המחשבים בבית. ולצערי . . . למרות שהרשת הביתית עובדת מצויין אני נבעט (מנותק) מהאינטרנט כל חמש דקות בדיוק! בניסיון לברר מה הבעיה עם 012 התמיכה שלהם טוענת שהם לא תומכים ברשתות שלא נבנו על ידם ( כלומר שלא שלמו להם כסף !! ) ואם אני רוצה תמיכה זה במחיר של 49 ש"ח לתמיכה חד פעמית או 39 ש"ח לחודש לתמיכה שנתית . . ההגדרות של הראוטר מתאימות להגדרות הישנות שהיו לי בחיבור המקורי. חיבור כבלים של 1.5 M דרך 012, חיבור של PPTP, ל DNS 212.199.26.28. כאשר לפי דעתי הניתוק הוא מכוון מצד הספקים ( לא יודע 012 או הוט ) , או על מנת שאני ישלם את התמיכה (או מה שלא יהיה ברשתות) או בגלל איזה שהוא פרוטוקול אבטחה שהראוטר חוסם. *כמובן ש…
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי רשת בבית שמורכבת ממודם ADSL, האב וראווטר. בכל המחשבים יש לי גישה לאינטרנט ויש לי גישה למחשבים אחרים ברשת. הבעייה שלי היא שאני לא יכול לעסות כל מיני דברים שהייתי יכול לפני הרשת, כמו קבלת קבצים מהאייסיקיו, הורדת קבצים מ-mIRC, בעיות למיניהם בשרתי FTP, ועוד כל מיני. אז רציתי לשאול אם הבעיות האלה ניתנות לתיקון. (כבר ניסיתי לפרמט, להגדיר מחדש, לשחק עם הפיירוול של הווינדואז אבל כלום לא עזר.) אני יודה מאוד לכל מי שיעזור :-*.
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מנוי VPN ב NORD . מקבל רוחב סביב ה 100Mbps. טוב, לא טוב .... כול הערכה תתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-