רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר להשתמש ב סוויצ' ? למרות שיש צורך בחייגן או שזה אפשרי רק אצל הכלבים ? או לעשות רשת ואז אני יצטרך שני כרטיס רשת בשרת ? אבל אז המחשב המשני יהיה תלוי בשרת ? מהיא הדרך הכי יעילה ומומלצת ?
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן למישהו יש מושג האם וכיצד ניתן "לתקן" את ההגבלה נפלאה שסיפקה לנו מייקרוסופט, שצמצמה את מספר החיבורים ה-"חצי פתוחים" שיכולים להתקיים בו זמנית ל-10 (במקום 65,000) - ב- WINDOWS XP 64BIT SP2? (ה-PATCH של ה- XP 32BIT לא עובד לגרסת ה-64 ביט)
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום רב יש לי רשת עם שרת WIN2003 עם חלק מהמשתמשים אני מצליח להכנס וחלק מופחעה ההודעה: "לא ניתן להכנס למערכת כעת,משום שהתחןםSCHOOL אינו זמין" מה עושים? יש פרופיל משתמש נודד והרשאות למשתמש בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתה לי רשת של שלושה מחשבים, מחוברים בכבלים לHUB. מחשב אחד עבר לסלון, ועקב המיקום די לא פרקטי להעביר כבלים, אז כרגע בתכנון רשת אלחוטית. אבל מה, החלק האלחוטי צריך להיות רק בין המחשב המרוחק לHUB, או אולי רק במחשב המרוחק + להחליף את הHUB באחד חדש (אפשר גם סוויצ' ;D ) שיש בו מקום לחיבור כבלים (ETHERNET) וכמו כן הוא מתאים לרשת אלחוטית - קיימת מוטציה כזו, של HUB/SWITCH גם אלחוטי וגם בעל חיבורי ETHERNET? מחפש מוצר כזה או אם אתם מכירים פיתרון אחר, רצוי של LINKSYS (אולי אנחנו יכולים להשיג משם בהנחה).
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי ראוטר - Belkin F5D7230 - 4 בזמן האחרון הוא נכבה כל איזה 15 דק' - כאילו הוא מבצע RESET לעצמו, נכבה ונדלק מיד, אבל אחרי שהוא נדלק הוא לא מתפקד. לא כל הנורות נדלקות חזרה ואני חייב לנתק אותו מהחשמל ולחבר חזרה כדי שיחזור לעבוד. לפי מה שבדקתי זה לא קורה בזמנים קבועים או בהפעלת תוכנה מסוימת. בדר"כ באמצע גלישה באינטרנט ואפילו כשאף אחד לא עובד על המחשב ואף תוכנה לא רצה עליו (לפחות לא כזו שאני יודע עליה). אם מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע מה ניתן לעשות, אשמח לשמוע. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום מכובדיי, שאלה לי אליכם. יש לי בחדר שני מחשבים: אחד חזק עם מעבד Q6600, והשני P4 3.0 שמתפקד כמחשב אימיול וביטורנט של הרשת הביתית. שמתי לב שכשאני מנגן קובץ סרט (סתם סרט AVI למשל) במחשב החלש, הסרט מתנגן בצורה מקרטעת (אפילו כשהתוכנות הורדה לא פועלות). אבל לעומת זאת, כשאני מנגן במחשב החזק סרט 720P שמאוכסן באותו מחשב חלש - הצפיה חלקה לחלוטין. האם יכול להיות שלמרות שהסרט נמצא במחשב החלש, הוא למעשה מתנגן במחשב החזק בכלל? זה לא נשמע לי הגיוני, מאחר ולא העתקתי אותו למחשב שלי, פשוט הפעלתי אותו ישירות מהתיקיה המשותפת. *חשוב לציין שכרגע למחשב החלש אין כרטיס מסך בכלל. אני משתמש בכרטיס המובנה באופן זמני, אבל בד"כ המעבד הוא שאחראי על הסרטים, לא?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני משתמש במודם אלקאטל 510 בתור ראוטר לגלישה על הקו ADSL 1.5 שלי , יש אפשרות לחבר את האחים שלי גם לאינטרט יש להם מחשב בקומה העליונה כך שאני לא יכול ליצור חיבור רשת (אלא אם היא אלחוטית או חשמלית ואני מעדיף בצורה כללית לא לשתף), יש לי מודם ALE 130 איך אפשר לחבר אותם לאינטרנט או שאני אצטרך לבצע שיתוף רשת כלשהוא בלית ברירה על אותו קו ADSL כמובן עם אותה סיסמא ויוזר...
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
???יש לי רשת בין 2 מחשבים בלי ראוטר ואם אני לא טועה יש לי קבל מוצלב ואני משחק הרבה ברשת ואם אני רוצה לארח משחק או שאני רוצה לפתוח שרת על המחשב בשביל חבר אני לא מצליח כי האיי פי היחיד שאני מקבל זה האיי פי בתוך הרשת כי אני מתחבר דרך אבא שלי שהוא ההוסט מה לעשות כדי שאני אוכל לארח משחקים או שרתים ???
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה מעצבנת: כ70% מהפעמים שאני מפעיל את הדפדפן או לוחץ על לינק כלשהו, אני מיד מקבל דף Cannot find server. אם אני עושה ריפרש, אני מגיע לדף שרציתי. אבל לא רק זה. הנתב מוגדר עם פורטים פתוחים לאימיול, וכ. הרשת שלי מקבל IP סטטי מה DHCP (10.0.0.1). ועדיין, באופן שנראה (בינתיים) אקראי, אני מקבל LOWID באימיול עם שגיאת "Your 6662 port is not reachable". שוב, זה רק לפעמים. לפעמים אני מקבל HIGHID בלי שום בעיה. מישהו יכול אולי להציע פתרון? העניין עם הדפדפן פשוט משגע אותי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
טוב אז בשעה טובה קניתי את הנתב ואני רוצה לשדרג ל firmware צד ג כדי להוציא ממנו את המקסימום בינתיים שידרגתי לגרסה רישמית של 4.30.11 עכשיו אני מלתבט בין Tomato ל TT-WRT שיצא לו גרסה חדשה היום 24v .dd-wrt.com מה אתם הכי ממלצים ולמי אין בעיות כי בגרסה הרישמית אני לא מצליח להפעיל UPNP תודה
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מעוניין להשקיע גג 250 שח, בעקבות הודעה פה בפורום ירדתי מ1043 כי אומרים שהוא מתנתק הרבה ואני לא מעוניין להתקין עליו קושחה אחרת. יש המלצות? מיועד לבית כ100 מטר, הראוטר די במרכז, ללא ממ"ד, תשתית כבלים(כרגע...). לא חובה חיבור USB חשוב מאוד שיהיה אמין מבחינת ניתוקים, ושיתמוך במספר חיבורים גדול לצורכי טורנטים בעיקר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
לחבר שלי יש שני מחשבים בקיצור האם אפשר לחבר על אותו קו שני מודמים אבל לא באותו שקע (האם אפשר באותו שקע?) האם זה בכלל אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם הרשת שלי מורכבת מראוטר שאליו מתחברים 3 מחשבים. הרשת מוגדרת כמו שצריך כמו כן יש שיתוף על הכוננים. הבעיה היא שבאחד המחשבים אני לא רואה את שאר המחשבים וניתן לגשת אליהם רק באמצעות כתיבת ה-IP ב-RUN. אני חושב שאולי זה נגרם בגלל שהתקנתי את התוכנה Network Magic. יש למישהו רעיון ?.. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני משתמש בגרסה 0.6 ואני מוריד דברים עם כביכול הרבה מקורות אבל בסה"כ מס' ה-seeds שיש לי על כל הורדה זה 17. יש לי אינטרנט 1.5 מגה ופתחתי את הפורט שמשמש ל"האזנה"... סה"כ המהירות שאני מגיע אליה היא 20-30 מקסימום גם לאחר שאני משאיר את ההורדות יומיים רצוף... מישהו יודע אולי למה?
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מודם ALE 070 USB אין לי שתי מחשבים בבית כך שהראוטר ב-ECI לא חשוב לי השאלה היא האם מבחינות אחרות כדאי לקחת את ה-ECI? תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הראוטר: TP LINK WR841N קיבלתי היום את הראוטר, הכל עובד סבבה אבל כשאני מפעיל UTORRENT האינטרנט נופל, ורק אם אני עושה DISABLE DEVICE ואז ENABLE הרשת חוזרת. במחשב השני האינטרנט לא נופל והראוטר ממשיך לעבוד רגיל - ככה שזה משהו אצלי. עשיתי IP סטאטי וPORT FORWARDING בראוטר אבל זה עדיין קורה ובבדיקה עם תוכנה גם אחרי פתיחת הפורטים כתוב שהפורטים סגורים. אני בWIN 7 אם זה משנה.
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מחשב חדש לסלון וחיברתי אותו ברשת למחשב נייד בחדר שינה, ומהירות הרשת היא נמוכה מאוד. המחשב בסלון הוא עם מודם USB תקן N מסוג TP-Link TL-WNN821N שאמור לעבוד במהירות 300Mbs ובחדר השינה ישנו מחשב נייד המחובר לנתב Edimax 6524n ע"י כבל רשת גם כן אמור לעבוד על 300Mbs שניהם מריצים ווינדוס 7 אז עשיתי רשת homegroup פתוחה כאשר אני מסתמך על הסיסמה של הנתב בשביל אבטחה. המרחק בין החדרים לא גדול ואיכות הקליטה מראה לי 4 קווים, למרות זאת הקצב העברת קבצים בין המחשבים הוא רק 2-3 מגה לשנייה... יש כאן באמת בעיה או שזה מה שאני אמור לקבל? ציפיתי לאיזה 20-30 מגה לשנייה, זו הגזמה? אשמח אם תוכלו לעזור לי כאן, אני מחפש אם פיספסתי משהו בהגדרות של הווינדוס או הראוטר אבל בינתיים לא מצ…
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב מאוד אני עובר לדירת שותפים של 4 סטודנטים סה"כ. לקחנו אינטרנט של 12M בהוט עם 012 כספק. אנו זקוקים לראוטר עם 2 דרישות מרכזיות: עבודת אינטרנט טובה (גלישה רגילה) בו זמנית של 4-6 מחשבים בצורה אלחוטית וכמובן שתהיה קליטה טובה בכל הבית (אין ממ"ד) התמודדות טובה עם טורנטים מכמה מחשבים (אני ארצה להשתמש בטורנטים וכמובן שלא אוכל למנוע זאת משאר השותפים...) אין צורך בשיתוף קבצים בין מחשבים, לא אמור להיות חיבור קווי כלל ככה שלא משנה כמה יציאות LAN יהיו. אין כוונה לשחק/לקנפג את הראוטר יותר מדי (חוץ מפתיחת פורטים), מחיר עדיף כמובן כמה שיותר נמוך. תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=359385.0 כמו שמתואר שם חיברתי מחשב לכרטיס רשת אלחוטי פנימי פירמטתי והפכתי את המחשב לXP כדי שהכרטיס יעבוד. הוא התחבר לבד בלי סיסמא ובלי כלום וככה לפי דעתי כל מחשב בביניין יכול להתחבר עלי. מתי שהוא מתחבר רשום לי כי קיים שם כפול ברשת ואחר כך ההודעה חולפת. עוד משהו, מהירות השליחה בתוך הרשת ממני למחשב השני עומדת על 2 מ"ב לשניה לעומת משהו כמו 10 מ"ב שהיה לי בחוטי, יש אולי הגבלה וניתן להסיר אותה או שזה ככה כי זה אלחוטי? תודה וסליחה על החפירה.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום. ברשותי שני מחשבים, וכרגע יש אינטרנט באחד מהם ע"י מודם רשת עם ראוטר מובנה (RTA100). עד לא מזמן שני המחשבים היו ברשת באמצעות ברידג'ינג. אבל כיוון שהשיטה לא נוחה (אחרי כל פורמט להגדיר מחדש) וגם לפי מה שהבנתי לא כ"כ יציבה - החלטתי לקנות סוויץ'. עכשיו, יש לי כמה שאלות: א) אפשר המלצה על סוויץ' טוב 5-8 פורטים במחיר של עד 150 ש"ח? ב) מישהו יכול להסביר לי איך מגדירים את הרשת עם הסוויץ'? האם פשוט מחברים את שלושת הפורטים (מחשב א', מחשב ב', מודם) ויש אינטרנט? או שצריך להגדיר כל מיני הגדרות? ובכלל כל מידע נוסף שכדאי שאדע לפני שאני קונה סוויץ' - יתקבל בברכה. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר חוטי EDIMAX 6104 המחובר למודם BFOCUS 270 ולראוטר מחוברים שני מחשבים. נכנסתי למסך של הport forwarding בsetup של הראוטר אך שם כשאני רושם את כתובת האייפי שלי אשר לקחתי מהאתר www.myip.co.il ואת הפורטים שברצוני לפתוח מופיעה לי ההודעה הבאה: "Invalid IP address! It should be set within the current subnet". אודה מאוד לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני משתמש בכותבת IP שלי ומתחבר בלי שום תוכנה לעצמי אני רואה את ההגדרות הרוטר שלי (הנטב) איך אני עושה שלא יראו ושזה בכלל לא יפעל כי עדיף לי לשמש את פורט 21 לשימוש בFTP רגיל..
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הלו אנשים יקרים, קניתי מחשב חדש לפני כחודש עם לוח אם של Gigabyte GA965P-DS4 . שבתוכו מובנה כרטיס רשת Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller הייתי מחוברת לאינטרנט בחבילה של 750 K דרך בזק ובזק בינלאומי, הכל היה עובד מצוין, הכי הרבה שהייתי יכולה להוריד היה בערך 80 K , ביום ראשון האחרון שידרגתי לחבילה של 1.5 מגה, לא עשיתי שום שינויים בהגדרות ולא התקנתי שום תוכנות חדשות במחשב. באותו הערב התחלתי להוריד על 170 K אבל יום למחרת דברים התחילו להשתבש, פעם הוא מוריד על 25 פעם 60 , 70, 80 , 40, 25 וכל פעם עלה וירד. אתמול בערב שוב הוא הוריד על 170 אבל קצת לאחר מכן שוב התחיל להשתגע. היום היה אצלי טכנאי של בזק, חיבר את הלפטופ שלו לחיבור שלי בבית, התחבר לאינטרנט דרך…
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 מחשבים בממ"ד בקומה תחתונה, מחוברים בעזרת ראוטר חוטי לאינטרנט בכבלים (ספק: בזק בינלאומי). קניתי מחשב נוסף, והוא הולך להיות בקומה שנייה. איך שאני רואה את זה יש 3 אפשרויות לחיבור המחשב בקומה העליונה לאינטרנט: 1. חיבור המחשב העליון לראוטר החוטי, כלומר - העברת הכבלים דרך קדיחות בקיר או דרך תעלות הטלפון. 2. חיבור לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי, מה שמצריך כרטיס רשת אלחוטי, ראוטר אלחוטי וכנראה משדרים/מגברים. 3. חיבור למחשב דרך מודם נוסף פרטי למחשב. הנה השאלות שלי בנוגע לכל אחד מהחיבורים: 1. חיבור לראוטר הקיים בממ"ד - קודם כל, קדיחה בממ"ד לא תהיה קלה אני משער, ואני אצטרך כבל של כ15-25 מטרים, יש בעיות בחיבור עם כבל כ"כ ארוך? לגבי העברת כבל דרך תעלות הטלפון - זה דבר אפשרי לב…
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לפי הפירסומים ברשת, הכרטיס הזה אמור לשפר את הפינגים לשרתי המשחקים השונים ובכך כמובן להפחית את הלאגים, את זה הוא אמור לעשות בעזרת מעבד במהירות שעון של 400 MHZ ו-64 MB של זיכרון DDR, עד כאן הכל טוב ויפה - אבל מה שאני לא מבין הוא איך בדיוק הכרטיס אמור לשפר את הפינגים?, שהרי הנתון הזה (פינג) הוא מספר שמייצג את הזמן שלוקח לפיסת מידע לעשות את הדרך הלוך ושוב מהמחשב השולח לשרת כלשהו ובחזרה. הפינג, מעצם טיבעו הוא סביל לחלוטין עבור המחשב השולח ותלוי אך ורק בגורמים מחוץ לו, אז איך בעזרת מעבד וזיכרון הוא מצליח לשלוט בשכבה הפיזית של הרשת, מבחינתי שיהיה לו מעבד קונרו יעודי ו-2 ג'יגה זיכרון על הכרטיס, זה פשוט לא נשמע הגיוני. האם פיספסתי משהוא כאן?
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-