עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Danix60,

שלום, יש לי שרת Exchange 2008 כל המיליים שיוצאים מהדומיין לכל אימייל (ג'ימייל, וואלה, 012 וכל מייל אחר !) עובר ישר לדואר ספאם או לא מגיע בכלל. מה אפשר לעשות ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  2. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3269856,00.html אחרי האיחוד בין ברק לנטויזיון, מעניין לאן פליטי 012 יילכו...

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  3. שלום חברים, הצטרפתי לפורום אחרי קריאה מרובה באתר ולהערכתי אמצא כאן את התשובה לשאלה הבאה. בשל העובדה כי אין לי נקודת טלוויזיה בחדר המחשב, אני מעוניין לרכוש ראוטר אותו אחבר לחיבור הטלפון בסלון,לממיר של YES ולסטרימר (IXTREAMER). כאמור המטרה היא לצפות בתכנים של ה-VOD וכמובן בתכני HD .. כמובן שאעדיף יכולת צפייה ב-1080P אבל גם 720P זה בסדר. אחרי אינספור שיטוטים ראיתי שני דגמים שלעניות דעתי (הלא מקצועית בעליל) יכולים להתאים: TP-LINK 1043 או DLINK DIR 655. אגב, כיום אני מחובר לשירותי ה-VOD באמצעות PLC וזה פשוט לא עובד (כמובן שאין מה לדבר על הזרמת סרטים ב-HD). תשתית של בזק וספק בזק בינלאומי (15מגה). תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by eranle,

שלום אני מחובר לאינטרנט כל הזמן , ללא חייגן עם הוט ובזק בינלאומי. יש לי נתב של לינקסיס דגם ה GL שמחובר למחשב נייח ולמודם של הכבלים. ה IP החיצוני , זה שהראוטר מקבל מהספק , לא משתנה אף פעם למרות שבכבלים אמרו לי שהIP שלי הוא דינמי (אולי התכוונו לפנימי...) בכל זאת כאשר אני מנתק את הראוטר ומחבר אותו שוב , הIP נשאר כפי שהיה מקודם. האם זה משתנה רק אם משאירים את הראוטר מנותק לזמן מה ואז מחברים בחזרה ? האם צריך לבצע הגדרות כלשהם בוינדוס או בתוכנה של הראוטר כדי שיהיה דינמי? בתוכנה של הראוטר מוגדר סוג חיבור אינטרנט כ DHCP ואופציה של DHCP Server היא ב enable. בקיצור אני מעוניין שה IP החיצוני יהיה דינמי. אני צריך להתקשר להוט שוב? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  5. בכרטיס רשת הראשון שלי הגדרתי ככה http://www.hwzone.co.il/newspics/theporscher/ICS-Guide/Server/ServerLAN2.png ובמחשב שאליו הוא מחובר הגדרתי ככה http://www.hwzone.co.il/newspics/theporscher/ICS-Guide/Client/ClientLAN2.png האינטרנט עובד....... במחשב השני שמחוברת לרשת שינתי מהתמונה הראשונה ל 192.168.0.2 ובתמונה השנייה עשיתי במחשב עצמו 192.168.0.3 255.255.255..... 192.168.0.2 והאירטנרט במחשב השני לא עובד... מה הבעיה אולי לא הגדרתי טוב באייפים....

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by leda,

ניסיתי להתחבר לחשבון ה gmail שלי עם outlook 2010 ולא מצליח. הגדרתי הכל כמו שצריך כולל בתוך ג'מייל עצמו. לא מצליח ליצור קשר עם שרת imap.gmail.com פורט 993 . גם חיבור ישיר telnet imap.gmail.com 993 לא מצליח. לא מקבל ok מה עושים? אולי חסימה של בזק בינלאומי?

7. Started by ביז'ו המוס,

שלום רב, יש לי את המודם הנ"ל והוא מוגדר אצלי כרגע בתור ראווטר שמחובר לרשת ביתית רגילה. אני רוצה להפוך אותו לרגיל כדי שהמחשב שלי יהיה השרת אינטרנט ושאני יתן אינטרנט לכל שאר המחשבים שלי בבית ולא המודם עצמו. אין לי פריימוואר במודם ואני דיי לא רוצה להתעסק עם זה. יש איזהשהו מדריך טוב או שמישהו יכול להסביר לי בדיוק מה לעשות? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  8. Started by גבי ק,

היי, אני רוצה לקנות מאתר קווים, וראיתי את המוצר הזה: http://www.daganm.co.il/rec/494-%D7%9E%D7%92%D7%9C%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A4%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%92%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%91- אני רואה שהוא בא עם חיבור RJ11, ואני צריך למצוא לאן נקודה בקיר מחוברת בPATCH PANEL, כלומר RJ45. האם אני יכול להשתמש בזה? אם כן איך? מהם אותם כבלים שחור ואדום עם התנינים שיש לו? תודה !

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by ophir87,

היי אני מנסה להגדיל את טווח האלחוט בעזרת נתב ישן. בתפריט אפשרות הWDS מופיעה לי רק תחת 5Ghz. הנתב הישן לא תומך ב 5Ghz רק ב 2.4. יש למישהו מושג איך אני מפעיל WDS ב 2.4?? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  10. שלום, יש לי בעייה קניתי היום ראוטר אלחוטי של level one ואחרי הרבה כאבי ראש הצלחתי איכשהו להגדיר את הרשת , אולם במחשב הנייד שלי, בהתחלה הייתה מהירות סבירה ואז פתאום כמעט בלתי אפשרי לגלוש באינטרנט כי שום דבר לא זז מה יכולה להיות הבעייה? ואם הבעייה ברינפוג של הראוטר או של הכרטיס רשת אז אם מי שיודע מה ההגדרות שצריך לשנות? (יש לי אינטרנט זהב 2 מגה ) תודה

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  11. הי יש לי תשתית הוט וספק הוט נט שניהם 200 מגה. נתב הוט בוקס שקיבלתי מהם. ספיד טסט מראה מהירות די מלאה ובגדול האינטרנט עובד סבבה. אבל בטורנטים הסיפור אחר לגמרי - המהירות עולה לכמה מאות ק"ב, ואז יורדת עד לאפס, נשארת באפס עשר שניות, מטפסת שוב, ויורדת שוב ככה כל הזמן. בפועל ההורדות ממש איטיות. ניסיתי לרסט את הנתב כמה פעמים אבל זה לא עזר. זה קורה גם כשיושבים צמוד לנתב עם הלפטופ ולא נראה לי עניין של קליטה. כשהתייאשתי והורדתי דרך האינטרנט מהטלפון קיבלתי 4 מגה יציב, אז לא נראה שהבעיה היא במחשב. האמת שאני גם לא בטוח לגבי מהירות ההורדה. הורדתי עכשיו PyCharm ב3 מגה. נראה לי קצת איטי בשביל 200 מגה, לא? למישהו יש מושג מה הסיפור?…

12. היי צריך אצל ההורים להחליף לנתב אלחוטי, לא מתבצעות הורדות טורנטים בבית. יש הפרש של קומה בין המחשבים, והשאלה אם מספיק לקחת אחד הפשוטים כמו ה-D-Link DIR-300 או Edimax BR-6204WG, או שיש להשקיע יותר, בנתב כמו ה-Linksys WRT54G2? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  13. Started by ofekd23,

שלום יש לי הראוטר של בזק D-LINK בכל פעם שאני מחבר אליו את הטלפון שלי אחרי כמה דקות הוא לא מזהה את הרשת שלי בטלפון וחוזר לאחר כמה דקות אבל טלפונים אחרים הוא לא זורק מה ניתן לעשות בכדי שלא יזרוק ויחזיר אותי כל פעם מהחדש תודה למי שעזוזר

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  14. יש לי רשת אלחוטית ביתית פשוטה (ראוטר 3com). הרשת מחוברת לאינטרנט במהירות 10Mb (בזק + ספק הוטנט). שדרגתי לפני כמה שבועות - והכל היה תקין. במחשב הנייד הותיק שלי (Dell Vostro, בן 4 שנים), החלה הגלישה בשבועיים האחרונים לקרטע, ואני מקבל תוצאות מאוד מוזרות בבדיקת מהירות: -- בבדיקה רגילה - מד המהירות מתחיל מ-5-6Mb, והולך ויורד ככל שהבדיקה מתארכת. לפעמים הבדיקה מסתיימת עם 1Mb, ולפעמים יורדת למספרים נמוכים יותר, ולעיתים גם נתקעת על 0.07 או משהו כזה... -- בבדיקה ללא הספק [דרך 1@1] - אני מקבל תוצאות יציבות ויפות יותר בין 5 ל-9 Mb (משתנה מפעם לפעם). הבעיה היא רק במחשב הזה, בלפטופ 'אורח' שבא לביקור הגלישה הייתה נקייה ובדיקת המהירות הניבה 10.2Mb. בעיה נוספת - כדי לאבחן את התקלה ר…

15. Started by simla101,

קניתי נתב edimax 6104bw (אני חושב שזה השם המדויק) ויש לי חיבור ADSL עם מודם אלקטל...הום טאץ'... איך לעזאזל אני אמור להגדיר? ניסיתי בערך כל דבר וזה לא הולך בבקשה אני ממש נואש ואני לא רוצה לדעת שהלכו לי 390 שקל לפח!

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  16. שלום אנשים! חיבור ADSL WIN XP חייגן WOW לא מותקן אלא זה של WIN בכל הפעלה של המחשב מחדש החייגן לא זוכר את שם המשתמש והססמא ועליי להכניס את זה שוב. זה מתחיל להפריע לי ולא הצלחתי לפתור את הבעיה, אשמח לשמוע רעיונות. עד לא מזמן זה עבד והחייגן שמר את הפרטים ...

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by The Ball,

יש לי כבלים דרך ערוצי זהב והספק הוא 012 חבילה של 256 KB הוא גולש ותוך כמה זמן שאני לא נוגע במחשב אני חוזר והוא לא מעלה שום אתר ויותר גרוע כשאני משחק UNREAL TOURNAMENT בסרברים שאמורים להיות טובים הפינג שלי הוא בין 1000-2000 כל הזמן ולפעמים הוא עולה ויורד וחוזר לרמה הזאת.. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  18. שלום יש לי מחשב בעיר X ועליו מותקנת תוכנה, ואני צריך שאותה תוכנה תיהיה אלייה גישה (לא עניין שלי הגישה לתוכנה עצמה, החברה של התוכנה דואגת לזה) ממחשב בעיר Y , אני רוצה לדעת אם אני אמור לעשות את זה דרך vpn או דרך remote desktop? ואיך בדיוק אני עושה את זה משלב א' ועד ת', אם אפשר מדריכים מפורטים זה יהיה מצויין כמובן שאין לי בעיה לחפש בעצמי רק שאני לא כ"כ בטוח מה אני אמור להגדיר במקרה הזה. המחשבים עובדים על win 7 ultimate והמהירות אינטרנט היא 5MB ו10MB.

19. Started by Cheif,

במדריך המצ"ב הוספתי טבלת צירופים המאפשרת להעריך את המהירות התאורטית המקסימאלית שתושג בין הנתב לבין כרטיס הרשת בהתאם לתקן שבו כל אחד תומך. http://www.netcheif.com/Articles/WiFi_Speeds/WiFi_Speeds.htm

20. Started by doker,

יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים ראוטר 1025W משום מה בזמן האחרון יש לי בעיה מציקה שאם אני מוריד בביטורנט אז בזמן ההורדה הגלישה באינטרנט נוראית . אני מרגיש כאילו אני עם אינטרנט 56K אבל המהירות הורדה בביטורנט היא 1.6 מגה. ברגע שאני מפסיק את ההורדה הגלישה מהירה. אני נמצא תחת בזק בין לאומי תשתית בזק 15 מגה. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by chris_u16,

נכון לעכשיו אתר הבית שלהם וכל התמונות המאוכסנות אצליהם לא עולים! כבר שעה אני מנסה להכנס http://www.imageshack.us

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  22. לא מזמן סיפרתי לבזק סיפור שאני רוצה יותר מהירות אבל הם יקרים והם נתנו לי 50 מגה במחיר ששילמתי ל20 (במקום להוסיף את הכסף שחסחתי אצל 014) . בנתיים ניסיתי כל מיני דברים בכדי לבדוק את המהירות אבל לא קיבלתי תוצאות עקביות. בspeed test לחו"ל לרוב יש בעיות אולי בגלל הסופ"ש . היו לי מקרים שקיבלתי בדיקות של 10 מגה בחול ואפילו מקרה של 2 מגה בארץ . לא סגור למה זה לא עובד טוב. לרוב ספקיות "מרמות " בכדי לקבל מהירות גבוהה בבדיקות. בsteam גם לא הוריד לי במהירות טובה אבל מצאתי איזה סרטון בyoutube (הסרטון עצמו היה מיותר אבל האינפורמציה טובה) שאמר שבכדי לקבל מהירות טובה צריך להגיד לו שאני על fiber ושאני בשוויץ. עשיתי את השינויים ואז הsteam הוריד ב 5.2MB מקסימום (40mbps ~). בtorrent ב…

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  23. Started by a_a_aa,

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי עבור מחשב נייד שקניתי כרטיס הרשת שלי: Intel© Centrino© Advanced-N 6230 and Bluetooth 3.0 מה שאני צריך מהנתב: אפשרות ניתוק קלה [רוב הזמן אין לי צורך בקרינה מבמכשיר ] מחיר טוב פשטות הפעלה+התחברות אפשרות לשלוח הדפסות מהנייד למדפסת ברשת אלחוטי. יתכן ובהמשך אזדקק לחיבור רשת אלחוטי למחשב נוסף

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  24. שלום, אני מחפש ראוטר קיווי ואלחוטי כך שיעבוד תמיד כראוטר קויי אך תהיה אפשרות להדליק ולחבות את היכולת האלחוטית שלו. הכוונה היא שהראוטר לא ישדר כל הזמן אלה רק כאשר אני אדליק את יכולת שידור ה- WI-FI אך ישמש כראוטר קווי כל הזמן. תודה.

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  25. Started by Lich214,

שלום =] נתחיל בהקדמה יש ברשותי ראוטר EDIMAX 6204WG מודם TERAYON TJ 715X נטוויזן הוט אז ככה כאשר אני מחבר את המודם לראוטר האינטרנט פשוט לא יציב פעם הוא מחובר לחמש דקות אחרי זה הוא לא פועל בכלל אני מתקשר לתמיכה אומרים לי לנתק לחבר עושים כל מיני שטויות והאינטרנט עובד ל-10 דקות אולי יותר ואז לא עבד הגיע טכנאי החליף לי את המודם אבל אותו טריון פשוט אחד אחר הוא סינכרן אותו האינטרנט עבד אמרתי לו יפה שלום הוא הלך גלשתי 5 דקות בום אין אינטרנט... אבא שלי התקשר אלהים כמעט התפוצץ מעצבים התמיכה טכנית התקשרה אלי מהר והיא ניסתה לסדר איתי את הבעיה היא אמרה שהיא איפסה את המודם או משהו והאינטרנט שוב עבד בדקתי שאתרים עובדים ואכן עבדו ואז הלכתי לחבר כשאני חוזר נחשו מה אני מגלה האינטרנט שוב לא…

• 7 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים