עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gil2518,

שלום. לאחרונה חלה אצלי בעיה , שהיוטורנט מופעל ומתחיל להוריד כעבור כמה דקות ספורות האינטרנט מתנתק . תמיד הייתי משאיר את היוטורנט פתוח בלילה והכל היה תקין ! איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  2. שלום, אני צריך ראוטר שמיועד לשימושים בסיסיים, אבל כולל הורדות טורנטים וכו' באופן שוטף. חיבור 2.5 מגה לבזק (נטוויז'ן). צריך להתמודד (ביציבות!) עם 3 חיבורים אלחוטיים (3 לפטופים) באופן קבוע, ואולי יותר אם יבואו אורחים. כנראה לא יהיה מחשב נייח שמחובר אליו. יש לי אפשרות להשתמש ב Edimax BG 6204 WG שכבר נמצא ברשותי - האם הוא יעמוד במשימה? אם לא, אז מה מומלץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  3. קבלו במתנה עוד 20 % מהירות בגלישה באינרנט בעלי XP הידעתם שמיקרוספוט משתלטת לכם על 20% מהגלישה באינטרנט!!!! אז בואו נבטל את זה: 1. נלך ל"התחל" ואז "הפעלה". 2. נקליד " gpedit.msc" ואז אישור. 3. נקיש על "תצורת מחשב". 4. ואז נקיש על "תבניות מנהליות". 5. ואז נקיש על "רשת". 6. ואז על "מתזמן המנות של איכות השירות (QOS)". 7. ואז על "הגבלת רוחב הפס הניתן להזמנה מראש". 8. ואז נהפוך את זה ל"זמין" ושמגבלת רוחב הפס תהיה "0". 9. נאשר ונסגור הכל. 10. ואז נלך ל"לוח הבקרה". 11. ושמה נלחץ על "חיבורי רשת". 12. ואז לחיצה עם הלחצן הימני על החיבור שלכם. 13. ואז נלך לטאב "רשתות" ושמה נבדוק שזה: " QoS Packet Scheduler" מסומן בV. ואז נעשה ריסט למחשב והרווחנו 20% ששיכים לנו

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by PT,

לקחתי נתב 3COM ישן שישב אצלי בבית והגדרתי לו WPS כדי להרחיב את הקליטה בבית. הבסיס הוא ראוטר של סימנס מבזק. הכל עובד חלקית, הבעיה היא שהרפיטר מתנתק לעיתים קרובות. ההגדרות הן ככה: שני הראוטרים משדרים את אותו SSID שני הראוטרים על ערוצים שונים (סימנס על 11, 3COM על 6) לשניהם מוגדרת אותה סיסמת WPA2 אני חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כל פעם מידע סותר אני לא הבנתי אם ה-SSID צריך להיות דומה או הערוץ... או שניהם... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by yosizach,

העם התוכנה SpeedGuide Programs TCP Optimizer באמת עוזרת או שעדיף להתחרק ולשאיר את הגדרות של ה windwos חבר שלי אומר מי שהוא הפעיל אותה .. המיול האט לו בצורה רצחנית וגלישה יותר מהירה אבל ההורדות נדפקו לא יודע ... מה זה עושה בכלל והעם אפשר לחזור בטוח להגדרות שהיו לי אחרי שאני מנסה

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  6. שלום, אני שואל בשם חבר שיש לו בעיה, (אותו אחד עם השגיאה בכונן A למי שעזר) האינרנט שלו כבר חודש מתנתק כל כמה שעות שהוא עוזב את המחשב כלומר נניח והוא משאיר את המחשב פתוח שעה שעתיים האינטרנט מתנתק, ואז כאשר הוא מנסה להתחבר מחדש דרך החייגן החייגן נתקע "במתחבר" ואז הוא חייב לעשות RESTART כל פעם (הוא כבר ניסה עם הספקית האינטרנט לפתור את זה במשך יותר משעה) יש לציין שכאשר המחשב פועל רצוץ האינטרנט לא מתנתק ! מישהו יודע איך פורתים את זה? תודה מראש, HAPPY Valentine's day

7. שלום, לאחר שהבנתי איך כל העיניין עם רשת הולך אז: קודם כל המצב כזה: שני חדרים, בכל אחד מחשב, ליד כל מחשב יש יצאית כבלים לאינטרנט אני רוצה רשת אח חוטית: במחשב אחד יהיה הראוטר -> שיתחבר למודם-> שיתחבר לכבלים של האינטרנט במחשב השני יהיה את הכרטיס רשת האל חוטי... עכשיו, חבר המליץ לי על חברת Edimax אמר שהחלקים שלהם עושים את העבודה כמו שצריך,עמידם ואיכותיים לא עושים בעיות (גם לא בהמשך) אז קודם כל מה אתם אומרים על החברה? ואיזה ראוטר ומודם כדאי לי? (מהחנות פנדה מחשבים) אני לא מבין גדול (בכלל) בתחום אז אני לא יודע מה טוב ואיכותי ומה חארטה דפוק אני מחפש את החלקים שיעו את העבודה בצורה טובה ובלי בעיות בכמה שפחות מחיר... אלה טובים: (?) כרטיס רשת Edimax 802.11g 54Mbps Wireless PC…

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  8. Started by Wizard,

חיברתי 2 מחשבים ברשת (אחד אקס פי ואחד 98) ואני לא מצליח לשתף קבצים, ב"מקומי הרשת שלי" זה מראה לי את המחשב שלי ב98 זה מראה רק "הרשת כולה" ואין אפשרות להיכנס לזה. איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה! *יש לי עוד בעיה משהתקנתי את הרשת אני לא מצליח לקבל קבצים באי סי קיו , אפשר לתקן את זה??

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by ice35,

היום בשעה שמונה גלשתי באינטרנט ופתאום האינטרנט החליט שהוא לא עובד...חשבתי שיש תקלה זמנית או משהו אבל עברו כמה שעות ולא חזר לעבוד, חיברתי את המודם ישירות למחשב ולא דרך הראוטר והאינטרנט אכן עבד. הבעיה היא בראוטר מכיוון ששני המחשבים לא עובדים כשהראוטר מחובר. הראוטר שלי הוא ‏Edimax BR-6104K תודה מראש.

10. שלום לכולם. אני כרגע מחובר קווית עם המודם של ARRIS שקיבלתי מHOT עם החיבור. על חבילה של 12Mb עם חייגן L2TP רוצה לשדרג לרשת אלחוטית מהירה (תקן N) שיהיה לי תמיכה עתידית (מתכוון להחליף את הנייד בקרוב) יש לי נסיון טוב מאוד עם הLisksys WRT54GL שהשארתי בבית ההורים שהיה פשוט סוס עבודה. מעוניין בסוס עבודה לפחות כמו הישן . אני חושב שתקציב של 500 שקלים זה די ויותר לנתב חדש. בגדול אני צריך ממנו תמיכה במהירות N, הצפנה של WAP2, תמיכה בכבלים ובעתיד ב NGN (לא היה תשתית באזור). תודה.

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  11. Started by Kzer-Za,

הי, לבן משפחה שלי יש מודמראוטר של בזק עם כיסוי אלחוטי די עלוב. (לא יודע את הדגם) אני אישית עובד עם תשתית הוט אז אין לי נסיון עם תשתיות בזק. האם כדאי לקנות מכשיר משולב מודם+ראוטר או שעדיף לקנות ראוטר נפרד ולבקש מבזק שיספקו מודם? (אם הם בכלל עושים את זה). במידה ומכשיר משולב הוא העדיף האם יש המלצות לאחד עם כיסוי אלחוטי טוב?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  12. Started by MDK,

היי חבר'ה כרגע יש לי שני קווי בזק (ואני מנוי בhot בטלויזיה ובadsl 1.5)- האחד רחוק מהמחשב והשני קרוב אחד מקוי הטלפון משמש כקו לאינטרנט (בקומה הראשונה) וכטלפקס (בקומה השנייה) שאלתי היא מה עדיף במקרה שלי - טלפון Hot או טלפון 072 (012). הכי חשוב לי שזה לא יפגע ברוחב פס שלי ב(emule וכו'), וגם שאני אוכל לדבר בכל טווח בבית ושאוכל לחבר את הטלפקס למעלה לקו (למרות שלא נמצא בקרבת מחשב). כמו כן, חשוב לי שאני לא אהיה חייב להיות מחובר לאינטרנט\מחשב דלוק מבחינת מחיר, 012 מציעים ב99 שקל אינטרנט 1.5 + קו 072 + 2000 דקות מתנה, בדומה להוט שמציעים ב59 שקל את ה2000 דקות בקו שלהם.

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  13. התקנתי.. הכל טוב ויפה. נכנסתי למקום שאני צריך לקנפג אותו ושאני עושה Execute זה עושה לי ככה: ניסיתי להכנס ל Administrator עדיין עשה לי וב Safe Mode אמרו לי גם לנסות אבל זה בכלל לא הצליח להריץ את זה.. מה עושים? =\

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  14. שלום לכולם. אז ככה כרגע אני מחובר בחבילה די עלובה בשבילי 1.5/96K בקיצור אנחנו רוצים לשדרג את החבילה אבל לא בטוחים בקשר לכמה דברים.. בואו נגיד שהכסף לא משחק פה תפקיד (לפחות בינתיים) מה החבילה הכי טובה שאני יכול לקחת דרך הוט ו-012 (וזה חשוב שרק אלה כי לאבא שלי יש מבצע מהעבודה שזה יוצא נורא זול ביחד עם הטלוויזיה ועוד דברים אז לא נעזוב אותם אז חשוב חבילות רק דרכם) בקיצור מה החבילה הכי טובה שאני יכול לקחת וכמה זה אמור לעלות? ואם יש עוד פירוט על חבילות מומלצות אני אשמח לשמוע... אגב אפשרי להתחבר בארץ דרך חברה מחול זאת אומרת להביא איזה חבילה מחברה מאנגליה סתם לדוגמא ולהתחבר דרכה בארץ? ומה החבילה הכי טובה שיש בארץ בלי קשר להוט ו-012 יעני מכל חברה שיש? תודה רבה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by CASSPY,

שלום ! בעיה בכרטיס רשת במחשב עם מערכת הפעלה win7 לאחר הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל קישורית מוגבלת ללא כניסה לאינטרנט אני ניגש לכרטיס רשת מבצע הפוך ללא זמין / הפוך לזמין והכרטיס מתחבר לאינטרנט למחשב כרטיס רשת מובנה בלוח האם הוספתי כרטיס רשת נוסף התקנתי עם הדרייברים של יצרן הכרטיס הבעיה נמשכת באותה הצורה תודה על העזרה-כספי

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by 07685gg,

יש לי שני לפטופים עם ויסטה חיברתי כבל רשת מוצלב וכלום רואים את שם המחשב אבל אי אפשר להיכנס לדברים המשותפים 0X80070035 וכותב שלא מזהה שני המחשבים באותה קבוצת עבודה בשניהם שם המשתמש והסיסמה זהים גילוי רשת מופעל הורדתי פיירוול לחיבור הקווי ניסיתי לתת להם שמות בצורה ידנית 192.168.0.1 ו-2 לא עזר הוינדוס כותב על זה רשת לא מזוהה(ציבורי) יש למישהו רעיון כי זה הורס אותי תודה

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  17. Started by ZpoWer,

מהירות אינטרנט: 100 מגה תשתית: הוט ספק: הוט מודם/ראוטר: הוט בוקס מחובר עם חייגן: ללא חייגן האם צריך חיבור אלחוטי: כן תקציב: לא מוגבל הערות נוספות: הבית הינו 2 קומות (250 מטר), ההוט בוקס נמצא בקומה העליונה, מעוניין בנתב (Access Point) לשם הגדלת טווח קליטה לקומה הראשונה + חיבור הטלוויזיה לרשת האם ההוט בוקס בכללי הינו ראוטר טוב ? או שכדאי לקנות ראוטר אחר ולהשאיר את ההוט בוקס בתור מודם ? אני צריך נתב חזק בעל אמינות גבוה וכמה שפחות ניתוקים, במידה ואתם ממליצים על ראוטר חדש אשמח לקבל הצעות לשילוב בין ראוטר לנתב כמו כן, ראיתי שניתן להעביר רשת דרך חשמל, בבית יש תלת פאזה, האם העברת רשת על גבי חשמל יותר אמינה מאשר נתב ? תודה

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by itaysk,

יש לי את המודם שקיבלתי מבזק ALE 130 הUSB הקטן הזה.. והוא עושה לי מלא בעיות ניתוקים וזה זה כבר עובר כל גבול! אז אני רוצה להתקשר אליהם ולבקש מודם אחר. 1. הם יסכימו להחליף לי? 2. איזה מודם לבקש? (יש לי כרטיס רשת וגם USB) תודה

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  19. Started by SpEcToR,

לנעול

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  20. Started by felb,

שלום אני משתמש בראוטר אלחוטי TP-Link TLWR841N. בחיבור קווי של המחשב לראוטר, אני מגיע למהירות של כ - 15mb שזהו המהירות שאמורה להיות ע" חבילת הגלישה. בחיבור אלחוטי, כאשר אני נמצא עם המחשב ליד הראוטר (ללא שום דבר שמפריד בין הראוטר למחשב), המהירות יורדת לכ - 5mb. מה יכולה להיות הסיבה?

21. אז ככה לפני איזה חצי שנה עשיתי טריפל אצל הוט וקיבלתי מהם 12 מגה אבל בבזק אני משלם על 2.5 מגה מה שקורה בפועל שכשאני מוריד מאתרים ישראלים אני מוריד על 12 מגה קבוע ולא 2.5 וגם מאתרים בחול במיוחד בלילות יוצא שאני מוריד על 12 מגה למרות שבבזק בינלאומי אני על2.5 ולא שידרגתי שם ל 12 כמו בהוט , השאלה איך זה יכול להיות שאני מקבל 12 מגה ולא 2.5 האם בזק יכולים לנתק אותי או משהו אם אני לא משדרג אצלם ל 12 מגה?

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by gogoman7,

שלום, התקנתי היום את הנתב הנ"ל ורציתי לשאול אם אני עדיין צריך תוכנת פיירוול במחשב אליו הוא מחובר (כרגע מותקן עליו ZONEALARM) או שאפשר להסיר אותה... כמו כן אם צריך לשנות משהו בהגדרות של הנתב כדי לקבל אבטחה טובה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by Boris_yo,

לדעתי קניית חבילת גלישה אצל חברת סלולרית בחו"ל יהיה לא יקר כמו לקנות חבילת רואמינג בארץ. הם מציעים שם חבילה PREPAID וכל מה שצריך זה לקנות מודם סלולרי שתומך LTE. על איזה מודם תמליצו? תודה

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  24. עד היום שיתפתי אינטרנט ל3 מחשבים דרך ראוטר BFOCUS וסוויץ'. והיום התקינו למחשב אחד אינטרנט נפרד. אז נשאר רק המחשב שלי ועוד אחד השאלה שלי אם כדאי לי לשתף לו דרך ICS או להשאיר במצב הקיים של הראוטר, המחשב השני כל השימוש שלו זה אקספלורר, אייסיקיו מסנג'ר, אני רוצה לתת לו רוחב מינימלי גם הגבלתי אותו בnetlimiter. אבל אני מרגיש שאני עדיין מאבד הרוחב של האינטרנט כשאני משתמש ככה בראוטר, האינטרנט יותר כבד.

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  25. מישהו יודע מה קורה עם האתר של בזק? אני מקבל Service Unavailable ולפעמים שום אתר לא עולה לכמה שניות ארוכות. מישהו הבחין במשהו או יודע במה מדובר?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים