עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by bezangeloo,

צריך המלצה לנתב קווי ג'יגה ביט בתקציב עד 250¤. אם באותו התקציב נכנס משהו אלחוטי מוצלח, סבבה. יורכב על תשתית כבלים. תודה, בז'נגלו.

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  2. במהלך CES 2011 הכריזה חברת Netgear על לא פחות מ-15 מוצרים שונים. בפוסט הבא תוכלו לקרוא על כולם. http://www.netcheif.com/blog/?p=1048

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  3. אני מעוניין לחבר את הראווטר לשניהם ולהשתמש בו לגלישה בשניהם. למרות אין זה נשמע הגיוני, לי בכל אופן, האם זה אפשרי או שהפתרון הוא אלחוטי או שני ראווטרים, או אמצעי פיצול ? אציין כי ברצוני לגלוש בו זמנית או אחד מוריד ובאחר אני גולש. מה עליי לעשות?

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by Boris_yo,

לדעתי קניית חבילת גלישה אצל חברת סלולרית בחו"ל יהיה לא יקר כמו לקנות חבילת רואמינג בארץ. הם מציעים שם חבילה PREPAID וכל מה שצריך זה לקנות מודם סלולרי שתומך LTE. על איזה מודם תמליצו? תודה

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  5. כמו כן האם יש גם אפשרות "להכנס" לאותו מחשב שיושב על הרשת שלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by SharonSx,

שלום חברס' אז ככה הייתי רשום באתר Torrentleech וכמו כל הישראלים זייפתי את הרטיו שלי... :lol: עכשיו העיפו אותי מהאתר ואני לא יכול להיכנס יותר, חבר שלי אמר לי שזה לפי ה IP, זה נכון? האם אני לא יכול להיכנס לאתר בגלל שהם חסמו את ה IP שלי?? ואם כן, איך אני משנה את ה IP?? תודה,

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  7. Started by House M.D.,

שלום. אני מחפש מודם ADSL זול, עם תמיכה במהירויות של 5-10 מגה. מצאתי ב dealextreme שני מודמים : http://www.dealextreme.com/p/802-11g-54mbps-adsl2-wireless-broadband-router-with-single-ethernet-port-33568 http://www.dealextreme.com/p/zyxel-2-4ghz-54mbps-802-11g-b-adsl2-wlan-wifi-wireless-broadband-router-33917 זה גם ראוטרים אבל אני מתכוון להשתמש בהם רק כמודם ולחבר ל Linksys WRT54GL השאלה היא האם הם יתמכו בתשתית של בזק בארץ? תודה.

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  8. אוקי יש לי את הנתב שצויין למעלה... והבעיה שעקבתי אחרי המדריך בפיקוק כיצד לקנפג...אני עוקב אחרי הכל וברגע שאני צריך להכניס כל'מני סטאף לL2TP אני מגלה ש...אין לי ת'אופציית חיבור הזו גם עידכון פירםוואר לא עזר (למעשה הוא לא עשה שום דבר) מה יכולה להיות הבעיה?=\ אולי טעיתי בזיהוי הנתב?

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  9. בדרך לתחרות אמיתית לדואופול בזק-הוט? פרטנר חיברה בניין ראשון ברמת גן לאינטרנט בסיבים אופטיים ובמהירות של 1 גיגה-ביט לשנייה; התכנון: חיבור של מאות אלפי משפחות בשנה http://www.geektime.co.il/partner-started-deploying-fiber-infrastructure/

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by eladh16,

שלום לכולם. היום עשיתי בדיוק את מה שרשום במדריך הזה:http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm עשיתי בדיוק צעד צעד ויש לי בעיה. אני רואה את המחשב השני ברשת ב My Network Places אבל אם אני נכנס אליו אז ישר מופיע לי חלון שמבקש שם משתמש וסיסמא של החשבון שלו. אז הקשתי את שם המשתמש של המחשב השני ואת הסיסמא ולאחר מכן הוא שוב פעם מבקש מחדש ולא עושה כלום. יש לציין שהגדרתי את כל רשת המחשבים באותה קבוצת העבודה ובאותו שם. חשבונות ה guest בכל המחשבים ברשת סגורים. והגדרתי בכל המחשבים ברשת את הפרוטקול NetBIOS Over TCP/IP. מה לא עשיתי טוב? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת שלא יהיה לי מסך התחברות כשאני נכנס למחשב אחר ברשת הביתית. חשוב לציין שכל המשתמשים במחשבים ברשת מוגדרים כמנהלים. …

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  11. פתחתי שרת FTP באמצעות התוכנה BulletProof FTP Server. לאחר סידור ההגדרות ניסיתי להתחבר לשרת FTP שפתחתי (לשם בדיקה) באמצעות הכתובת הפנימית שלי ברשת. הכל עובד מעולה, אך אני לא מצליח להתחבר באמצעות כתובת הDNS שלי שמוגדרת כהלכה. יש לציין שבנסיון ההתחברות תוכנת הBulletProof FTP מודיע על נסיון התחברות כלשהי שבשלב מסוים נתקע. מדוע זה קורה? האם משום שאני מנסה להתחבר בעצם לעצמי (כתובת הDNS והשרת FTP על אותה כתובת IP) ?? *עריכה: אגב, זאת לא בעיה של פורטים או פיירוול. פתחתי את הפורטים הרלוונטים.

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  12. אני לא מצליח להתחבר אבל אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב אז יש אינטרנט בלי חייגן. הכנסתי הגדרות אבל הוא לא מתחבר יש למישהו מושג מה עושים מה לבדוק?

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by The Winter King,

איך אני פותר את זה? אשמח לעזרה!

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  14. שלום, אני צריך ראוטר שמיועד לשימושים בסיסיים, אבל כולל הורדות טורנטים וכו' באופן שוטף. חיבור 2.5 מגה לבזק (נטוויז'ן). צריך להתמודד (ביציבות!) עם 3 חיבורים אלחוטיים (3 לפטופים) באופן קבוע, ואולי יותר אם יבואו אורחים. כנראה לא יהיה מחשב נייח שמחובר אליו. יש לי אפשרות להשתמש ב Edimax BG 6204 WG שכבר נמצא ברשותי - האם הוא יעמוד במשימה? אם לא, אז מה מומלץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  15. סיפור מוזר: יש לי ראוטר לינקסיס WRT54GL (עם קושחת Tomato) שמשרת אותי בנאמנות כבר כמה שנים. כרגע האלחוט שלו משמש רק לקישור ה- HTPC בסלון ל- NAS בממ"ד (שמחובר אל הראוטר דרך סוויץ' ג'יגהביט). וזה עובד מצויין, אני יכול לעשות streaming של 1080p מה- NAS ללא בעיות, אבל לפעמים אני נתקל בנפילות אקראיות בקליטה: פתאום הוידאו קופא ו- XBMC (על אובונטו) מודיעה על buffering. זה יכול להעלם כמעט מיד וזה יכול לחזור על עצמו כמה פעמים בתוך דקה או שתיים. החשד המקורי שלי היה כרטיס הרשת האלחוטי המצ'וקמק שהיה לי ב- HTPC. היה לי כרטיס טוב יותר, אבל הוא סירב לעבוד ב- HTPC. בסופו של דבר, אחרי עדכון BIOS ומערכת ההפעלה, הכרטיס הטוב זוהה כמו שצריך ואיכות הקליטה השתפרה (אני אפילו קולט את הרשת של השכנים…

16. Started by shai11,

אני מוריד הרבה מהאתר רפיד אבל יש מגבלה של כתובות IP האים אני יכול לשנות אותה בלי להפעיל מחדש את המודם המודם רחוק ממני בהרבה...

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  17. Started by ag43,

מה מהירות העברת הנתונים האפקטיבית ברשת 1GPS (בהנחה ששאר הרכיבים לא מעכבים את העברת המידע)? מישהו טען לי בת'רד אחר שמהירות 20 MB/S זוהי מהירות עבודה טובה מאוד גם לרשת כזו בעוד שאצלי אם מחשב די ישן שמחובר אלי ברשת אני מקבל קצבי העברה של כ50 MB/S. למען הבהרת הספק - מדובר כאן על MEGABYTE כמובן.

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by shloosh,

כשאני נכנס ל-network connection מופיע לי משהו בכותרת של INTERNET GATEWAY ואיזה שם מוזר שכל הזמן משתנה!! לפעמים זה מובר ולפעמים לא,אפילו שאני מנותר מהאינטרנט זה מופיע! היה לי הרבה בעיות במחשב ופירמטתי בגלל זה,ועדיין זה מופיע לי!!! מה זה אמור להיות????? לפי דעתי מישהו פרץ לי,כי השם של זה זה לפעמים שמות של אנשים בלה בלה... איך להעיף את זה? ומה זה בדיוק??? חוץ מזה מופיעים לי דברים ברקע מוזרים שבחיים לא ראיתי! ALG.EXE wmpiserp משהו כזה ו-cmd שבכלל לא הייתי בדוס ! מה לעשות הצילוווו!??? אני ב-windows XP!

19. חלונות אקס פי 32 ביט המדפסת מחוברת למחשב השני .במחשב זה אני גולש אלחוטית ללא בעיות המדפסת מופיע לי כאשר אני מבקש להדפיס מחלונות 7 .אבל מאומה לא קורה המדפסת ישנה מדגם HP 720C תודה רבה

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  20. Started by Arkadi.Krr,

יש לי בעיה מוזרה, כשעה עכשיו ישבתי עם התשתית שלי בזק בדבר מהירות האינטרנט. ולאחר שעה אם לא יותר של שיחה מייגעת הנציג הגיע למסקנה שצריך להחליף מודם(יש לי ביפוקוס 312 מעל ל5שנים אצלי). הספק בזק בנלאומי אין לו מושג מה הבעיה\ אומרים הבעיה אצל בזק. בקיצור אני אמור ללכת מחר ולהחליף את המודם. עכשיו אני אסביר את הבעיה, כאשר אני מוריד את קובץ ההורדה מפה: http://2.i014.net/Check1.html כהורדה רגילה ללא שום תוכנה, אני מוריד את הקובץ של ה500MB במהירות של כ 30-100 וכאשר אני מוריד בעזרת תוכנת הורדות INTERNET DOWNLAOD MANAGER, זה מוריד בקצב יציב על 320+- גם כאשר אני מוריד טורנטים מטורנטליטצ', לפעמים המהירות 50-150, גם אם יש הרבה מאוד סידרים. וטורנט ליטצ' זה אתר איכותי, תמיד תוך פחות מחצ …

21. Started by N.S,

שלום עשיתי דיון כזה ולא ענו לי טוב כל כך תקשיבו יש לי מודם ADSL עם כרטיס רשת אני לא יודע ממש איך קוראים למודם אבל הוא השחור הישן הזה השטוח ...ההכי נפוץ שיצא בקיצור פירמטתי את המחשב שלי ועכשיו אין לי אינטרנט אז בבקשה אני חייב קישור ישיר להורדת הדריבר...בבקשה עזרו icq-161371997

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by tomchook,

שלום יש לי בעסק שני מחשבים שמיועדים ללקוחות בכדי שיעבירו את הזמן באינטרנט. כרגע אין שום מגבלות על המחשבים, אבל אני חושש שהלקוחות יתחילו להוריד קבצים/סרגלים/תוספים/וירוסים וכו'. האם יש תוכנה שאיתה אוכל לנעול למשל את כפתור הסטארט ורק לאפשר גלישה באינטרנט? כמובן שגם ארצה לחסום את הפורנו.. האם קיימת תוכנה חינמית שעושה את זה? תודה רבה! תום

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  23. Started by ice35,

היום בשעה שמונה גלשתי באינטרנט ופתאום האינטרנט החליט שהוא לא עובד...חשבתי שיש תקלה זמנית או משהו אבל עברו כמה שעות ולא חזר לעבוד, חיברתי את המודם ישירות למחשב ולא דרך הראוטר והאינטרנט אכן עבד. הבעיה היא בראוטר מכיוון ששני המחשבים לא עובדים כשהראוטר מחובר. הראוטר שלי הוא ‏Edimax BR-6104K תודה מראש.

24. היי, הקמתי בבית רשת עם ציוד שלי הכוללת ראוטר מודם + ראוטר (שניהם Deco X60) המחוברים בניהם בכבל רשת (CAT7). המחשב הנייח שלי מחובר גם הוא בכבל רשת לראוטר. מהירות הגלישה שלי (מול הספקית) היא 1 ג'יגה. מסיבה לא ברורה, לעיתים המהירות גלישה בראוטר יורדת ל 100 מגה. שימו לב, הראוטר שהוא גם המודם תמיד נותן מהירות של 1 ג'יגה. זאת בעיה שמשגעת אותי כבר תקופה ארוכה, וניסיתי הרבה דברים כדי לטפל בבעיה. למשל היה לי סוויץ באמצע וביטלתי אותו כי חשבתי שזאת הבעיה, או שהחלפתי כבלים בחיבורים, או ריסטארטים לראוטרים ועדכונים, או סתם ניתוק וחיבור מחדש. כל הדברים שעשיתי לעיתים עזרו ואז מהירות הגלישה שלי הייתה 1 ג'יגה אבל למחרת (או אחרי שעה) זה חזר ל 100 מגה. כאילו הראוטרי…

25. שלום אני מחפש ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי בתקן 802.11n מבקש המלצות בבקשה האם התקן 802.11n הוא תקן טוב ויציב?

• 7 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.