עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by noambaum,

התקשרתי היום לבזק לעדכן את חבילת האינטרנט שלי (כרגע 1.5 מגה),והנציגה אמרה לי שכל החבילות היום מותנות בהתחייבות לשנה!!! WTF?? למה? באף חברה סלולרית או יס או הוט לא מבקשים התחייבות לשנה! מישהו אמר פה מונפול??? בכל אופן אני מחפש אלטרנטיבות.(או שפיות) יש לכם עצות? לי לפחות לא נראה הגיוני להתחייב לשנה לבזק !

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  2. אני מבין שפעם זה שימש בתור מודם 56K, אבל יש גם פקס. אני כאילו יכול לשלוח פקס ע"י חיבור הכרטיס לשקע של הטלפון? מה אני צריך להגדיר? הכרטיס לא מזוהה (סימן שאלה צהוב במנהל התקנים) אז זה אומר שצריך דרייבר, לא? מאיפה אני משיג אחד כזה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by matan5165,

יש לי רשת אלחוטית בבית והייתי רוצה לששלוט עם המחשב הנייד במחשב הנייח. להגיע למצב שאני יכול להוזיז את העכבר ולראות את השולחן עבודה, פשוט הכל. אפשר קישור לתוכנה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  4. Started by Tom3bar,

אהלן, טוב קניתי מחשב אז מה שיש לי עכשיו יעבור למעלה.. מה אני צריך לרשת אלחוטית מבוססת ADSL עם מודם ALCATAL שחור ? איך אני מגדיר את כל הסיפור ? תודה על כל עזרה ומצטער אם אני שואל שאלה שנשאלה כבר.. תום.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  5. שלום , כרטיס הרשת שברשותי הוא מובנה במחשב נייד , Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection האם הוא תומך בתקן N ? מותקן אצלי הדרייבר העדכני על וינדוז 7 תודה

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  6. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני קונה עוד שבוע מחשב חדש לגמרי ואני מעוניין לקבל את המקסימום יעילות מבחינת שימוש במשאבים. מבחינת שימוש בזיכרון, מעבד וכ'ו, האם עדיף להשתמש בכרטיס רשת און בורד, או בכרטיס PCI? היום אני משתמש בכרטיס PCI, אבל אם אין כל כך צורך מאוד יעזור לי להוריד אותו במחשב החדש. תודה.

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by NuNaTaK,

בכתבה האחרונה שקראתי בנושא מסוף ספטמבר דובר על 3 ערים שיחוברו ראשונות ושההשקה תהיה בעוד כמה שבועות, למישהו יש מושג באיזה ערים מדובר? אתמול בלילה האינטרנט שלי הפסיק לפעול למשך כמה שעות ובשיחה עם הוט נאמר לי שזה בגלל שהם משדרגים את התשתית באזור אז זה הדבר הראשון שעלה לי בראש. תודה.

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  8. האם רק הוט קובעת את המהירות ולא הספק?

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by klingon,

רשת 100 מגה הוט ונטויז'ן מהירות ההורדה אלחוטית נגיעה ל 60 מגה קווית 100 מגה - אין בעיות. נורמאלי ? אפשר לשפר את האלחוטית ?

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  10. אתמול אחה"צ, כששמעתי על החבילה החדשה של בזק, החלטתי "להשתדרג" (בתוספת של 9 שקלים למחיר שאותו שילמתי, עבור חבילת 2/96) לחבילת 2/150, עקב הצורך הרב לתוספת ברוחב הפס העולה. מחיר החבילה הוא 79.90 ש"ח, בהתחייבות לשנה. ככל הנראה והמודם כבר הסתנכרן עם הנתונים העדכניים, אך רוחב הפס היורד נשאר כפי שהיה בחבילה הישנה, כלומר 2 מביט. להלן נתוני הסנכרון של המודם (Alcatel SpeedTouch Home), אל מול מרכזת בזק ---> Operational data report : near end (Downstream) ----------------------------------------------- Attainable line rate : 10060 kbit/sec Attainable Atm rate : 9600 kbit/sec Used line rate : 2924 kbit/sec Fast used Atm rate : 2496 kbit/sec Interleaved used Atm rate : 0 kbits/sec…

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  11. Started by Zadu,

שלום , אני רוצה לדעת למה Traffic Statistics יש הרבה erros ומה אומרים הerros האלה? http://img89.imageshack.us/img89/9167/sasssdfgeuf5.jpg ואיזה channel כדי לבחור בראוטר ?, אני שמתי על Select best quality channel automaticly האם זה טוב בכלל?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by avishay_89,

שלום. התקנתי win xp sp3 על לפטופ ואני מנסה לגלוש לאתרים מסויימים כמו microsoft.com או להפעיל את שירות האקטיבציה דרך האינטרנט ואני לא מצליח. לאתים אחרים כמו גוגל YNET ONE ועוד הרבה אחרים אין בעיה לעלות. אני גולש דרך רשת ביתית ולשאר מחשבים ברשת אין בעיה להכנס ל microsoft.com ניסיתי לחבר את הלפטופ גם בצורה קווית ועדיין מופיעה אותה בעיה. זה ההחזר שאני מקבל מהפקודה ipconfig Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\dana>ipconfig Windows IP Configuration Ethernet adapter Wireless Network Connection: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.108 …

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  13. Started by dani,

קונים לאח שלי מחשב חדש וזה אומר שיהיו לי 3 מחשבים בבית וזה אומר שאני צריך Switch אני צריך המלצה לאיזה Switch לקנות עד איזה 200 שקל ככה 200 וקצת (כי אני רואה שהם לא עולים כל כך הרבה)

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by Iv0ry,

אני חווה הרבה ניתוקים ופינג גבוה בזמן משחק ובזמן גלישה רגילה עם 012 איני מעוניין בנטוויז'ן. אני משחק בעיקר TF2 .. תודה עריכה: ראיתי שמשהו בפורופ ממליץ על החברה הזו- אקספון 018 האם כדאי לעבור אליה?[br]פורסם בתאריך: 21.08.2009 בשעה 23:14:48 הקפצה כלאחר 24 שעות

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  15. אני מעוניין לרכוש נתב חדש למשרד בו אני עובד כיוון שהקיים כבר לא עונה על הצרכים. הנתב הקיים כרגע הוא Asus מהדגם שבזק סיפקה (או עדיין מספקת). הנתב ישרת עד כ-40 יחידות קצה (מחשבים, מדפסות, בקרים, מוצרים שאנחנו מפתחים וכו'), ויחובר בצורה כזו או אחרת ל-ADSL עם רוחב פס של 5 מגהביט. מה שאני מחפש בנתב: דרישות חובה: Firewall שאפשר לחורר, כולל פילטור ע"פ מסכות רשת. NAT שיודע לנתב בין פורטים כאשר הפורט החיצוני שונה מהפורט הפנימי. DHCP שיודע לעבוד עם הקצאות סטאטיות (קישור בין כתובת MAC לבין כתובת IP, באופן קבוע, ללא Lease Time). תמיכה ב-PPPoE או תמיכה מובנית ב-ADSL (כלומר, שהנתב ידע לבצע את ה-Bridging לבד ויהיה מחובר קבוע לקו הטלפון). ייתרונות משמעותיים: WiFi עם תמיכה ב-WPA2 Logging…

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  16. Started by Avihai92,

יש לי בבית כרטיס רשת של EDIMAX דגם EW-7728IN והוא לא מצליח להתחבר לראוטר של אח שלי(הראוטר שלו גם של EDIMAX והראוטר הזה מחובר למודם של בזק) אני מצליח להתחבר אבל רק לשנייה! אני בקושי מצליח להיכנס לגוגל.. רק כמה שניות ואז זה כותב לי שאין גישה לאינטרנט (יש לי וינדוס 7 עם זה עוזר במשו) התקנתי כבר את הדרייברים של הכרטיס הרשת שלי (הורדתי את הגירסה הכי חדשה שיש מהאתר שלהם) אז שזאת לא הבעיה =/ בבקשה עזרה! (אני משתמש עכשיו בכבל שמחובר לראוטר של אח ויש אינטרנט) עם אתם צריכים עוד פרטים או תמונות של ההודעות שהמחשב כותב לי אז תגידו לי תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  17. Started by giliboy,

יש לי שתי מחשבים הראשון עם windows xp והמחשב השני עם windows me עכשיו מ-xp אני מצליח להכנס למחשב השני(me) , אבל כשאני מנסה להתחבר מ-me למחשב עם ה-xp הוא מבקש סיסמא. עכשיו אין לי מושג איזה סיסמא הוא מבקש ואין לי מושג מה הסיסמא. מה עושים???

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  18. אני מעוניין להשקיע גג 250 שח, בעקבות הודעה פה בפורום ירדתי מ1043 כי אומרים שהוא מתנתק הרבה ואני לא מעוניין להתקין עליו קושחה אחרת. יש המלצות? מיועד לבית כ100 מטר, הראוטר די במרכז, ללא ממ"ד, תשתית כבלים(כרגע...). לא חובה חיבור USB חשוב מאוד שיהיה אמין מבחינת ניתוקים, ושיתמוך במספר חיבורים גדול לצורכי טורנטים בעיקר. תודה!

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  19. Started by tzolerguy,

יש לי רשת של 3 שמתחברים דרך HUB ואל האב מחובר מודם ADSL עכשיו כל המחשבים עובדים והאינטרנט משותף בנוסף יש לי על אחד המחשבים 2 כרטיסי רשת שאחד מחובר לHUB ואל השני אני רוצה לחבר מחשב נייד בעזרת כבל מוצלב וכך למעשה שיהיה על מחשב אחד שתי רשתות ושיהיה אינטרנט גם על המחשב הנייד האם צריך משהו מיוחד?? ואיך עושים זאת??

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  20. Started by darkman,

לחבר שלי יש שני מחשבים בקיצור האם אפשר לחבר על אותו קו שני מודמים אבל לא באותו שקע (האם אפשר באותו שקע?) האם זה בכלל אפשרי?

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by zorobin,

מישהו יודע איך אפשר להתחבר למחשב באירופה ולגלוש עם IP אירופאי ?

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by intermaster,

מישהו יכול לעזור לי עם הורדה של מהדורת "חדשות השבת" של הערוץ הראשון. מתאריך 2.11.13 הנה לינק: http://www.iba.org.il/media/Media.aspx?recorded=1&starting=1507876 תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by smile,

ערב טוב, יש לי בעייה מוזרה שהתחילה היום (אחרי שניתקתי את כל המכשירים מהחשמל). בעיקרון הכרטיס רשת לא מקבל כתובת IP משרת הDHCP של הראוטר, גם הגדרה ידנית לא עוזרת. הוא מקבל IP מוזר משהו בסגנון 165.254.0.1 והויסטה (ultimate 32bit) מודיעה שהרשת בלתי מזוהה (unidentified network). הראוטר תקין לחלוטין (יש לי עוד מחשב בבית שמתחבר אליו בwireless והכל עובד מצויין, חשבתי שאולי הפורטים בראוטר נשרפו אבל בדקתי עם מחשב של חבר ובכל הפורטים הכל עובד תקין (הכרטיס רשת שלו מקבל כתובת IP מהרואטר). אז עד עכשיו זה נשמע שהכרטיס רשת שלי דפוק, אבל אם אני מחבר אותו ישירות למודם האינטרנט עובד והוא מקבל כתובת IP תקינה. כבר אין לי רעיונות איך לפתור את הבעייה הזאת, ניסיתי כל דבר כולל חיפוש בגוגל לגבי הב…

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by Wizard,

חיברתי 2 מחשבים ברשת (אחד אקס פי ואחד 98) ואני לא מצליח לשתף קבצים, ב"מקומי הרשת שלי" זה מראה לי את המחשב שלי ב98 זה מראה רק "הרשת כולה" ואין אפשרות להיכנס לזה. איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה! *יש לי עוד בעיה משהתקנתי את הרשת אני לא מצליח לקבל קבצים באי סי קיו , אפשר לתקן את זה??

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  25. שלום לכולם. אני כרגע מחובר קווית עם המודם של ARRIS שקיבלתי מHOT עם החיבור. על חבילה של 12Mb עם חייגן L2TP רוצה לשדרג לרשת אלחוטית מהירה (תקן N) שיהיה לי תמיכה עתידית (מתכוון להחליף את הנייד בקרוב) יש לי נסיון טוב מאוד עם הLisksys WRT54GL שהשארתי בבית ההורים שהיה פשוט סוס עבודה. מעוניין בסוס עבודה לפחות כמו הישן . אני חושב שתקציב של 500 שקלים זה די ויותר לנתב חדש. בגדול אני צריך ממנו תמיכה במהירות N, הצפנה של WAP2, תמיכה בכבלים ובעתיד ב NGN (לא היה תשתית באזור). תודה.

• 1 תגובה
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים