עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by namlu,

הגיע אלינו כרגע מכתב שאומר שהמבצע המשולב של יס + תשתית אינטרנט עומד להגמר, ואח"כ אנחנו נשלם לבזק 82 ש"ח על תשתית 1.5M. אני מודע לזה שזה מוגזם, והם מצפים כנראה לטלפון שיסדיר איתם מחיר חדש \ התחייבות. בכל אופן, מה המחירים שאפשר להשיג כרגע? תשתית 1.5 ו-2.5 מגה רלוונטיות בשבילי. המחירים שמפורסמים רשמית באינטרנט הם די גבוהים http://www02.bezeq.co.il/Internet/FastInternet/intsale/Pages/surfingpacks.aspx http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3065〈=he בבזק 62 על 1.5, 82 על 2.5 בהוט 49 על 1.5, 69 על 2.5

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  2. שלום, אני שואל בשם חבר שיש לו בעיה, (אותו אחד עם השגיאה בכונן A למי שעזר) האינרנט שלו כבר חודש מתנתק כל כמה שעות שהוא עוזב את המחשב כלומר נניח והוא משאיר את המחשב פתוח שעה שעתיים האינטרנט מתנתק, ואז כאשר הוא מנסה להתחבר מחדש דרך החייגן החייגן נתקע "במתחבר" ואז הוא חייב לעשות RESTART כל פעם (הוא כבר ניסה עם הספקית האינטרנט לפתור את זה במשך יותר משעה) יש לציין שכאשר המחשב פועל רצוץ האינטרנט לא מתנתק ! מישהו יודע איך פורתים את זה? תודה מראש, HAPPY Valentine's day

3. אז ככה אני רוצה לדעת עם אני יחליף מודם יהיו לי פינגים יותר טובים במשחקים ... פעם אחד לחבר שלי החלפתי מודם והיה שיפור דיי רציני .. אבל אצלו זה היה כבלים ולי יש ADSL המודם שיש לי הוא של alcatel כן כן המודם שכולם מחפשים ומתלהבים ממנו , אני ממש לא מרוצה ממנו ולדעתי בגללו יש לי בעיות גלישה... עם זה יעזור לי עם אני יחליף מודם?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  4. איך אפשר לעבוד עם שתי רשתות אלחוטיות במקביל ? אני מוריד קבצים בFLESH GET ומחובר לשתי רשתות אלחוטיות - אפשרי שהוא יוריד משניהם במקביל ולא רק מחת מהן ?

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  5. יש לי רשת אלחוטית ביתית פשוטה (ראוטר 3com). הרשת מחוברת לאינטרנט במהירות 10Mb (בזק + ספק הוטנט). שדרגתי לפני כמה שבועות - והכל היה תקין. במחשב הנייד הותיק שלי (Dell Vostro, בן 4 שנים), החלה הגלישה בשבועיים האחרונים לקרטע, ואני מקבל תוצאות מאוד מוזרות בבדיקת מהירות: -- בבדיקה רגילה - מד המהירות מתחיל מ-5-6Mb, והולך ויורד ככל שהבדיקה מתארכת. לפעמים הבדיקה מסתיימת עם 1Mb, ולפעמים יורדת למספרים נמוכים יותר, ולעיתים גם נתקעת על 0.07 או משהו כזה... -- בבדיקה ללא הספק [דרך 1@1] - אני מקבל תוצאות יציבות ויפות יותר בין 5 ל-9 Mb (משתנה מפעם לפעם). הבעיה היא רק במחשב הזה, בלפטופ 'אורח' שבא לביקור הגלישה הייתה נקייה ובדיקת המהירות הניבה 10.2Mb. בעיה נוספת - כדי לאבחן את התקלה ר…

6. Started by oDot,

חבר מתחבר לאינטרנט של בזק, ואפשר או את ה2650 שהם נותנים, עם התחייבות לשלוש שנים ובסופו של דבר זה עולה 450 שקל, או שפשוט יקנה מפנדה את הD-Link DSL-2640U ב330 בלי התחייבות מעבר להתחייבות לשנה של החבילה... הוא אומר אבל שהוא דואג לגבי הבדלי הקליטה.. "השמועות" אומרות שטווח הקליטה של המודםראוטר שמציעה בזק מצויין, האם ה2640 טוב פחות או לא? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by liorcomp,

רציתי לשאול בבקשה האם משהו יודע אם הכבל שמתחבר ממודם ADSL רגיל של אלקטל לתוך כרטיס הרשת הינו כבל מוצלב או כבל רשת רגיל? תודה רבה, ליאור

8. יש לי בעיה שאני משתמש בכותבת IP שלי ומתחבר בלי שום תוכנה לעצמי אני רואה את ההגדרות הרוטר שלי (הנטב) איך אני עושה שלא יראו ושזה בכלל לא יפעל כי עדיף לי לשמש את פורט 21 לשימוש בFTP רגיל..

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by TNTx2,

שלום. אני צריך את הסיסמה של הנתב Rta-300w של netlink אני מחובר לבזק אבל הם לא רוצעם לתת לי את הסיסמה אז עם מישהוא יודע....

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  10. רוצים להגדיל את נפח האכסון ב-Google Drive? כל מה שעליכם לעשות הוא להריץ בשעות הקרובות את בדיקת האבטחה של חשבון הגוגל שלכם ובסיום התהליך תקבלו עוד 2GB לנפח הקיים. נפח זה אינו מתווסף מיידית אך גוגל מבטיחה שזה קורה תוך ימים בודדים. https://myaccount.google.com/security

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  11. Started by cold fire,

שלום יש לי בבית מחשב שברצוני להפוך ל"שרת" (לפרוייקטים שלי), המחשב מריץ ubuntu 12.04 (גרסת הדסקטופ) אני מודע לזה שבמצב אידיאלי הייתי פשוט מחבר אותו בכבל רשת לנתב, הבעיה שאין לי יותר מדי מקום לידו ובטח לא לדחוף לשם מחשב. בכל מקרה אני מנסה לעשות ping לאותו מחשב דרך המחשב הנייד שלי ולפעמים אני מצליח ולפעמים לא - destination unreachable חשוב לציין ששני המחשבים באותו חדר ואין לי בעיות קליטה (לפעמים הקליטה טיפה יורדת אבל עדיין קיימת) ניסיתי למצוא דרייברים ללינוקס באתר הבית של אדימקס אבל הסתבכתי עם ההתקנה שיש שם(המחשב זהה את ההתקן ואפשר לגלוש אבל יכול להיות שצריך להתקין בלי קשר את הדרייברים). מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by ophir87,

היי אני מנסה להגדיל את טווח האלחוט בעזרת נתב ישן. בתפריט אפשרות הWDS מופיעה לי רק תחת 5Ghz. הנתב הישן לא תומך ב 5Ghz רק ב 2.4. יש למישהו מושג איך אני מפעיל WDS ב 2.4?? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  13. מתאם הטלפון של נטויזין הוא מודם המחובר בין המודם של הכבלים לראוטר, וחיבור נוסף לקו הטלפון הביתי. שינוי IP כאשר מחובר ראוטר של Linksys (ואולי גם באחרים) יכול להעשות על ידי שינוי ה MAC number ב Setup -> MAC Address Clone. מה יקרה אם משנים את MAC number כאשר מחובר גם המודם של הנטויזין ? האם תהיה השפעה על קו הטלפון ? והאם ה IP אכן ישתנה ? (הציוד לא לידי ולכן אני לא יכול לנסות, שאלו אותי על הנושא ולא ידעתי מה לענות).

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  14. Started by the king2006,

שלום ... יש לי חבילת 5 מגה בבזק בינלאומי , ומזה כבר שבועיים יש בעית איטיות בפתיחת אתרים זה ממש איטי ויש אתרים שהו לא פותח אלאא רק אחרי כמה רענונים חשבתי שזה זמני אבל לא עבר .. התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי בדקו ואמרו שאין בעיות ... מהירות ההורדה של קבצים היא סבבה אין בעיות במהירות הורדת קבצים .. הבעיה היא רק בפתיחת אתרים .. מה דעתכם קורה פה מה הבעיה ??? תודההה

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  15. באיזה מדינה בעולם יש את האינטרנט הכי מהיר שיש?(מהירות העלה והורדה)

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  16. Started by buras12,

אני משתמש בנתב edimax b6114wg.

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  17. עברה שנה מאז הסקירה המעולה של netcheif. http://www.netcheif.com/Reviews/DG834NU/DG834NU.htm יש חדש? משהו הצליח לצרוב FIRMWARE חדש? לחבר אנטנות מגבירות הספק? לקנפג הספק יותר גבוה? ניסיתי את כל הערוצים והמיקומים האפשריים בבית ועדיין יש לי בעיות קליטה (מדדתי עם אפליקציות מדידה, שיחקתי עם הקונפיגורציות והתרחקתי מערוצי השכנים). תודה! טל.

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  18. שמעתי שהתקן יותר טוב רק אם יש לך יותר מ5 מגה מהירות, אני כרגע לא מדבר על שאפשר לקלוט גם מיותר מרחק. האם זה נכון? אשמח לקבל לינק

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  19. Started by yotam360,

שאני משחק ברשת עם אח שלי ב-CS:CZ (יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ב-LAN) כלומר רק אני והוא משחקים על הרשת שלנו ויש פינגים ענקים של 200-1000. זה אמור להיות ככה או שהראוטר גרוע (אינטרנט 2.5 הורדהה ו-150K העלאה)???

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by Obg1,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לראוטר טוב, עם לפחות 6 כניסות או יותר... לכל מי שמכיר ויכול להמליץ וגם לתת לי קישור לאתר שממנו אפשר לקנות. תודה.

• 11 תגובות
    • 947 צפיות
  21. Started by iakovl,

נתב: Linksys WRT54GL V1.1 קושחה: Tomato 1.27 חיבור: L2TP תשתית: HOT ספק: NETVISION 013 IP ספק לחיבור: 212.143.205.253 בקיצור, הנתב נמצא ברשותי כמה שבועות ולאחר העדכון קושחה הכל עבד כרגיל, עכשיו לאחרונה (היום במיוחד) הגעתי למצב שכל כמה שעות הנתב מתנתק מהאינטרנט, בבדיקה בנתב עצמו כתוב שהוא מנסה להתחבר, יש את כל נתוני החיבור של L2TP אבל הוא לא מתחבר אלא נשאר עם הכיתוב "מתחבר" רק אחרי שאני עושה ריסט לנתב הוא מצליח להתחבר ואחרי זמן מסויים שוב נופל החיבור, מה שמוזר פה הוא שלא היה שום שינוי, לפני זה הוא עבד יפה מאוד כשבוע בלי בעיות ונפילות. יש למישהו מושג מה הבעיה? האם צריך להתחיל לנדנד ל013 בשביל לקבל חיבור ללא חייגן ולחסוך כאב ראש? [br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 1…

22. יש לי adsl עם מודם alcatel ואני רוצה לחבר אותו לhub כדי שכל המחשבים יוכלו להיות מחוברים איך אני עושה את זה ? איזה הגדרות אני צריך? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by esaly,

שלום! אני מחפש תוכנה לשמירת דפי אינטרנט שלמים למצב של OFFLINE כולל לינקים שבתוכם... אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו.. תודה מראש..

24. שלום לכולם , הגדלתי את האינטרנט מ1.5 ל2.5 מגה כתוב לי עכשיו דבר כזה (יש לי ראוטר): DSL Speed:128/1856kbps המהירות גדלה?או שזה עדיין 1.5 ?

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  25. שלום לכולם, רציתי לשאול איך אני עושה ריקונקט לאינטרנט עם נתב אינטרנט מסוג Edimax והאם אני צריך לעשות את הריקונקט דווקא מהמחשב המארח או שזה אפשרי מהמחשב האורח... תודה לעוזרים! נ.ב מישו התחיל להסביר לי איך עושים ריקונקט במצב הזה הוא אמר לי בדפדפן אני צריך לרשום את את האייפי של default gateway ואז אנטר אבל משום מה הופיע לי דף לבן AKA שגיאה 404 בלה בלה.

• 2 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים