עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by i-kramba,

remote desktop רק באמצעות כתובת איי פי ?? הוא פונה לשרתי השורש?? למי הוא פונה ? תודה מראש :s05:

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  2. Started by tomchook,

שלום יש לי בעסק שני מחשבים שמיועדים ללקוחות בכדי שיעבירו את הזמן באינטרנט. כרגע אין שום מגבלות על המחשבים, אבל אני חושש שהלקוחות יתחילו להוריד קבצים/סרגלים/תוספים/וירוסים וכו'. האם יש תוכנה שאיתה אוכל לנעול למשל את כפתור הסטארט ורק לאפשר גלישה באינטרנט? כמובן שגם ארצה לחסום את הפורנו.. האם קיימת תוכנה חינמית שעושה את זה? תודה רבה! תום

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  3. Started by pinibz,

שלום, ניסיתי לעדכן קושחה לראוטר 3CRWER100-75 ומשהו כנראה נדפק במהלך העדכון. עכשיו הראוטר אמנם נדלק אך די מהר נכנס לאיזה מצב סטטי כך שלא ניתן להכנס למסכי הקינפוג שלו וכמובן שהוא לא מתפקד. נראה שהוא מזהה כשמחברים אליו ADSL וכבלי רשת (נוריות נדלקות) אך לא יותר מזה. המדריך של 3COM לא נתן יותר מידי מידע בנושא זה. האם מישהו מכיר דרך לטעון קושחה במצב זה? מי נותן בכלל שירות לנתבים הללו? באתר של 3COM ישראל אין ממש עם מי לדבר למעט מייל או פקס שאי אפשר לדעת אם מישהו יענה עליהם בכלל. אני מעדיף לנסות לפתור את זה לפני פנייה לחנות. תודה

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  4. Started by neoyun,

שלום , לפני זמן קצר קניתי מחשב נייד , אך עכשיו איני מצליח להתחבר לאינטרנט , מה אני צריך לעשות ? אמרו לי להפעיל משהו בכפתורים , ואז להתחבר לרשת האינטרנט . אבל אני לא יודע על מה ללחוץ בדיוק. דגם: HP Webcom . תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  5. Started by STRENGTH,

תעזרו לי! רשום שאני עם פיירוול איך אני פותח פורטים?!

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  6. יש לי בעיה באימיול זה עושה לי LOW ID (יש לי ראוטר, אבל וFIREWALL מבוטל) איך אני עושה שיהייה לי HIGH ID בבקשה תאזרו לי בבקשה!! תודה.

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  7. הבעיה היא טרטור חסר תקנה... מה אני יכול לעשות? יש משהו בחוק? חברת כרטיס אשראי אולי? לא מעוניין בשיח איתם יותר אחרי 4 שעות של טרטור והמתנה. טלפון עולה לי גם כסף... למישהו יש ניסיון בנושאים אלו? בתודה, קובי עריכה: אני כבר לא מחויב אליהם (015), נגמרה לי ההתחייבות לפי יותר משנה. סתם בשביל ידע כללי

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  8. שלום לכולם במחשב השני עובד אבא שלי עכשיו, שהוא שולח את המיילים זה לוקח את כל פס הרוחב איך אני מגביל אותו ? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by allon,

שלום לכולם מהפורום של מיקרוסופט הציעו לי לפרסם גם כאן, אולי מישהו יוכל לעזור לפני כשנה וחצי היתה לי תקלה בחיבור לאינטרנט- אם הייתי מנתק או מכבה את המחשב, החייגן של WINDOWS לא היה מגיב כשהייתי מנסה להתחבר מחדש. לאחר שלל עצות כאן בפורום, הומלץ לי להגדיר את החיוג דרך המודם0 אצטק 6010, מה שפתר את הבעיה. לפני כמה חודשים המודם החל להתנתק מעצמו, עד שלבסוף החלפתי אותו בבזק במודם ROTAL 1320A. בהתקנה ניסיתי להגדיר שוב חיוג דרך המודם, אבל למרות שבמסך ההגדרות של המודם הסטטוס היה מחובר, הWINDOWS לא זיהה את החיבור וכתב שאין גישה לאינטרנט. (יצויין שאת החיבור למודם עצמו המחשב זיהה מיד), מה שאומר ששוב אני צריך להגדיר חיבור לאינטרנט בכל פעם. האם יש למישהו רעיון איך לגרום לWINDOWS לזההות את…

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  10. שלום. תהיתי אם יש דרך בה אוכל "לשלוט" (או לפחות לפקח) על המתרחש במחשב השני, המחובר דרך ראוטר חוטי של Edimax (מסדרת BR) למחשב שלי. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by Cheif,

תערוכת CES 2018, שנסגרה בסוף השבוע שעבר, היתה אחת הדלות ביותר בתחום התקשורת הביתית. בפוסט המצ"ב תמצאו את דעתי על הסיבה לכך. http://www.netcheif.com/blog/?p=7036

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  12. Started by Black_eagle,

שלום . יש לי את הנתב BR 6204 EDIMAX . יש לו בעיה שהוא מנתנק תחת עומס, כאשר מורידים קובץ גדול ממספר מקורות. הבעיה גם שהוא לא מתחבר חזרה, עד שאני לא עושה לא מוציא את השקע מהחשמל. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה? תודה

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  13. כרגע אני אצל קווי זהב ,והשירות מעולה (למרות מה שכולם אומרים) אחלה אינטרנט,מהיר טוב יציב,ובלי ניתוקים. אני רוצה לעבור כי עוד מעט ניגמרת לי החצי שנה ואז המחיר יעלה ל140 או יותר(פיייי!!! טירוף!) אז אני רוצה לעבור ל 013...אני רוצה להישאר בחבילה של 0.5 מגה ADSL כמה זה עולה אצלהם??? והאם הם מספקים מודם???

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by yp3,

אי אפשר להתחבר לאינטרנט וגם המרכזיה שלהם קרסה!

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  15. בדרך לתחרות אמיתית לדואופול בזק-הוט? פרטנר חיברה בניין ראשון ברמת גן לאינטרנט בסיבים אופטיים ובמהירות של 1 גיגה-ביט לשנייה; התכנון: חיבור של מאות אלפי משפחות בשנה http://www.geektime.co.il/partner-started-deploying-fiber-infrastructure/

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by Neryabhk4,

היום הנתב שיש לי בבית נמצא בתוך חדר ממד מחובר לשקע אינטרנט. אני רוצה להעביר אותו לסלון בבית, הבעיה שאני מחבר את הנתב לחיבור אינטרנט הוא לא מתחבר לרשת (החיבור עובד מעולה בשביל טלפון ביתי). מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by yairnachum,

אהלן, קניתי ראוטר חדש ac86u של אסוס הגדרתי והכל הלך חלק אבל האקס בוקס שלי מסרב להתחבר לראוטר גם קווית וגם אלחוטית. לדעתי זה בגלל שההוטבוקס מוגדר עדיין כנתב, איך אני הופך אותו למודם? פשוט לוחץ על מצב גשר בהגדות שלו? זה יספיק? אין צורך בשינויים נוספים? כי שניסיתי את זה הראוטר הפסיק לקבל ממנו אינטרנט עד שהחלפתי את החיבור לחיבור אחר בהוטבוקס... למישהו יש ניסיון בעניין?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  18. היי, הגדרתי חיבור vpn בעזרת המדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186365.msg1615944#msg1615944 החיבור עובד, איך אפשר לשתף קבצים/מדפסת/כוננים או לעשות מיפוי? קראתי כמה מדריכים ועשיתי כמה ניסיונות אבל לא צלח... תודה,

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by Evy_A,

היי, במסגרת שיפור התשתית ל100 מגהביט, אני זקוק לראוטר שיאפשר לי חיבור שינצל את כל רוחב הפס. אני משתמש במקבוק אייר 2012 (תומך בתקן N וללא תמיכה ב40Mhz בחיבור ב2.4Ghz), ולכן זקוק לראוטר דואל-בנד. קראתי את הביקורת על האדימקס החדש בתקן AC שעובד גם בתדר 5 גה״ז, אבל מאחר ואין לי שימוש בתקן AC חשבתי לברר האם יש חלופה טובה יותר. ושאלה לסיום: האם האדימקס תומך בודאות בשימוש בתדר 5 גה״ז כרשת N ולא רק AC? תודה

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  20. Started by shai11,

אני מוריד הרבה מהאתר רפיד אבל יש מגבלה של כתובות IP האים אני יכול לשנות אותה בלי להפעיל מחדש את המודם המודם רחוק ממני בהרבה...

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by ag43,

מה מהירות העברת הנתונים האפקטיבית ברשת 1GPS (בהנחה ששאר הרכיבים לא מעכבים את העברת המידע)? מישהו טען לי בת'רד אחר שמהירות 20 MB/S זוהי מהירות עבודה טובה מאוד גם לרשת כזו בעוד שאצלי אם מחשב די ישן שמחובר אלי ברשת אני מקבל קצבי העברה של כ50 MB/S. למען הבהרת הספק - מדובר כאן על MEGABYTE כמובן.

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by 1tanai,

האם יש תוכנת מרכזיה. כלומר תוכנה שהיא שולטת באינטרנט שלך ,במהירות בהכל

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  23. כאשר אני מבקש להתנתק מהכבלים,מה הפעולות שהם עושים? האם הם מנתקים את את המודם ע"פ ההגדרות שנמצאות אצלם וחוסמים את הגישה מהמודם הספציפי הזה? במידה ואני עובר דירה,ומבקש להתנתק מהוט, ויש לי נקודה פעילה ותקינה של הוט בדירה שאליה אני עובר , האם אפשר יהיה להתחבר עם אותו מודם של הוט (שלקחתי מהדירה הקודמת) לנקודה הזו ולגלוש באינטרנט אחרי שהתנתקתי מהוט? תודה מראש לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  24. קניתי לסבתי מחשב חדש של Lenovo עם כרטיס רשת ותקשורת אלחוטית בתקן N. כשקיבלתי אותו הוא עבד רק עם תקשורת אלחוטית מול נתב אלחוטי. מכיון שהיו המון שיבושים בתקשורת, בא טכנאי מהוט (נדמה לי) וסידר לה את האינטרנט בחיבור עם כבל ישיר מהמודם, תוך ביטול הנתב (לקח אותו בכלל). הבעיה היא שכשהיא הולכת, נגיד לבית קפה, היא לא יכולה ליצור קשר אלחוטי עם הנתב שבבית הקפה או בכל מקום אחר עם תקשורת אלחוטית. איך מתקנים את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by mega1234,

דיברתי עכשיו עם ברק והנציג תמיכה טכנית שלהם(שהיה מאוד מנומנם) אמר לי שמבקשים מהכבלים, בחיפוש בפורום אני מגלה שדווקא מהספק - מי צודק ?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.