רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי את המודם הנ"ל והוא מוגדר אצלי כרגע בתור ראווטר שמחובר לרשת ביתית רגילה. אני רוצה להפוך אותו לרגיל כדי שהמחשב שלי יהיה השרת אינטרנט ושאני יתן אינטרנט לכל שאר המחשבים שלי בבית ולא המודם עצמו. אין לי פריימוואר במודם ואני דיי לא רוצה להתעסק עם זה. יש איזהשהו מדריך טוב או שמישהו יכול להסביר לי בדיוק מה לעשות? תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום אני צריך הדרכה איך לחבר את הנתב לבזק 014 ברשת ADSL כיוון שהם לא ממש תומכים חיברתי ושיניתי את ההגדרות לפי החוברת בכרטיס הרשת לא ברור לי בהגדרות של הנתב מה אני צריך למלא ??? הנתב הו של 3COM דגם 3crwer100-75 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להסביר לי מה צריך להוריד מהאתר של DDWRT בכדי להתקין את הקושחה הרגילה מהגרסא החדשה (24 SP1) ? מצאתי כאן בפורום הסברים לגבי גרסא 23 שכבר מותקנת אצלי... אבל שמות הקבצים בגרסא החדשה שונים.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה אני מחפש המלצה על ראוטר ביתי וטוב, שלא מתנתק הרבה ומתאים לבית ממוצע עד עכשיו היו לי הרבה נסיונות רעים עם זה
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
בזק בינלאומי הגבילה הרגע המון ירושלמים היום ל750 קיי כי יש להם "בעיה בשרת" הבעיה נמשכת כבר שעתיים וכנראה תמשך עד מחר. תוסיפו את זה לבעיות של דפים שלא נפתחים, מהירויות בושה בחו"ל, ומהירויות הורדה של לפני 10 שנים בתשלום מופקע ויש לכם כאן עסק לא מומלץ. אם תייר היה יודע שזאת חברת התקשורת הגדולה במדינה הוא היה מעדיף לגור באפגניסטן, בתוך מערה ולהסתפק ב2 כוסות מחוברות עם חוט ללמעלה. פשוט נמאס כבר, ממש נמאס.
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כשאני מחבר תראוטר למחשב אין התקשרות בינהים ז"א כשאני עושה run - cmd - ipconfig אני מקבל Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : Autoconfiguration IP Address. . . : 0.0.0.0 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 0.0.0.0 Default Gateway . . . . . . . . . : אז בדקתי בהגדרות TCP IP של הכרטיס רשת והיה מסומן שם שהוא יקבל אוטומטי (כמו שצריך ...) וגם לא עזר. חיברתי את המודם לבד למחשב שלי וזה כן עבד אז למה עם הראוטר זה לא עובד לי? (בשאר המחשבים יש אינטרנט)
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת בבית. רציתי לדעת אם אני יכול לפתח משחק שבו ישחקו אני המחשב השני ועוד אנשים מהאינטרנט. יש לי מחשב פנטיום 3 800MHZ, WINDOWS XP, כרטיס רשת ETHERNET, ADSL 1.5MB
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
היי, ברשותי ראוטר Linksys WRT54GL עם גרסת קושחה 4.30.07 מדי פעם אני נתקל בבעייה שהחיבור לאנטרנט מת, אי אפשר לתקשר עם הראוטר כלל (דרך 192.168.1.1) וגם פינגים לא חוזרים. ניתוק מהחשמל והחזרה פותר את הבעייה. אחרי שחפשתי קצת באנטרנט גיליתי שתוכנות כמו טורנט גורמות לבעייה מסויימת בראוטר שגורמת לו ל"החנק". בלינקים הבאים יש פירוט על הבעייה: http://www.utorrent.com/faq.php#Special_note_for_users_with_Linksys_WRT54G_GL_GS_routers http://techfatale.wordpress.com/2008/03/28/help-utorrent-is-choking-my-dd-wrt-router/ שאלתי היא האם יש פתרון לבעייה ללא צורך להחליף קושחה? האם TOMATO סובלת גם מבעייה זאת? (אין לי יותר מדי דרישות מהראוטר, אבל הפיטצ'ר שהכפתור CISCO מכבה את הWIRELESS דווקא ש…
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שידרגתי את מהירות האינטרנט ל5 מגה והחלפתי את המודם הישן M-ADSL-USB-C50 למודם חדש AZTECH 600E המודם הישן הוא USB והחדש ETHERNET האם עדיף מודם USB או ETHERNET?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי רשת בבית שמורכבת ממודם ADSL, האב וראווטר. בכל המחשבים יש לי גישה לאינטרנט ויש לי גישה למחשבים אחרים ברשת. הבעייה שלי היא שאני לא יכול לעסות כל מיני דברים שהייתי יכול לפני הרשת, כמו קבלת קבצים מהאייסיקיו, הורדת קבצים מ-mIRC, בעיות למיניהם בשרתי FTP, ועוד כל מיני. אז רציתי לשאול אם הבעיות האלה ניתנות לתיקון. (כבר ניסיתי לפרמט, להגדיר מחדש, לשחק עם הפיירוול של הווינדואז אבל כלום לא עזר.) אני יודה מאוד לכל מי שיעזור :-*.
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם יש פה אנשים שמתעסקים עם Penetration Tests ותחום ההאקינג/אבטחת מידע.
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
במסגרת CES 2012 חשפה גם חברת Netgear שורה של מוצרים חדשים. כל הפרטים - כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=1878
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני 2 באנדלים שאני צריך להחליט ביניהם: באנדל של אורנג - ספק + תשתית + טלויזיה ב129 ש"ח לחודש באנדל של הוט - ספק + תשתית ב-90 ש"ח לחודש אשמח לדעת מה דעתכם בעניין? החל מהראוטרים שהם מספקים, עד כמה הם יציבים ומה החוויה הכללית שלכם איתם? השימוש העיקרי הוא כמובן שימוש רגיל באינטרנט (חייב שיהיה יציב וללא נפילות על בסיס קבוע) וצפייה בסטרימר. המון תודה על העזרה חברים!
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחובר ל-50 מגה בבזק ול-100 מגה בבזק בנלאומי.האם כדאי להוריד את המהירות בבזק בנלאומי גם כן ל-50 מגה (שזה יהיה בעצם אותו מחיר) או להשאיר את זה על 100 מגה?
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטית D-LINK DWA125 שאני מחבר אותו למחשב זה מזהה לי אותו עד פה הכל בסדר .. עכשיו שאני בא להתקין את הדרייבר זה אומר שאין שום התקן מחובר וניסיתי בכמה יציאות של USB לחבר אותו..... אין לי את הדיסק המקורי של זה אבל הורדתי מהאתר של היצרן את הדרייבר ניסיתי 2 דריברים שיש שם זה לא עבד... מה יכול להיות הבעיה של זה ?? תודה ..
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני שהתקנתי לינוקס ושמעתי על השמועה שאפשר לחבר מודם ADSL בלינוקס טוב הורדתי את המדריך התקנתי לינוקס ואז הגיע המכה הוא שאל אותי איזה מודם יש לי Alcatel או משהו אחר... נכנסתי לדף הבית של ITeX וראיתי כתבה (באתר הרשמי כמובן) על דריברים שיצאו ללינוקס, כמובן שקפצתי משמחה הלכתי לעמוד הדריברים ומה אני רואה? כתוב שבשביל דריברים אני צריך לשלוח e-mail והם יחזירו לי... כבר עבר יותר משבועיים ולא קיבלתי תשובה. כמובן שניסחתי את המכתב הכי טוב שאפשר... אני פשוט לא מבין כמה דברים. 1 - למה אין להם עמוד דריברים רגיל. 2 - למה הם לא החזירו לי אימייל. פשוט חברה לא רצינית זה מה שאני יכול להגיד!
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכם. עד כו היה לי מודם טריון שהוחלף עקב בעיות עבודה עם הנתב שלי. הוא הוחלף במודם מוטורולה SB4200 שאני מרוצה ממנו מעל הראש והוא עובד פשוט מצויין עם הרואטר וללא בעיות בכלל. חוץ ממשהו מציק שהתחיל עם החלפת המודם, משום מה אני מתנתק מהאינטרנט דרך הראוטר או חייגן בחיבור ישיר ו IP שלי נשאר קבוע. זה התחיל רק מאז החלפת המודם ל SB4200. למה זה קורה ? למה החייגן לא משפיע יותר על ניתוק מאינטרנט ושינוי האייפי ? אגב אין לי התקשרות MPLS או איך שזה נקרא יש לי התקשרות עם חייגן ולא חייגן קבוע. האם יש דרך לפתור את הבעיה אולי המודם מוגדר בצורה מסויימת שגורמת לזה שיהיה מעיין חיבור קבוע ? הדרך היחידה שהצלחתי לשנות את האייפי זה רק בניתוק המודם מהחשמל אבל זה לא פתרון פרקטי כל כך לדעתי. בבקשה …
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה רכשתי ראטור של LEVEL 1 מדגם WBR 6020 והוא מחובר אל מודם כבלים מחברת MOTOROLA מדגם SURFBOARD עכשיו הלפטופ מתחבר, והמחשב הנייד לא מתחבר וכנ"ל האיפון.. בבקשה עזרה אם אפשר !!
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מה ההבדל בין אם אני מחבר את המודם שלי לכרטיס הרשת המובנה בלוח לבין הUSB???????יענו יהיו הבדלים משמעותיים במהירות .....או הבדל כלשהו?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 4 מחשבים בבית. הגדרתי תיקיה משותפת באחד המחשבים (לא תיקיית "My Shared Folder"), וכדי לאפשר את השיתוף הפעלתי את הישום Network Setup Wizard בכל המחשבים האחרים (שנמצא ב- My Network Places). עד כאן הכל בסדר והשיתוף פעל. ללא קשר, לאחרונה נהגתי להשתמש בישום Remote Desktop בכדי לשלוט במחשבים האחרים מהמחשב שלי, ומאחר שמצאתי תוכנה אחרת ידידותית יותר מזו, החלטתי למחוק את הישום. לשם כך נכנסתי ל- Control Panel, משם ל- Add or Remove Programs, משם ל- Add/Remove Windows Components, משם ל- Internet Information Services והסרתי את הישום World Wide Web Service. מאז שמחקתי את הישום אני לא יכול יותר לראות את התיקיה המשותפת, שהגדרתי ב- My Network Places (רק המחשב שלי לא יכול)…
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ישנה דרך לבדוק כמה תעבורה חודשית אני צורך? אני בבז"ל. זה רשום בחשבונית או משהו?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, יש לי בזמן האחרון בעיה מוזרה עם STREAMING VIDEO, כמו למשל ב- YOUTUBE. חלק מהפעמים זה פשוט לא נפתח וכותב לי "שגיאה", חלק מהפעמים זה עובד מאוד לאט ונתקע, אבל חלק מהסרטונים זה דווקא פותח בסדר. נראה לי שכבר ניסיתי כל דבר אפשרי, גם עם התמיכה של בזק (יש לי מהירות 15 עם חבילת גיימר). מה אתם ממליצים לנסות? תודה
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולכם... ישלי בעיה במדפסת רק לפני שבוע זה קרה ניסיתי הכל! אוקי אז ככה שאני מדפיס משהו מהמחשב השני הוא כותב UNABLE TO CONNET THE SERVER ומהמחשב שהמדפסת מחוברת הוא מדפיס רגיל.... שאני נכנס לSERVICSE.MSC ואני עושה ריסט להתליך PRINT SPOOLER הוא מדפיס ברשת..... לא יודע למה זה הסרתי את התוכנה של המדפסת התקנתי מחדש שיניתיPORT USB מה עוד אפשר לעשות???? תודה
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום , יש לי אינטרנט בחיבור לאינטרנט במהירות של 2 מגה. עכשיו הבעיה היא כשאני משתמש בתוכנות שיתוף שונות , אז מהירות ההורדה בתוכנת השיתוף מאוד איטית. כשאני מוריד "רגיל" מ-HTTP , אז המהירות טובה מאוד(230 קילו יציב). המחשב נקי מתוכנות ריגול ומוירוסים. *כשאני מתכוון שההורדה בתוכנות שיתוף איטית , אז זה ממש איטי...אני מדבר על מהירויות לא הגיוניות של 14 קילובייט לשנייה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-