עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by AMD Sempron +3100,

מאז שעברתי לאינטרנט בכבלים הגלישה איטית רצח ! המחשב חנוק לא זז המחשב איטי כמו פנטיום 1 החלפתי אפילו מחשב וגם במחשב השני הגלישה מחרידה יכול להיות שבגלל תשתית יש כזאת איטיות ? דרך אגב באו אלי 4 פעמים טכנאים של ערוצי זהב כלום לא עוזר !!!! על הפנים !!! אין כמו ADSL שלא נדבר על ניתוקים שיש לי כל הזמן ממש ביזיון !!!! ***המחשבים איטיים רק באינטרנט !

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by Croopy,

יש לי2 מחשבים בבית וביניהם רשת המבוססת על שיתוף אינטרנט בלבד לפי המדריך בראש העמוד.. והאינטרנט עבד מצויין רציתי לברר איך אוכל לשתף את המדפסת שלי וכן קבצים שני המערכות מבוססות על Xp Pro בתודה מראש עריכה ניסיתי לשתף את המדפסת באזרת ההגדרות בווינדוס ללא האשף של הקמת רשת ביתית וכאשר חיפשתי את המדפסת במחשב הלקוח קפצה לי ההודעה הבאה

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  3. חברה שלום יש לי מודם adsl רגיל (מודם רשת eci 270pr ). אני הפכתי אותו לנתב והכל עובד לי טוב חוץ מ kazaa ו emule . התוכנות עובדות אבל מהירות ההורדה שלהם הוא רע מאוד. אני מקבל ב Low ID ב emule מה אני צריך לעשות ? נכנסתי להגדרות של הנתב שלי אבל אין לי מוסג מה אני צריך לעשות כידי לקבל ID גבוה ב emule תעזרו בבקשה תודה

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  4. אהלן יש לי מצלמת ezviz c8pf וברצוני לחבר אותה למחשב והשתמש בתוכנת מצלמות פרטית ולא בשל החברה יש דרך לעשות זאת ? אשמח לקבל עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  5. Started by t,

שלום איך אני יכול לבטל את השרת DHCP כלומר לבטל את הכתובת IP שנתנו לי ולעשות אחת שאני בוחר

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by Avihai92,

יש לי בבית כרטיס רשת של EDIMAX דגם EW-7728IN והוא לא מצליח להתחבר לראוטר של אח שלי(הראוטר שלו גם של EDIMAX והראוטר הזה מחובר למודם של בזק) אני מצליח להתחבר אבל רק לשנייה! אני בקושי מצליח להיכנס לגוגל.. רק כמה שניות ואז זה כותב לי שאין גישה לאינטרנט (יש לי וינדוס 7 עם זה עוזר במשו) התקנתי כבר את הדרייברים של הכרטיס הרשת שלי (הורדתי את הגירסה הכי חדשה שיש מהאתר שלהם) אז שזאת לא הבעיה =/ בבקשה עזרה! (אני משתמש עכשיו בכבל שמחובר לראוטר של אח ויש אינטרנט) עם אתם צריכים עוד פרטים או תמונות של ההודעות שהמחשב כותב לי אז תגידו לי תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by elyaz,

שלום אני מברר בשביל חבר שרוצה לקלוט אינטרנט אלחוטי- האם יש הבדל מבחינת איכות הקליטה בין כרטיס שיושב על לוח האם לבין ה"אצבע" עם החוט שמתחבר ל usb. תודה

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  8. Started by BandiT,

יש לי מודם eci 312+ b-focus router 312 כאשר הוא עובד בתור חייגן הכל בסדר, ברגע שאני מגדיר אותו שיעבוד בתור ראוטר, אז אחרי כמה זמן האינטרנט מפסיק לעבוד, זאת אומר נגיד המסנגר והאיסיקיו ממשיכים לעבוד אבל לאתרים אני לא יכול להכנס, עד שאני עושה רסטרט למודם וזה חוזר לעבוד, אני הגדרתי את המודם לראוטר לפי הדיסק של בזק, כאשר התקשרתי אליהם להגיד שיש בעיה הם אמרו שהם לא תומכים בראוטרים. אני חושב הבעיה היא בהגדרות של הראוטר, פשוט צריך להגדיר אותו אחרת, יש למישהו מושג איך להגדיר אותו נכון?

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by buras12,

אני משתמש בנתב edimax b6114wg.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  10. Started by arkadur,

אני מזדכה על המודם של בזק, ולכן אני צריך ציוד חדש, אם יש מוצר משולב, מה טוב אם לא אלך על תצורה של מודם ונתב לחוד חשוב לי תשתית של 1gb/s עבור הרשת הביתית תודה רבה Sent from my D5803 using Tapatalk עריכה האם יש משהו עדיף משמעותית מאשר ה9980?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  11. אז ככה אני רוצה לדעת עם אני יחליף מודם יהיו לי פינגים יותר טובים במשחקים ... פעם אחד לחבר שלי החלפתי מודם והיה שיפור דיי רציני .. אבל אצלו זה היה כבלים ולי יש ADSL המודם שיש לי הוא של alcatel כן כן המודם שכולם מחפשים ומתלהבים ממנו , אני ממש לא מרוצה ממנו ולדעתי בגללו יש לי בעיות גלישה... עם זה יעזור לי עם אני יחליף מודם?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  12. כדי שיהיה באפשרותי לאבטח את השרת שלי בבית חוץ מזה אני מחפש גם מידע על VNCINJECTION (אם כתבתי את זה נכון) כדי שיהיה באפשרותי לאבטח את השרת שלי תודה מראש...

13. Started by zvkel,

כבר חודש שאני מנסה לקנות את ה dlink 614 דרך האינטרנט כל חנות דופקת לי את ההזמנה איך שהו פנדה הציעו להחליף לי אותו ל714 בלי כסף לפי אתר האינטרנט של dlink ה714 לא תומך ב l2tp שזה הפרוטוקול שהכבלים משתמשים בו יש סיכוי שהוא כן יוכל להתחבר לכבלים ??? אני כבר מיואש אני זקוק בדחיפות לראוטר אלחוטי שיאפשר חיבור דרך כבלים (ברק אם זה משנה למישהו)

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  14. Started by abim,

ערב טוב אולי מישהו יכול לעזור לי יש לי נתב hpna3+שתי מתאמים מהירות 5 מגה בקומה ראשונה דרך המתאם גולש 5 מגה תקין למטה גולש דרך המתאם השני 1.5 מגה החלפתי בין המתאמים לא עזר השחלתי כבל רשת למטה ואכן אני גולש 5 מגה אבל למעלה ירד לי ל1.2 מגה ממש מוזר ועוד דבר כאשר אני מנתק פיזי את המחשב למטה למעלה אני מקבל 5 מגה תקין למישהו יש רעיון? +

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  15. יש לנו שני מחשבים בחדר, אחד של אחותי, ואחד שלי, אחותי כל הזמן חופרת שהיא גם רוצה אינטרנט (רק לי יש), אז אבא שלי התחיל ללחוץ עלי בכיוון הזה. השימושים הם: גלישה באינטרנט, תוכנות מסרים ואולי משחקי רשת מרובי משתתפים. ברצוני לחבר את המחשב השני בצורה אלחוטית. שני מחשבים נמצאים האותו חדר והמרחק ביניהם הוא בערך 2.5 מטר, אבל להעביר כבל זה בעייתי + אלחוטי זה יותר אסטתי. אז בבקשה ממכם המלצה על ראוטר טוב (אני בדרך כלל מעדיף לקנות כמה שיותר טוב, גם אם זה שימוש מינימלי) של חברה אמינה שיתן לי ראש שקט, עד 300 ש"ח! תודה

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  16. יש לי כרטיס רשת אלחוטית D-LINK DWA125 שאני מחבר אותו למחשב זה מזהה לי אותו עד פה הכל בסדר .. עכשיו שאני בא להתקין את הדרייבר זה אומר שאין שום התקן מחובר וניסיתי בכמה יציאות של USB לחבר אותו..... אין לי את הדיסק המקורי של זה אבל הורדתי מהאתר של היצרן את הדרייבר ניסיתי 2 דריברים שיש שם זה לא עבד... מה יכול להיות הבעיה של זה ?? תודה ..

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  17. Started by 00אבי00,

שלום לכולם! יש לי מכשיר משולב של HP ואת המדפסת אני משתף בקלות בין כל המחשבים בבית שמחוברים עם ראוטר, אבל את הסורק אני לא מצליח לחבר, אשמח לשמוע אם יש אפשרות כזו. שמעתי על איזה תוכנה שעושה את העבודה טוב, אבל אני מעדיף בלי תוכנה ואם אין אפשרות עדיף תוכנה חינמית. תודה לעוזרים וערב טוב אבי

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  18. Started by Sharks,

שלום! אז ככה, אחרי שהתנתקתי מ012 בגלל ה TRAFFIC SHAPING שלהם כל היום וחצי מהלילה בדקתי את כל האפשריות שלי.. על 012 ו- 017 סמתי פס מזה כגול לכן נשארה לי 014 או(!) חברה קטנטנה בשם אינטר שבסיסה באילת(!) פרטים: http://www.interal.co.il/MainM/fastInternet.asp 014 הציעו לי 45 ל 2.5 וקרוב ל- 70 בחבילת הגימר עכשין 014 ידועה בבעיות עם הפינגים בשעות הערב בגלל העומס הרב על השרתים לכן רציתי לדעת מה חברה זו יכולה לספק? פינגים טובים? מהירות מקסימלית? יש מנויים של חברה זו? מישהו מכיר אותה? אשמח אם מישהו יעזור. אני חושב להתחבר לחודש אבל רציתי לבדוק פה בהתחלה. ותודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by Devil Servant,

יש לי את הכבל הזה בבית,ואני לא יודע למה הוא משמש נראה לי שהוא אמור להעביר נתונים בין מחשב אחד לשני,אבל שאני מחבר אותו שום דבר לא קורה... (כן,כן,זה שני USB זכר)

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by kobi10,

אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית ואני זקוק לראוטר מסוג אדימקס. איזה דגם מומלץ מהסדרה של BR?

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  21. שלום יש לחברה שלי ראוטר אלחוטי TP-LINK tl-wr641g, והיא מחוברת לאינטרנט בכבלים/אינטרנט זהב (עם חייגן). הראוטר מוגדר להתחבר לאינטרנט אוטומטית, והמחשבים מחוברים דרכו. הבעיה היא שאני לא מצליח לבצע כל מיני פעולות כמו להגיב בפורום או להתחבר לג'ימייל (זה נראה כאילו הפעולות האלה נחסמות ע"י הראוטר - הדפדפן פשוט מחכה עד שהוא מקבל timeout). הקטע המוזר הוא שאם אני מתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן ("בנוסף" לחיבור הקיים כבר), אז הכל עובד באופן תקין. הבעיה קורה בשני המחשבים, שאחד מהם מחובר באופן חוטי והאחר אלחוטי. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה!

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  22. השאלה בכותרת אני מתכוון מי לא קובע נגיד שאני יכול להוריד רק כמות מסוימת של גיגה בחודש

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by shai_123,

שלוום.. אני צריך דרייבר לכרטיס רשת הזה Realtek RTL8169/8110 Family PCI Gigabit Ethernet ל-Xp אני משתמש בווינדוס ויסטה אבל אני רוצה לפרמט ל-XP ואני צריך את הדרייבר הזה

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  24. Started by donj,

שלום לכולם אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית, אני לא יודע אם אני צריך ללכת על נתב מתקן N או שמספיק לי ללכת על נתב מתקן G... בבית יש לי שני חדרים אחד מעל השני (זה כמו גלריה), והסלון בצד. הנתב ישב בחדר העליון ובסלון יש לי מחשב HTPC אותו אני רוצה לחבר לרשת... המרחק מהמחש לנתב הוא בערך 6 מטרים, ויש קיר שמפריד בינהם וכמובן הנתב גבוה מהמחשב בערך מטר וחצי. תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים