עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by kibub,

היי אני גר בקנדה והזמנתי חיבור דרך ספק שהו לא הכי פופולרי (כי יש בעיה של חסימת פורטים והאימיול לא עובד דרך ספקים מוכרים) בקיצור קיבלתי מודם חיברתי אותו ככה: כבל של טלפון מהקיר למודם הספקת מתח כבל מהמודם לכרטיס רשת במחשב אני צריך לקבל נורית ADSL שתדלק והיא לא נדלקת יצרתי קשר אם הספק אבל אין להם שירותי תמיכה אז אני נעזר בכם ליפני שאני זורק להם את המודם קיבינימט בדקתי את השקע בקיר של הטלפון וראיתי שיש שם 4 חוטים אדום צהוב ירוק ושחור ורק 2 מחוברים, אני יודע שבשביל טלפון זה מספיק אבל מה בשביל ADSL? כל ה4 צריכים להיות מחוברים?ניסיתי אם ובלי ועדיין הנורה לא נדלקת אבל כדי להיות בטוח אני שואל. במחשב יש לי עדיין את החיבור אינטרנט הישן (שעדיין עובד) האם זה מה שמפריע לי ל…

2. Started by abim,

ערב טוב אולי מישהו יכול לעזור לי יש לי נתב hpna3+שתי מתאמים מהירות 5 מגה בקומה ראשונה דרך המתאם גולש 5 מגה תקין למטה גולש דרך המתאם השני 1.5 מגה החלפתי בין המתאמים לא עזר השחלתי כבל רשת למטה ואכן אני גולש 5 מגה אבל למעלה ירד לי ל1.2 מגה ממש מוזר ועוד דבר כאשר אני מנתק פיזי את המחשב למטה למעלה אני מקבל 5 מגה תקין למישהו יש רעיון? +

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by Wizard,

חיברתי 2 מחשבים ברשת (אחד אקס פי ואחד 98) ואני לא מצליח לשתף קבצים, ב"מקומי הרשת שלי" זה מראה לי את המחשב שלי ב98 זה מראה רק "הרשת כולה" ואין אפשרות להיכנס לזה. איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה! *יש לי עוד בעיה משהתקנתי את הרשת אני לא מצליח לקבל קבצים באי סי קיו , אפשר לתקן את זה??

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  4. שלום, לא מזמן קיבלתי מחשב חדש מהדוד המת שלי, פנטיום 166 עם 96 ראם, מריץ ווינדווס 2000sp1 (אל תשאלו אותי איך הוא הצליח להריץ את זה על גרוטאה שכזו - אבל זה עובד _מעולה_). קיצר, אני מנסה לחבר את המחשב לרשת הביתית - העברתי כבלים, חברתי וכו'. יש על המחשב שני כרטיסי רשת, אך רק אחד מהם נדלק כאשר אני מחשב אליו כבל. - ואותו כרטיס רשת נראה כתמיד מחובר - לא משנה אם יש כבל בפנים או לא - ווינודווס תמיד מראה אותו כמחובר. דוד שלי מחק די הרבה תוכנות לאדמיניסטרציה שבאות עם w2k, אך עדיין הצלחתי להשיג אדמיניסטרייטור. ניסיתי לשים נטוורק סטאפ דיסק בw2k אבל התוכנה לא פעלה כי זה כנראה עובד רק ב-98/se/xp. מה לעשות? נ.ב. לא, אני לא אפרמט, מכיוון שאני בחיים לא יוכל להחזיר את w2k למחשב, ובמ…

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  5. Started by Googleness,

יש לי חיבור ר12 מגה דרך תשתית הוט וספק נטוויז'ן. המערכת כוללת: מודם אינטרנט מוטורולה -> מחור למתאם שיחות VOIP של נטוויז'ן -> מחובר לנתק אלחוטי BR-6524N של אדימקס. הנתב עצמו עם קושחה יותר חדשה ממה שיש באתר היצרן להורדהה (1.58), הוא מקונפג עם IP סטאטי אשר מוגדר במתאם שיחות כDMZ בשביל שאני אוכל לנהל את נושא הPort Forwarding דרך הנתב מכיוון שאין לי גישה לממשק ניהול של המתאם שיחות. בנתב כמו כן מוגדרת הצפנה מסוג WPA 1 ולכל מחשב בבית (3 מחשבים כולם מחוברים באלחוט) יש כתובת IP קבועה דרך הגדרה בתוכנת ניהול של הנתב לפי הMAC שלהם בשביל שיהיה לי נוח לקבוע Port Forwarding. הסיפור הוא שאם אני מחובר עם כבל רשת ישירות לנתב אין בעיה הכל עובד. אם אני מחובר באלחוט לעיתים כשכל שלושת המ…

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by DoR TnT,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=359385.0 כמו שמתואר שם חיברתי מחשב לכרטיס רשת אלחוטי פנימי פירמטתי והפכתי את המחשב לXP כדי שהכרטיס יעבוד. הוא התחבר לבד בלי סיסמא ובלי כלום וככה לפי דעתי כל מחשב בביניין יכול להתחבר עלי. מתי שהוא מתחבר רשום לי כי קיים שם כפול ברשת ואחר כך ההודעה חולפת. עוד משהו, מהירות השליחה בתוך הרשת ממני למחשב השני עומדת על 2 מ"ב לשניה לעומת משהו כמו 10 מ"ב שהיה לי בחוטי, יש אולי הגבלה וניתן להסיר אותה או שזה ככה כי זה אלחוטי? תודה וסליחה על החפירה.

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  7. אנשים תראו....אני כבר דיי הרבה זמן רוצה להקים רשת ואני מחפש מדריך מתאים, אבל מרוב מדריכים ושכל אחד רושם משהו אחר השתגעתי . רשמתי פה את מה שהבנתי מרוב המדריכים, ס'תומרת שזה מה שאני צריך לעשות ( תתקנו אותי עם אני טועה )... אגב המחשב המארח - XP, המחשב הלקוח - 2000. הרשת בנויה על 2 כרטיסי רשת וכלב רשת מוצלב ( בשיטת ICS ). אז ככה... אז מה שאני צריך לעשות זה ..... : במחשב הראשי ( בעל ווינדוס XP ) ללכת ל - Start->AllPrograms->Accesories->Communication->Network connections אני נכנס למאפינים של החייגן / ההתקשרות לאינטרנט ושם בתווית ADVANCED תחת כותרת Internet Connection Sharing מסמנים ב - V כל אפשרות קיימת ( מלבד ה - FireWall של ווינדוס ) . אני לוחץ על OK וח…

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  8. יש לי בעיה שאני משתמש בכותבת IP שלי ומתחבר בלי שום תוכנה לעצמי אני רואה את ההגדרות הרוטר שלי (הנטב) איך אני עושה שלא יראו ושזה בכלל לא יפעל כי עדיף לי לשמש את פורט 21 לשימוש בFTP רגיל..

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by doker,

יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים ראוטר 1025W משום מה בזמן האחרון יש לי בעיה מציקה שאם אני מוריד בביטורנט אז בזמן ההורדה הגלישה באינטרנט נוראית . אני מרגיש כאילו אני עם אינטרנט 56K אבל המהירות הורדה בביטורנט היא 1.6 מגה. ברגע שאני מפסיק את ההורדה הגלישה מהירה. אני נמצא תחת בזק בין לאומי תשתית בזק 15 מגה. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by NuNaTaK,

בכתבה האחרונה שקראתי בנושא מסוף ספטמבר דובר על 3 ערים שיחוברו ראשונות ושההשקה תהיה בעוד כמה שבועות, למישהו יש מושג באיזה ערים מדובר? אתמול בלילה האינטרנט שלי הפסיק לפעול למשך כמה שעות ובשיחה עם הוט נאמר לי שזה בגלל שהם משדרגים את התשתית באזור אז זה הדבר הראשון שעלה לי בראש. תודה.

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  11. שאני מגדיר סיסמא בראוטר הוא לא מזוהה ע"י המחשב הנייד ובלי סיסמא הוא מזוהה.למה זה

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  12. אז ככה לפני איזה חצי שנה עשיתי טריפל אצל הוט וקיבלתי מהם 12 מגה אבל בבזק אני משלם על 2.5 מגה מה שקורה בפועל שכשאני מוריד מאתרים ישראלים אני מוריד על 12 מגה קבוע ולא 2.5 וגם מאתרים בחול במיוחד בלילות יוצא שאני מוריד על 12 מגה למרות שבבזק בינלאומי אני על2.5 ולא שידרגתי שם ל 12 כמו בהוט , השאלה איך זה יכול להיות שאני מקבל 12 מגה ולא 2.5 האם בזק יכולים לנתק אותי או משהו אם אני לא משדרג אצלם ל 12 מגה?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  13. Started by Bessmertniy,

אני מחפש עבודה עכשיו , ויש חנות שצריכה טכנאי עם שליחה בחומרה ורשתות... אני שולט טוב בחומרה וכל , אבל יש לי בעיה עם רשתות , זה קשה ? כאילו העיסוק הזה של הרשתות הוא מסובך? יש מישהו שיכול להסביר לי בקצרה על זה? או להביא לי איזה אתר שיתן לי פרטים על רשתות , ומישהו יודע מה אומר התפקיד הזה בחנויות מחשבים שאני צריך להבין ברשתות? חייב הסבר על רשתות , אוף הזה שדיברתי איתו בטלפון שאל אותי על רשתות ולא ידעתי מה להגיד הוא שאל אותי עם איזה רשתות עבדת ולא ידעתי מה להגיד . יש לכם אולי משהו שיעזור לי? שאני ידע משהו על רשתות, כמה שיותר דחוף אני רוצה להכין קורות חיים.

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  14. האם רק הוט קובעת את המהירות ולא הספק?

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  15. כמו כן האם יש גם אפשרות "להכנס" לאותו מחשב שיושב על הרשת שלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  16. מי שיכול לעזור תודה לו . אני בעקרון צריך לדעת איך להפעיל מה צריך לעשות כדי להכנס לכל אתר

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by ng400,

יש לי מודם כבלים מוטורולה surfboard עם WIN98 SE. מזה כמה חודשים החיבור לאינטרנט מתנתק לי כעבור כמה זמן (נורית הפעילות הכתומה של המודם נכבית, אולם ארבע הנורות הירוקות - power, receive, send, online - פועלות כרגיל). לא ניתן לחדש את הקשר דרך ה-winipcfg, וכשאני מבקש לאתחל - אני מקבל את המסך הכחול (your computer is turning off). הפתרון היחיד הוא אתחול "אלים" דרך לחיצה על כפתור ה-reset (אפילו ה-ctrl+alt+del לא עובד). לפעמים עוברות שעות בלי ההתנתקויות, ולפעמים זה קורה כמה פעמים בשעה. אמרו לי שזו עלולה להיות בעיה של מתח, מה נראה לכם? אם זו הבעיה, איך מטפלים בה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  18. מישהו יודע מה קורה עם האתר של בזק? אני מקבל Service Unavailable ולפעמים שום אתר לא עולה לכמה שניות ארוכות. מישהו הבחין במשהו או יודע במה מדובר?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  19. DWA-547 לעומת DWA-556 הראשון יושב על PCI, ורשום שהוא בתקן n draft. השני יושב על PCIe והוא בתקן n הרשמי. לפי מה שהבנתי, אין הבדל גדול, רק שלרשמי יש יותר תמיכה, כי הוא תקן רשמי אצל IEEE. ההפרש ביניהם הוא פי 2 במחיר. אני מניח שה PCI לא מגביל את המהירות, כי הוא עובד במהירות גבוהה מזו של הרשת בתקן n, והראוטר שלי הוא D-link 655, שגם הוא פועל בתקן n draft. יש משהו שאני מפספס? למה לשלם כפול על אותו דבר? (פלוס מינוס)

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by SharonSx,

שלום חברס' אז ככה הייתי רשום באתר Torrentleech וכמו כל הישראלים זייפתי את הרטיו שלי... :lol: עכשיו העיפו אותי מהאתר ואני לא יכול להיכנס יותר, חבר שלי אמר לי שזה לפי ה IP, זה נכון? האם אני לא יכול להיכנס לאתר בגלל שהם חסמו את ה IP שלי?? ואם כן, איך אני משנה את ה IP?? תודה,

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3269856,00.html אחרי האיחוד בין ברק לנטויזיון, מעניין לאן פליטי 012 יילכו...

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  22. שלום, יש כאן קישור לתמונה שתצייר באופן כללי את הבית שלי : http://imageshack.us/photo/my-images/31/21961436.jpg/ בין הארון הראשי לכל חדר יש כבל שמשמש לטובת בזק , כבל של 4 זוגות כאשר לכל חדר השימוש הוא בזוג אחד בלבד מה שאומר שנשארו לי 3 זוגות פנויים לכל חדר. לפני הכל רציתי לשאול באופן עקרוני האם הדבר אפשרי? ברור לי שזה לא אידיאלי אבל האם זה יעבוד? השחלה של כבלים לא נראה לי שתיהיה אפשרית. תודה

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  23. ???יש לי רשת בין 2 מחשבים בלי ראוטר ואם אני לא טועה יש לי קבל מוצלב ואני משחק הרבה ברשת ואם אני רוצה לארח משחק או שאני רוצה לפתוח שרת על המחשב בשביל חבר אני לא מצליח כי האיי פי היחיד שאני מקבל זה האיי פי בתוך הרשת כי אני מתחבר דרך אבא שלי שהוא ההוסט מה לעשות כדי שאני אוכל לארח משחקים או שרתים ???

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by kokimoki,

שלום , יש לי שכן עם רשת סגורה. שלא כל כך מבין במחשבים . שאלתי אותו אם אני יכול לגלוש איתו והוא אמר שמבחינתו אין בעיה והוא נתן לי את הסיסמא לרשת מסוג Wep . הבעיה שהרשת לא נקלטת בכל הבית , בגלל זה אני צריך Repeater או Router שתומך בap אלחוטי . רציתי לדעת במידה ואני קונה Ap אלחוטי ומזהה את הרשת שלו ומכניס את הwep שלו הכל עובד בסדר ? או שצריך גם להגדיר משהו בראוטר שלו , למה לא נעים לי לבקש ממנו וגם אין לי את הסיסמא לראוטר שלו. והאם זה כל כך יעיל וטוב כמו שזה נשמע ? תודה

• 1 תגובה
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.