רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... היום בצהריים ניסיתי להכנס לאיזה קישור באיזה אתר והאתר לא עלה..אמרתי אולי יש איתו בעיה.. לאחר מכן ניסיתי להכנס לעוד אחד...וגם הוא לא עלה! ואז התחלתי לחשוד! ניסיתי להכנס להמון קישורים ושום קישור לא עבד!!! באקספלורר זה מעביר אותי לדף המפורסם: The page cannot be displayed ובמוזילה זה מקפיץ לי הודעה כזאת: XXXXX לא נמצא. אנא בדוק את השם ונסה שוב אני חייב לציין שזאת הפעם הראשונה שזה קורה!! ושריסטרטים לא עוזרים! ניסיתי לעשות מיליון ריסטרטים אבל שום דבר לא עוזר! בבקשה תנסו לעזור לי כי זה ממש מטרד רציני! אי אפשר לגלוש ככה!!! בתודה Anas-Nanas
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי מודם רשת Aztech DSL600E והתקנתי והגדרתי חייגן והכל. הנורות דלקו כמו שצריך, אבל ברגע שחייגתי, ולאחר שלב אימות הססמא, כאשר נראה כאילו החיבור הצליח, המחשב פשוט איתחל את עצמו ממש באותה שנייה שהחיבור הצליח. התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי (הספק שלי) ותארתי את הבעייה. בסופו של דבר הם אמרו לי שהם לא יודעים מה עושים ואולי מדובר בבעיית חומרה. כשניסיתי את המודם בשני מחשבים אחרים הבעייה הזו לא קרתה. מה שהיה עד עכשיו זה: היה לי מודם USB שהיה מחובר למחשב מסויים, ושאר המחשבים (כולל שלי) היו מחוברים לhub והכל היה בסדר. לכולנו היה אינטרנט וכו'... השאלה שלי היא אם הבעייה היא בכרטיס רשת, איך זה שכשהייתי מחוברת ברשת הכל היה בסדר? אגב, כשניסיתי לחבר את המודם USB למחשב שלי, הנ…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי יש לי שני מחשבים עם XP על אחד מהם מותקנת מדפסת, רגילה לא רשת. ניסיתי לשתף את המדפסת אבל אני הסתבכתי, אפשר בבקשה הסבר . כיויכול המחשב עם המדפסת משתף, יש תמונה של יד על האייקון של מדפסת אני פשוט לא מצליח להדפיס מהמחשב שלי . תודה
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום רב סוף סוף אפשר להתחבר באזור שלנו ל ADSL... אני כבר מזמן מחכה לאפשרות זאת, כיוון שהקמת רשת ביתית בכבלים בעזרת ראוטר הוא פתרון לדעתי לא ממש טוב... אני מודע לסיכון להתחברות לADSL (בעיות REBACK-ים וכל מני בעיות אחרות), אבל מה לעשות...זה מה יש! נמאס לי כבר לחכות ולחכות... ברצוני להקים רשת כזאת: אני אתחבר לADSL בחבילת 750 KB, אקבל מודם SAMSUNG (אני מקווה), ששמעתי שאפשר להפוך אותו לראוטר... השכן שלי הוא לקוח וותיק של נטוויז'ן, לכן הוא זה שיספק את ההתחברות לספק... המרחק בין שתי התחנות הוא מקסימום 40 מ', לכן אין בעייה מבחינה זו... חשוב לציין שקראתי כבר הרבה על הפיכת המודם לראוטר, וכאם אני רק מסכם את כל השאלות שיש לי על מנת לעשות את "הצעד הסופי" ולהזמין את החיבור... 1) האם ז…
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני עומד להקים רשת בין שני מחשבים. יש לי מודם שמחובר דרך USB ורציתי לדעת אם המחשב שבו מחובר המודם כבוי האם המחשב השני יכול לגלוש באינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם תוצרת GIGABITE GA8PE667 PROהכולל בתוכו כרטי רשת - ברצוני לחבר אותו לרשת - ADSL שיש לי א. האם אני יכול להתחבר איתו לרשת הADSL כמו שמתחברים עם המודם שבזק נותנת ? ב. ואם כן אז איזה הגדרות אני צריך לשנות ואיפה ?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
חברה שלום יש לי מודם adsl רגיל (מודם רשת eci 270pr ). אני הפכתי אותו לנתב והכל עובד לי טוב חוץ מ kazaa ו emule . התוכנות עובדות אבל מהירות ההורדה שלהם הוא רע מאוד. אני מקבל ב Low ID ב emule מה אני צריך לעשות ? נכנסתי להגדרות של הנתב שלי אבל אין לי מוסג מה אני צריך לעשות כידי לקבל ID גבוה ב emule תעזרו בבקשה תודה
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום חברים, כבר תקופה שלא ביקרתי פה , בבית שלי יש ראוטר בזק תקן AC ורפיטר בקומה העליונה גם הוא של בזק (תקן N), יש המון לאגים ברשת הרבה "הפרעות". יש תחושה תמיד של פעם יש פעם אין, אקח לדוגמה את הטלוויזיה בבית (יס) כשממיר אחד משתמש בVOD, השאר מתפללים להצליח להשתמש גם. בחלק מהחדרים יש HPNA (ממיר מהחיבור קואקס של יס לאינטרנט). רציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם הוספה או החלפה של ראוטר יכולה לעזור ? 2. האם חוסר התאימות של הרפיטר והראוטר מבחינת התקנים, יכל לבצע הפרעות שכאלו ? 3.יש איזה המלצות כלשהן שאוכל לבדוק מאין הבעיה של הפרעות בגלישה ?
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב נגמרת לי ההתחייבות לאינטרנט וחשבתי לעבור לHOT מאחר והמחירים שם זולים משמעותית (כולל טלפון). כרגע יש לי תשתית של ADSL של בזק ושמעתי לפני כשנתיים שהתשתית של HOT גרועה. שמעתי שברגע שמעמיסים על האינטרנט בלתי אפשרי לדבר בטלפון ושבאופן כללי האינטרנט איטי. יש אמת בדברים ? האם המצב השתפר ? אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם תשתית של HOT, כמובן אשמח לדעת מה הספק.
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
נתב: Linksys WRT54GL V1.1 קושחה: Tomato 1.27 חיבור: L2TP תשתית: HOT ספק: NETVISION 013 IP ספק לחיבור: 212.143.205.253 בקיצור, הנתב נמצא ברשותי כמה שבועות ולאחר העדכון קושחה הכל עבד כרגיל, עכשיו לאחרונה (היום במיוחד) הגעתי למצב שכל כמה שעות הנתב מתנתק מהאינטרנט, בבדיקה בנתב עצמו כתוב שהוא מנסה להתחבר, יש את כל נתוני החיבור של L2TP אבל הוא לא מתחבר אלא נשאר עם הכיתוב "מתחבר" רק אחרי שאני עושה ריסט לנתב הוא מצליח להתחבר ואחרי זמן מסויים שוב נופל החיבור, מה שמוזר פה הוא שלא היה שום שינוי, לפני זה הוא עבד יפה מאוד כשבוע בלי בעיות ונפילות. יש למישהו מושג מה הבעיה? האם צריך להתחיל לנדנד ל013 בשביל לקבל חיבור ללא חייגן ולחסוך כאב ראש? [br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 1…
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
אני התייאשתי מהבעיה הזו.הנה הסנריו: מחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס בעברית XP , SP2. מותקן כרטיס רשת אלחוטי. הוא עובד מול נתב אלחוטי. ברגע שאני מנתק את הנתב האלחוטי מהחשמל , במחשב מופיע ההודעה: " אירעה שגיעה מערכת חמורה, המערכת שוחזרה" (המלל לא מדוייק במאה אחוז). מישהו נתקל בבעיה הזו? הלא ברגע שהרשת מתנתקת , אין כל סיבה לכזה "קראש" במערכת ההפעלה. דבר נוסף, ללא שום, יש חוסר יציבות בעבודת האינטרנט של המחשב, ללא קשר לסוג הכרטיס שהותקן שם. לא ניסיתי לחבר את המחשב קווית עקב המרחק הרב מהנתב. הצעתי ללקוח להתקין SP2 מחדש. מערכת ההפעלה ד"א, חוקית לחלוטין. האם אני בכיוון הנכון? מה עושים? מודה לחברים על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שני מחשבים בבית: אחד פנט' 4, 1500 והשני פנט' 3 800. שניהם עם XP. אינטרנט WOW של בזק בינ"ל נט, מהירות 750MB. אין לי מושג איזה כרטיס רשת לקנות, לפי מה בוחרים או כל מידע אחר. האם צריך אחד בשביל שניהם או שמתקינים אחד בכל מחשב? מה זה האב והאם זה קשור? סליחה על השאלות המפגרות- אין לי מושג, כאמור. תודה רבה מראש. נ.ב- אני רק יודע שאמור לעלות עד 100 ש"ח (ושלא יהיה אלחוטי).
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר אלחוטי תוצרת 3COM מדגם office connect 11g אני מחובר דרך 012, ומשתמש במחשב שולחני עם כרטיס רשת אלחוטי נתקלתי בבעיה לראשונה כשניסיתי להשתמש באימיול. הזנתי מספרי פורטים נכונים (כאלה שהופיעו במספר אתרים בהם חיפשתי), אבל לא הצלחתי להתחבר. ניסתי לבדוק את הפורטים וההודעה שקיבלתי היתה כלהלן: TCP connection test failed. It was not possible, to establish a TCP connection to your eMule. Other users will only be able to connect to you with the help of a server, resulting in a low ID for you. While eMule still works, this will give you several disadvantages. Therfore it is highly recommended to solve this problem. How to resolve port problems... Something is interferi…
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ביתית פשוטה (ראוטר 3com). הרשת מחוברת לאינטרנט במהירות 10Mb (בזק + ספק הוטנט). שדרגתי לפני כמה שבועות - והכל היה תקין. במחשב הנייד הותיק שלי (Dell Vostro, בן 4 שנים), החלה הגלישה בשבועיים האחרונים לקרטע, ואני מקבל תוצאות מאוד מוזרות בבדיקת מהירות: -- בבדיקה רגילה - מד המהירות מתחיל מ-5-6Mb, והולך ויורד ככל שהבדיקה מתארכת. לפעמים הבדיקה מסתיימת עם 1Mb, ולפעמים יורדת למספרים נמוכים יותר, ולעיתים גם נתקעת על 0.07 או משהו כזה... -- בבדיקה ללא הספק [דרך 1@1] - אני מקבל תוצאות יציבות ויפות יותר בין 5 ל-9 Mb (משתנה מפעם לפעם). הבעיה היא רק במחשב הזה, בלפטופ 'אורח' שבא לביקור הגלישה הייתה נקייה ובדיקת המהירות הניבה 10.2Mb. בעיה נוספת - כדי לאבחן את התקלה ר…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה אייפון ולכן אני מעוניין להתקין נתב אלחוטי בבית (בית פרטי כ-70 מ"ר, הקירות בטון) שתהיה קליטה בבית ובחצר ליד. רוצה את התקן N (אייפון 4). אין כרגע שום מכשיר אלחוטי נוסף שאמור להתחבר, יש כמובן מחשב שולחני אחד. חשבתי על האדימקס 6424 אבל הביקורות בזאפ קצת מבהילות (למרות שמי שמדרג שם נותן או כוכב 1 או 5 כוכבים...). האם יש המלצות לנתב אמין ומתאים לצרכיי ובמחיר טוב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מכשיר משולב של HP ואת המדפסת אני משתף בקלות בין כל המחשבים בבית שמחוברים עם ראוטר, אבל את הסורק אני לא מצליח לחבר, אשמח לשמוע אם יש אפשרות כזו. שמעתי על איזה תוכנה שעושה את העבודה טוב, אבל אני מעדיף בלי תוכנה ואם אין אפשרות עדיף תוכנה חינמית. תודה לעוזרים וערב טוב אבי
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 98 מודם ADSL של ECI (B-FOCUS 270( אין לי רשת.. ואני לא מצליח לשלוח קבצים לא באייסיקיו ולא במירנדה יש לציין שאני כן מצליח לקבל קבצים. כשאני לא מצליח לשלוח אז או שזה פשוט טוען מלא מלא זמן ורושם לי שזה מחכה לתשובה היוזר או שזה רושם לי: Can't establish connection to user ולאלה שאני שולח להם אין רשת ואין FIREWALL וגם לי אין רשת או FIREWALL שאני יודע עליו תודה לעוזרים (ד"א עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו שיעזור לי)
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אמממ....לא התעמקתי בה יותר מדי אבל! נראה לי שם שיטות נורא מסובכות, לקנות כל מיני דברים להתחיל לעשות רשת דרך לינוקס צריך התמחות וידע רב במערכות ההפעלה 2000 ואקס פי? משום מה אצלי בבית יש לי רשת, כל החבר'ה מחוברים בהאב (6 מחשבים) כרטיס ADSL אחד על השרת. היה עליו עד לפני כמה זמן WINDOWS 98 והיה לי אינטרנט ברשת בקלות ובפשטות. עכשיו עם XP אפילו יותר קל. עם ההתקנה אמרו לנו להיכנס לאיזה אתר של החברה (נדמה לי WOW) שם יש הסבר פשוט מאוד איך לעשות שהאינטרנט יהיה נגיש דרך הרשת הקיימת. בXP זה אפילו לא היה צריך את זה, אם אני לא טועה הוא עשה את זה לבד...
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
נכון לעכשיו אתר הבית שלהם וכל התמונות המאוכסנות אצליהם לא עולים! כבר שעה אני מנסה להכנס http://www.imageshack.us
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ובכן כאשר מחפשים (במקומות שונים) רשתות לעיטים מופיע הרשת "Free Public WiFi" כמובן שלא מדובר בשירות גלישה באינטרנט חינם אלה מעין לכידה לחיבור למחשב נוסף. מישהוא נתקל בזה ? קראו את המאמר הבא: http://blogs.chron.com/techblog/archives/2006/09/free_public_wif.html [br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 12:48:16 מצאתי :שימו לב מעניין מאוד וכדאי להזהר! http://www.nmrc.org/pub/advise/20060114.txt הערה נוספת, זה יכול להגיע בשמות SSID אחרים ומגוונים....
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי רק שאלה אחת: איך אני מוריד בתוכנות bittorrent,utorrent ? יש להם אתר ? או שאתה מחפש דרך התוכנה ? ואני אשמח אם תסבירו לי איך אני מוריד ומאיפה ואיך מעלים ואיך הכול עובד.. תודה רבה מראש ומקווה שלא עברתי על שום חוק של הפורום..
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
ועוד שאלה קטנה האם להפעיל את הדבר הזה בראוטר? denial of service PING FLOOD SYNC FLOOD PORT SCAN? לסמן אותם ב ?V
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
חוץ מהאיטיות הבלתי נסבלת הגלישה ובהורדה, יש לי גם בעיה שחיבור נתקע כל הזמן. מישהו נתקל באותה בעיה בחיבור הADSL של זהב. אני כרגע כבר קרוב ל50 דקות על הקו מחכה בתמיכה, ועדיין לא ענו לי. מישהו הצליח לתפוס את התמיכה?
-
- 12 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה אניטרנט אלחוטי במחשב הנייד וגם במחשב הנייח שיש לי בבית באותו הזמן
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לצערי אין ברשותי ציוד מיוחד, מדובר במחבר RJ45 כמובן, מוצלב.
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-