עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לאחרונה התוודעתי ל-USENET אבל יש כ"כ הרבה מבחר של ספקים שאני לא יודע במי לבחור.התקנתי את תוכנת ה-NEWSLEECHER ואני לא סגור על איזה ספק ללכת.כמובן שהכל בתשלום.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by אור כהן,

שלום לכולם אנחנו עומדים לשדרג את חבילת האינטרנט שלנו. האינטרנט יחולק בין 4 מחשבים, 2 לעבודה ו2 למשחקים. לכן אנחנו צריכים לפחות 2.5MB, אך לפי מה שהבנתי, ה2.5 מגיע רק עם 256KB UP שזה ממש נמוך למשחקים... שמעתי שבנטויזיון מוכרים אינטרנט 2.5 עם UP של 512, האם זה נכון? כמה עולה החבילה? מה דעתכם על נטויזין למשחקים, הורדות וכדומה... לאחי יש קצת טראומה מהם והוא טוען שכדאי לנו לעבור ל2.5MB עם 256UP של בזק בחבילת ה"גיימרים" כמה חבילת הגיימרים עוזרת, אני חושש שהUP יגביל אותי מאד. מה אתם ממליצים? מה דעתכם על נטויז'ן? האם אתם יודעים על איזושהיא חבילה עם 2.5MB ו512UP? כמה עוזרת חבילת ה"גיימרים"? האם נטויז'ן מגבילה תוכנות וישומים? בתודה רבה, אור כה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by achiya1,

שלום . יש ברשותי מדפסת Samsung CLP-510 הגדרתי אותה למחשב השולחני שלי ואני מעוניין להגדיר שגם למחשב הנייד היא תהיה זמינה כמו בבתי ספר שמדפיסים מכל מחשב שרוצים. יש איזה מדריך בשביל זה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by STAR12,

שלום לחבריי הפורום המלומדים! ברשותי (מתוך אילוץ) המודם הנ"ל שקיבלתי אותו מבזק. הוא עובד יחסית בסדר, אך לאחר שהגדרתי אותו לעבוד כנתב (מחובר למחשב אחד ישירות בלבד-על מנת שלא אצטרך לחייג ידנית) הוא מסרב לפתוח פורטים לתוכנות. מהסיבה הנ"ל אני נתקל בLOW ID ושלל בעיות נוספות בתוכנות שיתוף ובתוכנות מסרים. זאת ההודעה שאני מקבל(כאשר אני לוחץ על ADD) : http://myjavaserver.com/~grx1/ER1.JPG אודה מאוד לכל המסייע בעניין, לילה טוב

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by el perro,

אהלן, יש לי נתב של dlink דגם di 524. אני עברתי על המדריך להגדרת הנתב, הגעתי לשלב שבו אני צריך להיכנס ל 192.168.0.10 כדי להגדיר את הנתב. שם אני צריך לרשום בשם משתמש admin, הבעיה היא שזה פשוט לא עובד, אני רושם admin כשם משתמש אבל זה פשוט שוב מקפיץ לי לי אותה התיבה ריקה... מה לעשות???????

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by asus7,

איך הראוטר הזה של Tp-link ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418198

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  7. Started by galav1,

יש לי שתי מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם זמנית בשיטת ics כלומר מחשב אחד יהיה מחשב השרת בו יש שתי כרטיסי רשת והשני יהיה מחשב הלקוח כמו במדריך למעלה רק שבמחשב אחד יש vista ובמחשב השני יש xp אפשר לעשות את זה ?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  8. Started by DJO,

צהריים טובים, קראתי מספר אשכולות בנושא ויש לי כמה שאלות. אני עושה שימוש מזה זמן בנתב DI-524 (REVISIONB2), ככלל אני מרוצה אך יש בעיה עם רמת הקליטה האלחוטית אל שני מכשירים אלחוטיים. כרגע מחוברים אליו ארבעה מכשירים בחיבור קווי ואחד בחיבור אלחוטי שעובדים טוב. שני המכשירים האלחוטיים הנוספים עובדים טוב רק בקרבתו. מדובר בבית פרטי בעל שלוש קומות (לא גדולות), הנתב ממוקם בקומה השנייה ואין כל כך אפשרות להזיז אותו (לא שזה אמור לעזור הרבה להבנתי). כרגע בקושי יש אפשרות להתחבר אליו בצורה אלחוטית מהקומה הראשונה, מרוב הקומה השלישית, ואפילו מהצד השני של הקומה השנייה (מרחק של כעשרה מטרים). 1) האם זהו מצב תקין? 2) איך אפשר לנסות ולשפר את המצב ללא קנייה נוספת? 3) האם עדכון FIRMWARE יכול לעזור…

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by bdbd,

אני וחבר שלי ג רים אחד ליד השני הוא גר 2 קומות מתחתיי... רציתי לחבר את שתינו ברשת אלחוטית.. ורציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות 2 כרטיסי רשת אלחוטיים USB ולקשר בין שנינו ברשת המרחק ביננו הוא כ 48 מטר בערך והמחשבים שלנו הם ליד החלון.. זה אפשרי ואיזה כרטיס רשת צריך לקנות ואיך מגדירים אותו לרשת..? וכו'?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  10. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3477955,00.html בתשובה לחבילת ה 8 מגה של בזק, הוט מציגה חבילת אינטרנט במהירות של 10 מגה הורדה (1250Kb/s), ומגה העלה (125Kb/s). המחירים לתשתית יהיו בסביבו ה 250 ש"ח (שימו לב! ללא תשלום לספקית האינטרנט), מחיר שערורייתי לחלוטין בהתחשב בעובדה ש 8 מגה עולה בדיוק חצי. מה שמסריח בכל שוק האינטרנט הזה, שהמחירים אינם יורדים כלל כבשאר התחומים לאחר השקת מוצר חדש ומתקדם. המחירים פשוט נערמים אחד על השני, ללא ירידות משמעותיות בחבילות ה"ממוצעות" (אפשר להגיד ש 2.5 כבר ממוצע עם המהירויות האחרונות). השקתם חבילת 10 מגה? תחתכו את המחירים של שאר החבילות, תנו לאנשים להנות יותר מהאינטרנט שלהם באותו מחיר. כנ"ל נזק. האם שוק האינטרנט בישראל מתחיל סוף סוף להזי…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by ajl,

אתמול ראיתי בחדשות כתבה בנושא הקרינה ואת האמת, נלחצתי כי אני יושב בחדר עבודה (ממ"ד חצי חדר) קרוב ל 12-14 שעות ביום עם ראוטר (linksys) 30 ס"מ ממני. אחרי הכתבה החלטתי לעבור לחוטי אז דבר ראשון הורדתי את האנטנות וניטרלתי (disable) את פונקציית האלחוטי בראוטר. שאלתי היא האם בכך שניטרלתי את פונקציית האלחוט בראוטר אין יותר קרינה (אין שידור = אין קרינה) או לפחות הפחתה משמעותית ע"י הסרת האנטנות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בשרת SERVER 2003 וראוטר שמחובר דרך כבל רשת כאשר כותבים IPCONFIG מופיע ip windows configuration תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  13. שלום לכולם! יש לי בעיה להכנס למסנג'ר כאשר אני מחובר דרך הראוטר(הודעת שגיאה ופשוט לא נכנס). בשביל למקד את הבעיה אני אתאר לפרטים את התצורה בבית: מחשב1- מחשב נייח מחובר עם כרטיס רשת לראוטר (פיזית). מחשב2- מחשב נייח מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי ( TP LINK 108 MB),קליטה 90% ב 108MB. הראוטר מסוג TP LINK 108 MB מחובר למודם מסוג טומפסון(כבל רשת) תשתית כבלים,ספק- בזק בינלאומי חבילה של 3 מגה. כאשר אני מחבר את מחשב1 פיזית למודם (עם חייגן) אני נכנס חלק אין בעיה. כאשר אני מחבר בתצורה שהזכרתי בהתחלה אין כניסה - משמע מחשב2 והראוטר ללא שימוש. לגבי ה UTORRENT (במחשב2) הUTORRENT פשוט לא עובר את 30 KBS (ישנם 20 קבצים להורדה ,6 ACTIVE היתר לא) כאשר אני מחובר דרך הראוטר. פתחתי את הפורט המתאים …

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by ayacoby,

יש לי רשת ביתית עם 2 נייחים ונייד שהיו מחוברים ע"י נתב EDIMAX 6204 ומודם אלקטל של בזק, בסופת הברקים של לפני כ-10 ימים כנראה נשרף המודם והחלפתי אותו למודם סימנס C2-010 ומאז יש לי בעיה שוב להגדיר את הרשת . כאשר אני מחבר את כל החיבורים ע"פ מה שצריך ז"א ADSL למודם, כבל רשת מהמודם לכניסת WAN בנתב ויציאות מהנתב למחשבים נורת ה-ETHERNET LINK\ACT לא דולקת לי ולכן כלום לא עובד. האם ישנה בעיה בראוטר כלאמר גם הוא נפגע ? ואם כן היות וכל שאר הנוריות דולקות ומראה שכן יש חיבור אלחוטי תקין וכאשר אני מחבר את הכבל מהמודם לאחד היציאות בנתב ולא לכניסת ה-WAN כל הנוריות מראות תקינות מלאה האם ישנה אפשרות להשתמש בו כהאב עם חיבור אלחוטי ? תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  15. מהמחשב שלי.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  16. מה קורה חברה. אחותי הקטנה מקבלת מחשב חדש, ועם זה רצינו לחבר אותה לאינטרנט. עכשיו רציתי לשאול אתכם מה יותר טוב - רשת קווית (למתוח כבל רשת מוצלב בין המחשבים ולעשות שיתוף אינטרנט) או רשת אלחוטית (לקנות את הLINKSYS הזה שלכל העולם ואישתו יש, כרטיס רשת אלחוטי PCI בסה"כ 500 ש"ח ולחבר) ? האם בשני המקרים הנ"ל יש בעיות עם טורנטים וכל זה ? גם אם מחברים את המחשבים בכבל מוצלב ועושים שיתוף אינטרנט צריך לעשות את כל העניין של PORT FORWARDING ? בעיקרון אנחנו רוצים שיתוף גם של המדפסת שיושבת אצלי, ושל HDDים של שנינו, ומתלבטים מה עדיף. למתוח כבל זה פחות נוח ואסטתי אבל בעלות 0 ש"ח, לעומת קניית ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי בסכום של עד 500 ש"ח שמין הסתם זו הוצאה כספית מכובדת, וגם מהירות איטית יותר (…

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by tzolerguy,

העיקר שאני משלם לגנבים כל חודש על 3MBPS / 378 KBPS וזה מה שאני מקבל יש סיכוי שאם אני יתחבר ל7 של נטויזן זה שרתים שונים או שאחרי האיחוד זה אותם שרתים ואותו ח*א? ואם כבר אני שואל יש עוד חברות שנותנות תשתית + ספק 7/700 ב 200 ? או משהו דומה משתלם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by swg,

שלום, השתמשתי במדריך הזה http://www.pikok.co.il/word/BR61.pdf והוא כותב לי שהוא לא מחובר כל פעם (הכוונה היא לסעיף 23). אני עושה הכל מושלם : החיבורים מושלמים, הכל במקום אך ישנו סירוב לאשר שהמודם מחובר. אשמח לעזרה ממישהו שהתקין. תודה מראש. .swg

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  19. Started by glory,

אהלן .. יש לי מחשב אחד שיהיה בחדר בטחון בסוף הדירה, מחשב שני בחדר אחר בסוף השני של הדירה(הדירה כ120 מ"מ) ובעתיד יהיה מחשב נייד שאני ארצה לחבר אותו לרשת האלחוטית ושתהיה גישה אל האינטרנט מכל מקום בדירה.. עכשיו המודם והראוטר יהיו בחדר הבטחון ביחד עם המחשב הראשון- את המחשב הזה אני ארצה לחבר בכבל חוטי לראוטר על מנת לחסוך בעליות של כרטיס רשת אלחוטי חדש. את המחשב השני שבסוף השני של הדירה אני צריך לשים בו כרטיס רשת אלחוטי. בדקתי קצת את הראוטרים בין המחירים 300-400 והראוטר המומלץ הוא ‏Linksys WRT54GL ..עכשיו השאלות: 1. האם הוא מתאים לצרכים שלי..האם תהיי גישה חלקה מכל מקום בדירה לאינטרנט(החדר בטחון לא יפריע להעברת השידור?) 2. האם צריך להגדיר 2 רשתות - חוטית ואלחוטית על מנת שג…

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  20. Started by rubiliani,

היי חברים, אני מחפש ראוטר אלחוטי שמשדר טוב והכי חזק שאפשר להביא.. הראוטר המעפן של הכבלים בקושי משדר ל10 מטר.. יש מצב לאחד כזה? התקציב עד 400 ש"ח..

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  21. אני צריך ראוטר וכרטיס רשת גיל אחד ואחד נייד מה עדיף כרטיס רשת לנייד או USB תעזרו לי למצוא משהו טוב כי אני לא מבין בזה

22. Started by d1v,

שלום, עשיתי פירמוט ללפ-טופ של אבא שלי ורציתי לדעת איך אני עושה שיהיה לו חייגן. הוא מתחבר דרך מודםתתודה מראש !

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  23. שלום לכולם... כרגע מחובר נתב מסוג 2Wire 1800HW שעושה עבודה נהדרת! יציב ועובד כמו חמור 24/7 כבר ארבע שנים. שתיי מחשבים מחוברים אליו קווית (אחד ישירות, ואחד דרך קו טלפון+מיקרופילטר) ועוד לפטופ אחד בwifi.. המחשב שמחובר אליו ישירות עובד נהדר, המחשב שמחובק wifi עושה בעיות כשמתרחקים (בכל מיקרה זה יורד קומה..) והמחשב שמחובר דרך קו הטלפון (+מודם USB) עושה המון בעיות, שנובעות מהמודם USB מסריח שבזק סיפקו לנו.. קיבלתי אתמול מבזק את הנתב siemens sl2-141 חינם, וחשבתי למה לא לחבר אותו לקו טלפון של המחשב הבעייתי. כך גם נפתור את הבעיה הזאת, וגם נרחיב את טווח הwifi.. אפשרי? אם כן, אז איך בדיוק? תודה מראש Install

• 22 תגובות
    • 13.8k צפיות
  24. Started by -R-E-L-,

יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים. ראוטר 3CRWER100-75 של 3COM וכרטיס רשת Edimax EW7128G. המרחק בין הראוטר למחשב השני הוא כ-6 מטר בקו אוירי. לא יודע אם זאת הבעיה אבל אציין שהמיקרו ממוקם בפינה, כ-4 מטר בין הראוטר והמחשב. הבעיה היא שקיימים ניתוקים מדי פעם בצד של כרטיס הרשת כלומר אין access point. לפעמים מוצגים לי רשתות אחרות אבל את הראוטר שלי אני לא רואה עד שלא אעשה אתחול למחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  25. היי, בטעות שיניתי את ה-Submask בראוטר אדימקס שלי ל-255.255.255.255. וזה לא חוקי עם IP 192.168.1.X והמערכת הפעלה(ניסית חלונות) לא נותת לי להגדיר את החיבור עם מסכת כזאת. בבקשה תעזרו לי למצוא דרך לחפות על המערכת הפעלה submask או משהו כזה כדי שאוכל להתחבר לראוטר ולסדר את זה. האפשרות של לאפס את הראוטר כמעט ולא באה בחשבון יש שם מלא הגדרות של WDS וכל מיני כאלה שאין מצב שיהיה לי זמן לסדר את כל זה שוב.. תודה, אור.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.