רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מה הם הפורטים של כל אחד מהדברים: FTP - 21 HTTP - 80 SMTP - 110 אבל מה הפורטים של POP3 TELENT ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 3 מחשבים בבית בזק שמו לנו מודם חדש שיש לו תדר חזק יותר של 5GHZ ממה שהבנתי עכשיו אבא שלי שיושב בסלון יש לו תדר חלש כנראה ובישביל לקבל את התדר של 5GHZ צריך כרטיס רשת אלחוטי חדש אמרו לנו שיקלוט טוב והאינטרנט יהיה מהיר יותר בבקשה תמליצו לי על אחד דחוף!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התחברתי להוט וCCC ביום ראשון. את CCC דחפו לי בכוח, אחרת הייתי משלם עוד 25 שקל לחודש. בשיחה עם הנציגה, הבהרתי שאני לא מעוניין בנתב אלחוטי, אלא רק במודם. בסופו של דבר, הטכנאי הביא הוטבוקס... אני עמוס בזמן האחרון ואין לי זמן לקשקשת. אמרתי לו "ביקשתי מודם בלבד". הוא אמר "זה מודם. הנתב המובנה מנותק". שיהיה. למחרת חיברתי נתב שקניתי בעצמי (תקן N שהומלץ לי פה), וחיברתי את המחשבים לרשת החדשה. הבעיה שתמיד יש פאק אחר בחיבור האלחוטי. פייסבוק לא עולה (הזוי לגמרי), וכל הזמן יש ניתוקים בגלישה בכל המחשבים שברשת. המודם והנתב מראים שהכל מחובר תקין, אבל עדיין אין חיבור בחלק לא מבוטל מהזמן. כשאני מתחבר ישירות למודם הכל תקין. במודם עצמו אין שקע ייעודי לנתב. חיברתי את הנתב לאחד מ4 היציאו…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש אפשרות להתקין תוכנה שתאפשר לי להתחבר למדפסת שמחוברת בUSB מכל מחשב אחר דרך האינטרנט? באמצעות Socket/LPR.
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן אנשים, שבת שלום. אתמול החלטתי שמספיק עם החוטים שרצים בבית, ומשתרעים על-פני 3 קומות, וסוף סוף עברתי לרשת אלחוטית. בטוח חלקכם יגידו שעשיתי טעות, אבל מה שהיה הכי מהיר זמין וזול זה הראוטר של בזק שקיבלתי בחינם ( SIEMENS) + שלושה מתאמי USB - אחד לכל מחשב. כמו שהבנתם בבית יש לי 3 קומות, בכל קומה מחשב, בקומה התחתונה ביותר המחשב הוא בממ"ד. מיקמתי את הראוטר בקומה האמצעית בתקווה שיתן לי את התוצאה האופטימלית. למרבה הפלא (מה שהסתבר בסוף כברור מאליו רק שלא הבנתי עד אתמול ברשתות אלחוטיות) הקליטה בקומה התחתונה והעליונה קיימת, אך היא על-הפנים מה שלא מאפשר גלישה. חקרתי קצת את העיניין והגעתי למסקנה שאוכל להפיק יותר מהציוד באמצעות רכישת אנטנה חיצונית (איכותית הפעם) שאותה אחבר לראוטר והק…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני עובר מגורים וייקח זמן עד שיעבירו לי את הנקודת אינטרנט... לאן שאני עובר יש רשת אלחוטית פעילה של אינטרנט. במחשב שלי אין WIRELESS (עד עכשיו השתמשתי בחיבור LAN לROUTER), האם ניתן להגדיר את הROUTER שיקלוט WIRELESS ובעצם ישמש כWIRELESS למחשב? ודרכו להתחבר לרשת האלחוטית? כשהמחשב מחובר אליו בLAN? אם כן אז איך בכללי (אין לי את הדגם הספציפי- זה מה שבזק בין לאומי מחלקים בעקרון) - מה לחפש בהגדרות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מצלמת אבטחה HIKVISION אני מתחבר אליה עם האפליקציה שלהם עד פה הכל תקין. הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להתחבר אל המצלמה מחוץ לרשת הביתית שלי, נכנסתי אל הראוטר בזק עם הכתובת 10.0.0.138 שם הגדרתי בתוך עמוד "NAT" PORT FORWARDING עבור המצלמה, שם כתבתי את כתובת האייפי הפנימית של המצלמה ברשת , לדוגמא 10.0.0.16 ואז את הפורטים 80,8000 עכשיו מנסה להתחבר אל המצלמה דרך האייפי החיצוני ופורט 8000 ולא מתחבר, גם בבדיקה אם הפורט פעיל דרך האתר https://canyouseeme.org/ הוא מראה שהפורט חסום, למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה ? אולי FIREWALL חוסם ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
כלומר אני מדבר על תקן A. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מנוי להוט אינטרנט 5MB באנדל עם בזק (הוט תשתית ובזק בין-לאומי ספק). יש לי את המודם הטלפוני הזה Terayon TA-102/202 ובנוסף יש לי את המודם אינטרנט שלי Thomson 425. השאלות שלי הם: 1.מה כל אחד מהם עושה? 2.האם אני באמת צריך את שניהם? 3.אני מתכוון לשדרג בקרוב ל-UFI 12/10 MB. אשמח לקבל המלצה למודם טוב שיש להוט. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חיברתי בין שני המחשבים שלי בבית כבל רשת והגדרתי לכל אחד מהמחשבים את הרשת. ביטלתי את החומת אש של הרשת וכו' ובכל אופן הוא רושם לי בכל אחד מהמחשבים: קישוריות מוגבלת או חסרה. עכשיו זה לא רק בעיה אצלי במחשב אלא כל אחד שאני מדבר איתו אמר לי שזה קרה לו ואף אחד לא יודע לפתור את זה. בגלל זה אני לא יכול לשחק ברשת אחד נגד השני וכו' יש לי windows xp sp3 תודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מחשב נייד משומש עליו מותקן Windows 2000. קניתי למחשב זה כרטיס רשת המתחבר ליציאת PC-MCIA. כאשר הבאתי אותו הביתה וניסיתי לחבר אותו לרשת הביתית האלחוטית, ראיתי שהוא התחבר וניתן לגלוש באיטרנט, אבל כשניסיתי לפתוח את השיתוף קבצים בין המחשבים נתקלתי בהודעה שאומרת שעליי לשנות את ה-IP שהראוטר נותן למחשב. בכל המחשבים האחרים מותקנת מערכת Windows XP ואין בעיה כזו. אודה לכם אם תוכלו להסביר לי איך אני מסדר את השיתוף קבצים.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
צריך עזרה בשימוש בוירטואל סרבר יש לי קביצי אימג' שמוכנים להעלאה ופתיחה ואני לא יודע איך להעלות אותם ומה לרשום בשורת הפקודה. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לפני מספר דקות פרסמתי באתר NetCHEIF מדריך חדש -- בדיקת ביצועים קווית ואלחוטית ברשת הביתית. המדריך הזה מתאר את האופן בו נבחנים הביצועים והעמידות של הנתבים הנבדקים על ידי. בדיקת הביצועים האלחוטית נעשית באמצעות התוכנה iperf ובמדריך מתוארת המתודולוגיה בה אני משתמש בפרוטרוט. בדיקת העמידות של הנתב בעומס חיבורים נעשית באמצעות uTorrent וגם לגביה יש הסבר מפורט במדריך. http://www.netcheif.com/Articles/HomeNetPerf/HomeNetPerf.htm
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מחשב נייד של LENOVO מדגם G530, המחשב מזהה רשת אלחוטית מאובטחת בבית שלי, אני מבקשת להתחבר לרשת מזינה את הסיסמא אך הוא מקפיץ לי הודעה: (שם הרשת) windows was unable to connect to, יש לציין שאני מצליחה לגלוש על הרשת הזו דרך האייפון שלי ושיש עוד מחשב נייד בבית שמצליח לגלוש על הרשת הזו, הרשת עצמה חדשה, בהוט ביקשו שנחליף את שם הרשת ואת הסיסמא ומאז שהחלפנו אני לא מצליחה לגלוש עם הרשת....מה עושים??? אשמח לעזרה (:
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום רב ! אני חדש בפורום ולכן אבקש את סליחתכם בעניין המינוחים. יש לי את ראוטר Asus RT AC68U ובעקבות המאמר על אבטחת רשתות שהתפרסם באתר NetCHeif אני שול אם יש משהוא ספציפי שאני יכול לעשות על מנת להרים את רמת האבטחה שלו ? מברירת המחדל, אני מתכוון. דבר נוסף יש לי בעיה לחבר לו דיסק חיצוני ליציאה (יש לו גם USB2 וגם USB3) אם למישהוא יש מידע עליו, אשמח לשמוע. יהודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראוטר ZTE ZXHN F6705Eמה דעתכם על הראוטר הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר כמעט שבוע אני לא מצליח להתחבר לשרתי dalnet ב - MIRC. כל שרת שאני מציין לא מאפשר התחברות. יש למישהו כתובת של שרת שעובד?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מנסה לפתוח את הפורטים ל-µTorrent ואני משתמש במדריך הזה : http://www.portforward.com/english/routers...04/Utorrent.htm והגעתי לשלב האחרון שיש שם טבלה עם tcp ... מה אני צריך לרשום במשבצות הריקות ? סתם מספרים ? איזה מספרים (בין כמה לכמה 10000-60000) ? תנו לי בבקשה דוגמא לשורה אחת מה אני אמור לרשום שם ... וכאילו אחרי שאני עושה את זה אני פותח פורט שדרכו אני יכול להעביר מידע ? ואז איך אני משתמש באותו פורט בתוכנה ? איך אני עושה שהפורט הזה ישתמש את התוכנה ? כאילו אני אני רושם את הפורט בתוכנה שידע באיזה פורט להשתמש ? תודה רבה מראש...
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
קניתי ראוטר של CONEXANT עם מודם מובנה... בהגדרות WAN הוא מבקש STATIC IP ואני לא יודע מה זה. תעזרו לי בבקשה... אה, וגם מהי SUBNET MASK??? (אני בבזק בינלאומי)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק אצלי פתאום האינטרנט זוחל ? פינגים לאתרים ישראלים נותנים תוצאות של 600ms עם אינטרנט זהב... אתרי אינטרנט זוחלים ואפילו הורדת קובץ מאתר הבקרה היא במהירות 15 ק"ב במקום 200... זה רק אצלי ?
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
בעוד שבוע בערך יהיו לי שלושה מחשבים(אחד של הורים, אחד של אחותי והחש שלי ;D) כולם יהיו מחוברים לרשת, ע"י HUB. וכדי לא להסתבך עם שיתוף האינטרנט, אני מתכוון לעשות ראוטר לינוקס לפי המדריךשבאתר הזה. בכל המחשבים יהיה 98SE. השרת יהיה P2-233. האם המחשב הזה מספיק מהיר לראוטר? האם ראוטר הזה עלול לתקוע את הרשת, או לעשות בעיות למחשבים אחרים? יש למישהו פה ניסיון טוב/רע עם זה? ???
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד עם סלוט ExpressCard ואמנם יש כ. רשת אלחוטי מובנה אבל טווח הקליטה שלו לא נראה לי כזה גדול כי אני עובד לא רחוק מקניון הזהב ולא מצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי שיש שם. הייתי רוצה לקנות רכיב עם טווח גדול יותר, נגיד 400 או 500 מטר, האם יש דבר כזה ל USB או ExpressCard? המחיר שאני מוכן להוציא הוא עד 150 ש"ח ואין לי בעיה לרכוש גם דרך אתרים בחו"ל ולהזמין לארץ. תודה =)
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני חווה ניתוקים חוזרים מצד הראוטר (Edimax BR-6524N) אני מחובר לאינטרנט דרך הוט בחיבור ללא חייגן, בנוסף אליי מחובר עוד מחשב בחיבור חוטי. הניתוקים מתרחשים, כאשר אני "מעמיס" על הרשת למשל בעת הורדות כבדות ב- Utorrent, או שאני פותח טאבים רבים של סרטים זורמים ב- Youtube וכד'. כשזה קורה הגישה לאינטרנט פוסקת (גם מהמחשב השני) וחוזרת רק מתי שאני מכבה ומדליק מחדש את הראוטר. זה יכול לקרות ביום ממוצע כ- 1-3 פעמים ביום. יכול להיות שמשהו לא בסדר בראוטר, יש דרך כלשהי לבדוק את התקינות שלו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[shadow=red,left][glow=red,2,300]איך אני עושה שאני נכנס למחשב האינטרנט מתחבר לי אוטומטי בלי שאני עושה את זה????[/glow][/shadow] :-\
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר אלחוטי, ואני מנסה להתחבר מאחד לשני באמצעות "הצעת סיוע מרחוק". נכנסתי ל gpedit.msc ופתחתי שם את ההרשאות ועדיין כתוב לי "הגישה נדחתה". שאני כותב את ה IP של המחשב שממנו אני מנסה להתחבר אז אני מצליח אבל שאני כותב את ה IP או השם של המחשב המרוחק אז כתוב "הגישה נדחתה". מהמחשב השני אני בכלל לא מוצא את המחשב המרוחק לא לפי IP ולא לפי השם מחשב. אני עובד עם ווינדוס XP. בנוסף לשני המחשבים יש לי עוד מחשב שעליו מותקן ווינדוס 7 ואיתו אני מצליח להתחבר. ניסיתי את הדרך של "הזמן ידיד להתחבר למחשב שלך" אבל גם בזה נתקלתי בהודעה "המחשב אינו מזהה את ה - DNS" או משהו כזה... הבנתי שיש דבר כזה שנקרא הרשאות מנהל הרשת או משהו.. יש מצב שאולי זה הפתרון? א…
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-