רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת שעובדת מאחורי ראוטר אבל איך אני יודע להתחבר למחשב ספציפי אם כולם עובדים על אותו אי פי חיצוני ?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ב- Wireless Statistics של הראוטר נתקלתי בדבר הבא: אני משתמש ברשת בעלת אבטחת WPA, וסגרתי את המחשב הנייד- כלומר אין אף משתמש שלי ברשת האלחוטית. אם כן, מה אלו שתי השורות הללו? האם זה קשור לשכנים שמנסים להתעלק? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ובכן, הרשת עבדה בצורה נהדרת תמיד, קרה שקצת נשרפו דברים, שידרגתי את המחשב בלוח+מעבד+זיכרון חדשים, אבל בכל מקרה גם אז וגם עכשיו הכל מחובר אותו דבר בדיוק בצורה חוטית אל רכיב הרשת המובנה שבלוח החדש, שנראה לי סטנדרטי ולא אמור להיות בעיה, אבל כרגע מהירות העברת הקבצים איטית להחריד, ומושפעת מכך מהירות האינטרנט שמגיעה לרמות של גלישה במודם אנלוגי ישן. מה הסיבה? יש הגדרות שאפשר לבדוק? הפינג בין המחשבים ובינהם אל הראוטר הוא 0 והכל ניראה בסדר. אפילו בגלל זה פירמטתי פעם אחת והתקנתי שוב ווינדוס למרות שגם כך עשיתי זאת אחרי החלפת הלוח אם ועדיין למרות שכרגע הווינדוס ערום ולמעשה אין עוד שום תוכנה שיכולה להפריע יש בעיה. יש למישהו רעיון, מה אפשר להגדיר או לשנות?? תודה
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לתשתית של בזק , בעזרת ראוטר מסוג TNN siemens sl2-141 פרטים> http://w5.siemens.ch/eip/downloads/ADSL_SL2-141_SL2-141-I.pdf האם אני יכול לעבור לתשתית של hot ולחבר את המודם של hot מסוג http://www.thomson.net/GlobalEnglish/Products/cable-modems-gateways/us/dcm425/Pages/default.aspx לראוטר? תודה
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לנו בבית טלפון אלחוטי של יונידן שפועל בתדר 2.4GHZ, וגם הראוטר האלחוטי פועל באותו תדר. בכל פעם שמשתמשים בטלפון, האינטרנט האלחוטי מתנתק, וחוזר כמובן אחרי שסוגרים את הטלפון. יש פתרון? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה ? קמתי היום בבוקר כשאני לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר ודרך חיבור ישיר דרך מחשב אני מצליח. יש לי אינטרנט בכבלים HOT מודם MOTOROLA SB4200 ראוטר LEVEL ONE HOT ו 014 אני לא מצליח לחייג יותר דרך הרואטר הוא מוצא לי את האייפי של הכבלים 172.23.... אבל משום מה לא מצליח לחייג ניסיתי דרך L2TP ו PPTP ועדיין לא עזר. דרך חיבור ישיר אני מצליח להתחבר בלי שום בעיה שמתי לב רק לדרבר אחד הכתובת שקיבלת של הכבלים הפעם היא 172.25 ולא 23. מה יכולה להיות הבעיה אגב אין לי חיבור קבוע אלא עם חייגן.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מעוניין לפתוח הרבה אתרים בחינם ולשים בהם קישור לאתר שלי. (כדי לקדם אותו). יש למישהו מושג איפה נותנים אופציה כזו? תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5 mb (לא אלחוטי) מודם 600E הבעיה שלי שכמעט כל קובץ גדול שאני מוריד (גדול זה בסביבות 40 מגה ומעלה) ההורדה נתקעת באמצע, ניסיתי להוריד עם כמה תוכנות ומנהלי הורדה ומאתרים שונים ובכולם אותה בעיה, אומנם זה לא קורא תמיד אבל זה קורא די הרבה. חשוב לציין שהאינטרנט לא מתנתק או נתקע אני גולש בלי שום בעיה צופה בסרטי אונליין בלי בעיה, הבעיה היא רק בהורדות! אני אשמח אם למישו יש פיתרון לבעיה..
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני הגדרתי אבטחה wpa 2 בראוטר אני רואה ב ralink wireless utility את הרשתות הקימות ומעתיק את הסיסמא לרשת שלי ויש אינטרנט הבעיה שאני מפעיל את המחשבים בכל פעם שוב אין אינטרנט בהם ואני צריך להכניס את הסיסמא בשביל שהאינטרנט יחזור איך להמנע מלהכניס סיסמא בכל פעם?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחוברת מאחורי ראוטר של אדימקס ניסיתי להוריד מהג'ימייל קבצי PPS שונים. ניסיתי בשני מחשבים שונים (באותה רשת ביתית) גם דרך האקספלורר וגם דרך הפירפוקס הקבצים מתחילים לרדת אבל לא מסיימים. ניסיתי להוריד קובץ דרך המסנג'ר הוא ירד ונפתח את הקובץ העברתי לגימייל. הוא עלה. כאשר ניסיתי להוריד את אותו קובץ, לא ירד במלואו (מתחיל ולא ממשיך) יכול להיות שצריך לשנות הגדרות בראוטר, ואם כן, מה בדיוק עלי לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
http://www.012.net/updates/mail_lg/site/index.asp?leadid=2443&src=012site
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
התחברתי לאינטרנט דרך בינ"ל עם תשתית של בזק במהירות 2.5. היו לי כמה בעיות עם הקו,והם אמרו שהם סידרו את זה. איך אני יכול לדעת או לבדוק: 1-שהמהירות הגלישה שלי היא 2.5 2- איך אני יכול לבדוק את קצב ההורדה שלי? בתודה מראש שי
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהגדרות של הראוטר יש לי בADVANCED ROUTING אפשרות לבחור אם הראוטר יעבוד בתור ROUTER או GATEWAY מה ההבדל? כרגע הוא עובד בתור GATEWAY על שני מחשבים תקשורת מלאה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחותי לא מזמן הצטרפה לאוניברסיטה וקנתה לפטופ, בעקבות זאת התקנו ראוטר בבית. עכשיו אם הבנתי נכון : ראוטר הוא פיירוול? ובלי קשר לכך איך אני יכול לשנות אייפי כאשר אין לי חייגן להתנתק איתו להתחבר מחדש? ואיך פותחים פורט מסויים שחסום בראוטר? דא הראוטר הוא של Level One זה כל מה שאני יודע עליו
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 2 ראוטרים אחד רגיל והשני אלחוטי של TP-LINK המודם מחובר לראוטר הראשון וממנו הולך עם כבל רשת לראוטר השני. אני מנסה להגדיר כתובת רשת קבועה אך ללא הצלחה עד כה ובנוסף המחשב הנייד לא קולט את האלחוטי. הכתובת של הראוטר הראשון היא: 192.168.1.1 ושל הראוטר השני היא: 192.168.2.1 איך אני אמור להגדיר אודה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי כרגע נתב חוטי/אלחוטי של Edimax, שכבר די הרבה זמן עושה לי בעיות. הוא נתקע, וביחד איתו האינטריט, ודרושה הפעלה מחדש של הנתב כדי לחדש את ההתחברות. בנוסף לזה, דברים כמו YouTube עולם בקצב מזוויע, ויש לי הרגשה שזה הנתב. בכל מקרה, נמאס לי ממנו ואני מחפש נתב חדש. הנתב הולך לשבת בממד, אז אני צריך אחד עם אזור כיסוי אלחוטי כמה שיותר רחב, כדי לגלוש מכל מקום בבית. למישהו יש המלצות? תודה, תום
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
ברור לי שזה החיבור הכי פשוט שאמור להיות - וזה בטח קטן עליכם - אבל אני לא מצליח לסדר את זה...... אני רוצה לחבר 2 מחשבים בחיבור חוטי - כשאחד מחובר לאינטרנט (דרך מודם שמתחבר לUSB) ושהשני יגלוש דרכו. בשני המחשבים יש XP באחד HOME בשני PRO יש לי כרטיס רשת בכל אחד מהם, קניתי כבל רשת מוצלב וחיברתי. עברתי על כמה מדריכים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm והתוצאה שהגעתי אליה היא כזו: החיבור נראה תקין, אני רואה התחברות על 100 מגה אבל בכרטיס אחד 2 הנורות דולקות ובשני נורה אחת דולקת ושניה מהבהבת..... (זה אמור להיות ככה?) לאחר יצירת קבוצת עבודה ונסיונות ליצור רשת ביתית עם הוויזרד של XP אני מצליח לראות במח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר רשת בין 2 מחשבים באמצעות כבל מוצלב. פעלתי לפי המדריך באתר netcheif. יש לציין שבמחשב אחד יש לי WIN XP ובשני ויסטה. ב-XP התקנתי לפי מה שכתוב במדריך, לגבי הויסטה - במדריך לא מוסבר איך מגדירים את הרשת בויסטה אז אילתרתי ופעלתי לפי השלבים למרות ההבדלים הקלים בין 2 מערכו ההפעלה. התוצאה היא שכל אחד מהמחשבים מזהה את המחשב השני ב-WORKGROUP, אבל כשאני מנסה להתחבר מהמחשב שיש עליו ויסטה לזה שיש ליו XP הוא מבקש ממני שם וסיסמא, ושום דבר שניסיתי לא נכון. אין לי סיסמא במחשב השני בכלל, ולגבי השם משתמש - איזה שם משתמש אני צריך לרשום שם? ניסיתי את שמות המשתמש של שני המחשבים וזה לא עבד. כשאני מנסה להתחבר מהמחשב שיש עליו XP לזה שיש ליו ויסטה פשוט מופיעה איזו הודעת שגיאה שכתוב ש…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
נניח ויש לי רשת מחשבים מבוססת נתב בת 10 מחשבים, כל מחשב מריץ XP PRO SP2. עכשיו, אני רוצה ליצור מצב בו חומר מסויים (לא כל הספריות והקבצים) המשותף ברשת (ספריות וקבצים) יהיה נגיש רק מ-3 מחשבים מתוך ה-10, כל זה ללא פגיעה בגישה לרשת האינטרנט ולמדפסת המשותפת מכל עשרת המחשבים. לדוגמה, ברשת משותפים קבצים XY ו-Z, אני רוצה ליצור מצב שלקבצים X ו-Y תהיה גישה מכל המחשבים אבל לקובץ Z תהיה גישה רק מ-3 מחשבים מתוך ה-10. אפשרי?, איך? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 17.12.2007 בשעה 13:58:48 טוב, אז עשיתי מחקר, והדבר אפשרי, למען חיפוש עתידי של מהן דהוא ה"הקפצה הזאת".לכל ספרייה שרוצים לשתף בצורה סלקטיבית מוסיפים את סימן הדולר ($), התוצאה, הספרייה משותפת בצורה נסתרת, זה אומר שלא ניתן לגשת אליה בשו…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר אולי ראוטר לא יקר מדי שיתאים לרשת ביתית של 4 מחשבים? המליצו לי על Linksys G, הבנתי שהוא עם 4 יציאות וגם אלחוטי. כרגע הרשת שלי(רשת קווית) מורכבת ממחשב שרת שמחובר עם 2 כרטיסי רשת (1 לHUB ואחד ל-מודם alcatel ST home) כשעל המחשב השרת מוגדר בעצם חייגן PPPoE ששיתפנו אותו וכך כל שאר המחשבים שמחוברים לHUB גם בעצם מחוברים. הבעיה היא שכל שאר המחשבים תלויים במחשב השרת כדי להיות מחוברים לאינטרנט(ז"א שאם מכבים את המחשב השרת, שאר המחשבים ברשת לא יצליחו להתחבר), וזה לא נוח בכלל. זה גם יוצר כל מיני מגבלות... למשל אם אני במשחק רשת ורוצה להקים dedicated server (באחד המחשבים שהוא לא המחשב השרת) אף אחד לא יכול להצטרף לשרת שאני מקימה, גם לא בתוך הרשת הפנימית. על המחשב השרת אי…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
הראוטר הישן שלי עושה בעיות (כל יום שאני מגיע הביתה אני מגלה שהאינטרנט התנתק ולא מתחבר אלא אם מנתקים אותו מהחשמל ומחברים מחדש). אז הגיע הזמן להחליף. צריך המלצה לראוטר. יש לי מחשב אחד נייח שמוחבר קווית ומשמש בעיקר בתור שרת קבצי מוסיקה וסרטים ולשיתוף קבצים, מכשיר XBOX, ומחשב נייד שמחובר בחיבור G. המחשב הנייח לא מחובר למסך/מקלדת/עכבר והחיבור אליו מתבצע ב Remote Desktop. הנייד שלי תומך בחיבור ג'יגהביט. האם יש ראוטר שתומך בזה? אם כן, מה הפרש המחיר? האם יש טעם לקנות עם תמיכה ב-N?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום. יש לי ADSL עם מודם של אלקטל ספידטאץ' שהפכנו לראוטר. אני בברק 013 ותמיד היו לנו בבית שני קווים כשעל אחד מהם האינטרנט ועל אחד הטלפון. בשבוע שעבר ביטלנו את הקו שהיה רק לאנטרנט, והעברנו את האנטרנט לקו של הטלפון. מאז הוא כל כמה זמן (בסביבות הרבע שעה ככה) מאבד קשר לכמה שניות ואז מתחבר שוב. הבעיה היא שככה אני מתנתק משרתים של משחקים... יכול להיות שאני צריך לשנות משהו בהגדרות אצלי לפני שאני מתקשר אליהם?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום אני בעל מחשב אחד שולחני ADSL 5MB משתף קבצים לא צריך אלחוטי מחפש מודם או נתב שיתן יותר מהמממודם שיש לי מבזק לשיתוף קבצים איזה כדאי ? למה ?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום רב, החליפו לי את המודם USB שהיה לי למודם רשת AZTECH DSL 600E, עכשיו, יש לי עוד מחשב בבית שהיה מחובר למחשב הראשי דרך חיבור הרשת ועכשיו שהוא ניתפס על ידי המודם אין לי אינטרנט במחשב השני. מה הוא הפתרון הכי זול והכי פרקטי שאני יכול לעשות (חוץ מלהחליף למודם הישן) בכדי שיהיה לי אינטרנט במחשב השני. תודה רבה לכול העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום,אני גולש ב-5MB מהירות,אבל בפועל יש לי רק 2000-2100 ו-UPLOAD 200 כאשר מובטח 500 ! בדקתי ב-http://www.speedtest.net/index.php לשרת של חיפה וגם פתח תקוה,ויוצא לי בערך אותו דבר(בחיפה פחות 50-70)
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-