עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם זאת ההודעה הראשונה שלי - אז כבוד!!! טוב נתחיל קודם בלהסביר מה יש לי ולמה אני ממש לא מרוצה אני מחובר לתשתית של בזק במהירות של 15 מגה וספק האינטרנט שלי הוא 012. קיבלתי מבזק את הראוטר של חברת Dlink דגם DSL-2760u לראוטר מחוברים בצורה קווית : 1. מחשב מק מיני בחיבור קווי 2. רכזת רשת שיושבת בסלון שאליה מחוברים : הממיר של יס מקס ומכשיר Apple TV. כמו כן השקעתי בכבלי רשת סופר איכותיים ומהירים על מנת שהכל יזרום בצורה חלקה. העניין הוא שאני ממש מאוכזב אני דבר ראשון סובל מאין סוף ניתוקים מוזרים או תקיעות שדורשות ממני לכבות ולהדליק את הראוטר (כבר עשיתי מספר פעמים Hard reset לראוטר ) מעבר לכך שאני מנסה להזרים מדיה מהמחשב שלי לAppleTv לוקח המון זמן והוא גם עושה מידי פעם Buffe…

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  2. קניתי ראוטר (WRT54GL) אבל בגלל כל מיני סיבות הוא נמצא בממ"ד כמובן שבגלל שהוא בממד רוב הבית נמצא בקשיים לקלוט את הראוטר (כשהוא מחוץ לממ"ד אין בממ"ד קליטה בכלל...) יש איזשהו מוצר שאני יכול לשים מחוץ לממד אבל קרוב איפה שעדיין יש קליטה סבירה והוא ישדר לשאר הבית במקום הראוטר? אם אפשר מזיגזג או לוג'יק... לגבי תקציב, אז מכיוון שאין לי מושג בכלל מה אני רוצה אז אני לא יודע מה הטווח הנורמלי של מחירים לדבר כזה... אז פשוט תביאו הצעה... וכמובן תודה מראש לכל מי שמנסה לעזור.

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  3. היי חברה, יש לי ראוטר לינקסיס WRT54GL מזה שנה, עבד לי מצויין כעשרה חודשים - פתאום לפני חודשיים הפסיק לעבוד - חשבתי שהבעייה בראוטר החפלתי ראוטר - אך אותו דבר עם ראוטר חדש, לפי מה שאני מבין הוא עכשיו לא מצליח להתחבר לבזק בינלאומי בכלל הוא נותן לי בראוטר החדש(כנראה גרסה יותר מעודכנת) - PPTP AUTHENTICATION FAILED. מה יכול להיות?? אני כבר אובד עצות . אשמח לעזרתכם המהירה, מצורף צילום מסך של הגדרות הראוטר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  4. קשה לי להתנסח בכותרת אז אסביר פה: קודם כל אני מתייחס לTCP. במידה ונתב בדרך של הספק או של התשתית או כל נתב אחר בדרך, מגביל לי תעבורה בצורה מכוונת ולא בגלל עומס , האם בעצם יהיה לי פאקט לוס כי אותו נתב פשוט יפיל את הפאקטות שהוא מעכב? או שזה פשוט יכנס לQUEUE של הנתב והוא זה שיהיה אחראי על הקצב ובעצם במקרה כזה לי יהיה לי פאקט לוס בכלל, וככה אותו יעד ששולח לי את המידע ידע שהחיבור שלי בסטטוס של congested ?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  5. כשלראשונה התחברתי לכבלים הטכנאי הכניס אותי לאתר: WELCOME.HOT.NET.IL עוד לא היה מוגדר לי חיבור. כלומר אפשר לסייר ב"אתר" הזה בלי חיבור, יותר נכון לומר רק כאשר אתה לא מחובר. עכשיו דרך האתר הזה אני יכול להכנס למספר אתרים הבית של חברות אינטרנט מובילות בארץ. מישהו יכול להסביר איך זה בדיוק פועל? אני חושב שיש פה איזה קטע של SUBNETS, אבל אפשר תאורטית דרך זה לעקוף את השרת של ההתחברויות ולהגיע לאתרים חיצוניים? אז איך הם חסמו את זה שלא תוכל לגלוש לאתרים אחרים חוץ מאלא של הספקיות? הם מפנים אותך לשרת DNS אחר? שבו יש רק את הכתובות המובחרות הללו? תודה מראש לצרכי השכלה בלבד. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  6. יש לי נתב , מסוג DLINK 2760U של בזק שקיבלתי מהם. יש ברשותי מדפסת מסוג HP PCS 1315 זאת מדפסת עם סורק אני הגדרתי את המדפסת בנתב, ואני יכול להדפיס מכל מחשב שהגדרתי לו את המדפסת. עכשיו אני רוצה גם לסרוק מהמחשבים [ או ממחשב אחד לפחות..] ואני לא מצליח להגדיר לו את זה. איך אפשר לבצע את זה?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  7. בזק בינלאומי הגבילה הרגע המון ירושלמים היום ל750 קיי כי יש להם "בעיה בשרת" הבעיה נמשכת כבר שעתיים וכנראה תמשך עד מחר. תוסיפו את זה לבעיות של דפים שלא נפתחים, מהירויות בושה בחו"ל, ומהירויות הורדה של לפני 10 שנים בתשלום מופקע ויש לכם כאן עסק לא מומלץ. אם תייר היה יודע שזאת חברת התקשורת הגדולה במדינה הוא היה מעדיף לגור באפגניסטן, בתוך מערה ולהסתפק ב2 כוסות מחוברות עם חוט ללמעלה. פשוט נמאס כבר, ממש נמאס.

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by benor,

שלום, עשיתי סריקה לעצמי וגיליתי שיש לי שני טרויאנים במחשב אתם יכולים לעזור לי להסיר אותם? יש לי XP הנה הטרויאנים Trojan found! ProMail Trojan on port 110 Trojan found! Netbios Remote Procedure Call on port 135

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by jack548,

שלום לכולם ברשותי תשתית hot במהירות 30 מגה במודם hotbox . נתב tplink וספק של בזק בינלאומי 30 מגה עם חבילת גיימר. ברצוני להקים רשת ביתית גם קווית וגם אלחוטית, ל2 מחשבים 2 סטיירמרים 2 סמארטפונים 2 טאבלטים 1 smart tv ןps3. למטרת צפייה בסרטים ובהעברת נתונים בקצב הכי מהיר שיש. הסמארטפוניים הטאבלט ואחד המחשבים מחוברים באופן אלחוטי ,וכל השאר באופן קווי. מאוד חשוב לי שקצב העברת המידע יהיה מהיר, כי היום בניסיון לצפייה בתוכן mkv.1080 , יש הרבה תקיעות תמונה ולפעמים גם עצירות מוחלטות. מה עלי לרכוש לכך? מחיר הוא לא בעיה . וכמה חברים אמרו לי לרכוש סוויץ של 1ג'יגה וזה יפתור לי את הבעיה ,האים זה נכון? תודה רבה לכל מי שיענה על post זה.

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by shimeoni,

שלום לכולם ! אני מחפש דרייבר לנתב מסוג : br -6204 w l g של edimax מישהוא יודע איפה אפשר להשיג ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  11. לחבר יש בעיה מוזרה למדי במחשב. מחשב חדש, חלונות 7, כל הדרייברים מעודכנים, פורטים נפתחו. בכל מקרה, עדיין ניתוקים בתוכנות מסרים מיידים כמו מסנג'ר, גוגל טוק. הראוטר הוא DLINK 2650U מחובר לבזק ובזק בינלאומי. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  12. ראיתי בכמה מקומות שחלק מהקונקטרים נמכרים עם פלסטיק קטן שמסדרים עליו את הגידים לפני ואז מכניסים אותו פנימה. אבל לחלק מהקונקטרים אין בזה. יש יתרון לשימוש באינסרט הזה? אודה להסבר.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  13. ראיתי באחת בחנויות שמוכרים ראוטרים שעובדים על רשת החשמל. אף ראיתי תיאור של המוצר בלינק הזה: http://www.phonex.com/prd_nw14.htm. מישהו ניסה/יודע מה המגבלות או התפוקה של המכשיר הזה?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  14. Started by DrStyle,

אוקיי קניתי ראוטר חדש SIEMENS 141 וכמובן יש לי LOWID באימיול.. מישו יכול להגיד לי איך לפתור את זה? ראיתי כמה אנשים שמביאים אבל זה לא כל כך מדויק אם מישו שכבר עשה את זה עם הראוטר יגיד לי איך אני ישמח או מישו שיודע תודה מראש

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by Jesper,

אז ככה: יש לי 2 מחשבים בבית - שלי ושל אח שלי. בהתחלה שמתי את שניהם אחד ליד השני, חיברתי את המודם ב-USB למחשב שלי, מהמחשב שלי כבל רשת מוצלב למחשב של אח שלי, והצלחתי להקים בין 2 המחשבים רשת ICS, שיתפתי ביניהם קבצים וחיבור אינטרנט בלי בעיה. אחרי שהצלחתי להקים את הרשת העברתי את המחשב של אח שלי לחדר שלו שנמצא ליד החדר שלי. יש לנו בבית כבלי רשת שיוצאים מהמרכזיה לכל אחד מהחדרים. בהתחלה בדקתי אם כל אחד מכבלי הרשת כשלעצמו תקין. לקחתי את המודם למרכזיה, וחיברתי אותו לכבל שהולך לחדר של אח שלי, ובחדר של אח שלי חיברתי למחשב. לא הצלחתי לחייג לאינטרנט (Limited Connectiviyt). אז הוספתי מתאם נקבה-נקבה וכבל מוצלב, ואז חיברתי לחדר של אח שלי, והצלחתי לחייג לאינטרנט כמו שצריך. אז חיברתי את המו…

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by ofekd23,

שלום יש לי הראוטר של בזק D-LINK בכל פעם שאני מחבר אליו את הטלפון שלי אחרי כמה דקות הוא לא מזהה את הרשת שלי בטלפון וחוזר לאחר כמה דקות אבל טלפונים אחרים הוא לא זורק מה ניתן לעשות בכדי שלא יזרוק ויחזיר אותי כל פעם מהחדש תודה למי שעזוזר

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by regev_k,

שלום לכולם , יש ברשותי מודם ראוטר של בזק מאוד חלש(לא זוכר את הדגם) וגם ישן ונמאס לי להיות "כבול" . רציתי לדעת איך הראוטר הנ"ל https://ksp.co.il/index.php?uin=43614&select=&txt_search=%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%98%D7%A8 האם הוא מתאים לתשתית של בזק ל 100MB ? או שיש משהו מומלץ אחר בטווח המחירים האלו ומטה. חייב לציין שחובה שיהיה DUAL BAND וקליטת WIFI טובה (ברור לי שיש הרבה משתנים לקליטה.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  18. Started by retro,

אני ישמח אם משהו יענה לי. תודה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  19. שלום לכם. עד כו היה לי מודם טריון שהוחלף עקב בעיות עבודה עם הנתב שלי. הוא הוחלף במודם מוטורולה SB4200 שאני מרוצה ממנו מעל הראש והוא עובד פשוט מצויין עם הרואטר וללא בעיות בכלל. חוץ ממשהו מציק שהתחיל עם החלפת המודם, משום מה אני מתנתק מהאינטרנט דרך הראוטר או חייגן בחיבור ישיר ו IP שלי נשאר קבוע. זה התחיל רק מאז החלפת המודם ל SB4200. למה זה קורה ? למה החייגן לא משפיע יותר על ניתוק מאינטרנט ושינוי האייפי ? אגב אין לי התקשרות MPLS או איך שזה נקרא יש לי התקשרות עם חייגן ולא חייגן קבוע. האם יש דרך לפתור את הבעיה אולי המודם מוגדר בצורה מסויימת שגורמת לזה שיהיה מעיין חיבור קבוע ? הדרך היחידה שהצלחתי לשנות את האייפי זה רק בניתוק המודם מהחשמל אבל זה לא פתרון פרקטי כל כך לדעתי. בבקשה …

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by InterCOM,

אני מחפש אחסון Windows בחינם, ולא מוצא. אני רוצה אחסון ל-ASP.NET לפחות 3.5. מישהו מכיר מקום טוב?

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  21. שלום אני כרגע מחובר ב014 ותשתית של בזק - בחודשים האחרונים אני פשוט סובל מהם מהירות הורדה בבדיקה בארץ תקינה אבל בחול בקושי מגיעה ל 1 מגה לי יש חבילה של עובדי בזק (שמוגלת עד 8 מגה)- דיברתי עם התמיכה שלהם בבדיקה נתנו לי איזה יוסר של גיימרים ואז מהירות היתה תקינה- אבל לא פטרו לי את הבעיה והשאירו עם היוסר הרגיל. (לדעתי עושים לי זאת בכוונה כדי להוציא ממני עוד כסף) לכן אשמח עם תוכלו להמליץ על ספק אינטרנט נורמלי שמהירות בארץ ובחול אותו דבר

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  22. יש לי 2.5MB אינטרנט של הוט-נטוויז'ן על שלושה מחשבים ויש לאגים נוראים במשחקים מה המהירות המינימלית שצריך בשביל שלא יהיו לאגים? (כרגע אני משחק בעיקר MW3) הבנתי שגם הספק והתשתית חשובים בשביל פינגים נמוכים לחו"ל, האם זה נכון ואיזה ספק/תשתית נחשבים לטובים בתחום הזה? מה ההבדל בין חבילת גיימינג לחבילה רגילה? תודה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  23. שלום... לאחרונה רכשתי את המחשק COD4 וכשאני פותח שרת במשחק האיפי שלו הוא 192.168.1.100:28960 שזה האיי פי של המחשב שלי ברשת... אבל כשאני נותן לחברים שלי את הכתובת הזאת הם לא מצליחים להיכנס אליה וכשאני נותן להם את האייפי של הראוטר עצמו זה גם לא מוצא... אני כן מצליח להיכנס לשרת של עצמי כי אני ברשת איתו אבל איך אני יכול שלשרת תיהיה כתובת אייפי משלו או משהו כדי שכל האינטרנט יוכל למצוא אותו קראתי על כל מיני דבריים שקשורים ל DMZ ו DHCP אבל לא הבנתי בזה אז אני לא יודע מה לעשות... פתחתי את כל הפורטים הקשורים במשחק... וכשאני מחבר את המחשב ישירות לאינטרנט הוא פותח שרת עם כתובת הגיונית... אבל אני צריך שיהיה אינטרנט בכל המחשבים.. אז זה לא פיתרון טוב.. מקווה שתעזרו לי אני כבר נואש.. סוג…

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  24. אני צריך להעביר כמה קבצים שהגודל הכלל שלהם זה 10 GB . מה הדרך המהירה ( והפשוטה ) להעביר אותם ?? חשבתי על שרת FTP או אולי שליטה מרחוק מה יהיה יותר מהיר?? אולי למישהוא יש פיתרון יותר טוב ??

• 14 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים