רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
הנושא שלי ירד כבר לעמוד הבא אז לא הקפצתי אותו, אבל מי שזוכר התעניינתי בראוטר שתומך במהירות של 100 מגה. וובכן, בסוף ירדנו ל30 מגה אחרי שהסתבר שנטוויז'ן שיחקו איתנו ועשו לנו שטויות ולבסוף עברנו לבזק. בכל מקרה, מבזק קיבלנו את הראוטר-מודם netgear VVG2000 והבנתי שהוא ראוטר בעייתי? איזה הגדרות כדאי לי לעשות איתו כדי שלא יעשה לי בעיות? ויש לי את הכרטיס רשת EW-7128g שמשרת אותי כבר כמה שנים טובות, מעולם לא סבלתי מניתוקים ולרוב תמיד קיבלתי 100% מהמהירות אינטרנט שלנו, אבל עכשיו עם הראוטר החדש כשאני בודק במחשבים אחרים שמחוברים אליו ישירות כולם מקבלים את מלוא המהירות 30 מגה בעוד שאני מסיבה כלשהי לא מצליח לעבור את המחסום ה20 מגה. החברה לא הוציאה דרייבר חדש לכרטיס כבר שלוש שנים, ולמעשה …
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם עדכנתי את הנתב לקשוחה http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database עודכן בהצלחה ועבד פתאום הפסיק ולא ניתן להיכנס להגדרות אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שלאות 1) הייתה לי בעיה של איטיות כאשר אני מעביר קבצים בLAN זה היה משהו כמו 16 מגה לשניה, היום לאחר קניתי סוויץ (SE4008 WRT) המהירות הגיעה ל85.4 מגה לשניה (גודל הקובץ הוא 55 גיגה) שניראה לי שיפור משמעותי אבל השאלה הם יש דרך לגרום לו להיות מהיר יותר נגיד להגיע ל100 ? אם כן במה זה יהיה תלוי ? כי אני מבין שבסופו של דבר זה תלוי במהירות הכתיבה של ההתקן שאליו מועתק הקובץ, אבל אם יש עוד דרכים לשפר את המהירות אשמח לשמוע 2) יש ברשותי נתב WRT1900ACS עם קשוחה של DD, עומס החום על המעבד (CPU Temperature) הגיע ל82C, קניתי מאוורר USB ב45 שקל תליתי מעל המאוורר והורדתי את עומס החום מ82 ל58, האם גם פה יש דרך אחרת ? המאוורר שקט אבל האם יש דרכים נוספות מ…
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כמו שהבנתם מהכותרת, יש לי שני מחשבים שאני רוצה לחבר לאינטרנט ואני מחובר היום ל-ADSL בעזרת ה- ECI B-Focus Router 270PR המוכר לכולנו. האפשרויות הן כמובן לחבר בין שני המחשבים בכבל מוצלב או "לשדרג" את המודם לראוטר ולחבר את שני המחשבים אליו באמצעות סוויץ'. מאחר ואני לא רוצה שתהיה תלות באחד המחשבים, אני חושב שאני אלך על האפשרות השניה. על שני המחשבים ירוצו, בין היתר, תוכנות P2P למיניהן (ובראשן emule שמאוד תובענית מבחינת החיבור. טוחנים את ה-1.5Mb עד המקסימום), והשאלה היא האם ה-ECI החביב והמסכן שלי יצליח להחזיק את העסק בלי להתנתק כל דקה או לעשות בעיות אחרות? האם שני מחשבים יכולים לעבוד בצורה הזאת כמו שצריך? מה עם קבלת קבצים בתוכנות כמו ICQ וכו'? האם ישנן הגבלות או בעיות שאני עלול …
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך הכרטיס רשת TL WN821N של טיפילינק?לשמוע חוות דעת?האם הוא כרטיס שקולט למרחק של שלוש מטר ללא בעיות למשל? ואם לא זה אז מה מומלץ תודה
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני יודע שאפשרי להתקין SERV - U וכל מיני תוכנות דומות אבל איך אני בכלזאת יכול לפתוח שרת רק אם יש לי WINXP PRO מותקן אני בטוח שיש אופציה כזאת של תוספת IIS או משהו מישהו יכול להדריך קצת? זה לרשת שלא מחוברת לאינטרנט ואסור להכניס אליה מידע חיצוני... תודה
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
איפה הכרטיס אמור לשבת? צירפתי תמונה של המחשב
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 מחשבים עם XP הראשי מחובר למודם ב USB ומחובר בכרטיס רשת למחשב השני באמצעות כבל מוצלב פעלתי לפי המדריך פה, המחשבים עושים פינג אחד לשני, אבל אין לי לא שיתוף ולא אינרטנט. ניסיתי לעשות רשת ביתית לפי האופציה של XP אבל זה לא עזר... יכול להיות שפעם מישהו הסביר לי לעשות רשת ושינה כל מני דברים? אשמח לעזרה :-*
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שמונעת ממני לרשום את שם המשתמש והססמא של ספק האינטרנט שלי במאפיינים של הראוטר האלחוטי של 3com שרכשתי. שם המשתמש מכיל # והראוטר כנראה לא מבסוט מזה. שאלתי היא, האם אוכל לחבר את המודם ישירות למחשב ראשי, לחבר את שאר המחשבים שלי דרך הראוטר האלחוטי, ועדיין לחלוק אינטרנט עם שאר המחשבים, למרות שהמודם ADSL אינו מחובר ישירות לראוטר? אני בעצם שואל האם אפשר לבצע דבר הדומה למה שעושים כשמחברים שני מחשבים באמצעות כבל מוצלב, והמחשב המשני מקבל אינטרנט מהמחשב הראשי שמחובר ישירות למודם. תודה. עריכה: שאלה נוספת: האם יש ממש בשמועה שבכדי לחבר מודם של בזק לנתב אלחוטי, אני צריך להמיר את המודם לנתב? (הנחיות בדף היצרן של המודם?)
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
עד אתמול, עבדתי עם ADSL, כאשר תצורת הרשת הבייתית שלי היתה : 2 מחשבים שמריצים XP המחשב הראשון מחובר לאלקטל משודרג, ושני המחשבים מחוברים בינהם בכבל רשת. מאפייני כרטיס הרשת שיה מחובר לאלקטל המשודרג היה : IP : 10.0.0.1 SUBSET : 255.0.0.0 GATEWAY : 10.0.0.138 => שזה בעצם מודם האלקטל DNS ראשי ומשני היה חברת נטוויז'ן. כעת עברתי לנסות את הכבלים (מת"ב דיגיטל + ברק 013, חודש חינם לניסיון). האלקטל הוחלף במודם הכבלים, השינויים שעשה הטכנאי במאפייני ה TCP IP של כרטיס הרשת שמחובר למודם הכבלים (בכבל רשת) הוא : *קבל IP באופן אוטומטי * קבל כתובות DNS באופן אוטומטי כעת האינטרנט עובד רק במחשב השני, ולא בראשון ! כיצד יש לקנפג, ע"מ שהאינטרנט יעבוד בשני המחשבים ?!? תודה !!!
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
המניאקים חוסמים, ולי אין מה לעשות בחלונות המוגזמים במערכת. האם יש דרך לעקוף את זה (חוקית ולא חוקית)? האם יש דרך להגיע איתם להבנות (אני לא מתגורר במעונות)? אני מדבר על STEAM, ועל גיימינג קליל בנטבוק (1215N)..
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום וחג שמח קניתי מחשב חדש ואיתו ראוטר חוטי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 עכשיו בלי לפרט יותר מידי המחשב הישן לא היה בשימוש משהו כמו שבוע אז פשוט חיברתי את המודם ישירות למחשב החדש והגדרתי חייגן עם שם משתמש וסיסמא והכל... עכשיו המחשב הישן חזר לשימוש ועכשיו 2 המחששבים מחוברים לראוטר הבעיה היא שאני יכול להתחבר לאינטרנט רק עם מחשב אחד יענו אני לא יכול להתחבר עם אותו שם משתמש פעמיים ב2 חייגנים שונים, איך אני עושה שיהיה חייגן אחד שיפעל על 2 המחשבים? מקווה שהבנתם תודה רבה וחג שמח
-
- 14 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הי יש ברשותי מס' שרתים בארץ רחוקה... מיותר לציין כי הסרברים יושבים מאחורי ראוטר, כאשר הIP שלהם הוא פנימי, כך שלהזין את הIP הכללי לא יתן לי להתחבר אליהם אני מעוניין להתחבר לכל אחד מהם בנפרד... כמו כן, יש ברשותי VNC PRO, והיא עובדת במלואה בתוך הLAN. העניין הוא שאני לא יודע איך לתחבר למחשב מרוחק מ"בחוץ" איך עושים זאת? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
טוב אני עוד מעט קונה עוד מחשב ואני צריך המלצה לראוטר טוב עד 350 שקל.. הוא צריך: לעבוד טוב עם שני מחשבים גולשים להתאים טוב לPS3 וגם שיהיה קל לשנות IP תודה לעזורים
-
- 14 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה אניטרנט אלחוטי במחשב הנייד וגם במחשב הנייח שיש לי בבית באותו הזמן
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הם יכולים לעלות עלי? ינאו באתר topsite.co.il אז אני מצביע.. מתנתק מהאינטרנט.. מוחק קוקיז.. ואז מתחבר שוב.. ומצביע שוב.. הם יכולים לעלות עלי?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
אז קודם כל שלום לכולם. עברתי מתשתית בזק לHOT וקניתי ראוטר EDIMAX 6204, שכרגע מחובר ועובד מצויין. יש בבית 2 קומות, והשאלה היא, האם אפשר להפוך את ה570 למעין מגדיל טווח ולמקם אותו בקומה השנייה? או אפילו להשתמש בו שיתחבר דרך הרשת האלחוטית לאדימקס ואחבר אותו ישירות למחשב, ואחסוך לי קניית כ.רשת אלחוטי? כרגע יש מחשב מחובר ישירות לאדימקס+מחשב נייד שמשתמש באלחוטי, ובסוף השבוע אני מוסיף מחשב נייח. שיחקתי קצת בהגדרות שלו אבל לא מצאתי את האפשרות כמו באדימקס להפוך את הנתב לנקודה חמה... אשמח ואודה אם מישהו יכול לעזור. תודה, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
קשה לי להתנסח בכותרת אז אסביר פה: קודם כל אני מתייחס לTCP. במידה ונתב בדרך של הספק או של התשתית או כל נתב אחר בדרך, מגביל לי תעבורה בצורה מכוונת ולא בגלל עומס , האם בעצם יהיה לי פאקט לוס כי אותו נתב פשוט יפיל את הפאקטות שהוא מעכב? או שזה פשוט יכנס לQUEUE של הנתב והוא זה שיהיה אחראי על הקצב ובעצם במקרה כזה לי יהיה לי פאקט לוס בכלל, וככה אותו יעד ששולח לי את המידע ידע שהחיבור שלי בסטטוס של congested ?
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את המודם הנ"ל והוא מוגדר אצלי כרגע בתור ראווטר שמחובר לרשת ביתית רגילה. אני רוצה להפוך אותו לרגיל כדי שהמחשב שלי יהיה השרת אינטרנט ושאני יתן אינטרנט לכל שאר המחשבים שלי בבית ולא המודם עצמו. אין לי פריימוואר במודם ואני דיי לא רוצה להתעסק עם זה. יש איזהשהו מדריך טוב או שמישהו יכול להסביר לי בדיוק מה לעשות? תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן, האם אני יכול להקים לעצמי כתובת אינטרנט שתהיה למשל com.* או co.il.* ? הבנתי שזה אפשרי עם windows server 2003 לאחר שיוצרים דומיין, אבל אני לא בטוח האם צריך לרשום אותו בצורה חיצונית מול הספק או משהו בסגנון. מישהו מבין בנושא?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני חושב שזה מה שיש לי, כי לפי המחשב הwifi עובד וקולט אבל האינטרנט לא עובד. אחרי שאני מנתק ומחבר שוב את הראוטר האינטרנט עובד שוב לפרק זמן וחוזר חלילה. למה קורים הניתוקים האלו? יש לי ראוטר TP link ווינ' xp תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
עברה שנה מאז הסקירה המעולה של netcheif. http://www.netcheif.com/Reviews/DG834NU/DG834NU.htm יש חדש? משהו הצליח לצרוב FIRMWARE חדש? לחבר אנטנות מגבירות הספק? לקנפג הספק יותר גבוה? ניסיתי את כל הערוצים והמיקומים האפשריים בבית ועדיין יש לי בעיות קליטה (מדדתי עם אפליקציות מדידה, שיחקתי עם הקונפיגורציות והתרחקתי מערוצי השכנים). תודה! טל.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
המחשבים בבית נמצאים בחדר אחד, הראוטר בחדר אחר, עקב סיבות טכניות שאי אפשר לפתור כרגע. למחשב אחד יש לי חיבוד בUSB של DLINK, באמצעותו הוא קולט את הרשת. המחשבים מחוברים בחיבור LAN. הכל עבד חלק בשני המחשבים, עד שהתקנתי בשניהם win7. כשניסיתי להגדיר מחדש את הרשתות, המחשב עם חיבור הDLINK קולט את הרשת והאינטרנט. כשאני מחבר את המחשב השני בLAN, הוא מתחבר לרשת חוטית אחרת, ולא מתחבר לאינטרנט. כך שבמחשב הראשון יש 2 רשתות: אל חוטית - מהראוטר, ובה חיבור האינטרנט, וחוטית, עם המחשב השני בכבל LAN. ניסיתי לא מעט מדריכים ברשת, אבל לא הצלחתי לשתף את האינטרנט ביניהם. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור.
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אוקיי קניתי ראוטר חדש SIEMENS 141 וכמובן יש לי LOWID באימיול.. מישו יכול להגיד לי איך לפתור את זה? ראיתי כמה אנשים שמביאים אבל זה לא כל כך מדויק אם מישו שכבר עשה את זה עם הראוטר יגיד לי איך אני ישמח או מישו שיודע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה ראוטר של חברת TP-Link, דגם Archer VR600. אני מחובר בתשתית של בזק וספק של 019. הגדרתי אותו וחיברתי אליו 2 מחשבים באופן קווי- מחשב נייח ומחשב נייד. המחשב הנייד עובד בלי בעיה עם כבל רשת, שאר המחשבים והמכשירים שעובדים דרך WIFI עובדים נהדר. הבעיה היא שהמחשב הנייח שלי משום מה עושה בעיות. כשהמחשב עולה לראשונה בבוקר הוא מראה שהוא התחבר ושאין בעיות אבל אין גישה לאינטרנט כשאני מנסה לגלוש. הדבר היחידי שעוזר במקרה כזה הוא ניתוק וחיבור מחדש של הכבל רשת במחשב או בראוטר. לפעמים עוזר גם הTroubleshooting של ווינדוס והוא בדרך כלל רושם שהוא סידר משהו לגבי הDNS. במהלך היום כשהמחשב כבר דלוק אין בעיות חיבור או גלישה ורק כשהוא עובר למצב שינה או מתכבה צצות ש…
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-