רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
-
שלום בחודשים האחרונים אני נתקל שוב ושוב בלקוחות שלי שלא מקבלים אימיילים כבדים (5 מגה וכדו') שאני שולח להם. יצויין כי האי מייל לא חוזר אלי ואף לא הודעה שהאי מייללא נשלח היטב. הלקוחות הם אנשים שתמיד קיבלו ממני אי מייל ואין שום בעייה בשליחה (טעות בכתובת וכדו'). גם אני לא מקבל לעיתים אי מיילים שאחרים שולחים לי. למשל היום, שלחו לי מבזקאינט אי מייל והוא לא הגיע לאאוטלוק אקספרס 6 שלי. לוואלה הוא כן הגיע! האם זה מוכיח כי יש בעיות עם השרתים של נטויז'ן. אני חושד בכך הרבה זמן. דיבוריי עם נטויזן לפתרון הבעיה לא עוזרים.
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
למה כל פעם יש ניתוק מהשרתים של אירופה לכמה דקות בשעות הלילה לפחות שידוע לי ואז יש ניתוב שונה, פינגים שונים כשאין ניתוק מהחייגן בכלל. אני מריץ פינגים ל download.com ו google.com ומשחק באותו זמן ב WOW , באותו רגע יש TIME OUT ב google.com ו download.com ממשיך ו WOW מתנתק, ואחרי כמה שניות השתנה הפינג ב google . זה קורה לעיתים קרובות אבל עכשיו זה מעצבן כי מקודם היה 51-53MS ועכשיו זה השתנה ל 78-80, ויש הבדל רציני בין 30MS. מה אפשר לעשות עם הבזק האלו כי ניסיתי להגיד להם על זה, לא יודעים על זה כלום.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לרכוש ראוטר פרטי בכ-150 ש"ח על מנת לגלוש במחשב הנייד שלי ואשמח לקבל הצאות על מוצר מסויים וחנות מועדפת. אם זה חשוב אני בבזק + בין לאומי על מהירות 2.5 MB,תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... בנוסף, בעדיפות יותר נמוכה אני מעוניין לקנות ACCESS POINT תקן N אם יש המלצות לזה...
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום רב, בביתי אינטרנט של HOT. מהמודם יוצא חיבור רשת אחד המחובר למחשב הסמוך. אני רוצה להפיץ אינטרנט אלחוטי בכל הבית. HOT מבקשים מחיר שערורייתי של 200 ש"ח התקנה + 50 ש"ח לכל חודש. האם אני יכול לחבר את הכבל היוצא מהמודם לנתב אלחוטי ודרכו להפיץ אינטרנט אלחוטי? האם יש נתב מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית רשת אלחוטית (ראוטר 3COM דגם 3CRWE554G72T) המורכבת משלושה מחשבים: מחשב מס' 1 - מחובר חוטית, מריץ חלונות XP. מחשב מס' 2 - מחובר אלחוטית, מריץ חלונות XP, כרטיס רשת Edimax (דרייברים של RaLink). מחשב מס' 3 - מחובר אלחוטית, מריץ חלונות ויסטה, כרטיס רשת Edimax (דרייברים של RaLink). אני רוצה להעביר קבצים ממחשב 2 ל 3, אך המהירות המקסימלית אליה אני מגיע היא בסביבות ה 650k/s, כאשר הייתי בטוח שהיא תגיע לאיזור ה7m/s (לפי 54MBPS). לפי תוכנת הדרייבר שני המחשבים עובדים בקישוריות של 54MBPS. כמו כן, לא יודע עד כמה זה קשור אם בכלל, אבל בדף הבית של הראוטר יש בהגדרות: Port Speed Duplex Cable / DSL Port 100 Full Duplex LAN Port #1 10 Half Duplex LAN Port #2 No Link No…
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר של EDIMAX קוי BR-6104K שמחובר ממני לעוד 2 מחשבים שאותם אני מגביל במהירות של 50K הורדה ו4קיי העלאה בכל מחשב ע"י התוכנה NETLIMITER . השאלה אם אני יכול לעשות את אותו הדבר דרך הראוטר הזה , ואם כן מה שם האפשרות הזו בהגדרות של הראוטר ואיך מכוונים אותה ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קשה לי להתנסח בכותרת אז אסביר פה: קודם כל אני מתייחס לTCP. במידה ונתב בדרך של הספק או של התשתית או כל נתב אחר בדרך, מגביל לי תעבורה בצורה מכוונת ולא בגלל עומס , האם בעצם יהיה לי פאקט לוס כי אותו נתב פשוט יפיל את הפאקטות שהוא מעכב? או שזה פשוט יכנס לQUEUE של הנתב והוא זה שיהיה אחראי על הקצב ובעצם במקרה כזה לי יהיה לי פאקט לוס בכלל, וככה אותו יעד ששולח לי את המידע ידע שהחיבור שלי בסטטוס של congested ?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום. אני כבר כמה ימים מחפש בכמה אתרים כדי לקבל הוראות הפעלה של המכשיר או יותר נכון הגדרות המכשיר. אנא בבקשה אם יש למשהוא מוסג או אתר שנותן הדרכה. תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
כשלראשונה התחברתי לכבלים הטכנאי הכניס אותי לאתר: WELCOME.HOT.NET.IL עוד לא היה מוגדר לי חיבור. כלומר אפשר לסייר ב"אתר" הזה בלי חיבור, יותר נכון לומר רק כאשר אתה לא מחובר. עכשיו דרך האתר הזה אני יכול להכנס למספר אתרים הבית של חברות אינטרנט מובילות בארץ. מישהו יכול להסביר איך זה בדיוק פועל? אני חושב שיש פה איזה קטע של SUBNETS, אבל אפשר תאורטית דרך זה לעקוף את השרת של ההתחברויות ולהגיע לאתרים חיצוניים? אז איך הם חסמו את זה שלא תוכל לגלוש לאתרים אחרים חוץ מאלא של הספקיות? הם מפנים אותך לשרת DNS אחר? שבו יש רק את הכתובות המובחרות הללו? תודה מראש לצרכי השכלה בלבד. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, מה נשמע תותחים אני חווה זה זמן בעיות אינטרנט שאפרט לכם כאן, ואשמח אם תלוו אותי בתהליך, אני מתכנן לנסות צעד או שניים לפני פרמוט. ברשותי WIN7, בבית 3 מחשבים שמחוברים לראוטר, שמתחבר לאינטרנט. לכולם יש אינטרנט, חוץ מלמחשב שלי. מה שקרה זה שלא מזמן היה לי אינטרנט רק בדקות הראשונות של הדלקת המחשב, ואחרי כמה דקות האינטרנט חדל לעבוד במחשבי בלבד. אחרי זמן מה האינטרנט חדל לעבוד גם ברגע הדלקת המחשב, וכעת הוא לא עובד כלל אצלי. הדבר המעניין כאן הוא, שהאינטרנט אקספלורר והגוגל כרום לא עבדו, גם לא נסיונות התחברות לשרת מזג אוויר של סימולטור הטיסה של מיקרוסופט, אבל האייסיקיו דווקא כן עבד. כך שניתן באופן כללי להגיד שהכל לא עבד חוץ מהאייסיקיו. גם עכשיו הכל לא עובד חוץ מהאייסיקיו. …
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, עשיתי סריקה לעצמי וגיליתי שיש לי שני טרויאנים במחשב אתם יכולים לעזור לי להסיר אותם? יש לי XP הנה הטרויאנים Trojan found! ProMail Trojan on port 110 Trojan found! Netbios Remote Procedure Call on port 135
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי עדין סובל מפינגים גבוהים בגלל התשתית של בזק מוגדר כ RA כל פעם מחדש ! יש למישהו רעיון אולי מה לעשות ?כמעט בלתי אפשרי לשחק אוןליין פינג לאתר וואלה 24 MS
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד מחובר לאינטרנט בכבלים (המודם מחובר לכרטיס רשת ON BOARD) והשני כרגע ללא שום חיבור רשת (יש לו כרטיס רשת OB). המרחק בין המחשבים כ-15 מטר. מה אני צריך לקנות כדי שאוכל לחבר את שני ההמחשבים ברשת אלחוטית שכוללת שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט? (אני מעדיף חיבור USB חיצוני ולא PCI אם ניתן) המלצות למוצרים הנ"ל במחיר סביר (כמה אמור לעלות התענוג הזה....? ) תודה
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אילו ספקיות לתשתית אינטרנט וטלפוניה קיימות? אני זוכר שבזמנו היו רק בזק (ADSL) והוט. (חיבור בכבלים) האם היום יש אופציות נוספות?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום. התשתית שלי הוא הוט והספק שלי הוא נטוויז'ין. המודם שלי הינו hotbox. אני צריך עזרה בשני דברים. א. יש לי ראוטר level one wbr 3408 11g . היתי רוצה להכנס להגדרות שלו . קראתי שכדי למצוא את הכתובת צריך להיכנס ל cmd ואז לרשום ipconfig ואז gateway. עשיתי את זה אך מתי שאני רושם את הכתובת שמצאתי זה נכנס לי לאתר של hotbox. היתי רוצה עזרה בכך שתנחו אותי כיצד להיכנסת להגדרות של הנתב - level one ב. היתי רוצה שתסבירו לי האם אפשר להפוך את הנתב הנ"ל למגדיל טווח אצלי בבית.
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אוקיי קניתי ראוטר חדש SIEMENS 141 וכמובן יש לי LOWID באימיול.. מישו יכול להגיד לי איך לפתור את זה? ראיתי כמה אנשים שמביאים אבל זה לא כל כך מדויק אם מישו שכבר עשה את זה עם הראוטר יגיד לי איך אני ישמח או מישו שיודע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני צריך להביא אינטרנט לקומה השניה בבית שלי, כעקרון כשבנו אותו העבירו כבל רשת, אבל מסתבר שהוא דפוק והרסו אותו במהלך ההשחלה כנראה. הכי ראלי נראה לי זה לשים HOME PLUG, השאלה מה הכי משתלם, אני לא זקוק להגיע למהירויות גבוהות (5Mb אמור להספיק) אבל חשוב שזה יהיה אמין. הכי זול שראיתי באינטרנט זה של LB-LINK, מישהו שמע עליהם? כמו כן איך העסק הזה עובד עם תלת פזי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הנושא שלי ירד כבר לעמוד הבא אז לא הקפצתי אותו, אבל מי שזוכר התעניינתי בראוטר שתומך במהירות של 100 מגה. וובכן, בסוף ירדנו ל30 מגה אחרי שהסתבר שנטוויז'ן שיחקו איתנו ועשו לנו שטויות ולבסוף עברנו לבזק. בכל מקרה, מבזק קיבלנו את הראוטר-מודם netgear VVG2000 והבנתי שהוא ראוטר בעייתי? איזה הגדרות כדאי לי לעשות איתו כדי שלא יעשה לי בעיות? ויש לי את הכרטיס רשת EW-7128g שמשרת אותי כבר כמה שנים טובות, מעולם לא סבלתי מניתוקים ולרוב תמיד קיבלתי 100% מהמהירות אינטרנט שלנו, אבל עכשיו עם הראוטר החדש כשאני בודק במחשבים אחרים שמחוברים אליו ישירות כולם מקבלים את מלוא המהירות 30 מגה בעוד שאני מסיבה כלשהי לא מצליח לעבור את המחסום ה20 מגה. החברה לא הוציאה דרייבר חדש לכרטיס כבר שלוש שנים, ולמעשה …
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון נתקלתי הרבה פעמים בשאלה הבאה: "איך אני יכול לנתב התחברויות על פורטים מסוימים למחשבים ברשת עם מודם איי די אס אל פרוץ" או בקיצור "איך לעשות שאני יוכל לקבל קבצים \ לפתוח שרתים שונים עם מודם פרוץ", לכל מי ששאל, הנה התשובה: 1. התחברו למודם על Telnet (לכתובת 10.0.0.138) 2. אל תכנסו למצב Expert! 3. לאחר הופעת הלוגו כתבו nat עכשיו יש 2 אפשרויות, או לפתוח שרתים מסוימים על מחשבים מסוימים ברשת, או לעשות שכל ההתחברויות יועברו אוטומטית למחשב מסוים ברשת. לאחר כתיבת nat: כדי לנתב אוטומטית את כל ההתחברויות למחשב מסוים: כתבו defserver addr IP (את IP החליפו בכתובת ה- IP של המחשב שאליו אתם רוצים לנתב את ההתחברויות) לאחר מכן לחצו Enter כתבו Save לחצו Enter סגרו את החלון. כד…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
התקנתי היום מחדש את הווינדוס והתקנתי מחדש גם הפיירוול שהיה לי לפני ההתקנה - ZoneAlarm. עכשיו מדי כמה דקות הפיירוול מודיע לי שהוא חסם אלי גישה מ-IP מסוימים. האם אתם יכולים לפענח מה מהות ה-IP האלו?(תמונה מצורפת). לא נראה לי שזה נסיונות פריצה או משהו כי זה קרה מספר רב של פעמים בכמה דקות האחרונות וממש לא אמורה להיות סיבה למישהו לפרוץ למחשב שלי. כמו כ, לפני ההתקנה החדשה זה מעולם לא היה קורה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי חיבור רגיל לאינטרנט. וחיבור נוסף של ipvpn חברתי את המודם של ipvpn לראוטר של החיבור הרגיל איך מגדירים שהכתובת שמיועדת לIpvpn תצא דרך החיבור ההוא. ושאר הגלישה לאינטרנט תצא דרך החיבור הרגיל. ניסיתי דרך פקודת route אבל זה לא עובד, האם יש אפשרות לאפס את ההגדרות של route ולהתחיל מחדש. והאם ישנה דרך נוספת, כמו להגדיר בראוטר. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
במחשב הנייד שלי יש כרטיס רשת אלחוטי מדגם RTL8723AE של חברת Realtek בזמן האחרון הפינג שלי היה מאוד גבוה והורגשו לאגים במשחקים כגון CSGO, LOL, GTAV ובהתחלה חשבתי שהבעיה היא עם הספק אינטרנט שלי, אך התברר בהמשך שאם אני מחבר את הפלאפון שלי בחיבור USB ומפעיל את ה Tethering כשאני מחובר לרשת הביתית הפינג שלי צונח לנורמה והבעיה היא רק כשאני מחובר דרך המתאם שיש לי במחשב הנייד. לכן בשביל בדיקה פירקתי כרטיס רשת ממחשב נייד אחר, ואכן אין בעיית פינג! אז הגעתי למסקנה שמשהו תקול בו. ובנוסף חיברתי את המחשב ישירות לראוטר בעזרת כבל רשת RJ45 וקיבלתי תוצאות דומות. אני מחפש המלצה לחלופה איכותית שתשרת בצורה טובה עם זמני תגובה טובים מאחר והשימוש של המחשב הוא גיימינג במולטיפליי…
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-