רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני עובר לחיבור של הוט, לכן המודם ראוטר שיש לי מבזק (שהיה מחובר ל10 מ"ב, כנראה לא יתאים (או שכן?!) לכן, אני מחפש ראוטר שיתאים ל12 מ"ב, אליו יחוברו שני מחשבים והממיר של יס (VOD וסטרימר) באופן חוטי, וסמארטפונים באופן אלחוטי. התקציב הוא עד 200 ש"ח, אבל אם יש בפחות, אני אשמח. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי ראוטר TPLINK 1043 שאליו מחובר דיסק קשיח חיצוני דרך הUSB. בהגדרות של הראוטר אני רואה את הדיסק קשיח אבל כשאני לוחץ על open the disc שום דבר לא קורה.
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לדעת עם אני יחליף מודם יהיו לי פינגים יותר טובים במשחקים ... פעם אחד לחבר שלי החלפתי מודם והיה שיפור דיי רציני .. אבל אצלו זה היה כבלים ולי יש ADSL המודם שיש לי הוא של alcatel כן כן המודם שכולם מחפשים ומתלהבים ממנו , אני ממש לא מרוצה ממנו ולדעתי בגללו יש לי בעיות גלישה... עם זה יעזור לי עם אני יחליף מודם?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אני יודע ש"מחיר סביר" לא אומר יותר מדי, אבל אני לא יודע מה בערך פרופורציית המחירים לכרטיסי רשת, אז אחרי שתמליצו לי אני יידע כמה בערך אני מוכן להקציב לצורך הענייין. אוקיי, לאחותי יש מחשב פנטיום 2 ואני רוצה לחבר אותה אליי למודם דרך היציאה של הרשת, ואני יחובר דרך הUSB, כלומר שתי מחשבים למודם אחד. בכל אופן, אני רוצה המלצה לכרטיס רשת טוב, שלא יהיה יקר מדי אבל עדיין של חברה נורמלית ואמינה. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
BITTORENT רשום באתר lionetwork: "משתמשים בעלי פיירוול מתבקשים לפתוח את הפורטים 6881 עד 6889 לצורך השגת מהירות מקסימלית. (לא חובה אבל מומלץ!)" רציתי לדעת כיצד ניתן (אם בכלל) לפתוח באלקטל 510 טווח של פורטים? אני יכול לפתוח כל אחד בצורה יחידנית אבל חייבת להיות איזה דרך לפתוח טווח. ומה אתם אומרים? יש SERVICES ידועים שעובדים לפי הפורטים האלו? ברור שכל פורט שנפתח מגדיל את סיכויי הפריצה אבל מה בקשר לאלה ספציפי?
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
I'm looking for a guide of how to do it, or maybe some one can explain it down tot he last details please ?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
עד אתמול, עבדתי עם ADSL, כאשר תצורת הרשת הבייתית שלי היתה : 2 מחשבים שמריצים XP המחשב הראשון מחובר לאלקטל משודרג, ושני המחשבים מחוברים בינהם בכבל רשת. מאפייני כרטיס הרשת שיה מחובר לאלקטל המשודרג היה : IP : 10.0.0.1 SUBSET : 255.0.0.0 GATEWAY : 10.0.0.138 => שזה בעצם מודם האלקטל DNS ראשי ומשני היה חברת נטוויז'ן. כעת עברתי לנסות את הכבלים (מת"ב דיגיטל + ברק 013, חודש חינם לניסיון). האלקטל הוחלף במודם הכבלים, השינויים שעשה הטכנאי במאפייני ה TCP IP של כרטיס הרשת שמחובר למודם הכבלים (בכבל רשת) הוא : *קבל IP באופן אוטומטי * קבל כתובות DNS באופן אוטומטי כעת האינטרנט עובד רק במחשב השני, ולא בראשון ! כיצד יש לקנפג, ע"מ שהאינטרנט יעבוד בשני המחשבים ?!? תודה !!!
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הי יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים(בעזרת האשף של XP), הרשת עובדת מצוין ובמחשב הראשי יש את האינטרנט, שמשותף גם למחשב השני ברשת. ראיתי שאם המחשב השני דולק, ומחובר לרשת אם אני עוזב אותו למנוחה של 30 דקות + אז הוא מפסיק לזהות את הרשת (לא מתחבר לכונן רשת, לא יכול לגלוש באינטרנט...), וגם הוא מראה כאילו יש בעיה בכרטיס רשת. אם אני עושה REST, הכל מסתדר. מישהו יודע אולי איך לסדר את זה (אני חושב שיש במחשב השני איזה מונה של זמן שאומר לו שאחרי זמן קצוב יתנתק, אם מישהו יודע איך לשנות אותו)? תודה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם תוצרת GIGABITE GA8PE667 PROהכולל בתוכו כרטי רשת - ברצוני לחבר אותו לרשת - ADSL שיש לי א. האם אני יכול להתחבר איתו לרשת הADSL כמו שמתחברים עם המודם שבזק נותנת ? ב. ואם כן אז איזה הגדרות אני צריך לשנות ואיפה ?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי כבלים דרך ערוצי זהב והספק הוא 012 חבילה של 256 KB הוא גולש ותוך כמה זמן שאני לא נוגע במחשב אני חוזר והוא לא מעלה שום אתר ויותר גרוע כשאני משחק UNREAL TOURNAMENT בסרברים שאמורים להיות טובים הפינג שלי הוא בין 1000-2000 כל הזמן ולפעמים הוא עולה ויורד וחוזר לרמה הזאת.. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
ראיתי באחת בחנויות שמוכרים ראוטרים שעובדים על רשת החשמל. אף ראיתי תיאור של המוצר בלינק הזה: http://www.phonex.com/prd_nw14.htm. מישהו ניסה/יודע מה המגבלות או התפוקה של המכשיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני יתחיל ככה...עשיתי חיפושש!!!!!!!! ל מצאתי משהו מדויק שיכול לעזור לי.. עכשיו , לעניין : 2 מחשבים אחד מריץ XP והשני 98. ב-XP מותקן כרטיס רשת שמחובר למודם בכבלים RCA. ועוד כרטיס רשת שמחובר לכרטיס רשת במחשב השני. כמובן שההוא עם ה-XP דולק כל הזמן... האינטרנט עובד והכל עובד טוב , חוץ מ..המהירות. המהירות של הרשת עצמה די טובה , המהירות של האינטרנט...על הפנים. במחשב עם ה-98 המהירות היא 10-15K לשניה....שזה ממש ממש גרוע! (אמור להיות 90!) !!! במחשב השני הגלישה יותר טובה וראיתי שהגיעה ל-80 אבל קפץ ל-30... למישהו יש רעיונות אולי לא הגדרתי טוב משהו ?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום. אני צריך את הסיסמה של הנתב Rta-300w של netlink אני מחובר לבזק אבל הם לא רוצעם לתת לי את הסיסמה אז עם מישהוא יודע....
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי מודם רשת Aztech DSL600E והתקנתי והגדרתי חייגן והכל. הנורות דלקו כמו שצריך, אבל ברגע שחייגתי, ולאחר שלב אימות הססמא, כאשר נראה כאילו החיבור הצליח, המחשב פשוט איתחל את עצמו ממש באותה שנייה שהחיבור הצליח. התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי (הספק שלי) ותארתי את הבעייה. בסופו של דבר הם אמרו לי שהם לא יודעים מה עושים ואולי מדובר בבעיית חומרה. כשניסיתי את המודם בשני מחשבים אחרים הבעייה הזו לא קרתה. מה שהיה עד עכשיו זה: היה לי מודם USB שהיה מחובר למחשב מסויים, ושאר המחשבים (כולל שלי) היו מחוברים לhub והכל היה בסדר. לכולנו היה אינטרנט וכו'... השאלה שלי היא אם הבעייה היא בכרטיס רשת, איך זה שכשהייתי מחוברת ברשת הכל היה בסדר? אגב, כשניסיתי לחבר את המודם USB למחשב שלי, הנ…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהגדרת ראוטר אלחוטי של 3COM הוא מיועד לחבר 2 מחשבים כרגע ועוד מחשב נוסף בעתיד. כל המחשבים הם נייחים ונמצאים באותה הדירה במרחק של 5 מטר מקסימום אבל עם כמה קירות באמצע (אין חדרי ביטחון או משהו) הראוטר משדר בתקן 802.11G ואני צריך לדעת כמה דברים 1. האם אני יכול לחבר את הראוטר אך ורק למודם (זה מודם ADSL, שחור ששוכב במאוזן. הייתי כותב דגם אבל זה לא ליידי) ולכל מחשב לחבר רסיבר אלחוטי שיקלוט את האות? אם כן, כיצד אני עושה את זה? 2. איזה רסיברים בדיוק אני צריך? האם משהו כזה יתאים לצרכים שלי? 3. הרעיון הכללי הוא להגדיר את המחשבים ככה שיהיה רק אינטרנט בלי שיתוף רבצים. האם זה אפשרי על שלושה מחשבים? האם אני צריך להגדיר את אחד המחשבים בתור השרת ואת השאר בתור קלי…
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני צריך עזרה אני רוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אחד פנטיום 2 עם ווינדוס 98 השני אטלון 2100+ ןאני רוצה שיהיה שם רשת אינטרנט ומדפסת משותפת בבקשה בגיבו ותעזרו לי להבין איך אני עושה את זה אני חשבתי על נטב אל-חוטי שאני מחבר לכל מחשב שמתחבר גם למדפסת (אנידיי בטוח שיש במתפסת חיבור רשת) טוב אז אם יש לכם הערכות איך לעשות את זה וכמה זה יעלה לי אז תכתבו tnx to all
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, אני די חדש בנושא, יש לי בבית רשת של 4 מחשבים (כולם XP). אני משתמש בסוויטצ' לחבר את כולם. היום התחברתי ל ADSL וקיבלתי מודם - נתב של ECI. אני רוצה לחבר אותו ישירות לסוויטצ' ולאפשר גישה בו זמנית של כל המחשבים ללא שימוש בשרת. האם זה אפשרי? ואם כן, איך מגדירים דבר כזה בחלונות? בנתיים חיברתי את הנתב לחיבור ה UPLINK של הסוויטצ', והגדרתי את הגישה בכל מחשב כאילו הנתב היה מחובר ישירות לכרטיס הרשת של המחשב. זה עבד חלקית, אני יכול לגשת מכל המחשבים לאינטרנט, אבל לא בו זמנית...
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
חוץ מהאיטיות הבלתי נסבלת הגלישה ובהורדה, יש לי גם בעיה שחיבור נתקע כל הזמן. מישהו נתקל באותה בעיה בחיבור הADSL של זהב. אני כרגע כבר קרוב ל50 דקות על הקו מחכה בתמיכה, ועדיין לא ענו לי. מישהו הצליח לתפוס את התמיכה?
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני מתכוון מי לא קובע נגיד שאני יכול להוריד רק כמות מסוימת של גיגה בחודש
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום וחג שמח קניתי מחשב חדש ואיתו ראוטר חוטי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 עכשיו בלי לפרט יותר מידי המחשב הישן לא היה בשימוש משהו כמו שבוע אז פשוט חיברתי את המודם ישירות למחשב החדש והגדרתי חייגן עם שם משתמש וסיסמא והכל... עכשיו המחשב הישן חזר לשימוש ועכשיו 2 המחששבים מחוברים לראוטר הבעיה היא שאני יכול להתחבר לאינטרנט רק עם מחשב אחד יענו אני לא יכול להתחבר עם אותו שם משתמש פעמיים ב2 חייגנים שונים, איך אני עושה שיהיה חייגן אחד שיפעל על 2 המחשבים? מקווה שהבנתם תודה רבה וחג שמח
-
- 14 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך מחשב ישן שלי לשרת באינטרנט, איך אני עושה זאת?
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס BR6104k ויש לי בעיה האינטרנט עובד חלקית אני יכול לגלוש באינטרנט אך אני לא יכול להתשמש בתוכנות כמו איי סי קיו ומסנגר כמו כן איני יכול לשחק במשחקים באינטרנט. יש חיבור לראוטר אך עם זאת כשאני בודק פינג עם הרואטר או כל אתר אינטרנט אחר יש שגיאה - Ping:transmit failed , error code 65 אני אציין גם שכאשר אני מנסה להיכנס לרשת הוא לא מאפשר וכותב - "ייתכן ואין לך הרשאה להיכנס לרשת , אנא פנה מנהל הרשת" אציין כי בשאר המחשבים ברשת הכל תקין ועובד טוב. איך פותרים את הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש ב סוויצ' ? למרות שיש צורך בחייגן או שזה אפשרי רק אצל הכלבים ? או לעשות רשת ואז אני יצטרך שני כרטיס רשת בשרת ? אבל אז המחשב המשני יהיה תלוי בשרת ? מהיא הדרך הכי יעילה ומומלצת ?
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הלו אנשים יקרים, קניתי מחשב חדש לפני כחודש עם לוח אם של Gigabyte GA965P-DS4 . שבתוכו מובנה כרטיס רשת Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller הייתי מחוברת לאינטרנט בחבילה של 750 K דרך בזק ובזק בינלאומי, הכל היה עובד מצוין, הכי הרבה שהייתי יכולה להוריד היה בערך 80 K , ביום ראשון האחרון שידרגתי לחבילה של 1.5 מגה, לא עשיתי שום שינויים בהגדרות ולא התקנתי שום תוכנות חדשות במחשב. באותו הערב התחלתי להוריד על 170 K אבל יום למחרת דברים התחילו להשתבש, פעם הוא מוריד על 25 פעם 60 , 70, 80 , 40, 25 וכל פעם עלה וירד. אתמול בערב שוב הוא הוריד על 170 אבל קצת לאחר מכן שוב התחיל להשתגע. היום היה אצלי טכנאי של בזק, חיבר את הלפטופ שלו לחיבור שלי בבית, התחבר לאינטרנט דרך…
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-