רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת איך הכרטיס רשת TL WN821N של טיפילינק?לשמוע חוות דעת?האם הוא כרטיס שקולט למרחק של שלוש מטר ללא בעיות למשל? ואם לא זה אז מה מומלץ תודה
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלוום.. אני צריך דרייבר לכרטיס רשת הזה Realtek RTL8169/8110 Family PCI Gigabit Ethernet ל-Xp אני משתמש בווינדוס ויסטה אבל אני רוצה לפרמט ל-XP ואני צריך את הדרייבר הזה
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני יתחיל ככה...עשיתי חיפושש!!!!!!!! ל מצאתי משהו מדויק שיכול לעזור לי.. עכשיו , לעניין : 2 מחשבים אחד מריץ XP והשני 98. ב-XP מותקן כרטיס רשת שמחובר למודם בכבלים RCA. ועוד כרטיס רשת שמחובר לכרטיס רשת במחשב השני. כמובן שההוא עם ה-XP דולק כל הזמן... האינטרנט עובד והכל עובד טוב , חוץ מ..המהירות. המהירות של הרשת עצמה די טובה , המהירות של האינטרנט...על הפנים. במחשב עם ה-98 המהירות היא 10-15K לשניה....שזה ממש ממש גרוע! (אמור להיות 90!) !!! במחשב השני הגלישה יותר טובה וראיתי שהגיעה ל-80 אבל קפץ ל-30... למישהו יש רעיונות אולי לא הגדרתי טוב משהו ?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
על מנת לאפשר אינטרנט אלחוטי בקומה העליונה שלנו חיברתי ראוטר נוסף לרשת. הראוטר, מסוג TP-link, מחובר דרך Switch, גם הוא של TP-link, שמקבל אינטרנט ממודם של HOT ומפצל אותו ל fiberBox של סלקום ולראוטר. כל זה עובד בד"כ כמה שעות ואז הראוטר מפסיק לעבוד והנורה של הרשת הופכת לאדומה. קנינו ראוטר חדש והתופעה חוזרת על עצמה. למישהו יש רעיון למה זה קורה ומה עושים. האם כדאי לקנות מאריך טווח במקום או רעיון אחר ? תודה רבה לכל עזרה שתתקבל ! בני
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה בצורה הזולה והיעילה ביותר. מודם + ראוטר ???? איך בדיוק? אני לא מבין.
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום וחג שמח קניתי מחשב חדש ואיתו ראוטר חוטי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 עכשיו בלי לפרט יותר מידי המחשב הישן לא היה בשימוש משהו כמו שבוע אז פשוט חיברתי את המודם ישירות למחשב החדש והגדרתי חייגן עם שם משתמש וסיסמא והכל... עכשיו המחשב הישן חזר לשימוש ועכשיו 2 המחששבים מחוברים לראוטר הבעיה היא שאני יכול להתחבר לאינטרנט רק עם מחשב אחד יענו אני לא יכול להתחבר עם אותו שם משתמש פעמיים ב2 חייגנים שונים, איך אני עושה שיהיה חייגן אחד שיפעל על 2 המחשבים? מקווה שהבנתם תודה רבה וחג שמח
-
- 14 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אתמול אחה"צ, כששמעתי על החבילה החדשה של בזק, החלטתי "להשתדרג" (בתוספת של 9 שקלים למחיר שאותו שילמתי, עבור חבילת 2/96) לחבילת 2/150, עקב הצורך הרב לתוספת ברוחב הפס העולה. מחיר החבילה הוא 79.90 ש"ח, בהתחייבות לשנה. ככל הנראה והמודם כבר הסתנכרן עם הנתונים העדכניים, אך רוחב הפס היורד נשאר כפי שהיה בחבילה הישנה, כלומר 2 מביט. להלן נתוני הסנכרון של המודם (Alcatel SpeedTouch Home), אל מול מרכזת בזק ---> Operational data report : near end (Downstream) ----------------------------------------------- Attainable line rate : 10060 kbit/sec Attainable Atm rate : 9600 kbit/sec Used line rate : 2924 kbit/sec Fast used Atm rate : 2496 kbit/sec Interleaved used Atm rate : 0 kbits/sec…
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, יש לי בית בן 3 קומות, וכבר הרבה זמן אני מחפש פתרון לקליטה האלחוטית בבית.. המחשב הנייח נמצא בקומה האמצעית, מחובר למודם ראוטר של בזק NETGEAR DGN1000 הקליטה האלחוטית שלו לא מגיעה טוב לכל הקומות ואני רוצה לשפר אותה. ניסיתי לחבר AP של TP LINK וזה בהחלט השתפר הבעיה שיש לי כבל שעובר על חצי בית וזה מעצבן בעין. אז אני מעוניין להחליף/להוסיף ראוטר או משהו אחר שיאפשר לי כיסוי טוב יותר של הרשת האלחוטית.. אשמח לכל עזרה
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
עד לפני כמה דקות הייתי מחובר בנטוויז'ן לאינטרנט בכבלים במהירות 2.5MB. במהלך כל החודש פלוס האחרונים, קיבלתי מהירויות זוועתיות בUTORRENT, למרות שהייתי מוריד מטראקרים פרטיים עם יחס סידרים/ליצ'רים מאוד גבוה. ממש בדקות האחרונות עברתי לבזק בינלאומי, ואותם קבצים שלפני שעה קלה ירדו ב20KB/S הגיעו למהירות של 300KB/S תוך שניות בודדות מתחילת ההורדה. כל מה שהשתנה היה ספקית האינטרנט בלבד. המחשב הוא אותו מחשב והמודם הוא אותו מודם. לא פלא שנטוויז'ן הסכימו לתת לי מחיר של פחות מ-20 ש"ח לחודש. הם הרי גם ככה מספקים עשירית מהמהירות הזאת בשביל השימושים שלי.
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לפני כשבועיים החליט שר התקשורת – משה כחלון, לאמץ את רוב המלצות "ועדת חייק" שהעיקרית בהן מחייבת את בזק ו-HOT למכור לחברות התקשורת האחרות גישה לתשתיות הנייחות שלהן - "שוק סיטונאי" לתשתית הקווית. הרלוונטיות של החלטה זו מוטלת בספק והתוחלת של השוק הסיטונאי עומדת בסימן שאלה. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2219
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
האם שווה לי לעשות אינטרנט ADSL EXTREME ואם כן כמה הוא עולה?
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי ראוטר של D-LINK דגם DI-704P שאמור לתמוך גם בחייגן אינטרנט בכבלים של נטוויז'ן, אבל כשחיברתי את הראוטר הוא פשוט לא רוצה להתחבר וכאשר אני מתחבר עם החייגן של נטוויז'ן ממחשב אחד אז השני כבר לא יכול להתחבר (אני מחובר רק עם שני מחשבים) האם למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה? עזרו לי בבקשה ...
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד מחובר לאינטרנט בכבלים (המודם מחובר לכרטיס רשת ON BOARD) והשני כרגע ללא שום חיבור רשת (יש לו כרטיס רשת OB). המרחק בין המחשבים כ-15 מטר. מה אני צריך לקנות כדי שאוכל לחבר את שני ההמחשבים ברשת אלחוטית שכוללת שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט? (אני מעדיף חיבור USB חיצוני ולא PCI אם ניתן) המלצות למוצרים הנ"ל במחיר סביר (כמה אמור לעלות התענוג הזה....? ) תודה
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אילו ספקיות לתשתית אינטרנט וטלפוניה קיימות? אני זוכר שבזמנו היו רק בזק (ADSL) והוט. (חיבור בכבלים) האם היום יש אופציות נוספות?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום פורום רשתות ואינטרנט! יש לי בעית רשת קטנה. יש לי רשת ביתית ו-3 מחשבים ברשת המחוברים בעזרת HUB המחשב שלי הוא זה שמחובר למודם ADSL שמחובר למחשב ב-USB המודהם הוא מסוג ALE 130 יש לי כרטיס רשת OnBoard על לוח אם של ASUS יש לי Windows Xp SP2 הבעיה שלי היא שלמחשב שלי יש אינטרט אך אני לא מצליח לחבר את שני המחשבים האחרים. מבחינת ה-LAN הם לא רואים אותי ברשת אבל אחד את השני הם רואים והם יכולים להתעסק אחד לשני בקבצים. אך אותי הם בכלל לא רואים ולא מקבלים אינטרנט. הדבר המוזר הוא שעד עכשיו זה היה עובד היתי מגדיר רשת ביתית קטנה ב-WINDOWS וזה היה מסדר גם את האינטרנט וגם את הרשת ועכשיו זה לא עובד.... מהתייעצויות עם אנשים נאמר שזה הגדרות, או בעית חומרה. מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעיה …
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני התייאשתי מהבעיה הזו.הנה הסנריו: מחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס בעברית XP , SP2. מותקן כרטיס רשת אלחוטי. הוא עובד מול נתב אלחוטי. ברגע שאני מנתק את הנתב האלחוטי מהחשמל , במחשב מופיע ההודעה: " אירעה שגיעה מערכת חמורה, המערכת שוחזרה" (המלל לא מדוייק במאה אחוז). מישהו נתקל בבעיה הזו? הלא ברגע שהרשת מתנתקת , אין כל סיבה לכזה "קראש" במערכת ההפעלה. דבר נוסף, ללא שום, יש חוסר יציבות בעבודת האינטרנט של המחשב, ללא קשר לסוג הכרטיס שהותקן שם. לא ניסיתי לחבר את המחשב קווית עקב המרחק הרב מהנתב. הצעתי ללקוח להתקין SP2 מחדש. מערכת ההפעלה ד"א, חוקית לחלוטין. האם אני בכיוון הנכון? מה עושים? מודה לחברים על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום! ניסיתי לחפש את התשובה בפורום אבל לא הצלחתי. החלטתי לקנות ראוטר אלחוטי edimax 6204. הקטע הוא שיש לי אינטרנט בכבלים (013) והוא משתמש בחייגן לפני שאני קונה, הייתי רוצה לדעת האם זה אפשרי להתקין את החייגן גם על הראוטר, או שיש פתרון אחר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ישנה דרך לבדוק כמה תעבורה חודשית אני צורך? אני בבז"ל. זה רשום בחשבונית או משהו?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי, אנחנו 3 חברות שמנהלות אתר+כתובות מייל רבות של כל העובדים. רציתי לדעת, האם עדיף לנו לרכוש שרת פרטי עצמאי, שעליו נוכל להשים את ה'סל' שלנו, מאשר לשלם לחברות חיצוניות מדי חודש בחודשו? אם זה טוב, משתלם ועדיף, אשמח לקבל חוות דעת על שרתים ועל אופן הטיפול בהם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
איפה הכרטיס אמור לשבת? צירפתי תמונה של המחשב
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום , כרטיס הרשת שברשותי הוא מובנה במחשב נייד , Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection האם הוא תומך בתקן N ? מותקן אצלי הדרייבר העדכני על וינדוז 7 תודה
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום ! עבדתי ע'פ המדריך לשיתוף אינטרנט בעזרת ICS שנמצא כאן בסטיקי . הכל עובד נהדר , יש אינטרנט , ואני יכול לשתף קבצים בין המחשבים .. עכשיו הורדתי את ICS Configuration , וכשאני מפעיל אותה , אני מקבל את השגיאה הזו ( תמונה מצורפת ) . למה אני מקבל את השגיאה הזו ? מה לעשות ? להתעלם ממנה ? ובכלל , איך אני עובד עם התוכנה ..? תודה ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי רק שאלה אחת: איך אני מוריד בתוכנות bittorrent,utorrent ? יש להם אתר ? או שאתה מחפש דרך התוכנה ? ואני אשמח אם תסבירו לי איך אני מוריד ומאיפה ואיך מעלים ואיך הכול עובד.. תודה רבה מראש ומקווה שלא עברתי על שום חוק של הפורום..
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
עד אתמול, עבדתי עם ADSL, כאשר תצורת הרשת הבייתית שלי היתה : 2 מחשבים שמריצים XP המחשב הראשון מחובר לאלקטל משודרג, ושני המחשבים מחוברים בינהם בכבל רשת. מאפייני כרטיס הרשת שיה מחובר לאלקטל המשודרג היה : IP : 10.0.0.1 SUBSET : 255.0.0.0 GATEWAY : 10.0.0.138 => שזה בעצם מודם האלקטל DNS ראשי ומשני היה חברת נטוויז'ן. כעת עברתי לנסות את הכבלים (מת"ב דיגיטל + ברק 013, חודש חינם לניסיון). האלקטל הוחלף במודם הכבלים, השינויים שעשה הטכנאי במאפייני ה TCP IP של כרטיס הרשת שמחובר למודם הכבלים (בכבל רשת) הוא : *קבל IP באופן אוטומטי * קבל כתובות DNS באופן אוטומטי כעת האינטרנט עובד רק במחשב השני, ולא בראשון ! כיצד יש לקנפג, ע"מ שהאינטרנט יעבוד בשני המחשבים ?!? תודה !!!
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למחשב שמריץ WIN7 ב VPN איזה הגדרות אני צריך להגדיר? אני יודע את הדרך בXP שאני מגדיר כמו חייגן כזה לקווים נכנסים אבל לא מצאתי משהו בסגנון ב WIN 7 תודה לעעוזרים
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-