רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. בביתי ראוטר של בזק. בשל המרחק, הגיע טכנאי טלפונים, והצליח להעביר (דרך הקיר - דרך החורים של הטלפון אני חושב) לקומת הבייסמנט חיבור ישיר. ראו תמונות. החיבור מחובר כיום לראוטר מאוד ישן. האות חלש. אני צריך המלצה לראוטר או נקודת גישה (לא מבין בזה האמת), שיכול לספק לי גם אות חזק יותר, וגם אבטחה גבוהה יותר (לצערי כרגע אני לא מצליח להתקין סיסמא ולגלוש בו זמנית. שוב, לא מבין בזה יותר מדי). 1. אות חזק 2. אבטחה טובה תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
- 1 follower
-
-
תערוכת CES 2018, שנסגרה בסוף השבוע שעבר, היתה אחת הדלות ביותר בתחום התקשורת הביתית. בפוסט המצ"ב תמצאו את דעתי על הסיבה לכך. http://www.netcheif.com/blog/?p=7036
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כיצד ניתן לשתף באופן אלחוטי חיבור אינטרנט של מחשב המחובר לרשת חוטית? אני רוצה שהמחשב ישמש כ hot spot שניתן יהיה להתחבר דרכו לאינטרנט גם באמצעות סמארטפונים השאלה היא אם יספיק לי לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר דרך USB ואם כן האם אני צריך לבדוק תכונה מסויימת של הכרטיס רשת שיאפשר לי זאת תודה...
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לא הכי מרוצה מבימועים הקושחה המקורית של לינקסיס... חשבתי לכניס לו קושחה חליפית, מה מומלץ? אני מחובר דרך הוט לנטוויז'ן
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי 3COM(http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=prodspec&sku=3CRWER100-75&pathtype=purchase) ושני מחשבים שמחוברים אליו בצורה אלחוטית ואחד קווית עקבתי אחרי ההוראות שסטיקי ולא הצלחתי לשתף קבצים, ה ממש חשוב לי אמשח לתשובה עמית (הנה תמונה שתעזור להבין מה הולך שם...)
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב שהמטרה העיקרית שלו היא חיבור קווי של שני מחשבים לאינטרנט ובינהם. הבנתי מהסתכלות על שרשורים אחרים שהיום אין כמעט נתבים חוטיים בלבד ושעדיף כבר לקנות נתב עם חיבור אל-חוטי (מה שבכל מקרה לא יזיק במקרה הצורך בעתיד). האם יש עוד פרמטרים שכדאי להיות מודע אליהם בקניית נתב (אפשרויות שאני אולי ארצה/ לא ארצה) ? מה אתם ממליצים למטרה זאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לכל מי שלא יודע אפשר להרשם לדומיין info בחינם עד סוף החודש באתר הזה: https://www.domaindiscount24.net/?page=info_promo הבעיה היא רק שלא הבנתי איך נרשמים אבל יש כבר הרבה שנרשמו. מי שיוכל לעזור לי אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
המוטיבציה היא לאפשר שיתוף קבצים ברשת ביתית עם laptop מעבודה שמוגדר תחת domain. איך ניתן לעשות זאת?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לפני שאני קונה את ה- Edimax EW-7128 אני רוצה לדעת האם קיימים כרטיסים אחרים עם כבל ארוך יותר (2M או 3M)? במידה ולא איך ניתן להאריך את הכבל הקיים בכרטיס הנתון? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר של לינקסיס דגם:befw11s4 כעיקרון הראוטר מראה שהוא מחובר והכל עובד אבל כשאני מנסה להתחבר מהנייד אני לא מצליח אפילו למצוא את הראוטר. בהתחלה ה ip של המחשב שאליו מחובר הראוטר נעלם אבל בסוף הצלחתי לשחזר. אבל עדיין אני לא מצליח להתחבר ברשת אלחוטית. מה לעשות?????? [br]פורסם בתאריך: 21.12.2007 בשעה 17:07:25 בבקשה תעזרו ליזה ממש דחוף לי
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם (ADSL) שהוא גם ראוטר עם יציאה אחת למחשב. B-Focus router 270pr (מכשיר שבזק הביאו כשהתחברנו לאינטרנט) אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיוכל לשדר למחשבים ניידים ולמחשב שלי (לפי מה שאני מבין זה אומר להחליף את הראטור שלי ולקנות אחד אלחוטי שהוא גם מודם) התקציב שלי הוא 500 שקל (עדיף פחות אם אפשר) איזה מכשירים מומלצים יש במחיר הזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה בקשר לשחק ב-Lan כאשר החיבור עצמו הוא אלחוטי ולא בכבל. בניסיון שהיה לי לאחרונה, כאשר יצרתי משחק או ניסיתי להצטרף למשחק כאשר אני מחובר ב-wlan לראוטר בבית לא יכולתי לראות את המשחק. ברגע שחיברתי את המחשב בכבל זה עבד פיקס. המשחק הוא dawn of war 2. אבל אני מאמין שזה יקרה בכל משחק. האם צריך להוסיף איזה פרוטוקול בשביל לשחק ב-Lan? כי בעיקרון זה צריך להיות זהה רק שהחיבר הוא לא פיזי. כמו כן יש שיתוף בין המחשבים בכל מה שנוגע לרשת, רק במשחק זה לא מזהה אותו.
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברגע שאני נכנס ליוטיוב הוא טוען קודם את הסרטון עצמו ואז את הסרטונים בצד בבום כזה. וממש איטי אני מחובר עם כבל למחשב.. גם אצלכם יש את התופעה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת האינטרנט כל הזמן מתכבה ללא כל סימה יש לי אינטרנט בכבלים וכל איזה כמה זמן (לא מוגדר) האינטרנט פשוט מתנתק אין לי פייר ואל והאימיול לא קשור והוא לפעמים רושם לי הודעת שגיאה : usb not recogonize אז אני הרבה פעמים צריך להתחיל מחדש את המחשב או אפילו לכבות אותו לגמרי מהחשמל וזה גם לא תמיד עוזר ואני לא יודע לאן לפנות תעזרו לי בבקשה תודה מראש אפשר גם לפנות אלי באיסיקיו 174724290
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
אני מחפש נתב וריפטר בתחום מחירים של 300-400 ש``ח כדי להגביר את טווח WIFI לקומה השניה כשמקור האות הוא בקומה הראשונה והאם אני צריך לקנות גם אנטנה כל שהיא תודה
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי, כשאני נכנס מהמחשב בבית שלי למחשב של ההורים בעזרת Logmein, זה עובד ממש לאט. יש לציין כי אין תוכנה כמו אימיול שלוקחת רוחב פס באף אחד מהמחשבים. כמו כן בחרתי באיכות הכי נמוכה של תמונה על מנת לשנות מהירות. יש אופציה אחרת להתחבר מרחוק שהמהירות תהיה גבוהה יותר? תודה
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
דבר ראשון- מה כתוב כאן בלוג? ? Jan 13 20:56:56 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:57:30 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:57:30 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:58:39 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:58:39 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 21:20:13 pppd[28720]: LCP terminated by peer Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: Using interface ppp0 Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Jan 13 21:20:24 pppoe[32329]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Jan 13 21:20:24 ppp…
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני פשוט לא מבין למה לכל ספקית אינטרנט יש את אותם המבצעים, אותם הדילים, אותה טריק של חצי השנה, אותה מהירות של 512\750\1.5\2.0\2.5 ואותו קצת ההלעה מזדיין... למה ? מישהו מוכן לפרט לי ? אני לא מבין למה למשל אף ספקית לא מציע 5MBIT ? או 0.5MBIT UPLOAD ? האם יש איזו בעיה בתשתית, יש בעיה בטכנולוגית הADSL ? והכי הורס אותי שבכבלים שזו טכנולוגיה אחרת יש בדיוק את אותם תנאים כמו בADSL... אני אשמח להבין את השוק הזה קצת יותר...
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מכבה את הרשת האלחוטית בנתב D-Link 674OU?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
אוקיי קניתי ראוטר חדש SIEMENS 141 וכמובן יש לי LOWID באימיול.. מישו יכול להגיד לי איך לפתור את זה? ראיתי כמה אנשים שמביאים אבל זה לא כל כך מדויק אם מישו שכבר עשה את זה עם הראוטר יגיד לי איך אני ישמח או מישו שיודע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ערב טוב זוחל לי האינטרנט כאילו כל השכונה יושבת לי על הראוטר - יש לי חבילה של 5 MB בבזק בינלאומי עם תשתית של הוט , אני מחובר דרך ראוטר אלחוטי שך דילינק DIR-300 , יוטיוב בכלל מרגיש כאילו הוא חולה ועושה לי טובה שהוא טוען סרטים דל 240 P , מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
קצת רקע - למי שלא מכיר, לטענת Compex (או ליתר דיוק, היבואנים שלהם בארץ - ווסטיקום), החומרה שלהם שמשתמשת בצ'יפסט של Atheros מספקת עוצמת שידור ויכולת קליטה שמספקת עבודה טובה מאוד גם במכשולים של קירות בטון וממ"דים. ובכן, אני לא מתמצא יותר מדי ברשתות אלחוטיות, ולא היתה לי חומרת רשת אלחוטית לפני כן כדי להשוות, אבל אני מאוד מרוצה מהתוצאה. ברשותי נתב Compex NP18A ("ממשיכו הרוחני" של ה NP28G, שכמו ה NP27G הפסיק להיות מיובא לארץ) שמותקן בתוך ממ"ד ועוצמת השידור שלו היא 20dBm, ו 3 כרטיסי רשת אלחוטיים Compex WLP54G שמחברים 3 מחשבים באותה הקומה. בנוסף, יש מחשב נייד בקומה למטה שמחובר עם כרטיס אלחוטי מובנה מעאפן ביותר. המרחק בקו אוירי של כל מחשב מהנתב הוא: 5-6 מטרים לכל מחשב באותה ה…
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX BR6524N וגם D-LINK DI-524 עכשיו ה D-LINK מחובר למודם ומחובר למחשב העובד קווית חוטית לאינטרנט . עכשיו הבעיה היא שהמחשב השני אני צריך את ה D-LINK שיתחבר קווית למחשב אחר ויתחבר לאינטרנט אלחוטית לראוטר EDIMAX BR6524 N איך לעזאזל אני עושה את זה ? הD-LINK D-524 כאקסס פוינט האם אפשר ? אין צורך ב WDS רק למחשב אחד . שיהיה מחובר חוטית לראוטר ה D-LINK
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ברק או בזק בינלאומי? הם מציעים את אותה החבילה במבצע של יס (1 מגה) באותו מחיר. איזו ספקית אמינה יותר (נפילות שרתים,שירות לקוחות,פינגים,התנתקויות...)?
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בזק בינלאומי על תשתית בזק 5מגה ביט. (ניתוב חבילה רגילה וגיימר) בדקתי על שרתי משחק, הורדה, אתרים, שיתוף קבצים ועוד. ומה שניתן להסיק הוא שהם מנתבים את המשתמשים הרגילים בדרך הכי מזוויעה שיש והתוצאה היא פינגים גבוהים ומהירות הורדה נמוכה ביותר. חשוב לי לציין שעל פי בזק פינג תקין לאירופה הוא עד 340. (חהחה, זה מה שנאמר לי בשיחה עם התמיכה שלהם לפני שקניתי "גיימר") גועל נפש.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-