רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
בשבוע שעבר רכשתי את הראוטר הראשון שלי ורציתי לדעת מה הפעולות שצריך לעשות עליו כדי למקסם ביצועים ולקבל חווית משתמש אופטימלית. הבנתי שיש עדכון קושחה שצריך לבצע, או משהו כזה אך אני חסר נסיון בנושא ואין לי כוונה לגרום נזקים.... כמו"כ הבנתי שיש איזו תוכנה ששולטת עליו מהמחשב או משהו כזה ולא מצאתי זכר לדבר כשהתקנתי אותו... תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון נתקלתי הרבה פעמים בשאלה הבאה: "איך אני יכול לנתב התחברויות על פורטים מסוימים למחשבים ברשת עם מודם איי די אס אל פרוץ" או בקיצור "איך לעשות שאני יוכל לקבל קבצים \ לפתוח שרתים שונים עם מודם פרוץ", לכל מי ששאל, הנה התשובה: 1. התחברו למודם על Telnet (לכתובת 10.0.0.138) 2. אל תכנסו למצב Expert! 3. לאחר הופעת הלוגו כתבו nat עכשיו יש 2 אפשרויות, או לפתוח שרתים מסוימים על מחשבים מסוימים ברשת, או לעשות שכל ההתחברויות יועברו אוטומטית למחשב מסוים ברשת. לאחר כתיבת nat: כדי לנתב אוטומטית את כל ההתחברויות למחשב מסוים: כתבו defserver addr IP (את IP החליפו בכתובת ה- IP של המחשב שאליו אתם רוצים לנתב את ההתחברויות) לאחר מכן לחצו Enter כתבו Save לחצו Enter סגרו את החלון. כד…
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי מודם ראוטר של בזק מאוד חלש(לא זוכר את הדגם) וגם ישן ונמאס לי להיות "כבול" . רציתי לדעת איך הראוטר הנ"ל https://ksp.co.il/index.php?uin=43614&select=&txt_search=%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%98%D7%A8 האם הוא מתאים לתשתית של בזק ל 100MB ? או שיש משהו מומלץ אחר בטווח המחירים האלו ומטה. חייב לציין שחובה שיהיה DUAL BAND וקליטת WIFI טובה (ברור לי שיש הרבה משתנים לקליטה.
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היום התעניינתי במעבר לטלפון הקווי של הוט. נאמר לי ע"י הנציג שעלי לבצע התאמה של התשתית של בזק שקיימת אצלי בבית לתשתית של הוט. מישהו יודע במה מדובר ואיך עושים זאת? ארון התקשורת הוא משותף לכל הקומה בבניין, אם זה משנה משהו. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הי קיבלתי ראוטר חדש של linksys 54 gl ואני אמור לחבר אותו לכבלים רציתי בבקשה עזרה בהגדרות ראשוניות
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
בזמן האחרון האתר של תפוז מקרטע אצלי לגמרי, פעם זמין פעם לא זמין. חשבתי שזו בעיה אצלי, ולכן עשיתי כל מה שניתן כדי לפתור אותה, ללא הצלחה. בדקתי גם במחשבים אחרים (יוזרים שונים של בזב"ל) וגם שם יש את הבעיה הזו, מה שמשותף לכולם שהם מחוברים ע"י בזב"ל. האם הבעיה קיימת גם אצלכם עם תפוז ?
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
טוב, עכשיו הבנתי מה זה כבל רשת מוצלב וגילית את הבעיה שהיתה לי. עכשיו הבעיה החדשה היא ששתלתי בקיר לאורך 20 מטר כבל רשת רגיל ואני לא יכול להוציא אותו על מנת לשתול כבל מוצלב. יש מתאם אשר הופך את הקצה מקצה רגיל לקצה של כבל מוצלב? אני לא רוצה לחתוך את הקצה ולהצליב גידים ולהרכיב מחדש. יש איזה שהוא מתאם כזה? הרי בסופו של דבר זה רק הצלבת גידים.
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה על כרטיס רשת של תדר N איכותי וטוב אבל לא יקר. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום אנשים המחשב בן 4 שנים מחשב יחיד בלי ראוטר. אינטרנט : בזק + בזק בינלאומי בחודש האחרון יש תופעה מוזרה: אחרי יום וחצי בערך כשהמחשב והאינטרנט עובדים אני לא יכול לגלוש ולא יכול להוריד כלום בביטורנט. החייגן עובד ובכל זאת אין תזוזה. גם כשאני סוגר את החייגן ומפעיל את החייגן מחדש - אין גלישה. התקנתי דרייברים מחדש של הכרטיס רשת - לא עזר. כדי לגלוש שוב אני חייב לעשות ריסטרט למחשב. כאילו כל יום וחצי אני חייב לעשות ריסטרט כדי שיעבוד האינטרנט. מה אפשר לעשות? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 מחשבים עם XP הראשי מחובר למודם ב USB ומחובר בכרטיס רשת למחשב השני באמצעות כבל מוצלב פעלתי לפי המדריך פה, המחשבים עושים פינג אחד לשני, אבל אין לי לא שיתוף ולא אינרטנט. ניסיתי לעשות רשת ביתית לפי האופציה של XP אבל זה לא עזר... יכול להיות שפעם מישהו הסביר לי לעשות רשת ושינה כל מני דברים? אשמח לעזרה :-*
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... בנוסף, בעדיפות יותר נמוכה אני מעוניין לקנות ACCESS POINT תקן N אם יש המלצות לזה...
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אחרי היסטוריה ארוכה עם בזק שהתחילה במודמים 2400 דרך ISDN ו-ADSL הגעתי לקצה הדרך בזק לא מסוגלת לתת יותר מ-5 מגה. מחר בבוקר באים להתקין לי 12 מגה דרך הכבלים. המצחיק שזה אפילו עולה פחות, 99 ש"ח וגם ויתרו לי על דמי התקנה אז עכשיו נשאר לראות מה עדיף כבלים או בזק.
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהאלקטל 570 החל לעשות בעיות, החלטנו לקחת את אחד הנתבים המוצעים בחינם בבזק (עם התחייבות לשנתיים). לקחתי מהם את האסוס AM-604G, שהתברר כקוץ בתחת... יש להם מתבים של סימנס שקראתי פה שהם בסדר ויש גם LEVEL1. השאלות שלי: 1. מה עדיף - הסימנס או LEVEL1? 2. אם בעתיד אביא עוד נתב שתומך בWDS (אם אני לא טועה, להרחבת טווח קליטה), מי מהם מתאים יותר? תודה לעוזרים, יוסי.
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, אני משמתמש כבר מספר שנים באינטרנט קווי (1.5). לאחרונה חשבנו לשדרג, והספקיות נותנות מודם אלחוטי, אבל הבנתי שהשימוש בזה לא פשוט - צריך לפתוח פורטים לשם שימוש בתוכנות שונות ולאבטח את הרשת. האם זה באמת כרוך בכ"כ הרבה אנרגיה והשקעה ? אני פשוט לא כ"כ מבין בנושא ולא רוצה לבזבז שעות על חיבור תקין לאינטרנט. תודה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
כתוב בכתבה בזק נגד חבילות גלישה איטיות ש-"ישודרגו קצבי העלאת הנתונים ל-800 קילו-ביט לשנייה לכל הלקוחות שגולשים במהירות של עד 5 מגה-ביט". מתי זה יכנס לפועל? כי עכשיו עדיין לא נכנס לפעולה. או שבעצם בזק עבדו עלינו?
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את המודם הנ"ל והוא מוגדר אצלי כרגע בתור ראווטר שמחובר לרשת ביתית רגילה. אני רוצה להפוך אותו לרגיל כדי שהמחשב שלי יהיה השרת אינטרנט ושאני יתן אינטרנט לכל שאר המחשבים שלי בבית ולא המודם עצמו. אין לי פריימוואר במודם ואני דיי לא רוצה להתעסק עם זה. יש איזהשהו מדריך טוב או שמישהו יכול להסביר לי בדיוק מה לעשות? תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להסביר לי מה צריך להוריד מהאתר של DDWRT בכדי להתקין את הקושחה הרגילה מהגרסא החדשה (24 SP1) ? מצאתי כאן בפורום הסברים לגבי גרסא 23 שכבר מותקנת אצלי... אבל שמות הקבצים בגרסא החדשה שונים.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ראוטר תקן N נותן קליטה חזקה יותר מתקן G ?? שניהם חברת EDIMAX
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
במסכים של הנתב (ASUS 604G) במסך DIAGNOSTICS מופיע test lan(1-4) connection =FAIL , בכל שורות test האחרות =PASS איך אפשר לטפל בבעיה?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
לפני ששדרגתי את המודם הייתי מקבל ID גבוה ב- EDONKEY (מה שמאפשר הורדות מהירות), מאז ששדרגתי ל-PRO ה-ID שלי נמוך לאללה (תמיד בסביבות ה-30000 במקום 415000000 שהיה לי קודם). למישהו יש מושג למה זה ומה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב (חוץ מהחזרת המודם למצב הקודם) ? קראתי ב-FAQ של ה-EDONKEY ש-FIREWALL יוריד מדירוג ID , יתכן שה-NAT במודם גורם לזה ? תודה The Doorman
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, עשיתי סריקה לעצמי וגיליתי שיש לי שני טרויאנים במחשב אתם יכולים לעזור לי להסיר אותם? יש לי XP הנה הטרויאנים Trojan found! ProMail Trojan on port 110 Trojan found! Netbios Remote Procedure Call on port 135
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה שיכולה ליצור Templates לכתובות IP? כלומר אני צריך 2 הגדרות IP שונות במחשב (לדוגמא, אחת של העבודה ואחת של הרשת בבית) שאוכל לקפוץ מאחת לשניה בקלות. ההגדרות ברשתות ארוכות ומלאות מספרים (כמו שהגדרות נוטות להיות ברשת מרובת מחשבים ויישומים) ולכן אין לי זמן ו_כוח_ לשנות ולהגדיר מחדש כל הזמן. מישהו יודע מה יכול לעזור לי? (מלבד צו 8).
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אז הזמנתי ספק ותשתית של בזק +בינלאומי, 15MB ב93.80 שניהם. אני צריך פס רחב וכמה שיותר לנצל אז אני מבקש מהטכנאי פשוט שיחבר לי את זה בכבל רשת? זה בא עם VDSL או מה שהם לא רושמים שם? איך הנתב שהם שולחים? הוא מתאים לפס רחב? צריך מודם או בכלל למה זה עוזר? אין לי כרטיס רשת אבל נראה לי שיש מובנה בלוח אם נכון? אני אקבל את המהירות הזאת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
פתאום ללא כל סיבה שאפשר להצביע עליה אני חווה בעיות קשות בגלישה ברשת. זה התחיל ממוצאי שבת, כל השבת המחשב היה דולק (קבוע 24/7) ניסיתי לגלוש וגיליתי בעיות קשות בגלישה בכל אתר שניסיתי, לדוגמא, YNET שעולה תוך לא יותר משניה לוקח שתיים שלוש דקות. עשיתי איתחול למחשב כולל המודם (חיבור ישיר + חייגן) ולא עזר. התקשרתי לתמיכה (בזק בינלאומי) והכל נראה בסדר מבחינתם, איכשהו הצלחתי (לבקשתם) להיכנס לאתר בדיקת המהירות שלהם ובדקתי הורדה של 50 מגה והכל היה בסדר עם ההורדה, ניצול מקסימאלי של פס הרוחב (5 מגה ביט). הבעיה נכונה לכל שלושת הדפדפנים שקיימים אצלי, פיירפוקס אקספלורר8 וכרום. אין לי מושג אלו פרטים עלי להוסיף כדי לקבל עזרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ראיתי באחת בחנויות שמוכרים ראוטרים שעובדים על רשת החשמל. אף ראיתי תיאור של המוצר בלינק הזה: http://www.phonex.com/prd_nw14.htm. מישהו ניסה/יודע מה המגבלות או התפוקה של המכשיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-