עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by v_man,

שלום. יש לי בעיה ביוזרים זאת אומרת יש לי מחשב ויש לי עליו 3 יוזרים שונים שלי של אבא ואח עכשיו מתי שאני עובר יוזר אז האינטרנט מתנתק ממנו אני יסביר יותר טוב =] יש לי עוד מחשב בבית של אח שלי הוא יכל ליפתוח 3 יוזרים ושהוא מחליףך יוזרים האינטרנט ממשיך לעבוד ולא מתנתק משום יוזר אצלי זה ההפך יש לי 3 יוזרים על המחשב נגיד יוזר ראשון ניקרא לו "1" ויוזר שני ניקרא לו "2" לשלישי ניקרא "3" עכשיו אני ניכנס ל "1" מתחבר לאינטרנט הכל טוב ויפה בוא נגיד מוריד משהו מחליף ליוזר "2" משחק עושה כל מיני דברים ואז עובר שוב ליוזר "1" כדי לראות אם ירד מה שהורדתי וההורדה מתנתקת כי אין אינטרנט =\ למה זה קורה? אולי יש איזה אפשרות שתגדיר לא לנתק שמחליפים? תודה לעוזרים =]..

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  2. האם אפשר לחבר מחשבים באזורים שונים באמצעות רשת על ידי האינטרנט? אם כן אז איך?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  3. אני מבין שפעם זה שימש בתור מודם 56K, אבל יש גם פקס. אני כאילו יכול לשלוח פקס ע"י חיבור הכרטיס לשקע של הטלפון? מה אני צריך להגדיר? הכרטיס לא מזוהה (סימן שאלה צהוב במנהל התקנים) אז זה אומר שצריך דרייבר, לא? מאיפה אני משיג אחד כזה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by ohmega,

ברשותי firewall מובנה בראוטר וכתוכנה. האם זה מיותר להתקין תוכנת פיירוול בנוסף לזה הקיים באופן מובנה בראוטר? ואינו מספק הגנה "משופרת"?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  5. אני צריך להעביר כמה קבצים שהגודל הכלל שלהם זה 10 GB . מה הדרך המהירה ( והפשוטה ) להעביר אותם ?? חשבתי על שרת FTP או אולי שליטה מרחוק מה יהיה יותר מהיר?? אולי למישהוא יש פיתרון יותר טוב ??

• 14 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by beni125,

יש לי שני מחשבים אחד ליד השני והשלישי קומה ראשונה והרביעי נע (מחשב נייד) אני רוצה רשת אלחוטית אך ששני המחשבים יהיו מחוברים קווית והמחשב נייד והמחשב שבקומה הראשונה אלחוטית האם קיים דבר כזה ואם כן איך עושים את זה אני צריך ראוטר שיחדור קיר מקלט (שיהיה קליטה טובה) ואם קיים משהו למהירות 1g כי המחשב שלי הוא עם חיבור רשת 1 G

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  7. יש לי ראוטר שמחובר לסוויצ' וממנו למספר מחשבים. אחד המחשבים שמחוברים להאב הוא COMP1 לצורך העניין, ויש בו 2 כרטיסי רשת. הכרטיס הראשון מחובר לסוויצ' ודרכו ניגש לאינטרנט. הכרטיס השני מחובר למחשב כלשהו, לצורך העניין COMP2. בינהם תקשורת ישירה ואין ל-COMP2 תקשורת לשאר הרשת (ראוטר ושאר המחשבים שמחוברים לסוויצ'). השאלה האם אני יכול דרך הכרטיס השני לשתף את האינטרנט שמחובר מהכרטיס רשת הראשון, כך שגם COMP2 יוכל לגלוש דרך האינטרנט של הראוטר? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  8. שלום לכולם, אני גר בבית עם 3 קומות - כאשר מחשב אחד נמצא בקומה השניה והמחשב השני במרתף, וכעת אני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט בעזרת ראוטר אלחוטי. אני יודע שהמרחק בין המחשבים גדול ולכן אזדקק לראוטר בעל טווח גדול יחסית ואשמח אם תוכלו לתת לי המלצות לראוטר כזה. התקציב שלי הוא כ-400 ש"ח, האם זה מספיק לראוטר כזה ? והאם זה אפשרי, לאחר שמגדירים אותו, לשים את הראוטר בקומה הראשונה (כאשר הוא מחובר לקו הטלפון) ואז בעצם המרחק "יתקזז" באופן שווה בין המחשבים ? או שמא הראוטר חייב להיות מחובר פיסית למחשב אחד ? אני צריך בנוסף כרטיס רשת אלחוטי, איזה כרטיס מומלץ לצרכים הנ"ל ? אני מחובר בתשתית ADSL. תודה רבה לכולם ושתהיה לכולנו שנה אזרחית טובה ומוצלחת !

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  9. ובכן כאשר מחפשים (במקומות שונים) רשתות לעיטים מופיע הרשת "Free Public WiFi" כמובן שלא מדובר בשירות גלישה באינטרנט חינם אלה מעין לכידה לחיבור למחשב נוסף. מישהוא נתקל בזה ? קראו את המאמר הבא: http://blogs.chron.com/techblog/archives/2006/09/free_public_wif.html [br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 12:48:16 מצאתי :שימו לב מעניין מאוד וכדאי להזהר! http://www.nmrc.org/pub/advise/20060114.txt הערה נוספת, זה יכול להגיע בשמות SSID אחרים ומגוונים....

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  10. שלום, יש לי בעיה שמונעת ממני לרשום את שם המשתמש והססמא של ספק האינטרנט שלי במאפיינים של הראוטר האלחוטי של 3com שרכשתי. שם המשתמש מכיל # והראוטר כנראה לא מבסוט מזה. שאלתי היא, האם אוכל לחבר את המודם ישירות למחשב ראשי, לחבר את שאר המחשבים שלי דרך הראוטר האלחוטי, ועדיין לחלוק אינטרנט עם שאר המחשבים, למרות שהמודם ADSL אינו מחובר ישירות לראוטר? אני בעצם שואל האם אפשר לבצע דבר הדומה למה שעושים כשמחברים שני מחשבים באמצעות כבל מוצלב, והמחשב המשני מקבל אינטרנט מהמחשב הראשי שמחובר ישירות למודם. תודה. עריכה: שאלה נוספת: האם יש ממש בשמועה שבכדי לחבר מודם של בזק לנתב אלחוטי, אני צריך להמיר את המודם לנתב? (הנחיות בדף היצרן של המודם?)

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  11. במסגרת CES 2012 חשפה גם חברת Netgear שורה של מוצרים חדשים. כל הפרטים - כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=1878

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  12. שלום, אני עובד במשרד קטן עם שלושה מחשבים, ושרת, וצריך כעת להתקין תוכנה למחשבים האלו ומדפסת משולבת. האם להזמין טכנאי בשביל כך, או שמישהו עם ידע בסיסי בהתקנות יוכל להסתדר עם זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by Avihai92,

יש לי בבית כרטיס רשת של EDIMAX דגם EW-7728IN והוא לא מצליח להתחבר לראוטר של אח שלי(הראוטר שלו גם של EDIMAX והראוטר הזה מחובר למודם של בזק) אני מצליח להתחבר אבל רק לשנייה! אני בקושי מצליח להיכנס לגוגל.. רק כמה שניות ואז זה כותב לי שאין גישה לאינטרנט (יש לי וינדוס 7 עם זה עוזר במשו) התקנתי כבר את הדרייברים של הכרטיס הרשת שלי (הורדתי את הגירסה הכי חדשה שיש מהאתר שלהם) אז שזאת לא הבעיה =/ בבקשה עזרה! (אני משתמש עכשיו בכבל שמחובר לראוטר של אח ויש אינטרנט) עם אתם צריכים עוד פרטים או תמונות של ההודעות שהמחשב כותב לי אז תגידו לי תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  14. אתמול הודיעה Netgear כי היא רוכשת חלקים משמעותיים של חברת Sierra Wireless המתמחה בתחום הסלולר. קו המוצרים העיקרי של Sierra, המכונה AirCard, משלב בין חיבורי WiFi לאינטרנט סלולרי. http://www.netcheif.com/blog/?p=3234

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  15. כזה עוד לא ראינו - רמקול חכם הכולל תמיכה ב-Alexa - מסייעת הקולית של אמאזון - המשולב עם נתב אלחוטי התומך ב-MESH. פרט לכך, Asus מפתיעה עם עדכון קושחה מעניין. כל הפרטים בפוסט. http://www.netcheif.com/blog/?p=7065

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי ראוטר be של בזק ואני מנסה כבר המון זמן לפתוח פורטים דרכו אך ללא הצלחה יש למישהו ניסיון איתו ,ניסיתי להיכנס לאפליקציה של סייבר אבל משום מה שאני מאשר את התנאים וממשיך אז הוא לא ממשיך אלא מעביר אותי לאפליקציית be אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by איתי סיטבון,

שלום לכולם! רציתי לשאול במה שנקרא "מהירות שידור". אני ע"י כבל רשת מקבל 1Gbps, מזה אומר בדיוק? והשאלה יותר מעניינת אותי, שאני מחובר עם WIFI אני על 1.3Gbps, יכול להיות שיותר טוב לי לגלוש (ולשחק!) עם הWIFI על פני הכבל רשת? והאם אפשרי להגביה את מהירות השידור ע"י כבל הרשת? תודה רבה

18. במחשב הנייד שלי יש כרטיס רשת אלחוטי מדגם RTL8723AE של חברת Realtek בזמן האחרון הפינג שלי היה מאוד גבוה והורגשו לאגים במשחקים כגון CSGO, LOL, GTAV ובהתחלה חשבתי שהבעיה היא עם הספק אינטרנט שלי, אך התברר בהמשך שאם אני מחבר את הפלאפון שלי בחיבור USB ומפעיל את ה Tethering כשאני מחובר לרשת הביתית הפינג שלי צונח לנורמה והבעיה היא רק כשאני מחובר דרך המתאם שיש לי במחשב הנייד. לכן בשביל בדיקה פירקתי כרטיס רשת ממחשב נייד אחר, ואכן אין בעיית פינג! אז הגעתי למסקנה שמשהו תקול בו. ובנוסף חיברתי את המחשב ישירות לראוטר בעזרת כבל רשת RJ45 וקיבלתי תוצאות דומות. אני מחפש המלצה לחלופה איכותית שתשרת בצורה טובה עם זמני תגובה טובים מאחר והשימוש של המחשב הוא גיימינג במולטיפליי…

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by LQDForce,

שלום לכולם. כרגע יש לי ALCATEL SPEED TOUCH HOME ויש לי המון בעיות ניתוקים, לפעמים המהירות קישור שלו יורדת כמעט לאפס והאתרים נתקעים באמצע, או שהמודם נתקע במצב מסויים ולא מסתדר עד שמנתקים אותו מהחשמל. אני מחפש המלצות על מודם ADSL מבזק, אני לא רוצה מודם USB, מפני שאני מתכוון לחבר אותו ישירות לראוטר זול D-LINK DI-604 ולא רוצה כאבי ראש עם מחשב מארח. אז מה שאני בעצם שואל - איזה מודם הכי כדאי ל ADSL ?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  20. שלום חברים. הסיפור בקצרה: אני מקים אצלי בבית רשת מחשבים בין המחשבים שבחדרים בבית יש לנו קוטג' 3 קומות והקומה ה3 היא חדשה בשבילי (עלית גג כזאת) העברתי כבר כבלי רשת מהלוח חשמל (שהוא בקומה הראשונה) לקומה השלישית כך שנותר רק להשחיל כבלים לחדרים שבקומה השניה (2 חדרים) כדי שהמודם והראוטר ישבו בלוח למטה (נקודת בקרה כזאת) ובחדרים אני אצטרך רק לחבר את הכבלים למחשבים דרך הקיר ישרות מהראוטר. עכשיו, אני צריך ראוטר טוב שלא יגביל אותי עם משחקי רשת וקבלת קבצים וכל זה... משהו במחיר סביר (תגידו לי אתם מה הוא) ואיכותי שיסדר לי את המעגל בלי בעיות ותקלות וחשוב לי מאד שהוא לא יגביל אותי (חבר שלי לא יכול לעשות הרבה דברים בגלל הראוטר ואני לא רוצה ככה)... תודה רבה רבה רבה למגיבים ולעוזרים.

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by SubX,

הפכתי את המודם הנ"ל לנתב היום בבוקר ע"פ המדריך הבא :http://www.fresh.co.il/dcforum/Networking/6557.html הגדרתי כל מה שצויין במדריך, אך המודם לא היתחבר לאינטרנט, בנוסף לכך איפסתי (Erase) אותו והוא חזר להגדרות ממש של היצרן ובכלל הוא הישתגע ולא יכל להיתחבר לאינטרנט בשום מצב. הלכתי לבזק והחלפתי אותו בחדש. יש לי: מודם Switch 8 פורטים של Edimax שקניתי אתמול שלושה כבלים ישרים : 1. מהמודם לHUB 2. למחשב שלי 3. למחשב של אח שלי יש כאן מישהו עם המודם הזה שהפך אותו לנתב (ואם זה משנה, והוא גם מחובר לבזק בינלאומי) שיוכל לעזור לי? *חבל להרוס כזה מודם יפה וחמוד וכל הזמן ללכת לבזק ופעם אחת לא יתמזל מזלי ויביאו לי איזה מודם USB לבן ומסריח שנראה כמו עכבר מחו…

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by nim901,

כשאני מחבר תראוטר למחשב אין התקשרות בינהים ז"א כשאני עושה run - cmd - ipconfig אני מקבל Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : Autoconfiguration IP Address. . . : 0.0.0.0 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 0.0.0.0 Default Gateway . . . . . . . . . : אז בדקתי בהגדרות TCP IP של הכרטיס רשת והיה מסומן שם שהוא יקבל אוטומטי (כמו שצריך ...) וגם לא עזר. חיברתי את המודם לבד למחשב שלי וזה כן עבד אז למה עם הראוטר זה לא עובד לי? (בשאר המחשבים יש אינטרנט)

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  23. כמו שהבנתם מהכותרת, יש לי שני מחשבים שאני רוצה לחבר לאינטרנט ואני מחובר היום ל-ADSL בעזרת ה- ECI B-Focus Router 270PR המוכר לכולנו. האפשרויות הן כמובן לחבר בין שני המחשבים בכבל מוצלב או "לשדרג" את המודם לראוטר ולחבר את שני המחשבים אליו באמצעות סוויץ'. מאחר ואני לא רוצה שתהיה תלות באחד המחשבים, אני חושב שאני אלך על האפשרות השניה. על שני המחשבים ירוצו, בין היתר, תוכנות P2P למיניהן (ובראשן emule שמאוד תובענית מבחינת החיבור. טוחנים את ה-1.5Mb עד המקסימום), והשאלה היא האם ה-ECI החביב והמסכן שלי יצליח להחזיק את העסק בלי להתנתק כל דקה או לעשות בעיות אחרות? האם שני מחשבים יכולים לעבוד בצורה הזאת כמו שצריך? מה עם קבלת קבצים בתוכנות כמו ICQ וכו'? האם ישנן הגבלות או בעיות שאני עלול …

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by 1nstall,

היי הBT עובד ממש לאט ואמרו לי לפתוח לו פורטים אז איך אני פותח פורטים? ואיזה אני צריך לפתוח? ומה זה בכלל פורטים? בתודה מראש Install

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  25. אני התייאשתי מהבעיה הזו.הנה הסנריו: מחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס בעברית XP , SP2. מותקן כרטיס רשת אלחוטי. הוא עובד מול נתב אלחוטי. ברגע שאני מנתק את הנתב האלחוטי מהחשמל , במחשב מופיע ההודעה: " אירעה שגיעה מערכת חמורה, המערכת שוחזרה" (המלל לא מדוייק במאה אחוז). מישהו נתקל בבעיה הזו? הלא ברגע שהרשת מתנתקת , אין כל סיבה לכזה "קראש" במערכת ההפעלה. דבר נוסף, ללא שום, יש חוסר יציבות בעבודת האינטרנט של המחשב, ללא קשר לסוג הכרטיס שהותקן שם. לא ניסיתי לחבר את המחשב קווית עקב המרחק הרב מהנתב. הצעתי ללקוח להתקין SP2 מחדש. מערכת ההפעלה ד"א, חוקית לחלוטין. האם אני בכיוון הנכון? מה עושים? מודה לחברים על העזרה.

• 3 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים