עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. משהו מוזר קורה עם האינטרנט שלי.. הביטורנט והאימיול לא עוברים את ה15-20 ק"ב בהורדה והעלאה, גם לקבצים עם הרבה מקורות וברגע שאחת התוכנות האלו מופעלות, האינטרנט שלי עושה טובה שהוא בכלל זז. הורדות דרך הדפדפן הרבה יותר מהירות (120 ק"ב) אבל כשמורידים 2-3 הורדות המהירות יורדת לחצי. מה עושים? איזה ספק ותשתית עדיפים? נמאס לי כבר לשלם על תשתית שמגבילה אותי ד"א אני מחובר ל-012 בתשתית ADSL דרך יס-בזק ובחבילה של 1.5 מגה.

• 13 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by assaf990,

כיצד ניתן על ידי סקריפט בוינדוס XP PRO לעשות את התהליכים הבאים שאני לרוב עושה אותם ידנית דרך ממשק ה"גואי" של וינדוס: פקודת IPCONFIG עם כל הפרמטרים שלה. כניסה ל Local Area Connection ואז TCP/IP ושם לשנות כתובת IP ידנית כניסה ל Local Area Connection ואז TCP/IP ושם "לקבל כתובת IP באופן אוטומטי"

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי מחשב P4 (ישן בערך) ואני רוצה להפוך אותו לשרת(איחסון אתרים), אני לא רוצה שאני ייאחסן עליו דומיינים - את הדומיינים אני ייקח מאתר אחר חינמי. יש עליו Win Server 2008 ואובונטו. יש איזה מדריך לכל זה? או אפילו כמה מדריכים. ועוד משהו, יש באפשרותי להפוך את הכונן שיש לו בפנים ל"שרת ביתי" ? אני רוצה נגיד להכניס עליו תמונות ושכל אדם שמחובר לרשת בבית שלי, יוכל להיכנס לראות את אותן תמונות. ושנגיד כשאני ייכנס ל"מחשב שלי" אני יראה כונן Z (סתם לדוגמא) שהוא כונן רשת.

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  4. Started by MeniAdam,

היי חברים יקרים לפני כחודשיים קניתי קופון דרך אחד מאתרי קופונים. השבוע ניסתי לממש את ההטבה שבקופון ומצאנו הבדל גדול מאוד בין מה שהיה רשום בתיאור השירות לבין מה שבית העסק מוכן לתת. מדובר בהבדלים של כמה מאות שקלים שהופכים את כל ההטבה ללא רלוונטי. בתיבת המייל שלי מצאתי את הקישור לדף עם תיאור של השירות . שם מצאתי שהם שינו את תיאור השירות . נכנסתי למטמון של גוגל ומצאתי העתק שהוא מלפני חודש שבו רואים חלק מהתיאור הישן אבל לא את כולו. כל הנסיונות שלי למצוא העתק מלפני חודשיים עלו לתוהו... כבר שילמתי על הקופון את סכום המלא ואין לי דרך להחזיר אותו ובית העסק לא מוכנים לתת את השירות כפי שהיה בתיאור. עזרתכם יהיה טובה גדולה עבורי. האם אתם מכירים דרך בו אוכל למצוא את הדף מלפני חודשיים? ת…

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  5. Started by esxadmin,

שלום רב, לאחרונה רכשתי את הרוואטר האלחוטי של TP-Link Model. TL-WDR4300 מתוך ציפייה שמהירות העברת הקבצים בין המחשבים שלי ברשת הפנימית תהיה לכל הפחות 15 MB/s לצערי אל אף שלכאורה נתוני הרשת שלי אופטימלים, אני לא מצליח לגרד את ה- 5 MB/s... מה אתם חושבים שאני לא עושה כמו שצריך ?? תודה מראש, נ.ב מצורפת תמונה של נתוני הרשת (dongs)

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  6. הראוטר שלי הוא TL-WR1043ND ומחובר לו בקומה השניה ראוטר TL-WR841ND באופן קווי - משמש כ-AP ל-4 משתמשים. משום מה בזמן האחרון כל מי שמתחבר דרכו מקבל מקסימום 1MB ולא ביט אחד יותר. למה?!

7. שלום חברי הפורום מצאתי בערך 4 מדריכים לנושא זה(באתר), אבל אף אחד מהם לא מתחיל מהתחלה, הם מפוזרים וממש קשה להבין אותם אם מישהו יוכל לסדר לי מדריך פשוט לשיתוף HARD DISK ברשת אשמח מאוד ! בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  8. לאחרונה הראוטר שלי EDIMAX BR-6524N החליט שמתחשק לו לקרוס לעיתים תכופות אז מפה לשם שלחתי אותו ל"פיקוק" (היבואן) ושלחו לי ראוטר "מתוקן" אחר ..וגם בו הבעיה המשיכה.. ובקצרה שמתי לב שהבעיה מתרחשת ממש ברגע שאני מוציא את האייפון ממצב שינה . אז לא ידעתי אם לקשר את הבעיה לאייפון או לראוטר , אז הבאתי אייפון טאץ אחר מחבר וגם הוא גורם לראוטר לאותה תופעה (קריסה),כך שהבעיה היא לא במכשיר הספציפי שלי . יש לי פיתרון לבעיה - ברגע שאני מקצה כתובת ידנית לאייפון עם כתובת שהיא מחוץ לטווח הקצאה של שרת הDHCP אז הכל טוב ויפה. אבל ממש מוזרה לי התופעה הזו ותהיתי אם מישהו יכול לשפוך אור על מה יכולה להיות הסיבה? ומה פתאם זה התחיל ביום בהיר ומאז זה ככה - הם עבדו בהרמוניה ביחד כחצי שנה גם בלי הקצאה ידנ…

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  9. שלום לכולם זאת ההודעה הראשונה שלי - אז כבוד!!! טוב נתחיל קודם בלהסביר מה יש לי ולמה אני ממש לא מרוצה אני מחובר לתשתית של בזק במהירות של 15 מגה וספק האינטרנט שלי הוא 012. קיבלתי מבזק את הראוטר של חברת Dlink דגם DSL-2760u לראוטר מחוברים בצורה קווית : 1. מחשב מק מיני בחיבור קווי 2. רכזת רשת שיושבת בסלון שאליה מחוברים : הממיר של יס מקס ומכשיר Apple TV. כמו כן השקעתי בכבלי רשת סופר איכותיים ומהירים על מנת שהכל יזרום בצורה חלקה. העניין הוא שאני ממש מאוכזב אני דבר ראשון סובל מאין סוף ניתוקים מוזרים או תקיעות שדורשות ממני לכבות ולהדליק את הראוטר (כבר עשיתי מספר פעמים Hard reset לראוטר ) מעבר לכך שאני מנסה להזרים מדיה מהמחשב שלי לAppleTv לוקח המון זמן והוא גם עושה מידי פעם Buffe…

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by psyco,

שלום לכולם, לאחר שהאלקטל 570 החל לעשות בעיות, החלטנו לקחת את אחד הנתבים המוצעים בחינם בבזק (עם התחייבות לשנתיים). לקחתי מהם את האסוס AM-604G, שהתברר כקוץ בתחת... יש להם מתבים של סימנס שקראתי פה שהם בסדר ויש גם LEVEL1. השאלות שלי: 1. מה עדיף - הסימנס או LEVEL1? 2. אם בעתיד אביא עוד נתב שתומך בWDS (אם אני לא טועה, להרחבת טווח קליטה), מי מהם מתאים יותר? תודה לעוזרים, יוסי.

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by r1987,

יש לי אינטרנט במהירות 1.5 מגה,ועד עכשיו הורדתי קבצים מהאינטרנט במהירות נורמלית של 80-120 בימים האחרונים חלון ההורדה מראה לי בשניות הראשונות על אותה מהירות כמו כל הזמן,ואחרי כמה שניות זה היא יורדת ל10-11 ואפילו פחות וזה קורה לאו דווקא עם אתרים מסויימים למה זה קורה? חשוב לציין שמהירות הגלישה נשארה בסדר גמור עשיתי סריקת וירוסים ולא מצאתי שום דבר,ולא זכור לי שהתקנתי תוכנות מסויימות בזמן האחרון...

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  12. האם אפשר לגלוש באינטרנט מהמחשב בלי ראוטר או מודם על אלחוטי ללא כבל רשת אני יודע שכן אבל לא מצליח לא מציג לי רשתות בכלל זמינות ויש רשתות אלחוטיות אלחוטיות באזור שלי עזרה בבקשה

13. Started by eranle,

שלום אני מחובר לאינטרנט כל הזמן , ללא חייגן עם הוט ובזק בינלאומי. יש לי נתב של לינקסיס דגם ה GL שמחובר למחשב נייח ולמודם של הכבלים. ה IP החיצוני , זה שהראוטר מקבל מהספק , לא משתנה אף פעם למרות שבכבלים אמרו לי שהIP שלי הוא דינמי (אולי התכוונו לפנימי...) בכל זאת כאשר אני מנתק את הראוטר ומחבר אותו שוב , הIP נשאר כפי שהיה מקודם. האם זה משתנה רק אם משאירים את הראוטר מנותק לזמן מה ואז מחברים בחזרה ? האם צריך לבצע הגדרות כלשהם בוינדוס או בתוכנה של הראוטר כדי שיהיה דינמי? בתוכנה של הראוטר מוגדר סוג חיבור אינטרנט כ DHCP ואופציה של DHCP Server היא ב enable. בקיצור אני מעוניין שה IP החיצוני יהיה דינמי. אני צריך להתקשר להוט שוב? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  14. חג שמח! אני חייב שתסבירו לי משהו שאני ממש לא מצליח להבין, קצת רקע: לי יש מחשב טוב יחסית (בן 3-4) 4GB RAM מעבד Quad Q8200 2.33GHz גולש ברשת הביתית שלי במהירות 15מגה של בזק ובזק בינלאומי (הראוטר אצלי בחדר, מחובר בכבל רשת). לאחי הקטן יש מחשב ישן ועגלה יחסית לשלי (בן 7-8) 2GB RAM מעבד Pentium 4 3GHZ גולש באותה הרשת שאני גולש נמצא כ6-7 מטר מהראוטר ומחובר ברשת אלחוטית. אנחנו משחקים באותו משחק (CS 1.6) באותו השרת ואחי הקטן עומד על כ10+- פינג ואני על 20+- איך אפשר להסביר דבר כזה?! תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  15. ישנם לי 2 מחשבים האחד p4 1400 שכולל כרטיס רשת הוא מחובר לאיי די אס אל אני עומד לקבל עוד מחשב דומה לקודם אך לא בטוח שיהיה בו קרטיס רשת וגם אולי ווינדאוס 2000 עכשיו אין לי מושג איך לחבר ביניהם אם מישהו יוכל להפנות אותי למדריך לחיבור שני מחשבים כאלה גם אלחוטי וגם בעזרת כבל אודה לו.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by barak19876,

שלום, יש לי את הנתב DLINK 524, ויש לו התקן G של האלחוטי. קניתי עכשיו לפטופ חדש עם התקן N ואני מעוניין לקנות את הנתב של DLINK 615 שיש לו התקן N. יש לי בית של 3 קומות וכרגע בחדש של הילדים יש מחשב שמחובר עם כבל רשת, ואחד הילדים רוצה לקנות לפטופ משומש. אני רוצה לחבר בקומה הראשונה את הDLINK 615 ובקומה 3 לחבר את ה DLINK 524 שיהיה כמאריך טווח לאלחוטי של התקן G. מישהוא ניסה פעם לעשות דבר כזה עם נתב 524? והאם בכלל יש אפשרות לחבר את 524 כמאריך טווח? אם כן איך עושים את זה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  17. כשלראשונה התחברתי לכבלים הטכנאי הכניס אותי לאתר: WELCOME.HOT.NET.IL עוד לא היה מוגדר לי חיבור. כלומר אפשר לסייר ב"אתר" הזה בלי חיבור, יותר נכון לומר רק כאשר אתה לא מחובר. עכשיו דרך האתר הזה אני יכול להכנס למספר אתרים הבית של חברות אינטרנט מובילות בארץ. מישהו יכול להסביר איך זה בדיוק פועל? אני חושב שיש פה איזה קטע של SUBNETS, אבל אפשר תאורטית דרך זה לעקוף את השרת של ההתחברויות ולהגיע לאתרים חיצוניים? אז איך הם חסמו את זה שלא תוכל לגלוש לאתרים אחרים חוץ מאלא של הספקיות? הם מפנים אותך לשרת DNS אחר? שבו יש רק את הכתובות המובחרות הללו? תודה מראש לצרכי השכלה בלבד. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by Spider76,

שלום, מישהו יכול להסביר לי מה צריך להוריד מהאתר של DDWRT בכדי להתקין את הקושחה הרגילה מהגרסא החדשה (24 SP1) ? מצאתי כאן בפורום הסברים לגבי גרסא 23 שכבר מותקנת אצלי... אבל שמות הקבצים בגרסא החדשה שונים.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  19. שלום, יש לי אינטרנט בכבלים, והמודם הוא THOMSON RCA שמתחבר למחשב באמצעות חיבור USB, יש הבדל עם אני יחבר אותו ל-USB1.1 או ל-USB2.0? אני ירגיש הבדל במהירות הגלישה? מפני שחברתי את המודם למחשב חדש שהתקנתי האינטרנט ממש אבל ממש טס, ובמחשב הזה היה לוח GIGABYTE GA-7VAX שיש לו USB2.0, השאלה האם זה קשור ב-USB או במשהו אחר? אז לקנות כרטיס PCI TO USB2.0? תודה מראש, מתן.

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by niva401,

במסכים של הנתב (ASUS 604G) במסך DIAGNOSTICS מופיע test lan(1-4) connection =FAIL , בכל שורות test האחרות =PASS איך אפשר לטפל בבעיה?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  21. שלום, אני הולך להשתמש ברשת אלחוטית שהיא לא שלי, הולך לשכור דירה ולהשתמש ברשת של בעל הבית על פי חוזה. רציתי לדעת אם יש דרך למנוע ממנו גישה אלי למחשב ולמידע שנשלח מהמחשב שלי. הרי בסופו של דבר הוא שולט ברשת. תודה

22. Started by knows all,

אני רוצה להכים רשת ואינטרנט אבל אני לא יודע איך בבקששה עיזרו לי אני נואש

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  23. Started by babalas,

תראו במפרט בצד למטה בסוף PLANNED DOWNLOADING PC, זה בערך המפרט שעומד לרשותי כרגע אני רוצה להפוך אותו ליותר ממחשב הורדות - לשרת. אני רוצה לעשות את זה עם WIRELESS ROUTER... אותו שרת יהיה איפה שיהיה ישמש כשרת קבצים על מנת שאוכל להפעיל את הסרטים\שירים שיושבים עליו מכל מקום בבית. לצורך העניין חשבתי על הדבר הבא - חיבור הנייד לLCD בסלון וצפייה בתכני HD דרך כבל HDMI פשוט... דרך הרשת. כלומר פתירת הנושא של העברת המידע פיזית ע"ג דיסק\DOK\SD לנייד ושידורו דרך הרשת. האם הדבר אפשרי והגיוני?

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  24. Started by Cheif,

במהלך חדשני ומעורר עניין, מכריזה חברת Seagate על כונן דיסקים עצמאי התומך בחיבור WiFi. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1248

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  25. שלום רב כאמור להכנס למייל ממחשב שהוא לא שלי פרטי, למחוק קוקיז, והיסטוריה ולא לשמור סיסמא. מספיק על מנת להעלים מהמחשב כל זכר לסיסמא שלי?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.