עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Clint Eastwood,

אני בונה אתר ואני מחפש איזה שרת אמין וכמה שיותר זול... בעקרון אני לא זקוק למקום רב.. זהו אתר סימלי בלבד. מישהו יכול להמליץ לי על איזה אתר כלשהו של שרתים? אני שמעתי על ATOMIC HOSTING אבל אני לא יודע אם הם שווים משהו... תודה לכל העוזר ד"א אין לי צורך בדומיין.

2. Started by Y-L,

האם אפשרי לחבר מודם U.S.B לרשת בין 2 מחשבים

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  3. Started by רן.ט,

יכול להיות שבגלל שאני מחובר לרשת אלחוטית אז מהירות הורדת הקבצים ב-edonkey תיהיה נמוכה יותר.....או שזה לא קשור?

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by Homewish,

הי, אני גר בבית עם 4 מפלסים (2קומות) ועד היום הרשת האלחוטית מבוססת 4 יחידות של טנדה ששירתו אותי נאמנה כבר מעל 6 שנים הזקנה נותנת אותותיה והגיע הזמן להחליף ועל הדרך אשמח לשדרג יש לי חיבורי רשת בכל קומה ובכל חדר כולל הממד במרתף אני מעונין במש שמאפשר לכל יחידה להתחבר ישירות לרשת ולא רק להגביר את האות של היחידה הראשית או המשורשרת תיאור קצר של התשתית הנוכחית: סיבים של סלקום על תשתית של בזק לתוך ראוטר של סלקום משם לסוויץ U10 בארון תקשורת שמפצל בקאט6 חיבורי רשת לכל החדרים בבית (ולשאר צרכני התקשורת) שימושים יחסית סטנדרטיים למשפחה בת 6 נפשות + כלב חכם אשמח להמלצות תודה רבה

5. Started by Sushi30,

אני יודע שעדיף להימנע מזה אבל לא הייתה ברירה ונאלצתי להתקין מחשב עם כרטיס אלחוטי בממ"ד של הבית במרחק אווירי של משהו כמו 12 מטר מהראוטר. כמו שחחשתי רמת הקליטה של האנטנה עומד על "נמוך מאוד" וכשיש מזל הוא מגיע ל"נמוך". בשאר הזמן פשוט אין קליטה... רציתי לשאול כיצד לפתור את הבעיה. האם התקנת אנטנה חזקה יותר תשפר את הביצועים? האם יש אפשרות לקנות מאריך לאנטנות כדי שפשוט אוציא אותן מהממ"ד (מדובר במרחק של כ-3 מטר). אשמח לקבל הצעות והמלצות. הראוטר שברשותי: Intellinet Broadband Wireless Router לא מצאתי מספר דגם. זה רואטר שחור עם אנטנה אחת הכרטיס שברשותי: TP-Link WN851N שוב תודה על מה שלא יהיה! ושיהיה שבת שלום!

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  6. אז ככה. קודם כל אני מודה לכם מראש על כל הצעת פיתרון,תגובה, מידע שיכול לעזור לי, הבעיה הזאת נמשכת כבר הרבה זמן ואני לא מוצא פיתרון ודבר נוסף זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה. אז ככה אין לי ידע ממשי בתחום, קניתי את הראוטר לבד והגדרתי לבד לפני למעלה משנתיים הכל דרך ידע שמסתובב באינטרנט. יש לי כמה וכמה מכשירים ומחשבים שעובדים עם הראוטר והכל עובד חלק... עד שנתקלתי בבעיה מוזרה מאוד ואני יפרט אותה לפרטי פרטים כאן. הראוטר שלי הוא כאמור של 3com 3crwer100-75 מעודכן לגירסא האחרונה שלהם מאתר הרשמי. אני מחבר בכבל רשת את המחשב שלי. אתה הסוני 3 וכאמור את הXbox360. את הנתב הגדרתי כDHCP Server וכולם מקבלים כתובת IP נפרדת. פתחתי פורטים לסוני ולXbox360 ככה שזה לא יכול להיות בעיה של פורטים אם ז…

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by vasyhov,

הם ישנו הבדל משמעותי (או לפחות כלשהו) בין שני נתבים של EDIMAX 6504N לבין 6524N??? ניסיתי לקרוא בתכונות והגדרת ולא מצאתי שום דבר. עובדה ששניהם קיימים בשוק. יכול להיות שהבדל הוא רק במיקום האנטנות? הוספת מרווח בין כניסת WAN לאנטנה C? או שישנם הבדלים אחרים ???

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  8. שלום, יש לי ידידה שגרה עם שותף. נכון לכרגע לכל אחד מהם חיבור נפרד לאינטרנט, עליו הם משלמים, כל אחד בנפרד, לספק ולתשתית. מטופש למדי כמובן. בקיצר, היא רוצה לצמצם את החיבור לחיבור אחד ואותו לשתף בין שני המחשבים (כמו שכל בן אדם נורמלי עושה). הבעיה היא שהאופציה של נתב קצת יקרה עבורה. האופציה של אחד מהמחשבים כשרת גם לא טוב מאחר וזה לא רלוונטי להשאיר אותו דולק כל הזמן. בקיצר, יש לה מודם Thomson TMC425. למודם יש יציאת USB ויציאת רשת. ניתן עקרונית להשתמש בשניהם במקביל. הצאתי לה לחבר מחשב אחד (החזק יותר) ב USB ולמתוח כבל רשת לשני. האם לדעתכם הפיתרון הזה טוב? האם ידועות לכם בעיות מסויימות עם שימוש בשני היציאות במקביל? (הכלבים טוענים שזה לא מומלץ...) והיכן ניתן למצוא כבל רשת …

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  9. יש לי אינטרנו חדש 2.5 מגהבייט של 012 מחובר בעזרת ראוטר של TP LINK. אם אני מוריד משהו ממגהאפלואד או כל שרת אחר שכזה, בתחילת ההורדה המהירות טובה על אזור ה700 ואז לאט לאט יורד ויורד עד שההורדה פשוט מפסיקה באמצע. אם אני עושה בדיקת מהירות באתר של 012 הכל בסדר. מישהו יודע במה מדובר? תודה

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  10. Started by RazorJunior,

יש לי בעיה של שליחת\קבלת קבצים באי סי קיו עם ראוטר B-FOCUS 270 ROUTER שמחובר למחשב יחיד... מישהו יכול להסביר לי איך אני פותח שם פורטים במיוחד בשביל האי סי קיו? (אני רוצה את 10000-10010 אם זה משנה) תודה מראש RJ

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  11. הוכרז הנתב הראשון התומך ב-450Mbps. כל המידע כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=701

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by Necessary_Evil,

שלום ושנה טובה לכולם... לאבא שלי יש מחשב נייד עם WIN2K ומוגדרת לו הרשת של החברה שהוא עובד. אני רוצה להגדיר לו רשת נוספת של הבית בלי להרוס את ההגדרות של החברה, כדי שיוכל להתחבר לאינט' עם השיתוף ברשת בבית. מישהו יכול להנחות אותי איך? תודה מראש, חציל

13. Started by Pressure,

שלום לכולם, בקרוב אני ומשפחתי עוברים לבית חדש ולכן יש לי מספר שאלות בנוגע לאינטרנט בבית החדש. מצטער מראש אם השאלות טיפשיות או אמורות להיות מובנות מראש, פשוט הידע שלי בנושא הזה הוא לא רחב. טוב אז אנחנו עוברים לבית עם שתי קומות, כשבכל קומה יש שקע טלפון (נראה לי שזה השם הנכון), מה שמעלה אצלי כמה שאלות. 1. האם אפשרי לחבר בכל קומה ראוטר בנפרד? זאת אומרת שבקומה הראשונה יהיה לנו ראוטר א' ובקומה השנייה ראוטר ב', ששניהם מחוברים בעצם לאותה הרשת. 2. בהמשך לשאלה הקודמת, מה אתם הייתם עושים במצב כזה? האם לדעתכם עדיף להסתפק בראוטר עוצמתי אחד שישרת את כל הבית? האם עדיף לשים ראוטר בכל קומה? האם עדיף לשים ראוטר באחת הקומות ואז בקומה השנייה לחבר מגדיל טווח …

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by dudub,

אפשר לקחת את המודם שיש לי (מסוג מוטורולה SB4200) בעל USB וRJ45 ופשוט לחבר מחשב לכל יציאה במקום לעבוד דרך ראוטר שיחובר לRJ45? ואם המודם לא יכול לשמש כסוויצ אז מה עם האפשרות של לחבר סויצ ליציאת רשת של המודם ולא ראוטר? בכל אופן כנראה יש משהו בסיסי שאני לא מבין תודה ביי

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  15. לחבר שלי יש מצלמות אבטחה בחנות,הוא מצליח לראות אותן מכל מחשב חוץ משלו עצמו.למה? מה יכולה להיות הבעיה שלו המחשב פורמט אין לו אנטי וירוג הfirewall בוטל מה עוד יכול להיות

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  16. סליחה מראש אם זה ארוך ומסובך מדי, אני רוצה לפרט כמה שיותר, אבל לא יותר מדי. יש לנו בעבודה אינטרנט שמחובר לסוויץ', באחד מהחיבורים לסוויץ' חיברתי נתב של linksys והפכתי אותו ל-AP (על פי הפעולות של המדריך הנ"ל: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ). הבעיה הנוכחית היא שמדי פעם מסיבה שאני לא מצליח לגלות למה, הרשת במחשבים משתנה מ"רשת 2" ל-"רשת 3". כאשר רשת 2 הינה הרשת שאיתה מצליחים לגלוש וברשת 3- לא. (קובץ מצורף) השאלה היא מה גורם לרשת להתחלף מעצמה, ואיך אפשר לדאוג שתמיד תישאר "רשת 2"? תודה. כמובן שאם צריך מידע נוסף אשמח לענות.. נ.ב. יתרה מזאת, במחשב מסויים מופיעות שתי הרשתות במקביל, אותו מחשב לא עובד.

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  17. עוד חבילה אפשרית היא מהירות הורדה של 1.5 מגה ומהירות העלאה של 512K שהמחיר של חבילה זאת עוד נשמע הגיוני אם המחיר שמפורסם כולל ספק . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3146848,00.html

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  18. הראוטר שלי הוא TL-WR1043ND ומחובר לו בקומה השניה ראוטר TL-WR841ND באופן קווי - משמש כ-AP ל-4 משתמשים. משום מה בזמן האחרון כל מי שמתחבר דרכו מקבל מקסימום 1MB ולא ביט אחד יותר. למה?!

19. אני מעוניין לשלוח לרשימת 1000 אנשי קשר אימייל זהה (לא דואר זבל), אחרי שחיפשתי מדריכים ופתרונות רבים לצערי לא מצאתי אז נאלצתי להשתמש ב"רשימת תפוצה" של -OUTLOOK 2007 . זהו פתרון נוח אבל לא מספיק מקצועי מכיוון שהמנען רואה את שאר הרשימה, והרי לא הגיוני לשלוח אימייל לאחד אחד מאנשי הקשר. ההתייחסות בפורום היחידה בנושא זה הוא מיזוג דואר אבל למען האמת יש שם הסבר מייגע וארוך וגם לא מובן . אני אשמח מאוד מאוד אם תוכלו להביא לי פתרון לבעייתי בהקדם האפשרי. תודה מראש לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  20. היי. אני מחובר לנטוויזן דרך הוט. בחשבון 5 מגה. יש לי 2 מחשבים באותו חדר שמחוברים אחד לשני דרך הראווטר. יש לי ראווטר ישן של אדימקס מסדרה Br6114gw שלדעתי עושה לי ניתוקים. האמת שבדקתי אותו מול נטוויזן והוא היה בסדר אך כל כמה זמן אני מקבל הודעות שהדף לא עולה לי או שהאינטרנט לא פועל ורק אחרי ניתוק הראוטר מהחשמל העניין מסתדר. לכן החלטתי להחליף ראווטר. השאלה היא האם לקנות ראווטר (ואיזה) בחנות ולנסות להגדיר אותו לבד או לרכוש ראווטר דומה דרך נטוויזן ולקבל תמיכה לכל החיים מהם נטוויזן מציעים לי את ה level 1 דגם 3406 ב 195 ש"ח ואדימקס 6204wlg ב 220 ש"ח על המחירים הללו יש להוסיף 25 ש"ח לשליח. בזאפ ראיתי ראווטר של אדימקס 6024WG ב 165. כלומר ההפרש מטורף. השאלה האם הראווטר שהם מציעי…

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by Gryllidae,

שלום אני חדש כאן. קודם כל אתחיל בזה שלא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל זה הכי קרוב למה שחיפשתי אז אם זה לא מתאים מנהלים תעבירו בבקשה למקום הנכון. ולעינין, אני משחק AA לכל מי שמכיר ומחובר לבזק בינלאומי בכבלים חבילה של 1.5Mb\512kb ויש לי גם גישה לחשבון זהה בזהב. שאני עושה בדיקת פינג בבזק לשרתים במשחק אני מקבל תוצאות מעולות של 80-90ms אבל מה שמוזר זה שאני נכנס למשחק הכל מתהפך, פתאום אני מרגיש לאג של לפחות 3 שניות (אני לא מקצין), ניסתי גם לעשות בדיקות פינג עם כמות מידע של 12 קילו ביט לשניה(שזה הרבה מעבר למה שמעביר משחק רשת) ועדיין התוצאות יחסית נורמליות על 170-180ms. בזהב לעומת זאת בדיקת פינג מראה 115-125ms שגם זה לא בדיוק רע אבל שוב במשחק תאכלס זה נותן 160ms +-. זה רמה …

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by Sweet_Tooth,

אני מחפש נתב וריפטר בתחום מחירים של 300-400 ש``ח כדי להגביר את טווח WIFI לקומה השניה כשמקור האות הוא בקומה הראשונה והאם אני צריך לקנות גם אנטנה כל שהיא תודה

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by Idani26,

שלום רציתי שתמליצו לי על כרטיס רשת בסכום של עד 150 שקל. הוא עתיד להתחבר לראוטר של בלקין וחיבור רשת של 10 מגה.שכמה שפחות יתחמם וטווח קליטה גבוה ללא ניתוקים מרובים. אם אפשר יותר מדגם אחד. תודה רבה לכולם

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  24. Started by cobmetal,

שלום ! , אני צריך חוות דעת על הראוטר הבא : Edimax BR6524N כרגע אני הולך לחבר אותו בעזרת כבלים ל2 מחשבים , בעתיד מתכוון להתשמש באופציה האלחוטית . במידה ויש הצעות אחרות , אני מוכן לשמוע. תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  25. שלום, יש לי אינטרנט בכבלים, והמודם הוא THOMSON RCA שמתחבר למחשב באמצעות חיבור USB, יש הבדל עם אני יחבר אותו ל-USB1.1 או ל-USB2.0? אני ירגיש הבדל במהירות הגלישה? מפני שחברתי את המודם למחשב חדש שהתקנתי האינטרנט ממש אבל ממש טס, ובמחשב הזה היה לוח GIGABYTE GA-7VAX שיש לו USB2.0, השאלה האם זה קשור ב-USB או במשהו אחר? אז לקנות כרטיס PCI TO USB2.0? תודה מראש, מתן.

• 3 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים