עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by giladdan,

אהלן, אולי מישהו יוכל לעזור לי. ניסיתי לפתוח פורטים לתוכנת utorrent ולאי מיול בראוטר, TP Link. הגדרתי static ip, פתחתי את הפורטים ו... כלום. אני עושה בדיקה של הפורטים שהגדרתי ומופיע לי שהם לא פתוחים. בנוסף, אני לא מצליח להוריד כלום בביטורנט. פתחתי גם את ה DMZ ועדיין הפורטים לא פתוחים. המשמעות היא שכנראה איזו תוכנה על המחשב שלי חוסמת אותם (אלא אם מישהו מכיר בעיה אחרת). במחשב מותקן רק אנטי וירוס avast (עשיתי לו disable וזה עדיין לא פתר את הבעיה) וגם הפיירוול של windows מוגדר עבור ביטורנט ואי מיול. מישהו יודע מה יכול לחסום את הפורטים?(אולי תוכנה נפוצה שלא חשבתי עליה) יש איזו תוכנה שיכולה לאתר מה במחשב חוסם אותם? אם מישהו יודע אני מאוד אודה לו גלעד

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  2. Started by אוריפ,

היי! הגיע אלי היום טכנאי להתקנה של אינטרנט אלחוטי. הייתה בעיה שהמודם של אלקטל השחור (HOME TOUCH) כל הזמן יצא מסנכרון. הוא תמיד עשה את זה ובזק היו אמורים להחליף לי את המודם ולפתו ראת הבעהי אבל זה לא פתר שום דבר! יש למישהו רעיונות איך פותרים את הבעיה הזו לפני שאני הולך לצרוח על בזק?

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מעוניין להקים שרת משלי כדי שאני יוכל לשתף את הקבצים שלי עם חברי וכדומה... הבעייה שאני לא ממש מבין בעניין, אז אם מישהו יכול לתת לי הסבר, כמה עצות, ואולי למצוא לי איזה מדריך טוב שאני יוכל ללמוד ממנו, אז בבקשה אני מחכה לכם. תודה רבה מראש! ממני דודי.

4. כשאני נכנס בTELNET הוא רושם 3.2? זה אומר שזה גירסה KHDSAA.132? והאם זה אומר שאני לא יוכל לעשות הפניית פורטים אם אני משדרג אותו?

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  5. בשקט בשקט, דווקא ספק אינטרנט קטן ופחות אהוב עושה את הצעד שאליו כולם חיכו. לפני כחצי שנה הוט הציעה לראשונה את מהירות העלאה זו ללקוחות הפרטיים אך המחירים היו בשמיים, לאחר מכן בזק הציעו בתגובה את מהירות 5 המגה, גם היא במחיר יקר. בשני המקרים נפתחו כאן דיונים ארוכים אך דווקא כש012 יצאה ביום שני הזה במבצע עם פירסום בטלויזיה אני לא רואה שמישהו כאן כתב על זה משהו. אז או שהייתם עסוקים במשהו אחר או שכל אחד פה טחון ומשלם 200-300 שקל לתשתית וספק על מהירות 5 מגה או מהירות העלאה 512. אז למשתמשים הממוצעים שבינינו הרי לכם המחירים החדשים: מהירות 256 העלאה, הורדה 1 וחצי - במחיר של 1 וחצי רגיל 96 שקל לתשתית הכבלים ול012 ביחד. מהירות 512 העלאה, הורדה 1 וחצי - במחיר 115 לתשתית הכבלים ול012 בי…

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  6. שני מחשבים מחוברים לרשת (אינטרנט) בעזרת ראוטר אלחוטי. מחשב ראשי עם WIN7 מחובר בחיבור קווי ישיר לראוטר. מחשב שני WINXP מחובר אלחוטי. המדפסת מחוברת ומותקנת במחשב הראשי (WIN7), יצרתי שיתוף מדפסת בלבד. במחשב השני (WINXP) ביצעתי חיפוש מדפסת ברשת ומה שנמצא הוא שקיימת רשת ביתית, קרי, המחשב הראשי מזוהה וכאילו אותרה מדפסת אך היא לא מופיעה. השלב האחרון לשיתוף התבקשתי לתת שם למדפסת וכאן נתקעתי. איך אני ממשיך מכאן, והאם זה באמת השלב האחרון? תודה

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by retro,

אני ישמח אם משהו יענה לי. תודה

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  8. Started by Necessary_Evil,

שלום ושנה טובה לכולם... לאבא שלי יש מחשב נייד עם WIN2K ומוגדרת לו הרשת של החברה שהוא עובד. אני רוצה להגדיר לו רשת נוספת של הבית בלי להרוס את ההגדרות של החברה, כדי שיוכל להתחבר לאינט' עם השיתוף ברשת בבית. מישהו יכול להנחות אותי איך? תודה מראש, חציל

9. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מחובר כיום לnetvision הם עושים לי המון בעיות בפינגים של משחקים ברשת (americas army) כבר שלושה חודשים אני בסרט הזה איתם ,ואני מתנתק מהם כנראה מחר ואני מחפש isp חדש עכשיו השאלה היא איזה isp הכי טוב בקטע של משחקיי רשת אני משחק במשחק ספציפי אחד שהוא americas army והאיי פיים של הסרברים שלו מתחילים בדרך כלל ב 213 או ב 69 ועוד אחד או שניים שלא מופיעים הרבה אם יש לכם להמליץ לי על מישהו אני ישמח... תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  10. עוד חבילה אפשרית היא מהירות הורדה של 1.5 מגה ומהירות העלאה של 512K שהמחיר של חבילה זאת עוד נשמע הגיוני אם המחיר שמפורסם כולל ספק . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3146848,00.html

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by biker28,

הי תודה מראש לעונים המקרה כזה בדירה הישנה שלי היה לי 5M בתשתית הוט וספק אינטרנט עם מודם טומסון שמחובר ישיר למחשב אני משחק במשחק רשת שנקרא BF2 בטלפילד 2 הגירסה UNLIMTTED , לא היו לי שום בעיות מאז שעברתי דירה לעיר אחרת החלו בעיות קשות במשחק יש לציין שהחבילה נשארה אותה חבילה של 5M בכבלים ואותו ספק אינטרנט שאר הדברים עובדים תקין כמו גלישה בדיקת מהירות וכד' 2 הדברים שהשתנו זה מיקום גאוגרפי + מודם תשתית ,בדירה החדשה שמו לי מודם של אריס . התקשרתי גם לספק האינטרנט וגם לתשתית ושניהם אמרו שהכל תקין מבחינתם רק אצלי המשחק עם מלא לגים וקיקט אאוט ....... מה עושים מאיפה התקלה ומי אשם ?

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  12. יש לי ראוטר אלחוטי > מחוברים אליו מחשב נייח ראשי + נייח נוסף +דק של מחשב נייד ישן והכל עובד 1. אני מנסה להתחבר אלחוטית עם נייד נוסף עם ויסטה פרימיום > ומצליח להתחבר אלחוטית באופן מצויין > גולש באינטרנט 2. המחשב הנייח הראשי שלי רואה את קבוצת העבודה של הנייד האלחוטי (מוגדרת כרגע כ WorkGroup ) > אבל לא מצליח להיכנס אליה או ליראות בה כלום גם מהמחשב הנייד האלחוטי שלי > אני רואה את הראוטר ואת האינטרנט > אבל לא את המחשב הנייח ( שמוגדר לשתוף מלא!) מה אני מפספס > למה לא מצליח לשתף קבצים ? THX

13. היי כולם, לאחרונה שידרגתי את מהירות הגלישה שלי ל-20 מגה, התשתית שלי זה של HOT (ספקית בזק פאוואר NGN) אז הם התקינו לי מודם/ראווטר HOTBOX ומאז אני לא מצליח לשחק בCOD:BO הפינגים תמיד על 999 או לצפות ביוטיוב באייפון שאני מחובר אלחוטית להוטבוקס, במשחקי רשת אחרים אין לי בעיה, אשמח לפתרון..תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by daniel123,

יש לי מודם ראוטר רציתי לדעת אם אפשר להגדיר אותו שיעבוד פשוט כמודם.

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  15. Started by bagetrek,

שלום לכולם . פתחתי פוסט לפני כמה זמן על ראוטר שברשותי , ביקשתי עזרה לגבי התקנת הראוטר והגדרתו - מאז הכל עבד פיקס ! עד הרגע והמצב הוא שיש בעיות ניתוקים חמורה !! . אני עובד כרגע עם לפטופ יחיד בבית ומתחבר גם לפעמים מהפלאפון לאינטרנט . המהירות של האינטרנט בגלישה ובהורדה מאוד איטית !!! - יש לי אינטרנט של 8MB ובמקום להוריד ב-שיא המהירות הוא נופל מ- 100KB ומוריד בדרכ על 40 - 50 או פחות מכך . ואז הגיעו סידרת הניתוקים הרצופה , לא ניתן לגלוש יותר מ- 5 דק' . כל פעם מתחבר ומתנתק . הראוטר נראה לי גוסס לו כרגע .. הוא אצלי חודש או קצת פחות וכבר עושה בעיות . אני לא יודע מה לבדוק בהגדרות של הראוטר ולא רוצה סתם לגעת . כרגע המחשב מחובר ישירות מהמודם והאינטרנט עובד פיקס ! מהירות הגלישה …

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by Black_eagle,

שלום, אני רוצה להקים בבית רשת דרך ראוטר , נכון לעכשיו יש לי שתי מחשבים מחוברים ב ICS עם כבל רשת מוצלב. לא מזמן קניתי מחשב נייד והייתי רוצה לחבר גם אותו לרשת, בעזרת WIRELESS . האם אני יכול להשתמש בכבל רשת המוצלב שלי ולחבר אותו לראוטר ולחסוך כסף בקניית עוד כבל רשת לא מוצלב?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by BandiT,

יש לי מודם eci 312+ b-focus router 312 כאשר הוא עובד בתור חייגן הכל בסדר, ברגע שאני מגדיר אותו שיעבוד בתור ראוטר, אז אחרי כמה זמן האינטרנט מפסיק לעבוד, זאת אומר נגיד המסנגר והאיסיקיו ממשיכים לעבוד אבל לאתרים אני לא יכול להכנס, עד שאני עושה רסטרט למודם וזה חוזר לעבוד, אני הגדרתי את המודם לראוטר לפי הדיסק של בזק, כאשר התקשרתי אליהם להגיד שיש בעיה הם אמרו שהם לא תומכים בראוטרים. אני חושב הבעיה היא בהגדרות של הראוטר, פשוט צריך להגדיר אותו אחרת, יש למישהו מושג איך להגדיר אותו נכון?

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי\דונגל יש לי TP link 1043 האם כרטיס רשת זול בנגיד 60 שקל, יוכל להביא אותי ל 100MBIT? או שצריך להשקיע יותר? לדוגמא: http://ksp.co.il/?select=.263..487..499.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16635&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הדבר היחיד שמפריד בין הראוטר למיקום הרצוי זה קיר אחד, כאשר הציוד צמוד לקירות. זאת אומרת סך הכל הוא צריך לעבור פחות מ 50ס"מ

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by Cupid Me,

חבר'ה בווינדוס ME היתה פקודה שנקראה winipcfg שהיה אפשר לשנות דרכה את ה-IP איך הפקודה הזאת נקראת ב-XP? יש לי גרסת Home והפקודה הזאת נותנת לי שגיאה תודה

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  20. Started by Cheif,

במהלך חדשני ומעורר עניין, מכריזה חברת Seagate על כונן דיסקים עצמאי התומך בחיבור WiFi. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1248

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  21. הייי בניתי שני דפי אינטרנט ואני רוצה להעלות אותם לרשת, יש אפשרות לעשות את זה בחינם ? אם כן,מה הדרך ? שני הדפים כבר מוכנים אני רק צריך איזשהו אתר שנותן אפשרות של WEB HOSTING.... תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  22. שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש וזה המפרט: מעבד Pentium 4D 930 Dual Core - 3.0 Ghz with 2x2MB (4MB) Cache - 65nm - 800Mhz Bus speed - Intel® Virtualization Technology - Fan - Retail box קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA 775 (Pentium 4 and Pentium D) זיכרון 2*512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-G-RH (945P) - DDR2 – ATX כרטיס מסך LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail דיסק קשיח WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II צורב NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (BLACK) DUAL LAYER – BULK כונן דיסקטים SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 – BLACK מארז COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU ספק כוח HEC - HEC-420W…

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  23. Started by dd7,

אני מחובר לאינטרנט 3 מגה אני רוצה לחבר 2 מחשבים למחשב שלי בסה"כ 3 מחשבים המטרה היא אך ורק משחקים ואולי העברת נתונים כמו משחקים 1. מה החלקים שדרושים לי אם אפשר קישורים מאיפה לקנות ? 2. הסבר מקוצר להתקנה... 3. האם אפשר לחסום תגלישה באינטרנט ב2 המחשבים הנ"ל אם כן איך? תודה

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  24. יש לי רואטר של LEVEL ONE הטכנאי של הכבלים סידר לי אותו בהתקנה הראשונה שיעבוד עכשיו מישהו עשה לו RESTART ואני צריך להגדיר אותו שוב לPPTP. הספק אינטרנט שלי הוא בזק בנלאומי הרואטר דגם: FBR-1418TX של LEVEL ONE גירסת FIREWALL: R1.97g2 הגדרתי את זה שאני מנסה להתחבר בSTATIC IP הוא אומר לי את זה (בתמונה) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  25. Started by MosheDo,

יש איזושהי תוכנה שיכולה ליצור Templates לכתובות IP? כלומר אני צריך 2 הגדרות IP שונות במחשב (לדוגמא, אחת של העבודה ואחת של הרשת בבית) שאוכל לקפוץ מאחת לשניה בקלות. ההגדרות ברשתות ארוכות ומלאות מספרים (כמו שהגדרות נוטות להיות ברשת מרובת מחשבים ויישומים) ולכן אין לי זמן ו_כוח_ לשנות ולהגדיר מחדש כל הזמן. מישהו יודע מה יכול לעזור לי? (מלבד צו 8).

• 0 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים