רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני הולך להשתמש ברשת אלחוטית שהיא לא שלי, הולך לשכור דירה ולהשתמש ברשת של בעל הבית על פי חוזה. רציתי לדעת אם יש דרך למנוע ממנו גישה אלי למחשב ולמידע שנשלח מהמחשב שלי. הרי בסופו של דבר הוא שולט ברשת. תודה
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלם לכם, זקוק לעזרה. יצרתי רשת לאחרונה בבית חברי כשמחשב אחד מחובר לראוטר-מודם באופן חוטי עליו מותקנת XP ומחשב שני נייד המחובר לראוטר באופן אל חוטי עם מערכת VISTA X64. עכשיו אני מצליח לזהות את המחשב XP ע"י הVISTA - כלומר השיתוף הצליח. מה שאני מנסה עכשיו זה לשתף את המדפסת שמחוברת למחשב XP הנייח עם הVISTA 64X הנייד. עכשיו מצאתי את המחשב XP דרך הVISTA ואת המדפסת וכשעשיתי connect הוא אמר כי לסרבר אין דרייברים מתאימים למדפסת. כנראה דרייברים של VISTA חסרים. לכן קודם כל הלכתי למחשב שמחובר למדפסת מבוסס XP נכנסתי לprinters and faxes> preoperties>sharing>drivers>add additional drivers ושם ניסיתי לראות מה קורה. עכשיו יש שם אפשרויות לקרוא דרייבר חדש לכל מיני מערכות הפעלה…
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש תוכנה ששולטת על רשת ביתית תוכנה שממש שולטת על הרשת ונותנת לי מידע על מה שקורה ואני מחפש גם תוכנה שאני יכול להכנס ממש למחשב השני שברשת ולשלוט עליו/להריץ סקריפטים שימו לב אני לא מחפש סוסים טרויינים(netbus) וכדומה תודה
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
שלום רב כאמור להכנס למייל ממחשב שהוא לא שלי פרטי, למחוק קוקיז, והיסטוריה ולא לשמור סיסמא. מספיק על מנת להעלים מהמחשב כל זכר לסיסמא שלי?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
רציתי לקנות EDIMAX Router 4port BR-6104K - xDSL אחרי שדיברתי עם המוכר בחנות הוא אמר לי שיש אפשרות שהראוטר יקרוס עם יש הרבה חיבורי משתמשים. הוא הציע לי לקנות ראוטר של 3Com , אני מכיר את החברה ואני יודע שאולי זה באמת יהיה יותר טוב אבל זה יעלה 200-250 שקל יותר.. א. האם שווה לקנות את הראוטר של EDIMAX ויש אפשרות לתקן את זה דרך הראוטר? ב. האם שווה להשקיע עוד 200 שקל ולקנות ראוטר של 3Com ? כמה פרטים לעזרה: המודם הוא SpeedTouch Home הישן של בזק עם החמש נורות לא רשת אלחוטית..
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט ע"י תשתית של הכבלים (HOT ) ספק האינטרנט שאני עובד איתו כרגע הוא:בזק-בינלאומי לאחרונה רכשתי נתב של " EDIMAX" דגם:BR6104K , כדי לחבר באמצעותו רשת ביתית שתכלול כמובן גם גלישה באינטרנט. מייד כשחיברתי את הנתב לרשת, קיבלתי ירידה דרסטית במהירות הגלישה באינטרנט וכן במהירות ההורדה. חיבור האינטרנט שלי הוא:750k , כלומר שמהירות הגלישה וההורדה שלי צריכה להיות כ- 96kb וללא הנתב אני אכן מקבל את המהירות הנ"ל. כשחיברתי את הנתב,צנחה לפתע המהירות לכ- 10k. ניסיתי להחליף ספק אינטרנט , ניסיתי לפרמט את המחשב , החלפתי את הראוטר לחדש , אך הבעיה לא נפתרה. עזרה?!
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יכול להיות שבגלל שאני מחובר לרשת אלחוטית אז מהירות הורדת הקבצים ב-edonkey תיהיה נמוכה יותר.....או שזה לא קשור?
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי! הגיע אלי היום טכנאי להתקנה של אינטרנט אלחוטי. הייתה בעיה שהמודם של אלקטל השחור (HOME TOUCH) כל הזמן יצא מסנכרון. הוא תמיד עשה את זה ובזק היו אמורים להחליף לי את המודם ולפתו ראת הבעהי אבל זה לא פתר שום דבר! יש למישהו רעיונות איך פותרים את הבעיה הזו לפני שאני הולך לצרוח על בזק?
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום יש לי ADSL עם מודם פנימי כאשר שאר המחשבים מקבלים דרך SWITCH את האינטרנט ויש שיתוף דיסקים אני עובר לכבלים ושמעתי כי המודם שלהם מתחבר ישירות ל- SWITCH 1) האם זה נכון ? 2) איך אני חוסם כניסות לרשת בייתית בחיבור כזה? 3) איך אני שולט על המודם של הכבלים? 4) מה עוד נחוץ לי לדעת? בתודה, יהודה
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הם ישנו הבדל משמעותי (או לפחות כלשהו) בין שני נתבים של EDIMAX 6504N לבין 6524N??? ניסיתי לקרוא בתכונות והגדרת ולא מצאתי שום דבר. עובדה ששניהם קיימים בשוק. יכול להיות שהבדל הוא רק במיקום האנטנות? הוספת מרווח בין כניסת WAN לאנטנה C? או שישנם הבדלים אחרים ???
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לאחר שידרוג מווינדוס 2000 והתקנה של מודם כבלים מוטורולה,שרת הDHCP פשוט מאד לא פועל עם הפעלת המחשב ויש להכנס לSERVICES ולבצע START ורק אז המודם תחבר ומקבל כתובת IP. אני לא מוצא אופציה להפעילו באופן אוטומטי בהפעלת המחשב, אני זקוק לעזרה,אם מישהו יודע ויש לו רעיון אני אודה לו מאוד. :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הי אני מחובר ל 012 תשתית הוט יש לי את הבעיה הזו כמה שנים כבר קורה כמה פעמים ביום ל 5 דקות בערך שאני לא יכול להכנס לאתר פשוט האתר נטען ונטען עד שרשום השרת לא נמצא אין לי חומת אש אין וירוסים רוגלות פירפוקס גרסה אחרונה ניסיתי גם להגדיר dns קבוע בנתב חוץ מזה שמוגדר בווינדוס הבעיה היא רק לאתר הזה מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אז ככה..אני מתכנן רשת אלחוטית, ועומדות בפניי 3 החלטות. יש לי מודם ADSL בחיבור USB [לא כרטיס רשת]. ואני משתף 2 מחשבים שנמצאים אחד מעל לשני [מפלסים (קומות) שונים] 1.להחליף את המודם ADSL USB ב ADSL בחיבור כרטיס רשת ב130 ש''ח, ואז לקנות כרטיס רשת אלחוטי (120 ש''ח) , נתב רגיל (265 ש''ח) - EDIMAX . = 515 ש''ח, או פחות אם תמצאו לי משהו ביותר זול 2.לקנות נתב עם מודם ADSL מובנה (הכי זול בKSP זה EDIMAX שעולה 480 ש''ח) + כרטיס רשת אלחוטי (120) = 600 ש''ח, או פחות אם תמצאו לי משהו ביותר זול 3.לקנות את ה"רשת ביתית אלחוטית" של בזק. נתב עם מודם ADSL של חברת eci or rotal or aztec or level one ב (240 ש''ח) 3.א. ומתאם (כמו כרטיס רשת) ב 120 ש''ח 3.ב. כרטיס רשת אלחוטית ב120 ש''ח (אחד מהאופצי…
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היות והראוטר כבר לא משווק בארץ, אני מחפש אלטרנטיבה שתהיה מספיק טובה. הW9970 לא עוזר לי היות ואני צריך חיבור של 1GB\S לרשת הביתית. (הגיע הזמן לחסוך בחשמל ובמקום ולהשתמש במוצר אחד שיהיה גם מודם וגם ראוטר). אילו מוצרים אחרים ניתן להשיג בארץ? (היות והזמנה מאמזון יכול להיות בעיה בעקבות אישורי משרד התקשורת) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
יש לי בעיה של שליחת\קבלת קבצים באי סי קיו עם ראוטר B-FOCUS 270 ROUTER שמחובר למחשב יחיד... מישהו יכול להסביר לי איך אני פותח שם פורטים במיוחד בשביל האי סי קיו? (אני רוצה את 10000-10010 אם זה משנה) תודה מראש RJ
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם... לאבא שלי יש מחשב נייד עם WIN2K ומוגדרת לו הרשת של החברה שהוא עובד. אני רוצה להגדיר לו רשת נוספת של הבית בלי להרוס את ההגדרות של החברה, כדי שיוכל להתחבר לאינט' עם השיתוף ברשת בבית. מישהו יכול להנחות אותי איך? תודה מראש, חציל
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
יש לי בבית ראוטר של EDIMAX והקליטה בחדר המרוחק לא מספיק חזקה ואם אני סוגר את הדלק אין קליטה בכלל (קומה אחת ללא ממ"ד) אני רוצה לקנות ראוטר נוסף שישמש בתור AP, שיתחבר אלחוטית לראוטר הקיים ויתן לי אות נורמלי בחדר הבעייתי... ממדריכים שונים שקראתי הבנתי שחובה שיהיה לו WDS? האם הדבר שתיארתי פה הוא בר ביצוע גם אם הראוטר הקיים די ישן? איזה ראוטר מומלץ עבורי?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
היי, יש לי בזמן האחרון בעיה מוזרה עם STREAMING VIDEO, כמו למשל ב- YOUTUBE. חלק מהפעמים זה פשוט לא נפתח וכותב לי "שגיאה", חלק מהפעמים זה עובד מאוד לאט ונתקע, אבל חלק מהסרטונים זה דווקא פותח בסדר. נראה לי שכבר ניסיתי כל דבר אפשרי, גם עם התמיכה של בזק (יש לי מהירות 15 עם חבילת גיימר). מה אתם ממליצים לנסות? תודה
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היום ביצעתי התקנה של הקושחת צד שלישי DD-WRT Firmware: DD-WRT v24-sp2 (03/19/12) std על הנתב TP-LINK TL-WR1043ND הצלחתי להגדיר כמעט את כל מה שאני צריך למעט הגדרת FTP SERVER שכאן הסתבכתי ולא הבנתי איך מגדירים, אני רוצה להגדיר כמו בגרסה המקורית את שרת ה FTP וגם לספק גישה החוצה מה LAN (כלומר WAN) ואני לא מצליח, נכנסתי תחת services --> NAS ואיפשרתי אותו והגדרתי שם שיתוף, הוא מוביל אותי לאתר אך אני לא מצליח לראות את הקבצים, הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמא ולא משנה מה שהגדרתי לו בדף ההגדרות, הוא לא מקבל כלום, ואני לא מצליח לראות את הקבצים שיש לי בכונן ה USB שמחובר אליו. את הגרסה הזו החלטתי להתקין על מנת לבדוק האם הנתב עובד יותר טוב ויציב מאשר הגרסה המקורית של TP-LINK שעושה בעיו…
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
המטרה היא לקבל כמה שיותר מידע על הניתוקים. עדיף כמובן תוכנות חינמיות אם יש. תודה.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
סליחה מראש אם זה ארוך ומסובך מדי, אני רוצה לפרט כמה שיותר, אבל לא יותר מדי. יש לנו בעבודה אינטרנט שמחובר לסוויץ', באחד מהחיבורים לסוויץ' חיברתי נתב של linksys והפכתי אותו ל-AP (על פי הפעולות של המדריך הנ"ל: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ). הבעיה הנוכחית היא שמדי פעם מסיבה שאני לא מצליח לגלות למה, הרשת במחשבים משתנה מ"רשת 2" ל-"רשת 3". כאשר רשת 2 הינה הרשת שאיתה מצליחים לגלוש וברשת 3- לא. (קובץ מצורף) השאלה היא מה גורם לרשת להתחלף מעצמה, ואיך אפשר לדאוג שתמיד תישאר "רשת 2"? תודה. כמובן שאם צריך מידע נוסף אשמח לענות.. נ.ב. יתרה מזאת, במחשב מסויים מופיעות שתי הרשתות במקביל, אותו מחשב לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
לאחרונה הראוטר שלי EDIMAX BR-6524N החליט שמתחשק לו לקרוס לעיתים תכופות אז מפה לשם שלחתי אותו ל"פיקוק" (היבואן) ושלחו לי ראוטר "מתוקן" אחר ..וגם בו הבעיה המשיכה.. ובקצרה שמתי לב שהבעיה מתרחשת ממש ברגע שאני מוציא את האייפון ממצב שינה . אז לא ידעתי אם לקשר את הבעיה לאייפון או לראוטר , אז הבאתי אייפון טאץ אחר מחבר וגם הוא גורם לראוטר לאותה תופעה (קריסה),כך שהבעיה היא לא במכשיר הספציפי שלי . יש לי פיתרון לבעיה - ברגע שאני מקצה כתובת ידנית לאייפון עם כתובת שהיא מחוץ לטווח הקצאה של שרת הDHCP אז הכל טוב ויפה. אבל ממש מוזרה לי התופעה הזו ותהיתי אם מישהו יכול לשפוך אור על מה יכולה להיות הסיבה? ומה פתאם זה התחיל ביום בהיר ומאז זה ככה - הם עבדו בהרמוניה ביחד כחצי שנה גם בלי הקצאה ידנ…
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהבעייה שאציג היא מטרידה רבים ואשמח אם אקבל תשובה מפורטת כולל הנחיות ביצוע לפיתרון מוחלט. לאחר שחיברנו שלושה מחשבים על xp לadsl באמצאות קינפוג האלקטל לראוטר בתוסתת האב כל מחשב גולש באופן עצמאי ללא בעיות .יש לציין שהפייראול הוסר . הבעייה שאין אפשרות להתקשרות דו כיוונית בתוכנות וידאו ואודיו כגון המסנגר או האי סי יו טו . או כל תוכנה מהסוג הזה . שמעתי הרבה תשובות הרבה גירסאות ניסיתי ואין פיתרון . האם קיים פיתרון שכל אחד משלושת המחשבים יוכל להשתמש בתוכנות ההתקשרות שציינתי . אודה מאד למי שיסייע לי בפיתרון ובהדרכה.. תו…
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-