רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
הגיע אלינו כרגע מכתב שאומר שהמבצע המשולב של יס + תשתית אינטרנט עומד להגמר, ואח"כ אנחנו נשלם לבזק 82 ש"ח על תשתית 1.5M. אני מודע לזה שזה מוגזם, והם מצפים כנראה לטלפון שיסדיר איתם מחיר חדש \ התחייבות. בכל אופן, מה המחירים שאפשר להשיג כרגע? תשתית 1.5 ו-2.5 מגה רלוונטיות בשבילי. המחירים שמפורסמים רשמית באינטרנט הם די גבוהים http://www02.bezeq.co.il/Internet/FastInternet/intsale/Pages/surfingpacks.aspx http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3065〈=he בבזק 62 על 1.5, 82 על 2.5 בהוט 49 על 1.5, 69 על 2.5
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
היי יש שני נתבי VDSL שתומכים במהירויות האלו. מה ההבדלים בינהם ? http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq תודה
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום. אני מתחבר לאינטרנט עם חייגן של ברק שהורדתי מהאינטרנט. אני רוצה לחבר עוד מחשב ברשת, אבל נאמר לי שכבר לא אוכל להשתמש בחייגן הזה אלא אצטרך חייגן "רגיל"-שעליו אצטרך לקבוע את ההגדרות לרשת. האם זה נכון ?
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני צריך לעשות בעין שני מחשבים רשת ושהארדיסק על אחד מהם יהיה משותף גם לשני כזה שהוא יוכל לגשת אליו מ"המחשב שלי" והכל... כונן רשת כזה איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
לאחר שידרוג מווינדוס 2000 והתקנה של מודם כבלים מוטורולה,שרת הDHCP פשוט מאד לא פועל עם הפעלת המחשב ויש להכנס לSERVICES ולבצע START ורק אז המודם תחבר ומקבל כתובת IP. אני לא מוצא אופציה להפעילו באופן אוטומטי בהפעלת המחשב, אני זקוק לעזרה,אם מישהו יודע ויש לו רעיון אני אודה לו מאוד. :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אז ככה. איזה גירסא של TOMATO להוריד מהאתר ? http://www.polarcloud.com/firmware ולמה יש שם TAB של FIREFOX שיש שם גם גירסאות? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהגדרת ראוטר אלחוטי של 3COM הוא מיועד לחבר 2 מחשבים כרגע ועוד מחשב נוסף בעתיד. כל המחשבים הם נייחים ונמצאים באותה הדירה במרחק של 5 מטר מקסימום אבל עם כמה קירות באמצע (אין חדרי ביטחון או משהו) הראוטר משדר בתקן 802.11G ואני צריך לדעת כמה דברים 1. האם אני יכול לחבר את הראוטר אך ורק למודם (זה מודם ADSL, שחור ששוכב במאוזן. הייתי כותב דגם אבל זה לא ליידי) ולכל מחשב לחבר רסיבר אלחוטי שיקלוט את האות? אם כן, כיצד אני עושה את זה? 2. איזה רסיברים בדיוק אני צריך? האם משהו כזה יתאים לצרכים שלי? 3. הרעיון הכללי הוא להגדיר את המחשבים ככה שיהיה רק אינטרנט בלי שיתוף רבצים. האם זה אפשרי על שלושה מחשבים? האם אני צריך להגדיר את אחד המחשבים בתור השרת ואת השאר בתור קלי…
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
השאלה שלי היא אם אני קניתי מקלדת מלוג'יטק וקיבלתי אותה עם משדר USB של Bluetooth וקניתי אחריה גם עכבר של לוג'יק גם עובד ב Bluetooth האם אני יכול לחבר מקלט אחד והוא יקלוט את שניהם או שלכל אחת צריך מקלט?
-
- 14 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי,ברשותי כרגע אינטרנט 1.5 מגה. עכשיו,יש לי שלוש מחשבים בבית,כולם פועלים כל היום עם ראוטר של LEVEL ONE,וכאשר אני רוצה לשחק באיזשהו משחק רשת יש לי לאגים מטורפים. רציתי לשאול,בכמה אני צריך לשדרג את האינטרנט שלי בשביל שלא יהיו לי לאגים,או אם יש דרך להגביל או לסדר את זה. אם אני צריך לשדרג,בבקשה תעזרו לי ותסבירו לי איך. הספקית שלי - 012. החברה - הוט.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי ALCATEL SPEED TOUCH HOME שבזמן האחרון עושה בעיות (מאבד תקשורת למחשב, מנתק את החייגן, לפעמים גם לא ניתן לשלוח לו פינגים למשך דקה-שתיים וכו...) הציעו לי ללכת לבזק סטור לקחת איזה מודם ADSL שאני רוצה, השאלה איזה הכי כדאי... אז השאלה שלי אליכם, א. באיזה מודם אתם משתמשים ? ב. מה דעתכם על המודם ומה החסרונות שמצאתם בו עד כה ? המודם כנראה שלא ישמש כראוטר, אבל במוקד האינטרנט של בזק נמסר לי שיש הרבה מאוד דגמים בעייתיים גם כמודמי ADSL ולא כדאי להתקרב לחלק גדול מהציוד של בזק סטור... תודה רבה על שיתוף הפעולה (:
-
- 14 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לאתר torec.net ולא מצליח אם אני לוקח את המחשב לחבר ומנסה להיכנס אני כן מצליח כלומר הבעיה היא לא בהגדרות של המחשב כמו כן אין לי ראוטר אז לא יכול להיות שהוא מונע את הגישה מה כן יכול לגרום לזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
גם בכתבה בYNET וגם בכתבות קודמות בעיתונות הכתובה והאלקטרונית, נראה כי מתקרב זמן בו ספקי האינטרנט רוצים להעביר את הציבור המשלם (שזה אנחנו) למודל של תשלום על פי תוכן - משמע, ככל שאתה מוריד יותר אתה משלם יותר. אני רואה בזה אי צדק, ממספר סיבות: 1. התשלום שאנחנו משלמים היום גבוה משמעותית מזה שמשלמים בחו"ל (ארה"ב ואירופה), והתמורה נמוכה גם כן. 2. אנחנו לא מקבלים פיצוי על תקלות בתקשורת שקורות, ולא לעיתים רחוקות, אז אין שום סיבה שהם יקבלו פרס על אי קיום תקשורת תקינה בצורה של עליית רווחים בלתי מוצדקת. 3. אם להיות כנה, רוב תעבורת התקשורת ה"מהירה" בארץ היא של תוכנות לשיתוף קבצים, וזו גם הסיבה המרכזית אם לא היחידה לחיבור לאינטרנט מהיר.. כך שאם הם הופכים אותה ללא כדאית כלכלית, אין שום…
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן אממם יש לי שני מחשבים בבית וראוטר של DLINK אני רציתי שמחשב אחד (Aהוא לאפטופ) יהיה מחובר אלחוטי עם הראוטר (כאילו יש אפשרות כזאת) אבל לא הצלחתי והתייאשתי אז אני עכשיו מנסה ששניהם יהיו מחוברים דרך הראוטר עצמו אז חיברתי את המחשב שלי לכניסה מספר 2 ואת הלאפטופ לכניסה מספר 4 (כי 1 ו2 דפוקים) ואת האינטרנט לחיבור WAN אבל אין אינטרנט עשיתי שיהיה רשת בין המחשבים וגם המחשב שלי זיהה ברשת את הלאפטופ אבל אין אינטרנט יש אינטרנט GETWAY שמחובר על 10MBPS אבל אני מנסה להיכנס לאתרים וזה אומר לי שאין חיבור לאינטרנט כלומר הדבר היחידי שהראוטר עשה זה שהמחשבים יהיו ברשת אבל אין להם אינטרנט ניסיתי לעשות ריסט לראוטר אבל זה לא עזר אולי זה בגלל שהכבלים מוצלבים\לא מוצלבים?
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להתחבר למצלמה שלך בבית, ממקום אחר ולראות מה קורה בחדר שלך ? פעם ידעתי איך עושים את זה, אבל שכחתי.. תודה
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
סליחה מראש אם זה ארוך ומסובך מדי, אני רוצה לפרט כמה שיותר, אבל לא יותר מדי. יש לנו בעבודה אינטרנט שמחובר לסוויץ', באחד מהחיבורים לסוויץ' חיברתי נתב של linksys והפכתי אותו ל-AP (על פי הפעולות של המדריך הנ"ל: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ). הבעיה הנוכחית היא שמדי פעם מסיבה שאני לא מצליח לגלות למה, הרשת במחשבים משתנה מ"רשת 2" ל-"רשת 3". כאשר רשת 2 הינה הרשת שאיתה מצליחים לגלוש וברשת 3- לא. (קובץ מצורף) השאלה היא מה גורם לרשת להתחלף מעצמה, ואיך אפשר לדאוג שתמיד תישאר "רשת 2"? תודה. כמובן שאם צריך מידע נוסף אשמח לענות.. נ.ב. יתרה מזאת, במחשב מסויים מופיעות שתי הרשתות במקביל, אותו מחשב לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
עוד חבילה אפשרית היא מהירות הורדה של 1.5 מגה ומהירות העלאה של 512K שהמחיר של חבילה זאת עוד נשמע הגיוני אם המחיר שמפורסם כולל ספק . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3146848,00.html
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת אלחוטית- ראוטר של D-LINK Dl-524 . שלושה מחשבים. שניים מהם עם XP64 וכרטיסי רשת USB של EDIMAX, ואחד נייד של HP עם VISTA. כשאני מחבר את אחד המחשבים ישירות למודם של הכבלים TERAYON TJ715 המהירות עובדת אחלה (320 ק"ב בממוצע). מהרגע שהראוטר מתחבר קורים אחד משני דברים- או שהמהירות יורדת לממוצע של 25 ק"ב, או שהוא מתחיל להעלות דף אינטרנט ואז נתקע באמצע... אני לא ממש מבין בכל הנושא, אבל נראה לי שהגיוני שהבעיה היא בראוטר...אז..מה לעשות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לפנות ללקוחות אורנג' שמנויים בשירותי האינטרנט שלהם, כדי לשאול אם בשבועיים האחרונים, ובמיוחד בשלושת הימים האחרונים אם הם מרגישים איטיות מחרידה במהירות הורדה, דבר שמתבטא באופן מאוד ברור במהירות ההורדה בביטורנט וכדומה. אודה לכם אם תענו לי ותעזרו לי בזה. *אני כבר אחרי פנייה לתמיכה הטכנית שלהם, וכמובן שהם דחו מכל וכל טענות שהבעייה אצלם ולא אצלי.
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
:o [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום! אני ראסטה-רפי ואני חדש פה חיפשתי בפורומים תשובה לשאלה אבל לא מצאתי ולכן אני פותח אותה בפניכם: האם אתרים יכולים לקרוא את כתובת ה-MAC שלי? אילו גורמים חוץ מנתב \ מחשבים ברשת מקבלים גישה לכתובת זו? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה שהאינטרנט פשוט מתנתק בשלב מסוים בלי שום קשר לכלום. מתי זה קורה? עד היום השתמשתי במודם ואליו חיברתי סוויטצ', שאליו חיברתי שני מחשבים. אחד מהם, שזה שלי, פשוט תמיד מתנתק בלי הסבר ובלי שום קשר לשום פעולה. פשוט האינטרנט מפסיק לפעול עד שצריך לנתק ולחבר את הסוויטצ' מהחשמל. (אם זה מחובר ישירות למודם זה לא קורה! [בלי מחשב אחר שמחובר גם]). ניסיתי המון סוויטיצ'ים וראוטרים, עכשיו אני בכלל עם ראוטר RTA 1025 שיש לו כמה חיבורים בלי סוויטצ'ים - וזה גם קורה! זה קורה כשגם המחשב השני מחובר, ונראה לי שיש מצב ששמתי לב שזה קורה כשמכבים את המחשב השני ואז האינטרנט אצלי משום מה מתנתק.
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, הגעתי למצב שבו ארבעת החיבורים בראוטר לא מספיקים לי ויש צורך בעוד לפחות 2, החלטתי לקנות SWITCH על מנת לפתור את הבעיה אך עקב זאת שלא יצא לי להשתמש בדברים כאלו בעבר לא ממש יש לי מושג מה לקנות. סך הכל מדובר פה על משהו בסיסי ביותר אני לא ממש רואה סיבה להשקיע בזה יותר מדי כסף כך שגם הסוגים הזולים הולכים, מה שכן מדובר פה על חיבור מכשירים שאמורים להזרים תכנים מהרשת כך שחשוב שלא יהיו נפילות עקב עומסים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה "התחדשתי" בהוטבוקס. לצערי, בחלק מהבית הקליטה לא מספקת, וכדי לשפר אותה החלטתי להשתמש בAP שיש לי מדגם TP-Link TL-WA501G. הבעיה היא שכשאני מנסה להגדיר אותו כReapeter אני לא מצליח לשנות את הגדרות האבטחה שלו כדי שיתאימו להוטבוקס (WPA2). למישהו יש מושג איך להגדיר את זה כדי שיעבוד בלי לוותר על האבטחה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
קניתי ראוטר חדש כמו שכמה המליצו עליו פה בפורום ediman 6204WG... עכשיו כשאני מוריד משהו מהאינטרנט תוכנה/משחק/עידכון זה מוריד לי ממש לאט ואני לא יודע מה לעשות... מה אני יכול לעשות במצב הזה איך אני מסדר תעיניין ? נ.ב אני משתמש דיי הרבה בטראקרים של טורנטים עכשיו בתוכנה הפורט שלי הוא 62520 ובראוטר הגדרתי אותו פורט אך עדיין יורד לאט מה עושים במצב הזה ?
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-