עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני שוקל מעבר להוט, ואין הרבה מידע על המודם-נתב שלהם (אמביט). מקצת המידע שקראתי המכשיר לא להיט. אם אקח מהם ראוטר (אם בכלל יש) אשלם עליו "שכירות" ובסוף אצטרך להחזיר אותו. אם אני משלם אני רוצה שישאר שלי. אז אני מחפש מודם-נתב או נתב שיתחבר למודם שלהם, ברמת מחיר של 200 ש"ח. אין לי דרישות גבוהות, רק אבטחה סבירה וקליטה טובה, רצוי בתקן 150\300 mb (אם כבר מתחדשים, אז גם מתקדמים). יש לי 4 מחשבים בדירה של 80-90 מ"ר. בלי ממ"ד. אשמח לעזרה ממי שמתמצא. תודה.

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  2. שלום יש לי מחשב בעיר X ועליו מותקנת תוכנה, ואני צריך שאותה תוכנה תיהיה אלייה גישה (לא עניין שלי הגישה לתוכנה עצמה, החברה של התוכנה דואגת לזה) ממחשב בעיר Y , אני רוצה לדעת אם אני אמור לעשות את זה דרך vpn או דרך remote desktop? ואיך בדיוק אני עושה את זה משלב א' ועד ת', אם אפשר מדריכים מפורטים זה יהיה מצויין כמובן שאין לי בעיה לחפש בעצמי רק שאני לא כ"כ בטוח מה אני אמור להגדיר במקרה הזה. המחשבים עובדים על win 7 ultimate והמהירות אינטרנט היא 5MB ו10MB.

3. המניאקים חוסמים, ולי אין מה לעשות בחלונות המוגזמים במערכת. האם יש דרך לעקוף את זה (חוקית ולא חוקית)? האם יש דרך להגיע איתם להבנות (אני לא מתגורר במעונות)? אני מדבר על STEAM, ועל גיימינג קליל בנטבוק (1215N)..

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  4. בזמן האחרון האתר של תפוז מקרטע אצלי לגמרי, פעם זמין פעם לא זמין. חשבתי שזו בעיה אצלי, ולכן עשיתי כל מה שניתן כדי לפתור אותה, ללא הצלחה. בדקתי גם במחשבים אחרים (יוזרים שונים של בזב"ל) וגם שם יש את הבעיה הזו, מה שמשותף לכולם שהם מחוברים ע"י בזב"ל. האם הבעיה קיימת גם אצלכם עם תפוז ?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by mrraz,

אני מנסה להשיג אותם מהבוקר והדבר היחידי שעונה שם זה התקליט

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by Drazick,

מישהו יכול לחוות דעה על המוצר? השוואה אל מול האלקטל? מה עדיף? מה כדאי... מי יש לו ביצועים טובים יותר? כאלה...

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by tal,

יש לי רשת ביתית של שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכבל מוצלב כמו כן יש לי שיתוף של ADSL שני המחשבים הם יחסית חדישים, ותומכים בפונקציית WAKE ON LAN גם הכרטיסי רשת שיש לי תומכים בפונקציה הזאת בשני המחשבים יש לי WIN_XP PRO SP1 רציתי לדעת איך אני משתמש ב WAKE ON LAN איך אני גורם למחשב המארח להידלק/להיכבות ע"י שליטה מהמחשב האורח ואיך אני מבטיח שאף האקר משועמם לא ידליק לי פתאום את המחשב כשאני לא בבית האם אני צריך ציוד מסוים ?? תודה טל

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by DJO,

החלטתי שנמאס לי לחכות. אני רוצה אינטרנט מהר ועכשיו, אני יודע שהיו על זה מגוון דיונים אבל אשמח לראות את דעתכם מתפלגת בסקר. אשמח אם תוסיפו את החבילה שלדעתכם הכי טובה ואת הספק. תודה =]!

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by SEangel,

המודם הפנימי של CNET מתאים לADSL בארץ?

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  10. Started by Necessary_Evil,

שלום ושנה טובה לכולם... לאבא שלי יש מחשב נייד עם WIN2K ומוגדרת לו הרשת של החברה שהוא עובד. אני רוצה להגדיר לו רשת נוספת של הבית בלי להרוס את ההגדרות של החברה, כדי שיוכל להתחבר לאינט' עם השיתוף ברשת בבית. מישהו יכול להנחות אותי איך? תודה מראש, חציל

11. שלום, בזמן האחרון נתקלתי הרבה פעמים בשאלה הבאה: "איך אני יכול לנתב התחברויות על פורטים מסוימים למחשבים ברשת עם מודם איי די אס אל פרוץ" או בקיצור "איך לעשות שאני יוכל לקבל קבצים \ לפתוח שרתים שונים עם מודם פרוץ", לכל מי ששאל, הנה התשובה: 1. התחברו למודם על Telnet (לכתובת 10.0.0.138) 2. אל תכנסו למצב Expert! 3. לאחר הופעת הלוגו כתבו nat עכשיו יש 2 אפשרויות, או לפתוח שרתים מסוימים על מחשבים מסוימים ברשת, או לעשות שכל ההתחברויות יועברו אוטומטית למחשב מסוים ברשת. לאחר כתיבת nat: כדי לנתב אוטומטית את כל ההתחברויות למחשב מסוים: כתבו defserver addr IP (את IP החליפו בכתובת ה- IP של המחשב שאליו אתם רוצים לנתב את ההתחברויות) לאחר מכן לחצו Enter כתבו Save לחצו Enter סגרו את החלון. כד…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by ET,

ברק או בזק בינלאומי? הם מציעים את אותה החבילה במבצע של יס (1 מגה) באותו מחיר. איזו ספקית אמינה יותר (נפילות שרתים,שירות לקוחות,פינגים,התנתקויות...)?

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  13. Started by blue24,

התקנתי ראוטר שיאומי בבית והפכתי את הראוטר vtech של בזק ל-bridged. התהליך היה די פשוט אבל נותרתי עם בעיה רצינית - אחרי הפסקת חשמל או כיבוי, יש הגדרה ספציפית ב-vtech של lan group שמתאפסת, וזה גורם לאינטרנט להפסיק לעבוד. מישהו מכיר? מצרף צילום של ההגדרה

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  14. שלום יש לחברה שלי ראוטר אלחוטי TP-LINK tl-wr641g, והיא מחוברת לאינטרנט בכבלים/אינטרנט זהב (עם חייגן). הראוטר מוגדר להתחבר לאינטרנט אוטומטית, והמחשבים מחוברים דרכו. הבעיה היא שאני לא מצליח לבצע כל מיני פעולות כמו להגיב בפורום או להתחבר לג'ימייל (זה נראה כאילו הפעולות האלה נחסמות ע"י הראוטר - הדפדפן פשוט מחכה עד שהוא מקבל timeout). הקטע המוזר הוא שאם אני מתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן ("בנוסף" לחיבור הקיים כבר), אז הכל עובד באופן תקין. הבעיה קורה בשני המחשבים, שאחד מהם מחובר באופן חוטי והאחר אלחוטי. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה!

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  15. הי קיבלתי ראוטר חדש של linksys 54 gl ואני אמור לחבר אותו לכבלים רציתי בבקשה עזרה בהגדרות ראשוניות

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  16. Started by yaakov,

מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה אניטרנט אלחוטי במחשב הנייד וגם במחשב הנייח שיש לי בבית באותו הזמן

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  17. Started by shifmoney,

אהלן חבר'ה, אני חדש כאן ושאלה בפי. מקווה שזה רלוונטי ולא נוגד חוקי פורום למיניהם. אני מנסה כבר כמה זמן להוריד סרטונים מיוטיוב באופן שבו אוכל לערוך אותם [כלומר- פורמט AVI בעיקר] אבל אני נתקל כל הזמן בקשיים. אתם מכירים אולי דרך טובה ויעילה להוריד סרטונים משם? אני פשוט כבר עובד עצות ונתקע כל הזמן. תודה מראש. אגב, אני מקווה שתענו לי על השאלה במהירות האפשרית, פשוט זה דיי דחוף.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  18. יש לי בעיות עם הכרטיס רשת כאשר אני מעתיק קבצים למחשבים אחרים. המהירות פתאום יורדת מתחת למגה (במקום 10-11 מגה) אני חושש שמדובר בכרטיס רשת דפוק. איך אני יכול לבדוק את התקינות שלו?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by smulikon,

היי הקמתי אתר אינטרנט ב WIX. עכשיו יש לי שאלה: יש שם אפשרות לשים תמונה ושלחיצה על התמונה תוביל אל קישור כלשהו : לינק לדף אינטרנט למשל . אני מעוניין לשים תמונה של תיבת אימייל ושלחיצה על התיבה תיפתח חלון לשליחת אימייל. איזה קישור אני יכול לשים שם? יש אתרים למשל שכשלוחצים על הכפתור של האימייל נפתח אוטומטית האאוטלוק .

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  20. יש לי 2 מחשבים אחד מחובר לראוטר (tp-link wr340g)דרך כבל רשת והשני דרך כרטיס רשת אלחוטי (tp-link wn353g) כשאני אני מתחבר למחשב השני (זה עם הכרטיס רשת האלחוטי) באמצעות RDP גם אם זה מהמחשב הראשון וגם אם זה ממחשב שמחוץ לרשת, אז המחשב השני מתנתק לכמה שניות , המסך ב- RDP קופא לכמה שניות ואז חוזר לעצמו זה קורה אך ורק בעת חיבור למחשב באמצעות RDP דבר נוסף באותו מחשב מוזנת כתובת IP סטטית המחשב מריץ WIN-XP מה הסיבה לכך? ומה הפיתרון? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה שהתחילה לפני מספר ימים. אני גולש עם תשתית של בזק במהירות 2.5 ועם בזק בינלאומי. יש לי מודם רשת מסוג DSL 600E. לפני מספר ימים האינטרנט התנתק מעצמו כמה פעמים. למחרת, זה קרה שוב אבל לא הצלחתי להתחבר אחרי זה. רק אחרי אתחול של המחשב וניתוק המודם מהחשמל, הצלחתי להתחבר שנית. כאשר לא הצלחתי להתחבר, הופיע לי אייקון קטן של שני מחשבים ועליהם משולש צהוב עם סימן קריאה והיה כתוב: local area connection, limited or no connectivity כאמור, אחרי ניתוק המודם מהחשמל, זה חזר לעבוד ונעלם האייקון. האינטרנט עבד יפה כמה ימים, ומאתמול, שוב מופיע האייקון הזה, אולם האינטרנט עובד בסדר במקביל להופעת האייקון. פרט נוסף שאולי קשור ואולי לא, הדבר המשמעותי היחידי שעשיתי פחות או יותר ממש לפני…

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by yonir,

אני מעוניין לקנות נתב שהמטרה העיקרית שלו היא חיבור קווי של שני מחשבים לאינטרנט ובינהם. הבנתי מהסתכלות על שרשורים אחרים שהיום אין כמעט נתבים חוטיים בלבד ושעדיף כבר לקנות נתב עם חיבור אל-חוטי (מה שבכל מקרה לא יזיק במקרה הצורך בעתיד). האם יש עוד פרמטרים שכדאי להיות מודע אליהם בקניית נתב (אפשרויות שאני אולי ארצה/ לא ארצה) ? מה אתם ממליצים למטרה זאת? תודה

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  23. שלום בחודשים האחרונים אני נתקל שוב ושוב בלקוחות שלי שלא מקבלים אימיילים כבדים (5 מגה וכדו') שאני שולח להם. יצויין כי האי מייל לא חוזר אלי ואף לא הודעה שהאי מייללא נשלח היטב. הלקוחות הם אנשים שתמיד קיבלו ממני אי מייל ואין שום בעייה בשליחה (טעות בכתובת וכדו'). גם אני לא מקבל לעיתים אי מיילים שאחרים שולחים לי. למשל היום, שלחו לי מבזקאינט אי מייל והוא לא הגיע לאאוטלוק אקספרס 6 שלי. לוואלה הוא כן הגיע! האם זה מוכיח כי יש בעיות עם השרתים של נטויז'ן. אני חושד בכך הרבה זמן. דיבוריי עם נטויזן לפתרון הבעיה לא עוזרים.

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by amirn,

יש לי שני מחשבים, אחד מחובר לאינטרנט בכבלים (המודם מחובר לכרטיס רשת ON BOARD) והשני כרגע ללא שום חיבור רשת (יש לו כרטיס רשת OB). המרחק בין המחשבים כ-15 מטר. מה אני צריך לקנות כדי שאוכל לחבר את שני ההמחשבים ברשת אלחוטית שכוללת שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט? (אני מעדיף חיבור USB חיצוני ולא PCI אם ניתן) המלצות למוצרים הנ"ל במחיר סביר (כמה אמור לעלות התענוג הזה....? ) תודה

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by PhoenixBoy,

לכל מי שלא יודע אפשר להרשם לדומיין info בחינם עד סוף החודש באתר הזה: https://www.domaindiscount24.net/?page=info_promo הבעיה היא רק שלא הבנתי איך נרשמים אבל יש כבר הרבה שנרשמו. מי שיוכל לעזור לי אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים