רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני יכול רק מתאם USB, בחנות שקרובה לבית ובעלות של עד 130 שקל זה מה שראיתי באינטרנט http://kravitz.co.il/?CategoryID=394&ArticleID=1276 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2502&CatCode=60 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11606 אשמח לשמוע המלצות נוספות. נ.ב. אני צריך לקנות מחר
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראווטר בבית, אני רוצה שתיהיה אפשרות לגלוש אצלנו בצימרים. המרחק הוא כ40-60 מטר, יש הפרדה של שתי קירות בבית + קיר עץ של הצימר. אני יכול למקם את הרפיטר בין הבית לבקתה - ככה שמה שמפריד בין הרפיטר אל המחשב יהיה חלון וקיר עץ עם בידוד של הבקתה. ניסיתי רפיטר שבזק נתנו לי ולא קלטו כמו שצריך, יש לכם משהו שיכול לעבוד? תודה לעוזרים (:
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
אז כבר מזמן מזמן שידרגתי את האלקטל שלי ואני זוכר שדווקא לפני חודשים מספר הייתי מסוגל לארח משחקים. 1. ה Firewalling במודם מכובה. 2. אין לי Personal Firewall מותקן כרגע. 3. בממשק הטלנט של המודם עשיתי ב nat: defserver addr 10.0.0.1. מה אני חושב שזה יכול להיות: שאריות של פיירוול אחר שהיה מותקן אצלי פעם (והיו כאלה לא מעטים לצערי) - כלומר אחד הפיירוולים, בזמן ההסרה "שכח" לאפשר פתיחת פורטים מסויימים. - רק השערה. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום יש לי היסטוריה די מרה בנתיים עם ראוטרים אצלי בבית, כאילו הם ממש לא אוהבים אותי היה לי את הlinksys wrt54g שבהפסקת חשמ אחד החליט למות (שני יציאות רשת ויציאת הwan) הפסיקו לעבוד, מאוחר יותר הוא הפסיק לעובד בכלל קניתי את הDIR-300N אבל הקליטה שלו הייתה נוראית והוא עבד נורא באלחוטי (ברמה שמחשב שני מטר מהראוטר לא יכל להראות סרטון ביוטיוב בלי להתקע כל שניה) ולמרות שעוד יכלתי לחיות עם זה קצת זמן ועשרות נסיונות לסדר את זה (עם הצפנה, בלי הצפנה, החלפת לקושחה dd-wrt) החלטתי שנמאס לי הבאתי ראוטר אחר שהיה לי מהמעונות (edimax br-6204wg) לבדוק אם זה בעייה מיוחדת או סתם בגלל הראוטר, והוא קולט נפלא אבל הוא כל הזמן מתנתק אז עכשיו מכיין שאני צריך להחזיר את הedimax וגם ככה הוא עושה בעיות א…
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום רציתי שתמליצו לי על כרטיס רשת בסכום של עד 150 שקל. הוא עתיד להתחבר לראוטר של בלקין וחיבור רשת של 10 מגה.שכמה שפחות יתחמם וטווח קליטה גבוה ללא ניתוקים מרובים. אם אפשר יותר מדגם אחד. תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי את הראוטר שציינתי וחיברתי אותו אל המחשב , יחד עם המודם (עם כבל רשת ולא אלחוטי) האינטרנט שברשותי עובד על תשתית HTOT וספק 012 ביצעתי את כול ההגדרות הנדרשות ע"מ ליצור חייגן בראוטר (פעם כ PPTP ולאחר מכן גם L2TP) החייגן עושה רושם שהוא עובד מצויין ומצליח ליצור התחברות ותקשורת (מושך כתובת אייפי דינמית מהספקית) אך למרות הכול האינטרנט אינו עובד... הראוטר יושב בכתובת 192.168.0.1 / 255.255.255.0 המחשב הגדרתי (גם בעזרת DHCP וגם באופן סטטי) כ: 192.168.0.2 / 255.255.255.0 , שער ברירת המחדל הינו כתובת הראוטר... וכן ישנו חיבור בין הראוטר למחשב (מצליח להיכנס לפאנל ניהול שלו, ומצליח ליצור פינג) לא משנה מה ניסיתי עדיין לא מצליח לגלוש, ולא מצליח לשלוח פינגים לשום אתר. …
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
לא מזמן עברתי לHOT עם ברק גם ב1.5M אבל זה יותר איטי איך אני יכול לדעת מה הקצב שאני באמת מקבל ?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט בכבלים, והמודם הוא THOMSON RCA שמתחבר למחשב באמצעות חיבור USB, יש הבדל עם אני יחבר אותו ל-USB1.1 או ל-USB2.0? אני ירגיש הבדל במהירות הגלישה? מפני שחברתי את המודם למחשב חדש שהתקנתי האינטרנט ממש אבל ממש טס, ובמחשב הזה היה לוח GIGABYTE GA-7VAX שיש לו USB2.0, השאלה האם זה קשור ב-USB או במשהו אחר? אז לקנות כרטיס PCI TO USB2.0? תודה מראש, מתן.
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
איזה קטע כבר שבוע שלם שמתי לב שמהירות ההורדה שלי היא של 5m ואני בכלל מנוי ל2.5m בהתחלה חשבתי שזה סתם משהו זמני אבל עשיתי בדיקות כבר כמה ימים וזה פשוט 5M הנה הוכחה למי שלא מאמין
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני פותח פורטים בנתב הזה. בנתב הקודם שלי פתחתי באמצעות NAT שאליו הגעתי ב - telnet. לא מוצא בsetup הגרפי שלו מקום שפותחים פורטים. תודה
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי מחשבים מחוברים דרך נתב, אחד ראשי שמשמש כgateway למחשב השני. השיתוף של האינטרנט עובד, פרט לכמה אתרים ספציפיים (האתר של Nvidia אחד מהם) שעובדים בראשי ובמשני לא. ניסתי לבטל firewalls למיניהם, לשחק בהגדרות של האינטרנט, ריסטוטים ולהגדיר מחדש, ללא הצלחה. איך לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בין לאומי והוט ואני מחובר ישירות למודם ללא חיגן
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
לכל חברי הפורום שלום! רציתי לקבל המלצות לנתב שיעבוד מממ"ד. אם אפשר עד 450 ש"ח. התשתית שיש לי זה כבלים. תודה
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום. מחר אני קופץ לבזק להביא ראוטר חדש. בעיקרון אני חושב שאלו הדגמים שהם מספקים: http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx אני דווקא רואה שיש שם D-LINK ו-Netgear. ונאמר לי שאני יכול לבחור איזה דגם שאני רוצה בהחזר מלא. מה הכי טוב שם?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
טוב חברים אחרי חיפוש וקריאה בנושא הנה השאלות. אני רוצה WPA + MAC, יש 2 מחשבים אלחוטית ומחשב אחד מחובר חוטי. ראוטר נתב - B-focus 352+ אנטנה 1 תומכת עד 256 WPA תומך wep כמובן אנטנה 2 תומכת עד 128 WPA תומך wep כמובן עכשיו לגבי ה MAC אני מברר אותו בשורת הפקודה ב IPCONFIG/ALL וזה רשום תחת השם physical address? source - זהו מספר המאק של המחשב שאני מרשה לו להתחבר? destination - מה אני צריך לרשום שם? protocol- איזה לבחור ? mode - להרשות מין הסתם למאק שאני מוסיף נכון ? עכשיו לגבי הWPA במה אני בוחר ב PSK או ב 802.1X או שצריך את שניהם ? SIPA - מה צריך למלא בשדה ? port - לא לגעת ? secret - מה למלא? string - הססמא המתבקשת נכון? תודה למי שיעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
3 פורטים שפתחתי לאימיול ולביטורנט, נחסמו אחרי שהתקנתי 2 תוכנות פירוול. לפני שהתקנתי אותם הפורטים היו פתוחים. אחרי שהמחקתי את התוכנות הפורטים נחסמו. בדקתי אם דרך הראוטר הפורטים עדיין פתוחים - והם פתוחים. איך אני יכול לברר מה חוספ אותם? דרך מקצועית דרך תוכנה אולי? משהו? תודה לעוזרים compman112
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להקים שרת משלי כדי שאני יוכל לשתף את הקבצים שלי עם חברי וכדומה... הבעייה שאני לא ממש מבין בעניין, אז אם מישהו יכול לתת לי הסבר, כמה עצות, ואולי למצוא לי איזה מדריך טוב שאני יוכל ללמוד ממנו, אז בבקשה אני מחכה לכם. תודה רבה מראש! ממני דודי.
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי יש שני נתבי VDSL שתומכים במהירויות האלו. מה ההבדלים בינהם ? http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq תודה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 3COMאני לא מצליח להתחבר דרכו לרשת של הכבלים למרות שקינפגתי אותו לL2TP הוא לא מקבל כתובת לא מצליך להתחבר הגרסה שלו היא המעודכנת ביותר הצילו הצילו הצילו
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם... לאבא שלי יש מחשב נייד עם WIN2K ומוגדרת לו הרשת של החברה שהוא עובד. אני רוצה להגדיר לו רשת נוספת של הבית בלי להרוס את ההגדרות של החברה, כדי שיוכל להתחבר לאינט' עם השיתוף ברשת בבית. מישהו יכול להנחות אותי איך? תודה מראש, חציל
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשתף קבצים ברשת- האפשרות אפורה ואי אפשר לסמן:
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי ראוטר\מודם של בזק מסוג: rotal rta 1025W 1. Edimax EW-7318USg 54Mbps USB 2. D-Link DUB-E100 Fast-Ethernet 10/100Mb האם הדגם השני תומך באנטנה חיצונית? תודה!!
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב שהמטרה העיקרית שלו היא חיבור קווי של שני מחשבים לאינטרנט ובינהם. הבנתי מהסתכלות על שרשורים אחרים שהיום אין כמעט נתבים חוטיים בלבד ושעדיף כבר לקנות נתב עם חיבור אל-חוטי (מה שבכל מקרה לא יזיק במקרה הצורך בעתיד). האם יש עוד פרמטרים שכדאי להיות מודע אליהם בקניית נתב (אפשרויות שאני אולי ארצה/ לא ארצה) ? מה אתם ממליצים למטרה זאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי יש לי מבחן על אבטחת מידע (כ-10 שאלות) אני חייב שרק אלה שממש טובים יענו. המבחן הוא אמריקאי. 1)מה מבין המשפטים הבאים הוא ההבדל בין static NAT לPAT NAT? א) בPAT NAT על כל כתובת לא חוקית ישנה כתובת חוקית ואילו בstatic NAT לא ב)בstatic NAT יש חסכון בכתובות IP ואילו בPAT NAT לא ג)בstatic NAT ישנה עלייה ברמת האבטחה ואילו בPAT NAT לא ד)בstatic NAT על כל כתובת לא חוקית ישנה כתובת חוקית ואילו בPAT NAT לא ***בחרתי ב-ד'. 2)מהו Sniffer? א)רכיב המקליט דלף אלקטרומגנטי ב)תוכנית שרצה במחשב ועוקבת אחרי PORTים מסויימים ג)רכיב שבעזרתו ניתן להקליט את מקשי המקלדת ד)וירוס שנכנס למחשב שלי ושולח לבעליו את כל המידע על המחשב ***בחרתי ב-א'. 3)Tunnel Mode בפרוטוקול IPSEC: א)אינו מצפין את המידע, ר…
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-