עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by InterCOM,

אני מחפש אחסון Windows בחינם, ולא מוצא. אני רוצה אחסון ל-ASP.NET לפחות 3.5. מישהו מכיר מקום טוב?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  2. אני שוקל מעבר להוט, ואין הרבה מידע על המודם-נתב שלהם (אמביט). מקצת המידע שקראתי המכשיר לא להיט. אם אקח מהם ראוטר (אם בכלל יש) אשלם עליו "שכירות" ובסוף אצטרך להחזיר אותו. אם אני משלם אני רוצה שישאר שלי. אז אני מחפש מודם-נתב או נתב שיתחבר למודם שלהם, ברמת מחיר של 200 ש"ח. אין לי דרישות גבוהות, רק אבטחה סבירה וקליטה טובה, רצוי בתקן 150\300 mb (אם כבר מתחדשים, אז גם מתקדמים). יש לי 4 מחשבים בדירה של 80-90 מ"ר. בלי ממ"ד. אשמח לעזרה ממי שמתמצא. תודה.

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by ronmiz,

שלום לכולם, אני צריך ראוטר לטובת, איך לא, רשת ביתית אלחוטית... יש לנו בבית תשתית של הוט. וינדוס ויסטה. בעיקרון אין בעיה מיוחדת, אין ממ"ד או משהו כזה... והמחשב הנייד נמצא קומה מעל למחשב הנייח שבו אני רוצה לחבר את הראוטר... אין לי שימושים מיוחדים באינטרנט, אבל אני כן רוצה ראוטר שלא יגביל בדרך כזו או אחרת את רוחב הפס במחשב הנייד שיקלוט את הרשת.. כי אני משתמש קצת יותר כבד בהורדות. יש לי במחשב הנייד מודם אלחוטי שקולט גם ברשת N אם זה תורם במשהו. אגב אני לא יודע אם יש אופצייה כזו, אבל אני האם יש ראוטר שיעבוד תוך כדי שהמחשב הנייח כבוי..? (כדי לחסוך בחשמל בזמן שלא משתמשים בו.. שזה יהיה המצב רוב הזמן). אני לא רוצה לעבור 300 ש"ח בגדול... יש לי גם אפשרות לקנות את הראוטר הבא ב- 100 ש"…

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  4. שלום... לאחרונה רכשתי את המחשק COD4 וכשאני פותח שרת במשחק האיפי שלו הוא 192.168.1.100:28960 שזה האיי פי של המחשב שלי ברשת... אבל כשאני נותן לחברים שלי את הכתובת הזאת הם לא מצליחים להיכנס אליה וכשאני נותן להם את האייפי של הראוטר עצמו זה גם לא מוצא... אני כן מצליח להיכנס לשרת של עצמי כי אני ברשת איתו אבל איך אני יכול שלשרת תיהיה כתובת אייפי משלו או משהו כדי שכל האינטרנט יוכל למצוא אותו קראתי על כל מיני דבריים שקשורים ל DMZ ו DHCP אבל לא הבנתי בזה אז אני לא יודע מה לעשות... פתחתי את כל הפורטים הקשורים במשחק... וכשאני מחבר את המחשב ישירות לאינטרנט הוא פותח שרת עם כתובת הגיונית... אבל אני צריך שיהיה אינטרנט בכל המחשבים.. אז זה לא פיתרון טוב.. מקווה שתעזרו לי אני כבר נואש.. סוג…

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by Ev,

הי, אני מחפש מקלט WIDI לטלויזיה ליוכל לקבל מידע גם מאולטראבוק וגם מגלקסי 3 שלי. מהסקר שוק שערכתי מצאתי 2 אופציות עיקריות: 1. NTV300SL - גם תומך WIDI וגם מאפשר לצפות בתכנים מהאינטרנט http://www.netgear.com/home/products/hometheater/media-players/NTV300SL.aspx#two 2. PTV3000 - עובד עם WIDI וזהו. http://www.netgear.com/home/products/hometheater/media-players/PTV3000.aspx אני מתלבט בין השניים כאשר השיקול העיקרי הוא האם יש שימוש כלשהו לחיבוריות הזאת לאינטרנט? הרי כל אתרי הסרטים/סדרות לא רלוונטיים לישראל. בנוסף אשמח דעות ולהמלצות למוצרים אחרים. תודה.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  6. בהנחה שיש לי ראוטר\מודם של בזק מסוג: rotal rta 1025W 1. Edimax EW-7318USg 54Mbps USB 2. D-Link DUB-E100 Fast-Ethernet 10/100Mb האם הדגם השני תומך באנטנה חיצונית? תודה!!

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  7. שלום אני מנסה להתחבר דרך הלפטופ ..זה מאתר את הרשת שלי ומתחבר אליה תקין.אני עושה IPCONFIG אני מקבל את מה שצריך..אבל אם אני עושה פינג לראוטר אני מקבל 4 פעמים HARDWARE ERROR. עד היום הכל פעל בסדר...מה זה אומר בדיוק? תודה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by d1v,

שלום לכולם,ברצוני לרכוש ראוטר פרטי בכ-150 ש"ח על מנת לגלוש במחשב הנייד שלי ואשמח לקבל הצאות על מוצר מסויים וחנות מועדפת. אם זה חשוב אני בבזק + בין לאומי על מהירות 2.5 MB,תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by PhoenixBoy,

לכל מי שלא יודע אפשר להרשם לדומיין info בחינם עד סוף החודש באתר הזה: https://www.domaindiscount24.net/?page=info_promo הבעיה היא רק שלא הבנתי איך נרשמים אבל יש כבר הרבה שנרשמו. מי שיוכל לעזור לי אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  10. אחרי היסטוריה ארוכה עם בזק שהתחילה במודמים 2400 דרך ISDN ו-ADSL הגעתי לקצה הדרך בזק לא מסוגלת לתת יותר מ-5 מגה. מחר בבוקר באים להתקין לי 12 מגה דרך הכבלים. המצחיק שזה אפילו עולה פחות, 99 ש"ח וגם ויתרו לי על דמי התקנה אז עכשיו נשאר לראות מה עדיף כבלים או בזק.

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  11. אתמול שמתי לב לבעיה מוזרה: לאחר כשעה-שעתיים איני יכול להיכנס לאתרים למרות שהחיבור עצמו עובד (תוכנות כמו utorrent וכד' ממשיכות לקבל ולשלוח נתונים) וניתן לשלוח פינג לכל אתר ולקבל תשובה. הדרך היחידה להמשיך לגלוש (ובלגלוש הכוונה להיכנס לאתרים) היא ניתוק המודם מהחשמל וחיבורו מחדש. עשיתי סריקות עם spybot ו-spyware doctor וניקיתי את כל מה שהן מצאו, אך למרות זאת הבעיה ממשיכה. זו פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה המוזרה הזו, וכבר מתחילות לרוץ אצלי מחשבות על פירמוט. חשוב לציין שלא משנה באיזה דפדפן אני מנסה לגלוש, זה קורה גם ב-IE וגם ב-FF.

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by Lich214,

שלום =] נתחיל בהקדמה יש ברשותי ראוטר EDIMAX 6204WG מודם TERAYON TJ 715X נטוויזן הוט אז ככה כאשר אני מחבר את המודם לראוטר האינטרנט פשוט לא יציב פעם הוא מחובר לחמש דקות אחרי זה הוא לא פועל בכלל אני מתקשר לתמיכה אומרים לי לנתק לחבר עושים כל מיני שטויות והאינטרנט עובד ל-10 דקות אולי יותר ואז לא עבד הגיע טכנאי החליף לי את המודם אבל אותו טריון פשוט אחד אחר הוא סינכרן אותו האינטרנט עבד אמרתי לו יפה שלום הוא הלך גלשתי 5 דקות בום אין אינטרנט... אבא שלי התקשר אלהים כמעט התפוצץ מעצבים התמיכה טכנית התקשרה אלי מהר והיא ניסתה לסדר איתי את הבעיה היא אמרה שהיא איפסה את המודם או משהו והאינטרנט שוב עבד בדקתי שאתרים עובדים ואכן עבדו ואז הלכתי לחבר כשאני חוזר נחשו מה אני מגלה האינטרנט שוב לא…

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by Ac-Boy,

YES -ADSL על HOT-כבלים? תודה רבה מראש. כמובן ששניהם 1.5MB כי יאס לא יכולה לספק יותר מזה.

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  14. שלום לכולם, לא מזמן הקמתי רשת ביתית מדובר במודם וראוטר שמוחברים עצמאית לחשמל ולטלפון ללא חיבור למחשב וב-2 מחשבים שמתחברים אליהם מרחוק המודם הוא B-FOCUS 312+ והראוטר linksys wrt54gl ו-2 כרטיסי רשת EDIMAX EW7128G הקליטה במחשב אחד עומדת על 90% ובשני על 50%-60% בעקרון זה עובד מעולה אבל מדי פעם לא ניתן להכנס לאתרים, כאילו אני לא מחובר לאינטרנט.. וזה קורה ב-2 המחשבים בו זמנית ומה שמצחיק זה שבאותו זמן אני מוריד מביטורנט על מקסימום מהירות.. והקליטה נשארת טובה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? התקנתי את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיסים..

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by habis,

אנא המשך לקרוא תחילה אם אתה מאמין שהשאלה הזו כבר הועלתה. אני צריך להדפיס את כל המספרים של ארמסטרונג שנעים בין 1 ל-10000. הבעיה שלי היא שכשהתוכנית שלי פועלת ומגיעה ל-150, היא לא עושה כלום. (1^3) + ((5^3)-1) + (0^3) במקום (1^3) + (5^3) + (0^3). כתוצאה מכך, הוא לא מדפיס 153 (מספר ארמסטרונג), כי הסכום הוא 152. לפי הדוח הזה, אני לא בטוח אם מספרים אחרים עושים את אותו הדבר. אבל בדקתי עד 200 ואין שום בעיה עם מספרים אחרים מלבד אלו באזור 150-160. האם זה באג מהדר? האם יש צורך להתקין מחדש את המהדר שלי? כרגע אני משתמש בחסימות קוד. #include <iostream> #include <math.h> using namespace std; in…

16. היי חברה, יש לי ראוטר לינקסיס WRT54GL מזה שנה, עבד לי מצויין כעשרה חודשים - פתאום לפני חודשיים הפסיק לעבוד - חשבתי שהבעייה בראוטר החפלתי ראוטר - אך אותו דבר עם ראוטר חדש, לפי מה שאני מבין הוא עכשיו לא מצליח להתחבר לבזק בינלאומי בכלל הוא נותן לי בראוטר החדש(כנראה גרסה יותר מעודכנת) - PPTP AUTHENTICATION FAILED. מה יכול להיות?? אני כבר אובד עצות . אשמח לעזרתכם המהירה, מצורף צילום מסך של הגדרות הראוטר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  17. המדינה תקים חברת תשתיות לאספקת אינטרנט בממשלה לא מרוצים ממהירות הגלישה שמציעות החברות הפרטיות. לפיכך, שר התקשורת, בהסכמת רה"מ והאוצר, מקדם תוכנית לפיה תוקם תשתית אינטרנט לאומית שאורכה 2,500 קילומטר של מערכות סיבים. הרשת תהיה חלק מחברת החשמל, אך תפעולה יהיה באחריות משרד התקשורת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816239,00.html

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  18. אתמול הודיעה Netgear כי היא רוכשת חלקים משמעותיים של חברת Sierra Wireless המתמחה בתחום הסלולר. קו המוצרים העיקרי של Sierra, המכונה AirCard, משלב בין חיבורי WiFi לאינטרנט סלולרי. http://www.netcheif.com/blog/?p=3234

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  19. שלום אנשים, יש לי שני מחשבים ואני מעוניין להגדיל את מהירות התעבורה ביניהם . ראוטר 108MB עבור שני המחשבים מחשב1 לוח GA X38 + שני כרטיסי רשת פיזים + כרטיס רשת אלחוטי מחשב2 לוח P5K ASUS ,כרטיס רשת פיזי על הלוח +כרטיס רשת אלחוטי כרגע העברתי סרט שך 13 GB וזה לקח בדיוק 27 דקות עצובבבבבבבבב! בין הכרטיסים הפיזים מחובר כבל מוצלב והמהירות המתקבלת היא 100MPBS אני מעוניין להגדיל ל 1GB ומעוניין לדעת היכן אפשר לרכוש כבל מתאים באורך של 10 מטר? כמו כן- הייתי רוצה לדעת אם בכלל יש טעם לראוטר היות והראוטר יושב ממש ליד מחשב1 ובין המחשבים מחובר כבל פיזי (זקוק למהירות תעבורה גבוהה מאוד) ,האם יש אפשרות לגלוש גם באינטרנט במחשב2 כאשר הוא רק מחובר פיזית למחשב1? אודה לתשובות המקצוענים !

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  20. היי, כשאני נכנס מהמחשב בבית שלי למחשב של ההורים בעזרת Logmein, זה עובד ממש לאט. יש לציין כי אין תוכנה כמו אימיול שלוקחת רוחב פס באף אחד מהמחשבים. כמו כן בחרתי באיכות הכי נמוכה של תמונה על מנת לשנות מהירות. יש אופציה אחרת להתחבר מרחוק שהמהירות תהיה גבוהה יותר? תודה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  21. שלום יש לי מחשב אחד עם WINXP ועוד מחשב עם WIN 98SE עכשיו לכל מחשב יש כרטיס רשת אחד האם זה אפשרי לחבר את אותם ברשת בלי מכשיר נוסף חוץ מהכבלים של הרשת ואני לא רוצה שיתוף אינטרנט ואם זה כן אז איך קוראים לכבל הזה וכמה הוא עולה עזרו לי בבקשה זה דחוף אני צריך פיתרון עד מחר עריכה: היה שינוי בשאלה עכשיו זה בעיה של שני מחשבים בבקשה עזרו לי

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  22. היי, מה נשמע תותחים אני חווה זה זמן בעיות אינטרנט שאפרט לכם כאן, ואשמח אם תלוו אותי בתהליך, אני מתכנן לנסות צעד או שניים לפני פרמוט. ברשותי WIN7, בבית 3 מחשבים שמחוברים לראוטר, שמתחבר לאינטרנט. לכולם יש אינטרנט, חוץ מלמחשב שלי. מה שקרה זה שלא מזמן היה לי אינטרנט רק בדקות הראשונות של הדלקת המחשב, ואחרי כמה דקות האינטרנט חדל לעבוד במחשבי בלבד. אחרי זמן מה האינטרנט חדל לעבוד גם ברגע הדלקת המחשב, וכעת הוא לא עובד כלל אצלי. הדבר המעניין כאן הוא, שהאינטרנט אקספלורר והגוגל כרום לא עבדו, גם לא נסיונות התחברות לשרת מזג אוויר של סימולטור הטיסה של מיקרוסופט, אבל האייסיקיו דווקא כן עבד. כך שניתן באופן כללי להגיד שהכל לא עבד חוץ מהאייסיקיו. גם עכשיו הכל לא עובד חוץ מהאייסיקיו. …

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  23. שלום , כבר 3 שנים אני מנסה לפתור את הבעיה בפקודות במשחקים שאני משחק (CS , QUAKE , SERIOUS SAM , UT2004) וכמובן שזה לא עוזר , לא יעזור להתקשר לספקית כי עשיתי את בדיקת ההורדה והעלאה ובהורדה יצא לי 800 KB לשניה! שזה ממש הרבה... יש לי אינטרנט קווי-זהב ולכן האינטרנט שלי מאוד מהיר אך במשחקים זה ממש גרוע! מה אוכל לעשות? האם כרטיס רשת חדש יעזור? יש לי מחשב דיי ישן... אגב במשחקים אני רואה מלא אנשים עם פינג נמוך מאוד כגון : 16 , 20 , 30 ולי יש 80~120... שזה ממש לא טוב! אשמח אם תעזרו לי במהירות האפשרית... תודה רבה! נ.ב ~ אני משתמש ברשת כמו כולם , ואני רוצה לשחק בBattlefield 2 , וזה דורש Admin Rights ואני לא משתמש באינטרנט ביתי כך שאין לי Admin Rights אני גר בקיבוץ ... ולכן א…

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by niva401,

במסכים של הנתב (ASUS 604G) במסך DIAGNOSTICS מופיע test lan(1-4) connection =FAIL , בכל שורות test האחרות =PASS איך אפשר לטפל בבעיה?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  25. שלום, אני הולך להשתמש ברשת אלחוטית שהיא לא שלי, הולך לשכור דירה ולהשתמש ברשת של בעל הבית על פי חוזה. רציתי לדעת אם יש דרך למנוע ממנו גישה אלי למחשב ולמידע שנשלח מהמחשב שלי. הרי בסופו של דבר הוא שולט ברשת. תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.