עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי בבית ראוטר של EDIMAX והקליטה בחדר המרוחק לא מספיק חזקה ואם אני סוגר את הדלק אין קליטה בכלל (קומה אחת ללא ממ"ד) אני רוצה לקנות ראוטר נוסף שישמש בתור AP, שיתחבר אלחוטית לראוטר הקיים ויתן לי אות נורמלי בחדר הבעייתי... ממדריכים שונים שקראתי הבנתי שחובה שיהיה לו WDS? האם הדבר שתיארתי פה הוא בר ביצוע גם אם הראוטר הקיים די ישן? איזה ראוטר מומלץ עבורי?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  2. כרגע יש לי ECI B-FOCuS 270pr ואני רוצה להחליף אותו מכיוון שיש לי מספר בעיות שלא נפתרו וזה המפלט האחרון. חשבתי על ECI B-FOCuS 312+ אבל תכלס מה ההבדל בין שני הדגמים האלו? כי לפי מה שהבנתי הוא יותר טוב מה- 270 ובכלל, מצויין. הבנתי שגם המודמים של אלקטל טובים מאוד 510/speed touch, מה אתם אומרים עליהם?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  3. Started by shahar_gun,

יש לי מתאם רשת קווי של Aztech מחובר ואני רוצה להוסיף מתאם כי יש לי מחשב חדש אני יכול להוסיף מסוג dlink או לא ???

4. מחוברים אצלי שלושה מחשבים למודם +B-Focus Router 312 עכשיו אי אפשר לקבל קבצים ב ICQ. כשאני מנסה לבטל את הfirewall של המודם אין חיבור לאינטרנט. הבנתי שצריך לפתוח פורטים לפי מה שהבנתי צריך להכנס ל port forwarding ולעשות שם משהו אבל לא הבנתי כלכך. למישהו יש את המודם ויודע? קראתי את המדריך מפה: http://www.inoviatele.com/B-FOCuS/support.asp ולא הבנתי. תודה. עריכה: טוב ניסיתי וניסיתי עד שהצלחתי לבהין טיפה. אם הבנתי נכון אני צריך לכתוב חוק חדש שיאפשר העברת קבצים באיסיקיו אני נמצא בחלק כזה: מה לרשום שם? תודה שוב. עריכה 2: אם אני אכניס ככה את הפרטים: זה יהיה בסדר? ואם אני אפתח את הפורטים האלו רק למחשב אחד אז רק הוא יוכל להעביר קבצים? צריך לעשות עוד משהו חוץ …

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  5. Started by PayneBack3251,

1. האם יש אפשרות לדעת מהו ה - Server IP שיש לי כרגע ? הבעיה שאני דרך רשת ביתית ואי אפשר לראות זאת בפרטי ההתחברות. (אין חייגן) 2. האם Server IP נקרא גם External IP ? אם כן, האם זה הגיוני שזה אותה כתובת כמו של ה - IP הרגיל שלי ? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  6. כמצויין בכותרת, אני צריך ראוטר לבית דו קומתי כאשר הראוטר יהיה ממוקם בקומה העליונה, והמחשב העיקרי יהיה קומה מתחתיו (אפשר להגיד אפילו קומה וחצי - קומה ומפלס), המרחק האווירי לא כ"כ גדול אך יש קירות באמצע ודלת פלדלת של החדר שתמיד נעולה. במחשב יהיה שימוש רב בתוכנות שיתוף קבצים, ככה שצריך שהראוטר יהיה חזק ויציב! כרטיס רשת אלחוטי כבר יש לי (Edimax EW-7128G). התקציב: עד 400 ש"ח. המועמדים (שנראים לי לפחות): Edimax BR-6504n Edimax BR6216MG Linksys WRT54GL אשמח לשמוע את דעתכם

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  7. יש לי את הרשת הבאה: מודם אלקטל משודרג לPRO סוויצ' (של CNET אם זה משמעותי) 3 מחשבים - 2 עם ווינדוז XP PRO ואחד לאפטופ עם ווינדוז 95 עד לפני כמה ימים הרשת עבדה בסדר גמור - כל המחשבים יכלו לגשת לאינטרנט והיה פינג בין כל אחד מהם. לפני יומיים בערך האינטרנט באחד המחשבים עם הXP הפסיק לעבוד. הוא לא מקבל פינג מ2 המחשבים האחרים ושניהם לא מקבלים פינג ממנו. בנוסף המחשב הזה שאני כותב ממנו הרגע - שלי, לא מקבל פינג מהמחשב שהאינטרנט הפסיק לעבוד בו וכן מקבל מהלאפטופ. הלאפטופ לא מקבל פינג מ2 המחשבים האחרים, המחשב שלי יכול לגשת לאינטרנט בצורה רגילה וכך גם הלאפטופ. אם יש קשר (ואני חושב שאולי יש) נכנסתי ל Telnet שלשום וכתבתי שם את הפקודה nat defserver addr=10.0.0.1 כלומר למחשב שלי. הג…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  8. שלום, יש לי בעיה שהתחילה לפני מספר ימים. אני גולש עם תשתית של בזק במהירות 2.5 ועם בזק בינלאומי. יש לי מודם רשת מסוג DSL 600E. לפני מספר ימים האינטרנט התנתק מעצמו כמה פעמים. למחרת, זה קרה שוב אבל לא הצלחתי להתחבר אחרי זה. רק אחרי אתחול של המחשב וניתוק המודם מהחשמל, הצלחתי להתחבר שנית. כאשר לא הצלחתי להתחבר, הופיע לי אייקון קטן של שני מחשבים ועליהם משולש צהוב עם סימן קריאה והיה כתוב: local area connection, limited or no connectivity כאמור, אחרי ניתוק המודם מהחשמל, זה חזר לעבוד ונעלם האייקון. האינטרנט עבד יפה כמה ימים, ומאתמול, שוב מופיע האייקון הזה, אולם האינטרנט עובד בסדר במקביל להופעת האייקון. פרט נוסף שאולי קשור ואולי לא, הדבר המשמעותי היחידי שעשיתי פחות או יותר ממש לפני…

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  9. אהלן, על מנת להגדיל את הכיסוי WIFI בבית הוספתי עוד ראוטר (TP LINK WR841N) לראוטר הקיים (אותו דגם בדיוק). להבנתי הלא רבה, הגדרתי את הראוטר החדש כברידג' עם הנתונים של הראוטר הנוכחי (העתקת כתובת MAC וכו' דרך ממשק הראוטרים), לאחר ההגדרה, הפרדתי ביניהם ומיקמתי את החדש בנקודה אחרת בבית. הכל טוב / עובד ויפה אבל הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח להכנס לראוטר החדש. אני כן מצליח להכנס לישן דרך כתובת ה IP שלו אבל כתובת ה IP של החדש לא מגיבה בשום צורה. אני לא יכול לשנות בו (בחדש) הגדרות אבטחה וכו'. רציתי לדעת כיצד אני יכול כן לזהות אותו / להכנס אליו כשהוא מוגדר כברידג'. תודה רבה לעוזרים. אלעד.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  10. טוב אז היום התנתקתי מאינטרנט בזק בין לאומי ואני מבואס... 1) תיבת האימייל שלהם ממש מגעילה ולא מקצועית כמו של בזק 2) אני לא יודע אבל אני חושב שהאינטרנט שלהם איטי [לקחתי חבילה של 1.5 מגה] 3) יש אתר אחד בחוץ לארץ שבודק את המחשב שקוראים לו PCTOP או משהו כזה אז יש בעיה שם שלפעמים הוא מאבד את הקשר עם המחשב שלי בגלל שאני בברק 4) הבני שרמ***ת האלה הביאו לנו חבילה של 1.5 מגה ב 69 שקל במקום להביא לנו חבילה משולבת של 140 שקל שכוללת את התשלום החודשי לבזק. יש עצות או משהו?

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  11. יש לי ראוטר Edimax דגם BR-6104k ואינטרנט במהירות 750kb. האימיול מוריד לי במהירות בלתי נסבלת, וכתוב שם שאני צריך לפתוח את הפורטים 5662 TCP, ו- 5672 UDP. אני יודע איך להיכנס להגדרות הראוטר, פשוט יש שם כמה אפשרויות ואני לא יודע במה לבחור ואיך לפתוח. אשמח מאוד אם תעזרו לי..

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  12. רשמתי ככה nat לחצתי enter defserver addr 10.200.2.1 אני בא להכנס לאי סי קיו - לא עובד ! מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  13. יש לי 2 ראוטרים : EdiMax BR-6424Nוהשני זה D-Link DIR-615 (הגרסה הרוסית או משהו כזה, REV K) עם שניהם (כמובן כ"א בנפרד), כל כמה דק' (לפעמים קצת לפעמים הרבה), פתאום הרשת נופלת, גם האינטרנט וגם הרשת האלחוטיתואז הראוטר כאילו עושה ריסט...עולה הרשת ומתחברים ולוקח איזה דקה שתיים עד שהאינטרנט חוזר (כנראה מקבל מהמודם) בכל מקרה ,מה יכול לגרום לזה ?הרי אין סיכוי שהראוטרים לא תקינים שניהם ! (ה DLINK די חדש). חשבתי על לדבר עם בזק אבל אם זו הייתה בעיה עם בזק הרי שהרשת לא אמורה ליפול אלא רק האינטרנט לא ?. ניסיתי להפעיל לוג ב DLINK ומה שאני מקבל שם זה הרבה שגיאות כאלה בזמן עלייה: miniupnpd[249]: Can't find in which sub network the client is ניסיתי לחפש על השגיאה באינטרנט אך הכל ברוסית ולא…

14. Started by eitanb3,

שלום! הבאתי איתי מארה"ב ראוטר חדש כדי שאוכל לשדרג ל100 מגה בבזק: ASUS RT-AC66U Dual-Band Wireless-AC1750 Gigabit Router. וכעת אין לי מודם (השתמשתי עד היום בסמארטבוקס של אורנג' היה גם וגם). לכן אשמח לקבל המלצה על שני דגמי מודם (לא ראוטר) בבקשה? תודה!

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by Shadow64,

מאז שהקמתי רשת בין שני המחשבים בבית בשבוע שעבר, האימיול מקרטע בצורה מחרידה. לפני הרשת הוא היה מוריד ב-30 עד 50 ק"ב/ש. עכשיו במקרה הטוב הוא מגיע ל-2 ק"ב/ש. מה גם שהגלישה במקביל נהייתה בלתי אפשרית (לפני הרשת היה אפשר לגלוש בלי בעיה). הרשת היא בעצם חיבור ישיר עם כבל מוצלב בין שני כרטיסי רשת. כל הפורטים פתוחים, הפיירוול לא חוסם כלום, המחשב השני (שמקבל את האינטרנט ממני) כבוי ובנוסף הפכתי את הרשת ללא זמינה, ועדיין האימיול לא זז. (כמובן XP Pro SP2 עם הפאץ', אימיול LH 5.3) יש למישהו רעיונות? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  16. Started by tzvikaboom,

יש לי מהירות 12 מגה בפועל מהירות גלישה 2.5 הורדה 0.5 העלאה הוינדוס xp לא נכנס לאתרים בסיסיים כמו גוגל יוטיוב וכדומה בהעלאת safe mode with networking קיבלתי שגיאת bad pool called יש למישהו רעיון ? בעית כרטיס רשת או בעיה בוינדוס ?

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  17. Started by davidkeren,

שלום ברשותי מחשב חדש שמחובר לראוטר בכבל ישיר מהירות גלישה על 100 מגה אבל אני גולש על 30 מגה נסתי ליצור קשר אם הספק הם אמרו לי שמיבחנתם יש 100 מגה כניראה שהבעיה אצלי במחשב שהכרטיס רשת שלי אולי לא תומך במהירות גבוה כמו שאמרתי זה מחשב חדש בכל אופן אולי יש הגבלה על הכרטיס מישהו יודע מה עושים נראה לי זה בעיה של הגדרה לא יותר

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  18. Started by black T.I,

האם שווה לי לעשות אינטרנט ADSL EXTREME ואם כן כמה הוא עולה?

19. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש אתמול ויש בו רשת אלחוטית... עכשיו, במקום עבודה שלי יש ראוטר אלחוטי ואני רוצה לגלוש דרכו... אז כשאני סורק רשתות אלחוטיות בטווח שקרוב אלי אני מוצא את הראוטר שבמקום עבודה שלי אבל הוא מוגן, איך אני יכול לגלוש דרכו? אמרו לי שאני צריך לגשת פיזית לראוטר ולהוציא משם איזה משהו מסוים שאני אמור להזין אצלי בנייד אבל אין לי מושג בדיוק מה זה ואיך אני עושה את זה... מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ;D

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  20. 3 פורטים שפתחתי לאימיול ולביטורנט, נחסמו אחרי שהתקנתי 2 תוכנות פירוול. לפני שהתקנתי אותם הפורטים היו פתוחים. אחרי שהמחקתי את התוכנות הפורטים נחסמו. בדקתי אם דרך הראוטר הפורטים עדיין פתוחים - והם פתוחים. איך אני יכול לברר מה חוספ אותם? דרך מקצועית דרך תוכנה אולי? משהו? תודה לעוזרים compman112

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  21. רציתי לקנות EDIMAX Router 4port BR-6104K - xDSL אחרי שדיברתי עם המוכר בחנות הוא אמר לי שיש אפשרות שהראוטר יקרוס עם יש הרבה חיבורי משתמשים. הוא הציע לי לקנות ראוטר של 3Com , אני מכיר את החברה ואני יודע שאולי זה באמת יהיה יותר טוב אבל זה יעלה 200-250 שקל יותר.. א. האם שווה לקנות את הראוטר של EDIMAX ויש אפשרות לתקן את זה דרך הראוטר? ב. האם שווה להשקיע עוד 200 שקל ולקנות ראוטר של 3Com ? כמה פרטים לעזרה: המודם הוא SpeedTouch Home הישן של בזק עם החמש נורות לא רשת אלחוטית..

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by baadasssss,

כרטיס רשת זמין, קצוות הוחלפו בקבל רשת, מה עוד אפשר לנסות?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  23. העברתי לפה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=269283.0 מי שרוצה לעזור. יש לי xbox 360, חיברתי אותו לכרטיס רשת במחשב, יש לי כרטיס רשת נוסף דרכו אני מתחבר לאינטרנט. אני יודע שניתן לעשות bridge (חיבור) ב network places בן שניהם וכך לתת ל xbox360 גישה לאינטרנט. אני יודע שניתן לעשות את זה,כי עשיתי את זה כבר פעם אבל לפני כמה ימים היה לי וירוס קשה במחשב, ושהסרתי אותו חלק התוכנות שבאמצעותם השתמשתי שינו לי את ההגדרות רשת. כרגע אני לא זוכר איך להחזיר את זה חזרה, זה היה גם דיי מזל שהצלחתי להתקין את זה. צרפתי תמונה של הגדרות הרשת שלי. הסברים לגבי התמונה: ה "x" ב bridge זה בגלל שנתקתי את ה local coneection 3 שהיה מחובר אליו, כי שכיבתי את ה 360 נכבה גם האינטרנט וז…

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  24. בוקר טוב לכל המומחים אני עומדת לקנות HTPC חדש - קישור לדיון בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287891.0 והיות וזה יהיה המחשב השני בבית הבנתי שהדבר ההגיוני יהיה לעשות זאת באמצאות חיבור אינטרנט אלחוטי. 1. כעת,אני לא בטוחה אם זה אומר רשת אלחוטי כלומר ראוטור + כרטיס רשת או שיש דרך יותר פשוטה כי מעבר לשיטוף בחיבור האינטרנט של שני המחשבים ואם הדבר יתאפשר גם של טלפונים סלולארים תומכי WI-FI אין לי צורך בשוטפויות אחרות עם המחשב 2. אם אכן מה שאני צריכה זה חיבור רשת, עקב זאת שמדובר בשני קצוות הבית המליצו לי לי על הראוטר הבא: WRT54GL וLinkSys הבנתי שהוא מאוד טוב ומקצועי (סביר להניח שיותר מידי מקצועי בשבילי) אולם הוא מאוד אמין ולא אמור לעשות לי בעיות במ…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by kalda01,

יש לי נתב אדימקס המחובר לנתב הראשי ומוגדר כAP אלחוטי. שכחתי את כתובת הIP של האדימקס ורציתי לדעת האם יש שיטה לגלות את הכתובת מבלי לעשות HARD RESET לנתב.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים